Petrol klub katalog | oktober-november 2022

Page 1

Katalog ugodnosti 4. oktober – 14. november 2022

Vsak nakup šteje

VEDNO TU ZA VAS

Skupaj v zlato jesen, na poti in doma

HIT PONUDBA

- 300 €

1.299 €

+ 500 Zlatih točk Zlata cena Klima Mitsubishi z montažo MSZ-AP35VGK/MUZ-AP35VG, 3,5 kW Več na strani 5

Z B I R AJTE NAKUPE I Z B R ANI H I Z DE L KO V 5 + 1 BREZPLA ČNO


PROGRAM ZVESTOBE

PETROL KLUB Nakupovanje na Petrol prodajnih mestih ali v spletni trgovini Petrol eShop se splača. Za en porabljen evro prejmete vsaj eno Zlato točko. Te se samodejno zapisujejo na vašo Petrol klub kartico zvestobe. Z zbranimi Zlatimi točkami kupujete po ekskluzivno zmanjšanih cenah.

Kako enostavno postanete član Petrol kluba 1.

Postopek je enostaven. Na spletni strani petrol.si/klub preverite razlike med navadno Petrol klub kartico zvestobe in Petrol klub plačilno kartico zvestobe.

2.

Izberite Petrol klub kartico zvestobe, ki je prava za vas.

3.

Če ste izbrali Petrol klub kartico zvestobe, jo naročite na petrol.si/petrol-klub/vstop.Tako postanete član Petrol kluba in lahko kupujete ugodneje. Za vašo zvestobo vas tudi nagradimo.

Če pa želite imeti možnosti zamika plačila, obročnega odplačevanja in plačila z direktno bremenitvijo, izberite Petrol klub plačilno kartico zvestobe. Naročite jo na petrol.si/petrol-klub-placilna-kartica. Novim 1članom še 20 € dobroimetja. GUME_oglas_pk_ŽAN.pdf 22/09/2022podarimo 17:19:56

KAKO BOSTE PA VI ODPELJALI OVINKE? Kupite komplet štirih zimskih gum ali in podarimo vam smučarsko karto.

Kako zbirate Zlate točke za ekskluzivno ugodne nakupe 1. Včlanite se v Petrol klub. Glejte navodila levo.

2. Zbirajte Zlate točke. Natočite gorivo, kupite malico, izberite igrače za otroke in vnuke ter še mnogo več. Za vsak evro prejmete vsaj eno Zlato točko.

3. Nagradite se. Izberite izdelek ali storitev v tem katalogu. Poiščite ga na Petrol prodajnih mestih ali v naši spletni trgovini Petrol eShop: petrol.si/eshop. Zlate točke lahko zbirate tudi na Petrol bencinskih servisih na Hrvaškem, v Bosni in Hercegovini, Srbiji in Črni gori.

ZT

Ko se ustavite na Petrolu v Sloveniji ali v tujini, boste za vsak natočen evro goriva prejeli eno Zlato točko.


HITER IN VAREN NAKUP TUDI V SPLETNI TRGOVINI

PETROL eSHOP Večino izdelkov iz tega kataloga najdete tudi v naši spletni trgovini. In še več! Čakajo vas vedno nove akcijske ponudbe in vsak mesec nova znamka meseca s popusti. Popusti na Zlate točke. Člani Petrol kluba v Petrol eShop nakupujete ugodneje, po Zlati ceni

Možnost nakupa na 12 obrokov brez obresti. Za vse, ki imate Petrol klub plačilno kartico zvestobe.

Brezplačna dostava na Petrol bencinske servise. Več kot 300 po vsej Sloveniji.

PREVERITE AKTUALNE AKCIJE:

Kako izdelke kupite oz. naročite na Petrol bencinskem servisu Izdelek ali storitev lahko kupite na Petrol bencinskih servisih. Če izdelka na izbranem Petrol bencinskem servisu ni, vas bo prodajalec napotil na Petrol bencinski servis z zalogo tega izdelka. Vedno pa lahko kupujete tudi v spletni trgovini Petrol eShop.

Kaj pomenijo ikone in oznake v katalogu? Izdelek vam bomo brezplačno dostavili, če ga naročite in plačate na Petrol bencinskem servisu. S potrdilom Petrol kluba izkoristite in poravnate ugodnost pri izbranem zunanjem partnerju. Izdelek lahko s Petrol plačilno kartico kupite na obroke – na koliko, je napisano ob ikoni. Najmanjši znesek obroka je 25 €. Ob ikoni je navedena tudi vrednost izhodiščnega obroka. Zadnji obrok je izravnalen, do končne vrednosti. Izdelek ni primeren za otroke, mlajše od 3 let, zaradi nevarnosti zaužitja majhnih delov. Uporaba izdelka naj bo pod nadzorom polnoletne osebe. Hranite zunaj dosega otrok.

@petroleshop nakup možen na digitalni bon 2022 popust za člane Petrol kluba

-22 % DIGITALNI BON Prenosnik

ime/tip izdelka

ASUS VIVOBOOK OLED i5, 16 GB, 512 GB SSD ,15,6''

simbolična slika izdelka

številka izdelka za prodajalca Bl. št. 285997

Zlata cena potrebno število Zlatih točk

779,99 € + 100 Zlatih točk R E DNA CE NA

opis izdelka možnost nakupa na obroke za imetnike Petrol klub plačilne kartice zvestobe

999,99 €

Intel Core i5-1135G7 2,4 GHz (do 4,2 GHz, predpomnilnik 8 MB). Zaslon: 39,6 cm ( FHD OLED (1920 X 1080).

64,99 € x 12

OBROKOV BREZ OBRESTI

Ponudbe veljajo od 4. 10. do 14. 11. 2022 oziroma do razprodaje zalog.

1. Cene so v evrih in vključujejo DDV. Ne glede na število fotografij veljajo cene za en kos izdelka oz. eno storitev, razen če ni v katalogu izrecno navedeno drugače. Cene veljajo od 4. 10. do 14. 11. 2022. Vabila k predložitvi ponudb v tem katalogu veljajo zgolj za fizične osebe, ki so imetniki Petrol klub kartic zvestobe, in zgolj v količinah, primernih za zadovoljitev potreb povprečnega gospodinjstva. 2. Zlata cena ali Petrol klub cena je redna maloprodajna cena izbranega izdelka, ki je znižana za označen odstotek popusta oz. nominalno vrednost, izraženo v €, za imetnike Petrol klub kartic. Če so zraven zapisane tudi Zlate točke, pomeni, da imetnik PKK s predložitvijo svoje Petrol klub kartice ob nakupu in plačilu izbranega izdelka pridobi Petrol klub ceno ali Zlato ceno v zameno za zahtevano število Zlatih točk. 3. Fotografije v katalogu so simbolične.

4. Popusti in druge ugodnosti se med seboj ne seštevajo. Ob nakupu izdelka/storitve kupec ni upravičen do Zlatih točk, izjema je zgolj nakup energentov iz kataloga. 5. Odstotki so zaokroženi na cela števila. 6. Pridržujemo si pravico do morebitnih nenamernih napak v tisku. 7. Reševanje reklamacij poteka v skladu z veljavno zakonodajo Republike Slovenije. 8. Informacije o uporabi Petrol klub kartice zvestobe in Petrol klub plačilne kartice zvestobe najdete v pripadajočih splošnih pravilih, objavljenih na: www.petrol.si/petrol-klub-placilnakartica. 9. Ponudba iz Petrol klub kataloga je, upoštevajoč relevantne oznake glede naročanja in dostave blaga/storitev, cen in popustov, na voljo na prodajnih mestih in/ali Energetskem centru Petrol in/ali spletni trgovini Petrol eShop.


Petrol klub cene in ugodnosti tudi na spletu

VEDNO TU ZA VAS

Skupaj v zlato jesen, na poti in doma Stojimo vam ob strani, tudi ko na vrata trka mraz. Za vas smo izbrali nekaj izdelkov, ki vam bodo pomagali, da svoj dom pametno pripravite na prihajajoče hladnejše dni. Da bo jesen zares topla, smo za vas pripravili še posebno ponudbo izdelkov za gospodinjstvo z nizkimi cenami. Ne pozabite pa tudi na pripravo svojega vozila – s pravočasno menjavo pnevmatik. Misel na jesen marsikoga spomni na toplo jesensko sonce, pa tudi na deževne dni, daljše noči in ohladitve. Ponovno se začenja sezona ogrevanja, s tem pa tudi iskanje praktičnih rešitev za smotrnejšo rabo energije. Ko gre za energijo v vašem domu, vam v Petrolu pomagamo najti najboljšo rešitev, zato smo že v prejšnjem katalogu poudarili nekaj osnovnih smernic, ki vam pomagajo do večje energetske učinkovitosti. Nadgradite jih lahko še z naslednjimi: - Ugašamo luči, kadar jih ne potrebujemo. Zamenjamo jih z LED-svetili, ki so energetsko učinkovitejša, in uporabljamo naravno svetlobo, kjer in kadar je možno. - V primeru nakupa bele tehnike upoštevamo energetsko učinkovitost kot enega izmed ključnih dejavnikov odločitve. Skrbimo za optimalno stanje naprav, kot sta hladilnik in zmrzovalnik, ter ju po potrebi očistimo odvečnega sloja ledu.

