Page 1

AV †† Kontor Syd - Din AV rådgiver

Professionelle AV-løsninger -der passer til jeres behov Projektorer lærreder tavler Interaktive Videokonferencer informationsskærme kabling

av-løsninger Styrepaneler Bookingsystemer LED-skærme møderumsskærme pyloner trådløs overførsel

God service...det er os! Sønderborg Elholm 2 6400 Sønderborg Tlf. 74 12 32 00

Padborg

Dammen 2 6330 Padborg Tlf. 74 12 33 60

Haderslev Christian X’s Vej 2 6100 Haderslev Tlf. 74 12 33 70

Vejen

Ådalen 13A 1.th. 6600 Vejen Tlf. 74 12 33 50


AV †† Kontor Syd – vi er eksperter i informationsdeling

Få budskabet ud med info-skærme Lad os hjælpe med at få budskabet ud. Kontor Syd har løsningen. Kontor Syd tilbyder en skærmbaseret kommunikationsløsning, som er udviklet specielt til de behov og krav virksomheder, kommuner, uddannelses institutioner, detailkæder og lignende har for hurtigt, effektiv og fleksibel kommunikation via infoskærme.

† 100% Hosted løsning † Driftsabonnement omfatter drift, fri support og løbende softwareopdatering † Ingen uforudsete udgifter til drift af system og servere † Få hjælp når du har brug for det † Ingen udgifter til softwareopdateringer

Udvendige LED skærme/pyloner Vi tilbyder High Quality LED skærme fra ViewNet. Fordele ved LED Pyloner er at de kan kunde tilpasses i størrelse og udsendende. Vi sørger for alt lige fra projektering til drift.


AV †† Kontor Syd – Mødelokalet der altid er klar til brug

Nem og enkel betjening af AV-udstyr Med et betjeningspanel slipper du for at lede efter fjernbetjeninger. Med et enkelt tryk kan du tænde og slukke for udstyret. Touch panel, vægpanel eller via tablets - vi rådgiver gerne.

Gem kabel rodet eller lav trådløs overførsel Undgå kabelrodet med en indbygget kabelbrønd i mødebordet. Her kan alle tilslutnings-kabler ligge skjult og klar til brug, bare løft låget og start mødet.

Trådløs billede- og lydoverførsel Del dit indhold trådløst fra PC/Mac eller SmartPhone/tablet til projektor/skærm. Isæt en USB-dongel i din PC og start præsentationen. Nemt, smart og driftssikkert.


AV †† Kontor Syd - landsdækkende installationsafdelinger

Kontor Syd tilbyder landsdækkende installationsaftaler † Vi samarbejder med kompetente uddannede elektrikere, som dagligt arbejder med AV † Vi kan derfor også tilbyde el- og netværkskabling † I samarbejde med arkitekter, designere og slutbrugere, vil vores kvalificerede og professionelle installatører levere et ensartet og højt niveau af håndværk † Det primære formål med de AV-installationer vi designer er, at gøre den teknologi, vi installerer, let at bruge † Vi giver on-site idriftsættelse samt uddannelse af personale for at sikre, at din AV installation er problemfri og nem at bruge † Vores installatører deltager i regelmæssige installations- og produktuddannelser for at sikre, at de holde dig ajour med det nyeste udstyr og installationsteknikker

Lars Juhler nt le

Salgskonsu

God service...det er os!

yd.dk lju@kontors 7412 3237 5 4 + Direkte:

Sønderborg Elholm 2 6400 Sønderborg Tlf. 74 12 32 00

Padborg

Dammen 2 6330 Padborg Tlf. 74 12 33 60

Haderslev Christian X’s Vej 2 6100 Haderslev Tlf. 74 12 33 70

Vejen

Ådalen 13A 1.th. 6600 Vejen Tlf. 74 12 33 50

Kontor Syd - Din AV rådgiver  
Kontor Syd - Din AV rådgiver  

Professionelle AV løsninger

Advertisement