Page 1

SCIENCE•TECHNOLOGY•ENGINEERING•“CREATIVITY”•MATHS SCIENCE•TECHNOLOGY•ENGINEERING•“CREATIVITY”•MATHS

ΕΠΙΣΤΗΜΗ•ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ•ΜΗΧΑΝΙΚΗ•ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΟΤΗΤΑ•ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΑ ΕΠΙΣΤΗΜΗ•ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ•ΜΗΧΑΝΙΚΗ•ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΟΤΗΤΑ•ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΑ

ΚΑΤΑΛΟΓΟΣ 2017-2018


Αγαπητοί φίλοι, συνεργάτες και εκπαιδευτικοί, Ανανεωμένη και Αναζωογονημένη

Η 4Μ, διανύοντας την τρίτη δεκαετία της λειτουργίας της, συνεχίζει να καινοτομεί και να κατασκευάζει υψηλής ποιότητας εκπαιδευτικά παιχνίδια, τα οποία δίνουν ερέθισμα στην πνευματική ανάπτυξη των παιδιών. Με τα προϊόντα της να βρίσκονται σε βιβλιοχαρτοπωλεία, καταστήματα παιχνιδιών, ειδικές μπουτίκ, πωλητήρια μουσείων και αλυσίδες καταστημάτων σε περισσότερες από 80 χώρες ανά τον κόσμο, παραμένει μία διεθνώς αναγνωρισμένη κατασκευαστική εταιρεία παιχνιδιών.

Μπροστά από τη Μόδα

Στις αρχές του 2016, κάναμε ένα μεγάλο βήμα μπροστά με τη δημιουργία της πλέον αναγνωρισμένης και βραβευμένης καινοτόμου σειράς Dinosaur DNA, η οποία αποτελεί τον πρώτο συνδυασμό ηλεκτρονικού και φυσικού παιχνιδιού από την 4Μ. Με τη διαρκή αύξηση του αριθμού των τεχνολογικών ηλεκτρονικών συσκευών ανά οικία, τα παιδιά αλλάζουν τον τρόπο που παίζουν. Έτσι, η 4Μ αναπτύσσει νέα είδη παιχνιδιών και νέους τρόπους παιξίματος που ανταποκρίνονται στις προσδοκίες των παιδιών. Γι’ αυτό να περιμένετε πολλά νέα παιχνίδια υψηλής τεχνολογίας στο κοντινό μέλλον!

S.T.E.A.M.

Η S.T.E.A.M. είναι ακρωνύμιο των λέξεων Science (Επιστήμη), Technology (Τεχνολογία), Engineering (Μηχανική), Arts & Creativity (Τέχνες & Δημιουργικότητα) και Math (Μαθηματικά). Η 4Μ ήταν καινοτόμος της S.T.E.A.M. καθώς ενσωμάτωσε τις βασικές αρχές της σε κάθε ένα από τα προϊόντα της, προτού η S.T.E.M ή η S.T.E.A.M., αναγνωριστούν ως απαραίτητα στοιχεία της σύγχρονης εκπαιδευτικής ανάπτυξης. Για την ακρίβεια, η 4Μ είναι 20 χρόνια μπροστά από τη μόδα και σκοπεύει να διατηρήσει τα επόμενα χρόνια τα προτερήματά που έχει ως εταιρεία στην ανάπτυξη των προϊόντων με την απόκτηση νέων ικανοτήτων και την επένδυση των τεχνικών της υποδομών.

4Μ - Για Παιδιά με Ανήσυχα Μυαλά

Η 4Μ ξεκίνησε το 1993 και μπήκε στο χώρο των επιστημονικών εκπαιδευτικών παιχνιδιών με την κυκλοφορία της σειράς KidzLabs και από τότε βοηθάει τα παιδιά να αναπτύξουν τη δημιουργικότητα και τη φαντασία τους με τις αρχές της S.T.E.A.M. Από την οπτική γωνία ενός παιδιού που μαθαίνει να εξερευνεί, να αντιδρά και να συναναστρέφεται με τον κόσμο γύρω του, η μαγεία βρίσκεται παντού! Με τη S.T.E.A.M., η τεχνολογία και η μαγεία σμίγουν στη φαντασία του παιδιού. Η Φαντασία, η Έμπνευση, η Δημιουργία και η Διασκέδαση είναι οι 4 βασικές αρχές με τις οποίες σχεδιάζονται τα παιχνίδια της 4Μ και αποτελούν ουσιώδη στοιχεία της υγιούς ψυχικής ανάπτυξης των παιδιών. Φαντασία - βλέπουμε τον κόσμο διαφορετικά Έμπνευση - ανακαλύπτουμε νέους ορίζοντες και αντιμετωπίζουμε προκλήσεις Δημιουργία - ξεπερνάμε τα εμπόδια της ζωής Διασκέδαση - απολαμβάνουμε την κάθε στιγμή Τα παιδιά της S.T.E.A.M. που παίζουν έξυπνα, μένουν έξυπνα. Νέα Προϊόντα Junior 4M - Η σειρά Junior 4M, διευρύνεται το 2017 με 6 προϊόντα που παρέχουν νέα θέματα προς ανακάλυψη. KidzLabs & Οικολογική Επιστήμη – Οι δημοφιλείς σειρές μας, αποκτούν νέες συσκευασίες για το 2017, ενισχύοντας με αυτό τον τρόπο τη δύναμη της εταιρείας και την καλύτερη τοποθέτηση στα ράφια. Κατασκευές για Κορίτσια –Η νέα σειρά Μαγική Μεταφορά Εικόνας περιλαμβάνει ένα σετ όμορφα εικονογραφημένων φύλλων χαρτιού με Πριγκίπισσες, Γοργόνες και Νεράιδες για διακόσμηση. Κατασκευές για Κορίτσια –Η νέα σειρά Κατασκευές με Χάντρες περιλαμβάνει ειδικά φύλλα χαρτιού για σχεδιασμό, τα οποία μπαίνουν στο φούρνο μικροκυμάτων, συρρικνώνονται αποκτώντας μέγεθος χάντρας και γίνονται βραχιόλια και κολιέ με όμορφα, περίτεχνα και πρωτότυπα σχέδια. Για τη Γαλήνη του Μυαλού Όλοι οι σχεδιαστές μας δημιουργούν προϊόντα με πρώτο γνώμονα την ασφάλεια. Η 4Μ ελέγχει συνεχώς, εκτενώς και με αυστηρότητα όλα τα προϊόντα της πριν κάνουν την εμφάνισή τους στα ράφια των καταστημάτων. Συνεργαζόμαστε στενά με ιδιαίτερα αξιόπιστα ελεγκτικά εργαστήρια για να διασφαλίσουμε ότι όλα τα προϊόντα μας, από τα εξαρτήματα και τα συστατικά ως το ολοκληρωμένο προϊόν, είναι σύμφωνα με τους πιο πρόσφατους κανόνες ασφαλείας των Η.Π.Α και της Ε.Ε. Αγαπάμε τα παιδιά και το να παίζουν με τα παιχνίδια της 4Μ, σημαίνει ότι παίζουν με ασφάλεια. Επίσης, χρησιμοποιούμε ανακυκλώσιμα υλικά στις συσκευασίες μας, που είναι σχεδόν 100% χωρίς PVC, ενώ πιστεύουμε πως το να κάνουμε τη συσκευασία μέρος των παιχνιδιών είναι ο καλύτερος τρόπος να έχουμε την περισσότερη διασκέδαση χωρίς να πετάμε τίποτα!

2

Βραβευμένη εταιρεία – Βραβευμένα προϊόντα Αυτή τη χρονιά, η 4Μ απέκτησε αυξημένη διεθνής αναγνώριση ως ένας από τους πιο γνωστούς βραβευμένους οργανισμούς στον κόσμο. Η σειρά Οικολογική Επιστήμη, ήδη νικήτρια του Red Dot Design Award το 2015, διακρίθηκε ξανά το 2016, αποκτώντας το Gold A’ Design Award από το υψηλού κύρους A’ Design Award & Competition στην Ιταλία. Επιπλέον αναγνώριση της παγκόσμιας αίσθησης που έκανε η σειρά Οικολογική Επιστήμη, έδωσε και το Ρομπότ Ντράμερ, το οποίο αναγνωρίστηκε από τις δύο πλευρές του Ατλαντικού και ονομάστηκε Καλύτερο Παιχνίδι του 2016 (Best New Toy 2016), ειδική κατηγορία από το British Toy & Hobby Association και του έδωσαν το Brain Toy Award από τα Academic’s Choice Awards στις Η.Π.Α. Μείναμε επίσης ευχαριστημένοι από την αναγνώριση της σειράς Dinosaur DNA, η οποία έλαβε υψηλές διακρίσεις στο Smart Gifts Design Awards στο Χονγκ Κονγκ και απέσπασε το Silver A’ Design Award.


Βραβεία της εταιρείας 4Μ για το 2016 Hong Kong Star Brand Award Social Caring Organisation Award Enterprising Hong Kong Brand Award Hong Kong Top Brand Hong Kong Award for Environmental Excellence – Bronze, SME Category HSBC Living Business Awards People Caring Award – Bronze Certificate of Merit in Green Achievement. Βραβευμένα Παιχνίδια

04

H Εταιρεία μας Η εταιρεία ΚΟΥΤΡΟΠΟΥΛΟΣ ιδρύθηκε το 1992 με έδρα την Αθήνα και σκοπό την εισαγωγή και πώληση ποιοτικών παιχνιδιών. Από το 2007 εξέχουσες εταιρείες δημιουργικών και πρωτοποριακών παιχνιδιών μας έχουν εμπιστευτεί ως αποκλειστικούς αντιπροσώπους τους σε Ελλάδα και Κύπρο. Φιλοσοφία μας είναι η δημιουργική απασχόληση των παιδιών με ποιοτικά εκπαιδευτικά παιχνίδια που προάγουν το πνεύμα και τις ικανότητές τους. Με μία μεγάλη γκάμα από κατασκευαστικά εκπαιδευτικά παιχνίδια, επιτραπέζια, παζλ, ξύλινα και πολλά άλλα παραδοσιακά αλλά και πρωτότυπα παιχνίδια, καλύπτουμε κάθε ανάγκη των παιδιών για δημιουργία και διασκέδαση.

11

Οικολογική Επιστήμη

Ρομποτική Μηχανική

14

18

Δεινόσαυροι & Πλανήτες

KidzLabs Παιδικά Εργαστήρια Πειράματα

36

46

Δημιουργικές Κατασκευές

Κοριτσίστικα Αξεσουάρ

Περιεχόμενα

30

Thinking Kits Παιδικές Κατασκευές

50

Μαγνητάκια

3


4


Οι μηχανικοί της εποχής μας ήδη παράγουν βιώσιμη ενέργεια! Η βραβευμένη σειρά Οικολογική Επιστήμη, προτρέπει τα παιδιά να ανακαλύψουν τα θαύματα της φυσικής και της χημείας τα οποία θεωρούμε δεδομένα καθημερινά. Διδάσκει τα παιδιά πώς να αναπαράγουν ηλεκτρική ενέργεια με τον αέρα, το θαλασσινό νερό, την ηλιακή ενέργεια, ακόμη και με τις πατάτες και τα βοηθάει να κατανοήσουν τα καιρικά φαινόμενα, την οικολογική επιστήμη των πυραύλων και να ανακαλύψουν την απίστευτη ζωή των φυτών. Η σειρά Οικολογική Επιστήμη ενισχύοντας το οικολογικό της στοιχείο, χρησιμοποιεί ανακυκλωμένα αντικείμενα καθημερινής χρήσης και ακόμα και οι συσκευασίες της κατασκευάζονται από ανακυκλώσιμα υλικά.

4M0070

4Μ0094

4Μ0297

4M0257

4M0139

4M0138

DYNAMO TORCH 00-03263 ΦΑΚΟΣ ΜΕ ΔΥΝΑΜΟ- ΟΙΚΟΛΟΓΙΚΗ ΕΠΙΣΤΗΜΗ Μετάτρεψε ένα απλό μοτέρ παιχνίδι σε γεννήτρια που μετατρέπει την κίνηση του χεριού σε ηλεκτρική ενέργεια και δίνει ρεύμα σε μια λάμπα. Η γεννήτρια μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως ένας απίθανος φακός έκτακτης ανάγκης. Προσοχή: Έμπνευση και διασκέδαση υψηλών βόλτ! Περιέχονται οδηγίες στα Ελληνικά. Διαστάσεις: 17cm x 22cm x 6cm 6/ΥΠ. - 48/ΚΙΒ.

WEATHER SCIENCE 00-03402 ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΜΕΤΕΩΡΟΛΟΓΙΚΗ ΕΠΙΣΤΗΜΗ ΟΙΚΟΛΟΓΙΚΗ ΕΠΙΣΤΗΜΗ Μάθε που οφείλονται τα διάφορα καιρικά φαινόμενα. Τα πειράματα σε αυτή τη συσκευασία θα σε βοηθήσουν να καταλάβεις το φαινόμενο του θερμοκηπίου, πώς δημιουργούνται τα σύννεφα και πολλά άλλα. Μάθε διασκεδάζοντας! Περιέχονται οδηγίες στα Ελληνικά. Διαστάσεις: 17cm χ 22cm χ 6cm 6/ΥΠ. - 48/ΚΙΒ.

WINDMILL GENERATOR 00-03267 ΑΝΕΜΟΜΥΛΟΣ ΜΕ ΔΥΝΑΜΟ - ΟΙΚΟΛΟΓΙΚΗ ΕΠΙΣΤΗΜΗ Κατασκεύασε αυτό τον καταπληκτικό ανεμόμυλο και μάθε πωs μπορείs να εκμεταλλευτείs την ενέργεια του ανέμου. Παρατήρησε την λάμψη που έχει όταν ο άνεμος γυρίζει τον έλικα. Περιέχονται οδηγίες στα Ελληνικά. Διαστάσεις: 17cm x 22cm x 6cm 6/ΥΠ. - 48/ΚΙΒ.

WATER FILTER 00-03281 ΦΙΛΤΡΟ ΝΕΡΟΥ - ΟΙΚΟΛΟΓΙΚΗ ΕΠΙΣΤΗΜΗ Πειραματίσου και φίλτραρε το νερό. Αυτό το σύστημα καθαρισμού δείχνει το δρόμο της επιστημονικής εξαγωγής αλατιού από το θαλασσινό νερό. Το μόνο που χρειάζεσαι είναι ένα ποτήρι νερό και είσαι στο δρόμο για τη δημιουργία της δικής σου μονάδας αφαλάτωσης. Περιέχονται οδηγίες στα Ελληνικά. Διαστάσεις: 22 cm x 17cm x 6cm 6/ΥΠ. - 48/ΚΙΒ.

SALT WATER POWER ROBOT 00-03353 ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΡΟΜΠΟΤ ΑΛΑΤΟΝΕΡΟ – ΟΙΚΟΛΟΓΙΚΗ ΕΠΙΣΤΗΜΗ Κατασκεύασε ένα ρομπότ που λειτουργεί με αλατόνερο! Μάθε πως φτιάχνεται μια μπαταρία που ενεργοποιείται με αλατόνερο. Είναι απίστευτο κι όμως αληθινό! Περιέχονται οδηγίες στα Ελληνικά. Διαστάσεις: 17εκ. x 22εκ. x 6εκ. 6/ΥΠ.-48/ΚΙΒ.

WEATHER STATION 00-03279 ΜΕΤΕΩΡΟΛΟΓΙΚΟΣ ΣΤΑΘΜΟΣ - ΟΙΚΟΛΟΓΙΚΗ ΕΠΙΣΤΗΜΗ Κατασκεύασε ένα μετεωρολογικό σταθμό όπου θα είναι εξοπλισμένος με θερμόμετρο, αιολικό ανεμοδείκτη, μετρητή βροχής και ανεμόμετρο. Κάνε το πείραμα με το φαινόμενο του θερμοκηπίου. Περιέχονται οδηγίες στα Ελληνικά. Διαστάσεις: 22 cm x 17cm x 6cm 6/ΥΠ. - 48/ΚΙΒ. 5


4M0126

4M0258

4M0069

4Μ0071

4M0165

4M0296

4Μ0137

4Μ0336

POTATO CLOCK 00-03275 ΡΟΛΟΪ ΜΕ ΠΑΤΑΤΑ - ΟΙΚΟΛΟΓΙΚΗ ΕΠΙΣΤΗΜΗ Τι; Χωρίς μπαταρίες; Και όμως γίνεται. Ανακάλυψε πώς με 2 πατάτες μπορούμε να βάλουμε σε λειτουργία ένα ψηφιακό ρολόι. Πειραματίσου για να βρεις και άλλες ουσίες που μπορούν να κάνουν το ίδιο. Περιέχονται οδηγίες στα Ελληνικά. Διαστάσεις: 17cm x 22cm x 6cm 6/ΥΠ. - 48/ΚΙΒ.

SODA CAN ROBUG 00-03266 ΡΟΜΠΟΤ-ΕΝΤΟΜΟ- ΟΙΚΟΛΟΓΙΚΗ ΕΠΙΣΤΗΜΗ Tο κονσερβοκούτι γίνεται ρομπότ έντομο. Ανακύκλωσε ένα κονσερβοκούτι και μετάτρεψε το σε ένα διασκεδαστικό ρομπότ. Όταν η επιστήμη συναντάει τη δημιουργία, η μάθηση γίνεται διασκέδαση. Περιέχονται οδηγίες στα Ελληνικά. Διαστάσεις: 17cm x 22cm x 6cm 6/ΥΠ. - 48/ΚΙΒ.

6

SOLAR COOKER 00-03278 ΗΛΙΑΚΟΣ ΦΟΥΡΝΟΣ ΟΙΚΟΛΟΓΙΚΗ ΕΠΙΣΤΗΜΗ Κατασκεύασε μια κουζίνα η οποία τροφοδοτείται και λειτουργεί μόνο με ηλιακή ενέργεια. Είναι τόσο απλό, αλλά τόσο αποτελεσματικό, που θα σε καταπλήξει! Μπορείς να τους εντυπωσιάσεις όλους, χρησιμοποιώντας την δύναμη του ήλιου. Περιέχονται οδηγίες στα Ελληνικά. Διαστάσεις: 22 cm x 17cm x 6cm 6/ΥΠ. - 48/ΚΙΒ.

GREEN ROCKET 00-03298 ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΟΙΚΟΛΟΓΙΚΟΣ ΠΥΡΑΥΛΟΣ ΟΙΚΟΛΟΓΙΚΗ ΕΠΙΣΤΗΜΗ Κατασκεύασε έναν πύραυλο και εκτόξευσέ τον στον ουρανό! Αυτή η συσκευασία περιέχει τα υλικά για να κατασκευάσεις τον δικό σου πύραυλο. Εσύ απλώς ανακύκλωσε ένα περιοδικό και δύο πλαστικά μπουκάλια και η διασκέδαση είναι απεριόριστη! Περιέχονται οδηγίες στα Ελληνικά. Διαστάσεις: 17cm χ 22cm χ 6cm 6/ΥΠ. - 48/ΚΙΒ.

ECO SCIENCE TOYS 00 - 03287 ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΟΙΚΟΛΟΓΙΚΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΟΙΚΟΛΟΓΙΚΗ ΕΠΙΣΤΗΜΗ Ανακύκλωσε και βοήθησε να σωθεί η γη μας. Καθημερινά άχρηστα αντικείμενα μπορούν να γίνουν παιχνίδια επιστήμης. Φτιάξε ένα όχημα με παλιά CDs και ένα ρολό από χαρτί υγείας. Δημιούργησε ένα τυφώνα με 2 πλαστικά μπουκάλια και ένα ρομπότ όχημα. Επτά παιχνίδια οικολογικής επιστήμης που θα σε καταπλήξουν. Περιέχονται οδηγίες στα Ελληνικά. Διαστάσεις: 17cm x22cm x 6cm 6/ΥΠ.-48/ΚΙΒ.

KIDZ LABS / GREEN SCIENCE - TIN CAN CALCULATOR 00-03360 ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΟΙΚΟΛΟΓΙΚΗ ΑΡΙΘΜΟΜΗΧΑΝΗ ΟΙΚΟΛΟΓΙΚΗ ΕΠΙΣΤΗΜΗ Τελειώνουν οι μπαταρίες στην αριθμομηχανή σου; Κανένα πρόβλημα! Ανακύκλωσε κονσερβοκούτια και μολύβια για να παράγεις ηλεκτρική ενέργεια και να ενεργοποιήσεις την αριθμομηχανή. Η οικολογική αριθμομηχανή είναι ένα τέλειο γκάτζετ για την τάξη. Διαστάσεις: 17cm x 22cm x 6cm 6/ΥΠ. - 48/ΚΙΒ.

ENVIRO BATTERY 00-03261 ΟΙΚΟΛΟΓΙΚΗ ΜΠΑΤΑΡΙΑ - ΟΙΚΟΛΟΓΙΚΗ ΕΠΙΣΤΗΜΗ Τη μοναδική μη μολυσμένη πηγή ενέργειας μπορείς να τη βρεις στη Γη, στην πατάτα, στο αλμυρό νερό και στη λάσπη. Θα μείνεις κατάπληκτος με το πως αυτά τα υλικά φωτίζουν μια λάμπα ή λειτουργούν σαν βομβητές. Προσοχή! Έμπνευση και διασκέδαση υψηλών βόλτ. Περιέχονται οδηγίες στα Ελληνικά. Διαστάσεις: 17cm x 22cm x 6cm 6/ΥΠ.-48/ΚΙΒ.

GROW A MAZE 00-03552 ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΚΑΛΛΙΕΡΓΕΙΑ ΣΤΟΝ ΛΑΒΥΡΙΝΘΟ - ΟΙΚΟΛΟΓΙΚΗ ΕΠΙΣΤΗΜΗ Φύτεψε ένα φασόλι στο χώμα και παρακολούθησέ το να βρίσκει το δρόμο του μέσα στο λαβύρινθο καθώς μεγαλώνει! Ταυτόχρονα παρατήρησε και πως αναπτύσσονται οι ρίζες. Η συσκευασία περιέχει τα πάντα - εκτός από το χώμα και το φασόλι! Περιέχονται οδηγίες στα Ελληνικά. Διαστάσεις: 17cm x 22cm x 6cm 6/ΥΠ. - 36/ΚΙΒ.

4M0167

DYNAMO ROBOT 00 - 03285 ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΡΟΜΠΟΤ ΔΥΝΑΜΟ - ΟΙΚΟΛΟΓΙΚΗ ΕΠΙΣΤΗΜΗ Το ρομπότ δυναμό δεν χρειάζεται μπαταρίες! Γυρνάς το δυναμό για την παραγωγή ηλεκτρικής ενέργειας και έτσι δίνεις ισχύ στον κινητήρα. Το ρομπότ τρέχει μπροστά και πίσω κουνώντας τα σαγόνια του. Ανακύκλωσε αντικείμενα καθημερινής χρήσης για το σώμα του ρομπότ. Ένας διασκεδαστικός τρόπος για να μάθουμε για τις εναλλασσόμενες μορφές ενέργειας και την ρομποτική. Περιέχονται οδηγίες στα Ελληνικά. Διαστάσεις: 24cm x22cm x 6cm 6/ΥΠ. - 36/ΚΙΒ.


NEO

NEO

4Μ0424

BOX DINO 00-03387 ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΚΟΥΤΙ ΔΕΙΝΟΣΑΥΡΟΣ Μετάτρεψε ένα κουτί σε έξυπνη οικολογική μηχανή! Φτιάξε έναν δεινόσαυρο και δες τον να περπατάει στο δωμάτιό σου! Περιέχονται οδηγίες στα Ελληνικά. Διαστάσεις: 17εκ. x 22 εκ. x 6εκ. 6/ΥΠ.-36 ΚΙΒ.

NEO

4Μ0425

BOX BUG 00-03388 ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΚΟΥΤΙ ΕΝΤΟΜΟ Μετάτρεψε ένα κουτί σε έξυπνη οικολογική μηχανή! Φτιάξε ένα έντομο και κάνε το να χοροπηδήσει! Περιέχονται οδηγίες στα Ελληνικά. Διαστάσεις: 17εκ. x 22 εκ. x 6εκ. 6/ΥΠ.-36 ΚΙΒ.

NEO

4Μ0426

BOX ROBOT 00-03389 ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΚΟΥΤΙ ΡΟΜΠΟΤ Μετάτρεψε ένα κουτί σε έξυπνη οικολογική μηχανή! Φτιάξε ένα Ρομπότ και κάνε το να περπατήσει! Περιέχονται οδηγίες στα Ελληνικά. Διαστάσεις: 17εκ. x 22 εκ. x 6εκ. 6/ΥΠ.-36 ΚΙΒ.

4Μ0427

BOX RACER 00-03390 ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΚΟΥΤΙ ΟΧΗΜΑ Μετάτρεψε ένα κουτί σε έξυπνη οικολογική μηχανή! Φτιάξε το αγωνιστικό όχημα ή το λεωφορείο και κάνε το να κινηθεί! Περιέχονται οδηγίες στα Ελληνικά. Διαστάσεις: 17εκ. x 22 εκ. x 6εκ. 6/ΥΠ.-36 ΚΙΒ.

7


NEO

4Μ0428

MAGLEV TRAIN MODEL 00-03379 ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΤΡΕΝΟ ΜΑΓΝΗΤΙΚΗΣ ΑΙΩΡΗΣΗΣ Κατασκεύασε ένα από τα γρηγορότερα τρένα στον κόσμο και δες το να αιωρείται πάνω από τις ράγες! Μάθε για τον τρόπο λειτουργίας του και για την δύναμη του μαγνητισμού. Περιέχονται οδηγίες στα Ελληνικά. Διαστάσεις: 24 εκ. x 22 εκ. x 6εκ. 6/ΥΠ.-24 ΚΙΒ.