-309 € +++

A

Klimatska naprava z montažo DAIKIN PERFERA 3,5 KW FTXM35R/RXM35R

Bl. št. 263834 + S5931

1.499,00 €

+ 200 Zlatih točk

REDNA CENA

1.808,94 €

Vrhunska energetska učinkovitost (hlajenje/gretje) energijski razred A+++ in sezonska učinkovitost hlajenja SEER 8,65. Tehnologija Daikin Flash Steamer, ki z elektroni izboljšuje kakovost zraka. Tiho delovanje z glasnostjo le 19 dB(A). Wi-Fi vmesnik. Nominalna moč (hlajenje/gretje): 3,4 kW/4,0 kW. Ob nakupu prejmete: zunanjo in notranjo enoto klimatske naprave, osnovno montažo in 2-letno garancijo.

124,92 € x 12

OBROKOV BREZ OBRESTI

-309 € +++

A

Klimatska naprava PANASONIC ETHEREA 3,5 KW CS/CU-Z35XKE + MONTAŽA

- V prehodnem obdobju lahko učinkovito dogrevamo prostore s klimatsko napravo. V ogrevalni sezoni uporabljamo ''pametni'' termostat, ki avtomatično prilagaja temperaturo glede na nastavitve. Ta oktober pa nismo pozabili niti na ugodno ponudbo zimskih gum, ki bodo vaše jeklene konjičke ustrezno pripravile na hladnejše dni, ki nas iz leta v leto presenetijo prej. Preverite stran 12, na kateri vas čaka neverjetna nagradna igra! Ker toplina doma in varnost na cesti nista naši edini skrbi, smo za vas oblikovali še ponudbo izjemno ugodnih izdelkov za gospodinjstvo, z najnižjo ceno za Zlate točke. Ker vemo, da želite privarčevati pri vsakodnevnih nakupih. V njej boste našli vse od mleka pa do toaletnega papirja, piva in drugih osnovnih izdelkov, ki jih morda potrebujete doma. Poiščite jih na zadnji strani kataloga. Skupaj lahko v jesen zakorakamo pripravljeni. 4

Bl. št. 278187 + S5931

1.299,00 €

+ 200 Zlatih točk

REDNA CENA

1.608,56 €

Vrhunska energetska učinkovitost (hlajenje/gretje) energijski razred A+++ in sezonska učinkovitost hlajenja SEER 9,50. Vgrajena tehnologija nanoeTM X, ki s hidroksilnimi radikali izboljšuje kakovost zraka. Izjemno tiho delovanje z glasnostjo le 19 dB(A). Wi-Fi vmesnik. Možnost združevanja z Amazon Alexo. Nominalna moč (hlajenje/gretje): 3,5 kW/4,0 kW. Ob nakupu prejmete: zunanjo in notranjo enoto klimatske naprave, osnovno montažo in 2-letno garancijo.

108,25 € x 12

OBROKOV BREZ OBRESTI

V Petrol klubu šteje vsak dan in vsak €. Oba se seštevata v energijo za življenje – za vaše vozilo, za vas in za vaš dom.


Še veliko več ponudbe najdete v naši spletni trgovini. Preglejte, izberite, prihranite.

VEDNO TU ZA VAS eshop.si

-1.729 €

+++

A

-300 €

Ogrevalna toplotna črpalka z montažo

-192 € ++

DAIKIN ALTHERMA 3 H MT 10 kW

++

A

A

Klimatska naprava z montažo

Klimatska naprava z montažo

MITSUBISHI 3,5 KW

PANASONIC CS/CU-FZ35WKE

z integriranim rezervoarjem tople vode

EZ

OBRE

ST

5 let

I |

| BR

MSZ-AP35VGK/MUZ-AP35VG

financiranja

Bl. št.: 280563 + 280569 Model: EPRA10EW1 + ETVH12S23E9W

Bl. št. 253373 + S5931

1.299,00 € + 500 Zlatih točk

RE D N A C EN A

1.599,00

869,00 € + 200 Zlatih točk

Energijski razred A+++ pri hlajenju in A++ pri ogrevanju (za modela 2,5 in 3,5 kW). Razpon hladilne moči od 2 do 7,1 kW. Neslišno delovanje 19 dB(A) ob najnižji ventilaciji (za modela 2,5 in 3,5 kW).Ob nakupu prejmete: zunanjo in notranjo enoto klimatske naprave, osnovno montažo in 3-letno garancijo.

108,25 € x 12

Bl. št. 276117 + S5931

R E DNA CE NA

1.061,06

10.999,00 € + 1000 Zlatih točk

72,42 € x 12

12.728,62 €

Najvišja energetska učinkovitost: A+++ za ogrevanje (A7/W35). Wi-Fi vmesnik. Velikost rezervoarja: 230 l. Vodna povezava med zunanjo in notranjo enoto. Tiha zunanja enota z glasnostjo 53 dB(A) na 3 m razdalje. Ohranjanje temperature izhodne vode 65 °C tudi do zunanje temperature –15°C. Ob nakupu prejmete: zunanjo in notranjo enoto, dostavo na dom, osnovno montažo, 2-letno garancijo in paket Varnost.

Energetska učinkovitost hlajenja: A++. Kompaktna notranja enota z manj kot 80 cm širine, zato primerna za namestitev nad vrata, na ozke stene. Tiho delovanje z glasnostjo 20 dB(A). Ob nakupu prejmete: zunanjo in notranjo enoto klimatske naprave, osnovno montažo in 2-letno garancijo.

OBROKOV BREZ OBRESTI

R E DNA CE NA

POLOG 999,00 €

OBROKOV BREZ OBRESTI

166,

67 €

x 60

+ OBROKOV BREZ OBRESTI

-0,7 € Rumena jeklenka

-8 %

PLINDOM 10 kg

-9 %

-35 %

Vžigalne kocke za netenje ognja brez vonja

Kerozinske kocke za podžig

FOREST PREMIUM

200 g

IR Panel CEILHIT U 700 W

FOREST

200 g

28,80 € + 30 Zlatih točk

Bl. št. 107002

RE D N A C EN A

29,50

Cena velja ob zamenjavi prazne 10 kg rumene ali rdeče jeklenke Plinodom. Zamenjamo tudi prazno 10 kg oranžno jeklenko. Brez prazne jeklenke je potrebno doplačilo 10 €.

1,09 €

Bl. št. 229468

R ED N A C ENA

+ 0 Zlatih točk 1,19

Omogočajo hitro in učinkovito prižiganje ognja in dolgo gorenje v vseh vrstah kurišč.

Petrol klub plačilna kartica zvestobe

0,99 €

Bl. št. 116297

R E DNA CE NA

+ 0 Zlatih točk 1,09 Omogočajo hitro in učinkovito prižiganje ognja v vseh vrstah kurišč.

219,00 €

Bl. št. 167466

+ 500 Zlatih točk

R E DNA CE NA

335,50 €

IR panel je odlična izbira za infrardečo ogrevanje in alternativna klasičnemu ogrevanju ali pa dopolnilo le tega. Priložen nosilec za montažo na strop ali steno. Vijaki in termostat niso priloženi. Garancija: 5 let.

27,37 € x 8

OBROKOV BREZ OBRESTI

5


Petrol klub cene in ugodnosti tudi na spletu

Prodajni hiti:

Oktobrski popusti

-22 %

-23 %

-22 %

DIGITALNI BON

-23 %

DIGITALNI BON

DIGITALNI BON

Prenosnik

Prenosnik

Tablični računalnik

ASUS VIVOBOOK K513EA-OLED-L512T

CHUWI GEMIBOOK PRO

BLACKVIEW TAB 13

i5,16 GB, 512 GB SSD, 15,6'' FHD

14.0'' IPS 2K, N5100, 8 GB, 256

10,1'' IPS, 6 GB+128 GB,

OLED, Windows 10 Home

GB, Windows 10

4G-LTE, GPS

779, 99 € + 100 Zlatih točk

Bl. št. 285997 RE DNA CE NA

999,99

Izjemno zmogljiv procesor Intel Core i5-1135G7 2.4GHz (do 4.2GHz, predpomnilnik 8MB), zaslon 39,6 cm (15,6'') FHD OLED (1920 X 1080), svetilnost do 600nits. Pomnilnik 16GB in 512GB SSD disk. Intel Iris Xe Graphics. Windows 10 Home. Garancija: 2 leti.

64,99 € x 12

OBROKOV BREZ OBRESTI

Bl. št. 286638 moder 286641 srebrn 286644 siv

Bl. št. 286561

349, 99 €

199, 99 €

Zaslon IPS 35,56cm (14'', 2K 2160 x 1440 pik, Intel Celeron N5100 Quad Core do 2,7GHz. Grafični procesor: Intel UHD 600, 4K video dekodiranje. Delovni pomnilnik: 8 GB / 256 GB M2 SSD. OS Windows 10 Home.

Zaslon: TÜV Rheinland Low Blue Light Certification. Dual SIM 4G-LTE, MicroSD do 1T, Baterija do 1080ur, Dual WiFi, SIMO, priložen ovitek

R E DNA CE NA

+ 100 Zlatih točk

29,

16 €

x 12

449,99 €

OBROKOV BREZ OBRESTI

+ 50 Zlatih točk

28,57 € x 7

REDNA CENA

259,99 €

OBROKOV BREZ OBRESTI

-45 % DIGITALNI BON

-22 %

-14 %

Tablični računalnik

Bluetooth slušalke

Konvektorski grelnik

Kalorifer

LENOVO TAB M10

XIAOMI REDMI BUDS LITE

DE'LONGHI HCM2020

DE'LONGHI HVY1020 EX:3

10,1'' WUXGA, 4GB/64GB, G3

TWS, polnilna enota, Type-C

DIGITALNI BON

Bl. št. 286601

175, 99 € + 50 Zlatih točk

R ED N A C EN A

229,99

Osemjedrni procesor Unisoc T610. Zaslon 25,6 cm (10,1'') IPS WUXGA (1920 x 1200) 320 nits. Operacijski sistem: Android 11. Sprednja kamera: 5.0 MP. Zadnja kamera: 8.0 MP.

