Jabo 2023 DK

Page 1

Madlavning under åben himmel SIDE 14 Skab plads i haven SIDE 18 Dyrk en ny hobby SIDE 42 2023 / 2024

Har du tænkt på, at morgenkaffen smager bedre ude på terrassen? At børnefødselsdagen bliver sjovere i det grønne, eller at madlavningen bliver en større fornøjelse under åben himmel? Det meste af det, du gør indenfor, kan du også gøre udenfor – det bliver endda lidt bedre.

Hos Jabo er vi eksperter i alt til nordiske udemiljøer. Hos os finder du inspirationen til at skabe den have, terrasse eller altan, du drømmer om. Velkommen ud!

3
Indhold INDLEDNING 4 EN BÆREDYGTIG TERRASSE 6 KREATIVT SAMARBEJDE 8 TID TIL HAVEDRØMME 9 TERRASSEN 10 PERGOLA 12 PERGOALGYNGE 13 ILDFAD / GYNGESOFA 14 UDEKØKKEN 15 BORDBÆNKESÆT 16 TRÆFLISER 17 TRAPPEVANGER 18 HEGN OG STAKITTER 19 ÖCKERÖ 22 DESIGNSKÆRME 25 HORIZONT 28 LINNEA 29 SKÆRME 31 STAKITTER OG LÅGER 36 RÆKVÆRK 42 BEPLANTNING 43 PLANTEKASSER OG BEDKANTER 44 PALLERAMMER 45 KANTBESKYTTERE OG KOMPOST 46 SNEGLEKANT TIL PALLERAMMER 47 HAVETILBEHØR 48 UDENDØRS LEG 50 GYNGER 51 LEGEBORGE OG SANDKASSER 52 LEGEHUSE 53 INDGANGSPARTIET 54 UDHÆNG 55 ISOLEREDE DØRE 56 PRODUKTFAKTA Velkommen ud

En terrassebæredygtig

I mere end 60 år har Jabo beskæftiget sig med træ i alle mulige former og er førende i Sverige på det, vi laver. Og med succes følger ansvar. Derfor arbejder og producerer vi med fokus på miljøet.

Jabo udvikler sine produkter for at tilpasse dem efter det nordiske klima. Løsningen er smarte konstruktioner med gedigne dimensioner. Bæredygtighed handler dog ikke udelukkende om kvalitet, men også om at produktionen sker med de rigtige materialer fra de rigtige kilder.

Det er vores vision, at alle Jabos træprodukter skal være PEFC- eller FSC®-mærkede. Bag mærkningerne står globale, uafhængige, ideelle organisationer, der arbejder for et bæredygtigt og ansvarsfuldt skovbrug.

Takket være vores bæredygtige produkter og praktiske løsninger får du mere tid til at nyde resultatet. Derfor håber vi, at du kan nyde din oase lidt ekstra, når du ved, at den er god for både dig og miljøet.

Vil du vide mere om vores bæredygtighedsarbejde, så læs mere på side 83.

4

Som mange andre er vi hos Jabo stolte af vores produkter og deres kvalitet, design og praktiske funktioner. Det er derfor med glæde, at dele vores samarbejde med nogle af Sveriges førende design skabere og influencers. Jabos produkter kan bruges til meget, f.eks. pifte et hjørne af altanen op, eller til at indramme altanen. Eller hvorfor ikke få lidt varme i form af et aftenbål ved ildfadet?

Bliv inspireret til dit boligprojekt! En hyggelig gårdhave

En pergola er en god investering, idet du kan trække dig tilbage i skygge på terrassen på en solskinsdag og blive udenfor, så længe du vil om aftenen, også selvom duggen falder. Amanda (@101kvm på Instagram) valgte denne pergola med den tilhørende beskyttelsesdug til taget, der beskytter taget mod skader og regn.

Læs mere om vores pergolaer på side 10.

Skab din egen lounge

Tænk, hvor lidt der faktisk kræves for at skabe din egen lounge! Hvis du er lige så kreativ som @101kvm, er det fint at indramme siddegruppen med vores fine designafskærmninger. En lækker ramme uden at gå på kompromis med den smukke søudsigt. Nouveau er en af fire designafskærmninger i vedligeholdelsesfri, vandafvisende komposit, der kan modstå alt fra -40 op til +50 grader. Derudover er de meget nemme at samle.

Læs mere om vores designskærme på side 22.

Perfekt hjørne at slappe af i

Lad dig inspirere af Amandas hyggelige og afslappende hjørne, som er omgivet af vores fine hegn Öckerö, sammen med vores ildfad i corten.

