Κατάλογος παιχνιδιών 4M TOYS 2020 - 21

Page 1

20 -

20 ΓΟΣ ΑΛΟ ΚΑΤ

1

202


Αγαπητοί φίλοι των STEAM, Η 4Μ και η STEAM ξεκίνησαν την πορεία τους μαζί. Ως πρωτοπόροι των STEAM διευρύναμε και αναπτύξαμε την γκάμα των προϊόντων μας με προσιτά εκπαιδευτικά εργαλεία. Εφαρμόσαμε νέες τεχνολογίες και αυξήσαμε τον αριθμό των βραβείων μας για τον σχεδιασμό των προϊόντων μας. Το 2020, τα προϊόντα STEAM που προωθούν τη γνώση μέσα από το παιχνίδι αποτελούν τον πυρήνα και τη βασική αρχή όλων των προϊόντων της 4Μ. Είμαστε ενθουσιασμένοι για το 2020 Αυτή τη χρονιά είμαστε ενθουσιασμένοι που δημιουργήσαμε και σας παρουσιάζουμε αρκετά νέα προϊόντα. Παράλληλα αναβαθμίσαμε και αλλάξαμε συσκευασία σε κάποια από τα παλαιότερα και αγαπημένα μας παιχνίδια. Κάποιοι κωδικοί της σειράς Green Science άλλαξαν συσκευασία και προσθέσαμε δύο νέα προϊόντα που προωθούν την παραγωγή καθαρής ενέργειας. Η Αντλία Νερού με Υβριδικό Πάνελ και ο Οικολογικός Φακός αποδεικνύουν πως η Πράσινη Ενέργεια μπορεί να εφαρμοστεί ώστε να επιλυθούν πραγματικά και με οικολογικό τρόπο κάποια από τα προβλήματα του πλανήτη μας. Η σειρά KidzRobotix είναι μια σειρά παιχνιδιών που έχει ως στόχο να διδάξει τις τελευταίες εξελίξεις στη μηχανική. Τα νέα συναρπαστικά σχέδια που προσθέσαμε βασίζονται σε έναν εναλλακτικό μηχανισμό που τους επιτρέπει να καταπίνουν νομίσματα και να δημιουργούν σαπουνόφουσκες. Επίσης, στη σειρά KidsMaker προστέθηκαν νέοι κωδικοί και δύο από τα προϊόντα μας προσφέρουν κατασκευές με το αγαπημένο θέμα των μονόκερων. Όλα τα προϊόντα της σειράς KidsMaker διαθέτουν διασκεδαστικές κατασκευές και πρωτότυπα σχεδιασμένες συσκευασίες, οι οποίες ξεχωρίζουν από τα υπόλοιπα προϊόντα και ελκύουν το βλέμμα των πελατών. Τέλος, στην αγαπημένη σειρά STEAM Powered Kids προστέθηκαν νέα προϊόντα που μαθαίνουν τα παιδιά με εύκολο και διασκεδαστικό τρόπο για τις ηλεκτρονικές και μηχανολογικές επιστήμες! Έμπνευση & Δημιουργία Προϊόντων Με την πάροδο του χρόνου, η 4Μ αναπτύχθηκε, προσαρμόστηκε και αγκάλιασε νέες ευκαιρίες ώστε κάθε χρόνο να προσφέρει κάτι νέο και συναρπαστικό. Με σκοπό την ανεύρεση νέων ταλέντων και τη δημιουργία νέων ιδεών, διατηρούμε συνεργασία με το Πανεπιστήμιο Τεχνολογιών του Χονγκ Κονγκ καθώς και με το Πανεπιστήμιο του Cambridge. Η εταιρεία μας συνεργάζεται με δημιουργούς από όλον τον κόσμο και η ομάδα μας συνεχίζει να δημιουργεί καινοτόμα προϊόντα. Πιστεύουμε ότι η δημιουργική ομάδα σχεδιασμού μας έχει μια θέση ανάμεσα στις καλύτερες του κόσμου. Σε συνεργασία με τοπικούς και διεθνείς φορείς, η 4Μ συνεχίζει να σχεδιάζει πρωτοποριακά παιχνίδια ώστε τα παιδιά να αποκτούν νέες γνώσεις με διασκεδαστικό και βιωματικό τρόπο μέσα από το παιχνίδι, συνδυάζοντας τις τέχνες με τις επιστήμες και τη φαντασία με τη φυσική.

2


4Μ & STEAM από την αρχή μαζί Η 4Μ ξεκίνησε τη διάθεση των προϊόντων της στην αγορά το 1993 και έκτοτε ενθαρρύνει με κάθε τρόπο τα παιδιά να εξερευνήσουν τη δημιουργικότητα και τη φαντασία τους με γνώμονα τις αρχές STEAM. Υπήρξαμε πρωτοπόροι και εντάξαμε τις βασικές αρχές της επιστήμης, της μηχανικής, των τεχνών, της δημιουργικότητας και των μαθηματικών σε όλα τα προϊόντα μας προτού τα S.T.E.M. ή τα STEAM αναγνωριστούν ως σύγχρονα απαραίτητα εκπαιδευτικά βοηθήματα. Είμαστε υπερήφανοι που είμαστε οι καινοτόμοι των πρώτων παιχνιδιών STEAM και είμαστε ακόμη πιο ενθουσιασμένοι που συνεχίζουμε δυναμικά!

Διαρκής Παρουσία Διανύουμε την τρίτη δεκαετία λειτουργίας και συνεχίζουμε με αστείρευτο ενθουσιασμό να καινοτομούμε και να κατασκευάζουμε ποιοτικά εκπαιδευτικά παιχνίδια που προωθούν την πνευματική ανάπτυξη. Τα προϊόντα μας διατίθενται σε εξειδικευμένα μαγαζιά, σε πωλητήρια μουσείων και σε σημαντικά καταστήματα σε περισσότερες από 80 χώρες ανά τον κόσμο και μαζί σας συνεχίζουμε να δημιουργούμε υψηλής ποιότητας προϊόντα και κατασκευές που είναι φανταστικές, δημιουργικές, γεμάτες έμπνευση και διασκέδαση.

4Μ – Έξυπνα Παιχνίδια για Έξυπνα Παιδιά Η ανάπτυξη της εκτελεστικής λειτουργίας του εγκεφάλου είναι ζωτικής σημασίας για την εκπαίδευση των παιδιών. Επηρεάζει την ικανότητα εκμάθησης και επεξεργασίας πληροφοριών για όλη τους τη ζωή. Τα εκπαιδευτικά μας παιχνίδια είναι εύχρηστα αλλά παράλληλα έχουν τα στοιχεία της εφαρμοσμένης επιστήμης, της τεχνολογίας, της μηχανικής, των τεχνών και των μαθηματικών. Συνεπώς, ενεργοποιούν τις σημαντικότερες λειτουργίες του εγκεφάλου για επιτυχημένη σκέψη, λογική, συμπερασματολογία, ανάλυση και φαντασία.

Τα παιδιά των STEAM αναπτύσσουν την ευφυΐα τους. Περιβαλλοντική Ευαισθητοποίηση & Ασφάλεια Όλοι οι σχεδιαστές μας δημιουργούν προϊόντα με κριτήριο την ασφάλεια. Όλα τα προϊόντα της 4Μ ελέγχονται συνεχώς, ενδελεχώς και με αυστηρότητα πριν τοποθετηθούν στα ράφια των καταστημάτων. Συνεργαζόμαστε στενά με ιδιαίτερα αξιόπιστα εργαστήρια ελέγχου για να διασφαλίσουμε ότι όλα τα προϊόντα μας, από το εξάρτημα ως το τελικό προϊόν, υπόκεινται στους πιο σύγχρονους κανόνες ασφαλείας των ΗΠΑ και της ΕΕ. Αγαπάμε τα παιδιά και όταν αυτά παίζουν με τα παιχνίδια της 4Μ σημαίνει ότι παίζουν με ασφάλεια. Επίσης, οι συσκευασίες μας κατασκευάζονται από ανακυκλώσιμα υλικά και έχουν 100% οικολογικό χαρακτήρα. Όταν η συσκευασία αποτελεί κομμάτι του παιχνιδιού, η διασκέδαση είναι ακόμα μεγαλύτερη!

Η εταιρεία μας Η εταιρία ΚΟΥΤΡΟΠΟΥΛΟΣ ιδρύθηκε το 1992 με έδρα την Αθήνα και σκοπό την εισαγωγή και πώληση ποιοτικών παιχνιδιών. Από το 2007, εξέχουσες εταιρείες δημιουργικών και πρωτοποριακών παιχνιδιών μας έχουν εμπιστευτεί ως αποκλειστικούς αντιπροσώπους τους σε Ελλάδα και Κύπρο. Φιλοσοφία μας είναι η δημιουργική απασχόληση των παιδιών με ποιοτικά παιχνίδια που προάγουν το πνεύμα και τις ικανότητές τους. Με μια μεγάλη γκάμα από κατασκευαστικά εκπαιδευτικά παιχνίδια, επιτραπέζια, παζλ, ξύλινα και πολλά παραδοσιακά, αλλά και πρωτότυπα παιχνίδια, καλύπτουμε κάθε ανάγκη των παιδιών για δημιουργία και διασκέδαση.

Σελ. 4 Σελ. 10 Σελ. 14 Σελ. 19 Σελ. 20 Σελ. 22 Σελ. 24 Σελ. 29

Green Science KidzRobotix KidzLabs Δεινόσαυροι Επιστήμη Κρυστάλλων Πλανήτες KidzMaker Steam Powered Girls

Σελ. 31 Σελ. 35 Σελ. 36 Σελ. 40 Σελ. 43 Σελ. 45 Σελ. 46 Σελ. 48

Thinking Kits Αυτοκόλλητα μπάνιου Δημιουργικές Κατασκευές Μαγνητάκια Φανταστικές Κατασκευές Μονόκεροι Μωσαϊκά - Χειροτεχνίες KidzLabs mini - Δισκοβόλος Μύρωνα

3


Καινοτομία Η συζήτηση για την οικολογία διεξάγεται παντού. Η καθαρή ενέργεια και οι καθαρές λύσεις για το νερό αποτελούν μία από τις βασικές προτεραιότητες στις κυβερνήσεις και τα ερευνητικά ινστιτούτα. Η πράσινη τεχνολογία είναι η βιομηχανία του μέλλοντος και τα παιδιά ενθουσιάζονται να ασχολούνται με αυτήν. Αισθάνονται περήφανα για την οικολογική συνείδησή τους, περήφανα που βρίσκουν λύσεις σε οικολογικά προβλήματα και περήφανα που το επιτυγχάνουν μόνα τους. Η Πράσινη Επιστήμη μαθαίνει τις βασικές αρχές των ανανεώσιμων πηγών από τον ήλιο, το νερό, τη βαρύτητα, την αιολική και τη μαγνητική ενέργεια. Τέλος, τα παιδιά φτιάχνουν πρωτότυπες και οικολογικές κατασκευές που λειτουργούν πραγματικά!


4Μ0509 AQUA ROBOT 00-03415 ΥΒΡΙΔΙΚΟ ΗΛΙΑΚΟ ΡΟΜΠΟΤ ΝΕΡΟΥ

4Μ0510 MOTORISED SOLAR SYSTEM 00-03416 ΠΛΑΝΗΤΑΡΙΟ ΗΛΙΑΚΗΣ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ

Παρακολουθήστε αυτό το Ροµπότ Νερού να κολυµπά καθώς το φως του ήλιου πέφτει πάνω στις ηλιακές κυψέλες του. Όταν δεν έχει ήλιο, κινείται µε µπαταρία. Περιέχονται οδηγίες στα Ελληνικά. Διαστάσεις: 20.5 εκ. x 27,5 εκ. x 6 εκ. 6/ΥΠ. - 24/ΚΙΒ.

Αυτό το Πλανητάριο είναι ένα υπόδειγµα του Πλανητικού µας συστήµατος. Παρακολουθήστε τους πλανήτες να κινούνται γύρω από τον Ήλιο µε ενέργεια από το ηλιακό φως ή µε ενέργεια µπαταρίας! Περιέχονται οδηγίες στα Ελληνικά. Διαστάσεις: 20.5 εκ. x 27,5 εκ. x 6 εκ. 6/ΥΠ. - 24/ΚΙΒ.

4M0537 ECO-TECH BULB 00-03426 ΟΙΚΟΛΟΓΙΚΟΣ ΦΑΚΟΣ

4Μ0511 ROVER ROBOT 00-03417 ΡΟΜΠΟΤ ΕΞΕΡΕΥΝΗΣΗΣ ΗΛΙΑΚΉΣ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ

ΝΕΟ

Άναψε αυτόν τον ευρηµατικό φακό µε τη βοήθεια της βαρύτητας για να φωτίσεις τον χώρο γύρω σου. Μπορείς επίσης περιστρέφοντας τον µοχλό να δηµιουργήσεις έναν φακό-δυναµό. Περιέχονται οδηγίες στα Ελληνικά. Διαστάσεις: 20,5 εκ. x 27,5 εκ. x 6 εκ. 6/ΥΠ. - 24/ΚΙΒ.

Παρακολουθήστε αυτό το Ροµπότ Νερού να κολυµπά καθώς το φως του ήλιου πέφτει πάνω στις ηλιακές κυψέλες του. Όταν δεν έχει ήλιο, κινείται µε µπαταρία. Περιέχονται οδηγίες στα Ελληνικά. Διαστάσεις: 20.5 εκ. x 27,5 εκ. x 6 εκ. 6/ΥΠ. - 24/ΚΙΒ.

ΝΕΟ

4M0538 WATER PUMP 00-03425 ΑΝΤΛΙΑ ΝΕΡΟΥ ΜΕ ΥΒΡΙΔΙΚΟ ΠΑΝΕΛ Aυτή η αντλία νερού αντλεί νερό µε τη βοήθεια της ηλιακής ενέργειας όταν ο ήλιος ακτινοβολεί. Επίσης, τροφοδοτείται από µπαταρίες όταν δεν υπάρχει ηλιακό φως. Περιέχονται οδηγίες στα Ελληνικά. Διαστάσεις: 20,5 εκ. x 27,5 εκ. x 6 εκ. 6/ΥΠ. - 24/ΚΙΒ.

5


4M0469 WATER POWERED CLOCK 00-03411 ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΡΟΛΟΪ ΝΕΡΟΥ

4Μ0297 SALT POWERΕD ROBOT 00-03353 ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΡΟΜΠΟΤ ΑΛΑΤΟΝΕΡΟ

4Μ0094 WINDMILL GENERATOR 00-03267 ΑΝΕΜΟΓΕΝΝΗΤΡΙΑ

Δώσε ενέργεια σε αυτό το ψηφιακό ρολόι χρησιµοποιώντας µόνο νερό. Δες τη δύναµη αυτού του απίστευτου ρολογιού µέσω της πράσινης ενέργειας. Δεν χρειάζονται µπαταρίες. Περιέχονται οδηγίες στα Ελληνικά. Διαστάσεις: 17εκ. x 22εκ. x 6εκ. 6/ΥΠ. - 36/ΚΙΒ.

Κατασκεύασε ένα ροµπότ που λειτουργεί µε αλατόνερο! Μάθε πως φτιάχνεται µια µπαταρία που ενεργοποιείται µε αλατόνερο. Είναι απίστευτο κι όµως αληθινό! Περιέχονται οδηγίες στα Ελληνικά. Διαστάσεις: 17εκ. x 22εκ. x 6εκ. 6/ΥΠ. - 48/ΚΙΒ.

Κατασκεύασε αυτό τον καταπληκτικό ανεµόµυλο και µάθε πωs µπορείs να εκµεταλλευτείs την ενέργεια του ανέµου. Παρατήρησε την λάµψη που έχει όταν ο άνεµος γυρίζει τον έλικα. Περιέχονται οδηγίες στα Ελληνικά. Διαστάσεις: 17εκ. x 22εκ. x 6εκ. 6/ΥΠ. - 48/ΚΙΒ.

4M0257 WEATHER SCIENCE 00-03402 ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΜΕΤΕΩΡΟΛΟΓΙΚΗ ΕΠΙΣΤΗΜΗ

4M0138 WEATHER STATION 00-03279 ΜΕΤΕΩΡΟΛΟΓΙΚΟΣ ΣΤΑΘΜΟΣ

4M0126 POTATO CLOCK 00-03275 ΡΟΛΟΪ ΠΑΤΑΤΑ

Μάθε που οφείλονται τα διάφορα καιρικά φαινόµενα. Τα πειράµατα σε αυτή τη συσκευασία θα σε βοηθήσουν να καταλάβεις το φαινόµενο του θερµοκηπίου, πώς δηµιουργούνται τα σύννεφα και πολλά άλλα. Μάθε διασκεδάζοντας! Περιέχονται οδηγίες στα Ελληνικά. Διαστάσεις: 17εκ. χ 22εκ. χ 6εκ. 6/ΥΠ. - 48/ΚΙΒ.

Κατασκεύασε ένα µετεωρολογικό σταθµό όπου θα είναι εξοπλισµένος µε θερµόµετρο, αιολικό ανεµοδείκτη, µετρητή βροχής και ανεµόµετρο. Κάνε το πείραµα µε το φαινόµενο του θερµοκηπίου. Περιέχονται οδηγίες στα Ελληνικά. Διαστάσεις: 22εκ. x 17εκ. x 6εκ. 6/ΥΠ. - 48/ΚΙΒ.

Τι; Χωρίς µπαταρίες; Και όµως γίνεται. Ανακάλυψε πώς µε 2 πατάτες µπορούµε να βάλουµε σε λειτουργία ένα ψηφιακό ρολόι. Πειραµατίσου για να βρεις και άλλες ουσίες που µπορούν να κάνουν το ίδιο. Περιέχονται οδηγίες στα Ελληνικά. Διαστάσεις: 17εκ. x 22εκ. x 6εκ. 6/ΥΠ. - 48/ΚΙΒ.

4M0258 GREEN ROCKET 00-03298 ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΟΙΚΟΛΟΓΙΚΟΣ ΠΥΡΑΥΛΟΣ

4M0139 CLEAN WATER SCIENCE 00-03281 ΦΙΛΤΡΟ ΝΕΡΟΥ

4M0296 GROW A MAZE 00-03352 ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΚΑΛΛΙΕΡΓΕΙΑ ΣΕ ΛΑΒΥΡΙΝΘΟ

ΝΕW PACK

Κατασκεύασε έναν πύραυλο και εκτόξευσέ τον στον ουρανό! Αυτή η συσκευασία περιέχει τα υλικά για να κατασκευάσεις τον δικό σου πύραυλο. Εσύ απλώς ανακύκλωσε ένα περιοδικό και δύο πλαστικά µπουκάλια και η διασκέδαση είναι απεριόριστη! Περιέχονται οδηγίες στα Ελληνικά. Διαστάσεις: 17εκ. χ 22εκ. χ 6εκ. 6/ΥΠ. - 48/ΚΙΒ.

6

Πειραµατίσου και φίλτραρε το νερό. Αυτό το σύστηµα καθαρισµού δείχνει το δρόµο της επιστηµονικής εξαγωγής αλατιού από το θαλασσινό νερό. Το µόνο που χρειάζεσαι είναι ένα ποτήρι νερό και είσαι στο δρόµο για τη δηµιουργία της δικής σου µονάδας αφαλάτωσης. Περιέχονται οδηγίες στα Ελληνικά. Διαστάσεις: 22εκ. x 17εκ. x 6εκ. 6/ΥΠ. - 24/ΚΙΒ.

Φύτεψε ένα φασόλι στο χώµα και παρακολούθησέ το να βρίσκει το δρόµο του µέσα στο λαβύρινθο καθώς µεγαλώνει! Ταυτόχρονα παρατήρησε και πως αναπτύσσονται οι ρίζες. Η συσκευασία περιέχει τα πάντα - εκτός από το χώµα και το φασόλι! Περιέχονται οδηγίες στα Ελληνικά. Διαστάσεις: 17εκ. x 22εκ. x 6εκ. 6/ΥΠ. - 36/ΚΙΒ.


4Μ0137 SOLAR COOKER 00-03278 ΗΛΙΑΚΗ ΕΠΙΣΤΗΜΗ Κατασκεύασε µια κουζίνα η οποία τροφοδοτείται και λειτουργεί µόνο µε ηλιακή ενέργεια. Είναι τόσο απλό, αλλά τόσο αποτελεσµατικό, που θα σε καταπλήξει! Μπορείς να τους εντυπωσιάσεις όλους, χρησιµοποιώντας την δύναµη του ήλιου. Περιέχονται οδηγίες στα Ελληνικά. Διαστάσεις: 22εκ. x 17εκ. x 6εκ. 6/ΥΠ. - 48/ΚΙΒ.

4Μ0426 MOTORISED BOX ROBOT 00-03389 ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΚΟΥΤΙ ΡΟΜΠΟΤ Μετάτρεψε ένα κουτί σε έξυπνη οικολογική µηχανή! Φτιάξε ένα Ροµπότ και κάνε το να περπατήσει! Περιέχονται οδηγίες στα Ελληνικά. Διαστάσεις: 17εκ. x 22εκ. x 6εκ. 6/ΥΠ. - 36 ΚΙΒ.

4Μ0424 MOTORISED BOX DINO 00-03387 ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΚΟΥΤΙ ΔΕΙΝΟΣΑΥΡΟΣ Μετάτρεψε ένα κουτί σε έξυπνη οικολογική µηχανή! Φτιάξε έναν δεινόσαυρο και δες τον να περπατάει στο δωµάτιό σου! Περιέχονται οδηγίες στα Ελληνικά. Διαστάσεις: 17εκ. x 22εκ. x 6εκ. 6/ΥΠ. - 36 ΚΙΒ.

4Μ0425 MOTORISED BOX BUG 00-03388 ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΚΟΥΤΙ ΕΝΤΟΜΟ

4Μ0427 MOTORISED BOX RACER 00-03390 ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΚΟΥΤΙ ΟΧΗΜΑ

4M0164 ROCKET RACE CAR 00-03909 ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΡΟΥΚΕΤΑ ΟΧΗΜΑ

Μετάτρεψε ένα κουτί σε έξυπνη οικολογική µηχανή! Φτιάξε ένα έντοµο και κάνε το να χοροπηδήσει! Περιέχονται οδηγίες στα Ελληνικά. Διαστάσεις: 17εκ. x 22εκ. x 6εκ. 6/ΥΠ. - 36 ΚΙΒ.

Μετάτρεψε ένα κουτί σε έξυπνη οικολογική µηχανή! Φτιάξε το αγωνιστικό όχηµα ή το λεωφορείο και κάνε το να κινηθεί! Περιέχονται οδηγίες στα Ελληνικά. Διαστάσεις: 17εκ. x 22εκ. x 6εκ. 6/ΥΠ. - 36 ΚΙΒ.

Μετέτρεψε ένα πλαστικό µπουκάλι σε αγωνιστικό όχηµα!!! Παίξε ανακυκλώνοντας και διασκέδασε µε ένα πείραµα του Ισαάκ Νιούτον. Θα συναρπάσει εσένα και τους φίλους σου!!! Περιέχονται οδηγίες στα Ελληνικά. Διαστάσεις: 29 εκ. x 22 εκ. x 9 εκ. 6/ΥΠ. – 24/ΚΙΒ.

