Page 1

Avaya

6402 Avaya IP Office Implementation

http://killexams.com/exam-detail/6402


A. 4 B. 8 C. 14 D. 18

Answer: B

QUESTION: 56 Which two protocols are used to transfer upgrade files to Avaya telephones? (Choose two.)

A. NTP B. TFTP C. HTTP D. SMTP

Answer: B, C

QUESTION: 57 A customer engages some sales reps who are only in the office occasionally. They will share the same telephone. Which user profile will you configure for this scenario?

A. Remote Manager B. No User C. Standard User D. Agent E. Hot Desk User

Answer: E

QUESTION: 58

For three which endpoints is it possible to reserve endpoint licenses? (Choose three.)

A. TCM endpoints B. H.323 endpoints C. IP DECT endpoints D. MOH endpoints E. 3rd party IP endpoints

20


Answer: B, C, E

QUESTION: 59 Which Short Code type has the highest priority when dialing a number on an IP Office terminal?

A. Route B. Line C. System D. User

Answer: D

QUESTION: 60 A customer wants to equally split their T1 or E1 PRI channels for incoming and outgoing calls. Which two techniques will achieve this? (Choose two.)

A. Allocate half the channels to an outgoing Line Group ID. B. Allocate hall the channels to an incoming Line Group ID. C. Allocate all the channels to a Line Group ID and use Short Codes to route incoming / outgoing calls. D. Allocate all the channels to one Line Group ID and separate the outgoing calls via Short Codesand incomingcalls via ICR.

Answer: A, B

QUESTION: 61 With reference to the Hunt Group settings in the exhibit, and assuming a call has not been answered, where will it be in 50 seconds?

21


A. ringing the AmsterdamMain hunt group B. ringing extension 1001 C. in voicemail D. playing the AmsterdamSales queue announcement

Answer: C

QUESTION: 62

Which System SD Cards for IP Office define the default operating mode?

A. Business and Private B. A-Law and u-Law C. Basic and Advanced D. Preferred and Networking

Answer: B

QUESTION: 63

With which two features does the Line Group ID correlate? (Choose two.)

A. ICR B. ARS C. Time profile D. Hunt group E. Voice recording

Answer: A, B

22


For More exams visit https://killexams.com/vendors-exam-list

Kill your exam at First Attempt....Guaranteed!

Profile for JULIA ALM

Can you guide me how to download 6402 dumps to pass exam?  

Just go through our Questions bank and feel confident about the 6402 test. You will pass your exam at high marks or your money back. We have...

Can you guide me how to download 6402 dumps to pass exam?  

Just go through our Questions bank and feel confident about the 6402 test. You will pass your exam at high marks or your money back. We have...

Profile for juliaalm
Advertisement