Page 1

PRODUCT GUIDE


Forkæl dit hår indefra og ud. Awapuhi Wild Ginger serien er beriget med fugtgivende Awapuhi ekstrakt og en unik blanding af KeraTriplex keratinproteiner, der øjeblikkeligt genskaber skønheden i et slidt og svækket hår. NEDSÆTTER KNÆKKET HÅR MED OP TIL

80

FORBEDRER GLANSEN MED OP TIL

%*

35

%*

FORHINDRER FARVEN I AT FALME MED OP TIL

67

*) Sammenlignet med ubehandlet hår. Resultaterne kan variere.

%*


AWAPUHI WILD GINGER

®

care

style

Keratin-rige produkter som hjælper med

produkter som Beskytter håret samtidig

at genoprette skader forårsaget af

med at frisuren KAN styles og bibeholde

ældning, styling og kemisk behandling.

de fugtgivende og helbredende fordele fra Awapuhi Wild Ginger.

Moisturizing Lather Shampoo Sulfatfri • Fugtgivende

HydroCream Whip® Kruskontrol – virker ikke klistret

Til alle hårtyper. Velegnet til Farvebehandlet og kemisk behandlet hår. En sulfatfri shampoo med et rigt skum, der blidt vasker, bekytter og gør håret blødt.

En silkeblød finish til håret. Plejende ingredienser, der ikke tynger håret, og naturlig awapuhi-ekstrakt, der gør det lettere at holde styr på kruset hår og genopretter fugtbalancen, så håret ser sundt ud.

®

Keratin Intensive Treatment® Genopbygger • Reparerer

Texturizing Sea Spray® Beach waves, Fylde

Awapuhi-ekstrakt genopbygger hvert enkelt hårstrå og giver intensiv fugt og glans. KeraTriplex™ indeholder en enestående blanding af keratiner, som genopbygger og styrker glansløst hår.

Skab et pjusket, strandagtigt look når som helst. Denne surf-inspirerede spray giver masser af fylde og spændstighed både til glat hår og bølgede lokker. Med Awapuhi ekstrakt, der genopretter fugtbalancen og giver håret en sund finish.

Keratin Cream Rinse® Udglatter • Revitaliserer

Shine Spray™ Naturlig vægtløs glans

Til alle hårtyper. Håret føles øjeblikkeligt blødere takket være de fugtgivende egenskaber i awapuhi, som også plejer håret og gør det lettere at rede igennem. KeraTriplex™ er en enestående blanding af keratiner, som er med til at styrke hvert enkelt hårstrå og beskytte det mod skader, så håret føles silkeblødt og ser sundt og skinnende ud.

Giver strålende brillans i al slags hår. En ren og let forstøvning, der giver en lysende glansfuld effekt, mens håret beskyttes. Indeholder naturlig Awapuhi ekstrakt, der vedligeholder fugtbalancen og sikrer en sund finish. Velegnet til varm styling.

KeraTriplex® 2-Step Repair Awapuhi ekstrakt lukker hårets skællag og genopbygger håret med intensiv fugt og glans. KeraTriplex‘s eksklusive blanding af keratinproteiner reparerer

Finishing Spray™ Firm Hold • Natural Finish Til alle hårtyper. Holder naturligt på de små detaljer i frisuren. En hurtigtørrende spray, som modstår fugt udefra, giver masser af glans og fleksibel finish. Indeholder UV-beskyttelse og naturlig fugtgivende Awapuhi ekstrakt, så håret føles blødt og sundt

og genskaber glansen i et mat hår. Den keratin, vi bruger, er tæt på strukturen i det menneskelige hår, så amino-syrerne er næsten identiske. Forestil dig tænderne på en lynlås, hvor den ene side er menneskets hårstruktur og den anden er KeraTriplex. På samme måde sker der her en tilpasning som i en lynlås, hvor tænderne griber ind i hinanden og skaber et perfekt match.

Step 1: KeraTriplex Treatment Kun til salonbrug Koncentreret KeraTriplex. Velegnet til tørt, skørt og solskadet hår samt til hår, der er afbleget eller kemisk behandlet.

Step 2: Keratin Intensive Treatment Awapuhi-ekstrakt genopbygger hvert enkelt hårstrå og giver intensiv fugt og glans. KeraTriplex™ indeholder en enestående blanding af keratiner, som genopbygger og styrker glansløst hår.

Styling Treatment Oil® Ultra - Light, Silky Glatter og forsegler tørt hår med naturlige olier og fugtgivende Awapuhi ekstrakt. Den tørre olie absorberes let ind i håret, som efterlades blødt og silkeagtigt med en intens glans. Gør håret nemt at føntørre.

HydroMist Blow-Out Spray™ Fremhæver frisuren – hold uden at tynge Yderst effektivt produkt, der giver håret fylde og et perfekt resultat. Håret føles sundere og ser sundere ud. Naturlig awapuhi- og honning-ekstrakt hjælper med at opretholde hårets fugtbalance og tæmmer kruset hår, samtidig med at de plejende ingredienser beskytter håret mod skader. Giver et langvarigt, fugtafvisende resultat med UV- og farvebeskyttelse.


paul mitchell blonde ®

the brightest idea in blonding Forever Blonde® Shampoo Sulfatfri og med KerActive Repair

Forever Blonde® Conditioner Intens fugt med KerActive Repair

Med en skøn blanding af gurkemeje, kamille og citronskal, fremhæves alle de blonde nuancer, du kun kan drømme om. Denne sulfat-fri shampoo, renser blidt, blødgøre, styrker, og genskaber fugt balancen og elasticteten ved hjælp af vores eksklusive KerActive protein og Saflor oleosomer.

