Page 1


“KEA PBA Afgænger 2011” er udgivet i januar 2011 af KEA design/business, Professionsbachelor i Design & Business. Illustreret af Signe Bloomestine / signebl@gmail.com - PBA BRAND Design studerende, 5 semester. Layoutet af Iyad Mohammed / diasday@hotmail.com - KEA PBA Afgænger 2011.


Januar 2011

Vi sender idérige og sprudlende kreative PBA-afgængere ud i verden Årgang 2011 fra KEA’s PBA i Design/Business udmærker sig ved, at de er engagerede, kreative, nysgerrige og videbegærlige. De er de første af deres art på landsplan. Sammen med deres undervisere har de formået at gøre en uddannelse, der kunne være havnet i naturlige startproblemer og kaos, til en tid med inspirerende udfordringer. De har arbejdet med teori og praksis i opgaver og projektforløb, og i samarbejde med virksomheder eller i relation til disse har de udmærket sig ved at kæmpe helhjertet for at fuldende de opgaver, de stod overfor. Ved hjælp af deres engagerede, kreative og nysgerrige tilgang til opgaver og projektforløb har de udviklet en særegen evne til at sprudle indenfor rammerne og bryde med rammerne, hvis det var nødvendigt. De studerende tager afgang fra tre specialer: FASHION Design, IDEATION og BRAND Design. I denne bog samler vi dem for at give den omverden, de er på vej ud i, et indblik i den kvalitet, vi har set hos dem. Vi vil også gerne henvise til www.kea.dk, hvor man under KEA design/business kan klikke PBA AFGÆNGER 2011 og se de studerendes AFGÆNGER-profilblog, der oser af deres forskellige fag- og personligheder. Siden er også tilgængelig via keadesignogbusiness.dk Vi mener, at årgang 2011 fra KEA’s Design/Business er præget af en overvældende idérigdom og arbejdsomhed. Vi er overbeviste om, at de kommer til at sætte deres aftryk, hvor end de bevæger sig hen. Tag godt imod dem!

God fornøjelse i selskab med PBA AFGÆNGERNE årgang 2011

Annette Havkær (studieleder) og alle undervisere i PBA-teamet

KEA design/business, Frederikkevej 8-10, DK-2900 Hellerup / T +45 4646 0200 / www.kea.dk


Professionsbachelor i Design & Business > FASHION Design 2011


Professionsbachelor i Design & Business > FASHION Design Professions BA- projekt:

Differentiering via brugerinvolvering, projekt udarbejdet med udgangspunkt i Normann Copenhagen Hvert menneske er unikt. Det er sådan vi opfatter os selv i dag. Mange kvinder bruger beklædning til at udtrykke og udleve denne unikhed. Det hænger derfor ikke sammen, at det meste tøj bliver masseproduceret, kopieret og ensartet. Vi trænger til at komme tilbage til at bruge vores, måske glemte, kreative evner. Vi vil skabe noget selv, og med det vise hvem vi er. Normann Copenhagen Modules, tænkt som en beklædningslinje hos Normann Copenhagen, skal hjælpe den kreative kvinde, til at udfolde sin kreativitet, sin legelyst og til at være sig selv.

Konceptet går ud på, at kollektionerne består af færdigdesignede moduler, som kunden vælger mellem, eksperimenterer med, sætter sammen efter egne ideer og ønsker, og gør til sit eget. Det skal være sjovt at tage tøj på. Tøj skal udtrykke hvem vi er, og hvad vi står for. Ved at give kunden en helt unik oplevelse af at købe, bruge og iscenesætte sig med tøj, skal konceptet differentiere sig fra andre brands i modebranchen.

FASHION Designer

Camilla Mørch Fiskedamsgade 18, 3.tv. 2100 København Ø mobil: +45 26 56 94 39 mail: camilla.moerch@hotmail.com

Curriculum Vitae Uddannelse 2011 Professions BA i FASHION Design, KEA design/business 2009 Designteknolog, speciale i fashion, fra BEC Design. (BEC Design har skiftet navn til KEA design/business) 2006 Textilskolen i Holte. 2005 Sproglig student fra Frederiksborg Gymnasium. Job/Praktikerfaring 2008: Praktik hos Rene Gurskov / InCircus 2009-2010: Praktik og hjælper hos Vilsbøl de Arce Kompetencer Idégenerering Formgivning af beklædning Tilskæring, drapering Digitalt tekstilprint Produktionsdokumentation Photoshop - billedredigering, illustration, prints InDesign - opsætning, layout Illustrator - prints, arbejdstegning, logo, grafisk udtryk


Professionsbachelor i Design & Business > FASHION Design Professions BA- projekt:

Tekstil prints, i samarbejde med IC Company

I mit bachelorprojekt har jeg forsøgt, ved hjælp af nyttig empiri og analyse, at tydeliggøre designeren, Julie Fagerholts signatur i hendes tekstilprints, så hendes designprofil fremstår mere stærk, personlig samt konkurrencedygtig.

FASHION Designer

Charlotte Engel-Andreasen Weidekampsgade 49. 4th. mobil: +45 26 14 49 38 mail: cengelandreasen@hotmail.com

Curriculum Vitae Uddannelse 2011 Professions BA i FASHION Design, KEA design/business 2007 Designteknolog 2004 Odense Beklædningsfagskole 6 måneder på et beklædningskursus, 6 måneder et designkursus Job/Praktikerfaring 1 år som designassistent for Muus, Malou Sander 1 år og 9 måneder som designkoordinator for Noa Noa Fra Januar 2011 - designassistent for Heartmade, Julie Fagerholt Kompetencer Udvikling af prints og artworks, grafisk opsætning (salgsmateriale m.m.), daglige kontakt med leverandører- div. godkendelser, arbejdstegninger m.m.


Professionsbachelor i Design & Business > FASHION Design Professions BA- projekt:

Stella Nova

Projektet tager udgangspunkt i mærket Stella Nova. Formålet er at designe trendy beklædning der kan benyttes både af den gravide såvel som den ikke-gravide forbruger. En undersøgelse af ventetøjsmarkedet viser, at der er et udækket behov for trendy ventetøj. Målgruppen er modebevidste kvinder der under graviditeten fortsat ønsker at udtrykke deres personlige stil. Ideen er at designe styles fra den nuværende kollektion, så de også kan bruges af gravide.

Dette betyder at kollektionens omkostninger holdes nede, Stellas økonomiske situationen presses ikke yderligere og muligheden for at øge omsætningen er tilstede, da målgruppen øges. Konceptet udfordrer Stella Nova målgruppens comfort zone og give den gravide forbruger mulighed for at få trendy tøj under graviditeten. Konceptet skal samtidig ved hjælp af lanceringen af de nye produkter gøre forbrugerne opmærksomme på den magiske verden Stella Novas univers er bygget op omkring.

FASHION Designer

Elisabeth Malling Wulff Odensegade 18, 1.th. 2100 København Ø mobil: +45 22 78 83 15 mail: elisabethmalling@gmail.com

Curriculum Vitae Uddannelse 2011 Professions BA i FASHION Design, KEA design/business 2008 Designteknolog speciale i design fra BEC 2004 Matematisk student fra Ordrup Gymnasium Job/Praktikerfaring 2009-2011: Designer hos RSL 2009: 3 måneders praktikophold hos Stella Nova 2007: 2 måneders praktikophold hos By Petrine L Kompetencer Idérig og innovativ Formgivning med kroppen som udgangspunkt Tilskæring og drapering Digitalprint Illustrator – arbejdstegninger, print og logo Photoshop – billedbehandling, kollager og anden illustration


Professionsbachelor i Design & Business > FASHION Design Professions BA- projekt:

Designværdi og kollektionsstrategi, i samarbejde med Charlotte Sparre A/S Denne opgave belyser, hvordan man kan skabe en kollektionsstrategi samt tilføre en højere designværdi i beklædning. Teoretisk viden fra sociologi og antropologi er anvendt til at opnå en forståelse af, hvordan forbrugerne handler og klæder sig i forhold til både sociale og kulturelle aspekter. Gennem brug af teori fra design og business er projektet blevet analytisk og nyttigt. Igennem en kvantitativ og kvalitativ analyse af Charlotte Sparre A/S’ seneste tre kollektioner blev flere problemstillinger identificeret.

Denne identifikation har skabt grundlag for at finde løsninger, der vil medføre et mere effektivt salg og en øget brandværdi. Disse resultater danner baggrunden for en visuel kollektion strategi, der har til hensigt at guide designeren gennem kollektionsopbygningen. Den anvendte metode til at opnå højere designværdi var at indhente inspiration i en subkultur – i dette tilfælde hipsterkulturen, der har høj kulturel kapital.

FASHION Designer

Jessie Neerup Hoffmann Hiort Lorenzens Gade 21 2200 København N mobil: +45 60 89 63 01 mail: neerup-cph@hotmail.com

Curriculum Vitae Uddannelse 2011 Professions BA i FASHION Design, KEA design/business 2009 Designteknolog med speciale i design. BEC 2004 Beklædningshåndværker med speciale i modelsyer. CPH-WEST (Teknisk skole i Ishøj) Job/Praktikerfaring Designassistent for Charlotte Sparre A/S. 2010-nu Praktik hos “Second Female”. 2009 Freelance designer for ”a question of”. 2008-nu Selvstændig, NEERUP. 2005-2010 Kompetencer Kommercielt design Konstruktion – syning- tilretning Koncept og idéudvikling Digital print Salg illustrator - (Illustrationer og print) Photoshop - (Kollager og billedbehandling) InDesign - (Lookbook og linesheet) Industrielle symaskiner (kollektionsprøver mm.)


Professionsbachelor i Design & Business > FASHION Design Professions BA- projekt:

Merchandise - meget mere end en markedsføringsmetode!

Mit bachelor projekt handler om at skabe en ny form for merchandise indenfor musikbranchen. Ligesom design ser jeg musik som kunst, og disse to elementer burde hænge sammen og fuldende en artists musikalske univers! Det innovative ved hele konceptet er at gøre merchandise mere moderelateret, og tilføre det liv set i lyset af selve artistens sange og musikalske univers. Samtidig går kollektionen på opdagelse udenfor merchandisemainstream kulturen.

Produkterne bliver tilført større funktionsværdi og på samme tid bibeholder de deres almindelige merchandise budskab - at brande kunstnerens navn og musik, blot på en diskret og stilfuld facon. Ved at der sker en udvikling i design, produktion og miljømæssige overvejelser, bliver konceptet et nyt tiltag til den måde merchandise opfattes på. Konceptet skal samtidig kunne udarbejde kollektioner for alle interesserede artister. Kollektionen i mit BA projekt har taget udgangspunkt I danske Tina Dickow.

