Kampprogram København Håndbold - Odense Håndbold

Page 1

#22 48 ANDS AMPE OFFICIELLE KAMPPROGRAM LANDSKAMPSMÅ L 487 STINEJØRGENSEN ONSDAG D. 18 JAN 2023 I 19:30 I FREDERIKSBERG HALLEN DEN SOM HAR FØLELSEN HAR ANSVARET

Få 12% rabat på dine forsikringer

Tilbud til dig, der er fan af København Håndbold

Er du fan af København Håndbold?

I GF Hovedstaden kan du få op til 12 % rabat på dine forsikringer, hvis du er fan af København Håndbold. Tilbuddet gælder både nye medlemmer og dig, der allerede har dine forsikringer hos os. Vi er hovedpartner for København Håndbold og vil derfor gerne give lidt ekstra overskud til dig, der støtter holdet.

Ring til os på 72 24 41 57 og få et fantastisk forsikringstilbud.

Du er også velkommen til at kigge ind på vores lokale kontor på Gammel Kongevej 27 og høre mere.

GF Hovedstaden

Gammel Kongevej 27 st tv · 1610 København V Tlf. 72 24 41 57 4 · gfhovedstaden.dk

2 KØBENHAVN HÅNDBOLD

OPTAKT:KØBENHAVNHÅNDBOLD ODENSEHÅNDBOLD

AfassistenttrænerMikkelThomassen

Jeg vil for første gang i 2023 gerne byde jer velkommen i Frederiksberg Hallerne - Danmarks bedste hjemmebane.

I dag kan vi med stolthed melde om at de røde lamper blinker, der er udsolgt! Vi har gennem hele sæsonen oplevet hvordan i på bedste vis har bakket os op, og vi glæder os derfor meget til at skabe endnu en fantastisk oplevelse sammen med jer. Odense Håndbold som er dagens modstander må siges at være blandt de bedste nationalt såvel som internationalt.

I Kvindeligaen er de placeret på første pladsen og i Champions League er de på tredje pladsen i gruppespillet.

De havde indtil for få dage siden ikke tabt siden starten af oktober. Dette er måske i virkeligheden det bedst beskrivende billede af et hold, som de seneste to sæsoner er blevet Danmarksmestre og gang på gang har vist sig at være bundsolide og dygtige til at præstere over hele sæsonen.

Deres hold er fyldt med mange nationale og internationale topspillere såsom; Mie Højlund, Althea Reinhardt, Rikke Iversen, Maren Aardahl og Lois Abbingh

Skal vi have point mod en modstander med så høj individuel og kollektiv kvalitet, så kræver det enorm fokus på egen indsats. Vi skal hver især og som hold levere på absolut topniveau og derudover også forsøge at angribe kampen med forskellige initiativer.

Vi kommer fra to svære udebanekampe, hvor netop dette har være kendetegnende for os, og derfor vil vi forsøge at bringe dette med videre.

Vi glæder os til at se jer i hallen og i ønskes alle en rigtig god kamp.

kbhbold.dk 3

DAGENSPROFIL:

STINE

JØRGENSEN

ersponsoreretaf:GFForsikring

Stine Jørgensen skrev under med København Håndbold i april 2022, hvor hun lavede sin retur til dansk ligahåndbold efter to år i tyske SG BBM Bietigheim.

Den erfarne venstre back har tilhørt toppen af dansk håndbold de seneste 10 år og har været været en profil på det danske landshold og i den danske liga i sine respektive klubber. Stine Jørgensen har tidligere spillet for Aalborg DH, FCM Håndbold og Odense Håndbold i den danske liga, hvor det er blevet til ét dansk mesterskab og to pokaltitler.

Efter succesen i Danmark skiftede Stine til SG BBM Bietigheim hvor det blev til to år, inden hun vendte hjem til Danmark og mod hovedstadsklubben.

Stine Jørgensen står i denne sæson noteret for 76 mål, hvilket placere hende på en 3 plads på topscorer listen i Kvindeligaen.

Det er ikke kun mål Stine Jørgensen er garant for, da hun også er ligaens 4. mest assisterende spiller, sammen med vores egen Silje Brøns.

Stine står imponerende noteret for 148 kampe og 487 mål for det danske A-landshold, hvor hun også var med til at vinde bronze ved VM 2013 i Serbien.

Stine Jørgensen og resten af holdet ønsker jer en god kamp.

