Petrol klub katalog | september 2022

Page 1

Katalog ugodnosti september 2022

Vsak nakup šteje

ZA UDOBJE DOMA

Pripravite svoj dom na jesen

HIT PONUDBA

DO -

45 %

Televizor PHILIPS PUS8506 4K Ultra HD, Ambilight, Android TV Več na strani 5

NE PO Z AB I TE NA SV O JE UG O DNO STI V PE TR O L KL UB U!


PROGRAM ZVESTOBE

PETROL KLUB Nakupovanje na Petrol prodajnih mestih ali v spletni trgovini Petrol eShop se splača. Za en porabljen evro prejmete vsaj eno Zlato točko. Te se samodejno zapisujejo na vašo Petrol klub kartico zvestobe. Z zbranimi Zlatimi točkami kupujete po ekskluzivno zmanjšanih cenah.

Kako enostavno postanete član Petrol kluba 1.

Postopek je enostaven. Na spletni strani petrol.si/klub preverite razlike med navadno Petrol klub kartico zvestobe in Petrol klub plačilno kartico zvestobe.

2.

Izberite Petrol klub kartico zvestobe, ki je prava za vas.

3.

Če ste izbrali Petrol klub kartico zvestobe, jo naročite na petrol.si/petrol-klub/vstop.Tako postanete član Petrol kluba in lahko kupujete ugodneje. Za vašo zvestobo vas tudi nagradimo.

Če pa želite imeti možnosti zamika plačila, obročnega odplačevanja in plačila z direktno bremenitvijo, izberite Petrol klub plačilno kartico zvestobe. Naročite jo na petrol.si/petrol-klub-placilna-kartica. Q Max_oglas_pk_eqtm.pdf 4 14. 06. 2022 11:24:58 Novim članom podarimo še 20 € dobroimetja.

Daaaaaaaaljša vožnja Kakovost potrjuje tudi evropski certifikat EQTM

petrol.si

Kako zbirate Zlate točke za ekskluzivno ugodne nakupe 1. Včlanite se v Petrol klub. Glejte navodila levo.

2. Zbirajte Zlate točke. Natočite gorivo, kupite malico, izberite igrače za otroke in vnuke ter še mnogo več. Za vsak evro prejmete vsaj eno Zlato točko.

3. Nagradite se. Izberite izdelek ali storitev v tem katalogu. Poiščite ga na Petrol prodajnih mestih ali v naši spletni trgovini Petrol eShop: petrol.si/eshop. Zlate točke lahko zbirate tudi na Petrol bencinskih servisih na Hrvaškem, v Bosni in Hercegovini, Srbiji in Črni gori.

ZT

Ko se ustavite na Petrolu v Sloveniji ali v tujini, boste za vsak natočen evro goriva prejeli eno Zlato točko.


HITER IN VAREN NAKUP V NOVI SPLETNI TRGOVINI

PETROL eSHOP SPLETNO NAKUPOVANJE JE ODSLEJ LAŽJE TUDI NA PAMETNIH TELEFONIH. Za vsak porabljen evro v spletni trgovini Petrol eShop eshop.si prejmete vsaj eno Zlato točko, razen če gre za nakup, pri katerem koristite že zbrane Zlate točke.

Če imate Petrol klub plačilno kartico zvestobe, imate možnost nakupa tudi na 12 obrokov brez obresti.

Kako izdelke kupite oz. naročite na Petrol bencinskem servisu Izdelek ali storitev lahko kupite na Petrol bencinskih servisih. Če izdelka na izbranem Petrol bencinskem servisu ni, vas bo prodajalec napotil na Petrol bencinski servis z zalogo tega izdelka. Vedno pa lahko kupujete tudi v spletni trgovini Petrol eShop.

Kaj pomenijo ikone in oznake v katalogu? Izdelek vam bomo brezplačno dostavili, če ga naročite in plačate na Petrol bencinskem servisu. S potrdilom Petrol kluba izkoristite in poravnate ugodnost pri izbranem zunanjem partnerju. Izdelek lahko s Petrol plačilno kartico kupite na obroke – na koliko, je napisano ob ikoni. Najmanjši znesek obroka je 25 €. Ob ikoni je navedena tudi vrednost izhodiščnega obroka. Zadnji obrok je izravnalen, do končne vrednosti. Izdelek ni primeren za otroke, mlajše od 3 let, zaradi nevarnosti zaužitja majhnih delov. Uporaba izdelka naj bo pod nadzorom polnoletne osebe. Hranite zunaj dosega otrok.

Še vedno lahko kupljene izdelke brezplačno prevzamete na več kot 300 Petrol bencinskih servisih po Sloveniji.

nakup možen na digitalni bon 2022 popust za člane Petrol kluba

-20 % DIGITALNI BON Prenosnik

ime/tip izdelka

HP 15-EF2 AMD RYZEN 5 / 16GB / 1TB SSD

simbolična slika izdelka

številka izdelka za prodajalca Bl. št. 285030

Zlata cena potrebno število Zlatih točk

639,99 € + 100 Zlatih točk R E DNA CE NA

opis izdelka možnost nakupa na obroke za imetnike Petrol klub plačilne kartice zvestobe

799,99 €

AMD Ryzen 5 5500U 2.1GHz (do 4.0 GHz, predpomnilnik L3 8 MB). Zaslon: 39,6 cm (15,6'') FHD (1920 x 1080).

53,33 € x 12

OBROKOV BREZ OBRESTI

Ponudbe veljajo od 1. 9. do 30. 9. 2022 oziroma do razprodaje zalog.

1. Cene so v evrih in vključujejo DDV. Ne glede na število fotografij veljajo cene za en kos izdelka oz. eno storitev, razen če ni v katalogu izrecno navedeno drugače. Cene veljajo od 1. 9. do 30. 9. 2022. Vabila k predložitvi ponudb v tem katalogu veljajo zgolj za fizične osebe, ki so imetniki Petrol klub kartic zvestobe, in zgolj v količinah, primernih za zadovoljitev potreb povprečnega gospodinjstva. 2. Zlata cena ali Petrol klub cena je redna maloprodajna cena izbranega izdelka, ki je znižana za označen odstotek popusta oz. nominalno vrednost, izraženo v €, za imetnike Petrol klub kartic. Če so zraven zapisane tudi Zlate točke, pomeni, da imetnik PKK s predložitvijo svoje Petrol klub kartice ob nakupu in plačilu izbranega izdelka pridobi Petrol klub ceno ali Zlato ceno v zameno za zahtevano število Zlatih točk. 3. Fotografije v katalogu so simbolične.

4. Popusti in druge ugodnosti se med seboj ne seštevajo. Ob nakupu izdelka/storitve kupec ni upravičen do Zlatih točk, izjema je zgolj nakup energentov iz kataloga. 5. Odstotki so zaokroženi na cela števila. 6. Pridržujemo si pravico do morebitnih nenamernih napak v tisku. 7. Reševanje reklamacij poteka v skladu z veljavno zakonodajo Republike Slovenije. 8. Informacije o uporabi Petrol klub kartice zvestobe in Petrol klub plačilne kartice zvestobe najdete v pripadajočih splošnih pravilih, objavljenih na: www.petrol.si/petrol-klub-placilnakartica. 9. Ponudba iz Petrol klub kataloga je, upoštevajoč relevantne oznake glede naročanja in dostave blaga/storitev, cen in popustov, na voljo na prodajnih mestih in/ali Energetskem centru Petrol in/ali spletni trgovini Petrol eShop.


Petrol klub cene in ugodnosti tudi na spletu

ZA UDOBJE DOMA

Pripravite svoj dom na jesen Septembrske barve naznanjajo spremembo in po lahkotnejših poletnih dneh se vračamo v vsakodnevno rutino: v šolske klopi, v domačo pisarno, v lov za energetskimi prihranki. Za vas smo izbrali nekaj izdelkov, ki vam bodo pomagali, da svoj dom pametno pripravite na jesenske dni. Spremembe so lažje, če se nanje dobro pripravimo. Ko gre za energijo v vašem domu, vam v Petrolu pomagamo najti najboljšo rešitev, pa naj gre za smotrnejšo rabo energije ali topline polne jesenske dni. Pri tem pa bodimo pozorni na nekaj osnovnih smernic: • Prostore prezračujemo na energetsko varčen način: zračimo z na stežaj odprtimi okni za 2 minuti, da prezračimo s čim manjšo izgubo toplote. Do svežega zraka brez alergenov in neprijetnih vonjav ter ogrevanja v prehodnem jesenskem obdobju nam lahko pomaga tudi dobra klimatska naprava. • Ugašamo luči in elektronske naprave, ki jih ne potrebujemo, ter smo pozorni, da jih nimamo v stanju pripravljenosti. To velja tudi za naše prenosne računalnike.

-309 € +++

A

Klimatska naprava DAIKIN PERFERA 3,5 KW FTXM35R/RXM35R + MONTAŽA

Bl. št. 263834 + S5931

1.499,00 €

+ 200 Zlatih točk

REDNA CENA

1.808,94 €

Vrhunska energetska učinkovitost (hlajenje/gretje) energijski razred A+++ in sezonska učinkovitost hlajenja SEER 8,65. Tehnologija Daikin Flash Steamer, ki z elektroni izboljšuje kakovost zraka. Tiho delovanje z glasnostjo le 19 dB(A). Wi-Fi vmesnik. Nominalna moč (hlajenje/gretje): 3,4 kW/4,0 kW. Ob nakupu prejmete: zunanjo in notranjo enoto klimatske naprave, osnovno montažo in 2-letno garancijo.

