Page 1

Hva er et forbruksl책n og hvordan kan det hjelpe deg?


Hva er et forbrukslån? Et forbrukslån er i all hovedsak et kortsiktig lån hvor du ikke trenger å stille sikkerhet i eiendeler. Løpetiden for et forbrukslån er normalt sett kortene enn det for et boliglån. Vanligvis vil man ta opp et forbrukslån for en periode på 1-5 år avhenging av betalingsevne og lånebeløp. Lånet tilbys av en utlåner, vanligvis en bank, mot at du må betaler rentekostnader på en månedelig basis.


Den effektive rentekostnadene varierer fra bank til bank men vil vanligvis ligge et sted rundt 17%. Norwegian for eksempel tilbyr forbrukslån med en effektiv rente på 17.4%. Kort sagt, hva er et forbrukslån? Er forbrukslån er et lån som gir deg økonomisk lettelse i form av raske kontanter.


Hvordan kan et forbrukslån hjelpe meg? Hvis du er på utkikk etter rask finansering for et nytt bilkjøp eller en planlagt renovasjon så er nok et forbrukslån et av de beste alternativene. Lånet kan også benyttes for å dekke din nåværende gjeld. Med andre ord, du tar opp et lån for å finansere et lån. Dette er også kalt å konsolidere lånegjeld. Hvem burde konsolidere lånegjelden sin? Hvis du allerede har eksisterende gjeld hvor du betaler høyere rente enn det du eventuelt kan betale ved å tå opp et forbrukslån er det fornuftig å konsolidere. Hva du velger å bruke pengene på er opp til deg, men det som er viktig å huske er at et forbrukslån er gjeld som må betales tilbake med rentekostnander.


Å ta opp et forbrukslån er ikke en komplisert prosess. Kravene i seg selv er enkle og det tar ikke mer enn et par timer før du vet om lånet ditt har blitt godkjent eller ikke. Som du sikkert har sett tilbyr de fleste selskap “forbrukslån på dagen”. Leter du etter et forbrukslån med lave rentekostnader? Sjekk ut CompareKing’s sammenligning av forbrukslån for å finne de beste prisene! Legg gjerne ved kommentarer om det er noe du savner i denne artikkelen om “hva er et forbrukslån og hvordan kan det hjelpe deg?”.


CompareKing.no Artikler."https://www.compareking.no/hva-er-etforbrukslan". Hva er et forbruksl책n og hvordan kan det hjelpe deg??. November 6, 2013. CompareKing.no.

Hva er det beste forbrukslånet og hvordan kan det hjelpe deg?  

Hva er det beste forbrukslånet? Et forbrukslån er i all hovedsak et kortsiktig lån hvor du ikke trenger å stille sikkerhet i eiendeler. http...

Read more
Read more
Similar to
Popular now
Just for you