Page 1

Verdi kr 45,–

lady Pure Color

// TR AVEL IN STYLE // URBAN CASUAL // NEW COMFORTING

God smak fortjener det beste


VEGG: LADY PURE COLOR 5180 OSLO

tendenser i tiden

FORSIDE: VEGG: LADY PURE COLOR 4625 NORDISK HAV LIST: LADY SUPREME FINISH MATT 4625 NORDISK HAV

DET HANDLER OM PERSONLIG INTERIØR, KREATIVITET OG UNIKE FARGER.

NEW COMFORTING LYS VEGG: LADY PURE COLOR 10341 KALK GUL VEGG: LADY PURE COLOR 288 MEXICO

URBAN CASUAL VEGG: LADY PURE COLOR 4710 DUGGBLÅ

TR AVEL IN STYLE

I arbeidet med dette kartet har vi tatt utgangspunkt i tre tendenser i tiden: New Comforting byr på enkelhet, stillhet og ro. Kreativitet og lekenhet kjennetegner Urban Casual. Travel in style er en reise inn i det glamorøse og eventyrlige. Fargene i hvert tema er skapt for å harmonere vakkert med hverandre, slik blir det enkelt å lykkes med egne fargekombinasjoner.


Med LADY Design kan du overføre metallets eleganse til malte flater, og skape ditt helt unike uttrykk.

VEGG: LADY PURE COLOR 9938 DEMPET SORT DEKORPLATE: TO STRØK LADY PURE COLOR 9938 DEMPET SORT + LADY DESIGN 10509 GULL EFFEKT OG 10510 KOBBER EFFEKT

Det er noe herlig frigjørende ved dagens sterke fokus på det personlige interiøret. Vi vil skape rom med varme, originalitet og historie – en historie vi enkelt kan endre med små subtile grep. Eller store… Tillat deg selv å være kreativ, våg å stole på magefølelsen. Slik følger du trenden, uten å forsvinne i mengden. Stadig flere oppdager hvilken betydning og virkning matte vegger har i et interiør. LADY Pure Color er min klare favoritt. I tillegg til å tilføre rommet en helt spesiell lunhet, er denne matte malingen fantastisk å bruke som kontrast til blanke dører og vindusdetaljer. LADY Pure Color er også det desidert beste underlaget for et nytt medlem i LADY-familien, nemlig LADY Design gull/kobber. Nå kan du overføre metallets eleganse til veggen, og skape ditt helt unike uttrykk. En av de viktigste og enkleste måtene å skape personlig stemning på er å velge de riktige fargene. Enten du beveger deg lettest i det minimalistiske landskapet, eller du elsker overdådighetens energi og dekadens, farger er krydderet som setter stemning, de er selve ryggraden i interiøret. Vårt nye fargekart handler om å glede seg over endring. Det handler om personlighet og stemning. Det handler om å ta penselen fatt for å fortelle en historie. Din historie!

Lisbeth Larsen fargesjef i Jotun INSPIRASJONSFILM SKANN KODEN OG SE INSPIRASJONSFILMEN TIL FARGENE I DETTE FARGEKARTET.


VEGG: LADY PURE COLOR 4625 NORDISK HAV LIST: LADY SUPREME FINISH MATT 4625 NORDISK HAV

tr avel in style EVENTYRLIG ELEGANSE + SOFISTIKERT DESIGN

VEGG: LADY PURE COLOR 288 MEXICO

Bli med på en reise inn i det eventyrlige og glamorøse. Utforsk rikdommen i fargene, la dem berøre og omfavne deg med sin varme eleganse. Synk ned i nyanser av myk overdådighet. Sofistikert fløyel mot gylne kontraster gir rom for stemningsfulle møter og bringer de gode minnene hjem.

VEGG: LADY PURE COLOR 10341 KALK

LADY PURE COLOR Supermatt for vegg og LADY SUPREME FINISH Superblank til detaljene – kombinasjonen som gir stilfulle interiører med elegante kontraster.


