Jaktia Magasin

Page 1


NYHED!

Browning Maral 4X –opdateret riffel for høj præcision og hurtige skud

UPCOMING! HEYMTysk rettrækker, kvalitet kan føles

TENDENSER

HIK Habrok en ny verden

TIPS OG RÅD Vi guider dig til det rette våben, optik og øvrigt udstyr

NORDENS STØRSTE JAGT- OG FISKEKÆDE - MERE END 150 BUTIKKER

Vi er med dig på det store eventyr.

Når morgentågen slynger sig over den forfrosne eng, og vintersolens første forsigtige stråler finder vej over horisonten. Når den mørkegrønne skovens stilhed pludselig forstyrres af raslen i buskene. Når rådyret endelig kommer i perfekt fokus gennem sigtekornet. Når adrenalinet suser i blodet. Når du, langsomt, trykker på aftrækkeren, og øjeblikket forvandles til dit livs største eventyr.

Det er der, i det øjeblik, vi hos Jaktia lever vores liv. I tanken såvel som i praksis. Det er der, vi gør en forskel - ved at dele vores lidenskab for jagt, fiskeri og friluftsliv i alle dets former.

Siden vi startede, har vores primære mål været at inspirere. Med vores erfaring og solide viden har vi vejledt alt fra nybegyndere til eksperter over hele Norden til sikrere, bedre og mere succesrige oplevelser i skov og mark.

Når vi nu tager det næste skridt på vores udviklingsrejse og forener vores kræfter med Interjakts, skaber vi noget endnu bedre for dig, med vores engagerede personale, der ser frem til at håndtere spørgsmål og bekymringer - store som små - og give råd og tips om alt fra de perfekte støvler til det mest fristende fiskegrej til den bedste kombination af riffel og kikkertsigte.

Vi gør dette gennem vores elskede kanaler på YouTube og på hjemmesiden, og vi gør det her i magasinet. Men mest af alt brænder vi for at gøre det ansigt til ansigt. Så hjertelig velkommen ind i en af vores butikker for at dele dine tanker eller dine jagthistorier. Vi er der, for kærligheden til eventyret, og for at gøre din vej derhen lettere og hurtigere. Velkommen til Jaktia!

1. JAKTIA AAHUS NYSTRØM

2. JAKTIA SKJERN KORSHOLM

3. JAKTIA LANGESKOV SIE-HUNTING

4. JAKTIA FUGLEBJERG LUNDEMØLLEN

5. JAKTIA HELSINGE GUN &

6. JAKTIA JYLLINGE SIE-HUNTING

Vi gør jagtoplevelsen større og bedre.

Jaktia tager naturligvis udgangspunkt i et bredt sortiment af førsteklasses produkter. Men udover det, tilbyder vi så meget mere end det. Vi er nordens største jagt- og fiskekæde, og vi er alle jægere og fisker ud til fingerspidserne, noget der både mærkes og følges, så snart du træder ind i en Jaktia-butik.

Vores produktsortiment er yderst nøje udvalgt. Udover det dette tilbyder vi noget endnu vigtigere: inspiration og viden. Hos os får du altid råd, eksperttips og nogle rigtig gode jagthistorier.

Vi er til for at gøre vores kunders oplevelse større og bedre - uanset alder eller hvor meget eller hvor lidt erfaring du har. Vores personale består af erfarne, dedikerede friluftsfolk, lystfiskere og jægere, der bruger hvert ledige øjeblik ude i skov og mark. De ved, hvad de taler om når de anbefaler et våben, et lokkekald, en kikkert eller et par støvler - alt hvad der kan forvandle dit næste jagt eventyr til den absolut bedste oplevelse.§

Velkommen til os!

Køb brugt jagtudstyr hos os.

Nogle gange kan brugt være det bedste valg. I Jaktias butikker tager vi gerne dit gamle våben og din gamle optik ind når du køber nyt jagtudstyr. Det betyder, at du næsten altid kan find en velassorteret sektion af brugte våben og kikkerter til gode priser i din Jaktia butik. Alle produkter er testet og fuldt funktionsdygtig. Hos jaktias butikker kan du også hurtigt finde og et udvalg af vores brugte produkter.

CLUB JAKTIA

Er for dig der ønsker mere viden, reportager, film og gode tilbud.

Få information om arrangementer og andre begivenheder som afholdes i din Jaktia butik. Vi sender dig relevante Jagtfilm i forhold sæson og tema, gennemgår nye produkter. og sender dig info om hvilke produkter der kan, skabe succes på din næste jagt etc.

ALT DETTE FÅR DU SOM MEDLEM I CLUB JAKTIA:

 Information om til aktiviteter, events og foredrag

 Få del i de nyeste produkter og de bedste tilbud

 Jaktia magasinet

 Informationer og nyheder i relation til din interesse

 Gratis medlemskab

Vores viden og oplevelse til din tjeneste.

Jaktia er mere end bare en butik, noget meget større end det blot en produktleverandør. Hos os bliver du en del af en familie, hvor vi deler erfaringer, viden og ekspertise. Ved at følge vores Jaktia Pro Teammedlemmer i deres egne kanaler får du, for eksempel adgang til masser af spændende oplevelser. Pro Teamet består af passionerede jagt- og fiske eksperter, som generøst deler deres bedste tips. Ved siden af vores ambassadører finder du altid råd og tips, samt produktnyheder på Jaktias egen digitale kanaler.

FØLG OS PÅ

RASMUS LILJEBLAD

Driver "Jaktpuls" på Youtube. Hans jordnære stil inspirerende jægere overalt i landet.

Følg med på Instagram: @jaktpuls

JOHANNA HEBERT

Er fra Dalarna. Hun sætter pris på alle Jagtformer, men helst sammen med nogen af sine syv jagthunde.

Følg med på Instagram: @johannahebert

JOAKIM MIKAELSSON

Tænker de fleste jagter er spændende, favoritten er nok elg og bjørnejagten med sine hunde.

Følg med på Instagram: @mikaelssonjoakim

MATHIAS PERSSON

Arbejder med jagt til daglig. Kan lide alt fra kaninjagt med til rævejagt, jagt med løse hunde og drivjagter.

Følg med på Instagram: @perssonmathiaz

DAVID SUNDELL

Hengiven jæger, videograf og fotograf, der konstant er på jagt efter nye oplevelser i skoven og mark.

Følg med på Instagram: @sundellhunting

Jaktpuls.

I vores kanal Jaktpuls kan seeren følge Rasmus Liljeblads jagt på den perfekte jagtoplevelse. Personligt, jordnære og spændende film, du bliver involveret i et væld af forskellige former for jagt rundt i Norden. Mere end 50.000 følger hvert trin, som Rasmus og hans hunde tager på forskellige jagter.

YOUTUBE.COM/JAKTPULS

Klik her og følg Rasmus på jagt i dag

WWW.YOUTUBE.COM/@JAKTIAAB

Klik her og få information og viden om vores produktsortiment.

HARIS BEGANOVIC

Rovfiskere, der nyder at være på Dalarnas dybe søer. Fisker mest aborre, gedde og sandart.

Følg med på Instagram: @harisbegan

AXEL STRANDBERG

Leder efter store gedder og Aborrer i Hälsingland søer, men udforsker hele tiden nye farvande og arter.

Følg med på Instagram: @axelstrandberg_

Jaktiakanalen.

I Jaktiakanalen præsenterer og tester Rasmus Liljeblad sammen med Jaktia Pro Team nyeste teknologi, nye våben, optik i alle dens former og meget mere. Her finder du også inspirerende og spændende fiskefilm fra forskellige steder rundt omkring i Norden. Jaktiakanalen byder også på produktvideoer og en masse tips og tricks og er altid åben for forslag. Har du nogle forslag til hvad du vil se eller noget du vil have banden til at teste, e-mail il jaktia@jaktia.se og skriv "Filmtips til Jaktiakanalen” i emnelinjen.

DANIEL FÄRDIG

Rovfiskere fra Småland, brænder for at fiskeri i alle dens former.

Følg med på Instagram: @dfardig

CHRISTOFFER BRUHN

Fisker helst gedder i dybe klare søer. Jager også hjorte og rådyr om efteråret.

Følg med på Instagram: @bruhn.christoffer

Opdel betalingen i op til 18md rentefrit

Bed om at betale med Jaktia Pay, næste gang du handler i en Jaktia butik. Du modtager herefter fakturaen på mail og her vælger du hvordan du vil dele betalingen op. Her er nogle eksempler på, hvad dine månedlige omkostninger vil være baseret på forskellige faktorer; købsbeløb og afdragslængder:

Eksempel: Handler for 36.000 kr. Månedligt afdrag 2.029 kr

Afdrag: 18 stk

Månedligt gebyr: 29 kr

Variabel debitorrente: 0 %

Monteringsgebyr: 0 kr

Effektiv rente: 0,97 %

i alt: 36.522 kr

Eksemplet er baseret på et køb den 15. dag i en kalendermåned og er beregnet 2024-05-06. Den effektive renten beregnes efter det svenske forbrugerråds generelle råd om forbrugerkredit. Eksemplet forudsætter, at renten og gebyrerne er uændrede i hele kreditperioden.

Kreditor: Resurs Bank AB (publ), Box 22209, 250 24 Helsingborg.

BEREGN DET MÅNEDELIGT BELØB HER

Scan QR-koden og indtast dit beløb og se hvad den månedlige pris bliver

JAKTIAS GAVEKORT

Giv et fantastisk eventyr i gave.

Jaktias gavekort er det perfekte gaven til jagt- fiske- og vildmarksentusiaster. Du køber gavekortet hurtigt og nemt på jaktia.dk, hvor du kan vælge det med et hvilket som helst beløb. Herefter angiver du, hvem der skal modtage kortet og hvornår han skal modtage den på sms eller mail. Du kan også købe fysiske gavekort ind nogen af vores butikker. Gavekortet er gyldigt i to år og er gyldigt i Jaktias fysiske butikker.

KØB DIREKTE HOS JAKTIA

Hos os finder du den rette riffel til hele jægerlivet.

Er du nyjæger, som snart skal vælge din første riffel? Eller har du været jæger i et stykke tid og ved præcis, hvad du vil have? Uanset hvad, er du kommet til det rette sted. Hos Jaktia finder du Nordens bredeste udvalg af våben til alle former for jagt og i alle prisklasser. Vi hjælper dig med at finde en jagtriffel, som du bliver tilfreds med, uanset jagtform.

Start gerne med at kigge igennem de følgende sider og se nærmere på vores våben fra kendte producenter. Uanset hvilken prisklasse du har i tankerne, fås en komplet jagtriffel med monteret kikkertsigte og lyddæmper til en meget god pakkepris. Du finder endnu flere våbenpakker i din nærmeste Jaktiabutik, hvor personalet gerne hjælper.

Hvilken kaliber passer til dig?

Flere af vores rifler fås i forskellige kalibre. Skal du jage kronhjort, vildsvin eller andet stort vildt, er det 308 Win, 30–06 og 9.3x62som er populære kalibre. Mange jægere supplerer med en kaliber .22 LR til træning og småvildtjagt.

Prøv geværet grundigt

Skæftet kan være lavet af træ eller syntetisk materiale. Hvad du foretrækker, handler om stil og smag. Det vigtige for, at du rammer rigtigt, er at kolbens form passer til din krop, så du hurtigt kan opnå en stabil anlægning mod skulderen og kinden inden skuddet. Prøv dig frem i butikken, indtil du finder et våben, der føles godt.

Vores personale hjælper dig med at finde det rigtige, uanset hvad du leder efter. Velkommen ind!

JAKTIA VÅBENPAKKE

Udvalgte, optimerede og prisvenlige. Et godt valg for dig.

1.

Lyddæmper

Lyddæmper beskytter ikke kun din hørelse. Den reducerer også rekylen, hvilket forbedrer din skydning. I vores våbenpakker medfølger velkendte kvalitetslyddæmpere, udvalgt til at passe til våbnet og fungere godt for de fleste jægere og jagtformer.

2. 3. 4. 5.

Kvalitetsvåben i enhver prisklasse

Grundlaget for Jaktias våbenpakker er altid velkendte kvalitetsvåben, udvalgt af erfarne jægere for at give dig førende funktioner og præcision til en virkelig god pakkepris, uanset hvilken prisklasse du foretrækker. Hvert pakke kan fås i en kaliber, der passer til din jagt.

Optik

Pris og kvalitet går ofte hånd i hånd, når det kommer til jagtoptik. I vores våbenpakker inkluderer vi altid robuste, vejrbestandige kikkerter eller rødpunktskikter fra velkendte producenter. Vælg våbenpakke baseret på den jagtform, du vil bruge det til, og den pris, du foretrækker, så sørger vi for, at du får et optimalt sigte.

Montage til optik

Der findes forskellige typer af montage. Afhængigt af hvordan du har tænkt dig at bruge dit våben, kan du enten bruge traditionelt fast eller QR montage, hvis du har til hensigt at skifte kikkertsigte efter behov.

Monteret og klar

Når du køber en våbenpakke hos os på Jaktia, inkluderer pakkeprisen naturligvis montering af beslag, sigte og lyddæmper.

Personliggøre dit våbenpakke

Hos Jaktia finder du alt fra ekstra magasiner til udskiftelige skæfter og våbenremme, så du kan personliggøre dit våbenpakke yderligere.

HEYM PRÆCISION

Tysk rettrækker fås i flere kaliber.

Et kvalitetsprodukt fra det tyske HEYM.

Piber bliver fremstillet af Heym selv i kold hammerret stål.

THUMBHOLE SKÆFTE

For højre stabilitet under skud afgivelse

SIKKER AFLADNING

Sikringen har to positioner, og våbnet kan åbnes i sikret tilstand.

HEYM SR30 ALLRANGER

Heym SR 30 låser med seks kugler i bundstykket. Låsen er testet med belastning på 8.000 bar / 116.030 psi. Lås konstruktionen sikrer, at våbnet ikke utilsigtet kan åbnes eller spændes under transport.

LAV AFTRÆKSVÆGT Single trigger 800g

5-SKUDS MAGASIN SOM TILBEHØR

Med 5 skud i magasinet er en klar fordel ved drevjagt

HEYM SR30 RANGER T

SR30 kommer med 14/1 gevind, pistolgrab og valnøddeskæfte. Med en totallænge 103cm og en vægt på 3100g er denne riffel også velegnet til pyrsch.

HEYM SR30 RANGERSIX

Pibe i koldhamret stål. aftrækkerbøjle og magasin i metal. Præcist aftræk med en aftræksvægt på kun omkring 800 g. Våbnet har en poleret overfladefinish på alle metaldele, alle ståldele er brunerede. I bla. 308W – 30.06 kan fås links.

WINCHESTER XPR

Prisvenlig riffel med god præcision.

Winchester XPR er en solid jagtriffel, der giver meget for pengene. En populær indgangsmodel med god præcision og godt udført detaljearbejde, der giver den nye jæger en god start på jagtlivet. XPR har været på markedet i nogle år nu og har fortjent sin plads blandt Jaktias våbenpakker.

JUSTERBAR KINDPUDE

Med den justerbare kindpude kan du nemt optimere din anlæg til højden på kikkerten

JUSTERBAR AFTRÆKKER

Aftrækkervægten kan justeres i flere positioner

WINCHESTER XPR JAKTIA EDITION

53 cm løb, fabriksgevind 14×1. Kaliber .308 Win. Aftagelig 3-skuds magasin. Mat sort skæfte i komposit med eller uden justerbar kindpude. Vægt 3,1 kg.

Winchester XPR Adj. med Aimpoint Acro C-2 3,5 MOA sigtekikkert, Stalon X108 lyddæmper, Weaver/Picatinny montage.

JAKTIA VÅBENPAKKE

SIKKER AFLADNING

Sikringen har to positioner, og våbnet kan åbnes i sikret tilstand.

5-SKUDS MAGASIN

SOM TILBEHØR

5 skud i magasinet er en klar fordel ved drevjagt.

JAKTIAKANALEN

Tjek filmen, så får du mere at vide om disse våben.

JAKTIA VÅBENPAKKE

Winchester XPR Adj. med Scandium X6 1-6x24i sigtekikkert, RCC Hunter lyddæmper, Steel Rings 30mm W, fast montage.

JAKTIA VÅBENPAKKE

Winchester XPR med Scandium X6 2-12x50i sigtekikkert, RCC Hunter lyddæmper, Steel Rings 30mm W, fast montage.

WINCHESTER XPR THUMBHOLE

Behageligt og stabilt greb om skæftet for forbedret præcision.

THUMBHOLE SKÆFTE I LAMINAT

Slagfast og slidstærkt laminatskæfte med behageligt, ergonomiskt pistolgreb for optimal præcision i skydeøjeblikket.

JAKTIAKANALEN

Tjek filmen, så får du mere at vide om disse våben.

WINCHESTER XPR THUMBHOLE JAKTIA EDITION

Tumhule skæfte, kaliber .308 Win, gevind M14×1, 3-skudsmagasin, vægt 3,5 kg, dobbelt rembeslag, kan aflades i sikret tilstand.

JAKTIA VÅBENPAKKE

Winchester XPR Thumbhole Brown, kikkertsigte Leica FORTIS 6 2-12x50i L-4a, montering Steel Rings 30mm W Fast, lyddæmper RCC Hunter.

BROWNING BLR TRACKER

Bøjlespænder med holdbar laminatskæfte med træmønster, forskæfte og pistolgreb har veludført netmønster for godt greb. 308Win, 47 cm løb, åbne sigtemidler, aftageligt 4-skuds magasin, cerakote-behandlet løb og lås. Vægt: 3,0 kg.

BROWNING MARAL 4X ULTIMATE

Sikker

og hurtig rettrækker.

SIKKER OPSPÆNDING

Våbnet er fuldstændigt sikkert, indtil mekanismen spændes op.

JUSTERBAR KOMPOSITSKÆFTE

Justerbar kindpude, tyk gummibagkappe med mulighed for længdejustering og grebspaneler i gummi for et fremragende greb.

HURTIGSTE RETTRÆKKER PÅ MARKEDET

Træk tilbage og slip - så tæt på en halvautomatisk som man kan komme.

JAKTIA VÅBENPAKKE

Browning Maral 4X Hunter Composite Black/Brown ADJ med Contessa Picatinnyskinne, kikkertsigte Leica FORTIS 6 2-12x50i L-4a, montering Steel Rings 30mm W Fast, lyddæmper Stalon X108 samt montering.

JAKTIA VÅBENPAKKE

Browning Maral 4X Hunter Composite Black/Brown ADJ med Contessa Picatinnyskinne, kikkertsigte Zeiss Conquest V4 1-4×24 (60), montering Steel Rings 30mm W Fast, lyddæmper RCC Hunter samt montering.

JAKTIA VÅBENPAKKE

Browning Maral 4X Hunter Composite Black/Brown ADJ, kikkertsigte Aimpoint Micro H-2 2 MOA, montering Weaver/ Picatinny skinne, lyddæmper RCC Hunter samt montering.

BROWNING BAR 4X

Populær halvautomat i opdateret udførelse.

Browning Bar 4X er et fremragende jagtvåben til dig, der ønsker en smidig og pålidelig halvautomatisk riffel med høj sikkerhed. Vi mener, det er en perfekt riffel til hundeførere eller drivjagt. Den kan også tilpasses efter dine ønsker med forskellige skæfter og sigtemidler.

SIKKER OPSPÆNDING

Sikker, manuel opspænding, våbnet ikke kan affyres, før hanen er spændt op.

LILLE REKYL

en effektive og pålidelige gas genladning betyder også, at rekylen er minimalt.

BROWNING BAR 4X HUNTER GRADE 3 – NYHED!

Mulighed for flere konfigurationer. Indenfor kaliber, sigte, baskyle. vist med skæfte i tyrkisk valnød, grade 3.

JAKTIA VÅBENPAKKE

Browning BAR 4X Composite adj, kikkertsigte Leica Fortis 6 2-12x50i L-4a, montering Warne skinner Steel Rings 30 mm Fast, lyddæmper RCC Hunter.

JAKTIA VÅBENPAKKE

Browning BAR 4X Composite adj, rødpunktsigte Aimpoint Micro H-2 2 MOA, montering Weaver/Picatinny Warne skinne, lyddæmper RCC Hunter.

NYHED!

Iridum semi lyddæmper fra Browning specielt til halvautomatisk riffler.

FORBEREDT TIL LYDDÆMPER

Udstyret med justerbar gasregulator og fabriksgevindløb M14×1.

SUPER FEATHER TRIGGER

Et aftrækkersystem, der leverer et kort og rent aftræk og bidrager til den gode ræcision

BROWNING X-BOLT SF COMPOSITE

Robust repeterriffel med kompositskæfte.

Alle X-Bolt er udstyret med Super Feather System. Det optimerede aftræk reduceres aftrækkerbevægelsen til et minimum for optimalt præcision.

JAKTIA VÅBENPAKKE

Browning X-BOLT SF Composite ADJ, kikkertsigte Leica FORTIS 6 2-12x50i L-4a, fast stålmontage 30mm, lyddæmper Stalon X10.

JAKTIA VÅBENPAKKE

Browning X-BOLT SF Composite ADJ, kikkertsigte Scandium X4 2,5-10x50i, fast stålmontage 30mm, lyddæmper RCC Hunter.

Udvalgte produkter kan variere i butikkerne. jaktia.dk

LYDDÆMPERE

Stilhed og præcision.

En almindelig påstand er, at en lyddæmper gør dig til en bedre skytte. Lyddæmperen reducerer faktisk løbets svingning, og den mindre rekyl gør skydningen til en mere glidende oplevelse, men den største fordel findes selvfølgelig i navnet - selve dæmpningen af lyden. Men hvordan ved man, hvilken lyddæmper man skal vælge?

Én eller flere?

Forskellige lyddæmpere er tilpasset forskellige kalibre. Så du bør sandsynligvis investere i flere dæmpere.

Valg af materiale

Stål eller aluminium? Stål er naturligvis tungere, men holder længere. Aluminium er betydeligt lettere, men har kortere levetid.

Kontroller præcisionen

Du bør altid prøveskyde med alle patroner, du har til hensigt at bruge, for at se, hvordan lyddæmperen påvirker din præcision. der vil i mange tilfælde være forskelligt træfpunkt med og uden lyddæmper.

Pas på dit udstyr

Tag altid lyddæmperen af våbnet og lad den tørre, helst med fronten nedad. Hvis den er bygget i moduler, bør du skille den ad, mens den tørrer. Rengør og smør gevindene med specielt lyddæmperfedt.

STALON X108

Indgår i en serie teleskopiske lyddæmpere til jagt og skydning i de fleste kalibre, fra .222 til .45. Kort forlængelse af våbnet og lav vægt, dæmpning på 30 dBc. Fleksibelt design med udskiftelige fronter. Diameter 49,1 mm. Længde 235 mm. Forlænger med 108 mm. Vægt 325 g.

STALON VICTOR

Superlet og kompakt dæmper, der giver en lyddæmpning på 26 dBc. Den smalle diameter gør den meget smidig at montere på våbnet. Til kalibre fra 5,7 mm (22lr) til .308 Win. Diameter 41 mm. Længde 222 mm. Forlænger med 127 mm. Vægt 290 g.

VANWARD ULTRA LIGHT BLACK

3D-printet titanlyddæmper, der sparer vægt uden at gå på kompromis med ydelsen. Måske verdens letteste lyddæmper til standardkalibre: .222–.338 og 9,3. Lyddæmpning 24–29 dBc. Diameter 42 mm. Forlænger med 140 mm. Findes i flere gevindtyper. Vægt 145 g.

VANWARD HUNTER BLACK

Let, slank lyddæmper i 3D-printet titan. Ideel selv med lavforstørrende kikkertsigter og i kombination med termiske sigter. Kalibre .22–.375. Lyddæmpning 27–31 dB. Diameter 42 mm. Forlænger med 130 mm. Findes i flere gevindtyper. Vægt 254 g.