124,92 € x 12

OBROKOV BREZ OBRESTI

-309 € +++

A

Klimatska naprava PANASONIC ETHEREA 3,5 KW CS/CU-Z35XKE + MONTAŽA

• Pri pranju in sušenju perila uporabljamo energetsko varčne naprave, ki jih prižigamo takrat, ko velja nižja tarifa elektrike: v nočnem času, med 22. in 6. uro naslednjega dne, ter ves dan ob sobotah, nedeljah in praznikih. • Zapiramo vodo med miljenjem in za pranje posode uporabljamo pomivalni stroj. Ta namreč porabi kar 6-krat manj vode kot pranje na roke. Jesen prinaša tudi odlično priložnost za osvežitev pisarne in učnih kotičkov za šolarje in dijake. Udobno delovno okolje poleg ustrezne temperature in kakovosti zraka omogočijo tudi funkcionalne naprave, kot so pametni televizorji za sestanke in prenosniki. Vse v našem katalogu najdete po še posebej ugodni ceni – tudi za digitalni bon!

Bl. št. 278187 + S5931

1.299,00 €

+ 200 Zlatih točk

REDNA CENA

1.608,56 €

Vrhunska energetska učinkovitost (hlajenje/gretje) energijski razred A+++ in sezonska učinkovitost hlajenja SEER 9,50. Vgrajena tehnologija nanoeTM X, ki s hidroksilnimi radikali izboljšuje kakovost zraka. Izjemno tiho delovanje z glasnostjo le 19 dB(A). Wi-Fi vmesnik. Možnost združevanja v Amazon Alexo. Nominalna moč (hlajenje/gretje): 3,5 kW/4,0 kW. Ob nakupu prejmete: zunanjo in notranjo enoto klimatske naprave, osnovno montažo in 2-letno garancijo.

108,25 € x 12 4

OBROKOV BREZ OBRESTI

V Petrol klubu šteje vsak dan in vsak €. Oba se seštevata v energijo za življenje – za vaše vozilo, za vas in za vaš dom.


Še veliko več ponudbe najdete v naši spletni trgovini. Preglejte, izberite, prihranite.

-17 %

ZA UDOBJE DOMA www.eshop.si

-25 % B

A

B

G

DO -45 %

A

G

G

Kondenzacijski sušilni stroj

Pralni stroj

VOX TDM-700T

GORENJE WNEI72SB

Televizor

A G

PHILIPS PUS8506 4K Ultra HD, Ambilight, Android TV

270, 99 € + 50 Zlatih točk

374, 90 €

RE D N A CEN A

+ 100 Zlatih točk

329,99 €

OBROKOV BREZ OBRESTI

R E DNA CE NA

499,90

Polnitev pranja: do 7 kg. Motor: Inverter PowerDrive. Število obratov centrifuge: 1200 obr./min. Dodajanje perila med pranjem. Garancija: 2 + 3 leta.

Energijski razred: B. Zmogljivost sušenja: 7 kg. Število programov: 15. Garancija: 5 let.

27,09 € x 10

40,82 € x 12

Bl. št. 284779

Bl. št. 285144

OBROKOV BREZ OBRESTI

31,24 € x 12

OBROKOV BREZ OBRESTI

66,58 € x 12

OBROKOV BREZ OBRESTI

Bl. št. 272321

Bl. št. 272326

Bl. št. 272317

50PUS8506 diagonala 126 cm

58PUS8506 diagonala 146 cm

65PUS8506 diagonala 164 cm

489,90

549,90

799,00

+ 150 ZT R E DNA CE NA

899,90 €

OBROKOV BREZ OBRESTI

45,82 € x 12

+ 150 ZT R E DNA CE NA

R E DNA CE NA

999,90 €

1199,89 €

Android TV 10, tristranski Ambilight, Wi-Fi, LAN, Bluetooth, P5 Perfect Picture, HDR10+, Dolby Vision in Dolby Atmos. Podprti vsi pomembnejši formati HDR. Garancija: 2 leti.

-25 %

-33 %

-40 %

Hišna polnilna postaja

Stenska solarna svetilka

Gaming stol

GLOW BOX GOLD KABEL TIP 2

10 W, SMD400LM, IP65

LED-osvetlitev, daljinski upravljalnik

+ montaža

1.187,71 € + 200 Zlatih točk

Bl. št. 277232

15, 40 €

R ED N A C EN A

1.583,61

Pametna slovenska hišna polnilna postaja za e-vozila. Vključen modul omogoča dinamično prilagajanje moči polnjenja. Največja moč: 22 kW; 3 x 32 A. Kabel tipa 2 z vtikačem (5 metrov). Vključuje osnovno montažo na predpripravljeno mesto. Garancija: 2 leti.

131,96 € x 12

OBROKOV BREZ OBRESTI

+ 30 Zlatih točk

BYTEZONE WINNER

Bl. št. 285262

R E DNA CE NA

22,99

Moč: 10 W. Svetilnost: 400 lm. Vodoodpornost: IP65. Napajanje: 18650, 2000 mAh. Delovanje: do 6 ur dnevno. Senzor gibanja. Velikost: 190 x 144 x 122 mm.

Petrol klub plačilna kartica zvestobe

+ 150 ZT

143, 99 € + 50 Zlatih točk

Bl. št. 272170 - rdeč 272171 - moder

R E DNA CE NA

239,99 €

Osvetlitev: LED, ob robu stola. Material: poliamidna vlakna in PU-usnje. Multifunkcijski mehanizem za nastavitev udobnega sedenja, 3D-naslon za roke.

28,79 € x 5

OBROKOV BREZ OBRESTI

5


Prodajni hiti: jesenska paleta

Petrol klub cene in ugodnosti tudi na spletu

-26 %

-40 %

-21 %

Mini pečica

Sredstvo za čiščenje vetrobranskih stekel

OM30GBX GORENJE

Plinski pekač kostanja

PETROL VITREX

ELP

3l

106, 90 € + 30 Zlatih točk

Bl. št. 213396

R E DNA CE NA

144,90 €

Iz inox pločevine, speče 1 kg kostanja v 20 minutah. Dimenzije celotnega pekača so 600 x 220 x 300 cm.

26,72 € x 4

OBROKI BREZ OBRESTI

Bl. št. 285290

129, 40 €

R E DNA CE NA

+ 50 Zlatih točk

215,90 €

Volumen: 30 l. Priključna moč: 3200 W. Konvekcija, 2 kuhalni plošči. Super combo: hkratna uporaba pečice in kuhalnih plošč. Garancija: 2 leti.

25,88 € x 5 TOP POPUST

-40 %

Otroška zobna ščetka

Brezžične slušalke

SONICARE HX3411/01

LED kolesarska svetilka

PHILIPS

CHAMELEON F2

Bluetooth

27, 99 € + 30 Zlatih točk

R ED N A C EN A

49,99

Varna, nežna do rastočih zob in dlesni, pomaga preprečevati karies. Časovnik skrbi, da si otroci zobe ščetkajo 2 minuti.

14, 90 € + 30 Zlatih točk

3, 29 €

REDNA CENA

+ 30 Zlatih točk

4,19 €

Pripravljeno čistilo za vetrobranska stekla. Odstranjuje ostanke insektov, olj in drugih nečistoč. Z evropskim certifikatom kakovosti EQTM.

OBROKOV BREZ OBRESTI

-44 %

Bl. št. 285333

Bl. št. 175676 Vitrex sivka 158323 Vitrex vanilija

-38 %

-60 % DIGITALNI BON

Sobno kolo za spining BODY SCULPTURE BC 4736

ALTEC LANSING CREW

Bl. št. 285129 R E DNA CE NA

24,90

Baterija: vgrajena. Čas delovanja: do 7 ur, priložen polnilni kabel. Moč svetenja: do 300 lm. 6 različnih nastavitev svetenja. Obračanje 360°.

19, 99 € + 30 Zlatih točk

Bl. št. 283943 R E DNA CE NA

49,99

Čas uporabe: do 5 ur. Čas pripravljenosti: do 70 ur. Čas polnjenja: 2 uri. Polnjenje: kabel USB-C in polnilni etui za 3 dodatna polnjenja, skupaj do 20 ur delovanja. Upravljanje: na dotik. Mikrofon: vgrajen. Siri in Google Voice Assistant. Garancija: 2 leti.

379, 95 € + 100 Zlatih točk

Bl. št. 285320

REDNA CENA

619,95 €

Funkcije LCD: scan, čas, hitrost, razdalja, poraba kalorij. Sedež: nastavljiv po dolžini in višini.Transportna kolesca, 18 kg vztrajnik. Teža: 49 kg. Varnostni gumb za hitro zaviranje, magnetna zavora.

31,66 € x 12

OBROKOV BREZ OBRESTI


Za toplino doma

Še veliko več ponudbe najdete v naši spletni trgovini. Preglejte, izberite, prihranite.

www.eshop.si

-113 €

-192 € ++

-121 €

++

A

A

Klimatska naprava

Klimatska naprava

DAIKIN SENSIRA FTXC35D/RXC35D

PANASONIC CS/CU-FZ35WKE

+ MONTAŽA

+ MONTAŽA

959,00 € + 200 Zlatih točk

Bl. št. 283947 + S5931

R ED N A C EN A

1.072,01

MITSUBISHI MSZ-HR35VF

Bl. št. 222161 + S5931

1.049,00 €

Bl. št. 276117 + S5931

+ 200 Zlatih točk

R E DNA CE NA

1.061,06

OBROKOV BREZ OBRESTI

72,42 € x 12

R E DNA CENA

+ 200 Zlatih točk

1.170,56 €

Energetska učinkovitost hlajenja: A++. Energetska učinkovitost gretja: A+. Nominalna moč (hlajenje/ gretje): 3,4 kW/3,6 kW. Zelo tiho delovanje in ekonomičen način klimatizacije. Enostaven časovnik za nastavitev vklopa in izklopa. Ob nakupu prejmete: zunanjo in notranjo enoto klimatske naprave, osnovno montažo in 3-letno garancijo.

Energetska učinkovitost hlajenja: A++. Kompaktna notranja enota z manj kot 80 cm širine, zato primerna za namestitev nad vrata, na ozke stene. Tiho delovanje z glasnostjo 20 dB(A). Ob nakupu prejmete: zunanjo in notranjo enoto klimatske naprave, osnovno montažo in 2-letno garancijo.

