Kampprogram: København Håndbold - Aarhus United

Page 1

A N D R E A H A N S E N#3 OFFICIELLE KAMPPROGRAM MANDAG 12 DEC 2022 I 18:30 I FREDERIKSBERG HALLEN 131 KAMPE KØBENHAVN HÅNDBOLD DEN SOM HAR FØLELSEN HAR ANSVARET

Få 12% rabat på dine forsikringer

Tilbud til dig, der er fan af København Håndbold

Er du fan af København Håndbold?

I GF Hovedstaden kan du få op til 12 % rabat på dine forsikringer, hvis du er fan af København Håndbold. Tilbuddet gælder både nye medlemmer og dig, der allerede har dine forsikringer hos os. Vi er hovedpartner for København Håndbold og vil derfor gerne give lidt ekstra overskud til dig, der støtter holdet.

Ring til os på 72 24 41 57 og få et fantastisk forsikringstilbud.

Du er også velkommen til at kigge ind på vores lokale kontor på Gammel Kongevej 27 og høre mere.

GF Hovedstaden

Gammel Kongevej 27 st tv · 1610 København V Tlf. 72 24 41 57 4 · gfhovedstaden.dk

2 KØBENHAVN HÅNDBOLD

OPTAKT:KØBENHAVNHÅNDBOLD AARHUSUNITED

AfassistenttrænerMikkelThomassen

Jeg vil gerne byde jer velkommen for sidste gang i 2022 i Frederiksberg Hallerne - Danmarks bedste hjemmebane.

Aarhus United som er modstanderen i dag, har i efterhånden mange sæsoner været meget solide med flotte præstationer til følge. De har formået at sammensætte holdet med både ældre rutinerede - samt unge og talentfulde spillere. I blandt dem figurerer sidste sæsons topscore Mathilde Neesgaard samt muren i målet Sabine Englert.

I sidste sæson vandt København Håndbold og Aarhus United hver deres kamp med præcis samme cifre, så vi går til kampen med meget respekt og forventningen om, at vi skal være enormt skarpe for at få point med fra kampen.

Vi vil gerne takke for jeres fantastiske opbakning i 2022 og vi glæder os meget til at se jer alle i 2023.

I ønskes alle en rigtig god kamp.

kbhbold.dk 3

DAGENSPROFIL:

ANDREA

HANSEN

ersponsoreretaf:KOJRegnskabsservice

Andrea er et produkt af den talentordning, der findes i København Håndbold. Hun har altid spillet i FIF og kommer fra deres U18. Hun har flere gange trænet med ligatruppen inden hun underskrev en kontrakt med København Håndbold.

Derudover er hun aktuel på det danske A-landshold og deltog i EM slutrunden i 2022, hvor hun vandt sølv med Danmark.

Andrea er en talentfuld spiller, der fik sin debut for København Håndbold i EHF Cuppen mod franske Dijon Bourgogne i efteråret 2017, hvor hun kvitterede med en scoring.

Andrea Hansen står i denne sæson noteret for 22 mål på 31 skud, hvilket giver en flot scoringsstatistik på hele 70%.

Det betyder også at Andrea er vores 6. mest scorende spiller indtil videre i indeværende sæson.

Andrea Hansen og resten af holdet ønsker jer en god kamp.

KØBENHAVN HÅNDBOLD 4
5 kbhbold.dk

RUNDTOMKAMPEN: FACTSOMKAMPENOGDAGENSMODSTANDERAARHUSUNITED

Dagens dommerduo er Line Hesseldal og Josefine Kusk, mens Ken Cardozo er observatør.

København Håndbold har indtil sidste hjemmekamp, været ubesejret på hjemmebane i denne sæson, og skal dermed tilbage på sejrskurs imod dagens modstander Aarhus United.

Noget tyder på det kunne blive en lavt scorende kamp, da Aarhus er garant for tætte kampe og et stærkt forsvar, som i øjeblikket er det 5. bedste forsvar målt på mål der bliver lukket ind.

København Håndbold er derimod det 5. mest scorende hold i ligaen, og der er hermed lagt op til en stærk kamp mellem forsvar og angreb.

En kamp i kampen er også duellen mellem Mathilde Neesgaard og vores egen Stine Jørgensen, som begge hele sæsonen igennem har været garant for mange mål.