NEO

NEW 4Μ0256 PACK SOLAR MECHANICS 00-03401 ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΗΛΙΑΚΕΣ ΜΗΧΑΝΕΣ - ΟΙΚΟΛΟΓΙΚΗ ΕΠΙΣΤΗΜΗ Πειραματίσου με την ηλιακή ενέργεια. Κατασκεύασε ένα μικρό ρομπότ που κινείται με τη βοήθεια του Ήλιου. Φτιάξε έναν ηλιακό τροχό που δημιουργεί ένα ουράνιο τόξο όταν γυρνάει και πολλά ακόμη! Περιέχονται οδηγίες στα Ελληνικά. Διαστάσεις: 24cm χ 22cm χ 6cm 6/ΥΠ. - 36/ΚΙΒ.

4Μ0166

8

NEW SOLAR ROVER 00 - 03286 PACK ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΗΛΙΑΚΟ ΟΧΗΜΑ - ΟΙΚΟΛΟΓΙΚΗ ΕΠΙΣΤΗΜΗ Κατασκεύασε ένα ηλιακό όχημα. Βάλτο σε μια λεία επιφάνεια μια ηλιόλουστη μέρα. Δεν χρειάζεται μπαταρίες. Μάθε πώς το φως του Ήλιου μετατρέπεται σε ενέργεια. Το ηλιακό σου όχημα βοηθάει στην ανακύκλωση. Περιέχονται οδηγίες στα Ελληνικά. Διαστάσεις: 24cm x22cm x 6cm 6/ΥΠ. - 36/ΚΙΒ.

4Μ0429

BUILD YOUR OWN WIND TURBINE 00-03378 ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΑΝΕΜΟΓΕΝΝΗΤΡΙΑ Κατασκεύασε την δική σου ανεμογεννήτρια, δες την να αιχμαλωτίζει τον αέρα και να τον μετατρέπει σε ηλεκτρική ενέργεια! Μάθε για το πώς λειτουργεί η τεχνολογία ανανεώσιμης ενέργειας. Περιέχονται οδηγίες στα Ελληνικά. Διαστάσεις: 24 εκ. x 22 εκ. x 6εκ. 6/ΥΠ.-24 ΚΙΒ.

4Μ0408

ECO-ENGINEERING / SOLAR PLANE MOBILE 00-03376 ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΗΛΙΑΚΟ ΑΕΡΟΠΛΑΝΟ Κατασκεύασε αυτό το απίθανο αεροπλάνο που λειτουργεί με ηλιακή ενέργεια! Κρέμασέ το από το ταβάνι του δωματίου σου ή τοποθέτησέ το πάνω σε ένα πλαστικό μπουκάλι και δες το να κινείται. Μάθε πως λειτουργούν τα ηλιακά αεροπλάνα και εντυπωσίασε τους φίλους σου. Περιέχονται οδηγίες στα Ελληνικά. Διαστάσεις: 24εκ. x 22εκ. x 6εκ. 6/ΥΠ.-36/ΚΙΒ.

NEW PACK

4M0199

SOLAR ROBOT 00-03294 ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΗΛΙΑΚΟ ΡΟΜΠΟΤ - ΟΙΚΟΛΟΓΙΚΗ ΕΠΙΣΤΗΜΗ Κατασκεύασε ένα Ρομπότ το οποίο κινείται με την βοήθεια του ήλιου. Τοποθέτησε τον ηλιακό συλλέκτη και θα εκπλαγείς από το αποτέλεσμα: Δεν έχει μπαταρίες και όμως περπατάει! Μπορείς να το μετατρέψεις και σε ρομπότ δεινόσαυρο. Περιέχονται οδηγίες στα Ελληνικά. Διαστάσεις: 24cm x 26cm x 6cm 6/ΥΠ. - 36/ΚΙΒ.


NEW PACK

4Μ0337

4Μ0406

4Μ0409

4Μ0407

KIDZ LABS / GREEN SCIENCE - DYNAMO CIRCUIT BOARD 00-03361 ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΔΥΝΑΜΟ ΚΥΚΛΩΜΑ - ΟΙΚΟΛΟΓΙΚΗ ΕΠΙΣΤΗΜΗ Μάθε πως μπορεί να παραχθεί ηλεκτρισμός με ένα δυναμό και πως γίνεται η σύνδεση ενός ηλεκτρικού κυκλώματος. Φτιάξε ένα αγωνιστικό όχημα, ένα ρομπότ που φωτίζει, ένα ελικόπτερο και ένα όχημα προπέλα. Εξερεύνησε τη δύναμη της πράσινης και καθαρής ενέργειας. Περιέχονται οδηγίες στα Ελληνικά. Διαστάσεις: 24cm x 22cm x 6cm 6/ΥΠ. - 36/ΚΙΒ.

ECO-ENGINEERING / JUNKYARD DRUMMER 00-03372 ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΡΟΜΠΟΤ ΝΤΡΑΜΕΡ Κατασκεύασε το πιο ταλαντούχο ρομπότ ντράμερ που φτιάχτηκε ποτέ! Συναρμολόγησέ το από την αρχή και μάθε του να παίζει τις δικές σου μελωδίες. Οργάνωσε μια μοναδική συναυλία και το κοινό θα σε χειροκροτεί! Περιέχονται οδηγίες στα Ελληνικά. Διαστάσεις: 24εκ. x 22εκ. x 6εκ. 6/ΥΠ.-36/ΚΙΒ.

ECO-ENGINEERING / RUBBISH CART ROBOT 00-03371 ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΡΟΜΠΟΤ ΚΑΔΟΣ Κατασκεύασε ένα ρομπότ κάδο που κινείται και εξερευνεί το περιβάλλον γύρω του. Το καπάκι του ρομπότ ανοίγει και κλείνει για να σου θυμίζει να διατηρείς το περιβάλλον καθαρό! Περιέχονται οδηγίες στα Ελληνικά. Διαστάσεις: 24εκ. x 22εκ. x 6εκ. 6/ΥΠ.-24/ΚΙΒ.

ECO-ENGINEERING / SUPER 3-IN-1 SOLAR ROBOT 00-03377 ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΗΛΙΑΚΟ ΡΟΜΠΟΤ 3 ΣΕ 1 Κατασκεύασε ένα καταπληκτικό ρομπότ που κινείται με ηλιακή ενέργεια! Μπορεί να προχωρήσει με τα χέρια του πάνω στο σχοινί που απλώνουμε τα ρούχα, να βγει για έναν περίπατο έξω στον κήπο και να μεταμορφωθεί σε ένα ηλιακό όχημα! Είναι απίθανα τα πράγματα που μπορεί να κάνει αυτό το ρομπότ. Περιέχονται οδηγίες στα Ελληνικά. Διαστάσεις: 24εκ. x 22εκ. x 6εκ. 6/ΥΠ.-36/ΚΙΒ.

4Μ0405

ECO-ENGINEERING / TIN CAN EDGE DETECTOR 00-03370 ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΡΟΜΠΟΤ ΑΝΙΧΝΕΥΤΗΣ ΚΟΝΣΕΡΒΟΚΟΥΤΙ Κατασκεύασε ένα εντυπωσιακό ρομπότ που κινείται πάνω στο τραπέζι σου χωρίς να πέφτει ποτέ κάτω! Μάθε πως λειτουργεί και δείξε στους φίλους και την οικογένειά σου τι κατάφερες να δημιουργήσεις μόνος σου! Περιέχονται οδηγίες στα Ελληνικά. Διαστάσεις: 24εκ. x 22εκ. x 6εκ. 6/ΥΠ.-36/ΚΙΒ.

9 9


Τα πειράματα με την επιστήμη ενισχύουν τον εντυπωσιασμό, τη φαντασία και τη βαθύτερη κατανόηση, πολύ πιο αποτελεσματικά από οποιαδήποτε εμπειρία στο σχολικό περιβάλλον ή από κάποιο εγχειρίδιο. Τα επιστημονικά προϊόντα μας προσφέρουν μία ποικιλία διασκεδαστικών επιστημονικών αρχών και εφαρμογών που περιμένουν να ανακαλυφθούν. Η Μηχανική Ρομποτική προσφέρει ώρες πειραματισμού και προσαρμογής, τα νεαρά μυαλά εμπνέονται εξερευνώντας το Ηλιακό μας Σύστημα και τα παιδιά απορροφώνται από τη μαγική διαδικασία Καλλιέργειας Κρυστάλλων. Η πιο δημοφιλής μας σειρά, η Ανασκαφή Δεινοσαύρων, αποτελείται πλέον από έξι προϊστορικά τέρατα και η πολυβραβευμένη σειρά μας των 4Μ Dinosaur DNA έχει στην γκάμα της τρεις τρομαχτικούς δεινόσαυρους.

4Μ0395

4M0194

GLOW CRYSTAL GROWING 00-03918/EU ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΚΑΛΛΙΕΡΓΕΙΑ ΦΩΣΦΟΡΟΥΧΩΝ ΚΡΥΣΤΑΛΛΩΝ Μάθε πως μπορείς να καλλιεργήσεις εντυπωσιακούς φωσφορούχους κρυστάλλους στο σπίτι σου! Μπορείς να φτιάξεις τη δικιά σου πολύτιμη συλλογή με αληθινούς κρυστάλλους και να καταπλήξεις τους φίλους και την οικογένειά σου. Περιέχονται οδηγίες στα Ελληνικά. Διαστάσεις: 9εκ. x 9εκ. x 9εκ. 12/ΥΠ.-48/ΚΙΒ

4M0322

SCIENCE IN ACTION - CRYSTAL GROWING EXPERIMENTAL KIT 00-03915 / EU ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΚΑΛΛΙΕΡΓΕΙΑ ΚΡΥΣΤΑΛΛΩΝ (πολυτελησ εκδοση) Μεγάλωσε κρυστάλλους στο σπίτι! Μπορείς να φτιάξεις τη δικιά σου πολύτιμη συλλογή με αληθινούς κρυστάλλους και να καταπλήξεις τους φίλους σου και την οικογένειά σου. Περιέχονται οδηγίες στα Ελληνικά. Διαστάσεις: 24cm x 21,5cm x 8cm 6/ΥΠ. - 12/ΚΙΒ. 10

SCIENCE IN ACTION - CRYSTAL GROWING 00-03913 / EU ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΚΑΛΛΙΕΡΓΕΙΑ ΚΡΥΣΤΑΛΛΩΝ Μεγάλωσε κρυστάλλους στο σπίτι! Μπορείς να φτιάξεις την δικιά σου πολύτιμη συλλογή με αληθινούς κρυστάλλους και να καταπλήξεις τους φίλους σου και την οικογένειά σου. Περιέχονται οδηγίες στα Ελληνικά. Διαστάσεις: 9cm x 9cm x 9cm 12/ΥΠ. - 48/ΚΙΒ.

4Μσταντ-5

ΣΤΑΝΤ 12 ΤΕΜΑΧΙΩΝ


4Μ0339

NEO

TIN CAN CABLE CAR 00-03358 ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΕΝΑΕΡΙΟ ΤΕΛΕΦΕΡΙΚ Ανακύκλωσε ένα κονσερβοκούτι για να φτιάξεις ένα μοναδικό τελεφερίκ. Βάλ’ το στο δωμάτιό σου και δες το να πηγαίνει πάνω - κάτω, απ’τη μια μεριά στην άλλη. Είναι ένα καταπληκτικό δημιούργημα μηχανικής επιστήμης. Περιέχονται οδηγίες στα Ελληνικά. Διαστάσεις: 24cm x 16,5cm x 6cm 6/ΥΠ. - 36/ΚΙΒ.

4Μ0431

DRAGON ROBOT 00-03381 ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΡΟΜΠΟΤ ΔΡΑΚΟΣ Κατασκεύασε ένα ρομπότ δράκο και άσε τον να περιφέρεται στο δωμάτιό σου. Τρόμαξε τους φίλους σου με τα σαγόνια του που ανοιγοκλείνουν! Περιέχονται οδηγίες στα Ελληνικά. Διαστάσεις: 24 εκ x 16,5 εκ x 6εκ. 6/ΥΠ.-36 ΚΙΒ.

4Μ0430

NEO

SMART CLEANER 00-03380 ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΕΞΥΠΝΗ ΣΚΟΥΠΑ ΡΟΜΠΟΤ Με αυτή την έξυπνη σκούπα ρομπότ δε θα χρειαστεί να καθαρίσεις ξανά το δωμάτιό σου! Βάλε την σε λειτουργία και δες την να αποφεύγει τα εμπόδια που βρίσκει στο δρόμο της! Περιέχονται οδηγίες στα Ελληνικά. Διαστάσεις: 24 εκ x 16,5 εκ x 6εκ. 6/ΥΠ.-36 ΚΙΒ. 11


4M0136

DOODLING ROBOT 00-03280 ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΡΟΜΠΟΤ ΖΩΓΡΑΦΟΣ Κατασκεύασε ένα ρομπότ που είναι ένας καλλιτέχνης! Το ρομπότ ζωγράφος είναι σχεδιασμένο, όταν κινείται, να κάνει χρωματιστά σχέδια στο χαρτί. Είναι απίθανο που θα έχεις κατασκευάσει μόνος σου ένα τέτοιο έξυπνο μηχάνημα. Περιέχονται οδηγίες στα Ελληνικά. Διαστάσεις: 16.5cm x 24cm x 6cm 6/ΥΠ. - 36/ΚΙΒ.

4M0125

AMPHIBIAN ROVER 00-03276 ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΑΜΦΙΒΙΟ ΟΧΗΜΑ Είναι αυτοκίνητο; Είναι βάρκα; Είναι και τα δύο! Ταξιδεύει στη γη και το νερό. Μόνο με 4 μπουκάλια νερού το όχημα σου είναι έτοιμο. Ένα διασκεδαστικό πακέτο μηχανικής και ανακύκλωσης. Περιέχονται οδηγίες στα Ελληνικά. Διαστάσεις: 16.5cm x 6cm x 24cm 6/ΥΠ. - 36/ΚΙΒ.

4M0373

12

HOVER RACER 00-03366 ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟ ΧΟΒΕΡΚΡΑΦΤ Κατασκεύασε το δικό σου αγωνιστικό χόβερκραφτ και δες το να διασχίζει το δωμάτιο πάνω σε ένα στρώμα αέρα. Μάθε την επιστήμη που κρύβεται πίσω από τη λειτουργία του χόβερκραφτ. Είναι ένα διασκεδαστικό παιχνίδι μηχανικής επιστήμης. Περιέχονται οδηγίες στα Ελληνικά. Διαστάσεις: 24εκ. x 16,5εκ. x 6εκ. 6/ΥΠ. – 36/ΚΙΒ.

4Μ0093

BOTTLE CATAMARAN 00-03273 CATAMARAN ΑΠΟ ΜΠΟΥΚΑΛΙΑ Τόνοι από πλαστικά μπουκάλια πάνε άχρηστα καθημερινά. Βοήθα στην ανακύκλωση με δύο από αυτά. Μετάτρεψε τα σε ένα μοναδικό πλεύσιμο hovercraft που θα τρέχει στην επιφάνεια του νερού. Περιέχονται οδηγίες στα Ελληνικά. Διαστάσεις: 24cm x 16.5cm x 6cm 6/ΥΠ. - 36/ΚΙΒ.

4Μ0072

ELECTRIC DRAGSTER 00-03905 ΗΛΕΚΤΡΙΚΟ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ Πιάστο αν μπορείs! Γίνε εφευρέτηs και κατασκεύασε αυτό το ηλεκτρονικό dragster (αγωνιστικό αυτοκίνητο) με εντυπωσιακέs ρόδεs από CD. Χρησιμοποίησε καθημερινά υλικά και το dragster θα κάνει συναρπαστικέs διαδρομέs. Περιέχονται οδηγίες στα Ελληνικά. Διαστάσειs: 24cm x 16.5 x 6cm 6/ΥΠ. - 36 ΚΙΒ.


4M0372

4Μ0091

4Μ0338

4Μ0092

4M0123

4Μ0132

INSECTOID 00-03367 ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΜΗΧΑΝΙΚΟ ΡΟΜΠΟΤ ΕΝΤΟΜΟ Συναρμολόγησε όλα τα εξαρτήματα μαζί για να κατασκευάσεις αυτό το ρομπότ που μοιάζει με έντομο. Σέρνεται, στριφογυρίζει αλλά δεν ενοχλεί ποτέ κανέναν! Περιέχονται οδηγίες στα Ελληνικά. Διαστάσεις: 24εκ. x 16,5εκ. x 6εκ. 6/ΥΠ. – 36/ΚΙΒ

TABLE TOP ROBOT 00-03357 ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΕΠΙΤΡΑΠΕΖΙΟ ΡΟΜΠΟΤ Συναρμολόγησε ένα ρομποτικό καβούρι το οποίο μπορεί να ανιχνεύσει τις άκρες οποιασδήποτε επιφάνειας και να στρίψει για να αποφύγει την πτώση. Ενεργοποίησέ το και βάλ’το στο τραπέζι για να το δεις να κάνει τα εντυπωσιακά του ακροβατικά. Περιέχονται οδηγίες στα Ελληνικά. Διαστάσεις: 24cm x 16,5cm x 6cm 6/ΥΠ. - 36/ΚΙΒ.

BRUSH ROBOT 00-03282 ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΡΟΜΠΟΤ ΒΟΥΡΤΣΑ Κατασκεύασε ένα ρομπότ βούρτσα που θα διασκεδάσει εσένα και τους φίλους σου. Αυτό το ρομπότ εκτός που θα σου προσφέρει άφθονες ώρες γέλιου θα σου καθαρίσει και το γραφείο σου. Περιέχονται οδηγίες στα Ελληνικά. Διαστάσεις: 16.5cm x 6cm x 24cm 6/ΥΠ. - 36/ΚΙΒ.

TIN CAN ROBOT 00-03270 ΤΟ ΚΟΝΣΕΡΒΟΚΟΥΤΙ ΠΟΥ ΓΙΝΕΤΑΙ ΡΟΜΠΟΤ Εκατομμύρια κονσερβοκούτια πάνε χαμένα καθημερινά. Βοήθα στην ανακύκλωση με ένα από αυτά. Μετάτρεψε το κονσερβοκούτι σε ένα ρομπότ που περπατάει και στρίβει. Περιέχονται οδηγίες στα Ελληνικά. Διαστάσειs: 24cm x 16.5cm x 6cm 6/ΥΠ. - 36/ΚΙΒ.

SMART ROBOT 00-03272 ΤΟ ΕΞΥΠΝΟ ΡΟΜΠΟΤ Φτιάξε ένα έξυπνο ρομπότ που αλλάζει την διαδρομή του όταν συναντήσει κάποιο εμπόδιο. Χωρίs τηλεχειριστήριο ή προγραμματιστή κινείται σα να έχει εγκέφαλο. Περιέχονται οδηγίες στα Ελληνικά. Διαστάσειs: 24cm x 16.5cm x 6cm 6/ΥΠ. - 36/ΚΙΒ.

ROBOT DUCK 00-03907 ΡΟΜΠΟΤ ΠΑΠΙΑ Κατασκεύασε ένα ρομπότ πάπια και παρατήρησε πως περπατάει. Είναι φοβερό! Μόνος σου θα κατασκευάσεις μια μηχανή ρομπότ που περπατάει. Κάτι που πήρε πολλά χρόνια στους επιστήμονες να το καταφέρουν. Περιέχονται οδηγίες στα Ελληνικά. Διαστάσεις: 24 cm x 16.5 cm x 6 cm 6/ΥΠ - 36/ΚΙΒ.

13


4Μ0009

ΤΡΙΚΕΡΑΤΩΨ

14

4Μ0010

ΣΤΕΓΟΣΑΥΡΟΣ

4Μ0021 ΜΑΜΟΥΘ

4Μ0008

BΡΑΧΙΟΣΑΥΡΟΣ

4M0007

Tυραννόσαυρος-REX

4Μ0023

ΒΕΛΟΣΙΡΑΠΤΟΡΑΣ


4Μ0410

DINOSAUR DNA – TYRANNOSAURUS REX 00-07002 ΑΝΑΣΚΑΦΗ ΤΥΡΑΝΝΟΣΑΥΡΟΣ – DNA Γίνε ένας παλαιοντολόγος και ειδικεύσου στη γενετική επιστήμη! Κάνε την ανασκαφή ενός φωσφορούχου σκελετού δεινοσαύρου. Μάζεψε το DNA του και δημιούργησε έναν ολοζώντανο μεγάλο δεινόσαυρο με τη βοήθεια της εικονικής πραγματικότητας! Μπορείς να το τραβήξεις και βίντεο και να το μοιραστείς με τους φίλους σου. Περιέχονται οδηγίες στα Ελληνικά. Διαστάσεις: 24εκ. x 22εκ. x 6εκ. 6/ΥΠ.-12/ΚΙΒ.

4Μ0412

DINOSAUR DNA – TRICERATOPS 00-07003 ΑΝΑΣΚΑΦΗ ΤΡΙΚΕΡΑΤΩΨ – DNA Γίνε ένας παλαιοντολόγος και ειδικεύσου στη γενετική επιστήμη! Κάνε την ανασκαφή ενός φωσφορούχου σκελετού δεινοσαύρου. Μάζεψε το DNA του και δημιούργησε έναν ολοζώντανο μεγάλο δεινόσαυρο με τη βοήθεια της εικονικής πραγματικότητας! Μπορείς να το τραβήξεις και βίντεο και να το μοιραστείς με τους φίλους σου. Περιέχονται οδηγίες στα Ελληνικά. Διαστάσεις: 24εκ. x 22εκ. x 6εκ. 6/ΥΠ.-12/ΚΙΒ.

4Μ0411

DINOSAUR DNA – STEGOSAURUS 00-07004 ΑΝΑΣΚΑΦΗ ΣΤΕΓΟΣΑΥΡΟΣ – DNA Γίνε ένας παλαιοντολόγος και ειδικεύσου στη γενετική επιστήμη! Κάνε την ανασκαφή ενός φωσφορούχου σκελετού δεινοσαύρου. Μάζεψε το DNA του και δημιούργησε έναν ολοζώντανο μεγάλο δεινόσαυρο με τη βοήθεια της εικονικής πραγματικότητας! Μπορείς να το τραβήξεις και βίντεο και να το μοιραστείς με τους φίλους σου. Περιέχονται οδηγίες στα Ελληνικά. Διαστάσεις: 24εκ. x 22εκ. x 6εκ. 6/ΥΠ.-12/ΚΙΒ.

NEO

4ΜΣΤΑΝΤ-17

ΣΤΑΝΤ 24 ΤΕΜΑΧΙΩΝ Δίνεται δωρεάν με την αγορά 36 τεμαχίων της σειράς Dinosaur DNA. Διαστάσεις: 54 εκ. x 26,5 εκ. x 172 εκ.

15 15


4M0012

EARTH MOON 00-03241 ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΓΗ - ΣΕΛΗΝΗ Φτιάξε εύκολα τη δική σου υδρόγειο σφαίρα με προέκταση τη σελήνη. Χρωμάτισέ τη και μάθε ενδιαφέρουσες πληροφορίες για τη Γη και τη Σελήνη. Κάνε το πείραμα με το φακό και δες πως γίνονται οι εκλείψεις. Χρησιμοποίησε τα φωσφορούχα χρώματα και δες πως λάμπουν στο σκοτάδι. Περιέχονται οδηγίες στα Ελληνικά και εκπαιδευτικό κουίζ με ερωτήσεις και απαντήσεις. Διαστάσεις: 22cm x 17cm x 6cm 6/ΥΠ - 48/ΚΙΒ.

4Μ0133

GLOW SOLAR SYSTEM MOBILE MAKING KIT 00-03225 ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΗΛΙΑΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΠΟΥ ΦΩΣΦΟΡΙΖΕΙ Κατασκεύασε ένα ηλιακό σύστημα διάστασης 42 Χ 42. Κρέμασε το στο ταβάνι του δωματίου σου και δες το να λάμπει στο σκοτάδι. Μάθε για τους πλανήτες που είναι γύρω μας και μελέτησε τους. Περιέχονται οδηγίες στα Ελληνικά. Διαστάσεις: 22cm x 17cm x 6cm 6/ΥΠ - 48/ΚΙΒ.

4M0025

16 16

4M0011

SOLAR SYSTEM PLANETARIUM 00-03257 ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΗΛΙΑΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ /ΠΛΑΝΗΤΑΡΙΟ Γίνε και εσύ ένας Αστρονόμος ! Φτιάξε το δικό σου ηλιακό σύστημα. Συναρμολόγησε το, χρωμάτισε το, πέρνα το ειδικό βερνίκι για να φωσφορίζει στο σκοτάδι. Περιέχονται οδηγίες στα Ελληνικά και πληροφορίες για το πλανητικό μας σύστημα. Διαστάσεις: 17cm x 22cm x 6cm 6/ΥΠ - 24/ΚΙΒ.

4M0066

NIGHT SKY PROJECTION 00-13233 ΝΥΧΤΕΡΙΝΟΣ ΠΡΟΤΖΕΚΤΟΡΑΣ Σβήσε το φως και μετάτρεψε το δωμάτιό σου σε έναν έναστρο νυχτερινό ουρανό με αυτόν τον υπέροχο νυχτερινό προτζέκτορα. Κατασκεύασε το χαρτονένιο θόλο με τους αστερισμούς και τοποθέτησέ τον πάνω στην πλαστική βάση με το λαμπάκι. Άναψε το λαμπάκι και δες πως φωτίζουν οι αστερισμοί! Είναι καταπληκτικό. Περιέχονται οδηγίες στα Ελληνικά. Διαστάσεις: 17cm x 22cm x 6cm 6/ΥΠ - 48/ΚΙΒ.

