DRYGOLIN Fargekart 2024 - varige farger til hele huset

Page 1

Verdi kr 95,–
VARIGE FARGER TIL HELE HUSET I Drygolinvær er det DRYGOLIN som holder!

Varige farger til hele huset – med Jotuns høykvalitetsmalinger

I Jotun jobber vi med farger hver dag. Nye farger designes og utvikles, samtidig som vi vet viktigheten av å ta vare på populære og tidløse utefarger.

I dette fargekartet har vi samlet trygge, gode husfarger fra Jotuns store fargeutvalg. Alle fargene presenteres med anbefalte kombinasjonsfarger for hele huset, til grunnmuren, terrassen, vinduer, døren og detaljene. En vakker, helhetlig fargepalett sammen med Jotuns høykvalitetsmalinger gir et varig vakkert hus.

VEGG, VINDUER, DØR OG STAFFASJE: JOTUN 20118 AMBER RED TRAPP OG TERRASSE: TREBITT TERRASSEBEIS 90002 GRÅSVART
FORSIDE: VEGG, DØRER OG VINDUER: JOTUN 9938 DEMPET SORT TERRASSE: TREBITT TERRASSEBEIS 90029 NATURLIG SØLVGRÅ

Vår beste – holder lengst

DRYGOLIN Nordic Extreme Supermatt er vår beste maling noensinne. Den har et eksklusivt, supermatt utseende og selvrensende egenskaper. Den unike Extreme-teknologien sikrer suveren fargeholdbarhet og overlegen beskyttelse, uansett vær, slik at det er svært lenge mellom hver gang du må male huset.

Vår beste – holder lengst

DRYGOLIN Nordic Extreme Halvblank er vår beste maling noensinne, med selvrensende egenskaper og halvblankt utseende. Den unike Extreme-teknologien gir overlegen beskyttelse og suveren farge- og glansholdbarhet, uansett vær, slik at det er svært lenge mellom hver gang du må male huset.

Selvrensende – nymalt utseende i år etter år

NYHET! Med unik selvrensende teknologi og silkematt utseende, sikrer nyheten DRYGOLIN Power Clean langvarig beskyttelse og et vakkert, nymalt utseende år etter år. De selvrensende egenskapene gir lavt skittopptak, motvirker begroing og er svært effektiv mot svertesopp og alger.

Langvaring flott utseende

NYHET! DRYGOLIN Optimal har nå blitt en del av DRYGOLIN-familien og leverer samme høye kvalitet som tidligere. Moderne teknologi gjør at fargen og det silkematte utseende holder seg like flott i år etter år, samtidig som malingen tar opp minimalt med skitt. Maler du med DRYGOLIN Optimal er det lenge til neste gang du trenger å male.

Ekstra beskyttende oljemaling

Med ekstra god inntrenging og beskyttelse er DRYGOLIN Pluss Oljemaling vesentlig bedre enn tradisjonelle oljemalinger. Våre egenutviklede oljer og unike teknologi gir god vedheft – selv på værslitte underlag.

Varme, behagelige terrakottatoner er et godt fargevalg til moderne arkitektur. Nyansene bringer lun energi til nabolaget, ikke minst gjennom den nokså fargeløse skandinaviske vinteren.

VEGG: JOTUN 20118 AMBER RED

GRUNNMUR: JOTUN 20141 GYLDENRØD TEGL

GJERDE: TREBITT TERRASSEBEIS 9073 SHIMMERGRÅ

1 VEGG: JOTUN 1939 SANDBEIGE

BENK: JOTUN 20118 AMBER RED

TERRASSE: TREBITT TERRASSEBEIS 90028 SKYGGEBRUN

2 VEGG, VINDUER OG STAFFASJE: JOTUN 20118 AMBER RED

Du oppnår en moderne , harmonisk helhet når du velger lysere og mørkere nyanser av samme farge til fasader og detaljer. Dette gir huset et mer helhetlig uttrykk, og passer spesielt godt til moderne boliger hvor det er selve arkitekturen, ikke detaljene, som skal fremheves.

DRYGOLIN Nordic Extreme Supermatt – eksklusivt, supermatt utseende.

1. 2.

En mørk fasade gir huset karakter, samtidig som det fremstår mer dempet enn lyse hus. I kombinasjon med de mørke vinduskarmene skapes en stram og harmonisk helhet, som fremhever byggets arkitektur.

VEGG, DØRER OG VINDUER: JOTUN 9938 DEMPET SORT TERRASSE: TREBITT TERRASSEBEIS 90029 NATURLIG SØLVGRÅ

1 VEGG: JOTUN 0025 RØROSRØD

VINDUER: JOTUN 2142 VESTLANDSRØD

2 VEGG OG VINDUER: JOTUN 9938 DEMPET SORT VEGG (BAK): TREBITT OLJEBEIS 9054 NATURLIG ELDET

En stram og moderne stil trives godt med mørke fargevalg. De mørke nyansene gir huset et nedtonet og sofistikert preg som smelter fint inn sammen med omkringliggende vegetasjon. Med DRYGOLIN Nordic Extreme har du mulighet til å velge mellom to glansgrader, for å skape kontraster i uterommet. Røde fargetoner harmonerer også godt med naturens eget fargespill. Rødt er en imøtekomende farge som skaper energi og glede. Mange velger nå røde toner til moderne bygg, men det er selvsagt også en klassiker for eldre, mer tradisjonelle boliger.

DRYGOLIN Nordic Extreme Supermatt – vår beste utendørsmaling, holder lengst.

1. 2.

En gul fasade vil både skille seg ut og smelte sammen med omgivelsene. Kulørsterke og rene gultoner skaper en oppløftende atmosfære og gjør nabolaget til et mer levende sted.

