Diplom Is katalog23

Page 1

Vår 2023

Produktkatalog
Nyhet!
PRODUKTKATALOG | 2023 2

Alles favoritt er en Diplom-Is

Det er vår nye visjon – og det jobber vi hver dag med å levere på. Vi skal gjøre det enkelt for deg som kunde å tilby noe for enhver smak –enten du driver butikk, kiosk, restaurant eller service. I år har vi derfor valgt å gjøre produktkatalogen digital slik at vi kan oppdatere den ved nyhetsslipp og i henhold til sesong. Diplom-Is jobber hele tiden for å bli mer bærekraftige, og ved å unngå å trykke opp mer enn nødvendig er dette et steg i riktig retning.

Dersom du ønsker en trykket katalog skal du selvfølgelig få det, men vi ønsker at så mange som mulig kun bruker den digitale. Planen er å oppdatere produktkatalogen ved vindu 1, 2 og 3. Så det blir enklere for deg som kunde å se hvilket sortiment som er aktuelt og hva vi tror forbruker vil ha.

Det er den unike Diplom-Is-kulturen som gjør dette mulig. Vi som jobber her, er stolte av å jobbe med en av Norges mest kjente merkevarer. Det å spre glede til det Norske folk, søke forbedringer og utvikle oss i takt med kundene ligger dypt forankret i Diplom-Is og favner hele verdikjeden.

Vi har en solid nyhetspakke i 2023! Og så har vi selvfølgelig kjernen. Kjernen i iskremkategorien som nordmenn elsker. Klassikerne som har vært med oss en årrekke og som overbeviser forbruker år etter år. Vi leverer et sortiment i

2023 som vi er stolte av, og som vi mener treffer forbrukere over hele landet – enten de har hatt samme favoritt siden 80-tallet, eller søker nye iskremøyeblikk. Vi vil selvfølgelig også hente frem en favoritt fra arkivet. Vi håper den vekker gode minner!

Tusen takk for tilliten dere viser oss. Vi ønsker alle våre kunder og samarbeidspartnere et godt iskrem-år med Diplom-Is!

Med

PRODUKTKATALOG | 2023 3

Når du henter en is, henter du også frem noe mer. Ikke bare henter du de gode smakene, – du henter også frem følelsene de skaper!

Derfor sier vi: Hent frem barnet i deg. Hent frem Diplom-Is.

Historien om Diplom-Is er en ekte feelgoodhistorie. Vi liker å få folk til å smile og senke skuldrene, enten de er kunder, leverandører eller iskremelskere. Vi har skapt iskrem for generasjoner gjennom snart 100 år. Derfor er det naturlig for oss å tenke på det samfunnet fremtidige generasjoner skal nyte sin is i. Det perspektivet har vi når vi jobber med å utvikle fremtidens klassikere, og når vi produserer iskrem så bærekraftig vi kan, for folk og miljø.

Vi har mye å være stolte av. Vi har skapt glede med iskrem i mange år, på så mange måter. Alle har et iskremminne som betyr noe, og kanskje en favoritt som tar deg tilbake dit. Den historikken verner vi om. Men markedsledere som lener seg fornøyd tilbake blir forbigått. Vi tar ansvar for vekst i iskremkategorien, nye situasjoner og nye tider for is. Vi produserer nye produkter pakket på nye måter, og det er sånn vi skaper nye gode minner og morgendagens klassikere.

Det finnes noen rare regler om at is er noe man spiser når solen skinner, eller bare på 17. mai. Men vi trenger kanskje enda mer å feire når solen ikke skinner og når det ikke er fest. Det skjer nemlig noe med folk når de er sammen med Diplom-Is. Det er bare å prøve, men alle vet at det er umulig å se sur ut når man spiser iskrem. Lykke kommer ikke av seg selv, men det er ganske lett å skape sammen med Diplom-Is. Det vi tror på er at iskrem gjør alt litt bedre. Alltid.

Vi lager produkter som følger folk gjennom hele livet. Derfor må vi også ha formater som passer til alle slags folk, alle anledninger og spisesituasjoner. Det er når vi lykkes med dette at vi er hele Norges iskrem.

Skikkelige råvarer, godt samarbeid, glede i boks og på pinne - det er sånn folk vet at de har med Diplom-Is å gjøre.

Produktkatalog 2022 • Side 2
PRODUKTKATALOG | 2023 4
Hent frem barnet i deg. Hent frem Diplom-Is. Hent frem barnet i deg Hent frem Diplom-Is PRODUKTKATALOG | 2023 5

Årets Diplom-Is nyheter!

«De som vet de vet» er tilbake, og i år henter vi frem klassikeren

Sitting Original som i 2008 ble en folkefavoritt. Vi har tro på at vaniljeog jordbærisen med det knasende tuttifrutti strøsselet blir årets nyhet – på lik linje med tidligere års suksesser!

Sitting Original er en favoritt hos barna, men siden salgslutt i 2008 har det også vokst frem mange voksne «sitting lovers» som husker klassikeren. Sosiale medier og kundeservice har merket stor etterspørsel etter Sitting Original og endelig kan vi ta den tilbake gi folket det de vil ha.

Kræsj Pink var den første «De som vet de vet» suksessen i 2020 og erstattes i 2023 av en helt ny smakskræsj - nemlig Kræsj Green! Originalen fikk i sin tid den høyeste prøvingen noensinne og vi har tro på at årets smakskræsj også er en vinner. Spenningen i isen ligger i nettopp den ukjente smakskombinasjonen som vi sammen skal jakte svaret på gjennom sesongen. Dette er en spennende saftis med sjokoladetupp og med tyggegummipinnen som skiller seg fra all annen småis.

Lollipop ble først lansert i 1966, og er en folkekjær saftis som har skapt sommerminner i flere generasjoner. I 2018 lanserte vi Lollipop boksis 1,2 l, og i 2023 utvider vi Lollipop-universet med enda en spennende multipacknyhet; Lollipop Pæresplitt.

Lollipop Pæresplitt kombinerer det beste fra to verdener – en kjerne av kremet fløteis og et trekk av saftig pærefruktis. Det hele er toppet med deilig sjokolade. Pæresmaken er en favoritt hos mange, og med nyheten Lollipop Pæresplitt er den klassiske smaken endelig er tilbake i en ny versjon.

I tillegg har vi en annen godbit på lur. Sammen med vår samarbeidspartner Candy People kommer nå Lollipop også som godteri!

Produktkatalog 2022 • Side 2
NYHET! PRODUKTKATALOG | 2023 6

HENT FREM SOMMEREN MED DIPLOM-IS NYHETENE

*Lollipop godteri får du kjøpt av våre venner i Candy People. PRODUKTKATALOG | 2023 7

Diplom-Is er i gang med utfasingen av karragenan og CMC

I 2022 har debatten rundt tilsetningsstoffene karragenan (E407) og CMC (E466, E467) også kjent som natrium karboksymetylcellulose eller cellulosegummi, tatt seg opp i norske medier. Vi har også fått en del spørsmål internt i Diplom-Is, fra kunder og forbrukere.