Modstanderprofil:

#88 Mathilde neesgaard

Mathilde Neesgaard har været at finde i Aarhus United siden 2019, hvor hun skrev kontrakt med klubben. Hun har tidligere optrådt for FCM Håndbold, TTH Holstebro og Ringkøbing Håndbold.

Mathilde har gang i en fremragende sæson, hvor hun i øjeblikket er at finde på ligaens 4 plads over topscorer, med hele 59 mål, foran vores netop egen Stine Jørgensen.

Foto:AarhusUnited
6 KØBENHAVN HÅNDBOLD
7 kbhbold.dk

Position:Målvogter

Født:4.februar1999 Højde:180cm

Sponsoreretaf: BerlinBar

SPILLERTRUPPEN

#3LOUISEFØNS

Position:VenstreFløj

Født:18.februar1985 Højde:165cm Sponsoreretaf: FrederiksbergØlbar

#5CLARASKØTT

Position:HøjreBack

Født:28.april2002 Højde:178cm

Sponsoreretaf: KOJRegnskabsservice

Position:VenstreFløj

Født:2.august1999 Højde:175cm

Sponsoreretaf: GFForsikring

Position:HøjreFløj

Født:25.december2002 Højde:173cm Sponsoreretaf: Nonbye

Position:VenstreBack

Født:31.maj1999 Højde:183cm Sponsoreretaf: NæstvedFlisecenter

#8KAROLINELUND
#1KATHARINAFILTER #4KIMMOLENAAR
KØBENHAVN HÅNDBOLD 8
#7EMILIEYTTING
Position:Stregspiller Født:29.juni1997 Højde:185cm Sponsoreretaf: BitschAkustik SPILLERTRUPPEN 9 Position:MÅLVOGTER Født:18.december1997 Højde:174cm Sponsoreretaf: #12SIRIYDE #10PERNILLEBRANDENBORG kbhbold.dk Position:Stregspiller Født:23.april1996 Højde:180cm Sponsoreretaf: FitnessYogaClub #21SOFIAHVENFELT Position:Stregspiller Født:27.februar1996 Højde:176cm Sponsoreretaf: DanskMyoTechnology #18MARIALYKKEGAARD Position:Målvogter Født:14.oktober2003 Højde:177cm Sponsoreretaf: Eventudlejning #14ANNECHRISTINEBOSSEN Position:Playmaker Født:18.december1997 Højde:174cm Sponsoreretaf: VinEmil #15EMMANAVNE

#22STINEJØRGENSEN

Position:VenstreBack

Født:3.september1990 Højde:180cm Sponsoreretaf: GFForsikring

#24FIEWOLLER

Position:VenstreFløj

Født:17.september1992 Højde:180cm Sponsoreretaf: SparekassenDanmark

#34ANDREAHANSEN

Position:HøjreFløj

Født:22.maj2000 Højde:178cm Sponsoreretaf: KOJRegnskabsservice

#23SILJEBRØNS

Position:Playmaker

Født:5.december1994 Højde:172cm Sponsoreretaf: NæstvedFlisecenter

#28CLARASKYUMTHOMSEN

Position:VenstreFløj

Født:27.august2001 Højde:175cm Sponsoreretaf: ConnectFys

DEN SOM HAR HAR ANS

KØBENHAVN HÅNDBOLD 10
SPILLERTRUPPEN
Fysisktræner Holdleder Sponsoreretaf: VisionGraphic TRÆNERSTABEN 11 KASPERDANBORG Målmandstræner MARIEMØLLER Fysioterapeut RASMUSMUNCH-HANSEN BETINAWORM Holdleder MIEALBERTSEN Assistenttræner Sponsoreretaf: NæstvedFlisecenter MIKKELTHOMASSEN Cheftræner Sponsoreretaf: RotpunktHillerød RASMUSOVERBY kbhbold.dk R FØLELSEN SVARET

Dagenskamppartner:

I GF Hovedstaden kan du få op til 12 % rabat på dine forsikringer, hvis du er fan af København Håndbold.

Tilbuddet gælder både nye medlemmer og dig, der allerede har dine forsikringer hos os.

Vi er hovedpartner for København Håndbold og vil derfor gerne give lidt ekstra overskud til dig, der støtter holdet.

Ring til os på 72 24 41 57 og få et fantastisk forsikringstilbud.

Du er også velkommen til at kigge ind på vores lokale kontor på Gammel Kongevej 27 og høre mere.