VEGG: JOTUN 1124 SKAGENGUL

VINDUER: JOTUN 1453 BOMULL

TERRASSE: TREBITT TERRASSEBEIS 90028 SKYGGEBRUN

MUR: JOTUN 1491 SLIPESTEN

1 VEGG: JOTUN 1434 LABRADOR

BENK: JOTUN 1124 SKAGENGUL

2 VEGG: JOTUN 1141 NATURAL BEIGE

VINDU OG STAFFASJE: JOTUN 1376 FROSTRØYK

TERRASSE: TREBITT TERRASSEBEIS 90028 SKYGGEBRUN

Gult er en god, tradisjonell husfarge med lange røtter i Skandinavia. Gultoner spiller på lag med naturen og er vakre i alle årstider. Detaljer i gult gir energi og en personlig touch i møte med mørke, dempede fasader. Velger du heller lune, beige fargenyanser på fasaden, gir du huset en naturlig og myk fremtoning.

1.
DRYGOLIN Nordic Extreme Halvblank – unik Extreme-teknologi som holder lengst.
2.

Jotun verner dine verdier

Jotun tester alle utendørsmalinger under ekstreme forhold, for å sikre varig beskyttelse av ditt hus.

Våre testprogrammer er optimalisert for å sikre at våre produkter tåler tøffe påkjenninger og et varierende nordisk klima. Derfor tester vi malingene våre på ulike steder i Norge. De gjennomgår også omfattende testing i vårt forskningslaboratorium, og oppfyller en rekke strenge krav, slik at malingen gir den beste beskyttelsen til ditt hus.

Fremtidens vær krever trygg maling. Å velge høykvalitetsprodukter som er utviklet for å sikre langvarig beskyttelse er et mer bærekraftig valg. Finn fargene som passer best til ditt hus, og velg en maling fra Jotun som beskytter godt og lenge. Velger du høykvalitet er det lenge til neste gang du må male, og det er godt å vite at du har gitt huset den aller beste beskyttelsen.

Unik utendørsmaling

Huset er din viktigste eiendel. Velg en høykvalitetsmaling fra Jotun med unike egenskaper som gir langvarig beskyttelse.

Unike teknologier er resultatet av målrettet innovasjon, omfattende testing og banebrytende produktutvikling.

Overlegen beskyttelse mot vanninntregning og vannbelastning over tid gjør at huset ditt holder seg beskyttet i all slags vær.

Farge- og glansholdbarhet ivaretar at huset ditt holder seg estetisk vakkert lenge. Med ekstrem farge- og glansholdbarhet holder huset seg nymalt lengst.

Selvrensende egenskaper sikrer svært lavt skittopptak, og gjør at svertesopp og skitt har vanskeligere for å feste seg. Slik får huset et varig nymalt utseende, og det blir enklere å holde husveggen ren.

STORE VARIASJONER I DET NORDISKE VÆRET SETTER STADIG HØYERE KRAV TIL BÅDE FARGER OG PRODUKT. KRÅKENES FYR, SOM LIGGER HELT UT MOT DET ÅPNE STADTHAVET, ER ETT AV FLERE TESTSTEDER UTENDØRS.

Fargesett hele huset

Her ser du Jotuns mest anvendte farger utendørs med forslag til fargekombinasjoner fra våre fargeeksperter. Anbefalingene gir huset en harmonisk fremtoning.

VINDUER

FASADE

STAFFASJE

VEGG: JOTUN 7653 STOCKHOLMSGRØNN

VINDUER OG STAFFASJE: JOTUN 1024 TIDLØS

DØR: JOTUN 1908 SISAL

MUR: JOTUN 1394 OS

TRAPP: TREBITT TERRASSEBEIS 9710 TERRASSEGRÅ

Vinduene er husets øyne. Mørke vindusrammer får vinduene til å virke større, mens lyse rammer gjør at vinduene ser mindre ut. Jo større kontrast mellom fasade og vindu, jo mer fokus får vindusinnrammingen.

Grunnmuren danner en bro mellom husets farge og grunnen det står på. Følg våre fargeanbefalinger, og se hvordan dette løfter inntrykket av hele huset.

Terrassen bør beises i en farge som harmonerer med husfargen. Alle hovedfarger har en anbefalt terrassebeisfarge for å gjøre ditt fargevalg enklere.

Døren ønsker deg velkommen. Her kan du tillate deg en unik fargesetting og gi huset et personlig uttrykk.

Slik bruker du fargekartet:

1 Velg din hovedfarge.

2 Alle hovedfarger har to anbefalte staffasjefarger.

3 Alle hovedfarger har to anbefalte farger til grunnmur.

4 Alle hovedfarger har en anbefalt terrassebeisfarge, de fleste av disse kan du se en visualisering av i dette kartet. En oversikt over hele utvalget finner du i fargekartet til TREBITT Terrassebeis. For nøyaktig fargegjengivelse, se oppstrøksprøver hos våre forhandlere.