3D SOLAR SYSTEM 00-05520 ΤΡΙΣΔΙΑΣΤΑΤΟ ΗΛΙΑΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΠΟΥ ΛΑΜΠΕΙ ΣΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ Ταξίδεψε στο σύμπαν κατασκευάζοντας ένα φωσφορούχο ηλιακό σύστημα. Κρέμασέ το ως διακοσμητικό στο δωμάτιό σου και μάθε πολλές και ενδιαφέρουσες πληροφορίες για το ηλιακό μας σύστημα! Χρωμάτισε τους τρισδιάστατους πλανήτες και κλείσε το φως για να δεις πως λάμπουν στο σκοτάδι! Περιέχονται οδηγίες στα Ελληνικά. Διαστάσεις: 28.5cm x 37.5cm x 6.5cm 6/ΥΠ - 12/ΚΙΒ.


NEO

NEO

4Μ0432

GLOW SNOFLAKES 00-05938 ΦΩΣΦΟΡΟΥΧΕΣ ΝΙΦΑΔΕΣ Στόλισε το δωμάτιο σου με αυτές τις υπέροχες φωσφορούχες νιφάδες! Μετάτρεψε το δωμάτιό σου σε χιονισμένο τοπίο και κοιμήσου υπό το φως τους. Διαστάσεις: 25εκ. x 18εκ. 24/ΥΠ.-144 ΚΙΒ.

4Μ0433

GLOW SHEEP 00-05937 ΦΩΣΦΟΡΟΥΧΑ ΠΡΟΒΑΤΑΚΙΑ Στόλισε το δωμάτιό σου με τα προβατάκια που λάμπουν στο σκοτάδι! Μέτρησέ τα ώσπου να σε πάρει ο ύπνος. Διαστάσεις: 25εκ. x 18εκ. 24/ΥΠ.-144 ΚΙΒ.

4M0116

GLOW 3D SOLAR SYSTEM 00-05423 ΦΩΣΦΟΡΟΥΧΟ 3D SOLAR SYSTEM Διακόσμησε το δωμάτιο σου με το σύμπαν. Ένα ολοκληρωμένο φωσφορούχο πλανητικό σύστημα στο ταβάνι σου. Διαστάσεις: 19cm x 25.5cm 24/ΥΠ. - 144/ΚΙΒ

4Μ0032

GLOW MINI STARS 00-05221 ΦΩΣΦΟΡΟΥΧΑ ΑΣΤΕΡΙΑ/ΚΙΤΡΙΝΑ 60 φωσφορούχα αστέρια για να διακοσμήσεις το δωμάτιό σου! Κλείσε το φως και θα λάμπουν γύρω σου τα αστέρια. Ο ουρανός είναι στο δωμάτιό σου. Διαστάσεις: 18cm x 13cm 24/ΥΠ. - 192/ΚΙΒ.

4M0034

GLOW MINI STARS/ORANGE 00-05230 ΦΩΣΦΟΡΟΥΧΑ ΑΣΤΕΡΙΑ/ΠΟΡΤΟΚΑΛΙ 50 φωσφορούχα αστέρια που φωτίζουν πορτοκαλί για να διακοσμήσεις το δωμάτιό σου! Κλείσε το φως και θα λάμπουν πορτοκαλί αστέρια γύρω σου. Ο ουρανός είναι στο δωμάτιό σου. Διαστάσεις: 18cm x 13cm 24/ΥΠ. - 192/ΚΙΒ.

4M0117

GLOW 3D DINOSAUR 00-05426 ΦΩΣΦΟΡΟΥΧΟΙ 3D ΔΕΙΝΟΣΑΥΡΟΙ Διακόσμησε το δωμάτιο σου προϊστορικά με φωσφορούχους δεινόσαυρους. Εντυπωσίασε τους φίλους σου και δημιούργησε φανταστική ατμόσφαιρα.. Διαστάσεις: 19cm x 25.5cm 6/ΥΠ. - 144/ΚΙΒ.

4Μ0065

PLANETS & NOVA STARS 00-05635 ΦΩΣΦΟΡΟΥΧΟΙ ΠΛΑΝΗΤΕΣ/NOVA STARS 20 φωσφορούχα αστέρια και πλανήτες για να διακοσμήσεις το δωμάτιό σου. Κλείσε το φως και μεταφέρσου στο μαγευτικό σύμπαν. Διαστάσεις: 5,5cm x 15,5cm x 2cm 24/ΥΠ. - 144/ΚΙΒ.

4Μ0090

PLANETS & SUPERNOVA 00-05631 ΦΩΣΦΟΡΟΥΧΟΙ ΠΛΑΝΗΤΕΣ SUPER NOVA 100 φωσφορούχα αστέρια διαφόρων μεγεθών και πλανήτες για να κάνεις το δωμάτιό σου σωστό πλανητάριο! Διαστάσεις: 27cm x 21cm x 2,2cm 12/ΥΠ. - 36/ΚΙΒ.

4Μ0031

GLOW (LARGE) MOON AND STARS 00-05215 ΦΩΣΦΟΡΟΥΧΑ ΑΣΤΕΡΙΑ ΚΑΙ ΦΕΓΓΑΡΙ Φωσφορούχο φεγγάρι και αστέρια για να διακοσμήσεις το δωμάτιο σου! Κλείσε το φως και θα λάμπουν γύρω σου τα αστέρια. Ο ουρανός είναι στο δωμάτιό σου. Διαστάσεις: 28cm x 29cm 12/ΥΠ. - 96/ΚΙΒ.

17


18

Η ΣΕΙΡΑ KIDZLABS ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΖΕΙ ΤΟΥΣ ΑΥΡΙΑΝΟΥΣ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΕΣ


Η σειρά KidzLabs, περιλαμβάνει μία ευρεία γκάμα εφαρμοσμένης επιστήμης και μηχανικών πειραμάτων με επιστημονικές αρχές. Η Οπτική Επιστήμη εξερευνεί το φως, την αντίληψη και τις παραισθήσεις. Τα παιδιά εξασκούνται στην κωδικοποίηση και την αποκωδικοποίηση μηνυμάτων και σε άλλα μυστικά τρικ με την Επιστήμη Κατασκόπων. Ανακαλύπτουν τις περίεργες ιδιότητες της Καλλιέργειας Κρυστάλλων και μελετούν τα φωσφορούχα κόκαλα και όργανα με τη νέα σειρά Επιστήμη του Σώματος. Η σειρά KidzLabs, περιλαμβάνει επίσης και μία άλλη σειρά, την Mini KidzLabs, η οποία είναι οικονομική και ιδανική για να κάνεις δώρα σε φίλους και γνωστούς.

NEO

4Μ0434

4Μ0435

SUPER MOON TORCH 00-03384 ΣΟΥΠΕΡ ΠΑΝΣΕΛΗΝΟΣ Δες την σούπερ πανσέληνο με αυτόν τον φακό! Ο φακός μετατρέπεται επίσης σε ζωοτρόπιο, σε φωτόσπαθο και σε στιλό που γράφει στο σκοτάδι! Περιέχονται οδηγίες στα Ελληνικά. Διαστάσεις: 17εκ. x 22 εκ. x 6εκ. 6/ΥΠ.-36 ΚΙΒ.

NEO

4M0114

NEW 4Μ0188 MAGNET SCIENCE 00-03291 PACK ΜΑΓΝΗΤΙΚΗ ΕΠΙΣΤΗΜΗ Δέκα διαφορετικά πειράματα μπορούν να γίνουν με αυτό το σούπερ σετ με μαγνήτες. Διασκέδασε με το πέταλο ή το ραβδί μαγνήτη, κατασκεύασε ένα σούπερ όχημα μαγνήτη και δώσε του κίνηση. Μπορείς επίσης να δημιουργήσεις ένα γλυπτό και πολλά άλλα παιχνίδια. Περιέχονται οδηγίες στα Ελληνικά. Διαστάσεις: 22 cm x 17 cm x 6 cm 6/ΥΠ.- 36/ΚΙΒ.

ANIMATION PRAXINOSCOPE 00-03255 ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΠΡΑΞΙΝoΣΚΟΠΙΟ Κατασκεύασε ένα πραξινοσκόπιο και μάθε πώς δημιουργήθηκαν τα πρώτα κινούμενα σχέδια. Φτιάξε τις δικές σου ταινίες κινουμένων σχεδίων και διασκέδασε με τους φίλους σου. Περιέχονται οδηγίες στα Ελληνικά. Διαστάσεις: 22cm x 17cm x 6cm 6/ΥΠ - 36/ΚΙΒ.

LIGHT KALEIDOSCOPE 00-03382 ΚΑΛΕΙΔΟΣΚΟΠΙΟ ΜΕ ΦΩΣ Δημιούργησε εντυπωσιακά σχέδια χρωμάτων με αυτό το καλειδοσκόπιο με φως! Φώτισε το δωμάτιό σου με τα πιο όμορφα χρώματα! Περιέχονται οδηγίες στα Ελληνικά. Διαστάσεις: 17εκ. x 22 εκ. x 6εκ. 6/ΥΠ.-36 ΚΙΒ.

NEO

4Μ0436

SPACE SLIDE PROJECTOR 00-03383 ΔΙΑΣΤΗΜΙΚΟΣ ΠΡΟΤΖΕΚΤΟΡΑΣ Φέρε το διάστημα στο δωμάτιό σου! Με την διαφάνεια που θα βάλεις στον προτζέκτορα, θα απολαύσεις το ηλιακό σύστημα και θα εξερευνήσεις τα μυστικά που κρύβει! Περιέχονται οδηγίες στα Ελληνικά. Διαστάσεις: 17εκ. x 22 εκ. x 6εκ. 6/ΥΠ.-36 ΚΙΒ.

4M0153

KALEIDOSCOPE MAKING KIT 00 - 03226 ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΚΑΛΕΙΔΟΣΚΟΠΙΟΥ Κατασκεύασε το δικό σου καλειδοσκόπιο. Δημιούργησε εκατομμύρια εκθαμβωτικών σχεδίων γεμίζοντας το θάλαμο αντικειμένων με διαφορετικά αντικείμενα. Η διασκέδαση είναι απεριόριστη. Περιέχονται οδηγίες στα Ελληνικά. Διαστάσεις: 17cm x 22cm x 6cm 6/ΥΠ. - 48/ΚΙΒ 19


NEW 4M0259 BUBBLE SCIENCE 00-03351 PACK ΕΠΙΣΤΗΜΗ ΜΕ ΦΟΥΣΚΕΣ Δημιούργησε μία γιγαντιαία φούσκα μεγέθους πάνω από ένα μέτρο, εκτίμησε την ομορφιά της γεωμετρίας με φούσκες. Ακολούθησε τις οδηγίες και φτιάξε μόνος σου διάλυμα για φούσκες. Μάθε για την επιστήμη γύρω από τις φούσκες καθώς διασκεδάζεις! Περιέχονται οδηγίες στα Ελληνικά. Διαστάσεις: 17cm χ 22cm χ 6cm 6/ΥΠ. - 48/ΚΙΒ.

NEW 4M0294 STATIC SCIENCE 00-03354 PACK ΕΠΙΣΤΗΜΗ στατικοΥ ηλεκτρισμοΥ Ήξερες ότι ο στατικός ηλεκτρισμός μπορεί να λυγίσει το νερό, να κάνει τα μαλλιά σου να σηκωθούν, ή να κάνει τα μπαλόνια να αιωρούνται; Αυτές και πολλές άλλες ανακαλύψεις σε περιμένουν σε αυτό το παιχνίδι ηλεκτροστατικής επιστήμης! Περιέχονται οδηγίες στα Ελληνικά. Διαστάσεις: 22cm x 17cm x 6cm 6/ΥΠ. - 48/ΚΙΒ.

NEW 4M0200 KITCHEN SCIENCE ΚΙΤ 00-03296 PACK ΕΠΙΣΤΗΜΗ ΤΗΣ ΚΟΥΖΙΝΑΣ Κάνε καταπληκτικά πειράματα με υλικά καθημερινής χρήσης από την κουζίνα σου. Περιέχει 6 ειδικά σχεδιασμένα πειράματα. Παραγωγή ηλεκτρισμού με την χρήση ενός πιρουνιού και μιας ντομάτας, κατασκευή κρυστάλλων με ζάχαρη και εκτόξευση πυραύλου. Περιέχονται οδηγίες στα Ελληνικά. Διαστάσεις: 17cm x 22cm x 6cm 6/ΥΠ. - 48/ΚΙΒ.

NEW 4M0201 PACK MATH MAGIC KIT 00-03293 ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΗ ΜΑΓΕΙΑ Κατάπληξε τους φίλους σου με τα μαγικά κόλπα με αριθμούς. Περιέχει πάνω από 15 μαθηματικά κόλπα , παιχνίδια και πάζλ. Μάθε πώς να διαβάζεις το μυαλό των φίλων σου και ξετρέλανε τους με τους γρήγορους μαθηματικούς υπολογισμούς σου. Περιέχονται οδηγίες στα Ελληνικά. Διαστάσεις: 17cm x 22cm x 6cm 20 6/ΥΠ. - 48/ΚΙΒ.

NEW 4Μ0223 PACK SCIENCE MAGIC 00-03265 ΜΑΓΙΚΗ ΕΠΙΣΤΗΜΗ Γίνε και εσύ ένα μάγος και κατάπληξε τους φίλους σου με τα κόλπα σου. Δώδεκα διαφορετικά μαγικά κόλπα που βασίζονται σε αρχές της επιστήμης σου μαθαίνουν πως κάτι τόσο φυσικό δείχνει μαγικό. Απεριόριστες ώρες διασκέδασης για εσένα και την παρέα σου. Περιέχονται οδηγίες στα Ελληνικά. Διαστάσεις: 22cm x 17cm x 6cm 6/ΥΠ. - 48/ΚΙΒ

NEW 4M0184 PACK MAGIC 00-03215 ΣΕΤ ΜΑΓΙΚΑ Κάνε τη δική σου μαγική παράσταση. Κατάπληξε τους φίλους σου και την οικογένεια σου με τα 12 μαγικά κόλπα που περιέχει αυτό το σετ. Θα είσαι ο μικρότερος αλλά πιο ταλαντούχος μάγος. Περιέχονται οδηγίες στα Ελληνικά. Διαστάσεις: 17cm x 22cm x 6cm 6/ΥΠ - 48/ΚΙΒ


4M0363

4Μ0168

4Μ0403

4Μ0402

BALANCING ROBOT 00-03364 ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΡΟΜΠΟΤ ΙΣΟΡΡΟΠΙΑΣ Κατασκεύασε ένα ρομπότ ακροβάτη που έχει το μοναδικό ταλέντο να κάνει κόλπα που αψηφούν τη βαρύτητα! Μάθε πως είναι δυνατόν να βρίσκει πάντα την ισορροπία του χρησιμοποιώντας το κέντρο βάρους του. Περιέχονται οδηγίες στα Ελληνικά. Διαστάσεις: 17εκ. x 22εκ. x 6εκ. 6/ΥΠ. – 48/ΚΙΒ.

KIDZ LABS / HUMAN ORGANS 00-03374 ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΟ ΒΙΟΛΟΓΙΑΣ Γίνε ένας μικρός επιστήμονας μαθαίνοντας για τα ανθρώπινα όργανα! Διασκέδασε με το εργαστήριο βιολογίας και μάθε για τις λειτουργίες του εγκεφάλου και άλλων οργάνων! Περιέχονται οδηγίες στα Ελληνικά. Διαστάσεις: 17εκ. x 22εκ. x 6εκ. 6/ΥΠ.-48/ΚΙΒ.

ROBOTIC ΗAND 00-03284 ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΧΕΡΙ ΡΟΜΠΟΤ Φτιάξε το δικό σου ρομποτικό χέρι που κάνει αληθινές κινήσεις με την βοήθειά σου. Μάθε πως λειτουργεί ένα ρομποτικό χέρι και διασκέδασε με τους φίλους σου στον απίθανο κόσμο των ρομπότ. Περιέχονται οδηγίες στα Ελληνικά. Διαστάσεις: 17cm x22cm x 6cm 6/ΥΠ. - 48/ΚΙΒ.

KIDZ LABS / HUMAN SKELETON 00-03375 ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟΣ ΣΚΕΛΕΤΟΣ Κατασκεύασε έναν σκελετό ανθρώπινου σώματος που φωσφορίζει! Μάθε πως ο σκελετός υποστηρίζει το σώμα μας. Χρησιμοποίησε τα «μαγικά» φύλλα ακτινογραφίας και «δες» μέσα από το ανθρώπινο σώμα. Περιέχονται οδηγίες στα Ελληνικά. Διαστάσεις: 17εκ. x 22εκ. x 6εκ. 6/ΥΠ.-24/ΚΙΒ..

NEO

4Μ0437

DIGESTIVE SYSTEM BUZZ WIRE 00-03386 ΠΕΠΤΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΜΕ BUZZER Ανακάλυψε το ταξίδι που κάνει η τροφή μέσα από το ανθρώπινο σύστημα και μάθε για τις λειτουργίες του πεπτικού συστήματος. Θα καταφέρεις να κάνεις τη διαδρομή με το ραβδί χωρίς να χτυπήσει το buzzer; Διαστάσεις: 17εκ. x 22 εκ. x 6εκ. 6/ΥΠ.-36 ΚΙΒ.

4Μ0404

KIDZ LABS / HUMAN TORSO 00-03373 ΑΝΑΤΟΜΙΑ Γίνε ένας μικρός χειρουργός μελετώντας τα όργανα και τις λειτουργίες του ανθρώπινου σώματος! Άνοιξε το βαλιτσάκι που θα βρεις στη συσκευασία και μετάτρεψέ το σε χειρουργικό τραπέζι. Περιέχονται οδηγίες στα Ελληνικά. Διαστάσεις: 17εκ. x 22εκ. x 6εκ. 6/ΥΠ.-36/ΚΙΒ.

4Μ0187

FLYING SCIENCE 00-03292 ΙΠΤΑΜΕΝΗ ΕΠΙΣΤΗΜΗ Εννέα διαφορετικά πειράματα που θα σου μάθουν τις αρχές της πτήσης! Μίνι χαρταετός, αλεξίπτωτο και πολλά άλλα. Κατάπληξε τους φίλους σου με τα ακροβατικά που γίνονται με το χάρτινο αεροπλανάκι και το μπούμερανγκ. Περιέχονται οδηγίες στα Ελληνικά. Διαστάσεις: 22 cm x 17 cm x 6 cm 6/ΥΠ.-48/ΚΙΒ.

21


NEO

4M0438

CATAPULT MAKING KIT 00-03385 ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΚΑΤΑΠΕΛΤΗΣ Συναγωνίσου με τους φίλους σου για το ποιος θα καταφέρει να ρίξει κάτω τους περισσότερους στόχους! Μάθε για τη λειτουργία του καταπέλτη στο Μεσαίωνα και γίνε ο καλύτερος στο σημάδι! Περιέχονται οδηγίες στα Ελληνικά. Διαστάσεις: 17εκ. x 22 εκ. x 6εκ. 6/ΥΠ.-36 ΚΙΒ.

NEW 4M0260 SPY SCIENCE 00-03295 PACK ΕΠΙΣΤΗΜΗ ΚΑΤΑΣΚΟΠΩΝ Διασκέδασε με την επιστήμη των κατασκόπων! Στείλε μηνύματα με κώδικα μορς, γράψε σημειώματα που μπορούν να διαβαστούν μόνο με τον ειδικό φακό με υπέρυθρες ακτίνες και δημιούργησε αόρατα μηνύματα. Φτιάξε ένα κατασκοπικό ημερολόγιο και άλλα... Περιέχονται οδηγίες στα Ελληνικά. Διαστάσεις: 17cm x 22cm x 6cm 6/ΥΠ. - 48/ΚΙΒ.

22

4M0359

4M0360

4M0155

4M0156

COMBINATION LOCK 00-03362 ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΚΡΥΠΤΟΛΕΞΟ Κατασκεύασε έναν κουμπαρά κρυπτόλεξο που δε θα μπορεί να τον ανοίξει κανείς! Μπορείς επίσης να το χρησιμοποιήσεις σαν κουτί αποθήκευσης μυστικών μηνυμάτων ή σαν λουκέτο. Βάλε τον δικό σου μυστικό κωδικό ώστε μόνο εσύ να μπορείς να δεις τους θησαυρούς σου! Περιέχονται οδηγίες στα Ελληνικά. Διαστάσεις: 17εκ. x 22εκ. x 6εκ. 6/ΥΠ. – 48/ΚΙΒ.

SPY SCIENCE INTRUDER ALARM 00 - 03246 ΣΕΤ ΣΥΝΑΓΕΡΜΟΣ ΕΙΣΒΟΛΕΑ Μάθε πώς να συνδέεις ένα ηλεκτρικό κύκλωμα και να φτιάχνεις το δικό σου συναγερμό για την πόρτα σου. Εγκατάστησέ το στην πόρτα της κρεβατοκάμαράς σου και εμπόδισε τους ανεπιθύμητους εισβολείς να μπουν. Τα μυστικά σου θα είναι πιο ασφαλή από ποτέ! Περιέχονται οδηγίες στα Ελληνικά. Διαστάσεις: 17cm x 22cm x 6cm 6/ΥΠ. - 48/ΚΙΒ.

DOORBELL MAKING KIT 00-03368 ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΚΟΥΔΟΥΝΙ ΠΟΡΤΑΣ Μάθε για τον ηλεκτρομαγνητισμό καθώς κατασκευάζεις ένα κουδούνι για την πόρτα του δωματίου σου. Δημιούργησε ένα ηλεκτρικό κύκλωμα και ένα μαγνητικό εργαλείο που κάνει το κουδούνι να χτυπάει. Περιέχονται οδηγίες στα Ελληνικά. Διαστάσεις :17εκ. x 22εκ. x 6εκ. 6/ΥΠ. – 48/ΚΙΒ.

DETECTIVE FINGERPRINT KIT 00 - 03248 ΣΕΤ ΔΑKΤΥΛΙΚΩΝ ΑΠΟΤΥΠΩΜΑΤΩΝ Άρχισε τη δημιουργία της δικής σου βάσης δεδομένων δακτυλικών αποτυπωμάτων με μελάνι. Αυτά είναι τα αρχεία στα οποία θα χρειάζεται να ανατρέχεις και να κάνεις συγκρίσεις με αυτά όταν αναγνωρίζεις τα δακτυλικά αποτυπώματα του «υπόπτου». Περιέχονται οδηγίες στα Ελληνικά. Διαστάσεις: 17cm x 22cm x 6cm 6/ΥΠ. - 36/ΚΙΒ.

NEW 4Μ0044 BUZZ WΙRE 00-03232 PACK ΗΛΕΚΤΡΙΚΟ ΚΥΚΛΩΜΑ Ένα παιχνίδι δεξιοτεχνίας και επιστήμης. Κατασκεύασε μια πλατφόρμα ηλεκτρισμού και προσκάλεσε τον εαυτό σου και τους φίλους σου. Ποιος δεν θα ακουμπήσει το σύρμα και δεν θα χτυπήσει ο συναγερμός; Περιέχονται οδηγίες στα Ελληνικά. Διαστάσεις: 7cm x 22cm x 6cm 6/ΥΠ - 24/ΚΙΒ.


NEO

4Μ0439

4M0047

4M0361

4M0013

4M0362

4Μ0067

GEODE CRYSTAL GROWING 00-03919 ΚΑΛΛΙΕΡΓΕΙΑ ΚΡΥΣΤΑΛΛΙΚΩΝ ΠΕΤΡΩΜΑΤΩΝ Γίνε ένας επιστήμονας και δημιούργησε κρυσταλλικά πετρώματα με ένα πείραμα χημείας! Βάλε τα πετρώματα στο γραφείο σου και στόλισε το δωμάτιό σου! Περιέχονται οδηγίες στα Ελληνικά. Διαστάσεις: 17εκ. x 22 εκ. x 6εκ. 6/ΥΠ.-36 ΚΙΒ.

CRYSTAL SCIENCE 00-03917/EU ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΕΠΙΣΤΗΜΗ ΚΡΥΣΤΑΛΛΩΝ Κάνε μια σειρά από χημικά πειράματα και δημιούργησε το δικό σου Κρύσταλλο Ακουαμαρίνη, μία Κρυσταλλική Φεγγαρόπετρα που φωσφορίζει και ένα Κρυσταλλικό Δέντρο. Μάθε πως δημιουργούνται οι κρύσταλλοι από διαλύματα. Κάνε τη δική σου συλλογή και διακόσμησε το δωμάτιό σου! Περιέχονται οδηγίες στα Ελληνικά. Διαστάσεις: 17εκ. x 22εκ. x 6εκ. 6/ΥΠ. – 48/ΚΙΒ.

TORNADO MAKER 00-03363 ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΑΝΕΜΟΣΤΡΟΒΙΛΟΣ Γίνε ένας κυνηγός ανεμοστρόβιλων! Δημιούργησε έναν ανεμοστρόβιλο πάνω στο τραπέζι σου και μάθε για την τεράστια δύναμη αυτού του φυσικού φαινομένου! Φυλάξου! Περιέχονται οδηγίες στα Ελληνικά. Διαστάσεις: 17εκ. x 22εκ. x 6εκ. 6/ΥΠ. – 48/ΚΙΒ.