KØBENHAVN HÅNDBOLD 4
5 kbhbold.dk

RUNDTOMKAMPEN: FACTSOMKAMPENOGDAGENSMODSTANDERODENSEHÅNDBOLD

Dagens dommerduo er Morten Lethan og Mik Trustrup, mens Ken Cardozo er observatør.

Der venter et vaskeægte topbrag i Frederiksberg Hallen, hvor Kvindeligaens nr. 1 fra Odense Håndbold gæster Tigerne fra København Håndbold, som i øjeblikket er at finde på en flot 4. plads i ligaen. Dagens opgør lover godt for en masse mål, da ligaens og mest scorende hold fra Odense og ligaens 4. mest scorende hold fra København tørner sammen. Derudover er det ligaens to bedste hold målt på scoringsprocenter, hvor Odense scorer på hele 63% af deres afslutninger, og København Håndbold scorer på 62% af deres afslutninger. Så lad os endelig håbe at keeperne får travlt med at pille bolden ud af målet, så vi kan få en masse seværdig håndbold og flotte mål.

Dagens duel bliver mellem den tidl. Odense darling og nu København Håndbold spiller Stine Jørgensen og nuværende stjernespiller Mie Højlund, som begge kan løbe med topscorer titlen til denne k

Modstanderprofil:

#32 Mie Højlund

Mie Højlund er trods hendes kun 25 år en af både ligaens og Odenses største profiler. Hun har været i klubben siden 2017 og har netop forlænget sin kontrakt med Odense frem til 2026. Mie Højlund har endnu engang gang i en rigtig flot sæson, hvor hun har lavet 3 flest assist i ligaen og ligger på en 6 plads over ligaens MEP, hvilket viser vigtigheden og effekten af Mie Højlund på et håndboldhold.

Foto:OdenseHåndbold
6 KØBENHAVN HÅNDBOLD
7 kbhbold.dk

Position:Målvogter

Født:4.februar1999 Højde:180cm

Sponsoreretaf: BerlinBar

SPILLERTRUPPEN

#3LOUISEFØNS

Position:VenstreFløj

Født:18.februar1985 Højde:165cm Sponsoreretaf: FrederiksbergØlbar

#5CLARASKØTT

Position:HøjreBack

Født:28.april2002 Højde:178cm

Sponsoreretaf: KOJRegnskabsservice

#7EMILIEYTTING

Position:VenstreFløj

Født:2.august1999 Højde:175cm

Position:HøjreFløj

Født:25.december2002 Højde:173cm Sponsoreretaf: Nonbye

Position:VenstreBack

Født:31.maj1999 Højde:183cm Sponsoreretaf: NæstvedFlisecenter

#8KAROLINELUND
#1KATHARINAFILTER #4KIMMOLENAAR
Sponsoreretaf: GFForsikring KØBENHAVN HÅNDBOLD 8
Position:Stregspiller Født:29.juni1997 Højde:185cm Sponsoreretaf: BitschAkustik SPILLERTRUPPEN 9 Position:MÅLVOGTER Født:18.december1997 Højde:174cm Sponsoreretaf: #12SIRIYDE #10PERNILLEBRANDENBORG kbhbold.dk Position:Stregspiller Født:23.april1996 Højde:180cm Sponsoreretaf: FitnessYogaClub #21SOFIAHVENFELT Position:Stregspiller Født:27.februar1996 Højde:176cm Sponsoreretaf: DanskMyoTechnology #18MARIALYKKEGAARD Position:Målvogter Født:14.oktober2003 Højde:177cm Sponsoreretaf: Eventudlejning #14ANNECHRISTINEBOSSEN Position:Playmaker Født:18.december1997 Højde:174cm Sponsoreretaf: VinEmil #15EMMANAVNE

#22STINEJØRGENSEN

Position:VenstreBack

Født:3.september1990 Højde:180cm Sponsoreretaf: GFForsikring

#24FIEWOLLER

Position:VenstreFløj

Født:17.september1992 Højde:180cm Sponsoreretaf: SparekassenDanmark

#34ANDREAHANSEN

Position:HøjreFløj

Født:22.maj2000 Højde:178cm Sponsoreretaf: KOJRegnskabsservice

#23SILJEBRØNS

Position:Playmaker

Født:5.december1994 Højde:172cm Sponsoreretaf: NæstvedFlisecenter

#28CLARASKYUMTHOMSEN

Position:VenstreFløj

Født:27.august2001 Højde:175cm Sponsoreretaf: ConnectFys

DEN SOM HAR HAR ANS

KØBENHAVN HÅNDBOLD 10
SPILLERTRUPPEN
Fysisktræner Holdleder Sponsoreretaf: VisionGraphic TRÆNERSTABEN 11 KASPERDANBORG Målmandstræner MARIEMØLLER Fysioterapeut RASMUSMUNCH-HANSEN BETINAWORM Holdleder MIEALBERTSEN Assistenttræner Sponsoreretaf: NæstvedFlisecenter MIKKELTHOMASSEN Cheftræner Sponsoreretaf: RotpunktHillerød RASMUSOVERBY kbhbold.dk R FØLELSEN SVARET

