Page 1


Turnkey projecten van A tot Z

Ontwerp & productie hoogwaardige machines

Ontwerp & ontwikkeling industriĂŤle systemen


“De technische tekenkunsten van vhm zijn ongekend.� Wouter van der Beek Quallium


MACHINES Van Hees Machinery ontwerpt en bouwt slimme, hoogwaardige machines voor de industriĂŤle landbouw en maakindustrie. Van Hees Machinery maakt machines die zijn afgestemd op specifieke wensen en situaties. Of het nu gaat om nieuwe of bestaande machines; ervaring, werktuigbouwkundige kennis en creativiteit zorgen voor een hoogwaardige oplossing op maat. Van Hees Machinery is ook inzetbaar voor technisch tekenwerk, constructie-, las- en reparatiewerk.


projecten Wij realiseren turnkey projecten met behulp van uiteenlopende specialisten & professionals. Van Hees Machinery werkt samen met partijen in de speciaalbouw. Professionals die de technische mogelijkheden in teamverband vergroten. Door de samenwerking zijn we zeer flexibel en kunnen we specifieker op wensen ingaan. En dankzij een multidisciplinair netwerk leveren wij elk project turnkey af. samenwerken combineert de voordelen van een klein bedrijf met de kwaliteit en kennis van een team specialisten.


Quallium: complete verwerkingslijn van vrachtwagen tot verpakking uiensorteerder. Inclusief sorteerbanden en leescabines.


“Wij denken in oplossingen. Geen standaardpakket, maar bouwen op verzoek.�


“agrarische achtergrond & no-nonsense aanpak.” Johan Krops Witlofkrops


systemen Van Hees Machinery ontwerpt, ontwikkelt en produceert innovatieve industriĂŤle systemen. Met een achtergrond in techniek, werktuigbouwkunde, landbouw en industrie ontwikkelt Van Hees Machinery slimme en kostenbesparende systemen voor elk product en situatie. Wij denken graag mee over de meest efficiĂŤnte en duurzame oplossing. De combinatie van kennis, know-how en een professioneel netwerk stelt ons in staat om unieke systemen te bedenken en te bouwen.


BOXFILR: lossen en laden van 60 tot 100 kisten per uur met slechts ĂŠĂŠn heftruck. Roteren, kantelen, wegen, (ont)stapelen. Ook geschikt voor aardappelen en meer kwetsbare gewassen zoals uien, bollen, wortelen, witlof, lelies. Uitbreidbaar met extra opties op maat.


“Van begin tot eind één vast contactpersoon.” Cor Poppe Broer BV


Witlofkrops, Nagele: compleet nieuwe verwerkingslijn voor biologische witlof samen met Agrin Serv uit Nagele. Aan- en afvoerlijn ontwikkeld en gebouwd, inclusief oogstlijn.


“Wensen vertalen naar techniek, dat is wat we doen. Hoe ingewikkeld ook, wij zien altijd een oplossing.”

t +31 527 712 047 M +31 6 519 77 190 MAMMOUTHWEG 6 8307 PW ENS info@vanheesmachinery.nL


vanheesmachinery.nl

VHM corporate brochure NL  
VHM corporate brochure NL  

Corporate brochure VHM. Design & copy: lab13. Photography: Judith Oomen.

Advertisement