VANWARD HUNTER PRO BLACK

3D-printet titanlyddæmper designet til at give maksimal lyddæmpning og rekylreduktion selv med magnumkalibre. Kalibre .22–.375. Lyddæmpning 33–38 dBc. Diameter 48 mm. Forlænger med 135 mm. Findes i flere gevindtyper. Vægt 295 g.

AIMSPORT TRITON NO. 4i

Robust og langtidsholdbar lyddæmper med rustfri indmad. Bedst egnet til den aktive jæger under bevægelig jagt, da den kun forlænger 110 mm og har en kompakt diameter på 44 mm. Kalibre .222–.375. Længde 220 mm. Vægt 350 g. Lyddæmpning 28 dBc i kaliber 30 (.308 Win).

AIMSPORT TRITON NO. 5i

Slidstærk og langtidsholdbar lyddæmper med rustfrit indre. Velegnet til varieret jagt, både bevægelig og for standskytter samt til dig, der stiller høje krav til præstationen. Kalibre .265–.375. Forlænger med 130 mm, diameter på 49 mm og en vægt på 420 g. Længde 240 mm. Lyddæmpning på 32 dBc i kaliber 30 (.308 Win).

RCC HUNTER

En smidig lyddæmper, der passer både til hundeførere og standskytt. På trods af sin lette vægt giver den en meget god dæmpning og udfører et fremragende stykke arbejde til en god pris. Kalibre .222–.375. Diameter på 45 mm, forlænger med 120 mm og vejer 320 g. Lyddæmpning ca. 30 dBc.

RCC CARBON 44 HUNTER

Perfekte lyddæmpere til den bevægelige jæger, med kort forlængelse for perfekt balance. Med monteret rustfrit stålnet for meget god dæmpning fra det første skud, ingen klang i grene og mindre varmeflimmer. Kalibre .222–.375. Diameter på 44 mm.

RCC F48

Frontmonteret modulær lyddæmper, der er meget fleksibel, hvor man let kan justere længden og tilpasse den til alle former for jagt og skydning. Der medfølger 6 stk. net i rustfrit stål, som man vikler mellem bafflerne. Dette giver en ekstremt god dæmpning allerede fra det første skud. Diameter på 48 mm, forlænger 70–140 mm. Vægt 330 g. Lyddæmpning ca. 34 dBc.

Udvalgte produkter kan variere i butikkerne. jaktia.dk

Du finder helt sikkert haglgeværet, du søger, hos os.

Jagt og skydning med haglgevær adskiller sig en del fra jagt med riffel. Når du som nyudklækket jæger skal vælge dit første haglgevær, er der nogle ting, der kan være gode at tænke på. Derfor vil vi på Jaktia gerne give tips og råd, der sikrer, at du bliver tilfreds med dit køb.

Det vigtigste er at sikre dig, at skæftet er tilpasset til dig.

Vær omhyggelig med skæftes højde, så du retter våbnet korrekt, når du ser målet over sigtet. Man siger ofte, at man "sigter med skæftet” når det kommer til haglgeværer. Derfor er det ofte en fordel at vælge et våben med justerbart skæfte. På den måde kan du også justere den i forskellige højder og opnå et bedre træfpunkt.

I Jaktias brede sortiment finder du helt sikkert et haglgevær, der passer perfekt til dig og som du vil være tilfreds med. På de følgende sider finder du våben i forskellige prisniveauer, og hos Jaktias butikker finder du endnu flere.

Haglgevær O/U, side-ved-side eller halvautomatisk?

Haglgeværet, med to løb over-under, er populært blandt mange jægere og sportsskytter. Et let håndterbart våben, der findes i mange varianter og prisklasser. Rekyl er håndterbar, og mekanikken er stille. Perfekt til fuglejagt og når du står ved en rævegrav.

Det klassiske haglgevær, med to løb side-ved-side, er et andet våben, som mange kan lide på grund af sit klassiske udseende.

Det halvautomatiske haglgevær, også kendt som haglautomat, er et alsidigt våben med en enkelt løb.

Hvilken kaliber passer til dig?

For haglgeværer er kaliberen 12/76 mest almindelig, hvor 12 står for løbsdiameteren og 76 for patronlængden. Kaliberen 20/76 er en mindre kaliber, der er et godt alternativ, hvis man ønsker et lettere våben.

Hvad er fordelen ved udskiftelige choker?

Med udskiftelige choker kan du nemt justere våbnets trangboring, dvs. den let koniske forsnævring forrest i løbet. På den måde kan du vælge en kombination af choke og haglstørrelse, der giver dig optimal tæthed og spredning af haglskuddene til det vildt, du har tænkt dig at jage.

Chokerne graderes mellem fuld choke (1 streger) og forbedret cylinder (5 streger), hvor ½ eller ¼ choke (3 eller 4 streger) normalt fungerer godt til de fleste typer jagt.

Personalet i din Jaktiabutik fortæller gerne mere!

Den korrekte choke giver

den perfekte træf.

Ved at vælge den rette choke får du præcis det træfbillede, du ønsker på den afstand, du skyder på.

Full-choke 10 m

Full-choke 25 m

Cylinder-choke 10 m

Cylinder-choke 25 m

Den mest almindelige måde at se choke-størrelsen på er:

MÆRKNING – TRANGBORING

FULL-CHOKE

CYLINDER-CHOKE

JAKTIAKANALEN

Scan koden og læs artiklen om haglskydning med Mathias Persson.

Se filmen, så finder du ud af mere om Browning 525 Citori.

BROWNING 525 CITORI SWEDEN EDITION

Solid haglgevær med justerbar kindpude.

Valnødskæfte, grade 2, skæftelængde på 37,5 cm. Justerbar kindpude. Kaliber 12/76, løbslængde på enten 71 eller 76 cm. Backbore løb for mindre opstigning af piben. Vægt 3,3 kg. 4 Invector Plus-choker, chokernøgle og kuffert medfølger.

BROWNING 525 COMPOSIT

Robust nyhed i komposit.

Et våben med stålgodkendte back bore-piber og fem choker, en justerbar kolbe i komposit med Inflex II bagkappe, en graveret lådekasse i moderne design, og en vægt på 3,5 kg for bedste balance. Uanset om du står på banen eller er ude i de mest udfordrende jagtmiljøer, er dette haglgevær noget for dig.

BROWNING B725 GAME

Så elegant som en haglgevær kan blive.

Kolben er lavet af valnøddetræ, klasse 3, med en længde på 37 cm. Kaliber 12/76, med en piplængde på 76 cm. Backbore-piber. 5 Invector DS-choker, chokenøgle og kuffert medfølger. Findes i højre- og venstrehåndsudgaver. Vægt på 3,3 kg.

JAKTIAKANALEN

EJEKTOR OG UDSKIFTELIGE CHOKES.

BROWNING B525 LAMINATED

En stærk haglbøsse i høj kvalitet.

En stærk haglbøsse der er bygget i høj kvalitet til at holde i mange år både på jagt og skydebanen. B525 Sporter Laminated har med dens lamineret skæfte et sporty udtryk, som passer godt til skydebanen. Det justerbare skæfte gør det muligt at indstille skæfteryggens højde og geværet er som altid med single trigger, ejektor og udskiftelige chokes. Med den justerbare aftrækker får du mulighed for at indstille aftrækkeren præcis til din finger.

Udvalgte produkter kan variere i butikkerne. jaktia.dk

ATA SP BLACK

Robust og prisvenlig haglgevær.

Valnødskæfte, grade 2, kolbelængde 34-37,5 cm.

Kaliber 12, løbslængde 66, 71 eller 76 cm. 76 mm patronkammer. Ejektor og ventileret sigteskinne.

Vægt 3,2 kg. 5 chokere og chokenøgle medfølger.

Højre- eller venstrehåndsudgave med fast eller justerbar kindpude.

JAKTIAKANALEN

Kaliber 12/76, vægt 3,4 kg, løbslængde 71 cm, samlet længde 115 cm, 5 stk. MC-choker medfølger.

Se filmen for at finde ud af mere om ATA SP1 Black.

SCANDIUM J12

Prisvenlig haglgevær med Adj kindpude.

En smuk, justerbar haglgevær designet med fine graveringer og netmønster for at give et sikkert greb. En fremragende følgesvend til jagt og sportskydning. Til dig der søger et haglgevær med det lille ekstra. Med en løbslængde på enten 71 cm eller 76 cm, sidelukker med gravering i 24 karat guld og hardcase. Olieret skæfte i tyrkisk valnød.

SCANDIUM J10 FOX

Prisvenlig haglgevær i robust udgave.

Tåler hårdhændet brug og det naturlige valg for dig, der driver f.eks. havjagt eller gå med hund. Med en løbslængde på enten 66 cm eller 71 cm, sort syntetisk skæfte og en solid stållås er J10 Fox en velpræsterende arbejdshest, der er helt rigtig prismæssigt.

Udvalgte produkter kan variere i butikkerne. jaktia.dk

Med en halvautomatisk

får du mindre rekyl.

Da mekanismen bruger gastrykket eller rekylen til at føre næste haglpatron frem. Hvis du jager i skjul, vil du sandsynligvis også sætte pris på at kunne lade neden fra.

BROWNING MAXUS 2 WOOD BLACK GOLD 12M

Maxus 2 Wood Black Gold er skabt til dem, der mener, at skønhed ligger i kontrasten Det fine valnøddetræ i klasse 3 fuldender et haglgevær, der ser ud til at blive en klassiker. Invector Plus choke. 12/76.

BROWNING MAXUS II COMPOSITE BLACK

Den lave rekyl sammen med hurtig repetering gør, at dette våben aldrig lader dig i stikken. Våbnet leveres i kuffert sammen med fem choker, shims til skæfte tilpasning, Inflex II bagkappe samt skæfte forlængelse. Kaliber 12–89. Vægt 3,25 kg.

BROWNING MAXUS 2 CAMO MAX5 12M 3.5

Et design der er excellence til jagt på ænder og gæs. Geværet er belagt med Max 5 camouflagefilm, den mest effektive camouflage til vandfugle. Det har en super-magnum kammer, så du kan skyde med 70 mm - 89 mm patroner.

JAKTIAKANALEN

Se filmen for at finde ud af mere om SX4

WINCHESTER SX4

Skæfte i syntetisk materiale, kolbelængde på 36,2 cm. Findes i kaliber 12/89, løbslængder på 66, 71 og 76 cm. Med rekylstyringssystemet Inflex Technology Recoil Pad. Vægt på 2,9 kg. 3 chokere, chokernøgle samt 2 stk. 7 mm forlængelseskiler medfølger. Winchesters haglgeværer har Inflex II bagkapper.

SCANDIUM JA12 ADJ

Med løbslængder på 71 og 76 cm, høj fast rib og 3 medfølgende forlængede MC-chokes, vil dette gevær passe perfekt til både sportskytten og jægeren. JA12 ADJ er også en fryd for øjet med sit træskæfte, stålgrå cerakote-lås og elegante detaljer. Et perfekt valg for dig, der kræver det lille ekstra fra en halvautomatisk.

ATA NEO

Syntetisk skæfte, kolbelængde på 36,5 cm. Kaliber 12, løbslængde på 66 cm. Vægt 3,1 kg. 5 chokere, chokernøgle og kuffert medfølger.

Udvalgte produkter kan variere i butikkerne. jaktia.dk

FABARM AXIS RS12 GREY SPORTING

En af de specielle kendetegn for Fabarms kvalitet er deres løb kaldet TRIBORE HP, der alle bliver lavet på fabrikken i Italien. Løbene er borede og lavet med lange koniske overgange fra kammeret til mellemløbet, som er det man kalder ”Over Bored” med en diameter på 18,7 mm mod traditionelle løbsdiametre på 18,4 mm, for til sidst at ende med en lang konusovergang til chokesene, der ligeledes er specielle med en længde på 82 mm. Sporting 12/76, ST,E, 76cm løb,5/c,kuff.

FABARM AXIS RS12 BLACKSPORTING

Alle løb prøveskydes med den nyeste ammunitionstype på markedet for at sikre altid at være med på tidens trend. Som den eneste fabrikant i verden tester Fabarm sine løb til 1630 BAR. 12/76, ST,E, 76cm løb,5/c,kuff.

SCANDIUM S12 DOUBLE TRAP

Designet til seriøse skytter med justerbar High Rib, trapskæfte og forlængede chokere. Justerbar skæfte og bred forskæfte i tyrkisk valnød giver en behagelig anlægning og sikkert greb. De forlængede chokere giver mulighed for fleksibel skydning. Findes med 76 cm eller 81 cm løb. Kaliber 12/76.

SCANDIUM S12 SPORTING

Perfekt afbalanceret sportsgevær med justeringsmuligheder for optimal tilpasning. Ventilerede løb med ekstra bred sideplade og fiberoptisk korn. Justerbar skæfte i tyrkisk valnød grade 2 med speciel finish for ekstra modstand mod regn og snavs. Leveres med 5 forlængede chokere. Kaliber 12/76. Findes også i venstrehåndsudgave.

ATA SP SPORTING JAKTIA EDITION

Skæfte i træ med justerbar kindpude. Kal. 12/ 70 mm patronkammer. Løbslængde på 71 eller 76 cm. Løbsvælger, 5 chokere. Ejektor og bred ventileret skinne. Aftageligt aftræk med mulighed for at justere trykket og aftrækker. Vægt 3,6 kg.

Udvalgte produkter kan variere i butikkerne. jaktia.dk

JAKTPULS

Se videoen, træning med luftvåben er for alle

En sjov skydeoplevelse for alle.

Konkurrer, træn eller bare hav det sjovt. Luftvåbenskydning kan dyrkes på mange måder, men det passer til alle, der værdsætter enkelheden ved at skyde uden at skulle have jagttegn. Vi har alt fra halvautomatiske luftpistoler, fjederdrevne break-barrel rifler til tryklufts-drevne PCP-våben med en utrolig effekt og præcision.

BENJAMIN MARAUDER SYNTETISK

Marauder PCP er et amerikanske producent topkvalitets luftvåben. PCPsystemet fyldes via speciel PCP-pumpe eller godkendt dykkerflaske. Når cylinderen er fyldt til max 200 bar, kan der afgives ca. 60 skud, 10-skudsmagasin, justerbar kindpude og to-trins justerbart aftræk. 4,5MM 335m/s PCP (10skd).

CROSMAN 1077

BENJAMIN TRAIL MARK II PISTOL

Crosman Nitro gascylinder teknologien betyder at pistolen ikke har nogen spændefjeder, men lille gascylinder som leverer ca. 190m/s med PBA 4,5 hagl. 4,5mm 198m/s

Et luftdrevet gevær med et 12-skuds magasin til 4,5 mm diaboler og muliggør hurtig og meget sjov skydning. 1077 er et kort og let gevær med rillet løb og kompositkolbe, der også passer godt til yngre skytter. Vægt kun 1.570 g. Udgangshastighed ca. 190 m/s.

HATSAN AIRTACT ED PAKET

Let at skyde med og prisvenligt gevær med tommelfingerhuls skæfte og automatisk sikring. Komplet med 4×32 kikkertsigte med parallaksejustering fra 10 m. 199 m/s.

H&N FIELD TARGET TROPHY 4,5 mm (500 stk.)

HATSAN JET I RG LUFTPISTOL/GEVÆR

PCP, 250bar, 4,5mm, 197m/s, Sort luftcylinder.

EVELOX PORTABEL PCP-KOMPRESSOR NYHED!

Lille kompakt højtrykskompressor, der fylder PCP-pistoler og mindre trykbeholdere til 300 bar. Drives af 220 V AC og 12 V DC.

Driver du Jaktias næste butik?

Er du et forretningsorienteret menneske, der elsker at møde mennesker og yde den bedste service, er en god leder og som har passion for jagt og natur - så er du den, vi leder efter! Som Jaktia-franchisetager får du den støtte og support, du skal bruge for at kunne starte en helt ny butik eller omdanne din eksisterende butik til en Jaktiabutik. Vi hjælper dig hele vejen og tror på, at det skal være sjovt, rentabelt og nemt at drive en Jaktia butik.

Jagt og outdoor er en industri, der er i hastig vækst. Ligesom Jaktia er. I dag er vi Europas største detailkæde for jagt-, fiskeri-, hunde- og fritidsudstyr. Men vi vil mere. Vil du med på rejsen? Vi søger franchisetagere med næse for forretning og service, som vil være en dele vores succeskoncept.

Kontakt Lars Martinsson (jaktia@jaktia.se), Administrerende direktør hos Jaktia, og du får alt, hvad du behøver for at træffe en god beslutning.

AMMUNITION TIL RIFLER

Her finder du den rigtige kugle til jagt og træning.

Den, der ønsker at finde den rigtige kugle i det store udvalg af jagtammo, har en række faktorer at tage hensyn til: Typen af vildt, jagtform, forventet skydeafstand, risiko for kød- eller pelsbeskadigelse, kaliber, blyfrit, og meget mere. Nogle gange kan det føles trygt at fortsætte med den kugle, man skød med første gang man lavede en perfekt træf. Når du ønsker at prøve noget nyt, kan du altid få råd af personalet i din Jaktia-butik.

Uanset hvad du jager, er idealet, at det første skud er dødbringende med det samme, og at vildtet dør hurtigt og så smertefrit som muligt. Du øger chancerne for succes ved at sikre dig, at du har et velholdt og velindskudt våben og en god del praktisk øvelse fra skydebanen med dig ud i skoven. Hvis du føler, at du burde øge træningsmængden med dit våben, kan du skyde betydeligt mere for de samme penge med øveammunition.

WINCHESTER Amerikanskproduceret ammunition i topkvalitet.

Over 150 år har Winchester været et af verdens mest kendte og respekterede mærker inden for våben og ammunition til jagt og sportskydning. Hos Jaktia har vi udvalgt nogle af de bedste og mest populære jagtkugler fra Winchester til vores sortiment.

BLYFRI

WINCHESTER EXTREME POINT

COPPER IMPACT

Blyfri jagtkugle med solid kobberkerne og høj restvægt.

Med alle de ballistiske fordele, der gjorde Winchesters Extreme Point Lead til en succes, tilbyder Copper Impact en ny design, der minimerer fragmentering ved træf, hvilket giver maksimal penetration og høj sandsynlighed for, at kuglen passerer direkte igennem målet - på afstande op til 400 m. Alt i alt resulterer dette i imponerende slagkraft og energioverførsel, perfekt til jagt på mellemstort og stort vildt, selv i situationer, hvor blyammunition er forbudt.

OVERLEGEN STOP EFFEKT Kobberkuglens polymerspids har en stor diameter for hurtig energioverførsel og stopkraft.

FEDERAL

Federal er amerikansk kvalitetsammunition

siden 1922.

Federal er specialister inden for ammunition og har gennem årene blandt andet fremstillet ammunition til finkaliberede våben til US Army. Hos Jaktia finder du et udvalgt sortiment af nogle af Federals bedste jagtkugler til skandinavisk vildt.

FEDERAL BARNES TSX BLYFRI

Er en kobber jagtkugle med god ekspansion, selv på lange afstande.

Denne storvildskugle er udviklet til også at ekspandere også på meget lange afstande. Den hul spidsen sikrer hurtig ekspansion uden at kollapsere ved høje hastigheder. Den bageste del er helt massiv og sikrer dyb penetration med høj restvægt - selv ved hård modstand. Det er den perfekte hjortejagts kugle, som svulmer op til mere end dobbeltdiameteren på normale danske jagtafstande.

FEDERAL TROPHY COPPER BLYFRI

Er en jagtkugle med kraftig ekspansion og høj restvægt.

En kugle i verdensklasse, konkurrerende med det aller bedste fabriksladede ammunition på markedet. En moderne kugle med høj ydeevne til en fornuftig pris. kobber kugle, som giver en fantastisk kombination af høj restvægt, ekspansion og chokvirkning.

PODIUM TXRG MONO

Er en blyfri jagtkugle med en solid kobberkerne og god ekspansion.

En moderne, meget effektiv design med en ny spids for en flad kuglebane og maksimal bevaret energi. Kuglens solide kobberkonstruktion maksimerer vægten. For at opnå maksimal præcision har TXRG Mono en strømlinet boat tail-kugle med plastspids. Kuglens hastighed er tilpasset til at opnå en kontrolleret ekspansion, høj restvægt og dybest mulig penetration i dyret.

PODIUM FMJ (FULL METAL JACKET)

Super pris hos Jaktia.

Øvelsesammunition fra Podium tilgængelig i flere kalibre. Perfekt til skydebiografen, elgbanen eller træning.

BLYFRI

HØJ RESTVÆGT

Den solide kobberkugle giver en kontrolleret ekspansion og opretholder dermed en høj restvægt. Udvalgte produkter kan variere i butikkerne.

SELLIER & BELLOT

Er en tjekkisk ammunitionproducent med en historie på over 200 år.

Grundlagt allerede i 1825, har Sellier & Bellot opnået anerkendelse for at producere ammunition med god ydeevne til en attraktiv pris. Til Jaktias sortiment har vi udvalgt to af deres mest interessante kugler - en blyfri jagtkugle og en helmantlet kugle til øvelsesskydning.

BLYFRI

SELLIER & BELLOT EXERGY

BLUE KOPPARKULA

Er en blyfri jagtkugle med en solid kobberkerne og god ekspansion.

Solid kobberkugle designet til at sikker gennemskud, med høj restvægt for mindre beskadiget kød, selv på det største vildt.

SELLIER & BELLOT FMJ

Er en helmantlet blykugle til øvelsesskydning.

Helmantlad kugle med standardkerne af bly med metalbeklædning, specielt udviklet til øveskydning. Leveres i en økonomisk og let håndterbar emballage med 50 patroner i hver.

LAPUA Er en finsk producent kendt for sin høje kvalitet og passion for præcision siden 1923.

Blandt jægere er Lapua velkendt for deres kugler, ammunitionskomponenter og patronhylstre til håndladede patroner. Uanset om du vælger en blyfri eller traditionel jagtkugle fra Lapua, får du præcisionen med i købet.

LAPUA NATURALIS

Er en blyfri jagtkugle med en solid kobberkerne og maksimal restvægt.

Kuglen er designet og fremstillet af kobber. Materiale, design og den kontrollerede ekspansion sikrer en solid og næsten ikkefragmenterende projektil med en restvægt, der er næsten 100% af den oprindelige vægt, selv efter at have ramt ben.

LAPUA MEGA

Er en kugle til jagt, som er Bondad sammen med en Soft Point-spids til udlands jagten.

Lapua Mega er en soft point-kugle til jagt. Den er konstrueret som en traditionel blykerneprojektil, hvor kernen er mekanisk låst til kobber frakken. Den bruges til al europæisk vildt.

Udvalgte produkter kan variere i butikkerne. jaktia.dk

AMMUNITION TIL SALONRIFFEL

Bevar skarpheden året rundt.

For at blive en sikker jæger og en dygtig skytte kræver det træning. Vi har et stort udvalg af ammunition til småvildt og træning, der er tilpasset dig med høje krav. Gør som Rasmus og hans venner Peter og Mathias. Scan koden og vær med til en lille konkurrence mellem vennerne.

JAKTIAKANALEN

Se videoen for at lære mere.

SELLIER & BELLOT PISTOLAMMUNITION

Prisvenlig og værdsat patron til både trænings- og konkurrenceformål. Findes i flere kalibre.

FEDERAL PREMIUM PUNCH 22LR

Hurtig og robust kugle, der både trænger dybt ind og ekspanderer.

FEDERAL CHAMPION CPHP 22LR

FEDERAL 22 WMR FMJ
WINCHESTER SUBSONIC HP 22LR
WINCHESTER SUPER-X FMJ 22WM
WINCHESTER SUBSONIC ROUNDNOSE 22LR
WINCHESTER SUPER-X JHP 22WM
WINCHESTER VARMINT HV V-MAX 17HMR
WINCHESTER SUBSONIC MAX HP 22LR
WINCHESTER SUPER-X 17HMR
WINCHESTER SUPER-X COPPER PLATED LRN 22LR
CCI MAXI-MAG FMJ 22WMR
CCI GAME POINT SP 17 HMR
CCI MINI-MAG HP 22LR
CCI FMJ 17 HMR CCI 22 STD 22LR
CCI GAMEPOINT JSP 22 WMR
CCI SUBSONIC CP HP 22 LR
CCI TARGET MINI-MAG CP RN 22 LR
CCI V-MAX 22 WMR
CCI VELOCITOR CP HP 22LR
CCI PISTOL MATCH LRN 22 LR
CCI V-MAX 17 HMR
CCI STINGER
S&B 22LR CLUB
S&B 22LR SUBSONIC HP
S&B 22LR HVHP

Forøg dine chancer for en vellykket jagt.