”Jeg har længe drømt om en bålplads i haven. Hyggeligt den kan bruges hele året rundt. Da jeg så dette ildfad, var jeg solgt med det samme! Jeg elsker designet og selvfølgelig, at det matcher det andet vi har i haven, som også er i corten. Den rustne patina er da helt fantastisk sammen med ilden?”

Læs mere om vores hegn Öckerö på side 19 og ildfad på side 13.

6

En total forvandling

Matilda (@moeofsweden) og hendes mand Johan flyttede fra et rækkehus i Stockholm til et 30'er hus i smukke Visby på Gotland. Siden dag et har de arbejdet som ”myrer” både inde og ude. Haven fik i år et stort løft med bl.a. vores legehus Lara og vores trykimprægnerede udekøkken – og på få måneder er der virkelig sket en forvandling.

Læs mere om vores udekøkkener på side 14 og vores legehuse på side 52.

Slap af i skyggen

II den grønne idyl har @gronlyckan hængt vores hvide og hyggelige gyngesofa op, hvor både hun og familien kan slappe af i skyggen.

Gyngesofaen er fastgjort med reb og fungerer fint til at hænge i fx taget i udestuen eller et træ i haven. Hvorfor ikke gøre som @gronlyckan og lade gyngesofaen blive sommerens afslapningssted, hvor du kan nyde det lidt ekstra på solrige dage.

@interorbyanne forvandlede sin indkørsel med Trend-lågen, som er en enkel og stilfuld hvidmalet låge. Trend-lågen føles lige så rigtig til et nybygget hus som til et gammelt murstenshus, og indrammer haven på en smagfuld måde. Hvorfor ikke kombinere Trend med en grøn hæk som hjemme hos Anne? For Anne var det vigtigt, at få dobbeltlåger store nok til, at deres bil kunne, kører igennem og derfor faldt valget på den bredeste model fra Trend serien.

Et smukt stilleben

Kreativiteten var på højt niveau, da @underbaraclara skabte et flot havemiljø, ved hjælp af stakit Linnea, vores plantekasser og vores runde pallerammer. Resultatet blev et hyggeligt og grønt hjørne - noget der er meget afslappende at se på.

Ved hjælp af træbukken Stig skabte Clara også det perfekte plantebord til alle sine blomster.

Læs mere om vores beplantning sortiment på side 42.

Læs mere om Trend
Læs mere om vores gyngesofa på side 13.
på side 33.
Få mere
jabo.se/dk/
inspiration på
En indbydende entré
7

Tid til havedrømme

Lad terrassen være din oase

De fleste af os finder ro i naturen og med de rigtige produkter bliver din have, terrasse eller altan en fredelig oase, hvor du kan trække dig tilbage for at lade batterierne op. Din have har masser af muligheder for samvær under åben himmel – og du behøver ikke gøre andet end at åbne døren for at komme derhen. Tænk på dit udemiljø som en del af boligen, og indret det, så du kan tilbringe så meget tid som muligt derude –takket være behagelige møbler, smukke dekorationer og hyggelig belysning både kan og vil du forlænge sæsonen. Hvorfor ikke investere i en pergola? Det fleksible tag kan tilpasses efter såvel varme sommerdage som kølige efterårsaftener. Eller måske er tiden inde til at få et udekøkken? Det åbner op for endnu mere tid og lækker mad i det grønne.

INDLEDNING 8

TERRASSEN

Terrassen er fuld af muligheder. Med de rigtige produkter kan du indrette dit ekstra rum til både morgenkaffen, yogatræningen, familiemiddagen og fredagshyggen. Og én ting er sikkert: Når du først har skabt din drømmeterrasse, så forlader du den aldrig. Og det behøver du heller ikke. Det meste af det, du gør indenfor, kan du lige så godt gøre udenfor – det bliver endda lidt bedre.

9

Se vores pergolaer

Pergolaen er det perfekte sted til samvær og afslapning. Her kan du nyde din frokost i skyggen på varme sommerdage eller en spændende krimi i ly for efterårets støvregn. Lad grønne planter klatre op ad stolperne, og indret med lyskæder eller farvede lygter for at skabe en mere hyggelig stemning.

Beskyt taget!

Overtrækspose til pergolatag med vinyl belægning.

Overtræksposen er fremstillet af grå polyester med en beskyttende vinyl belægning, som giver dit pergolatag god beskyttelse i regn og blæst. Passer til pergolaer i tre forskellige størrelser.