25,14 € x 7

OBROKOV BREZ OBRESTI

21, 99 € + 30 Zlatih točk

Bl. št. 279402 črne 279396 bele R E DNA CE NA

39,99

Najnovejša Bluetooth® 5.2 povezava. Mikrofoni s tehnologijo Noise Cancellation. Do 18 ur predvajanja s polnilno enoto. Upravljanje na dotik. Priloženi 3 silikonski nastavki.

35, 85 € + 30 Zlatih točk

Bl. št. 286719

R E DNA CE NA

45,99

Za prostore do 60 m³. Največja ogrevalna moč: 2000 W. Funkcija proti zmrzovanju, dvojna izolacija, sobni termostat. Dimenzije: 54,2 x 40,0 x 10,6 cm. Možnost stenske montaže. Garancija: 2 leti.

27, 49 € + 30 Zlatih točk

Bl. št. 286722

REDNA CENA

31,99 €

Za prostore do 60 m³. Največja ogrevalna moč: 2000 W. Funkcija proti zmrzovanju, zaščita pred kapljanjem IP21, termostat za nastavitev in samodejno vzdrževanje želene temperature. Garancija: 2 leti.


Za rekreacijo

Še veliko več ponudbe najdete v naši spletni trgovini. Preglejte, izberite, prihranite.

-31 % Kolebnica

eshop.si

-35 %

-12 %

-32 %

Dereze

Komplet uteži s palico

Pametna športna ura

ICE TRACK

GYMSTICK

LENOVO R1

S,M, L in XL

60 kg vinyl

črna

TOORX STEEL SPEED

7, 99 €

Bl. št. 245955 modra, 269918 roza

R ED N A C EN A

+ 30 Zlatih točk 11,59 €

Ergonomsko oblikovani ročaji s krogličnimi ležaji. Jeklena vrvica za hitro in gladko vrtenje. Nastavljiva po dolžini. Primerna tudi za treninge boksa in MMA.

Bl. št. 89367 - S (33-35) 97339 - M (36-40) 97340 - L (41-44,5) 97341 - XL (45-48)

29, 50 €

R E DNA CE NA

+ 50 Zlatih točk 45,50 € Super elastične, za vsakdanjo hojo. Veriga iz nerjavnega jekla z zobmi iz jekla. Shranite jih v priročni torbici, ki se pritrdi na pas. Niso primerne za visokogorje.

Bl. št. 286877

174, 00 €

R E DNA CE NA

+ 30 Zlatih točk 199,00

Za domačo vadbo. Komplet vsebuje: uteži 8 x 5 kg, 4 x 2,5 kg in 4 x 1,5 kg; Dolgo palico: 180 cm/2,6 kg; dve kratki palici: 48 cm in 0,65 kg; 6 springlock.

29,00 € x 6

OBROKOV BREZ OBRESTI

67, 99 € + 30 Zlatih točk

33,99 € x 2

-31 %

-25 %

-21 %

Sobno kolo

Sobno kolo za spinning

Tekalna steza

Električno kolo

KETTLER SPRINTER 2.0

MS ENERGY M10

BC 4618 BODY SCULPTURE

REDNA CENA

99,99 €

Zaslon: 3,30 cm, okrogel barvni zaslon na dotik. Trije različni okvirji in dva različna paščka. Vodoodporna IP68. 24-urni merilnik srčnega utripa. Baterija 280 mAh Li-Pol. Podpora za Android in iOS.

-25 % TOORX BRX-60

Bl. št. 286703

OBROKA BREZ OBRESTI

gorsko, 27,5''

Bl. št. 271823

239, 90 € + 50 Zlatih točk

RE D N A C E N A

319,90

Magnetni zavorni sistem. Vertikalno in horizontalno nastavljiv sedež. 8 stopenj težavnosti. LCD-zaslon: hitrost, frekvenca, čas, srčni utrip in kalorije. Teža vztrajnika: 7 kg. Dimenzije: 87 x 60 x 132 cm. Garancija: 2 leti.

26,65 € x 9

Bl. št. 286828

Bl. št. 286695

268, 95 € + 50 Zlatih točk

R ED N A CE NA

389,95

Nastavljiv sedež, transportna kolesca. Funkcije: scan, čas, razdalja, hitrost, poraba kalorij. Varnostni gumb za hitro zaviranje. Največja obremenitev: 125 kg.

26,89 € x 10

OBROKOV BREZ OBRESTI

Petrol klub plačilna kartica zvestobe

OBROKOV BREZ OBRESTI

819, 00 € + 150 Zlatih točk

Bl. št. 285263

1.299, 00 €

R E DNA CE NA

1.099,00

Zložljiva steza. Naklon: 12 %. 28 prednastavljenih vadbenih programov. Pregleden in velik zaslon. Moč motorja: 2 KS. Nosilnost: 120 kg. Dimenzije: 140 x 77 x 175,5 cm. Garancija: 2 leti.

68,

25 €

x 12

OBROKOV BREZ OBRESTI

+ 150 Zlatih točk

R EDNA CENA

1.649,00 €

Domet do 100 km, Shimano 8 prestav. Shimano Altus menjalnik. Prednje vzmetenje, LCD zaslon. Motor: 250 W. Varnostni odsevniki in zvonec

108,25 € x 12

OBROKOV BREZ OBRESTI

7


Za čist dom

Petrol klub cene in ugodnosti tudi na spletu

TOP POPUST

-50 % WC-obešanka

-41 %

-45%

Gel za pranje perila

Pralni prašek

PERSIL LAVENDER COLOR

FRESHNESS BY SILAN

3,5 l, 70 pranj

4,55 kg, 70 pranj

BREF COLOR AKTIV 4 x 50 g

3, 99 €

Bl. št. 286534 e-Mail Checker 286535 Paper Artist

+ 30 Zlatih točk

13, 99 €

15, 29 €

R E DNA CE NA

R E DNA CE NA

Bl. št. 202838

+ 30 Zlatih točk

R ED N A C EN A

7,99 €

Bl. št. 286533

+ 30 Zlatih točk 27,99 €

23,98 €

-33 %

-38 %

-48 %

-48 %

Papirne brisače

Kapsule za strojno pomivanje posode

Pralni prašek

Mehčalec za perilo

TETA VIOLETA MEGA ROLL

ORNEL

ORNEL

2-slojne, 460 lističev

JAR PLATINUM

9 kg, 90 pranj

2,7 l

75 kos

3, 99 €

Bl. št. 286511

+ 30 Zlatih točk REDNA CE N A

5,99 €

8

Bl. št. 286580

Bl. št. 271407 Golden dream 271402 Calming

Bl. št. 233760 Baby & Sensitive 251748 Neofresh 270860 Blue Marine

17, 95 €

13, 69 €

4, 49 €

R ED N A C EN A

R E DNA CE NA

R E DNA CE NA

+ 30 Zlatih točk 28,99 €

+ 30 Zlatih točk 26,39 €

+ 30 Zlatih točk 8,69 €

V Petrol klubu šteje vsak dan in vsak €. Oba se seštevata v energijo za življenje – za vaše vozilo, za vas in za vaš dom.


Za lepoto in zdravje

Še veliko več ponudbe najdete v naši spletni trgovini. Preglejte, izberite, prihranite.

eshop.si

-23 %

-31 %

-23 %

-25 %

Ravnalnik las

Kodralnik

Sušilnik las

OPTILISS ROWENTA X KARL

CONICAL ROWENTA X KARL

STUDIO DRY ROWENTA X

Merilnik krvnega tlaka

LAGERFELD SF321LF0

LAGERFELD CF324LF

KARL LAGERFELD CV581LF0

NISSEI DS-11

24, 50 €

Bl. št. 285721 R ED N A C EN A

+ 30 Zlatih točk 32,00

Ravnanje in kodranje las. Obloga keratin in tourmaline doda sijaj in zmanjša statičnost ter krepaste lase. Čas segrevanja: 30 sekund. Sistem zaklepanja. Garancija: 2 leti.

26, 90 €

Bl. št. 285723

R E DNA CE NA

+ 30 Zlatih točk 39,00

Konična cev za kodre. Ceramic Tourmaline za sijoč videz. Trije programi: tanki, normalni in debeli lasje. Zaščitna rokavica proti vročini. Samodejni izklop. Garancija: 2 leti.

21, 50 €

Bl. št. 285720

R E DNA CE NA

+ 30 Zlatih točk 28,00

Dve hitrosti, tri temperature. Udar hladnega zraka in hitro sušenje. Tehnologija Thermo control za zaščito las. Prihranek energije: moč 2100 W z učinkom 2300 W.

52, 49 € + 30 Zlatih točk

-36 %

Oblikovalec brade

Električna zobna ščetka

ROWENTA FORMULA1 ®

ORAL-B VITALITY D103 PRO

HYBRID TRIMMER

+ ZOBNA PASTA PROF

REDNA CENA

69,99 €

Kazalnik neenakomernega srčnega utripa. Meritev že med napihovanjem manšete. Priložena široka manšeta za obseg roke od 22 do 42 cm ter 4 baterije AA. 60 spominskih mest. Garancija: merilnik 10 let, manšeta 1 leto.