4M0365 MECHO MOTORISED KITS – ROBOBUG 00-03403 ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΜΗΧΑΝΟΚΙΝΗΤΟ ΡΟΜΠΟΤ ΕΝΤΟΜΟ

4M0367 MECHO MOTORISED KITS – CLAWBOT 00-03405 ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΜΗΧΑΝΟΚΙΝΗΤΟ ΡΟΜΠΟΤ ΔΑΓΚΑΝΑ

4M0162 MOUSETRAP RACER 00-03908 ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΟΧΗΜΑ ΠΟΝΤΙΚΟΠΑΓΙΔΑ

Γίνε ένας µικρός µηχανολόγος µηχανικός! Μάθε πως λειτουργούν οι µηχανές.Σύνδεσε το κύκλωµα για να φτιάξεις αυτό το απίθανο Ροµπότ Έντοµο και εντυπωσίασε τους πάντες! Δε χρειάζονται βίδες! Η πρώτη σου κατασκευή µηχανικής επιστήµης είναι έτοιµη! Περιέχονται οδηγίες στα Ελληνικά. Διαστάσεις: 24εκ. x 22εκ. x 6εκ. 6/ΥΠ. – 24/ΚΙΒ.

Γίνε ένας µικρός µηχανολόγος µηχανικός! Μάθε πως λειτουργούν οι µηχανές. Σύνδεσε το κύκλωµα για να φτιάξεις αυτό το απίθανο Ροµπότ Δαγκάνα και εντυπωσίασε τους πάντες! Δε χρειάζονται βίδες! Η πρώτη σου κατασκευή µηχανικής επιστήµης είναι έτοιµη! Περιέχονται οδηγίες στα Ελληνικά. Διαστάσεις: 24εκ. x 22εκ. x 6εκ. 6/ΥΠ. – 24/ΚΙΒ.

Κατασκεύασε ένα όχηµα ποντικοπαγίδα που είναι µισό όχηµα και µισό ποντικοπαγίδα. Είναι απίθανο µε την βοήθεια του καταπέλτη το όχηµα κινείται. Ένα διασκεδαστικό παιχνίδι µηχανικής. Περιέχονται οδηγίες στα Ελληνικά. Διαστάσεις: 29εκ. x22εκ. x 6εκ. 6/ΥΠ. - 24/ΚΙΒ.

7


Τα παιδιά εξερευνούν τις αρχές της μηχανικής, της ενέργειας και της ρομποτικής με ανακυκλώσιμα υλικά. Η σειρά Eco-Engineering έχει σχεδιαστεί για να επεξηγεί με διασκεδαστικό τρόπο τις πολλαπλές αρχές της μηχανικής, ενσωματωμένης με περιβαλλοντική βιωσιμότητα!

ΝΕW PACK

8

4Μ0428 MAGLEV TRAIN MODEL 00-03379 ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΤΡΕΝΟ ΜΑΓΝΗΤΙΚΗΣ ΑΙΩΡΗΣΗΣ

4Μ0429 BUILD YOUR OWN WIND TURBINE 00-03378 ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΑΝΕΜΟΓΕΝΝΗΤΡΙΑ

Κατασκεύασε ένα από τα γρηγορότερα τρένα στον κόσµο και δες το να αιωρείται πάνω από τις ράγες! Μάθε για τον τρόπο λειτουργίας του και για την δύναµη του µαγνητισµού. Περιέχονται οδηγίες στα Ελληνικά. Διαστάσεις: 24εκ. x 22εκ. x 6εκ. 6/ΥΠ. - 24 ΚΙΒ.

Κατασκεύασε την δική σου ανεµογεννήτρια, δες την να αιχµαλωτίζει τον αέρα και να τον µετατρέπει σε ηλεκτρική ενέργεια! Μάθε για το πώς λειτουργεί η τεχνολογία ανανεώσιµης ενέργειας. Περιέχονται οδηγίες στα Ελληνικά. Διαστάσεις: 24εκ. x 22εκ. x 6εκ. 6/ΥΠ. - 24 ΚΙΒ.

4M0199 SOLAR ROBOT 00-03294 ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΗΛΙΑΚΟ ΡΟΜΠΟΤ

4Μ0408 SOLAR PLANE MOBILE 00-03376 ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΗΛΙΑΚΟ ΑΕΡΟΠΛΑΝΟ

Κατασκεύασε ένα Ροµπότ το οποίο κινείται µε την βοήθεια του ήλιου. Τοποθέτησε τον ηλιακό συλλέκτη και θα εκπλαγείς από το αποτέλεσµα: Δεν έχει µπαταρίες και όµως περπατάει! Μπορείς να το µετατρέψεις και σε ροµπότ δεινόσαυρο. Περιέχονται οδηγίες στα Ελληνικά. Διαστάσεις: 24εκ. x 26εκ. x 6εκ. 6/ΥΠ. - 36/ΚΙΒ.

Κατασκεύασε αυτό το απίθανο αεροπλάνο που λειτουργεί µε ηλιακή ενέργεια! Κρέµασέ το από το ταβάνι του δωµατίου σου ή τοποθέτησέ το πάνω σε ένα πλαστικό µπουκάλι και δες το να κινείται. Μάθε πως λειτουργούν τα ηλιακά αεροπλάνα και εντυπωσίασε τους φίλους σου. Περιέχονται οδηγίες στα Ελληνικά. Διαστάσεις: 24εκ. x 22εκ. x 6εκ. 6/ΥΠ. - 36/ΚΙΒ.


Αφήστε τα παιδιά να διασκεδάσουν ανακυκλώνοντας παλιά υλικά. Κρατήστε τα χρησιμοποιημένα τενεκεδάκια και χρησιμοποιήστε τα για το Ρομπότ Ντράμερ. Θα σας ενθουσιάσει με τον ρυθμό της μουσικής του!

4Μ0166 SOLAR ROVER 00-03286 ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΗΛΙΑΚΟ ΟΧΗΜΑ Κατασκεύασε ένα ηλιακό όχηµα. Βάλτο σε µια λεία επιφάνεια µια ηλιόλουστη µέρα. Δεν χρειάζεται µπαταρίες. Μάθε πώς το φως του Ήλιου µετατρέπεται σε ενέργεια. Το ηλιακό σου όχηµα βοηθάει στην ανακύκλωση. Περιέχονται οδηγίες στα Ελληνικά. Διαστάσεις: 24εκ. x22εκ. x 6εκ. 6/ΥΠ. - 36/ΚΙΒ.

4Μ0409 JUNKYARD DRUMMER 00-03372 ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΡΟΜΠΟΤ ΝΤΡΑΜΕΡ Κατασκεύασε το πιο ταλαντούχο ροµπότ ντράµερ που φτιάχτηκε ποτέ! Συναρµολόγησέ το από την αρχή και µάθε του να παίζει τις δικές σου µελωδίες. Οργάνωσε µια µοναδική συναυλία και το κοινό θα σε χειροκροτεί! Περιέχονται οδηγίες στα Ελληνικά. Διαστάσεις: 24εκ. x 22εκ. x 6εκ. 6/ΥΠ. - 36/ΚΙΒ.

4Μ0406 RUBBISH CART ROBOT 00-03371 ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΡΟΜΠΟΤ ΚΑΔΟΣ

4Μ0405 TIN CAN EDGE DETECTOR ROBOT 00-03370 ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΡΟΜΠΟΤ ΑΝΙΧΝΕΥΤΗΣ ΚΟΝΣΕΡΒΟΚΟΥΤΙ

Κατασκεύασε ένα ροµπότ κάδο που κινείται και εξερευνεί το περιβάλλον γύρω του. Το καπάκι του ροµπότ ανοίγει και κλείνει για να σου θυµίζει να διατηρείς το περιβάλλον καθαρό! Περιέχονται οδηγίες στα Ελληνικά. Διαστάσεις: 24εκ. x 22εκ. x 6εκ. 6/ΥΠ. - 24/ΚΙΒ.

Κατασκεύασε ένα εντυπωσιακό ροµπότ που κινείται πάνω στο τραπέζι σου χωρίς να πέφτει ποτέ κάτω! Μάθε πως λειτουργεί και δείξε στους φίλους και την οικογένειά σου τι κατάφερες να δηµιουργήσεις µόνος σου! Περιέχονται οδηγίες στα Ελληνικά. Διαστάσεις: 24εκ. x 22εκ. x 6εκ. 6/ΥΠ. - 36/ΚΙΒ.

9


Έμπνευση Τα παιδιά όταν ακούνε τη λέξη «ρομπότ», σκέφτονται κάτι διαφορετικό, γιατί στη φαντασία τους τα ρομπότ έχουν πολλά διαφορετικά σχέδια και μεγέθη. Οι μηχανοκίνητες κατασκευές KidzRobotix ξεπερνούν τις απλές μηχανικές λειτουργίες και εξερευνούν την ποικιλία και τη δημιουργικότητα που προσφέρουν οι μηχανές. Τα παιδιά μπορούν να διαλέξουν αν θα ακολουθήσουν τις οδηγίες ή αν θα φτιάξουν τις δικές τους κατασκευές, καθώς τα ρομπότ θα λειτουργούν με διαφορετικές ρυθμίσεις. Κάποια ρομπότ προορίζονται για συγκεκριμένες εργασίες, κάποια για παιχνίδι, κάποια είναι περίεργα και παράξενα. Σίγουρα όμως προσφέρουν απεριόριστη διασκέδαση!


ΝΕΟ

ΝΕΟ

4M0539 MONEY BANK ROBOT 00-03422 ΡΟΜΠΟΤ ΧΡΗΜΑΤΟΚΙΒΩΤΙΟ

4M0540 BUBBLE ROBOT 00-03423 ΡΟΜΠΟΤ ΣΑΠΟΥΝΟΦΟΥΣΚΕΣ

Δώσε στο ροµπότ ένα κέρµα και θα δεις να το καταπίνει στη στιγµή µε το σαγόνι του! Περιέχονται οδηγίες στα Ελληνικά. Διαστάσεις: 24 εκ. x 16,5 εκ. x 6 εκ. 6/ΥΠ. - 36/ΚΙΒ.

Κατασκεύασε αυτό το απίθανο ροµπότ που εκτοξεύει σαπουνόφουσκες! Ενεργοποίησέ το και δες τις σαπουνόφουσκες να πετάνε ψηλά! Περιέχονται οδηγίες στα Ελληνικά. Διαστάσεις: 24 εκ. x 16,5 εκ. x 6 εκ. 6/ΥΠ. - 36/ΚΙΒ.

4Μ0531 MOTORISED ROBOT HEAD 00-03412 ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΡΟΜΠΟΤ ΚΕΦΑΛΙ

4M0465 FRIDGE ROBOT 00-03391 ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΜΑΓΝΗΤΙΚΟ ΡΟΜΠΟΤ

Αυτό το κεφάλι ροµπότ είναι ένας έξυπνος µηχανισµός που κάνει τα µάτια του ροµπότ να κινούνται παράξενα από πλευρά σε πλευρά και τα σαγόνια του να ανοιγοκλείνουν! Θα ενθουσιάσει τους µικρούς µας φίλους. Περιέχονται οδηγίες στα Ελληνικά. Διαστάσεις: 20.5 εκ. x 27,5 εκ. x 6 εκ. 6/ΥΠ. - 24/ΚΙΒ.

Το µαγνητικό ροµπότ είναι ένας µαγνήτης που βρίσκεται σε κίνηση! Κατασκεύασε το ροµπότ και παρακολούθησέ το να αψηφά τη βαρύτητα καθώς περπατάει πάνω-κάτω σε µεταλλικές επιφάνειες. Περιέχονται οδηγίες στα Ελληνικά. Διαστάσεις: 24εκ. x 16,5εκ. x 6εκ. 6/ΥΠ. - 36/ΚΙΒ.

11


4M0467 CRAZY ROBOT 00-03393 ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ CRAZY ROBOT Περπατάει, πηδάει, κάνει τούµπες και στριφογυρίζει! Αυτό είναι το crazy robot. Περπατάει γρήγορα στο πάτωµα, γυρίζει και αλλάζει κατεύθυνση όταν φτάνει σε τοίχο. Περιέχονται οδηγίες στα Ελληνικά. Διαστάσεις: 24εκ. x 16,5εκ. x 6εκ. 6/ΥΠ. - 36/ΚΙΒ.

4Μ0464 SPIDER ROBOT 00-03392 ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΡΟΜΠΟΤ ΑΡΑΧΝΗ Το ροµπότ αράχνη ανεβοκατεβαίνει στο σκοινί του σαν µία πραγµατική αράχνη σε ιστό. Είναι τροµακτικό! Αλλάζει έξυπνα κατεύθυνση όταν βρίσκεται στην κορυφή και στο κάτω µέρος του σκοινιού. Περιέχονται οδηγίες στα Ελληνικά. Διαστάσεις: 24εκ. x 16,5εκ. x 6εκ. 6/ΥΠ. - 36/ΚΙΒ.

12

4Μ0532 MOTORISED ROBOTIC ARM 00-03413 ΚΑΤΑΣΚΕΥΉ ΡΟΜΠΟΤΙΚΌΣ ΒΡΑΧΊΟΝΑΣ

4Μ0431 DRAGON ROBOT 00-03381 ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΡΟΜΠΟΤ ΔΡΑΚΟΣ

Αυτός ο υπέροχος ροµποτικός βραχίονας κινείται πάνω κάτω και ανοιγοκλείνει τα σαγόνια του. Τα παιδιά µπορούν να τον καθοδηγήσουν για να πιάσουν, να σηκώσουν και να αφήσουν τα αντικείµενα που επιθυµούν! Περιέχονται οδηγίες στα Ελληνικά. Διαστάσεις: 20.5 εκ. x 27,5 εκ. x 6 εκ. 6/ΥΠ. - 24/ΚΙΒ.

Κατασκεύασε ένα ροµπότ δράκο και άσε τον να περιφέρεται στο δωµάτιό σου. Τρόµαξε τους φίλους σου µε τα σαγόνια του που ανοιγοκλείνουν! Περιέχονται οδηγίες στα Ελληνικά. Διαστάσεις: 24 εκ x 16,5 εκ x 6εκ. 6/ΥΠ. - 36 ΚΙΒ.

4Μ0338 TABLE TOP ROBOT 00-03357 ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΕΠΙΤΡΑΠΕΖΙΟ ΡΟΜΠΟΤ

4M0123 BRUSH ROBOT 00-03282 ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΡΟΜΠΟΤ ΒΟΥΡΤΣΑ

Συναρµολόγησε ένα ροµποτικό καβούρι το οποίο µπορεί να ανιχνεύσει τις άκρες οποιασδήποτε επιφάνειας και να στρίψει για να αποφύγει την πτώση. Ενεργοποίησέ το και βάλ’το στο τραπέζι για να το δεις να κάνει τα εντυπωσιακά του ακροβατικά. Περιέχονται οδηγίες στα Ελληνικά. Διαστάσεις: 24εκ. x 16,5εκ. x 6εκ. 6/ΥΠ. - 36/ΚΙΒ.

Κατασκεύασε ένα ροµπότ βούρτσα που θα διασκεδάσει εσένα και τους φίλους σου. Αυτό το ροµπότ εκτός που θα σου προσφέρει άφθονες ώρες γέλιου θα σου καθαρίσει και το γραφείο σου. Περιέχονται οδηγίες στα Ελληνικά. Διαστάσεις: 16.5εκ. x 6εκ. x 24εκ. 6/ΥΠ. - 36/ΚΙΒ.


4M0466 MOTORISED ROBOT HAND 00-03407 ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΜΗΧΑΝΙΚΟ ΧΕΡΙ ΡΟΜΠΟΤ

4Μ0339 TIN CAN CABLE CAR 00-03358 ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΕΝΑΕΡΙΟ ΤΕΛΕΦΕΡΙΚ

Κατασκεύασε το δικό σου αγωνιστικό χόβερκραφτ και δες το να διασχίζει το δωµάτιο πάνω σε ένα στρώµα αέρα. Μάθε την επιστήµη που κρύβεται πίσω από τη λειτουργία του χόβερκραφτ. Είναι ένα διασκεδαστικό παιχνίδι µηχανικής επιστήµης. Περιέχονται οδηγίες στα Ελληνικά. Διαστάσεις: 24εκ. x 16,5εκ. x 6εκ.

Μάθε για τα θαύµατα της ροµποτικής και της ανατοµίας µε αυτό το απίθανο χέρι ροµπότ! Μπορείς να κάνεις το ροµπότ να κινείται σε οποιονδήποτε ρυθµό! Περιέχονται οδηγίες στα Ελληνικά. Διαστάσεις: 24εκ. x 16,5εκ. x 6εκ. 6/ΥΠ. - 36/ΚΙΒ.

Ανακύκλωσε ένα κονσερβοκούτι για να φτιάξεις ένα µοναδικό τελεφερίκ. Βάλ’ το στο δωµάτιό σου και δες το να πηγαίνει πάνω - κάτω, απ’τη µια µεριά στην άλλη. Είναι ένα καταπληκτικό δηµιούργηµα µηχανικής επιστήµης. Περιέχονται οδηγίες στα Ελληνικά. Διαστάσεις: 24εκ. x 16,5εκ. x 6εκ. 6/ΥΠ. - 36/ΚΙΒ.

4Μ0092 SMART ROBOT 00-03272 ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΕΞΥΠΝΟ ΡΟΜΠΟΤ

4Μ0091 TIN CAN ROBOT 00-03270 ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΡΟΜΠΟΤ ΚΟΝΣΕΡΒΟΚΟΥΤΙ

4M0125 AMPHIBIAN ROVER 00-03276 ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΑΜΦΙΒΙΟ ΟΧΗΜΑ

Φτιάξε ένα έξυπνο ροµπότ που αλλάζει την διαδροµή του όταν συναντήσει κάποιο εµπόδιο. Χωρίs τηλεχειριστήριο ή προγραµµατιστή κινείται σα να έχει εγκέφαλο. Περιέχονται οδηγίες στα Ελληνικά. Διαστάσειs: 24εκ. x 16.5εκ. x 6εκ. 6/ΥΠ. - 36/ΚΙΒ.

Εκατοµµύρια κονσερβοκούτια πάνε χαµένα καθηµερινά. Βοήθα στην ανακύκλωση µε ένα από αυτά. Μετάτρεψε το κονσερβοκούτι σε ένα ροµπότ που περπατάει και στρίβει. Περιέχονται οδηγίες στα Ελληνικά. Διαστάσειs: 24εκ. x 16.5εκ. x 6εκ. 6/ΥΠ. - 36/ΚΙΒ.

Είναι αυτοκίνητο; Είναι βάρκα; Είναι και τα δύο! Ταξιδεύει στη γη και το νερό. Μόνο µε 4 µπουκάλια νερού το όχηµα σου είναι έτοιµο. Ένα διασκεδαστικό πακέτο µηχανικής και ανακύκλωσης. Περιέχονται οδηγίες στα Ελληνικά. Διαστάσεις: 16.5εκ. x 6εκ. x 24εκ. 6/ΥΠ. - 36/ΚΙΒ.

4Μ0373 HOVER RACER 00-03366 ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟ ΧΟΒΕΡΚΡΑΦΤ

13


Εξερεύνηση Η συλλογή KidzLabs είναι μια σειρά που μαθαίνει τα παιδιά για τις επιστήμες ενώ παίζουν. Συνδυάζει τις βασικές επιστημονικές γνώσεις, το προσεγμένο σχέδιο και μια δόση τεχνολογίας για να δημιουργήσει παιχνίδια με εξαιρετική επιτυχία. Η επιστημονική θεωρία που κρύβεται πίσω από τους μεταλλικούς ανιχνευτές, τα εργαλεία κατασκοπείας και τα μαγικά κόλπα γίνεται πιο κατανοητή στα παιδιά, γιατί προκαλεί την περιέργεια και την εμπιστοσύνη τους και ταυτόχρονα αναπτύσσονται κοινωνικά και πνευματικά. Μέσα από το παιχνίδι, οι νέοι μαθαίνουν για την επιστημονική ανακάλυψη που οι υπόλοιποι τη θεωρούμε δεδομένη! Ο συναρπαστικός κόσμος των φυσικών επιστημών είναι έτοιμος να τον ανακαλύψουμε!


ΝΕΟ

4M0541 MEGA HYDRAULIC ARM 00-03427 ΥΔΡΑΥΛΙΚΟΣ ΒΡΑΧΙΟΝΑΣ ΜΕΓΑΛΟΣ Ανακάλυψε την απίθανη επιστήµη της υδραυλικής δύναµης! Το νερό είναι αυτό που χρειάζεσαι για να λειτουργήσεις αυτό το ροµποτικό πολυεργαλείο! Περιέχονται οδηγίες στα Ελληνικά. Διαστάσεις: 37,5 εκ. x 28,5 εκ. x 6,5 εκ. 6/ΥΠ. - 12/ΚΙΒ.

4Μ0512 SPACE AIR ENGINE 00-03398 ΔΙΑΣΤΗΜΙΚΟΣ ΑΕΡΟΚΙΝΗΤΗΡΑΣ ΑΝΤΙΒΑΡΥΤΗΤΑΣ Με αυτή τη διαστηµική µηχανή, οι µικροί µας φίλοι µαθαίνουν τους κανόνες της φυσικής! Η αφρώδης σφαίρα που αιωρείται και λάµπει στο σκοτάδι είναι η ιδανική αφορµή για πολλά πειράµατα! Περιέχονται οδηγίες στα Ελληνικά. Διαστάσεις: 24 εκ. x 22 εκ. x 6 εκ. 6/ΥΠ. - 24/ΚΙΒ.

4Μ0513 HYDRAULIC ROBOTIC ARM 00-03414 ΥΔΡΑΥΛΙΚΟΣ ΡΟΜΠΟΤΙΚΟΣ ΒΡΑΧΙΟΝΑΣ

4Μ0170 BUZZ ALARM MONEY SAFE 00-03289 ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΧΡΗΜΑΤΟΚΙΒΩΤΙΟ ΜΕ ΣΥΝΑΓΕΡΜΟ

Σε αυτή την κατασκευή, τα παιδιά δηµιουργούν το δικό τους ροµποτικό βραχίονα και µαθαίνουν τα πάντα για την υδραυλική τεχνολογία. Mπορούν να καθοδηγήσουν τη λαβίδα για να πιάσουν, να σηκώσουν και να αφήσουν αντικείµενα, χωρίς να χρησιµοποιήσουν ηλεκτρικό ρεύµα! Περιέχονται οδηγίες στα Ελληνικά. Διαστάσεις: 24 εκ. x 22 εκ. x 6 εκ. 6/ΥΠ. - 36/ΚΙΒ.

Ίσως το πιο ασφαλές χρηµατοκιβώτιο στον κόσµο!!! Ρύθµισε την ψηφιακή κλειδαριά και εγκατάστησε τον συναγερµό. Πρόκληση για τους φίλους και την οικογένειά σου το ξεκλείδωµα. Πρόγραµµα εκµάθησης για τη δοµή µιας κλειδαριάς και σύνδεσης ενός κυκλώµατος. Περιέχονται οδηγίες στα Ελληνικά. Διαστάσεις: 24εκ. x22εκ. x 6εκ. 6/ΥΠ. - 24/ΚΙΒ.

