Klikkout 10 16

Page 66

Október lánya

Kérdez: Szilvási Tibi / Horen (facebook.com/horen.photography)

Szabó Flori Születési idő: 1997. 02. 14. Csillagjegy: vízöntő Foglalkozás: tanuló Hobbi: fitnesz

Ajánlj nekünk egy eseményt a következő hónapban! DAC-mérkőzés, remélhetőleg már az új stadionban.

Mi az, amit e pillanatban szívesen kiderítenél? Hogy fehér lesz-e az idei karácsonyunk.

Mi az a turpisság, amire mindig emlékezni fogsz kislánykorodból? Óvodás koromban tőből lenyírtam a frufrum, aztán az ágy alá söpörtem abban a hitben, hogy így senki nem veszi észre. ;-)

Említs egy szituációt, amiben el sem tudod képzelni, mit lépnél? Ha megnyerném a lottót! Mi az a kérdés, amit legutóbb feltettél magadnak? Miért nem én nyerem a lottót? :-) Említs három dolgot, amit eltüntetnél a világból! Betegség, hazugság, gyűlölet. 66

Mi az, amiben egyre inkább kezdesz hasonlítani a szüleidre? A gondolkodásom. Mihez kezdenél, ha egyszer csak megszűnne a Földön minden fényforrás? Meggyújtanám a kedvenc

illatos gyertyámat. Mi az a találmány, ami nélkül szegényebb lenne az életed? Telefon. Szerinted léteznek szellemek? Igen, és én elég jól elvagyok velük. :-) Ki a te hősöd, és miért? A nővérem, mert óriási szíve van, és felnézek rá. Egy hétre rád bíznának egy számodra ismeretlen hatéves kislányt. Mi volna az a három dolog, amire ez idő alatt megtanítanád? Mindenre, ami nem telefonon, iPaden és laptopon működik.


Turn static files into dynamic content formats.

Create a flipbook
Issuu converts static files into: digital portfolios, online yearbooks, online catalogs, digital photo albums and more. Sign up and create your flipbook.