FASHION Designer

Karin Dige Meldgaard Carl Langes vej 52, 1. Sal – 2. 2500 Valby mobil: +45 22 78 97 18 mail: karindige@hotmail.com

Curriculum Vitae Uddannelse 2011 Professions BA i FASHION Design, KEA design/business 2009 Design teknolog med speciale i design fra BEC design 2004 Sproglig student, Struer Gymnasium og HF Job/Praktikerfaring 2010 – nu: Salgsassistent hos By Malene Birger 2008-2010: Salgsassistent hos Pureheart by Henriette Zobel 2007-2008: Salgsassistent hos Rützou Kompetencer Illustrator: Rigtig gode Photoshop: Mellem InDesign: Begynder Frivilligt arbejde 2009 Praktikant hos EKSEMPEL 2009 Grafisk arbejde for ecottone (CSR baseret firma) 2008 Praktikant hos Camilla Stærk i New York


Professionsbachelor i Design & Business > FASHION Design Professions BA- projekt:

Moden i krise

I mit afsluttende bachelor-projekt har jeg beskæftiget mig med hvilken betydning samfundets konjunktursvingninger har haft for moden fra år 1920 og frem til i dag. Hele grundtanken med mit projekt har været at vise, hvordan et udgangspunkt i krisetider kan sætte gang i en kreativ designproces med brug af utraditionelle materialer. Jeg har været fascineret af idéen om at genbruge og dekonstruere og har bl.a. fundet min inspiration hos 1940’ernes kvinder, der som følge af 2. Verdenskrig måtte tage anderledes metoder i brug til fremstilling af tøj.

Mine materialer er hentet i naturen, og fundet i mit hjem, og spænder vidt fra efterårs blade og rosenknopper til karklude og gavebånd. Disse er endt ud i en række konceptuelle beklædningsdele, hvor formgivningen, samt det taktile udtryk, har været i fokus. Med afsæt i dette udgangspunkt og i hele processen har jeg omsat min inspiration fra disse kreationer til en kommerciel salgbar kollektion.

FASHION Designer

Kristine Overgaard Australiensvej 22, 3th 2100 København Ø mobil: +45 22 91 53 15 mail: kristineovergaard@hotmail.com

Curriculum Vitae Uddannelse 2011 Professions BA i FASHION Design, KEA design/business 2009 Designteknolog med speciale i Design, fra BEC Design 2005 Sproglig student fra Rungsted Gymnasium Job/Praktikerfaring Juni-august 2008, praktik hos Djuna Paris Kurser Intensivt 14 dages kursus på Københavns Tilskærerakademi En uges projekt med intensiv undervisning i Photoshop på BEC Design Kursus i modeltegning på BEC Design Kursus i fotostyling og iscenesættelse på BEC Design Kursus i drapering på KEA design/business Sko og taskekursus på KEA design/business Kursus i digitalprint på KEA design/business Kompetencer Illustrator Photoshop Koncept og idéudvikling


Professionsbachelor i Design & Business > FASHION Design Professions BA- projekt:

Dit og mit, fordi

Projektet er tænkt som en støtte til de hjemløse i Danmark. Tanken har været at skabe øget opmærksomhed omkring indsatsområdet hjemløshed igennem produkt, koncept og formidling. Rent produktmæssigt har jeg arbejdet ud fra begrebet ”Integration”- at forene forskelligartede enheder i en helhed. Ideen har hermed været at udvikle en funktionel og æstetisk taske, som på én gang henvender sig til den hjemløse samt den moderne bevidste forbruger. Under produktudviklingen har jeg primært taget højde for de hjemløses praktiske behov. Igennem processen har målet været

at udvikle en let anvendelig taske, som både kan benyttes til opbevaring samt transport af ejendele og yderligere kan fungere som beskyttelse imod vind og vejr. Tasken kan derfor foldes ud med en diameter på 1.40 meter og fungerer som tæppe eller regnslag. Yderligere har jeg integreret et aftageligt net i selve tasken for at sikre, at brugeren kan opbevare sine ejendele til trods for at tasken er foldet ud.

FASHION Designer

Louise Kabbelgaard Enghavevej 19 mobil: +45 28 93 73 27 mail: louisekhn@hotmail.com

Curriculum Vitae Uddannelse 2011 Professions BA i FASHION Design, KEA design/business 2009 Designteknolog med speciale i Design, BEC 2006 Sproglig student, Næstved Gymnasium og HF 2006 Et semester med major i Fashion, Old Dominion University, Virginia, USA. Job/Praktikerfaring jun. - aug. 2008 Dean Penn / 3 mdr. okt. - dec. 2010 Youheshe.com / 3 mdr. Interesser Form og detaljer Visuel kommunikation Spændingsfeltet mellem kunst og mode Funktionalitet Print Kompetencer Koncept- og idéudvikling Formgivning Designproces Konstruktion Syteknik


Professionsbachelor i Design & Business > FASHION Design Professions BA- projekt:

Fnubbu Lingeri, i samarbejde med Fnubbu

I mit bachelorprojekt har mit mål været at udforme tre lingeri show pieces til lancering af en ny lingerilinje til virksomheden Fnubbu. I de tre show pieces ville jeg integrere og afspejle Fnubbus designmæssige profil og image og endvidere udfordre brandets udtryk med nogle nye aspekter. Hensigten var at de tre show pieces tydeligt repræsenterede det fremtidige Fnubbu Lingeri udtryk og at udtrykket forblev i tråd med Fnubbus nuværende profil og image, men samtidig udviklede

Fnubbus udtryk med de nye lingeri relaterede aspekter. Mine show pieces skulle udtrykke et univers af eksklusivt lingeri, så det ville afspejle Fnubbus kvalitetsniveau. Min fremgangsmetode til projektet har været; research og analyse af brandet Fnubbu, desk research og field research af lingeritrends på markedet i dag, udarbejdelse af moodboards, farve-, form- og materialeanalyse, forarbejdning og vurdering af materialer, skitseproces, strikning, drapering, konstruering og syning.

FASHION Designer

Malou Harbo Foo Ægirsgade 48, 4 tv 2200 København N mobil: +45 26 24 39 68 mail: maloufoo@hotmail.com

Curriculum Vitae Uddannelse 2011 Professions BA i FASHION Design, KEA design/business 2008 Designteknolog med speciale i konstruktion fra BEC Design 2006 Student fra Frederiksberg HF-kursus Job/Praktikerfaring Okt. - Dec. 2009 Praktik ved Afterwear og Fnubbu Aug 2008 - April 2009 Ansat ved Selected Femme som konstruktør assistent Aug. - Sep. 2007 Praktik ved Camilla Stærk i New York Kurser Tilskæring på HOF sy- og designskole Tegne- og designkursus på Akademiet for tegning og design Kompetencer Design og formgivning med speciale i lingeri Tilskæring/beklædningskonstruktion/målsætning Idéudvikling Sprog Behersker dansk og engelsk i skrift og tale


Professionsbachelor i Design & Business > FASHION Design Professions BA- projekt:

In what sense is clothing involved in the construction of personal identity? A very large part of our identity - our sense of who and what we are take shape in terms of how we balance and attempt to resolve the ambivalences to which our nature, our time, and our culture make us heir. In a world of looking and being looked at, clothing constantly undergoes coding and decoding in intricate processes of social interaction and judgment. Fashion has become increasingly connected with identity formation and maintenance among all classes, races, and groups. The desire for fashionable attire is not just a means of gaining the admiration and recognition of others. Clothing has become

the essence of identity and it offers you the opportunity to play with your identity. It also gives you freedom to try various styles and looks and through this construct an image that defines your personality to the world. In the past, individuals were seen to have an identity apart from the goods they possessed, in the present era your identity is defined in terms of the image that you create through consumption of goods, including the clothes you wear. Appearance has become the central means of defining identity, and appearance has repeatedly been shown to have a potent and immediate effect on others in a wide range of circumstances.

FASHION Designer

Mariam Sammane mobil: +45 42 41 29 43 mail: msammane@gmail.com

Curriculum Vitae Uddannelse 2011 Professions BA i FASHION Design, KEA design/business 2009 BEC - Business Education College, Designtechnologist 2005 High School, Niels Brock Job/Praktikerfaring 2009 - 2009 ACNE Jeans, Paris 2009 - 2009 Grand Life, (Event Coordination) 2009 - 2009 Dana Lee, (Menswear) 2009 - 2009 Soft Gallery, (Art/children’s wear) 2008 - 2008 BBC/Ice cream, (Luxury street wear) Kurser 3 Weekes course in stills & video 3 Weekes course in designing bags and accessories Kompetencer Visual communication, Design & Trend-forecasting, Basic sawing skills, Concept development, Digital storytelling, Photographing, Photo editing, Merchandising, PR management, Sales management.


Professionsbachelor i Design & Business > FASHION Design Professions BA- projekt:

“legeTØJ”

“legeTØJ” er et projekt, der tager udgangspunkt i leg og dogmer om leg. Projektet redegør for legens væsen og sammenhæng til kreativitet og innovation og eksperimenterer med brugen af leg i designprocessen. Det ønsker at bevise, at samspillet mellem fantasi og virkelighed, som er det man søger, når man ønsker at være innovativ, kan opnås ved at lege. Udgangspunktet er en eksperimenterende tilgang og proces, der derefter kanaliseres ud og renses til et kommercielt udtryk, med flere anvendelsesmuligheder.

Produkterne består af blot to konstruktioner, der ved at interagere og lege med dem kan transformeres til min. 5 forskellige designs. Det æstetiske udtryk, er stilistisk rent, men leger, ved form og farver, med overgangen mellem fantasi og virkelighed.

FASHION Designer

Minka Marlene mobil: +45 27 12 70 90 mail: minkatoeth@yahoo.dk

Curriculum Vitae Uddannelse 2011 Professions BA i FASHION Design, KEA design/business 2006 Designteknolog fra BEC Design 2001 Student fra NGG Job/Praktikerfaring 2009 Miss Vera - Praktik 2005 d´AHrling - Praktik Kompetencer Trendforecasting Moodboard Form- og Farveforståelse Kollektionsopbygning Illustrator Syning Konstruktion Design Kurser 2003-2004 Teknisk Skole - Fleksible Moduler Interesser Design, kunst, musik og dans. Alt hvad der linker til og berører branchen. Jeg finder inspiration i alt fra rejser til andre kulturer til dagligdags ting og oplevelser, der alligevel forstår at prikke til en.


Professionsbachelor i Design & Business > FASHION Design Professions BA- projekt:

Ny strategi og re-branding - for min egen virksomhed Nuit Comme Oui Projektet var en ny strategi og re-branding for min egen virksomhed Nuit Comme Oui. Resultatet heraf skulle munde ud i en ny kollektion for 2011, såkaldt Native Unfolded Futures. Nuit Comme Oui har eksisteret siden 2009 og har på den tid lanceret to kollektioner. At være alene om alt kan være en udfordring, og når virksomheden vokser sig større, vil der være mere arbejde at skulle tage sig af. Derfor så jeg det som værende vigtigt at få lagt en strategi, for at få redegørelse for mine arbejdsopgaver samt en løsning på arbejdsfordelingen.