15


16

4M0470 HOLOGRAM PROJECTOR 00-03394 ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΠΡΟΤΖΕΚΤΟΡΑΣ ΟΛΟΓΡΑΜΜΑ

4Μ0471 SURVIVAL SCIENCE 00-03395 ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΣΕΤ ΕΠΙΒΙΩΣΗΣ

4Μ0472 MAGNET MINING 00-03396 ΑΝΑΣΚΑΦΗ ΜΑΓΝΗΤΩΝ

Μάθε τα πάντα για το µαγικό 3D ολόγραµµα και εντυπωσίασε τους φίλους σου µε τα 3D σχέδια. Δες τις 3D εικόνες να ζωντανεύουν! Περιέχονται οδηγίες στα Ελληνικά. Διαστάσεις: 17εκ. x 22εκ. x 6εκ. 6/ΥΠ. - 36/ΚΙΒ.

Η επιστήµη δεν είναι µόνο για το σχολείο! Αυτό το φανταστικό σετ επιβίωσης σου δείχνει πως µπορεί να σε βοηθήσει η επιστήµη να επιβιώσεις στην άγρια φύση! Περιέχονται οδηγίες στα Ελληνικά. Διαστάσεις: 17εκ. x 22εκ. x 6εκ. 6/ΥΠ. - 36/ΚΙΒ.

Κάνε ανασκαφές µε τα απαραίτητα εργαλεία, δοκίµασε ενδιαφέροντα πειράµατα και µάθε παράλληλα για τη µαγνητική επιστήµη! Περιέχονται οδηγίες στα Ελληνικά. Διαστάσεις: 17εκ. x 22εκ. x 6εκ. 6/ΥΠ. - 12/ΚΙΒ.

4Μ0434 SUPER MOON TORCH 00-03384 ΣΟΥΠΕΡ ΠΑΝΣΕΛΗΝΟΣ

4Μ0435 LIGHT KALEIDOSCOPE 00-03382 ΚΑΛΕΙΔΟΣΚΟΠΙΟ ΜΕ ΦΩΣ

4Μ0168 ROBOTIC ΗAND 00-03284 ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΧΕΡΙ ΡΟΜΠΟΤ

Δες την σούπερ πανσέληνο µε αυτόν τον φακό! Ο φακός µετατρέπεται επίσης σε ζωοτρόπιο, σε φωτόσπαθο και σε στιλό που γράφει στο σκοτάδι! Περιέχονται οδηγίες στα Ελληνικά. Διαστάσεις: 17εκ. x 22εκ. x 6εκ. 6/ΥΠ. - 36 ΚΙΒ.

Δηµιούργησε εντυπωσιακά σχέδια χρωµάτων µε αυτό το καλειδοσκόπιο µε φως! Φώτισε το δωµάτιό σου µε τα πιο όµορφα χρώµατα! Περιέχονται οδηγίες στα Ελληνικά. Διαστάσεις: 17εκ. x 22εκ. x 6εκ. 6/ΥΠ. - 36 ΚΙΒ.

Φτιάξε το δικό σου ροµποτικό χέρι που κάνει αληθινές κινήσεις µε την βοήθειά σου. Μάθε πως λειτουργεί ένα ροµποτικό χέρι και διασκέδασε µε τους φίλους σου στον απίθανο κόσµο των ροµπότ. Περιέχονται οδηγίες στα Ελληνικά. Διαστάσεις: 17εκ. x22εκ. x 6εκ. 6/ΥΠ. - 48/ΚΙΒ.

4Μ0437 DIGESTIVE SYSTEM BUZZ WIRE 00-03386 ΠΕΠΤΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΜΕ BUZZER

4Μ0404 HUMAN TORSO ANATOMY 00-03373 ΑΝΑΤΟΜΙΑ

4Μ0403 HUMAN ORGANS 00-03374 ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΟ ΒΙΟΛΟΓΙΑΣ

Ανακάλυψε το ταξίδι που κάνει η τροφή µέσα από το ανθρώπινο σύστηµα και µάθε για τις λειτουργίες του πεπτικού συστήµατος. Θα καταφέρεις να κάνεις τη διαδροµή µε το ραβδί χωρίς να χτυπήσει το buzzer; Διαστάσεις: 17εκ. x 22εκ. x 6εκ. 6/ΥΠ. - 36 ΚΙΒ.

Γίνε ένας µικρός χειρουργός µελετώντας τα όργανα και τις λειτουργίες του ανθρώπινου σώµατος! Άνοιξε το βαλιτσάκι που θα βρεις στη συσκευασία και µετάτρεψέ το σε χειρουργικό τραπέζι. Περιέχονται οδηγίες στα Ελληνικά. Διαστάσεις: 17εκ. x 22εκ. x 6εκ. 6/ΥΠ. - 36/ΚΙΒ.

Γίνε ένας µικρός επιστήµονας µαθαίνοντας για τα ανθρώπινα όργανα! Διασκέδασε µε το εργαστήριο βιολογίας και µάθε για τις λειτουργίες του εγκεφάλου και άλλων οργάνων! Περιέχονται οδηγίες στα Ελληνικά. Διαστάσεις: 17εκ. x 22εκ. x 6εκ. 6/ΥΠ. - 48/ΚΙΒ.


4M0438 CATAPULT MAKING KIT 00-03385 ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΚΑΤΑΠΕΛΤΗΣ

4M0200 KITCHEN SCIENCE 00-03296 ΕΠΙΣΤΗΜΗ ΤΗΣ ΚΟΥΖΙΝΑΣ

Συναγωνίσου µε τους φίλους σου για το ποιος θα καταφέρει να ρίξει κάτω τους περισσότερους στόχους! Μάθε για τη λειτουργία του καταπέλτη στο Μεσαίωνα και γίνε ο καλύτερος στο σηµάδι! Περιέχονται οδηγίες στα Ελληνικά. Διαστάσεις: 17εκ. x 22εκ. x 6εκ. 6/ΥΠ. - 36 ΚΙΒ.

Κάνε καταπληκτικά πειράµατα µε υλικά καθηµερινής χρήσης από την κουζίνα σου. Περιέχει 6 ειδικά σχεδιασµένα πειράµατα. Παραγωγή ηλεκτρισµού µε την χρήση ενός πιρουνιού και µιας ντοµάτας, κατασκευή κρυστάλλων µε ζάχαρη και εκτόξευση πυραύλου. Περιέχονται οδηγίες στα Ελληνικά. Διαστάσεις: 17εκ. x 22εκ. x 6εκ. 6/ΥΠ. - 48/ΚΙΒ.

4Μ0188 MAGNET SCIENCE 00-03291 ΜΑΓΝΗΤΙΚΗ ΕΠΙΣΤΗΜΗ

4M0155 INTRUDER ALARM 00-03246 ΣΕΤ ΣΥΝΑΓΕΡΜΟΣ ΕΙΣΒΟΛΕΑ

4M0156 FINGERPRINT KIT 00-03248 ΣΕΤ ΔΑKΤΥΛΙΚΩΝ ΑΠΟΤΥΠΩΜΑΤΩΝ

4M0260 SPY SCIENCE 00-03295 ΕΠΙΣΤΗΜΗ ΚΑΤΑΣΚΟΠΩΝ

4M0013 VOLCANO MAKING KIT 00-03230 ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΗΦΑΙΣΤΕΙΟΥ

4Μ0439 GROW YOUR CRYSTAL GEODES 00-03919 ΚΑΛΛΙΕΡΓΕΙΑ ΚΡΥΣΤΑΛΛΙΚΩΝ ΠΕΤΡΩΜΑΤΩΝ

4M0361 CRYSTAL SCIENCE 00-03917/EU ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΕΠΙΣΤΗΜΗ ΚΡΥΣΤΑΛΛΩΝ

Μάθε πώς να συνδέεις ένα ηλεκτρικό κύκλωµα και να φτιάχνεις το δικό σου συναγερµό για την πόρτα σου. Εγκατάστησέ το στην πόρτα της κρεβατοκάµαράς σου και εµπόδισε τους ανεπιθύµητους εισβολείς να µπουν. Τα µυστικά σου θα είναι πιο ασφαλή από ποτέ! Περιέχονται οδηγίες στα Ελληνικά. Διαστάσεις: 17εκ. x 22εκ. x 6εκ. 6/ΥΠ. - 48/ΚΙΒ.

Φτιάξε ένα ηφαίστειο από γύψο και χρωµάτισέ το για να µοιάζει µε αληθινό. Κάνε το πείραµα και προκάλεσε µια «έκρηξη»! Δες τη λάβα να βγαίνει µέσα από τον κρατήρα του ηφαιστείου που κατασκεύασες και µάθε πως γίνονται οι εκρήξεις των αληθινών ηφαιστείων. Μπορείς να επαναλάβεις το πείραµα όσες φορές θέλεις µαζί µε τους φίλους σου ή και στο σχολείο. Περιέχονται οδηγίες στα Ελληνικά. Διαστάσεις: 22εκ. x 17εκ. x 6εκ. 6/ΥΠ - 18/ΚΙΒ.

Άρχισε τη δηµιουργία της δικής σου βάσης δεδοµένων δακτυλικών αποτυπωµάτων µε µελάνι. Αυτά είναι τα αρχεία στα οποία θα χρειάζεται να ανατρέχεις και να κάνεις συγκρίσεις µε αυτά όταν αναγνωρίζεις τα δακτυλικά αποτυπώµατα του «υπόπτου». Περιέχονται οδηγίες στα Ελληνικά. Διαστάσεις: 17εκ. x 22εκ. x 6εκ. 6/ΥΠ. - 36/ΚΙΒ.

Γίνε ένας επιστήµονας και δηµιούργησε κρυσταλλικά πετρώµατα µε ένα πείραµα χηµείας! Βάλε τα πετρώµατα στο γραφείο σου και στόλισε το δωµάτιό σου! Περιέχονται οδηγίες στα Ελληνικά. Διαστάσεις: 17εκ. x 22εκ. x 6εκ. 6/ΥΠ. - 24 ΚΙΒ.

Δέκα διαφορετικά πειράµατα µπορούν να γίνουν µε αυτό το σούπερ σετ µε µαγνήτες. Διασκέδασε µε το πέταλο ή το ραβδί µαγνήτη, κατασκεύασε ένα σούπερ όχηµα µαγνήτη και δώσε του κίνηση. Μπορείς επίσης να δηµιουργήσεις ένα γλυπτό και πολλά άλλα παιχνίδια. Περιέχονται οδηγίες στα Ελληνικά. Διαστάσεις: 22εκ. x 17εκ. x 6εκ. 6/ΥΠ. - 36/ΚΙΒ.

Διασκέδασε µε την επιστήµη των κατασκόπων! Στείλε µηνύµατα µε κώδικα µορς, γράψε σηµειώµατα που µπορούν να διαβαστούν µόνο µε τον ειδικό φακό µε υπέρυθρες ακτίνες και δηµιούργησε αόρατα µηνύµατα. Φτιάξε ένα κατασκοπικό ηµερολόγιο και άλλα... Περιέχονται οδηγίες στα Ελληνικά. Διαστάσεις: 17εκ. x 22εκ. x 6εκ. 6/ΥΠ. - 48/ΚΙΒ.

Κάνε µια σειρά από χηµικά πειράµατα και δηµιούργησε το δικό σου Κρύσταλλο Ακουαµαρίνη, µία Κρυσταλλική Φεγγαρόπετρα που φωσφορίζει και ένα Κρυσταλλικό Δέντρο. Μάθε πως δηµιουργούνται οι κρύσταλλοι από διαλύµατα. Κάνε τη δική σου συλλογή και διακόσµησε το δωµάτιό σου! Περιέχονται οδηγίες στα Ελληνικά. Διαστάσεις: 17εκ. x 22εκ. x 6εκ. 6/ΥΠ. – 24/ΚΙΒ.

17


4M0259 BUBBLE SCIENCE 00-03351 ΕΠΙΣΤΗΜΗ ΜΕ ΦΟΥΣΚΕΣ

4M0368 QUICKSAND & VOLCANO 00-03365 ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΚΙΝΟΥΜΕΝΗ ΑΜΜΟΣ ΚΑΙ ΗΦΑΙΣΤΕΙΟ

Κατασκεύασε τον δικό σου πύραυλο. Με απλές µεθόδους φυσικής και χηµείας κάνε τον να εκτοξευθεί και µάθε για τους νόµους του Νεύτωνα. Ένα συναρπαστικό παιχνίδι διασκέδασης και µάθησης. Περιέχονται οδηγίες στα Ελληνικά. Διαστάσεις: 17εκ. x 22εκ. x 6εκ. 6/ΥΠ - 48/ΚΙΒ.

Δηµιούργησε µία γιγαντιαία φούσκα µεγέθους πάνω από ένα µέτρο, εκτίµησε την οµορφιά της γεωµετρίας µε φούσκες. Ακολούθησε τις οδηγίες και φτιάξε µόνος σου διάλυµα για φούσκες. Μάθε για την επιστήµη γύρω από τις φούσκες καθώς διασκεδάζεις! Περιέχονται οδηγίες στα Ελληνικά. Διαστάσεις: 17εκ. χ 22εκ. χ 6εκ. 6/ΥΠ. - 48/ΚΙΒ.

Φτιάξε αυτή την εκπληκτική λίµνη από κινούµενη άµµο! Πειραµατίσου βλέποντας τα κόκαλα του δεινόσαυρου να βυθίζονται αργά µέσα στη λίµνη. Διασκέδασε προσπαθώντας να τα βγάλεις από εκεί για να τα συναρµολογήσεις. Δηµιούργησε ένα προϊστορικό διόραµα µε φιγούρες δεινοσαύρων και ένα ηφαίστειο που εκρήγνυται! Περιέχονται οδηγίες στα Ελληνικά. Διαστάσεις: 17εκ. x 22εκ. x 6εκ. 6/ΥΠ. – 24/ΚΙΒ.

4Μ0223 SCIENCE MAGIC 00-03265 ΜΑΓΙΚΗ ΕΠΙΣΤΗΜΗ

4M0184 MAGIC KIT 00-03215 ΣΕΤ ΜΑΓΙΚΑ

4M0201 MATH MAGIC 00-03293 ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΗ ΜΑΓΕΙΑ

4Μ0067 COSMIC ROCKET 00-03235 ΚΟΣΜΙΚΟΣ ΠΥΡΑΥΛΟΣ

Γίνε και εσύ ένα µάγος και κατάπληξε τους φίλους σου µε τα κόλπα σου. Δώδεκα διαφορετικά µαγικά κόλπα που βασίζονται σε αρχές της επιστήµης σου µαθαίνουν πως κάτι τόσο φυσικό δείχνει µαγικό. Απεριόριστες ώρες διασκέδασης για εσένα και την παρέα σου. Περιέχονται οδηγίες στα Ελληνικά. Διαστάσεις: 22εκ. x 17εκ. x 6εκ. 6/ΥΠ. - 48/ΚΙΒ

4M0360 DOORBELL MAKING KIT 00-03368 ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΚΟΥΔΟΥΝΙ ΠΟΡΤΑΣ

Μάθε για τον ηλεκτροµαγνητισµό καθώς κατασκευάζεις ένα κουδούνι για την πόρτα του δωµατίου σου. Δηµιούργησε ένα ηλεκτρικό κύκλωµα και ένα µαγνητικό εργαλείο που κάνει το κουδούνι να χτυπάει. Περιέχονται οδηγίες στα Ελληνικά. Διαστάσεις :17εκ. x 22εκ. x 6εκ. 6/ΥΠ. – 48/ΚΙΒ.

18

Κάνε τη δική σου µαγική παράσταση. Κατάπληξε τους φίλους σου και την οικογένεια σου µε τα 12 µαγικά κόλπα που περιέχει αυτό το σετ. Θα είσαι ο µικρότερος αλλά πιο ταλαντούχος µάγος. Περιέχονται οδηγίες στα Ελληνικά. Διαστάσεις: 17εκ. x 22εκ. x 6εκ. 6/ΥΠ - 48/ΚΙΒ

4Μ0332 PUMP ROCKET SCIENCE 00-03355 ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΕΚΤΟΞΕΥΣΗ ΡΟΥΚΕΤΑΣ

Εκτόξευσε µίνι ρουκέτες που φτάνουν τα 6 µέτρα, ένα αγωνιστικό όχηµα ρουκέτα, και ανεµόπτερα που ανεβαίνουν ψηλά. Ανακάλυψε τα µυστικά της Νευτώνιας φυσικής πίσω από το 3..2..1.. Εκτόξευση! Περιέχονται οδηγίες στα Ελληνικά. Διαστάσεις: 17εκ. x 22εκ. x 6εκ. 6/ΥΠ. - 48/ΚΙΒ.

Κατάπληξε τους φίλους σου µε τα µαγικά κόλπα µε αριθµούς. Περιέχει πάνω από 15 µαθηµατικά κόλπα, παιχνίδια και πάζλ. Μάθε πώς να διαβάζεις το µυαλό των φίλων σου και ξετρέλανε τους µε τους γρήγορους µαθηµατικούς υπολογισµούς σου. Περιέχονται οδηγίες στα Ελληνικά. Διαστάσεις: 17εκ. x 22εκ. x 6εκ. 6/ΥΠ. - 48/ΚΙΒ.

4Μ0187 FLYING SCIENCE 00-03292 ΙΠΤΑΜΕΝΗ ΕΠΙΣΤΗΜΗ

Εννέα διαφορετικά πειράµατα που θα σου µάθουν τις αρχές της πτήσης! Μίνι χαρταετός, αλεξίπτωτο και πολλά άλλα. Κατάπληξε τους φίλους σου µε τα ακροβατικά που γίνονται µε το χάρτινο αεροπλανάκι και το µπούµερανγκ. Περιέχονται οδηγίες στα Ελληνικά. Διαστάσεις: 22εκ. x 17εκ. x 6εκ. 6/ΥΠ. - 48/ΚΙΒ.


Τα θαύματα του αρχαίου κόσμου περιμένουν να ανακαλυφθούν. Κάνε ανασκαφή των σκελετών του φοβερού Τυραννόσαυρου και του αγκαθωτού Στεγόσαυρου που έζησαν στη Γη πριν από εκατομμύρια χρόνια. Ανακάλυψε τον αρχαιολόγο που κρύβεις μέσα σου!

ΝΕW PACK

4Μ0009 ΤΡΙΚΕΡΑΤΩΨ 00-03228

4Μ0021 ΜΑΜΟΥΘ 00-03236

4M0007 TΥΡΑΝΝΟΣΑΥΡΟΣ-REX 00-03221

4Μ0010 ΣΤΕΓΟΣΑΥΡΟΣ 00-03229

4Μ0008 BΡΑΧΙΟΣΑΥΡΟΣ 00-03237

4Μ0023 ΒΕΛΟΣΙΡΑΠΤΟΡΑΣ 00-13234

19


Περιέργεια Στο μυαλό ενός παιδιού ο κόσμος φαντάζει γεμάτος με ατελείωτα μυστήρια, όταν όμως το αξιοθαύμαστο έχει λογική εξήγηση, τα παιδιά συνειδητοποιούν ότι υπάρχει απάντηση σε οτιδήποτε μυστηριώδες! Η επιστημονική συλλογή STEAM ενεργοποιεί την περιέργεια και την αντίληψη, έτσι δίνει κίνητρο στους μικρούς μας φίλους για απαντήσουν στα διάφορα ερωτήματα, στοιχείο ζωτικό για την εκμάθηση. Ένα είναι σίγουρο πάντως, με την επιστήμη είτε έχει σχέση με τη γεωλογία είτε με την εξερεύνηση του αχανούς, μακρινού διαστήματος, όσο ζεις μαθαίνεις!


4Μ0395 GLOW CRYSTAL GROWING 00-03918/EU ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΚΑΛΛΙΕΡΓΕΙΑ ΦΩΣΦΟΡΟΥΧΩΝ ΚΡΥΣΤΑΛΛΩΝ

Μάθε πως µπορείς να καλλιεργήσεις εντυπωσιακούς φωσφορούχους κρυστάλλους στο σπίτι σου! Μπορείς να φτιάξεις τη δικιά σου πολύτιµη συλλογή µε αληθινούς κρυστάλλους και να καταπλήξεις τους φίλους και την οικογένειά σου. Περιέχονται οδηγίες στα Ελληνικά. Διαστάσεις: 9εκ. x 9εκ. x 9εκ. 12/ΥΠ. - 48/ΚΙΒ

4M0322 CRYSTAL GROWING EXPERIMENTAL KIT 00-03915 / EU ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΚΑΛΛΙΕΡΓΕΙΑ ΚΡΥΣΤΑΛΛΩΝ (ΠΟΛΥΤΕΛΗΣ ΕΚΔΟΣΗ)

Μεγάλωσε κρυστάλλους στο σπίτι! Μπορείς να φτιάξεις τη δικιά σου πολύτιµη συλλογή µε αληθινούς κρυστάλλους και να καταπλήξεις τους φίλους σου και την οικογένειά σου. Περιέχονται οδηγίες στα Ελληνικά. Διαστάσεις: 24εκ. x 21,5εκ. x 8εκ. 6/ΥΠ. - 12/ΚΙΒ.

4M0194 CRYSTAL GROWING 00-03913 / EU ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΚΑΛΛΙΕΡΓΕΙΑ ΚΡΥΣΤΑΛΛΩΝ

Μεγάλωσε κρυστάλλους στο σπίτι! Μπορείς να φτιάξεις την δικιά σου πολύτιµη συλλογή µε αληθινούς κρυστάλλους και να καταπλήξεις τους φίλους σου και την οικογένειά σου. Περιέχονται οδηγίες στα Ελληνικά. Διαστάσεις: 9εκ. x 9εκ. x 9εκ. 12/ΥΠ. - 48/ΚΙΒ.

4ΜΣΤΑΝΤ-5 ΣΤΑΝΤ 12 ΤΕΜΑΧΙΩΝ

21


Υπάρχουν θαυμάσιοι τρόποι για να εξερευνήσετε το ηλιακό σύστημα στο δωμάτιό σας με ένα επιτραπέζιο ή κρεμαστό μοντέλο. Κατασκευάστε ένα μοντέλο του ηλιακού συστήματος, κάντε προβολή του νυχτερινού ουρανού ή της ηλιακής έκλειψης. Με αυτά τα παιχνίδια η φαντασία των παιδιών μπορεί να εκτοξευθεί σε μακρινούς γαλαξίες.

4M0012 EARTH MOON MODEL MAKING KIT 00-03241 ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΓΗ-ΣΕΛΗΝΗ

Φτιάξε εύκολα τη δική σου υδρόγειο σφαίρα µε προέκταση τη σελήνη. Χρωµάτισέ τη και µάθε ενδιαφέρουσες πληροφορίες για τη Γη και τη Σελήνη. Κάνε το πείραµα µε το φακό και δες πως γίνονται οι εκλείψεις. Χρησιµοποίησε τα φωσφορούχα χρώµατα και δες πως λάµπουν στο σκοτάδι. Περιέχονται οδηγίες στα Ελληνικά και εκπαιδευτικό κουίζ µε ερωτήσεις και απαντήσεις. Διαστάσεις: 22εκ. x 17εκ. x 6εκ. 6/ΥΠ - 48/ΚΙΒ.