Det første som er viktig å presisere er at det er trygt å spise Diplom-Is. Karragenan og CMC er vanlige og godkjente tilsetningsstoffer som benyttes i mange ulike matvarer i dag, deriblant iskrem. Vi bruker disse tilsetningsstoffene i en del av våre produkter for å sikre produktenes kvalitet, holdbarhet og spiseopplevelse. Både norske og internasjonale myndigheter vurderer tilsetningsstoffene som helt trygge.

Diplom-Is jobber hele tiden for å møte kunders og forbrukers ønsker og forventninger til oss. Vi har derfor over en lang periode jobbet med å finne gode alternativer til karragenan og CMC. Bakgrunnen for det er EFSAs call for data som ble utstedt i 2018, og tilbakemeldinger vi får fra forbrukere og kunder med ønske om at vi fjerner disse tilsetningsstoffene.

Iskrem er et komplisert produkt, og det er vanskelig å finne gode alternativer som bevarer den kvaliteten, holdbarheten og spiseopplevelsen som skal kjennetegne Diplom-Is. Dette har derfor tatt tid. Høsten 2022 ga arbeidet resultater, og vi fant noen alternativer vi hadde stor tro på. Disse ble så testet i stor skala med vellykket resultat.

Vi er derfor veldig glade for å kunne lansere flere nyheter denne våren uten karragenan, som for eksempel Lollipop pæresplitt og Royal lakris. Vi har også startet produksjon av Diplom-Is Krone-Is uten karragenan og cmc, som blir å finne i butikk med glidende overgang utover våren.

Produktkatalog 2022 • Side 2
PRODUKTKATALOG | 2023 8
PRODUKTKATALOG | 2023 9

Som en del av problemet, må vi også være del av løsningen

Diplom-Is eier hele verdikjeden, fra produksjon av iskrem i fabrikk til distribusjon i butikk. Dette gir en unik innsikt og mulighet til å jobbe målrettet med bærekraftige tiltak fra start til mål. I 2021 utarbeidet vi en ny strategi der bærekraftig vekst står sentralt. Vi har pekt ut fotavtrykk, emballasje, matsvinn og ernæring som våre hovedområder.

Vi har målsatt at vi i 2025 kun skal bruke fornybar energi i vår produksjon, kun resirkulerbar emballasje, en reduksjon av matsvinn med 50% og at vi skal drive veksten av sunnere alternativer i iskremkategorien. Vi er medlem av Grønt Punkt, har avlagt Plastløftet, signert bransjeavtalen for tilrettelegging av sunnere kosthold og samarbeider med Matvett. Vi er Miljø-fyrtårnsertifisert, ISO 9001:2015 og FSSC 22000 sertifisert.

Bærekraft har lenge vært på agendaen til Diplom-Is, og nå løfter vi arbeidet ytterligere. Som en del av problemet, må vi også være del av løsningen – og det gjør vi ved å integrere bærekraft i alle våre arbeidsprosesser.

Det skal være gøy, trygt og utviklende å jobbe i Diplom-Is! Vi jobber derfor målrettet mot 100% engasjement og 0 skader. Vi velger bevisst råvarer og emballasje som er produsert på en bærekraftig måte, og samarbeider med våre leverandører der det er nødvendig å finne nye mer bærekraftige løsninger.

Som kunde kan du derfor være trygg på at produktene du kjøper er produsert slik at mennesker, dyr og miljø har blitt tatt vare på!

Produktkatalog 2022 • Side 2
Lyst å lese mer?
PRODUKTKATALOG | 2023 10
Her finner du vår bærekraftsrapport for 2021:

Diplom-Is rydder etter festen

Den 2. mai 2022 la vi ut en post på Linked-In: I år blir det endelig skikkelig 17. maifeiring igjen – og dermed også en mer typisk dagen derpå. Diplom-Is sine medarbeidere over hele landet skal derfor ut og rydde opp ispinner, teskjeer, emballasje og annet avfall som har kommet på avveie. Men det er ikke bare is som spises på 17. mai... så Ringnes AS, er dere med? Sammen med Hold Norge Rent skal vi rydde etter festen!

Posten fikk enorm respons! Her traff vi åpenbart en nerve i det Norske folk. Ideen kom fra en av våre fantastiske ansatte i slutten av mars, og vi hev oss rundt for å finne ut hvordan vi kunne løse dette. Vi kontaktet Hold Norge rent for å undersøke

om det var behov for rydding 18. mai, eller om det ble håndtert godt nok av kommunene rundt om. De bekreftet at det var behov – og jammen fikk de rett! På bare noen timer samlet DiplomIs ansatte inn over 300 kg søppel. Hold Norge rent hjalp oss med utstyr og fagkompetanse, og Ringnes tok utfordringen på strak arm og ble med på ryddesjauen.

18. mai 2022 går derfor inn i historiebøkene til Diplom-Is som en suksess, og planleggingen for hvordan vi skal ta dette ut i 2023 er allerede i gang!

300 kg søppel

på bare noen timer

Bli med å rydde du og! Ingen kan gjøre alt – men alle kan gjøre noe. La oss sammen sørge for å holde land og strand like fin som før!

PRODUKTKATALOG | 2023 11
PRODUKTKATALOG | 2023 12
PRODUKTKATALOG | 2023 13
PRODUKTKATALOG | 2023 14

Når vi ser folk spise eller servere Royal, da ser vi en som er livsnyter akkurat der og da. I Diplom-Is synes vi at det å nyte livet burde være tilgjengelig for alle.

Folk kjenner igjen Royal på boksen, knekken i pinneisen, overflaten, men mest av alt på følelsen av å sette en skje eller tennene i den. Hva skjer da? Vi koser oss sammen. Royal gjør vanlige situasjoner helt uvanlig hyggelige. En tirsdag på bensinstasjonen blir en fest, og en vanlig familiemiddag blir til en anledning sammen med Royal.

Det finnes andre som lager premium iskrem, både utenlandske merkevarer og lokale håndverksmakere. Men ingen gjør premium på norsk som Royal. Det norske er både natur og kultur. Akkurat som Royal, er naturen både spektakulær og tilgjengelig for alle. Den norske kulturen bor i allemannsretten, i dugnad, i et ekte smil og et Hei. Vi er stolte av at vi kan stole på hverandre og at det beste i landet ikke er forbeholdt en liten elite.

I dag har vi en hel portefølje av Royal-iskrem i både boks og på pinne, med råvarer av høy kvalitet og smakskombinasjoner bare Royal kan gi.

Royal er en viktig bidragsyter i Diplom-Is sitt gledessprederprosjekt. Ved å være tilgjengelig premium is som alle kan ta seg råd til. Vi er stolte av å lage det aller beste av all den førsteklasses isen Diplom-Is kan levere.

PRODUKTKATALOG | 2023 15

Pinneisen du elsker, nå på boks!

Favoritten Royal Trippel Magi kommer i 2023 i et nytt format, nemlig boksis. Dette er en norsk fløteiskrem med salt karamellsmak med karamellflakbiter og ekte melkesjokolade for ekstra nytelse. Dette er den tredje “trippel-småisen” som lanseres på boks – og som bidrar til at favoritten kan nytes i selskap med andre.