Målet var at skabe en ny kollektion, der netop skulle afspejle de nye tiltag. På trods af nye tiltag skulle kollektionen stadig være skabt på baggrund af mit grundlæggende koncept med origami som gennemgående inspiration. Designprocessen skulle udføres ud fra mine faste dogmer, der udover at være formgivne, også er min drivkraft. Dogmerne er følgende: - Så simpelt som muligt - Symmetrisk - Firkant som grundform - Ingen brug af trim - Alt skal foldes - Onesize

FASHION Designer

Natasja Qvitzau Lund mobil: +45 26 24 71 14 mail: info@nuitcommeoui.com web: www.nuitcommeoui.com blog: nuitcommeblog.blogspot.com

Curriculum Vitae Uddannelse 2011 Professions BA i FASHION Design, KEA design/business 2009 Designteknolog med speciale i design fra TEKO 2007 Sproglig Student Nærum Amtsgymnasium Job/Praktikerfaring 2009 – nu Egen virksomhed Nuit Comme Oui 2008 Praktikant hos Bibi GHOST Kurser Stills and Video - 3 ugers kursus på KEA Hjemmeside - 3 ugers kursus på KEA Fashion sketchbook - 1 uges kursus Central Saint Martins, London First steps into fashion - 4 uger Central Saint Martins, London Kompetencer: Formgivning med origami som inspiration Koncept og idéudvikling Visualisering af idéer Selvstændig erhvervsdrivende


Professionsbachelor i Design & Business > FASHION Design Professions BA- projekt:

Økologisk lingeri

I mit afgangsprojekt har jeg sat mig for at skabe en kollektion af lingeri, hvor jeg søger mod den mest bæredygtige løsning, uden at gå på kompromis med de danske kvinders æstetiske krav. Jeg har valgt at tage udgangspunkt i de økologiske og miljøvenlige materialer der har været tilgængelige i forvejen, og brugt dem som en kreativ begrænsning i mit arbejde. Herudover har jeg analyseret markedet for lingeri, og fundet ud af hvordan jeg med min kollektion kan afdække en mangel i markedet, som samtidig passer godt ind i vores tidsånd, substantialismen.

Da substantialismen er en tid præget af ærlighed, vedvarenhed og et ønske om mere substans, har jeg i min designproces arbejdet med det skønnes æstetik, hvor vi finder nogle alment gældende regler for hvad der anses for skønt, herunder harmoni, proportionalitet og symmetri. Med disse designparametre for øje, har det været min hensigt at skabe lingeri med et substantialistisk og ærligt designudtryk.

FASHION Designer

Pamela Pedersen Gørtlerporten 115 2650 Hvidovre mobil: +45 31 77 99 85 mail: pamelapedersen@hotmail.com

Curriculum Vitae Uddannelse 2011 Professions BA i FASHION Design, KEA design/business 2009 Designteknolog, speciale i konstruktion fra BEC Design 2005 1-årig hhx eksamen fra Niels Brock 2004 Matematisk-elektronisk student fra Avedøre Gymnasium Job/Praktikerfaring 2009 Studiejob i konstruktionsafdelingen hos Molo Kids 2008 Assistance i designafdelingen hos Múus - Malou Sander A/S 2007 Produkt- og marketingsassistent hos Blockbuster A/S HQ 2009 Praktik hos Change of Scandinavia 2009 Praktik hos designer og dressmaker Jesper Høvring 2008 Praktik hos Múus - Malou Sander A/S Kurser Stills & Video - 3 ugers kursus på KEA Webdesign - 3 ugers kursus på KEA Modetegning på Fashion Design Akademiet


Professionsbachelor i Design & Business > FASHION Design Professions BA- projekt:

Konsekvensen af trends/modens høje hastighed for den postmoderne kvindelige forbruger - Udarbejdet ud fra Designers Remix Collection Jeg har i dette projekt ønsket at belyse hvilke konsekvenser trends/modens høje hastighed har for den postmoderne kvindelige forbruger. Derudover var mit ønske med projektet at finde frem til hvornår udviklingen af denne hastighed opstod, hvilke faktorer der har haft indflydelse på denne udvikling, samt undersøge hvordan dette vil påvirke fremtidens modebranche, og om finanskrisen har haft indflydelse på modens hastige udvikling. Jeg fandt frem til at konsekvensen af trends/modens høje hastighed, er at man som postmoderne kvindelig forbruger kan

have svært ved at udvikle ens personlige identitet. Så mit løsningsforslag var at lave en kollektion bestående af basis tøj, hvor der var fokus på at tøjet skulle være tidløst og holdbart, men samtidigt henvende sig til den pågældende sæson, og derved give forbrugerne et pusterum hvor de kunne få tid til at finde ud af hvem de er. Kollektionen skulle laves i samarbejde med Designers Remix Collection.

FASHION Designer

Pernille Blicher Hansen Marstalsgade 28 4 th. 2100 Kbh. Ø mobil +45 22 95 16 90 mail: pernilleblicher@hotmail.com

Curriculum Vitae Uddannelse 2011 Professions BA i FASHION Design, KEA design/business 2009 Designteknolog med speciale i Fashion fra BEC Design 2005 Sproglig student fra Allerød Gymnasium Kurser Drapering - 3 ugers kursus på KEA Sko og Accessories - 3 ugers kursus på KEA CadCam - 1 uges kursus på BEC Design Collage opbygning i Photoshop - 1 dags kursus på BEC Design Interesser Trends Form og detaljer Idé udvikling Kompetencer: Formgivning Koncept og idé udvikling Tilskæring og drapering Illustrator Photoshop InDesign


Professionsbachelor i Design & Business > FASHION Design Professions BA- projekt:

Universalism, i samarbejde med Normann Copenhagen

Den moderne forbruger skal derfor definere sig selv i forhold til omverdenen og en mulighed for at gøre dette er gennem forbrug. Konsumenterne efterspørger derfor konstant nye produkter. En af mulighederne for, at imødekomme dette er at præsentere sit brand i forskellige produktkategorier. Virksomheden har derfor større sandsynlighed for, at ramme kundens begær og dette koncept kaldes Universalism.

Normann Copenhagen spænder allerede bredt inden for livsstilsprodukter, men beskæftiger sig hovedsageligt med boligtilbehør og har derfor set en mulighed i at udvide sortimentet, så deres kunder også kan tage brandet med sig. Opgaven har haft til formål at belyse Normann Copenhagens muligheder for, at udvide deres produktsortiment med en taskekollektion og hvordan denne vil se ud i forhold til den eksisterende designprofil, samt hvilke generelle krav kundernes stiller til tasker.

FASHION Designer

Sabine Larsen Nygårdsvej 30, st. tv. 2100 København Ø mobil: sabinelarsen@hotmail.com

Curriculum Vitae Uddannelse 2011 Professions BA i FASHION Design, KEA design/business 2007 Designteknolog med speciale i Fashion design fra BEC Design 2005 Matematik C niveau på VUC Næstved 2004 Grundforløb som beklædningshåndværker ved EUC Haslev 2003 Sproglig student fra Næstved Gymnasium Job/Praktikerfaring 2009-2011 Designassistent ved Normann Copenhagen 2007-2009 Designassistent ved SIGNAL Clothing Kurser 2010 Typografi, illustration og design ved KEA 2010 Layout og prepress ved KEA 2007 Illustrationskursus ved Helle Mardahl Kompetencer Koncept og idéudvikling Layout og grafisk forståelse Øvet bruger af Illustrator, Photoshop og Indesign


Professionsbachelor i Design & Business > FASHION Design Professions BA- projekt:

Følelsen af Fashionabel Flinkhed, med forfatter og kreativ strateg Lars AP som sparringspartner Mit BA-projekt er baseret på bogen ”Fucking Flink”, og denne bog bruger jeg som inspiration til at skabe beklædningsdesign. I opgaven undersøger, idéudvikler og konceptualiserer jeg begrebet ”flinkhed” for at forankre mening og værdi af ”Fucking Flinkhed” i beklædning. Min designløsning er et koncept, hvor København brandes på flinkhed ud fra en kampagne med serviceoplevelser og et tilhørende servicepersonale iført profilbeklædning. Design ses i lyset af tidsånd, trends og samfundstendenser, og flinkhed som abstrakt

begreb konkretiseres i beklædningsdesignet. I et andet projekt arbejder jeg inden for ”hæslighedens æstetik”. I projektet skaber jeg et univers ud fra kompleksiteten i ”det skønne” og ”det hæslige” og designer og udformer en showpiecekollektion ud fra opstillede dogmer og ved at tage udgangspunkt i Biblens ”De 7 dødssynder”. Jeg arbejder metodisk og tematisk for at skabe en visuel forening af det kontrastfulde. Fotograf: Rune Luk.

FASHION Designer

Sanne Bonde Pedersen mobil: +45 22 79 94 89 mail: sanne_bp@hotmail.com

Curriculum Vitae Uddannelse 2011 Professions BA i FASHION Design, KEA design/business 2005 Designteknolog med specialet Design fra HTA 2001 Sproglig studentereksamen fra Rungsted Gymnasium Job/Praktikerfaring 2010 Showkoordinator ved bARBARA Í gONGINI fashion show 2009 Praktik hos bARBARA Í gONGINI 2009 Censor v/ specialefagseksamen i Design, Designteknologuddannelsen, BEC Design 2007 2 års fuldtidsstilling, Design- og Produktionsassistent hos Benedikte Utzon 2004 Praktik hos Benedikte Utzon Kurser Grafisk mode-illustration, research og image-making v/ Helle Mardahl Interesser Konceptudvikling, research, idégenerering og metodisk arbejde, formgivning, formidling samt produktion.


Professionsbachelor i Design & Business > FASHION Design Professions BA- projekt:

Smaahjerter.dk og børnetøj, i samarbejde med Smaahjerter.dk

Mit fokus i denne opgave har handlet om virksomheden Smaahjerter.dk. Virksomheden sælger børnetøj fra nogle af de største danske børnetøjsfirmaer, tilbehør til børnene og en smule til mor, i deres netbutik af samme navn. Smaahjerter.dk har efter et par år på markedet, nu fået blod på tanden, og de ønsker at opstarte deres egen linje af børnetøj. Formålet med opgaven har derfor været, at prøve at analysere børnetøjsmarkedet i dag. Hvad der allerede udbydes, hvilke mangler der

er, og hvordan man kan målrette den nye tøjlinje til målgruppen, og se dette i forhold til, hvad det helt præcist er Smaahjerter.dk gerne vil udtrykke. Udover dette har det også været formålet at designe linjen af børnetøj til Smaahjerter.dk, så det differentierer sig tilpas meget fra de mange andre børnetøjsmærker på markedet og dermed får sin egen signatur.