CRYSTAL MINING 00-03252 ΑΝΑΣΚΑΦΗ ΚΡΥΣΤΑΛΛΩΝ Κάνε την ανασκαφή και δημιούργησε τη δική σου συλλογή από εντυπωσιακούς κρυστάλλους. Μάθε ποια είναι η ονομασία κάθε κρυστάλλου και πολλές ενδιαφέρουσες πληροφορίες. Τοποθέτησέ τους μέσα στο πουγκί που θα βρεις στη συσκευασία για να τους έχεις πάντα μαζί σου. Περιέχονται οδηγίες στα Ελληνικά. Διαστάσεις: 17cm x 22cm x 6cm 6/ΥΠ. - 12/ΚΙΒ.

VOLCANO MAKING KIT 00-03230 ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΗΦΑΙΣΤΕΙΟΥ Φτιάξε ένα ηφαίστειο από γύψο και χρωμάτισέ το για να μοιάζει με αληθινό. Κάνε το πείραμα και προκάλεσε μια «έκρηξη»! Δες τη λάβα να βγαίνει μέσα από τον κρατήρα του ηφαιστείου που κατασκεύασες και μάθε πως γίνονται οι εκρήξεις των αληθινών ηφαιστείων. Μπορείς να επαναλάβεις το πείραμα όσες φορές θέλεις μαζί με τους φίλους σου ή και στο σχολείο. Περιέχονται οδηγίες στα Ελληνικά. Διαστάσεις: 22cm x 17cm x 6cm 6/ΥΠ - 18/ΚΙΒ.

COSMIC ROCKET 00-03235 ΚΟΣΜΙΚΟΣ ΠΥΡΑΥΛΟΣ Κατασκεύασε τον δικό σου πύραυλο. Με απλές μεθόδους φυσικής και χημείας κάνε τον να εκτοξευθεί και μάθε για τους νόμους του Νεύτωνα. Ένα συναρπαστικό παιχνίδι διασκέδασης και μάθησης. Περιέχονται οδηγίες στα Ελληνικά. Διαστάσεις: 17cm x 22cm x 6cm 6/ΥΠ - 48/ΚΙΒ.

NEW 4M0293 PACK GLOW FOSSIL SCIENCE 00-03356 ΑΠΟΛΙΘΩΜΑΤΑ ΚΑΙ ΕΠΙΣΤΗΜΗ Γίνε παλαιοντολόγος και μάθε τα πάντα για τ’ απολιθώματα. Φτιάξε παραστάσεις πανάρχαιων ζώων, καθώς και το κρανίο ενός δεινόσαυρου! Σκάψε και βρες το δόντι ενός καρχαρία - και κάνε το απίθανο κολιέ! Ό,τι δημιουργήσεις θα λάμπει στο σκοτάδι. Περιέχονται οδηγίες στα Ελληνικά. Διαστάσεις: 17cm x 22cm x 6cm 6/ΥΠ. - 24/ΚΙΒ.

4M0368

QUICKSAND & VOLCANO 00-03365 ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΚΙΝΟΥΜΕΝΗ ΑΜΜΟΣ ΚΑΙ ΗΦΑΙΣΤΕΙΟ Φτιάξε αυτή την εκπληκτική λίμνη από κινούμενη άμμο! Πειραματίσου βλέποντας τα κόκαλα του δεινόσαυρου να βυθίζονται αργά μέσα στη λίμνη. Διασκέδασε προσπαθώντας να τα βγάλεις από εκεί για να τα συναρμολογήσεις. Δημιούργησε ένα προϊστορικό διόραμα με φιγούρες δεινοσαύρων και ένα ηφαίστειο που εκρήγνυται! Περιέχονται οδηγίες στα Ελληνικά. Διαστάσεις: 17εκ. x 22εκ. x 6εκ. 6/ΥΠ. – 24/ΚΙΒ.

NEW 4Μ0332 PACK KIDZ LABS / PUMP ROCKET SCIENCE 00-03355 ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΕΚΤΟΞΕΥΣΗ ΡΟΥΚΕΤΑΣ Εκτόξευσε μίνι ρουκέτες που φτάνουν τα 6 μέτρα, ένα αγωνιστικό όχημα ρουκέτα, και ανεμόπτερα που ανεβαίνουν προς τον ουρανό. Ανακάλυψε τα μυστικά της Νευτώνιας φυσικής πίσω από το 3..2..1.. Εκτόξευση! Περιέχονται οδηγίες στα Ελληνικά. Διαστάσεις: 17cm x 22cm x 6cm 6/ΥΠ. - 48/ΚΙΒ. 23


4Μ0195

SCIENCE IN ACTION WIND POWERED LANDSAILER 00-03911 ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΑΙΟΛΙΚΟ ΤΡΟΧΟΦΟΡΟ ΟΧΗΜΑ Κατασκεύασε ένα αιολικό τροχοφόρο όχημα που κινείται με τη βοήθεια του ανέμου. Μάθε τις βασικές αρχές της φυσικής που κρύβονται πίσω από αυτό και διασκέδασε παίζοντας με τους φίλους σου. Περιέχονται οδηγίες στα Ελληνικά. Διαστάσεις: 35εκ. x 22εκ. x 6εκ. 6/ΥΠ.-12/ΚΙΒ.

4Μ0396

KIDZ LABS / VOLCANO & CRYSTAL MINING 00-05532 ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΗΦΑΙΣΤΕΙΟ & ΑΝΑΣΚΑΦΗ ΚΡΥΣΤΑΛΛΩΝ Κατασκεύασε ένα απίθανο ηφαίστειο και δημιούργησε μια εντυπωσιακή έκρηξη! Μετά κάνε την ανασκαφή και ανακάλυψε τους πανέμορφους κρυστάλλους που δημιουργήθηκαν στη γη μετά από ηφαιστειακές εκρήξεις πριν από πολλά χρόνια. Περιέχονται οδηγίες στα Ελληνικά. Διαστάσεις: 21εκ. x 26εκ. x 9εκ. 0/ΥΠ.-6/ΚΙΒ.

4M0162

MOUSETRAP RACER 00 - 03908 ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΟΧΗΜΑ ΠΟΝΤΙΚΟΠΑΓΙΔΑ Κατασκεύασε ένα όχημα ποντικοπαγίδα που είναι μισό όχημα και μισό ποντικοπαγίδα. Είναι απίθανο με την βοήθεια του καταπέλτη το όχημα κινείται. Ένα διασκεδαστικό παιχνίδι μηχανικής. Περιέχονται οδηγίες στα Ελληνικά. Διαστάσεις: 29cm x22cm x 6cm 6/ΥΠ. - 24/ΚΙΒ.

4M0369

SCI-TOYS LAB 00-05529 ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΟ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΟ Κάνε ένα ρολόι να δουλέψει με ενέργεια από ένα λεμόνι. Προκάλεσε μία έκρηξη ηφαιστείου. Ανακύκλωσε δύο μπουκάλια για να δημιουργήσεις έναν ανεμοστρόβιλο πάνω στο τραπέζι σου. Διασκέδασε καθώς μαθαίνεις για τις επιστημονικές αρχές πίσω από τις δυνάμεις, την πίεση, το χημικό ηλεκτρισμό και πολλά ακόμα! Με αυτή τη συσκευασία θα μπορέσεις να κάνεις πάνω από 10 πειράματα φυσικής, χημείας και μαθηματικής επιστήμης. Περιέχονται οδηγίες στα Ελληνικά. Διαστάσεις: 21εκ. x 26εκ. x 9εκ. 6/ΥΠ. – 12/ΚΙΒ

4Μ0164

ROCKET RACE CAR 00-03909 ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΡΟΥΚΕΤΑ ΟΧΗΜΑ Μετάτρεψε ένα πλαστικό μπουκάλι σε αγωνιστικό όχημα!!! Παίξε ανακυκλώνοντας και διασκέδασε με ένα πείραμα του Ισαάκ Νεύτωνα. Θα συναρπάσει εσένα και τους φίλους σου!!! Περιέχονται οδηγίες στα Ελληνικά. Διαστάσεις: 29cm x22cm x 9cm 6/ΥΠ. - 24/ΚΙΒ. 24


4M0371

4M0370

4Μ0401

4Μ0400

WEATHER LAB 00-05527 ΕΠΙΣΤΗΜΗ ΚΑΙΡΙΚΩΝ ΦΑΙΝΟΜΕΝΩΝ Κατασκεύασε ένα μικρό μετεωρολογικό σταθμό για να καταγράψεις τις καθημερινές αλλαγές του καιρού. Πραγματοποίησε πειράματα για να ανακαλύψεις την επιστήμη και τα γεγονότα σχετικά με την κλιματική αλλαγή, τον κύκλο του νερού και άλλα καιρικά φαινόμενα. Είναι μία πολυτελής έκδοση επιστήμης καιρικών φαινομένων! Περιέχονται οδηγίες στα Ελληνικά. Διαστάσεις: 21εκ. x 26εκ. x 9εκ. 6/ΥΠ. – 12/ΚΙΒ.

KIDZ LABS / SHOWTIME SCIENCE MAGIC 00-05530 ΜΑΓΙΚΗ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ Γίνε ο καλύτερος μικρός μάγος όλων των εποχών κάνοντας μία εντυπωσιακή παράσταση με τα μαγικά κόλπα που θα βρεις σε αυτή τη συσκευασία! Μάθε για τις επιστημονικές αρχές της χημείας, τις δυνάμεις, τα μαθηματικά και τις ψευδαισθήσεις που βρίσκονται πίσω από αυτά τα κόλπα! Περιέχονται οδηγίες στα Ελληνικά. Διαστάσεις: 21εκ. x 26εκ. x 9εκ. 6/ΥΠ.-12/ΚΙΒ.

GLOW DINO & FOSSILS 00-05528 ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΦΩΣΦ. ΔΕΙΝΟΣΑΥΡΟΣ ΚΑΙ ΑΠΟΛΙΘΩΜΑΤΑ Γίνε ένας παλαιοντολόγος! Κάνε την ανασκαφή, ανακάλυψε τα κόκαλα του δεινόσαυρου και συναρμολόγησε το σκελετό του Τ-Ρεξ που φωσφορίζει στο σκοτάδι. Φτιάξε ένα διακοσμητικό μοντέλο με κρανίο δεινόσαυρου Τ-Ρεξ. Αναδημιούργησε αντίγραφα απολιθωμάτων προϊστορικών ζώων. Ότι κατασκευάζεις φωσφορίζει στο σκοτάδι! Περιέχονται οδηγίες στα Ελληνικά. Διαστάσεις: 21εκ. x 26εκ. x 9εκ. 0/ΥΠ. – 6/ΚΙΒ.

KIDZ LABS / GREEN ENERGY 00-05531 ΠΕΙΡΑΜΑΤΑ ΟΙΚΟΛΟΓΙΚΗΣ ΕΠΙΣΤΗΜΗΣ Γίνε ένας μικρός επιστήμονας και σώσε τον πλανήτη παράγοντας πράσινη ενέργεια! Κατασκεύασε μία ανεμογεννήτρια, ένα φακό που λειτουργεί με κινητική ενέργεια και ένα ρολόι που παίρνει ενέργεια από πατάτες! Μάθε πως μπορούν να λειτουργήσουν όλες αυτές οι κατασκευές χωρίς μπαταρίες. Περιέχονται οδηγίες στα Ελληνικά. Διαστάσεις: 21εκ. x 26εκ. x 9εκ. 6/ΥΠ.-12/ΚΙΒ. 25


4M0207

4M0205

4M0249

4M0036

MAGNETIC RACER 00-03290 ΜΑΓΝΗΤΙΚΟ ΟΧΗΜΑ Ζήσε την αόρατη δύναμη των μαγνητών. Οδήγησε το όχημα απλά χρησιμοποιώντας μαγνητική δύναμη. Ένα διασκεδαστικό gadget επιστήμης. Διαστάσεις: 13cm x 19.5cm 12/ΥΠ. - 144/ΚΙΒ.

CRYSTAL MINING 00-03304 ΑΝΑΣΚΑΦΗ ΜΙΝΙ ΚΡΥΣΤΑΛΛΩΝ Γίνε ένας γεωλόγος από το σπίτι σου! Κάνε ανασκαφή στο βράχο και ανακάλυψε πανέμορφους κρυστάλλους. Μπορείς να ξεκινήσεις τη δική σου συλλογή από κρυστάλλους. Διαστάσεις: 13cm χ 19,5cm χ 1,8cm 12/ΥΠ. - 48/ΚΙΒ.

4Μ0440

MAGIC NAILS 00-03312 NEO ΜΑΓΙΚΑ ΚΑΡΦΙΑ Κατάπληξε τους φίλους σου με αυτό το υπέροχο μαγικό τρικ που αψηφά την βαρύτητα! Προσπάθησε να στηρίξεις δέκα καρφιά πάνω σε ένα! Διαστάσεις: 13εκ. x 19,5 εκ. x 2,5εκ. 12/ΥΠ.-72 ΚΙΒ.

26

BALLOONS HOVERCRAFT 00-03302 ΧΟΒΕΡΚΡΑΦΤ ΜΕ ΜΠΑΛΟΝΙ Κατασκεύασε το δικό σου Χόβερκραφτ και μάθε πως η τριβή μπορεί να μειωθεί με ένα λεπτό στρώμα αέρα που κάνει το όχημα να κινείται ομαλά κατά μήκος της επιφάνειας. Διαστάσεις: 13cm x 19.5cm 12/ΥΠ. - 144/ΚΙΒ.

DIG GLOW DINOSAUR 00-05920 ΑΝΑΣΚΑΦΗ ΔΕΙΝΟΣΑΥΡΟΥ ΑΠO ΑΥΓO Kάνε ανασκαφή. Σπάσε το αυγό με το ειδικό σφυράκι και βρες ένα από τα 6 διαφορετικά σχέδια φωσφορούχων δεινοσαύρων! Κάνε συλλογή βρες και τα 6 σχέδια! Διαστάσεις: 22cm x 15cm 12/ΥΠ. - 48/ΚΙΒ.

4Μ0441

GLOW SKULL 00-03313 NEO ΦΩΣΦΟΡΟΥΧΟ ΚΡΑΝΙΟ Μάθε για την δομή του εγκεφάλου με αυτό το φωσφορούχο κρανίο! Γίνεται και μπρελόκ για να το έχεις μαζί με τα κλειδιά σου! Διαστάσεις: 13εκ. x 19,5 εκ. x 3,5εκ. 12/ΥΠ.-72 ΚΙΒ.

4M0208

MINI DIVING 00-03219 ΚΑΤΑΔΥΤΙΚΑ ΥΠΟΒΡΥΧΙΑ Αυτά τα μίνι υποβρύχια θα σε εκπλήξουν, κινούνται με μπέικιν πάουντερ! Τοποθέτησε τα σε ένα ποτήρι με νερό και παρακολούθησε την κατάδυση και την ανάδυση που θα κάνουν στο νερό. Διαστάσεις: 13cm x 19.5cm 12/ΥΠ. - 144/ΚΙΒ.

4M0110

GLOW SHARK TOOTH FOSSILS 00-05918 ΑΝΑΣΚΑΦΗ ΑΥΓΟΥ ΔΟΝΤΙ ΚΑΡΧΑΡΙΑ Kάνε ανασκαφή! Σπάσε το αυγό με το ειδικό σφυράκι και βρες ένα δόντι καρχαρία και με το σχοινάκι που περιέχει μπορείς να το κρεμάσεις στον λαιμό σου. Διαστάσεις: 22cm x 15cm 12/ΥΠ. - 48/ΚΙΒ.

4M0251

LEMON CLOCK 00-03306 ΡΟΛΟΪ ΛΕΜΟΝΙ Χρησιμοποιώντας τα υλικά της συσκευασίας και προσθέτοντας απλά ένα λεμόνι μπορείς να φτιάξεις ένα υπέροχο ρολόι που δουλεύει μόνο με την ενέργεια που παίρνει από το λεμόνι! Διαστάσεις: 13cm x 19,5cm x 1,8cm 12/ΥΠ. - 144/ΚΙΒ.

4M0206

MINI PAPER KITE 00-03303 ΜΙΝΙ ΧΑΡΤΑΕΤΟΣ Μάθε τις επιστημονικές αρχές πως ένας αετός παραμένει στον αέρα. Δοκίμασε τις ικανότητες σου και δες πόσο ψηλά μπορείς να πετάξεις τον αετό σου. Διαστάσεις: 13cm x 19.5cm 12/ΥΠ. - 144/ΚΙΒ.

4Μ0334

Kidz Labs / GLOW-IN-THE-DARK DINOSAUR SKULL 00-03308 ΦΩΣΦΟΡΟΥΧΟ ΚΡΑΝΙΟ ΤΥΡΑΝΝΟΣΑΥΡΟΥ Φτιάξε ένα διακοσμητικό κρανίο Τυραννόσαυρου και δες το να φωσφορίζει στο σκοτάδι! Θα είναι υπέροχο για το δωμάτιό σου! Διαστάσεις: 13cm x 19,5cm x 4cm 12/ΥΠ. - 72/ΚΙΒ.

4M0356

MOON TORCH 00-03310 ΦΑΚΟΣ ΦΕΓΓΑΡΙ Με αυτόν τον απίθανο φακό έχεις το φεγγάρι στα χέρια σου! Φώτισε στον τοίχο του δωματίου σου ή όπου αλλού θες και δες την πανσέληνο πιο κοντά σου από ποτέ. Διαστάσεις: 13εκ. x 19,5εκ. x 2,8εκ. 12/ΥΠ. – 72/ΚΙΒ.


4Μ0081

HOVER JET 00-03260 Δώσε δύναμη με ένα απλό μπαλόνι. Πιθανώς αυτό είναι ένα πάρα πολύ σπάνιο αιωρούμενο όχημα στον κόσμο! Δοκίμασε πως αυτή η έξυπνη μηχανή μειώνει την ένταση στον αέρα & κινείται συνεχώς χωρίς κόπο. Είναι μια ευφυής επιστήμη μικροεφευρέσεων. Διαστάσεις: 13cm x 18.5cm x 3cm 12/ΥΠ.-144/ΚΙΒ.

4M0118

ILLUSION SPINNER 00-13213 ΠΕΡΙΣΤΡΕΦΟΜΕΝΗ ΑΥΤΑΠΑΤΗ ΣΒΟΥΡΑ Ένα μικρό κόλπο επιστήμης που δημιουργεί μεγάλες εκπλήξεις ! Αυτές οι ψευδαισθήσεις θα καταπλήξουν εσένα, τους φίλους σου και την οικογένειά σου. Διαστάσεις: 14cm x 22cm 24/ΥΠ. - 192/ΚΙΒ.

4M0203

TORNADO TUBE 00-03300 ΑΝΕΜΟΣΤΡΟΒΙΛΟΣ ΣΩΛΗΝΑΣ Μάθε πώς μπορείς να δημιουργήσεις έναν ανεμοστρόβιλο με νερό. Δες τις επιδράσεις της βαρυτικής έλξης του νερού μέσα στο μπουκάλι. Διασκέδασε με ένα φυσικό φαινόμενο. Διαστάσεις: 13cm x 19.5cm 12/ΥΠ. - 144/ΚΙΒ.

4M0204

CARTESIAN DIVER 00-03301 ΚΑΡΤΕΣΙΑΝΟΣ ΔΥΤΗΣ Κατασκεύασε ένα καρτεσιανό δύτη χρησιμοποιώντας ένα σταγονόμετρο, χαλκό, ροδέλες και ένα γάντζο. Τοποθέτησε τον μέσα σε ένα μπουκάλι με νερό και μάθε πως η αλλαγή της πίεσης μπορεί να κάνει τον δύτη να επιπλέει ή να βυθίζεται. Διαστάσεις: 13cm x 19.5cm 12/ΥΠ. - 144/ΚΙΒ.

4Μ0062

POCKET VOLCANO 00-03218 ΗΦΑΙΣΤΕΙΟ ΤΣΕΠΗΣ Προκάλεσε μία ηφαιστειακή έκρηξη! Κάνε το πείραμα στο σπίτι σου και δες τη «λάβα» να ρέει από το ηφαίστειο. Είναι ένα καταπληκτικό gadget που μπορείς να το παίρνεις παντού μαζί σου. Διαστάσεις:19cm x 13cm 24/ΥΠ. -192/ΚΙΒ.

4M0263

MORSE CODE 00-03307 ΚΩΔΙΚΑΣ ΜΟΡΣ Επικοινώνησε με μυστικά μηνύματα χρησιμοποιώντας τον Κώδικα Μορς όπως και οι αληθινοί κατάσκοποι. Μπορείς να χρησιμοποιήσεις το μηχανισμό που στέλνει σήματα μορς και σαν μπρελόκ για τα κλειδιά σου. Διαστάσεις: 13cm χ 19,5cm χ 1,5cm 12/ΥΠ. - 144/ΚΙΒ.

4Μ0063

FRIDGE ROVER 00-03268 Κούρδισε το αυτοκινητάκι και τοποθέτησε το επάνω στην επιφάνεια του ψυγείου ή άλλη λεία επιφάνεια. Παρατήρησε το αυτοκίνητο πως τρέχει επάνω στην επιφάνεια που το έχεις βάλει με δύναμη την βαρύτητα. Διαστάσεις: 13cm x 18cm x 4.5cm 24/ΥΠ.-192/ΚΙΒ.

4Μ0224

ΑΝΑΣΚΑΦη δισκοβολοσ του μυρωνα Γίνε και εσύ ένας αρχαιολόγος! Σκάψε και ανακάλυψε το άγαλμα του Δισκοβόλου του Μύρωνα και μάθε πώς ζούσαν οι αθλητές στην αρχαία Ελλάδα. Ζήσε την ατμόσφαιρα και τη συγκίνηση των αρχαίων ολυμπιακών αγώνων, για χάρη των οποίων σταματούσαν ακόμα και οι πόλεμοι! Διαστάσεις: 12cm x 17cm x 5.5cm 2/ΥΠ. - 24/ΚΙΒ.

27


NEW 4Μ0202 METAL DETECTOR ROBOT 00-03297 PACK ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΡΟΜΠΟΤ ΑΝΙΧΝΕΥΤΗΣ ΜΕΤΑΛΛΩΝ Κατασκεύασε ένα φανταστικό ρομπότ για ανίχνευση μετάλλων. Μπορείς να το ελέγχεις εξ αποστάσεως! Μάθε πώς λειτουργεί το ρομπότ σου. Ο ανιχνευτής μετάλλου αποσπάται και γίνεται μπρελόκ. Αυτό το εκπαιδευτικό και ψυχαγωγικό πακέτο περιλαμβάνει όλα τα εξαρτήματα που απαιτούνται για τη δημιουργία του ρομπότ σου. Περιέχονται οδηγίες στα Ελληνικά. Διαστάσεις: 24cm x 22cm x 6cm 6/ΥΠ. - 24/ΚΙΒ.

28

NEW PACK

4M0295

ANTIGRAVITY MAGNETIC LEVITATION 00-03299 ΑΝΤΙΒΑΡΥΤΗΤΑ ΜΕ ΜΑΓΝΗΤΙΚΗ ΑΙΩΡΗΣΗ Ανακάλυψε τη μαγεία που προσφέρουν οι μαγνήτες! Κατασκεύασε ένα στιλό που αιωρείται και περιστρέφεται μαγικά, ένα μοντέλο «maglev» πάνω στο οποίο είναι βασισμένο το ταχύτερο όχημα στον κόσμο και πολλά άλλα! Περιέχονται οδηγίες στα Ελληνικά. Διαστάσεις: 24cm x 22cm x 6cm 6/ΥΠ. - 24/ΚΙΒ.

NEW 4Μ0170 PACK ALARM SAFE MONEY BANK 00-03289 ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΧΡΗΜΑΤΟΚΙΒΩΤΙΟ ΜΕ ΣΥΝΑΓΕΡΜΟ Ίσως το πιο ασφαλές χρηματοκιβώτιο στον κόσμο!!! Ρύθμισε την ψηφιακή κλειδαριά και εγκατάστησε τον συναγερμό. Πρόκληση για τους φίλους και την οικογένειά σου το ξεκλείδωμα. Πρόγραμμα εκμάθησης για τη δομή μιας κλειδαριάς και σύνδεσης ενός κυκλώματος. Περιέχονται οδηγίες στα Ελληνικά. Διαστάσεις: 24cm x22cm x 6cm 6/ΥΠ. - 24/ΚΙΒ.


4M0365

4M0366

4M0367

4M0364

MECHO MOTORISED KITS – ROBOBUG 00-03403 ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΜΗΧΑΝΟΚΙΝΗΤΟ ΡΟΜΠΟΤ ΕΝΤΟΜΟ Γίνε ένας μικρός μηχανολόγος μηχανικός! Μάθε πως λειτουργούν οι μηχανές. Σύνδεσε το κύκλωμα για να φτιάξεις αυτό το απίθανο Ρομπότ Έντομο και εντυπωσίασε τους πάντες! Δε χρειάζονται βίδες! Η πρώτη σου κατασκευή μηχανικής επιστήμης είναι έτοιμη! Περιέχονται οδηγίες στα Ελληνικά. Διαστάσεις: 24εκ. x 22εκ. x 6εκ. 6/ΥΠ. – 24/ΚΙΒ.

MECHO MOTORISED KITS – CLAWBOT 00-03405 ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΜΗΧΑΝΟΚΙΝΗΤΟ ΡΟΜΠΟΤ ΔΑΓΚΑΝΑ Γίνε ένας μικρός μηχανολόγος μηχανικός! Μάθε πως λειτουργούν οι μηχανές. Σύνδεσε το κύκλωμα για να φτιάξεις αυτό το απίθανο Ρομπότ Δαγκάνα και εντυπωσίασε τους πάντες! Δε χρειάζονται βίδες! Η πρώτη σου κατασκευή μηχανικής επιστήμης είναι έτοιμη! Περιέχονται οδηγίες στα Ελληνικά. Διαστάσεις: 24εκ. x 22εκ. x 6εκ. 6/ΥΠ. – 24/ΚΙΒ.