Styrk et skrøbeligt blondt hår med denne perfekte fugtgiver til hverdagsbrug, og fremhæv dine smukke blonde nuancer. En rig creamet conditioner med acadamianødde olie og saflorfrø oleosomer, sikre at fugten trænger helt ind i håret og forbedre elasticteten, blødheden og glansen.

Forever Blonde® Dramatic Repair® KerActive - Genopretter

Platinum Blonde Shampoo™ Til blondt, gråt eller hvidt hår

Forkæler et skrøbeligt blondt hår. Genskaber, reparerer og efterlader håret øjeblikkeligt sundt, smukt og velplejet. Beriget med Saflorfrø oleosomer, macadamianødde olie og vores eksklusive KerActive protein, denne perfekte blanding giver svækkede, ødelagte og porøse hårstrå fornyet styrke i dybden.

En violet-tonet shampoo med et rigt skum der lysner naturlige og farvebehandlet blonde og grålige nuancer. Vasker blidt, efterlader håret blødt, naturligt glansfuldt og bringer de bedste farver frem i håret.

KerActive er en avanceret udvikling inden for aktiveret keratin, som gør, at de særlige keratin-molekyler lægger sig om håret og giver det glansfuld pleje og et silkeglat ydre. KerActive Protein Blend - Beskytter og reparere. Tilfører fugt og næringsstoffer. KerActive trænger ind i håret for at genopbygge, mens saflor oleosomes tilfører fugt og forsegler håret.

EKSKLUSIVT EKSKLUSIVT EKSKLUSIVT EKSKLUSIVT KERACTIVE KERACTIVE KERACTIVE KERACTIVE PROTEIN PROTEIN PROTEIN PROTEIN

SAFLOR SAFLOR SAFLOR SAFLOR OLEOSOMER OLEOSOMER OLEOSOMER OLEOSOMER BEHANDLET BEHANDLET BEHANDLET BEHANDLET HÅR HÅR HÅR HÅR

RR R R HÅHÅHÅHÅ DTDTDTDT SLSILISLISLI

Det eksklusive KerActive-protein ”omfavner” håret og hjælper med at reparere skader.

Plejende ingredienser og saflor-oleosomer indeholder næringsrige planteolier, som erstatter den tabte fugt og næring.

KerActive trænger ind i hårstrået og hjælper med genopbygningen, mens saflor-oleosomer giver fugt og forsegler hårets overflade.

KerActive trænger ind i hårstrået og hjælper med genopbygningen, mens saflor-oleosomer giver fugt og forsegler hårets overflade.

Brightens, repairs & rebuilds blonde hair.


color care brilliant. vivid. long-lasting. Color Protect® Daily Shampoo Skånsom vask Skånsomme overfladeaktive stoffer rengør og plejer nænsomt farvebehandlet hår, mens en effektiv blanding af plejestoffer udvundet af hvede, UV-absorberende og -hæmmende stoffer forebygger, at hårfarven falmer, og beskytter hårets struktur.

Color Protect® Daily Conditioner Håret styrkes og bliver lettere at rede igennem Daglig beskyttende pleje til håret, virker straks mod filtret hår. Beregnet til at beskytte og styrke farvebehandlet hår og forlænger hårfarvens levetid.

Color Protect® Reconstructive Treatment Styrker og beskytter

Color Protect® Locking Spray UV-beskyttelse

En ugentlig dybdebehandling specielt sammensat til pleje af farvebehandlet hår, som styrker hårstrukturen, øger elasticiteten, forhindrer slidskader og giver ekstrem beskyttelse mod solens skadelige stråler, så hårfarven ikke falmer.

En let, farvebevarende spray, der beskytter håret mod solens stråler, så hårfarven holder længere,og håret får tilført fugt og glans.


clarifying fresh. deep. clean. Shampoo Two® Rengør i dybden Et overfladeaktivt stof, der befrier håret for ophobede produktrester fra styling og andre produkter. Shampoo Two er dybderens til den fedtede hovedbund. Den er dog så mild, at den sagtens kan bruges dagligt, uden at håret udtørres.

Shampoo Three® Fjerner rester af klor og andre urenheder En dybderensende kelatholdig shampoo, der trænger ind i hvert enkelt hårstrå og fjerner rester af klorin, jern og fedtsyrer, som stammer fra medicin, mineraler eller hårdt vand, som er ophobet i håret.

Deeply cleanses and purifies hair from the inside out.


HYDRATES AND CONTROLS SO EVERYONE CAN CELEBRATE THEIR beautiful curls.


curls zero sulfates. zero frizz. zero crunch. Spring Loaded™ Frizz-Fighting Shampoo Zero Sulfates / Zero Frizz En sulfatfri shampoo med et rigt skum, der blidt vasker krøllerne og bekæmper krus. Renser, udglatter og tilfører fugt på én gang.

Spring Loaded™ Frizz-Fighting Conditioner Rinse-Out Curl Detangler En Cremet skylle-ud balsam, der udglatter og definerer krøller. Tilfører fugt fra jojoba olie og andre naturlige fugtgivende ekstrakter. Efterlader håret silkeblødt, glat og uden krus.