4M0066 NIGHT SKY PROJECTION KIT 00-13233 ΝΥΧΤΕΡΙΝΟΣ ΠΡΟΤΖΕΚΤΟΡΑΣ

Σβήσε το φως και µετάτρεψε το δωµάτιό σου σε έναν έναστρο νυχτερινό ουρανό µε αυτόν τον υπέροχο νυχτερινό προτζέκτορα. Κατασκεύασε το χαρτονένιο θόλο µε τους αστερισµούς και τοποθέτησέ τον πάνω στην πλαστική βάση µε το λαµπάκι. Άναψε το λαµπάκι και δες πως φωτίζουν οι αστερισµοί! Είναι καταπληκτικό. Περιέχονται οδηγίες στα Ελληνικά. Διαστάσεις: 17εκ. x 22εκ. x 6εκ. 6/ΥΠ - 48/ΚΙΒ.

22

4M0011 SOLAR SYSTEM PLANETARIUM 00-03257 ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΗΛΙΑΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ /ΠΛΑΝΗΤΑΡΙΟ Γίνε και εσύ ένας Αστρονόµος! Φτιάξε το δικό σου ηλιακό σύστηµα. Συναρµολόγησε το, χρωµάτισε το, πέρνα το ειδικό βερνίκι για να φωσφορίζει στο σκοτάδι. Περιέχονται οδηγίες στα Ελληνικά και πληροφορίες για το πλανητικό µας σύστηµα. Διαστάσεις: 17εκ. x 22εκ. x 6εκ. 6/ΥΠ - 24/ΚΙΒ.

4Μ0133 SOLAR SYSTEM MOBILE MAKING KIT 00-03225 ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΗΛΙΑΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΠΟΥ ΦΩΣΦΟΡΙΖΕΙ Κατασκεύασε ένα ηλιακό σύστηµα διάστασης 42 Χ 42. Κρέµασε το στο ταβάνι του δωµατίου σου και δες το να λάµπει στο σκοτάδι. Μάθε για τους πλανήτες που είναι γύρω µας και µελέτησε τους. Περιέχονται οδηγίες στα Ελληνικά. Διαστάσεις: 22εκ. x 17εκ. x 6εκ. 6/ΥΠ - 48/ΚΙΒ.

4M0025 3D SOLAR SYSTEM MODEL MAKING KIT 00-05520 ΤΡΙΣΔΙΑΣΤΑΤΟ ΗΛΙΑΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΠΟΥ ΛΑΜΠΕΙ ΣΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ

Ταξίδεψε στο σύµπαν κατασκευάζοντας ένα φωσφορούχο ηλιακό σύστηµα. Κρέµασέ το ως διακοσµητικό στο δωµάτιό σου και µάθε πολλές και ενδιαφέρουσες πληροφορίες για το ηλιακό µας σύστηµα! Χρωµάτισε τους τρισδιάστατους πλανήτες και κλείσε το φως για να δεις πως λάµπουν στο σκοτάδι! Περιέχονται οδηγίες στα Ελληνικά. Διαστάσεις: 28.5εκ. x 37.5εκ. x 6.5εκ. 6/ΥΠ - 12/ΚΙΒ.


ΝΕΟ

ΝΕΟ

4M0534 GLOW UNICORNS 00-05939 ΦΩΣΦΟΡΟΥΧΟΙ ΜΟΝΟΚΕΡΟΙ

4M0535 GLOW SHARKS 00-05940 ΦΩΣΦΟΡΟΥΧΟΙ ΚΑΡΧΑΡΙΕΣ

4M0116 GLOW 3D SOLAR SYSTEM 00-05423 ΦΩΣΦΟΡΟΥΧΟ 3D SOLAR SYSTEM

4M0117 GLOW 3D DINOSAUR 00-05426 ΦΩΣΦΟΡΟΥΧΟΙ 3D ΔΕΙΝΟΣΑΥΡΟΙ

Στόλισε το δωµάτιό σου µε αυτούς τους υπέροχους φωσφορούχους µονόκερους! Μπορείς να τους βάλεις στο ταβάνι ή στον τοίχο. Μετάτρεψε το δωµάτιό σου σε ένα φανταστικό, ονειρεµένο τοπίο, δες τους µονόκερους να λάµπουν µαγικά και κοιµήσου κάτω από το φως τους! Διαστάσεις: 17,7εκ. x 25,5 εκ. x 1,5 εκ. 24/ΥΠ.-144 ΚΙΒ.

Διακόσµησε το δωµάτιο σου µε το σύµπαν. Ένα ολοκληρωµένο φωσφορούχο πλανητικό σύστηµα στο ταβάνι σου. Διαστάσεις: 19εκ. x 25.5εκ. 24/ΥΠ. - 144/ΚΙΒ.

Στόλισε το δωµάτιό σου µε αυτούς τους υπέροχους φωσφορούχους καρχαρίες! Μπορείς να τους βάλεις στο ταβάνι ή στον τοίχο. Μετάτρεψε το δωµάτιό σου σε έναν φανταστικό θαλάσσιο κόσµο, δες τους καρχαρίες να λάµπουν µαγικά και κοιµήσου κάτω από το φως τους! Διαστάσεις: 17,7εκ. x 25,5 εκ. x 1,5 εκ. 24/ΥΠ.-144 ΚΙΒ.

Διακόσµησε το δωµάτιο σου προϊστορικά µε φωσφορούχους δεινόσαυρους. Εντυπωσίασε τους φίλους σου και δηµιούργησε φανταστική ατµόσφαιρα... Διαστάσεις: 19εκ. x 25.5εκ. 6/ΥΠ. - 144/ΚΙΒ.

ΝΕΟ

4M0536 GLOW LLIAMAS 00-05941 ΦΩΣΦΟΡΟΥΧΑ ΛΑΜΑ

Στόλισε το δωµάτιό σου µε αυτά τα υπέροχα φωσφορούχα λάµα! Μπορείς να τα βάλεις στο ταβάνι ή στον τοίχο. Μετάτρεψε το δωµάτιό σου σε µία κοιλάδα γεµάτη λάµα, δες τα να λάµπουν µαγικά και κοιµήσου κάτω από το φως τους! Διαστάσεις: 17,7εκ. x 25,5 εκ. x 1,5 εκ. 24/ΥΠ.-144 ΚΙΒ.

4Μ0065 GLOW PLANETS & NOVA STARS 00-05635 ΦΩΣΦΟΡΟΥΧΟΙ ΠΛΑΝΗΤΕΣ/NOVA STARS 20 φωσφορούχα αστέρια και πλανήτες για να διακοσµήσεις το δωµάτιό σου. Κλείσε το φως και µεταφέρσου στο µαγευτικό σύµπαν. Διαστάσεις: 5,5εκ. x 15,5εκ. x 2εκ. 24/ΥΠ. - 144/ΚΙΒ.

4Μ0432 GLOW SNOWFLAKES 00-05938 ΦΩΣΦΟΡΟΥΧΕΣ ΝΙΦΑΔΕΣ

Στόλισε το δωµάτιο σου µε αυτές τις υπέροχες φωσφορούχες νιφάδες! Μετάτρεψε το δωµάτιό σου σε χιονισµένο τοπίο και κοιµήσου κάτω από το φως τους. Διαστάσεις: 25εκ. x 18εκ. 24/ΥΠ. - 144 ΚΙΒ.

4Μ0032 GLOW MINI STARS 00-05221 ΦΩΣΦΟΡΟΥΧΑ ΑΣΤΕΡΙΑ/ΚΙΤΡΙΝΑ 60 φωσφορούχα αστέρια για να διακοσµήσεις το δωµάτιό σου! Κλείσε το φως και θα λάµπουν γύρω σου τα αστέρια. Ο ουρανός είναι στο δωµάτιό σου. Διαστάσεις: 18εκ. x 13εκ. 24/ΥΠ. - 192/ΚΙΒ.

ΝΕΟ

4Μ0533 GLOW T-REX SKELETON WITH DISPLAY 00-03420 ΦΩΣΦΟΡΟΥΧΟΣ ΣΚΕΛΕΤΟΣ ΤΥΡΑΝΝΟΣΑΥΡΟΣ REX DISPLAY 12 ΤΜΧ.

Δώσε πνοή στον Τυραννόσαυρο Rex συναρµολογώντας τον σκελετό του. Βάλε τον στο δωµάτιό σου, κλείσε το φως και δες τον να λάµπει στο σκοτάδι! Διαστάσεις Display: 20 εκ. x 14 εκ. x 13 εκ. 12/ΥΠ. - 72/ΚΙΒ.

4Μ0090 GLOW PLANETS & NOVA STARS 00-05631 ΦΩΣΦΟΡΟΥΧΟΙ ΠΛΑΝΗΤΕΣ SUPER NOVA 100 φωσφορούχα αστέρια διαφόρων µεγεθών και πλανήτες για να κάνεις το δωµάτιό σου σωστό πλανητάριο! Διαστάσεις: 27εκ. x 21εκ. x 2,2εκ. 12/ΥΠ. - 36/ΚΙΒ.

4Μ0031 GLOW (LARGE) MOON AND STARS 00-05215 ΦΩΣΦΟΡΟΥΧΑ ΑΣΤΕΡΙΑ ΚΑΙ ΦΕΓΓΑΡΙ

Φωσφορούχο φεγγάρι και αστέρια για να διακοσµήσεις το δωµάτιο σου! Κλείσε το φως και θα λάµπουν γύρω σου τα αστέρια. Ο ουρανός είναι στο δωµάτιό σου. Διαστάσεις: 28εκ. x 29εκ. 12/ΥΠ. - 96/ΚΙΒ.

23


Ενθουσιασμός Τα παιδιά που τους αρέσουν οι χειροτεχνίες δείχνουν από μικρή ηλικία την προτίμησή τους στα χρώματα, τις υφές και φτιάχνουν μοναδικές κατασκευές με την αστείρευτη φαντασία τους. Δε φτιάχνουν απλά διακοσμητικά αντικείμενα, αλλά δημιουργούν τέχνη σύμφωνα με τις προτιμήσεις τους! Οι χειροτεχνίες μπορεί να προορίζονται είτε για προσωπική χρήση είτε για δώρο προς την οικογένεια ή τους φίλους μας.


ΝΕΟ

ΝΕΟ

4M0544 MY UNICORN FAUX LEATHER POUCH 00-04758 ΧΕΙΡΟΠΟΙΗΤΟ ΠΟΡΤΟΦΟΛΙ ΜΟΝΟΚΕΡΟΣ

4M0545 MAKE YOUR OWN POM POM PETS 00-04760 ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΠΛΕΞΙΜΑΤΟΣ ΖΩΑΚΙΑ ΠΟΜ ΠΟΜ

Φτιάξε το δικό σου µοναδικό πορτοφόλι µονόκερου και µάθε νέες τεχνικές ραψίµατος. Περιέχονται οδηγίες στα Ελληνικά. Διαστάσεις: 20,5 εκ. x 27,5 εκ. x 5,5 εκ. 6/ΥΠ. - 24 ΚΙΒ.

Κατασκεύασε πολύχρωµα και αξιαγάπητα ζωάκια µε αυτήν την απίθανη κατασκευή χειροτεχνίας. Η ευκολία στη χρήση του µηχανισµού πλεξίµατος είναι ο,τι χρειάζεσαι για να φτιάξεις έναν σκύλο, µια γάτα, έναν µονόκερο και πολλά άλλα! Περιέχονται οδηγίες στα Ελληνικά. Διαστάσεις: 20,5 εκ. x 27,5 εκ. x 5,5 εκ. 6/ΥΠ. - 24 ΚΙΒ.

ΝΕΟ

ΝΕΟ

4M0546 MAGICAL ANIMAL ROCK PAINTING 00-04756 ΖΩΓΡΑΦΙΚΗ ΒΟΤΣΑΛΟ ΖΩΑΚΙ

4M0547 MY UNICORN STEPPING STONE 00-04759 ΔΙΑΚΟΣΜΗΤΙΚΗ ΠΕΤΡΑ ΜΟΝΟΚΕΡΟΣ

Χρησιµοποίησε τις µαγικές µεταφερόµενες εικόνες για να σχεδιάσεις και να ζωγραφίσεις τα δικά σου πολύχρωµα ζωάκια. Ένα διασκεδαστικό έργο ζωγραφικήςµε βότσαλα που κάνει οποιονδήποτε χώρο ή τόπο όπουτοποθετούνται περισσότερο εκπληκτικό! Περιέχονται οδηγίες στα Ελληνικά. Διαστάσεις: 20,5 εκ. x 27,5 εκ. x 5,5 εκ. 6/ΥΠ. - 24 ΚΙΒ.

Δηµιούργησε την δική σου διακοσµητική πέτρα µονόκερο µε τον δικό σου µοναδικό σχεδιασµό. Ένας διασκεδαστικός τρόπος για να φτιάξεις ένα διακοσµητικό για τον κήπο ή το σπίτι! Περιέχονται οδηγίες στα Ελληνικά. Διαστάσεις: 20,5 εκ. x 27,5 εκ. x 5,5 εκ. 6/ΥΠ. - 24 ΚΙΒ.

ΝΕΟ

ΝΕΟ

4M0548 MAKE YOUR OWN LLAMA DOLL 00-04755 ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΠΛΕΞΙΜΑΤΟΣ ΖΩΑΚΙ ΛΑΜΑ

4M0549 YARN BASKET WEAVING ART 00-04757 ΧΕΙΡΟΠΟΙΗΤΟ ΠΛΕΚΤΟ ΚΑΛΑΘΙ

Κατασκεύασε µε απλά υλικά ένα απίστευτο ζωάκι λάµα και µάθε νέες δεξιότητες πλεξίµατος. Ένας αξιαγάπητος και γούνινος φίλος που θα έχεις για πάντα! Περιέχονται οδηγίες στα Ελληνικά. Διαστάσεις: 20,5 εκ. x 27,5 εκ. x 5,5 εκ. 6/ΥΠ. - 24 ΚΙΒ.

Μάθε απίθανες τεχνικές πλεξίµατος και φτιάξε το δικό σου χειροποίητο πλεκτό καλάθι! Μια πολύχρωµη δηµιουργία για την αποθήκευση µικρών αντικειµένων στο εσωτερικό του! Περιέχονται οδηγίες στα Ελληνικά. Διαστάσεις: 20,5 εκ. x 27,5 εκ. x 5,5 εκ. 6/ΥΠ. - 24 ΚΙΒ.

25


26

4Μ0520 LOVELY PILLOW MY UNICORN 00-04744 ΥΠΕΡΟΧΟ ΜΑΞΙΛΑΡΙ Ο ΜΟΝΟΚΕΡΟΣ ΜΟΥ

4Μ0521 MAKE YOUR FLORAL MIRROR LIGHT 00-04742 ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΛΟΥΛΟΥΔΑΤΗ ΓΙΡΛΑΝΤΑ ΦΩΤΙΣΜΟΥ ΚΑΘΡΕΦΤΗ

Ράψτε το δικό σας χαριτωµένο µαξιλάρι µονόκερο. Φτιάχνεται εύκολα και είναι τόσο µαλακό στην υφή! Ιδανικό για να στολίσει οποιονδήποτε χώρο ως διακοσµητικό ή ως αξιολάτρευτο κουκλάκι. Περιέχονται οδηγίες στα Ελληνικά. Διαστάσεις: 20,5 εκ. x 27,5 εκ. x 5,5 εκ. 6/ΥΠ. – 24/ΚΙΒ.

Διακοσµήστε τον καθρέφτη σας µε αυτήν τη γιρλάντα φωτισµού µε σχήµατα λουλουδιών. Μετατρέψτε τον σε καθρέφτη µακιγιάζ µε φωτάκια ή σε ένα κοµψό διακοσµητικό σπιτιού. Περιέχονται οδηγίες στα Ελληνικά. Διαστάσεις: 20,5 εκ. x 27,5 εκ. x 5,5 εκ. 6/ΥΠ. – 24/ΚΙΒ.

4M0522 MY DESIGNER FAUX LEATHER BAG 00-04741 ΧΕΙΡΟΠΟΙΗΤΗ ΤΣΑΝΤΑ ΔΕΡΜΑΤΙΝΗΣ

4M0523 ROOM LIGHT FLAMINGO 00-04743 ΦΩΤΙΣΤΙΚΟ ΧΩΡΟΥ ΦΛΑΜΙΝΓΚΟ

Φτιάξτε τη δική σας µοντέρνα τσάντα από δερµατίνη! Μάθετε τις βασικές τεχνικές της τέχνης του δέρµατος. Η κατασκευή είναι εύκολη και διασκεδαστική! Περιέχονται οδηγίες στα Ελληνικά. Διαστάσεις: 20,5 εκ. x 27,5 εκ. x 5,5 εκ. 6/ΥΠ. – 24/ΚΙΒ.

Συναρµολογήστε το δικό σας φωτιστικό χώρου µε σχήµα φλαµίνγκο! Μπορείτε είτε να το κρεµάσετε στον τοίχο είτε να το τοποθετήσετε ελεύθερα στον χώρο. Είναι η ιδανική διακόσµηση για κάθε κοριτσίστικο δωµάτιο! Περιέχονται οδηγίες στα Ελληνικά. Διαστάσεις: 20,5 εκ. x 27,5 εκ. x 5,5 εκ. 6/ΥΠ. – 24/ΚΙΒ.

4M0524 MAKE YOUR OWN STRING ART 00-04752 ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΤΕΧΝΗ ΑΠΟ ΝΗΜΑ

4M0525 CHARMING BEADS BRACELETS 00-4751 ΒΡΑΧΙΟΛΙΑ ΑΠΟ ΧΑΝΤΡΕΣ

Ακολούθησε απλά βήµατα για να δηµιουργήσεις υπέροχα έργα τέχνης µε πολύχρωµα νήµατα και τοποθέτησέ τα στο δωµάτιό σου! Περιέχονται οδηγίες στα Ελληνικά. Διαστάσεις: 20,5 εκ. x 27,5 εκ. x 5,5 εκ. 6/ΥΠ. – 24/ΚΙΒ.

Φτιάξε υπέροχα µοντέρνα βραχιόλια µε πολύχρωµες χάντρες και το ειδικά σχεδιασµένο εργαλείο. Δηµιούργησε το δικό σου σχέδιο και φτιάξε ένα βραχιόλι για το φίλο σου! Περιέχονται οδηγίες στα Ελληνικά. Διαστάσεις: 20,5 εκ. x 27,5 εκ. x 5,5 εκ. 6/ΥΠ. – 24/ΚΙΒ.


4Μ0492 MAKE YOUR OWN DREAM CATCHER 00-04732 ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΟΝΕΙΡΟΠΑΓΙΔΑ

4M0493 DESIGN YOUR OWN CRYSTALITE WIND CHIME/TRINKET BOX 00-04729 ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΚΡΥΣΤΑΛΛΙΚΟ ΚΟΥΤΙ & ΜΕΤΑΛΛΟΦΩΝΟ

Κατασκεύασε τη δική σου πολύχρωµη ονειροπαγίδα και κρέµασέ τη πάνω από το κρεβάτι σου για να σε συνοδεύει µε ασφάλεια στον κόσµο των ονείρων. Περιέχονται οδηγίες στα Ελληνικά. Διαστάσεις: 20,5εκ. x 27,5εκ. x 5,5εκ. 6/ΥΠ. - 24/ΚΙΒ.

Κατασκεύασε ένα πολύχρωµο κρυσταλλικό κουτί µε χάντρες για τα κοσµήµατά σου και ένα µεταλλόφωνο σε σχήµα πεταλούδας για να το κρεµάσεις έξω και να ακούσεις τον υπέροχο ήχο του! Περιέχονται οδηγίες στα Ελληνικά. Διαστάσεις: 20,5εκ. x 27,5εκ. x 5,5εκ. 6/ΥΠ. - 24/ΚΙΒ.

4M0494 MY GLITTER BAKERY SHRINK 00-04727 ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΚΟΣΜΗΜΑΤΑ ΚΕΚΑΚΙΑ ΜΕ ΓΚΛΙΤΕΡ

4Μ0495 FRIENDSHIP BRACELETS 00-04728 ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΒΡΑΧΙΟΛΙΑ ΦΙΛΙΑΣ

Φτιάξε τα πιο λαχταριστά κοσµήµατα κεκάκια και εντυπωσίασε τους φίλους σου! Χρωµάτισέ τα, ψήσε τα στον φούρνο και δες τα να συρρικνώνονται. Κρέµασέ τα στην πρωτότυπη βιτρίνα για να στολίσεις το δωµάτιό σου! Περιέχονται οδηγίες στα Ελληνικά. Διαστάσεις: 20,5εκ. x 27,5εκ. x 5,5εκ. 6/ΥΠ. - 24/ΚΙΒ.

Φτιάξε τα πιο φανταστικά βραχιολάκια για να τα δωρίσεις στις φίλες σου! Βγαίνουν σε µοντέρνα χρώµατα και ταιριάζουν µε κάθε περίσταση της ηµέρας. Περιέχονται οδηγίες στα Ελληνικά. Διαστάσεις: 20,5εκ. x 27,5εκ. x 5,5εκ. 6/ΥΠ. - 24/ΚΙΒ.

4M0496 PRESSED FLOWER FAIRY 00-04731 ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΠΡΕΣΑ ΛΟΥΛΟΥΔΙΩΝ ΝΕΡΑΪΔΑ

4M0497 ORIGAMI FLOWER LIGHTS 00-04725 ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ORIGAMI ΦΩΤΑΚΙΑ ΛΟΥΛΟΥΔΙΑ

Κάνε συλλογή από λουλούδια και φύλλα που θα βρεις στην αυλή σου και πίεσέ τα µε αυτή την εύκολη πρέσα λουλουδιών. Σχεδίασε λουλουδάτα φορέµατα για τις 6 νεράιδες και µετάτρεψέ τες σε όµορφα στολίδια. Περιέχονται οδηγίες στα Ελληνικά. Διαστάσεις: 20,5εκ. x 27,5εκ. x 5,5εκ. 6/ΥΠ. - 24/ΚΙΒ.

Μάθε για την τέχνη του origami και κατασκεύασε τα δικά σου λουλούδια για να διακοσµήσεις τα φωτάκια που θα στολίσουν το δωµάτιό σου! Περιέχονται οδηγίες στα Ελληνικά. Διαστάσεις: 20,5εκ. x 27,5εκ. x 5,5εκ. 6/ΥΠ. - 24/ΚΙΒ.

27


4Μ0498 EMBROIDERY TEDDY BEAR 00-04724 ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΚΕΝΤΗΜΑ ΑΡΚΟΥΔΑΚΙ Ράψε το δικό σου λούτρινο αρκουδάκι και διακόσµησέ το µε πολύχρωµα κεντήµατα. Θα γίνει ο καλύτερός σου φίλος! Περιέχονται οδηγίες στα Ελληνικά. Διαστάσεις: 20,5εκ. x 27,5εκ. x 5,5εκ. 6/ΥΠ. - 24/ΚΙΒ.