For en gennemført vellykket jagt er det klogt at vælge haglpatroner med omhu. Der er flere faktorer, der afgør, hvilken patron der passer til netop dit våben.

Hvis du er en ny jæger, kan det være en god idé at afprøve forskellige mærker og ladninger på skydebanen sammen med forskellige choker for at finde dine optimale haglpatroner til forskellige jagtformer.

Vælg haglstørrelse efter det vildt, du har tænkt dig at jage. Med en grovere størrelse har hvert hagl større effekt på målet, mens en mindre haglstørrelse giver dig flere hagl i patronen og dermed større dækning. En tommelfingerregel er derfor at vælge den mindste haglstørrelse, der stadig giver tilstrækkelig effekt på vildtet.

Blyfrie alternativer til stålhagl

Som et alternativ til stålhagl findes der også patroner med hagl lavet af kobber, bismuth og tungsten, med forskellige egenskaber. (Bemærk, at både bismuth og tungsten kræver, at våbnet er godkendt til stålhagl.)

 KOPPER En blød metal, der vejer cirka det samme som stål. Et godt haglmateriale. Patroner, der er ladet med standardtryk, kan bruges i alle våben.

 BISMUT/VISMUT Et dyrt, relativt hårdt og ret skrøbeligt materiale, der er næsten lige så tungt som bly. Passende, hvis du ønsker at fortsætte med at jage som du plejer med blyhagl.

 TUNGSTEN/VOLFRAM Meget dyrt og meget hårdt materiale. Hagllegeringer med tungsten har næsten samme densitet som bly. Giver lidt længere maksimalt skydeafstand.

WINCHESTER Haglgeværammunition

Med 150 års erfaring er Winchester en af de største amerikanske producenter af haglgeværammunition.

kan du altid stole på.

WINCHESTER ZZ CANARD

Er en stålhaglspatron designet til jagt på fugle i vådområder.

Med en hastighed på 440 m/s er disse patroner blandt de hurtigste patroner i Winchesters stålsegment. Den høje hastighed er afstemt med en relativt lav ladning, hvilket resulterer i lav rekyl. Hvert hagl har et tyndt beskyttende lag af tin for at modvirke rust.

TUNET

Kombinerer tradition med innovation.

Siden 1933 har Tunet været dedikeret til fremstilling af hagelpatroner og har kontinuerligt arbejdet på at udvikle patroner til specifikke formål, så du kan finde noget, der passer til enhver lejlighed.

TUNET UNIVERSELLE STEEL 7/24

Er populær blandt sportskytterne.

Denne stålhagelpatron af høj kvalitet er designet til den kræsne sportskytte og er samtidig tilgængelig til en overkommelig pris. Patronen er fremstillet af Nobel Sport, en af Frankrigs og verdens største og mest anerkendte ammunitionsfabrikker.

GB BISMUTH – NYHED!

Blyfri hagelpatron til jagt i vådområder.

Højtydende hagelpatron med bismuth, som er det alternativ til at ved jagt i vådområder. Bismuth er blødere end både stål og kobber og kan anvendes i alle almindelige haglgeværer. 36 g.

TUNET SOFT COPPER

En meget god erstatning i stedet for stål til jagt.

Perfekt alternativ til stålhagl. Dette, da kobberhaglet er blødere, udsender de mere energi i vildtet og fungerer derfor bedre selv på lidt længere afstande end stålhagl. Bør kun bruges i haglgeværer testet for stålhagl.

GB ECO WAD

Hagelpatronen du kan være grøn med.

Stålpatronen med ECO WADfyldningen er 100% biologiskt nedbrydelig, med alle tilsætninger af vegetabilsk biomasse. Den bidrager også med positive næringsstoffer til jorden (CO2, mineralsalte og biomasse). I vand nedbrydes fyldningen på 24 timer (endnu hurtigere hvis vandet bevæger sig). Ude i naturen kan det tage op til 30 dage, før den er fuldstændig nedbrudt. Hylsteret er varmeforseglet for at forhindre fugtindtrængning. 32 gram, cirka 410 m/s.

Et godt vedligeholdt våben øger dine chancer for en vellykket jagt.

Synes du det er svært og kedeligt at vedligeholde dine jagtvåben? Med de rette værktøjer bliver det både lettere og sjovere samtidig med, at det går hurtigere.

Regelmæssig våbenpleje er afgørende for at bevare våbnets funktion, præcision og sikkerhed intakt, samtidig med at det forlænger levetiden for løbet, mekanismen, magasinet og skæftet.

Der er mange våbenplejeprodukter at vælge imellem på markedet i dag. Det vigtigste er at finde en spray, der har en rengørende funktion (uden at ætse) for at fjerne restprodukter fra løbet, som er en af de vigtigste dele af våbenplejen. Udover en spray har du brug for en rensestok med nylonbørste, messingbørste, og rengøringsklude.

Kort sagt, gør sådan her:

 Start med at tørre løbet af med en rengøringsklud for at fjerne løse partikler i løbet.

 Spray rigeligt med Brunox Turbospray i løbet. Brug nylonbørsten på rensestok til at fordele olien indvendigt.

 Lad det virke i 20-30 minutter. Træk derefter messingbørsten gennem løbet ud gennem mundingen. Gentag processen. Gør dette cirka 20 gange. Tør af borsten med en rengøringsklud så smuds ikke trækkes tilbage gennem løbet.

 Skift til rensestokken med rengøringsklud og træk den gennem løbet. Fjern den beskidte klud og træk

tilbage. Brug en ny klud hver gang for at undgå at føre smuds tilbage ind i løbet. Gentag, indtil den sidst anvendte rengøringsklud er helt ren efter at have været trukket gennem løbet. Færdig!

Hvis du ikke har tid eller energi til at rengøre: Efter hver jagt skal du i det mindste sørge for at sprøjte Brunox Turbospray rengøring ind i løbet og på ydersiden af våbenet for at fjerne fugt. Opbevar våbnet i våbenskabet med løbet nedad i en plastikbeholder, der opsamler overskydende olie. Gennemfør så våbenplejen, når du har tid og lyst."

HUSK AT TRÆKKE LØBET RENT MED RENSESTOKKEN OG KLUD INDEN DU BRUGER VÅBNET IGEN!

TIPTON GUN VISE

Er et våbenvedligeholdelsesstativ, hvor du nemt kan fastgøre dit våben. En ergonomisk måde at lette rengøring og vedligeholdelse. Belagt med et slidstærkt og ikke-reaktivt beklædning, der modstår kraftige rengøringsmidler."

BRUNOX TURBOSPRAY

Er en rengøringsspray, der opløser krudt (selv sortkrudt), bly, tombak, kobber og nikkelrester. Sprayen oxiderer ikke, er fri for silikone, PTFE og grafit. 300 ml.

BRUNOX LUB & COR SPRAY

Er en testvindende våbenolie, der garanterer optimal smøreevne og overlegen korrosionsbeskyttelse. Fri for nanopartikler, silikone, PTFE og syrer. 400 ml.

SCHERELL'S SHAFTOL STOCKOLIE

Er designet til at behandle træskæftet, beskytte det mod fugt og øge dets holdbarhed samtidig med at give det ekstra glans. Scherell's stockolie er lavet af 100% naturlige ingredienser og er miljøvenlig uden opløsningsmidler.

Findes i farverne Lys, rødbrun, mørk, ekstra mørk og Premium Gold, 50 ml.

TIPTON VÆRKTØJ TIL RENGØRING AF

PIBE: ULTRA JAG med overfladebehandling, der tåler alle opløsningsmidler

BEST BORE BRUSH kobber, 3-pak

NYLON BORE BRUSH 3-pak

TIPTON DELUXE KUGLELEJE RENSESTOK

Er en høj kvalitet rensestok fremstillet af kulfiber for at reducere risikoen for ridser i røret. Den har et ergonomisk håndtag, der drejer på to kuglelejer.

BALLISTOL UNIVERSALOLIE

er en mirakelolie, der beskytter mod rust, smører og renser alt fra læder, plast, gummi, aluminium, rustfrit stål og trædetaljer. Det leveres i en flaske på 200 ml.

Vi har også følgende produkter: Ballistol GunCer Keramisk våbenolie spray på 50 ml, Ballistol Cleaner spray på 250 ml og Ballistol GunCer Keramiskt våbenfedt i en tube på 10 g.

JAKTIA.SE

Se her om våbenpleje, scan QR-koden for at se videoer.

Våbenudstyr, der gør en god jagtdag endnu bedre

UTG® RECON 360® TL

BIPOD 203-305MM PICATINNY

Den nyeste generation af bipod, der kan vippes i flere retninger. Indbygget kugleled med justerbar modstand i toppen af støtten.

BOG DEATH GRIP

INFINITE TRIPOD

Kuglehoved med lav profil, som tillader 360° rotation og 180° tilt. Arca-Swiss montering med hurtig frigivelse.

PRIMOS TRIGGER STICK

GUN MOUNTED BIPOD

Høj Spartan bipod fra 81 til 165 cm. Nyhed! Inkluderer Spartan montage. NYHED!

PRIMOS TRIGGERSTICK

GEN. III TALL TRIPOD

En flexibel skydestok, der giver enestående stabilitet til stående skydning.

4STABLESTICK BUSH STICK LIGHT 4

BENET SKYDESTOK 575G

"Den geniale skydestok"

Bush stick light er en 4 benet skydestok som giver den stående skytte yderst god stabilitet og sublim støtte, sammenlignet med et traditionel skydestok.

PRIMOS TRIGGERSTICK

GEN. III TALL TRIPOD Onyx 61-157 cm.

PRIMOS TRIGGERSTICK

GEN. III TALL MONOPOD Onyx 84-165 cm.

PRIMOS TRIGGERSTICK

GEN. III TALL BIPOD 61-155 cm.

GUNTEX 4STABLESTICK

ULTIMATE LEATHER

4 benet skydestok 930g.

HAWKE PRO BENCH REST SKYDEBÆNK

Hawke skydebænk Pro Benchrest skydebænk giver optimal stabilitet ved test- og indskydning. Let højde- og sidejustering. 360 graders rotation.

Skæfte, som minimerer rekyl, forbedrer din skydeevne og giver dit trofaste våben et nyt liv.

CHAMPION INDSKYDNINGSSÆT JUSTERBAR TREBEN

OG SKÆFTEPUDE

Trebenet støtte med skæftepude. Trebenet støtte med højdejusteringsmulighed op til 5,6 cm, der sammen med den polymerfyldte bageste støttepude giver maksimal stabilitet ved indskydning. Funktionel design Stærk aluminiums /stål konstruktion. Hurtig højde justering – op til 5,6 cm. Justerbare fødder med plastbeskyttelse. Polstret bagskæfte støtte. Læder/polyester frontog bag støttepude.

GRS BIFROST STANDARD

Syntetisk kolbe med alle justeringsmuligheder og rigeligt med monteringspunkter til tilbehør. Findes i sort, grønt og brunt samt i venstrehåndsudgave.

GRS FENRIS STANDARD

Syntetisk kolbe med justerbart kindstøtte og bagkappe.

GRS HUNTER LIGHT

BEARTOOTH SKÆFTEFORHØJER

Passer til alle skæfter. Juster hurtigt og nemt højden fra 3 til 16 mm med de medfølgende afstandsstykker. Findes i flere varianter, med eller uden patronholder, til hagl, kugler eller kombinationer. Tilgængelig i brun, sort og camouflage.

Lamineret skæfte i let og smidigt format. Justerbar kindstøtte. Inkluderer 2 stk. afstandsstykker til længdejustering. Findes i 4 farver og i venstrehåndet version.

BEARTOOTH KOLVKAMSHÖJAREBEARTOOTH SKÆFTEFORHØJER

Passer til alle skæfter. Justerer hurtigt og nemt højden fra 3-16 mm med medfølgende afstandsstykker. Findes i flere varianter, med eller uden patronholder, til hagl, kugler eller kombination. Brun, sort og camouflage.

BEARTOOTH SKÆFTEFORLÆNGER tilpasser længden til dig og mindsker rekyl. Findes i brun, sort og camouflage.

Udvalgte produkter kan variere i butikkerne. jaktia.dk

SPYPOINT

Fuld kontrol på vildtet i dit område.

Nøglen til en succesfuld jagt er information, og det er præcis hvad SPYPOINT-appen handler om. Med den kan du se og sortere alle dine fotos fra marken, kontrollere jagtforholdene og opdatere kameraindstillingerne direkte fra din mobile enhed. Alt hvad du har brug for for at forberede dig til en vellykket jagt, ligger lige i din hånd.

SPYPOINT FLEX-S

Tager billeder med 36 megapixels opløsning og optager videoer med lyd i 1080p. Videoer vises som animerede forhåndsvisninger i SPYPOINT-appen og kan uploades i fuld længde i appen. En enhed opladet med solcellepanel betyder færre besøg ude på marken, hvilket reducerer forstyrrelsen af dyrelivet, samtidig med at du har fuld kontrol. Hvis batteriniveauet bliver for lavt, skifter enheden automatisk til AA-batterier, indtil solcellepanelet har genopladt det indbyggede batteri igen.

SPYPOINT FLEX E-36

Den tager billeder med 36 megapixel og optager videoer med lyd i 1080p. Videoerne vises som animerede forhåndsvisninger i SPYPOINT-appen og kan indlæses i appen i fuld længde. Derfor er FLEX det første kamera fra SPYPOINT, der overfører videoer til appen. Den er også tilgængelig som et twin pack.

OP TIL 100 BILLEDER OM MÅNEDEN GRATIS

Det er også muligt at opgradere til forskellige planer med ubegrænset billedoverførsel pr. måned mod et tillæg. Mere information på www.spypoint.info

SPYPOINT FLEX-M

Tager billeder med 28 megapixel og video med lyd i 720p. FLEX-M gør det nemmere end nogensinde at levere utrolig billedkvalitet til en uovertruffen pris med en rækkevidde på 27 meter.

SPYPOINT LIT-22 OPLADELIG

LITIUMBATTERI

Forlæng batteriets levetid på SPYPOINT FLEX med det genopladelige lithiumbatteri LIT-22. Fjern blot FLEX batteriholderen og installer LIT-22 i stedet for at forlænge tiden mellem kamerabesøg. Kun til brug med SPYPOINT FLEX.

ZEISS SECACAM 5 + 7

ZEISS-vildtkameraerne giver dig indsigt i jagtområdet gennem detaljerede og kontrastfulde billeder. Takket være infrarød blitz med 60 sorte LED'er og den ekstremt lysfølsomme fotosensor, levere ZEISS Secacam-vildtkameraerne skarpe, glimrende oplyste fotos og videoer selv i total mørke.

HURTIG OPSTART

Køreklar på 5min

HURTIG RESPONS

Trigger <0.35 ~ 0.45 seconds

APP STYRET

Incl sim kort. Rabat på billedeplan ved flere kameraer.

INCL SIM KORT

Klar til brug lige ud af kassen.

HIK MICRO M15

Hikmicro M15 vildtkamera er et meget robust 4G mobilt trail kamera, som også besidder en lynhurtig passiv infrarød bevægelsessensor (PIR). Det tager ægte levende farvefoto eller video klip om dagen og superklare sort/hvide billeder eller videoklip om natten. Billeder og videoklip kan overføres til mobiltelefoner via 4G-mobilnetværket når som helst og hvor som helst. Incl. simkort, nem installering, billeder i app.

NEM INSTALLERING

Klar på 5 min.

REOLINK G330

Trådløs batteridrevet overvågningskamera. Fungerer overalt, hvor der er mobilnetværk. IR-lys og Sony Starlight-teknologi sikrer synlighed selv i mørke. Kameraet er vandtæt, frostbestandigt og kan fungere på batteri i flere uger uden opladning. Kommer med cover i camo.

DIREKTE TIL APP

Billeder direkte til app, tilknyt flere kameraer i samme billede stream.

REOLINK

Livestream via Reolink-appen når du vil. Reolink er det eneste kamera, der kan vise Livestream.

REOLINK G450

Trådløst batteridrevet overvågningskamera med solpanel. Fungerer overalt, hvor der er mobilnetværk. IR-lyset og Sony Starlight-teknologien sikrer synlighed selv i mørke. Kameraet er vandtæt og modstandsdygtigt over for kulde. Solpanelet holder kameraet kørende året rundt uden separat opladning.

EUROHUNT SALZ

PASTE 2KG.

Vigtige mineraler til vildtet. Det giver også en god boost til opsætning af gevir. Findes i smagsvarianterne: anis, trøffel, æble.

EUROHUNT

KAMOUFLAGENET

Bliv ét med naturen og bevar kontrollen over dit perspektiv uden at blive set.

Kamouflagenettet giver dig mulighed for at smelte ind i din omgivelse, uanset om du jager, fuglekigger eller ønsker at dekorere med stil. Mål: 150 x 300 cm.

ATRKT WILDBOAR ALL SEASON DRIPPY TJÆRE

Lokkemiddel til vildsvin. Letflydende selv ved lave temperaturer. Dufter uimodståeligt for vildsvinene.

VILDTTRANSPORTKURV TIL TRÆKKROGEN

Galvaniseret lastkurv til hjemtransport af nedlagt vildt. Monteres hurtigt på trækkrogen. Den maksimale lastvægt bestemmes af bilens godkendte kugletryk. Mål 89x58x20 cm. Kurvens vægt ca. 9 kg.

Få vildtet til at komme til dig.

Gang på gang.

Hvad siger du til god jagtlykke uden at skulle bevæge dig en meter? Tag et nærmere kig på vores produkter til lokkejagt, så vil du forstå, hvad vi mener. Vi har lokkefugle, fløjter og skjul fra verdens førende producenter, der markant øger dine chancer for at narre og tiltrække vildtet til dig.

Naturtro bevægelser.

I vores butikker finder du et bredt udvalg af naturtro lokkefugle fra kendte mærker til enhver form for lokkejagt.

MOJO FUZZY CRITTER

Ræv.

MOJO SUPER CRITTER

Ræv.

WEISSKIRCHEN

Når jægeren kalder

Weisskirchen er ikke bare et navn; det er en arv. I årtier har Weisskirchen stået for højeste præcision og kvalitet i jagtverdenen. Hver Weisskirchen-produkt er resultatet af års erfaring og engagement i jagtkunsten. Med over 60 års erfaring inden for lokkejagt tilbyder Weisskirchen et bredt udvalg af lokkekald. Uanset om de bruges til jagt eller til at observere dyr i det vilde, kan Weisskirchen lokkefløjter bruges til at lokke en bred vifte af dyrearter.

Bukkekald Musepiv til ræv Krage og ræv
Rådyr
Vildsvin Kragekald Muse piv

NORDIK PRO ROE

Lokkefløjte til at lokke råbukke, men også rovdyr, der jager råvildt. Lokkefløjten har stemte positioner for de lyde, du har brug for til en vellykket jagt.

NORDIK ELG

Med Nordik Elg kan du genskabe elgkoens lyde uden behov for en lokkepibe. Det hjælper dig med at projektere lyden på længere afstand.

NORDIK AGONY

Let at blæse lokkefløjte, der producerer meget naturtro angstlyde, der tiltrækker ræv og andre rovdyr. Med Agony kan du også efterligne lyden af kragefuglen.

NORDIK ROE

En unik lokkefløjte til råbukke. Nordik Roe har alle lyde, der er nødvendige for en vellykket jagt på bukke under brunsten.

NORDIK BARRBORN BASIC KRAGE

En letanvendelig kragefløjte designet til at lave et bredt udvalg af forskellige lokke lyde til krager.

NORDIK BARRBORN PRO KRAGE

Efterligner kragekontaktlyde, men kan også lave andre lyde ved at variere, hvor hårdt du bider i mundstykket.

NORDIK FOX HEAT

Lokkepibe specielt udviklet til at tiltrække ræve i parringssæsonen fra januar til marts. Men den virker også i resten af jagtsæsonen på ræve, der forsvarer territorium.

NORDIK PREDATOR

PRE TUNED

Nordik Predator Pre Tuned har forudindstillede tilstande for kaninskrig, hareskrig og angstskrig fra rådyr.

NORDIK CRYING BIRD

En rævefløjte med særligt attraktive fuglelyde til yngre ræve.

NORDIK CROW

Med Nordik Crow kan du lave kragelyde med lang rækkevidde og hørbarhed. Med træning kan f.eks. irritation eller kontaktlyde skabes.

NORDIK PLAIN PAIN

Med denne pibe kan du have hænderne frie til hurtige jagtsituationer. Den kan frembringe næsten alle generelle angstlyde til effektiv lokning af rovdyr.

NORDIK PREDATOR MINI

Meget effektiv lokkekald, hvor du kan frembringe varierende og livlige angstlyde, som er svære at gøre med større lokkekald.

NORDIK MOUSE

Lokkekald til ræv og andre rovdyr, der har mus/mosegris som føde.

Udvalgte produkter kan variere i butikkerne. jaktia.dk

Perfekt sigte, perfekt præcision.

Kikkertsigtet er en af de vigtigste dele for en vellykket jagt. Men hvordan vælger man det rigtige kikkertsigte?

Her er nogle råd og tips til at navigere lettere gennem junglen af forskellige mærker og modeller.

Typen af kikkertsigte

Det første, du bør have tænkt over, før du vælger, er, hvilken type jagt du står overfor. De to mest almindelige typer af sigter er, sigter til drivjagt eller til anstandsjagt. Til drivjagt gælder lav-forstørrende kikkertsigter med objektiver med mindre diameter. Relativt lette og smidige kikkertsigter, der giver dig et bredt synsfelt. Populære sigter til drivjagt har normalt forstørrelser på 1–4×, 1–5×, 1–6× eller 1–8× kombineret med objektiver på 20–30 mm. Til anstandsjagt er skumringsegenskaberne ekstremt vigtige. Mange vælger sigter med en diameter på 50 mm.

Hurtige skift

Mange jægere bruger flere forskellige kikkertsigter afhængigt af jagten og de aktuelle lysforhold. Aftagelige ringe og andre hurtigbeslag gør det muligt for dem, at skifte mellem forskellige sigter hurtigt og nemt. Denne fleksibilitetsmulighed er god at have i tankerne, når du vælger grundudstyr.

Vigtige overvejelser

Forstørrelse og synsfelt

Forstørrelsesgraden angiver, hvor mange gange nærmere et mål synes at være, når du kigger gennem sigtet. Overvej at vælge et kikkertsigte med den rette forstørrelse baseret på den type jagt, du primært vil dyrke. Ved f.eks. drivjagt foretrækkes et lavt forstørrende sigte med stort synsfelt. Brug illustrationen her som vejledning til valg af kikkertsigte.

Zoom-faktor

Kikkertsigter har enten fast eller variabel forstørrelse. For variabel forstørrelse beskriver sigtets zoom-faktor optikkens forstørrelsesinterval. Jo højere tallet er, desto større er forstørrelsesintervallet. Dagens sigter har normalt en faktor, dvs. forstørrelsesinterval, på enten 6× (f.eks. 2–12×50) eller 8× (f.eks. 2–16×50), hvilket i begge tilfælde giver dig god visuel støtte i de fleste jagtsituationer. Med fast forstørrelse har du ikke mulighed for at ændre forstørrelsesgraden i kikkertsigtet. Disse varianter af kikkertsigter er i dag ret få.

