Page 1

Krekelkwekkelkrant

11e jaargang – nummer 8 juni 2012


R.K.-basisschool De Heiberg Directie

Van de directietafel‌ Beste ouders/verzorgers, Terugblik feestweek: Na een lange voorbereiding was het dan eindelijk zover, de feestweek ter gelegenheid van het 25-jarig bestaan van onze school kon beginnen. Na de opening en het oplaten van de ballonnen gingen de kinderen aan de slag met het maken van een onderdeel voor ons nieuwe logo. Later op de dag versierden ze de school, zodat alles er ook echt feestelijk uitzag. Op dinsdag hebben we de Beekse Bergen bezocht. Op een fikse regenbui rond twaalf uur na was het weer goed. We hebben genoten van een leuke dag in deze dierentuin. Woensdag zijn de kinderen creatief aan de slag gegaan met muziek. De containers die als trommel dienst deden, waren van verre te horen. Ook de andere potten, pannen, emmers en andere vaten gaven een geluid dat tot ver buiten de speelplaats te horen was. Daarnaast maakten de kinderen kleding van afvalmateriaal. Ze lieten dat zien in een modeshow op het plein. Op donderdag hebben we lekker gesport op het Red Band sportpark. Voor een aantal kinderen was dit de eerste keer dat ze op zo’n groot sportpark mochten sporten. Mede door het goede weer was dit een heel geslaagde dag. We sloten af met de vossenjacht op vrijdag. Door het slechte weer moesten we die binnen doen. In elke klas zat een vos (een verklede juf of meneer) die de kinderen een kort spelletje liet doen. De kinderen vonden het geweldig. Fanatiek werden de letters verzameld om daar een zin uit te puzzelen. Het is heel leuk dat we al in de feestweek de eerste reacties kregen op ballonnen die gevonden zijn. De meeste ballonnen zijn richting Zeeland en Zuid-Holland gewaaid. Op de laatste schooldag maken we de winnaar bekend.


Moe maar voldaan kijken we terug op een geweldige feestweek. Ook vanaf deze plaats wil ik de ouders die hebben geholpen en de teamleden bedanken voor hun inzet en moeite die ze deze week gedaan hebben. Zonder al die extra inzet was een dergelijke succesvolle week niet mogelijk geweest. BEDANKT!!!!!!!!! Het cadeau van de ouderraad aan de kinderen van de school is een nieuw klimrek. Dat wordt geplaatst in deze laatste schoolweek. We zijn daar erg blij mee omdat het klimrek dat er stond was afgekeurd. We dreigden zonder klimrek op het plein te komen zitten. Gelukkig is dat op deze wijze opgelost en hebben de kinderen toch een mooi nieuw klimtoestel. We bedanken de ouderraad van harte voor dit mooie en zeer bruikbare cadeau. Afscheid groep 8 We gaan deze week ook weer afscheid nemen van de leerlingen uit groep 8. Op vrijdag zullen we rond kwart over elf weer de stoelendans uitvoeren en daarmee onze schoolverlaters uitzwaaien. Zij zijn al kennis gaan maken op hun nieuwe school en met het schoolkamp en musical sluiten zij hun basisschooltijd op De Heiberg af. We wensen ze veel succes op hun nieuwe school! Inloop op 12 augustus: Om kennis te maken met de nieuwe klas en de nieuwe leerkrachten zien we jullie graag terug op 12 augustus om 10.30 uur voor het inloopuurtje. Natuurlijk starten we het nieuwe schooljaar weer op met de bekende optocht vanaf de D-bergen. We starten de eerste schooldag naast de kapel en rijden met de geluidswagen weer rond de Enclaveberg naar school. We hopen dat jullie dan allemaal weer aansluiten bij je juf of meneer. Als we op school aankomen starten we het nieuwe schooljaar met het zingen van ons Heiberglied. We onthullen dan ook het nieuwe logo dat de kinderen samen hebben gemaakt in de feestweek. Tot slot wens ik jullie allemaal een HELE PRETTIGE VAKANTIE , en zie ik jullie allemaal graag weer terug op 12 augustus bij de inloop!

Met vriendelijke groet, Meneer RenĂŠ


Wellness Praktijk Anoesj Geef uw lichaam aandacht!