Energetska učinkovitost hlajenja: A++. Energetska učinkovitost gretja: A+. Tiho delovanje. Nominalna moč (hlajenje/gretje): 3,3 kW/3,5 kW. Ob nakupu prejmete: zunanjo in notranjo enoto klimatske naprave, osnovno montažo in 2-letno garancijo.

79,92 € x 12

Klimatska naprava + MONTAŽA

869,00 €

++

A

OBROKOV BREZ OBRESTI

87,42 € x 12

-24 %

-38 %

Vtični prenosni električni grelnik

Grelnik prostora

Ogrevalna toplotna črpalka

ROWENTA CLASSIC

DAIKIN ALTHERMA 3 H MT 10 kW

CLATRONIC HL3738

SO2210F0

z integriranim rezervoarjem tople vode

OBROKOV BREZ OBRESTI

-1.729 € +++

A

EZ

OBRE

ST

5 let

I |

| BR

+ MONTAŽA

financiranja

Bl. št.: 280563 + 280569 Model: EPRA10EW1 + ETVH12S23E9W

Bl. št. 271821

17, 45 €

+ 30 Zlatih točk

Bl. št. 285299

R ED N A C EN A

22,99

Moč: 350 W. Nastavljiv termostat: 15 do 32 °C. Časovnik: do 12 ur. Zaslon: LED. Samo za stenske vtičnice.

26, 40 € + 30 Zlatih točk

10.999,00 € + 1000 Zlatih točk

R E DNA CE NA

42,90 €

Za prostore do 25 kvadratnih metrov. Moč: 2000 W. Glasnost: 59 dB. Termostat in zaščita pred zmrzovanjem. Garancija: 2 leti.

12.728,62 €

Najvišja energetska učinkovitost: A+++ za ogrevanje (A7/W35). Wi-Fi vmesnik. Velikost rezervoarja: 230 l. Vodna povezava med zunanjo in notranjo enoto. Tiha zunanja enota z glasnostjo 53 dB(A) na 3 m razdalje. Ohranjanje temperature izhodne vode 65 °C tudi do zunanje temperature –15°C. Ob nakupu prejmete: zunanjo in notranjo enoto, dostavo na dom, osnovno montažo, 2-letno garancijo in paket Varnost.

POLOG 999,00 €

60 166,9267€€xx12 124, Petrol klub plačilna kartica zvestobe

R E DNA CE NA

+ OBROKOV BREZ OBRESTI

7


Za dom

Petrol klub cene in ugodnosti tudi na spletu

-27 %

-19 % A

A

F

G

Steklokeramični štedilnik

A G

Podpultni zamrzovalnik VOX VF 1510 F

-26 %

GORENJE EC5241WG

Kuhalna plošča SAMSUNG CTR464EB01/XEO

-10 % Litoželezni pekač sač FI 40

394, 00 €

Bl. št. 284787

R ED N A C EN A

32,

x 12

249, 00 €

89, 90 €

Razred energijske učinkovitosti: F. Prostornina zamrzovalnika: 91 l. Zamrzovalna zmogljivost: 4,4 kg/24h. Garancija: 5 let.

Steklokeramična kuhalna plošča. Upravljanje na dotik. Otroška zaščita. Garancija: 2 + 3 leta (ob registraciji po nakupu).

Litoželezna posoda z pokrovom bo s pomočjo žerjavice do popolnosti spekla vse vrste mesa in rib, pa tudi zelenjavo.

+ 50 Zlatih točk 219,99 €

Električni štedilnik, 4 x steklokeramična grela. Oblika pečice HomeMADE®, oblikovana po zgledu krušne peči. Širina: 50 cm. Garancija: 5 let.

Bl. št. 51281

177, 90 €

R E DNA CE NA

+ 100 Zlatih točk 539,90 €

83 €

Bl. št. 245560

Bl. št. 285145

25,

41 €

OBROKOV BREZ OBRESTI

x7

TOP POPUST

-55 %

Posoda

R E DNA CE NA

+ 50 Zlatih točk

27,

66 €

OBROKOV BREZ OBRESTI

339,00 €

x9

OBROKOV BREZ OBRESTI

REDNA CENA

+ 30 Zlatih točk 99,90 €

29,96 € x 3

OBROKI BREZ OBRESTI

-33 %

-35 %

Kavni aparat DE' LONGHI SCULTURA

Električni kuhalnik za kavo

ECZ351.BK

DELIMANO JOY

JAMIE OLIVER TEFAL

Bl. št.285295

Bl. št. 285297

Bl. št. 285294

Bl. št. 285298

Bl. št. 285292

Visoka kozica s pokrovom OE147555 30 cm

Lonec s pokrovom E0144655

Visoka kozica s pokrovom E0143355

Kozica s pokrovom E014245

Vok E0141955

24 cm

26 cm

20 cm

35,90

33,90

+ 30 ZT

REDNA C E N A

79,90 €

+ 30 ZT

RE D N A C E N A

75,90 €

35,90 + 30 ZT

R ED N A C EN A

79,90 €

29,50 + 30 ZT

R ED N A C EN A

65,90 €

25,50 + 30 ZT

R E DNA CE NA

56,90 €

Za vsa kuhališča, tudi indukcijo. Odporna neoprijemljiva obloga. Tehnologija Thermo Fusion Integral. Zdravju prijazna. Garancija: 2 leti.

8

159, 90 € + 50 Zlatih točk

28 cm

Bl. št. 285146

R E DNA CE NA

239,90

Nastavek za penjenje mleka, masivno ohišje, ročaj filtra za mleto kavo za eno ali dve skodelici, segrevanje skodelic, tipka za samodejni izklop. Tlak črpalke: 15 barov. Posoda za vodo: 1,4 l. Moč: 1.100 W. Garancija: 2 leti.

26,65 € x 6

OBROKOV BREZ OBRESTI

19, 40 €

Bl. št. 285296 REDNA CENA

+ 30 Zlatih točk 29,99 € V manj kot eni minuti boste imeli pripravljeno vročo vodo. Kuhalnik ima zaščito pred pregrevanjem in segrevanjem brez vode, med delovanjem pa se ročaj ne segreje. Posodo lahko za lažje nalivanje odstranite. Kapaciteta: 250 ml.

V Petrol klubu šteje vsak dan in vsak €. Oba se seštevata v energijo za življenje – za vaše vozilo, za vas in za vaš dom.


Še veliko več ponudbe najdete v naši spletni trgovini. Preglejte, izberite, prihranite.

ZA DOM www.eshop.si

-33 %

-21 %

-21 %

Otroški pisarniški stol

Pisarniški stol VIDA

Pisalna miza

DOROTY

-40 %

JACOB

Digitalna 3D LED-ura CHAMELEON z budilko in prikazom temperature

39, 90 € + 30 Zlatih točk

Bl. št. 248858 - turkizen 248857 - rožnat 248856 - moder

RE D N A C EN A

59,90 €

Hrbtišče: zračna in udobna mrežna tkanina. Podnožje: plastika. Višina sedišča: 43 do 55 cm. Največja nosilnost: 90 kg.

94, 50 €

Bl. št. 285217

+ 30 Zlatih točk

R ED NA CE NA

120,00 €

Kromirano podnožje, gumirana kolesa. Sedišče v črni barvi, naslon v zeleni. Največja nosilnost: 100 kg.

31,50 € x 3

OBROKI BREZ OBRESTI

Bl. št. 285222

79, 00 €

R E DNA CE NA

+ 30 Zlatih točk

100,00 €

Moderna pisalna miza v industrijskem slogu. Dimenzije: 120 x 60 cm. Plošča: imitacija hrasta. Poličniki za shranjevanje.

26,33 € x 3

OBROKI BREZ OBRESTI

+ 30 Zlatih točk

REDNA CENA

19,90 €

Prikaz časa, datuma in temperature. Nastavljanje do 3 alarmov. Zatemnitev v večerih urah. Montaža na steno ali ravno podlago. Napajanje: USB-kabel.

-0,5 €

-27 % 2 x briketi lesnega oglja FOREST PREMIUM 3 kg + darilo

11, 90 €

Bl. št. 285131

Vžigalna volna

PLINDOM 10 kg

Kerozinske kocke za podžig

Vžigalne kocke za netenje ognja brez vonja

FOREST 300 g

Rumena jeklenka

-9 %

-8 %

FOREST 200 g

FOREST PREMIUM 200 g

7,98 €

Bl. št. 285141 RE D N A C E N A

+ 0 Zlatih točk 10,97

Visoke kakovosti, z dolgotrajnim in e1nakomernim gorenjem. Volna iz naravnih snovi, brez kemikalij.

1,09 €

Bl. št. 229468

R ED N A C EN A

+ 0 Zlatih točk 1,19

Omogočajo hitro in učinkovito prižiganje ognja in dolgo gorenje v vseh vrstah kurišč

Petrol klub plačilna kartica zvestobe

0,99 €

Bl. št. 116297

R E DNA CE NA

+ 0 Zlatih točk 1,09

Omogočajo hitro in učinkovito prižiganje ognja v vseh vrstah kurišč.

28 ,99 € + 30 Zlatih točk

Bl. št. 107002

R EDNA CENA

29,50 €

Cena velja ob zamenjavi prazne 10 kg rumene ali rdeče jeklenke Plinodom. Zamenjamo tudi prazno 10 kg oranžno jeklenko. Brez prazne jeklenke je potrebno doplačilo 10 €.