Sigtekryds

Sigtekryset er en samlet betegnelse for forskellige visuelle hjælpemidler til sigtning mod målet. Du ser både målet og hjælpemidlerne tydeligt i kikkertsigtet. Der findes forskellige varianter af sigtemidel. De mest almindelige er et kors 4a, en linje, en prik eller en cirkel – og ofte en kombination af disse. KIKKERTSIGTE

Udover driv- eller anstandsjagt er der flere forskellige faktorer, du bør overveje, før du vælger dit kikkertsigte. Gennemgå omhyggeligt følgende dele ud fra dine specifikke behov og forudsætninger.

Der findes både ikke-oplyste og oplyste sigtemidler. Tag gerne et kig på Victory V8 fra Zeiss, som har et oplyst sigte med en fin rød prik.

Medforstørrede eller ikke medforstørrede

Et vigtigt valg er, om du ønsker et medforsøgende eller ikkemedforsøgende kryds, om du ønsker, at krydset skal forstørres i takt med, at du zoomer ind på billedet, eller blot forblive samme størrelse uanset forstørrelse. Nogle kan lide tydeligheden, som medforsøgende sigte giver, mens andre finder det forstyrrende i billedet og foretrækker et uforanderligt og mere diskret sigtemiddel.

Oplyste sigte

Sigtet kan have en integreret belysningsteknologi, der lyser krydset op. Oplyste sigte bidrager til en mere sikker bedømmelse, når skuddet skal afgives.

Belysningsteknologien kan tilpasses efter behov med nat- og dagsindstillinger, justering af lysstyrke osv.

Justering af sigtet

For at sigte med våbnet skal det være muligt at flytte og justere krydset i kikkertsigtet. Sigtepunktet er den del af objektet, som du sigter på. Indstillingshjul med klikjusteringer bruges til at justere krydset i kikkertsigtet.

Den aktuelle retning vises på tårnet. Det er kuglens træfpunkt man flytter.

Ballistisktårn

De fleste producenter af kikkertsigter tilbyder ballistiske tårne som en mulighed. Disse tårne gør det muligt at indstille sigtet hurtigt. Især bidrager de til mere sikker skydning på længere afstande. Hvis du f.eks. skyder ind med et kikkertsigte på 100 meter (sigt- og træfpunkt er identiske), kan du hurtigt og nemt justere træfpunktet til 200, 250 eller 300 meter ved blot at dreje på tårnet.

Parallakse

Parallakse er afvigelsen mellem krydset og sigtepunktet, og parallaksejustering er noget, der gør det muligt at justere kikkertsigtets optiske egenskaber, så korset får den rette position på forskellige afstande. Parallaksejusteringen udføres foran eller på siden af kikkerten, og ved at justere for parallakse kan man sikre, at billedet er fokuseret på samme plan som krydset og ikke foran eller bagved det. Med andre ord - at krydset altid forbliver fast på samme position, uanset hvor øjet er positioneret.

JAKTPULS
Klik for at se mere.

ZEISS

Tilpasset til dine behov.

Hver enkelt person har individuelle behov, og dette gælder også for kikkerter. Dette er noget, som optikpionererne hos ZEISS har taget til sig, når deres ingeniører udvikler kikkerter. Produkterne er omhyggeligt designet til at imødekomme forskellige behovuanset om du søger efter noget med hensyn til vægt, forstørrelse, synsfelt, håndtering eller billedets lysstyrke, har ZEISS svaret.

ZEISS V8

Er en uovertruffen ledsager.

Med ZEISS V8 får du markedets mest intuitive ballistiske kompensation (ASV LongRange) og markedsledende justeringsmuligheder i højde/side.

LYSGENNEMGANG

ZEISS HT-glas giver 92% lysgennemgang. V8 har desuden en ekstra stor øjenboks og en fint oplyst prik samt belyst sigtemiddel 60 med en fin rød prik.

FULD KONTROL

Smartfunktioner, der gør det endnu nemmere. Zoom, justering af træfpunkt, vind/højdejustering - alt styres med intuitive og ergonomiske kontroller med en et lille hjul.

JAKTIAKANALEN

Tjek videoen for at finde ud af det mere om disse seværdigheder.

BEHANDLET LINSE

LotuTec-behandling, der er snavsog vandafvisende.

ZOOMOMRÅDE

Når du er ude at jage, kan forholdene ændre sig på et øjeblik. Med et sigte fra ZEISS er du altid klar - uanset hvilken afstand du skal fokusere på.

ZEISS V8 1,8–14×50 BELYST S60

Dette kikkertsigte er det perfekte all-round sigte. Objektiv med ZEISS Ultra FL-glas. Parallaksejustering. Stort justeringsområde med 310 cm på højdejustering. Tilbehør inkluderet: ZEISS ASV LR (Longrange) kuglebanekompensator, flip-cover, throw lever og meget mere.

ZEISS V8 1,1–8×24 BELYST S60

Dette sigte dækker alle typer jagt i dagslys. Ekstremt stort indstillingsområde med 500 cm højdejusterin.

CONQUEST V4

Pålidelig og holdbar - til de mest krævende situationer.

Conquest V4 er en perfekt kombination af afprøvet ZEISS-optik og en robust og holdbar design. Conquest giver dig den perfekte balance mellem et bredt synsfelt og et stort forstørrelsesområde og er ideel til alle typer jagt.

HØJ LYSGENNEMGANG I SKUMRINGEN

Med Conquest V4 får du et lysstærkt billede og skarp opløsning, selv i skumringslys, takket være FL-linsen og hele 92% lysgennemgang.

ZEISS CONQUEST V4 3-12×56 BELYST S60

Dette kikkertsigte med 4x zoom og op til 12x forstørrelse er designet til skytter, der ønsker det bedste udstyr til en rimelig pris. Med god lysgennemgang er det velegnet til traditionel jagt i alle dens former.

ZEISS CONQUEST V4 1–4×24 S60

Et kikkersigte med op til 4x forstørrelse og fantastisk kvalitet til en rimelig pris. Fremragende til drivjagt og hurtige skud.

VICTORY HT

Specialdesignet til de mørke timer.

ZEISS Victory HT kikkersigte praler med den bedste lysgennemgang i virksomhedens historie. Den revolutionerende optiske design gør det muligt at opnå en lysgennemgang på hele 95% og derover.

UOVERTRUFFEN FORSTÆRKNING

SCHOTT HT-glas sammen med den forbedrede ZEISS T-multibelægning giver dig en uovertruffen lysforstærkning.

ZEISS VICTORY HT 2,5-10×50

BELYST S60

4x zoom med kompromisløs optik. Belyst sigtemiddel 60 med fin rød prik og belysningskontrol på siden for intuitiv og enkel justering og slankt øjestykke. Ekstra stor øjenboks for hurtig målopfattelse og stort synsfelt for maksimal komfort. LotuTec snavs- og vandafvisende linsebehandling. 30 mm ringmontage eller skinnemontage.

Udvalgte produkter kan variere i butikkerne. jaktia.dk

KAN UDSTYRES MED BTF

Alle Swarovski Z8i-sigter kan nemt udstyres med BTF til både højde- og sidejustering for at opnå en mere problemfri ballistisk kompensation.

SMARTE KONTROLLER

Takket være den ergonomiske belysningsenhed og de store, intuitive kontroller kan indstillingerne ændres hurtigt.

SWAROVSKI OPTIK Z8i 1–8×24 4A-I

Belyst kikkertsigte, der giver et synsfelt på 42,5 m med 1× forstørrelse, hvilket giver den bedst mulige oversigt over jagtområdet - så du kan være sikker på at træffe de rigtige beslutninger selv i hurtigt skiftende situationer.

SWAROVSKI OPTIK

Med fokus på perfektion.

Swarovski Optik er et af verdens førende mærker inden for optik, med produkter baseret på filosofien om, at sand kvalitet kun kan opnås gennem perfektion i enhver henseende: optik, funktionalitet, ergonomi, design og service. Her kombineres de mest avancerede teknologiske innovationer med en elegant design og en uovertruffen præcision - ned til mindste detalje.

Z8i

Ultimativ ydeevne. Perfekt ergonomi.

Swarovski Optik Z8i er et kikkesigte med 8x forstørrelse og imponerende skarphed samt overraskende høj lysgennemgang 93% med tanke på den store forstørrelse. Sigterne er udstyret med dag-/natbelysning, ikke-forstørrende sigtekorn og giver et stort synsfelt takket være et stort vidvinkelokular, samt optimal farvegengivelse og kantskarphed.

SWAROVSKI OPTIK Z8i 2–16×50 P L 4A-I

Dette lysstærke sigte imponerer med et synsfelt på 21 m.

Det viser detaljer op til 16×, hvilket gør det fremragende til både skumringsjagt, anstandsjagt og drivjagt.

Derudover sikrer den høje lysgennemgang, at det klarer sig fantastisk under dårlige lysforhold. Et sigte, der passer til dig med høje krav til kvalitet.

SWAROVSKI OPTIK Z8i 1,7–13,3×42 P L 4A-I

Et alsidigt kikkersigte med et bemærkelsesværdigt synsfelt, der egner sig til drivjagt og purschjagt. Takket være sin lette konstruktion er den også ideelt til bjergjagt.

JAKTIAKANALEN
Se videoen for at lære mere om
Swarovski Optik Z8i

SWAROVSKI OPTIK Z8i+ 0,75-6×20 - NYHED!

Med et banebrydende synsfelt på 64,6 m ved 0,75x forstørrelse giver Z8i+ 0,756×20 dig en enkel og hurtig oversigt.

Z8i+

Se mere. Reagere hurtigere.

Med 8x zoom og enestående optik sætter Swarovski Optik Z8i+ en helt ny standard. Z8i+ imponerer med et endnu større synsfelt og eyebox - for visse modeller med så meget som 15 % ekstra sammenlignet med den tidligere model. En kortere zoomrotation og den velprøvede CLICKONE-funktion hjælper også jægere med at fokusere på det væsentlige i det afgørende øjeblik.

SWAROVSKI OPTIK Z8i+ 1–8×24 P L 4A-I – NYHED! Kom tættere på begivenhederne og reagere hurtigere med et imponerende synsfelt på 50 m med 1x forstørrelse.

SLP FLIP-UP LINSEBESKYTTELSE

Aluminiumskjold, der kan roteres 360° og åbnes i alle retninger. Beskytter mod fugt og ydre skader og er relativt stille takket være den magnetiske låsning. Findes i flere diametre.

THROWLEVER

Til hurtig justering og bedre greb om forstørrelseshjulet. Passer til Z8i- og Z6i-modeller.

BTF

Det fleksible ballistiske tårn, der gør det muligt for dig altid at holde sig på mål på ønskede afstande. Passer til alle Z8i-modeller.

AFL

Anti-dug-linse forhindrer pålideligt dug og beskytter linsen mod alle slags vejrforhold. Nem at montere. Passer til alle Z8i, Z6i og dS-modeller.

Udvalgte produkter kan variere i butikkerne. jaktia.dk

Z6i

Når sekunderne tæller.

Alle Z6i-modeller leverer enestående præcision, fleksibilitet og sikkerheden kombination af elegance og funktion. Kikkertsigtets slanke og lave design er ideel til forskellige typer jagtvåben. Yderligere funktioner understøtter jægeren og muliggør enkel og bekvem brug.

DAG- OG NATBELYST

Alle Z6i-modeller er belyste med dag- og natbelyste sigtemidler i andet billedplan (ikke medforstørrende).

RENE LINSES

Overfladebehandlingen Swaroclean beskytter linserne mod meget af det, der ellers kan forstyrre dit syn. Nonstickegenskaberne gør det let at tørre fugt, snavs, støv eller olie væk.

SWAROVSKI OPTIK Z6i 1,7–10×42 L 4A-I

Er et utroligt kompetent allround-kikarsigte med 6 gange zoom, der fungerer perfekt til både drivjagt, pürschjagt og postjagt. Kikarsigtet har blandt andet suveræn kantopløsning, dag-/natbelyste sigtemidler, fantastisk farvegengivelse og længere batterilevetid takket være en timer med automatisk slukning.

SWAROVSKI OPTIK Z6i 1–6×24

Et bredt zoomområde – fra 1 til 6 gange – gør dette kikkertsigte ideelt til drivjagt. Den store synsfelt giver dig perfekt overblik samtidig med, at du får fantastisk præcision på mellemlangt afstand. Belyst sigtemiddel med Swarolight-teknologi.

SWAROVSKI OPTIK Z6i 2–12×50

Kombinerer fantastiske optiske egenskaber med en fleksibilitet, der gør den til det perfekte valg uanset hvilken jagt du begiver dig ud på. Den nyeste teknologi giver dig kompromisløs præstation for en sikker og succesfuld jagt.

SWAROLIGHT – AUTOMATISK

BELYSNING

Swarolight styr automatiskt belysningen på sigtemidlet. Belysningen tændes så snart du løfter våbnet for at sigte, og slukkes så snart våbnet stilles oprejst eller ligger på siden.

dS GEN II Smart og personlig.

Med dS Gen II behøver du ikke længere justere kikkertsigter manuelt - du får automatisk den rette træfpunkt og alle de data, du har brug for, i høj opløsning og i realtid..

Se

JAKTIAKANALEN

for

ANALOG OG DIGITAL YDEEVNE

Ved at forene fordelene ved analoge og digitale kikkertsigte tilbyder dS dig uovertruffen optik, 5x zoom, høj detaljegenkendelse, enestående sigtekomfort - et klassisk sigtemidel med en højopløst skærm.

SWAROVSKI OPTIK DS GEN II 5–25×52 P

Den største fordel ved dS er, at den korrekte sigtepunkt vises øjeblikkeligt i kikkerten. Når du trykker på knappen, måler dS den præcise afstand og beregner forstørrelse, lufttryk, temperatur og retning. Den personlige ballistikdata for din specifikke våben- og ammunitionskombination anvendes også under beregningen. Afstandsinformation, slagenergi, vindhastighed: Den højt opløste sigtelinjeindikator giver dig alle de oplysninger, du har brug for til en vellykket jagt, i realtid.

Udvalgte produkter kan variere i butikkerne. jaktia.dk

videoen
at lære mere om Swarovski dS Gen II

LEICA Uovertruffen præcision.

For mange jægere er Leica synonymt med passion og perfektion. Deres alsidige og højtkvalitets kikkerter tilbyder jægeren og naturentusiasten en optik uden sidestykke med detaljeret skarphed, der muliggør præcision og nøjagtighed. Deres 6,7× forstørrelsesskala, 92% lysgennemgang og den skarpe billedkontrast repræsenterer en helt ny standard.

FORTIS

Robust og pålideligt.

RØDPUNKT

Dag-/natbelysning med ekstrem skarp og veldefineret prik.

FORTIS 6 2–12×50i L-4A

Et imponerende alsidigt sigte med et fantastiskt forstørrelsesområde, perfekt dag-/natbelysning og et veltilpasset sigtemiddel med 92% lystransmission.

COATEDE LINSE

AquaDura vandafvisende linse behandling, som også hærder overfladen på linsen.

Fortis 6 kombinerer ren design med høj optisk billedpræstation. Med en op til 50% større udgangspupil og et ekstremt bredt synsfelt ved minimal forstørrelse er Leica Fortis 6 i absolut topklasse i 6×-kategorien.

INTELLIGENT ON/OFF-FUNKTION

Lys slukkes automatiskt hvis sigtet hældes over 75 grader. Belysningen aktiveres derefter ved bevægelse/position.

FORTIS 6 1–6×24 L-4A

Et imponerende og alsidigt sigte med markedets bredeste synsfelt på 44 m ved 1× forstørrelse. Stort udgangspupil på 12,4 mm, så du nemt kan finde billedet ved hurtig skydning. Perfekt dag-/nattbelysning og et veltilpasset sigtemiddel. 92% transmission.

FORTIS 6 1,8–12×42i L-4A

En ekstra stor udgangspupil og parallaksekompensation sikrer sikre og præcise skud. anstandsjagt, drivjagt eller bjergjagt – med sit stilfulde design og robuste konstruktion er Fortis 6 1,8–12×42 det drømmesigte for enhver jæger.

THROWLEAVERS

Til hurtig ændring af forstørrelsen. Let justering, selv med handsker. Passer til Fortis- og Magnus-modellerne.

AMPLUS

Kompromisløshed

i alle terræner.

For alle praktiske jægere er Leica Amplus et attraktivt alternativ i premiumklassen. Den robuste design gør Amplus 6 ideel til kompromisløs brug i enhver form for terræn - selv under de mest ugunstige vejrforhold.

MAGNUS

Til alle typer jagt.

KOMFORT OG SIKKERHED

Et bredt synsfelt og stor pupilludgang øger sikkerheden og sikrer en behagelig sigtelinje.

AMPLUS 6i 2,5–15×50

Den afbalancerede optik i Leica 2,515x50 Amplus 6i har en ekstremt skarp belyst prik, 6x zoom, stor pupilludgang og et bredt synsfelt.

Leicas Magnus-serie er pålidelige, fleksible følgesvende for den krævende jægere. De leverer knivskarpe, krystalklare billeder til alle former for jagt - fra drivjagt til langdistancejagt.

MAGNUS 1,8–12×50 i L-4

Et imponerende og alsidigt kikkertsigte. Med et meget stort forstørrelsesområde, den bedste optik, perfekt dag-/natbelysning og effektivt sigtemiddel gør anvendelsesområdet bredt.

MAGNUS 1–6,3×24 i L-4A

Med det absolut bredeste synsfelt og en forstørrelse på 6,3× rangeres dette kikkertsigte som et af de bedste kikkertsigter på markedet til drevjagt.

AMPLUS 6 1–6×24i

Et belyst kikkertsigte med 6 ganges forstørrelse, der tilbyder enestående optisk præstation, som især er nyttig til jagt på dyr i bevægelse.

PERFEKT SIGTE

Linserne er behandlet med antirefleksbehandling, og det store vidvinkelokular modvirker enhver form for tunnelseende.

KAHLES

Innovatører helt ud til fingerspidserne.

Det østrigske firma Kahles er sande pionerer inden for kikkersigter. I mere end 125 år har de konstant leveret innovationer til jægere og sportskytter - optik i verdensklasse og kikkersigter. Fokus har altid været på kombinationen af intuitiv funktionalitet og enkelhed, altid med udgangspunkt i krævende jagtsituationer.

K328i

The Game Changer.

Det banebrydende K328i-sigte hæver barren med en helt ny generation af optik. Sigtekornet tilbyder en 40 % bredere synsfelt sammenlignet med Kahles K525i, samt en 8x forstørrelsesfaktor med perfekt optisk præstation over hele justeringsområdet.

KAHLES K328i – NYHED! K328i repræsenterer en næsten revolutionerende visuel oplevelse inden for kikkerter med høj præcision med et synsfelt, der er 40 procent bredere, 8x forstørrelse og en eyebox, der ifølge producenterne er mere behagelig end nogensinde før.

JAKTIAKANALEN

Klik for at se hvornår Rasmus går gennem Kahles produkter.

PATENTERET PARALLAKSPLACERING

K328i har en patenteret parallaxjustering centralt på sigtekornet, hvilket gør det muligt at vælge sidejustering til højre eller venstre.

ENKEL VINDJUSTERING

Vindjustering til venstre eller højre med "Twist guard" rotationsbeskyttelse.

KAHLES HELIA

Ren præstation.

Kahles Helia-serien imponerer med sit kompromisløse fokus på alt det væsentlige: funktion, pålidelighed, brugervenlighed og design. Det gør den til det perfekte supplement til dit jagtudstyr.

BRED FORSTØRRELSE

Bredt synsfelt (op til 25 m/100 m) med op til hele otte ganges forstørrelse.

BEHANDLEDE LINSENE

Kahles OILPHOBIC-belegning på linsene sikrer et klart syn, uanset vejr og fugt.

KAHLES HELIA 1,6–8×42i 4-DOT

Let, kompakt alt-i-et sigte, perfekt til skov- og drevjagt. Med et bredt synsfelt på 25 m/100 m ved den laveste forstørrelse og et ekstra stærkt belyst 4-Dot sigtemiddel, kan det endda bruges under drevjagt i meget stærkt dagslys. Den kraftfulde optik giver enestående kantopløsning og et klart billede med høj og naturlig farvegengivelse. Kan udstyres med ballistiskt tårn.

INTELLIGENT SIGTE

Ekstra stærkt belyst dag-/nat-sigte med intelligent automatisk slukning

KAHLES HELIA 1-5×24i

Et ideelt sigte til drevjagt. Med et bredt synsfelt, et sigtemiddel designet til hurtig, intuitiv skydning, og en kompakt og slank design. Ægte 1x forstørrelse og en ekstra kraftig dag/natbelysning. De fine sigte krys, der næsten bliver usynlige mod baggrunden, trækker øjet mod den oplyste centrale punkt, hvilket gør det hurtigt og nemt at få målet i sigtekornet.

BALLISTISKT TÅRN I METALL

Gør det muligt med enkel og hurtig indstilling af ønsket skydeafsta.

KLIKLØS BELYSNING

Innovativ, klikløs dag-/natbelysning til at gør rødpunktet stærkt i dagslys og svagt i mørke.

KAHLES HELIA 2–10×50i

Det åbenlyse valg for dig, der leder efter et nyt allround-sigte. Med en stor 50 mm linse får du gode skumringsforhold, samtidig med at smidigheden bevares. Med Helia 2–10×50i er du klar til alt fra drivjagt til pyrche.

SABRE Prisvenligt og pålideligt.

Sabre har længe været valget for jægere, der søger den bedste kombination af pålidelighed og pris. Sabres kikkersigter tilbyder høj lysgennemgang, detaljeskarphed og et bredt synsfelt til overkommelige priser - det bedste fra begge verdener.

X4

Imponerende sigtebillede og et godt synsfelt.

Sabres X4 er det perfekte første købs sigte til alle typer våben og bidrager til jagtglæden med funktioner såsom belyst sigtemiddel. Det bruges som indgangssigte på mange af Jaktias våbenpakker.

JAKTIAKANALEN

Se videoen for at lære mere om Sabres kikarsikten.

SABRE X4 2,5–10×50i

Et kikkertsigte i mellemklassen, der giver en imponerende sigtebillede og et godt synsfelt. Sigte er udstyret med sigte a4, der har en tydeligt belyst rød prik. Solid og vandtæt design, med en 30mm tube og multicoatbehandlede linser. Okular justering og et justeringstårn med lav profil. Findes også i forstørrelserne 3–12×56, 1,5–6×44i og 1–4×24i.

X8

Til drivjagt eller all-round skydning.

SABRE X8 1-8×24 RD

En lille og smidig, belyst kikkertsigte med stor potentiale, optimalt for drivjægeren eller hundeføreren.

X3

KLART SYN

X4 2,5–10×50i giver dig et stort synsfelt på hele 40,3 m ved 100 m. Linseelementerne er behandlet med ETE Microlux-overfladebehandling.

SABRE X8 2–16×50 RD

En virkelig god spændvidde hvad angår den variable forstørrelse på 2–16, hvilket gør den velegnet til de fleste jagtsituationer, du kan stå over for, selv når lyset begynder at blive svagt. Belyst sigtemiddel.

Skræddersyet til dine .22-kaliber våben.

SABRE X3 GUNNER 3-9×42AO

Et prisvenligt kikkersigte til luft- og .22-kaliber våben. Konstrueret til at modstå dobbeltvirkende rekyl fra luftvåben. Justerbar parallakse (AO) med justering ned til 9,1 m. Linser med multicoat-behandling. Findes også med belyst sigtemiddel. Inkluderer 11mm montage.

SABRE X3 ACCENT 3-9×40 AO

Et prisvenligt kikkersigte til luft- og .22-kaliber våben. Justerbar parallakse (AO) med justering ned til 9,1 m. Linser med multicoatbehandling. Inkluderer 11mm montage.

SCANDIUM

Præcision til en fordelagtig pris.

Scandium er blevet kendt for deres pålidelige kikkerter i den lavere prisklasse, uden at gå på kompromis med glas, præcision og pålidelighed.

X6

Kikkert med lav forstørrelse til drivjagt.

Scandium X6 1–6×24i er et fremragende valg for dem, der søger en prisbillig, lavforstørrende kikkert til drevjagt eller andre former for jagt, hvor hurtige skud og bredt synsfelt er af høj prioritet.