26,24 € x 2 -37 %

Bl. št. 286645

OBROKA BREZ OBRESTI

-24 % Električna zobna prha PANASONIC EW-DJ40-W503

TOP POPUST

-54 % Kondomi DUREX STRAWBERRY EMOJI 12/1

Bl. št. 285744

40, 90 € + 30 Zlatih točk

R ED N A C EN A

65,00

25, 40 €

Bl. št. 286723

Strižnik, oblikovalec in brivnik s petimi glavniki: 1, 2, 3, 5 in 6 mm. 120 minut delovanja. Tehnologija Wet & Dry za uporabo tudi pod prho. USB-polnilnik in zaščitna torbica. Garancija: 2 leti.

R E DNA CE NA

+ 30 Zlatih točk 39,90

2D-tehnologija čiščenja Oral-B. Okrogel nastavek ščetke. Merilnik časa, vgrajen v ročaj. Trije načini ščetkanja: dnevno čiščenje, nežno čiščenje in nežno čiščenje plus. Garancija: 2 leti.

Petrol klub plačilna kartica zvestobe

37, 90 €

Bl. št. 286831

R E DNA CE NA

+ 30 Zlatih točk 49,99 €

Kompakten zložljiv dizajn za potovanje. Pulzni način s 1500 pulzi na minuto. Baterijsko polnjenje. Kapaciteta posode: 165 ml.

5, 99 €

Bl. št. 212014

REDNA CENA

+ 30 Zlatih točk 13,10 € Lubricirani, iz naravnega lateksa, z aromo jagode.

9


Petrol klub cene in ugodnosti tudi na spletu -34 %

Za dom

-21 % E

E

A G

Hladilnik

Popolnoma vgradni pomivalni stroj

A

-46 %

G

HOOVER HOCE 4T 618EB

DOLCE GUSTO INFINISSIMA Cosmic Grey

Mikrovalovna pečica PANASONIC NN-K10JWMEPG

399, 00 €

Bl. št. 286878

Bl. št. 286693

499, 90 €

R ED N A C EN A

+ 100 Zlatih točk 509,00

33,

25 €

x 12

+ 100 Zlatih točk 759,90

OBROKOV BREZ OBRESTI

41,

65 €

x 12

A

R E DNA CE NA

Prostornina: 20 l. Moč: 800 W. Moč grila: 1000 W. Število ravni energije: 5. Raven hrupa: 46 dB. Premer: 443 mm. Premični pladenj.

32,99 € x 3

OBROKOV BREZ OBRESTI

53, 90 €

Bl. št. 237547

REDNA CENA

+ 30 Zlatih točk 99,90 €

Za pripravo toplih in hladnih napitkov. 15-barska črpalka. Funkcija prihranka energije, samodejni izklop aparata. Rezervoar za vodo: 1,2 l. Garancija: 2 leti.

26,95 € x 2

OBROKA BREZ OBRESTI

OBROKOV BREZ OBRESTI

A

A

G

Bl. št. 286879

+ 30 Zlatih točk 125,99

Z zamrzovalnikom spodaj. Wi-Fipovezljivost. LED-osvetlitev. Air Care, ki živila ohranja sveža. Total No Frost, ki preprečuje nastajanje ledu. Super Freezing in Super Cooling za pospešitev ohlajanja. Garancija: 2+3 leta.

-26 %

-26 %

98, 99 €

R E DNA CE NA

ExtraDry: možnost izredno temeljitega sušenja. AquaStop: zaščita pred puščanjem s 100-% jamstvom vso življenjsko dobo aparata. EcoSilence Drive: posebej energetsko varčno in tiho delovanje. Garancija: 2 leti.

D

Kavni aparat

-21 %

185 cm

BOSCH SGV2ITX22E

-26 %

-30 %

Indukcijska kuhalna plošča

Vsestranski rezalnik

G

Pralno-sušilni stroj

Pralni stroj

GORENJE WD2A854ADS

GORENJE WNEI84AS

RITTER INTESO 4

GORENJE IT643BX7

539, 90 € + 100 Zlatih točk

Bl. št. 286563

R ED N A C EN A

729,90 €

Kapaciteta: 8 kg. Programi: 15. Funkcija s paro. Inverterski motor PowerDrive, 1400 obratov na minuto. Boben RainDrop. Razred energijske učinkovitosti pranja: A. Garancija: 2 + 3 leta ob registraciji.

44,99 € x 12 10

OBROKOV BREZ OBRESTI

454, 90 €

Bl. št. 286562

R E DNA CE NA

+ 100 Zlatih točk 619,90 € Kapaciteta: 8 kg. Programi: 16, tudi samočistilni. Funkcija s paro. Inverterski motor PowerDrive, 1400 obratov na minuto. Boben WaveActive. Razred energijske učinkovitosti: A. Garancija: 2 + 3 leta ob registraciji.

37,

90 €

x 12

OBROKOV BREZ OBRESTI

369, 90 €

Bl. št. 286928

Bl. št. 286629

R E DNA CE NA

+ 100 Zlatih točk 499,90

Upravljanje SmartControl in personalizirane nastavitve. Varnostni izklop kuhališča in otroška zaščita. ProFunkcije StayWarm, SoftMelt in Bridge. Odštevalnik EggTimer. Garancija: 5 let.

30,82 € x 12

OBROKOV BREZ OBRESTI

139, 90 €

REDNA CENA

+ 50 Zlatih točk 199,90 € Moč: 65 W. ECO-motor: 20 % manjša poraba in 50 % večja učinkovitost. Kovinsko nagnjeno ohišje. Rezilo: Solingen, 17 cm. Narejeno v Nemčiji. Garancija: 2 leti.

27,98 € x 5

OBROKOV BREZ OBRESTI

V Petrol klubu šteje vsak dan in vsak €. Oba se seštevata v energijo za življenje – za vaše vozilo, za vas in za vaš dom.


Še veliko več ponudbe najdete v naši spletni trgovini. Preglejte, izberite, prihranite.

TOP POPUST

ZA DOM eshop.si

-30 %

-40 %

Robotski sesalnik

Robotski sesalnik

Baterijski pokončni sesalnik

GORENJE RVC216BK

iROBOT ® ROOMBA ® i1158

ROWENTA XFORCE FLEX 8.60 AQUA

279, 90 €

227, 00 €

-60 %

194, 35 €

Bl. št. 286544

+ 150 Zlatih točk

R ED N A C EN A

485,90 €

Brezžično delovanje, sesanje in mokro brisanje. Inverterski motor PowerDrive. Kontrola sesalnika z aplikacijo G-SMART, pametno polnjenje. Garancija: 2 leti.

27,76 € x 7

+ 100 Zlatih točk

R E DNA CE NA

399,90 €

Dvojne gumijaste krtače za več površin. Tristopenjski sistem čiščenja. Upravljanje glasovno ali prek aplikacije. Idealen za hišne ljubljenčke. Garancija: 2 leti.

25,44 € x 11

OBROKOV BREZ OBRESTI

-12 %

Bl. št. 286932

379,00 €

OBROKOV BREZ OBRESTI

-36 % Vbodna žaga

-80 %

HAMA BASIC S6

R E DNA CE NA

Za mokro čiščenje in sesanje tal, sten in pohištva. Moč: 22 V. Do 45 minut delovanja. Dve krpi za mokro čiščenje, mini turbo krtača, nastavek za reže in dve ščetki. Garancija: 2 leti.

25,22 € x 9

OBROKOV BREZ OBRESTI

TOP POPUST

Rezalnik papirja

+ 100 Zlatih točk

Bl. št. 258020

MAKITA 4326

Čistilnik zraka OPTIAIR203M

28, 90 €

Bl. št. 287030 R ED N A C EN A

+ 30 Zlatih točk 32,99 €

Do šest A4-listov papirja hkrati. Funkcija samodejnega zagona in zaustavitve. Funkcija za vzvratno stran. Osemlitrska košara za papir z okencem. Garancija: 2 leti.

39, 98 €

+ 150 Zlatih točk

Bl. št. 286551 R E DNA CE NA

199,90

Za prostore v velikosti do 20 m2. Odstranjuje cvetni prah, prašne delce, dim in vonjave. Sprošča negativne ione za boljše počutje. Izredno tiho delovanje: 25 dB. Garancija: 2 leti.

49, 90 € + 30 Zlatih točk

Bl. št. 279498 R E DNA CE NA

79,00 €

Ergonomsko oblikovan gumiran ročaj. Izredno tiho delovanje. Odbojnik za zaščito pred odrezki. Močno in nastavljivo podnožje za natančno rezanje. Garancija: 1 leto, s podaljšanjem na spletni strani makita.si, skupno 3 leta.

124,92 € x 12 Petrol klub plačilna kartica zvestobe

11


Za zimske dni

Petrol klub cene in ugodnosti tudi na spletu -26 %

-13 %

Ergonomska zimska lopata z aluminijastim ročajem

Čistilne vrečke FOREST 14 x 40 g

-41 %

ali

EFEKT E38

Čistilni peleti

FOREST 1,5 kg

Lonček EQUA TERMO siv,črn, zlat

29, 99 €

+ 30 Zlatih točk

Bl. št. 214619 R ED N A C EN A

40,90 €

Lahka in robustna lopata. Ergonomsko oblikovan ročaj. Material: PVC za toplotno izolacijo, kaljen aluminij. Dolžina: 151 cm. Širina: 38 cm. Teža: 1,3 kg. Izdelano v Sloveniji. Garancija: 3 leta.

19, 99 € + 30 Zlatih točk

Bl. št. 286852 siv, 286849 črn, 286854 zlat

R E DNA CE NA

33,90 €

300-ml kovinski lonček s keramičnim notranjim premazom. Privlačen dizajn in eleganten ročaj. 100-% tesnjenje.