MECHO MOTORISED KITS – RACE CAR 00-03404 ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΜΗΧΑΝΟΚΙΝΗΤΟ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ Γίνε ένας μικρός μηχανολόγος μηχανικός! Μάθε πως λειτουργούν οι μηχανές. Σύνδεσε το κύκλωμα για να φτιάξεις αυτό το απίθανο Αγωνιστικό Αυτοκίνητο και εντυπωσίασε τους πάντες! Δε χρειάζονται βίδες! Η πρώτη σου κατασκευή μηχανικής επιστήμης είναι έτοιμη! Περιέχονται οδηγίες στα Ελληνικά. Διαστάσεις: 24εκ. x 22εκ. x 6εκ. 6/ΥΠ. – 24/ΚΙΒ.

MECHO MOTORISED KITS – TRACTOR 00-03406 ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΜΗΧΑΝΟΚΙΝΗΤΟ ΤΡΑΚΤΕΡ Γίνε ένας μικρός μηχανολόγος μηχανικός! Μάθε πως λειτουργούν οι μηχανές. Σύνδεσε το κύκλωμα για να φτιάξεις αυτό το απίθανο Τρακτέρ και εντυπωσίασε τους πάντες! Δε χρειάζονται βίδες! Η πρώτη σου κατασκευή μηχανικής επιστήμης είναι έτοιμη! Περιέχονται οδηγίες στα Ελληνικά. Διαστάσεις: 24εκ. x 22εκ. x 6εκ. 6/ΥΠ. – 24/ΚΙΒ.

29


30 30


Η σειρά Junior STE4M, παρουσιάζει μία ευρεία γκάμα θεματικών puzzle και δραστηριοτήτων σχεδιασμένων να διδάξουν στα μικρότερα παιδιά τις βασικές έννοιες της επιστήμης, της τεχνολογίας, των τεχνών, της δημιουργικότητας αλλά και των μαθηματικών. Όπως όλα τα παιχνίδια της 4Μ έτσι και η σειρά Junior STE4M, χρησιμοποιείται ξανά και ξανά από τα παιδιά, βελτιώνοντας τις ικανότητές τους με απλούς μηχανικούς προβληματισμούς, βασική μηχανική και μαγνήτες με σχέδια. Κατασκευασμένες υπό αυστηρές συνθήκες ασφαλείας, οι συσκευασίες 4M Junior STE4M, είναι πολύχρωμες και εύκολες στη χρήση και βοηθούν τα παιδιά να κάνουν τα πρώτα ζωτικά βήματα στην ανάπτυξη των κινητικών τους ικανοτήτων, στην δημιουργική σκέψη, στην επίλυση προβλημάτων και γενικά στην μνημονική οξύτητα.

4Μ0418

JUNIOR / 3D FLOOR PUZZLES – SAFARI 00-04679 3D ΠΑΖΛ ΔΑΠΕΔΟΥ – ΣΑΦΑΡΙ Κατασκεύασε αυτά τα τεράστια πολύχρωμα παζλ με τρισδιάστατα άγρια ζώα σε σκηνικό σαφάρι. Διασκέδασε παίζοντας μαζί με τους φίλους σου! Διαστάσεις: 24εκ. x 22εκ. x 6εκ. 6/ΥΠ.-12/ΚΙΒ.

4Μ0416

JUNIOR / 3D FLOOR PUZZLES – DINOSAURS 00-04668 3D ΠΑΖΛ ΔΑΠΕΔΟΥ - ΔΕΙΝΟΣΑΥΡΟΙ Κατασκεύασε αυτά τα τεράστια πολύχρωμα παζλ με τρισδιάστατους δεινόσαυρους σε προϊστορικό σκηνικό. Διασκέδασε παίζοντας μαζί με τους φίλους σου! Διαστάσεις: 24εκ. x 22εκ. x 6εκ. 6/ΥΠ.-12/ΚΙΒ.

4Μ0417

JUNIOR / 3D FLOOR PUZZLES – RAINFOREST 00-04678 3D ΠΑΖΛ ΔΑΠΕΔΟΥ – ΤΡΟΠΙΚΟ ΔΑΣΟΣ Κατασκεύασε αυτά τα τεράστια πολύχρωμα παζλ με τρισδιάστατα άγρια ζώα σε σκηνικό τροπικού δάσους. Διασκέδασε παίζοντας μαζί με τους φίλους σου! Διαστάσεις: 24εκ. x 22εκ. x 6εκ. 6/ΥΠ.-12/ΚΙΒ.

3131


NEO

4Μ0442

WILDLIFE MAGNETS 00-04703 ΜΑΓΝΗΤΕΣ ΑΓΡΙΑ ΖΩΗ Ζήσε απίστευτες στιγμές διασκέδασης με τα 20 μαγνητάκια με άγρια ζώα! Με 6 διαφορετικά τοπία και με μεταλλική κασετίνα για να φυλάσσονται τα περιεχόμενα, οι μαγνήτες αυτοί προσφέρουν αστείρευτη πηγή φαντασίας και δημιουργικότητας! Διαστάσεις: 23εκ. x 18εκ. x 3εκ. 6/ΥΠ.-12 ΚΙΒ.

NEO

4Μ0443

BUG MAGNETS 00-04704 ΜΑΓΝΗΤΕΣ ΕΝΤΟΜΑ Ζήσε απίστευτες στιγμές διασκέδασης με τα 20 μαγνητάκια με έντομα! Με 6 διαφορετικά τοπία και με μεταλλική κασετίνα για να φυλάσσονται τα περιεχόμενα, οι μαγνήτες αυτοί προσφέρουν αστείρευτη πηγή φαντασίας και δημιουργικότητας! Διαστάσεις: 23εκ. x 18εκ. x 3εκ. 6/ΥΠ.-12 ΚΙΒ.

4Μ0444

DINOSAUR MAGNETS 00-04705 ΜΑΓΝΗΤΕΣ ΔΕΙΝΟΣΑΥΡΟΙ Ζήσε απίστευτες στιγμές διασκέδασης με τα 20 μαγνητάκια με δεινόσαυρους! Με 6 διαφορετικά τοπία και με μεταλλική κασετίνα για να φυλάσσονται τα περιεχόμενα, οι μαγνήτες αυτοί προσφέρουν αστείρευτη πηγή φαντασίας και δημιουργικότητας! Διαστάσεις: 23εκ. x 18εκ. x 3εκ. 6/ΥΠ.-12 ΚΙΒ.

32

NEO

ΣΤΑΝΤ 6 ΤΕΜΑΧΙΩΝ Διαστάσεις: 24εκ. x 18εκ. x 18εκ.


NEO

4Μ0445

DOUGH TOOL SET 00-04690 ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΣΕΤ ΠΛΑΣΤΟΖΥΜΑΡΑΚΙΑ ΜΕ ΕΡΓΑΛΕΙΑ Άφησε τη φαντασία σου ελεύθερη και δημιούργησε απίθανα και αμέτρητα σχέδια με τις 12 καρτέλες σχεδίων και με τα ειδικά εργαλεία σχεδίασης! Διαστάσεις: 24εκ. x 22εκ. x 6εκ. 6/ΥΠ.-24 ΚΙΒ.

4Μ0414

JUNIOR / SOLAR-POWERED VEHICLE 00-04676 ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΗΛΙΑΚΟ ΟΧΗΜΑ Γίνε ένας μηχανικός αυτοκινήτων κατασκευάζοντας αυτό το απίθανο όχημα! Βγάλε το αυτοκίνητο έξω μια ηλιόλουστη μέρα και δες το να κινείται με την ενέργεια που παίρνει από τον ήλιο. Δε χρειάζονται μπαταρίες! Περιέχονται οδηγίες στα Ελληνικά. Διαστάσεις: 24εκ. x 22εκ. x 6εκ. 6/ΥΠ.-24/ΚΙΒ.

NEO

4Μ0446

BUILD A VEHICLE 00-04694 ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΟΧΗΜΑΤΑ Γίνε ένα μικρός μηχανικός κατασκευάζοντας αυτά τα πολύχρωμα οχήματα μόνος σου! Βελτίωσε τον συντονισμό ματιών-χεριών και ανάπτυξε τις κινητικές σου δεξιότητες! Διαστάσεις: 24εκ. x 22εκ. x 6εκ. 6/ΥΠ.-24 ΚΙΒ.

4Μ0415

JUNIOR / CONSTRUCTION TRUCKS 00-04673 ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΟΧΗΜΑΤΑ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ Κατασκεύασε 3 καταπληκτικά οχήματα οικοδομής πανεύκολα! Δε χρειάζεσαι κόλλα ούτε βίδες. Η διασκέδαση είναι απεριόριστη! Περιέχονται οδηγίες στα Ελληνικά. Διαστάσεις: 24εκ. x 22εκ. x 6εκ. 6/ΥΠ.-24/ΚΙΒ.

33


NEO

4Μ0447

MY BODY SYSTEMS 00-04692 ΜΑΘΑΙΝΩ ΤΟ ΣΩΜΑ ΜΟΥ Μάθε για τις διάφορες λειτουργίες του ανθρώπινου σώματος με τα 8 σετ παζλ. Βοηθάει στην κατανόηση των διάφορων μερών και λειτουργιών του σώματος, όπως ο σκελετός, τα εσωτερικά όργανα, το κυκλοφορικό σύστημα και άλλα. Περιέχονται οδηγίες στα Ελληνικά. Διαστάσεις: 24εκ. x 22εκ. x 6εκ. 6/ΥΠ.-24 ΚΙΒ.

NEO

4Μ0448

SCISSOR ART 00-04691 ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ ΜΕ ΨΑΛΙΔΙ Φτιάξε αυτά τα χαριτωμένα κουκλάκια και βελτίωσε τον συντονισμό χεριών-ματιών και τις κινητικές σου δεξιότητες. Περιέχει 15 κατασκευές για πολλές ώρες διασκέδασης! Διαστάσεις: 24εκ. x 22εκ. x 6εκ. 6/ΥΠ.-24 ΚΙΒ.

4Μ0420

34

JUNIOR / EASY-STITCH ANIMAL JUMPERS 00-04670 ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΚΕΝΤΗΜΑ ΖΩΑΚΙΑ Κέντησε πολύχρωμα πιτζαμάκια για αυτά τα χαριτωμένα ζωάκια! Μάθε πώς να κάνεις τα πρώτα σου κεντήματα με τον πιο εύκολο και διασκεδαστικό τρόπο. Περιέχονται οδηγίες στα Ελληνικά. Διαστάσεις: 24εκ. x 22εκ. x 6εκ. 6/ΥΠ.-24/ΚΙΒ.


NEO

4Μ0449

TELL TIME LEARNING CLOCK 00-04689 ΜΑΘΑΙΝΩ ΤΗΝ ΩΡΑ Μάθε να λες την ώρα σε αναλογική και ψηφιακή μορφή! Φτιάξε το καθημερινό σου πρόγραμμα με τις κάρτες δραστηριοτήτων και απόκτησε αντίληψη του χρόνου. Περιέχονται οδηγίες στα Ελληνικά. Διαστάσεις: 24εκ. x 22εκ. x 6εκ. 6/ΥΠ.-24 ΚΙΒ.

4Μ0419

JUNIOR / PAPER BUG PUPPETS 00-04672 ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΜΑΡΙΟΝΕΤΕΣ ΖΩΑΚΙΑ-ΧΑΡΤΟΣΑΚΟΥΛΕΣ Μετάτρεψε συνηθισμένες χάρτινες σακούλες σε χαριτωμένες μαριονέτες! Δημιούργησε 5 διαφορετικά ζωάκια και οργάνωσε μια παράσταση για τους φίλους και την οικογένειά σου. Περιέχονται οδηγίες στα Ελληνικά. Διαστάσεις: 24εκ. x 22εκ. x 6εκ. 6/ΥΠ.-24/ΚΙΒ.

NEO

4Μ0450

LIFE CYCLE WHEEL 00-04693 ΚΥΚΛΟΣ ΖΩΗΣ ΖΩΩΝ ΚΑΙ ΦΥΤΩΝ Δες πώς αναπτύσσεται ένας οργανισμός με αυτόν τον κύκλο ζωής! Δες στάδιο ανά στάδιο τις αλλαγές που βιώνουν τα φυτά και τα ζώα! Περιέχονται οδηγίες στα Ελληνικά. Διαστάσεις: 24εκ. x 22εκ. x 6εκ. 6/ΥΠ.-24 ΚΙΒ.

4Μ0413

JUNIOR / MATHS MONKEY 00-04674 ΠΙΘΗΚΑΚΙ ΠΡΟΣΘΕΣΗΣ Αυτό το αξιαγάπητο πιθηκάκι έχει ταλέντο στην πρόσθεση. Έχεις κάποια απορία; Ρώτα το πιθηκάκι! Ο πιο διασκεδαστικός τρόπος για να μάθεις πρόσθεση. Περιέχονται οδηγίες στα Ελληνικά. Διαστάσεις: 24εκ. x 22εκ. x 6εκ. 6/ΥΠ.-24/ΚΙΒ.

35


36 36


Οι Δημιουργικές Κατασκευές παρέχουν μία ευρεία γκάμα δραστηριοτήτων οι οποίες εμπλουτίζουν τις καλλιτεχνικές ικανότητες των παιδιών μέσα από ένα δομημένο πλαίσιο κατασκευής και διακόσμησης των αγαπημένων θεμάτων τους, όπως είναι τα ζώα, οι νεράιδες, τα ρομπότ, οι δεινόσαυροι, οι πεταλούδες και άλλα πολλά. Οι Δημιουργικές Κατασκευές προσφέρουν αμέτρητες ποικιλίες σχημάτων, χρωμάτων και σχεδίων. Τα παιδιά μπορούν να ακολουθήσουν τις οδηγίες ή να αφήσουν την φαντασία τους ελεύθερη. Οι Δημιουργικές Κατασκευές παρουσιάζουν απτές δραστηριότητες για τα παιδιά χρησιμοποιώντας μία ποικιλία ασφαλών υλικών, ελεγμένου ασφαλούς πλαστικού, κλωστών, νερομπογιών, στόκου και χαρτιού για να ζωγραφίσουν, να κόψουν, να κολλήσουν, να ράψουν και να πλέξουν τα αριστουργήματά τους.

NEO

4Μ0451

4M0379

4M0421

4M0104

4M0186

4M0173

FRENCH KNITTING FOX DOLL 00-04682 ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΓΑΛΛΙΚΗ ΠΛΕΚΤΟΜΗΧΑΝΗ Φτιάξε με την γαλλική πλεκτομηχανή αυτή τη χαριτωμένη κούκλα αλεπού! Το πλέξιμο έγινε πιο εύκολο από ποτέ! Περιέχονται οδηγίες στα Ελληνικά. Διαστάσεις: 18εκ. x 22εκ. x 8εκ. 6/ΥΠ.-36 ΚΙΒ.

WEAVING LOOM 00-02744 KΑΤΑΣΚΕΥΗ ΜΕ ΑΡΓΑΛΕΙΟ Χρησιμοποίησε την φαντασία σου και δημιούργησε με τον αργαλειό σου. Η συσκευασία περιέχει οτιδήποτε χρειάζεται για να δημιουργήσεις τρία σουβέρ και μια θήκη για το κινητό τηλέφωνο. Όλοι θα τα θαυμάζουν . Περιέχονται οδηγίες στα Ελληνικά. Διαστάσεις: 22cm x 18cm x 8cm 6/ΥΠ. - 36/ΚΙΒ.

FRENCH KNITTING OWL DOLL 00-02764 ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΓΑΛΛΙΚΗ ΠΛΕΚΤΟΜΗΧΑΝΗ ΚΟΥΚΟΥΒΑΓΙΑ Ακολούθησε μία σειρά από απλά βήματα για να μάθεις βασικές τεχνικές της Γαλλικής Πλεκτομηχανής και να δημιουργήσεις τη δική σου πλεκτή κούκλα κουκουβάγια. Είναι απίθανο! Περιέχονται οδηγίες στα Ελληνικά. Διαστάσεις: 18εκ. x 22εκ. x 8εκ. 6/ΥΠ. – 36/ΚΙΒ.

KNITTING ART 00-02753 ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΤΕΧΝΗ ΠΛΕΞΙΜΑΤΟΣ Ιδανικό παιχνίδι για το πλέξιμο ακόμα και για τους αρχάριους. Με ασφάλεια φτιάξε μια πλεκτή τσάντα και μια θήκη για κινητό. Η διασκέδαση είναι απεριόριστη. Περιέχονται οδηγίες στα Ελληνικά. Διαστάσεις: 22cm x 18cm x 8cm 12/ΥΠ. - 36/ΚΙΒ.

EASY-TO-DO CROCHET 00-02737 ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΠΛΕΞΙΜΟ ΛΟΥΛΟΥΔΙ Δημιούργησε εντυπωσιακά διακοσμητικά για το δωμάτιό σου πλέκοντας! Μάθε πώς να πλέκεις ένα όμορφο λουλούδι και άλλα πρωτότυπα αντικείμενα. Περιέχονται οδηγίες στα Ελληνικά. Διαστάσεις: 18εκ. x 22εκ. x 8εκ. 6/ΥΠ.-36/ΚΙΒ.

CROSS STITCH 00-02749 ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΣΤΑΥΡΟΒΕΛΟΝΙΑ ΤΣΑΝΤΑ Το κέντημα με σταυροβελονιά είναι ένα χόμπι που μπορείς να απολαμβάνεις μια ζωή. Αυτό το σετ για αρχάριους κάνει μια εισαγωγή στο κέντημα. Φτιάξε μια απίθανη τσάντα και άλλα όμορφα σχέδια. Περιέχονται οδηγίες στα Ελληνικά. Διαστάσεις: 22cm x 18cm x 8cm 12/ΥΠ. - 36/ΚΙΒ.

37


4Μ0016

4Μ0076

4Μ0083

4Μ0134

4Μ0422

4M0378

4M0015

4Μ0018

4M0213

DOLL MAKING KIT / FAIRY 00-02732 ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΚΟΥΚΛΑ - ΝΕΡΑΪΔΑ Φτιάξε την δικιά σου κούκλα νεράϊδα! Δώσε της όνομα και συμπλήρωσε το πιστοποιητικό γεννήσεως.Περιέχει όλα τα υλικά ώστε να τη κάνεις όπως θες εσύ. Η κούκλα είναι πάνινη 22cm. Περιέχονται λεπτομερείς οδηγίες στα Ελληνικά. Διαστάσεις: 22cm x 18cm x 8cm 12/ΥΠ. - 36/ΚΙΒ.

DOLL MAKING KIT / BALLERINA 00-02731 ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΚΟΥΚΛΑ - ΜΠΑΛΑΡΙΝΑ Φτιάξε την δικιά σου κούκλα μπαλαρίνα! Δώσε της όνομα και συμπλήρωσε το πιστοποιητικό γεννήσεως. Περιέχει όλα τα υλικά ώστε να τη κάνεις όπως θες εσύ. Η κούκλα είναι πάνινη, 22cm. Περιέχονται οδηγίες στα Ελληνικά. Διαστάσεις: 22cm x 18cm x 8cm 12/ΥΠ. - 36/ΚΙΒ.

FAIRY MIRROR CHEST 00-02738 ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΜΠΙΖΟΥΤΙΕΡΑ ΝΕΡΑΪΔΑ Συναρμολόγησε την ξύλινη μπιζουτιέρα νεράιδα και ζωγράφισε την όπως εσύ προτιμάς. Μετά φύλαξε εκεί όλα σου τα αξεσουάρ. Περιέχονται οδηγίες στα Ελληνικά. Διαστάσεις: 22cm x 18cm x 8cm 6/ΥΠ. - 36/ΚΙΒ. 38

DOLL MAKING KIT / PRINCESS 00-02746 ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΚΟΥΚΛΑ - ΠΡΙΓΚΙΠΙΣΣΑ Φτιάξε την δικιά σου κούκλα πριγκίπισσα! Δώσ’ της όνομα και συμπλήρωσε το πιστοποιητικό γεννήσεως. Περιέχει όλα τα υλικά ώστε να τη κάνεις όπως θες εσύ. Η κούκλα είναι πάνινη, 22cm. Περιέχονται οδηγίες στα Ελληνικά. Διαστάσεις: 22cm x 18cm x 8cm 12/ΥΠ. – 36/ΚΙΒ.

GLOW-IN-THE-DARK EMBROIDERY 00-04667 ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΦΩΣΦΟΡΟΥΧΟ ΚΕΝΤΗΜΑ Δημιούργησε πρωτότυπες χειροτεχνίες με κέντημα που φωσφορίζουν! Μάθε τις βασικές τεχνικές κεντήματος και με τις ειδικές φωσφορούχες κλωστές που υπάρχουν στη συσκευασία κατασκεύασε εντυπωσιακά διακοσμητικά. Περιέχονται οδηγίες στα Ελληνικά. Διαστάσεις: 18εκ. x 22εκ. x 8εκ. 6/ΥΠ.-36/ΚΙΒ.

TEA SET PAINTING KIT 00-04541 ΣΕΤ ΤΣΑΓΙΟΥ Διακόσμησε το δικό σου σετ τσαγιού! Περιέχει ένα πλήρες σετ σε μινιατούρες και χρώματα για να το ζωγραφίσεις με το δικό σου μοναδικό στιλ. Διακόσμησε το δωμάτιό σου. Περιέχονται οδηγίες στα Ελληνικά. Διαστάσεις: 22cm x 18cm x 8cm 6/ΥΠ. - 12/ΚΙΒ.

DOLL MAKING KIT / MERMAID 00-02733 ΚΑΤΑΣΚΕΥH ΚΟYΚΛΑ - ΓΟΡΓOΝΑ Φτιάξε την δικιά σου κούκλα γοργόνα! Δώσε της όνομα και συμπλήρωσε το πιστοποιητικό γεννήσεως. Περιέχει όλα τα υλικά ώστε να τη κάνεις όπως θες εσύ. Η κούκλα είναι πάνινη, 22cm. Περιέχονται οδηγίες στα Ελληνικά. Διαστάσεις: 22cm x 18cm x 8cm 12/ΥΠ. - 36/ΚΙΒ.

EMBROIDERY STICHES 00-02763 ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΚΕΝΤΗΜΑ ΠΕΤΑΛΟΥΔΑ Δημιούργησε το δικό σου κέντημα μαξιλαριού ή τσάντας! Διακόσμησε και ομόρφυνε το δωμάτιό σου με τις πιο πρωτότυπες δημιουργίες. Κέντησε μια πεταλούδα, μια κουκουβάγια και ότι άλλο μπορείς να φανταστείς! Περιέχονται οδηγίες στα Ελληνικά. Διαστάσεις: 18εκ. x 22εκ. x 8εκ. 6/ΥΠ. – 36/ΚΙΒ.

CREATE YOUR OWN BEAUTIFUL ORIGAMI LIGHTS 00-02761 ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ORIGAMI ΦΩΤΑΚΙΑ Δημιούργησε μια μοναδική γιρλάντα με Origami φωτάκια και διακόσμησε το δωμάτιο σου . Πανέμορφα σχέδια όπως πεταλούδες , λουλούδια, φρούτα είναι μερικά από τα σχέδια που μπορείς να κάνεις. Περιέχονται οδηγίες στα Ελληνικά. Διαστάσεις: 22cm x 18cm x 8cm 6/ΥΠ. - 36/ΚΙΒ.


4M0380

STITCH A DOLL – GO TRAVELLING 00-02765 ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΚΟΥΚΛΑ & ΚΟΥΝΕΛΑΚΙ Φτιάξε τη δικιά σου κούκλα που θα σε συντροφεύει στις διακοπές! Ράψε τα ρούχα της και φρόντισε το στιλ της να είναι άψογο. Έχει πάντα μαζί της το αγαπημένο της κατοικίδιο ζωάκι! Περιέχονται οδηγίες στα Ελληνικά. Διαστάσεις: 18εκ. x 22εκ. x 8εκ. 6/ΥΠ. – 36/ΚΙΒ.

4M0106

MAKE TEDDY BEAR 00-02745 ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΑΡΚΟΥΔΑΚΙ Φτιάξε το δικό σου αρκουδάκι. Εύκολο ακόμα και για έναν αρχάριο. Φτιάχνεις ένα όμορφο πάνινο αρκουδάκι για εσένα και τους φίλους σου που όλοι θα το θαυμάζουν. Περιέχονται οδηγίες στα Ελληνικά. Διαστάσεις: 22cm x 18cm x 8cm 6/ΥΠ. - 36/ΚΙΒ.

4M0381

STITCH A DOLL – GO SHOPPING 00-02766 ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΚΟΥΚΛΑ & ΓΑΤΟΥΛΑ Φτιάξε τη δικιά σου κούκλα που θα είναι η παρέα σου στα ψώνια! Ράψε τα ρούχα της και φρόντισε το στιλ της να είναι άψογο. Έχει πάντα μαζί της το αγαπημένο της κατοικίδιο ζωάκι! Περιέχονται οδηγίες στα Ελληνικά. Διαστάσεις: 18εκ. x 22εκ. x 8εκ. 6/ΥΠ. – 36/ΚΙΒ.

4M0382

STITCH A DOLL – IN PARTY 00-02767 ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΚΟΥΚΛΑ & ΣΚΥΛΑΚΙ Φτιάξε τη δικιά σου κούκλα που θα είναι η καλύτερη παρέα σε κάθε πάρτι! Ράψε τα ρούχα της και φρόντισε το στιλ της να είναι άψογο. Έχει πάντα μαζί της το αγαπημένο της κατοικίδιο ζωάκι! Περιέχονται οδηγίες στα Ελληνικά. Διαστάσεις: 18εκ. x 22εκ. x 8εκ. 6/ΥΠ. – 36/ΚΙΒ.