Κατασκεύασε τα πιο φανταστικά µαγνητάκια για να στολίσεις το ψυγείο σου! Φτιάξε 16 µαγνητάκια µε διαφορετικά απίθανα σχέδια.Βάλε τον γύψο στο καλούπι, χρωµάτισέ τα µε χρώµατα που σου αρέσουν και διακόσµησε το ψυγείο σου ή το δωµάτιό σου. Περιέχονται οδηγίες στα Ελληνικά. Διαστάσεις: 20,5εκ. x 27,5εκ. x 5,5εκ. 6/ΥΠ. - 24/ΚΙΒ.

4Μ0500 ADORABLE SCARF KNITTING KIT 00-04722 ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΚΑΣΚΟΛ ΑΛΕΠΟΥ

4M0501 MAKE YOUR OWN HEADBANDS 00-04721 ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΣΤΕΚΑ ΜΑΛΛΙΩΝ

Το καλύτερο σετ δηµιουργικότητας που σου µαθαίνει τα πάντα για την τέχνη του πλεξίµατος. Κατασκεύασε το πιο γλυκό κασκόλ αλεπού και φόρεσέ το για να καταπλήξεις τους φίλους σου! Περιέχονται οδηγίες στα Ελληνικά. Διαστάσεις: 20,5εκ. x 27,5εκ. x 5,5εκ. 6/ΥΠ. - 24/ΚΙΒ.

Χρησιµοποίησε τη φαντασία σου για να φτιάξεις τις πιο πρωτότυπες και όµορφες στέκες µαλλιών! Με ποικιλία κορδέλων και αξεσουάρ µπορούν να γίνουν ένα ξεχωριστό δώρο για τις φίλες σου. Περιέχονται οδηγίες στα Ελληνικά. Διαστάσεις: 20,5εκ. x 27,5εκ. x 5,5εκ. 6/ΥΠ. - 24/ΚΙΒ.

4Μ0502 MY DESIGN PORTFOLIO FASHION STUDIO 00-04720 ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΟ ΜΟΔΑΣ

28

4Μ0499 MOULD & PAINT FRIENDSHIP 00-04723 ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΜΑΓΝΗΤΑΚΙΑ ΦΙΛΙΑΣ

Κάνε το όνειρό σου πραγµατικότητα και γίνε µία επιτυχηµένη σχεδιάστρια µόδας! Με όλα τα απαραίτητα εργαλεία σχεδίασης, αυτό το εργαστήριο µόδας είναι το ιδανικότερο σετ για να ξεκινήσεις να δηµιουργείς τα δικά σου ρούχα! Περιέχονται οδηγίες στα Ελληνικά. Διαστάσεις: 20,5εκ. x 27,5εκ. x 5,5εκ. 6/ΥΠ. - 24/ΚΙΒ.


ΝΕΟ

ΝΕΟ

4M0542 MOTORISED ZIPLINE MESSENGER 00-04909 ΤΕΛΕΦΕΡΙΚ ΜΕ ΜΗΝΥΜΑ

4M0543 CLEVER CLEANING ROBOT 00-04908 ΡΟΜΠΟΤ ΕΞΥΠΝΟ ΣΚΟΥΠΑ

4Μ0516 MAGIC CIRCUIT 00-04907 ΜΑΓΙKΟ KYΚΛΩΜΑ

4Μ0517 MISS TIN CAN ROBOT 00-04906 ΚΥΡΙΑ ΡΟΜΠΟΤ ΚΟΝΣΕΡΒΟΚΟΥΤΙ

Στείλε και παράλαβε µηνύµατα µε έναν νέο τρόπο χρησιµοποιώντας αυτό το απίθανο τελεφερίκ µε µήνυµα. Τοποθέτησέ το στο υψηλότερο σηµείο οποιουδήποτε δωµατίου του σπιτιού σου! Περιέχονται οδηγίες στα Ελληνικά. Διαστάσεις: 23,5 εκ. x 27,5 εκ. x 5,5 εκ. 6/ΥΠ. - 24 ΚΙΒ.

Δηµιουργήστε τα δικά σας ενδιαφέροντα κυκλώµατα και παίξτε διαφορετικές µελωδίες κάνοντας τους δικούς σας συνδυασµούς! Περιέχονται οδηγίες στα Ελληνικά. Διαστάσεις: 23,5 εκ. x 27,5 εκ. x 5,5 εκ. 6/ΥΠ. – 24/ΚΙΒ.

Κατασκεύασε το πολύχρωµο έξυπνο ροµπότ σκούπα που µετακινείται προς όλες τις κατευθύνσεις µόνο του! Κατανόησε τον εσωτερικό µηχανισµό που το βοηθά να καθαρίσει το δωµάτιό σου. Περιέχονται οδηγίες στα Ελληνικά. Διαστάσεις: 23,5 εκ. x 27,5 εκ. x 5,5 εκ. 6/ΥΠ. - 24 ΚΙΒ.

Μετατρέψτε ένα µεταλλικό κουτάκι σε αυτό το ροµπότ που περπατάει, ταλαντεύεται και έχει µάτια. Φορέστε στην Κυρία Ροµπότ Κονσερβοκούτι όµορφα αξεσουάρ και σκηνοθετήστε µια επίδειξη µόδας! Περιέχονται οδηγίες στα Ελληνικά. Διαστάσεις: 23,5 εκ. x 27,5 εκ. x 5,5 εκ. 6/ΥΠ. – 24/ΚΙΒ.

29


4Μ0514 INTRUDER ALARM ROBOT 00-04900 ΡΟΜΠΟΤ ΣΥΝΑΓΕΡΜΟΣ

4Μ0515 MOTORISED ORIGAMI BIRD 00-04903 ΜΗΧΑΝΙΚΟ ΠΟΥΛΙ ORIGAMI

4M0488 CRYSTAL GARDEN 00-04901/EU ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΚΗΠΟΣ ΚΡΥΣΤΑΛΛΩΝ

4M0489 OPTICAL MOOD LAMP 00-04902 ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΦΩΤΙΣΤΙΚΟ ΠΡΟΤΖΕΚΤΟΡΑΣ

4Μ0490 SOLAR SYSTEM STRING LIGHTS 00-04905 ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΗΛΙΑΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΦΩΤΑΚΙΑ

4M0491 WEATHER STATION 00-04904 ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΜΕΤΕΩΡΟΛΟΓΙΚΟΣ ΣΤΑΘΜΟΣ

Με αυτή την κατασκευή, τα παιδιά δηµιουργούν το δικό τους ροµπότ συναγερµό και ανακαλύπτουν τον τρόπο λειτουργίας ενός κυκλώµατος. Χάρη σε αυτό το ροµπότ, οι ανεπιθύµητοι επισκέπτες θα µένουν έξω από το παιδικό δωµάτιο! Περιέχονται οδηγίες στα Ελληνικά. Διαστάσεις: 23,5 εκ. x 27,5 εκ. x 5,5 εκ. 6/ΥΠ. – 24/ΚΙΒ.

Σχεδίασε και φτιάξε τον δικό σου πρωτότυπο κήπο κρυστάλλων! Μάθε για τη χηµεία µέσω ενός πειράµατος καλλιέργειας κρυστάλλων. Ακολούθησε απλά βήµατα για να φτιάξεις κρυστάλλους σε χρώµατα και σχέδια της επιλογής σου. Περιέχονται οδηγίες στα Ελληνικά. Διαστάσεις: 23,5εκ. x 27,5εκ. x 8εκ. 6/ΥΠ. - 12/ΚΙΒ.

Κατασκεύασε το δικό σου ηλιακό σύστηµα και στόλισε το δωµάτιό σου! Συναρµολόγησε και χρωµάτισε τα φωτάκια και δες τους πλανήτες να λάµπουν στο σκοτάδι! Περιέχονται οδηγίες στα Ελληνικά. Διαστάσεις: 23,5εκ. x 27,5εκ. x 5,5εκ. 6/ΥΠ. - 24/ΚΙΒ.

30

Τα παιδιά θα κατασκευάσουν το δικό τους πουλί Origami και θα ξετρελαθούν, ενώ παράλληλα θα µάθουν τις βασικές αρχές της µηχανικής και της τέχνης Origami διασκεδάζοντας! Περιέχονται οδηγίες στα Ελληνικά. Διαστάσεις: 23,5 εκ. x 27,5 εκ. x 5,5 εκ. 6/ΥΠ. – 24/ΚΙΒ.

Παρακολούθησε τα παράξενα εφέ του φωτιστικού προτζέκτορα και µάθε τα πάντα για τη συναρπαστική επιστήµη των βασικών χρωµάτων. Μετατρέπεται και σε ζωοτρόπιο για ακόµη πιο απίθανες παρατηρήσεις! Περιέχονται οδηγίες στα Ελληνικά. Διαστάσεις: 23,5εκ. x 27,5εκ. x 5,5εκ. 6/ΥΠ. - 24/ΚΙΒ.

Μάθε τα πάντα για τη µετεωρολογική επιστήµη φτιάχνοντας τον δικό σου µετεωρολογικό σταθµό! Περιέχει όλα τα απαραίτητα εργαλεία που χρειάζεται ένας µικρός µετεωρολόγος για να µάθει για το κλίµα, τις αλλαγές του καιρού και το φαινόµενο του θερµοκηπίου. Περιέχονται οδηγίες στα Ελληνικά. Διαστάσεις: 23,5εκ. x 27,5εκ. x 5,5εκ. 6/ΥΠ. - 24/ΚΙΒ.


4M0487 UNICORN WINDOW PAINTS 00-04735 ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΖΩΓΡΑΦΙΚΗ ΣΕ ΓΥΑΛΙ ΜΟΝΟΚΕΡΟΙ Μετάτρεψε το παράθυρο του δωµατίου σου στον πιο πολύχρωµο κόσµο µε αξιαγάπητους µονόκερους! Διάλεξε το σχέδιο που σου αρέσει, δηµιούργησε το περίγραµµα και χρωµάτισε το περιεχόµενο. Το σχέδιό σου είναι έτοιµο! Περιέχονται οδηγίες στα Ελληνικά. Διαστάσεις: 23εκ. x 18εκ. x 3εκ. 6/ΥΠ. - 12/ΚΙΒ.

4Μ0443 INSECT MAGNETS 00-04704 ΜΑΓΝΗΤΕΣ ΕΝΤΟΜΑ

4Μ0444 DINOSAUR MAGNETS 00-04705 ΜΑΓΝΗΤΕΣ ΔΕΙΝΟΣΑΥΡΟΙ

Ζήσε απίστευτες στιγµές διασκέδασης µε τα 20 µαγνητάκια µε έντοµα! Με 6 διαφορετικά τοπία και µε µεταλλική κασετίνα για να φυλάσσονται τα περιεχόµενα, οι µαγνήτες αυτοί προσφέρουν αστείρευτη πηγή φαντασίας και δηµιουργικότητας! Διαστάσεις: 23εκ. x 18εκ. x 3εκ. 6/ΥΠ. - 12 ΚΙΒ.

Ζήσε απίστευτες στιγµές διασκέδασης µε τα 20 µαγνητάκια µε δεινόσαυρους! Με 6 διαφορετικά τοπία και µε µεταλλική κασετίνα για να φυλάσσονται τα περιεχόµενα, οι µαγνήτες αυτοί προσφέρουν αστείρευτη πηγή φαντασίας και δηµιουργικότητας! Διαστάσεις: 23εκ. x 18εκ. x 3εκ. 6/ΥΠ. - 12 ΚΙΒ.

31


32

4Μ0419 ANIMAL PAPER BAG PUPPETS 00-04672 ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΜΑΡΙΟΝΕΤΕΣ ΖΩΑΚΙΑ-ΧΑΡΤΟΣΑΚΟΥΛΕΣ

4M0483 AMAZING ART SPINNER 00-04733 ΠΕΡΙΣΤΡΕΦΟΜΕΝΗ ΜΗΧΑΝΗ ΤΕΧΝΗΣ

Μετάτρεψε συνηθισµένες χάρτινες σακούλες σε χαριτωµένες µαριονέτες! Δηµιούργησε 5 διαφορετικά ζωάκια και οργάνωσε µια παράσταση για τους φίλους και την οικογένειά σου. Περιέχονται οδηγίες στα Ελληνικά. Διαστάσεις: 24εκ. x 22εκ. x 6εκ. 6/ΥΠ. - 24/ΚΙΒ.

Δηµιούργησε τα πιο απίθανα σχέδια µε την περιστρεφόµενη µηχανή τέχνης! Με ποικιλία χρωµάτων για να διαλέξεις αυτά που σου αρέσουν περισσότερο θα έχεις έτοιµο στο λεπτό το έργο τέχνης σου. Μπορείς να το µετατρέψεις σε κάρτα ή κορνίζα για να το δώσεις στους φίλους και στην οικογένειά σου. Περιέχονται οδηγίες στα Ελληνικά. Διαστάσεις: 28,5εκ. x 25εκ. x 7,5εκ. 6/ΥΠ. - 12/ΚΙΒ.

4M0481 MAGNET SCIENCE 00-04713 ΜΑΘΑΙΝΩ ΓΙΑ ΤΟΝ ΜΑΓΝΗΤΙΣΜΟ

4Μ0414 SOLAR-POWERED VEHICLE 00-04676 ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΗΛΙΑΚΟ ΟΧΗΜΑ

Πόσο καλά γνωρίζεις τη µαγνητική επιστήµη; Δοκίµασε τις γνώσεις σου και µάθε τις βασικές αρχές του µαγνητισµού κάνοντας απίθανα πειράµατα µε µαγνήτες. Περιέχονται οδηγίες στα Ελληνικά. Διαστάσεις: 24εκ. x 22εκ. x 6εκ. 6/ΥΠ. - 24/ΚΙΒ.

Γίνε ένας µηχανικός αυτοκινήτων κατασκευάζοντας αυτό το απίθανο όχηµα! Βγάλε το αυτοκίνητο έξω µια ηλιόλουστη µέρα και δες το να κινείται µε την ενέργεια που παίρνει από τον ήλιο. Δε χρειάζονται µπαταρίες! Περιέχονται οδηγίες στα Ελληνικά. Διαστάσεις: 24εκ. x 22εκ. x 6εκ. 6/ΥΠ. - 24/ΚΙΒ.

4Μ0415 CONSTRUCTION TRUCKS 00-04673 ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΟΧΗΜΑΤΑ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ

4Μ0449 MY FIRST LEARNING CLOCK 00-04689 ΜΑΘΑΙΝΩ ΤΗΝ ΩΡΑ

Κατασκεύασε 3 καταπληκτικά οχήµατα οικοδοµής πανεύκολα! Δε χρειάζεσαι κόλλα ούτε βίδες. Η διασκέδαση είναι απεριόριστη! Περιέχονται οδηγίες στα Ελληνικά. Διαστάσεις: 24εκ. x 22εκ. x 6εκ. 6/ΥΠ. - 24/ΚΙΒ.

Μάθε να λες την ώρα σε αναλογική και ψηφιακή µορφή! Φτιάξε το καθηµερινό σου πρόγραµµα µε τις κάρτες δραστηριοτήτων και απόκτησε αντίληψη του χρόνου. Περιέχονται οδηγίες στα Ελληνικά. Διαστάσεις: 24εκ. x 22εκ. x 6εκ. 6/ΥΠ. - 24 ΚΙΒ.


4Μ0413 ΜΑΤΗ ΜΟΝΚΕΥ 00-04674 ΠΙΘΗΚΑΚΙ ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΩΝ

4Μ0480 DREAM PROFESSIONS 00-04712 ΜΑΘΑΙΝΩ ΤΑ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΑ

Αυτό το αξιαγάπητο πιθηκάκι έχει ταλέντο στην πρόσθεση. Έχεις κάποια απορία; Ρώτα το πιθηκάκι! Ο πιο διασκεδαστικός τρόπος για να µάθεις πρόσθεση. Περιέχονται οδηγίες στα Ελληνικά. Διαστάσεις: 24εκ. x 22εκ. x 6εκ. 6/ΥΠ. - 24/ΚΙΒ.

Εσύ τι θέλεις να γίνεις όταν µεγαλώσεις; Ταίριαξε σωστά τα παζλ και ανακάλυψε 10 διαφορετικά επαγγέλµατα για να διαλέξεις αυτό που σου αρέσει περισσότερο. Περιέχεται και φυλλάδιο µε τα επαγγέλµατα. Διαστάσεις: 24εκ. x 22εκ. x 6εκ. 6/ΥΠ. - 24/ΚΙΒ.

4Μ0447 MY BODY SYSTEMS 00-04692 ΜΑΘΑΙΝΩ ΤΟ ΣΩΜΑ ΜΟΥ

4M0482 LITTLE HANDPRINT 00-04726 ΑΠΟΤΥΠΩΜΑ ΜΙΚΡΟΥ ΧΕΡΙΟΥ

4Μ0420 EASY-STITCH ANIMAL JUMPERS 00-04670 ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΚΕΝΤΗΜΑ ΖΩΑΚΙΑ

4Μ0450 LIFE CYCLE WHEEL 00-04693 ΚΥΚΛΟΣ ΖΩΗΣ ΖΩΩΝ ΚΑΙ ΦΥΤΩΝ

Κέντησε πολύχρωµα πιτζαµάκια για αυτά τα χαριτωµένα ζωάκια! Μάθε πώς να κάνεις τα πρώτα σου κεντήµατα µε τον πιο εύκολο και διασκεδαστικό τρόπο. Περιέχονται οδηγίες στα Ελληνικά. Διαστάσεις: 24εκ. x 22εκ. x 6εκ. 6/ΥΠ. - 24/ΚΙΒ.

Δες πώς αναπτύσσεται ένας οργανισµός µε αυτόν τον κύκλο ζωής! Δες στάδιο ανά στάδιο τις αλλαγές που βιώνουν τα φυτά και τα ζώα! Περιέχονται οδηγίες στα Ελληνικά. Διαστάσεις: 24εκ. x 22εκ. x 6εκ. 6/ΥΠ. - 24 ΚΙΒ.

4Μ0478 NUMBER DOUGH 00-04715 ΠΛΑΣΤΟΖΥΜΑΡΑΚΙΑ ΑΡΙΘΜΟΙ

4Μ0479 DINOSAUR DOUGH 00-04716 ΠΛΑΣΤΟΖΥΜΑΡΑΚΙΑ ΔΕΙΝΟΣΑΥΡΟΙ

4Μ0445 DOUGH SHAPE KIT 00-04690 ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΣΕΤ ΠΛΑΣΤΟΖΥΜΑΡΑΚΙΑ ΜΕ ΕΡΓΑΛΕΙΑ

Δηµιούργησε το αποτύπωµα του χεριού σου και κάνε το κορνίζα για να το κρατήσεις ως αναµνηστικό ή να το δωρίσεις στους φίλους και την οικογένειά σου. Περιέχονται οδηγίες στα Ελληνικά. Διαστάσεις: 24εκ. x 22εκ. x 6εκ. 6/ΥΠ. - 12/ΚΙΒ.

Κατασκεύασε απίθανα πλαστοζυµαράκια και µάθε να αναγνωρίζεις τους αριθµούς και τα σύµβολα των µαθηµατικών πράξεων! Αναπτύσσει τις κινητικές και γνωστικές δεξιότητες ενώ παράλληλα ενισχύει τη δηµιουργικότητα. Διαστάσεις: 24εκ. x 22εκ. x 6εκ. 6/ΥΠ. - 12/ΚΙΒ.

Κατασκεύασε έναν κόσµο δεινοσαύρων µε πολύχρωµα πλαστοζυµαράκια και πέρασε όµορφες στιγµές διασκέδασης µε τους φίλους σου! Αναπτύσσει τις κινητικές και γνωστικές δεξιότητες ενώ παράλληλα ενισχύει τη δηµιουργικότητα. Διαστάσεις: 24εκ. x 22εκ. x 6εκ. 6/ΥΠ. - 12/ΚΙΒ.

Μάθε για τις διάφορες λειτουργίες του ανθρώπινου σώµατος µε τα 8 σετ παζλ. Βοηθάει στην κατανόηση των διάφορων µερών και λειτουργιών του σώµατος, όπως ο σκελετός, τα εσωτερικά όργανα, το κυκλοφορικό σύστηµα και άλλα. Περιέχονται οδηγίες στα Ελληνικά. Διαστάσεις: 24εκ. x 22εκ. x 6εκ. 6/ΥΠ. - 24 ΚΙΒ.

Άφησε τη φαντασία σου ελεύθερη και δηµιούργησε απίθανα και αµέτρητα σχέδια µε τις 12 καρτέλες σχεδίων και µε τα ειδικά εργαλεία σχεδίασης! Διαστάσεις: 24εκ. x 22εκ. x 6εκ. 6/ΥΠ. - 24 ΚΙΒ.

33


34

4Μ0475 3D PUZZLES-FAIRY 00-04717 3D ΠΑΖΛ ΔΑΠΕΔΟΥ ΝΕΡΑΪΔΕΣ

4Μ0416 3D PUZZLES-DINOSAURS 00-04668 3D ΠΑΖΛ ΔΑΠΕΔΟΥ-ΔΕΙΝΟΣΑΥΡΟΙ

Κατασκεύασε αυτά τα τεράστια πολύχρωµα παζλ µε έξι χαριτωµένες νεράιδες σε παραµυθένιο σκηνικό νεραϊδοχώρας. Διασκέδασε παίζοντας µαζί µε τους φίλους σου! Διαστάσεις παζλ: 49εκ. x 49εκ. Διαστάσεις: 24εκ. x 22εκ. x 6εκ. 6/ΥΠ. - 12/ΚΙΒ.

Κατασκεύασε αυτά τα τεράστια πολύχρωµα παζλ µε τρισδιάστατους δεινόσαυρους σε προϊστορικό σκηνικό. Διασκέδασε παίζοντας µαζί µε τους φίλους σου! Διαστάσεις παζλ: 49εκ. x 49εκ. Διαστάσεις: 24εκ. x 22εκ. x 6εκ. 6/ΥΠ. - 12/ΚΙΒ.

4Μ0476 3D PUZZLES-PRINCESS 00-04718 3D ΠΑΖΛ ΔΑΠΕΔΟΥ ΠΡΙΓΚΙΠΙΣΣΕΣ

4Μ0418 3D PUZZLES-SAFARI 00-04679 3D ΠΑΖΛ ΔΑΠΕΔΟΥ – ΣΑΦΑΡΙ

Κατασκεύασε αυτά τα τεράστια πολύχρωµα παζλ µε έξι αξιαγάπητες πριγκίπισσες σε παραµυθένιο σκηνικό παλατιού. Διασκέδασε παίζοντας µαζί µε τους φίλους σου! Διαστάσεις παζλ: 49εκ. x 49εκ. Διαστάσεις: 24εκ. x 22εκ. x 6εκ. 6/ΥΠ. - 12/ΚΙΒ.