FASHION Designer

Sarah Malene Surel Mogensen Pile Allé 39, 4 th. 2000 Frederiksberg mobil: +45 29 72 77 30 mail: sarahsurel@hotmail.com

Curriculum Vitae Uddannelse 2011 Professions BA i FASHION Design, KEA design/business 2009 Designteknolog: Speciale Fashion fra BEC Design 2006 Grundforløb Beklædningshåndværker, TEC, Frederiksberg 2001 Sproglig student fra Falkonergårdens Gymnasium Kurser Visuel identitet, 1 uges kursus på BEC Design Tekstilprint, 1 uges kursus på BEC Design Sko og taske kursus, 3 ugers kursus på KEA Design & Business Draperingskursus, 3 ugers kursus på KEA Design & Business Interesser Formgivning og detaljer: beklædning, accessories, indretning. Kompetencer Koncept og design i helhed Visuel kommunikation Koncept og idéudvikling


Professionsbachelor i Design & Business > FASHION Design Professions BA- projekt:

”Tradition og fornyelse”, i samarbejde med Marimekko

Min bacheloropgave handler om Marimekko, og om hvordan en allerede succesfuld virksomhed fortsat kan bevare og styrke sin position gennem nye og tidssvarende designs. Marimekko er for mig en spændende virksomhed, fordi de gennem deres lange historie og med dybe rødder i Finland har skabt et særligt univers af farver, former og mønstre, som jeg og en hel del andre mennesker rundt om i verden er fascinerede af. Marimekko har formået at bevare en stærk designidentitet på trods af skiftende tider og tendenser, og i dag står de stærkt både nationalt og internationalt. Også for mig personligt er spørgsmålet interessant

og udfordrende. Ikke bare som designer, men også fordi jeg ser mig selv som en af Marimekkos kunder, der til tider kan opleve designet som ganske vist smukt og klassisk, men også som gammeldags og prismæssigt utilgængeligt. Gennem en spørgeskemaundersøgelse fandt jeg frem til, at dette syn på Marimekko, også går igen hos en yngre målgruppe, og at der heri kunne ligge en interessant problemstilling, nemlig hvordan jeg kan tilføre en allerede succesfuld virksomhed noget nyt, som kan appellere til en yngre målgruppe. Jeg greb problemstillingen an ved at identificere nogle præmisser, der kan siges at udgøre Marimekkos succes.

FASHION Designer

Saara Irmeli Castella Mimersgade 65, 3 th. 2200 København N mobil: +45 61 66 03 89 mail: scastella@hotmail.com

Curriculum Vitae Uddannelse 2011 Professions BA i FASHION Design, KEA design/business 2009 Designteknolog med speciale i Trend og designstrategi fra BEC Design 2000 Sproglig student fra Sankt Annæ Gymnasium Kurser Grafisk design - 3 ugers kursus på KEA Tekstilprints - 3 ugers kursus på KEA Grafisk Design - 4 måneders kursus fra Teknisk skole Tegning - 4 måneders kursus fra Teknisk skole Kompetencer Formgivning inden for tekstilprints og grafisk design Idé og konceptudvikling Digitale tekstilprints


Professionsbachelor i Design & Business > FASHION Design Professions BA- projekt:

”Tøjet har sit eget liv”

”Tøjet har sit eget liv” tager form med tidens gang.Nærmere beskrevet handler det om, at klæder skal afspejle en eller anden form for tilblivelsestid som kommer til udtryk. Der tales om kontrasten mellem den korte og lange tilblivelsestid, som udtrykkes i form af håndværket, rester af snor, rester af overflødig stof mm. Man skal kunne se, at tiden tærer på klæderne ligesom med menneskene. ”Det usynlige, bliver synligt”, tøjet deler ud af sine hemmeligheder, man kan som beskuer se forarbejdet og

konstruktionen som ligger bag klæderne. ”Revealing it’s true identity”. Projektets hensigt vender op og ned på hvad der er rigtigt og forkert. Det vil sige at vende op og ned på, ret og vrang, for og bag, skabe ubalance, at den virker tungerer i den ene side frem for den anden osv. Disse elementer kan også ses af de fremstillede produkter.

FASHION Designer

Zunaira Hinna Aslam Topperne 5 nr. 24 2620 Albertslund mobil: +45 28 95 93 99 mail: ZunairaHAslam@gmail.com

Curriculum Vitae Uddannelse 2011 Professions BA i FASHION Design, KEA design/business 2009 KEA - Design og business Designteknolog 2005 Kongsholm Amt. Gymnasium og HF Job/Praktikerfaring 2010-nu Magasin DuNord 2009 Gestuz - Praktik okt.-dec. 2008-2009 Afterwear 2006-2007 Lærervikar 2006-2007 Promoter Kurser 2010 Stills & Video 2010 Taske & Acessories 2009 CSR kursus 2009 Print kursus 2007 Matematik kursus Interesser Design inden for beklædning og accessories Koncept og idéudvikling Layoutdesign Trendspotting


Professionsbachelor i Design & Business > IDEATION 2011


Professionsbachelor i Design & Business > IDEATION Professions BA- projekt:

UnXpected – Alkoholmisbrug i Danmark

Jeg ser antallet af alkoholikere i Danmark som et stort problem, og derfor har jeg valgt at arbejde med dette problem i min bachelor opgave. Jeg har undersøgt, hvordan man kan sætte fokus på alkoholmisbrug igennem et produkt eller en kampagne, og derudover hvordan problemet skal italesættes. Jeg har i den forbindelse udviklet en ny kommunikationsplatform, da mine undersøgelser viser at de tidligere kommunikationsformer på alkoholområdet ikke har virket tilstrækkeligt.

Som følge af denne har jeg foreslået en mulig konklusion på problemformuleringen, udformet i et eventkoncept kaldet ”UnXpected”, som fokuserer på festligheder uden alkohol. Missionen med UnXpected er at ændre alkoholkulturen i Danmark og aftabuisere alkoholmisbrug ved hjælp af et gennemtænkt koncept der starter ringe i vandet. Til min mundtlige fremlæggelse illustrerede jeg min idé som en tegneserie, som det ses på billedet.

IDEATOR

Barbara Nolsøe Borgmestervangen 4A, 2. tv. 2200 København N mobil: + 45 60 83 81 01 mail: babselabse@hotmail.com

Curriculum Vitae Uddannelse 2011 Professions BA i IDEATION, KEA design/business Designteknolog med speciale i Brand Building fra KEA - Københavns erhvervsakademi Diplom fra Borups Højskole i København Kurser Still og video - KEA Trendantropologi med trendantropologisk tur til Berlin - KEA Kompetencer Fotografi Photoshop Design og konstruktion af beklædning Videoredigering Markedsføring og Brand Building Idégenerering og brainstorming Konceptudvikling Party Planning Interesser Event Management og projektledelse Film og foto Fashion og samfundstrends


Professionsbachelor i Design & Business > IDEATION Professions BA- projekt:

NetBank X

Jeg har i dette projekt ønsket at belyse, hvordan en kreativ tankegang kan fører til et konceptdesign, som består af økonomi, elektronik og design. Formålet med projektet var at udvikle et elektronisk budgetsystem til private mennesker. Et budgetsystem der kunne være med til, at gøre det nemmere for den enkelte person at overskue privatøkonomien i dagligdagen. Budgetsystemet er en netbank tilknyttet en bank, og er i denne henseende kaldt NetBank X. NetBank X består af specialudviklet funktioner, der blandt andet kategoriopdeler hele økonomien ned til hver enkel detalje.

Websitet til NetBank X er i projektet udviklet med fokus på intuitiv design og funktioner, der giver muligheder og løsninger for banken, privatpersoner og de forretninger som privatpersonen køber hos.

IDEATOR

Camilla Margot Seirup Jensen Lykkesborg Allé 21 A, 2860 Søborg mobil: + 45 29 88 09 78 mail: c.margot@live.dk

Curriculum Vitae Uddannelse 2011 Professions BA i IDEATION, KEA design/business 2009 E-designer, speciale i VISUEL IDENTITET fra BEC Design 2007 Matematisk student fra Nærum Gymnasium Job/Praktikerfaring 2007-2011 Salgsassistent i Matas 2009 Praktik hos Niels Smith Andersen som Kalligrafitegner 2006 Plejehjemsmedhjælper Kurser Layout og prepress - 3 ugers kursus på KEA Kommunikation - 3 ugers kursus på KEA Cambrigde kursus i KBH Malerkursus i Frankrig som Kalligrafitegner Kompetencer Koncept- og idéudvikling Metode- og researchformidling Grafisk design til tryk og web Kalligrafi tegning


Professionsbachelor i Design & Business > IDEATION Professions BA- projekt:

Vibrator - skabt af kvinder til kvinder

Et nyt skridt i kvindefrigørelse er taget, og kvinders seksuelle behov er blevet en realitet. En udvikling som denne har medført, at der er kommet en efterspørgsel på produkter som kan bidrage til at tilfredsstille dette seksuelle behov. Med udgangspunkt i en spørgeskemaundersøgelse som identificerer dette behov samt en markedsanalyse over markedsproduktet, har jeg skabt et innovativt koncept ” Vibrator skabt af kvinder til kvinder. Dette er et koncept som gør brug af brugerdreven innovation ved at inddrage 100 moderne kvinder i forbindelse med produktudviklingen.

Da en aftabuisering af dette emne er nået langt og er blevet en del af den offentlige debat, frigøres mange tanker omkring dette emne, og en udvikling sættes i gang. Min bachelor opgave tager udgangspunkt i netop denne nye verdensorden og prøver at beskrive mulighederne for processer, der kan bringe os endnu videre i det spor, som er blevet afsat de seneste årtier.

IDEATOR

Cathrine Würtz mobil: +45 24 43 13 63 mail: cathrinewurtz2@hotmail.com

Curriculum Vitae Uddannelse 2011 Professions BA i IDEATION, KEA design/business 2009 Designteknolog Kurser Antropologi Video & Stills Kompetencer Fotografi Photoshop Design og konstruktion af beklædning Videoredigering Markedsføring og Brand Building Idégenerering og brainstorming Konceptudvikling Party Planning Interesser Event Management og projektledelse Film og foto Fashion og samfundstrends


Professionsbachelor i Design & Business > IDEATION Professions BA- projekt:

Café Book’ed, I samarbejde med Sundby Bibliotek

Jeg har i dette projekt valgt at udvikle et koncept til en bogcafe i samarbejde med Sundby bibliotek. Konceptet går i sin helhed ud på at skabe en fusion mellem det offentlige og private regi, hvilket vil sige at cafeen er en integration af bibliotek og cafe. En af grundene til mit valg af emne er at integrere de unge mennesker ind i de traditionelle bibliotekers værdier og standpunkter. På den måde spiller cafeen rollen som udstillingsvindue for biblioteket, hvilket medfører at man når ud til målgruppen på en anden måde, end blot at få dem til at gøre brug af de offentlige biblioteker.