4, 69 €

Bl. št. 257644 vrečke 257481 peleti R E DNA CE NA

+ 0 Zlatih točk 5,45 €

Čistilne vrečke za kurišča in dimnike očistijo saje, obloge in usedline v dimnikih, kaminih, vložkih in pečeh na trdna goriva. Čistilni peleti vzdržujejo peči, kamine in druge kurilne naprave, ki delujejo na lesne pelete.

ČLANI PETROL KLUBA, NE SPREGLEJTE!

Osvojite dan smučanja z Žanom Kranjcem Kako boste pa vi odpeljali ovinke? Za vse člane Petrol kluba, ki razmišljate tako o nakupu novih zimskih gum kot o prihajajoči smučarski sezoni, je rešitev na poti. Za vas smo pripravili izjemno nagradno igro, ki traja vse do konca novembra:

1.

Na Petrolu kupite komplet štirih zimskih pnevmatik. Katere koli znamke.

2.

Če ste nam to dovolili, vas v Petrol klubu ob nakupu uvrstimo še v žreb. Zadenete lahko dan smučanja z Žanom Kranjcem!

Preberite, kako sodelovati v nagradni igri:

12

V Petrol klubu šteje vsak dan in vsak €. Oba se seštevata v energijo za življenje – za vaše vozilo, za vas in za vaš dom.


Za spomin

Še veliko več ponudbe najdete v naši spletni trgovini. Preglejte, izberite, prihranite.

eshop.si

-42 %

-31 %

Set 5 sveč

-37 %

Solarna sveča

PIRAMIDA

Elektronska sveča

VESTINA VSS1

VESTINA v spomin na domače ljubljenčke Vsi izdelki so ročno izdelani v ateljeju invalidskih delavnic SŽ-ŽIP, storitve, d.o.o. Handcrafted in the studio of persons with disabilities SŽ-ŽIP, storitve, d.o.o.

6, 95 €

+ 30 Zlatih točk

12, 39 €

Bl. št. 286543

R ED N A C EN A

+ 30 Zlatih točk

11,99 €

15 dni gorenja. Sveče se da po uporabi reciklirati. Izdelano v invalidskem podjetju v Sloveniji.

Bl. št. 90299

R E DNA CE NA

17,99 €

Polnjenje s sončno energijo za najdaljše gorenje: do 1.000 dni! Okolju prijazna, s steklenim ohišjem. Odporna proti vetru, vodi in vlagi. Izdelana v Sloveniji. Na voljo z rdečim ali prozorim ohišjem. Barve ni možno izbirati.

4, 99 €

+ 30 Zlatih točk

Bl. št. 286584 R E DNA CENA

7,99 €

Okolju prijazna, za večkratno uporabo. 60 dni gorenja. Narejena iz stekla, odporna proti vsem vremenskim razmeram.

APLIKACIJA NA POTI

Svoje Zlate točke in ugodnosti preverite kar na telefonu Člani Petrol kluba lahko v aplikaciji Na poti preverite stanje svojih Zlatih točk, višino dobroimetja in koliko brezplačnih kav ali pranj vas čaka. Pa tudi kateri izdelki in storitve so v zameno za točke lahko vaši po zelo ugodni ceni!

1.

Odprite aplikacijo Na poti in se premaknite do ekrana “Petrol klub”. Pritisnite na znak Petrol klub kartice. Odpre se stran z ugodnostmi.

Ne vidite svojih ugodnosti in Zlatih točk? V aplikacijo morate dodati Petrol klub kartico! Preverite, kako:

Petrol klub plačilna kartica zvestobe

2.

Preverite, kaj vse vam kot članu kluba pripada. Tu boste našli tudi ugodnosti, ki smo vam jih, če ste nam to dovolili, podarili v oktobru.

Ni ugodnosti? Dovolite, da vam jih podarimo:

13


Za multimedijske navdušence

Petrol klub cene in ugodnosti tudi na spletu

-41 %

G

F

G

A G

Smart TV

A G

Smart TV

Smart TV

LG 65UN85003LA

HISENSE 55A6BG

SAMSUNG 43TU7092

4K Ultra HD LED TV,

4K Ultra HD DLED TV,

4K Ultra HD LED TV,

diagonala 164 cm

diagonala 139 cm

diagonala 108 cm

699, 99 € + 100 Zlatih točk

Bl. št. 269844

R ED N A C ENA

1199,99 €

Frekvenca osveževanja 100 Hz, Direct LED, Inteligentni procesor α7 druge generacije Perfect Black (popolna črna), Perfect Color (popolne barve), aktivni HDR (tudi HDR10/Dolby Vision/ HLG), napredni HDR, od znake Technicolor, HFR (High frame rate), 4K Upscaler, neomejena dinamika PMI. Garancija: 2 leti.

58,

33 €

x 12

389, 00 €

Bl. št. 281496

+ 100 Zlatih točk

R E DNA CE NA

629,99 €

Ultra HD (3840 × 2160), zvočna tehnologija DTS Virtual X, uporabniški vmesnik VIDAA U5. Tehnologija: HDR10, HDR 10+. Vidni kot (H): 178 °. Priključki: 3 x HDMI, 2 x USB.

32,41 € x 12

OBROKOV BREZ OBRESTI

279, 99 € + 100 Zlatih točk

26,18 € x 11

-25 %

-20 %

-35 %

Zvočni sistem

Pametni telefon

Mobilni telefon

SOUNDBAR HW-B450 2.1CH

SAMSUNG GALAXY A13

MAXCOM MM139

4 GB/64 GB, črn

črn

149, 99 € + 30 Zlatih točk

R ED N A C ENA

199,99 €

Z 20,32 cm (6,5'') aktivnim brezžičnim nizkotoncem. Skupna zvočna moč: 300 W, 2.1 kanalov. 3 zvočniki. Podpora Dolby Digital / Digital Plus, DTS 2.0, načini zvoka, Bluetooth 4.2. Garancija: 2 leti.

29,99 € x 5

OBROKOV BREZ OBRESTI

159, 99 € + 30 Zlatih točk

Bl. št. 280100 R E DNA CE NA

199,99 €

6,6-palčni (16,8 cm) zaslon TFT z Full HD+ (2408 × 1080) in zaščito Gorilla Glass 5. 8-jedrni procesor. Zmogljivost pomnilnika: 4 GB/64 GB z možnostjo razširitve do 1 TB. Napreden OS Android z One UI 4.1, Dual SIM. Garancija: 2 leti.

26,66 € x 6

Bl. št. 269892

REDNA CENA

479,99 €

Izjemna ločljivost 4K Ultra HD (3840 × 2160), velikost zaslona 108 cm (43''), tehnologija HDR (HDR10+, HLG), sprejemnik DVB-T2CS2 in procesor Quantum Procesor 4K. Vsebuje Wi-Fi, spletni brskalnik in še mnogo več. Garancija: 2 leti.

OBROKOV BREZ OBRESTI

Bl. št. 286676

14

-41 %

-38 %

A G

OBROKOV BREZ OBRESTI

25, 99 € + 30 Zlatih točk

Bl. št. 279446 REDNA CENA

39,99 €

Odličen telefon za starejše s funkcijo Bluetooth®. FM-radio, koledar, alarm z budilko, imenik in svetilka. Predvajanje avdio in video datotek z brskalnikom Multimedia. Do 10 ur neprekinjenega pogovora. Garancija: 2 leti.

OBROKOV BREZ OBRESTI

V Petrol klubu šteje vsak dan in vsak €. Oba se seštevata v energijo za življenje – za vaše vozilo, za vas in za vaš dom.


Še veliko več ponudbe najdete v naši spletni trgovini. Preglejte, izberite, prihranite.

-25 %

TOP POPUST

DIGITALNI BON F

ZA MULTIMEDIJSKE NAVDUŠENCE eshop.si

-30 %

-50 %

A G

Gaming stol

Avdio sistem

XIAOMI MI 23.8''

AROZZI ENZO

BLAUPUNKT PRO PA10

1C HD, Slim

Woven,siv

BT/FM/USB/SD/AUX/

Monitor

KARAOKE + mikrofon

129, 99 € + 30 Zlatih točk

99, 99 €

Bl. št. 286659 RED N A C EN A

+ 50 Zlatih točk

174,99 €

Odličen monitor IPS Xiaomi 1C z diagonalo zaslona 60,5 cm (23,8'') in ločljivostjo HD 1920 x 1080. Odzivni čas: 6 ms. Tip zaslona: IPS. Priključki: HDMI, VGA. Tehnologija: Low Blue Light – zmanjša obremenjenost oči.

25,99 € x 5

R E DNA CE NA

+ 30 Zlatih točk

199,99 €

33,33 € x 3

Bl. št. 200455 R E DNA CE NA

214,99 €

Maksimalna moč: 600 W. Delovanje do 3,5 ur. Daljinski upravljalnik. FM radio, Bluetooth, USB/SD-predvajalnik, MP3/ WMA-predvajanje, izenačevalnik, AUX-IN. Karaoke funkcija s priloženim mikrofonom.

Ergonomska zasnova. Nosilnost: do 95 kg. Dodatno oblazinjeni nasloni za roke. 360° vrtljiva konstrukcija. Nastavljiva višina sedeža: 47–57 cm. Višina naslonjala: 74 cm. Garancija: 2 leti.