Ny! PRODUKTKATALOG | 2023 16

For alle lakriselskere der ute!

Nyheten Royal Trippel Lakris er en forsterket smaksopplevelse av den originale Royal lakris, med mer av alt du elsker for en ekstra premium opplevelse. Det er en norsk fløteiskrem med salt lakrissaus, dyppet i ekte melkesjokolade med lakrisperler og lakristrekk som vil friste alle lakriselskere der ute.

Ny! PRODUKTKATALOG | 2023 17
PRODUKTKATALOG | 2023 18

God smak og fristelse er en viktig del av denne historien. Folk velger ikke Dream når de egentlig vil ha noe annet. Folk velger Dream fordi den er god og god for dem.

Vi som jobber med Dream tror på yoghurtis. Det gir oss en viktig jobb å gjøre, for selv om vi i Norge elsker is, så er ikke yoghurtis et like tydelig alternativ i Norge som i mange andre land enda. Det skal vi gjøre noe med, sammen med andre som elsker yoghurtis.

Dream har en tydelig stemme og fortjener å bli hørt. Vi vil feire at de som har et bevisst forhold til hva de putter i kroppen sin også koser seg med lett og deilig is. Vi feirer at helse handler om mye mer enn sukker og kalorier. Det handler om livskvalitet, og om å finne rom til å ta vare på seg selv, de man er glad i og naturen rundt oss.

Vi er en viktig bidragsyter inn i Diplom-Is sitt gledessprederprosjekt ved å skape dette rommet for ro, aksept og fravær av forventninger. Dream er et bevis på innovasjonskraften som bor i Diplom-Is, og at vi er en iskremmaker som forstår og leverer i tråd med behovene i vår tid.

PRODUKTKATALOG | 2023 19

Løp inn 7055 is for barnekreftsaken

I august 2021 så en av våre ledere et innlegg om en innsamlingsaksjon litt utenom det vanlige: Barnekreftforeningens Løp for meg.

Konseptet er enkelt. Løp hvor du vil, når du vil, så langt du vil - alene, med vennegjengen eller meld på hele bedriften. Vi valgte det siste.

På Barnekreftforeningen sine hjemmesider kunne vi lese at iskrem, i tillegg til å være noe de fleste barn liker, kan virke lindrende på blemmer og belegg i munnen som følger av cellegiftbehandling.

Vi bestemte oss derfor for å donere en is per km løpt av våre ansatte til Barnekreftforeningen og barnekreftavdelingene rundt i landet. Dette i tillegg til å donere et beløp til forsking på barnekreft.

Vi har nå gjennomført Løp for meg i Diplom-Is to år på rad, og fra 2021 til 2022 doblet vi nesten antall km løpt, og etter endt september 2022 kunne vi telle hele 7055 km, eller 7055 is.

7055 is til Barnekreftforeningen

Takk til Barnekreftforeningen for et supert opplegg! Vi gleder oss allerede til 2023 - og oppfordrer våre kunder og samarbeidspartnere til å bli med!

PRODUKTKATALOG | 2023 20
PRODUKTKATALOG | 2023 21

Plakatering øker salget!

En fristende iskremplakat er en viktig faktor i kjøpsprosessen og en godt utarbeidet plakat kan være avgjørende for salg. Vi ønsker å trekke kundene mot prøving av nyhetene samtidig som det er viktig at alle produktene har et fristende uttrykk. Husk å bestille det du trenger av årets småiskart. Hent

f avoritt PRODUKTKATALOG | 2023 22
frem din

Årets nyhetsplakater

Forbruker ønsker fristelse og lar seg inspirere av godt materiell. Sørg for at du har plakater og gulvklistremerker som trekker kundene til iskremdisken og som hjelper de med å finne sine favoritter!

HENT FREM NYHETENE!
PRODUKTKATALOG | 2023 23
HENT FREM NYHETEN!

12065

SITTING ORIGINAL

Fløteis med vanilje- og jordbærsmak, dyppet i hvitt trekk med knasende tutti frutti strøssel.

64g , 94 ml

ANT. F-PK PR D-PK 20 Ny

11005

LOLLIPOP

Vannis med appelsin- og bringebærsmak. Pyntet med sjokotupp.

62 g, 63 ml

ANT. F-PK PR D-PK 30

12064

KRÆSJ GREEN

Grønn vannis med sjokotupp og sukkerfri tyggegummipinne –hvor smak og farge kræsjer.

68g , 60 ml

ANT. F-PK PR D-PK 30 Ny

12036

KJEMPE YES

Vannis med appelsin, jordbær og sjokotupp.

74 g, 80 ml

ANT. F-PK PR D-PK 24

12038

FRUITERO 80 %

JORDBÆR & BRINGEBÆR

Fruktis med jordbær, eple, bringebær og sitron. 80% frukt og bær. Vegansk.

69 g, 80 ml

ANT. F-PK PR D-PK 20

12007

DREAM MANGO & PASJONSFRUKT

Yoghurtis og sitronsorbet, dyppet i frukttrekk av mango og pasjonsfrukt.

84 g, 110 ml

ANT. F-PK PR D-PK 16

11118

PINUP

Fløteis med vaniljesmak, dyppet i sjokotrekk.

11271

SOL-IS

Fløteis med vaniljesmak, solbærsaus og sjokotrekk.

11137

GULLPINNE

Fløteis med vaniljesmak og fløteis med sjokoladesmak, dyppet i sjokotrekk, tilsatt hvetecrisp.

40,5 g, 67 ml

ANT. F-PK PR D-PK 30

00500

KRONE-IS JORDBÆR

Norsk fløteis med vaniljesmak i krumkakekjeks. Pyntet med jordbærsyltetøy.

74 g, 125 ml

ANT. F-PK PR D-PK 18

65 g, 90 ml

ANT. F-PK PR D-PK 20

00501

KRONE-IS SJOKOLADESMAK

Norsk fløteis med vaniljesmak i krumkakekjeks. Pyntet med sjokosaus og hasselnøttkrokan.

73 g, 125 ml

ANT. F-PK PR D-PK 18

00400

SANDWICH ORIGINAL

Fløteis med vaniljesmak mellom to kjeks.

11918

LITAGO BEGER

LITAGO ®, fløteis med sjokoladesmak.

69 g, 90 ml

ANT. F-PK PR D-PK 20

11464

GIGANT ORIGINAL

Fløteis med vaniljesmak i krumkakekjeks, med jordbærsyltetøy. Dyppet i sjokotrekk.

147 g, 270 ml

ANT. F-PK PR D-PK 8

11189

SMARTIES

Vaniljeis med sjokoladelinser.

67 g, 120 ml

ANT. F-PK PR D-PK 35

125 g, 250 ml

ANT. F-PK PR D-PK 12

7 037210

119188

52 g, 85 ml

ANT. F-PK PR D-PK 20

Produktkatalog 2022 • Side 2
PRODUKTKATALOG | 2023 24

11590

SNICKERS XTRA

Iskrem med peanøtter og myk karamell. Overtrukket med kakaotrekk.