9


Za čist dom

Petrol klub cene in ugodnosti tudi na spletu

-42 %

-35 %

-40%

Sredstvo za strojno pomivanje posode

Mehčalec

Pralni prašek

SILAN FRESH SKY

PERSIL

13,79 €

3,59 €

12,99 €

R ED N A C EN A

R E DNA CE NA

R E DNA CE NA

Bl. št. 249984 - 1,8 l

Bl. št. 242542 - Persil Gel Regular, 3 L, 60 pranj 279551- Persil Freshness by Silan, 52 pranj, 3,38 kg 279723- Persil Discs Universal Doy, 41 pranj

SOMAT

+ 30 Zlatih točk 23,99 €

Bl. št. 279552 - All in One Lemon 90 tablet 275163 - Excellence Gel Antigrease 2 x 900 ml

-40 %

+ 30 Zlatih točk 5,59 €

-48 %

-48 %

Tekoči detergent za pranje perila

Pralni prašek ORNEL

FAKS GEL HELLO

+ 30 Zlatih točk 21,99 €

-48 % Mehčalec za perilo ORNEL

SUNSHINE

Kapsule za strojno pomivanje posode JAR PLATINUM

15,99 €

11,95 €

12,45 €

4,49 €

RED N A C E N A

R ED N A C EN A

R E DNA CE NA

R E DNA CE NA

Bl. št. 262373 - megabox, 85 kosov

Bl. št. 266034 - 3,75 l, 75 pranj

Bl. št. 271407 - Golden dream, 9 kg, 90 pranj 271402- Calming, 9 kg, 90 pranj

Bl. št. 233760 - Baby & Sensitive, 2,7 l 233763 - Violet, 2,7 l 233761 - Calming, 2,7 l

+ 30 Zlatih točk 26,79 €

10

+ 30 Zlatih točk 22,99 €

+ 30 Zlatih točk 23,99 €

+ 30 Zlatih točk 8,69 €

V Petrol klubu šteje vsak dan in vsak €. Oba se seštevata v energijo za življenje – za vaše vozilo, za vas in za vaš dom.


Za urejen dom

Še veliko več ponudbe najdete v naši spletni trgovini. Preglejte, izberite, prihranite.

www.eshop.si

-18 % -25 %

-33 %

Motorna kosa GREEN-CUT

Žagica

Set

multi set, mot. 42,7 ccm, 4 PR

RAMDA

MAKITA CLX224AX3

li-Ion, 13 cm, 16,8 V/2 Ah

127, 49 € + 30 Zlatih točk

Bl. št. 285077

179, 00 €

R ED N A C EN A

169,99

+ 50 Zlatih točk

Največji premer rezanja: 120 mm. Skupna teža: 1,14 kg. Čas delovanja: 60 minut. Čas polnjenja: 2 uri. Oljna črpalka: da, polavtomatsko mazanje. 2 bateriji.

25,49 € x 5

Bl. št. 285075

199, 99 €

Bl. št. 247823 R E DNA CE NA

+ 100 Zlatih točk

219,99 €

25,57 € x 7

300,00 €

Set vsebuje: akumulatorski vrtalnik-vijačnik MAKITA DF333DZ, akumulatorski udarni vijačnik MAKITA TD110DZ, dva akumulatorja li-ion 12 V/2, 0 Ah, polnilnik, torbo in kovček. Garancija 1 leto, skupno 3 leta s podaljšanjem garancije na spletni strani makita.si

Motor: 2-taktni RAMDA, 42,7 ccm. Teža: 11,5 kg. Set vključuje: priključek za košnjo z najlonsko glavo, priključek za obrezovanje žive meje, višinski obrezovalnik in podaljšek cevi.

OBROKOV BREZ OBRESTI

R E DNA CE NA

OBROKOV BREZ OBRESTI

28,57 € x 7

OBROKOV BREZ OBRESTI

-11 %

-15 %

-11 %

-30 %

Čistilnik oken

Parni čistilnik

Pometač

KÄRCHER WV 2 PLUS N

KÄRCHER PARNI

KÄRCHER S4 TWIN

Odstranjevalec drevesne smole

(1633212)

ČISTILEC SC3 EASYFIX

(1.766–360)

SONAX

(1.513-124)

68, 49 € + 30 Zlatih točk

Bl. št. 199451

Bl. št. 272245

RE D N A C EN A

76,99

Za 3 x hitrejše čiščenje oken. Električno odsesavanje vode, brez kapljanja. Hitro in enostavno praznjenje rezervoarja brez stika z umazano vodo. Garancija: 2 leti.

34,24 € x 2

OBROKA BREZ OBRESTI

400 ml

160, 99 € + 30 Zlatih točk

Bl. št. 285143

R ED NA CE NA

189,99

Čiščenje različnih površin s talno šobo, ročno šobo in okroglo krtačo. Nastavitev količine pare. Krpe za tla in prevleka za ročno šobo iz mikrovlaken. Garancija: 2 leti.

26,83 € x 6

Petrol klub plačilna kartica zvestobe

OBROKOV BREZ OBRESTI

149, 99 € + 30 Zlatih točk

R E DNA CE NA

169,99

Praznjenje zbiralnika za smeti brez stika z umazanijo. Visoka zmogljivost čiščenja. Temeljito pometanje vogalov, robov in fug. Garancija: 2 leti.

29,99 € x 5

8,49 €

Bl. št. 88919

R EDNA CENA

+ 30 Zlatih točk 12,19 €

Odstrani drevesno smolo, ptičje iztrebke in vse organske ostanke z laka, stekla, kroma in plastičnih površin.

OBROKOV BREZ OBRESTI

11


Za jesenske dni

Petrol klub cene in ugodnosti tudi na spletu

-17 %

-40 %

Sesalnik pihalnik RAMDA

Družinski dežnik avtomatik

sistem 2 v 1

premer 115 cm

TOP POPUST

-54 % Naglavna svetilka CHAMELEON B2S

Bl. št. 238395

140, 99 €

Bl. št. 243566

+ 50 Zlatih točk

R ED N A CE NA

169,99

Motor: 22,5 ccm, 0,65 kW (0,9 KM). Volumen zraka: 7,8 m3/min. Hitrost pihanja: 60 m/s. Vreča: 45 l. Teža: 4,1 kg (pihalnik), 5 kg (sesalnik). Garancija: 2 leti.

28,19 € x 5

7, 15 €

+ 30 Zlatih točk

R E DNA CE NA

11,95

Premer odprtega dežnika: 115 cm. Število panelov: 16. Material: 100 % poliester. Barvi: mavrična ali črna.

OBROKOV BREZ OBRESTI

ČLANI PETROL KLUBA, NE SPREGLEJTE!

15, 90 €

Bl. št. 285130

REDNA CENA

+ 30 Zlatih točk 34,90 €

Baterija: vgrajena. Čas delovanja: do 15 ur, priložen USB-C polnilni kabel. Moč svetenja: 100 lm, do 30 m. 5 različnih nastavitev svetenja. Bela in rdeča LEDlučka. Na voljo od 9. 9. 2022.

50 ZT 0€

Ne pozabite na svoje ugodnosti v Petrol klubu Pri nas se zvestoba splača. Zato vas za redne obiske in članstvo v Petrol klubu nagrajujemo z izdelki, ki so v zameno za Zlate točke lahko vaši po neverjetnih cenah. Imetniki Petrol klub plačilne kartice Vse, ki ste nam to dovolili, vsake tri mesece razveselimo s košarico dobrot. V njej najdete vsaj 3 izdelke, izbrane na podlagi vaših preteklih nakupov.

Imetniki Petrol klub kartice zvestobe Nagradimo vas, ko se v treh mesecih pri nas ustavite vsaj devetkrat ali opravite nakupe v vrednosti 250 €.

Svoje ugodnosti preverite pri našem prijaznem prodajalcu ali v aplikaciji Na poti.

Nimate ugodnosti? Dovolite nam, da vam jih podarimo:

12

V Petrol klubu šteje vsak dan in vsak €. Oba se seštevata v energijo za življenje – za vaše vozilo, za vas in za vaš dom.


Za nego

Še veliko več ponudbe najdete v naši spletni trgovini. Preglejte, izberite, prihranite.

www.eshop.si

-25 %

-29 %

Strižnik PANASONIC ER-

Električna zobna ščetka

GC53-K503

ORAL-B KIDS +

31, 99 €

22, 49 €

+ 30 Zlatih točk 42,99

Nastavitev dolžin: 1–20 mm v 20 korakih. Natančno rezanje z rezilom pod kotom 45°. 1 nastavek, minimalna dolžina: 0,5 mm. Garancija: 2 leti.

NAIPO MGPC-007I

HETAIDA HTD8813

34, 99 €

R E DNA CE NA

+ 30 Zlatih točk 31,99

Masažna pištola

Brezkontaktni termometer

Bl. št. 258189 - Frozen 285158 - Star wars

R ED N A C EN A

-52 %

-50 %

POTOVALNA TORBICA

Bl. št. 285232

TOP POPUST

TOP POPUST

R E DNA CE NA

+ 30 Zlatih točk 69,99

Bl. št. 274328

Bl. št. 285124

Merjenje telesne temperature na razdalji od 1 do 5 cm od čela s pomočjo infrardečih žarkov. Čas merjenja: manj kot 2 sekundi. Garancija: 2 leti.

Za okrasitev ročaja so v paketu štiri nalepke z motivi Vojne zvezd ali Ledenega kraljestva. Mobilna aplikacija Disney Magic Timer. Za otroke od 3. leta. Garancija: 2 leti.

89, 99 € + 50 Zlatih točk

REDNA CENA

189,99 €

5 stopenj intenzivnosti za različne masaže, 5 zamenljivih masažnih aplikatorjev za masažo celotnega telesa. Lahka in enostavna za uporabo.

29,99 € x 3

OBROKI BREZ OBRESTI

APLIKACIJA NA POTI

Plačujte s svojo Petrol poslovno kartico Ste vedeli? V aplikaciji Na poti lahko plačujete tudi s sivo ali srebrno Petrol poslovno kartico. Preverite, kako!

1.

V aplikacijo Na poti dodajte svojo Petrol poslovno kartico.

2.

Uporabo poslovne kartice mora v B2B portalu potrditi vaš delodajalec. Izjema je srebrna poslovna kartica izdana na vaše ime.

3.

Kot plačilno sredstvo v aplikaciji izberite poslovno kartico. Namesto računa boste tako prejeli dobavnico.