Full Circle Leave-In Treatment™ Frizz-Free Curl Therapy Gør-det-hele conditioner, som ikke skal skylles ud. Beriger med fugt, beskytter håret og kontrollerer krus uden at tynge. Efterlader håret smukt, glansfuldt og velplejet.

Ultimate Wave™ Beachy Texture Cream-Gel Det hemmelige våben til at skabe de sexede, pjuskede strandlokker. Fugtresistent, adskiller, former og tilføjer masser af tekstur helt uden krus.

Twirl Around™ Crunch-Free Curl Definer En revolutionerende ny styler, som er udstyret med et innovativt dobbelt formel system, der giver en fugtgivende creme og udglattende gel i ét. Twirl Around er en fugt-resistent creme-gel som adskiller og tæmmer krøller og bølger helt uden krus. Hjælper krøllerne med at bevarer deres spændstighed hele dagen lang.


LOOK BEHIND THE BOTTLE Paul Mitchell® er mere end luksus hårpleje. Det er en holdning! Produkterne består af naturlige vandopløselige ingredienser. Sådan var det i 1979, og sådan er det stadig. Fra produktion til dit hår er der aktivt gjort en indsats for at beskytte miljøet til fordel for næste generationer. Dagligt salg af Paul Mitchell® produkter bidrager til at gøre denne verden til et smukkere sted, og bevare vores naturlige ressourcer, beskytte vores dyr og sikre rettighederne for alle mennesker. Paul Mitchell® er luksus hårpleje med en holdning til det vigtige - vores natur.


kids gentle. soothing. soft. Baby Don’t Cry® Shampoo Mild shampoo uden tårer

Taming Spray® Tårefri frisering af filtret hår

Denne særlige shampoo er designet til den sarte babyhud og -hovedbund. Baby Don’t Cry Shampoo indeholder enestående fugtgivende og lindrende ingredienser.

Denne lette balsam, som ikke skal skylles ud, hjælper med at berolige, holde styr på og rede filtret børnehår. Håret bliver fyldigt og glansfuldt - uden tårer!

Gently cleanses and detangles sensitive strands.


extra-body lush. full. bouncy. Extra-Body Daily Shampoo® Giver fylde og volumen En shampoo, der effektivt rengør fint til mellemfint hår. Håret kommer til at virke kraftigere, får mere fylde og bliver mere glansfuldt.

Extra-Body Daily Rinse® Giver håret fylde og gør det let at rede igennem Denne lette balsam beskytter håret og gør det let at rede igennem. Specielt udviklet til fint hår og giver både fylde og volumen.

Extra-Body Daily Boost® Løft ved hårrødderne

Extra-Body Sculpting Gel® Volumengivende gelé

Denne spray, som løfter håret ved rødderne, giver håret et kraftigt hold. Vandopløselig harpiks og panthenol giver maksimal volumen og fylde.

Den rene, enkle sammensætning giver ekstra fylde og volumen med ekstra glans og pleje.

Extra-Body Sculpting Foam® Volumengivende mousse

Thicken Up® Stylinggelé

Denne tykke, lækre og plejende stylingmousse giver fleksibelt hold og volumen. Forhindrer, at håret bliver tørt, og gør håret mere glansfuldt.

Extra-Body Finishing Spray® Volumen og glans Denne hurtigttørrende, fugtafvisende og fintforstøvende spray tynger ikke håret og giver fleksibelt hold, fylde og glans. Håret føles kraftigere og ser kraftigere ud.

Thicken Up er beregnet til at give ekstra fylde og volumen med et blødt, fleksibelt hold. Den indeholder UV-beskyttelse og gør håret ekstra glansfuldt. Utroligt rene, fleksible styling-ingredienser giver håret markant fylde. Velegnet til fint hår og kan bruges i både vådt og tørt hår.

Extra-Body Firm Finishing Spray® Intensivt hold, maksimal fylde En hurtigttørrende, fugtafvisende formel, der giver kraftigt hold, fylde, volumen og glans.

Gives fine hair a weightless boost.


moisture hydrated. soft. replenished. Instant Moisture® Daily Shampoo Fugter og genopliver

Instant Moisture® Daily Treatment Fugter og genopliver

En mild rengøring, der giver øjeblikkelig fugt, er med til at forebygge spaltede spidser og beskytter håret mod solens skadelige UV-stråler.

En hårkur, der kan bruges hver dag, og som indeholder sojaprotein, sheasmør, panthenol og vores eget Instant Moisture Complex for øjeblikkelig fugt, så håret bliver lettere at rede igennem, stærkere og mere elastisk. Samtidig hjælper behandlingen med at reparere håret og forebygge spaltede spidser og gør håret ekstra glansfuldt.

The Wash® Fugtgivende shampoo En let shampoo, der er beregnet til at skabe balance i hårets fugtindhold, så det ser rent ud, føles blødt, er fyldigt og ser glansfuldt ud.

Super-Charged Moisturizer® Intensiv fugtkur En dybdegående hårkur, der giver intensiv fugt til håret ved hjælp af panthenol, sojaprotein og E-vitamin. Er velegnet til alle hårtyper, der har brug for intensiv fugt.

Awapuhi Moisture Mist® Fugtgivende spray Et fugtgivende produkt, der sprayes direkte på huden eller i håret, og som ikke skal skylles ud. Genopbygger og -opretter den naturlige fugtbalance ved at genfylde med frie aminosyrer, mineraler og vigtige næringsstoffer.