66 g, 72 ml

ANT. F-PK PR D-PK 24

5 000159 460880

12066

ROYAL TRIPPEL LAKRIS

Fløteiskrem med vaniljesmak og salt lakrissaus, dyppet i ekte melkesjokolade med lakrisperler og lakrisovertrekk.

66g/ 90 ml

ANT. F-PK PR D-PK 16 Ny

12015

ROYAL TRIPPEL SJOKOLADE

Fløteiskrem med ekte vanilje og fløteiskrem med sjokoladesmak, dyppet i ekte melkesjokolade med kjeksbiter og ekte hvit sjokolade.

62 g, 90 ml

ANT. F-PK PR D-PK 16

11939

ROYAL PISTASJ

Fløteiskrem med pistasjsmak og sjokosaus, dyppet i ekte mørk sjokolade og pistasjbiter.

73 g, 110 ml

ANT. F-PK PR D-PK 16

07517

LION KING SIZE

Fløteis med sjokolade- og karamellsmak og kjerne av karamellsaus, fylt i krumkakekjeks. Overtrukket med melkesjokolade, tilsatt hvetecrisp.

130 g, 200 ml

ANT. F-PK PR D-PK 8

11934

ROYAL TRIPPEL

Fløteiskrem med vaniljesmak, dyppet lagvis med sjokotrekk, karamell og ekte melkesjokolade.

85 g, 115 ml

ANT. F-PK PR D-PK 16

11935

ROYAL MANDEL

Fløteiskrem laget med ekte vanilje, dyppet i ekte melkesjokolade og mandelbiter.

71 g, 110 ml

ANT. F-PK PR D-PK 16

12016

ROYAL PEANØTT VEGAN

Vegansk is med karamellsmak og peanøttsaus, dyppet i vegansk sjokotrekk og biter av røstet peanøtt.

62 g, 90 ml

ANT. F-PK PR D-PK 20

11888

ROYAL TRIPPEL MAGI

Fløteiskrem med karamellsmak, dyppet lagvis i salt karamell, ekte melkesjokolade og lyst vaniljeovertrekk.

75 g, 90 ml

ANT. F-PK PR D-PK 16

11936

ROYAL MØRK

Fløteiskrem laget med ekte vanilje, dyppet i ekte mørk sjokolade.

71 g, 110 ml

ANT. F-PK PR D-PK 16

PRODUKTKATALOG | 2023 25

12083

LOLLIPOP PÆRESPLITT 10 PK

Fløteis med vaniljesmak dekket med fruktistrekk med pære. Pyntet med sjokotupp.

10 x 45 g, 60 ml

ANT. F-PK PR D-PK 5 Ny

00879

LOLLIPOP 10 PK

Vannis med appelsin- og bringebærsmak. Pyntet med sjokotupp.

10 x 62 g, 63 ml

ANT. F-PK PR D-PK 5

00867

KRONE-IS SJOKOLADESMAK 6 PK

00875

PINUP 10 PK

Fløteis med vaniljesmak, dyppet i sjokotrekk.

10 x 40,5 g, 67 ml

ANT. F-PK PR D-PK 5

11483

SANDWICH ORIGINAL 6 PK

00869

KRONE-IS JORDBÆR 6 PK

Norsk fløteis med vaniljesmak i krumkakekjeks. Pyntet med jordbærsyltetøy.

6 x 74 g, 125 ml

ANT. F-PK PR D-PK 5

00873

BÅTIS 6 PK

Fløteis med vaniljesmak i båtformet kjeks, med jordbærsyltetøy og sjokotrekk.

6 x 63 g, 130 ml

ANT. F-PK PR D-PK 4

11995

KRÆSJ PINK 6 PK

Vannis med ananassmak, sjokotupp og sukkerfri tyggegummpinne.

6 x 68 g, 60 ml

ANT. F-PK PR D-PK 10

12040

FRUITERO 80% MANGO 6 PK

Fruktis med mango og eple. 80% frukt. Vegansk.

6 x 44 g, 50 ml

ANT. F-PK PR D-PK 5

Norsk fløteis med vaniljesmak i krumkakekjeks. Pyntet med sjokosaus og hasselnøttkrokan.

6 x 73 g, 125 ml

ANT. F-PK PR D-PK 5

00841

VANILJESTANG 10 PK

Fløteis med smak av vanilje.

10 x 36,5 g, 37 ml

ANT. F-PK PR D-PK 5

12054

FRI 4 PK

Laktosefri fløteis med vaniljesmak fylt i sprø, glutenfri krumkakekjeks. Tilsatt jordbærsyltetøy og toppet med sjokosaus.

4 x 65 g, 120 ml

ANT. F-PK PR D-PK 8

11873

DREAM LEMON SPLASH MINI 6 PK

Yoghurtis og sitronsorbet, dyppet i frukttrekk av sitron.

6 x 51 g, 70 ml

ANT. F-PK PR D-PK 5

Fløteis med vaniljesmak mellom to kjeks.

6 x 67 g, 120 ml

ANT. F-PK PR D-PK 6

11976

KLASSIKER 12 PK

Mikspakke bestående av noen av våre største klassikere.

2 Krone-is Jordbær,

2 Krone-is Sjokoladesmak,

2 Sandwich,3 Lollipop og

3 Pære-is.

869 g, 1184 ml

ANT. F-PK PR D-PK 5

11665

FRUITERO 10 PK

Fruktis med mango og fruktis med røde bær. Vegansk.

10 x 57 g, 60 ml

ANT. F-PK PR D-PK 5

Produktkatalog 2022 • Side 2
PRODUKTKATALOG | 2023 26

11674

ROYAL MINI SALT KARAMELL 6 PK

Fløteis med karamellsmak, dyppet i salt karamellsaus og ekte melkesjokolade.

6 x 60 g, 80 ml

ANT. F-PK PR D-PK

5

7 037210 116743

12042

ROYAL MINI TRIPPEL SJOKOLADE 6 PK

Fløteiskrem med sjokoladesmak, dyppet i ekte melkesjokolade med kjeksbiter og ekte hvit sjokolade.

6 x 50 g, 75 ml

ANT. F-PK PR D-PK 5

11969

LOLLIPOP

Vannis med smak av appelsin og bringebær.

840 g, 1200 ml

ANT. F-PK PR D-PK 6

11994

VANILJE & SJOKOBITER

Fløteis med smak av vanilje og sjokobiter.

12019

ROYAL PEANØTT VEGAN 3 PK

Vegansk is med karamellsmak og peanøttsaus, dyppet i vegansk sjokotrekk og biter av røstet peanøtt.

3 x 62 g, 90 ml

ANT. F-PK PR D-PK 8

12060

SNICKERS 6 PK

Iskrem med peanøtter og myk karamell. Overtrukket med kakaotrekk.

6 x 45,6 g, 50,3 ml

ANT. F-PK PR D-PK 12

11997

LAKTOSEFRI VANILJE

Laktosefri fløteis med smak av vanilje.

600 g, 1200 ml

ANT. F-PK PR D-PK 6

12018

VANILJE UTEN TILSATT SUKKER

Is med smak av vanilje. Uten tilsatt sukker.

