Page 1

TREBALLS D’EXPRESSIÓ ESCRITA 3r b CURS 2011 - 2012


ACHOUAK MOUSSA

LA PLATJA Una vegada hi havia un gat que es deia Enric i un ratolí que es deia Oso. Eren molt amics. Un dia l’Enric li va dir: -Anem a la platja? I L’Oso i la vir que sí. Quan van arribar van estendre les tovalloles, van comprar-se un gelat i es van banyar . De cop, una onada gegant va enfonsar l’ Oso; l’Enric el va ajudar. Gràcies a l’Enric, l’Oso era viu. Li havia salvat la vida. Quan van tornar a casa l’oso va convidar l’Enric a sopar i van celebrar que tot havia sortit molt bé.

I catacric – catacroc , aquest conte ja s’ha fos.


AMIN BACHIRI AZZAOUI

LA BRUIXA I EL BRUIXOT Això era i no era , i si és cert bé i sinó també que en un poble hi havia una bruixa que va convertir a la gent del poble en nassos. Un dels nassos va anar a avisar el bruixot i tot el poble van anar lluitar llençant mocs a la bruixa. Aquests eren els poders que els havia donat el bruixot per poder lluitar contra la bruixa. Al final, la bruixa va morir. Si aquest també!!

conte

t’agrada

bé i sinó


ANASTASIA TKATCHEVA

LA BOMBA INVISIBLE Heus aquí que hi havia una vegada una balena que nedava i un dia va sortir del mar. Les persones la veien i s’espantaven. De cop va venir un mag i va dir: “màgia potàgia que hi hagi una bomba invisible!”. La va tirar a la balena i la balena va explotar i va fer BUF!!! Llavors un tros de carn molt gran va caure damunt d’un cotxe. El vidre es va trencar.

I tot això que us he explicat ha passat i no ha passat. Si no ha passat és mentida i si ha passat és veritat.


DESIRÉ

ACHI

SEVILLA

LA CASA ENCANTADA I ELS ANIMALS Fa molt temps,quan els peixos volaven i els ocells nedaven hi havia un gos molt bonic que es deia Balto i una gata que es deia Lina.Vivien en una casa abandonada,on també hi vivien fantasmes que els espantaven.Un dia una nena que es deia Desi va decidir entrar i els va veure amagats sota la taula amb el cul fora.Tot seguit va tornar amb els seus gossos i gats.Els gossos i els gats es deien: Adrià,Ronald i Eric i els gats: Cristina, Maria i Sara.Quan van entrar va aparèixer el fantasma, i un vampir! Aaaa! Van cridar espantats la Desi va ordenar que els ataquessin però al vampir i al fantasma no els podien tocar. La Desi va treure una posio màgica i es va posar sobre el Balto i la Lina. Després els va dir que saltessin i els gossos la van obeir. Als gossos els van sortir unes ales d’ocell i van empeçar a atacar. Desprès d´una bona estona els van poder vencels, tot i seguit la Desi els va


portar a tots els animals a la seva casa perquè volia tenir molts animals i també perquè no vivisin en aquella casa abandonada. I vet aquí un gat, i vet aquí un gos, i vet aquí el que ja s`ha fos; i vet aquí un gat, i vet aquí el conte que s`ha acabat.


Eric Martínez

EL GAT I EL RATOLÍ En un racó del món que no sabia pas tothom hi havia un ratolí es deia Jich que es menjava tot el formatge . Un dia estava menjant i es va trobar a un gat que vigilava una caixa de formatge . En Jich va agafar un coet i el va posar sota la panxa del gat . El va encendre i ! BOM!De la força el gat va volar fins a l’altra punta del carrer . El ratolí va córrer i es va menjar tota la caixa de formatge .Be i ara prou ,que si us deia tot el que se un altre dia no us podria explicar res .


GISELA

ABAD RODRIGUEZ

L’ESCOLA I EL NEN Conte ve,conte va, i si no és mentida veritat serà que el diumenge al dematí a una escola hi havia un nen a qui li va sortir un bony molt gros a la cama. Va anar a l‘hospital i va estar 3 setmanes sense anar a l’escola. La seva mestra es va preocupar casa seva. I li Un

i

va trucar

la

avia explicat el que li havia passat.

altra dia li va passar a una nena i

enamorar

a

moltisim. L´escola s´estava

molt

es mugut

va i

venia un riu amb molta corrent el riu es va portar el l´escola i va arribar una catarata i es va caure i amb una corda

un nen amb la corda va fer una corda

van tirar tots i es ban parar i el nen que estaba a l´hospital ja es va curar va anar al cole be, i ara peró cassi us deia tot el que sé, un altre dia no os podria explicar res.


IMANE FATHI ZOUGAGH

UN DRAC FEROTGE Fa molts, molts anys hi havia una família que vivia en un poble. En aquell poble hi havia una casa. Allà a prop hi havia unes muntanyes on hi vivia un drac. El drac era verd,el seus ulls eren de color blau i era molt dolent, feia molta PPPOOORRR!!!!! Un dia, el drac va anar al poble i es va endur tres

ovelles

cap

a

casa

seva,

allà

a

les

muntanyes. Van passar cinc setmanes i es va endur deu més; el drac no parava de menjar ovelles; un dia deu, un altre quinze, vint... i així fins que un dia el drac es va cansar de menjar sempre el mateix i va marxar del poble. La gent del poble no s’ho creia però van fer una festa. PER FI EL DRAC HAVIA MARXAT!!!! I catacric-catacrac,el conte s´ha acabat,i tururut-tururut la rabosa ha vingut i se l’ha emportat i ha passat per un forat i dintre se l’ha quedat!!!!!