 Pedicurebehandeling (met diabetische aantekening),

ook voor kinderen!  Zwangerschapsmassage  Sport - en Wellnessmassage  Voetreflexzonemassage, Hotstone Massage,

Damastberg 74 ROOSENDAAL pedicure@anoesj.nl

0165 566353

Vacussage, Indian Head massage, Kruidenstempelmassage.  En nog veel meer!

www.anoesj.nl


R.K.-basisschool De Heiberg Peutergroep De Heiberg

Vanuit de peutergroepen Peutergroep De Heiberg naar de speeltuin. Op 29 mei gingen we met alle peutergroepen van cluster Tolberg naar de speeltuin. We hadden een stralende ochtend. De kinderen en ouders hebben er enorm van genoten. Er waren ouders die de kadespeeltuin nog niet kenden en vonden het zo leuk, dat ze er vast nog eens terug naar toe gaan. Voor de kinderen was er een eierkoekje wat ze mochten versieren. Daarna was het natuurlijk smikkelen en smullen. Voor een rustmomentje hadden we de schmink meegenomen. Er zijn heel wat kinderen naar huis gegaan met een mooi kersje op de wang of als een mooie vlinder. De leidsters kijken terug op een gezellig uitje en hopen dat het volgend jaar weer net zo leuk wordt. Leidsters van peutergroep De Heiberg


R.K.-basisschool De Heiberg Team

Vanuit de kleutergroepen Weer een schooljaar voorbij. Wat gaat dat snel hĂŠ? Wij willen alle ouders die ons hebben geholpen met allerlei activiteiten, en dat waren er veel, heel erg bedanken voor de geboden hulp. DANK U WEL! Wensjes: Deze hebben we laten kleuren tot begin juli. De wensjes tot september heeft uw kleuter in een open verpakking mee gekregen, zodat het thuis kort van te voren gekleurd kan worden. Vanaf september gaan ze weer kant en klaar mee naar huis. Een prettige vakantie en tot volgend schooljaar!

Beste ouder/verzorger, De kk-krant kunt u ook lezen op onze website! U kunt deze vinden op www.deheibergkpo.nl

We zien jullie graag terug bij de inloop op zondag 12 augustus om 10.30 uur!


W4Kangoeroe (WereldWijde WiskundeWedstrijd) Jaarlijks wordt in maart de Kangoeroe reken- en wiskundewedstrijd gehouden in 46 landen. Ook dit jaar heeft onze school deelgenomen aan de Kangoeroewedstrijd. Donderdag 15 maart hebben deze kanjers zich in de strijd gegooid om tot de beste rekenaars van de wereld te horen. De deelnemers waren: Groep 5: Pepijn, Merijn, Lukas, Sven, Lois, Kirsten, Yannick en Luc. Lois was de beste van groep 5 van onze school. Groep 6: Lara, Landing, Elle, Christel, Lieke, Tessa, Timo, Tom en Jules. Christel was de beste van groep 6 van onze school. Groep 7: Moreno, Stef, Sander en Stijn. Sander was de beste van groep 7 van onze school. Groep 8: Amber, Simone, Elise en Daphne. Amber was de beste van groep 8 van onze school. Alle kinderen hebben een certificaat gekregen. Daarnaast ook een Rubik’s snake, een kangoeroe-special en een (bijna) gratis toegangskaart voor Museum Boerhaave. Voor de winnaars per groep waren er nog ludieke prijzen. Ook volgend jaar gaat onze school weer deelnemen aan deze titanenstrijd. Voor meer informatie kan je kijken op www.w4kangoeroe.nl


Vanuit het kunst-werkatelier BENT U OOK AL BENIEUWD NAAR HET NIEUWE SCHOOL-LOGO? Zie hier maar eens hoe hard er aan gewerkt wordt.


CITO-overzicht Uw kind krijgt drie keer per jaar een rapport. Op dit rapport staan de cijfers die uw kind in de klas heeft behaald voor opdrachten in het netschrift en voor de leertoetsen. Bij de toetsen, dictees en opdrachten in het netschrift is in een paar weken ervoor door de leerkracht veel uitleg gegeven en geoefend op het specifieke onderwerp. De punten geven dus aan hoe uw kind leerstof, die kort ervoor uitgebreid is geoefend, beheerst. De kinderen maken twee keer per jaar (ongeveer in januari en in juni) een aantal CITO-toetsen. Dit zijn standaardtoetsen die op bijna alle scholen in Nederland worden afgenomen. Bij de CITO-toetsen worden veel verschillende onderwerpen die uw kind tot op dat moment heeft geleerd (dus ook woordjes of rekenproblemen van bijvoorbeeld een jaar geleden) getoetst. Het geeft dus een beeld hoe uw kind op langere termijn de geoefende leerstof beheerst. Uw kind kan hiervoor dus ook niet leren of oefenen. Voor deze CITO-toetsen krijgt uw kind geen punt, maar een combinatie van een letter en een Romeins cijfer. AI A ll B ll B lll C lll C lV D lV DV EV

