Esite Näpsä-veneet

Page 1


Testattua turvallisuutta suomalaisille vesille

Näpsä-veneiden pohjan ja keulan muotoilu tekee niistä hyvin uivia ja helposti käsiteltäviä. Moottorivene nousee jo pienellä koneteholla liukuun. Tämä vähentää polttoaineen kulutusta ja pehmentää veneen kulkua voimakkaassakin aallokossa.

Vakaus, keveys, turvallisuus ja kestävyys ovat Näpsäkanoottien vahvoja ominaisuuksia.

Turvallisuus ja käytön helppous ovat Näpsäveneiden parhaita puolia. Veneen kallistuvuus on erinomainen ja vedellä täyttyessäänkin se pysyy hyvin pinnalla. Kuvassa on Näpsä 500 L, (henkilön paino 70 kg).

Kaikissa soutuveneissä ja soutu-moottoriveneissä on noin 5,5 cm korkea hiekkahartsiköli, joka on kuin betonia. Veneen köli kestää kolhuja, iskuja ja kölissä on kulumavaraa noin 3 cm. Hiekkahartsiköli yhdessä korkean kölin ja veneen muotoilun kanssa tekevät veneestä suuntavakaan soutaa.

Näpsä-veneen pohjatulppa on sijoitettu viisaasti kölisyvennyksen vesiuraan, jolloin veneen sisäpohja pysyy kuivempana ja sadevesi saadaan poistumaan paremmin. Veneen sisäpohjassa on kahdet jalkatuet. Sisäpohja on karhennettu liukkauden estämiseksi.

Soutuveneiden ja 460 soutu-moottoriveneen keula on muotoiltu tekemään veneen maihin vetäminen ja kiinnittäminen helpoksi.

Näpsä-veneissä on tilaa varusteille ja välineille. Mallien 450 SV, 500 SV ja 500 L leveillä sivukellukkeilla on hyvä säilyttää esimerkiksi ongenvapoja ja virveleitä.

Veneiden sisäpinnat on muotoiltu niin, että sadevesi poistuu vaakapinnoilta mahdollisimman hyvin.

Näpsä-veneet ovat VTT:n testaamia ja ne ovat saaneet direktiivien mukaisen CEhyväksynnän. Merkkinä tästä on veneissä CE-kilpi.


NÄPSÄ 390 MV Pituus

393 cm

Leveys

160 cm

Paino

120 kg

Henkilöluku

3

Moottorisuositus

4–9,9 hv

Rikipituus

lyhytrikinen

Näpsä-moottorivenemalli 390 nousee liukuun eli plaaniin jo 6 hv:n koneteholla. Kolmeysikymppinen on sopiva vene huvi- ja kalastuskäyttöön pienemmille vesille. Tämä Näpsämalli on hyvä vaihtoehto niille, jotka haluavat sekä soutu- että moottoriveneen. CE-hyväksytty / VTT. Varusteet: kiinnityshelat, tartuntakahvat, hankaimet, tyhjennystulppa, törmäyslista, lukittava säilytystila. Saatavissa myös maastonvärisenä.


NÄPSÄ 410 MV / 410 R Pituus

411 cm

Leveys

162 cm

Paino

148 kg

Henkilöluku

4

Moottorisuositus

5–15 hv

Rikipituus

lyhyt- tai pitkärikinen

Näpsä 410 on nopea, hyvin liukuva vene huvi- ja kalastuskäyttöön. Saatavana ohjauspulpetilla varustettuna. Soutumahdollisuus. CE-hyväksytty / VTT. Varusteet: kiinnityshelat, hankaimet, tyhjennystulppa, lukittava säilytystila, Teleflex-ohjauslaite (R), törmäyslista. Lisävarusteet: etukaiteet, sivukaiteet. 410 MV = Perästä ohjattava vene 410 R = Pulpettivene


NÄPSÄ 430 SV Pituus

430 cm

Leveys

130 cm

Paino

75 kg

Tällä yksin- tai kahdensoudettavalla veneellä käyt kalalla ja kuljetat mökkitavarat kätevästi. Näpsä 430 on kevyt mutta vakaa soudettava, ja siinä on monia hyviä omaisuuksia, kuten isommissakin veneissä: kahdet hankaimet, ilmatäytteiset ponttoonit, hiekkahartsiköli jne. CE-hyväksytty / VTT. Varusteet: hankaimet, tyhjennystulppa.

Henkilöluku

2

Moottorisuositus

2 hv

Rikipituus

lyhytrikinen

Saatavissa myös maastonvärisenä.


NÄPSÄ 445 MV / 445 R Pituus

449 cm

Leveys

171 cm

Paino

205 kg

Tukeva ja turvallinen mökkivene isommillekin vesille. Suosittu, hinta-laatusuhteeltaan edullinen vetouisteluvene. Veneen sisäpohja on tasainen ja veneessä on tilaa liikkua. Näpsä 445-mallilla taitat pitkätkin kalareissut nopeasti ja vaivattomasti. Saatavana myös ohjauspulpetilla varustettuna. Sadevesityhjenevä. Soutumahdollisuus. CE-hyväksytty / VVT.

