Page 1

GRAND OPENING TORSDAG D. 15. MAI Kl. 09.00 - 21.00

Kom først og få et gullkort!

GULLKORT

50%

FOR DE FØRSTE 50 KUNDENE

25%

*

Gjelder ikke nedsatter varer

PÅ ALLE ORDINÆRE VARER*

KONKURRANSE VINN: TØM BUTIKKEN PÅ 2 MIN. SE MER PÅ BAKSIDEN


ONLY gjerne vise deg vårt nye konsept! Du inviteres til en spektakulær åpningsfest i vår splitter nye butikk, hvor vi vil vise den lekre vår kolleksjonen. Vi har dessuten en hel masse tilbud som vil med sikkerhet få deg i et flott humør. Åpningen på Sørlandsenteret blir en fantastisk begivenhet fylt med happenings og gode overraskelser. På åpningsdagen holder vi åpent fra kl. 09.00 – 21.00 og her kan du selvfølgelig benytte deg av alle de flotte åpningstilbudene samt få 25% rabatt på alle ordinære varer. Eller være en av de 50 første kundene og motta et gullkort som gir deg muligheten til å handle alle varer til 50% rabatt. For en heldig vinder kan åbningsfesten blive endnu bedre. ONLY afholder en konkurrence hvor en heldig vinder kan tømme den nye ONLY butik på 2 min. helt gratis.

ONLY IS COMMING TO KARL JOHAN

Den nye ONLY butikken har også en avdeling på treningsklær fra ONLY PLAY til den sporty fashionista, som elsker å trene men ikke ønsker at det skal gå på kompromiss med hennes stil. På åpningsdagen får du som handler ONLY PLAY gratis drikkeflaske med i posen.

FASHION

Hos ONLY konsentrerer vi oss om å skape et unikt butikks miljø med fokus på de siste kolleksjoner og viktigst av alt: DEG. Det ses tydelig i vår Fashion-Forward kolleksjoner, det sesongens sterkeste trender blir vist frem på en inspirerende måte. Vi designer for deg og med deg i tankene. ONLYs flair for fashion og fokus på kunden ses også tydelig i de fysiske rammene av vår nye butikk, hvor ingenting er overlatt til tilfeldighetene. Vårt ønske er å inspirerer og gi deg en ekstraordinær shoppingopplevelse. shopping hos ONLY skal alltid være en fornøyelse!


CASA SS BUTTON TOP PRIS 149,JUST BE COOL TANK TOP PRIS 179,-

KORUF PANT BOX WVN PRIS 299,-

GRAND OPENING OFFERS GRUNCE STAR STUD 34 TOP PRIS 249,-

ROBYN SHORTS PNT PRIS 249,-


VINN KONKURRANSE

TOM BUTIKK PÅ 2 MIN. VINNEREN ER BESTEMT AV ÅPNINGEN

ONLY Oslo, Karl Johan

Skanne QR-kode og delta

JDK_