Dagenskamppartner:

GFFORSIKRNG

I GF Hovedstaden kan du få op til 12 % rabat på dine forsikringer, hvis du er fan af København Håndbold.

Tilbuddet gælder både nye medlemmer og dig, der allerede har dine forsikringer hos os.

Vi er hovedpartner for København Håndbold og vil derfor gerne give lidt ekstra overskud til dig, der støtter holdet.

Ring til os på 72 24 41 57 og få et fantastisk forsikringstilbud.

Du er også velkommen til at kigge ind på vores lokale kontor på Gammel Kongevej 27 og høre mere.

Dagensboldsponsor:

GRANTTHORNTON

Grant Thornton er først og fremmest et revisions- og rådgivningshus, men vi er også vores kunders tætteste allierede. Vi hjælper virksomheder med skræddersyede løsninger, giver perspektiv og har en ægte glæde ved at skabe sikkerhed og ’arbejdsro’ for vores kunder.

Vi er funderet på dygtige og engagerede medarbejdere, som indgår i proaktive teams ledet af uformelle partnere. Hermed sikrer vi en høj grad af motivation og tidssvarende kompetencer fra kolleger, der er lige så forskellige som vores kunder.

At andre vil anbefale os som revisor er det største kvalitetsstempel, vi kan få. Derfor værner vi om vores relationer, men vi er samtidig ikke bange for at gå forrest i feltet, når det gavner vores kunder.

12
KØBENHAVN HÅNDBOLD
kbhbold.dk 13
KØBENHAVN HÅNDBOLD 14 Arnold Nielsens Boulevard 77 | 2650 Hvidovre71999040 info@promotionmakers com promotionmakers com ANNE BENGTSSON Stifter&ejer M:31460608 JIMMY BENGTSSON Stifter&ejer M:31111633 EMMA NAVNE Marketing T:71999040 Din specialist i branding

HjemvendttilDanmark StineJørgensen

ognuKøbenhavner

Hvad har den største omvæltning været ved at flytte til hovedstaden? Der har været mange omvæltninger ved at flytte til hovedstaden, men en af de mest markante er at jeg nu cykler til næsten alt hvad jeg foretager mig og dermed også træning og kamp. Det synes jeg er skønt!

En anden markant ændring er at vores budget på surdejsbrød og hvad der ellers hører til er steget markant

Inden dagens kamp mod Stine Jørgensens gamle klub Odense Håndbold, har vi stillet hende nogle spørgsmål omkring hendes hjemvenden til den danske liga.

Hvordan har det været at komme hjem til Danmark igen?

Det har været virkelig dejligt at komme hjem til Danmark igen. Min familie og jeg havde to fantastiske år i Tyskland, men vi er meget glade for at være kommet hjem på mange forskellige måder.

Har den første halvsæson levet op til dine forventninger?

Ja det må man sige! Jeg synes vi har spillet rigtig mange fede og spændende håndboldkampe og så har det været og er stadig en kæmpe fornøjelse at spille på hjemmebane i København håndbold.

kbhbold.dk 15
KØBENHAVN HÅNDBOLD 16

Kommunikation, der virker

Uanset hvor vigtigt et budskab du har, er det værdiløst, hvis det ikke trænger igennem til modtageren. Det kan være et spørgsmål om at kommunikere tilstrækkeligt klart og præcist Men også om meget andet.

Tag en snak med Wonderfuel, hvis du skal have hjælp til at udvikle og formidle et markedsføringsbudskab, der virker (læs: sælger).