11806

ROYAL MINI TRIPPEL 6 PK

Fløteis med vaniljesmak, dyppet lagvis med sjokotrekk, karamell og ekte melkesjokolade.

6 x 65 g, 80 ml

ANT. F-PK PR D-PK

5

7 037210 118068

12086

FAZER TYRKISK PEBER 8PK

Fløteiskrem med fyll av salt

lakris og lakrisovertrekk med biter av knust Tyrkisk Peber.

8 x 39 g, 60 ml

ANT. F-PK PR D-PK 5

11958

SJOKOLADE & SJOKOBITER

Fløteis med smak av sjokolade og sjokobiter.

619 g, 1200 ml ANT. F-PK PR D-PK 6

11990

PISTASJ & SJOKOBITER

Fløteis med smak av pistasj tilsatt sjokobiter.

622 g, 1200 ml

ANT. F-PK PR D-PK 6

11925

VANILJE

Fløteis med smak av vanilje.

1000 g, 2000 ml

ANT. F-PK PR D-PK

600 g, 1200 ml

ANT. F-PK PR D-PK 6

11926

KROKAN

Fløteis med vaniljesmak tilsatt mandelkrokan.

1000 g, 2000 ml

ANT. F-PK PR D-PK 6

1000 g, 2000 ml

ANT. F-PK PR D-PK

11927

TRESS

Tredelt fløteis med vanilje-, jordbærog sjokoladesmak.

1000 g, 2000 ml

ANT. F-PK PR D-PK

6

6
IKKETILSATT Ny PRODUKTKATALOG | 2023 27
6

11816

CARAMEL BROWNIE BLAST

Mild yoghurtis med smak av sjokolade, med salt karamellsaus og browniesbiter.

11814

CHOCOLATE CHIP COOKIE DOUGH

Yoghurtis med kakedeig og sjokobiter.

12044

DREAM LEMON HEAVEN

Fløyelsmyk yoghurtis med sitronsmak og syrlig sitronsaus.

11946 CHOCO DELIGHT

Is med sjokoladesmak tilsatt sjokoladeflak og sjokosaus. Uten tilsatt sukker og redusert kalori- og fettinnhold.

11947

SALTY CARAMEL DELIGHT

Is med karamellsmak tilsatt karamellbiter og karamellsaus. Uten tilsatt sukker og redusert kaloriog fettinnhold.

11948

FRAPPE DELIGHT

Is med kaffesmak tilsatt melkesjokoladebiter og salt karamellsaus. Uten tilsatt sukker og redusert kalori- og fettinnhold.

MÖVENPIC T E R N AT IONAL TAMP S

Super premium fløteiskrem med mascaponeost, kaffesaus, kjeks og marsalavin. Toppet med et lag kakao.

Produktkatalog 2022 • Side 2
438 g, 800 ml ANT. F-PK PR D-PK 6 264 g, 500 ml ANT. F-PK PR D-PK 8 425 g, 800 ml ANT. F-PK PR D-PK 6 432 g, 800 ml ANT. F-PK PR D-PK 6 264 g, 500 ml ANT. F-PK PR D-PK 8 264 g, 500 ml ANT. F-PK PR D-PK 8 7 037210 118167 7 037210 118143
11556 VANILLA DREAM Super premium Bourbon vaniljeiskrem med vaniljekorn. 450 g, 900 ml ANT. F-PK PR D-PK 4 11555 SWISS CHOCOLATE Super
ANT.
4 12080 TIRAMISU
444 g,
ANT. F-PK
4
MAPLE
med store,
520 g, 900 ml ANT. F-PK PR D-PK 4 PRODUKTKATALOG | 2023 28
premium sjokoladeiskrem med tynne, delikate sjokoladeflak. 510 g, 900 ml
F-PK PR D-PK
810 ml
PR D-PK
11557
WALNUT Super premium iskrem
karamelliserte valnøtter og lønnesirup.

11881

SJOKOLADE

Premium fløteiskrem med sjokoladesmak. Tilsatt sjokosaus og pyntet med sjokoladetrøfler.

11882

PISTASJ & SJOKOLADE

Premium pistasjiskrem laget med fersk norsk fløte med ekte pistasjnøtter og sjokoladeflak.

11883

VANILJE

Premium vaniljeiskrem laget med fersk norsk fløte og ekte vanilje.

11884

CRÈME BRÛLÉE

Premium iskrem laget med fersk norsk fløte og smak av crème brûlée, med karamellsaus og karamellisert sukkerstrø.

11885

SKOGSBÆR & SJOKOLADE

Premium iskrem laget med fersk norsk fløte og ekte vanilje, med skogsbærsaus og ekte sjokoladeflak.

11923

TRIPPEL KARAMELL

Premium fløteiskrem med karamellsmak. Tilsatt salt karamellsaus og pyntet med sjokoladeflak.

12043

JORDBÆR & MARENGSPERLER

Premium fløteiskrem laget med ekte vanilje. Tilsatt jordbærsaus og toppet med marengsperler.

12079

ROYAL TRIPPEL MAGI

Premium fløteiskrem med salt karamellsmak. Tilsatt karamellflak, knasende karamellbiter og biter av ekte melkesjokolade.

257g , 465 ml

ANT. F-PK PR D-PK 6 Ny

12046

ROYAL TRIPPEL SJOKOLADE

Premium fløteiskrem med ekte vanilje og fløteiskrem med sjokoladesmak.

Tilsatt hvite sjokoladeflak, kjeksbiter og biter av ekte melkesjokolade. 256 g, 465 ml

ANT. F-PK PR D-PK 6

12011

LAKRIS

Premium fløteiskrem med smak av lakris. Tilsatt lakrisfudge, salte lakrisperler og salt lakrissaus.

278 g, 500 ml

F-PK PR D-PK

12047

ROYAL HAVRE SKOGSBÆR

Fyldig vegansk havrebasert is med vaniljesmak, tilsatt browniebiter og skogsbærsaus.

320 g , 465 ml

ANT. F-PK PR D-PK 6

12050

SNICKERS  Fløteis med ristede peanøtter, karamell og saus med sjokoladesmak.

335 g, 450 ml

ANT. F-PK PR D-PK 6

12045

ROYAL TRIPPEL ORIGINAL

Premium fløteiskrem med ekte bourbon vanilje. Tilsatt karamellflak, karamellsaus og biter av ekte melkesjokolade.

264 g, 465 ml

ANT. F-PK PR D-PK 6

12009

ROYAL HAVRE PISTASJ

Fyldig vegansk havrebasert is med pistasjsmak, tilsatt pistasjsaus og sjokoladeflak.

305 g, 500 ml

F-PK PR D-PK

12049 MARS

Fløteis med karamell og saus med sjokoladesmak.