OBROKOV BREZ OBRESTI

-30 %

149, 99 €

Bl. št. 286671

29,99 € x 5

OBROKE BREZ OBRESTI

OBROKOV BREZ OBRESTI

TOP POPUST

-39 %

-35 %

Prenosni radio

Glasbeni stolp

MUSE MD-203

PHILIPS TAM3205

+ mikrofon

Mikro Bluetooth glasbeni sistem

-51 %

Prenosni zvočnik

Pametni razdelilnik PAMETNI DOM CHAMELEON

JBL FLIP ESSENTIAL 2 Bluetooth, črn

69, 99 € + 30 Zlatih točk

Bl. št. 286673 RE D N A C E N A

99,99

Drzen prenosni zvok JBL Original Pro in globoki nizki toni. Do 10 ur igranja. Vodotesna zasnova v skladu s standardom IPX7.

34,99 € x 2

39, 99 €

Bl. št. 286675 roza 286674 moder R ED N A C E NA

+ 30 Zlatih točk 65,99

CD, CD-R in CD-RW. Združljiv FM analogni radio z LED-zaslonom. Priložen mikrofon in FM vrtljiva antena. Vsebuje priključek AUX-IN in priključek za mikrofon.

OBROKA BREZ OBRESTI

Petrol klub plačilna kartica zvestobe

77, 99 € + 30 Zlatih točk

Bl. št. 278717 R E DNA CE NA

119,99 €

Zvočniki s tehnologijo bass-reflex. Polnejši nizki toni. CD, MP3-CD, USB, FM. Vrata USB za polnjenje. 18 W. Povezljivost: Bluetooth®. Garancija: 2 leti.

25,99 € x 3

21, 90 € + 30 Zlatih točk

Bl. št. 250457

REDNA CENA

44,90 €

Štiri omrežne vtičnice, štirje USB-izhodi. Možnost ločenega upravljanja preko pametnega telefona ali tablice. Tipka za vklop/izklop, zaščita proti preobremenitvi, prenapetostna in požarna zaščita.

OBROKE BREZ OBRESTI

15


Petrol klub cene in ugodnosti tudi na spletu

Za najmlajše

-28 %

-46 %

-41 %

POŠAST ELASTIKORPS

Magnetna tabla

MAXY KIMBA

PAW PATROL

Igralni set zobozdravnik v kovčku

Igrača

17, 99 €

Bl. št. 286583 R ED N A C EN A

+ 30 Zlatih točk 24,99 €

Strašno zabavna pošast se raztegne do 3-kratne originalne dolžine. Sveti v temi. Višina: približno 24 cm. Starost: 4+ let.

7, 99 €

9, 90 €

Bl. št. 286540 R E DNA CE NA

+ 30 Zlatih točk 14,99 €

Za risanje in pisanje. Dimenzije: 35 x 385 x 281 mm. Set vsebuje: magnetno pisalo, dve magnetni štampiljki in šablono. Starost: 3+ let.

Več različnih pripomočkov za igranje zobozdravnika. Velikost seta: 22 x 13 x 12cm. Material: plastika. Starost: 3+ let.

TOP POPUST

-55 %

Video varuška

Nahrbtnik za nošenje otroka

Konj z jezdecem

VTECH VM3254

komplet

FREEON MOUNT

65, 99 € + 30 Zlatih točk

Bl. št. 278117 R ED N A C EN A

109,99

Preprost sistem zlaganja in izredna stabilnost. Aluminijasto stojalo, odstranljiva strehica z dežno zaščito. Material: vodoodporni 600 D Oxford. Mehke naramnice. Pettočkovni sistem zapenjanja.

32,99 € x 2 16

R E DNA CENA

+ 30 Zlatih točk 16,90 €

-30 %

-40 %

Bl. št. 286541

OBROKA BREZ OBRESTI

89, 99 € + 30 Zlatih točk

Bl. št. 286542

Bl. št. 286647

R E DNA CE NA

129,99

2,8 '' barvni zaslon. Pomirjujoči zvoki in uspavanke. Večstopenjski zvočni kazalnik. Temperaturni senzor. Doseg: zunaj do 300 m, znotraj do 50 m. Nočni pogled. Dvosmerna komunikacija. Garancija: 2 leti.

29,99 € x 3

7, 99 €

R E DNA CENA

+ 30 Zlatih točk 17,90 €

Dimenzije kompleta: 23 x 23 x 10 cm. Punčka nosi rožnato čelado in jahalne škornje, rjav konjiček pa je opremljen s sedlom in vajetmi. Starost: 3+ let.

OBROKI BREZ OBRESTI

V Petrol klubu šteje vsak dan in vsak €. Oba se seštevata v energijo za življenje – za vaše vozilo, za vas in za vaš dom.


Še veliko več ponudbe najdete v naši spletni trgovini. Preglejte, izberite, prihranite.

eshop.si

Za avto

-26 % Avtosedež

-30 %

-30 %

SKUPINA 2/3 FLEX

Ročka za rezervno gorivo

Osvežilec prostorov AMBIO ORGANIC

3, 49 €

PEG PEREGO VIAGGIO 330 W, 12 V

10 l

Bl. št. 168353 - lavanda 168354 - češnja 122091 - vanilija

R ED N A C EN A

+ 30 Zlatih točk 4,99

Prijetne, kakovostne in varne dišave. Dolgotrajno delovanje. Dišeče kocke po uporabi odlično delujejo še v vrečki sesalnika. Embalažo je možno v celoti reciklirati.

8, 69 €

169, 99 €

Bl. št. 363 R E DNA CE NA

+ 30 Zlatih točk 12,49

+ 30 Zlatih točk

Iz HDPE materiala. Zapira se z navojnim pokrovom in je dodatno opremljena s pregibnim lijem za lažje izlivanje. Pokrovček za označevanje vsebine (dizel, gorivo ali mešanica).

-25 %

-15 %

Hišna polnilna postaja

Električna polnilnica

GLOW BOX GOLD

ETREL INCH HOME

KABEL TIP 2

+ Load Guard

Bl. št. 279461 Crystal Black 279464 Monza R E DNA CENA

229,99 €

Popolnoma prilagodljiv s sistemom 4D. Zaščita pred udarci z vseh strani. Isofix. Namenjen otrokom med 3. in 12. letom. Homologiran za težo od 15 do 36 kg.

28,33 € x 6

OBROKOV BREZ OBRESTI

TOP POPUST

-67 %

+ montaža

Avtodržalo in brezžični polnilnik + avto polnilnik CHAMELEON

1.187, 71 € + 200 Zlatih točk

Bl. št. 285649

1.221, 58 €

Bl. št. 277232

R ED N A C EN A

1.583,61

Pametna slovenska hišna polnilna postaja za e-vozila. Vključen modul omogoča dinamično prilagajanje moči polnjenja. Največja moč: 22 kW; 3 x 32 A. Kabel tipa 2 z vtikačem (5 metrov). Vključuje osnovno montažo na predpripravljeno mesto. Garancija: 2 leti.

98,97 € x 12

OBROKOV BREZ OBRESTI

Petrol klub plačilna kartica zvestobe

+ 150 Zlatih točk

R E DNA CE NA

1.437,16

Za namestitev na zasebnih lokacijah, tudi za več uporabnikov (avtorizacija s PIN kodo). Možnost dinamičnega upravljanja med 2 povezanima postajama. Do 22 kW polnilne moči. Load Guard senzor. Integriran 4,5 m kabel tipa 2. Garancija: 2 leti.

101,79 € x 12

19, 90 € + 30 Zlatih točk

Bl. št. 230217 R E DNA CENA

61,99 €

Hitro polnjenje do 15 W. Brezžično polnjenje, ki samodejno objame mobilni telefon. Hitro polnjenje deluje s priloženim kablom in avtopolnilnikom.

OBROKOV BREZ OBRESTI

17


Petrol klub cene in ugodnosti tudi na spletu

ZA AVTO

-20 %

-40 %

-30 %

-25 %

Metlica brisalca

Prva pomoč

Čistilo za platišča

TRICO FLEX

za avtomobiliste

SONAX BEAST

Sprej za nego armature

1l

SONAX VANILJA

od 35 do 73 cm

400 ml

od

11, 69 €

+ 30 Zlatih točk

od

14,69

Primerna za vozila novejše generacije in za starejša vozila. “Easy connection” tehnologija za hitro in preprosto menjavo brisalcev. Bl. št. 142246 - FX350 121700 - FX400 121701 - FX430 121702 - FX450 121703 - FX480

Bl. št. 129996

R ED N A C EN A

121704 - FX500 121705 - FX530 121706 - FX550 121707 - FX600 121708 - FX650 121709 - FX700 142259 - FX730

8, 29 €

Bl. št. 280401

R E DNA CE NA

+ 30 Zlatih točk 13,89

Komplet za nudenje prve pomoči v primeru prometne nesreče. Za optimalno oskrbo vseh vrst poškodb do prihoda nujne medicinske pomoči.

11, 19 €

R E DNA CE NA

+ 30 Zlatih točk 15,99

Za čiščenje vseh vrst platišč: iz lahkih kovin in jekla, tudi za kromirana, polirana in matirana platišča. Brez kislin, ne povzroča korozije.

-26 %

do -316 €

Bl. št. 45801

5, 29 €

Sprej za čiščenje in nego armaturne plošče ter drugih plastičnih delov v vozilu. S prečudovitim vonjem vanilje.

-30 %

Snežne verige

Snežne verige z ročnim zatezanjem

TRACTIVA

VERIGA PRO COMPACT

-26 %

Teleskopsko strgalo z metlico

Strgalo za led

87/115 cm

30 cm

12 mm

SUV

AUTO

GR80, GR90

+ 300 ZT

+ 300 ZT

+ 30 ZT

+ 30 ZT

RE D N A C E N A

R ED N A C EN A

R ED N A C EN A

R E DNA CE NA

469,00 € 369,00 €

785,07 €

626,47 €

Posebni gumijasti zatezni elementi, boljši oprijem na snegu in ledu. Hitra montaža. Za vse pnevmatike, tudi za vozila, na katera ni mogoče namestiti klasičnih verig. Bl. št.

