Page 1

Bilbransjens IT- leverandør

NOTAPLAN ASP

Med ASP-løsning fra NotaPlan slipper du alle bekymringer


Alt du trenger er en stabil internettforbindelse, slik at du kan logge inn og jobbe i systemene dine. Og som alltid er oppdaterte og sikkerhetskopierte, uansett om du er hjemme eller på verkstedet.

Support er et knappetrykk unna for å hjelpe deg via fjernstyring. Du kontakter oss og med din tillatelse kan vi dele skjermen og løse eventuelle problemer som måtte oppstå.

Alt på samme sted, beskyttet, lett tilgjengelig og alle lisenser, programmer, webkataloger, portaler spiller sammen. Naviger mellom de forskjellige plattformene ved hjelp av noen få tastetrykk, uansett hvilken datamaskin i verkstedet du bruker.


Er du lei av å kjøpe nytt datautstyr, programvarelisenser og ha besøk av datateknikere osv. er Notaplan ASP kanskje noe for deg. Med ASPløsning fra NotaPlan slipper du alle bekymringer. NOEN FORDELER: En ASP løsning hos NotaPlan gir deg mange fordeler, her er et utvalg av dem: Du kan få adgang til dine programmer fra kontoret, verkstedet, hjemmet eller hvor enn du befinner deg.

Din revisor kan revidere og føre ditt regnskap fra sitt kontor uten å fysisk måtte besøke deg.

Du slipper å investere i dyre servere, softwarelisenser og daglig administrasjon

Du behøver ikke å bekymre deg om Antivirus, Backup og tyverisikring av dine data. Vi sørger for sikkerheten.

Du behøver aldri å bruke tid på besværlige oppdateringer av dine programmer; det gjør NotaPlan teamet for deg.

Du får økonomisk stabilitet på IT-budjettet. Du kjenner utgiften på forhånd. Ingen skjulte omkostninger.

NotaPlan er utviklet i samarbeid med verksteder och bilforhandlere i hela Norden. Både små og store virksomheter. Målet er å skape ett enkelt program som er lett å bruke, men som er avansert nok til å håndtere hverdagen i en stressende arbeidsdag på verkstedet. Bilbranschens IT-leverandør


Bilbransjens IT-leverandør

FØLG OSS PÅ FACEBOOK

SUPPORT MED KUNDEN I FOKUS

Våre teknikere hjelper deg med alt som berører IT i daglig drift. Din oppgave er å skru bil, la oss hjelpe deg med vedlikehold av systemet.

BOOK EN DEMO OG SE HVOR EFFEKTIVT NOTAPLAN ASP ER Bilbranschens IT-leverandør

Norge Notaplan AS Lenagata 78 2850 Lena info@notaplan.no Tlf. +47 33 80 42 50

Danmark Notaplan ApS Kokholm 3 6000 Kolding info@notaplan.dk Tlf. +45 76 72 00 02

notaplan.no

notaplan.dk

Notaplan ASP 2018  

Er du lei av å kjøpe nytt datautstyr, software lisenser og ha besøk av data-teknikere osv? Hvis du har ADSL, så er Notaplan ASP kanskje noe...

Notaplan ASP 2018  

Er du lei av å kjøpe nytt datautstyr, software lisenser og ha besøk av data-teknikere osv? Hvis du har ADSL, så er Notaplan ASP kanskje noe...

Advertisement