= goed = ruim voldoende = ruim voldoende (maar iets minder goed dan A ll) = voldoende = voldoende (maar iets minder goed dan B lll) = zwak = zwak (nog iets minder goed dan C lV) = onvoldoende = onvoldoende (nog iets zwakker dan D V)

Hoe kan het dat een kind een hoog punt voor dictee op zijn rapport heeft en een zwak CITO-resultaat voor spelling? Veel kinderen oefenen op school en thuis heel goed de woordjes die ze mee naar huis krijgen. Vaak halen ze dan zeer hoge punten. Dit ziet u terug op het rapport. Bij de CITO-toets Spelling krijgen ze echter veel woordjes die ze al langer geleden hebben geleerd of woordjes waarin wel dezelfde moeilijkheid zit, die al een keer is geoefend, maar net in een ander woordje. Dan zien we dat een aantal kinderen hier veel meer moeite mee heeft en daardoor mindere resultaten behalen. De rapportcijfers geven dus samen met de CITO-resultaten een goed en compleet beeld van hoe uw kind het op school op leergebied doet. Vandaar dat u een overzicht van de CITO-resultaten bij het rapport ontvangt.


Oproep leesouders Hoewel het schooljaar nog niet eens helemaal is afgelopen, zijn we al ook al druk met de voorbereidingen voor volgend schooljaar. Daarom wil het zorgteam een oproep doen aan ouders die graag willen helpen bij het leren lezen van kinderen. Natuurlijk wordt er in iedere klas veel geoefend met het (leren) lezen. Voor sommige kinderen is het echter heel belangrijk om daarnaast ook extra te oefenen. DĂŠ manier om goed te leren lezen is namelijk heel veel lezen en oefenen. Het ene kind heeft nu eenmaal meer oefening nodig dan het andere. Samen met een leesouder lezen zij twee keer per week, ongeveer een kwartier, extra woordjes en korte verhaaltjes. Dit doen zij buiten de klas in een speciaal oefenmapje.

Wilt u graag helpen om deze kinderen te leren lezen en samen met hen te oefenen? Wij kunnen uw hulp erg goed gebruiken. U kunt zelf bepalen wanneer het u het beste uitkomt (aan het begin van de ochtend bijvoorbeeld). Heeft u belangstelling of vragen ? Dan kunt u natuurlijk langs bij de leerkracht van uw kind of het onderstaande strookje invullen en inleveren bij de leerkracht van uw kind.

O

Ja, ik vind het leuk om te helpen bij het leren lezen.

Naam:_________________________________________________________

Telefoonnummer: _________________________________________________


Wilt u graag meedenken? De medezeggenschapsraad (kortweg de MR) bestaat uit ouders en leerkrachten van onze school. De MR praat mee over alles wat met de school te maken heeft. Ouders en leerkrachten kunnen via de MR invloed uitoefenen op het beleid van de school. De directeur moet ieder belangrijk besluit voorleggen aan de medezeggenschapsraad. De MR kan ook ongevraagd advies geven of vragen stellen over onderwerpen. Onderwerpen zijn bijvoorbeeld het schoolplan, de schoolgids en het schoolreglement. Maar ook wordt er o.a. gesproken over hoe de school aandacht besteed aan pestgedrag en hoe de school communiceert met de ouders. De MR komt hiervoor zes keer per jaar (’s avonds) bij elkaar. We zijn op zoek naar een ouder die het leuk vindt om mee te denken! Heeft u belangstelling, vragen of wilt u zich aanmelden? Dan kunt u terecht bij de onderstaande leerkrachten of meneer RenÊ. Juf Heleen (groep 3-4 op maandag, dinsdag) Juf Anne-Marie (groep 3 op woensdag, donderdag en vrijdag) Juf Mirjam (groep 8 en zorg, op woensdag en donderdag)

Kopij uiterlijk via mail inleveren woensdag 22 augustus bij juf Cindy o.v.v. kk-krant augustus 2012 nr.1, (mail: cindy@deheibergkpo.nl). De volgende kk-krant verschijnt in de week van 29 augustus 2012.