SCANDIUM X6 1–6×24i

Scandium X6 1–6×24i kombinerer høj kvalitet, god optisk præstation og flot design. Med et stort synsfelt, 30 mm rørdiameter, justering på 100 m med 1/2 MOA, belysning med mulighed for at slukke mellem hvert niveau og skarp optik, gør Scandium X6 1–6x24i til et fremragende valg i mellemprisklassen af kikkerter. Øjenafstand på 97 mm. Leveres også i forstørrelserne 1,5–9×44i, 2–12×50i og 3–18×50i. Fem års garanti.

DIOPTRISK KOMPENSATION

Sigtet har en dioptrisk kompensation på -3 til +2 og en tydelig belyst punkt.

X4

DET IMPONERENDE SYNSFELT

Sigtet har forstørrelse fra 1x til 6x, en klassisk 30 mm rørdiameter og en objektivlinse på 24 mm.

SCANDIUM X4 2,5–10×50i

Scandium X4 2,5-10×50i er et prisgunstigt multisigte med god optisk ydeevne, 30 mm rør, 1/2 MOA, 100 m parallakskorrektion til en meget god pris. Scandium X4 2,5-10×50i anbefales som et meget godt valg i mellemprisklassen af kikkersigter.

Er et multisigte med god optisk ydeevne. X-DOT

SYNLIGH ED I A LT VEJR

Sigtet er vejrbeskyttet mod både vand og dug.

Er et lille og praktisk rødpunktsigte.

SCANDIUM X-DOT 2–4 MOA

Er et let og kompakt rødpunktsigte, velegnet til hundeførere og drivjægere, hvor hurtige skud på kort afstand er nødvendige. Det fås med 2 eller 4 MOA, og lysstyrken kan justeres i 10 niveauer. Batteriet har en lang levetid på op til 50.000 timer, og det er både vandtæt og stødsikkert. 5 års garanti.

AIMPOINT

Rødpunktsigte-pionererne

Svenske Aimpoint kan stolt prale af at være opfindere af rødpunktsigtet. Deres Acro- og Micro-sigter er optimale til krævende situationer. Den parallaksefrie konstruktion giver dig total præcision selv i de mest pressede skuds situationer, og hvis du har begge øjne åbne, kan du affyre skuddene sikkert og med en hurtigere reaktionstid.

NYHED!

AIMPOINT ACRO S-2 9 MOA

Den nye Acro S-2 har et kompakt design baseret på anden generation af Acro-sigte og er det perfekte sigte til jagt på fugle og småvildt samt til sportskydning. Sigtemidlet passer til flertallet af haglgeværer med ventilationsribber.

ACRO S-2 Skræddersyet præcision til haglgeværer.

Acro S-2 er et nyt sigte til haglgeværer med en kompakt design baseret på anden generation af Acro-sigter. Acro S-2 passer til flertallet af haglgeværer med ventilationsribber, og den store 9 MOA rødprik forenkler din søgen mod bevægelige mål, hvilket forbedrer din sving af dit haglgevær. Sigtes kompakte konstruktion uden udstikkende betjeningsknapper, hvilket resulterer i et større, bedre og renere sigtebillede.

ACRO C-2 Allround sigte til pistolskydning.

Acro C2 er et lukket rødpunktsigte optimeret til pistol og applikationer, der kræver et system med lav profil. Let vægt, et nyt mere kraftfuldt batteri og en ny LED-teknologi giver dig en skarpere 3,5 MOA-prik.

AIMPOINT ACRO C-2 3,5 MOA

Anden generation i Acro-serien. Letvægts, et kraftfuldt CR2032 batteri og ny LED teknologi giver dig en skarpere 3,5 MOA prik. Kan klare alle vejrforhold og har flere alternative monteringsplader, hvilket gør det til et allround sigte til en bred vifte af våbenplatforme. Findes med og uden Weaver/ Picatinny skinne og flip-up lås.

Op til 50.000 timers brug på et enkelt batteri.

AIMPOINT ACRO C-2 ORANGE

En designmæssigt opdateret variant af det populære ACRO C-2 sigte, i orange farve.

AIMPOINT MICRO H-2 – 2, 4 ELLER 6 MOA

Har en forstærket huskrop og flip-up linsebeskyttere. Fantastiske optiske linser og linsebelægninger, der giver optimal optisk præstation og klarhed. Micro H-2 kombinerer enkelhed, hurtighed, robusthed, nøjagtighed og pålidelighed.

AIMPOINT 3X-C

JAKTIAKANALEN

Vi gennemgår den nye Aimpoint ACRO C-2

Flip linse med 3x forstørrelse passer sammen Aimpoint flipmontage.

MICRO H-2 3X-C

Fra skumring til daggry.

At jage i natmørket er en anderledes oplevelse. Siden maj 2019 har det været tilladt at bruge såkaldte mørkesigter - eller termiske sensorer - til vildsvinejagt i Sverige. Der findes en række forskellige produkter og løsninger, hvor de mest almindelige er sigter, der enten monteres traditionelt på montage eller som clip-on på eksisterende kikkertsigte.

Et termisk sigte registrerer alt, der udsender varmeselv når det er bælgmørkt - og viser det på en skærm. Du ser ikke kun dyr, men også al mulig vegetation samt blod og andre "varme spor", hvilket er værdifuldt ved eftersøgning. Du kan også opdage vildt på meget lang afstand. De billigste modeller kan registrere dyr op til 600-700 meter væk, mens de bedste sigter kan nå op til 3.000 meter.

Det termiske sigte giver dig også et hurtigt overblik over et stort område, selv hvis vildtet befinder sig bag tæt vegetation langt væk, hvilket et digitalt sigte ofte ikke kan opfange. Hvad skal man så overveje, når man vælger et termisk sigte?

Opløsning på varmesensoren: Jo højere opløsning, desto klarere og bedre billede. De mest almindelige opløsninger er 320x240, 384x288, 640x480 og 1024x768.

Skærmkvalitet:

Sigtes digitale skærm afgør, hvor nøjagtige og skarpe varmebilleder du vil kunne se. De mest almindelige skærmtyper er LCOS-skærme, OLED-skærme og skærme med HD-AMOLED.

Sensorens temperatur:

Temperaturen, som varmesensoren arbejder med, måles i millikelvin (mk). Denne værdi bør være så lav som muligt, helst ikke over 50 mk, men gerne omkring 25 mk eller endnu lavere, ned til 18 mk.

Linsestørrelse

Jo større linse, jo bedre billedkvalitet og færre forstyrrelser får du normalt set. Sats på en linse, der er mindst 32 millimeter. Vær omhyggelig med, hvordan objektivlinsens diameter angives. Hvis producenten kun angiver målet 50 og ikke skriver "mm", kan dette være linsens såkaldte fokallængde og dermed ikke dens diametermål i millimeter.

Billede-i-billede

En anden smart funktion at holde øje med er billede-ibillede, en funktion der er perfekt, når du f.eks. kigger på en flok vildsvin. Du kan zoome ind og få et ekstra detaljeret billede af den gris, du vil skyde. Samtidig bevarer du det oprindelige brede billede, holder øje med resten af flokken og undgår at såre et vildsvin, der pludselig kommer i vejen.

KUN TIL VILDSVINSJAGT

REGLER I SVERIGE

Elektroniske billedforstærkere, elektroniske billedomformere, varmesensorer eller bevægeligt lys må kun anvendes ved jagt på vildsvin. Formålet er at modvirke de skader, vildsvinene forårsager i landbrug og skovbrug. Mørkesigter må kun anvendes ved jagt på vildsvin i åbent terræn eller ved foderpladser. Den eneste undtagelse er ved eftersøgning af såret vildt.

ZEISS DTI

Fuldendt natudstyr.

Zeiss DTI-serien er et komplet sortiment af termiske kameraer til dag- og natobservation. Alle modeller har flere fælles funktioner: intuitiv ergonomi for nem betjening, fremragende optik for en uovertruffen synsoplevelse og detaljeret skarphed, samt avanceret energistyring.

ZEISS DTI 6

ZEISS Smart Image Processing (ZSIP Pro) algoritmen leverer et skarpt, kontrastfyldt termisk billede via 640 × 480 sensoren med 12 pixel pitch og 1024 × 768 HD AMOLEDskærmen. ZSIP sikrer, at du kan identificere vildtet perfekt under vanskelige forhold. Mulighed for linse skift.

JAKTIAKANALEN

Klik her og lær mere om Zeiss DTI-sigtet.

PERFEKTE DETALJER

ZSIP Pro sikrer, at du kan se detaljer perfekt under vanskelige forhold og med lav termisk kontrast.

BLUETOOTH

Forbind hurtigt for at konfigurere eller gemme data via Bluetooth®

ZEISS DTI 4/50

Til krævende jagt er ZEISS DTI 4/50 det perfekte valg takket være dens 640x512 sensor. Opdag varmekilder klart og med høj kontrast på afstande op til 2.635 meter og identificer selv de mindste detaljer i skarp billede kvalitet takket være ZSIP.

ZEISS DTI 1/19

ZEISS DTI 1/19 kombinerer verdensklasseoptik, et kompakt design og talrige andre funktioner med en attraktiv pris - hvilket gør det perfekt til brugere på begynderniveau. Takket være et forstørret synsfelt på 24 meter ved 100 meter er den velegnet til jagt i skov.

ZEISS DTI 3

Næste generations termiske spotter! DTI 3/25 tilbyder et bredt synsfelt på 26/100 meter for pålidelig og fremragende identifikation af vildt eller varmekilder og en afgørende fordel ved jagt i skovområder eller på foderpladsen om natten. Den højopløselige HD LCOS-skærm i kombination med 0,5x zoomniveau giver detaljerede billeder til præcis identifikation. Imponerende batterilevetid på 10 timer.

ZEISS DTC 4/50

ZEISS DTC 4/50 termisk clip-on sikrer maksimal nøjagtighed. Den store 640x512 sensor imponerer med en følsom NETD-værdi. Dette producerer et skarpt og klart billede, så du sikkert kan nedlægge vildsvin både i skoven og på den åbne mark, takket være den optimerede detalje genkendelse.

PULSAR

Se detaljerne i mørket.

Pulsar giver dig mulighed for at se detaljerne i mørket med en konstant strøm af topkvalitets natkikkerter. Uden nogensinde at gå på kompromis med kvaliteten. Med førsteklasses elektroniske komponenter og avancerede algoritmer leverer disse kikkerter højopløste, klare billeder, hvor du i nogle tilfælde kan se de mindste græsstrå i den mørkeste nat.

KRYPTON 2

Frontmonteret stabilitet.

Krypton 2 giver dig frontmonteret termisk stabilitet, så du kan fokusere på hurtig målsøgning og præcis skydning i svagt lysmiljøer ved hjælp af en smart layout af optiske og elektroniske komponenter. Med ekstremt klar billedkvalitet og en kompakt design er dette en smart måde at sikre dig god sigt i virkelig dårlige lysforhold.

PULSAR KRYPTON 2 XG50

Udstyret med et 3x20 mm okular.

Opdagelsesafstand på 2.300 m. 50 mm frontlinse. HD-AMOLED-display. 12 µm pixelstørrelse. 640x480 40 mK varmesensor.

PULSAR KRYPTON 2 FXG50

Uden okular. Opdagelsesafstand på 2300 m. 50 mm frontlinse. HD-AMOLED-display. 12 µm pixelstørrelse. 640x480 40 mK varmesensor.

ROBUST KONSTRUKTION

Stødtestet magnesium hus gør enheden meget robust, men også let og kompakt.

ØJESTYKKE

Giver dig mulighed for at bruge krypton som spotter.

PULSAR KRYPTON 2 XQ35

Udstyret med 3x20 mm okular. Opdagelsesafstand på 1.300 m. 35 mm frontlinse. HD-AMOLED-display. 17 µm pixelstørrelse. 384x288, 25 mK varmesensor.

PULSAR KRYPTON 2 FXQ35

Opdagelsesafstand på 1.300 m. 35 mm frontlinse. HD-AMOLED-display. 17 µm pixelstørrelse. 384x288, 25 mK varmesensor. Uden okular.

THERMION

Klassisk design. Imponerende præstation.

Med sin topmoderne design og de seneste avancerede teknologiske innovationer leverer Pulsar Thermion et ekstremt godt termisk billede, alt sammen pakket ind i et sigte med 30 mm rør.

PULSAR THERMION 2 XP50 PRO LRF

Varmesigte med en kompakt og smidig afstandsmåler, der gør målinger op til 800 m, hvilket giver jægeren en god opfattelse af afstanden for at kunne affyre de sikreste skud.

PULSAR THERMION 2 XQ50 PRO LRF

Med integreret laser afstandsmåler og ballistisk kompensator. 50 mm frontlinse. 2x16 forstørrelse. HD-AMOLED display. 17 µm pixelstørrelse. 384x288, 25 mK varmesensor.

DAG SOM NAT

AFSTANDSMÅLER

Lille, kompakt og fleksibel afstandsmåler, op til 800 m

PULSAR THERMION DUO DXP50

Multispektralt varmesigte. 50 mm frontlinse (termisk). 4 mm frontlinse (digital kanal). Forstørrelse: 2–16×. HD-AMOLED display. 17 µm pixelstørrelse. 640×480 25 mK varmesensor.

PULSAR THERMION DUO DXP55

Til jagt både dag og nat, takket være den digitalelinse, og om natten, takket være termisk sensor

50 mm frontlinse (termisk). 8 mm frontlinse (digital kanal). Forstørrelse: 3–24×. HD-AMOLED display. 12 µm pixelstørrelse. 640×480 25 mK varmesensor.

MERGER

Udforsk naturen i HD.

KILOMETERMÅLING

Indbygget afstandsmåler op til 1000 m.

Pulsar Merger er en termisk håndkikkert udstyret med en af verdens bedste typer af varmesensorer og en velfungerende laser afstandsmåler. Kikkerten leverer et ekstremt godt varmebillede i et kompakt hus, der minder om en almindelig håndkikkert både i smidighed og funktion.

PULSAR MERGER LRF XL50 VARMEKIKKERT MED AFSTANDSMÅLER

Varmekikkert med Pulsars mest avancerede varmesensor. 1.074×768 sensor, 50 mm frontlinse, 2,5–20× forstørrelse. WiFi. Batteritid 7 timer.

PULSAR MERGER LRF XP50 VARMEKIKKERT MED AFSTANDSMÅLER

640×480 sensor, 50 mm frontlinse, 2–16× forstørrelse, optagefunktion, WiFi. Batteritid 7 timer.

GEM OG DEL

Integreret video- og stillbilledeoptagelsei mp4- og jpg-formater.

HIKMICRO Kompakt termisk

Teknologi med høj ydeevne.

Hik Micro er blandt de største producenter af håndholdte termiske spotter og termiske sigter. De er også førende inden for udvikling af ny teknologi med konstant fokus på kvalitet og brugervenlighed.

STELLAR

Traditionelt rørdesign møder kraftfuld termisk ydeevne.

Stellar SQ50 2.0 med den nyudviklede følsomme varmesensor på <20mK, så selv de mindste detaljer opdages i mørke, tåge, røg, støv, regn eller sne.

REKYL AKTIVERING

Optagelse starter før skuddet.

HIKMICRO STELLAR SQ50 2.0 TERMISK SIGTE - NYHED

Varmesigte til den professionelle jæger. Leverer et fantastisk skarpt billede med en 50 mm linse sammen med en højtydende varmefølsomhed på <20mK. 640×512 @12 μm varmedetektor og en ny krystalklar 1920×1080 OLED-skærm. Rekylaktivering, optagefunktion, foto, wifi. Opdagelsesafstand 2600 m.

MONTAGE

Standard 30 mm ringe.

ENERGIFORBRUG

Ultra lavt energiforbrug, ikke flere tabte øjeblikke.

HIKMICRO STELLAR FINDES OGSÅ SOM SQ35 OG SH35 640×512/384×288 termisk sensor, NETD <35mk. 35 mm linse, forstørrelse, 2,31× digital zoom 1×,2×,4×,8×. 1024×768 OLED-skærm, rekylaktivering, optagefunktion, foto, wifi, opdagelsesafstand 1800m.

ALPEX 4K

Avanceret

digitalt natkikkertsigte med afstandsmåler.

Alpex er en serie digitale natkikkerter med 30 mm rør og HIKMICROs CMOS digitale sensor. Den høje billedkvalitet gør dem perfekte til både mark- og skovområder. Den nye 4K-model giver dig fantastiske og uovertrufne billeddetaljer både nat og dag. Findes med og uden afstandsmåler.

BALLISTISK BEREGNING

Indbygget laser afstandsmåler med ballistisk beregning for ekstra præcision.

HURTIG DELING

Ny avanceret CMOS-detektor med lavt strømforbrug og høj hastighed i billedoverførslen

HIKMICRO ALPEX A50EL 4K

DIGITALT NATSIGTE

VÆLG MED ELLER UDEN LRF – NYHED Hikmicro Alpex er et digitalt dag- og natkikkertsigte med et traditionelt 30 mm tubedesign, velegnet til brug både på åbne marker og i skoven. En detektors opløsning på 3840×2160 kombineret med en 50 mm linse med justerbar blænde giver dig en overlegen billedkvalitet. Optagelsesfunktion, foto og wifi. Opdagelsesafstand på 1000 m.

CHEETAH

Prisbilligt

digitalt natsigte.

Cheetah Clip-on-kikkerten kan nemt konverteres til et kikkersigte og præsterer ekstremt godt under alle lysforhold. Sigterne er udstyret med sigtekorn og IR-lys og kan fange hvert objekt i detaljer og med stor skarphed.

BEDRE SIGTBARHED I TÅGEN

Den optiske komponent kan opfange mere IR-information i let tåge.

KOMPAKT DESIGN

Til trods for dens lille, kompakte størrelse er Cheetah et kraftfuldt værktøj.

HIKMICRO CHEETAH C32F-RN NATTESYN CLIP-ON

Cheetah C32F-RN er et godt valg under alle lysforhold. Den avancerede 2560×1440 HD-sensor og 1920×1080 OLED-skærm kan fange hvert mål i detaljer og med stor skarphed.

HABROK

Kraftfuld multispektrumkikkert – både termisk og digital

HIKMICRO HABROK HQ35LN

Habrok fungerer lige godt om natten som om dagen og har alt, hvad du har brug for for at gøre din jagt til en succes. Det er en kraftfuld kikkert med en zoom på 2,9× til 23,2(8×) og fungerer både som termisk og digital nat- og dagkamera. Med en IR-lampe og en laseravstandsmålermodul.

HØJFØLSOM OG HØJOPLØSNING

Termisk følsomhed 640 X 512, 20 mK. Optisk opløsning på 2560×1440. Afstandsmåling op til 1000 m. Klassisk kompakt design. Vægt 780 g.

CONDOR

Kompakt og behagelig at holde.

Condor er en smidig og ergonomisk spotter med indbygget digital afstandsmåling.

HIKMICRO CONDOR CH25L TERMISK SPOTTER

Termisk monokular udstyret med en 384×288 @12µm infrarød sensor og en 1024×768 OLED-skærm. Mindre end 20 mK NETD for perfekt billedkvalitet. Objektiv: 25 mm.

HIKMICRO CONDOR CQ35L TERMISK SPOTTER

Termisk monokular udstyret med en 640×512 @12µm infrarød sensor og en 1024×768 OLED-skærm. Med mindre end 20 mK NETD sikrer den perfekt billedkvalitet og detaljegenkendelse selv under de sværeste vejrforhold. Bredt synsfelt på 22 meter (@100m) og grundforstørrelse på 2,0x.

PRÆCIS LASERMÅLER

Laserafstandsmåleren på 1000 m kan præcist måle afstanden, når du forfølger eller observerer under svagt lysforhold.

NYHED!

FALCON

Brancheførende termiske spottere.

Hikmicros Falcon er blevet en af branchens mest populære termiske spottere takket være sit avancerede varmebilledsystem, der kombinerer en førende 20mK-sensor med høj billedkvalitet.

SMART DESIGN

FQ50 har en kompakt og højkvalitets cylindrisk form, der giver en perfekt brugeroplevelse.

HIKMICRO FALCON FQ50 TERMISK MONOKULAR

640×512 termisk sensor, NETD <20mK, 50mm linse, forstørrelse 2,6x digital zoom 1x,2x,4x,8x. 1024×768 OLED-skærm, optagelsesfunktion, foto, WiFi. Opdagelsesafstand 2600 m.

HIKMICRO FALCON FQ25 TERMISK SPOTTER

640×512 infrarød detektor med en sensor på 12µm, NETD <20mK, 1024×768 OLED-skærm. FQ25 har en minimal fokuseringsafstand på 2,5 m og en rækkevidde på op til 1.200 m.

LYNX PRO 2.0 - NYHED

Let og smidig spotter.

Den opgraderede Lynx 2.0 har samme design som den tidligere generation med en ny og mere følsom varmesensor på <20 mK og en ny og større OLED-skærm, hvilket gør det lettere at se og skelne varmesignaturer.

HIKMICRO LYNX LH 19 2.0 TERMISK SPOTTER – NYHED

Den uppgraderade Lynx 2.0 har samma design som den tidigare generationen med en ny känsligare värmesensor på <20 mK och en ny större OLED-skärm. 1024×768 OLED skärm, inspelningsfunktion, foto, WiFi. Upptäckaravstånd 900 m.

HIKMICRO LYNX PRO LE10S TERMISK SPOTTER

En liten, kompakt och prisvärd termisk spotter med 256×192 256×192 termisk sensor, NETD <35mk. 10mm linse, forstørrelse 1,0x digital zoom 1x,2x,4x 800x600 OLED skærm, optagelsesfunktion, foto, WiFi. Opdagelsesafstand 458m.

LANG BATTERITID

Spotteren drives af et udskiftelige og genopladelige lithium-ion-batterier, der giver en driftstid på hele 6,5 timer. Den understøtter også strømforsyning via USB-C.

SKÆRM Gør det lettere at se og navigere i menuen.

NY, STØRRE
NYHED!

SWAROVSKI OPTIK tM 35 2

Moderne clip-on-teknologi til nattens mørke.

Swarovskis Optik tM35 2 er et termisk sigte, der er den perfekte partner til dit Swarovski-kikkertsigte. Imponerende billede og enkelt kontrol sikrer både sikker og ansvarlig skydning.

HÆLDNINGSSENSOR

NYHED!

SWAROVSKI OPTIK tM 35 2 – NYHED!

Med det nye, meget brugervenlige Swarovski Optik tM 35 2 får du bevist Swarovski-kvalitet - med forbedret og opdateret termisk billedteknologi i form af en clip-on-enhed, der giver et imponerende forbedret billede i mørket. Som en clip-on med 1× forstørrelse og i kombination med Swarovski Optik eller Kahles kikkertsigter, garanterer tM 35 2 et 100% pålidelig træfpunkt.

KAHLES

HELIA TI+

Imponerende opløsning.

Den automatiske tænd/sluk-timer med en hældningssensor giver dig mulighed for at aktivere varmebilledenheden lydløst fra hviletilstand uden unødvendige bevægelser.

AUTOMATISK LYSSTYRKE

Skærmens lysstyrke justeres automatiskt til de aktuelle lysforhold for at undgå blænding.

CLIP-ON-ENHED OG SPOTTER I ÉT

Kompatibel med Swarovski-kikkersigter i Z8i-, Z6i- og Z5(i)-serierne samt Kahles Helia-kikkertsigter.

INGEN INDSKYDNING

Med Swarovski Optiks egen adapter tMA, behøves ingen indskydning.

Helia TI+ termiske håndspotter er optimeret til jagt ned til mindste detalje. De kombinerer intuitiv brugervenlighed med enestående billedpræstation. TI+-modellerne er udstyret med den nyeste generations højopløselige 12µm VGA-sensorer, hvilket giver dig en usammenlignelig ydeevne.

BRUGERVENLIGT DESIGN

Ergonomiskt designet, der er robust, vandtæt og med intuitiv funktionalitetkun to knapper.