Hydrates and refreshes thirsty, brittle hair.


original classic. conditioned. balanced. Shampoo One® Skånsom vask

Awapuhi Shampoo® (Original) Super effektiv shampoo

En mild, skånsom shampoo, der er beriget med hvedekimsolie, panthenol og vores egen Activated Botanical Moisture and Shine-blandinger.

En lækker fugtgivende shampoo, der giver rent og friskt hår samt forebygger ophobning af produktrester og fugttab. Efterlader håret rent og friskt – en balanceret blanding af overfladeaktive stoffer, som giver masser af skum og grundig rengøring.

The Conditioner™ Balsam, der ikke skal skylles ud Denne balsam, der ikke skal skylles ud, opretholder hårets fugtbalance og forebygger tørt hår ved at forbedre hårets overfladestruktur og begrænse statisk elektricitet. God til både hud og hår. Fantastisk som make-up fjerner.

Hair Repair Treatment® Styrker og genopbygger En hårkur, der genopbygger vigtige kulhydrater, lipider og mineraler i beskadiget hår. Kulhydrater gør håret elastisk, mineraler styrker håret, og lipider fungerer som det yderste forsvar, der beskytter hårets overflade og giver det ekstra glans.

The Detangler® Super effektiv balsam En balsam, der afhjælper filtret hår, og som efterlader håret glat, blødt og beskyttet mod solens UV-stråler. Gulerodsekstrakt er en naturlig betakarotin-kilde, der sammen med vindruekerneolie plejer håret, så det straks bliver lettere at rede igennem og mere glansfuldt.

Seal and Shine® Termisk beskyttelse og pleje En ekstremt effektiv spray, der ikke skal skylles ud, og som beskytter håret mod varmeskader, så det bliver ekstra glansfuldt og ikke mister fugt. Indeholder essentielle fedtsyrer og plejende ingredienser som tilfører ekstra glans.


smoothing smooth. silky. shiny. Super Skinny® Daily Shampoo Udglatter og blødgør

Super Skinny® Daily Treatment Intensiv fugtkur

Indeholder en kombination af milde, men effektive rengørende ingredienser, som rengør håret i dybden uden at belaste det. Vores eksklusive Super Skinny Complex trænger ind i håret, hvor det blødgør fibrene, så de trækker sig sammen. Resultatet er en glattere overflade, fastere hårstrå og en mærkbart reduceret tørretid.

Gør håret let at rede igennem, uanset om det er vådt eller tørt, blødgør uden at tynge og er med til at forhindre slidskader. Vores eksklusive Super Skinny Complex trænger ind i håret, hvor det blødgør fibrene, så de trækker sig sammen. Resultatet er en glattere overflade, fastere hårstrå og en mærkbart reduceret tørretid.

Gloss Drops® Glans uden krus

Super Skinny® Relaxing Balm™ Udglatter og kontrollerer

Silikonedråber, der forebygger krus, og som virker udglattende, så resultatet bliver skinnende og silkeblødt. Velegnet til alle hårtyper.

Super Skinny® Serum Udglatter og plejer En let serum, der plejer og udglatter håret, så det bliver blødere og mere glansfuldt. Reducerer statisk elektricitet og hjælper med at reducere tørretiden. Vores eksklusive Super Skinny Complex trænger dybt ind i de enkelte hårstrå, hvor det afviser vandet og får håret til at trække sig sammen.

Super Skinny Relaxing Balm gør håret let at rede igennem, også når det er vådt. Håret blødgøres, og eventuelle slidskader forebygges. En unik, fugtafvisende harpiks, hvis effekt holder i lang tid. Vores eksklusive Super Skinny Complex trænger ind i håret, hvor det blødgør fibrene, så de trækker sig sammen. Resultatet er en glattere overflade, fastere hårstrå og en mærkbart reduceret tørretid.

Straight Works® Udglatter og kontrollerer En udglattende gelé, der hjælper med at tæmme naturligt krøllet og bølget hår og gør det glansfuldt. Vores eksklusive Super Skinny Complex trænger ind i håret, hvor det blødgør fibrene, så de trækker sig sammen. Resultatet er en glattere overflade, fastere hårstrå og en mærkbart reduceret tørretid.

Tames and smoothes coarse, textured or rebellious hair.


strength strong. healthy. resilient. Super Strong® Daily Shampoo Styrker og beskytter

Super Strong® Daily Conditioner Genopbygger og styrker

Styrker og reparerer beskadiget hår. Super Strong Complex trænger dybt ind i håret, så hårets indre struktur genoprettes. Indeholder milde, farvebevarende ingredienser som skånsomt rengør håret og forebygger skader. Resultatet bliver et vitalt sundt og glansfuldt hår.

Balsam til hverdagsbrug, som styrker håret, giver det fugt og beskytter mod solskader. Indeholder vores Super Strong Complex, som trænger dybt ind i håret, og genopretter dets indre struktur. UV-absorberende stoffer er med til at forebygge solskader, bevare hårfibrenes styrke og beskytte de proteiner og lipider, der findes på hårets overflade.

Super Strong® Treatment Genopbygger og styrker

Super Strong® Liquid Treatment™ Styrker og reparerer

En ugentlig styrkende behandling med vores Super Strong Complex, der indeholder proteiner, aminosyrer og lipider, som trænger dybt ind i håret og genopretter strukturen indefra. Indeholder hvedeprotein og aminosyrer med et højt indhold af mineraler og kulhydrater er med til at styrke håret og øge dets elasticitet.