R.K.-basisschool De Heiberg Oudervereniging

Bedankt!!! Namens deze weg wil ik graag alle ouders, leerlingen en leerkrachten bedanken voor de jarenlange fijne samenwerking. Zo’n 14,5 jaar geleden ben ik bij mijn oudste zoon begonnen als hulpouder, dit werd al snel groepsouder. Nog voordat mijn jongste zoon naar de Heiberg ging, ben ik bij de ouderraad gegaan. Deze zoon zit nu in groep 8 en samen verlaten we dus de Heiberg. Alle jaren heb ik genoten van de vele activiteiten die we organiseerden. Hoogtepunten waren het circus bij het twintig-jarig bestaan en natuurlijk de afgelopen feestweek. Als je ziet hoe iedereen geniet van de activiteiten dan ben je zelf blij dat je daar aan mee hebt kunnen en mogen helpen. Samen met mij, nemen ook Tino de Jong en Nicole Lauwen afscheid van de ouderraad. Ook zij hebben heel wat jaartjes met veel plezier diverse activiteiten georganiseerd. Namens ons drieÍn wil ik graag iedereen nogmaals bedanken en een fijne vakantie toewensen ! Miranda Bus

Finale schoolatletiek Onlangs op 9 juni 2012, streden de jeugdige atleten tijdens de regiofinale schoolatletiek. Zowel de jongens als de meisjes van De Heiberg hebben een mooie 8ste plaats behaald!! We zijn trots op jullie sportiviteit!


Schoolreis Donderdag 13 september gaan we op schoolreis naar de:

Na de zomervakantie krijgt u meer informatie over de komende schoolreis en zullen wij weer vragen om hulpouders‌‌


Budget Dakkapellen Canadaweg 8A 4661 PZ Halsteren 0165-764041 / 06-55156633 U heeft al een dakkapel van 3 meter voor â‚Ź 3298,Budget Dakkapellen is de goedkoopste van Nederland. www.budgetdakkapellen.com

Feestje??? Bestel een taart bij:

Taartjes en Co Voor elke gelegenheid een taart

Ook voor kinderfeestjes bij u thuis of workshops op locatie kunt u bij ons terecht. Kijk op onze site: www.taartjesenco.nl Mail naar info@taartjesenco.nl Of bel 0165-795206


Het grote succes van de Special Day AFVAL… Wie maakt hier iets mooi van ? Deze vraag werd tijdens de Special Day beantwoord door alle leerlingen. Per groep stond er een volle doos in de klas met materiaal dat normaal in de containers verdwijnt. De leerlingen hebben hier mooie creaties, leuke hoofddeksels en zeer speciale tasjes van gemaakt. Omdat er een modeshow als afsluiting werd gelopen, werden de haren netjes gekapt, make-up bijgewerkt en nagels gelakt. Zowel de jongens als de meisjes zagen er prachtig uit. Elke leerling had ook een mooie, speciaal voor De Heiberg ontworpen, tatoeage. Om nog intenser met afval te werken, werden er workshops door het centrum van de kunsten gegeven. De groepen 1-2 maakten er een waar spektakel van door te trommelen op emmers op de muziek van Queen, We will rock you. De middenbouw had schuren, keukens en garages leeg gehaald en maakte een schitterend muziekstuk met behulp van pvc-pijpen, oude pannen, bestek, blikken en een speciekuip. De bovenbouw ging aan de slag met de bekende containers, die geleverd waren door Saver. Deze containers bleken uitstekend te kunnen fungeren als trommels. Om op krachten te komen en te blijven, hadden vele ouders lekkere high teahapjes gemaakt, waar smakelijk van werd gesmuld. 13.30 uur: tijd voor de optredens! Op het plein stond een catwalk van podiumstukken, aangekleed met banners van Van Gansewinkel. Alle groepen mochten om de beurt hun muziekstuk laten horen aan de vele ouders en daarna over de catwalk hun nieuwe out-fit showen. Het was één groot spektakel; zelfs de pers was in groten getale aanwezig. Wie weet welke creatie we in de showbizz nog terug zien!