JOTUN 9918 KLASSISK HVIT

STAFFASJE: Jotun 8025 Skodde / 1877 Valmuefrø

MUR: Jotun 1462 Grå Skifer / 1973 Antikkgrå

TERRASSEBEIS: Jotun 90029 Naturlig Sølvgrå

JOTUN 1622 REFLEKSJON

STAFFASJE: Jotun 1016 Blek Sand / 1939 Sandbeige

MUR: Jotun 11130 Shade / 1491 Slipesten

TERRASSEBEIS: Jotun 90028 Skyggebrun

JOTUN 10784 SKYGGEHVIT

STAFFASJE: Jotun 1624 Letthet / 1378 Kontur

MUR: Jotun 1624 Letthet / 1973 Antikkgrå

TERRASSEBEIS: Jotun 90029 Naturlig Sølvgrå

JOTUN 1624 LETTHET

STAFFASJE: Jotun 1024 Tidløs / 1973 Antikkgrå

MUR: Jotun 1024 Tidløs / 1973 Antikkgrå

TERRASSEBEIS: Jotun 90029 Naturlig Sølvgrå

JOTUN 1001 EGGHVIT

STAFFASJE: Jotun 1391 Lys Antikkgrå / 1973 Antikkgrå

MUR: Jotun 1973 Antikkgrå / 1462 Grå Skifer

TERRASSEBEIS: Jotun 90029 Naturlig Sølvgrå

JOTUN 1453 BOMULL

STAFFASJE: Jotun 1024 Tidløs / 8025 Skodde

MUR: Jotun 1877 Valmuefrø / 1973 Antikkgrå

TERRASSEBEIS: Jotun 90029 Naturlig Sølvgrå

JOTUN 1105 VILLAHVIT

STAFFASJE: Jotun 0731 Demihvit / 8413 Herregårdsgrønn

MUR: Jotun 1402 Canvas / 1491 Slipesten

TERRASSEBEIS: Jotun 9072 Naturgrå

JOTUN 10416 PERLEHVIT

STAFFASJE: Jotun 1394 Os / 8413 Herregårdsgrønn

MUR: Jotun 1402 Canvas / 11130 Shade

TERRASSEBEIS: Jotun 90029 Naturlig Sølvgrå

JOTUN 1274 DUS

STAFFASJE: Jotun 1624 Letthet / 1462 Grå Skifer

MUR: Jotun 1877 Valmuefrø / 1024 Tidløs

TERRASSEBEIS: Jotun 9073 Shimmergrå

Riktig fargegjengivelse og kvalitet kan bare oppnås med Jotun-maling blandet over Jotuns Multicolor-system. Fargeopplevelsen kan variere med lysforhold, glans, struktur og underlag. Fargeprøvene er å betrakte som retningsgivende.
TERRASSE DØRER GRUNNMUR