Preberite, kako v aplikacijo dodati novo kartico:

Petrol klub plačilna kartica zvestobe

13


Za rekreacijo

Petrol klub cene in ugodnosti tudi na spletu

-24 % Set uteži

-36 %

-28 %

-15 %

Nogometni gol

Koš za košarko

GPS športna ura

HUDORA

LEGONI HOME STAR

GARMIN FORERUNNER 255

180 cm

205 cm

10 kg

Bl. št. 285316 siva (slate grey), 285318 modra (tidal blue)

Bl. št. 212986

Bl. št. 285332

29, 20 €

R ED N A C EN A

+ 30 Zlatih točk 38,50 € V setu prejmete: 1 x drog 36 cm, 2 x 2,5 kg utež in 2 x 1,25 kg utež.

37, 90 €

R E DNA CE NA

+ 30 Zlatih točk 59,90 € Konstrukcija: kovinske cevi premera 25 mm. Dimenzija: 180 x 120 x 60 cm. Enostavna namestitev mreže. Možnost namestitve tarče.

67, 90 €

Bl. št. 285331 R E DNA CE NA

+ 30 Zlatih točk 94,90

Nastavljiv po višini: od 165 do 205 cm. Transportna kolesa za prestavljanje. Podstavek, ki se napolni z vodo ali peskom. Priložena mrežica.

33,95 € x 2

OBROKA BREZ OBRESTI

299, 99 €

REDNA CENA

+ 30 Zlatih točk

355,99 €

Pregled spanja, stanja spremenljivosti srčnega utripa in dnevne vadbe v jutranjem poročilu, pametna povezljivost. Baterija: do 14 dni v načinu pametne ure in do 30 ur v načinu GPS. Brezstično plačevanje Garmin Pay™1. Več kot 30 športov in triatlon. Garancija: 2 leti.

24,99 € x 12

OBROKOV BREZ OBRESTI

-10 %

-14 %

Električno mestno kolo

Električni zložljiv skiro

RKS MB6

ELEMENT S6

črno

500 W/10''

Steklenička Glassy Classy Prehod v bolj trajnostno družbo se začne z našimi izbirami. Namesto plastenk so boljša izbira steklenke. Takšne, kot je GlassyClassy, s katero pomagate okolju in hkrati podarite nasmeh otrokom. Z nakupom GlassyClassy boste namreč donirali 2,5 € za Botrstvo v športu, ki pomaga mladim športnikom iz socialno šibkih okolij.

Bl. št. 264021

898, 00 €

529, 99 €

Velikost plašča: 27,5 inča. Motor: RKS 36 V – 250 W. Baterija: 36 V – 10 Ah. Čas polnjenja: 4–6 ur. Domet: 35–40 km (ob uporabi električne podpore). Teža: 25 kg. Največja teža kolesarja: 110 kg.

Motor: brezkrtačni DC 500 W (do 900 W). Domet: do 40 km. Baterija: 11,6 Ah. Pnevmatike: 10«, polne. Zavore: magnetna zavora na sprednjem kolesu, diskasta zavora na zadnjem.

+ 100 Zlatih točk

74,83 € x 12 14

Bl. št. 267440 črn 285166 bel

R E DNA CE NA

999,00 €

OBROKOV BREZ OBRESTI

+ 50 Zlatih točk

44,16 € x 12

REDNA CENA

619,99 €

OBROKOV BREZ OBRESTI

V Petrol klubu šteje vsak dan in vsak €. Oba se seštevata v energijo za življenje – za vaše vozilo, za vas in za vaš dom.


Za najmlajše

Še veliko več ponudbe najdete v naši spletni trgovini. Preglejte, izberite, prihranite.

www.eshop.si

-41 %

-43 %

Igrača

Družabna igra

AIR MAGIC, ČAROVNIJA

NAJDI PARE

V ZRAKU

60 kartic

R ED N A C EN A

+ 30 Zlatih točk 16,99 € Za igro zunaj ali notri. Baterija: polnilna, litij-ionska. Polnjenje: s priloženim mikro USB-kablom. Set vsebuje 2 različni barvi vrvice. Priporočena starost: +5 let. Izbira barve ob nakupu ni mogoča.

-40 %

-50 %

Bl. št. 284829

9, 99 €

TOP POPUST

3, 95 €

Set za izdelavo obeskov z diamantno poslikavo

Vozilo transporter s 6 mini avtomobili 39 cm

Bl. št. 284870

Bl. št. 284838

R E DNA CE NA

+ 30 Zlatih točk 6,99 €

Za urjenje kognitivnih sposobnosti. Število igralcev: 2 do 8. Čas igranja: približno 15 minut. Za starost 3-6 let.

4, 99 €

Bl. št. 284853

R E DNA CE NA

+ 30 Zlatih točk 9,99 €

Obesek za ključe z najlepšimi diamanti. V kompletu prejmete: 2 sliki za izdelavo obeskov. Priporočena starost: +5 let.

11, 99 €

REDNA CENA

+ 30 Zlatih točk 19,99 € V kompletu prejmete: vozilo transporter in 6 različnih mini avtomobilov. Velikost: 39 cm. Ni primerno za otroke, mlajše od 3 let.

-20 %

-40 %

-44 %

-25 %

Avtosedež

Stol za hranjenje

BRITAX RÖMER KIDFIX III M

Gugalno gnezdo

Baterijski štirikolesnik

FREEON GOURMET

PEG PEREGO POLARIS

Skupina 2/3, Storm Grey

WONDERLAND

White/Wood

obroč 100 cm

OUTLAW 330 W, 12 V

Bl. št. 285115

Bl. št. 262679 Bl. št. 277142

189, 99 €

89, 99 €

Za otroke, težke od 15 do 36 kg, stare od 4 do 12 let. Edinstvena tehnologija Secure Guard za sedeže, na katerih so otroci pripeti s 3-točkovnim varnostnim pasom. Garancija: 2 leti.

Visoki stol za hranjenje iz masivnega lesa. Za otroke od 6 mesecev do največ 60 kg. Enostavna nastavitev višine sedišča in naslona za noge. Odstranljiv pladenj in tritočkovni varnostni pas.

+ 30 Zlatih točk

27,14 € x 7

RE D N A C E N A

239,99 €

OBROKOV BREZ OBRESTI

+ 30 Zlatih točk

29,99 € x 3

Petrol klub plačilna kartica zvestobe

R ED NA CE NA

149,99 €

OBROKI BREZ OBRESTI

38, 99 € + 30 Zlatih točk

Bl. št. 285117

R E DNA CE NA

69,99 €

Izredno lahka in enostavno sestavljiva gugalnica s premerom 100 cm in nosilnostjo do 150 kg. Kovinsko ogrodje, fi 25 x 0,8 mm. Nastavljiva dolžina vrvi do 160 cm. Sedežni del iz PP. Primerno za otroke starejše od 5 let.

333, 33 € + 50 Zlatih točk

REDNA CENA

449,00 €

Premaguje naklon do 10 %. Ima dve prestavi + vzratno. Moč motorja: dva 165 W elektromotorja. Največja dovoljena obremenitev vozila: 40 kg

27,77 € x 12

OBROKOV BREZ OBRESTI

15


Za multimedijske navdušence

Petrol klub cene in ugodnosti tudi na spletu

-36 %

G

-30 %

-36 %

A

F

G

A G

Medijski predvajalnik

Smart TV

LED TV

SONY KD-55X82J 4K UHD LED

VOX 32DSA680B FRAMELESS

BLOW TV BOX

diagonala 139 cm

diagonala 81 cm

4K V3 Wi-Fi, Android 10, HDMI

Bl. št. 277131

699, 99 € + 100 Zlatih točk

R ED N A C ENA

1099,99 €

Ločljivost 4K Ultra HD (3840 × 2160), diagonala zaslona 139 cm, sprejemnik DVB-T/ T2/C/S/S2, Wi-Fi in povezljivost Bluetooth, Apple AirPlay, Apple HomeKit, spletni brskalnik, Android OS in Chromecast. Garancija: 2 leti.

58,33 € x 12

OBROKOV BREZ OBRESTI

139, 99 €

Bl. št. 285082

+ 50 Zlatih točk

R E DNA CE NA

219,99 €

Osvetlitev: Direct LED backlight, LED-diode, razporejene po celotni dolžini za zaslonom. Zvok: Dolby Audio za dinamično zvočno izkušnjo in dodatno globino zvoka. Garancija: 3 leta.

27,99 € x 5

34, 99 € + 30 Zlatih točk

Bl. št. 285112

REDNA CENA

49,99 €

2 GB RAM + 16 GB ROM, Wi-Fi, Ethernet. 4K UHD-podpora, fantastične barve in ostra slika. Google, Netflix, YouTube.

OBROKOV BREZ OBRESTI

-30 % Prenosna baterija XIAOMI REDMI 10000 mAh, 1x microUSB, 1x USB-C

-40 %

-16 %

-12 %

Pametni telefon

Pametni telefon

XIAOMI REDMI 10C

POCO C40

4 + 64 GB, Graphite Gray

3 + 32 GB, Black

Adapter SAMSUNG Fast Charge TYPE-C 25W

12, 99 € + 30 Zlatih točk

Bl. št. 280975 - bel 270726 - črn RE DN A C EN A

21,99

Super hitro polnjenje: 25 W. Potovalni polnilnik tipa C.

13, 99 € + 30 Zlatih točk

Bl. št. 285099

RE DNA CE NA

19,99 €

Hitro polnjenje z močjo do 10 W. Polnjenje dveh naprav hkrati. Vhod: USB-C in mikro USB.

149, 99 € + 30 Zlatih točk

R E DNA CE NA

179,99

Zaslon: 6,71 palca (17,04 cm). Procesor: 8-jedrni. Snapdragon 680. SIM: dual. Glavna kamera: 50 MP. Sprednja kamera: 5 M. Baterija: 5000 mAh, s hitrim polnjenjem. Čitalnik prstnih odtisov. Garancija: 2 leti.