9918 KLASSISK HVIT SUPERMATT LADY PURE COLOR

VEGG: LADY PURE COLOR 2846 BORDEAUX BORD: LADY SUPREME FINISH MATT 4623 MØRK INDIGO

3324 RUBIN SUPERMATT LADY PURE COLOR

10341 KALK SUPERMATT LADY PURE COLOR

10341 KALK SUPERBLANK LADY SUPREME FINISH

4625 NORDISK HAV SUPERMATT LADY PURE COLOR

VEGG: LADY PURE COLOR 4623 MØRK INDIGO SKAP: LADY SUPREME FINISH MATT 9918 KLASSISK HVIT LADY SUPREME FINISH MATT 2846 BORDEAUX BOKS: LADY SUPREME FINISH SUPERBLANK 3324 RUBIN

288 MEXICO SUPERMATT LADY PURE COLOR

2846 BORDEAUX SUPERMATT LADY PURE COLOR

4623 MØRK INDIGO SUPERMATT LADY PURE COLOR Riktig fargegjengivelse og kvalitet kan bare oppnås med LADY eller andre Jotun-produkter blandet over Jotuns Multicolor-system. Fargeopplevelsen kan variere med lysforhold, glans, struktur og underlag. Fargeprøvene er å betrakte som retningsgivende.


1624 LETTHET SUPERMATT LADY PURE COLOR

553 ASCOTT SUPERMATT LADY PURE COLOR

1352 FORM SUPERMATT LADY PURE COLOR

5159 RETROBLÅ SUPERMATT LADY PURE COLOR

urban casual KREATIV HVERDAG + UFORMELL ATMOSFÆRE

Når sterke fargetoner med dybde møter robuste, maskuline elementer oppstår en ny industriell revolusjon. Gjør opprør mot det etablerte; skap rom for lekenhet og lave skuldre. Tenk røffe metaller mot vintage chic. Resultatet blir en funksjonell, avslappet og behagelig havn i storbyens kaos.

VEGG: LADY PURE COLOR 5180 OSLO LIST: LADY SUPREME FINISH MATT 5180 OSLO


VEGG: LADY PURE COLOR 10249 SOBER

VEGG: LADY PURE COLOR 2587 BEAT BORD: LADY SUPREME FINISH HALVBLANK 1624 LETTHET

BORD: LADY SUPREME FINISH HALVBLANK 1624 LETTHET

VEGG: LADY PURE COLOR 5397 SCOOTER LIST: LADY SUPREME FINISH MATT 5397 SCOOTER

VEGG: LADY PURE COLOR 553 ASCOTT STRIPE: LADY PURE COLOR 2587 BEAT SPEIL: LADY SUPREME FINISH HALVBLANK 2587 BEAT

LADY PURE COLOR gir supermatte vegger og en unik fargeopplevelse. Resultatet er en myk og tidsriktig atmosfære.

5397 SCOOTER SUPERMATT LADY PURE COLOR

5180 OSLO SUPERMATT LADY PURE COLOR

2587 BEAT SUPERMATT LADY PURE COLOR

10249 SOBER SUPERMATT LADY PURE COLOR Riktig fargegjengivelse og kvalitet kan bare oppnås med LADY eller andre Jotun-produkter blandet over Jotuns Multicolor-system. Fargeopplevelsen kan variere med lysforhold, glans, struktur og underlag. Fargeprøvene er å betrakte som retningsgivende.


1622 REFLEKSJON SUPERMATT LADY PURE COLOR

552 TUDOR SUPERMATT LADY PURE COLOR

2845 BEVEGELSE SUPERMATT LADY PURE COLOR

3323 TANKE SUPERMATT LADY PURE COLOR

VEGG: LADY PURE COLOR 6315 JADE INNRAMMING RUNDT DØR: LADY PURE COLOR 6325 BALANSE LISTER: LADY SUPREME FINISH MATT 6315 JADE / 6325 BALANSE VEGG BAK: LADY PURE COLOR 1622 REFLEKSJON

BORD: LADY SUPREME FINISH MATT 4710 DUGGBLÅ PLATE: LADY SUPREME FINISH SILKEMATT 6315 JADE

VEGG: LADY PURE COLOR 552 TUDOR BORD: LADY SUPREME FINISH SILKEMATT 6325 BALANSE

Riktig fargegjengivelse og kvalitet kan bare oppnås med LADY eller andre Jotun-produkter blandet over Jotuns Multicolor-system. Fargeopplevelsen kan variere med lysforhold, glans, struktur og underlag. Fargeprøvene er å betrakte som retningsgivende.