4Μ0085

EASY-TO-DO MOSAIC ART 00-04523 ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΜΩΣΑΪΚΟ ΠΕΤΑΛΟΥΔΑ Γίνε μια διακοσμήτρια φτιάχνοντας μόνη σου ένα καταπληκτικό μωσαϊκό πεταλούδα που θα στολίζει το δωμάτιό σου! Δείξε στην οικογένεια και τους φίλους σου την πρωτότυπη κατασκευή σου και θα σου ζητάνε να διακοσμήσεις και το δικό τους δωμάτιο! Περιέχονται οδηγίες στα Ελληνικά. Διαστάσεις: 18εκ. x 22εκ. x 8εκ. 6/ΥΠ.-12/ΚΙΒ.

39


NEO

4Μ0452

MAKE YOUR OWN WOOVEN WATCH 00-04680 ΦΤΙΑΞΕ ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΟΥ ΥΦΑΝΤΟ ΡΟΛΟΪ Πλέξε ένα υφαντό βραχιόλι και μετάτρεψε το σε ρολόι! Σε τρία διαφορετικά πολύχρωμα σχέδια για να μπορείς να αλλάζεις το λουράκι! Περιέχονται οδηγίες στα Ελληνικά. Διαστάσεις: 18εκ. x 22εκ. x 5εκ. 6/ΥΠ.-36 ΚΙΒ.

4Μ0394

40

CROSS STITCH MINI PORTRAITS 00-04665 ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΚΕΝΤΗΜΑ ΜΙΝΙ ΠΟΡΤΡΑΙΤΟ Κατασκεύασε υπέροχα έργα τέχνης με κέντημα! Μάθε τις τεχνικές κεντήματος και με τις μακέτες προσώπων και ζώων που θα βρεις στη συσκευασία δημιούργησε μοναδικά πορτραίτα για να διακοσμήσεις το δωμάτιό σου. Περιέχονται οδηγίες στα Ελληνικά. Διαστάσεις: 18εκ. x 22εκ. x 5εκ. 6/ΥΠ.-48/ΚΙΒ.

NEO

4Μ0453

4M0383

4Μ0397

4M0384

CROCHET ANIMAL BROOCHES 00-04669 ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΖΩΑΚΙΑ ΚΑΡΦΙΤΣΕΣ ΜΕ ΒΕΛΟΝΑΚΙ Φτιάξε 10 υπέροχες καρφίτσες με βελονάκι! Στόλισε την τσάντα σου, την κασετίνα σου και τα ρούχα σου με τα όμορφα ζωάκια ή κάνε τα δώρο στους φίλους σου! Περιέχονται οδηγίες στα Ελληνικά. Διαστάσεις: 18εκ. x 22εκ. x 5εκ. 6/ΥΠ.-36 ΚΙΒ.

EMBROIDERY GIFT BOXES 00-04666 ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΚΟΥΤΙΑ ΚΕΝΤΗΜΑ Κατασκεύασε μοναδικά κουτιά με διακοσμητικά κεντήματα που δεν θα τα έχει κανείς άλλος! Χρησιμοποίησέ τα σαν πρωτότυπες μπιζουτιέρες ή για να βάλεις μέσα δωράκια που θα κάνεις στους φίλους και την οικογένειά σου. Θα εντυπωσιαστούν! Περιέχονται οδηγίες στα Ελληνικά. Διαστάσεις: 18εκ. x 22εκ. x 5εκ. 6/ΥΠ.-48/ΚΙΒ.

EMBROIDERY BUTTONS 00-04622 ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΚΟΥΜΠΙΑ ΜΕ ΚΕΝΤΗΜΑ Φτιάξε 8 πρωτότυπα κουμπιά με κέντημα! Δημιούργησε μοναδικές εικόνες με τις τεχνικές που περιγράφονται στις οδηγίες και διακόσμησε τα ρούχα ή την τσάντα σου με τα πιο φανταστικά κουμπιά! Περιέχονται οδηγίες στα Ελληνικά. Διαστάσεις: 18εκ. x 22εκ. x 5εκ. 6/ΥΠ. – 48/ΚΙΒ.

EMBROIDERY ANIMAL CARDS 00-04626 ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΚΑΡΤΕΣ ΖΩΑΚΙΑ ΜΕ ΚΕΝΤΗΜΑ Δημιούργησε πρωτότυπες κάρτες για τους φίλους σου ακολουθώντας βασικές τεχνικές κεντήματος. Κέντησε διακοσμητικά σχέδια πάνω σε αυτά τα χαριτωμένα ζωάκια και γράψε στο εσωτερικό κάθε κάρτας τις πιο θερμές ευχές για τους φίλους σου! Περιέχονται οδηγίες στα Ελληνικά. Διαστάσεις: 18εκ. x 22εκ. x 5εκ. 6/ΥΠ. – 48/ΚΙΒ.


NEO

4Μ0454

MAGIC TRANSFER MERMAID WIND CHIME 00-04683 ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΔΙΑΚΟΣΜΗΤΙΚΟ ΓΟΡΓΟΝΑ ΜΕ ΗΧΟ Στόλισε το διακοσμητικό γοργόνα με το χαρτί μαγικής μεταφοράς εικόνας και κρέμασέ το έξω για να ακούσεις τον υπέροχο ήχο του! Περιέχονται οδηγίες στα Ελληνικά. Διαστάσεις: 18εκ. x 22εκ. x 5εκ. 6/ΥΠ.-36 ΚΙΒ.

4Μ0399

GLOW FRIENDSHIP BRACELETS 00-04662 ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΦΩΣΦΟΡΟΥΧΑ ΒΡΑΧΙΟΛΙΑ ΦΙΛΙΑΣ Δημιούργησε πρωτότυπα φωσφορούχα βραχιόλια φιλίας για εσένα και τις φίλες σου! Πλέξε τα βραχιόλια χρησιμοποιώντας τον ειδικό τροχό και κάνε το στιλ σου μοναδικό. Εσύ και οι φίλες σου θα είστε ξεχωριστές! Περιέχονται οδηγίες στα Ελληνικά. Διαστάσεις: 18εκ. x 22εκ. x 5εκ. 6/ΥΠ.-48/ΚΙΒ.

NEO

4Μ0455

MAGIC TRANSFER PRINCESS TRINKET BOX 00-04684 ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΜΠΙΖΟΥΤΙΕΡΑ ΠΡΙΓΚΙΠΙΣΣΑ Διακόσμησε την μπιζουτιέρα σου με όμορφες εικόνες και σχέδια και κάνε την παραμυθένια! Γίνεται αποθηκευτικός χώρος για τα κοσμήματά σου! Περιέχονται οδηγίες στα Ελληνικά. Διαστάσεις: 18εκ. x 22εκ. x 5εκ. 6/ΥΠ.-36 ΚΙΒ.

4Μ0343

MAKE YOUR OWN MOSAIC LANTERN - 00-04618 ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΨΗΦΙΔΩΤΟ ΦΑΝΑΡΙ Κατασκεύασε ένα διακοσμητικό φανάρι για το δωμάτιο σου. Δημιούργησε πρωτότυπα σχέδια και χρωμάτισέ το όπως σου αρέσει. Στη συνέχεια άνοιξε το φωτάκι και δες τα σχέδιά σου να λάμπουν! Περιέχονται οδηγίες στα Ελληνικά. Διαστάσεις: 22cm x 18cm 5cm 6/ΥΠ. - 48/ΚΙΒ.

NEO

4Μ0456

MAGIC TRANSFER FAIRY MAGNETIC TILES 00-04685 ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΜΑΓΝΗΤΙΚΑ ΠΛΑΚΑΚΙΑ ΝΕΡΑΪΔΑ Φτιάξε τα όμορφα μαγνητικά πλακάκια με το χαρτί μαγικής μεταφοράς εικόνας και διακόσμησε τα στο ψυγείο σου! Περιέχονται οδηγίες στα Ελληνικά. Διαστάσεις: 18εκ. x 22εκ. x 5εκ. 6/ΥΠ.-24 ΚΙΒ.

4M0306

glow in the dark fairy buttons-00-04612 ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΝΕΡΑΪΔΟΚΟΥΜΠΙΑ Φτιάξε 12 απίθανα κουμπιά με νεράιδες, τα οποία θα φωσφορίζουν. Κράτησέ τα για τον εαυτό σου, ή δώρισε κάποια από αυτά στις φίλες ή την οικογένειά σου. Ένα πρωτότυπο δώρο! Περιέχονται οδηγίες στα Ελληνικά. Διαστάσεις: 22cm x 18cm x 5cm 6/ΥΠ. - 48/ΚΙΒ. 41


NEO

4M0457

4Μ0265

4M0307

4Μ0340

4Μ0398

4M0385

4Μ0102

4M0101

4Μ0100

MINI ANIMAL CANDLE MAKING 00-04681 ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΚΕΡΙΑ ΜΙΝΙ ΖΩΑΚΙΑ Φτιάξε κεριά με ζωάκια εύκολα και γρήγορα για να διακοσμήσεις το σπίτι σου! Κάνε αμέτρητους συνδυασμούς με τα χρώματα και στόλισε τα ζωάκια όπως θες εσύ! Περιέχονται οδηγίες στα Ελληνικά. Διαστάσεις: 18εκ. x 22εκ. x 5εκ. 6/ΥΠ.-36 ΚΙΒ.

PAINT YOUR OWN TRINKET BOX – RUSSIAN DOLLS 00-04617 ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΜΠΑΜΠΟΥΣΚΕΣ Διασκέδασε χρωματίζοντας 6 υπέροχες μπάμπουσκες. Χρησιμοποίησε τες ως χαριτωμένα κουτάκια αποθήκευσης, τα οποία είναι και ωραία διακοσμητικά! Περιέχονται οδηγίες στα Ελληνικά. Διαστάσεις: 22cm x 18cm x 5cm 6/ΥΠ. - 48/ΚΙΒ.

42

MAKE YOUR OWN TOOTH FAIRY 00-04564 ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΝΕΡΑΪΔΑΣ ΔΟΝΤΙ-ΘΗΚΗ Δημιούργησε το δικό σου κουτάκι για ενθύμια. Μέσα του μπορείς να φυλάξεις τα δόντια σου ή άλλα αναμνηστικά. Είναι ωραίο να έχεις να θυμάσαι! Περιέχονται οδηγίες στα Ελληνικά. Διαστάσεις: 22cm x 18cm x 5.5cm 6/ΥΠ. - 36/ΚΙΒ.

SELF PORTRAIT PAINTING KIT 00-04589 ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΖΩΓΡΑΦΙΣΕ ΤΟ ΠΟΡΤΡΑΙΤΟ ΣΟΥ Γίνε ένας πραγματικός καλλιτέχνης και ζωγράφισε το πορτραίτο σου πάνω σε αληθινό καμβά. Βάλτο στην κορνίζα και δώρισέ το σε φίλους ή στην οικογένειά σου. Διαστάσεις: 22cm χ 18cm χ 5cm 6/ΥΠ. - 48/ΚΙΒ.

BUTTERFLY NESTING TRINKET BOXES 0004664 ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΠΕΤΑΛΟΥΔΑ ΘΗΚΗ Διασκέδασε χρωματίζοντας 6 πανέμορφες πεταλούδες! Χρησιμοποίησε τα αγαπημένα σου χρώματα και μετάτρεψέ τες σε πανέμορφα κουτάκια-μπιζουτιέρες για να βάζεις μέσα τα κοσμήματά σου. Περιέχονται οδηγίες στα Ελληνικά. Διαστάσεις: 18εκ. x 22εκ. x 5εκ. 6/ΥΠ.-48/ΚΙΒ.

MAKE YOUR OWN HANDPRINT 00-04556 ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΑΠΟΤΥΠΩΜΑ ΧΕΡΙΟΥ-ΚΟΡΝΙΖΑ Δημιούργησε το δικό σου αποτύπωμα χεριού και φτιάξε μια μοναδική κορνίζα. Ένα ωραίο δώρο για την οικογένειά σου και τους φίλους σου. Περιέχονται οδηγίες στα Ελληνικά. Διαστάσεις: 22cm x 18cm x 5.5cm 6/ΥΠ. - 24/ΚΙΒ.

wind up dinosaurs-00-04639 ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ κουρδιστοι δεινοσαυροι Φτιάξε τους δικούς σου κουρδιστούς δεινόσαυρους και βάλε τους να κάνουν αγώνες ταχύτητας πάνω στο τραπέζι σου. Εύκολοι στην κατασκευή, αχτύπητοι στην διασκέδαση. Περιέχονται οδηγίες στα Ελληνικά. Διαστάσεις: 22cm x 18cm x 5cm 6/ΥΠ. - 48/ΚΙΒ.

WIND UP ROBOTS 00-04655 ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΚΟΥΡΔΙΣΤΑ ΡΟΜΠΟΤ Φτιάξε τα δικά σου κουρδιστά ρομπότ και δες τα να κάνουν αγώνες ταχύτητας πάνω στο τραπέζι σου. Είναι πολύ εύκολο να τα κατασκευάσεις και απίστευτα διασκεδαστικό να παίζεις μαζί τους! Περιέχονται οδηγίες στα Ελληνικά. Διαστάσεις: 18εκ. x 22εκ. x 5εκ. 6/ΥΠ. – 48/ΚΙΒ.

MAGNETIC TILE ART 00-04563 ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΔΙΑΚΟΣΜΗΤΙΚΩΝ ΜΑΓΝΗΤΩΝ Μάθε την κεραμική τέχνη και δημιούργησε αριστουργήματα! Φτιάξε ωραίους μαγνήτες για να διακοσμήσεις το ψυγείο και το δωμάτιό σου. Περιέχονται οδηγίες στα Ελληνικά. Διαστάσεις: 22cm x 18cm x 5.5cm 6/ΥΠ. - 24/ΚΙΒ.


4Μ0393

DINO STAMP FACTORY 00-04663 ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΕΡΓΟΣΤΑΣΙΟ ΣΦΡΑΓΙΔΩΝ – ΔΕΙΝΟΣΑΥΡΟΙ Κατασκεύασε τις δικές σου σφραγίδες δεινόσαυρους με πηλό. Χρησιμοποίησε το καλούπι που θα βρεις στη συσκευασία και φτιάξε μοναδικές σφραγίδες για να διακοσμήσεις τα τετράδιά σου! Περιέχονται οδηγίες στα Ελληνικά. Διαστάσεις: 18εκ. x 22εκ. x 5εκ. 6/ΥΠ.-48/ΚΙΒ.

FUN STAMP MAKING KIT-00-04614 ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΕΡΓΟΣΤΑΣΙΟ ΣΦΡΑΓΙΔΩΝ Κατασκεύασε τις δικές σου σφραγίδες με πηλό. Χρησιμοποίησε το καλούπι που υπάρχει στη συσκευασία και θα δεις ότι είναι πανεύκολο! Διασκέδαση και δημιουργία ταυτόχρονα! Περιέχονται οδηγίες στα Ελληνικά. Διαστάσεις: 22cm x 18cm x 5cm 6/ΥΠ. - 48/ΚΙΒ.

4M0304

4M0386

4Μ0341

4M0108

4M0109

SOCK PUPPET MONSTERS - 00-04619 ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΓΑΝΤΟΚΟΥΚΛΕΣ ΤΕΡΑΤΑΚΙΑ Φτιάξε τα δικά σου τερατάκια γαντόκουκλες! Χρησιμοποίησε το πολύχρωμο χαρτονένιο σκηνικό για να ανεβάσεις τη δική σου παράσταση και να εκπλήξεις τους φίλους σου. Περιέχονται οδηγίες στα Ελληνικά. Διαστάσεις: 22cm x 18cm x 5cm 6/ΥΠ. - 48/ΚΙΒ.

MAKING GREETINGS CARDS 00-04559 ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΕΥΧΕΤΗΡΙΩΝ ΚΑΡΤΩΝ Φτιάξε ωραίες ευχετήριες κάρτες, χρησιμοποιώντας την φαντασία σου και τις 12 κάρτες που περιέχει η συσκευασία. Δημιούργησε απίθανα αναμνηστικά για εσένα και τους φίλους σου. Περιέχονται οδηγίες στα Ελληνικά. Διαστάσεις: 22cm x 18cm x 5.5cm 6/ΥΠ. - 36/ΚΙΒ.

FAIRY STAMP FACTORY 00-04652 ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΕΡΓΟΣΤΑΣΙΟ ΣΦΡΑΓΙΔΩΝ– ΝΕΡΑΪΔΕΣ Κατασκεύασε τις δικές σου σφραγίδες νεράιδες με πηλό. Χρησιμοποίησε το καλούπι που θα βρεις στη συσκευασία και φτιάξε μοναδικές σφραγίδες για να διακοσμήσεις τα τετράδιά σου! Περιέχονται οδηγίες στα Ελληνικά. Διαστάσεις: 18εκ. x 22εκ. x 5εκ. 6/ΥΠ. – 48/ΚΙΒ.

MAKE YOUR OWN SCRAPBOOK 00-04560 ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΑΛΜΠΟΥΜ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΩΝ Δημιούργησε το δικό σου άλμπουμ για φωτογραφίες, με 24 χρωματιστές σελίδες. Υπάρχουν πάνω από 180 μικρά σχέδια για να φτιάξεις τις σελίδες του άλμπουμ σου. Περιέχονται οδηγίες στα Ελληνικά. Διαστάσεις: 22cm x 18cm x 5.5cm 6/ΥΠ. - 36/ΚΙΒ.

43


4M0305

BAKE IT! SHRINK IT! CUPCAKE CHARMS-00-04613 ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΚΟΣΜΗΜΑΤΑ ΚΕΚΑΚΙΑ Φτιάξε απίθανα μενταγιόν - κεκάκια! Φόρεσέ τα ή κρέμασέ τα στην πρωτότυπη μπιζουτιέρα. Όλοι θα τα θαυμάζουν και θα επαινούν τη δημιουργό τους - εσένα δηλαδή! Περιέχονται οδηγίες στα Ελληνικά. Διαστάσεις: 22cm x 18cm x 5cm 6/ΥΠ. - 48/ΚΙΒ.

4M0179

PRESSED FLOWER ART 00 - 04567 ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΠΡΕΣΑ ΛΟΥΛΟΥΔΙΩΝ Μάζεψε λουλούδια και φύλλα από τον κήπο σου, βάλτα στην πρέσα και μετάτρεψέ τα σε έργα τέχνης. Μπορείς να φτιάξεις μια μπιζουτιέρα, ευχετήριες κάρτες και σελιδοδείκτες. Περιέχονται οδηγίες στα Ελληνικά. Διαστάσεις: 22cm x18cm x 5.5cm 6/ΥΠ. - 36/ΚΙΒ.

4M0178

RECYCLED BOTTLE LIGHT 00 - 04581 ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΛΑΜΠΑ ΜΠΟΥΚΑΛΙ Μετάτρεψε ένα πλαστικό μπουκάλι σε ένα οικολογικό αντικείμενο. Φτιάξε ένα πανέμορφο φωτιστικό και διακόσμησε το δωμάτιο σου. Απλά πρόσθεσε λίγη φαντασία!!! Περιέχονται οδηγίες στα Ελληνικά. Διαστάσεις: 22cm x18cm x 5.5cm 6/ΥΠ. - 48/ΚΙΒ. 44

4Μ0392

SHRINKING CRAFT CIRCUS 00-04621 ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΤΣΙΡΚΟ Κατασκεύασε μία σκηνή τσίρκου με ζωάκια ακροβάτες! Ο ελέφαντας κάνει ποδήλατο, η φώκια ισορροπεί μια μπάλα στο κεφάλι της και το λιοντάρι έγινε ζογκλέρ! Χρωμάτισέ τα, ψήσ’ τα στο φούρνο και δες τα να συρρικνώνονται ως δια μαγείας! Περιέχονται οδηγίες στα Ελληνικά. Διαστάσεις: 18εκ. x 22εκ. x 5εκ. 6/ΥΠ.-48/ΚΙΒ.

4M0107

PAPER MAKING KIT 00-04562 ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΜΕ ΧΑΡΤΙ Μάθε πώς φτιάχνεται και πώς ανακυκλώνεται το χαρτί. Δημιούργησε διαφορετικές συνθέσεις και σχέδια. Μπορείς να φτιάξεις μοναδικούς σελιδοδείκτες, σημειωματάρια και ευχετήριες κάρτες. Περιέχονται οδηγίες στα Ελληνικά. Διαστάσεις: 22cm x 18cm x 5.5cm 6/ΥΠ. - 36/ΚΙΒ.

4M0215

GREEN CREATIVITY TRASH ROBOT 00-04587 ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΡΟΜΠΟΤ ΑΝΑΚΥΚΛΩΣΗΣ Κατασκεύασε δυο ρομπότ με μπουκάλια και κουτιά από αναψυκτικά. Οι κατασκευές σου είναι φιλικές προς το περιβάλλον. Τελειοποίησε τα έργα σου με τα αυτοκόλλητα που περιέχει το κουτί και διασκέδασε με την παρέα σου. Περιέχονται οδηγίες στα Ελληνικά. Διαστάσεις: 22cm x 18cm x 5.5cm 6/ΥΠ. - 36/ΚΙΒ.

4M0074

MAKE A WILD CHIME 00-04551 ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΔΙΑΚΟΣΜΗΤΙΚΟΥ ΜΕ ΗΧΟ Δημιούργησε το δικό σου διακοσμητικό με ήχο, με αυτά τα μικρά κεραμικά γλαστράκια. Ένα ωραίο διακοσμητκό για το σπίτι. Χαλάρωσε με τον απαλό ήχο και απόλαυσε στιγμές ηρεμίας. Περιέχονται οδηγίες στα Ελληνικά. Διαστάσεις: 22cm x 18cm x 5,5cm 6/ΥΠ. - 24/ΚΙΒ.

4M0216

GREEN CREATIVITY RECYCLED PAPER BEADS 00-04588 ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΑΝΑΚΥΚΛΩΣΗ ΧΑΡΤΙΝΕΣ ΧΑΝΤΡΕΣ Δημιούργησε τα δικά σου μοναδικά κολιέ και βραχιόλια με οικολογικό τρόπο. Με το ειδικό εργαλείο μπορείς να φτιάξεις χάντρες με περιοδικά, εφημερίδες και άλλα παλιά χαρτιά. Ενθουσίασε τους φίλους σου με τα οικολογικά αξεσουάρ σου. Περιέχονται οδηγίες στα Ελληνικά. Διαστάσεις: 22cm x 18cm x 5.5cm 6/ΥΠ. - 36/ΚΙΒ.

4M0177

PLASTIC BAG MONSTER 00 - 04580 ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΜΑΡΙΟΝΕΤΑ ΤΕΡΑΤΑΚΙ ΟΙΚΟΛΟΓΙΚΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ Μάζεψε όλες τις ανεπιθύμητες πλαστικές σακούλες και δημιούργησε ένα οικολογικό έργο. Μετάτρεψε τις σακούλες σε 2 απίθανες μαριονέτες τερατάκια. Μια ωραία διακόσμηση για το σπίτι, απλά πρόσθεσε λίγη φαντασία. Περιέχονται οδηγίες στα Ελληνικά. Διαστάσεις: 22cm x18cm x 5.5cm 6/ΥΠ. - 48/ΚΙΒ.


NEO

4Μ0458

OWL BANK 00-04699 ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΚΟΥΜΠΑΡΑΣ ΚΟΥΚΟΥΒΑΓΙΑ Ζωγράφισε πρώτα ένα σχέδιο ή απλά άρχισε να ζωγραφίζεις. Θα έχεις τον δικό σου κουμπαρά κουκουβάγια με χρώματα και σχέδια μοναδικά. Μετά αποταμίευσε τα χρήματά σου και πάρε τα μόνο όταν τα χρειαστείς. Περιέχονται οδηγίες στα Ελληνικά. Διαστάσεις: 18εκ. x 14εκ. x 9,5εκ. 12/ΥΠ.-48 ΚΙΒ.

4M0387

TUBEE CREATIVE KIT – ANIMALS 00-04623 ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΚΑΛΑΜΑΚΙΑ-ΖΩΑΚΙΑ Κατασκεύασε απίθανα ζωάκια με τα καλαμάκια και τα εξαρτήματα από αφρώδες υλικό που θα βρεις στη συσκευασία. Δημιούργησε τα 4 διαφορετικά μοντέλα ζώων που περιγράφονται στις οδηγίες και μετά άσε τη φαντασία σου ελεύθερη και κατασκεύασε όποιο ζωάκι θέλεις. Περιέχονται οδηγίες στα Ελληνικά. Διαστάσεις: 18εκ. x 22εκ. x 5εκ. 6/ΥΠ. – 48/ΚΙΒ.

NEO

4Μ0459

CUPCAKE BANK 00-04700 ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΚΟΥΜΠΑΡΑΣ ΚΑΠΚΕΙΚ Ζωγράφισε πρώτα ένα σχέδιο ή απλά άρχισε να ζωγραφίζεις. Θα έχεις τον δικό σου κουμπαρά κάπκεικ με χρώματα και σχέδια μοναδικά. Μετά αποταμίευσε τα χρήματά σου και πάρε τα μόνο όταν τα χρειαστείς. Περιέχονται οδηγίες στα Ελληνικά. Διαστάσεις: 18εκ. x 14εκ. x 9,5εκ. 12/ΥΠ.-48 ΚΙΒ.