29,99 € x 5 16

Bl. št. 285391

OBROKOV BREZ OBRESTI

131, 99 € + 30 Zlatih točk

Bl. št. 285095

REDNA CENA

149,99 €

Zaslon: 6,71 palca (17,04 cm). Odporen na praske: Corning Gorilla Glass. Procesor: 8-jedrni. SIM: dual. Glavna kamera: 13 MP. Sprednja kamera: 5 MP. Baterija: 6000 mAh, zelo močna, s hitrim polnjenjem. Čitalnik prstnih odtisov. Garancija: 2 leti.

26,39 € x 5

OBROKOV BREZ OBRESTI

V Petrol klubu šteje vsak dan in vsak €. Oba se seštevata v energijo za življenje – za vaše vozilo, za vas in za vaš dom.


Še veliko več ponudbe najdete v naši spletni trgovini. Preglejte, izberite, prihranite.

ZA MULTIMEDIJSKE NAVDUŠENCE www.eshop.si

-33 %

-33 %

Prenosni zvočnik MANTA BOOMBOX SPK216 Bluetooth, USB/AUX/MP3/, Radio FM, IPX5

53, 49 € + 30 Zlatih točk

Bl. št. 285107

RE D N A C E N A

79,99

Bluetooth 5.0, 40W RMS, TWS, polnilna baterija, RGB LED-osvetlitev, IPX5 vodoodpornost, USB/AUX, Google Assistant & Siri.

26,74 € x 2

OBROKA BREZ OBRESTI

DIGITALNI BON

-30 %

-33 %

Prenosni zvočnik

Slušalke

PHILIPS TAT1207BK

JBL FLIP 5

JBL WAVE 100TWS

Bluetooth

Bluetooth, črn

Bluetooth

DIGITALNI BON

Bl. št. 237375

97, 99 € + 30 Zlatih točk

R EDNA CE NA

139,99 €

Vodotesna zasnova. Primeren za vsakodnevno uporabo. Avtonomija: do 12 ur. Združite dva ali več zvočnikov s funkcijo PartyBoost.

32,66 € x 3

39, 99 €

Bl. št. 284453 - črne 284455 - bež

R E DNA CE NA

+ 30 Zlatih točk 59,99 €

Slušalke

Bl. št. 285683

26, 79 € + 30 Zlatih točk

JBL globok bas zvok. 8-milimetrski gonilniki. 20 ur kombiniranega predvajanja s 5 urami v ušesnih čepkih in 15 urami v etuiju.

REDNA CENA

39,99 €

Udobna ušesna čepka. Zaščita pred vdorom vode razreda IPX4. Zelo majhen polnilni etui. Do 18-urna avtonomija predvajanja. Garancija: 2 leti.

OBROKE BREZ OBRESTI

Oglejte si ponudbo:

TOP POPUST

-83 %

Predplačniški paket A1 SIMPL

Bl. št. 177521

1

,00 €

+ 30 Zlatih točk

Petrol klub plačilna kartica zvestobe

3,00 €

R E DNA CE NA

6,00 €

Predplačniški paket z znižano ceno SIM-kartice, brez naročnine in vezave. Za preprosto in takojšno uporabo paket že vključuje 5 € dobroimetja.

Ponudba velja za izbrane artikle Philips od 1. 9. do 30. 9. 2022 oz do odprodaje zalog.

Oglas_Petrol_klub_katalog_92x114.indd 1

AK CIJ SK A CE NA

17 19. 08. 2022 12:34:04


Za avto

Petrol klub cene in ugodnosti tudi na spletu

-21 %

-30 %

-20 %

-30 %

Osvežilec za avto

Ročka za rezervno gorivo

Pršilo za armaturo MAXIBRILL

Avtošampon koncentrat

10 l

400 ml

PETROL SHINE

AREON FRESH WAVE

1l

Bl. št. 158704 - Vanilja 158703 - Bubble Gum

Bl. št. 363

Bl. št. 28503

2,59 €

8,69 €

4,39 €

3,49 €

RE D N A CEN A

R ED N A C EN A

R E DNA CE NA

R E DNA CE NA

Iz posebnega HDPE materiala. Zapira se z navojnim pokrovom in je dodatno opremljena s pregibnim lijem za lažje izlivanje. Poseben pokrovček za označevanje vsebine (dizel, gorivo ali mešanica).

Za bleščečo armaturo v avtomobilu. Visok sijaj za proizvode iz pravega in umetnega usnja. Ustvarja zaščitni film in deluje antistatično.

Za ročno pranje avtomobilov. pH nevtralen, brez fosfatov. Nežen do kovine, laka, gume, stekla, polikarbonatnega stekla in drugih materialov.

+ 30 Zlatih točk 3,29 €

+ 30 Zlatih točk 12,49 €

Dišava v obliki športnega copata, ki vam poleg osvežitve prinese še popestritev.

Bl. št. 136304

+ 30 Zlatih točk

+ 30 Zlatih točk

5,49 €

Paket polnjenja na javni polnilni infrastrukturi: paketi Brezskrbni M, L in XL

4,99 €

-15 % Električna polnilnica ETREL INCH HOME

+ Load Guard

-10 %

Paket M

Paket L

Paket XL

+ 50 ZT

+ 50 ZT

+ 50 ZT

R EDNA CENA

R EDNA CENA

REDNA CENA

32,40 € 63,90 € 112,50 €

36,00 €

71,00 €

125,00 €

Paket vam omogoča brezskrbno polnjenje na Petrolovi javni polnilni infrastrukturi, z vnaprej znanimi stroški polnjenja. V paket M je vključenih 1425 kWh/letno, ki bodo navadnemu uporabniku zadoščale za približno 7.500 km. V paket L je vključenih 2850 kWh/letno (za približno 15.000 km), v paket XL pa 5000 kWh/letno (za približno 25.000 km). Cena paketa velja za 1 mesec.

Bl. št. 285649

1.221,58 € + 150 Zlatih točk

1.437,16 €

Za namestitev na zasebnih lokacijah, tudi za več uporabnikov (avtorizacija s PIN kodo). Možnost dinamičnega upravljanja med 2 povezanima postajama. Omogoča do 22kW polnilne moč. Load Guard senzor je odlična rešitev, ko polnilna postaja deli razpoložljivo moč z drugimi porabniki v lokalnem omrežju. Integriran 4,5 m kabel tipa 2. Garancija: 2 leti.

101,79 € x 12 18

R E DNA CENA

OBROKOV BREZ OBRESTI

V Petrol klubu šteje vsak dan in vsak €. Oba se seštevata v energijo za življenje – za vaše vozilo, za vas in za vaš dom.


Še veliko več ponudbe najdete v naši spletni trgovini. Preglejte, izberite, prihranite.

www.eshop.si

do -42 %

do -43 %

Avtomobilska žarnica

Avtomobilska žarnica

OSRAM COOL BLUE NEW

OSRAM NB LASER GEN2

ZA ČLANE PETROL KLUBA

Z Zlatimi točkami do ugodnejšega zavarovanja 20 % popust pri sklenitvi Nezgodnega zavarovanja otrok in mladine do 26. leta ob unovčenju 100 Zlatih točk Zavarovalne pogoje si lahko preberete na www.generali.si.

Bl. št. 275019

Bl. št. 275018

Osram H7, 12 V, 55 W

Osram H4, 12 V, 60/55 W

19,99

16,99

Bl. št. 275017

Bl. št. 275016

Osram H7, 12 V, 55 W, PX26D

Osram H4, 12 V, 60/55,W, P43T

20,99

17,99

+ 30 ZT

+ 30 ZT

+ 30 ZT

+ 30 ZT

REDNA CENA

RE D N A C E N A

R ED N A C EN A

R ED N A C EN A

34,90 €

28,90 €

Visokotehnološke halogenske žarnice, skoraj primerljive z LED. Močna bela svetloba do 5000 K in hladen svetlobni pas.

36,90 €

29,90 €

Inovativna tehnologija laserske ablacije za 150 % boljše svetenje od standardnih halogenskih žarnic. 150 m svetlobni snop in 20 % bolj bela svetloba.

Vrednostni bon pri sklenitvi novega zavarovanja PaketDom v prvem zavarovalnem letu v višini 10, 20 ali 30 € ob unovčenju 100, 200 ali 300 Zlatih točk Podrobnosti so objavljene na www.generali.si in na www.petrol.si. Dvojni 10 % popust na obvezno avtomobilsko zavarovanje (A0) in A0-plus za varne voznike ob unovčenju 100 Zlatih točk Zavarovalne pogoje si lahko preberete na www.generali.si. Ugodnosti izkoristite s potrdilom Petrol kluba v vseh poslovalnicah Generali in pri pogodbenih partnerjih. Možnost pridobitve potrdila Petrol kluba: od 1. 9. do 30. 9. 2022. Koriščenje potrdila Petrol kluba: od 1. 9. do 31. 10. 2022.

Ugoden najem vozil

Poslovni najem vozila

Izberite svojega partnerja na poti Prednosti ponudbe: • 20 € popusta na znesek rezervacije, • brez predplačila, • brezplačne spremembe in preklic rezervacije, • možnost dostave vozila, • na voljo so vozila različnih kategorij in znamk, • akcija velja v vseh poslovalnicah ATET, • podpora uporabnikom je na voljo 24/7.

20 € popusta za imetnike Petrol klub kartice

Bodite med prvimi, ki imajo zagotovljeno svoje vozilo v letu 2023. Privarčujte in izkoristite vse ugodnosti, ki jih prinaša poslovni najem. Stopite z nami v kontakt in pripravili vam bomo ponudbo po vaših željah. Pravi čas za izkoristek vseh ugodnosti: - vključene dodatne storitve mobilnosti - nudimo izgradnjo polnilnic in rešitve polnjenja - pravica do odbitka DDV - nična boniteta za zasebno uporabo vozila

Preberite več!