Du har ikke så meget at risikere. Bortset fra, at du måske kommer til at løbe lidt hurtigere. Så er du advaret.

wonderfuel.dk

kbhbold.dk 17
KØBENHAVN HÅNDBOLD 18 V U T MÅL P K IKASTHÅNDBOLD ODENSEHÅNDBOLD KØBENHAVNHÅNDBOLD VIBORGHK AARHUSUNITED SILKEBORG-VOELKFUM HORSENSHÅNDBOLDELITE AJAXKØBENHAVN RINGKØBINGHÅNDBOLD RANDERSHK SKANDERBORGHÅNDBOLD SØNDERJYSKE 13 13 13 13 13 13 13 13 13 13 13 13 0 11 11 9 9 9 6 6 6 3 3 3 2 1 0 1 0 1 0 0 2 1 0 1 1 0 0 1 2 1 1 3 4 4 5 6 7 9 9 10 9 11 0 23 22 19 18 18 14 13 12 7 7 6 6 3 0 Slutspil Ligakvalifikationsspil Nedrykning 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 402-321 346-268 385-311 378-352 390-345 355-358 339-353 326-333 328-388 299-340 318-358 312-367 319-403 0-0 Runde15 Runde16 KVINDELIGAEN-GRUNDSPILSTILLING AJAXKØBENHAVN-KØBENHAVNHÅNDBOLD 24-01-2023 18:30 SØNDERJYSKE-IKASTHÅNDBOLD 24-01-2023 19:00 AARHUSUNITED-SILKEBORG-VOEL 25-01-2023 19:00 HHELITE-RINGKØBINGHÅNDBOLD 19:00 ODENSEHÅNDBOLD-SKANDERBORG 19:00 TEAMESBJERG-VIBORGHK 19:30 25-01-2023 TEAMESBJERG-SØNDERJYSKE 18-01-2023 18:30 VIBORGHK-AJAXKØBENHAVN 18-01-2023 18:30 SKANDERBORG-HHELITE 18:30 SILKEBORG-VOEL-IKASTHÅNDBOLD 18:30 RINGKØBINGHÅNDBOLD-NFH 18-01-2023 19:00 KØBENHAVNHÅNDBOLD-ODENSE 19:30 18-01-2023 12 TEAMESBJERG NYKØBINGF.HÅNDBOLD 18-01-2023 18-01-2023 25-01-2023 25-01-2023
kbhbold.dk 19 KAMPE REDN./SKUD IALT MÅLVOGTER KATHARINAFILTER # 1 13 SIRIYDE 12 11 # SPILLER KAMPE REDN./7 M MÅL IMOD SKUD FORBI SKUDPÅ STOLPE ASSIST POSITION MV MV 173/476(36%) 171/449(38%) REDN./SKUD IALT 2/27(7%) 303 40 38 9 5/16(31%) 6/20(30%) 1/4(25%) 14 1 0 1 POSITION LOUISEFØNS 3 4 KIMMOLENAAR 5 CLARASKØTT 7 EMILIEYTTING 8 KAROLINELUND 15 EMMANAVNE 18 MARIALYKKEGAARD 21 SOFIAHVENFELT 22 STINEJØRGENSEN 23 SILJEBRØNS 24 FIEWOLLER 28 CLARATHOMSEN 34 ANDREAHANSEN 11 12 12 0 13 12 13 13 13 12 13 3 12 VF VB HF VF VB PL ST ST VB PL VF HB HF MÅL/SKUD IALT MÅL/SKUDI ALM.SPIL MÅL/7. M ASSIST BOLD EROB. FEJL AFL.. TEK. FEJL. 10/18(55%) 10/18(55%) 0/0(0%) 1 1 0 1 12/26(46%) 12/26(46%) 0/0(0%) 7 14 6 0 22/32(68%) 17/25(68%) 5/7(71%) 0 2 1 2 23/37(62%) 23/37(62%) 0/0(0%) 9 3 2 4 0/0(0%) 0/0(0%) 0/0(0%) 0 0 0 0 32/53(60%) 32/53(60%) 0/0(0%) 40 1 23 32 31/40(77%) 31/40(77%) 0/0(0%) 4 4 1 10 35/46(76%) 35/46(76%) 0/0(0%) 76/135(52%) 64/122(52%) 2 1 6 3 12/13(92%) 48 3 31 39 41/68(60%) 37/62(59%) 4/6(66%) 48 0 27 38 44/60(73%) 44/60(73%) 0/0(0%) 3 4 0 0 9/15(60%) 9/15(60%) 0/0(0%) 1 0 3 3 29/41(70%) 29/41(70%) 0/0(0%) 2 3 1 5 KVINDELIGAEN-SPILLERSTATISTIK ANNECHRISTINEBOSSEN 14 5 MV 5/25(20%) 0/1(0%) 20 2 0 0 10 PERNILLEBRANDENBORG 5 ST 6/6(100%) 6/6(100%) 0/0(0%) 0 0 0 0 5/24(21%)

A B E F

Det betaler sig at tænke grønt

Der kan være penge at spare ved at tænke grønt. Dels kan det give besparelser på energiregningen – og dels kan en bedre energimærkning muligvis forøge husets værdi, så der bliver en større friværdi.