HELIA TI 35+

Pålidelig identifikation med enestående detaljeopløsning takket være grundforstørrelsen på 2,0 gange den optiske forstørrelse. OLED-display, der tændes og slukkes med bevægelsessensoren. Integreret genopladeligt lithium-ionbatteri med en driftstid på op til 8 timer. Driftstemperatur fra -20 til +50° Celsius. Digital zoom på 1×, 2×, 4× og 8×.

HELIA TI 18+

Takket være en lav optisk forstørrelse på 1,0 har TI 18+ et meget bredt synsfelt på 44 m/100 m. OLED-display, der tændes og slukkes med bevægelsessensoren. Integreret genopladeligt lithium-ion-batteri med en driftstid på op til 8 timer. Driftstemperatur fra -20 til +50 ° Celsius. Digital zoom på 1×, 2×, 4× og 8×.

LEICA CALONOX 2

Giver en fremragende sigtelinje og

præcis træffebillede.

Leica Calonox 2 Calonox er ideel til brug sammen med et kikkertsigte og er udstyret med 1-4x digital forstørrelse. Takket være sin konstruktion i ét stykke tilbyder Calonox Sight enestående pålidelighed og holdbarhed, sammen med en exceptionel træffebillede. Ingen indskydning påkrævet.

LEICA CALONOX 2 SIGHT LRF

Calonox 2 Sight LRF med afstandsmåler. kan anvendes med de fleste kommercielt tilgængelige kikkertsigter. Kombinationen med Leica Fortis 6 1,8-12x42i skaber en perfekt enhed: et kompakt system til natjagt. En højkvalitets europæiske sensor fra LYNRED, sammen med Leicas billedbehandlingssoftware LIO™, sikrer skarpere billeder, rige på kontrast og detaljer. WiFi, USB-C. Intern hukommelse: 32 GB.

INGEN INDSKYDNING

Calonox 2 Sight behøver ikke indskydes! kan anvendes direkte og skiftes mellem forskellige geværer.

INTEGRERET AFSTANDSMÅLER

Fuldt integrerede laser afstandsmålere (LRF) op til 1200 meter.

LEICA CALONOX 2 SIGHT

Calonox 2's kompakte ergonomiske form og praktiske, intuitive knapper gør den fremragende til de fleste former for jagt. Du kan nyde naturlige, skarpe billeder med høj kontrast takket være den højkvalitets LYNRED-sensor og bearbejdningssoftwaren LIO™ - Leica Image Optimization. Sammen med et stort synsfelt kan objekter med en standardstørrelse på 1,7 meter tydeligt ses på op til 2210 meter. WiFi, USB-C. Intern hukommelse: 32 GB.

JAKTIAKANALEN klik her og se filmen, hvor Tobias fra Leica fortæller om sin Calonox 2.

Håndkikkert er et uvurderligt redskab for jægere og naturelskere.

Med dens evne til at tilbyde et bredt synsfelt og muligheden for at bruge begge øjne giver den en fordelagtig oplevelse i forhold til et kikkesigte.

Desuden er det sikrere, da du undgår at rette et ladet våben mod en jagtkammerat.

For at vælge den rigtige håndkikkert er det vigtigt at tage hensyn til dine behov og jagtvaner. Til krævende jagter i fuldt dagslys er en lille og let kikkert at foretrække, med en forstørrelse på 8 eller 10 gange og en objektivdiameter på 32, 30 eller 25 millimeter.

Til natjagt i skumringen kræves der lysstærk optik. En kikkert med 8x56-præstation er fremragende til natjagt. Alternativt kan en 8x42Kikkerten er et alsidigt værktøj takket være dens store synsfelt samt passende forstørrelse og skumringspræstation. Detaljerne gør forskellen: Ergonomi og brugervenlighed er også noget, du bør overveje nøje ved valg af kikkert. Jo lettere og mere intuitiv betjening, kikkerten tilbyder, desto mere kan du fokusere på det væsentlige: at opdage, følge og forsigtigt nærme dig vildtet, indtil det perfekte skud er muligt.

Vælg kikkert efter din jagtstil: Hvis du primært sidder på post under fx elgjagt, kan en lidt større kikkert være passende. Når du ikke bruger den, kan du nemt lægge den til side i jagttårnet. Men hvis du derimod er en aktiv jæger, f.eks. hundefører, bør du vælge en lidt mindre og lettere kikkert, som du nemt kan tage frem og håndtere i enhver situation.

SWAROVSKI OPTIK

Kvalitet, du kan stole på.

Swarovski er et mærke, der er synonymt med kvalitet, og dette gælder naturligvis også for deres håndkikkerter. Uanset model kan du altid stole på, at kikkerten leverer højeste kvalitet inden for optik, funktionalitet og design – ofte kombineret med finesse og ergonomi.

ØGE PRÆCISION

Bruger personlige ballistikdata sammen med atmosfæriske data for at give dig information om justering af skydeafstand og antal klik, der kræves for at korrigere kikkertsigtet.

JAKTIAKANALEN

Se videoen for at lære mere om Swarovski EL Range.

AFSTANDSMÅLER MED VINKELKOMPENSATION

Afstandsmåleren har en indbygget hældningsindikator sammen med et unikt program til vinkelskydning, der viser enten den tilpassede skydeafstand eller vinklen.

SWAROVSKI EL 8,5×42

Er en kvalitetskikkert med HD-kvalitetsglas med fluorid, der er behandlet med Swarovskis linsebehandlinger. Den giver et meget farveneutralt, kontrastrigt billede, der fungerer i alle lysforhold og vejrforhold. Ekstra linseelementer giver kantskarphed uden bukning af billedet. Den har integrerede objektivlåg og en sikker polyesterrem med trinløs justering af snorlængden. Vægten er 835 g.

SWAROVSKI CL POCKET

TRACKING ASSISTENT

Hjælper med at spore vildtet ved at guide dig til det sted, hvor du sidst skød et skud, enten via en app eller din El Range-kikkert.

EL RANGE 10×32

Kompakt, skarp og kraftfuld kikkert med afstandsmåler.

Med dens smarte funktioner er den perfekt til jagt. I samme øjeblik du får dit objekt i kikkerten, får du at vide afstanden. Passer fremragende til dig, der bærer briller, da øjestykkerne er individuelt tilpasselige og tilbyder fuldt synsfelt. Det grebsvenlige magnesiumhus gør den slidstærk og meget let.

Er en serie lette kikkerter med kun 345 gram i vægt, designet til dem, der ønsker en kikkert, der optager minimal plads uden at gå på kompromis med den optiske kvalitet. De er behagelige at holde i med et godt greb for øget komfort. Der medfølger også en lille taske, som er nem at fastgøre i bæltet eller pakke væk i tasken. Kikkerterne fås i forstørrelserne 8×25 og 10×25.

SWAROVSKI CL COMPANION

Er designet med en elegant form, der passer perfekt i hånden. CL Companion er skabt med brugeren i fokus, så du aldrig går glip af et øjeblik og altid får det maksimale ud af din jagtoplevelse. Du kan vælge mellem tre forskellige taskepakker. Den fås i forstørrelserne 8×30 og 10×30.

ZEISS

Ser igennem støjen.

For mange jægere er Zeiss en selvfølgelig favorit, primært på grund af deres pålidelige optiske kvalitet. Men Zeiss har også været bagmændene bag mange af de mest elskede coatingmetoder, hvilket har gjort deres håndkikkerter til trofaste følgesvende for jægere og naturelskere på regnfulde, støvede eller disede ture.

ZEISS SFL 8×40

Med Zeiss SFL-kikkerten (SmartFocus Lightweight) bliver jagten lettere end nogensinde før. Optimeret til at være så let og kompakt som muligt, er den det perfekte supplement til SF-familien. Med sit lette magnesiumhus er SFL holdbar i generationer. Det nye Ultra-High-Definition (UHD)-koncept sikrer realistisk farvegengivelse og højeste detaljeniveau. Takket være SmartFocus-konceptet er fokuseringshjulet perfekt placeret til hurtig og præcis justering - selv med handsker på.

HVERT GRAM TÆLLER

SFL-kikkerten er optimeret til at være så let og kompakt som muligt uden at gå på kompromis med optikken og holdbarheden.

OPLEV NATUREN I AL SIN PRAGT

Med sin unikke belægning og en optimeret optisk design leverer Ultra-High-Definition (UHD)konceptet den højeste detaljeniveau og viser farver med naturlig gengivelse.

ZEISS TERRA ED 8×42

Den kompakte, moderne design og gennemtænkte ergonomi gør dette til den perfekte allround-kikkert. Med et stort synsfelt og et stabilt billede passer den godt til jagt på åbne marker og i skoven. Jaktia-udgaven - grøn kun hos os.

LEICA GEOVID

Tre årtier med kikkertperfektion.

Med den første Geovid-kikkert for 30 år siden satte Leica en ny standard inden for laserafstandsmåling. Takket være tre årtier med erfaring, videreudvikling og omfattende forfinelse er serien blevet en pålidelig og uundværlig ledsager for erfarne jægere verden over.

LEICA GEOVID PRO 32 GRØN – NYHED!

NYHED!

LEICA GEOVID R

Kompakt håndkikkert med afstandsmåler i premiumklassen, udstyret med verdensførende Applied Ballistics®-software og en kraftfuld klasse 1-laser. Lille kikkert, der tilbyder optisk præstation og beviset ballistik. Takket være funktionen LPT™ (Leica ProTrack) får du præcise GPS-koordinater baseret på den senest målte afstand og ledes dermed til stedet for det første skud (fungerer uden internetforbindelse med offline kort i Google Maps). Findes i 8x eller 10x forstørrelse. Findes også i sort.

KAHLES HELIA

Med fokus på det, der betyder noget.

Kahles Helia er noget af en klassiker. Uanset model er kikkerterne altid et bevis på Kahles' fokus på det, der virkelig betyder noget for jægere og naturinteresserede. De leverer altid funktionalitet, pålidelighed, nem håndtering og æstetik.

KAHLES HELIA 42 RF

Forener fremragende optik med pålidelig afstandsmåling op til 1500 m på jagtrelevante mål. Den overbeviser med nem håndtering, LR-funktion til måling af enkle mål op til 4500 m, visning af lufttryk og temperatur samt høj kvalitetsrem med innovativt hurtigspænde. Findes i forstørrelserne 8x42 og 10x42.

Den seneste generation af Leicas kikkerter med afstandsmåler, Leica Geovid R, bygger på 30 års førende ekspertise inden for afstandsmåling og udgør endnu et milepæl i Leicas historie. Findes i forstørrelse 8×42 og 10×32.

KAHLES HELIA S 42

Håndkikkert, der imponerer med en ukompromitterende fokus på det, der virkelig betyder noget under jagten: funktionalitet, pålidelighed og nem betjening. Findes i forstørrelserne 8x42 og 10x42.

ZENITH EXPERIENCE XC

Tilbyder enkel og robust kvalitet.

En behagelig og vandtæt jagtkikkert, som takket være sit smidige design og lave vægt (494 g), altid kan følge med dig. Den tilbyder et klart og skarpt billede, takket være avanceret optik i både okular og prisme (BaK4), samt komplet flerlags antireflekterende behandling for bedst mulig lysgennemgang. Findes i forstørrelserne 8×32, 8×42 og 10×42. Du finder den eksklusivt hos Jaktia!

SCANDIUM SILVER

Tag

din jagt til næste niveau med

Scandium Silver

Oplev jagten på en helt ny måde med Scandium Silvers imponerende synsfelt og kantskarphed, der giver dig en uovertruffen fordel i skoven. Perfekt til de udfordrende lysforhold ved daggry og skumring med dens høje lysgennemstrømning. Derudover er den vandtæt, hvilket garanterer pålidelighed i alle vejrforhold.

Findes i forstørrelserne 8×32, 10×32, 8×42 og 10×42.

GODT SYNSFELT

Gør det nemt at opdage og følge dyrelivet.

AFSTANDSMÅLER

En pålidelig partner i marken.

Uanset om man er en erfaren jæger eller ny inden for området, er en afstandsmåler et uvurderligt værktøj at have med i tasken. Det er ikke bare et værktøj, det er en pålidelig partner på marken. Fra skovområder til åbne landskaber hjælper disse enheder dig med at træffe hurtige og informerede beslutninger for at maksimere præcisionen.

KAHLES HELIA RF-M 7×25

Kahles præsenterer deres første monokulære afstandsmåler i form af den nye HELIA RF-M, der er designet specielt til jagt.

Dens nøglefunktioner inkluderer måldetektion op til 2.000 m, et stort synsfelt med enestående kantskarphed, intuitiv betjening/ menu-navigation, ekstremt kompakt og ergonomisk design, høj kvalitet OLED-skærm og den integrerede EAC-funktion (patenteret udvidet vinkelkompensation). Med en vægt på kun 214 g er den desuden utroligt let.

LEICA RANGEMASTER CRF R - NYHED!

Er en kompakt afstandsmåler, der måler afstand fra 10 m til 2.200 meter. Med 7x forstørrelse og en frontlinse på 24 mm tilbyder den kraftfulde optik, der giver fremragende lysstyrke. Takket være den naturtro farvegengivelse og det store synsfelt får du en fantastisk oversigt over terrænet. Den er udstyret med en tilstand, der måler afstanden flere en gang pr. sekund - perfekt til bevægelige mål. Med EHR tager den også hensyn til eventuel vinkel eller hældning.

Klik her og tag et kig på anmeldelsen af Leica's Rangemaster.

Teknologi, der holder dig opdateret.

Moderne teknologi kan gøre jagten både mere effektiv og sikker. Ure, hundepejlere, radioer og andre teknologiske hjælpemidler giver dig fuld kontrol over, hvor du, dine jagtkammerater og hundene befinder sig i terrænet.

Detaljerede kortvisninger og pålideligt kommunikationsudstyr øger chancerne for en vellykket jagt og mindsker risikoen for ulykker, når tempoet er højt derude.

Teknologien er her for at blive. Det er længe siden, jagt kun var et gevær og en stak patroner. I dag er der jagtradioer, hundepejlere, smarte ure, bil-GPS'er, afstandsmålere og mere.

Smart ur på jagt

Den moderne jæger kan bruge moderne smart teknologi til at få en bedre og sikrere jagtoplevelse. Et smartur, der kan bruges udendørs, kan vise, hvor jagthunden er, hvilket vejr der er på vej, og lægge digitale spor, så jægeren let kan finde tilbage til sin oprindelige position. Mere avancerede modeller kan også vise kort og assistere ved langdistanceskydning med ballistiksoftware. Moderne smarture har også solopladning og uger af batterilevetid.

Sikker jagt

En meget vigtig aspekt af jagt er sikkerhedstænkning.

For den bevidste og planlæggende jæger findes der nødteknologi via GPS, altså muligheden for at tilkalde og modtage hjælp, når mobiltelefonen ikke slår til. De

smarte ure kan også tilsluttes nødenhederne, så jægeren nemt kan fjernstyre (sende nødopkald osv.).

Moderne og robuste hundepejlere

Den, der jager med hund, kan bruge en hundepejler med kombineret hundesporing og nødsender. På den måde kan man både håndtere og træne hunden og se, hvor den befinder sig under jagten - og hvis uheldet er ude, tilkalde hjælp til sig selv eller sin hund.

Bliv en bedre skytte

For dem, der ønsker at forbedre deres skydefærdigheder, findes der ure med software fra Applied Ballistics, der assisterer med data til langdistance-skydning. Men der findes også radar-/ kamerasystemer, der giver statistik over, hvor god en hagleskytte du er.

Uanset om du er en ny jæger eller har jaget i mange år, er der holdbar og pålidelig teknologi til at hjælpe dig med at blive en bedre og mere sikker jæger og skytte.

GARMIN ALPHA® 300/300i

Håndholdt hundepejlingsenhed med GPS.

Håndholdt hundepejlingsenhed med GPS. Se dine kort og hold øje med op til 20 hunde med kompatible halsbånd samtidigt, på en afstand op til 14,5 kilometer med en opdateringshastighed på 2,5 sekunder. Den lyse 3,5-tommers farveskærm giver et godt billede selv under vanskelige lysforhold og kan betjenes selv med handsker på. Alpha® 300i har også inReach® satellitkommunikation til tovejstekstbeskeder og nødmeddelelser i nødsituationer.

GARMIN ALPHA® T 20

Sporer din hund på en afstand på op til 14,5 kilometer.

Alpha® T 20 hundehalsbånd med GPS giver dig mulighed for at spore din hund på en afstand på op til 14,5 kilometer væk. Halsbåndet har en universalstørrelse, der passer til både store og små racer. Positionen sendes via VHF med opdateringer så ofte som hver 2,5 sekund, når det bruges med en kompatibel håndenhed (sælges separat). Med dynamisk sporing får du endnu længere batterilevetid. Halsbåndet har også lyse signalpærer med flere farver, der hjælper dig med at finde og spore hunden i svagt lys.

GARMIN ALPHA® LTE

Hundesporingsenhed, der fastgøres til halsbåndet.

Tracker hunden med LTE mobilteknologi for længere rækkevidde (abonnement påkrævet). Hundefølere præcis position med multiGNSS, der bruger flere satellitsystemer for bedre modtagelsesmuligheder i udfordrende miljøer. Batteriets levetid er op til 18 timer, når du bruger dynamisk sporing. Enheden er udstyret med en stor, flerfarvet LED-lys, der hjælper dig med at se hunden selv i mørke.

NYHED!

GARMIN ALPHA 10 HUNDSPORING

Den lette og kompakte GPS-enhed Alpha 10 er en perfekt partner, når du begiver dig ud i skoven. For mere fleksibilitet under jagtturen kan håndenheden bruges som en selvstændig enhed eller tilsluttes din kompatible smartphone eller en anden sporingsenhed fra Garmin.

GARMIN FENIX 7X PRO SAPPHIRE SOLAR

Forlæng batteriets levetid ved hjælp af solen.

Robust multisports ur med GPS. Power Sapphire™-glas bruger solenergi til at forlænge batteriets levetid, så du kan nyde godt af avancerede træningsfunktioner, sportsapps, sundhedssensorer og meget mere.

GARMIN TACTIX 7 AMOLED

Taktisk multisportsur med GPS. Udstyret med safirglas, traditionelle knapper og touch skærm. Giver dig adgang til særlig taktisk funktionalitet samt kort, musik, avancerede træningsfunktioner og meget mere.

GARMIN TACTIX 7 PRO

Taktisk multisportsur med GPS og solenergiladning. Udstyret med Power Sapphire™-linsen, traditionelle knapper og touch skærm. Giver dig adgang til taktisk funktionalitet samt kort, musik og avancerede træningsfunktioner.

GARMIN INSTINCT 2X SOLAR FLAME RED

Designet til at holde.

Stor og robust smartwatch med GPS. Den store linse med solenergiladning og et stort batteri giver endnu længere batterilevetid. Udstyret med avancerede træningsfunktioner, indbygget lommelygte, multi-band GNSS, sensorer til overvågning af sundhed og velvære og meget mere.

GARMIN EPIX PRO 51 SAPPHIRE Elegant kombination af teknologi og design.

Multifunktionelt smartwatch med avancerede træningsfunktioner og registrering af sundhed og velvære døgnet rundt. Masser af avanceret datagrafik vises på en fantastisk AMOLED-skærm med ridsefast safirglas. Ny model, der er optimeret til større håndled.

GARMIN TACTIX PRO BALLISTICS

Taktisk multisportur med GPS og solenergiladning. Med Applied Ballistics Elite™-softwaren kan du beregne skydetabeller til langdistance. Udstyret med Power Sapphire™-linse, traditionelle knapper og touch skærm. Giver adgang til taktisk funktionalitet, kort, musik, avancerede træningsfunktioner og meget mere.

GARMIN INREACH MINI 2

Kompakt satellitkommunikationsenhed med GPS, der giver dig mulighed for at holde kontakten med dem derhjemme, selv når du er uden for mobilnettet - og giver dig tryghed på hvert eventyr uden for meget ekstra vægt i bagagen.

GARMIN XERO C1 Kompakt radarkronograf.

Når du forlader mobilnetværket bag dig, kan denne lille, robuste satellitkommunikationsenhed hjælpe dig med at holde kontakten med dine nære og kære via globale tovejsbeskeder.

NYHED!

TRACKER Pionerer inden for hundepejl.

Trackers smarte løsning til realtidssporing af jagthunden er designet til at imødekomme behovene hos den passionerede jæger. Den giver en pålidelig placering og skaber stor tryghed både for jægeren og hundene.

TRACKER ARTEMIS

Højt ydende hundepejl.

Den nye version af Tracker Artemis er designet og udviklet med både ny og afprøvet teknologi. Artemis bruger både GSM og 4G for bedre modtagelse og lavere strømforbrug.

TRACKER LUOTO HUNDEVEST

Tracker Luoto har en flydeanordning i en net lomme indeni hundevesten. Et fremragende redskab til hunde, der svømmer eller utilsigtet kommer i vandet. Udstyret med en specifik plads til Tracker Bark bag enheds-lommen.

MINIFINDER REX

Din pålidelige følgesvend med suveræn svensk support.

GPS-baseret hundesporingsenhed med ubegrænset rækkevidde og realtids-sporing, nu med forbedrede funktioner. Rex tilpasser sig din hunds bevægelser og sikrer, at du altid er i kontrol.

Sammen med den gratis MiniFinder Hunter-app låser du op for en helt ny niveau af bekvemmelighed.

Kald din hund med et enkelt tryk for at aktivere opkaldsfunktionen eller det kraftfulde LED-lys.

Opgrader til MiniFinder Rex i dag og oplev jagt som aldrig før - med bekvemmelighed og tryghed.

 Realtidspositionering

 Fra 5 sekunders opdateringsinterval

 Opkaldsfunktion med tovejskommunikation

 Skallindikator med skalltæller

 Helt vandtæt IPX7

 Passer til alle hunde uanset størrelse, vejer 100 g

 Batterilevetid på 100 timer

 Stemmekommando

 Vejledende lys

 Vibrationskommunikation

 Alarm ved stop

 Placeringhistorik

TRACKER BARK

Let og lille i størrelse, stor i funktioner! En 4G-sporingsenhed udviklet til jagt- og friluftsaktiviteter. Kan bruges på et halsbånd, i en vest eller sammen med en VHF-enhed for at forlænge rækkevidden.

LAFAYETTE SMART+

Endnu smartere end Smart.

Den nye Lafayette Smart+ er en ekstremt slidstærk og vandtæt radio med lav vægt og en meget behagelig form, der passer perfekt i hånden. Batteritiden er øget med 20%, og softwaren er udviklet med ekstremt let betjente menuer. Lafayette Smart+ har en vandtæt og robust 3,5 mm tilbehørsstik og opdateret Bluetooth® 5.1, som fungerer med de fleste høretelefoner og airpods på markedet.

SMART+ JAKTIA EDITION DK

I bund og grund en jagtpakke med indbygget Bluetooth® til trådløs tilslutning af headset eller høreværn med sendeknap og mikrofon.

SMART+ JAGTPAKKE DK

I jagtpakken medfølger: Radioenhed Smart+ med eller uden Bluetooth®, batteri, antenne, bord oplader & net adapter, bælteklips, ørepropper samt dæksel til 3,5 mm-stik.

SMART+ SUPERPAKKE DK

I superpakken medfølger: Radioenhed Smart+ med eller uden Bluetooth®, dobbelt batteri, dansk skovantenne & svensk 155 MHz originalantenne, USB-lader, bord oplader & net adapter, bælteklips, ørepropper samt dæksel til 3,5 mm-stik. Denne pakke er klar til jagt både i Sverige og Danmark med alt, hvad du behøver.

Udvalgte produkter kan variere i butikkerne. jaktia.dk

HUNTER

Er en nordisk producent af jagtelektronik, og har været

det siden 1984.

HUNTER F6 JAKTRADIO

140/155 MHZ

En letbetjent jagtradio med lang batterilevetid og forudindstillede standardindstillinger. Har pilottone, støjspærring og er programmeret til norske kanaler. Kompatibel med alle Hunters radiotilbehør. Hunter F6 er meget brugervenlig og har en imponerende batterilevetid. Kompatibel med alle Hunters radiotilbehør.