JOTUN 0471 LYS ANTIKK

STAFFASJE: Jotun 1016 Blek Sand / 1284 Svolvær

MUR: Jotun 1491 Slipesten / 1973 Antikkgrå

TERRASSEBEIS: Jotun 9072 Naturgrå

JOTUN 1376 FROSTRØYK

STAFFASJE: Jotun 1624 Letthet / 0394 Varmgrå

MUR: Jotun 11130 Shade / 1491 Slipesten

TERRASSEBEIS: Jotun 9072 Naturgrå

JOTUN 0182 PERLEGRÅ

STAFFASJE: Jotun 1283 Lys Grå Umbra / 0175 Tjærebrun

MUR: Jotun 11130 Shade / 1491 Slipesten

TERRASSEBEIS: Jotun 90028 Skyggebrun

JOTUN 0343 ANTIKKHVIT

STAFFASJE: Jotun 1283 Lys Grå Umbra / 1284 Svolvær

MUR: Jotun 11130 Shade / 1491 Slipesten

TERRASSEBEIS: Jotun 90028 Skyggebrun

JOTUN 1486 RÅ UMBRA BLEK

STAFFASJE: Jotun 0182 Perlegrå / 0546 Vika

MUR: Jotun 1376 Frostrøyk / 1877 Valmuefrø

TERRASSEBEIS: Jotun 90028 Skyggebrun

JOTUN 1283 LYS GRÅ

UMBRA

STAFFASJE: Jotun 1376 Frostrøyk / Jotun 1284 Svolvær

MUR: Jotun 1376 Frostrøyk / 1877 Valmuefrø

TERRASSEBEIS: Jotun 90001 Fjellbris

JOTUN 0394 VARMGRÅ

STAFFASJE: Jotun 1376 Frostrøyk / 1434 Labrador

MUR: Jotun 11129 Smoky Grey / 1973 Antikkgrå

TERRASSEBEIS: Jotun 90029 Naturlig Sølvgrå

JOTUN 0546 VIKA

STAFFASJE: Jotun 1624 Letthet / 1016 Blek Sand

MUR: Jotun 11130 Shade / 1973 Antikkgrå

TERRASSEBEIS: Jotun 90028 Skyggebrun

JOTUN 0734 BRUNSVART

STAFFASJE: Jotun 1016 Blek Sand / 1284 Svolvær

MUR: Jotun 11130 Shade / 1877 Valmuefrø

TERRASSEBEIS: Jotun 90028 Skyggebrun

JOTUN 0731 DEMIHVIT

STAFFASJE: Jotun 10416 Perlehvit / 7653 Stockholmsgrønn

MUR: Jotun 1402 Canvas / 11130 Shade

TERRASSEBEIS: Jotun 9074 Nordisk Tre

JOTUN 1024 TIDLØS

STAFFASJE: Jotun 1001 Egghvit / 1973 Antikkgrå

MUR: Jotun 1973 Antikkgrå / 1877 Valmuefrø

TERRASSEBEIS: Jotun 90029 Naturlig Sølvgrå

JOTUN 1394 OS

STAFFASJE: Jotun 1105 Villahvit / 8413 Herregårdsgrønn

MUR: Jotun 1402 Canvas / 11130 Shade

TERRASSEBEIS: Jotun 9072 Naturgrå

JOTUN 1973 ANTIKKGRÅ

STAFFASJE: Jotun 1024 Tidløs / 1462 Grå Skifer

MUR: Jotun 1877 Valmuefrø / 1024 Tidløs

TERRASSEBEIS: Jotun 90029 Naturlig Sølvgrå

JOTUN 1016 BLEK SAND

STAFFASJE: Jotun 1376 Frostrøyk / 1283 Lys Grå Umbra

MUR: Jotun 11129 Smoky Grey / 1024 Tidløs

TERRASSEBEIS: Jotun 9074 Nordisk Tre

JOTUN 1141 NATURAL BEIGE

STAFFASJE: Jotun 1284 Svolvær / 9938 Dempet Sort

MUR: Jotun 1376 Frostrøyk / 1877 Valmuefrø

TERRASSEBEIS: Jotun 90028 Skyggebrun

JOTUN 8025 SKODDE

STAFFASJE: Jotun 1376 Frostrøyk / 2006 Husmannsrød

MUR: Jotun 1402 Canvas / 1877 Valmuefrø

TERRASSEBEIS: Jotun 90029 Naturlig Sølvgrå

JOTUN 8558 BALMY GREY

STAFFASJE: Jotun 1274 Dus / 0745 Grønn Umbra

MUR: Jotun 1024 Tidløs / 1877 Valmuefrø

TERRASSEBEIS: Jotun 90001 Fjellbris

JOTUN 1378 KONTUR

JOTUN 1939 SANDBEIGE

STAFFASJE: Jotun 1376 Frostrøyk / 10254 Brun Jord

MUR: Jotun 1376 Frostrøyk / 1877 Valmuefrø

TERRASSEBEIS: Jotun 90028 Skyggebrun

STAFFASJE: Jotun 1376 Frostrøyk / 1899 Front

MUR: Jotun 1462 Grå Skifer / 1491 Slipesten

TERRASSEBEIS: Jotun 9073 Shimmergrå

JOTUN 1462 GRÅ SKIFER

JOTUN 1284 SVOLVÆR

STAFFASJE: Jotun 1001 Egghvit / 1016 Blek Sand

MUR: Jotun 1491 Slipesten / 1973 Antikkgrå

TERRASSEBEIS: Jotun 90002 Gråsvart

STAFFASJE: Jotun 1973 Antikkgrå / 1434 Labrador

MUR: Jotun 1877 Valmuefrø / 1973 Antikkgrå

TERRASSEBEIS: Jotun 9805 Sløret Sort

JOTUN 10254 BRUN JORD

STAFFASJE: Jotun 1024 Tidløs / 1284 Svolvær

MUR: Jotun 1491 Slipesten / 1973 Antikkgrå

TERRASSEBEIS: Jotun 9072 Naturgrå

JOTUN 1899 FRONT

STAFFASJE: Jotun 1378 Kontur / 2006 Husmannsrød

MUR: Jotun 1462 Grå Skifer / 11130 Shade

TERRASSEBEIS: Jotun 90029 Naturlig Sølvgrå

JOTUN 1434 LABRADOR

JOTUN 2182 NØTT

STAFFASJE: Jotun 0343 Antikkhvit / 10168 Muted Yellow

MUR: Jotun 11130 Shade / 1877 Valmuefrø

TERRASSEBEIS: Jotun 90028 Skyggebrun

STAFFASJE: Jotun 2279 Dodenkopf / 1462 Grå Skifer

MUR: Jotun 1462 Grå Skifer / 11130 Shade

TERRASSEBEIS: Jotun 90029 Naturlig Sølvgrå

JOTUN 0175 TJÆREBRUN

STAFFASJE: Jotun 0182 Perlegrå / 10168 Muted Yellow

MUR: Jotun 11130 Shade / 1877 Valmuefrø

TERRASSEBEIS: Jotun 90028 Skyggebrun

JOTUN 9937 ASKE

STAFFASJE: Jotun 10293 Lys Hamp / 9938 Dempet Sort

MUR: Jotun 9933 Stenvegg / 11130 Shade