Energioptimering kan med andre ord være en god investering. Vi er klar til at hjælpe dig på vej.

Læs mere på jyskebank.dk/ombyg – og kontakt os for at få en snak om økonomi og muligheder.

G
D
C
Kongevej 136 · Frederiksberg · Tlf. 89 89 14 60 KØBENHAVN HÅNDBOLD 20
Gl.
KONTAKT: KONTAKT@FITNESSYOGACLUB.DK TLF: 73707747 ADRESSE: NORDENS PLADS 4, 2000, FREDERIKSBERG KORT OG EFFEKTIV TRÆNING I FYC 1 TIME OM UGEN ER NOK kbhbold.dk 21

VORESPARTNERE

Vores netværk handler om langt mere end at vise dit logo på trøjen eller med et banner i hallen. For os betyder de gode relationer, at vi kan skabe et unikt netværk med tillid som omdrejningspunkt. Vi skaber rammerne og giver inspiration, der kan skabe værdi for dig og din virksomhed.

AKTIVERING I EKSPONERING I HOSPITALITY I NETVÆRK

#HOVEDSTADENSSTÆRKESTE

BLIVPARTNER: HOVEDPARTNERE:

KØBENHAVN HÅNDBOLD 22
EKSKLUSIVPARTNER: kbhbold.dk 23
LIGAPARTNER:
VORESPARTNERE
ERHVERVSKLUBPARTNERPLUS: KØBENHAVN HÅNDBOLD 24 VORESPARTNERE ERHVERVSKLUBPARTNER:
kbhbold.dk 25 VORESPARTNERE ERHVERVSKLUBPARTNER: SAMARBEJDSPARTNER: EKSPONERINGSPARTNER:
Sundevedsgade 5 • 1751 Vesterbro • Telefon 53 83 01 71 Find os: facebook.com/frydoelbar KØBENHAVN HÅNDBOLD 26

Together we create solutions

Din globale leverandør af transport og logistik

kbhbold.dk 27 w w w.bws.net Together we create solutions
LUND ELMER SANDAGER ADVOKATER DIN JURIDISKE MEDSPILLER K O N T A K T A D V O K A T C H R I S T I N A M E Y E R F O R E N U F O R P L I G T E N D E S N A K O M D I N V I R K S O M H E D S J U R I D I S K E U D F O R D R I N G E R C H M @ L E S . D K + 4 5 3 3 3 0 0 2 3 2 www.les.dk KØBENHAVN HÅNDBOLD 28
kbhbold.dk 29 BOOK ONLINE www.CryoVital.dk +45 31 32 60 06 • lyngby@cryovital dk Chr. X'd Alle 89. 2800 Kongens Lyngby Danmarks mest professionelle Cryo-center med CE- og CE Medical certificeret Cryobehandlinger ned til -162º og sundhedsfagligt personale. ER DU KLAR TIL KAMP? RESTITUER 50% HURTIGERE! ✓ ✓ ✓ ✓ CryoVitalBody - medicinsk fuldkrops Cryokammer -140º CryoVitalLocalised - medicinsk lokalbehandling -162º CryoVitalRed - rød- & nærinfrarødlys CryoVitalRoll - bindevævsmassage & lynfedrænage Drømme skal siges højt for at blive til virkelighed. Så hvorfor ikke fortælle dem til os? Falkonér Allé 72 A T 9657 5900 Amagerbrogade 67 T 9657 5520 Kontakt en af vores afdelinger i Storkøbenhavn: Rådhuspladsen 45, 4 T 8222 9899 Gammel Strand 42, 1. T 8222 9888 Amager Frederiksberg Rådhuspladsen Gammel Strand

SAMARBEJDSKLUBBER

I FIF Håndbold mødes både drenge og piger for at have det sjovt med håndbold – og for at få en masse fælles oplevelser med sine hold- og klubkammerater. Vi har spillet håndbold på Frederiksberg siden 1935, og FIF Håndbold er for alle. For børn på 3-4 år, ungdomshold op til 18 år og for senior- og Oldieshold. Igennem årene har FIF opnået markante resultater og udviklet en lang række spillere til de danske landshold. På damesiden er FIF stadig den suverænt mest vindende klub i Danmark.