Κατασκεύασε αυτά τα τεράστια πολύχρωµα παζλ µε τρισδιάστατα άγρια ζώα σε σκηνικό σαφάρι. Διασκέδασε παίζοντας µαζί µε τους φίλους σου! Διαστάσεις παζλ: 49εκ. x 49εκ. Διαστάσεις: 24εκ. x 22εκ. x 6εκ. 6/ΥΠ. - 12/ΚΙΒ.

4Μ0477 3D PUZZLES-MERMAID 00-04719 3D ΠΑΖΛ ΔΑΠΕΔΟΥ ΓΟΡΓΟΝΕΣ

4Μ0417 3D PUZZLES-RAINFOREST 00-04678 3D ΠΑΖΛ ΔΑΠΕΔΟΥ – ΤΡΟΠΙΚΟ ΔΑΣΟΣ

Κατασκεύασε αυτά τα τεράστια πολύχρωµα παζλ µε έξι όµορφες γοργόνες σε παραµυθένιο σκηνικό θαλάσσιου κόσµου. Διασκέδασε παίζοντας µαζί µε τους φίλους σου! Διαστάσεις παζλ: 49εκ. x 49εκ. Διαστάσεις: 24εκ. x 22εκ. x 6εκ. 6/ΥΠ. - 12/ΚΙΒ.

Κατασκεύασε αυτά τα τεράστια πολύχρωµα παζλ µε τρισδιάστατα άγρια ζώα σε σκηνικό τροπικού δάσους. Διασκέδασε παίζοντας µαζί µε τους φίλους σου! Διαστάσεις παζλ: 49εκ. x 49εκ. Διαστάσεις: 24εκ. x 22εκ. x 6εκ. 6/ΥΠ. - 12/ΚΙΒ.


Τα παιδιά νηπιακής ηλικίας είναι περίεργα για το καθετί και εξερευνούν τον κόσμο με αστείρευτο ενθουσιασμό. Όπως αναπτύσσουν σταδιακά το λόγο, μαθαίνουν επίσης να επεξεργάζονται την πληροφορία. Τα αυτοκόλλητα μπάνιου με θέμα τη θαλάσσια ζωή, τα ζώα, τους δεινόσαυρους και τα οχήματα παρακινούν τα παιδιά να σκεφτούν και να μιλήσουν για τον κόσμο γύρω τους.

4Μ0505 BATHTUB STICKERS / SEA LIFE 00-04745 ΑΥΤΟΚΟΛΛΗΤΑ ΜΠΑΝΙΟΥ / ΘΑΛΑΣΣΙΑ ΖΩΗ

4Μ0506 BATHTUB STICKERS / ZOO 00-04746 ΑΥΤΟΚΟΛΛΗΤΑ ΜΠΑΝΙΟΥ / ΖΩΑΚΙΑ

Με αυτά τα υπέροχα πλάσµατα της θάλασσας απόαφρώδες υλικό µε ζωηρά χρώµατα, τα παιδιά σας θα ανυποµονούν να βρεθούν στο µπάνιο! Μπορούν να τα κολλήσουν µε όποιο συνδυασµό επιθυµούν, αφήνοντας τη φαντασία τους ελεύθερη και αναπτύσσοντας τη δηµιουργικότητά τους, ενώ κάνουν µπάνιο! Συµπεριλαµβάνεται θήκη φύλαξης. Διαστάσεις: 21 εκ. x 28 εκ. x 3 εκ. 6/ΥΠ. – 24/ΚΙΒ.

Με αυτά τα υπέροχα ζωάκια - αυτοκόλλητα µπάνιου από αφρώδες υλικό µε ζωηρά χρώµατα, τα παιδιά σας θα ανυποµονούν να βρεθούν στο µπάνιο! Μπορούν να τα κολλήσουν µε όποιο συνδυασµό επιθυµούν, αφήνοντας τη φαντασία τους ελεύθερη και αναπτύσσοντας τη δηµιουργικότητά τους, ενώ κάνουν µπάνιο! Συµπεριλαµβάνεται θήκη φύλαξης. Διαστάσεις: 21 εκ. x 28 εκ. x 3 εκ. 6/ΥΠ. – 24/ΚΙΒ.

4Μ0507 BATHTUB STICKERS / DINOSAURS 00-04747 ΑΥΤΟΚΟΛΛΗΤΑ ΜΠΑΝΙΟΥ / ΔΕΙΝΟΣΑΥΡΟΙ

4Μ0508 BATHTUB STICKERS / TRANSPORTATION 00-04748 ΑΥΤΟΚΟΛΛΗΤΑ ΜΠΑΝΙΟΥ / ΟΧΗΜΑΤΑ

Με αυτά τα υπέροχα αυτοκόλλητα µπάνιου από αφρώδες υλικό και ζωηρά χρώµατα σε σχέδια δεινοσαύρων, τα παιδιά σας θα ανυποµονούν να βρεθούν στο µπάνιο! Μπορούν να τα κολλήσουν µε όποιο συνδυασµό επιθυµούν, αφήνοντας τη φαντασία τους ελεύθερη και αναπτύσσοντας τη δηµιουργικότητά τους, ενώ κάνουν µπάνιο! Συµπεριλαµβάνεται θήκη φύλαξης. Διαστάσεις: 21 εκ. x 28 εκ. x 3 εκ. 6/ΥΠ. – 24/ΚΙΒ.

Αυτά τα υπέροχα αυτοκόλλητα µπάνιου σε σχήµατα οχηµάτων και µαλακή, αφρώδη υφή, θα κλέψουν την καρδιά των παιδιών σας, που θα ανυποµονούν να βρεθούν στο µπάνιο! Μπορούν να τα κολλήσουν µε όποιο συνδυασµό επιθυµούν, αφήνοντας τη φαντασία τους ελεύθερη και αναπτύσσοντας τη δηµιουργικότητά τους, ενώ κάνουν µπάνιο! Συµπεριλαµβάνεται θήκη φύλαξης. Διαστάσεις: 21 εκ. x 28 εκ. x 3 εκ. 6/ΥΠ. – 24/ΚΙΒ. 35


Δημιουργικότητα Οι χειροτεχνίες είναι κατάλληλες για όλους, αλλά έχουμε σχεδιάσει με όμορφα σχέδια και χρώματα τις συγκεκριμένες κατασκευές ειδικά για κορίτσια! Οι μικρές κυρίες πειραματίζονται και εκφράζονται χωρίς να περιορίζονται στα στερεότυπα. Τα παιδιά επιτυγχάνουν με το ράψιμο και το πλέξιμο να ανοίξουν έναν νέο δημιουργικό κόσμο, όμορφο, περίεργο και σίγουρα μοναδικό!


4M0173 EASY TO DO CROSS STITCH 00-02749 ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΣΤΑΥΡΟΒΕΛΟΝΙΑ ΤΣΑΝΤΑ

Το κέντηµα µε σταυροβελονιά είναι ένα χόµπι που µπορείς να απολαµβάνεις µια ζωή. Αυτό το σετ για αρχάριους κάνει µια εισαγωγή στο κέντηµα. Φτιάξε µια απίθανη τσάντα και άλλα όµορφα σχέδια. Περιέχονται οδηγίες στα Ελληνικά. Διαστάσεις: 22εκ. x 18εκ. x 8εκ. 12/ΥΠ. - 36/ΚΙΒ.

4M0186 EASY TO DO KNITTING 00-02753 ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΤΕΧΝΗ ΠΛΕΞΙΜΑΤΟΣ

Ιδανικό παιχνίδι για το πλέξιµο ακόµα και για τους αρχάριους. Με ασφάλεια φτιάξε µια πλεκτή τσάντα και µια θήκη για κινητό. Η διασκέδαση είναι απεριόριστη. Περιέχονται οδηγίες στα Ελληνικά. Διαστάσεις: 22εκ. x 18εκ. x 8εκ. 12/ΥΠ. - 36/ΚΙΒ.

4Μ0399 GLOW FRIENDSHIP BRACELETS 00-04662 ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΦΩΣΦΟΡΟΥΧΑ ΒΡΑΧΙΟΛΙΑ ΦΙΛΙΑΣ Δηµιούργησε πρωτότυπα φωσφορούχα βραχιόλια φιλίας για εσένα και τις φίλες σου! Πλέξε τα βραχιόλια χρησιµοποιώντας τον ειδικό τροχό και κάνε το στιλ σου µοναδικό. Εσύ και οι φίλες σου θα είστε ξεχωριστές! Περιέχονται οδηγίες στα Ελληνικά. Διαστάσεις: 18εκ. x 22εκ. x 5εκ. 6/ΥΠ. - 48/ΚΙΒ.

4M0104 EASY TO DO WEAVING 00-02744 KΑΤΑΣΚΕΥΗ ΜΕ ΑΡΓΑΛΕΙΟ

Χρησιµοποίησε την φαντασία σου και δηµιούργησε µε τον αργαλειό σου. Η συσκευασία περιέχει οτιδήποτε χρειάζεται για να δηµιουργήσεις τρία σουβέρ και µια θήκη για το κινητό τηλέφωνο. Όλοι θα τα θαυµάζουν. Περιέχονται οδηγίες στα Ελληνικά. Διαστάσεις: 22εκ. x 18εκ. x 8εκ. 6/ΥΠ. - 36/ΚΙΒ.

4Μ0394 CROSS STITCH MINI PORTRAITS 00-04665 ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΚΕΝΤΗΜΑ ΜΙΝΙ ΠΟΡΤΡΕΤΟ

Κατασκεύασε υπέροχα έργα τέχνης µε κέντηµα! Μάθε τις τεχνικές κεντήµατος και µε τις µακέτες προσώπων και ζώων που θα βρεις στη συσκευασία δηµιούργησε µοναδικά πορτρέτα για να διακοσµήσεις το δωµάτιό σου. Περιέχονται οδηγίες στα Ελληνικά. Διαστάσεις: 18εκ. x 22εκ. x 5εκ. 6/ΥΠ. - 48/ΚΙΒ.

4Μ0453 CROCHET ANIMAL BROOCHES 00-04669 ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΖΩΑΚΙΑ ΚΑΡΦΙΤΣΕΣ ΜΕ ΒΕΛΟΝΑΚΙ Φτιάξε 10 υπέροχες καρφίτσες µε βελονάκι! Στόλισε την τσάντα σου, την κασετίνα σου και τα ρούχα σου µε τα όµορφα ζωάκια ή κάνε τα δώρο στους φίλους σου! Περιέχονται οδηγίες στα Ελληνικά. Διαστάσεις: 18εκ. x 22εκ. x 5εκ. 6/ΥΠ. - 36 ΚΙΒ.

4Μ0451 FRENCH KNITTING FOX DOLL 00-04682 ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΓΑΛΛΙΚΗ ΠΛΕΚΤΟΜΗΧΑΝΗ ΑΛΕΠΟΥ Φτιάξε µε την γαλλική πλεκτοµηχανή αυτή τη χαριτωµένη κούκλα αλεπού! Το πλέξιµο έγινε πιο εύκολο από ποτέ! Περιέχονται οδηγίες στα Ελληνικά. Διαστάσεις: 18εκ. x 22εκ. x 8εκ. 6/ΥΠ. - 36 ΚΙΒ.

37


4Μ0016 FAIRY DOLL MAKING KIT 00-02732 ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΚΟΥΚΛΑ-ΝΕΡΑΪΔΑ Φτιάξε την δικιά σου κούκλα νεράϊδα! Δώσε της όνοµα και συµπλήρωσε το πιστοποιητικό γεννήσεως.Περιέχει όλα τα υλικά ώστε να τη κάνεις όπως θες εσύ. Η κούκλα είναι πάνινη 22εκ.. Περιέχονται λεπτοµερείς οδηγίες στα Ελληνικά. Διαστάσεις: 22εκ. x 18εκ. x 8εκ. 6/ΥΠ. - 36/ΚΙΒ.

4Μ0134 BALLERINA DOLL MAKING KIT 00-02731 ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΚΟΥΚΛΑ-ΜΠΑΛΑΡΙΝΑ

Φτιάξε την δικιά σου κούκλα µπαλαρίνα! Δώσε της όνοµα και συµπλήρωσε το πιστοποιητικό γεννήσεως. Περιέχει όλα τα υλικά ώστε να τη κάνεις όπως θες εσύ. Η κούκλα είναι πάνινη, 22εκ.. Περιέχονται οδηγίες στα Ελληνικά. Διαστάσεις: 22εκ. x 18εκ. x 8εκ. 6/ΥΠ. - 36/ΚΙΒ.

4Μ0321 COOL COLOUR WRISTLETS 00-04643 ΧΡΩΜΑΤΙΣΤΑ ΒΡΑΧΙΟΛΙΑ

Κατασκεύασε υπέροχα χρωµατιστά βραχιόλια, για να τα συνδυάσεις µε τα ρούχα σου. Ποιό είναι το αγαπηµένο σου χρώµα; Περιέχονται οδηγίες στα Ελληνικά. Διαστάσεις: 14εκ. x 12εκ. x 4εκ. 6/ΥΠ. - 48/ΚΙΒ.

38

4Μ0076 PRINCESS DOLL MAKING KIT 00-02746 ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΚΟΥΚΛΑ-ΠΡΙΓΚΙΠΙΣΣΑ

4Μ0083 MERMAID DOLL MAKING KIT 00-02733 ΚΑΤΑΣΚΕΥH ΚΟYΚΛΑ-ΓΟΡΓOΝΑ

4M0381 STITCH A DOLL & PET KITTY 00-02766 ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΚΟΥΚΛΑ & ΓΑΤΟΥΛΑ

4M0380 STITCH A DOLL & PET BUNNY 00-02765 ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΚΟΥΚΛΑ & ΚΟΥΝΕΛΑΚΙ

Φτιάξε την δικιά σου κούκλα πριγκίπισσα! Δώσ’ της όνοµα και συµπλήρωσε το πιστοποιητικό γεννήσεως. Περιέχει όλα τα υλικά ώστε να τη κάνεις όπως θες εσύ. Η κούκλα είναι πάνινη, 22εκ.. Περιέχονται οδηγίες στα Ελληνικά. Διαστάσεις: 22εκ. x 18εκ. x 8εκ. 6/ΥΠ. – 36/ΚΙΒ.

Φτιάξε τη δικιά σου κούκλα που θα είναι η παρέα σου στα ψώνια! Ράψε τα ρούχα της και φρόντισε το στιλ της να είναι άψογο. Έχει πάντα µαζί της το αγαπηµένο της κατοικίδιο ζωάκι! Περιέχονται οδηγίες στα Ελληνικά. Διαστάσεις: 18εκ. x 22εκ. x 8εκ. 6/ΥΠ. – 36/ΚΙΒ.

4M0377 MACRAME OWL NECKLACES 00-04658 ΜΑΚΡΑΜΕ ΚΟΛΙΕ ΚΟΥΚΟΥΒΑΓΙΑ Ώρα για δηµιουργία! Φτιάξε µόνη σου ένα στιλάτο µακραµέ κολιέ µε τα υλικά που θα βρεις στη συσκευασία. Φόρεσέ το και θα είσαι µοναδική! Περιέχονται οδηγίες στα Ελληνικά. Διαστάσεις: 14εκ. x 12εκ. x 4εκ. 6/ΥΠ. – 48/ΚΙΒ.

Φτιάξε την δικιά σου κούκλα γοργόνα! Δώσε της όνοµα και συµπλήρωσε το πιστοποιητικό γεννήσεως. Περιέχει όλα τα υλικά ώστε να τη κάνεις όπως θες εσύ. Η κούκλα είναι πάνινη, 22εκ.. Περιέχονται οδηγίες στα Ελληνικά. Διαστάσεις: 22εκ. x 18εκ. x 8εκ. 6/ΥΠ. - 36/ΚΙΒ.

Φτιάξε τη δικιά σου κούκλα που θα σε συντροφεύει στις διακοπές! Ράψε τα ρούχα της και φρόντισε το στιλ της να είναι άψογο. Έχει πάντα µαζί της το αγαπηµένο της κατοικίδιο ζωάκι! Περιέχονται οδηγίες στα Ελληνικά. Διαστάσεις: 18εκ. x 22εκ. x 8εκ. 6/ΥΠ. – 36/ΚΙΒ.


4Μ0526 UNICORNS MINI TILE ART 00-04740 ΚΑΤΑΣΚΕΥΉ ΔΙΑΚΟΣΜΗΤΙΚΟΊ ΜΑΓΝΉΤΕΣ ΜΟΝΌΚΕΡΟΙ

4Μ0100 MAGNETIC MINI TILE ART 00-04563 ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΔΙΑΚΟΣΜΗΤΙΚOI ΜΑΓΝΗΤEΣ

Μάθε κεραµική τέχνη. Γίνε δηµιουργός! Μετάτρεψε τα κεραµικά σε αριστουργήµατα. Φτιάξε ωραίους µαγνήτες-µονόκερους για να διακοσµήσεις το ψυγείο και το δωµάτιό σου. Περιέχονται οδηγίες στα Ελληνικά. Διαστάσεις: 22 εκ. x 18 εκ. x 5 εκ. 6/ΥΠ. – 24/ΚΙΒ.

4Μ0455 MAGIC TRANSFER PRINCESS TRINKET BOX 00-04684 ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΜΠΙΖΟΥΤΙΕΡΑ ΠΡΙΓΚΙΠΙΣΣΑ Διακόσµησε την µπιζουτιέρα σου µε όµορφες εικόνες και σχέδια και κάνε την παραµυθένια! Γίνεται αποθηκευτικός χώρος για τα κοσµήµατά σου! Περιέχονται οδηγίες στα Ελληνικά. Διαστάσεις: 18εκ. x 22εκ. x 5εκ. 6/ΥΠ. - 36 ΚΙΒ.

Μάθε την κεραµική τέχνη και δηµιούργησε αριστουργήµατα! Φτιάξε ωραίους µαγνήτες για να διακοσµήσεις το ψυγείο και το δωµάτιό σου. Περιέχονται οδηγίες στα Ελληνικά. Διαστάσεις: 22εκ. x 18εκ. x 5εκ. 6/ΥΠ. - 24/ΚΙΒ.

4Μ0456 MAGIC TRANSFER FAIRY MAGNETIC TILES 00-04685 ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΜΑΓΝΗΤΙΚΑ ΠΛΑΚΑΚΙΑ ΝΕΡΑΪΔΑ Φτιάξε τα όµορφα µαγνητικά πλακάκια µε το χαρτί µαγικής µεταφοράς εικόνας και διακόσµησε τα στο ψυγείο σου! Περιέχονται οδηγίες στα Ελληνικά. Διαστάσεις: 18εκ. x 22εκ. x 5εκ. 6/ΥΠ. - 24 ΚΙΒ.

4M0457 MINI ANIMAL CANDLE MAKING 00-04681 ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΚΕΡΙΑ ΜΙΝΙ ΖΩΑΚΙΑ

Φτιάξε κεριά µε ζωάκια εύκολα και γρήγορα για να διακοσµήσεις το σπίτι σου! Κάνε αµέτρητους συνδυασµούς µε τα χρώµατα και στόλισε τα ζωάκια όπως θες εσύ! Περιέχονται οδηγίες στα Ελληνικά. Διαστάσεις: 18εκ. x 22εκ. x 5εκ. 6/ΥΠ. - 36 ΚΙΒ.

4ΜΣΤΑΝΤ-18 ΣΤΑΝΤ 8 ΤΕΜΑΧΙΩΝ

Διαστάσεις: 23εκ. x 11εκ. x 21εκ.

4Μ0460 SHRINK FLORAL BEADS 00-04695 ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΧΑΝΤΡΕΣ ΛΟΥΛΟΥΔΙΑ

4Μ0461 SHRINK FROSTY BEADS 00-04696 ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΧΑΝΤΡΕΣ ΝΙΦΑΔΕΣ

4Μ0462 SHRINK AZTEC BEADS 00-04697 ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΧΑΝΤΡΕΣ ΜΕ ΣΧΗΜΑΤΑ

4Μ0463 SHRINK DINKY BEADS 00-04698 ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΧΑΡΙΤΩΜΕΝΕΣ ΧΑΝΤΡΕΣ

Κατασκεύασε µόνη σου υπέροχες χάντρες µε λουλούδια! Απόκτησε πολύχρωµα κοσµήµατα µε µοναδικά σχέδια! Περιέχονται οδηγίες στα Ελληνικά. Διαστάσεις: 11εκ. x 11εκ. x 3εκ. 8/ΥΠ. - 32 ΚΙΒ.

Κατασκεύασε µόνη σου υπέροχες χάντρες µε νιφάδες! Απόκτησε πολύχρωµα κοσµήµατα µε µοναδικά σχέδια! Περιέχονται οδηγίες στα Ελληνικά. Διαστάσεις: 11εκ. x 11εκ. x 3εκ. 8/ΥΠ. - 32 ΚΙΒ.

Κατασκεύασε µόνη σου υπέροχες χάντρες µε γεωµετρικά σχήµατα! Απόκτησε πολύχρωµα κοσµήµατα µε µοναδικά σχέδια! Περιέχονται οδηγίες στα Ελληνικά. Διαστάσεις: 11εκ. x 11εκ. x 3εκ. 8/ΥΠ. - 32 ΚΙΒ.

Κατασκεύασε µόνη σου χαριτωµένες χάντρες µε όµορφα χρώµατα! Απόκτησε πολύχρωµα κοσµήµατα µε µοναδικά σχέδια! Περιέχονται οδηγίες στα Ελληνικά. Διαστάσεις: 11εκ. x 11εκ. x 3εκ. 8/ΥΠ. - 32 ΚΙΒ.

39


Φαντασία

Η σειρά με τα μαγνητάκια είναι το μεταβατικό στάδιο για πιο πολύπλοκες κατασκευές. Υπάρχει μεγάλη ποικιλία στα σχέδια: από ζώα και δεινόσαυρους μέχρι αυτοκινητάκια και γοργόνες. Οι αγαπημένες κατασκευές ζωντανεύουν με τη φαντασία των παιδιών! Ταυτόχρονα τα παιδιά λάμπουν από ευτυχία, όταν επιτυγχάνουν τον στόχο τους και επιδεικνύουν το κατόρθωμά τους. Τα πολλά σχέδια σε κάθε συσκευασία επιτρέπουν στους μικρούς καλλιτέχνες να πειραματιστούν στους χρωματισμούς και να μάθουν ότι με υπομονή και προσπάθεια μπορούν να πετύχουν ένα υπέροχο αποτέλεσμα!


ΝΕΟ

4Μ0550 MOULD & PAINT / LLAMA 00-04754 ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΛΑΜΑ ΜΑΓΝΗΤΑΚΙΑ / ΚΑΡΦΙΤΣΕΣ Δηµιούργησε τα πιο απίθανα µαγνητάκια λάµα! Βάλε τον γύψο στο καλούπι, χρωµάτισέ τα µε χρώµατα που σου αρέσουν και διακόσµησε το ψυγείο ή το δωµάτιό σου. Μπορούν να γίνουν και καρφίτσες για τα ρούχα σου. Περιέχονται οδηγίες στα ελληνικά. Διαστάσεις: 18 εκ. x 22 εκ. x 5 εκ. 6/ΥΠ. - 36/ΚΙΒ.

