Page 1

M A J 2014

On a mission En ny smyckeskollektion för dig som lever, eller vill leva, ditt syfte

På både svenska & engelska Långa, vackra halssmycken som påminner om det viktiga

Vårens presentt ips!


NYHET NYHET

Lever du ditt syfte? En svår fråga kanske! Vad menar jag med det? Själv känner jag att jag lever mitt syfte när jag gör något i världen som gör mig glad och ger mig energi, samtidigt som jag känner att jag använder mina medfödda talanger och gåvor och också bidrar med något gott i världen. Det är min övertygelse att när vi gör det som vi själva mår bra av, så sprider vi gott även till andra, oavsett vad vi gör. Så vad gör dig glad? Vad ger dig energi? Se till att rensa ut lite sånt som tar din energi för att göra plats för att istället ta in lite som fyller dig med ny kraft i livet så här på vårkanten, tiden för nya idéer och livsglädje! Önskar dig, som alltid, allt gott! Med kärlek,

Carolina Grundare av Kreativ Insikt, författare & coach för kreativa kvinnor som vill lysa med all sin kraft i världen KreativInsikt.se CarolinaGardheim.se

Tips! Flera kunder har kommenterat att de här halssmyckena är så mysiga att ha på sig för de klingar lite fint när man rör sig. Det låter vackert och hjälper en att påminna sig om texten på smycket!

Halssmycke You are shining like a star / Du lyser som en stjärna

Art nr 103552

Halssmycken Tio komihåg som vände livet

Art nr 103553

NYHET

Halssmycke You make a difference / Du gör skillnad Art nr 103554

Ingraverad text på brickan, på engelska på framsidan, på svenska på baksidan. Kulkedjan är ca 78-88 cm, och brickan 22 x 32 mm. Kedjan och brickan är av rostfritt nickelfritt stål 304, symbolen av rostfri nickelfri stålplätering av högsta kvalitet. Hela smycket är nickelfritt.

Pris 249 kr/st

Kollektion Tio komihåg som vände livet – på både engelska & svenska I vintras kom de tre långa, vackra halssmyckena Ingen annan är som du, Miraklen bär vi inom oss och Var sann mot ditt hjärta – alla med symboler från berlock-kollektionen Tio komihåg som vände livet, som vi lanserade för att fira att Kreativ Insikt fyllde 10 år. De här halssmyckena blev otroligt omtyckta, så vi bestämde oss för att göra ytterligare tre stycken från den här jubileumskollektionen, och nu kände vi att smyckena skulle vinna på att ha text både på engelska och svenska. Vi lever ju i en internationell värld och många av har vänner utomlands som också vill känna sig stärkta av sina smycken på samma sätt som ni svenska kunder berättar att ni gör. Därför kommer nu halssmyckena Du gör skillnad, Du lyser som en stjärna och Tack, mitt hjärta. Vi hoppas att du ska tycka om dem lika mycket som vi gör!

On a mission

– för dig som lever, eller vill leva, ditt syfte Vår nya smyckeskollektion, On a mission, springer ur känslan av att verkligen följa och leva sitt syfte – eller viljan att göra det. När jag känner att det jag gör nu är helt i linje med den jag är får livet en magisk strålglans. Jag hamnar oftare i flow och varje dag är en dag av tacksamhet. Så bär den här kollektionen om du vill stå för att du lever ditt syfte – eller om du drömmer om att göra det!

Halssmycke Thank you my heart / Tack mitt hjärta

NYHET

NYHET

Ingraverad text. 10 x 30 x 1,5 mm. Artnr 103548

Halssmycken On a mission Svensk text på ena sidan och engelsk på andra. Kulkedjan är av nickelfritt rostfritt stål 304, hänget är av rostfri nickelfri stålplätering av högsta kvalitet. Hela halssmycket är nickelfritt. Längd på kulkedjan är 78-88 cm. Hänget är 17 x 40 x 6 mm.

Pris 149 kr

Halssmycke Är i flow / In flow Art nr 103550

NYHET

Pris 249 kr/st

Halssmycke Följer mitt syfte / On a mission

Halssmycke Tacksam / Blessed

Art nr 103551

Art nr 103549

NYHET NYHET

Örhängen Blessed

Ring Blessed

Ingraverad text. 20 x 20 x 3 mm. Går att trycka ihop eller dra ut till olika storlekar med en tång. OBS! När du har ändrat storleken kan du inte längre byta ringen. Artnr 103546

Pris 149 kr

SÅ HÄR HANDLAR DU AV OSS: VÅRA ÅTERFÖRSÄLJARE, SE HEMSIDAN • VÅR EGEN BUTIK, HORNSGATAN 29 PÅ SÖDERMALM I STOCKHOLM • VÅR WEBBUTIK, WWW.KREATIVINSIKT.SE.