TERRASSEBEIS: Jotun 9073 Shimmergrå

JOTUN 1391 LYS ANTIKKGRÅ

STAFFASJE: Jotun 1001 Egghvit / 1973 Antikkgrå

MUR: Jotun 1024 Tidløs / 1462 Grå Skifer

TERRASSEBEIS: Jotun 90029 Naturlig Sølvgrå

JOTUN 1069 VILLAGRÅ

STAFFASJE: Jotun 1024 Tidløs / 5445 Delicate Blue

MUR: Jotun 1462 Grå Skifer / 11130 Shade

TERRASSEBEIS: Jotun 90029 Naturlig Sølvgrå

JOTUN 5556 NORDIC BLUE

STAFFASJE: Jotun 1622 Refleksjon / 0347 Malmblå

MUR: Jotun 1973 Antikkgrå / 1877 Valmuefrø

TERRASSEBEIS: Jotun 90029 Naturlig Sølvgrå

JOTUN 4710 DUGGBLÅ

STAFFASJE: Jotun 1024 Tidløs / 0730 Fjellblå

MUR: Jotun 1973 Antikkgrå / 1491 Slipesten

TERRASSEBEIS: 9073 Shimmergrå

JOTUN 4252 KJØNNRØK DEMPET

STAFFASJE: Jotun 1024 Tidløs / 1973 Antikkgrå

MUR: Jotun 1973 Antikkgrå / 1877 Valmuefrø

TERRASSEBEIS: Jotun 9073 Shimmergrå

JOTUN 5445 DELICATE BLUE

STAFFASJE: Jotun 1069 Villagrå / 1378 Kontur

MUR: Jotun 1973 Antikkgrå / 1877 Valmuefrø

TERRASSEBEIS: Jotun 9073 Shimmergrå

JOTUN 0730 FJELLBLÅ

STAFFASJE: Jotun 1973 Antikkgrå / 1462 Grå Skifer

MUR: Jotun 1462 Grå Skifer / 11130 Shade

TERRASSEBEIS: Jotun 9073 Shimmergrå

JOTUN 9938 DEMPET SORT

STAFFASJE: Jotun 1462 Grå Skifer / 1434 Labrador

MUR: Jotun 1877 Valmuefrø / 9933 Stenvegg

TERRASSEBEIS: Jotun 90029 Naturlig Sølvgrå

JOTUN 1108 FYN

STAFFASJE: Jotun 1001 Egghvit / 10293 Lys Hamp

MUR: Jotun 1001 Egghvit / 11130 Shade

TERRASSEBEIS: Jotun 90029 Naturlig Sølvgrå

JOTUN 10292 GJENSKINN

STAFFASJE: Jotun 1624 Letthet / 10293 Lys Hamp

MUR: Jotun 1624 Letthet / 1491 Slipesten

TERRASSEBEIS: Jotun 9072 Naturgrå

JOTUN 0099 SORT

STAFFASJE: Jotun 1899 Front / 1223 Høststemning

MUR: Jotun 1877 Valmuefrø / 1462 Grå Skifer

TERRASSEBEIS: Jotun 90029 Naturlig Sølvgrå

JOTUN 0092 HERREGÅRD

STAFFASJE: Jotun 10416 Perlehvit / 8413 Herregårdsgrønn

MUR: Jotun 1402 Canvas / 1877 Valmuefrø

TERRASSEBEIS: Jotun 9706 Svaberg

JOTUN 1037 SANDSTEN

STAFFASJE: Jotun 1001 Egghvit / 1486 Rå Umbra Blek

MUR: Jotun 1624 Letthet / 1491 Slipesten

TERRASSEBEIS: Jotun 90029 Naturlig Sølvgrå

JOTUN 10293 LYS HAMP

STAFFASJE: Jotun 10416 Perlehvit / 0745 Grønn Umbra

MUR: Jotun 1402 Canvas / 1462 Grå Skifer

TERRASSEBEIS: Jotun 9706 Svaberg

JOTUN 7043 REFLEKS

STAFFASJE: Jotun 9918 Klassisk Hvit / 1378 Kontur

MUR: Jotun 1638 Horisont / 1973 Antikkgrå

TERRASSEBEIS: Jotun 90028 Skyggebrun

JOTUN 12136 GENTLE YELLOW

STAFFASJE: Jotun 10292 Gjenskinn / 8413 Herregårdsgrønn

MUR: Jotun 1001 Egghvit / 1901 Marmor

TERRASSEBEIS: Jotun 9074 Nordisk Tre

JOTUN 1392 GUL ANTIKK

STAFFASJE: Jotun 1108 Fyn / 1284 Svolvær

MUR: Jotun 11130 Shade / 1973 Antikkgrå

TERRASSEBEIS: Jotun 90028 Skyggebrun

JOTUN 10168 MUTED YELLOW

JOTUN 7053 LÆRDAL

STAFFASJE: Jotun 1024 Tidløs / 7653 Stockholmsgrønn

MUR: Jotun 1877 Valmuefrø / 1402 Canvas

TERRASSEBEIS: Jotun 90029 Naturlig Sølvgrå

STAFFASJE: Jotun 1284 Svolvær / 0734 Brunsvart

MUR: Jotun 1491 Slipesten / 1973 Antikkgrå

TERRASSEBEIS: Jotun 90028 Skyggebrun

JOTUN 1465 DEMIGUL

JOTUN 8426 DEWY GREEN

STAFFASJE: Jotun 10784 Skyggehvit / 8413 Herregårdsgrønn

MUR: Jotun 1024 Tidløs / 1491 Slipesten

TERRASSEBEIS: Jotun 9072 Naturgrå

STAFFASJE: Jotun 1453 Bomull / 1124 Skagengul

MUR: Jotun 1001 Egghvit / 1491 Slipesten

TERRASSEBEIS: Jotun 90028 Skyggebrun

JOTUN 7653 STOCKHOLMSGRØNN

STAFFASJE: Jotun 1024 Tidløs / 7053 Lærdal

MUR: Jotun 1973 Antikkgrå / 1491 Slipesten

TERRASSEBEIS: Jotun 90029 Naturlig Sølvgrå

JOTUN 1124 SKAGENGUL

STAFFASJE: Jotun 1574 Kalksten / 12136 Gentle Yellow

MUR: Jotun 11130 Shade / 1491 Slipesten

TERRASSEBEIS: Jotun 90028 Skyggebrun

JOTUN 8413 HERREGÅRDSGRØNN

STAFFASJE: Jotun 1016 Blek Sand / 0745 Grønn Umbra

MUR: Jotun 11129 Smoky Grey / 11130 Shade

TERRASSEBEIS: Jotun 90029 Naturlig Sølvgrå

JOTUN 0152 STAVERNGUL

STAFFASJE: Jotun 1001 Egghvit / 0745 Grønn Umbra

MUR: Jotun 1402 Canvas / 11130 Shade

TERRASSEBEIS: Jotun 90028 Skyggebrun

JOTUN 0745 GRØNN UMBRA

STAFFASJE: Jotun 0731 Demihvit / 1284 Svolvær

MUR: Jotun 1491 Slipesten / 11130 Shade

TERRASSEBEIS: Jotun 9072 Naturgrå