4710 DUGGBLÅ SUPERMATT LADY PURE COLOR

6325 BALANSE SUPERMATT LADY PURE COLOR

6315 JADE SUPERMATT LADY PURE COLOR

10429 DISKRET SUPERMATT LADY PURE COLOR


new comforting HARMONISK BALANSE + DEMPET ENKELHET

Det er drømmen om å sakte bevege seg gjennom rommene. Gjenoppdage stillheten og roen som finnes i poetiske variasjoner over en nøytral og sensuell palett. Den pudrede, matte enkelheten gir rom for indre styrke. Skandinavisk nøysomhet og japansk renhet utfyller og forskjønner hverandre.

VEGG: LADY PURE COLOR 552 TUDOR PANEL OG BENK: LADY SUPREME FINISH MATT 10429 DISKRET

VEGG: LADY PURE COLOR 2845 BEVEGELSE

Myk stemning og lun eleganse med LADY PURE COLOR Supermatt for vegg og LADY SUPREME FINISH Matt for panel, dør, list og detaljer. VEGG: LADY PURE COLOR 1622 REFLEKSJON VEGG NEDERST: LADY PURE COLOR 3323 TANKE


nyhet lady design GULL OG KOBBER EFFEKTER LADY DESIGN GULL/KOBBER gir deg en gylden mulighet til å skape et individuelt og kreativt uttrykk på vegger og møbler. Ved å bruke forskjellige påføringsteknikker skapes vakre skimmereffekter. Din egen kreativitet avgjør om resultatet ender i et forsiktig og transparent uttrykk eller en tanke mer robust og industrielt. LADY DESIGN GULL/KOBBER passer utmerket som overstrøk på den matte veggmalingen LADY Pure Color. Skimmereffekten, samt de vakre nyansene i kobber og gull kommer best frem på mørke underlag. LADY anbefaler fargene: 9938 Dempet Sort, 4625 Nordisk Hav og 5180 Oslo. For en mer dekkende gull- eller kobberfarge, anbefaler vi et understrøk i en matt maling i fargen 1125 Gull understrøk eller 10012 Kobber understrøk. LADY Design og din egen kreativitet – kan benyttes på malte og beisede overflater, panel og detaljer. For inspirasjon og kreative teknikker se www.jotun/Lady

Skap et elegant stilleben med effektmalingen LADY DESIGN.

LADY DESIGN tilfører interiøret tidsriktig skimmereffekt av gull og kobber.

RAMME: LADY SUPREME FINISH 1125 GULL UNDERSTRØK + LADY DESIGN 10509 GULL EFFEKT VASE: LADY DESIGN 10510 KOBBER EFFEKT

VEGG: LADY PURE COLOR 9938 DEMPET SORT + LADY DESIGN 10510 KOBBER EFFEKT

VEGG: LADY PURE COLOR 9938 DEMPET SORT DEKORPLATE: TO STRØK LADY PURE COLOR 9938 DEMPET SORT + LADY DESIGN 10509 GULL EFFEKT OG 10510 KOBBER EFFEKT


vakre glansgr ader FOR TIDSRIKTIGE KONTR ASTER LADY SUPREME FINISH har en suveren utflyt og etterlater seg en vakker overflate på panel, dører, listverk, møbler og vinduskarmer. En unik teknologi gir en hard, vaskbar og robust overflate som sikrer at slitasjeutsatte områder forblir vakre lenge. LADY Supreme Finish finnes i fire forskjellige glansgrader: matt, silkematt, halvblank og superblank.