4Μ0148 MOULD & PAINT / GLITTER PRINCESS 00-03528 ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΠΡΙΓΚΙΠΙΣΣΕΣ ΜΑΓΝΗΤΑΚΙΑ / ΚΑΡΦΙΤΣΕΣ

Μετάτρεψε το ψυγείο της κουζίνας σου σε παλάτι κατασκευάζοντας πανέµορφες πριγκίπισσες µαγνητάκια! Βάλε το γύψο στα καλούπια, χρωµάτισέ τες και φτιάξε το δικό σου παραµύθι. Μπορούν να γίνουν και καρφίτσες για τα ρούχα σου. Περιέχονται οδηγίες στα Ελληνικά. Διαστάσεις: 18εκ. x 22εκ. x 5εκ. 6/ΥΠ. - 36/ΚΙΒ.

4Μ0005 MOULD & PAINT / GLITTER MERMAID 00-03526 ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΓΟΡΓΟΝΕΣ ΜΑΓΝΗΤΑΚΙΑ / ΚΑΡΦΙΤΣΕΣ Φέρε το βασίλειο του βυθού στο σπίτι σου κατασκευάζοντας υπέροχες γοργόνες µαγνητάκια! Βάλε το γύψο στα καλούπια, χρωµάτισε τις γοργόνες και κάνε το ψυγείο σου να ξεχωρίζει. Μπορούν να γίνουν και καρφίτσες για τα ρούχα σου. Περιέχονται οδηγίες στα Ελληνικά. Διαστάσεις: 18εκ. x 22εκ. x 5εκ. 6/ΥΠ. - 36/ΚΙΒ.

4Μ0503 MOULD & PAINT / GLITTER UNICORNS 00-04708 ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΜΟΝΟΚΕΡΟΙ ΜΑΓΝΗΤΑΚΙΑ / ΚΑΡΦΙΤΣΕΣ

4Μ0504 MOULD & PAINT / FLAMINGO 00-04736 ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΦΛΑΜΙΝΓΚΟ ΜΑΓΝΗΤΑΚΙΑ / ΚΑΡΦΙΤΣΕΣ

Δηµιούργησε τα πιο χαριτωµένα µαγνητάκια µονόκερους! Βάλε τον γύψο στο καλούπι, χρωµάτισέ τα µε χρώµατα που σου αρέσουν και διακόσµησε το ψυγείο σου ή το δωµάτιό σου. Μπορούν να γίνουν και καρφίτσες για τα ρούχα σου. Περιέχονται οδηγίες στα Ελληνικά. Διαστάσεις: 18εκ. x 22εκ. x 5εκ. 6/ΥΠ. - 36/ΚΙΒ.

Δηµιούργησε τα πιο απίθανα µαγνητάκια φλαµίνγκο! Βάλε τον γύψο στο καλούπι, χρωµάτισέ τα µε χρώµατα που σου αρέσουν και διακόσµησε το ψυγείο σου ή το δωµάτιό σου. Μπορούν να γίνουν και καρφίτσες για τα ρούχα σου. Περιέχονται οδηγίες στα Ελληνικά. Διαστάσεις: 18εκ. x 22εκ. x 5εκ. 6/ΥΠ. - 36/ΚΙΒ.

4Μ0075 MOULD & PAINT / GLITTER BALLERINA 00-03527 ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΜΠΑΛΑΡΙΝΕΣ ΜΑΓΝΗΤΑΚΙΑ / ΚΑΡΦΙΤΣΕΣ

4Μ0024 MOULD & PAINT / GLITTER FAIRIES 00-03524 ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΝΕΡΑΪΔΕΣ ΜΑΓΝΗΤΑΚΙΑ / ΚΑΡΦΙΤΣΕΣ

Κατασκεύασε πανέµορφες µπαλαρίνες µαγνητάκια και διακόσµησε το ψυγείο σου! Βάλε το γύψο στα καλούπια, χρωµάτισέ τες και εντυπωσίασέ τους όλους µε τις καταπληκτικές δηµιουργίες σου. Μπορούν να γίνουν και καρφίτσες για τα ρούχα σου. Περιέχονται οδηγίες στα Ελληνικά. Διαστάσεις: 18εκ. x 22εκ. x 5εκ. 6/ΥΠ. - 36/ΚΙΒ.

4Μ0192 MOULD & PAINT / CUPCAKE 00-03535 ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΚΕΚΑΚΙΑ ΜΑΓΝΗΤΑΚΙΑ / ΚΑΡΦΙΤΣΕΣ

Δηµιούργησε τα πιο λαχταριστά γλυκά κατασκευάζοντας καπ κέικ µαγνητάκια! Βάλε το γύψο στα καλούπια, χρωµάτισέ τα και διακόσµησε το ψυγείο σου. Μπορούν να γίνουν και καρφίτσες για τα ρούχα σου. Περιέχονται οδηγίες στα Ελληνικά. Διαστάσεις: 18εκ. x 22εκ. x 5εκ. 6/ΥΠ. - 36/ΚΙΒ.

Φτιάξε τον δικό σου νεραϊδόκοσµο κατασκευάζοντας πανέµορφες νεράιδες µαγνητάκια! Βάλε το γύψο στα καλούπια, χρωµάτισε τις νεράιδες και κάνε το ψυγείο σου να µοιάζει µοναδικό! Μπορούν να γίνουν και καρφίτσες για τα ρούχα σου. Περιέχονται οδηγίες στα Ελληνικά. Διαστάσεις: 18εκ. x 22εκ. x 5εκ. 6/ΥΠ. - 36/ΚΙΒ.

4Μ0185 MOULD & PAINT / GARDEN 00-03512 ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΚΗΠΟΣ ΜΑΓΝΗΤΑΚΙΑ / ΚΑΡΦΙΤΣΕΣ

Δηµιούργησε έναν µικρό κήπο πάνω στο ψυγείο σου κατασκευάζοντας λουλούδια µαγνητάκια. Βάλε το γύψο στα καλούπια και χρωµάτισε πανέµορφα λουλούδια, πεταλούδες και άλλα. Μπορούν να γίνουν και καρφίτσες για τα ρούχα σου. Περιέχονται οδηγίες στα Ελληνικά. Διαστάσεις: 18εκ. x 22εκ. x 5εκ. 6/ΥΠ. - 36/ΚΙΒ.

41


4Μ0316 MOULD & PAINT / CUTE PETS 00-03539 ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΖΩΑ ΚΑΤΟΙΚΙΔΙΑ ΜΑΓΝΗΤΑΚΙΑ / ΚΑΡΦΙΤΣΕΣ

4Μ0527 MOULD & PAINT / ZOO ANIMAL 00-04753 ΚΑΤΑΣΚΕΥΉ ΖΩΟΛΟΓΙΚΟ ΠΑΡΚΟ ΜΑΓΝΗΤΑΚΙΑ / ΚΑΡΦΙΤΣΕΣ

4Μ0358 MOULD & PAINT / GLOW OWLS 00-04654 ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΦΩΣΦ.ΚΟΥΚΟΥΒΑΓΙΕΣ ΜΑΓΝΗΤΑΚΙΑ / ΚΑΡΦΙΤΣΕΣ

4Μ0317 MOULD & PAINT / RACERS 00-03544 ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ ΜΑΓΝΗΤΑΚΙΑ / ΚΑΡΦΙΤΣΕΣ

4Μ0357 MOULD & PAINT / ROBOTS 00-04653 ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΡΟΜΠΟΤ ΜΑΓΝΗΤΑΚΙΑ / ΚΑΡΦΙΤΣΕΣ

Κατασκεύασε εντυπωσιακές φωσφορούχες κουκουβάγιες µαγνητάκια. Βάλε το γύψο στα καλούπια, χρωµάτισέ τες και κάν’ τες να φωσφορίζουν. Είναι µαγικό! Μπορούν να γίνουν και καρφίτσες για τα ρούχα σου. Περιέχονται οδηγίες στα Ελληνικά. Διαστάσεις: 18εκ. x 22εκ. x 5εκ. 6/ΥΠ. - 36/ΚΙΒ.

Μετάτρεψε το ψυγείο σου σε πίστα αγώνων ράλι κατασκευάζοντας απίθανα αγωνιστικά αυτοκίνητα µαγνητάκια. Βάλε το γύψο στα καλούπια, χρωµάτισέ τα και ο αγώνας ξεκινάει! Μπορούν να γίνουν και καρφίτσες για τα ρούχα σου. Περιέχονται οδηγίες στα Ελληνικά. Διαστάσεις: 18εκ. x 22εκ. x 5εκ. 6/ΥΠ. - 36/ΚΙΒ.

4Μ0049 MOULD & PAINT / GLOW DINOSAUR 00-03514 ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΔΕΙΝΟΣΑΥΡΟΙ ΜΑΓΝΗΤΑΚΙΑ / ΚΑΡΦΙΤΣΕΣ

4Μ0390 MOULD & PAINT / GLOW SPACE 00-03546 ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΦΩΣΦ.ΔΙΑΣΤΗΜΑ ΜΑΓΝΗΤΑΚΙΑ / ΚΑΡΦΙΤΣΕΣ

4Μ0217 MOULD & PAINT / FRIDGE MAGNETS 00-03536 ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΜΑΓΝΗΤΑΚΙΑ ΨΥΓΕΙΟΥ

Κάνε δικά σου τα πιο αξιολάτρευτα κατοικίδια ζωάκια! Βάλε το γύψο στα καλούπια, χρωµάτισέ τα και κατασκεύασε τα πιο απίθανα µαγνητάκια για το ψυγείο σου. Μπορούν να γίνουν και καρφίτσες για τα ρούχα σου. Περιέχονται οδηγίες στα Ελληνικά. Διαστάσεις: 18εκ. x 22εκ. x 5εκ. 6/ΥΠ. - 36/ΚΙΒ

Ταξίδεψε στον κόσµο των δεινοσαύρων κατασκευάζοντας αυτά τα εντυπωσιακά µαγνητάκια! Βάλε το γύψο στα καλούπια, χρωµάτισε τους δεινόσαυρους και διακόσµησε το ψυγείο σου. Μπορούν να γίνουν και καρφίτσες για τα ρούχα σου. Περιέχονται οδηγίες στα Ελληνικά. Διαστάσεις: 18εκ. x 22εκ. x 5εκ. 6/ΥΠ. - 36/ΚΙΒ.

42

Πήγαινε µια βόλτα στο Ζωολογικό Πάρκο κατασκευάζοντας απίθανα ζωάκια-µαγνητάκια! Βάλε το γύψο στο καλούπι, χρωµάτισέ τα και διακόσµησε το ψυγείο σου µε αυτούς τους απίστευτους µαγνήτες. Μπορούν να γίνουν και καρφίτσες για τα ρούχα σου. Περιέχονται οδηγίες στα Ελληνικά. Διαστάσεις: 22 εκ. x 18 εκ. x 5 εκ. 6/ΥΠ. – 36/ΚΙΒ.

Ταξίδεψε στο διάστηµα κατασκευάζοντας εντυπωσιακά διαστηµόπλοια µαγνητάκια! Βάλε το γύψο στα καλούπια, χρωµάτισέ τα και διακόσµησε το ψυγείο σου µε αστροναύτες, εξωγήινους και πολλά άλλα. Μπορούν να γίνουν και καρφίτσες για τα ρούχα σου. Περιέχονται οδηγίες στα Ελληνικά. Διαστάσεις: 18εκ. x 22εκ. x 5εκ. 6/ΥΠ. - 36/ΚΙΒ.

4Μ0149 MOULD & PAINT / SEALIFE 00-03511 ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΘΑΛΑΣΣΙΑ ΜΑΓΝΗΤΑΚΙΑ / ΚΑΡΦΙΤΣΕΣ Κάνε το ψυγείο σου να µοιάζει σαν να βρίσκεται στο βυθό της θάλασσας κατασκευάζοντας απίθανα ψαράκια µαγνητάκια. Βάλε το γύψο στα καλούπια και χρωµάτισέ τα όπως σου αρέσει. Μπορούν να γίνουν και καρφίτσες για τα ρούχα σου. Περιέχονται οδηγίες στα Ελληνικά. Διαστάσεις: 18εκ. x 22εκ. x 5εκ. 6/ΥΠ. - 36/ΚΙΒ.

Ταξίδεψε στο µέλλον κατασκευάζοντας απίθανα ροµπότ µαγνητάκια! Βάλε το γύψο στο καλούπι, χρωµάτισέ τα και διακόσµησε το ψυγείο σου µε αυτούς τους απίστευτους µαγνήτες. Μπορούν να γίνουν και καρφίτσες για τα ρούχα σου. Περιέχονται οδηγίες στα Ελληνικά. Διαστάσεις: 18εκ. x 22εκ. x 5εκ. 6/ΥΠ. - 36/ΚΙΒ.

Κατασκεύασε υπέροχα µαγνητάκια για να διακοσµήσεις το ψυγείο σου! Βάλε το γύψο στα καλούπια, φτιάξε 24 διαφορετικά σχέδια και συνολικά 30 µαγνητάκια και χρωµάτισέ τα όπως σου αρέσει. Η συλλογή σου θα είναι µοναδική! Περιέχονται οδηγίες στα Ελληνικά. Διαστάσεις: 26,5εκ. x 23εκ. x 7,7εκ. 6/ΥΠ. - 24/ΚΙΒ.


4Μ0018 PAINT YOUR OWN MINI TEA SET 00-04541 ΣΕΤ ΤΣΑΓΙΟΥ

4M0015 DESIGN YOUR OWN FAIRY CHEST 00-02738 ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΜΠΙΖΟΥΤΙΕΡΑ ΝΕΡΑΪΔΑ

Διακόσµησε το δικό σου σετ τσαγιού! Περιέχει ένα πλήρες σετ σε µινιατούρες και χρώµατα για να το ζωγραφίσεις µε το δικό σου µοναδικό στιλ. Διακόσµησε το δωµάτιό σου. Περιέχονται οδηγίες στα Ελληνικά. Διαστάσεις: 22εκ. x 18εκ. x 8εκ. 6/ΥΠ. - 12/ΚΙΒ.

Συναρµολόγησε την ξύλινη µπιζουτιέρα νεράιδα και ζωγράφισε την όπως εσύ προτιµάς. Μετά φύλαξε εκεί όλα σου τα αξεσουάρ. Περιέχονται οδηγίες στα Ελληνικά. Διαστάσεις: 22εκ. x 18εκ. x 8εκ. 6/ΥΠ. - 36/ΚΙΒ.

4M0074 MAKE A WIΝD CHIME 00-04551 ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΔΙΑΚΟΣΜΗΤΙΚΟ ΜΕ ΗΧΟ

4Μ0102 MAKE YOUR OWN TOOTH FAIRY KEEPSAKE BOX 00-04564 ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΝΕΡΑΪΔΑΣ ΔΟΝΤΙ-ΘΗΚΗ

4Μ0397 EMBROIDERY GIFT BOXES 00-04666 ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΚΟΥΤΙΑ ΚΕΝΤΗΜΑ

4Μ0340 PAINT YOUR OWN TRINKET BOX – RUSSIAN DOLLS 00-04617 ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΜΠΑΜΠΟΥΣΚΕΣ

Δηµιούργησε το δικό σου κουτάκι για ενθύµια. Μέσα του µπορείς να φυλάξεις τα δόντια σου ή άλλα αναµνηστικά. Είναι ωραίο να έχεις να θυµάσαι! Περιέχονται οδηγίες στα Ελληνικά. Διαστάσεις: 22εκ. x 18εκ. x 5.5εκ. 6/ΥΠ. - 36/ΚΙΒ.

Κατασκεύασε µοναδικά κουτιά µε διακοσµητικά κεντήµατα που δεν θα τα έχει κανείς άλλος! Χρησιµοποίησέ τα σαν πρωτότυπες µπιζουτιέρες ή για να βάλεις µέσα δωράκια που θα κάνεις στους φίλους και την οικογένειά σου. Θα εντυπωσιαστούν! Περιέχονται οδηγίες στα Ελληνικά. Διαστάσεις: 18εκ. x 22εκ. x 5εκ. 6/ΥΠ. - 48/ΚΙΒ.

4Μ0458 PAINT YOUR OWN MINI OWL BANK 00-04699 ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΚΟΥΜΠΑΡΑΣ ΚΟΥΚΟΥΒΑΓΙΑ

4Μ0459 PAINT YOUR OWN MINI CUPCAKE BANK 00-04700 ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΚΟΥΜΠΑΡΑΣ ΚΑΠΚΕΪΚ

Ζωγράφισε πρώτα ένα σχέδιο ή απλά άρχισε να ζωγραφίζεις. Θα έχεις τον δικό σου κουµπαρά κουκουβάγια µε χρώµατα και σχέδια µοναδικά. Μετά αποταµίευσε τα χρήµατά σου και πάρε τα µόνο όταν τα χρειαστείς. Περιέχονται οδηγίες στα Ελληνικά. Διαστάσεις: 18εκ. x 14εκ. x 9,5εκ. 12/ΥΠ. - 48 ΚΙΒ.

Ζωγράφισε πρώτα ένα σχέδιο ή απλά άρχισε να ζωγραφίζεις. Θα έχεις τον δικό σου κουµπαρά κάπκεικ µε χρώµατα και σχέδια µοναδικά. Μετά αποταµίευσε τα χρήµατά σου και πάρε τα µόνο όταν τα χρειαστείς. Περιέχονται οδηγίες στα Ελληνικά. Διαστάσεις: 18εκ. x 14εκ. x 9,5εκ. 12/ΥΠ. - 48 ΚΙΒ.

Δηµιούργησε το δικό σου διακοσµητικό µε ήχο, µε αυτά τα µικρά κεραµικά γλαστράκια. Ένα ωραίο διακοσµητκό για το σπίτι. Χαλάρωσε µε τον απαλό ήχο και απόλαυσε στιγµές ηρεµίας. Περιέχονται οδηγίες στα Ελληνικά. Διαστάσεις: 22εκ. x 18εκ. x 5,5εκ. 6/ΥΠ. - 24/ΚΙΒ.

Διασκέδασε χρωµατίζοντας 6 υπέροχες µπάµπουσκες. Χρησιµοποίησε τες ως χαριτωµένα κουτάκια αποθήκευσης, τα οποία είναι και ωραία διακοσµητικά! Περιέχονται οδηγίες στα Ελληνικά. Διαστάσεις: 22εκ. x 18εκ. x 5εκ. 6/ΥΠ. - 48/ΚΙΒ.

4M0254 PAINT YOUR OWN MINI PIGGY BANK 00-04505 ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΚΟΥΜΠΑΡΑΣ ΓΟΥΡΟΥΝΑΚΙ Ζωγράφισε πρώτα ένα σχέδιο ή απλά άρχισε να χρωµατίζεις. Θα έχεις το δικό σου κουµπαρά γουρουνάκι µε χρώµατα και σχέδια µοναδικά. Μετά αποταµίευσε τα χρήµατά σου και πάρε τα µόνο όταν τα χρειαστείς. Περιέχονται οδηγίες στα Ελληνικά. Διαστάσεις: 18εκ. x 14εκ. x 9.5εκ. 12/ΥΠ. - 48/ΚΙΒ.

43


4Μ0343 MY LIGHT UP MOSAIC LAMP 00-04618 ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΨΗΦΙΔΩΤΟ ΦΑΝΑΡΙ

4M0306 GLOW IN THE DARK FAIRY BUTTONS 00-04612 ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΝΕΡΑΪΔΟΚΟΥΜΠΙΑ

Κατασκεύασε ένα διακοσµητικό φανάρι για το δωµάτιο σου. Δηµιούργησε πρωτότυπα σχέδια και χρωµάτισέ το όπως σου αρέσει. Στη συνέχεια άνοιξε το φωτάκι και δες τα σχέδιά σου να λάµπουν! Περιέχονται οδηγίες στα Ελληνικά. Διαστάσεις: 22εκ. x 18εκ. 5εκ. 6/ΥΠ. - 48/ΚΙΒ.

Φτιάξε 12 απίθανα κουµπιά µε νεράιδες, τα οποία θα φωσφορίζουν. Κράτησέ τα για τον εαυτό σου, ή δώρισε κάποια από αυτά στις φίλες ή την οικογένειά σου. Ένα πρωτότυπο δώρο! Περιέχονται οδηγίες στα Ελληνικά. Διαστάσεις: 22εκ. x 18εκ. x 5εκ. 6/ΥΠ. - 48/ΚΙΒ.

4M0213 ROOM LIGHTS ORIGAMI 00-02761 ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ORIGAMI ΦΩΤΑΚΙΑ

4Μ0265 SELF PORTRAIT PAINTING KIT 00-04589 ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΖΩΓΡΑΦΙΚΗ ΠΟΡΤΡΕΤΟ

4Μ0270 DESIGN YOUR OWN JIGSAW PUZZLE 00-04636 ΖΩΓΡΑΦΙΣΕ ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΟΥ ΠΑΖΛ

Γίνε ένας πραγµατικός καλλιτέχνης και ζωγράφισε το πορτρέτο σου πάνω σε αληθινό καµβά. Βάλτο στην κορνίζα και δώρισέ το σε φίλους ή στην οικογένειά σου. Περιέχονται οδηγίες στα Ελληνικά. Διαστάσεις: 22εκ. χ 18εκ. χ 5εκ. 6/ΥΠ. - 48/ΚΙΒ.

Δηµιούργησε το δικό σου πάζλ µε τα υλικά που θα βρεις στη συσκευασία. Σχεδίασε και χρωµάτισε τα κοµµάτια του πάζλ και ζήτα από τους φίλους ή την οικογένειά σου να προσπαθήσουν να τα ενώσουν για να δουν τι ζωγράφισες. Περιέχονται οδηγίες στα Ελληνικά. Διαστάσεις: 18εκ. x 14εκ. x 6εκ. 6/ΥΠ. - 72/ΚΙΒ.

4Μ0271 MAKE YOUR OWN FELT ART FRAME 00-04638 ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΚΟΡΝΙΖΕΣ ΑΠΟ ΤΣΟΧΑ

4M0388 CREATIVE STRAW KIT AIRCRAFT 00-04624 ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΚΑΛΑΜΑΚΙΑ-ΑΕΡΟΣΚΑΦΗ

4M0389 CREATIVE STRAW KIT VEHICLES 00-04625 ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΚΑΛΑΜΑΚΙΑ-ΟΧΗΜΑΤΑ

4M0387 CREATIVE STRAW KIT ANIMALS 00-04623 ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΚΑΛΑΜΑΚΙΑ-ΖΩΑΚΙΑ

Κατασκεύασε διάφορους τύπους αεροσκαφών µε τα καλαµάκια και τα εξαρτήµατα από αφρώδες υλικό που θα βρεις στη συσκευασία. Δηµιούργησε τα 4 διαφορετικά µοντέλα αεροσκαφών που περιγράφονται στις οδηγίες και µετά άσε τη φαντασία σου ελεύθερη και κατασκεύασε όποιο αεροσκάφος θέλεις. Περιέχονται οδηγίες στα Ελληνικά. Διαστάσεις: 18εκ. x 22εκ. x 5εκ. 6/ΥΠ. – 48/ΚΙΒ.

