Velkommen som senior

Page 1

Fedt, du er ! r o i n e s t e v e l b


Fedt, du er blevet senior!

Spejderloven En spejder, lytter til Guds ord er hjælpsom respekterer andre værner naturen er til at stole på tager medansvar finder sin egen mening

Som seniorspejder hos KFUM-Spejderne får du en række nye muligheder i dit spejderliv. Her får du en oversigt over nogle af de ting, du fremover kan bruge til at få endnu federe spejderoplevelser. Om du vil være leder, tage på centerlejr på Island, lave vilde arrangementer eller skrive artikler til ScoutZone, det er helt op til dig og din patrulje.


tj e k kal e n d e r e n Er du ved at kede dig på løb, fordi det bare ikke er vildt nok, kan det være du er klar til Diamant Xtrem. Eller måske synes du at det der med et ti-minutters tårn er fedt, men ved at være for ensformigt, så er det måske værd at tjekke kalenderen for et kursus i pionering? I arrangementskalenderen finder du arrangementer, løb og kurser, så hold øje om der kommer noget nyt op, du kunne tænke dig at deltage i.

Sk riv for sco u t zo ne .d ScoutZone

Scoutzone.dk er stedet, hvor du kan få de bedste gode råd til rengøring af gryder, og hvordan man får en lejrkæreste. Det er også her at du kan få de seneste spejdernyheder og følge med i, hvad der sker. Har du selv en lille journalist eller blogger gemt i maven kan du også selv skrive for Scoutzone.

k!

Skriv til scoutzone@kfumspejderne.dk, hvis du har lyst til at blive en del af en sjov redaktion.


Tag på kursus og sæt skub i din personlige udvikling Kurserne er vilde oplevelser med fokus på udfordringer og ny læring

Kom på ungdomskursus

Det er nu, du for alvor kan sætte skub i din personlige udvikling og samtidig møde nye spejdervenner ved at tage på ungdomskursus. Kurserne er vilde oplevelser med fokus på udfordringer og ny læring.

KFUM-Spejderne tilbyder en række kurser, som du kan vælge imellem – eller du kan tage hele rækken i løbet af de kommende år. Kurserne dukker løbende op i arrangementskalenderen, så det gælder om at holde øje.


Tværkorpslige fjeldture Et andet rejsetilbud for spejdere kan du finde hos Fjeldgruppen, som er en tværkorpslig gruppe, der arrangerer ture på fjeld

og i vildmarken. Du kan både komme ud at klatre, ride, sejle i kajak og meget mere. Du kan læse mere på fjeldgruppen.dk.

Rejs ud med Spejder-Rejser

Hvis du drømmer om at opleve verden og møde nye spejdervenner samtidig, så er spejder-rejser.dk hjemmesiden for dig. Her finder du årets rejsetilbud fra spejdernes eget rejsebureau. Turene bliver arrangeret som grupperejser, så du har altid nogen at følges med, og I får mulighed for at opleve ting, som andre turister ikke får adgang til.

! t e iv l r o f r e s l e o pl e v


Andre udlandsmuligheder KFUM-Spejderne giver også mulighed for en lang række andre internationale muligheder. F.eks. kan du blive udvekslingsspejder i Australien med The Scout International Student Exchange Programme.

Mange af mulighederne dukker op på KFUM-Spejdernes facebook, men hvis du skal have hjælp til en specifik mulighed kan du skrive til KFUM-Spejdernes Internationale sekretær på: international@kfumspejderne.dk.

n e t te t å p k ti u b r e d j e p s n e 5 5 NO R D o

Hos internetbutikken www.55nord.dk , kan du købe uniformer og andre særlige KFUMSpejder ting, som gør både børn og forældre helt klar til at tage på ture og lejre.

KFUM-Spejderne ejer 55°NORD sammen med FDF. I butikken finder du alt, hvad du har brug for for at kunne leve et aktivt friluftsliv – rygsække, soveposer, fodtøj og lækkert tøj fra nogle af verdens førende producenter. Vil du gerne være med, eller vil du vide mere? www.kfum-spejderne.dk Find os også på www.facebook.dk/kfum-spejderne

Når du handler hos 55°NORD er du samtidig med til at støtte KFUM-Spejderne, for overskuddet fra butikken deles ligeligt mellem de to ejere. Hvert år giver det ekstra penge til gode spejderaktiviteter. SE DET STORE UDVALG WW W.55NORD.DK

Fotografi: Anders Kongsted, Christian Buhl Sørensen, Emil Munthe, Henrik Rosenkilde, Jakob Vibe, Jesper Toft, Jette Krogh Karmark, Kirstine Mose Schade, Lisbeth Simonsen, Malene Hald, Johny Kristensen, Thomas Bang og Fotopatruljen.


Sammen rykker vi verden – med vilje


Turn static files into dynamic content formats.

Create a flipbook
Issuu converts static files into: digital portfolios, online yearbooks, online catalogs, digital photo albums and more. Sign up and create your flipbook.