18

Bl. št. 286700 SUV U10 286706 SUV U20 286707 SUV U30 286708 SUV U40 286710 SUV U50 286711 SUV U60

286712 AUTO A10 286713 AUTO A20 286714 AUTO A30 286716 AUTO A40 286717 AUTO A50 286718 AUTO A60 286720 AUTO A70

GR100-GR140

63,00 € 77,40 €

85,40 €

104,92

12-mm verige, primerne za daljše vožnje. Po standardu ON V5117 in novem evropskem standardu EN16662-1. V kompletu prejmete 2 verigi. Bl. št. 131204 GR80 131205 GR90

R E DNA CENA

+ 30 Zlatih točk 7,09 €

6, 49 €

Bl. št. 151926 R E DNA CE NA

+ 30 Zlatih točk 9,39 €

Kakovostno, lahko in priročno teleskopsko strgalo. Za učinkovito in hitro odstranjevanje ledu in snega s stekel vozila.

1, 99 €

Bl. št. 151924 REDNA CENA

+ 30 Zlatih točk 2,69 €

Strgalo z mehko oblogo na ročaju. Prijeten oprijem za udobno odstranjevanje snega in ledu s stekel vozila.

Bl. št. 131206 GR100 131207 GR110 131208 GR120 131209 GR130 131210 GR140

Izberite pravo dimenzijo verig za svoje vozilo na bit.ly/dimenzije-verige

V Petrol klubu šteje vsak dan in vsak €. Oba se seštevata v energijo za življenje – za vaše vozilo, za vas in za vaš dom.


Še veliko več ponudbe najdete v naši spletni trgovini. Preglejte, izberite, prihranite.

ZA AVTO eshop.si

-40 %

-40 %

-40 %

-40 %

Motorno olje

Motorno olje

Motorno olje

PETROL PREMIUM

PETROL PREMIUM

PETROL TRATOL

Motorno olje za dvotaktne motorje

PRO 5W-40 S2

PRO 10W-40 SE1

1l

PETROL 2T SINT

4l

4l

34, 80 € + 30 Zlatih točk

Bl. št. 247537

RE D N A CEN A

58,00

Visokozmogljivo sintetično motorno olje za sodobne bencinske in dizelske motorje s filtrom trdnih delcev (DPF).

24, 60 € + 30 Zlatih točk

1l

Bl. št. 247503

R ED N A CE NA

41,00

Delno sintetično večgradacijsko motorno olje za bencinske in dizelske motorje brez filtra trdnih delcev.

7, 30 €

+ 30 Zlatih točk

Bl. št. 245871

R E DNA CE NA

12,29

Kakovostno motorno olje za mazanje štiritaktnih bencinskih motorjev vrtnih kosilnic. Olje zagotavlja odlično zaščito motorja pred oksidacijo, obrabo in korozijo ter drugimi škodljivimi vplivi.

8, 10 €

Bl. št. 263029

R E DNA CENA

+ 30 Zlatih točk 13,50 €

Visokozmogljivo, popolnoma sintetično motorno olje za pripravo mešanice za dvotaktne bencinske motorje.

-20 %

-20 %

Čistilo za platišča TOP RIM

Sredstvo za čiščenje vetrobranskih stekel

500 ml

VITREX –20 °C jabolko, 3 l

Branko Kralj, vodja prodajnega kanala mehanične delavnice TipStop Vianor Naj gre za zimske gume ali letne pnevmatike, v Petrolovih delavnicah TipStop Vianor poskrbimo, da bo vaša vožnja varna. Oglasite se pri nas in poskrbeli bomo za popravilo vaših pnevmatik – za člane Petrol kluba še posebej ugodno. Če je profil vaših zimskih pnevmatik manjši od 3 mm, pa je morda čas za nakup novih – tudi na obroke, s Petrol klub plačilno kartico. Naročene zimske pnevmatike pri nas ne le prevzamete, temveč našim avtomehanikom lahko prepustite tudi njihovo montažo. Še več, v TipStop Vianorju vam letne gume tudi shranimo do naslednje sezone, ugodno in priročno.

5, 79 €

Bl. št. 196336

R E DNA CE NA

+ 30 Zlatih točk 7,29 €

Enostavno in hitro odstrani zavorne obloge in umazanijo s kolesnih platišč. S svojo posebno formulo spremeni barvo, ko začne delovati. Za vse vrste platišč.

5, 59 €

Bl. št. 185707

R E DNA CENA

+ 30 Zlatih točk 6,99 €

Pripravljeno zimsko sredstvo za čiščenje in zaščito vetrobranskih stekel pred zamrzovanjem. Vsebuje dišavo brez alergenov.

Pošičite najbližji TipStop Vianor:

Petrol klub plačilna kartica zvestobe

19


Za lačne in žejne

Petrol klub cene in ugodnosti tudi na spletu

-24 % ŠpriCAR RADGONSKE GORICE 6 x 0,25 l

-11 %

-41 %

-33 %

Pop Dots

Pop Dots

8 kos

8 kos

+ Sveži pomarančni sok

+ Kava na poti

0,5 l

velikost M

Čokolada SNICKERS SUPER +1 112,5 g

7, 69 €

Bl. št. 285247

+ 30 Zlatih točk RE D N A C E N A

1, 49 €

+ 30 Zlatih točk R ED N A C EN A

10,14 €

1,69 €

MINISTER ZA ZDRAVJE OPOZARJA: PREKOMERNO PITJE ALKOHOLA ŠKODUJE ZDRAVJU!

Bl. št. 236814

3, 99 €

Bl. št.: 286436

+ 30 Zlatih točk R E DNA CE NA

6,78 €

2, 99 €

Bl. št.: 286412, 286426

+ 30 Zlatih točk R E DNA CE NA

4,49 €

Razpoložljivost ponudbe Fresh na izbrani lokaciji preverite v aplikaciji Na poti:

ST E Z A NAKUP E RA DI NA G RA J ENI?

ZBIRAJTE NAKUPE IZBRANIH IZDELKOV

5 +1

BREZPLAČNO

Več o akciji na petrol.si/zbirajte-nakupe

20

V Petrol klubu šteje vsak dan in vsak €. Oba se seštevata v energijo za življenje – za vaše vozilo, za vas in za vaš dom.


Še veliko več ponudbe najdete v naši spletni trgovini. Preglejte, izberite, prihranite.

ZA DOŽIVETJA eshop.si

-10 %

-10 %

30 ZT

30 ZT

Predstave po vsej Sloveniji!

NINA IRENA ŠPELA

spasteater.si

O JE EDN IZR ŠEVAN A R P POV

-10 %

-20 %

30 ZT

30 ZT

4.—8. JANUAR 2023

-10 % 30 ZT

BMW IBU SVETOVNI POKAL V BIATLONU

-20 % 30 ZT

JE B I AT L O N S V E T O V E N

NAJ TRAJA! BIATHLON-POKLJUKA.SI

28. OKT

ARENA

COL PETROL 92x52 SEP22.indd 2 21.00TICKETSTOŽICE

-1008/09/2022 %

22:57

WC_Pokljuka_2023_oglas_tickets_92x52.indd 1

30 ZT

-10 %

02/09/2022 11:21

30 ZT

DEAN ON THE MIKE vs. DR SILVANO DJ

I 2 ALIVE VIVIAN I SENDI I VICTORY I CALIFORNIA I VILI RESNIK I + GOSTJE PRESENEČENJA

Podrobnosti in dodatno ponudbo si oglejte na Petrol klub plačilna kartica zvestobe www.petrol-ticket.si

21


Oddihi & doživetja

Petrol klub cene in ugodnosti tudi na spletu -39 %

-29 %

-10 %

-9 %

Forest hotel Videc 3* , Hočko Pohorje 133

Ribno Alpine Resort, Bled

Terme Snovik, Kamnik

Ski opening Matrei

2 nočitvi za 2 osebi s polpenzionom Dvoposteljna soba, samopostrežni zajtrk in večerja, neomejena uporaba notranjega bazena, 1 x obisk Sveta savn.

Ribno Luxury Glamping / 3-dnevni paket / 2 noči / za 2 osebi Namestitev v Luxuzni Glamping hišici, kopalnica, infra rdeča savna, na terasi lesena kad s toplo vodo, tv, wi-fi, hladilnik.

Romantično nočno kopanje v termalnih bazenih 2-urno kopanje v termalnih bazenih, ob kopanju pa vam nudimo še 10 % popusta na vstop v Svet savn.

Matrei, Avstrija 15. 12. – 18. 12. Paket zabave in smučanja, kompasovi gosti: Miran Rudan, Miro Todosovski, gost presenečenja. Zabavni program, test smuči, druženje.

158,00 €

360,00 €

12,60 €

od

+ 50 Zlatih točk

REDNA CENA

260,00 €

+ 50 Zlatih točk

REDNA CENA

507,00 €

+ 30 Zlatih točk

REDNA CENA

14,00 €

209,00 € od 229

R E DNA CE NA

+ 50 Zlatih točk

na osebo, apartma za 8 oseb www.pohorjevillageresort.si

www.hotel-ribno.si

www.terme-snovik.si

T: 02 603 55 00

T: 04 578 31 00

T: 01 834 41 00

www.kompas.si T: 01 200 61 11

-25 %

-18 %

-5 %

-36 %

Terme Vivat, Moravske Toplice

Grand Hotel SAVA****sup Rogaška Slatina

Lošinj, hotel Vitality Punta 4 ****

Terme Cerkno, Hotel Cerkno

3-dnevni sladki oddih wellness za 2 osebi 3 dni kopanja in uživanja v objemu termomineralnih vrelcev. Obiščite še čokoladnico Passero in preizkusite okuse Prekmurja, ujete v praline čokolade.