VINDUSKARM: LADY SUPREME FINISH HALVBLANK 9918 KLASSISK HVIT

PANEL: LADY SUPREME FINISH MATT 10341 KALK

LADY SUPREME FINISH HALVBLANK gir vinduskarmen et diskret og elegant utseende. Ikke for mye og ikke for lite, men akkurat passe til å fremheve enkle detaljer på en vakker måte. Noen ganger skal det ikke så veldig mye til for å skape den lille forskjellen. Det handler kun om små glansforskjeller.

LADY SUPREME FINISH MATT følger opp trenden med matte overflater. Nå kan panel, møbler og listverk forskjønnes med et mykt og matt utseende. Et matt panel gir rommet en rolig atmosfære, og er et flott utgangspunkt for andre interiørelementer. DØR OG LIST: LADY SUPREME FINISH SUPERBLANK 9918 KLASSISK HVIT

LADY SUPREME FINISH SUPERBLANK hever interiøret til nye høyder. Det hender man har noen detaljer som fortjener ekstra oppmerksomhet, og da handler det om å fremheve det man er stolt av. En superblank dør eller et superblankt listverk som kontrast til en matt vegg er ganske enkelt vakkert.


For mer inspirasjon og tips, besøk lady.inspirasjonsblogg.jotun.no. Ytterligere informasjon om LADYs produkter finner du på www.jotun.no/lady

SLETT VEGG

Slette underlag som bygningsplater, mur og veggbekledning som spon, gips, strie, tapet, betong og pusset mur.

TRE OG PANEL

Underlag som panel, listverk, dører, vinduskarmer, mdf og møbler.

LADY Pure Color Supermatt maling for unik fargegjengivelse, vår vakreste maling noensinne.

LADY Supreme Finish Er ekstremt slitesterk og gir en suveren finish på dører, lister og detaljer.

LADY Wonderwall Varig Vakre Vegger med vår mest robuste veggmaling.

LADY Interior Finish Gir et vakkert resultat på panel. Tørker raskt – to strøk på en dag.

LADY Vegg 10 Silkematt maling med flott utseende og enkel påføring.

LADY Classic Tradisjonell oljemaling med god utflyt.

TAK

Slette underlag som spon, gips, takplater og mur. LADY Tak Et vakkert, nymalt tak gir rommet en perfekt helhet. LADY Tak er enkel å påføre og har dekkgaranti ved to strøk.

INSPIRASJONSBLOGG SKANN KODEN OG BESØK LADYs INSPIRASJONSBLOGG.

FARGENE I DETTE KARTET ER UTVIKLET SPESIELT FOR JOTUNS PRODUKTER. JOTUN GARANTERER RIKTIG FARGEGJENGIVELSE KUN VED BRUK AV JOTUNS PRODUKTER.

STORE FARGEPRØVER

Jotun Fargesenter Inne består av et bredt spekter av Jotuns aller vakreste veggfarger i store fargeprøver. Et godt utvalg av fargene finnes også i A3 format! Jotun Fargesenter Inne finnes hos de fleste av våre forhandlere. Besøk jotun.no for å finne din nærmeste butikk.

EFFEKTMALING

Kan brukes på både slette flater, treverk og detaljer. LADY Design gull/kobber Transparent effektmaling som skaper en vakker skimmereffekt i gull/kobber på malte overflater.

Forhandler

Jotun AS P.b. 2021, NO-3202 Sandefjord Tel (+47) 33 45 70 00, www.jotun.no

9LA000001 180000/2013 Foto: Siren Lauvdal Styling: Kråkvik d’Orazio Design: Allegro Møbler/rekvisitter: se www.jotun.no/lady for stylingoversikt Takk til: Living, Eske, Expo Nova, Magazin, Futura, Bolina, Verket interiør, Fritz Hansen, A. Huseby, Objektum, Balzac, Habitat, Norway Designs, Robert Tandberg

LADY har interiørmalinger tilpasset de fleste underlag

Jotun LADY Pure Color  
Jotun LADY Pure Color  

LADY Pure Color er Jotuns første globale fargekart. I arbeidet med dette kartet har vi tatt utgangspunkt i tre tendenser i tiden: New Comfor...