280 g, 450 ml

ANT. F-PK PR D-PK 6

477 g, 900 ml ANT. F-PK PR D-PK 8 488 g, 900 ml ANT. F-PK PR D-PK 8 464 g, 900 ml ANT. F-PK PR D-PK 8 490 g, 900 ml ANT. F-PK PR D-PK 8 465 g, 900 ml ANT. F-PK PR D-PK 8 490 g, 900 ml ANT. F-PK PR D-PK 8 489 g,
ANT. F-PK
D-PK 8 7 037210 118846 7 037210 118815 7 037210 118822 7 037210 118839 7 037210 118853 7 037210 119232
900 ml
PR
ANT.
8
ANT.
6
PRODUKTKATALOG | 2023 29

11809

DIPLOM-IS HESTESKO

Fløteis med vaniljesmak, tilsatt krokan og pyntet med sjokoladebiter.

11945

DIPLOM-IS SJOKOLADE ISKAKE

Sjokoladeis og is med kremsmak pyntet med sjokoladesaus, melkesjokolade og hvit sjokolade.

11804

LYKKEN RISKREM

Fyldig riskrem laget av norsk fløte.

11805

LYKKEN KARAMELLPUDDING Karamellpudding laget av norsk fløte med karamellsaus.

06906

SJOKOLADESAUS

Sjokoladesaus til iskrem og desserter. Fri for palmeolje.

06907 SALT LAKRISSAUS Salt lakrissaus til iskrem og desserter. Fri for palmeolje.

06908 SALT KARAMELLSAUS

Salt karamellsaus til iskrem og desserter. Fri for palmeolje.

06925 LYS SJOKOLADESAUS SOM STIVNER PÅ ISEN Sjokoladesaus som stivner på isen til iskrem og desserter. Fri for palmeolje.

06901

BRINGEBÆRPERLER

Sukkerperler med bringebærsmak til iskrem og desserter.

06902

SJOKOLADECRISP

Små kjekskuler dekket med melkesjokolade til iskrem og desserter.

06903 SALT KARAMELLFUDGE

Små, salte karamellfudge til iskrem og desserter.

06953 MARSHMALLOWS Små marshmallows til

Produktkatalog 2022 • Side 2
og desserter. 766 g, 1500 ml ANT. F-PK PR D-PK 3 721 g, 800 ml ANT. F-PK PR D-PK 8 500 g, 1000 ml ANT. F-PK PR D-PK 6 574 g, 800 ml ANT. F-PK PR D-PK 8 275 g, 210 ml ANT. F-PK PR D-PK 12 100 g ANT. F-PK PR D-PK 5 275 g, 205 ml ANT. F-PK PR D-PK 12 100 g ANT. F-PK PR D-PK 5 275 g, 205 ml ANT. F-PK PR D-PK 12 100 g ANT. F-PK PR D-PK 5 250 g, 220 ml ANT. F-PK PR D-PK 12 30 g ANT. F-PK PR D-PK 5 7 037210 119454 7 037210 069254 06950 SALT LAKRIS Salte lakrisflak. 06040 VAFFELKJEKS 10 PK Vaffelkjeks. 90 g ANT. F-PK PR D-PK 5 ANT. F-PK PR D-PK 12 PRODUKTKATALOG | 2023 30
iskrem

12081

FAZER DUMLE

Fløteis med vaniljesmak, karamellsaus og biter med smak av sjokolade.

2625 g, 5000 ml

ANT. F-PK PR D-PK: 1

02092

JORDBÆR

Fløteis med jordbærsmak tilsatt jordbærsyltetøy.

12082

VEGAN SKOGSBÆR

OG BROWNIE

Plantebasert iskrem med vaniljesmak, tilsatt skogsbærsaus og browniebiter.

5000 g, 3359 ml

ANT. F-PK PR D-PK: 1

02093

SJOKOLADE

12027

SJOKOSJOKOCUPS

Fløteis med sjokoladesmak tilsatt sjokosaus og sjokocups med karamellfyll.

2717 g, 5000 ml ANT. F-PK PR D-PK: 1

02094

PISTASJ

12052

SALT LAKRIS

Fløteiskrem med smak av vanilje, tilsatt salte lakrisperler og lakrissaus.

2650 g, 5000 ml

ANT. F-PK PR D-PK: 1

02095

SITRON

2650 g, 5000 ml

ANT. F-PK PR D-PK: 1

02112

ROM ROSIN

Fløteis med romsmak, tilsatt romrosiner.

Fløteis med sjokoladesmak tilsatt sjokoladeflak. 2500 g, 5000 ml ANT. F-PK PR D-PK: 1

02137

GAMMELDAGS VANILJE

Fløteis med ekte vanilje og vaniljefrø.

Fløteis med pistasjsmak og pistasjsaus.

Fløteis med sitronsmak og sitronsaus.

2625 g, 5000 ml

ANT. F-PK PR D-PK: 1

02144

BANANASPLITT

Marmorert fløteis med vaniljeog banansmak og sjokosaus.

2625 g, 5000 ml

ANT. F-PK PR D-PK: 1

02321

LOLLIPOP ORIGINAL

Vannis med smak av bringebær og appelsin.

2800 g, 5000 ml ANT. F-PK PR D-PK: 1

11507

BRINGEBÆR SORBET Bringebærsorbet.

3000 g, 5000 ml

ANT. F-PK PR D-PK: 1

12032

LEMON’N LIME

Sitron- og limesorbet.

2750 g, 5000 ml

F-PK PR D-PK: 1

11908

RAINBOW Fargerik fløteis med tyggegummismak.

2590 g, 5000 ml

11909

KRÆSJPINK

Vannis med ananas- og tyggegummismak.

12031

MANGO SORBET Mangosorbet.

2500 g, 5000 ml

ANT. F-PK PR D-PK: 1

7 037210 119089

11501

SALT KARAMELL

Fløteis med smak av salt karamell, tilsatt salt karamellsaus.

4000 g, 5000 ml

ANT. F-PK PR D-PK: 1

7 037210 119096

11865

COOKIE DOUGH

Fløteis med kjekssmak tilsatt kakedeigbiter og sjokoflak.

3000 g, 5000 ml

ANT. F-PK PR D-PK: 1

11864

WANTED CHOCOLATE CARAMEL

Fløteis med sjokoladesmak tilsatt sjokosaus og salte karamellfudge.

SLUTTSELGES

2717 g, 5000 ml

3000 g, 5000 ml

ANT. F-PK PR D-PK: 1

2666 g, 5000 ml

ANT. F-PK PR D-PK: 1

2675 g, 5000 ml

ANT. F-PK PR D-PK: 1

ANT. F-PK PR D-PK: 1

ANT.
3920
ANT. F-PK
D-PK:
7 037210 023218
g, 5000 ml
PR
1
ANT.
F-PK PR D-PK: 1
Ny
Ny
Ny PRODUKTKATALOG | 2023 31

02091

KROKAN

Fløteis med mandelkrokan.

12021

BROWNIES & KARAMELL

Fløteis med vaniljesmak, tilsatt browniebiter og karamellsaus.

12030

CAPPUCCINO

Fløteiskrem med cappuccinosmak tilsatt kaffesaus.

g, 5000 ml ANT. F-PK PR D-PK: 1 2500 g, 5000 ml

1

g, 5000 ml

1

11481

PISTACHIO

Super premium pistasjiskrem med store biter av pistasjnøtter.