4M0388

TUBEE CREATIVE KIT – AIRCRAFT 00-04624 ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΚΑΛΑΜΑΚΙΑ-ΑΕΡΟΣΚΑΦΗ Κατασκεύασε διάφορους τύπους αεροσκαφών με τα καλαμάκια και τα εξαρτήματα από αφρώδες υλικό που θα βρεις στη συσκευασία. Δημιούργησε τα 4 διαφορετικά μοντέλα αεροσκαφών που περιγράφονται στις οδηγίες και μετά άσε τη φαντασία σου ελεύθερη και κατασκεύασε όποιο αεροσκάφος θέλεις. Περιέχονται οδηγίες στα Ελληνικά. Διαστάσεις: 18εκ. x 22εκ. x 5εκ. 6/ΥΠ. – 48/ΚΙΒ.

NEW 4M0254 PACK PIGGY BANK 00-04505 ΒΑΨΕ ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΟΥ ΚΟΥΜΠΑΡΑ-ΓΟΥΡΟΥΝΑΚΙ Ζωγράφισε πρώτα ένα σχέδιο ή απλά άρχισε να χρωματίζεις. Θα έχεις το δικό σου κουμπαρά γουρουνάκι με χρώματα και σχέδια μοναδικά. Μετά αποταμίευσε τα χρήματά σου και πάρε τα μόνο όταν τα χρειαστείς. Περιέχονται οδηγίες στα Ελληνικά. Διαστάσεις: 18cm x 14cm x 9.5cm 12/ΥΠ. - 48/ΚΙΒ.

4M0389

TUBEE CREATIVE KIT – VEHICLES 00-04625 ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΚΑΛΑΜΑΚΙΑ-ΟΧΗΜΑΤΑ Κατασκεύασε διάφορους τύπους οχημάτων με τα καλαμάκια που θα βρεις στη συσκευασία και τα εξαρτήματα από αφρώδες υλικό. Δημιούργησε τα 4 διαφορετικά μοντέλα οχημάτων που περιγράφονται στις οδηγίες και άσε τη φαντασία σου ελεύθερη και κατασκεύασε όποιο όχημα θέλεις. Περιέχονται οδηγίες στα Ελληνικά. Διαστάσεις: 18εκ. x 22εκ. x 5εκ. 6/ΥΠ. – 48/ΚΙΒ.

45


46


Η σειρά Κοριτσίστικα Αξεσουάρ, δίνει στα κορίτσια την ελευθερία να δημιουργήσουν τα δικά τους κοσμήματα και να αναδείξουν την προσωπική αίσθηση της μόδας τους. Τα Κοριτσίστικα Αξεσουάρ περιλαμβάνουν μία ποικιλία πολύχρωμων βραχιολιών, κολιέ και γουριών, τα οποία πλέκονται και διακοσμούνται με ζώα, πετράδια και γεωμετρικά σχήματα. Το 2017 έχουμε την ευχαρίστηση να ανακοινώσουμε την προσθήκη μίας νέας εντυπωσιακής σειράς - τις Κατασκευές με Χάντρες. Με τις Κατασκευές με Χάντρες τα παιδιά διακοσμούν ειδικά φύλλα από χαρτί, τα οποία τα ψήνουν στον φούρνο μικροκυμάτων δημιουργώντας μικροσκοπικά, περίτεχνα σχέδια χαντρών, τα οποία μπορούν να γίνουν διακοσμητικά, να φορεθούν ως κοσμήματα και να γίνουν δώρο σε φίλους.

4ΜΣΤΑΝΤ-18

ΣΤΑΝΤ 8 ΤΕΜΑΧΙΩΝ Διαστάσεις: 23εκ. x 11εκ. x 21 εκ.

NEO

NEO

4Μ0460

SHRINK FLORAL BEADS 00-04695 ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΧΑΝΤΡΕΣ ΛΟΥΛΟΥΔΙΑ Κατασκεύασε μόνη σου υπέροχες χάντρες με λουλούδια! Απόκτησε πολύχρωμα κοσμήματα με μοναδικά σχέδια! Περιέχονται οδηγίες στα Ελληνικά. Διαστάσεις: 11εκ. x 11εκ. x 3εκ. 8/ΥΠ.-32 ΚΙΒ.

NEO

4Μ0461

SHRINK FROSTY BEADS 00-04696 ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΧΑΝΤΡΕΣ ΝΙΦΑΔΕΣ Κατασκεύασε μόνη σου υπέροχες χάντρες με νιφάδες! Απόκτησε πολύχρωμα κοσμήματα με μοναδικά σχέδια! Περιέχονται οδηγίες στα Ελληνικά. Διαστάσεις: 11εκ. x 11εκ. x 3εκ. 8/ΥΠ.-32 ΚΙΒ.

NEO

4Μ0462

SHRINK AZTEC BEADS 00-04697 ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΧΑΝΤΡΕΣ ΜΕ ΣΧΗΜΑΤΑ Κατασκεύασε μόνη σου υπέροχες χάντρες με γεωμετρικά σχήματα! Απόκτησε πολύχρωμα κοσμήματα με μοναδικά σχέδια! Περιέχονται οδηγίες στα Ελληνικά. Διαστάσεις: 11εκ. x 11εκ. x 3εκ. 8/ΥΠ.-32 ΚΙΒ.

4Μ0463

SHRINK DINKY BEADS 00-04698 ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΧΑΡΙΤΩΜΕΝΕΣ ΧΑΝΤΡΕΣ Κατασκεύασε μόνη σου χαριτωμένες χάντρες με όμορφα χρώματα! Απόκτησε πολύχρωμα κοσμήματα με μοναδικά σχέδια! Περιέχονται οδηγίες στα Ελληνικά. Διαστάσεις: 11εκ. x 11εκ. x 3εκ. 8/ΥΠ.-32 ΚΙΒ.

47


4M0377

4M0376

4M0374

4M0375

4Μ0318

4Μ0319

GIRL ACCESSORIES / MACRAME OWL NECKLACES 00-04658 ΑΞΕΣΟΥΑΡ ΓΙΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ – ΜΑΚΡΑΜΕ ΚΟΛΙΕ ΚΟΥΚΟΥΒΑΓΙΑ Ώρα για δημιουργία! Φτιάξε μόνη σου ένα στιλάτο μακραμέ κολιέ με τα υλικά που θα βρεις στη συσκευασία. Φόρεσέ το και θα είσαι μοναδική! Περιέχονται οδηγίες στα Ελληνικά. Διαστάσεις: 14εκ. x 12εκ. x 4εκ. 6/ΥΠ. – 48/ΚΙΒ.

48

GIRL ACCESSORIES / SPIRAL CHARM BRACELETS 00-04661 ΑΞΕΣΟΥΑΡ ΓΙΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ – ΒΡΑΧΙΟΛΙΑ ΣΠΙΡΑΛ με γουρια Δημιούργησε φανταστικά βραχιόλια σπιράλ από κλωστή και πανέμορφα γούρια! Κάνε το στιλ σου μοναδικό και εντυπωσίασε τις φίλες σου. Περιέχονται οδηγίες στα Ελληνικά. Διαστάσεις: 14εκ. x 12εκ. x 4εκ. 6/ΥΠ. – 48/ΚΙΒ.

GIRL ACCESSORIES / GEMSTONE WRISTLETS 00-04659 ΑΞΕΣΟΥΑΡ ΓΙΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ – ΒΡΑΧΙΟΛΙΑ ΜΕ ΠΕΤΡΑΔΙΑ Γίνε το κέντρο της προσοχής δημιουργώντας και φορώντας αυτά τα υπέροχα χειροποίητα βραχιόλια με πετράδι! Όλες σου οι φίλες θα θέλουν κι από ένα. Περιέχονται οδηγίες στα Ελληνικά. Διαστάσεις: 14εκ. x 12εκ. x 4εκ. 6/ΥΠ. – 48/ΚΙΒ.

GIRL ACCESSORIES / FRIENDSHIP BRACELETS 00-04640 ΑΞΕΣΟΥΑΡ ΓΙΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ - ΒΡΑΧΙΟΛΙ ΦΙΛΙΑΣ Κάνε τις φίλες σου να χαμογελάσουν με αυτά τα απίθανα χρωματιστά βραχιόλια. Ένα υπέροχο σύμβολο της παντοτινής φιλίας σας. Περιέχονται οδηγίες στα Ελληνικά. Διαστάσεις: 14cm x 12cm x 4cm 6/ΥΠ. - 48/ΚΙΒ.

GIRL ACCESSORIES / WOVEN ROPE BRACELETS 00-04660 ΑΞΕΣΟΥΑΡ ΓΙΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ – ΥΦΑΝΤΑ ΒΡΑΧΙΟΛΙΑ ΜΕ ΓΟΥΡΙ Κάνε το στιλ σου μοναδικό! Φτιάξε αυτά τα υπέροχα υφαντά βραχιόλια και βάλε πάνω τους το γούρι που θες για να είσαι ξεχωριστή. Είναι και ένα τέλειο δώρο για τις φίλες σου! Περιέχονται οδηγίες στα Ελληνικά. Διαστάσεις: 14εκ. x 12εκ. x 4εκ. 6/ΥΠ. – 48/ΚΙΒ.

GIRL ACCESSORIES / WOVEN BRACELETS 00-04641 ΑΞΕΣΟΥΑΡ ΓΙΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ - ΥΦΑΝΤΑ ΒΡΑΧΙΟΛΙΑ Δημιούργησε πρωτότυπα βραχιόλια για εσένα και τις φίλες σου! Κάνε το στιλ σου μοναδικό και εντυπωσίασε τους πάντες. Ώρα για δημιουργία! Περιέχονται οδηγίες στα Ελληνικά. Διαστάσεις: 14cm x 12cm x 4cm 6/ΥΠ. - 48/ΚΙΒ.


4Μ0320

GIRL ACCESSORIES / FANCY CHARMS 0004642 ΑΞΕΣΟΥΑΡ ΓΙΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ - ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΑ ΓΟΥΡΙΑ Δημιούργησε το προσωπικό σου στiλ με αυτά τα υπέροχα κρεμαστά γούρια. Φόρα όποιο θέλεις ανάλογα με τη διάθεσή σου. Περιέχονται οδηγίες στα Ελληνικά. Διαστάσεις: 14cm x 12cm x 4cm 6/ΥΠ. - 48/ΚΙΒ.

4ΜΣΤΑΝΤ-2

ΣΤΑΝΤ 12 ΤΕΜΑΧΙΩΝ

4Μ0321

GIRL ACCESSORIES / COOL COLOUR WRISTLETS 00-04643 ΑΞΕΣΟΥΑΡ ΓΙΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ - ΧΡΩΜΑΤΙΣΤΑ ΒΡΑΧΙΟΛΙΑ Κατασκεύασε υπέροχα χρωματιστά βραχιόλια, για να τα συνδυάσεις με τα ρούχα σου. Ποιό είναι το αγαπημένο σου χρώμα; Περιέχονται οδηγίες στα Ελληνικά. Διαστάσεις: 14cm x 12cm x 4cm 6/ΥΠ. - 48/ΚΙΒ.

49


4Μ0357

4Μ0390

Ταξίδεψε στο μέλλον κατασκευάζοντας απίθανα ρομπότ μαγνητάκια! Βάλε το γύψο στο καλούπι, χρωμάτισέ τα και διακόσμησε το ψυγείο σου με αυτούς τους απίστευτους μαγνήτες. Μπορούν να γίνουν και καρφίτσες για τα ρούχα σου. Περιέχονται οδηγίες στα Ελληνικά. Διαστάσεις: 18εκ. x 22εκ. x 5εκ. 6/ΥΠ.-36/ΚΙΒ.

Ταξίδεψε στο διάστημα κατασκευάζοντας εντυπωσιακά διαστημόπλοια μαγνητάκια! Βάλε το γύψο στα καλούπια, χρωμάτισέ τα και διακόσμησε το ψυγείο σου με αστροναύτες, εξωγήινους και πολλά άλλα. Μπορούν να γίνουν και καρφίτσες για τα ρούχα σου. Περιέχονται οδηγίες στα Ελληνικά. Διαστάσεις: 18εκ. x 22εκ. x 5εκ. 6/ΥΠ.-36/ΚΙΒ.

MOULD & PAINT / ROBOTS 00-04653 ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΡΟΜΠΟΤ ΜΑΓΝΗΤΑΚΙΑ / ΚΑΡΦΙΤΣΕΣ

4Μ0358

MOULD & PAINT / GLOW OWLS 00-04654 ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΦΩΣΦ.ΚΟΥΚΟΥΒΑΓΙΕΣ ΜΑΓΝΗΤΑΚΙΑ / ΚΑΡΦΙΤΣΕΣ Κατασκεύασε εντυπωσιακές φωσφορούχες κουκουβάγιες μαγνητάκια. Βάλε το γύψο στα καλούπια, χρωμάτισέ τες και κάν’ τες να φωσφορίζουν. Είναι μαγικό! Μπορούν να γίνουν και καρφίτσες για τα ρούχα σου. Περιέχονται οδηγίες στα Ελληνικά. Διαστάσεις: 18εκ. x 22εκ. x 5εκ. 6/ΥΠ.-36/ΚΙΒ.

4Μ0253

4Μ0317

4Μ0391

4Μ0049

4Μ0149

4Μ0185

MOULD & PAINT / TRUCKS 00-03538 ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΦΟΡΤΗΓΑ ΜΑΓΝΗΤΑΚΙΑ / ΚΑΡΦΙΤΣΕΣ Κατασκεύασε τα πιο απίθανα φορτηγά μαγνητάκια! Βάλε το γύψο στο καλούπι, χρωμάτισέ τα και διακόσμησε το ψυγείο σου με αυτούς τους απίστευτους μαγνήτες. Μπορούν να γίνουν και καρφίτσες για τα ρούχα σου. Περιέχονται οδηγίες στα Ελληνικά. Διαστάσεις: 18εκ. x 22εκ. x 5εκ. 6/ΥΠ.-36/ΚΙΒ.

50

MOULD & PAINT / GLOW SPACE 00-03546 ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΦΩΣΦ.ΔΙΑΣΤΗΜΑ ΜΑΓΝΗΤΑΚΙΑ / ΚΑΡΦΙΤΣΕΣ

MOULD & PAINT / GLOW DINOSAUR 00-03514 ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΔΕΙΝΟΣΑΥΡΟΙ ΜΑΓΝΗΤΑΚΙΑ / ΚΑΡΦΙΤΣΕΣ Ταξίδεψε στον κόσμο των δεινοσαύρων κατασκευάζοντας αυτά τα εντυπωσιακά μαγνητάκια! Βάλε το γύψο στα καλούπια, χρωμάτισε τους δεινόσαυρους και διακόσμησε το ψυγείο σου. Μπορούν να γίνουν και καρφίτσες για τα ρούχα σου. Περιέχονται οδηγίες στα Ελληνικά. Διαστάσεις: 18εκ. x 22εκ. x 5εκ. 6/ΥΠ.-36/ΚΙΒ.

MOULD & PAINT / RACERS 00-03544 ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ ΜΑΓΝΗΤΑΚΙΑ / ΚΑΡΦΙΤΣΕΣ Μετάτρεψε το ψυγείο σου σε πίστα αγώνων ράλι κατασκευάζοντας απίθανα αγωνιστικά αυτοκίνητα μαγνητάκια. Βάλε το γύψο στα καλούπια, χρωμάτισέ τα και ο αγώνας ξεκινάει! Μπορούν να γίνουν και καρφίτσες για τα ρούχα σου. Περιέχονται οδηγίες στα Ελληνικά. Διαστάσεις: 18εκ. x 22εκ. x 5εκ. 6/ΥΠ.-36/ΚΙΒ.

MOULD & PAINT / SEALIFE 00-03511 ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΘΑΛΑΣΣΙΑ ΜΑΓΝΗΤΑΚΙΑ / ΚΑΡΦΙΤΣΕΣ Κάνε το ψυγείο σου να μοιάζει σαν να βρίσκεται στο βυθό της θάλασσας κατασκευάζοντας απίθανα ψαράκια μαγνητάκια. Βάλε το γύψο στα καλούπια και χρωμάτισέ τα όπως σου αρέσει. Μπορούν να γίνουν και καρφίτσες για τα ρούχα σου. Περιέχονται οδηγίες στα Ελληνικά. Διαστάσεις: 18εκ. x 22εκ. x 5εκ. 6/ΥΠ.-36/ΚΙΒ.

MOULD & PAINT / PROFESSIONS 00-03545 ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΑ ΜΑΓΝΗΤΑΚΙΑ / ΚΑΡΦΙΤΣΕΣ Θες να γίνεις ποδοσφαιριστής, μαγείρισσα ή αστυνομικός; Κατασκεύασε απίθανα μαγνητάκια για το ψυγείο σου με γύψο, χρωμάτισέ τα και διάλεξε το επάγγελμα που σου αρέσει! Μπορούν να γίνουν και καρφίτσες για τα ρούχα σου. Περιέχονται οδηγίες στα Ελληνικά. Διαστάσεις: 18εκ. x 22εκ. x 5εκ. 6/ΥΠ.-36/ΚΙΒ.

MOULD & PAINT / GARDEN 00-03512 ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΚΗΠΟΣ ΜΑΓΝΗΤΑΚΙΑ / ΚΑΡΦΙΤΣΕΣ Δημιούργησε έναν μικρό κήπο πάνω στο ψυγείο σου κατασκευάζοντας λουλούδια μαγνητάκια. Βάλε το γύψο στα καλούπια και χρωμάτισε πανέμορφα λουλούδια, πεταλούδες και άλλα. Μπορούν να γίνουν και καρφίτσες για τα ρούχα σου. Περιέχονται οδηγίες στα Ελληνικά. Διαστάσεις: 18εκ. x 22εκ. x 5εκ. 6/ΥΠ.-36/ΚΙΒ.


4Μ0316

4Μ0192

4Μ0024

4Μ0005

4Μ0075

4Μ0148

MOULD & PAINT / CUTE PETS 00-03539 ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΖΩΑ ΚΑΤΟΙΚΙΔΙΑ ΜΑΓΝΗΤΑΚΙΑ / ΚΑΡΦΙΤΣΕΣ Κάνε δικά σου τα πιο αξιολάτρευτα κατοικίδια ζωάκια! Βάλε το γύψο στα καλούπια, χρωμάτισέ τα και κατασκεύασε τα πιο απίθανα μαγνητάκια για το ψυγείο σου. Μπορούν να γίνουν και καρφίτσες για τα ρούχα σου. Περιέχονται οδηγίες στα Ελληνικά. Διαστάσεις: 18εκ. x 22εκ. x 5εκ. 6/ΥΠ.-36/ΚΙΒ

MOULD & PAINT / GLITTER MERMAID 00-03526 ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΓΟΡΓΟΝΕΣ ΜΑΓΝΗΤΑΚΙΑ / ΚΑΡΦΙΤΣΕΣ Φέρε το βασίλειο του βυθού στο σπίτι σου κατασκευάζοντας υπέροχες γοργόνες μαγνητάκια! Βάλε το γύψο στα καλούπια, χρωμάτισε τις γοργόνες και κάνε το ψυγείο σου να ξεχωρίζει. Μπορούν να γίνουν και καρφίτσες για τα ρούχα σου. Περιέχονται οδηγίες στα Ελληνικά. Διαστάσεις: 18εκ. x 22εκ. x 5εκ. 6/ΥΠ.-36/ΚΙΒ.

MOULD & PAINT / CUPCAKE 00-03535 ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΚΕΚΑΚΙΑ ΜΑΓΝΗΤΑΚΙΑ / ΚΑΡΦΙΤΣΕΣ Δημιούργησε τα πιο λαχταριστά γλυκά κατασκευάζοντας καπ κέικ μαγνητάκια! Βάλε το γύψο στα καλούπια, χρωμάτισέ τα και διακόσμησε το ψυγείο σου. Μπορούν να γίνουν και καρφίτσες για τα ρούχα σου. Περιέχονται οδηγίες στα Ελληνικά. Διαστάσεις: 18εκ. x 22εκ. x 5εκ. 6/ΥΠ.-36/ΚΙΒ.

MOULD & PAINT / GLITTER BALLERINA 0003527 ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΜΠΑΛΑΡΙΝΕΣ ΜΑΓΝΗΤΑΚΙΑ / ΚΑΡΦΙΤΣΕΣ Κατασκεύασε πανέμορφες μπαλαρίνες μαγνητάκια και διακόσμησε το ψυγείο σου! Βάλε το γύψο στα καλούπια, χρωμάτισέ τες και εντυπωσίασέ τους όλους με τις καταπληκτικές δημιουργίες σου. Μπορούν να γίνουν και καρφίτσες για τα ρούχα σου. Περιέχονται οδηγίες στα Ελληνικά. Διαστάσεις: 18εκ. x 22εκ. x 5εκ. 6/ΥΠ.-36/ΚΙΒ.

MOULD & PAINT / GLITTER FAIRIES 00-03524 ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΝΕΡΑΪΔΕΣ ΜΑΓΝΗΤΑΚΙΑ / ΚΑΡΦΙΤΣΕΣ Φτιάξε τον δικό σου νεραϊδόκοσμο κατασκευάζοντας πανέμορφες νεράιδες μαγνητάκια! Βάλε το γύψο στα καλούπια, χρωμάτισε τις νεράιδες και κάνε το ψυγείο σου να μοιάζει μοναδικό! Μπορούν να γίνουν και καρφίτσες για τα ρούχα σου. Περιέχονται οδηγίες στα Ελληνικά. Διαστάσεις: 18εκ. x 22εκ. x 5εκ. 6/ΥΠ.-36/ΚΙΒ.

MOULD & PAINT / GLITTER PRINCESS 00-03528 ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΠΡΙΓΚΙΠΙΣΣΕΣ ΜΑΓΝΗΤΑΚΙΑ / ΚΑΡΦΙΤΣΕΣ Μετάτρεψε το ψυγείο της κουζίνας σου σε παλάτι κατασκευάζοντας πανέμορφες πριγκίπισσες μαγνητάκια! Βάλε το γύψο στα καλούπια, χρωμάτισέ τες και φτιάξε το δικό σου παραμύθι. Μπορούν να γίνουν και καρφίτσες για τα ρούχα σου. Περιέχονται οδηγίες στα Ελληνικά. Διαστάσεις: 18εκ. x 22εκ. x 5εκ. 6/ΥΠ.-36/ΚΙΒ.

4Μ0217

MOULD & PAINT / FRIDGE MAGNETS 00-03536 ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΜΑΓΝΗΤΑΚΙΑ ΨΥΓΕΙΟΥ Κατασκεύασε υπέροχα μαγνητάκια για να διακοσμήσεις το ψυγείο σου! Βάλε το γύψο στα καλούπια, φτιάξε 24 διαφορετικά σχέδια και συνολικά 30 μαγνητάκια και χρωμάτισέ τα όπως σου αρέσει. Η συλλογή σου θα είναι μοναδική! Περιέχονται οδηγίες στα Ελληνικά. Διαστάσεις: 26,5εκ. x 23εκ. x 7,7εκ. 6/ΥΠ.-24/ΚΙΒ.

51


4M0273

CUPCAKE WINDOW MOSAIC ART 00-04590 ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ - ΜΩΣΑΪΚΟ ΚΕΚΑΚΙ 3 ΣΧ. Η κατασκευή μωσαϊκού δεν ήταν ποτέ πιο εύκολη. Χωρίς κόλλα ή κολλητική ταινία. Αυτά τα κομμάτια μωσαϊκού κολλάνε πάνω σε οποιαδήποτε λεία επιφάνεια. Δημιούργησε εικόνες μωσαϊκού με κεκάκια και διακόσμησε τα παράθυρα του δωματίου σου. Περιέχονται οδηγίες στα Ελληνικά. Διαστάσεις: 27cm χ 27cm χ 2,5cm 12/ΥΠ. - 24/ΚΙΒ.

4Μ0098

FAIRY WINDOW MOSAIC ART 00-04565 ΜΩΣΑΪΚΟ ΠΡΙΓΚΙΠΙΣΣΑ, ΝΕΡΑΪΔΑ, ΓΟΡΓΟΝΑ 3ΣΧ. Η κατασκευή μωσαϊκού δεν ήταν ποτέ πιο εύκολη. Αυτά τα κομμάτια μωσαϊκού κολλάνε πάνω σε οποιαδήποτε λεία επιφάνεια. Δημιούργησε εικόνες μωσαϊκού με μια γοργόνα, μια νεράιδα και μια πριγκίπισσα και διακόσμησε τα παράθυρα στο δωμάτιό σου. Περιέχονται οδηγίες στα Ελληνικά. Διαστάσεις: 27cm x 27cm x 2.5cm 12/ΥΠ. - 24/ΚΙΒ. 52

4Μ0350

GLOW WINDOW MOSAIC ART 00-04651 ΦΩΣΦΟΡΟΥΧΟ ΜΩΣΑΪΚΟ ΝΕΡΑΪΔΑ, ΒΥΘΟΣ, ΔΙΑΣΤΗΜΑ 3ΣΧ. Κατασκέυασε εύκολα ένα πανέμορφο φωσφορούχο μωσαϊκό για το δωμάτιό σου! Τα κομμάτια κολλάνε εύκολα σε οποιαδήποτε λεία επιφάνεια. Βάλ’το στο παράθυρό σου και δες πως φωτίζει όταν νυχτώσει. Περιέχονται οδηγίες στα Ελληνικά. Διαστάσεις: 27cm x 27cm x 2,5cm 12/ΥΠ. - 24/ΚΙΒ.

4M0027

WINDOW MOSAIC ART 00-04526 ΜΩΣΑΪΚΟ ΔΕΛΦΙΝΙ, ΠΕΤΑΛΟΥΔΑ, ΓΑΤΑ 3ΣΧ. Η κατασκευή μωσαϊκού δεν ήταν ποτέ πιο εύκολη. Αυτά τα κομμάτια μωσαϊκού κολλάνε πάνω σε οποιαδήποτε λεία επιφάνεια. Δημιούργησε εικόνες μωσαϊκού με ένα δελφίνι, μια πεταλούδα και μια γάτα και διακόσμησε τα παράθυρα στο δωμάτιό σου. Περιέχονται οδηγίες στα Ελληνικά. Διαστάσεις: 27cm x 27cm x 2.5cm 12/ΥΠ. - 24/ΚΙΒ.