Dagensboldsponsor:

CONNECTFYS

Vores vision er at skabe sundhed og bevægelse for alle. Derfor er ConnectFys ikke udelukkende en fysioterapiklinik, men et hus med mange sundhedstilbud.

Vi tilbyder blandt andet fysioterapi, akupunktør, massage, zoneterapi samt personligtræning. Herudover har vi et træningscenter, ConnectGym, som dels består af træningsfaciliteter, men som også tilbyder mange spændende træningshold. Fx seniortræning, super-træning.

Alle er med andre ord velkomne i vores hus, og på grund af vores høje faglighed og mange specialiserede behandlere, vil du hos os finde præcis den behandling, der passer til dig.

12
KØBENHAVN HÅNDBOLD
kbhbold.dk 13
KØBENHAVN HÅNDBOLD 14 Arnold Nielsens Boulevard 77 | 2650 Hvidovre71999040 info@promotionmakers com promotionmakers com ANNE BENGTSSON Stifter&ejer M:31460608 JIMMY BENGTSSON Stifter&ejer M:31111633 EMMA NAVNE Marketing T:71999040 Din specialist i branding

Denyetigereihulen:

PernilleBrandenborg &

Pernille Brandenborg:

Hvad er den største forskel på Randers og København som klub? Hele setuppet omkring København Håndbold er mere professionelt, og det er tydeligt at mærke, at håndbolden er første prioriteten hele vejen rundt i klubben. Holdet består også af mere erfarne spillere, hvilket betyder, at jeg bliver udfordret til hver eneste træning, og virkelig har mulighed for at udvikle mig.

Hvordan har det været at skifte klub midt i sæsonen?

Det har selvfølgelig været udfordrende på nogle områder, når man midt i en sæson træder ind i en etableret trup, og får en ny rolle. Eksempelvis har jeg på kort tid skulle sættes ind i de taktiske overvejelser, som holdet har været omkring i flere måneder. Når det så er sagt, så synes jeg, at jeg er blevet taget fantastisk godt i mod i København Håndboldbåde af spillere, trænere og alle andre i og omkring klubben - hvilket har gjort, at jeg rigtig hurtigt er faldet til, og allerede føler mig som en del af holdet.

AnneChristineBossen

Jeg trives virkelig godt i klubben, og er meget glad for mit skifte.

Anne Christine Bossen: Hvordan har den første tid været i København?

Den første tid i København har været over alle forventninger. Jeg synes, jeg er blevet taget virkelig godt imod af både spillere, stab og generelt alle omkring holdet og klubben, og jeg føler mig allerede rigtig godt tilpas på holdet Det er et virkelig fedt hold at komme ind på med meget dygtige spillere og høje ambitioner, og man kan mærke hvordan alle altid higer efter at blive bedre og bedre, hvilket jeg er utrolig glad for at være blevet en del af.

Hvordan var det at spille første kamp i Frederiksberg Hallen? Det var virkelig fedt at spille min første kamp i Frederiksberg hallen. Det er en sindssyg fed hal og opbakningen fra alle tilskuerne var helt fantastisk. Der var den fedeste stemning, og jeg glæder mig helt vildt til at skulle spille mange flere kampe i vores tigerhule.

kbhbold.dk 15
KØBENHAVN HÅNDBOLD 16

Kommunikation, der virker

Uanset hvor vigtigt et budskab du har, er det værdiløst, hvis det ikke trænger igennem til modtageren. Det kan være et spørgsmål om at kommunikere tilstrækkeligt klart og præcist Men også om meget andet.

Tag en snak med Wonderfuel, hvis du skal have hjælp til at udvikle og formidle et markedsføringsbudskab, der virker (læs: sælger).

Du har ikke så meget at risikere. Bortset fra, at du måske kommer til at løbe lidt hurtigere. Så er du advaret.