En styrkende hårkur, der kan bruges hver dag. Den indeholder UV-absorberende stoffer, Super Strong Complex og en kombination af ekstrakter af bl.a. havalger, som er med til at forsegle og styrke hårets yderste lag, erstatte proteiner, øge hårets elasticitet og forebygge spaltede spidser. Styrker håret op til 60 % efter første hårkur. Ved vedvarende brug styrkes håret med mere end 90 %!


express dry

TM

fast. clean. dry. - COMMING SOON.... Dry Wash™ Tørshampoo

Stay Strong™ Hårlak med stærkt hold

Efterlader øjeblikkeligt håret med følelsen af nyvasket hår med en ren duft. Opfrisker og giver nyt liv mellem hårvaskene, så du let og enkelt kan friske håret op, og forlænge levetiden af din frisurer. Ultra-let, farveløs formel. Efterlader ingen rester, ideel til alle hårtyper og farver.

Giver ultimativ støtte til frisuren, samtidig med at håret kan bevæge sig naturligt. Vægtløs, ultra-tør formel giver maksimal kontrol og volumen. Fugtigheds-resistente ingredienser hjælpe med at bekæmpe krus og flyvsk hår.


express style

®

fast. clean. flexible. Fast Form® Cremegelé

Hot Off The Press® Termisk beskyttende spray

Naturlige fugtgivende ingredienser, der lægger sig om hvert enkelt hårstrå, gør håret glansfuldt uden at tynge og reducerer tørretiden.

Glatte- og krøllejern er intet problem med denne alsidige spray – den unikke formel skærmer håret mod nogle af hverdagens udfordringer såsom høj luftfugtighed og skader. Naturlige ekstrakter opbygger en vægtløs barriere mellem håret og varmen, så du kan roligt skrue op for varmen og uden problemer lave en holdbar frisure.

2011

Quick Slip™ Stylingcreme Et effektivt og let stylingprodukt, der giver et blødt, fleksibelt hold samt UVbeskyttelse og reducerer tørretiden.

Hold Me Tight™ Finishing-spray Kraftigt hold, fintforstøvende, fugtafvisende, hurtigttørrende aerosolspray med ekstra kontrol.

Round Trip® Flydende, giver krøllerne karakter Denne hurtigttørrende væske til markering af krøller indeholder bl.a. majsstivelse, som giver håret et fleksibelt hold, magnesiumsulfat, der effektivt fremhæver krøllerne, og ingredienser, der plejer og beskytter håret for veldefinerede, holdbare krøller og ekstra fugt.

Worked Up® Arbejdsspray Medium hold, fintforstøvende, hurtigttørrende aerosolspray til arbejdsbrug. Giver fylde og gør håret let at rede igennem.

Creates clean and modern looks in a flash.


Creates natural looks with a light, touchable hold.


soft style clean. touchable. polished. The Cream® Styling-balsam

Foaming Pommade® Tekstur og glans

En beskyttende, fugtgivende hårkur, der ikke skal skylles ud, for et let hold, som beskytter håret mod solens skadelige stråler.

En pomade, der giver håret ekstra glans, tekstur og kontrol. Fremhæver hårets struktur. Indeholder næringsrige, rene naturlige olier der blødgør og plejer håret. idéel til udglatning og let kontrol.

Heat Seal® Termisk beskyttelse og styling En universalspray, der gør håret fugtafvisende. Giver glans, volumen, beskyttelse og et langvarigt hold. Aktiveres ved varme. Fugtafvisende – frisuren holder længere, uanset om det er krøllet eller glat. Giver fylde og ekstra glans. Indeholder fleksible stylingingredienser og essentielle fedtsyrer der giver et holdbart, glansfuldt resultat.

The Shine™ Glansspray Let spray for ekstra glans. Indeholder silikone, der ikke tynger håret, og en særlig blanding af alger, aloe vera, jojoba og rosmarin. Efterlader en silkeblød tekstur – idéel sammen med glattejern.

EASY. TRAVEL. Paul Mitchell gør det nemt at rejse med stil! Vi har mange forskellige kit i praktiske rejsetørrelser - så du kan rejse med stil!


flexible style shiny. workable. versatile. ESP® Elastic Shaping Paste (elastisk formpasta) En fleksibel, smidig stylingcreme/-voks med kraftigt hold. Indeholder masser af bivoks for alsidig styling og smidig tekstur. Netlignende fibre giver mulighed for at forme håret på forskellige måder lige fra hanekam, twist, bølger, definering eller adskillelse. Stærk koncentreret pasta - en lille mængde rækker langt.

Hair Sculpting Lotion™ Stylinglotion Dette originale flydende stylingprodukt giver medium hold, fylde, tekstur, et holdbart resultat og kontrol. Genaktiveres let med varme eller vand og hjælper med at forebygge statisk elektricitet.

Super Sculpt™ Hurtigttørrende stylingglaze En hurtigttørrende stylingglaze, der giver et fleksibelt hold, og som kan anvendes i al slags hår til styling eller føntørring. Forsegler fugten, giver mere glans og optimal fylde.

Re-Works® Teksturcreme En alsidig stylingcreme, der gør det let at style håret mere end én gang. Giver en tydelig, fyldig tekstur og definerer og adskiller med en smidig, fleksibel finish.

Spray Wax™ Fleksibel tekstur Wax Works® Ekstrem tekstur En stylingvoks, der giver definition, kontrol og glans. For teksturer, hvor traditionel voks er for meget, og et almindeligt glansgivende produkt ikke er tilstrækkeligt.