BK Ydun er en håndboldklub på Frederiksberg. Klubben blev stiftet i 1916 og har pt. omkring 700 medlemmer fordelt på alle aldersgrupper. Klubben startede som en fodboldklub på fælleden og flyttede siden til Frederiksberg Slot hvor håndbolden startede. Klubben holder i dag til i Frederiksberg Hallerne. Klubben har gennem de seneste år især markeret sig med en stærk ungdomsafdeling, hvor det er blevet til flere DM-medaljer og -deltagelser. Klubben er også kendt for at være ungdomsklub for blandt andet landsholdsspiller Line Jørgensen og tidligere landsholdsspiller Kasper Hvidt.

KØBENHAVN HÅNDBOLD 30

SAMARBEJDSKLUBBER

København Håndbold har en mission om at forbedre forholdene for alle håndboldpiger i København og omegn ved at skabe en stærk håndboldkultur med engagerede rollemodeller og herigennem bidrage til sundhedsfremme, aktivitet og trivsel.

Vi ønsker stærke relationer til vores samarbejdsklubber, som du kan se herunder.

kbhbold.dk 31
KØBENHAVN HÅNDBOLD 32 SEKTION C HUSK EFTER KAMPEN ER DER MULIGHED FOR AUTOGRAFER MED DINE KØBENHAVN HÅNDBOLD STJERNER. VI ELSKER AT SKRIVE AUTOGRAFER, GIVE KRAMMERE ELLER TAGE SELFIES MED alle JER DER Bliver HÆNGENDE EFTER KAMPEN
kbhbold.dk 33 TIGERZONEN HEeeey! Mit navn er nala og jeg glæder mig til at holde en kæmpe håndboldfest i hallen sammen med dig ""NALA" NALA" "NALA"

Vi søger flere frivillige til vores i forvejen fantastiske frivillig team. Her er vi et fantastisk team hvor der er plads til alle. Vi har alle den samme passion for at dyrke det sociale, men samtidig er der også plads til at dyrke den store passion for sporten og ikke mindst håndbolden.

Arbejdsopgaverne er fordelt på to teams, som henholdsvis står for kampafviklingen i hallen og VIP arrangementet i VIP loungen, også kaldt Carlsberg Loungen.

Så hvis du ønsker at være frivillig, er vi slet ikke i tvivl om at vi har det bedste team til dig.

Kontakt frivillig ansvarlig Nikolai Nitzsch Vilsbøll allerede i dag. Tlf. 53 53 56 27 / Mail: nv@kbhbold.dk

Vi
KØBENHAVN HÅNDBOLD 34 VERDENS
DRØMMERDUOMATGØREENFORSKELOGVÆREENDELAFETSTÆRKT SOCIALTFÆLLESSKAB-SÅKOMOGBLIVENDELAFVORESFRIVILLIGTEAM
glæ
BEDSTEFRIVILLIGE

KOMTÆTPÅDINETIGERE FØLGOSPÅDESOCIALEMEDIER

K
D K
K
kbhbold.dk 35
O E B E N H A V N H A A N D B O L
B H B O L D D K
Ø B E N H A V N H Å N D B O L D
1 12 14 3 4 5 7 8 10 15 18 21 22 23 24 28 34 KatharinaFilter(MV) SiriYde(MV) AnneChristineBossen(MV) LouiseFøns KimMolenaar ClaraSkøtt EmilieYtting KarolineLund PernilleBrandenborg EmmaNavne MariaLykkegaard SofiaHvenfelt StineJørgensen SiljeBrøns FieWoller ClaraThomsen AndreaHansen MartinaThörn(MV) AltheaReinhardt(MV) FrejaHammer(MV) MarenAardahl TrinePedersen FrejaCohrt BovanWetering LoisAbbingh LarissaNusser RikkeIversen AyakaIkehara TonjeLøseth KellyVollebregt MieHøjlund NoémiHáfra DioneHousheer SidselMejlvang HelenaElver MiaRejFrahm 1 16 17 3 5 6 7 8 9 11 21 25 31 32 45 48 64 68 90 GODKAMP KØBENHAVNHÅNDBOLD ODENSEHÅNDBOLD Cheftræner: Assistentræner: RasmusOverby MikkelThomassen Cheftræner: Assistentræner: UlrikKirkely KristianDanielsen KØBENHAVN HÅNDBOLD

Turn static files into dynamic content formats.

Create a flipbook
Issuu converts static files into: digital portfolios, online yearbooks, online catalogs, digital photo albums and more. Sign up and create your flipbook.