LB Artiesten en evenementen bureau Het bureau voor al uw evenementen, feesten en partijen. Wij kunnen alles leveren: artiesten, licht en geluid enz. enz. Kortom, alles wat uw feest nodig heeft om te slagen voor een betaalbare prijs. Neem vrijblijvend contact op met de volgende nummers: 0165-398901 of 06-34143471 Want voor feesten groot of klein, moet je bij LB Artiesten & Evenementen bureau zijn!

Hair Shop MC De shop voor uw haar, gezicht en nagelbehandeling. En dit alles met zorg en vakmanschap voor een betaalbare prijs. Openingstijden: dinsdag tot vrijdag van 8.30 uur tot 17.00 uur. Zaterdag van 8.30 uur tot 16.00 uur. Op maandag zijn wij gesloten. Elke maand hebben wij een leuke maandaanbieding en staat er altijd wel een warme kop koffie, thee of chocomel incl. koekje klaar. Ook werken wij met een stempelkaart systeem, Voor meer info of afspraak, kom dan langs Hairshop MC, Rembrandtgalerij 10 A te Roosendaal of bel: 0165570268


Bijgesteld overblijftarief Overblijftarief KPO scholen Afgelopen maanden hebben Kober kinderlunch en KPO intensief met elkaar samengewerkt om een meer heldere en kostendekkende tariefsstructuur te ontwikkelen voor het overblijven. Per school kunnen passende afspraken gemaakt worden over de samenstelling van de overblijfteams (de inzet van vrijwilligers en pedagogische medewerkers van Kober). Verder is op KPO-niveau besloten dat scholen individueel niet meer bijdragen aan de bekostiging van het overblijftarief. Dit betekent dat het gehele overblijftarief van Kober kinderlunch aan u als ouder(s)/verzorger(s) wordt doorberekend. In overleg met school is het overblijftarief met ingang van het schooljaar 2012/2013 vastgesteld op â‚Ź3,25. Actuele overblijfinformatie kunt u vinden op de website van de Kober groep: www.kober.nl (met de locatiezoeker kunt u zoeken op naam van de school). Indien u nog vragen heeft, kunt u contact opnemen met Kober kinderlunch via telefoon: 076-5045612 of via email: overblijven@kober.nl. Wij wensen u alvast een hele fijne zomervakantie! Met vriendelijke groet,

Team Kober kinderlunch


Overblijven op de Heiberg Overblijfcoördinator: Ingrid Franken E-mailadres overblijven: overblijvendeheiberg@kober.nl Overblijftarief: € 3,25 Overblijfnummer: …… (zelf in te vullen) Rekeningnummer overblijven: 314505 t.n.v. Kober, inzake Heiberg o.v.v. uw overblijfnummer Murlen: (076) 59 35 684 of murlen@murlendienstverlening.com Kober kinderlunch: (076) 50 45 612 of overblijven@kober.nl Website: www.koberkinderlunch.nl Aanmelden overblijven Om uw kind aan te melden voor het overblijven, kunt u het aanmeldingsformulier en de informatiekaart downloaden en invullen, ondertekenen en op school inleveren of mailen naar overblijven@kober.nl . Zodra wij de aanmeldingsformulieren van u ontvangen hebben, staat uw kind ingeschreven en mag vanaf dat moment overblijven. U kunt op het aanmeldingsformulier de gewenste vaste overblijfdagen invullen. U kunt ook kiezen voor incidenteel overblijven (flexibel overblijven). U moet uw kind(eren) in verband met hun veiligheid dan wel vóór de betreffende dag aanmelden. Het overblijfteam controleert namelijk elke dag of alle opgegeven kinderen ook daadwerkelijk aanwezig zijn. Op schooldagen met een lunchpauze kan uw kind overblijven. In de schoolvakanties en op ADV- en studiedagen is er geen overblijven. Mocht uw kind een opgegeven dag niet gebruiken, dan verzoeken wij u dit vóór 8.30 uur door te geven via: overblijvendeheiberg@kober.nl Indien u nog vragen heeft dan hoor ik het graag. Met vriendelijke groet, Ingrid Franken Overblijfcoördinator De Heiberg