Fast Drying Sculpting Spray™ Arbejdsspray Arbejdsspray, der former og giver glans og medium hold til alle hårtyper. Giver fylde, kontrol og glans. Fleksibel stylingharpiks med medium hold der indeholder en blanding af alger, jojoba og rosmarin, som gør håret mere glansfuldt og giver holdbar fylde.

Volumizing Spray™ Løft fra hårrødderne Indeholder en blanding af naturlig harpiks og panthenol for at øge størrelsen af hvert enkelt hårstrå. Dette unikke stylingprodukt giver blødt fyld til alle hårtyper. Stærkt koncentreret med en let, fintforstøvende pumpespray giver en jævn dosering. Bruges i små mængder.

En alsidig, voksholdig aerosolspray, som med sin fine forstøvning giver håret en flot satinfinish. Let at spraye i alle hårlængder og strukturer. Indeholder olie fra solsikkefrø, hvilket giver en vokset satinfinish.

Super Clean Spray® Finishing-spray En finishing-spray (aerosolspray) med medium hold, der med sin fine forstøvning giver fylde og glans til alle hårtyper.

Sculpting Foam™ Plejende mousse Den perfekte blanding af styling og pleje. Sculpting Foam gør det let at kontrollere og arbejde med bølget og krøllet hår. Eminent til både føn- og lufttørrede frisurer.

Creates VERSATILE LOOKS with a MEDIUM hold.


firm style finished. defined. modern. Super Clean Sculpting Gel® Maksimal kontrol

Dry Wax™ Tekstur og definition

Definerer frisurer med et kraftigt hold, der skal holde hele dagen. Perfekt til både vådt og tørt look.

En smidig, fleksibel stylingvoks. Indeholder blødgørende og plejende ingredienser giver en fleksibel finish.

Freeze and Shine Super Spray ® Finishing-spray En finishing-spray (indeholder ikke aerosol) med et kraftigt hold, som giver håret glans. Velegnet til alle hårtyper.

XTG® Extreme Thickening Glue (ekstremt volumengivende hårlim) Stærkt koncentreret, hurtigttørrende hårlim til de mere ekstreme frisurer samt korthårsfrisurer.

Super Clean Extra® Finishing-spray En aerosolspray, der med sin fine forstøvning giver et kraftigt hold, glans og fleksibilitet. Velegnet til alle hårtyper.


tea tree purify. invigorate. renew. Tea Tree Special Shampoo® Opkvikkende shampoo

Tea Tree Hand Soap™ Antibakteriel vask

Indeholder tea tree-olie, pebermynte og lavendel, der stimulerer sanserne. Kølende, forfriskende og opkvikkende. Indeholder en særlig kombination af ingredienser, der rengør håret, og tea tree-olie der hjælper med at fjerne urenheder, så håret bliver levende og skinnende. Giver en forfriskende kølig fornemmelse.

En lindrende og næringsrig antibakteriel sæbe med bakteriebekæmpende Triclosan og naturlig tea tree-olie. Magien af naturlig tea tree-olie, pebermynte og lavendel giver en skøn og opløftende duftoplevelse.

Tea Tree Special Conditioner Opfriskende balsam

®

En balsam, der styrker håret og øjeblikkeligt afhjælper filtret hår. Indeholder tea tree-olie, pebermynte og lavendel. Kølende, forfriskende og opkvikkende.

Tea Tree Hair and Scalp Treatment® Styrkende og lindrende En unik hårkur for både hovedbund og hår – soja, panthenol, E-vitamin og sheasmør plejer og beskytter håret, og salicylsyre rengør og forbedrer hovedbundens struktur.

Tea Tree Shaping Cream™ Stærk fleksibel struktur Stærkt, langvarigt og fleksibelt hold med satinfinish. Fleksibel harpiks tvinger håret i form og giver et langvarigt hold. Indeholder netlignende fibre der skaber en smidig definition eller adskillelse. Efterlader håret med en mat finish.

Tea Tree Shave Gel® Opfriskende barbergelé En tyk og lækker barbergelé for en tæt barbering og en frisk oplevelse. Denne næringsrige barbergelé giver en ren, tæt barbering, uden at huden kommer til at svie. Indeholder særlige hudplejende og fugtgivende ingredienser der hjælper med at beskytte huden.

Tea Tree Essential Oil Melaleuca Alternifolia Ren essentiel olie fra melaleuca alternifolia Ren essentiel tea tree-olie Lindrer kløe efter insektbid – blot et par dråber på et fugtet stykke vat kan fjerne kløen fra insektbid. Velegnet til akne og mindre hudirritationer. Tea tree-olie er et naturligt antiseptisk, desinficerende og antibakterielt middel, som er kendt for sine helbredende og lindrende egenskaber.

Tea Tree Body Bar® Vask og barbering En skøn, forfriskende sæbe med naturligt fremstillet tea tree-olie, som rengør i dybden. Indeholder små stykker persille, der skånsomt eksfolierer huden. Perfekt til vask og barbering.

Tea Tree’s natural extracts and rejuvenating scents turn your shower into a spa-like indulgence.


tea tree lemon sage awaken. refresh. energize. Lemon Sage Thickening Shampoo® Opkvikkende volumenopbygger

Lemon Sage Thickening Spray® Let stylebooster

En skånsom og dog effektiv shampoo, som med sit næringsrige skum giver et fyldigere hår. Panthenol beskytter håret og hjælper med at gøre det fyldigere. Sammen med citron og salvie giver tea tree-olie, lavendel og pebermynte en frisk, ren følelse og en frisk duft.