wonderfuel.dk

kbhbold.dk 17
KØBENHAVN HÅNDBOLD 18 V U T MÅL P K IKASTHÅNDBOLD ODENSEHÅNDBOLD KØBENHAVNHÅNDBOLD VIBORGHK AARHUSUNITED SILKEBORG-VOELKFUM HORSENSHÅNDBOLDELITE AJAXKØBENHAVN RINGKØBINGHÅNDBOLD RANDERSHK SKANDERBORGHÅNDBOLD SØNDERJYSKE 10 10 10 10 10 11 10 10 10 10 11 10 0 9 9 7 7 6 6 5 4 3 3 2 2 1 0 0 0 0 0 0 0 1 0 1 0 1 0 1 0 1 1 3 3 4 4 5 6 6 7 7 9 8 0 18 18 14 14 12 12 11 8 7 6 5 4 3 0 Slutspil Ligakvalifikationsspil Nedrykning 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 281-224 319-244 292-261 293-240 285-276 267-270 302-306 243-256 227-255 256-301 243-278 265-306 245-301 0-0 Runde12 Runde13 KVINDELIGAEN-GRUNDSPILSTILLING HORSENSHÅNDBOLD-VIBORGHK 02-01-2023 18:30 NYKØBINGF.-KØBENHAVNHÅNDBOLD 03-01-2023 18:30 IKASTHÅNDBOLD-RINGKØBINGHÅNDBOLD 04-01-2022 18:30 ODENSEHÅNDBOLD-TEAMESBJERG 18:30 AARHUSUNITED-SKANDERBORG 19:00 SØNDERJYSKE-AJAXKØBENHAVN 19:00 06-01-2023 KØBENHAVNHÅNDBOLD-AARHUSUNITED 12-12-2022 18:30 SKANDERBORG-IKASTHÅNDBOLD 14-12-2022 18:30 AJAX-ODENSEHÅNDBOLD 19:30 TEAMESBJERG-HORSENSHÅNDBOLD 20:15 VIBORGHK-NYKØBINGF 15-12-2022 18:30 RINGKØBINGHÅNDBOLD-SILKEBORG-VOEL 20:15 15-12-2022 10 TEAMESBJERG NYKØBINGF.HÅNDBOLD 14-12-2022 14-12-2022 04-01-2022 04-01-2022
kbhbold.dk 19 KAMPE REDN./SKUD IALT MÅLVOGTER KATHARINAFILTER # 1 10 SIRIYDE 12 9 # SPILLER KAMPE REDN./7 M MÅL IMOD SKUD FORBI SKUDPÅ STOLPE ASSIST POSITION MV MV 134/353(38%) 135/374(36,%) REDN./SKUD IALT 1/21(5%) 239 26 27 6 6/20(30%) 5/16(31%) 1/4(25%) 14 1 0 0 POSITION LOUISEFØNS 3 4 KIMMOLENAAR 5 CLARASKØTT 7 EMILIEYTTING 8 KAROLINELUND 15 EMMANAVNE 18 MARIALYKKEGAARD 21 SOFIAHVENFELT 22 STINEJØRGENSEN 23 SILJEBRØNS 24 FIEWOLLER 28 CLARATHOMSEN 34 ANDREAHANSEN 8 9 10 0 10 10 10 10 10 9 10 3 9 VF VB HF VF VB PL ST ST VB PL VF HB HF MÅL/SKUD IALT MÅL/SKUDI ALM.SPIL MÅL/7. M ASSIST BOLD EROB. SKUD BLOK. FEJL AFL. 10/18(55%) 10/18(55%) 0/0(0%) 1 1 0 0 8/20(40%) 8/20(40%) 0/0(0%) 5 4 0 0 13/21(61%) 12/18(66%) 1/3(33%) 0 1 0 1 19/30(63%) 19/30(63%) 0/0(0%) 7 1 2 2 0/0(0%) 0/0(0%) 0/0(0%) 0 0 0 0 22/39(56%) 22/39(56%) 0/0(0%) 35 1 0 19 23/32(71%) 23/32(71%) 0/0(0%) 2 4 1 0 30/39(76%) 30/39(76%) 0/0(0%) 57/105(54%) 46/93(49%) 2 0 6 0 11/12(91%) 34 3 0 23 35/53(66%) 31/47(65%) 4/6(66%) 33 0 0 22 31/43(72%) 31/43(72%) 0/0(0%) 3 2 0 0 9/15(60%) 9/15(60%) 0/0(0%) 1 0 0 3 22/31(70%) 22/31(70%) 0/0(0%) 1 3 0 0 KVINDELIGAEN-SPILLERSTATISTIK ANNECHRISTINEBOSSEN 14 2 MV 4/17(24%) 0/0(0%) 13 2 0 0 10 PERNILLEBRANDENBORG 2 ST 1/1(100%) 1/1(100%) 0/0(0%) 0 0 0 0 4/17(24%)

A B E F

Det betaler sig at tænke grønt

Der kan være penge at spare ved at tænke grønt. Dels kan det give besparelser på energiregningen – og dels kan en bedre energimærkning muligvis forøge husets værdi, så der bliver en større friværdi.