Konceptet er altså at åbne en cafe med fri adgang til lån og brug af bøger, for på den måde også at ramme en bredere målgruppe. Samtidig er det også en win situation for biblioteket, idet de får en fornyet identitet hos menneskerne.

IDEATOR

Farheen Khan Bymuren 175, 3. MF 2650 Hvidovre mobil: +45 40 35 31 08 mail: miin_briik@hotmail.com

Curriculum Vitae Uddannelse 2011 Professions BA i IDEATION, KEA design/business 2009 Multimediedesigner, Erhvervsakademiet København Nord 2005 IT-matematisk student, Avedøre Gymnasium Kurser Layout & Prepress - 3 ugers kursus på KEA Illustrator & Typografi - 3 ugers kursus på KEA Lean kursus - IBM Interesser Grafisk design Visuel kommunikation Logo design Kompetencer Koncept og idéudvikling Projektledelse, organisation og samarbejde Photoshop, kollager og anden illustration InDesign, salgsmateriale m.m. Illustrator, logo, arbejdstegning og pjece prints.


Professionsbachelor i Design & Business > IDEATION Professions BA- projekt:

“Nenatopia” - NEtworking NAture uTOPIA

Nenatopia er et nyt facebook spil i familie med fænomenet Farmville, og er tænkt som en konceptudvikling til Zynga, skaberne bag Farmville. Konceptet Nenatopia fokuserer på at lære sine spillere hvordan man driver et økologisk og bæredygtigt samfund. Det er henvendt til alle, men mest af alt til børn og skoleklasser. Edutainment og facebook spil skaber en måde hvorpå eleverne kan lære og have det sjovt på. Elementerne i spillet er Økologi, planter, grøn energi, madlavning, opfindelser, bygningskonstruktion og quiz. Du kan se sjove og lærerige videoer fra hele verden i

Nenaopia gennem et samarbejde med Youtube. Udover en mission om at skabe øget fokus på bæredygtige samfund samler spillet penge ind til klimarelaterede projekter ved hjælp af salg af virtuelle produkter. Ved at gøre klima og bæredygtighed sjovt håber jeg at der er lidt flere folk der en dag tør springe ud i at bruge den viden de har hvervet gennem spillet i den virkelige verden.

IDEATOR

Helene Lionett mail: helenelionett@gmail.com

Curriculum Vitae Uddannelse 2011 Professions BA i IDEATION, KEA design/business 2009 Designteknolog med speciale i trend og design strategi 2007 Sproglig student N.Zahles gymnasium 2004 Musik og kunst skole KUBA København 2003 Grundforløb i design København Tekniske Skole Kurser Digi-print/mønsterdesign - 3 ugers kursus på KEA Video og Stills – 3 ugers kursus på KEA Kompetencer Arbejdstegning og moodboard/storytelling i Illustrator Fotoredigering i Photoshop Trend spotting og trendanalyse Modetegning Koncept og idéudvikling Interesser Design Modetegning/kunst Fotografering Samfund


Professionsbachelor i Design & Business > IDEATION Professions BA- projekt:

Creative Society - Det Kreative Bureau

Creativesociety - Et ungt, dynamisk og kreativt fullservice bureau der arbejder med design, reklame, kommunikation, innovation, entreprenørskab, tværfaglighed og en bred vifte af andre kreative kompetencer, som håndplukkes alt efter opgavens type og karakter.

Man finder i dag studerende der under uddannelse er i en periode, hvor de tænker kreativt, eksperimenterende og er i diverse kreative miljø. Ydereligere tror jeg på at man kan finde unge talentfulde studerende der er i stand til at spotte et behov og udvikle et design der løser et potentielt problem eller mangel på.

I Creativesociety benytter man sig af kreative og talentfulde studerende til at løse sine kundeopgaver, hvilket giver mulighed for at samle et unikt team af motiveret studerende der matcher opgavens type og kundens profil.

Ideator

Grafiker Tekstforfatter

Art Director

Fotograf Ingeniør

IDEATOR

Iyad Mohammed mobil: +45 22 21 75 38 mail: diasday@hotmail.com

Curriculum Vitae Uddannelse 2011 Professions BA i IDEATION, KEA design/business 2009 ART DIRECTOR international bachelor fra IED Barcelona - Istituto Europeo di Design. 2008 E-DESIGNER fra BEC-Design - Business Education College. 2006 MEDIEGRAFIKER fra KTS - Københavns Teknisk Skole 2004 GRAFIKER fra CUE - Center for Uddannelse & Erhverv 2002 HF fra Falkonergårdens Gymnasium & HF

Webdesigner

Branding

Job/Praktikerfaring NU Grafisk Designer/Art Director Freelance arbejde med egne kunder. 2010 Gæsteunderviser i porfoliodesign - KEA 2009 Grafisk Designer - 3 måneders praktik hos Designbureauet Krogh & Co. 2008 Art Director - Freelance arbejde for Reklamebureauet Squaws 2007 Art Director elev - 1 måneds praktik hos reklamebureauet Reputation Cph 2005 Grafisk Designer - 1 års praktik i kommunikationsbureauet Futurecom 2004 Grafisk Designer - 6 måneders grafisk produktion hos GRAFIX


Professionsbachelor i Design & Business > IDEATION Professions BA- projekt:

Bæredygtig Is

Jeg valgte, at undersøge om der er et markedspotentiale for et bæredygtigt is koncept, som stemmer overens med tidens samfundstendenser - og svaret er ja! Jeg opnåede kendskab til bæredygtighed ved at inddrage teoretisk viden fra diverse kilder og undersøgte hvorledes forbrugere forholder sig til etik og moral samt hvordan virksomheder forholder sig til bæredygtighed. Jeg udarbejdede herefter en brancheanalyse, for at få bredere kendskab til is branchen og konkurrencen omkring. På baggrund af indsamlet data og viden udviklede jeg herefter en tjekliste, som skulle ligge til grund

for mit nye is koncept, IceGreen. IceGreen producerer forskellige varianter af hjemmelavet økologisk sorbet, uden sukker og tilsætningsstoffer - og den sælges i Københavns gader på specialfremstillede cykler med monteret fryseboks.

IDEATOR

Jonathan Friedman Vanløse Alle 4, st. tv 2720 Vanløse mobil: +45 31 21 70 21 mail: Jonathanfriedman3@gmail.com

Curriculum Vitae Uddannelse 2011 Professions BA i IDEATION, KEA design/business 2009 Designteknolog med speciale i Brand Building, Københavns Erhvervsakademi 2004 Sproglig student fra Frederiksberg Gymnasium Job/Praktikerfaring 2009 Rainmaking – Creating Companies 2008 VGTel, Inc.- Telekommunikation 2009 - 2011 Deltids junior forretningsudvikler hos Rainmaking. 2009 - 2010 Konsulent på forskellige projekter hos reklamebureauet, IDP 2009 - 2010 Deltids sales manager hos teleselskabet, 3. Kurser Web Design Stills & Video Kompetencer Salg & branding Research Forretnings- og konceptudvikling


Professionsbachelor i Design & Business > IDEATION Professions BA- projekt:

Undskyld må min cykel stå her? Inspiration til immaterielt adfærdsændrende design In this project I have been working with the process of obtaining insights and exploring behaviour regarding the topic of bike storage in public spaces. My goal was to turn the obtained insights into ideas and concepts, with the challenge that the solution was not allowed to be a physical item. My idea for this project was to replace the physical product and its development with a catalogue of ideas that would inspire the end user to generate ideas and new solutions. The outcome of this project was a proposal for concepts that would inspire a change in behaviour when parking your bike. The

main feature in all the concepts presented is their ability to motivate the user. This is done in different way, from building an online community, to encouraging the city planner to implement elements of old board games in the city. For more information on the ongoing project: http://www.facebook.com/cykeleksperimenter

IDEATOR

Louise Kampmann mail: contact@louisekampmann.com mobil: +45 51 34 16 76 twitter: @louisekampmann

Curriculum Vitae Uddannelse 2011 Professions BA i IDEATION, KEA design/business 2009 Multimedia design and communication, KEA København NV 2005 Matematisk Student, Middelfart Gymnasium” Job/Praktikerfaring 2010 Nuværende deltid, Webassistent, Normann Copenhagen 2010 Musik video “Zimmerman” for Entakt 2010 Promo video for “Paper Planes Festival” 2010 Projektet http://kunstvscash.tumblr.com/ 2009 Normann Copenhagen, online marketing IT-kompetencer Gode: Imovie, Photoshop, Illustrator, Dreamweaver, XHTML, CSS, Microsoft Office. Lettere Øvet: Flash CS3, Indesign CS3, FBML Sprog Engelsk og tysk: skriftligt flydende - mundtligt forstå Fransk og spansk: Skriftlige øvet - mundtligt forstå


Professionsbachelor i Design & Business > IDEATION Professions BA- projekt:

Jagten på en niche, en undersøgelse af oplevelsesdesign

Mit Bachelor-projekt var at skabe et tidssvarende designbureau, der bygger på oplevelsesdesign, til virkeliggørelse efter endt uddannelse. Konceptet blev udviklet i samarbejde med Line Caballero som er partner i virksomheden. Designbureauet hedder INDFALD. Indfald betyder idé eller tanke og navnet kommunikerer vores kernekompetence, nemlig at skabe ideer. Vi har to forretningsområder; kampagner i det urbane rum og oplevelsesdesign.

højere og højere for at få vores opmærksomhed. Et samfund fyldt af løftede pegefingre der fortæller os hvad vi ikke må eller bør gøre. ”At hviske så det kan høres er vores måde at gøre oprør mod det støjende overflodssamfund og gå en anden vej. Manifestet indeholder 6 elementer der skal være tilstedet i alt vores kommunikation.