Lara Pardillo Tortolero

ELS ESTOIGS VOLADORS Conten

els

saberuts

que

un

dia

a

la

classe dels ALPINISTES van començar a volar els estoigs, la Cristina va dir : vinga, agafeu-los! El Rinor es va pujar sobre les taules, l ´Anastasia va pujar per les parets, la Sara es va pujar a sobre l´ armari. No van parar de saltar i corre per la classe fins que van agafar els seus estoigs.

El conte contat ja està acabat i per la xemeneia es puja al terrat!


Laura Prieto Moreno

EL PAL

SENYOR DEL MOLT LLARG

Conten els vells un conte de por que es titula “el senyor del pal molt llarg”. Explicaven la història d’un vell que feia por perquè perseguia els nens per tot arreu amb el seu pal llarg. Tots els nens estaven morts de por i no volien sortir de casa. Un dia va anar a comprar amb els seus pares i en va veure un ninot que era el home amb el pal i es va espantar. Si aquesta rondalla t’agrada menja-te-la fregida, si fregida no t’agrada menja-te-la torrada, si tampoc no t’agrada menja-te-la pelada, i encara no t’agrada llença-la dalt de la teulada.


MARCOS FRANCO RACERO

EL MISTERI DE LA FAMÍLIA Fa molt temps , quan els peixos volaven i els ocells nedaven i els personatges són una bruixa un vampir i una mòmia negre .El vampir li va dir a la bruixa et deixo xuclar Sang i la bruixa li va dir dons tu faràs coses i

les meves

la mòmia va dir i jo que faig van dir tu no faràs res va contestar la bruixa dons jo faig una poció que et donaré i et faràs bona i tia agradable ,el poble que es deia Andalusia que hi havia un personatge que era la CRISTINA la mare del JOAN i el pare el Adrià i es van CASAR !!! I TINDREM un altre fill que es dirà MARCOS MARTINEZ CORBO.


MARIA COLLADO MONTAÑO

LA CAPUTXETA LILA Conte ve ,conte va i si no és mentida veritat serà hi havia una nena que es deia Caputxeta Lila. Un dia la Caputxeta Lila va anar al bosc . Al bosc hi havia un tigre que es menjava als nens i nenes que passaven per allà. El tigre va veure la Caputxeta Lila, i se la volia menjar, però com va veure que la Caputxeta era bona nena, no com les altres que eren trapelles. Es van fer amics i la Caputxeta es va emportar el tigre a casa. La Caputxeta li donava molt menjar i el passejava pel riu. I catacric, catacrac el conte s´ha

acabat,

itururut,tururut la rabosa ha vingut i se l´ha emportat i ha passat per un forat i dintre se l´ha quedat.


Mohamed Jabri Amin

ELS SUPER COTXES Una vegada hi havia un cotxe que parlava en català i tenia molts amics. Un dia es va cansar i va fer una malifeta. Va dir els seus amics que anirien a fer un viatge i els va donar la direcció Incorrecte i un dels cotxes es va enfadar molt i una nit els cotxes Van decidir que deixarien de ser els seus amics i casi tots van Botar que si . El que li va punxar la roda va dir segur que no m’ho va fer amb mala intenció, segurament s’havia equivocat de direcció. Tots els cotxes van estar d’acord i al dia següent es van perdonar. I CATACRIC-CATACRAC AQUEST CONTE JA S’HA ACABAT!!!!!


EL HÀMSTER I EL TONI Heus aquí una vegada un hàmster que era inventor hi havia fet una poció que va fer crear una bruixa i la bruixa el seu aspecte era:tenia una berruga el nas i es deia Cristina Martínez Rodríguez i era molt lletja. Tenia 1.999 anys. Un dia l’amo del hàmster –que era un avi de cent anys- va regalar la seva mascota al seu fill Marcos de 35 anys. I li va dir:que sabia parlar. Un dia el hàmster li va dir al Toni quera el fill del Marcos. Liba dir que el seu pare havia perdut la felicitat i era perquè la bruixa que vaig crea jo mateix li va prendre la felicitat i es va tornar dolent i van fer un caus a la ciutat i el hàmster i el Toni els van aturar i al final van tornar a ser normals. Si aquesta rondalla t’agrada menja -te –la fregida ,si fregida no t’agrada menja -te –la torrada si tampoc no t’agrada menja-te-la pelada , si encara no t’agrada llança-la dalt de la teulada.

Quim Sebarroja Torra


RINOR KABASHI MULIQUI

LES SOSPITES DE LA MÒNICA Conten els saberuts que hi havia una nena normal, però de vegades era sospitosa. La nena es deia Mònica es va inventar una agenda tàctil i tots sospitaven! La Mònica va anar cap al futur va tornar i un alienígena tirava bales de pistola i la Mónica el va picar al culet va muntar un coet va posar a l’alienígena dins i és va anar cap a mart amb els seus amics.

I tot això és tan veritat com si no hagués passat!


EL GOS I LA GATA Una vegada hi havia un gos i un gata. La gata i el gos es van trobar al bosc i es van enamorar. El gos li va regalar un barret molt maco i la gata li va regalar un collaret de color vermell. Al bosc hi vivien altres animals que eren molt dolents i li van robar a la gata i al gos el seu barret i el collaret. El gos i la gata van plorar moltíssim!!!

Al final, el gos i la gata van decidir marxar del bosc perquè no tenien amics i no podien confiar en ningú.

I catacric-catacrac aquest conte s’ha acabat.

SARA SALAZAR

Expressió Escrita - 3r B  

Textos inventats pels alpinistes. (alumnes de 3r B)

Expressió Escrita - 3r B  

Textos inventats pels alpinistes. (alumnes de 3r B)

Advertisement