HUNTER BLUETOOTH®-DONGEL – NYHED!

Konverterer din Hunter jagtradio til en radio med Bluetooth®, så du slipper for ledningerne mellem høreværn og jagtradio. Donglen oplades med en USB-C-kabel og har en driftstid på ca. 25 timer. Meget nem at bruge.

HUNTER H-SET BLUETOOTH® HEADSET – NYHED!

Trådløs kommunikation uden ledninger, der er i vejen! Hunter H-SET Bluetooth-headset kan tilsluttes din Hunter Bluetooth®-jagtradio, Hunter Bluetooth®-dongel eller mobiltelefon. Mikrofon med støjreducering og PTT-knap på bommen. Passer både til venstre og højre øre.

 Det passer til de fleste mobiltelefoner med en bredde op til 95 mm.

 Holderen monteres nemt og hurtigt på kikkertsigtet takket være hurtigmonteringen.

 Kan roteres 360°.

 Monteres både vandret og lodret.

HUNTER SMARTPHONE HOLDER

Det er blevet populært at filme sin jagt og dele sine oplevelser med andre. Med Hunters telefonholder behøver du ikke investere i et actionkamera, du kan i stedet bruge din mobiltelefon, som du alligevel altid har med dig. Dagens mobiltelefoner har meget gode kameraer, og mange af dem har også høj IP-klassificering. Passer til kikkertsigter med 25 mm og 30 mm kikkertubes.

HUNTER E-LIGHT JAKTRADIO 140/155MHZ

Hunter E-light er en analogdigital jagtradio med letnavigerede menuer og meget tydelig display. E-light har alle de funktioner, en jæger har brug for, herunder whispermode (smygelæge), PL-tone scanning, kryptering og dual watch (to-kanalovervågning). Med et enkelt og hurtigt tryk på en knap kan du skifte mellem analog og digital transmission. E-light er kompatibel med OS-tilbehørsserien.

HUNTER E-LIGHT BT JAKTRADIO 140/155MHZ

JAKTIA EDITION

En professionel radio med Bluetooth®, der klarer både analog og digital (DMR) kommunikation. Ved et enkelt og hurtigt tryk på knappen skifter du mellem analog og digital transmission. Derudover får du funktionerne whispermode (hvisketilstand), PL-tone scanning, kryptering og dual watch (to-kanals overvågning). I Jaktia Edition-pakken medfølger to batterier, ørepropper og en biloplader.

EN BESTSELLER!

3M™ PELTOR™ WS™ SPORTTAC™

Et aktivt høreværn specielt udviklet til jægere og sport skytter. Automatisk slukkefunktion for at undgå, at batteriet aflades, når høreværnet ikke er i brug. Reducerer lyden med 26 dB. Indeholder lydindgang til ekstern radio.

3M™ PELTOR™ LEP-200 OR

Genopladelige høreværn specielt udviklet til jagt og skydning. Udstyret med niveauafhængig funktion, der forstærker svage lyde og dæmper høje lyde. Høreværnet kan nemt oplades i den praktiske opbevaringsæske via USB eller AA-batterier. Med tilbehøret halsrem kan du trådløst høre opkald fra jagtradioen.

BROWNING HEAR PROTECTION

Aktive høreværn med gelpuder for optimal komfort. Skift nemt farve med udskiftelige skaller.

3M™ PELTOR™ PROTAC™ HUNTER

Et aktivt høreværn i en lidt slankere model, udviklet til jagt og skydning. Beskytter mod skadelig impulslyd samtidig med, at det tillader, at omgivende lyde høres. Øger din evne til at kommunikere med andre i nærheden og til at høre vildtet. Har en 3,5 mm lydindgang til eksterne enheder.

3M™ PELTOR™ PROTAC™ SHOOTER

Aktivt høreværn til jægere og skytter. høreværnet har en niveauafhængig funktion, der hjælper med at beskytte hørelsen mod pludselige høje lyde, samtidig med at det tillader omgivelseslyde at passere igennem. Har en 3,5 mm lydindgang til eksterne enheder.

Udvalgte produkter kan variere i butikkerne. jaktia.dk

SURVIVOR POWERBANK

5000 MAH LYGTE

Det perfekte udstyr til eventyr.

Det indbyggede stærke batteri sikrer lang tids kraftigt lys og mulighed for nødblink i mange timer. På siden af lygten gemmer sig et USB stik, så du kan oplade din smartphone. Yderst robust konstrueret, så den holder under barske forhold. Lys-keglen kan justeres efter behov. Yderligere kan lygten bruges som nødhammer.

SANDBERG OUTDOOR SOLAR POWERBANK 16.000

SANDBERG HANDWARMER

POWERBANK 10.000

SANDBERG SURVIVOR

POWERBANK 30.000 PD45W

Er en powerbank, der oplades via en USB-port eller de indbyggede solceller. Den giver op til 6 opladningscyklusser til en typisk smartphone. Det solide og vandtætte kabinet sikrer, at enheden fungerer selv under vanskelige forhold. Den kan oplade op til to enheder samtidigt med USB-C og 2 USB-A porte. Den har også en indbygget lommelygte.

Giver dig mulighed for at oplade din smartphone op til fire gange. Opvarm dine hænder med den indbyggede håndvarmerfunktion. Powerbanken er kompakt og robust konstrueret i vandafvisende materiale. Den har både USB-C og USB-A porte.

Er helt vand-, støv- og stødsikker og er pakket ind i et robust IP66-certificeret kabinet, der kan modstå hård behandling. Den har flere kraftfulde USB-A- og USBC-porte, så du kan oplade op til 4 enheder samtidigt. Du kan oplade en standard smartphone op til 12 gange med denne powerbank. På bagsiden har den en kraftig lommelygte med hele 8 LED-lys. Med denne enhed kan du nemt oplade din bærbare computer.

TILLBEHÖR

Tactacam scopemount.

TACTACAM 6.0

Giver dig mulighed for at filme dine skud og jagtoplevelser. Med 8x zoom og krystalklar 4K 60fps opløsning samt ny billedstabiliseringsteknologi vil dine jagtfilm blive bedre end nogensinde. Du kan f.eks. tilføje og justere et rødpunkt på den færdige film, der viser skudplaceringen. Med 1-touch betjening, indbygget skærm og vibrationsindikator bliver kameraet nemt at bruge og betjene.

SHOTKAM GEN 4 4K-videooptagelse.

Videooptagelsen starter automatisk ved rekyl, og du kan straks se optagelsen på din smartphone via ShotKam-appen. Du kan analysere skudmønsteret for at forbedre dine skydefærdigheder eller for at lette f.eks. eftersøgning. Kameraet fastgøres sikkert på dit kugle- eller haglgevær uanset piberstørrelse. Det har indbygget WiFi, er vandtæt og har en batterilevetid på op til 15 timer. Justerbar zoom fra 2-8x. Vægten er 184 gram. Kaliber 12 Shotcammontering medfølger.

TACTACAM SOLO XTREME

Er et brugervenligt, vandtæt kamera, der optager film i 1080p–60fps wide Quad HD med 3–8× zoom og tilbyder tilpasselige indstillinger. De avancerede funktioner er perfekte til alle udendørsaktiviteter. Udstyret med billedstabilisering. Kompatibel med Tactacams fjernbetjening. Wi-Fi-forbindelse til smartphone.

Udvalgte produkter kan variere i butikkerne. jaktia.dk

LAFAYETTE HL50

HL50 er en pandelampe, der leverer hele 5.000 lumen med et imponerende lysbillede i form af synsfelt og spredning. Lampen er velegnet til jagt, eftersøgning, løbeture, orientering eller til dig, der bare sætter pris på dagslys døgnet rundt. Den har en GoPro-montering. Vægt: 155 gram.

LAFAYETTE HL35

HL35 er en højtydende lampe, der passer lige så godt til professionelle som til hobbybrugere. Den leverer hele 3.500 lumen og er derfor velegnet til både jagt og eftersøgning samt oplysende gåture med hundene. Med GoPro-montering. Vægt: 120 gram.

LAFAYETTE HL23

Lafayettes lygpakke HL23 indeholder samme lampe som HL19, men den drives i stedet af et kraftigere batteripakke. En højtydende lampe til trods for sin lille størrelse. Lampen har to LED'er, der spreder lyset i en imponerende bredde. Maksimalt 2.300 lumen. Vægt: 73 gram.

LAFAYETTE Oplys

mørket med

lamper af højeste kvalitet.

Et lys i mørket, en virkelig god lommelygte, er et uvurderligt redskab for alle jægere og naturelskere. Til de øjeblikke, hvor mørket falder på, og detaljerne begynder at blive svære at skelne, tilbyder vi et bredt udvalg af både lommelygter og pandelamper. Lyskilder, der hjælper dig med at få overblik over dit nærområde, fange dyreøjne på lang afstand eller oplyse stien hjem.

LAFAYETTE HL19

HL19-pakken indeholder lampen HL23, men den drives af et batteri, der er monteret bag på hovedet. Den maksimale effekt i denne konfiguration er 1900 lumen i 120 minutter. Et fantastisk præstationssæt til dig, der ikke ønsker at bære en ekstern batteripakke på ryggen eller i bæltet. Maksimalt 1.900 lumen. Vægt: 73 gram.

LEDLENSER MT10 PAKKE

Kraftig justerbar lyskilde.

Avanceret og meget kraftig lommelygte med 10-1.000 lumen og et design, der er lige så kompakt og holdbart som det er let at bruge. Du styrer det let med knappen foran og justerer lyskeglen præcist med Advanced Focus System. Pakken inkluderer magnetisk våbenmontering, fjernkontrol og farvefilter. Maksimalt 1.000 lumen. Vægt: 156 gram.

Alle Ledlensere har 5 års garanti og hvis du registrerer det, er det 7 år!

LAFAYETTE HL 12

HL12 er utroligt lille og behændig, hvilket gør den nem at have ved hånden i en jakke- eller bukselomme. Lampen passer perfekt til alt fra aftenture med hunden til at finde skydesteder på en tidlig jagtmorgen eller endda til at være en hjælpende hånd, når du skal se efter vildtet i mørket efter en vellykket jagt. Maksimalt 1.200 lumen. Vægt: 100 gram.

PERSONLIGE LYSPRÆFERENCER

Med Smart Light Technology kan du konfigurere dine egne indstillinger, som du derefter kan få adgang til med forskellige kombinationer af tryk på knapperne. Så du altid har det lys, du ønsker.

LEDLENSER H5 CORE

En meget kompakt, genopladelig lommelygte med op til 1000 lumen. På det laveste lysstyrkeniveau varer batterierne op til 144 timer. Det avancerede og hurtige fokussystem gør det muligt at justere lyskeglen fra bred til smal med én hånd. Lommelygten drives af genopladelige li-ion-batterier (medfølger) og oplades via USB 3.0-kabel. Maksimalt 1.000 lumen. Vægt: 156 gram.

LEDLENSER H15R CORE

I H15R Core har Ledlenser kombineret lysstyrke og trinløs fokuseringsindstilling. En lang driftstid garanteres af et kraftfuldt aftageligt batteripakke med det praktiske magnetiske opladningssystem, Magnetic Charging System. Med en pålidelig vejrbestandighed er dette en allroundlommelygte til enhver tænkelig situation. Maksimalt 2.500 lumen. Vægt: 380 gram.

LEDLENSER H7R

CORE

Ledlenser H7R er en alsidig pandelampe til arbejde, friluftsliv og træning med smart lysindstilling. Med Advanced Focus System kan lyset justeres trinløst fra bredt til skarpt og fokuseret på lange afstande. Ved hjælp af Ledlenser Connect App og Bluetooth® kan du indstille lampen præcist som ønsket til dine favoritaktiviteter. Maksimalt 1.000 lumen. Vægt: 259 gram.

Udvalgte produkter kan variere i butikkerne. jaktia.dk

Klæd dig korrekt for den allerbedste jagtoplevelse.

At vælge det rette tøj kan være lige så vigtigt som valget af udstyr. Det kan være forskellen mellem en frossen og våd oplevelse eller tøj, der holder dig tør og behageligt varm, så du kan fokusere på jagten. For at kunne nyde jagten maksimalt er det vigtigt at kende, forstå og klæde sig efter 3-lagsprincippet og selvfølgelig at tilpasse sig efter sæson og vejr.

3-LAGERSPRINCIPPET
Hold den rette temperatur ved at anvende lag-på-lag-princippet.

1. Transportere

Lag 1 henviser til tøjet tættest på kroppen. Dette lag er designet til at transportere fugt væk fra huden, så det hurtigt fordamper på ydersiden og holder dig tør og komfortabel. Ren uld, Cooldry ®, Coolmax®, polypropylen og specielt behandlet polyester betragtes som materialer til lag 1, der transporterer fugt. Undgå at bruge bomuld tættest på kroppen, da bomuld absorberer fugt og kan føre til afkøling.

2. Isolere

Det primære formål med lag 2 er at isolere og holde kroppen varm. Mellemlaget bør være lavet af et materiale, der transporterer fugt væk fra kroppen. Hvis du bliver for varm, kan du nemt justere mellemlaget. En flanellskjorte fungerer godt som isolerende lag i varmere vejr og mere aktiv jagt. Flere isolerende beklædningsgenstande lavet af fleece eller uld holder naturligt på varmen på køligere dage og ved lettere aktivitet.

3. Beskytte

Lag 3 - det yderste lag - skal beskytte dig mod regn og vind. Ved behov kan det også være polstret for at give ekstra beskyttelse mod kulde, men det vigtigste er, at det har gode åndbare egenskaber, så det tillader fugtighed fra de indre lag at komme ud. Hvis du har brug for et helt vandtæt stykke tøj, skal du lede efter beklædningsgenstande med en vandtæthed på over 10.000 mm vandsøjle og tapede sømme.

BERETTA

Bevar skarpheden med stil.

Jagtklæderne fra italienske Beretta består af stilfulde beklædningsgenstande, der kombinerer høj komfort med smarte detaljer. Jakker og bukser er veltilskårne og fremstillet af lydsvage og vandtætte materialer, så du kan bevæge dig ubesværet og bevare skarpheden under alle forhold.

BERETTA FJELD GTX

ANORAK JAKKE, BRUN BARK

Denne jakke er lavet af strækstof med forstærkede albuer og skuldre. Vandtæt og åndbar med ventilation lynlåse. GORE Z-Liner membran.

BERETTA MUKER GTX BYXOR

Vandtætte bukser i strækstof, specielt designet til jagt i miljøer, hvor stilhed er afgørende. GORE Z-Liner-membran.

BERETTA BAKHOLD

Et jagtsæt designet til aktiv jagt, hvor du skal være helt stille. Et sæt med fokus på bevægelse via strækpaneler, fleecepaneler og ventilation. Helt vandtæt og åndbar.

BERETTA THORN RESISTANT

EVO JACKA

Designet til en aktiv og bevægelig jagt. Takket være forbedrede indsatser på albuer, skuldre og kant er den slidstærk og modstandsdygtig mod slitage og egner sig godt til alle typer af jagt.

BERETTA THORN RESISTANT

EVO BYXOR

Udviklet til vanskeligt terræn. Ydermateriale af slidstærkt polyamid og åbnbare ventilationslynlåse.

POINTER CHEVALITE 3.0

Smidigt jagttøj optimeret til aktiv jagt.

Kommer med en række vigtige funktioner såsom ventilation under armene, dobbelte radiolommer og stormhætte på jakken. Bukserne har ventilation på ydersiden af lårene og dobbelt benjustering for optimal pasform samt ekstra forstærkning på forsiden af benene for slidstyrke og bedre vandafledning. Findes til både damer og herrer. Helgrønt som på billedet eller grønt med camouflageprint.

CHEVALIER

En velgennemtænkt naturoplevelse.

Chevalier har udviklet en kollektion af funktionelle, veludformede og slidstærke tøjstykker, der er skræddersyet til krævende natur- og jagtoplevelser. Solidt håndværk og lang erfaring har resulteret i beklædningsgenstande med smarte funktioner, der sætter prikken over i'et på din jagtoplevelse.

CHEVALIER

MAINSTONE FLEECE JAKKE / VEST

Stilfulde og varme

fleecetrøjer, der passer lige så godt til jagt som til vandreture. Fungerer også godt som mellemlag på årets køligere dage. Fremstillet i blødt og varmt fleece og har en høj krave med hageskydd samt to rummelige forlommer med lynlås. Findes i herre- og damemodel samt flere farver.

POINTER CHEVALITE JAKKE

OG BUKSER 3.0

Et lydløst og smidigt sæt tilpasset til bevægelig jagt. Med en række vigtige funktioner såsom ventilation under stormhætte på jakken. Bukserne har ventilation på ydersiden af lårene og dobbelt benjustering for optimal pasform, samt ekstra forstærkning på forsiden af benene for slidstyrke og bedre vandafledning. Findes til både damer og herrer. Grønt med camouflageprint eller i helgrønt.

CHEVALIER CHASE

DOGHANDLER VEST

Specielt udviklet af og til hundeførere.

Vesten er syet i en vandtæt polyesterstof og forstærket over skuldrene med Cordura® ripstop. Der er masser af plads til alt, hvad en hundefører har brug for. Alt i alt har denne jagtvest otte lommer, herunder ekspanderbare lommer foran med en GPS-lomme på højre side, dobbelte radiolommer, to lodrette brystlommer og en solid ryglomme. Hundeførervesten kan justeres i størrelsen ved hjælp af lynlåse i hver side.

Slidstærk vind- og vandtæt jakke med en række praktiske lommer og funktioner såsom dobbelte radiolommer og rummelig ryglomme. Vandtæthed på 20.000 mm. Findes i helgrønt eller høj synlighed orange/grøn og både til damer og herrer.

CHEVALIER SPEY STRETCH BUKSER

Meget elastiske bukser, perfekt til alle bevægelige aktiviteter som jagt, hundetræning, gåture eller arbejde i skoven. Hurtigtørrende og smudsafvisende jagtbukser til mænd og kvinder, med Ripstop stof med 4-vejs stretch på knæene og sæde. Elastisk linning for komfort. To lårlommer, den ene udstyret med en ekstra inderlomme f.eks. mobiltelefonen. Der er også ventilation på ydersiden af lårene Mesh stof. Benenderne er elastiske og bredden kan justeres. En støvlekrog er skjult i bunden af benet.

CHEVALIER ENDEAVOR CHEVALITE JAKKE 2.0

PINEWOOD

Tilpasset virkeligheden.

Med rødder dybt forankret i den smålandske muld, har det svenske

Pinewood designet deres udendørs tøj. Hvert stykke tøj, hver søm er designet med erfaring, viden og omsorg i Värnamo, inspireret af og tilpasset til, hvordan mennesker faktisk bevæger sig og færdes i naturen.

PINEWOOD WILDMARK 2.0

– JAKTIA EDITION

Højtydende jagttøj, som du kun finder hos Jaktia, med normal pasform og god fleksibilitet, der passer til den aktive og bevægelige jæger. Jakken har paneler af ekstra strækmateriale. Selvfølgelig er tøjet vind- og vandtæt, med tapede sømme uden knitren.

PINEWOOD FURUDAL RETRIEVER ACTIVE CAMOU

Optimeret til den aktive jæger og hundefører.

Let og lydløst jagttøj med Strata Blaze camouflage. Slidstærkt med vind- og vandtæt funktionsmembran og meget god ventilation. Fremstillet i 100% genanvendt polyester og med tapede sømme. Jakken har tovejs lynlås, aftagelig hætte med forstærket skygge. Mange praktiske lommer, alle med vandafvisende lynlåse. Ærmekanter med velcrolukning. Jagtbuksen har elastik i taljen og ammunitionsholder indvendigt i benlommen. Justerbare benafslutninger og krog til støvler.

JAKTIAKANALEN

Se filmen og Rasmus fortæller mere om vildsvinebukserne.

PINEWOOD WILDBOAR PROTECT INNER PANTS

En luftig og blød buks sammenlignet med traditionelle vildsvinebukser. Bruges under almindelige jagt- eller friluftsbukser med eller uden membran. En innovativ buks, der giver beskyttelse ved angreb.

PINEWOOD ABISKO 2.0

En af Pinewoods absolut varmeste jakker og bukser. Nyd kolde jagtdage takket være Pinewoods seneste teknologi, Ultra Body-Heat. Vind og regn er ingen problemer; bukserne har vind- og vandtætte funktionsmembraner og er polstrede for ekstra komfort og varme.

BARBOUR FLAT CAP

Traditionel flad kasket i vandafvisende, vokset bomuld. Forbøjet skygge og behageligt Barbour tartanfor.

BARBOUR BEAUFORT JAKKE

Barbours klassiske voksjakke model Beaufort, som er blevet produceret siden 1983, designet af Dame Margaret Barbour. Produceret i en mellemtykkelse Sylkoilvokset bomuldsvæv. Rumlig pasform med fire praktiske forlommer, hvoraf to er håndlommer foret med molpels samt en stor fasanlomme på bagsiden.

BARBOUR

Modstår vejrets kræfter.

Barbour har været det oplagte valg for dem, der kun vil have det bedste. Tidløse, klassiske beklædningsgenstande af den allerbedste kvalitet, der holder i generationer.

DEERHUNTER Kongelige Hofleverandører.

Siden starten i 1985 har det danske Deerhunter produceret tekniske, funktionelle jagttøj. Hver beklædningsgenstand er tilpasset - og testet - i det miljø, den skal bruges i, for at sikre at de lever op til kravene. Det er ikke overraskende, at Deerhunter er blevet et populært jagtmærke.

DEERHUNTER EXCAPE LIGHT

Jagttøj af typisk Deerhunter kvalitet med forstærkninger for at give ekstra beskyttelse mod naturens kræfter, hvor du har mest brug for det. Lavet af et lydløst, vandafvisende materiale med fremragende åndbarhed og firvejs-strækstof for maksimal fleksibilitet, bevægelsesfrihed og en god pasform.

DEERHUNTER GAME PRO LIGHT JAKKEN

Game Pro Light jakken, som er skabt til den moderne jæger. Jakken er fremstillet af lydløse materialer med en vind- og vandtæt Deer-Tex® Performance Shell membran, der også er åndbar, hvilket gør den velegnet til aktiv jagt i alle vejrforhold. Og med et gavmildt udvalg af praktiske lommer er den lige så alsidig, som den er komfortabel. Gummiprintet på skuldre og albuer.

Udvalgte produkter kan variere i butikkerne. jaktia.dk

DEERHUNTER ATLAS SHORTS

Deerhunters Atlas shorts, som kombinerer komfort og funktionalitet. Disse shorts er udstyret med strategisk placerede rummelige lårlommer med klapper, som giver hurtig adgang til alt det udstyr.

DEERHUNTER ATLAS BUKSER

Disse bukser er beregnet til træningsdage på skydebanen og er udstyret med rummelige lårlommer, som er strategisk udformet, så de har plads til det udstyr, du skal bruge. Med Atlas bukserne har du nem adgang til alt det, du ikke kan undvære.

DEERHUNTER ATLAS NET SKYDEVEST

Atlas net skydevesten er fremstillet i et åndbart netdesign, som løfter komforten – et oplagt valg til jægere, som lægger vægt på åndbarhed, men som ikke vil gå på kompromis med funktionaliteten.

MOOR ZIP-OFF JAKKE

Moor Zip-Off jakken, når du prioriterer alsidighed på farten. Takket være de aftagelige ærmer kan du nemt omdanne den fra en funktionel jakke til en praktisk vest. Både dame og herre modeller.

DEERHUNTER CHASSE SERIE

Specielt designet til jagt.

DEERHUNTER EXCAPE

WINTER JAKKE

Jakken ikke kun er vandtæt, vindtæt og vandafvisende, men også byder på vandtætte lynlåse på radiolommen, brystlommen, de to forlommer, de to håndvarmerlommer og den centrale YKK 2-vejslynlås. Med justerbare manchetter og justerbar snøre i bunden af jakken.