JOTUN 1223 HØSTSTEMNING

STAFFASJE: Jotun 1016 Blek Sand / 10168 Muted Yellow

MUR: Jotun 11130 Shade / 1491 Slipesten

TERRASSEBEIS: Jotun 90028 Skyggebrun

JOTUN 1816 STRAND

STAFFASJE: Jotun 0343 Antikkhvit / 0175 Tjærebrun

MUR: Jotun 1001 Egghvit / 1973 Antikkgrå

TERRASSEBEIS: Jotun 9052 Eksotisk Tre

Supermatt Extreme-teknologi

JOTUN 0239 MELLOMROSA

STAFFASJE: Jotun 10784 Skyggehvit / 0745 Grønn Umbra

MUR: Jotun 1024 Tidløs / 1973 Antikkgrå

TERRASSEBEIS: Jotun 90029 Naturlig Sølvgrå

JOTUN 20118 AMBER RED

STAFFASJE: Jotun 2047 Brunkvarts / 20141 Gyldenrød Tegl

MUR: Jotun 11130 Shade / 20141 Gyldenrød Tegl

TERRASSEBEIS: Jotun 90002 Gråsvart

JOTUN 0025 RØROSRØD

STAFFASJE: Jotun 1376 Frostrøyk / 0394 Varmgrå

MUR: Jotun 1500 Grafittgrå / 1973 Antikkgrå

TERRASSEBEIS: Jotun 90029 Naturlig Sølvgrå

JOTUN 0042 VILLVIN

STAFFASJE: Jotun 1939 Sandbeige / 0546 Vika

MUR: Jotun 1491 Slipesten / 11130 Shade

TERRASSEBEIS: Jotun 90028 Skyggebrun

JOTUN 2142 VESTLANDSRØD

STAFFASJE: Jotun 1376 Frostrøyk / 1378 Kontur

MUR: Jotun 1500 Grafittgrå / 1973 Antikkgrå

TERRASSEBEIS: Jotun 90029 Naturlig Sølvgrå

JOTUN 2006 HUSMANNSRØD

STAFFASJE: Jotun 1376 Frostrøyk / 0394 Varmgrå

MUR: Jotun 11129 Smoky Grey / 1973 Antikkgrå

TERRASSEBEIS: Jotun 90029 Naturlig Sølvgrå

JOTUN 2746 MØRK RUBIN

STAFFASJE: Jotun 0394 Varmgrå / 1899 Front

MUR: Jotun 11129 Smoky Grey / 1973 Antikkgrå

TERRASSEBEIS: Jotun 90029 Naturlig Sølvgrå

JOTUN 2279 DODENKOPF

STAFFASJE: Jotun 1462 Grå Skifer / 1434 Labrador

MUR: Jotun 1462 Grå Skifer / 11130 Shade

TERRASSEBEIS: Jotun 9805 Sløret Sort

DRYGOLIN Nordic Extreme Supermatt gjør at mørke farger og mellomtoner vil oppleves lunere og litt mindre fargesterke. Hvite og lyse farger vil oppleves mer dempet og gi mindre refleksjon av sollys i uterommet. Ujevnheter i en eldre kledning vil bli mindre synlige med en supermatt maling.

• Eksklusivt, supermatt utseende

• Unik Extreme-teknologi som holder lengst

• Ekstrem fargeholdbarhet

• Selvrensende

• Lengst vedlikeholds-intervaller

DRYGOLIN NORDIC EXTREME SUPERMATT 10293 LYS HAMP DRYGOLIN NORDIC EXTREME SUPERMATT 9938 DEMPET SORT DRYGOLIN NORDIC EXTREME SUPERMATT 20118 AMBER RED

Grunnmur Detaljer

JOTUN Drytech Mur har en unik 2-i-1

teknologi som er både diffusjonsåpen og vannavvisende. Murmalingen er også skittavvisende. Det gir en varig pen mur uten flass og sprekker.

DRYGOLIN Nordic Extreme Vindu & Dør er en spesialmaling til vinduer, dører, hagemøbler og utvendige detaljer. Malingen har selvrensende egenskaper, gir overlegen beskyttelse og har ekstrem farge- og glansholdbarhet.

Vær oppmerksom på at det for ulike produksjonsnummer av Jotun Drytech Mur kan forekomme fargeforskjeller. Det anbefales å gjøre prøveoppstrøk før malerarbeidet igangsettes.
JOTUN
BRUNKVARTS JOTUN
MINTY BREEZE
VALMUEFRØ
SHADE
SLIPESTEN JOTUN
KØBENHAVNSGRØNN
GYLDENRØD TEGL
ANTIKKGRÅ
JOTUN 1908 SISAL
2047
7163
JOTUN 0347 MALMBLÅ JOTUN MUR 1877
JOTUN MUR 11130
JOTUN MUR 1491
7658
JOTUN MUR 1024 TIDLØS JOTUN 20141
JOTUN MUR 1001 EGGHVIT JOTUN MUR 1973

Terrasse

TREBITT Terrassebeis gir en vakker og holdbar terrasse – med kun ett strøk. Beisen har unik effekt mot grønske, og tåler regn en times tid etter påføring – slik at du kan behandle terrassen også i ustabilt vær.

TREBITT Oljebeis terrasse er en holdbar beis som er spesielt godt egnet på slitte terrasser. Beisen kan påføres ned mot 0 grader, og har dermed en lang sesong. Ved ett strøk får man en matt finish, mens to strøk gir en blankere overflate.

TREBITT terrassebeis-farger er transparente og tilpasset Jotuns beste husfarger. Husk at fargeopplevelsen påvirkes av treets egen farge. Hos våre forhandlere kan du se flere farger og oppstrøksprøver.

Garantert riktig farge

Alle våre farger utvikles med unike resepter spesielt tilpasset Jotuns produkter. Når du velger våre malinger, lover vi at malingsfargen blir lik fargen du valgte fra ett av våre fargekart eller fargesentere. Med Jotun Fargetrygghet er du sikret at du får nettopp den fargen du har bestemt deg for.

