KÜHNE KRT függesztett rövidtárcsa

Page 1

FÜGGESZTETT RÖVIDTÁRCSA

K R T


K R T A KÜHNE függesztett rövidtárcsa gépcsalád

FÜGGESZTETT RÖVIDTÁRCSA

alkalmas a talajfelszín fellazítására, tarlóhántásra, szántáselmunkálásra, magágy-előkészítésre, valamint a talajfelszín lezárására. A rövidtárcsa hárompont felfüggesztésű berendezés, mely alkalmas ISO 2. és 3. kategóriájú erőgépekkel való üzemeltetésre. A

berendezés

hegesztett

vázszerkezetű,

melyhez csuklókon keresztül, hidraulikusan működtetett elmunkáló henger csatlakozik. A rövidtárcsa első művelőeszköze a két sorban elhelyezett, egyedi csapágyazású, 510 mm átmérőjű tárcsaleveles egység. A tárcsaelemek egymáshoz képest 250 mm-re helyezkednek el, valamint kúpgörgős csapágya-

CSÖVES HENGER Egyszerű lehetőséget biztosít a munkagép mélységvezetésében és a talaj visszatömörítésében. A tömörítés a menetirányra merőleges. Kevésbé kötött és nedves talajokra ideális megoldás.

zással és labirint-gumi porvédő rendszerrel szereltek, így minimális gondozást igényelnek. Az első és hátsó tárcsasor egymáshoz viszonyítva oldalirányban mintegy 60 mm-t mozgatható, biztosítva ezzel a talajfelszín

V-PROFILOS HENGER Erős vágó és aprító hatása miatt ideális a nehéz, rögös, nedves talajok visszatömörítésére. A profil biztosítja a talaj mélyebb rétegeiben is a tömörítést. A hengerek sávosan dolgoznak, ellenállóak a felragadással és az eltömődéssel szemben.

egyenletes átmunkálását. A második művelőelem-sor a hidraulikus mélységállítású - különböző talajviszonyokhoz rendelhető - hengersor, melynek feladata kettős: a talaj részleges visszatömörítésén túl a munkamélység biztosításáért felel.

D-D HENGER Mély visszatömörítést a henger profilja és a nagy tömege szavatolja. Minden talajtípusra ideális megoldás. A központi zárt hengermagnak köszönhetően a henger nem hajlamos az eltömődésre és korlátozódik a talajba süllyedése. Alkalmas a mulcstechnológiás talajművelésre.


A SPECIÁLIS GUMIRUGÓS FELFÜGGESZTÉSNEK KÖSZÖNHETŐEN A TÁRCSALAP MIKROREZGÉST VÉGEZ, ENNEK KÖVETKEZTÉBEN A BERENDEZÉS RÖGAPRÍTÓ HATÁSA FOKOZÓDIK.

További előnyös tulajdonságok 510 mm átmérőjű, egyedi csapágyazású tárcsalevelek.

Hidraulikusan működtetett elmunkáló henger.

Különféle hengertípusok a specifikus munkavégzéshez.

FÜGGESZTETT RÖVIDTÁRCSA


Típusnév

KRT-3

KRT-4

Munkaszélesség

3000

4000

mm

Szállítási szélesség dobáshatárolókkal

3200

4200

mm

Munkamélység (max.)

150

150

mm

Munkasebesség

8-14

8-14

km/h

Területteljesítmény*

1,8-2,7

2,4-3,6

ha/h

Tárcsalevél átmérő

510

510

mm

Tárcsalevelek száma

24

32

Tárcsalevelek osztása

250

250

Tömeg (Csöves hengerrel)

1570

2000

kg

Tömeg ("V" profilos hengerrel)

1758

2200

kg

Tömeg (D-D hengerrel)

1880

2400

kg

Szükséges traktor telj. (min.)

88 (120)

120 (165)

db

mm

Tömeg

kW (LE)

* A területteljesítmény kiszámítása 0,75 produktív/összidő figyelembevételével történt. További részletekért, termékváltozatokért, valamint a rendelhető kiegészítőkért kérjük, látogasson el a www.kuhne.hu weboldalra, vagy keresse értékesítőinket!

OPCIONÁLIS TÉTELEK Csöves henger „V” profilos henger D-D henger

KÜHNE Mezőgazdasági Gépgyár Zrt. 9200 Mosonmagyaróvár, Kühne Ede tér 2., Pf. 59. Telefon: + 36 (96) 575-573 Telefax: + 36 (96) 575-592 E-mail: kereskedelem@kuhne.hu Web: www.kuhne.hu

Jellegrajz

Minden jog fenntartva! KÜHNE Mezőgazdasági Gépgyár Zrt. - 2016

MŰSZAKI ADATOK


Issuu converts static files into: digital portfolios, online yearbooks, online catalogs, digital photo albums and more. Sign up and create your flipbook.