Petrol klub plačilna kartica zvestobe

Pogoji ponudbe: Ponudba velja od 1. 9. do 30. 9. 2022. Za najem vozila je potrebna predhodna spletna rezervacija na www.atet.si in vnos kode PETROL. Popust se doda ob potrditvi rezervacije. Pri prevzemu vozila je potrebna predložitev Petrol klub kartice zvestobe, katere imetnik je tudi najemnik vozila. Dodatne informacije: T: 01 320 82 30, E: prodaja@atet.si, www.atet.si

19


-30 %

-20 %

-26 %

Napolitanke

Družinski sladoled

FRONDI MAXI

Mini rolade z lešniki

NOUGAT,

GORENJKA

S SMETANO

250 g

280 g

900 ml

Bl. št. 90985

-24 %

-28 %

ŠpriCAR

Hrana za pse

RADGONSKE GORICE

PEDIGREE

6 x 0,25 l

BISCROK 500 G

CARTE D'OR PIŠKOTI

Bl. št. 64905

Bl. št. 263799

Bl. št. 186807

Bl. št. 285247

1, 79 €

2, 79 €

5, 69 €

7, 69 €

2, 49 €

RE D N A CEN A

R ED N A C EN A

R E DNA CE NA

R E DNA CE NA

R E DNA CENA

Vdolben vafelj s polnilom iz nugata.

Polnjene z lešnikovo kremo. Brez umetnih barvil.

Sladoled z okusom piškotkov in smetane, čokoladni sladoled, čokoladni preliv in s koščki kakavovih piškotov.

Lahka in osvežujoča mešanica »od sonca razvajenega« vina in mineralne vode. Prava za odžejanje.

Pasji prigrizek v obliki kosti. S piščancem, govedino in jagnjetino. Brez umetnih barvil in arom.

+ 30 Zlatih točk

+ 30 Zlatih točk

2,59 €

3,49 €

+ 30 Zlatih točk 7,69 €

+ 30 Zlatih točk

+ 30 Zlatih točk 3,49 €

10,14 €

4,

49 € -17 % Redna cena: 5,44 €

Bavarski sendvič s salamo + voda Fresh 0,5 l

petrol.si/fresh

Bl. št.: 284819

30 Zlatih točk

MINISTER ZA ZDRAVJE OPOZARJA: PREKOMERNO PITJE ALKOHOLA ŠKODUJE ZDRAVJU!

30 Zlatih točk

Za lačne in žejne

Petrol klub cene in ugodnosti tudi na spletu

4,

49 € -17 % Redna cena: 5,44 €

Bavarski sendvič s pršutom + voda Fresh 0,5 l

-20 % Naravna mineralna voda FRESH 1,5 l

Bl. št.: 284817

0, 99 €

Bl. št. 73983

+ 10 Zlatih točk R E DNA CE NA

Razpoložljivost ponudbe Fresh na izbrani lokaciji preverite v aplikaciji Na poti. 20

1,25 €

1,5 litra osvežilne mineralne vode naše blagovne znamke Fresh.

V Petrol klubu šteje vsak dan in vsak €. Oba se seštevata v energijo za življenje – za vaše vozilo, za vas in za vaš dom.


Še veliko več ponudbe najdete v naši spletni trgovini. Preglejte, izberite, prihranite.

ZA DOŽIVETJA www.eshop.si

-10 %

HK OLI PETROL KATALOG 92x52 JUL22 V2.indd 2

od -12,5 %

30 ZT

30 ZT

30 ZT

-10 %

21/07/2022 22:06

-10 % 30 ZT

30 ZT

DANIJELA

-20 % 30 ZT

OTVORENO SRCE 1. 10. 2022 KRIŽANKE 28. OKT ARENA STOŽICE 21.00

-10 %

30 ZT

30 ZT

ABONMA 22/23 8 predstav že za: DEAN ON THE MIKE vs. DR SILVANO DJ

I 2 ALIVE VIVIAN I SENDI I VICTORY I CALIFORNIA I VILI RESNIK I + GOSTJE PRESENEČENJA

Podrobnosti in dodatno ponudbo si oglejte na Petrol klub plačilna kartica zvestobe www.petrol-ticket.si

118€ 108€ (2. prostor) več na spasteater.si

21


Oddihi & doživetja

Petrol klub cene in ugodnosti tudi na spletu -24 %

-29 %

-15 %

-40 %

Wellness & Spa Hotel Bolfenk 4*, Pohorje

Ribno Alpine Resort, Bled

Terme Banovci

Terme Resort, Rimske terme

2 nočitvi za 2 osebi s polpenzionom Deluxe dvoposteljna soba, samopostrežni zajtrk in večerja, steklenica vina 0,75 l, neomejena uporaba notranjega bazena, 1 x obisk wellness centra.

Ribno Luxury Glamping / 3 -dnevni paket / 2 noči / za 2 osebi Namestitev v Luxuzni Glamping hišici, kopalnica, infra rdeča savna, na terasi lesena kad s toplo vodo, tv, wi-fi, hladilnik.

Prleški gurme paket (3 noči za 2 osebi) V Hotelu ali Hotelskem naselju Zeleni gaj*** z bogatim samopostrežnim zajtrkom in posebnim kulinaričnim in vinskim doživetjem.

Luksuzno poletno razvajanje (ned-čet) 2x nočitev s polpenzionom v dvoposteljni sobi za 2 osebi v hotelu Zdraviliški dvor****, Ponudba je unovčljiva do 30. 9. 2022, od nedelje do četrtka.

197,00 €

380,00 €

80,00 €

240,00 €

+ 50 Zlatih točk

REDNA CENA

260,00 €

+ 50 Zlatih točk

REDNA CENA

539,00 €

94,00 €

R E DNA CE NA

+ 50 Zlatih točk

na osebo na noč

2 osebi/2 noči

400,00 €

www.pohorjevillageresort.si

www.hotel-ribno.si

www.terme-banovci.si

T: 02 603 55 00

T: 04 578 31 00

T: 04 158 87 01

www.rimske-terme.si T: 03 574 20 00

-18 %

-25 %

-19 %

-40 %

-36 %

MUS Ljubljana, Celje, Kočevje

Terme Vivat, Moravske Toplice

Grand Hotel SAVA****sup Rogaška Slatina

Dentoteka, Studio za ustno higieno

Terme Cerkno, Hotel Cerkno

Laminacija obrvi Laminacija ali fiksiranje obrvi je postopek trajnega oblikovanja obrvi s katerim dlačicam spremenimo smer, da dobimo želeno obliko obrvi.

3-dnevni sladki oddih wellness za 2 osebi 3 dni kopanja in uživanja v objemu termomineralnih vrelcev. Obiščite še čokoladnico Passero in preizkusite okuse Prekmurja ujete v praline čokolade.

Moja Rogaška 2 noči za 2 osebi, namestitev s polpenzionom Nepozaben oddih v osrčju neokrnjene narave. Zdaj je čas za vrelce zdravja, sprostitev in mir.

Parodontalna diagnostika Naročite se na sodobno diagnosticiranje parodontalne bolezni in ne čakajte, da začnejo izpadati zobje!

3-dnevni termalni paket za 2 osebi Preživite jesenski oddih v prekrasnem objemu cerkljanskih hribov, stran od množic in se sprostite v Termah Cerkno.

260,00 €

60,00 €

168,00 €

39,99 €

+ 30 Zlatih točk www.mus.si T: 051 604 212

REDNA CENA

49,00 €

299,90 €

+ 50 Zlatih točk

REDNA CENA

399,60 €

www.vivat.si T: 02 538 21 00

+ 50 Zlatih točk

REDNA CENA

320,00 €

www.rogaska.si T: 03 811 40 00

Kolesarski paket v Termah 3000: nočitev z bogatim polpenzionom, neomejeno kopanje v hotelskih termalnih bazenih in v vodnem parku Terme 3000, drobna presenečenja ter kolesarjem prilagojene storitve za gvüšno zdravo doživetje Prekmurja! Storitve za kolesarje: kolesarska karta Pomurja v tiskani obliki, uporaba kolesarnice za varno shranjevanje koles, možnost pranja koles in kolesarski bidon.

www.petrol.si/petrol-travel

www.dentoteka.com T: 031 414 774

R E DNA CE NA

+ 50 Zlatih točk

264,00 €

www.hotel-cerkno.si T: 05 374 34 00

 1.9. - 30.9. 2022

od 76,00 €

na osebo na noč v dvoposteljni sobi DARILO ZA VSE IMETNIKE PETROL KLUB KARTICE 10 zlatih točk = Dnevna vlažilna krema Blackaquatherm, 50 ml

Podrobnosti in dodatno ponudbo si oglejte na

oglas_Petrol_SHR_187x67_1608_22_A.indd 1

+ 30 Zlatih točk

REDNA CENA

100,00 €

Terme 3000 – Moravske Toplice Hotel Termal

S kolesom imate Prekmurje na dlani!

22

+ 50 Zlatih točk

REDNA CENA

02 512 22 00 | info.shr@sava.si www.sava-hotels-resorts.com

16/08/2022 14:48

V Petrol klubu šteje vsak dan in vsak €. Oba se seštevata v energijo za življenje – za vaše vozilo, za vas in za vaš dom.


Možnost pridobitve potrdila Petrol kluba: od 1. 9. do 30. 9. 2022. Termin izkoriščanja potrdila Petrol kluba do 15. 10. 2022. Na Petrolovih prodajnih mestih kupec ob predložitvi Petrol klub kartice in unovčitvi Zlatih točk, prejme kupon za izbrano ponudbo. Kupec se s kuponom oglasi pri ponudniku, kjer opravi nakup storitve po Petrol klub ceni.

Še veliko več ponudbe najdete v naši spletni trgovini. Preglejte, izberite, prihranite.

www.eshop.si

-15 %

-21%

-20%

-20 %

Hiša iluzij Ljubljana

Terme Resort, Rimske terme

Terme Resort, Rimske terme

Terme Banovci

Vstopnice za ogled Hiše iluzij Odrasla vstopnica (nad 15 let starosti) za ogled Hiše iluzij. 15 % popust velja tudi pri nakupu otroške in družinske vstopnice.