Presenttipsmed kärlek Til på Ml mamm ors a Dag

Halssmycke Du är en (ängel) Text på baksidan: du är en Kedjans längd 36 – 46 cm. Art nr 103406

Pris 149 kr Kort En ängel på jorden

Kärlekspuppa Ängel

Bok Änglar finns – du är en

inkl kuvert. Art nr 102477

Til på Ml mamm ors a Dag

Pris 25 kr

Paket Fira livet

Skriv en kärlekshälsning eller lyckönskan på den lilla lappen inuti puppan! Häng på en halskedja, i byxhällan, på väskan eller i fönstret. Art nr 103380

Ge bort en riktig kärleksboost! Art nr 103380

Pris 99 kr

Kort länkhalskedja, berlock Fira livet, berlock Hjärta ametist och kort Fira livet, med kuvert. Art nr 103288

Pris 129 kr

Til konfil

Pris 302 kr

Halssmycke Var sann mot ditt hjärta

rma n

Rostfritt nickelfritt stål, högsta kvaliteten. Kedjans längd 80 cm. Art nr 103531

Pris 249 kr

ara ek en v l r ä k e. Låt gvisar din vä

Bok Du är en stjärna

Somm till pe argåva rsonal en

En megaboost till den som gjort något bra! Art nr 103450

Pris 99 kr Morgonpeppingkort För ett magiskt liv

Kort Du är guld!

Ge bort en egen morgonpeppare! För en bra start på dagen. Ask med 39 kort, en instruktion och en korthållare. Art nr 103523

inkl kuvert Art nr 103476

Pris 25 kr

Til studl e

Pris 129 kr

nten Mor go

ngåv a

Till dopet

Varje dag har du möjlighet at t ge och ta emot kärlek.

Halssmycke Ljus och kärlek

Tändsticksask Ljus och kärlek

Doftljus Lavendel

Text på brickan: Ljus och kärlek. Hjärta i ametist. Art nr 102248

Text på asken: Hjärtats glädje. Art nr 101907

Art nr 101529

Pris 399 kr

Pris 25 kr

Pris 35 kr

å öken pen r f l l i T tning avslu

Barnhalsband

Kort halsskedja, nickelfri. Art nr 103422

Pris 79 kr

Berlock Vår stjärna

Nickelfri. Finns även som Min ängel eller Mitt hjärta. Art nr 103418

Pris 89 kr

Kort Tack för att du finns inkl kuvert. Art nr 101297

Pris 25 kr

Halssmycke Ingen annan är som du

Kedjans längd 80 cm. Art nr 103532

Pris 249 kr

SÅ HÄR HANDLAR DU AV OSS: VÅRA ÅTERFÖRSÄLJARE, SE HEMSIDAN • VÅR EGEN BUTIK, HORNSGATAN 29 PÅ SÖDERMALM I STOCKHOLM • VÅR WEBBUTIK, WWW.KREATIVINSIKT.SE.

den


med ömhet och Se på d ig själv ad e är d en du ön sk u D . se el tå rs fö . va rit hela ti d en va ra, och har så

© Kreativ Insikt AB Foto omslag: Anja Callius

Avsändare: Kreativ Insikt AB Kungsgatan 14 185 34 Vaxholm

B

SVERIGE PORTO BETALT PORT PAYÉ

Nå dina mål med vår nya app Drömliv! När du vet vart du är på väg NYHET och varje dag tar steg som leder dit, det är då magin uppstår, och ditt magiska drömliv föds! Använd appen Drömliv för att skriva ner dina drömmar och mål, och sedan göra att göra-listor på den nivå som passar dig, år, månad, vecka och/eller dag. En fantastisk möjlighet att närma dig dina drömmar! Vi har flera olika appar för ett bättre liv, både för iPhone och för Android Läs mer om dem alla på vår hemsida!

Inspiration i din vardag Våra inspirationskort är ständigt uppskattade presenter, både till dig själv och till andra. Botanisera på vår hemsida bland alla sorter!

Tips! Fler inspirationskort finns på hemsidan!

Undrar du om du ska köpa appen eller de fysiska korten?

Kontakta oss gärna! K R E AT I V I N S I K T

Kungsgatan 14 185 34 Vaxholm Kundtjänst tel & fax 08-621 11 22 info@kreativinsikt.se K R E AT I V I N S I K T S B U T I K

Hornsgatan 29, Stockholm WEBBUTIK

www.kreativinsikt.se ÅT E R F Ö R S Ä L JA R E

Du hittar alla på vår hemsida

APPEN är framförallt din personliga peppare och någonting som du alltid bär med dig, även på resande fot. Den har funktioner som de fysiska korten inte kan ha, som Daglig inspiration på tider och dagar som passar dig, och musik medan du läser dagens kort. KORTEN sprider kärlek och positiv livskraft till många samtidigt. De är dekorativa och blir som en del av inredningen. De är alltid nära till hands och kan skapa en upplyftande, kreativ dialog mellan er. Korten lämnar ingen oberörd i rummet. För många av oss är det också positivt att känna kortet i handen, det kanske blir ännu lite mer ”verkligt” då.

Vad vi rekommenderar dig at t välja? Välj båda!

Inspirationsfolder 1405  

Inspirationsfolder för maj 2014 från Kreativ Insikt

Advertisement