4M0130

MAKE A CRYSTALITE TRINKET BOX 00-02712 ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΚΟΥΤΙ ΜΕ ΚΡΥΣΤΑΛΛΟΥΣ Δημιούργησε ένα αστραφτερό κουτί με κρυστάλλους που μπορείς να βάζεις μέσα τα κοσμήματα σου και παράλληλα να έχεις ένα όμορφο διακοσμητικό στο δωμάτιό σου. Περιέχονται οδηγίες στα Ελληνικά. Διαστάσεις: 18cm x 14cm x 6cm 6/ΥΠ. - 48/ΚΙΒ.

4M0152

MAKE A CRYSTAL WIND CHIME 00 - 02713 ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΚΡΥΣΤΑΛΛΙΚΟ ΜΕΤΑΛΛΟΦΩΝΟ Βάλε πολύχρωμα κρύσταλλα και κάνε το να δείχνει εκθαμβωτικό! Κρέμασέ το σε ένα παράθυρο για να πιάσεις το φως του ήλιου ή κάποιο ελαφρύ αεράκι. Απόλαυσε βλέποντας το να λαμπυρίζει ή ακούγοντάς το να κουδουνίζει. Διαστάσεις: 18cm x 14cm x 6cm 6/ΥΠ. - 48/ΚΙΒ.

4M0131

SPARKLING DREAM CATCHER 00-02714 ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΑΣΤΡΑΦΤΕΡΗ ΟΝΕΙΡΟΠΑΓΙΔΑ Δημιούργησε την δικιά σου ονειροπαγίδα. Με εύκολο τρόπο κρατά τα άσχημα όνειρα μακριά από το κρεβάτι σου. Δημιούργησε ένα όμορφο διακοσμητικό στολίδι. Περιέχονται οδηγίες στα Ελληνικά. Διαστάσεις: 18cm x 14cm x 6cm 6/ΥΠ. - 48/ΚΙΒ.

4Μ0221

4Μ0219

4Μ0271

4Μ0218

4Μ0270

4M0159

MAKE YOUR OWN SHRINKING CRAFT 00-04632 ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΧΕΙΡΟΠΟΙΗΤΑ ΚΟΛΙΕ Κατασκεύασε τα δικά σου μοναδικά κολιέ και αξεσουάρ και εντυπωσίασε τους φίλους σου. Μπορείς να τα κάνεις δώρο στην οικογένεια σου ή στην παρέα σου και όλοι θα θαυμάζουν τα έργα σου. Περιέχονται οδηγίες στα Ελληνικά. Διαστάσεις: 18cm x 14cm x 6cm 6/ΥΠ. - 72/ΚΙΒ.

YARN BUTTERFLY 00-04630 ΓΑΛΛΙΚΗ ΠΛΕΚΤΟΜΗΧΑΝΗ ΠΕΤΑΛΟΥΔΑ Κατασκεύασε με την βοήθεια της πλεκτομηχανής Γαλλικού τύπου τις δικές σου πλεκτές πεταλούδες και διακόσμησε τα ρούχα σου και το δωμάτιο σου. Ένας εύκολος τρόπος πλεξίματος. Περιέχονται οδηγίες στα Ελληνικά. Διαστάσεις: 18cm x 14cm x 6cm 6/ΥΠ. - 72/ΚΙΒ.

MAKE YOUR OWN CUPCAKE TRINKET BOX 00-04634 ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΜΠΙΖΟΥΤΙΕΡΑ ΚΕΪΚ Κατασκεύασε μια μοναδική πανέμορφη μπιζουτιέρα σε σχήμα κέικ και κρύψε μέσα τα αξεσουάρ σου και τα κοσμήματά σου. Είναι πανέμορφο διακοσμητικό δωματίου. Περιέχονται οδηγίες στα Ελληνικά. Διαστάσεις: 18cm x 14cm x 6cm 6/ΥΠ. - 72/ΚΙΒ.

DESIGN YOUR OWN JIGSAW PUZZLE 00-04636 ΖΩΓΡΑΦΙΣΕ ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΟΥ ΠΑΖΛ Δημιούργησε το δικό σου πάζλ με τα υλικά που θα βρεις στη συσκευασία. Σχεδίασε και χρωμάτισε τα κομμάτια του πάζλ και ζήτα από τους φίλους ή την οικογένειά σου να προσπαθήσουν να τα ενώσουν για να δουν τι ζωγράφισες. Περιέχονται οδηγίες στα Ελληνικά. Διαστάσεις: 18cm x 14cm x 6cm 6/ΥΠ. - 72/ΚΙΒ.

MAKE YOUR OWN FELT ART FRAME 00-04638 ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ - ΚΟΡΝΙΖΕΣ ΑΠΟ ΤΣΟΧΑ Κατασκεύασε τις δικές σου κορνίζες από τσόχα. Δημιούργησε τα αγαπημένα σου σχέδια και χρωμάτισέ τα όπως εσύ προτιμάς. Χρησιμοποίησέ τα ως διακοσμητικά ή δώρισέ τα σε συγγενείς και φίλους! Διαστάσεις: 18cm x 14cm x 6cm 6/ΥΠ. - 72/ΚΙΒ.

CREATE YOUR OWN SPIRAL ART 00 - 04568 ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΣΠΕΙΡΟΕΙΔΗΣ ΤΕΧΝΗ Δημιούργησε τη δική σου σπειροειδή τέχνη. Φτιάξε συναρπαστικά σχέδια με αυτό το κλασσικό εργαλείο τέχνης που έχει αγαπηθεί από πολλές γενιές. Η διασκέδαση είναι απεριόριστη. Περιέχονται οδηγίες στα Ελληνικά. Διαστάσεις: 18cm x 14cm x 6cm 6/ΥΠ. - 36/ΚΙΒ. 53


4Μ0135

PAINT YOUR OWN KITTY BANK 00-04520 ΒΑΨΕ ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΟΥ ΚΟΥΜΠΑΡΑ-ΓΑΤΟΥΛΑ Ζωγράφισε πρώτα ένα σχέδιο ή απλά άρχισε να χρωματίζεις. Θα έχεις το δικό σου κουμπαρά γατούλα με χρώματα και σχέδια μοναδικά. Μετά αποταμίευσε τα χρήματά σου και πάρε τα μόνο όταν τα χρειαστείς. Περιέχονται οδηγίες στα Ελληνικά. Διαστάσεις: 18cm x 14cm x 9.5cm 12/ΥΠ. - 48/ΚΙΒ.

4μ0277

PAINT A BIRD HOUSE 00-04552 ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ - ΣΠΙΤΑΚΙ ΓΙΑ ΠΟΥΛΙΑ Δημιούργησε ένα υπέροχο σπιτάκι για πουλιά. Χρωμάτισε το σπιτάκι που περιέχεται στη συσκευασία με τα αγαπημένα σου χρώματα και κρέμασέ το από ένα δέντρο έτσι ώστε οι μικροί σου φίλοι να έχουν μία φωλιά για να κοιμούνται. Περιέχονται οδηγίες στα Ελληνικά. Διαστάσεις: 14cm x 18cm x 9,5cm 6/ΥΠ. - 24/ΚΙΒ.

4Μ0190

DESIGN YOUR OWN KITE 00-04585 ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΧΑΡΤΑΕΤΟΣ Κατασκεύασε τον δικό σου μοναδικό χαρταετό και ζωγράφισε τον με το δικό σου στιλ!!! Δοκίμασε μία ηλιόλουστη μέρα να τον αφήσεις να πετάξει ψηλά και διασκέδασε με τους φίλους σου και την οικογένεια σου. Περιέχονται οδηγίες στα Ελληνικά. Διαστάσεις: 55.5 cm x 11.5 cm x 4.5 cm 6ΥΠ. / 36 ΚΙΒ.

4M0006

COW BANK 00-04512 ΒΑΨΕ ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΟΥ ΚΟΥΜΠΑΡΑ-ΑΓΕΛΑΔΑ Ζωγράφισε πρώτα ένα σχέδιο ή απλά άρχισε να χρωματίζεις. Θα έχεις το δικό σου κουμπαρά αγελάδα με χρώματα και σχέδια μοναδικά. Μετά αποταμίευσε τα χρήματά σου και πάρε τα μόνο όταν τα χρειαστείς. Περιέχονται οδηγίες στα Ελληνικά. Διαστάσεις: 18cm x 14cm x 9.5cm 12/ΥΠ. - 48/ΚΙΒ.

4Μ0057

54

PAINT YOUR OWN MASTER PIECES 00-04561 ΖΩΓΡΑΦΙΚΗ ΣΕ ΚΑΜΒΑ 4σχ Γίνε και εσύ ένας ζωγράφος. Περιέχει χρώματα και πινέλο για να ζωγραφίσεις σε έναν αληθινό καμβά. Δημιούργησε απίθανα έργα τέχνης και διακόσμησε το δωμάτιό σου. Διαστάσεις: 15cm x 210cm x 1.5cm 12/ΥΠ. – 24/ΚΙΒ.

4Μ0189

DESIGN YOUR OWN UMBRELLA 00-04584 ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΟΜΠΡΕΛΑΣ Δημιούργησε μια μοντέρνα ομπρέλα που θα ενθουσιάσει τους φίλους σου. Θα την παίρνεις μαζί σου στις βόλτες σου και θα είσαι η πιο μοδάτη. Γίνε δημιουργική και άφησε να λάμψει το δικό σου καλλιτεχνικό στιλ! Περιέχονται οδηγίες στα Ελληνικά. Διαστάσεις: 55.5 cm x 11.5 cm x 4.5 cm 6ΥΠ. / 36 ΚΙΒ.


4M0174

MY FINGER PUPPERS 00 - 04575 ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΔΑΧΤΥΛΟΚΟΥΚΛΕΣ ΚΑΙ ΚΟΥΚΛΟΘΕΑΤΡΟ Ένας διασκεδαστικός και εύκολος τρόπος να κάνεις τα δάχτυλά σου μαριονέτες. Περιλαμβάνει σκηνή πλάτους 30cm για να φτιάξεις το δικό σου κουκλοθέατρο . Ένα διασκεδαστικό παιχνίδι για όλη την οικογένεια και για κάθε είδος συγκέντρωσης. Περιέχονται οδηγίες στα Ελληνικά. Διαστάσεις: 22cm x18cm x 8cm 6/ΥΠ. - 36/ΚΙΒ.

4Μ0099

WOODEN SPOON PUPPET 00-04558 ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΚΟΥΚΛΟΘΕΑΤΡΟ ME ΚΟΥΤΑΛΕΣ Φτιάξε το δικό σου κουκλοθέατρο με τις κούκλες. Διασκέδασε τους φίλους σου με αυτές τις συναρπαστικές κούκλες και το κουκλοθέατρο. Περιέχονται οδηγίες στα Ελληνικά. Διαστάσεις: 37,5cm x 28.5cm x 5.5cm 6/ΥΠ. - 12/ΚΙΒ.

4Μ0211

CREATE YOUR OWN FAIRY PARTY 00-04401 ΝΕΡΑΪΔΟΠΑΡΤΥ Δημιούργησε το δικό σου Πάρτυ ή των φίλων σου και κάνε το να είναι μοναδικό! Κάρτες, καπέλα, μαγικά τρικ, κατασκευές και φόρμες για κουλουράκια είναι μερικά από αυτά που θα κάνουν το πάρτυ σου αξέχαστο. Περιέχονται οδηγίες στα Ελληνικά. Διαστάσεις: 41cm x 31cm x 7cm 3/ΥΠ. - 6/ΚΙΒ.

4M0212

CREATE YOUR OWN ROBOT PARTY 00-04402 ΡΟΜΠΟΠΑΡΤΥ Δημιούργησε το δικό σου Πάρτυ ή των φίλων σου και κάνε το να είναι μοναδικό! Κάρτες, κατασκευές ρομπότ , 3D γυαλιά , και φόρμες για κουλουράκια είναι μερικά από αυτά που θα κάνουν το πάρτυ σου αξέχαστο. Περιέχονται οδηγίες στα Ελληνικά. Διαστάσεις: 41cm x 31cm x 7cm 3/ΥΠ. - 6/ΚΙΒ.

4Μ0268

GREEN CREATIVITY/ GLOVE DOLLS MAKING KIT 00-04595 ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ - ΔΗΜΙΟΥΡΓΩΝΤΑΣ ΓΑΝΤΙΑ ΚΟΥΚΛΕΣ Μεταμόρφωσε τα γάντια που υπάρχουν στη συσκευασία σε όμορφες οικολογικές κούκλες. Χρησιμοποίησε τη φαντασία σου και φτιάξε μοναδικές κούκλες για εσένα και τις φίλες σου. Περιέχονται οδηγίες στα Ελληνικά. Διαστάσεις: 22cm χ 18cm χ 5cm 6/ΥΠ. - 48/ΚΙΒ.

55


4Μ0301

DOUGH MOSAIC - MAKING KIT (OCEAN) 00-04600 Κατασκευή ΠΛΑΣΤΟΖΥΜΑΡΑΚΙ ΩΚΕΑΝΟΣ Βάλε το πλαστοζυμαράκι μέσα στο καλούπι και δημιούργησε καταπληκτικά μωσαϊκά σχέδια. Είναι τόσο απλό! Περιέχονται οδηγίες στα Ελληνικά. Διαστάσεις: 22cm x 18cm x 5cm 6/ΥΠ. - 36/ΚΙΒ.

4Μ0345

56

BUTTERFLY MASKS - 00-03824 ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΖΩΓΡΑΦΙΚΗ ΜΑΣΚΕΣ Διασκέδασε δημιουργώντας και χρωματίζοντας τις δικές σου μάσκες πεταλούδες. Διακόσμησέ τες με γκλίτερ και χρησιμοποίησέ τες για να πάιξεις με τις φίλες σου ή για να διακοσμήσεις το δωμάτιό σου. Περιέχονται οδηγίες στα Ελληνικά. Διαστάσεις: 33cm x 24cm x 2cm 12/ΥΠ. - 48/ΚΙΒ.

4M0291

rainstick making kit-00-04594 ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ραΒΔΙ ΒΡΟΧΗΣ Φτιάξε το προσωπικό σου ραβδί βροχής. Κούνησέ το αργά και ρυθμικά και δημιούργησε τον προσωπικό σου ρυθμό της βροχής. Έχει πολλή πλάκα! Περιέχονται οδηγίες στα Ελληνικά. Διαστάσεις: 22cm x 18cm x 5cm 6/ΥΠ. - 48/ΚΙΒ.

4Μ0344

DINOSAUR WORLD - 00-03823 ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΖΩΓΡΑΦΙΚΗ ΔΕΙΝΟΣΑΥΡΟΙ Φτιάξε τον δικό σου κόσμο δεινοσαύρων! Χρησιμοποίησε τα κομμάτια που περιέχονται για να συναρμολογήσεις τους δεινόσαυρους και χρωμάτισέ τους όπως εσύ θέλεις! Παίξε μαζί τους ή διακόσμησε το δωμάτιό σου. Περιέχονται οδηγίες στα Ελληνικά. Διαστάσεις: 33cm x 24cm x 2cm 12/ΥΠ. - 48/ΚΙΒ.

4Μ0302

DOUGH MOSAIC - MAKING KIT (garden) 00-04602 Κατασκευή ΠΛΑΣΤΟΖΥΜΑΡΑΚΙ κηποσ Βάλε το πλαστοζυμαράκι μέσα στο καλούπι και δημιούργησε καταπληκτικά μωσαϊκά σχέδια. Είναι τόσο απλό! Περιέχονται οδηγίες στα Ελληνικά. Διαστάσεις: 22cm x 18cm x 5cm 6/ΥΠ. - 36/ΚΙΒ.

4Μ0346

DRAGON WORLD - 00-03825 ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΖΩΓΡΑΦΙΚΗ ΔΡΑΚΟΙ Φτιάξε τους δικούς σου δράκους και χρωμάτισέ τους όπως σου αρέσει. 3 εντυπωσιακά μοντέλα δράκων για να διακοσμήσεις το δωμάτιό σου ή να παίξεις με τους φίλους σου! Περιέχονται οδηγίες στα Ελληνικά. Διαστάσεις: 33cm x 24cm x 2cm 12/ΥΠ. - 48/ΚΙΒ.


4M0183

4M0292

4M0330

4M0145

PAINT YOUR OWN WOODEN RACE CAR 00 - 04577 ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΞΥΛΙΝΟ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟ ΟΧΗΜΑ Ζωγράφισε το δικό σου αγωνιστικό όχημα και θα είναι μοναδικό. Μια ξύλινη φόρμουλα όπου θα είναι έτοιμη για αγώνες. Απλά χρησιμοποίησε την φαντασία σου και θα είναι έτοιμο ! Περιέχονται οδηγίες στα Ελληνικά. Διαστάσεις: 22cm x 18cm x 5.5cm 6/ΥΠ. - 36/ΚΙΒ.

3d art creative spiral fun 00-04616 Κατασκευή σπειροειδΟΥς τεχνηΣ 3D Γενιές και γενιές διασκέδασαν με αυτό το κλασικό δημιουργικό παιχνίδι τέχνης, το οποίο όμως τώρα γίνεται τρισδιάστατο! Δημιούργησε τα σχήματά σου και μετά κοίταξέ τα με τα ειδικά 3D γυαλιά. Θα τα δεις να ξεπετάγονται ολοζώντανα μπροστά σου! Διαστάσεις: 22cm x 18cm x 5cm 6/ΥΠ. - 48/ΚΙΒ.

my fun and creative chalk factory-00-04597 ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ εργοστασιο κιμωλιασ Φτιάξε τις δικές σου κιμωλίες, σπίτι σου. Χρησιμοποίησε τα υλικά και το καλούπι που θα βρεις στη συσκευασία για να μετατρέψεις μια απλή κιμωλία σε διακοσμητικό με απίθανο σχήμα. Το μόνο που χρειάζεται ειναι δημιουργικότητα! Περιέχονται οδηγίες στα Ελληνικά. Διαστάσεις: 22cm x 18cm x 5cm 6/ΥΠ. - 24/ΚΙΒ.

MONSTER DOLL 00-04574 ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΤΕΡΑΤΑΚΙ Δημιούργησε ένα τερατάκι με εύκολο τρόπο. Δώσε του ένα όνομα που να ταιριάζει σε ένα πραγματικό τερατάκι και συμπλήρωσε το πιστοποιητικό γέννησης τεράτων. Περιέχονται οδηγίες στα Ελληνικά. Διαστάσεις: 18 cm x 8 cm x 22 cm 6/ΥΠ. - 36/ΚΙΒ.

4Μ0060

ORIGAMI / SAFARI - 00-04511 Από τον 1ο αιώνα, όταν το χαρτί εμφανίστηκε στην Κίνα, οι άνθρωποι άρχισαν να του δίνουν διάφορα σχήματα. Τον 6ο αιώνα μοναχοί βουδιστές μετέφεραν τα μυστικά του χαρτιού στην Ιαπωνία όπου άρχισε να χρησιμοποιείται στην καθημερινή ζωή. Οι Ιάπωνες δίπλωναν το χαρτί φτιάχνοντας δώρα και απασχολώντας τα παιδιά τις βροχερές μέρες που έπρεπε να μένουν στο σπίτι. Έτσι το δίπλωμα του χαρτιού έγινε παράδοση και μεταφέρθηκε από γενιά σε γενιά φτάνοντας ως τις μέρες μας. Διαστάσεις: 18cm x 14cm x 6cm 2/ΥΠ. - 72/ΚΙΒ

57


4Μ0121

SUNBEAM CATCHER 00-03610 ΖΩΓΡΑΦΙΚΗ ΒΙΤΡO 4σχ. Με ένα διασκεδαστικό τρόπο φτιάξε ένα απίθανο βιτρό όπου θα διακοσμήσει το παράθυρο σου και όταν ο ήλιος λάμπει θα φωτίζει διαφορετικά. Διαστάσεις: 18cm x 25cm 24/ΥΠ. - 144/ΚΙΒ

4Μ0001

FAIRY CRYSTALITE CATCHER 00-03614 ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΨΗΦΙΔΩΤΑ ΝΕΡΑΪΔΑ 4σχ. Μπορείς να φτιάξεις το δικό σου ψηφιδωτό με μια από τις 4 διαφορετικές νεράϊδες. Κόλλησε τις χαντρούλες στο σχέδιο και διακόσμησε το δωμάτιό σου. Κάνε συλλογή και τα 4 σχέδια. Διαστάσεις: 18cm x 28.5cm 12/ΥΠ. - 72/ΚΙΒ.

4M0329

ΜΑΓΙΚΟ ΜΠΑΛΟΝΙ MAGIC GOO 00-06300 Φτιάξε τα δικά σου μαγικά μπαλόνια που δε σπάνε. Χρησιμοποίησε την πάστα στο σωληνάριο και το ειδικό εργαλείο για να φουσκώσεις γιγαντιαία μπαλόνια. Μπορείς να τα ενώσεις και να κάνεις πρωτότυπες κατασκευές που θα τις θαυμάζουν όλοι. Διαστάσεις: 17,5cm x 3,8cm x 2cm 0/ΥΠ. – 192/ΚΙΒ.

4Μ0193

CRYSTALITE CATCHER 00-03633 ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΨΗΦΙΔΩΤΑ 4σχ. Δημιούργησε το δικό σου ψηφιδωτό. Κόλλησε τις χαντρούλες στο σχέδιο. Κοίταξε πως λάμπει στον ήλιο και διακόσμησε το δωμάτιο σου. Διαστασεις: 18cm x 25cm 12/ΥΠ.-72/ΚΙΒ

ΜΑΓΙΚΟ ΜΠΑΛΟΝΙ MAGIC GOO ΣΤΑΝΤ 24 ΤΕΜΑΧΙΩΝ

4M0120

58

SAND ART 00-03010 ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΤΕΧΝΗΣ ΜΕ ΑΜΜΟ 4 σχ. Κάνε μια κατασκευή τέχνης με έναν πρωτότυπο τρόπο που θα σε ενθουσιάσει. Διαστάσεις: 29cm x 22cm 24/ΥΠ. - 120/ΚΙΒ

4Μ0122

PAINT YOUR OWN MASK 00-03331 ΖΩΓΡΑΦΙΚΗ ΜΑΣΚΑ Δημιούργησε την δικιά σου μάσκα με τα χρώματα και τα σχέδια που επιθυμείς. Αυτή η μάσκα σίγουρα θα είναι μοναδική. Διαστάσεις: 31cm x 21cm 12/ΥΠ. - 72/ΚΙΒ


4M0310

4Μ0423

4M0311

4μ0280

4M0278

4M0309

mosaic fun dinosaur world Κατασκευή Μωσαϊκό δεινόσαυροι καρτέλα 00-03639

HOLOGRAMIC SCRAPE DOODLING 00-03635 δημιουγιεσ ζωγραφικησ - ολογραμματα

RAINBOW BEE DROPS SUNCATCHER 0004677 ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΒΙΤΡΟ ΚΥΨΕΛΗ

00-03636 3d dinosaur world Κατασκευή Κόσμος ΤΩΝ δεινοσαυρων 3D

4M0312

4M0314

4M0313

4M0315

3d art pad dinosaur 00-03700 κατασκευη μπλοκ δεινοσαυροι 3d

00-03701 3d art pad bugs Κατασκευή Μπλοκ έντομα 3D

Κατασκευή Μωσαϊκό κεκάκια καρτέλα 00-03640

00-03638 3d art underwater world Κατασκευή Θαλάσσιος Κόσμος 3D

00-03702 3d art pad racer Κατασκευή Μπλοκ Αγωνιστικά οχήματα 3D

00-03703 3d art pad solar system & space Κατασκευή Μπλοκ διαστημα κaι ηλιακο συστημα 3D

59


ΕΠΙΣΗΜΟΣ ΣΥΝΕΡΓΑΤΗΣ

ΕΠΙΣΗΜΟΣ ΣΥΝΕΡΓΑΤΗΣ

www.4mtoys.gr

Α. & Γ. www.4mtoys.gr ΚΟΥΤΡΟΠΟΥΛΟΣ & ΣΙΑ Ο.Ε Έδρα: Στ. Σαράφη 6-8, Μπείτε στην παρέα Τ. Κ. 16 452, Αργυρούπολη Τα χρώµατα και οι συσκευασίες πιθανόν YΠOK: Κεφαλλήνιας 18,www.4mtoys.gr Mπείτε στην παρέα µας να διαφέρουν από τις φωτογραφίες του καταλόγου. Τ. Κ. 17 455, Άλιμος Τα χρώµατα και οι συσκευασίες πιθανόν γραφίες και κείµενα είναι πνευµατική facebook.com/4m.toys.gr Τηλ:τα210 99 55 164 -να211 01 28 928ιδιοκτησία της 4Μ. Mπείτε στην παρέα µας διαφέρουν από τις φωτογραφίες του καταλόγου. Fax: 211 01 28 929και τα κείµενα είναι πνευµατική ιδιοκτησία της 4Μ. facebook.com/4m.toys.gr Οι φωτογραφίες Ιστοσελίδα: www.koutropoulos.gr Email: info@koutropoulos.gr #4ΜΤΟYS

μας

4M Toys Greece

Κατάλογος παιχνιδιών 4M TOYS 2017  

Ανανεωμένη και Αναζωογονημένη Η 4Μ, διανύοντας την τρίτη δεκαετία της λειτουργίας της, συνεχίζει να καινοτομεί και να κατασκευάζει υψη- λής...

Advertisement