Energioptimering kan med andre ord være en god investering. Vi er klar til at hjælpe dig på vej.

Læs mere på jyskebank.dk/ombyg – og kontakt os for at få en snak om økonomi og muligheder.

G
D
C
Kongevej 136 · Frederiksberg · Tlf. 89 89 14 60 KØBENHAVN HÅNDBOLD 20
Gl.
KONTAKT: KONTAKT@FITNESSYOGACLUB.DK TLF: 73707747 ADRESSE: NORDENS PLADS 4, 2000, FREDERIKSBERG KORT OG EFFEKTIV TRÆNING I FYC 1 TIME OM UGEN ER NOK kbhbold.dk 21

VORESPARTNERE

Vores netværk handler om langt mere end at vise dit logo på trøjen eller med et banner i hallen. For os betyder de gode relationer, at vi kan skabe et unikt netværk med tillid som omdrejningspunkt. Vi skaber rammerne og giver inspiration, der kan skabe værdi for dig og din virksomhed.

AKTIVERING I EKSPONERING I HOSPITALITY I NETVÆRK

#HOVEDSTADENSSTÆRKESTE

BLIVPARTNER: HOVEDPARTNERE:

KØBENHAVN HÅNDBOLD 22
EKSKLUSIVPARTNER: kbhbold.dk 23
LIGAPARTNER:
VORESPARTNERE
ERHVERVSKLUBPARTNERPLUS: KØBENHAVN HÅNDBOLD 24 VORESPARTNERE ERHVERVSKLUBPARTNER:
kbhbold.dk 25 VORESPARTNERE ERHVERVSKLUBPARTNER: SAMARBEJDSPARTNER: EKSPONERINGSPARTNER:
Sundevedsgade 5 • 1751 Vesterbro • Telefon 53 83 01 71 Find os: facebook.com/frydoelbar KØBENHAVN HÅNDBOLD 26

Together we create solutions

Din globale leverandør af transport og logistik

kbhbold.dk 27 w w w.bws.net Together we create solutions
LUND ELMER SANDAGER ADVOKATER DIN JURIDISKE MEDSPILLER K O N T A K T A D V O K A T C H R I S T I N A M E Y E R F O R E N U F O R P L I G T E N D E S N A K O M D I N V I R K S O M H E D S J U R I D I S K E U D F O R D R I N G E R C H M @ L E S . D K + 4 5 3 3 3 0 0 2 3 2 www.les.dk KØBENHAVN HÅNDBOLD 28
kbhbold.dk 29 BOOK ONLINE www.CryoVital.dk +45 31 32 60 06 • lyngby@cryovital dk Chr. X'd Alle 89. 2800 Kongens Lyngby Danmarks mest professionelle Cryo-center med CE- og CE Medical certificeret Cryobehandlinger ned til -162º og sundhedsfagligt personale. ER DU KLAR TIL KAMP? RESTITUER 50% HURTIGERE! ✓ ✓ ✓ ✓ CryoVitalBody - medicinsk fuldkrops Cryokammer -140º CryoVitalLocalised - medicinsk lokalbehandling -162º CryoVitalRed - rød- & nærinfrarødlys CryoVitalRoll - bindevævsmassage & lynfedrænage Drømme skal siges højt for at blive til virkelighed. Så hvorfor ikke fortælle dem til os? Falkonér Allé 72 A T 9657 5900 Amagerbrogade 67 T 9657 5520 Kontakt en af vores afdelinger i Storkøbenhavn: Rådhuspladsen 45, 4 T 8222 9899 Gammel Strand 42, 1. T 8222 9888 Amager Frederiksberg Rådhuspladsen Gammel Strand

SAMARBEJDSKLUBBER

I FIF Håndbold mødes både drenge og piger for at have det sjovt med håndbold – og for at få en masse fælles oplevelser med sine hold- og klubkammerater. Vi har spillet håndbold på Frederiksberg siden 1935, og FIF Håndbold er for alle. For børn på 3-4 år, ungdomshold op til 18 år og for senior- og Oldieshold. Igennem årene har FIF opnået markante resultater og udviklet en lang række spillere til de danske landshold. På damesiden er FIF stadig den suverænt mest vindende klub i Danmark.