Frietjesdag Het is de laatste week voor de zomervakantie een traditie geworden om op donderdag frietjes te eten. Dit jaar staat de frietjesdag gepland op donderdag 28 juni. Dit is voor alle kinderen die op donderdag 28 juni overblijven!! Als het mooi weer is gaan we met z’n allen frietjes eten op het schoolplein en bij slecht weer blijven we in de overblijflokalen. De kinderen gaan eerst naar het overblijflokaal waar hun naam wordt genoteerd en vervolgens gaan ze bij mooi weer met een vrijwilliger mee naar buiten. De kinderen krijgen frietjes met een knakworstje en een bekertje ranja. De kinderen hoeven deze dag voor het overblijven geen eten en drinken mee te brengen. Als ze geen frietjes lusten of mogen hebben i.v.m. allergie dan alstublieft wel boterhammen meegeven. Voor vragen of mededelingen betreffende het frietjes eten kunt u terecht op e-mailadres: overblijvendeheiberg@kober.nl Alvast een fijne en zonnige vakantie toegewenst namens het overblijfteam van De Heiberg! Met vriendelijke groet, Ingrid Franken OverblijfcoÜrdinator De Heiberg


jdspelverhuur.nl -

oud-Hollandse spellen springkussens zeskampspellen mobiele midgetgolf

Enclaveberg 10 Roosendaal 0165-853502 Bezoek onze website voor alle info www.jdspelverhuur.nl

Kinderfeestje?!?!? De creatieve tafel verzorgt creatieve kinderfeestjes. Ook voor workshops scrapbooken, uw traktaties en knutselmiddagen voor kinderen. Dit alles vindt plaats bij mij thuis: Liesbeth Musters Planken Wambuis 32 Roosendaal Tel: 0165-556536 Kijk voor meer info en voorbeelden op:

www.decreatievetafel.nl

Advertentie plaatsen? Informeer naar de mogelijkheden bij meneer Toon.


Hiep, hiep, hoera… Er zijn weer kinderen jarig! Van harte gefeliciteerd! 25-06 26-06 27-06 28-06 29-06 29-06 02-06 03-07 03-07 04-07 05-07 05-07 08-07 09-07 09-07 09-07 10-07 11-07 13-07 14-07 15-07 20-07 21-07 22-07 23-07 25-07 25-07 25-07 26-07 26-07 28-07 28-07 31-07 02-08 05-08 08-08 09-08

Esmee Jongenelen Matthijs Schoonen Chris de Bruijn Robin Aué Tessa Trimbos Nigel Montesant Nada Amarouch Cayley van Sundert Michael Engelander Ryana van Kaam Mila de Jong Jesse Deijkers Haresh Ramiah Merijn Mannaert Tom van Gastel Lisa Nooijens Stijn Lagendijk Frenk Mouthaan Gijs Sep Jens van der Mark Esmee Boeren Tim Broosus Rick den Biggelaar Noa Zuijkerbuijk Thalita Marijnissen Kevin Schoonen Nadesh Gelijns Quisana Konings Julie Moehamadsaleh Kyra Blommerde Jules Visser Marieke de Backer Yorben Bus Stan ten Brinke Bjorn Schouwenaars Mariama Jatta Kimberley van Hassel

2a 2b 1b 5b 1b 3b 1c 1a 6b 3b 1c 6a 4b 5a 6b 8b 4a 4b 2b 8a 1b 8b 8b 4a 2c 5b 6a 7a 4b 7b 6b 8b 8a 4b 8b 3a 2a

10-08 12-08 13-08 13-08 14-08 17-08 17-08 18-08 21-08 22-08 22-08 23-08 23-08 25-08 27-08 31-08 31-08

Daan Claassens Jos Krijnen Hind Amarouch Cindy Slooters Janneke Danen Halima Harrach Resa Mariën Manon Baljeu Nina Schrauwen Sem Schrauwen Rik van der Made Melanie van Dorst Teun Vermeulen Jessica van de Bijl Jurre Raijmaekers Jasmijn Westerhuis Demi Mol

7b 8b 4b 5a 6b 3b 4b 8a 8b 2a 8b 8a 8a 3b 7b 4a 5a


Het adres voor systeem wanden/plafonds Timmerwerk, interieurbouw Kasten, schuifwanden en timmerwerk in en rondom de tuin. Adres: Dubbelberg 82 4708 DK, Roosendaal Tel: 0165-397848 06-16972049 of kijk eens op de website: www.schoonenmontage-interieurbouw.nl


Kk 8 juni 2012  
Read more
Read more
Similar to
Popular now
Just for you