TREBITT 90002 GRÅSVART JOTUN 90000 TERRASSEBRUN TREBITT 9074 NORDISK TRE TREBITT 90029 NATURLIG SØLVGRÅ TREBITT 9073 SHIMMERGRÅ TREBITT 90028 SKYGGEBRUN

Våre beste fargeråd

En god husfarge passer til alle årstider. Når bladene faller fra trærne og bakken dekkes av snø, vil husets fasade se annerledes ut enn på varme sommerdager omgitt av grønt gress og frodige hager. En vakker, helhetlig fargepalett vil passe inn i omgivelsene året rundt – og ønsker deg velkommen hjem hver eneste dag.

Når du velger farger og malinger fra Jotun kan du være helt trygg på at fargene er estetisk vakre, og at det er lenge til neste gang huset må males. Lurer du på hvilke farger som passer best til ditt hus, og hvilke farger som passer sammen slik at boligen får en harmonisk fremtoning? På fargerad.jotun.no kan du få gratis rådgivning fra våre fargespesialister.

Mitt aller beste råd til et godt fargevalg er å teste fargene med en JOTUN fargeprøve for eksteriør. Mal opp fargeprøver på løse planker. Sett plankene opp mot veggen, og se hvordan fargen utvikler seg i både dagslys og ettermiddagssol.

Vårt inspirasjonsunivers uteinspirasjon.jotun.no oppdateres stadig med nyheter, trender og inspirerende tips til fornyelse av hus, hytte og uterom. Følg gjerne @jotun_uteinspirasjon på Facebook, Instagram og Pinterest.

Lykke til med ditt maleprosjekt!

Birgit Torkildsby, fargesjef Skandinavia

VEGG, VINDU OG DØR: JOTUN 2279 DODENKOPF

INNGANGSPARTI: JOTUN 1283 LYS GRÅ UMBRA

GRUNNMUR: JOTUN 1491 SLIPESTEN

Se mer inspirasjon fra fargekartet

1 VEGG OG VINDUER: JOTUN 1001 EGGHVIT

2 VEGG: JOTUN 7043 REFLEKS

VINDUER: JOTUN 9918 KLASSISK HVIT

MUR: JOTUN 1638 HORISONT

En moderne, smal kledning gir bygget et minimalistisk og stramt uttrykk, slik at arkitekturen får en ren, enhetlig fremtoning. En typisk liggende vestlandskledning, som ofte er brukt på eldre funkishus, gir mer skyggevirkning og fargespill. Velger du en hvit nyanse som er varm og gyllen, vil resultatet se mer naturlig og lunt ut mot hagens grønntoner.

DRYGOLIN Power Clean – selvrensende teknologi, nymalt utseende i år etter år.
1. 2.

Lyse farger er mer enn bare hvitt. En lys grågrønn farge gir karakter og personlighet til moderne boliger. Tidstypiske farger fra tidligere epoker hentes nå frem igjen, og gir liv til både nye og gamle hus.

VEGG: JOTUN 7043 REFLEKS VINDUER: JOTUN 9918 KLASSISK HVIT MUR: JOTUN 1638 HORISONT

En klassisk villa fremstår enda vakrere når detaljene fremheves. Med vinduer i en dus og delikat grønntone, rammes huset inn og knyttes sterkere til landskapet utenfor. Naturens egne fargetoner er gylne. Velger du en hvittone til fasaden som er myk og gyllen, vil huset gli fint inn i omgivelsene.

VINDUSINNRAMMING:
VEGG OG VINDUER: JOTUN 1453 BOMULL
JOTUN 7053 LÆRDAL TRAPP: TREBITT TERRASSEBEIS 90029 NATURLIG SØLVGRÅ

1 VEGG: JOTUN 7653 STOCKHOLMSGRØNN

VINDU: JOTUN 1024 TIDLØS

GRUNNMUR: JOTUN 1394 OS

2 VEGG OG VINDUER: JOTUN 1453 BOMULL

VINDUSINNRAMMING: JOTUN 7053 LÆRDAL

DØR: JOTUN 7653 STOCKHOLMSGRØNN

TRAPP: TREBITT TERRASSEBEIS 90029 NATURLIG SØLVGRÅ

Grønne nyanser oppleves som behagelig og forfriskende. Hus med innslag av grønt skaper levende nabolag og fargerike bygater – uansett om det er fasaden eller detaljene som fargesettes. Grålige og gylne hvittoner er vakre i møte med en grønn fasade.

DRYGOLIN Power Clean

– selvrensende teknologi, minimalt skittopptak.

1. 2.

Duse blåtoner, som er verken for lyse eller for mørke, gir huset særpreg og identitet uten at det blir for prangende. Hvitmalte karmer løfter helhetsinntrykket når det kommer til klassisk arkitektur.

VEGG: JOTUN 5556 NORDIC BLUE

VINDUER OG STAFFASJE: JOTUN 9918 KLASSISK HVIT

DØR: JOTUN 0347 MALMBLÅ

MUR: JOTUN 1877 VALMUEFRØ

1 VEGG: JOTUN 4710 DUGGBLÅ

2 VEGG: JOTUN 0730 FJELLBLÅ

VINDUER OG VEGGPLATER: JOTUN 5556 NORDIC BLUE

GRUNNMUR: JOTUN 11130 SHADE

Dempede grålige blåtoner er delikate, unike og tidløse. Blå nyanser kan berike bymiljøer, understreke tilknytning til fjell og hav, og skape spennende kontraster – både i moderne og klassiske bygg. Blått er også en ideell detaljfarge for husets utemiljø. Fasader i mørke og lysere blåtoner er et fint alternativ til sort og grått, og gir god variasjon i nabolaget. En dør malt med halvblank maling skaper en vakker kontrast i møte med en supermatt kledning.

