sportti

1a

kaarinanuutiset.ďŹ

19

Draaman kaari sai vielä viime sekunneilla peräruiskeen kun Chiefsin Antti Punkkinen kavensi kaarinanuutiset .ďŹ maalieroa pelikellon vilkkuessa 19:58. 1b

JOONAS SALO

1c

kaarinanuutiset.ďŹ N O P E A M M I N , U S KOT TAVA M M I N J A L U OT E T TAVA M M I N

T

Toisen erän alku paljasti välittÜmästi että Chiefsien motivaatiokeskustelu pukukopissa oli tuottanut tulosta; kiekko oli poikkeuksellisesti joko keskikentällä tai ennakkosuosikki KaKiPon päädyssä. Vaikka Chiefs pyrki herättelemään kaarinalaisten maalivahtia päiväunilta, nousi KaKiPo nopeaan vastarintaan ja

N O P E A M M I N , U S KOT TAVA M M I N J A L U OT E T TAVA M M I N

UU

Draaman kaari sai vielä viime sekunneilla peräruiskeen kun Chiefsin Antti Punkkinen kavensi maalieroa pelikellon vilkkuessa 19:58. Summerin tuhotessa loputkin rippeet kuuloaistista, siirryttiin toiseen erään kaarinalaisten hyväksi 3-2 lukemissa.

Kaarinanuutiset.

Kolmas erä alkoi ja suurin kysymys oli pystyykÜ Chiefs vieläkin tasoittamaan pelin. Kaarinalaiset lähtivät erän alussa koittamaan mailan muita käyttÜtapoja ja onnistuivat koukkimaan itselleen jäähyn. Kohtalon asettelema ylivoima tuhoutui kuitenkin täysin kun KaKiPon Topi Taavitsainen venytti alivoimamaalilla eron 6 - 3. Chiefsin puolustus lopetti yrittämisen ja KaKiPo iski jälleen: Aku Lehtonen varmisteli kaarinalaisten voittoa pyÜräyttämällä digitaaliset lukemat 7- 3. 2c

näihin lukemiin, mutta joukkueet jatkoivat vielä viimeisten pelisekuntien aiheuttamaa ďŹ häkellystä. Ensin Chiefsin Joonas Rahkonen herätteli etäistä toivonkipinää iskemällä kavennusmaalin puoli minuuttia ennen pelin päättymistä, sitten KaKiPo iski kurottavaa kaulaa takaisin todellisuuteen Topi Taavitsaisen maalilla yhdeksän sekuntia ennen ottelun päätĂśstä. Kohtalokas summeri kiljui pelin päättyneeksi ja näin KaKiPo vei ottelun lukemin 8 - 4.

L L I S TAVA

Tärykalvoja koskettavan summerin räjähtäessä Marli Areenan penkkirivien halki iskeytyivät mailat jäähän ja kiekko lähti liikkeelle.

Heti ensimmäisten minuuttien sisällä oli Chiefsin maaliverkko heilahtanut Niko Raikusen tykittämällä maalilla ja ennen kuin yleisÜ ennätti spekuloida edellistä maalia KaKiPon Felix BjÜrndahl muistutti Chiefsin puolustusta keskittymishäiriÜn haittapuolista. Chiefs selvisi ensimmäisestä alivoimasta moitteettomasti ja kun tarpeettomat jäähyminuutit oli kärsitty, iski Chiefsin Joonas Mäkilä torkkuvan puolustuksen halki ja kavensi tilanteen 1 -2. Kaventunut tilanne rikkoontui kolmentoista peliminuutin kohdalla kun KaKiPon Juuso Nenonen nosti joukkueensa kahden maalin johtoon.

2b

MU

JĂ„Ă„KIEKKO. Lauantain paikallistaistossa kohtasivat KaKiPo ja Chiefs. Tasoitus- ja nokitustaistelun päätteeksi Kaarinan Kiekkopojat lĂśysivät Chiefsin katkeransuloisen selkärangan ja mursivat sen viimeisessä erässä. Maalijuhlan täyttämä lauantai tarjosi kuitenkin ennalta arvaamattoman tiukan puserruksen kahden joukkueen välillä; kiekkoa veivattiin päädystä toiseen ja laidat jytisivät ukkosen tavoin.

Kaarinanuutiset .ďŹ piti päätyä Kolmannen erän

siirryttiin KaKiPon johtaessa 5 - 3.

US

YY

Kavennusleikkiin kyllästynyt KaKiPo tuntui tietävän kuinka kiekkoa viedään puolustuksen läpi, kohti verkkoja.

Tomi Katvesojan lapa paukutti taululle lukeman 4 - 2. Kissa - hiiri -leikki alkoi taas ja vain minuutteja kaarinalaisten maalin jälkeen Chiefsin Sami Lindfors muistutti joukkueelleen kuinka niitä maaleja oikein tehtiinkään, näin kaventamalla tilanteen 3 - 4. Tasaiseen leikkiin kyllästynyt Joonas Lassila villitsi yleisÜä akrobaattisilla liikkeillään ja vei KaKiPon 5 - 3 johtoon kun toisen erän loppu alkoi häämÜttää. Vielä muutama minuutti ennen loppua Chiefsin pelaaja koki kaarinalaisten hyÜkkäystekniikan epäeettiseksi ottaen itselleen 2 minuutin rangaistuksen kiinnipitämisestä. Näin kolmanteen erään