Moja Rogaška, 2 noči za 2 osebi, namestitev s polpenzionom Nepozaben oddih v osrčju neokrnjene narave. Zdaj je čas za vrelce zdravja, sprostitev in mir.

Teniški kamp Lošinj, 29. 10.– 1. 11. 2022 Nastanitev v hotelu Vitality Punta / dvoposteljna soba, 3 x polpenzion, teniški program 3 x 90 min. v skupini, uporabo wellnes centra, vodene vadbe .

3-dnevni termalni paket za 2 osebi Preživite jesenski oddih v prekrasnem objemu cerkljanskih hribov, stran od množic, in se sprostite v Termah Cerkno.

299,90 €

+ 50 Zlatih točk www.vivat.si T: 02 538 21 00

22

REDNA CENA

399,60 €

260,00 €

+ 50 Zlatih točk www.rogaska.si T: 03 811 40 00

Podrobnosti in dodatno ponudbo si oglejte na

REDNA CENA

320,00 €

255,00 €

+ 50 Zlatih točk

REDNA CENA

270,00 €

potovanja.nomago.si/ture/ T: 080 47 42

168,00 €

+ 50 Zlatih točk

R E DNA CE NA

264,00 €

www.hotel-cerkno.si T: 05 374 34 00

V Petrol klubu šteje vsak dan in vsak €. Oba se seštevata v energijo za življenje – za vaše vozilo, za vas in za vaš dom. www.petrol.si/petrol-travel


Možnost pridobitve potrdila Petrol kluba: od 4. 10. do 14. 11. 2022. Termin koriščenja potrdila Petrol kluba do 30. 11. 2022. Na Petrolovih prodajnih mestih kupec ob predložitvi Petrol klub kartice in unovčitvi Zlatih točk prejme kupon za izbrano ponudbo. Kupec se s kuponom oglasi pri ponudniku, kjer opravi nakup storitve po Petrol klub ceni.

Še veliko več ponudbe najdete v naši spletni trgovini. Preglejte, izberite, prihranite.

eshop.si

-14 %

-21%

-20%

-40 %

Saalbach Hinterglemm

Terme Resort, Rimske terme

Terme Resort, Rimske terme

Terme Resort, Rimske terme

Otvoritev smučarske sezone 8.–11. 12. 2022 3 dnevni najem apartmaja tip 4-6, končno čiščenje, uporabo wellnes centra, popust 10 € pri nakupu smučarskih vozovnic ob sklenitvi rezervacije.

Celodnevno kopanje s kosilom ali večerjo za 2 osebi

Celodnevno kopanje za 1 osebo

Luksuzno jesensko razvajanje (ned.–čet.) 2 x nočitev s polpenzionom v dvoposteljni sobi za 2 osebi v hotelu Zdraviliški dvor****. Ne velja od 29.10. do 6.11. 2022.

360,00 €

57,00 €

16,00 €

240,00 €

+ 50 Zlatih točk

REDNA CENA

420,00 €

3 dnevni najem apartmaja

potovanja.nomago.si/ture/ T: 080 47 42

+ 30 Zlatih točk

REDNA CENA

72,00 €

+ 30 Zlatih točk

REDNA CENA

20,00 €

R E DNA CE NA

+ 50 Zlatih točk

400,00 €

na 2 osebi/vse dni v tednu

na osebo/vse dni v tednu

za 2 osebi

www.rimske-terme.si T: 03 574 20 00

www.rimske-terme.si T: 03 574 20 00

www.rimske-terme.si T: 03 574 20 00

ZA ČLANE PETROL KLUBA

Z Zlatimi točkami do ugodnejšega zavarovanja 100 ZT

10 % popusta* v prvem zavarovalnem letu pri sklenitvi zdravstvenega zavarovanja Specialisti z asistenco. Ker ga danes enostavno potrebujete.

100 ZT

20 % popusta* v prvem zavarovalnem letu pri sklenitvi Nezgodnega zavarovanja otrok in mladine do 26. leta. Ker nesreča nikoli ne počiva. Zavarovalne pogoje si lahko preberete na www.generali.si in na www.petrol.si. Možnost pridobitve potrdila Petrol kluba: od 4. 10. do 14. 11. 2022. Koriščenje potrdila Petrol kluba: od 4. 10. do 14. 12. 2022. Ugodnosti izkoristite s potrdilom Petrol kluba v vseh poslovalnicah Generali in pri pogodbenih partnerjih.

*Oba popusta se izključujeta z ostalimi popusti, določenimi na navedenih zavarovanjih, razen pri Specialistih z asistenco se ta popust ne izključuje s popustom zaradi veljavnega Dopolnilnega zdravstvenega zavarovanja.

SUPER CENA

NAJBOLJŠE PONUDBE S POPUSTI DO -99%! Na Petrol se odpravite tudi po ostale ugodne ponudbe portala 1nadan.

Grand hotel Donat Superior 4*, Rogaška Slatina, 3 dni, 2x nočitev s polpenzionom za dve osebi, vključen prost vstop v svet savn ter v notranji hotelski bazen in fitnes. Vstop v Casino Fontana. Kuponi so unovčljivi do 9. 12. 2022

Za izbor preostalih 500 in več ponudb pa obiščite www.1nadan.si Za nakupe kuponov 1nadan na Petrol bencinskih servisih veljajo splošni pogoji http://www.1nadan. si/petrol-splosni-pogoji. Prosimo, da pred nakupom preberete vse podrobnosti o ponudbi na www.1nadan.si. 1nadan.si se obvezuje, da bo storil vse kar je v njegovi moči, da bodo podatki na prodajnem letaku resnični, zanesljivi in kakovostni. S tem pa ne odgovarja za morebitne tipkarske napake, zamude ter pomanjkljivosti pri vnašanju ažurnih podatkov. Pridržujemo si pravico do sprememb in napak v cenah, napisanem besedilu in tehničnih opisih brez predhodnega obvestila. 1nadan.si ne prevzema odgovornosti v primeru kasnejših sprememb ponudb ter navaja, da so točni tisti podatki, o katerih ste obveščeni v času pregleda ponudbe na www.1nadan.si.

Strošek obdelave plačil in tiskanja kuponov na prodajnem mestu znaša 1,50€ na nakup za vrednost nakupa do 50€, oziroma 2,95% od nakupne vrednosti za vrednost nakupa nad 50€.

(51,20 € +204,80 €)

Classic dvoposteljna soba z balkonom. Koda za hitri nakup: KHXD Vrednost kupona je 51,20€. Razliko do polne cene plačate direktno ponudniku.

(55,20 € +220,80 €)

Dvoposteljna soba z balkonom in dodatnim ležiščem. Koda za hitri nakup: JYCG Vrednost kupona je 55,20€. Razliko do polne cene plačate direktno ponudniku.

256 €

276 €

Podrobnosti in dodatno ponudbo si oglejte na

2022-08-26 petrol oglas 187x67_A.indd 1

www.petrol.si/petrol-travel Petrol klub plačilna kartica zvestobe

že od

256€

DARILO ZA VSE IMETNIKE PETROL KLUB KARTICE GRATIS vrhunska penina (0,375L) v sobi

08/09/2022 11:13:00

23


Privarčujte pri vsakodnevnih nakupih

MINISTER ZA ZDRAVJE OPOZARJA: PREKOMERNO PITJE ALKOHOLA ŠKODUJE ZDRAVJU!

Za vas smo oblikovali zlato ponudbo izjemno ugodnih izdelkov za gospodinjstvo. Samo za vaše Zlate točke.

-8 %

-38 %

-32 %

-56 %

24 pločevink

3 x 100 g

12 x 1 l

500 g

23, 89 €

+ 100 Zlatih točk R E DNA CENA

25,99 €

3, 69 €

+ 50 Zlatih točk RE D N A C E N A

5,99 €

11, 49 € + 50 Zlatih točk R EDNA CENA

16,99 €

0, 99 €

+ 50 Zlatih točk R EDNA CENA

2,29 €

Pivo, 24 x 0,5 l

Kava, 3 x 100 g

Trajno mleko, 12 x 1 l

Kruh, 500 g

UNION ali ZLATOROG

BARCAFFE

CELEIA, 3,5 % m.m

BELI RUSTIKALNI

Bl. št. 287009

Bl. št. 130789

-44 %

-55 %

-40 %

-40 %

6 x 0,5 l

2 x 100 g

2 x 140 g

1 x 10 rol

3, 89 €

1, 78 €

2, 99 €

2, 99 €

Bl. št. 122296 Zlatorog, 122297 Union

+ 50 Zlatih točk R E DNA CENA

6,99 €

+ 50 Zlatih točk RE D N A C E N A

3,99 €

+ 50 Zlatih točk R EDNA CENA

4,99 €

Bl. št. 127698

Na voljo na prodajnih mestih s ponudbo Fresh.

+ 50 Zlatih točk R EDNA CENA

4,99 €

Coca Cola, 6 x 0,5 l

Čokolada, 2 x 100 g

Čips, 2 x 140 g

Toaletni papir

Bl. št. 287149

MILKA, celi lešniki

LAYS, slani

PALOMA, Exclusive plus

Bl. št. 286999

Bl. št. 287013

Bl. št.133280