Med denne lette spray får håret fylde og kontrol, samtidig med at det bliver uimodtageligt over for fugt og får UVbeskyttelse uden at blive tynget.

Lemon Sage Thickening Conditioner® Frisk volumenopbygger Sammensat for at gøre det lettere at rede håret igennem. Håret får pleje, samtidig med at det bliver fyldigere og stærkere. Panthenol beskytter håret og gør det fyldigere. Sammen med citron og salvie giver tea tree-olie, lavendel og pebermynte en frisk, ren følelse og en frisk duft.

Lemon Sage Energizing Body Wash™ Opkvikkende vask En mild kropsvask, der lindrer huden og vækker sanserne, samtidig med at huden føles silkeblød og frisk på ny.

Lemon Sage Energizing Body Lotion™ Opkvikkende fugtgiver En lindrende, silkeblød bodylotion, der er rig på olie fra buritifrugten og naturlige ekstrakter af citron, salvie og tea tree-olie, giver fornyet fugt og beskytter huden mod frie radikaler


tea tree lavender mint calm. cool. quench. Lavender Mint Moisturizing Shampoo™ Fugtgivende og beroligende

Lavender Mint Moisturizing Conditioner™ Fugtgivende og beroligende

En mild og skånsom shampoo med et højt indhold af fugtgivende ingredienser og aminosyrer, som forbedrer hårets evne til at fastholde fugt og giver det styrke, glans og spændstighed.

Ekstremt næringsrige, fugtgivende og fugtighedsbevarende ingredienser yder førstehjælp til hår, der hungrer efter fugt, mens avocadoolie og hvedeprotein gør håret lettere at styre og forebygger spaltede spidser.


mitch

®

concentrated. high performance. modern. Double Hitter® Sulfatfri 2 i 1-shampoo og balsam Vask og pleje på én gang. Denne 2 i 1-kombination skummer effektivt op og efterlader håret velplejet og sundt med en frisk, ren duft. Velegnet til alle hårtyper.

Construction Paste® Elastisk hold med denne mesh styler Sæt håret, og skift look med det helt rigtige hold. Dette fiberholdige stylingprodukt er så smidigt, at man kan forme, adskille og definere alle hårtyper – uden at det drysser eller efterlader rester i håret.

Hardwired® Ekstra kraftig for maksimalt hold Strithår og ekstreme frisurer er ingen hindring for dette overskudsagtige stylingprodukt. Selv de vildeste frisurer kan laves med maksimalt hold. Håret bliver siddende, hvor det skal – uden at produktet drysser.

Barber’s Classic® Moderat hold/pomade, der giver ekstra meget glans Brug denne klassiske pomade til at skabe et glat, tilbagestrøget look eller til at få styr på krøllet eller bølget hår med masser af fleksibilitet og glans. Alt lige fra den elegante, forretningsmæssige stil til den ultra-seje anderumpe formes let med en kam eller fingrene.

Clean Cut® Medium hold/halvmat stylingcreme Få et clean-cut look med denne stylingcreme, der er nem at bruge, og som passer til alle hårtyper. Styrker hårets tekstur, så det bliver fyldigere. Håret kan formes igen og igen. Naturlig glans og nem finish sikrer et frisk, tjekket look.

Reformer® Teksturgivende produkt til stærkt hold/mat finish Giv håret volumen, og få styr på det med denne alsidige stylingpasta. Kraftigt hold og smidighed giver dig kontrol over håret. Den matte formel giver håret en mat, næsten vedligeholdelsesfri finish.

Steady Grip® Gelé til kraftigt hold/naturlig glans Få styr på en hvilken som helst frisure med denne ekstra kraftige gelé. Giver håret ekstra fylde, idet den former og deler håret og giver et langvarigt kraftigt hold. Drysser ikke og tørrer ikke ud. Den alkoholfrie formel giver håret en stærk og veldefineret finish med en naturlig glans.

Style isn’t born. it’s groomed. color-coded packaging indicatES medium, moderate OR firm hold, so guys can grab and go. Created just for men, MITCH makes great grooming easy.


paul mitchell pro tools

®

tm

style smarter, not harder DRYERS

Dry hair faster and create healthy, shiny results with Paul Mitchell Pro Tools dryers.

Express Ion Dry® TurboLight® Kraftig luftstrøm

Express Ion Dry® Hotlight™ Høj varme, Lav Vægt

En super let føntørrer med kraftig luftstrøm, ideel til et kraftigt hår. Mindsker tørringstiden og maksimerer sunde resultater.

Professionel kraftig føntørrer med høj varme for hurtigere føntørring.

• • • • •

1875 watt 3 temperaturer / 2 hastigheder Selvlåsende koldlufts knap Styling mundstykke Express Ion Complex ™

• • • • • •

1400 watt - ekstra støjsvag Lav vægt 2 temperaturer / 2 hastigheder Selvlåsende koldlufts knap Styling mundstykke Express Ion Complex ™

The Diffuser Krøllernes bedste ven Tørrer krøllerne blidt og skånsomt og levere flotte, bløde, spændstige krøller fuld af volumen.

• • • •

irons

Hurtigere tørringstid og sunde resultater Ventilerede fingerspidser løfter og definere fra rod til spids Bevarer krøllernes naturlige form Fås til Express Ion Dry® TurboLight®

Style hair faster and enjoy healthy, hydrated results with Paul MitchelL Pro Tools irons.