IDEATOR

Marie Wöldike mail: mariewoldike@gmail.com mobil: +45 21 84 30 59 hjemmeside: www.indfald.dk

Se mere på www.indfald.dk

Curriculum Vitae Vi arbejder ud fra manifestet ”At hviske så det kan høres”. Manifestet opstod, da det vi reagere imod, er et samfund hvor der råbes

Uddannelse 2011 Professions BA i IDEATION, KEA design/business 2009 E-designer, Business Education College of Design (BEC-design) 2007 HF eksamen (HF enkeltfag) ved voksenuddannelsescenteret Frederiksberg. 2005 Københavns Tekniske Skole områdefag (URO) på guldsmedeuddannelsen, Job/Praktikerfaring 2002 Praktik hos den danske billedkunstner Jens Galschiøt Kurser Stills & Video, - 3 ugers kursus på KEA Trend antropologi, - 3 ugers kursus på KEA Kursus på Kunsthøjskolen Engelsholm: maleri, smykkefremstilling og skulptur. Kompetencer Ide og konceptudvikling og formidling Video kommunikation. Oplevelsesdesign, rum og stemningsdesign


Professionsbachelor i Design & Business > IDEATION Professions BA- projekt:

Viden spinder guld

I mit bachelorprojekt har jeg arbejdet med en konceptuel tilgang til smykkeindustrien i Danmark. Jeg har i min analyse arbejdet med hvilket kompetencebehov Danmarks smykkeindustri vil få i fremtiden. Dette i form af en markedsundersøgelse, hvor branchen med ekspertudtalelser selv giver udtryk for et ønske om større selvstændighed og ikke mindst en kompetenceindsprøjtning på forretningsområdet. Sammenholdt med det faktum, at smykkeindustrien i Danmark er stor og ekspande-

rende, har jeg konkluderet, at et nyt uddannelseskoncept er den optimale løsning til at dække kompetencebehovet i fremtidens smykkeindustri i Danmark. Den nye uddannelsesretning sætte fokus på den forretningsorienterede del af smykkeindustrien og giver plads til at lade de kreative være kreative og den forretningsorienterede klarer forretningsdelen. Produktet er en studieordning til en ny KVU på KEA som bla. indeholder formål, kompetencebehov, adgangsgrundlag og studieopbygning.

IDEATOR

Mette Drachmann Monrad mail: mette_monrad@yahoo.dk mobil: +45 22 79 26 45

Curriculum Vitae Uddannelse 2011 Professions BA i IDEATION, KEA design/business 2008 Study abroad EAE i Barcelona 2008 Markedsføringsøkonom, speciale i kommunikation fra Niels Brock 2006 HHX student fra Niels Brock Kurser Photoshop CS - 3 ugers kursus på Niels Brock Fireworks CS - 3 ugers kursus på Niels Brock Dreamweaver CS - 3 ugers kursus på Niels Brock Kompetencer Kommunikation Konceptudvikling Forretningsplanlægning Interesser Visuel kommunikation Trend PR og markedsføring


Professionsbachelor i Design & Business > IDEATION Professions BA- projekt:

Indretningskoncept - i samarbejde med Café Zusammen

Afgangsprojektet omhandler et nyt indretningskoncept til café Zusammen, på Frederiksberg. Zusammen er en nonprofit café med fokus på økologi og Fair Trade. Caféen hører under Ungdommens Røde Kors og overskuddet går ubeskåret til Ungdommens Røde Kors´ arbejde med sårbare børn og unge. Den nuværende indretning på Zusammen er udtænkt af to arkitekter, hvis tanke bag indretningen var, at lave et opgør med den traditionelle tankegang om Røde Kors butikker, som ofte består af genbrugsmøbler. Caféen består af to rum som er opdelt i Røde Kors’ to farver, rød og hvid.

Det nye indretningskoncept tager udgangspunkt i problemstillinger ved den nuværende indretning, brugernes ønsker samt tenderser indenfor design og har fokus på fleksibilitet, fællesskab og hjemlighed.

IDEATOR

Michelle Neumann Eriksen Tibirkegade 6, 4 th 2200 København N

Curriculum Vitae Uddannelse 2011 Professions BA i IDEATION, KEA design/business 2009 E-designer med speciale i Visuel identitet, fra BEC Design. 2004 Fotografisk hovedforløb på København Tekniske skole. 2003 HF student fra Kalundborg Gymnasium Kurser 2010 Typografi - 3 ugers kursus på KEA 2010 Layout/Prepress - 3 ugers kursus på KEA Interesser Tidsånd og tendenser Visuel kommunikation Kompetencer Grafisk visualisering Visuel identitet Layout og typografi Web design


Professionsbachelor i Design & Business > IDEATION Professions BA- projekt:

BY WHO

Mit bachelorprojekt igangsættes igennem en dybdegående observation samt analysen af den danske modebranches kultur og mekanismer. Med kulturanalysens resultater idé genereres og udvikles et grafisk, netværksbaseret, koncept, hvor der udforskes i et bredt omfang, således at konceptet er gennemarbejdet og realiserbart. Afslutningsvis vurderes og valideres det nyetableret koncept BY-WHO igennem signifikante tiltag der forudsætter et internationalt, innovativt image.

IDEATOR

Sanne Bøg Larsen Nannasgade 14.4.TV 2200 København N mobil: +45 21 76 72 24 mail: muzzilarsen@hotmail.com

Curriculum Vitae Uddannelse 2011 Professions BA i IDEATION, KEA design/business 2008 Designteknolog, speciale i Brandbuilding fra BEC Design Job/Praktikerfaring 2010 Praktik hos Scandinavian Designlab 2009 Praktik hos Dyhr.Hagen 2008 Praktik hos Heart & Soul Communications og efterfølgende studiejob Kurser Communication design - 3 ugers kursus på KEA Layout - 3 ugers kursus på KEA Interesser Design & Innovation Konceptudvikling Branding & Kommunikation Kompetencer Branding og kommunikation Konceptudvikling og visualisering Corporate identity Intern/Ekstern/Strategi Projektstyring


Professionsbachelor i Design & Business > IDEATION Professions BA- projekt:

Forberedelse på skolestart - i samarbejde med Hjertebjergskolen på Møn Nye venner, nye voksne, nye lokaler og nye krav. Mødet med folkeskolen er en helt ny hverdag for de yngste elever, og derfor er det vigtigt at fokusere på en god og tryg skolestart. I mit bachelor projekt har jeg arbejdet på at finde en løsning til hvordan man kan forberede børn på skolestart, på Hjertebjergskolen. Min løsning er blevet at skolen hvert år skal udarbejde en lille pjece på 9 sider, som skal sendes ud til de børn der skal starte på skolen. Pjecen skal indeholde billeder af de pågældende børn som skal starte på skolen, og derfor skal skolen arrangere en ”skole-

dag” hvor børnene i børnehaven kommer på besøg på skolen. Her bliver der taget billeder af dem ud fra nogle planlagte skolemæssige situationer. Disse billeder skal skolen selv videreudvikle til en pjece på baggrund af en forud lavet manual som jeg har givet dem.

IDEATOR

Sara Lorenzen Borgbjergsvej 14, 2. Th. 2450 Kbh. SV. mobil: +45 40 43 08 06 mail: salo@live.dk

Curriculum Vitae Uddannelse 2011 Professions BA i IDEATION, KEA design/business 2009 Multimediedesigner KEA 2006 Student Vordingborg Gymnasium Job/Praktikerfaring 2010 Praktik 3 mdr. som grafisk designer hos Pia Darfelt v/Solo 2008-nu Supervisor i callcenteret hos Intrum Justitia Kurser Typografi - 4 ugers kursus på KEA Layout/Prepress - 4 ugers kursus på KEA Billedkunst grundkursus - 3 mdr. CVU Vordingborg Oplevelsesrejse rundt i USA - 2 mdr. 2007 gennem organisationen Servas Interesser Grafisk Design Udarbejdelse af hjemmesider Tegning


Professionsbachelor i Design & Business > IDEATION Professions BA- projekt:

Stofindtagelsesrum til Vesterbro

Vesterbros bybillede har gennem årene været præget af et hårdt miljø befolket med alkoholikere, prostituerede og stofbrugere. I 1990’erne blev der besluttet at renovere området for at gøre den mere attraktiv. Bydelen blev til et nyt sted for unge, veluddannede og velstillede mennesker ”den kreative klasse”. Her opstod der en gentrificering, hvor den tidligere socialt belastede bydel pludseligt tiltræk folk fra middelklassen. Middelklassen flyttede ind, hvor underklassen tidligere boede og underklassen blev fortrængt fra området. Udviklingen har bestemt ikke været uden konflikt især mellem

de nye tilflyttere og stofbrugerne på Vesterbro. Beboerne klager over at leve side om side med støj, narko og kanyler, hvorimod stofbrugerne føler sig svigtet af samfundet og har behov for at føle at de hører til et sted.

IDEATOR

Shahrzad Ebrahimi Himmerlandsvej 24, 2 sal t.v. 2720 Vanløse mail: shahrzad_ebrahimi@hotmail.com

På baggrund af overnævnte er der valgt at skabe et stofindtagelsesrum, som kan forbedre forholdene for de lokale beboere og stofbrugerne på Vesterbro.

Curriculum Vitae Uddannelse 2011 Professions BA i IDEATION, KEA design/business 2009 BEC Design, designteknolog med speciale i trend- og designstrategi 2006 Sct. Knuds Gymnasium, sproglig Job/Praktikerfaring 2009 Friis & Company, som visuel merchandiser Kurser Stills & Video - 3 ugers kursus på KEA Digital print - 3 ugers kursus på KEA Interesser Trends Antropologi Sociologi Kompetencer Trendspotting Koncept- og idéudvikling Blogging Visual Merchandising


Professionsbachelor i Design & Business > IDEATION Professions BA- projekt:

“Staying in is the new going out” - udarbejdet i samarbejde med Good Food Group A/S Jeg har til dette projekt fået stillet en opgave af Good Food Group, der gerne ville have udviklet en ny smoothie ud fra et allerede exciterende produkt. For at finde en ny måde at gribe denne slags opgave an på, har jeg benyttet mig af, hvad jeg tror, bliver den nye form for oplevelsesøkonomi. Derfor handler en stor del af projektet om hvad ”Inspirience” begrebet går ud på og hvordan det kan kobles på et produkt. Da opgaven er stillet af et firma, var der mange restriktioner at forholde sig til, så som emballage, formen, pris, indhold mv. hvilket har sat store krav til design og markedsføring.

Jeg har arbejdet med hvad der sker i forhold til nye forbruger trends og hvordan forbrugerne er påvirket hvad der sker i samtiden. Undersøgelser og research er lavet ved brug af interviews og felt arbejde. Opgaven er endt ud i et forslag til produktets udformning, hjemmeside design og funktion samt markedsførings ideer.

IDEATOR

Sonja Andersen mobil: +45 24 41 66 65 mail: zonjaz@hotmail.com

Curriculum Vitae Uddannelse 2011 Professions BA i IDEATION, KEA design/business 2009 Design teknolog med speciale i Produktion (internationale klasse) 2005 HgS fra Århus købmandsskole 2005 Hf student fra Rosborg amts gymnasium i Vejle 2002 FUU fra Odense AOF herunder: Trendbase, Århus. Beklædningsfagskolen, Odense. Produktionsskolen, Odense. AOF forskolen til Design skolen, Kolding. International house, Freiburg, Tyskland. Job/Praktikerfaring 2010 Praktik 3 mdr. som grafisk designer hos Pia Darfelt v/Solo 2008-nu Supervisor i callcenteret hos Intrum Justitia Kurser Stills og video redigering - 3 ugers kursus på KEA Sko og tasker - 3 ugers kursus på KEA Spansk på VUC - 1 års HF forløb Kompetencer Koncept og idèudvikling


Professionsbachelor i Design & Business > IDEATION Professions BA- projekt:

Filmbyen i Hvidovre – centrum for kommunal udvikling og vækst? I samarbejde med Hvidovre Kommune This report deals with the project and vision of devel¬oping and regenerating a creative urban area called Filmbyen in Hvidovre. The broad perspective of the project aims at designing a future working paper for the city council by discussing and suggesting ways of managing and facilitating the project and its process. I will discuss why this is important with regards to the council’s interest in creating development and growth in the city. This includes a discussion of the concepts: experience economy, the creative class, creative industries, innovation, and clusters. In order to obtain better understanding of

constructive development and revitalization of Filmbyen, the methods used in this project arise from of phronetic social science, herme¬neutic, and phenomenology.