Celodnevno kopanje s kosilom ali večerjo za 2 osebi Svoj termin rezervirajte na booking@rimske-terme.si

Celodnevno kopanje za 1 osebo Svoj termin rezervirajte na booking@rimske-terme.si

Celodnevno kopanje (odrasli) Pustite se razvajati vse dni v tednu in si privoščite celodnevno kopanje v Termah Banovci.

10,20 €

57,00 €

16,00 €

14,00 €

REDNA CENA

12,00 €

+ 30 Zlatih točk odrasla vstopnica

+ 30 Zlatih točk

REDNA CENA

72,00 €

REDNA CENA

+ 30 Zlatih točk

20,00 €

R E DNA CE NA

17,50 €

+ 30 Zlatih točk

na 2 osebi/vse dni v tednu

na osebo/vse dni v tednu

www.houseofillusions.si T: 01 320 54 66

www.rimske-terme.si T: 03 574 20 00

www.rimske-terme.si T: 03 574 20 00

www.terme-banovci.si T: 04 158 87 01

-5 %

-10 %

-9 %

-8 %

-17 %

Nemčija - dežele na severu Bavarske

Hrvaška Istra, Vrsar

Hrvaška Istra, Vrsar

Hrvaška Istra, Rovinj Crveni Otok

Vodni park Terme 3000

3-dnevni izlet po mestih severne Bavarske Nüremberg , Bamberg, Würzburg, Rothenburg ob der Tauber – Dinkelsbühl.

Kolesarski vikend, 13.–16. 10. 2022 3-dnevni program kolesarjenja v Istri za različne kategorije; cestni in mtb vodeni izleti z izkušenimi vodniki. Hotelsko naselje Belvedere.

Teniški vikend, 6. –9. 10. 2022 3 x polpenzion, teniški treningi v skupini (max. 4 os.), teniški turnir dvojic, uporaba notranjega bazena. Hotelsko naselje Belvedere.

Joga vikend, 23.–26. 10. 2022 3 x polpenzion z vodenimi delavnicami joge in ostalih tehnik sproščanja. Uporaba notranjega bazena. Hotel Istra.

145,00 €

170,00 €

Celodnevna kopalna karta od ponedeljka do petka Vabljeni v razkošje 11 bazenov. Na voljo je tudi skakalni bazen, 8 toboganov in zunanje otroško igralo, primerno za najmanjše obiskovalce.

320,00 €

+ 50 Zlatih točk

REDNA CENA

339,00 €

178,00 €

+ 50 Zlatih točk

REDNA CENA

198,00 €

+ 50 Zlatih točk

REDNA CENA

160,00 €

+ 50 Zlatih točk

REDNA CENA

185,00 €

na osebo

14,00 €

R E DNA CE NA

+ 30 Zlatih točk

16,90 €

Odrasla vstopnica

potovanja.nomago.si T: 080 47 42

potovanja.nomago.si T: 080 47 42

T: 080 47 42

SUPER CENA

(47,60€+190,40€)

238€

NAJBOLJŠE PONUDBE S POPUSTI DO -99%! Na Petrol se odpravite tudi po ostale ugodne ponudbe portala 1nadan. Za izbor preostalih 500 in več ponudb pa obiščite www.1nadan.si Za nakupe kuponov 1nadan na Petrol bencinskih servisih veljajo splošni pogoji http://www.1nadan. si/petrol-splosni-pogoji. Prosimo, da pred nakupom preberete vse podrobnosti o ponudbi na www.1nadan.si. 1nadan.si se obvezuje, da bo storil vse kar je v njegovi moči, da bodo podatki na prodajnem letaku resnični, zanesljivi in kakovostni. S tem pa ne odgovarja za morebitne tipkarske napake, zamude ter pomanjkljivosti pri vnašanju ažurnih podatkov. Pridržujemo si pravico do sprememb in napak v cenah, napisanem besedilu in tehničnih opisih brez predhodnega obvestila. 1nadan.si ne prevzema odgovornosti v primeru kasnejših sprememb ponudb ter navaja, da so točni tisti podatki, o katerih ste obveščeni v času pregleda ponudbe na www.1nadan.si.

www.nomago.si/ture T: 080 47 42

potovanja.nomago.si

www.terme3000.si T: 02 512 24 55

SUPER CENA

(8€+38€)

46 €

Koda za hitri nakup: WGUV Hotel Cubis 3*, Lendava, 3 dni, 2 osebi, 2x nočitev z zajtrkom, vključen 1x zipline za 2 osebi in vstopnici za ogled razglednega stolpa Vinarium. Kuponi so unovčljivi do 10.10.2022

Strošek obdelave plačil in tiskanja kuponov na prodajnem mestu znaša 1,50€ na nakup za vrednost nakupa do 50€, oziroma 2,95% od nakupne vrednosti za vrednost nakupa nad 50€.

DARILO ZA VSE IMETNIKE PETROL KLUB KARTICE pijača dobrodošlice

Podrobnosti in dodatno ponudbo si oglejte na Petrol klub plačilna kartica zvestobe www.petrol.si/petrol-travel

Vrednost kupona je 47,60 €. Razliko do polne cene plačate direktno ponudniku.

Koda za hitri nakup: LLJB Vstopnica za eno osebo za adrenalinski park Glavani (Barban, Hrvaška) z vključenimi osmimi atrakcijami: človeški katapult, gugalnica, qiuck jump, zipline, ... Kuponi so unovčljivi do 31. 12. 2022.

Vrednost kupona je 8 €. Razliko do polne cene plačate direktno ponudniku.

DARILO ZA VSE IMETNIKE PETROL KLUB KARTICE gratis pijača po izbiri

23


DIGITALNI BONI 2022 v spletni trgovini Petrol eShop BREZPLAČNA DOSTAVA

OBROČNO PLAČILO

Oglejte si, kako opravite nakup z digitalnim bonom:

ZLATE TOČKE

-20 %

-22 %

-26 %

Prenosnik

Prenosnik

Monitor

HP 15-EF2

CHUWI HEROBOOK PRO

SAMSUNG C27F398FWR

AMD Ryzen 5 / 16 GB / 1TB SSD

14,1'', 8 GB/256 GB SSD/Windows 10 Home

27'', VA, UKRIVLJEN, 16:9, 1920 x

/ 15,6'' FHD / W 10H / srebrn

639, 99 € + 100 Zlatih točk

1080, HDMI, DP, VESA

287, 99 €

Bl. št. 285030 R ED N A C EN A

799,99

+ 50 Zlatih točk

Procesor: AMD Ryzen 5 5500U 2.1GHz (do 4.0 GHz, predpomnilnik L3 8 MB). Zaslon: 39,6 cm (15,6'') FHD (1920 x 1080), 250 nits, nebleščeč. Pomnilnik: 16 GB, 1 TB SSD disk. Integrirana grafična kartica: AMD Radeon Graphics. OS: Windows 10 Home.

53,

33 €

x 12

169, 99 €

Bl. št. 285035 R E DNA CE NA

369,99

+ 50 Zlatih točk

26,

18 €

x 11

R E DNA CENA

229,99 €

Najbolj ukrivljen zaslon Samsung doslej. Polmer loka: 1800 mm. MagicBright, MagicUpscale, Eco Saving Plus, Eye Saver Mode, Flicker Free, Game Mode. Garancija: 2 leti

Zaslon: 35,67 cm (14.1«), IPS, 1920 x 1080 pik, premaz proti bleščanju. Procesor: Intel® Gemini lake N4000, 4M Cache, do 2.60 GHz. Operacijski sistem: Windows 10 Home.

OBROKOV BREZ OBRESTI

Bl. št. 285047

28,33 € x 6

OBROKOV BREZ OBRESTI

OBROKOV BREZ OBRESTI

TOP POPUST

-25 %

-41 %

-20 %

Tablični računalnik

Tablični računalnik

Tablični računalnik

Naglavne slušalke

LENOVO TAB M7

BLACKVIEW TAB 12

SAMSUNG GALAXY TAB A8

PHILIPS FLITE

32 GB, Gen3

10,1'', 4G-LTE + OVITEK

64 GB Wifi

SHL4405/00

89, 99 € + 30 Zlatih točk

Bl. št. 285074 R ED N A C EN A

119,99

Zaslon: 17,78 cm IPS. Ločljivost: 1024 × 600. Procesor: štirijedrni MediaTek MT8166. Operacijski sistem: Android 11. Kamera: sprednja in zadnja, 2.0 MP. Garancija: 2 leti (baterija 1 leto).

29,99 € x 3

OBROKI BREZ OBRESTI

Bl. št. 281516 Twilight Blue 281511 Lunar Silver 281499 Space Gray

169, 99 € + 30 Zlatih točk

R E DNA CE NA

289,99

Android 11.0 & Doke 2.0. Ločljivost zaslona: Full HD+. Povezava: hitra Wi-Fipovezava in podpora za 4G LTE-omrežja. Spomin: 4 GB RAM. Notranja hramba: 64 GB.

28,33 € x 6

OBROKOV BREZ OBRESTI

-50 %

Bl. št. 281052 Silver 281051 Pink Gold 279964 Gray

223, 99 € + 30 Zlatih točk

R E DNA CE NA

279,99

Zaslon: 26,70 cm, 200 x 1920 slikovnih pik. Zaslonsko razmerje: 16 : 10. Pomnilnik: 4 GB RAM in 64 GB. Operacijski sistem: najnovejši Android 11, One UI 3. Spominska kartica: micro SDXS. Garancija: 2 leti.

27,99 € x 8

OBROKOV BREZ OBRESTI

9, 95 €

Bl. št. 186556 - črne 186557 - bele REDNA CENA

+ 30 Zlatih točk 19,90 €

Žične slušalke z mikrofonom. 32 mm pogonske enote. Zaprt hrbtni del. Povsem zložljive. Naglavne nadušesne, z mehkimi ušesnimi blazinicami. Garancija: 2 leti.