BK Ydun er en håndboldklub på Frederiksberg. Klubben blev stiftet i 1916 og har pt. omkring 700 medlemmer fordelt på alle aldersgrupper. Klubben startede som en fodboldklub på fælleden og flyttede siden til Frederiksberg Slot hvor håndbolden startede. Klubben holder i dag til i Frederiksberg Hallerne. Klubben har gennem de seneste år især markeret sig med en stærk ungdomsafdeling, hvor det er blevet til flere DM-medaljer og -deltagelser. Klubben er også kendt for at være ungdomsklub for blandt andet landsholdsspiller Line Jørgensen og tidligere landsholdsspiller Kasper Hvidt.

KØBENHAVN HÅNDBOLD 30

SAMARBEJDSKLUBBER

København Håndbold har en mission om at forbedre forholdene for alle håndboldpiger i København og omegn ved at skabe en stærk håndboldkultur med engagerede rollemodeller og herigennem bidrage til sundhedsfremme, aktivitet og trivsel.

Vi ønsker stærke relationer til vores samarbejdsklubber, som du kan se herunder.

kbhbold.dk 31
KØBENHAVN HÅNDBOLD 32 SEKTION C HUSK EFTER KAMPEN ER DER MULIGHED FOR AUTOGRAFER MED DINE KØBENHAVN HÅNDBOLD STJERNER. VI ELSKER AT SKRIVE AUTOGRAFER, GIVE KRAMMERE ELLER TAGE SELFIES MED alle JER DER Bliver HÆNGENDE EFTER KAMPEN
kbhbold.dk 33 TIGERZONEN HEeeey! Mit navn er nala og jeg glæder mig til at holde en kæmpe håndboldfest i hallen sammen med dig ""NALA" NALA" "NALA"

Vi søger flere frivillige til vores i forvejen fantastiske frivillig team. Her er vi et fantastisk team hvor der er plads til alle. Vi har alle den samme passion for at dyrke det sociale, men samtidig er der også plads til at dyrke den store passion for sporten og ikke mindst håndbolden.

Arbejdsopgaverne er fordelt på to teams, som henholdsvis står for kampafviklingen i hallen og VIP arrangementet i VIP loungen, også kaldt Carlsberg Loungen.

Så hvis du ønsker at være frivillig, er vi slet ikke i tvivl om at vi har det bedste team til dig.

Kontakt frivillig ansvarlig Nikolai Nitzsch Vilsbøll allerede i dag. Tlf. 53 53 56 27 / Mail: nv@kbhbold.dk

Vi
KØBENHAVN HÅNDBOLD 34 VERDENS
DRØMMERDUOMATGØREENFORSKELOGVÆREENDELAFETSTÆRKT SOCIALTFÆLLESSKAB-SÅKOMOGBLIVENDELAFVORESFRIVILLIGTEAM
glæ
BEDSTEFRIVILLIGE

KOMTÆTPÅDINETIGERE FØLGOSPÅDESOCIALEMEDIER

K
D K
K
kbhbold.dk 35
O E B E N H A V N H A A N D B O L
B H B O L D D K
Ø B E N H A V N H Å N D B O L D
GODKAMP 1 12 14 3 4 5 7 8 10 15 18 21 22 23 24 28 34 KatharinaFilter(MV) SiriYde(MV) AnneChristineBossen(MV) LouiseFøns KimMolenaar ClaraSkøtt EmilieYtting KarolineLund PernilleBrandenborg EmmaNavne MariaLykkegaard SofiaHvenfelt StineJørgensen SiljeBrøns FieWoller ClaraThomsen AndreaHansen FNoraPersson(MV) LouiseBakJensen(MV) SabineEnglert(MV) JulieLilholt MarielleMartinsen TheaStankiewicz KatarinaBerens ChristinaHansen EmmaMogensen FrederikkeHedegaard MaleneAambakk SophiaSnogdal AnnaBergerWierzba JuneBøttger MathildeOrkild StineHolm JulieRedkjærJensen MathildeNeesgaard 12 16 86 2 3 4 5 6 7 9 10 11 14 17 18 22 24 88 KØBENHAVNHÅNDBOLD AARHUSUNITED Cheftræner: Assistentræner: RasmusOverby MikkelThomassen Cheftræner: Assistentræner: HeineEriksen OleB.Jensen KØBENHAVN HÅNDBOLD
Issuu converts static files into: digital portfolios, online yearbooks, online catalogs, digital photo albums and more. Sign up and create your flipbook.