11425

LEMON & LIME

Super premium sitron- og limesorbet med syrlige biter av lime.

11426

PASSION FRUIT & MANGO

Super premium pasjonsfruktsorbet med store biter av mango.

11775

STRAWBERRY

Super premium iskrem sammenblandet med jordbærsorbet og store biter av jordbær.

11509

RASPBERRY 1410 g/2400 ml

Super premium bringebærsorbet med bringebærsaus.

11772

CAPPUCCINO

Super premium iskrem med bourbonvanilje og førsteklasses kaffe.

11837

MINT CHOCOLATE

Super premium peppermynteiskrem med crunchy sjokladeflak.

11984

CHOCOLATE & SALTED

CARAMEL

Sjokoladefløteis med karamelliserte mandler og salt karamell fløteis.

12089

SWISS CHOCOLATE

Super premium sjokoladeiskrem med tynne, delikate sjokoladeflak.

11773

MAPLE WALNUT

Super premium iskrem med store, karamelliserte valnøtter og lønnesirup.

11581

VANILLA DREAM

Super premium bourbonvaniljeiskrem med vaniljekorn.

Produktkatalog 2022 • Side 2
2640
ANT. F-PK PR D-PK:
2625
ANT. F-PK PR D-PK:
1385 g, 2400 ml ANT. F-PK PR D-PK: 2 1410 g, 2400 ml ANT. F-PK PR D-PK: 2 1250 g, 2400 ml ANT. F-PK PR D-PK: 2 1305 g, 2400 ml ANT. F-PK PR D-PK: 2 1338 g, 2400 ml ANT. F-PK PR D-PK: 2 1445 g, 2400 ml ANT. F-PK PR D-PK: 2 1420 g, 2400 ml ANT. F-PK PR D-PK: 2 1365 g, 2400 ml ANT. F-PK PR D-PK: 2 2545 g, 5000 ml ANT. F-PK PR D-PK: 1 1450 g, 2400 ml ANT. F-PK PR D-PK: 2 1470 g, 2400 ml ANT. F-PK PR D-PK: 2 7 613030 256830 7 613030 258827 7 613030 257172 7 610072 175204
2980 g, 5000 ml ANT. F-PK PR D-PK: 1 5L 5L PRODUKTKATALOG | 2023 32
11584 CARAMELITA Super premium karamelliskrem med karamellsaus og store biter av myk karamell.

LETTIS VANILJE

Is med smak av vanilje. Uten tilsatt sukker og med redusert fettinnhold sammenlignet med fløteis. Inneholder søtstoffer.

MINI-PIA JORDBÆR Jordbærfløteis.

01997

ISBRØD VANILJE 1,4 LITER

Fløteiskrem med vaniljesmak.

11619
11620
06012 KRUMKAKEKJEKS STOR 06015 SOFTISKJEKS STØPT 03560 SOFTIS-MIKS, FROSSEN 2,0 L Softis-miks med vaniljesmak. 06010 KRUMKAKEKJEKS TIVOLI 06011 KRUMKAKEKJEKS MAXI 60 g, 120 ml ANT. F-PK PR D-PK: 18 65 g, 120 ml ANT. F-PK PR D-PK: 18 700 g, 1400 ml ANT. F-PK PR D-PK: 6 2160 g, 2000 ml ANT. F-PK PR D-PK: 6 228 stk ANT. F-PK PR D-PK: 1 300 stk ANT. F-PK PR D-PK: 1 280 stk ANT. F-PK PR D-PK: 1 480 stk ANT. F-PK PR D-PK: 1 7 037210 116194 7 037210 116200 03790 MILKSHAKEMIKS, FROSSEN 2,0 L Milkshake-miks med vaniljesmak. 2130 g, 2000 ml ANT. F-PK PR D-PK: 6 03650 SOFTIS-MIKS, ASEPTISK 5,0 L Softis-miks med vaniljesmak. Ultrapasterisert, homogenisert og aseptisk tappet. 5500 g, 5000 ml ANT. F-PK PR D-PK: 1 7 394379 830034 7 394379 830058 06105 KJEKSRULLER 06042 GLUTENFRI KJEKS 280 stk ANT. F-PK PR D-PK: 1 52 stk singelpakket ANT. F-PK PR D-PK: 1 5 011229 000080 SLUTTSELGES GLUTENFRI PRODUKTKATALOG | 2023 33
Produktkatalog 2022 • Side 2 06640 DYPPSJOKOLADE Topping. 06259 PUMPE TIL SIRUP 3000 kg ANT. F-PK PR D-PK: 1 800 ml ANT. F-PK PR D-PK: 1 06691 DIPLOM-IS SJOKOLADE SIRUP Sirup med sjokoladesmak til softis og milkshake. 1000 g, 800 ml ANT. F-PK PR D-PK: 1 06692 DIPLOM-IS JORDBÆR SIRUP Sirup med jordbærsmak til softis og milkshake. 1000 g, 800 ml ANT. F-PK PR D-PK: 1 06693 DIPLOM-IS SALT KARAMELL SIRUP Sirup med salt karamellsmak til softis og milkshake. 06694 DIPLOM-IS KAFFESMAK SIRUP Sirup med kaffesmak til softis og milkshake. 1000 g, 800 ml ANT. F-PK PR D-PK: 1 1072 g, 800 ml ANT. F-PK PR D-PK: 1 06400 DIPLOM-IS JORDBÆRSAUS 06401 DIPLOM-IS SJOKOLADESAUS 968 g, 800 ml ANT. F-PK PR D-PK: 1 1048 g, 800 ml ANT. F-PK PR D-PK: 1 7 037210 064006 7 037210 064013 06687 NUGATTI TOPPING 06403 DIPLOM-IS SALT KARAMELLSAUS 1064 g, 800 ml ANT. F-PK PR D-PK: 1 1050 g, 900 ml ANT. F-PK PR D-PK: 1 7 394379 882200 7 037210 064037 SIRUP SAUS SAUS SAUS SAUS SIRUP SIRUP SIRUP PRODUKTKATALOG | 2023 34
06363 SURT PULVERSTRØSSEL MED SMAK AV JORDBÆR 06357 SUPERHERO MINIPERLER 0,7 kg ANT. F-PK PR D-PK: 1 1 kg ANT. F-PK PR D-PK: 1 06311 KROKANPULVER 1 kg ANT. F-PK PR D-PK: 1 06355 MARSHMALLOWS 0,5 kg ANT. F-PK PR D-PK: 1 06354 SUPER SOUR CRUNCH 1 kg ANT. F-PK PR D-PK: 1 06314 MINI MARENGS 0,3 kg ANT. F-PK PR D-PK: 1 7 394379 768887 06319 HAKKEDE HASSELNØTTER 1 kg ANT. F-PK PR D-PK: 1 06344 DAIM KULER 1 kg ANT. F-PK PR D-PK: 1 06335 OREO COOKIE BITER 0,4 kg ANT. F-PK PR D-PK: 1 06340 KARAMELLFUDGE 1 kg ANT. F-PK PR D-PK: 1 06345 SALTE KARAMELLPERLER 1 kg ANT. F-PK PR D-PK: 1 7 394379 881081 06307 NØTTEKROKANT STRØSSEL 1 kg ANT. F-PK PR D-PK: 1 06347 BLÅ PERLER 1 kg ANT. F-PK PR D-PK: 1 7 394379 882231 06316 JORDBÆR STRØSSEL 1 kg ANT. F-PK PR D-PK: 1 7 394379 766982 06356 UNICORN PERLER 1 kg ANT. F-PK PR D-PK: 1 06362 SUPERSURT PULVERSTRØSSEL MED SMAK AV SITRON 06361 PULVERSTRØSSEL MED SMAK AV SJOKOLADE 0,7 kg ANT. F-PK PR D-PK: 1 0,7 kg ANT. F-PK PR D-PK: 1 FORBEDRET RESEPT 06309 TUTTI-FRUTTI KRYMMEL 1 kg ANT. F-PK PR D-PK: 1 06308 LAKRIS KRYMMEL 1 kg ANT. F-PK PR D-PK: 1 Ny Ny Ny PRODUKTKATALOG | 2023 35
06313 SALT LAKRIS FLAKES 0,8 kg ANT. F-PK PR D-PK: 1 06358 KIT KAT KJEKSBITER 0,4 kg ANT. F-PK PR D-PK: 1 SLUTTSELGES 06360 SJOKOLADEPULVER ROLLO 1 kg ANT. F-PK PR D-PK: 1 7 394379 766968 SLUTTSELGES NYHET! PRODUKTKATALOG | 2023 36
06208 DIPLOM-IS LOKK 06217 DIPLOM-IS BEGER 06225 DIPLOM-IS BEGER 06227 MÖVENPICK BEGER 06266 MILKSHAKE BEGER 06267 MILKSHAKE BEGER 06203 DIPLOM-IS SERVIETTER 06212 SCOOPER 1/30 06213 SCOOPER 1/20 06257 MINISTRØSSELHOLDERE I PLAST 06268 SUGERØR I PAPP Sugerør i papp med spade. Enkeltpakket. 06270 LOKK PLASTBEGER 06220 MÖVENPICK SERVIETTER 06242 MINI-STRYLLER FOR KJEKS 06256 ISSKJE I TRE 06264 TRESKJEER ANT. F-PK PR D-PK: 1 120 ml, 250 stk ANT. F-PK PR D-PK: 1 160 ml, 200 stk ANT. F-PK PR D-PK: 1 160 ml, 200 stk ANT. F-PK PR D-PK: 1 500 stk ANT. F-PK PR D-PK: 1 500 stk ANT. F-PK PR D-PK: 1 500 stk ANT. F-PK PR D-PK: 1 3000 stk ANT. F-PK PR D-PK: 1 100 stk ANT. F-PK PR D-PK: 1 93 mm, 2000 stk ANT. F-PK PR D-PK: 1 300 og 400 ml, 50 stk ANT. F-PK PR D-PK: 1 300 ml, 50 stk ANT. F-PK PR D-PK: 1 400 ml, 50 stk ANT. F-PK PR D-PK: 1 ANT. F-PK PR D-PK: 1 ANT. F-PK PR D-PK: 1 80 ml, 5 stk ANT. F-PK PR D-PK: 1 7 394379 444781 4 000801 500309 4 000801 500200 7 394379 454315 PRODUKTKATALOG | 2023 37
Produktkatalog 2022 • Side 2 08054 SUMA BAC 2,0 LITER 06223 DYPPVARMER 06245 SKJEER TIL STRØSSEL 06246 SKÅLER OG LOKK TIL STRØSSEL 06219 STATIV TIL SKÅLENE 3 stk ANT. F-PK PR D-PK: 1 ANT. F-PK PR D-PK: 1 ANT. F-PK PR D-PK: 1 ANT. F-PK PR D-PK: 1 3 stk ANT. F-PK PR D-PK: 1 7 394379 286404 8 851991 000003 7 394379 286152 7 394379 286039 06210 VEGGSTATIV TIL SKÅLENE ANT. F-PK PR D-PK: 1 PRODUKTKATALOG | 2023 38