Henkilöluku

5

Varusteet: kiinnityshelat, tartuntakahvat, hankaimet, tyhjennystulppa, lukittavat säilytystilat (2 kpl), Teleflexohjauslaite (R), törmäyslista.

Moottorisuositus

10–30 hv

Lisävarusteet: tuulilasi, takakuomu, etukaiteet, sivukaiteet.

Rikipituus

lyhyt- tai pitkärikinen

445 MV = perästä ohjattava vene 445 R = pulpettivene


NÄPSÄ 450 SV Pituus

450 cm

Leveys

136 cm

Paino

85 kg

450 on pidempi, leveämpi ja tilavampi soutuvene kuin 430. Silti vene on edelleen kevyt ja varustettu kaikilla Näpsä-veneiden hyvillä ominaisuuksilla. Tässä mallissa on lisäksi sivulaitakellukkeet, jotka antavat veneelle lisää tukevuutta ja aina tarpeellista säilytystilaa. Laidoilla on kätevä säilyttää vaikkapa virveliä ja onkivapoja. CE-hyväksytty / VTT.

Henkilöluku

3

Varusteet: hankaimet, tyhjennystulppa.

Moottorisuositus

2,3 hv

Rikipituus

lyhytrikinen

Saatavissa myös maastonvärisenä.


NÄPSÄ 460 SMV Pituus

456 cm

Leveys

150 cm

Paino

115 kg

Henkilöluku

4

Moottorisuositus

2–8 hv

Rikipituus

lyhytrikinen

Monipuolinen soutu-moottorivene yleiskäyttöön. Perän muotoilun vuoksi kevyt soutaa. Kantaa moottorin perinteistä soutuvenettä paremmin. Korkeat laidat ja mukava istumakorkeus. Sopii myös suuremmille vesille. CE-hyväksytty / VTT. Varusteet: lukittava säilytystila, hankaimet, tyhjennystulppa. Saatavissa myös maastonvärisenä.


NÄPSÄ 480 SV Pituus

476 cm

Leveys

134 cm

Paino

85 kg

Henkilöluku

3

Moottorisuositus

2,5 hv

Rikipituus

lyhytrikinen

Kevyt ja ketterä lähes viisimetrinen Näpsä-vene. Erinomaiset soutuominaisuudet. Sopiva vene pienelle moottorille. CE-hyväksytty / VTT. Varusteet: hankaimet, tyhjennystulppa. Saatavissa myös maastonvärisenä.


NÄPSÄ 500 SV / 500 L Pituus

504 cm

Leveys

137 cm

Paino

102 kg

Henkilöluku

4

Moottorisuositus

2–4 hv

Rikipituus

pitkärikinen (lyhytrikinen, jos venettä ei lastata etupainoiseksi)

Suosituin soutu-Näpsä, jossa on myös moottorin käyttömahdollisuus. Erittäin hyvin soudettava ja liukuva vene. Näpsä 500 on erinomainen valinta mökkiveneeksi ja se on myös turvallinen verkkovene. CE-hyväksytty / VTT. Varusteet: nokkalenkki, hankaimet, tyhjennystulppa, lukittava säilytystila (36 litraa, mallissa 500 L). Saatavissa myös maastonvärisenä. 500 L = lukittava säilytyslaatikko 500 SV = ilman säilytyslaatikkoa


Näpsä Intiaanikanootti avo

NÄPSÄ INTIAANIKANOOTTI

Näpsä Intiaanikanootti katettu

Pituus

500 cm

Leveys

85 cm

Paino

40 kg

Henkilöluku

1–3

Intiaanikanootti on kevyt, mutta vakaa ja helposti melottava kanootti. Näpsän Intiaanikanootilla on kätevä liikkua yksinkin. Keveytensä ansiosta kaksi henkilöä pystyy kantamaan Näpsäkanoottia ja nostamaan sen helposti vaikka auton katolle. Soveltuu hyvin koko perheen kanootiksi mökille, kalastukseen, vesilintujahtiin, retkeilyyn ja huvikäyttöön. Melominen on myös erinomainen kuntoilumuoto, joka tekee hyvää hartioille ja selän liikkuvuudelle. Näpsä Intiaanikanootti toimii hyvin myös koskireiteillä. Keulan ja perän kate suojaa roiskeilta pienissä koskissa ja tuulisilla avovesillä. Saatavissa vaaleana ja maastonvärisenä.

Pituus

500 cm

Leveys

88 cm

Paino

40 kg

Henkilöluku

1–3


Karstulan Vene Järvinen Ky Humpintie 337 43500 Karstula karstulanvene@gmail.com 040 533 0801 (014) 461 865

Karstulan Vene Järvinen Ky on valmistanut veneitä ja alihankintana muita lasikuitu- eli lujitemuovivalmisteita jo yli 40 vuoden ajan. Yhtiön päätuotteita ovat Näpsä-veneet ja -kanootit. Näpsä-veneet valmistetaan alusta loppuun omalla tehtaalla Karstulassa. Laadukkaiden Näpsä-veneiden valmistusperinteet jatkuvat edelleen.

www.karstulanvene.com


Issuu converts static files into: digital portfolios, online yearbooks, online catalogs, digital photo albums and more. Sign up and create your flipbook.