Page 1

Interview

Je kunt de dames maar zo tegenkomen in Harderwijk of omgeving. Marijke of Annemarie van Colors@Home Harderwijk op een bakfiets vol met collectieboeken. Voor vrijblijvend advies aan huis en met een dosis enthousiasme waar je spontaan vrolijk van wordt. Economische tegenwind? Daar merken zij niets van. Het gaat na de verbouwing van hun winkel zelfs beter dan ooit.

Winkel en etalage als visitekaartje Annemarie: “In 2011 hebben wij deze winkel overgenomen en verbouwd. Het resultaat is een lichte, frisse winkel waar je van buitenaf helemaal doorheen kunt kijken. Dat is ideaal, want onze winkel ligt aan een drukke rotonde waar veel mensen langslopen. Wij hebben de ontwerpen zelf gemaakt, Colors@Home liet ons hier grotendeels vrij in. De enthousiaste reacties van consumenten zijn geweldig!” Marijke: “Onze winkel en etalage zijn ons visitekaartje. We veranderen onze etalage één keer per maand, we merken dat consumenten hierop letten en hier zelfs op af komen.”

12


MARIJKE EN ANNEMARIE, COLORS@HOME HARDERWIJK

www.colorsathome-annemarie-marijke.nl

“Onze winkel en etalage zijn ons visitekaartje” Actieve promotie Marijke: “Wij zijn allebei erg enthousiast en helpen onze klanten heel graag. Mensen zijn blij met goed advies over de inrichting van hun interieur. Om meer mensen in onze winkel te krijgen flyeren we elf keer per jaar. Acht keer vanuit Colors@Home en wij zelf nog drie keer extra. We verspreiden per keer 17.000 flyers in de omgeving. We hebben elke maand een actie met 25% korting op raamdecoratie, vloeren, behang of verf. Deze acties lopen goed! Ook houden wij onze website bij en zijn wij actief op Facebook en Twitter.” Annemarie (lachend): “Tel alles bij elkaar op, en ons samen, ja dat werkt!” Mond-tot-mondreclame Marijke: “Wij gaan op onze bakfiets vol collectieboeken naar mensen voor compleet advies aan huis. Hierdoor, en ook door mond-tot-mondreclame, krijgen we steeds meer bekendheid. Wij merken dat

steeds meer mensen voor een complete inrichting of herinrichting van hun huis bij ons komen, terwijl ze eerder misschien alleen voor een blik verf kwamen. Wij hebben sinds kort zelfs aanbod in buitenzonwering, in samenwerking met Colors@Home Roel van der Zanden in Zeewolde.” Annemarie: “We vinden het ook ontzettend leuk om bij een klant thuis te gaan kijken als alles af is. We proberen dat altijd te doen, maar we hebben er helaas niet altijd tijd voor.” Nieuwe rolgordijnen collectie Annemarie: “Wij bezoeken ook beurzen, we zijn in januari naar Intirio in Gent geweest. We kunnen niet wachten op de nieuwe collectie rolgordijnen die we daar hebben gezien, die gaan mensen echt fantastisch vinden! We hebben al losse demo’s besteld, mensen willen stoffen altijd graag zien en eraan voelen. En misschien willen we ook wel zo’n leuke banier voor in de etalage!”

Heeft u ook een succesverhaal dat u wilt vertellen in het nieuwsbulletin? Mail dan naar ontwerpstudio@bece.nl.

13

Interview Harderwijk  

Leuk interview met enthousiaste detaillisten