DRYGOLIN Optimal – langvarig flott utseende, god fargeholdbarhet.

1. 2.

1 VEGG: JOTUN 0239 MELLOMROSA

INNRAMMING DØR: JOTUN 10784 SKYGGEHVIT

DØR: JOTUN 7658 KØBENHAVNSGRØNN

2 VEGG: JOTUN 10293 LYS HAMP

STAFFASJE: JOTUN 10416 PERLEHVIT

DØR: 0745 GRØNN UMBRA

GRUNNMUR: JOTUN 1462 GRÅ SKIFER

En rosa fasade vil bringe en frisk, estetisk kvalitet inn i nabolaget. Duse rosatoner er klassiske og gode husfarger som har fått økt oppmerksomhet de siste årene. Detaljer, malt i grønne nyanser som harmonerer med fasadefargen, vil gi hele huset et løft. Jo større kontrast det er mellom fasadefargen og husets detaljer, jo mer fremhever du detaljene.

DRYGOLIN Nordic Extreme Vindu & Dør

– overlegen beskyttelse, suverene påføringsegenskaper.

1. 2.

For et klassiskt og unikt uttrykk , tenk helhetlig fargesetting og gi de ulike elementene sin egen farge. Velvalgte detaljfarger tilfører det lille ekstra til utemiljøet, samtidig som de komplementerer hovedfargen.

VEGG: JOTUN 10293 LYS HAMP VINDUER, DØR OG STAFFASJE: JOTUN 10416 PERLEHVIT INNRAMMING VINDUER OG DØR: JOTUN 0546 VIKA GRUNNMUR: JOTUN 1462 GRÅ SKIFER

Velg riktig husmaling

DRYGOLIN er Norges ledende utendørsmaling og holder høy kvalitet som sikrer et varig vakkert hus. Ytterligere informasjon om JOTUNs farger og produkter: www.jotun.no For mer inspirasjon og tips, besøk uteinspirasjon.jotun.no

MALING

DRYGOLIN Nordic Extreme Supermatt

• Eksklusivt, supermatt utseende

• Unik Extreme-teknologi som holder lengst

• Ekstrem fargeholdbarhet

• Selvrensende

• Lengst vedlikeholdsintervaller

DRYGOLIN Nordic Extreme Halvblank

• Unik Extreme-teknologi som holder lengst

• Ekstrem farge- og glansholdbarhet

• Selvrensende

• Lengst vedlikeholdsintervaller

DRYGOLIN Power Clean

• Selvrensende teknologi – minimalt skittopptak

• Svært langvarig beskyttelse

• Spesielt effektiv mot svertesopp

DRYGOLIN Optimal

• Langvarig beskyttelse

• Meget god farge- og glansholdbarhet

• Tørker raskt – to strøk på én dag

DRYGOLIN Pluss Oljemaling

• Jotuns oljer gir suveren inntrengning og heft

• Meget værbestandig

• Ekstra beskyttelse mot svertesopp og algevekst

DRYGOLIN Oljemaling

• Problemløser for slitt underlag

• Kan påføres i lave temperaturer

OLJEDEKKBEIS

DRYGOLIN Pluss Oljedekkbeis

• Jotuns oljer gir suveren inntrengning og heft

• Meget værbestandig

• Ekstra beskyttelse mot svertesopp og algevekst

DRYGOLIN Oljedekkbeis

• Problemløser for slitt underlag

• Kan påføres i lave temperaturer

VINDU / DØR / DETALJER

MUR

JOTUN Drytech Murmaling

• Til alle typer mur / grunnmur / betong

• Motvirker flassing

• Skittavvisende

• 2i1 unik teknologi

– både diffusjonsåpen og vannavvisende

FARGEPRØVE

JOTUN Fargeprøve Eksteriør

• Riktig fargegjengivelse

• Trygt fargevalg

DRYGOLIN Nordic Extreme Vindu & Dør

• Overlegen beskyttelse

• Ekstrem farge- og glansholdbarhet

• Selvrensende

• Vannavvisende

– regnsikker etter 1 time

• Suverene påføringsegenskaper

DRYGOLIN Vindu og Dør

• Meget værbestandig

• Meget god heft

• God flyt – ingen penselstriper

TERRASSE

TREBITT Terrassebeis

• Vakker og holdbar terrasse med kun ett strøk

• Unik effekt mot grønske

• Tørker raskt – regnsikker etter 1 time*

• Transparente terrassefarger tilpasset Jotuns beste husfarger

* avhengig av temperatur og luftfuktighet

TREBITT Oljebeis

Terrasse

• Holdbar beis spesielt godt egnet for slitte terrasser

• Lang sesong – kan påføres ned mot 0 °C

• Ett strøk gir matt finish, to strøk gir blank finish

• Transparente terrassefarger tilpasset Jotuns beste husfarger

9JE100026

50 000 / 2024 Foto: Inger Marie Grini. Utvalgte foto av: Line Klein (scenografi/styling: Kråkvik & D’Orazio), Dag Nordsveen, Lasse Fløde, Sturla Bakken, Ole Eltvik (Kråkenes fyr) Design: Allegro. Trykk: BK Grafisk

FOR NORSKE VÆRFORHOLD

Alle eksteriørmalinger fra Jotun er utviklet, testet og produsert i Norge. Når du velger et produkt fra Jotun, kan du være trygg på at huset får den aller beste beskyttelsen.

Jotun A/S, Pb. 2021, NO-3202 Sandefjord · Tel +47 33 45 70 00
Forhandler

Turn static files into dynamic content formats.

Create a flipbook
Issuu converts static files into: digital portfolios, online yearbooks, online catalogs, digital photo albums and more. Sign up and create your flipbook.