IDEATOR

Uffe Bang Sørensen Peter Fabers Gade 35 2.th 2200 København N mobil: +45 25 39 65 34 mail: uffebangs@hotmail.com

Curriculum Vitae Uddannelse 2011 Professions BA i IDEATION, KEA design/business 2008 E-designer fra BEC Design Kurser Kommunikation - 3 ugers kursus på KEA Trendantropologi - 3 ugers kursus på KEA Interesser Fremtidsforskning Musik & litteratur Design & kunst Byudvikling kommunikation Kompetencer Konceptuel idéarkitekt Kreativ troubleshooter Moderne flanør Storyteller Luftkastelsingeniør


Professionsbachelor i Design & Business > BRAND Design 2011


Professionsbachelor i Design & Business > BRAND Design Professions BA- projekt:

Farvepsykologi i visuel kommunikation – via neuromarketing

Jeg har set på, hvor vigtig farver er i visuel kommunikation, og hvordan denne styrkes via neuromarketing. Jeg har set på de forskellige niveauer, hvor ved vi afkoder farver, som mennesker og forbruger – farvepsykologi. Vi afkoder på tre niveauer; personligt, kulturelt og universelt. Men farver står ikke alene, de bliver altid præsenteret i en form, som har betydning for det visuelle udtryk og de derved skabte konnotationer. For at opnå den bedste visuelle kommunikation, gælder det også om at være bevidst

om, hvad ens virksomhed står for, og gerne vil have af image. Jeg har udviklet en model, som opsamler de vigtigste elementer, man skal huske i skabelsen af visuel kommunikation. Denne model indeholder: forståelse af farveafkodning i tre niveauer, målgruppeanalyse i tre niveauer og VKI-modellens tre elementer. Dette skal være med til at skabe en bedst mulig visuel kommunikation, således at der skabes flest mulige somatiske markører (hjernes bogmærker) hos forbrugerne.

Brand Designer

Ann Kirstine Jørgensen Brohusgade 27 st. th. 2200 København N mobil: +45 26 36 39 13 mail: AnnKirstineJ@hotmail.com

Curriculum Vitae Uddannelse 2011 Professions BA i BRAND Design, KEA design/business 2009 Designteknolog, med speciale i Brand Building, fra BEC Design 2006 Matematisk student fra Herlev Gymnasium Kurser Typografi - Illustrator, 3 ugers kursus på KEA Layout - InDesign, 3 ugers kursus på KEA Kompetencer Fastholdelse af rød tråd Konceptudvikling Iderig Grafik og layout Interesser Farver og form Semiotik Visuel kommunikation Design - Kunst Grafik


Professionsbachelor i Design & Business > BRAND Design Professions BA- projekt:

”Networking” - i samarbejde med LADY-LOGEN

Jeg har med dette projekt ønsket at belyse fænomenet ”networking” og har endvidere arbejdet med optimering af koncepter med udgangspunkt i det sociale netværk, LADYLOGEN.

Brand Designer

Camilla Egelund Langelandsvej 12, 3. tv. 2000 Frederiksberg mobil: +45 31 56 56 86 mail: camilla_egelund@yahoo.dk

Curriculum Vitae Uddannelse 2011 Professions BA i BRAND Design, KEA design/business 2009 Niels Brock: Markedsføringsøkonom Kommunikation 2006 Niels Brock: GS - Halvårlig HHX Markedskommunikation og spansk 2005 Nørre Gymnasium: Sproglig STX Engelsk og Spansk Job/Praktikerfaring 2011 Kræftens Bekæmpelse: Projektassistent for Solkampagnen (studiejob) 2009 ILLUM Marketing: Marketingassistent (3 måneders praktik) 2008 Etailmedia: Mediekonsulent (3 måneders praktik) Kurser 2011 Journalist Højskolen: Skriv journalistisk (6 uger) 2010 KEA Design/Business: Webdesign (3 uger) 2010 KEA Design/Business: Kommunikationsdesign (3 uger)


Professionsbachelor i Design & Business > BRAND Design Professions BA- projekt:

“Professionaliseringen af modeblogs” - med udgangspunkt i min egen blog Spotding.com

Brand Designer

Fiona Jane Johansen mail: fionajane@spotding.com

Curriculum Vitae Uddannelse 2011 Professions BA i BRAND Design, KEA design/business 2008 Design Teknolog /Oplevelses designer, BEC Design 2004 Århus Købmandsskole Business Gymnasium Job/Praktikerfaring 2010 COVER Magasin PR & marketing, forskellige projekter 2010 BESTSELLER/COVER shopping aften, Visual merchandiser, PR & marketing 2009 NAG PEOPLE, Salgs Manager, 
 CFW / GALLERY 2008 BLINK Produktion, projekt/showroom koordinator assistent - Se flere uddybende joberfariner på: http://www.linkedin.com/profile/ edit?trk=hb_tab_pro_top Interesser Brand design Visual Identitet Social Media/ blogging Event Planner PR/Marketing Visual merchandiser DJ/band Booking & fotografering


Professionsbachelor i Design & Business > BRAND Design Professions BA- projekt:

Kommunikation og branding i netværkssamfundet

Vores samfund er under konstant udvikling og i de seneste år har vi været vidne til så væsentlig en udvikling, at der er tale om et paradigmeskift. Den accelererende vidensudveksling, globaliseringen og ikke mindst det nylige økonomiske sammenbrud, har ført et nyt samfund med sig kaldet netværkssamfundet. Med netværkssamfundets fremkomst ændres betingelserne blandt andet inden for kommunikation og marketing og virksomhederne skal til at tilpasse sig behovene hos en helt ny generation, for hvem de digitale og sociale medier er deres primære informations- og kommunikationskanaler.

Flere virksomheder formår dog endnu ikke at anvende disse mediers muligheder og de fungerer i mange tilfælde kun som et add-on til virksomhedens resterende strategier. Jeg har derfor valgt en problemformulering, der lyder således; Hvordan og med hvilke midler kan den moderne virksomhed skabe en succesfuld digital kommunikationsstrategi og branding rettet til nutidens forbrugere?

Brand Designer

Freja Larsen mobil: +45 23 32 70 75 mail: FTryg@hotmail.com

Curriculum Vitae Uddannelse 2011 Professions BA i BRAND Design, KEA design/business 2009: Designteknolog, speciale i BRAND building fra BEC Design 2004: Handelsstudent HHX1 fra EUC Nordvestsjælland, Holbæk 2003: Matematisk student fra Odsherred Gymnasium, Asnæs Kurser Communication design - 3 ugers kursus på KEA Webdesign - 3 ugers kursus på KEA Kompetencer Kommunikation og PR Koncept- og idéudvikling Brandstrategi Salg Adobe CS3 Visuel merchandising Web / E-commerce Interesser Digitale og sociale medier Merchandising og styling Foto Mode og livsstilsprodukter


Professionsbachelor i Design & Business > BRAND Design Professions BA- projekt:

Nøglen til brandloyalitet - en undersøgelse af dannelsen af et stærkt corporate brand med fokus på brand equity Inspirationen til at skrive om emnet ”brandloyalitet” tager afsæt i bogen Chaotics, skrevet af Philip Kotler og John A. Caslione, hvor de to teoretikere tager diskussionen op omkring prisfastsætningsparadokset under finanskrisen, der specielt er blevet udpræget i detailbranchen. Forfatterne påstår, at man specielt i krise tider skal værdiskabe i stedet for at prissætte, da prissætningsstrategi kun vil være en kortsigtet løsning, hvor værdiskabelse vil være med til at sikre fremtiden for virksomheden. Problemformuleringen lyder derfor som følgende: Hvordan kan Bona Dea administrere

sit corporate brand via VKI modellen, med fokus på brand equity hos kunderne, med henblik på at fastholde brandloyaliteten? Formålet er, at finde indtil hvad der skaber værdi hos Bona Dea’s loyale kunder, således at brandet i fremtiden kan fastholde og tiltrække nye brandloyale kunder.

Brand Designer

Karina Hovgaard Duevej 108b, 4. th. 2000 Frederiksberg mobil: +45 51 89 51 55 mail: karinahovgaard@gmail.com

Curriculum Vitae Uddannelse 2011 Professions BA i BRAND Design, KEA design/business 2009 Designteknolog, speciale i Brand Building fra BEC design 2006 HHX sportscollege student fra Svendborg Erhvervsskole Kurser Typografi/Grafik/Illustration - 3 ugers kursus på KEA Layout/Prepress - 3 ugers kursus på KEA 117 måder at få en idé på -1 dags kursus på Mediehøjskolen Kompetencer MAC / PC Høj faglighed i Adobe CS4 & Office-pakken Grafisk design, visuel identitet og typografier Kommunikation & konceptudvikling Brandstrategi Interesser Visuel identitet Fonts og grafisk design. Illustration, fotografering, collager og kunst


Professionsbachelor i Design & Business > BRAND Design Professions BA- projekt:

Fødevarer som livsstil

Jeg har i mit bachelorprojekt anlagt en trendantropologisk vinkel på emnet fødevarer som livsstil. Hensigten med projektet er, at belyse den rolle fødevarer spiller som livsstilskategori. Jeg arbejder med trends på forskellige niveauer, fra samfundstrends til kategoritrends. Ud fra dette har jeg analyseret den nedsivning, der sker i de forskellige trend lag og hvordan denne nedsivning kan belyse fødevarernes position som livsstilskategori. Desuden analyseres tidens forbrugerlivsformer og livsstilstrends. Med udgangspunkt i den indledende analyse belyses efterfølgende fem af de fødevare-

trends som gør sig gældende i dag. Projektet tager videre afsæt i én væsentlig trend, den lokale fødevare. Med udgangspunkt i denne trend har jeg arbejdet med et konkret case eksempel for Irma. Jeg har udviklet et nyt koncept, Irmas lokale, som et nyt private label for Irma. Som en del af konceptudviklingen har jeg udarbejdet storytelling, emballage, pose og skiltning.