Alsidige og praktiske beklædning, der også egner sig til andre udendørsaktiviteter. Du holdes tør i alt slags vejr takket være Deer-Tex® Performance Shellmembranen. Formsyet for fuld bevægelsesfrihed og med mange praktiske detaljer. Jakken har solide lommer, snørelukning og aftagelig hætte. Bukser med formede knæ, elastisk talje, flere lommer og justerbare ankelstropper med velcro. Findes til børn, damer og herrer. LANCERES I

DEERHUNTER SLOGEN

ZIP-OFF BUKSER

Uanset om du gør klar til at tage på jagt, skal på eventyr under åben himmel eller planlægger en udflugt i en storby, er Slogen Zip-Off bukserne det alsidige valg. Bukserne forvandles nemt til shorts takket være lynlåsene, som er dækket af et stykke stof på indersiden for at beskytte din hud fra lynlåsen. Både dame og herre modeller.

DEERHUNTER EAGLE VEST

Vesten er en del i en ny serie fra Deerhunter som betår af veldesignet og gennemtænkte produkter til alle jæger.

BATTERIDREVNE JAGTBEKLÆDNING

Hold varmen med et par enkle tryk på knappen.

Selv lag på lag og undertøj af højeste kvalitet... nogle gange stopper det ikke engang kulden fra at snige sig ind. Hvis du vil undgå at fryse, er batteridrevne undertøj, veste, handsker og sokker en investering, du bestemt ikke vil fortryde. Mange af disse "batteriklæder" styres via mobilapps med enkle kontrolfunktioner, så du hurtigt kan justere varmen og holde dig varm fra top til tå. Nogle af dem registrerer endda, når du står stille, og når du bevæger dig, og tilpasser automatisk varmen.

HEATX HEATED HUNT VEST V2

HeatX™ opvarmet jagtvest er specielt designet til jægere og vil øge din jagtoplevelse med kraftfuld batteridrevet varme og velovervejede løsninger. Indstil den ønskede temperatur og hold fokus udadtil.

HAUNTER OPVARMETE SOKKER

Inkluderer to genopladelige batterier på 4000 mAh. Tre varmeindstillinger.

HEATX HEATED HUNT PULLOVER MITTENS

En varm jagthandske med foldbar funktion på alle fingre til opgaver, der kræver fuld fingerfærdighed. Oplev fuld frihed for fingrene men stadig hurtig varmebevarelse med tre varmeniveauer.

HAUNTER OPVARMET VEST

APP-KONTROL

HEATX HEATED HUNT HANDSKER

Designet med aftagelige fingre, samtidig med at det vandafvisende materiale sammen med de elektriske varmepaneler holder dine hænder varme, så du altid er klar til at placere pegefingeren på aftrækkeren. Batteritid 2,5-5 timer afhængigt af effektniveau.

Grøn opvarmet vest med trinløs varmestyring via en app. Der er også manuel kontrol via en knap, som fungerer som start/stop og giver tre forskellige varmetilstande. Batterisparefunktion med hviletilstand efter 3 minutter, men starter automatisk, så snart du bevæger dig. Vesten har tre varmeelementer, to på brystet og en på skuldrene.

DEERHUNTER HEAT UNDERSHIRT

OG LONG JOHNS

Perfekt til den aktive, som nogle gange står stille og ønsker at bevare den opbyggede varme. To varmeelementer på ryggen og et på forsiden af hvert lår varmes op af en powerbank. Behandlet med Quick Dry – åndbart og tørrer hurtigere end andre beklædningsgenstande. Kroppens fugt absorberes og transporteres væk fra huden. Dette gør det lettere for dig at opretholde en stabil kropstemperatur og forblive tør under jagt. Tre varmeniveauer. Maskinvaskbar.

SEGER HEAT MID BATTERISTRØMPER

En batteridrevet uldstrømpe, der holder dig varm hele dagen med en batterilevetid på op til 14 timer. Varmen justeres trinløst og kan tilpasses individuelt til højre og venstre fod, via en smart app på mobilen eller direkte på batteriet. Appen er udviklet af InuHeat og muliggør tilslutning af flere forskellige typer varmebeklædning, som styres helt individuelt.

HESTRA HANDSKER

Småländsk kvalitet.

HESTRA WINDSTOPPER PULL OVER

Praktiske, varme handsker med to funktioner; vindbeskyttende som fleecehandske og som halvfingerhandske når du skal arbejde mere fintmotorisk med fingrene. Syet i smidigt 3-lags fleece materiale med glat yderside og børstet inderside, og med GORE-TEX Infinium™, som beskytter mod vind samtidig med at det ventilere fugt ud. En magnet holder handske-delen på plads i oprejst position og fingerløkker gør det lettere at tage den af.

For lange dage ude i marken er det vigtigt at vælge handsker, der både holder dig varm og samtidig ikke begrænser din bevægelighed. Fra Småland har Hestra siden 1936 forsynet alt lige fra alpine professionelle til krævende jægere og naturinteresserede med handsker af højeste kvalitet.

HESTRA BIATHLON TRIGGER COMP

Veludarbejdet pasform med ekstra foroverbøjede fingre giver fantastisk bevægelighed, mens støddæmpning i venstre håndflade opfanger rekyl under skydning. Overdel i vindtæt og vandafvisende strækstof.

HESTRA HUNTERS GAUNTLET CZONE

Varm og smidig jagthandske med gennemtænkte detaljer og aftagbart vandtæt for. Designet til stillesiddende jagt i koldt og vådt vejr.

SEGER STRØMPER

Finstrikket komfort - kun hos Jaktia.

SEGER HUNTING ACTIVE

Merinouldsstrømpe til jagt, fiskeri og vandring året rundt.

SEGER HUNTING WARM

Strømpe i EXP merinould. Helfrotté for optimal isolering og forstærket på hæl og tå for god slidstyrke.

SEGER HUNTING LINER

Ofte brugt sammen med Hunting Plus på lange vandringer.

HESTRA ERGO GRIP WOOL TOURING

Handskens konstruktion og nøje placerede sømme giver exceptionel bevægelighed og fingerspidsfornemmelse. Vindtæt GORETEX Infinium™ med meget høj ventilationsevne og et tyndt for af uld, der varmer og leder fugt væk fra hånden.

SEGER HUNTING PLUS Helfrottéstrømpe til jagt, fiskeri og vandring året rundt.

SEGER HUNTING PLUS COMPRESSION

Hunting Plus-strømpe med kompressionsmateriale. Helfrottéstrømpe til året rundt.

WOOLPOWER

WOOLPOWER FULL ZIP

JACKET 400

Med polokrave, lang lynlås, manchetter med tommelfingergreb og forlænget ryg, der forhindrer den glider op.

At vælge et uldunderlag har flere fordele:

At vælge et undertøj i uld har flere fordele. Uld kaldes ofte for naturens eget funktionsmateriale, da dens fibre er konstrueret til at beskytte mod fugt, kulde og overophedning. Ulden binder meget luft, hvilket isolerer kropsvarmen effektivt, og den har hydrofobiske egenskaber, der gør den god til at transportere fugt væk.

Når du vælger uldfiber til dit undertøj, er to faktorer vigtige: micronmålet og uldens krusede struktur pr. centimeter. En finere uldfiber foretrækkes, når du har den tættest på huden for at undgå kløe.

Jo mere kruset ulden er, desto mere luft binder den, hvilket giver bedre isolation. Woolpower bruger merinould med cirka 40 krusede strukturer pr. centimeter fra merinofår i Uruguay og Patagonien.

Sådan passer du på dit uldunderstykke:

For at kunne bruge dit uldunderstykke år efter år, er der nogle ting, du skal tænke på. Vask er den største synder, når det kommer til slid på tøj. Ofte er det tilstrækkeligt at lufte dit uldunderstykke. Uld er nemlig både selvrensende og antibakteriel på fiberplan.

Når du skal vaske:

Men nogle gange er du nødt til at vaske dit uldtøj, og i så fald er det vigtigt at følge vaskeanvisningerne for netop dit tøj og bruge et uldvaskemiddel, da enzymerne i almindeligt vaskemiddel nedbryder uldfibrene. Det er en god idé at vaske tøjet med vrangen ud for at forlænge levetiden og undgå skyllemiddel.

Et stykke Woolpower- kan vaskes ved 60 grader, men for mange andre uldprodukter anbefales 30 grader. Så kig nøje på vaskeanvisningen, før du smider dit uldtøj i maskinen, så det ikke krymper. Dette er noget, mange har oplevet, når de har smidt deres elskede uldtrøjer i vaskemaskinen eller tørretumbleren.

WOOLPOWER CREWNECK 200

OG LONG JOHNS 200

Rundstrikset uden lodrette sømme og med indstrikkede ribkanter og elastikker. Trøjen har forlænget ryg, der forhindrer glippede. Bukserne har en syet kile bagpå for optimal komfort.

WOOLPOWER VEST 400

Vest med forstærket polokrave og lang lynlås. Lige kant forneden. Indstikket Woolpower-logo i nakken.

WOOLPOWER SOCKS LOGO

Isolerende uldfrotté i foden og ribstrikket skaft for god pasform. Indstikket logo. 2-pakning.

WOOLPOWER SOCKS LINER CLASSIC

Mellemlang, glatstrikket og tynd sok med elastan for god pasform. 3-pakning.

WOOLPOWER SOCKS LOGO OG SOCKS LINER CLASSIC PAKKE

2-pakning med en glatstrikket liner og en varmere strømpe i uldfrotté, ribstrikket skaft og indstikket logo.

WOOLCARE

Ullvaskemiddel, der er skånsomt mod både naturen og dine klæder. Ullmaterialet bliver rent og holder længere. 500 ml.

Forlæng levetiden på dine funktions beklædningsgenstande!

Nyhed i Jaktias butiker!

Ja, det er almindeligt, at funktionsbeklædning mister sin vandafvisende evne over tid, selvom der ikke er noget teknisk galt med tøjet. Grundimpregneringen på yderstoffet, kaldet DWR (Durable Water Repellent), kan blive vasket ud eller slides væk med brug, hvilket resulterer i, at yderstoffet begynder at absorbere vand i stedet for at afvise det.

For at genoprette tøjets vandafvisende egenskaber er det vigtigt først at vaske tøjet for at fjerne snavs og sved, der kan påvirke åndbarheden. Derefter anbefales det at genimpregnere tøjet regelmæssigt for at genoprette dets vandafvisende egenskaber.

OrganoTex er en svensk innovation, der tilbyder to højteknologiske produkter til dette formål: OrganoTex Wash-In og OrganoTex Spray-On. Disse produkter er baseret på en patenteret grøn teknologi, der efterligner bladenes vandafvisende egenskaber. Den er miljømærket, biobaseret, let biologisk nedbrydelig og fri for PFAS, der er skadelige stoffer for både mennesker og miljø. Produkterne genskaber vand- og smudsafvisningen, bevarer materialets åndbarhed og er certificeret af OEKO-TEX Eco Passport og USDA Certified Biobased Product.

TERMO

Behageligt undertøj, der både varmer og køler.

TERMO ORIGINAL WOOL NET

JUMPER LONG SLEEVE OCH

LONG JOHNS, NO FLY

Ultralækkert netundertøj af fineste merinould, et naturligt antibakterielt materiale, der transporterer fugt væk og forhindrer dårlig lugt. Dette er et perfekt stykke tøj at have tættest på kroppen, når du jager - både på varme og kolde dage. Sælges også separat.

TERMO WOOL ORIGINAL POLO/ZIP OG LONG JOHNS

Meget flot og behageligt undertøj i tolags frotté. Indersiden består af kanalstrikfrotté, der altid holder dig varm og tør. Og ydersiden er strikket af tencel, et naturligt antibakterielt materiale, der effektivt transporterer fugt væk og forhindrer dårlig lugt. Undertøjet egner sig til jagt, hvor stillestående perioder veksles med aktiv jagt.

TERMO ORIGINAL WOOL 2.0

Kollektionen Wool Original er lavet af den fineste merinould, der giver høj komfort takket være god fugttransport, åndbarhed og blødhed. Dette undertøj passer rigtig godt, når du skifter mellem stillesiddende og høj aktivitet, såsom ved jagt, skiløb og hvis du arbejder udendørs. Findes både til damer og herrer.

STINAA.J ONE HUNTING

Verdens første ortopædiske jagtstøvle.

Belastningsskader inden for jagt og friluftsliv er udbredt. Stinaa.J har udviklet en støvle med ortopædiske indlæg til meget god stabilitet, aflastning og støddæmpning. Den orange bue under skoen er placeret, hvor foden har mest brug for støtte, og sammen med det ortopædiske indlæg giver det maksimal effekt for de forskellige led i den nedre del af kroppen. Ydersålen i gummi giver godt greb. Støvlen i høj kvalitet læder giver både god vandtæthed og ventilation - hvilket giver dig optimale betingelser for en behagelig jagtoplevelse.

STINAA.J ORTOPÆDISKE INDLÆG

Alle dine sko kan blive lige så behagelige.

VELFORANKRET ERFARING

Stinaa.J har næsten fire årtier med ortopædisk erfaring inden for behandling af verdensklasseatleter.

Med disse ortopædiske indlæg optimerer du alle dine sko og støvler. De giver foden maksimal aflastning, støddæmpning og stabilitet og sikrer, at fod, knæ, hofte og ryg er i korrekt position, og skaber de bedste betingelser for at forebygge og behandle eksisterende belastningsskader.

Stinaa.J's patenterede "5-Bar System" er baseret på fem indbyggede barrierer:

 De tre vandrette barrierer sikrer, at fods tre bueformede strukturer arbejder på en naturlig og stødabsorberende måde, uden at ben, væv og muskler risikerer at komme i en yderligere belastning.

 De to lodrette barrierer skaber stabilitet og justerer kroppen til den korrekte position.

UNIKT 5-BAR SYSTEM

De ortopædiske indlæg er unikke og arbejder dybt med kroppen. Formen er baseret på millioner af 3D-scannede fødder og passer til alle typer af fødder.

BERETTA DUIKER GTX

Designet til jagt i bjergmiljøer.

Egnet til jagt i stejl og utilgængelig terræn. GoreTex membran gør dem perfekte til vinterbrug og beskytter mod fugt. Overdel i nubuck læder for varme og slidstyrke. Vibram sålen tilbyder langvarig komfort og et solidt greb.

BERETTA LOWVELD GTX

Robuste og komfortable jagtstøvle til vanskeligt terræn med Gore-Tex membran. Overdel i ruskind og robust Corduramateriale. Vibram-sålen giver beskyttelse og stabilitet.

ORGANOTEX SHOECARE CLEANER

 Skånsom skorengøring til alle typer sko i stof, syntetisk og læder

 Helt biobaseret og let biologisk nedbrydelig

 Anbefales til sko med membranteknologi

ORGANOTEX SHOECARE WATERPROOFING

 Skoimprægnering til alle typer materialer

 Bevarer materialets åndbarhed

 PFAS-fri og let biologisk nedbrydelig

Passer du på dine støvler?

ALFA JERPE A/P/S GTX BOA

Med dobbelt BOA-løsning for bedste pasform.

En meget let og behagelig støvle til jagt og vandring med Alfa Air-teknologi i ydermaterialet, som er slidstærkt, let og vedligeholdelsesfrit. GORE-TEX membran gør støvlen vandtæt og åndbar. Vibram ydersål med ekstra godt greb på alle typer underlag. Findes til damer og herrer.

Se videoen for at læse om, hvordan du bedst plejer dine støvler og sko.

LE CHAMEAU VIERZON

Håndlavede, eksklusive støvler i naturgummi designet til dig, der søger komfort, præstation og høj kvalitet. Naturgummi giver bedre spændstighed og elasticitet, hvilket igen giver en bedre pasform og modstår slid, ridser og revner meget godt. Lige velegnede i alle vejrforhold samt lave temperaturer, hvilket gør støvlerne velegnede til alle årstider.

ARXUS PRIMO COUNTRY ZIP

Smart og behagelig, ekstremt lette og lydløse støvler af ren naturgummi. Slidefast og vandtæt tekstilskaft samt en 3 mm tyk neoprenforing, der holder fødderne varme under kolde jagtdage. Lynlåse bagpå gør det nemt at tage støvlerne på og af.

FAUNA

Designet til en bedre jagtoplevelse.

FAUNA BJÖRNEN EVO

Behagelig og praktisk følgesvend.

Populær og prisvindende med ergonomisk udformet bæresystem, hvor stolens ramme følger ryggens linje. En rygsæk med stol, der har lang levetid, god komfort samt mange smarte funktioner og detaljer. Behagelig siddehøjde på 51 cm. Store, let tilgængelige sidelommer samt udvendige og indvendige lommer med låg. Indvendig snesikring og regnslag i toppen. Rumfang 40 liter. Vægt 2,9 kg.

FAUNA ÄLGEN EVO

Stolsrygsæk med ergonomisk udformet bæresystem, aftageligt hoftebælte og lav siddehøjde på 45 cm. Rumfang 35 liter. Vægt 2,0 kg.

FAUNA KALVEN – NYHED!

Stolsrygsæk designet til børn og unge med lavere siddehøjde. Lavet af lydløst og vandtæt materiale. Skulderremme og hoftebælte er justerbare for at sikre en behagelig pasform. Rumfang 18 liter. Vægt 1,8 kg.

FAUNA VILTNÄT

Praktiskt viltnet, der sikrer og beskytter vildtet mod fluer og insekter. Passer perfekt til fuglejagt. Let at fastgøre på ydersiden af rygsækken.

FAUNA KINGLET – NYHED!

Moderne jagtrygsæk med et unikt justerbart bæresystem. Med hele 14 cm justering af ryglængden passer den lige så godt til både kvinder og mænd. Skulderremmene er udformet, så de ikke er i vejen for anlægget. Våbnet bæres sikkert i en termoslomme på siden og frigøres let med rygsækken på. Rumfang 35 liter. Vægt 2,4 kg.

FAUNA MIDJEVÄSKA

En talje taske til jagt, tilstrækkelig stor til at medbringe en madpakke, en termokande og en let jakke. Det indbyggede vildt net til fugle kan trækkes frem, når du har brug for ekstra opbevaring. Rumfang ca. 10 liter. Vægt 0,9 kg.

EBERLESTOCK GUNRUNNER LODEN

Praktisk rygsæk med integreret hylster.

Passer til de fleste jagter, rifler og behov. Dette er en rygsæk, du gerne bærer hele dagen. Stabil med solidt hoftebælte. Gunrunner er syet i lydløst stof og har et MOLLEsystem, der gør den udvidelig. Bæresystemet tilpasses nemt efter din kropslængde. Rumfang 20 liter + hylster 6,5 liter. Vægt 1,6 kg.

Sådan tager du dig af vildtet på bedste vis.

Med et smil på læben vender du tilbage med vildt efter en vellykket jagt. Men hvordan tager du dig bedst af dyret? Mathias Persson, der er medlem af Jaktia Pro Team og har stykket mange jagtbytte, giver her nogle grundlæggende tips.

Alt om slagtning og udskæringer ikke noget, man kan dække fuldstændigt i en kort artikel, men Mathias Persson giver her nogle retningslinjer. For det første er renlighed altafgørende.

– Det er utroligt vigtigt at tænke på hygiejne allerede fra starten og have det i tankerne under hele processen med at tage sig af dyret. Forestil dig, at dyret var sterilt, før du affyrede skuddet, og at hver snit kan forårsage forurening, siger Mathias.

Hæng dyret op derhjemme, hvis du har mulighed for det, og tag dig af det så hurtigt som muligt. Husk, at vildtet ikke bør nedkøles under 10 grader de første 24 timer. Brug handsker og skift dem mellem flåning og udtagning. Skyl handsker og knive efter behov.

– Husk at skud rense meget omhyggeligt. Hvis dette kræver, at du saver eller kløver vildtet, skal du sørge for at skrabe evt. mave indhold af, da det ellers kan blive surt meget hurtigt, påpeger Mathias.

Når det kommer til udskæring, skal du satse på kvalitetsknive, der er godt slebne og derfor holder skarpheden bedre. Finjustér knivene med et strygestål fra tid til anden. Hvis du kan lide, at madlavning tager lidt tid, skal du lade hinder være på, når du udskærer. Dette beskytter kødet i fryseren. Hinderne og huderne renses derefter væk, når du tilbereder kødet.

En god vakuumpakker er en klog investering, som du har glæde af i lang tid. Vakuumpakning forlænger kødets holdbarhed ved at reducere iltudsættelsen og forhindre vækst af mikroorganismer og gør, at kødet holder sig bedre i fryseren. Du kan også mørne kødet samt krydre og marinere efter smag og behag - direkte i vakuumposen. Det gør, at kødet er klar til tilberedning, når du senere skal invitere familie og venner til et rigtigt festmåltid.

BRECOM KØDHAKKER BK-2200

Et ægte kraftværk til kødhakkeren.

En stor og kraftfuld kødhakker, der kan klare 200 kg/h. Med en robust krop i rustfrit stål og base i aluminium er det en kødhakker, der er bygget til at holde. Med en effekt på 750 W er den kraftfuld nok til at hakke store mængder kød hurtigt og effektivt. Selvskærende kniv og perforeret skive i rustfrit stål.

BRECOM KØDHAKKER

BK-1200

BK-1200 er en lille kødhakker med stor kapacitet og en kraftig 600 W motor.

BRECOM VR-400 KAMMERVAKUUMMASKINE

Effektiv vakuummaskine til at pakke store mængder vildt.

Denne effektive maskine giver bedre kontrol over processen og har evnen til at forsegle store mængder mad på kort tid. Maskinen skaber et undertryk, der forhindrer, at madvarerne beskadiges eller væske suges ud af maden. Indstil og skab det ønskede vakuum, og lad derefter maskinen automatisk forsegle posen. Vakuumposer fås i flere størrelser.

BRECOM VR-230 designet til at imødekomme alle dine behov for madopbevaring. Med intuitiv brugervenlighed og pålidelig ydeevne giver VR-230 dig fuld kontrol over din madopbevaring.

EUROHUNT V-SHARP CLASSIC II KNIVSLIBER

Let at bruge knivsliber med justerbar slibningsvinkel i tre trin: 20, 25 og 30 grader.

ALCES SLAKTSET

Slagtersæt i høj kvalitet i rustfrit stål og med gummeret greb. De fire knive holder skarpheden godt og er meget lette at slibe op igen. Sættet består af Hudningekniv 146 mm, Udbeningekniv, 94 mm, Stykkekniv 157 mm, Bugåbner 94 mm. Bladtykkelse 2,5 mm.

TORMEK T-4 BUSHCRAFT

Professionelt sliber dine knive og økser og gør dem klar til jagt og friluftsliv. Slibemaskinen er alsidig og nem at lære, du bestemmer selv vinklen og tilpasser nemt slibningen.

CLUB JAKTIA

Meld dig ind i Club Jaktia og få alle fordelene!

Club Jaktia er klubben for dig, der er jæger i sjæl og hjerte, ligesom os hos Jaktia. I takt med at Jaktia vokser og får flere butikker, bliver det også endnu mere fordelagtigt at være medlem. Du får mulighed for at deltage i lærerige og inspirerende arrangementer, der gør dig til en endnu bedre jæger. Du får også eksklusive tilbud på våben og andet udstyr til suveræne medlemspriser.

CLUB JAKTIA-PAKKE WINCHESTER WILDCAT

Indeholder kaliber .22LR, 46 cm løb med 1/2"×20 UNF montering til Picatinny-skinne samt Sabre X3 3-9×40 kikkertsigte og montering.

CLUB JAKTIA-PAKKE WINCHESTER XPERT

inkluderer kaliber .22LR, en 46 cm løb med 1/2"×20 UNF montering til Picatinny-skinne samt et Sabre X3 3–9×40 kikkertsigte og montering.

VELKOMMEN TIL KLUBBEN!

Du kan nemt blive medlem ved at scanne QR-koden og udfylde dine oplysninger.

Turn static files into dynamic content formats.

Create a flipbook
Issuu converts static files into: digital portfolios, online yearbooks, online catalogs, digital photo albums and more. Sign up and create your flipbook.