44

Κατασκεύασε διάφορους τύπους οχηµάτων µε τα καλαµάκια που θα βρεις στη συσκευασία και τα εξαρτήµατα από αφρώδες υλικό. Δηµιούργησε τα 4 διαφορετικά µοντέλα οχηµάτων που περιγράφονται στις οδηγίες και άσε τη φαντασία σου ελεύθερη και κατασκεύασε όποιο όχηµα θέλεις. Περιέχονται οδηγίες στα Ελληνικά. Διαστάσεις: 18εκ. x 22εκ. x 5εκ. 6/ΥΠ. – 48/ΚΙΒ.

Δηµιούργησε µια µοναδική γιρλάντα µε Origami φωτάκια και διακόσµησε το δωµάτιο σου . Πανέµορφα σχέδια όπως πεταλούδες, λουλούδια, φρούτα είναι µερικά από τα σχέδια που µπορείς να κάνεις. Περιέχονται οδηγίες στα Ελληνικά. Διαστάσεις: 22εκ. x 18εκ. x 8εκ. 6/ΥΠ. - 36/ΚΙΒ.

Κατασκεύασε τις δικές σου κορνίζες από τσόχα. Δηµιούργησε τα αγαπηµένα σου σχέδια και χρωµάτισέ τα όπως εσύ προτιµάς. Χρησιµοποίησέ τα ως διακοσµητικά ή δώρισέ τα σε συγγενείς και φίλους! Περιέχονται οδηγίες στα Ελληνικά. Διαστάσεις: 18εκ. x 14εκ. x 6εκ. 6/ΥΠ. - 72/ΚΙΒ.

Κατασκεύασε απίθανα ζωάκια µε τα καλαµάκια και τα εξαρτήµατα από αφρώδες υλικό που θα βρεις στη συσκευασία. Δηµιούργησε τα 4 διαφορετικά µοντέλα ζώων που περιγράφονται στις οδηγίες και µετά άσε τη φαντασία σου ελεύθερη και κατασκεύασε όποιο ζωάκι θέλεις. Περιέχονται οδηγίες στα Ελληνικά. Διαστάσεις: 18εκ. x 22εκ. x 5εκ. 6/ΥΠ. – 48/ΚΙΒ.


ΝΕΟ

4M0551 UNICORN COMBO 00-05536 ΜΑΓΙΚΟΙ ΜΟΝΟΚΕΡΟΙ Δηµιούργησε τη δική σου χώρα µε µονόκερους. Φτιάξε 6 µαγνητάκια για το ψυγείο, 2 ψηφιδωτά µε γκλίτερ και άµµο και µια κρυσταλλική ηλιοπαγίδα. Δώσε ζωή στους µονόκερούς σου µε την εφαρµογή AR Technology. Περιέχονται οδηγίες στα Ελληνικά. Διαστάσεις: 37,5 εκ. x 28,5 εκ. x 5 εκ. 6/ΥΠ. - 12/ΚΙΒ.

4M0530 UNICORN GLITTER SAND ART 00-04749 ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΤΕΧΝΗΣ ΜΕ ΑΜΜΟ ΚΑΙ ΓΚΛΙΤΕΡ Μπορείς να φτιάξεις το δικό σου ψηφιδωτό από άµµο και γκλίτερ µε έναν από τους 4 διαφορετικούς µονόκερους για να διακοσµήσεις το δωµάτιό σου! Διαστάσεις: 22 εκ. x 18 εκ. x 5 εκ. 12/ΥΠ. – 72/ΚΙΒ.

4Μ0528 UNICORN SUNBEAM CATCHER (4 STYLES ASSORTED) 00-04750 ΚΑΤΑΣΚΕΥΉ ΒΙΤΡΌ ΜΟΝΌΚΕΡΟΙ (4 ΣΧ.) Χρωµάτισε όµορφα σχέδια βιτρό µε τη βοήθεια του πιο παιχνιδιάρικου µονόκερου και στόλισε τα παράθυρα στο σπίτι σου! Δες πως λάµπουν τα σχέδια όταν πέφτει πάνω τους ο ήλιος. Διαστάσεις: 28 εκ. x 18 εκ. 12/ΥΠ. – 72/ΚΙΒ.

4Μ0529 UNICORN CRYSTALLITE CATCHER (4 STYLES ASSORTED) 00-03615 ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΨΗΦΙΔΩΤΆ ΜΟΝΌΚΕΡΟΙ (4 ΣΧ.) Μπορείς να φτιάξεις το δικό σου ψηφιδωτό µε έναν από τους 4 διαφορετικούς µονόκερους. Κόλλησε τις χαντρούλες στο σχέδιο και διακόσµησε το δωµάτιό σου. Κάνε συλλογή και τα 4 σχέδια. Διαστάσεις: 22 εκ. x 18 εκ. x 5 εκ. 12/ΥΠ. – 72/ΚΙΒ.

45


4Μ0098 EASY TO DO MOSAIC ART/GIRL 00-04565 ΜΩΣΑΪΚΟ ΠΡΙΓΚΙΠΙΣΣΑ, ΝΕΡΑΪΔΑ, ΓΟΡΓΟΝΑ 3ΣΧ. Η κατασκευή µωσαϊκού δεν ήταν ποτέ πιο εύκολη. Αυτά τα κοµµάτια µωσαϊκού κολλάνε πάνω σε οποιαδήποτε λεία επιφάνεια. Δηµιούργησε εικόνες µωσαϊκού µε µια γοργόνα, µια νεράιδα και µια πριγκίπισσα και διακόσµησε τα παράθυρα στο δωµάτιό σου. Περιέχονται οδηγίες στα Ελληνικά. Διαστάσεις: 27εκ. x 27εκ. x 2.5εκ. 12/ΥΠ. - 24/ΚΙΒ.

4M0027 EASY TO DO MOSAIC ART/NATURE 00-04526 ΜΩΣΑΪΚΟ ΔΕΛΦΙΝΙ, ΠΕΤΑΛΟΥΔΑ, ΓΑΤΑ 3ΣΧ.

Η κατασκευή µωσαϊκού δεν ήταν ποτέ πιο εύκολη. Αυτά τα κοµµάτια µωσαϊκού κολλάνε πάνω σε οποιαδήποτε λεία επιφάνεια. Δηµιούργησε εικόνες µωσαϊκού µε ένα δελφίνι, µια πεταλούδα και µια γάτα και διακόσµησε τα παράθυρα στο δωµάτιό σου. Περιέχονται οδηγίες στα Ελληνικά. Διαστάσεις: 27εκ. x 27εκ. x 2.5εκ. 12/ΥΠ. - 24/ΚΙΒ.

4Μ0001 FAIRY CRYSTALITE CATCHER 00-03614 ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΨΗΦΙΔΩΤΑ ΝΕΡΑΪΔΑ 4ΣΧ. Μπορείς να φτιάξεις το δικό σου ψηφιδωτό µε µια από τις 4 διαφορετικές νεράϊδες. Κόλλησε τις χαντρούλες στο σχέδιο και διακόσµησε το δωµάτιό σου. Κάνε συλλογή και τα 4 σχέδια. Διαστάσεις: 18εκ. x 28εκ. 12/ΥΠ. - 72/ΚΙΒ.

4M0310 MOSAIC FUN DINOSAUR WORLD 00-03639 ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΜΩΣΑΪΚΟ ΔΕΙΝΌΣΑΥΡΟΙ ΚΑΡΤΕΛΑ

46

4M0311 MOSAIC COLOURFUL CUPCAKE DELIGHT 00-03640 ΚΑΤΑΣΚΕΥΉ ΜΩΣΑΪΚΌ ΚΕΚΑΚΙΑ ΚΑΡΤΈΛΑ

4M0120 SAND ART 00-03010 ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΤΕΧΝΗ ΜΕ ΑΜΜΟ 4 ΣΧ. Κάνε µια κατασκευή τέχνης µε έναν πρωτότυπο τρόπο που θα σε ενθουσιάσει. Διαστάσεις: 21εκ. x 32εκ. 24/ΥΠ. - 144/ΚΙΒ.

4Μ0423 RAINBOW BEE DROPS SUNCATCHER 00-04677 ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΒΙΤΡΟ ΚΥΨΕΛΗ


4M0307 WIND UP DINOSAURS 00-04639 ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΚΟΥΡΔΙΣΤΟΙ ΔΕΙΝΟΣΑΥΡΟΙ

4Μ0392 SHRINKING CRAFT CIRCUS 00-04621 ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΤΣΙΡΚΟ

Φτιάξε τους δικούς σου κουρδιστούς δεινόσαυρους και βάλε τους να κάνουν αγώνες ταχύτητας πάνω στο τραπέζι σου. Εύκολοι στην κατασκευή, αχτύπητοι στην διασκέδαση. Περιέχονται οδηγίες στα Ελληνικά. Διαστάσεις: 22εκ. x 18εκ. x 5εκ. 6/ΥΠ. - 48/ΚΙΒ.

Κατασκεύασε µία σκηνή τσίρκου µε ζωάκια ακροβάτες! Ο ελέφαντας κάνει ποδήλατο, η φώκια ισορροπεί µια µπάλα στο κεφάλι της και το λιοντάρι έγινε ζογκλέρ! Χρωµάτισέ τα, ψήσ’ τα στο φούρνο και δες τα να συρρικνώνονται ως δια µαγείας! Περιέχονται οδηγίες στα Ελληνικά. Διαστάσεις: 18εκ. x 22εκ. x 5εκ. 6/ΥΠ. - 48/ΚΙΒ.

4M0177 PLASTIC BAG MONSTER 00-04580 ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΜΑΡΙΟΝΕΤΑ ΤΕΡΑΤΑΚΙ

Μάζεψε όλες τις ανεπιθύµητες πλαστικές σακούλες και δηµιούργησε ένα οικολογικό έργο. Μετάτρεψε τις σακούλες σε 2 απίθανες µαριονέτες τερατάκια. Μια ωραία διακόσµηση για το σπίτι, απλά πρόσθεσε λίγη φαντασία. Περιέχονται οδηγίες στα Ελληνικά. Διαστάσεις: 22εκ. x18εκ. x 5.5εκ. 6/ΥΠ. - 48/ΚΙΒ.

4Μ0301 DOUGH MOSAIC-MAKING KIT (OCEAN) 00-04600 ΚΑΤΑΣΚΕΥΉ ΠΛΑΣΤΟΖΥΜΑΡΑΚΙ ΩΚΕΑΝΟΣ

4Μ0302 DOUGH MOSAIC-MAKING KIT (GARDEN) 00-04602 ΚΑΤΑΣΚΕΥΉ ΠΛΑΣΤΟΖΥΜΑΡΑΚΙ ΚΗΠΟΣ

4Μ0190 PAINT YOUR OWN KITE 00-04585 ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΧΑΡΤΑΕΤΟΣ

Βάλε το πλαστοζυµαράκι µέσα στο καλούπι και δηµιούργησε καταπληκτικά µωσαϊκά σχέδια. Είναι τόσο απλό! Περιέχονται οδηγίες στα Ελληνικά. Διαστάσεις: 22εκ. x 18εκ. x 5εκ. 6/ΥΠ. - 36/ΚΙΒ.

Βάλε το πλαστοζυµαράκι µέσα στο καλούπι και δηµιούργησε καταπληκτικά µωσαϊκά σχέδια. Είναι τόσο απλό! Περιέχονται οδηγίες στα Ελληνικά. Διαστάσεις: 22εκ. x 18εκ. x 5εκ. 6/ΥΠ. - 36/ΚΙΒ.

Κατασκεύασε τον δικό σου µοναδικό χαρταετό και ζωγράφισε τον µε το δικό σου στιλ!!! Δοκίµασε µία ηλιόλουστη µέρα να τον αφήσεις να πετάξει ψηλά και διασκέδασε µε τους φίλους σου και την οικογένεια σου. Περιέχονται οδηγίες στα Ελληνικά. Διαστάσεις: 55.5εκ. x 11.5εκ. x 4.5εκ. 6ΥΠ. / 36 ΚΙΒ.

4M0309 3D ART UNDERWATER WORLD 00-03638 ΚΑΤΑΣΚΕΥΉ ΘΑΛΑΣΣΙΟΣ ΚΌΣΜΟΣ 3D

4Μ0280 4Μ0122 HOLOGRAΡΗIC SCRAPE DOODLING PAINT YOUR OWN FUN MASK 00-03331 ΖΩΓΡΑΦΙΚΗ ΜΑΣΚΑ 00-03635 ΔΗΜΙΟΥΓΙΕΣ ΖΩΓΡΑΦΙΚΗΣ ΟΛΟΓΡΑΜΜΑΤΑ Δηµιούργησε την δικιά σου µάσκα µε τα χρώµατα και τα σχέδια που επιθυµείς. Αυτή η µάσκα σίγουρα θα είναι µοναδική. Διαστάσεις: 31εκ. x 21εκ. 12/ΥΠ. - 72/ΚΙΒ.

4Μ0346 DRAGON WORLD 00-03825 ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΖΩΓΡΑΦΙΚΗ ΔΡΑΚΟΙ

Φτιάξε τους δικούς σου δράκους και χρωµάτισέ τους όπως σου αρέσει. 3 εντυπωσιακά µοντέλα δράκων για να διακοσµήσεις το δωµάτιό σου ή να παίξεις µε τους φίλους σου! Περιέχονται οδηγίες στα Ελληνικά. Διαστάσεις: 33εκ. x 24εκ. x 2εκ. 12/ΥΠ. - 48/ΚΙΒ.

47


4M0203 TORNADO MAKER 00-03300 ΑΝΕΜΟΣΤΡΟΒΙΛΟΣ ΣΩΛΗΝΑΣ

4M0204 CARTESIAN DIVER 00-03301 ΚΑΡΤΕΣΙΑΝΟΣ ΔΥΤΗΣ

Μάθε πώς µπορείς να δηµιουργήσεις έναν ανεµοστρόβιλο µε νερό. Δες τις επιδράσεις της βαρυτικής έλξης του νερού µέσα στο µπουκάλι. Διασκέδασε µε ένα φυσικό φαινόµενο. Διαστάσεις: 13εκ. x 19.5εκ. 12/ΥΠ. - 144/ΚΙΒ.

Κατασκεύασε ένα καρτεσιανό δύτη χρησιµοποιώντας ένα σταγονόµετρο, χαλκό, ροδέλες και ένα γάντζο. Τοποθέτησε τον µέσα σε ένα µπουκάλι µε νερό και µάθε πως η αλλαγή της πίεσης µπορεί να κάνει τον δύτη να επιπλέει ή να βυθίζεται. Διαστάσεις: 13εκ. x 19.5εκ 12/ΥΠ. - 144/ΚΙΒ.

4M0205 BALLOON POWERED HOVERCRAFT 00-03302 ΧΟΒΕΡΚΡΑΦΤ ΜΕ ΜΠΑΛΟΝΙ

4M0206 MINI PAPER KITE 00-03303 ΜΙΝΙ ΧΑΡΤΑΕΤΟΣ

4M0208 MINI DIVING SUBMARINES 00-03219 ΚΑΤΑΔΥΤΙΚΑ ΥΠΟΒΡΥΧΙΑ

Μάθε τις επιστηµονικές αρχές πως ένας αετός παραµένει στον αέρα. Δοκίµασε τις ικανότητες σου και δες πόσο ψηλά µπορείς να πετάξεις τον αετό σου. Διαστάσεις: 13εκ. x 19.5εκ. 12/ΥΠ. - 144/ΚΙΒ.

Αυτά τα µίνι υποβρύχια θα σε εκπλήξουν, κινούνται µε µπέικιν πάουντερ! Τοποθέτησε τα σε ένα ποτήρι µε νερό και παρακολούθησε την κατάδυση και την ανάδυση που θα κάνουν στο νερό. Διαστάσεις: 13εκ. x 19.5εκ. 12/ΥΠ. - 144/ΚΙΒ.

4M0263 MORSE CODE 00-03307 ΚΩΔΙΚΑΣ ΜΟΡΣ

4Μ0118 ILLUSION SPINNER 00-13213 ΠΕΡΙΣΤΡΕΦΟΜΕΝΗ ΑΥΤΑΠΑΤΗ ΣΒΟΥΡΑ

4Μ0440 MAGIC NAILS 00-03312 ΜΑΓΙΚΑ ΚΑΡΦΙΑ

4Μ0081 HOVER JET 00-03260

Ένα µικρό κόλπο επιστήµης που δηµιουργεί µεγάλες εκπλήξεις! Αυτές οι ψευδαισθήσεις θα καταπλήξουν εσάς, τους φίλους σας και την οικογένειά σας. Διαστάσεις: 14 εκ. X 22 εκ. 24/ΥΠ. - 192/ΚΙΒ.

48

Κατάπληξε τους φίλους σου µε αυτό το υπέροχο µαγικό τρικ που αψηφά την βαρύτητα! Προσπάθησε να στηρίξεις δέκα καρφιά πάνω σε ένα! Διαστάσεις: 13εκ. x 19,5εκ. x 2,5εκ. 12/ΥΠ. - 72 ΚΙΒ.

Κατασκεύασε το δικό σου Χόβερκραφτ και µάθε πως η τριβή µπορεί να µειωθεί µε ένα λεπτό στρώµα αέρα που κάνει το όχηµα να κινείται οµαλά κατά µήκος της επιφάνειας. Διαστάσεις: 13εκ. x 19.5εκ. 12/ΥΠ. - 144/ΚΙΒ.

Επικοινώνησε µε µυστικά µηνύµατα χρησιµοποιώντας τον Κώδικα Μορς όπως και οι αληθινοί κατάσκοποι. Μπορείς να χρησιµοποιήσεις το µηχανισµό που στέλνει σήµατα µορς και σαν µπρελόκ για τα κλειδιά σου. Διαστάσεις: 13εκ.χ19,5εκ.χ1,5εκ. 12/ΥΠ. - 144/ΚΙΒ.

Δώσε δύναµη µε ένα απλό µπαλόνι. Πιθανώς αυτό είναι ένα πάρα πολύ σπάνιο αιωρούµενο όχηµα στον κόσµο! Δοκίµασε πως αυτή η έξυπνη µηχανή µειώνει την ένταση στον αέρα & κινείται συνεχώς χωρίς κόπο. Είναι µια ευφυής επιστήµη µικροεφευρέσεων. Διαστάσεις: 13εκ. x 18.5εκ. x 3εκ. 12/ΥΠ. - 144/ΚΙΒ.


4M0110 DIG GLOW SHARK TOOTH FOSSILS 00-05918 ΑΝΑΣΚΑΦΗ ΑΥΓΟΥ ΔΟΝΤΙ ΚΑΡΧΑΡΙΑ

4Μ0441 GLOW SKULL 00-03313 ΦΩΣΦΟΡΟΥΧΟ ΚΡΑΝΙΟ

4Μ0474 X-RAY PROJECTOR 00-03315 ΠΡΟΤΖΕΚΤΟΡΑΣ ΑΚΤΙΝΕΣ Χ

4M0356 MOON TORCH 00-03310 ΦΑΚΟΣ ΦΕΓΓΑΡΙ

4Μ0063 FRINGE ROVER 00-03268

Ανακάλυψε το ανθρώπινο σώµα µε αυτόν τον καταπληκτικό προτζέκτορα ακτίνων Χ. Δες 8 διαφορετικές δοµές οστών µε τον δίσκο ακτίνων Χ!. Η προβολή γίνεται σε απόσταση 5 µέτρων ή παραπάνω. Διαστάσεις: 13εκ. x 19,5εκ. x 3,5εκ. 12/ΥΠ. - 72/ΚΙΒ.

Με αυτόν τον απίθανο φακό έχεις το φεγγάρι στα χέρια σου! Φώτισε στον τοίχο του δωµατίου σου ή όπου αλλού θες και δες την πανσέληνο πιο κοντά σου από ποτέ. Διαστάσεις: 13εκ. x 19,5εκ.x2,8εκ. 12/ΥΠ. – 72/ΚΙΒ.

4M0036 DIG A GLOW DINOSAUR 00-05920 ΑΝΑΣΚΑΦΗ ΔΕΙΝΟΣΑΥΡΟΥ ΑΠO ΑΥΓO Kάνε ανασκαφή. Σπάσε το αυγό µε το ειδικό σφυράκι και βρες ένα από τα 6 διαφορετικά σχέδια φωσφορούχων δεινοσαύρων! Κάνε συλλογή βρες και τα 6 σχέδια! Διαστάσεις: 15εκ. x 22εκ. x 6εκ. 12/ΥΠ. - 48/ΚΙΒ.

Kάνε ανασκαφή! Σπάσε το αυγό µε το ειδικό σφυράκι και βρες ένα δόντι καρχαρία και µε το σχοινάκι που περιέχει µπορείς να το κρεµάσεις στον λαιµό σου. Διαστάσεις: 15εκ. x 22εκ. x 6εκ. 12/ΥΠ. - 48/ΚΙΒ.

Μάθε για την δοµή του εγκεφάλου µε αυτό το φωσφορούχο κρανίο! Γίνεται και µπρελόκ για να το έχεις µαζί µε τα κλειδιά σου! Διαστάσεις: 13εκ. x 19,5εκ. x 5εκ. 12/ΥΠ. - 72 ΚΙΒ.

Κούρδισε το αυτοκινητάκι και τοποθέτησέ το επάνω στην επιφάνεια του ψυγείου ή άλλη λεία επιφάνεια. Παρατήρησε το αυτοκίνητο πώς τρέχει επάνω στην επιφάνεια που το έχεις βάλει µε δύναµη την βαρύτητα. Διαστάσεις: 13 εκ. X 18 εκ. X 4,5 εκ. 24/ΥΠ. - 192/ΚΙΒ.

4Μ0224 ΑΝΑΣΚΑΦΗ ΔΙΣΚΟΒΟΛΟΣ ΤΟΥ ΜΥΡΩΝΑ 00-06003 Γίνε και εσύ ένας αρχαιολόγος! Σκάψε και ανακάλυψε το άγαλµα του Δισκοβόλου του Μύρωνα και µάθε πώς ζούσαν οι αθλητές στην αρχαία Ελλάδα. Ζήσε την ατµόσφαιρα και τη συγκίνηση των αρχαίων ολυµπιακών αγώνων, για χάρη των οποίων σταµατούσαν ακόµα και οι πόλεµοι!

49


50


51


0202 ΓΟΣ ΑΛΟ ΚΑΤ 1 202

Μπείτε στην παρέα µας

B2B Ηλεκτρονικές παραγγελίες στο www.koutropoulos.gr

Α. & Γ. ΚΟΥΤΡΟΠΟΥΛΟΣ & ΣΙΑ Ο.Ε ΕΔΡΑ: ΣΤ. ΣΑΡΑΦΗ 6-8, Τ. Κ. 16 452, ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗ YΠOK: ΚΕΦΑΛΛΗΝΙΑΣ 18, Τ. Κ. 17 455, ΑΛΙΜΟΣ Τηλ: 210 99 55 164 - 211 01 28 928 Fax: 211 01 28 929 www.koutropoulos.gr • info@koutropoulos.gr


Issuu converts static files into: digital portfolios, online yearbooks, online catalogs, digital photo albums and more. Sign up and create your flipbook.