T001

SØPPELBØTTE

40 liter med lokk + logo

T006

KIOSKFLAGG PVC

T008

KIOSKFLAGG

Softis, polyester

T010 KIOSKFLAGG Kuleis, PVC

T012

FLAGGHOLDER

Standard i plast, til alle typer flagg

T018

SOFTISBUKK

Tosidig uten fot, støpt i vakumform

T021

VAKUMFORMET FOT

Til Diplom-Isjentafigur og Softisbukk. Betongstøpt fot med gripehåndtak

T026 PARASOLL 180 cm

T040

TRANSPARENTE OBLATER Småis til byggelister, med pris

T050 BYGGELISTE 32 x 70 cm

T051 BYGGELISTE A3 cm, i plast

T066

VANNKOPP

T067 HOLDER For vannkopp T066

T068 BAKPLATE For holder T067

T073

SORTIMENTPLAKAT 50 x 70 cm, tosidig ulik (med og uten priser

Hen frem din favor tt PRODUKTKATALOG | 2023 39

T076

SORTIMENTPLAKAT

A3, tosidig ulik. 17 stk sortiment på baksiden.

T079

SORTIMENTPLAKAT

A4, tosidig lik

T082

KASSAPRISLISTE

A5, bakside med priser og GTIN-koder

T181

GATEBUKK

Til 50 x 70 plakat

T170

VARIANTSKILT, DIPLOM-IS Til 5-liter, merket med allergener

T171 HOLDER I STÅL Til variantskilter for 5-liter. Til Diplom-Is, Mövenpick

T148

PLAKAT KULEIS 50 x 70 cm, med kjeks og beger

T150

PLAKAT SOFTIS 50 x 70 cm, med kjeks og beger

Kuleis Velg dine favoritter Kuleis Velg dine favoritter som smelterpåtungen Fløyelsmyk s ftis Softis Velg ditt favorittstrøssel

T216

VARIANTSKILT, MÖVENPICK Til 5-liter, merket med allergener

T207 PLAKAT KULEIS, MÖVENPICK 50 x 70 cm

T251

KJEKSHOLDER

For oppbevaring av de ulike kjeksvariantene

T127 SERVERINGSHOLDER

T135

SKJE- OG SERVIETTHOLDER

Produktkatalog 2022 • Side 2
H t din f tt H t f din f t Hent rem din avo t
PRODUKTKATALOG | 2023 40

Våre datterselskaper:

PRODUKTKATALOG | 2023 41
Produktkatalog 2022 • Side 2 NOTATER PRODUKTKATALOG | 2023 42
NOTATER PRODUKTKATALOG | 2023 43
Alles favoritt er en Diplom-Is! La dine kunder finne sin. Kontakt oss på Diplom-Is handel, telefon eller mail. 02001 / 2323 2878 | diplomishandel.no | varebestilling@diplom-is.no

Turn static files into dynamic content formats.

Create a flipbook
Issuu converts static files into: digital portfolios, online yearbooks, online catalogs, digital photo albums and more. Sign up and create your flipbook.