Express Ion Smooth® Vores #1 Bestseller

Express Ion Style® Frisørens favorit

Klassisk design, glatter håret indefra og ud, hurtigt og effektivt og efterlader håret med et sundt, skinnende og glansfuldt resultat. Varmer op til 200 Cº på kun 60 sek. 3 cm polstret keramiske plader Genvinder varmen på kun 5-sekunder Express Ion Complex ™

Ønskes håret glat, bølget, krøllet eller alt der imellem giver Express Ion Style® masser af muligheder. Efterlader håret utrolig glansfuldt 2,5 cm polstret keramiske plader Varmer op til 200 Cº på kun 60 sek. Genvinder varmen på kun 5-sekunder Express Ion Complex ™

• • • •

• • • •


Express Ion Curl® XL Flotte store krøller og bølger

Express Ion Curl® Proptrækkerkrøller eller bølger

Skaber smukke glansfulde bølger og krøller som holder længe 3,8 cm dobbelt keramiske varmelegemer. Digital temperaturkontrol og temperatur lås Opvarmer op til 200 Cº Express Ion Complex ™

Skaber perfekte glansfulde krøller og bølger Karamisk varmesystem sikre hurtig styling Digital temperaturkontrol og temperatur lås Opvarmer op til 200 Cº Express Ion Complex ™

• • • •

• • • •

Express Ion Curl® XS Ekstra tyndt krøllejern Super slankt design, kun 1 cm. tykt, skaber fjedrende glansfulde slangekrøller. Digital temperaturkontrol og temperatur lås Opvarmer op til 200 Co Express Ion Complex ™

• • •

Express Ion Complex ™ En blanding af vulkanske mineraler. 1) Infrarød varmeafgivelse trænger dybt ind og tørrer håret indefra. 2) Indeholder negativt ladede ioner, disse nedbryder vandmolekylerne og reducerer dem til en brøkdel af deres størrelse. Dette kan lade sig gøre fordi vandmolekyler er positivt ladede og derfor er tiltrukket af de negativt ladede ioner. Den varme luft fra føntørren har derfor nemt ved at gennemtrænge hvert et hårstrå indefra og ud.


stylist station essentials Straighten, sculpt and smooth strands with these styling essentials from Paul Mitchell® Pro Tools™ Express Ion Round® Str. S, M, L, XL Rundbørster af høj kvalitet med indbygget aluminium som opvarmes under føntørring, som fordeler varmen jævnt og fremskynder tørringstiden. Håret får en glattere overflade uden krus med et blankere udseende.

407 Styling Brush

413 Sculpting Brush En smal børste som hjælper med at forme og style håret. Friserer skånsomt vådt og tørt hår. Perfekt til føntørring

427 Paddle Brush En bred børste, som giver maksimal kontrol til et glat finish. hjælper med at skabe volumen under føntørring. Den er let og nem at style med. Perfekt til langt hår

Nylon børste, med afrundet design, perfekt til føntørring. Griber forsigtigt håret uden at trække, for at minimerer slitage.

Detangler Comb

Teasing Brush Giver masser af volumen til forskellige frisurer. Slankt design med 3 rækker af flerstrengede børster. Super god til tupering

Bredtandet kam som let friserer det våde eller tørre hår igennem. Perfekt i forbindelse med kurbehandling

Sectioning Clips Hårclips med mange muligheder. Antimicrobial plast, giver antibakteriel beskyttelse.

Slim Water Sprayer Slank aluminium flaske som fylder lidt. Lav vandindhold sikrer, at vandet altid er friskt.

ProStix Multi-funktionelt styling værktøj, ideel til indeling af håret og til at holde håret på plads. Sæt med 6 stk.

ProClips Hårclips med selvlåsende greb som holder på mere hår end traditionelle hårclips. Sæt med 4 stk.

Sectioning Comb Essential styling værktøj. Gør det nemt og hurtigt at friserer og inddele håret


PAUL MITCHELL PROFESSIONAL HAIR COLOR HEALTHY, VIBRANT HAIR COLOR IS THE BEST ACCESSORY Paul Mitchell the color XGTM ®

Forkæl dit hår med vores, lav ammoniak, permanente creme hårfarve, som er opbygget på en naturlig bivoks base. Paul Mitchell The Color XG er specielt designet til at være pålidelig og let at bruge, så professionelle frisører kan skabe et sundt, naturligt farveresultat med vitalitet og glans. Spørg din frisør, hvad Paul Mitchell The Color XG kan gøre for dit hår!

PAUL MITCHELL shines XGTM Velkommen til den nye generation af demipermanente, ammoniakfrie hårfarver. Denne creme farve er ideel til tone-i-tone farvning og gråhårs nuancering. Vores nye DYESMARTTM system, sikrer maksimal farve penetration og forudsigelighed for smukke resultater, som holder fra til 4 til 6 uger. Håret bliver sundt, glansfuldt og smukt.

PAUL MITCHELL BLONDE Paul Mitchell Blonde bringer innovation til lysnings processen og gør Blonderingscremerne hurtigere, blidere og mere pålidelig end nogensinde før. Med denne eksklusive lysnings teknologi, kan du opnå præcis den blonde nuance du ønsker.


WWW.PAULMITCHELL.DK © G&G Danmark A/S 2013 - All rights reserved - Please recycle

Paul Mitchell DK brochure 2013  
Paul Mitchell DK brochure 2013  
Advertisement