Brand Designer

Louise Antoinette Bønløkke Holger Danskes Vej 18, 2 tv. 2000 Frederiksberg mobil: +45 40 12 49 48 mail: lbonlo@hotmail.com

Curriculum Vitae Uddannelse 2011 Professions BA i BRAND Design, KEA design/business 2009 Designteknolog, Oplevelsesdesigner, BEC Design 2005 Århus Købmandsskole Vejlby, HHX Job/Praktikerfaring 2009 -dd Firstmove - trendforskning, forbrugeradfærd og kommunikation. 2009 -10 RelationsPeople - Public Relations. 2009 2 mdr. praktik, Magnet The Ultimate Showroom, Public Relation 2008 Ungdommens Røde Kors/Café Zusammen - PR og kommunikation 2008 3 mdr. praktik, Spalt PR - Public Relation Kurser Kommunikationsdesign - 3 ugers kursus på KEA Trendantropologi - 3 ugers kursus på KEA Kompetencer Kreativ strategi, ide- og konceptudvikling, brand identitet, kommunikationsstrategi, cultural branding, corporate branding, oplevelsesbaseret kommunikation, Public Relations.


Professionsbachelor i Design & Business > BRAND Design Professions BA- projekt:

Hvordan brandes Tobak?

De seneste år er lovgivningen, omkring reklame af tobaksvarer og restriktioner omkring rygning i offentlige rum blevet skærpet. Selvom denne lovgivning er møntet på tobaksindustrien, påvirker den i et stort omfang tobaksvirksomhedernes forhold til markedet og resten af interessenterne. I mit projekt opstillede jeg et handlingsscenarie for BAT, der ønsker at rykke markedsandele. Idéen skulle være bemærkelsesværdig og naturlig. Efter man ikke længere må ryge indendørs på offentlige steder, er antallet af skod i gadebilledet vokset. Det koster en kommune

2 kr. at opsamle ét skod. Derfor lavede jeg fonden “Dit Skod”, hvor BAT opstiller skodbokse i kommunerne. Brugerne involveres ved, at de skal tage stilling til hvilken én af tre forskellige bokse de vil skodde i - alt efter hvilket godtgørende formål de ønsker BAT skal støtte. Efter en periode kan BAT se hvilket formål der vækker mest interesse ud fra hvilke bokse, der er flest skod i. Denne information kan så bruges som en markedsanalyse til produktudviklingen af et nyt CSR-orienteret cigaretbrand.

Brand Designer

Louise Kristine Hjernø Matthæusgade 48b, 3. -317 1666 København V. mobil: +45 40 21 49 04 mail: illuise@gmail.com

Curriculum Vitae Uddannelse 2011 Professions BA i BRAND Design, KEA design/business 2008 Designteknolog, speciale i OPLEVELSESDESIGN fra BEC Design 2005 1-årig hhx fra Tietgen Skolen 2004 Sproglig student fra Sct. Knuds gymnasium Job/Praktikerfaring 2009 Hår og Make-up-artist samt eventkoordinator for 1st Fashion Group. Styling, hår og make-up til Apartment no.7 show. 2009 Sparringspartner for Fiona Jane Johansen i bl.a. den identites- og brandmæssige proces omkring opstart af hendes blog Spotding.com. 2008 Oprettede mit eget firma Illuise, hvor jeg laver illustrationer og grafisk design. Kompetencer Kampagneplanlægning Pressemeddelelsesudformning Pressehåndtering Nyhedsbreve Udformning og udførelse af markedsanalyser


Professionsbachelor i Design & Business > BRAND Design Professions BA- projekt:

Skabelse af brandværdi, en nødvendighed - i samarbejde med RETRO VILLA I dette projekt fokuserer jeg på, hvorfor det er så nødvendigt for et brand at skabe en stærk brandværdi. Det kan være svært for et brand at komme igennem til forbrugeren med sit budskab. Derfor må brandet prioritere og fokusere, så det ikke forsvinder i mængden og derigennem mister grebet om forbrugeren. Branding handler netop om at vinde forbrugerens tillid og loyalitet, så der kan skabes vedvarende relationer. Derfor må et brand investere i disse relationer, så der skabes et dynamisk spændingsfelt samt et overskud på bundlinjen.

Det er vigtigt for et brand at forholde sig til sin brandværdi, og skabe de bedste rammer for en værdifuld og succesfuld brandværdi. Problemstillingen i dette projekt lyder således: Hvordan kan Retro Villa skabe en vedvarende brandværdi, der er i tråd med tidsånden, så det giver substans? Her kan det netop være muligt for et brand at skabe rammerne for en virksomhed i udvikling, hvor begge ben er godt forankret i brandets DNA.

Brand Designer

Malene Munch Vestergård Bülowsvej 50b, 2tv. 1870 Frederiksberg C mobil: +45 51 62 20 47 mail: munch_malene@hotmail.com http://issuu.com/malene262/docs/portfolio

Curriculum Vitae Uddannelse 2011 Professions BA i BRAND Design, KEA design/business 2009: Designteknolog, speciale i Brand Building fra BEC design 2005: Sproglig student fra Frederiksborg Gymnasium, Hillerød Kurser Communication Design - 3 ugers kursus på KEA Layout/Prepress - 3 ugers kursus på KEA Interesser Grafisk design og lækkert layout. Indretning, møbeldesign og bolig styling. Spændende detaljer. Fotografering med mit Canon 500D. Relationer. Kompetencer MAC / PC, Høj faglighed i Adobe CS/Office-pakken Kommunikation, Konceptudvikling og Magasinopbygning, Grafisk design, Fonts og Typografier Brandstrategi, Individualist/Teamarbejder


Professionsbachelor i Design & Business > BRAND Design Professions BA- projekt:

Redesign af markedsføringsaktiviteter for magasinet Digital Foto - i samarbejde med mediebureauet Bonnier publications Jeg har i dette projekt arbejdet med fotomagasinet Digital Foto. Som følge af et faldende læser- samt salgstal, er der opstået et behov for at justere i brandet. Mit udgangspunkt blev et redesign af udvalgte markedsføringsaktiviteter henvendt til målgruppen, med et tydeligt præg af virksomhedens kerneværdier.

Brand Designer

Mie Anna Nielsen Ørestads Boulevard 59A 2300 København S mobil: +45 30 70 79 52 mail: mie_anna_nielsen@yahoo.dk

Curriculum Vitae Uddannelse 2011 Professions BA i BRAND Design, KEA design/business 2009 E-designer fra BEC-Design 2007 Markedsføringsøkonom fra Erhvervsakademiet Købehavn Nord 2005 1 årig HH fra Erhvervsakademiet København Nord 2003 Sproglig student fra Marie Kruses Gymnasium Job/Praktikerfaring 2010 Elliots Outlet, salgsassistent 2009-10 Rågeleje Ferielejligheder, praktikant 2008-09 Lubarol, salgsassistent 2007-08 Zarah Voigt smykkedesign/salgsassistent 2006-07 Zarah Voigt - Smykkedesign, praktik 2005-06 Danmarks Radio, HR-afdelingen 2003-04 Lynge Børnehus, pædagogmedhjælper Tekniske kompetencer Kompetent bruger af Photoshop, Illustrator og InDesign, samt Office pakken


Professionsbachelor i Design & Business > BRAND Design Professions BA- projekt:

Et teoretisk fundament for en Online Branding Strategi

I dette projekt har jeg fokuseret på det faktum, at de nye online medier har ekspanderet indenfor de sidste år. Konsekvensen af dette har medvirket, at virksomheder står overfor valget af en ny vej. Den nye vej er de nye online medier, som virksomheder bliver tvunget til at tage stilling til. Derfor er problemstillingen følgende: Hvilke strategiske overvejelser er der i udarbejdelse af en online branding strategi, samt hvordan implementeres denne, som en fuld integreret del af virksomhedens øvrige kommunikations mål?

Opgaven munder ud i strategisk generelt værktøj, som kan bruges af virksomhederne, som står overfor den aktuelle udfordring. Afslutningsvis afprøves det strategiske værktøj på virksomheden Gestuz til projektets mundtlige præsentation.

Brand Designer

Rikke Kloster Lauridsen mobil: +45 41 56 56 57 mail: info@rikkekloster.dk www.rikkekloster.dk

Curriculum Vitae Uddannelse 2011 Professions BA i BRAND Design, KEA design/business 2009 Designteknolog (Brand Building), BEC design Kurser Communication Design - 3 ugers kursus på KEA WebDesign - 3 ugers kursus på KEA Kompetencer MAC / PC Høj faglighed i Adobe CS4 / Office-pakken Kommunikation og konceptudvikling med fokus på online løsninger Sociale medier Konceptudvikling Interesser Sociale medier Nye online kommunikationsformer Grafisk design og lækkert layout Mode Træning og løb


Professionsbachelor i Design & Business > BRAND Design Professions BA- projekt:

Michael Kvium - Et personal brand i en ny struktur

Mit bachelorprojekt rummer koblingen af en sociologisk og teoretisk vinkel. Det sociologiske aspekt omhandler undersøgelse, observering og analyse af den danske billedkunstbranches kultur. Dernæst udvikler, afprøver og validerer jeg en strategiplan til billedkunstbranchen, hvor kunstnere døbes til personal brands. Inspirationen til projektet stammer fra den danske kunstner Michael Kvium, hvormed strategiplanen afprøves på og tilpasses til denne anerkendte kunstner.

Brand Designer

Sandie Vieten Augustagade 14, 3 th. 2300 København S mobil: +45 26 14 99 23 mail: sandie@vieten.dk

Curriculum Vitae Uddannelse 2011 Professions BA i BRAND Design, KEA design/business 2008 Designteknolog, speciale i Brandbuilding, BEC Design 2007 Sproglig student fra Nørre Gymnasium Job/Praktikerfaring 2010 Freelance design og udvikling af hjemmeside til Michael Kvium 2009 Praktik hos Stories by Rikkemai 2008 Kundeopsøgning, opdatering af hjemmeside hos Edition Copenhagen 2001-2010 Bestyrer, salgsassistent og indkøber for Skin Line, Rødovre Centrum Kurser Communication design – 3 ugers kursus på KEA Layout – 3 ugers kursus på KEA Kompetencer Branding og kommunikation Koncept og strategiudvikling Projektstyring og innovationsorienteret


Om KEA KEA - Københavns Erhvervsakademi udvikler og udbyder praksisrettede videregående uddannelser på erhvervsakademiniveau og professionsbachelorniveau. Det sker i nært samarbejde med regionens erhvervsliv og uddannelsesinstitutioner ind- og udland. KEA fungerer desuden som videnscenter for offentlige og private virksomheder. Der er omkring 3000 studerende og 300 ansatte på KEA.

Kontakt KEA design/business Frederikkevej 8-10 2900 Hellerup Studieleder Annette Havkær ah@kea.dk Studiesekretær Annette Enevoldsen anne@kea.dk


KEA Design/Business PBA-dimittender 2011  
KEA Design/Business PBA-dimittender 2011  

Årgang 2011 fra KEA’s PBA i Design/Business udmærker sig ved, at de er engagerede, kreative, nysgerrige ogvidebegærlige.

Advertisement