3 x 3 m. Grå. Art.nr. 10094.

3 x 4 m / 4 x 4 m. Grå. Art.nr. 10095.

PERGOLA FRITSTÅENDE

3 x 3 m. Grå. Art.nr. 3343.

4 x 4 m. Grå. Art.nr. 10041.

PERGOLA FRITSTÅENDE

3 x 3 m. Hvid. Art.nr. 10146.

4 x 4 m. Hvid. Art.nr. 10039.

VÆGPERGOLA

3 x 4 m. Grå. Art.nr. 3388. Hvid. Art.nr. 10147.

4 x 4 m. Grå. Art.nr. 10042. Hvid. Art.nr. 10040.

TERRASSEN | PERGOLA 10 Højde fritstående:
Højde vægmonteret
2,2 m
: 2,2-2,5 m

Beskyt dig selv mod solen

Pergolaen er et godt tilflugtssted på varme sommerdage

TERRASSEN | PERGOLA 11

Oplev en sjov middag

Pergolagyngen med bord og 6 siddepladser bliver garanteret en sjov overraskelse for dine middagsgæster – både store og små. Selve stativet er fremstillet af gråt pulverlakeret stål, mens bord og sæderne på gyngerne er fremstillet af grå komposit. Det indebærer, at denne siddegruppe kræver yderst begrænset vedligeholdelse og giver dig mere tid til at nyde i din oase.

12 TERRASSEN | PERGOALGYNGE
Tip! Med en eller to
du endnu
lyskæder skaber
mere hygge og en behagelig stemning. Pergoalgynge med bord Til 6 personer. 2200 x 1400 x 2100 cm. Grå. Art.nr. 10096.

Udnyt din terrasse året rundt

Ildfad Triangel skaber en behagelig varme og den magiske stemning, man drømmer om, samtidig med at det bliver en flot detalje i din have. Her kan du grille eller hygge med venner og familie – hyggeligt både sommer og vinter.

Ildfad Triangel er fremstillet af et trendy corten-stål, som med tiden får en fin patina, der skaber lækre kontraster i naturen. Det er nemt at pakke sammen og kræver kun begrænset opbevaringsplads – det er perfekt at tage med til stranden, på sejlturen eller på udflugten til dit yndlingssted. Ildfadet leveres med et fad, det kan stilles på, som beskytter jorden mod aske.

Kvalitetstid i gyngesofaen

Gyngesofaen er et klassisk og tidløst møbel til din terrasse. Den er fremstillet af fyr og monteres op med reb direkte i loftet eller i træet. Tag en behagelig pude og en god bog med, og læn dig tilbage. Vælg mellem sort (RAL 9004) eller hvid (RAL 9016).

Mere information på side 59

13 TERRASSEN | ILDFAD / GYNGESOFA
Ildfad Triangel 64x64x54 cm. Corten-stål. Art.nr. 10093. Gyngesofa 177x80x80 cm. Hvid. Art.nr. 10084. Sort. Art.nr. 10085.

Lav mad under åben himmel

Vi har designet fire forskellige udekøkkener i tre forskellige farver, og de har alle sammen Horizont-seriens karakteristiske trælameller. Du kan let finde den model, der bedst opfylder dine behov. Vælg mellem Standard, Premium, Premium Kul og Premium Gas. Her kan du læse mere om, hvilke forskelle der er på de enkelte modeller. LED-belysning medfølger alle køkkener. Udekøkkenet fås i hvid (RAL9010), sort (RAL9005) og trykimprægneret gran.

Smart låge!

EN LÅGE SKABER KØKKENSTEMNING

Opbevar dine køkkenredskaber i et praktisk skab under køkkenbordet, når du ikke bruger dem. Hvid. Art.nr. 10011. Sort. Art.nr. 40000. Trykimprægneret. Art.nr. 10011.

TERRASSEN | UDEKØKKEN 14
HORIZONT UDEKØKKEN STANDARD Rustfri bordplade HORIZONT UDEKØKKEN PREMIUM Rustfri bordplade Vask HORIZONT UDEKØKKEN PREMIUM KUL Rustfri bordplade Kulgrill med låg HORIZONT UDEKØKKEN PREMIUM GAS Vask Gasgrill med låg
På side 57-58 finder du alle udekøkkener og tilbehør
Billedet viser Horizont Udekøkken Premium sammen med Horizont Multiskærm, hvor kunden selv har bygget grillen ind som en del af udekøkkenet.

Bordbænkesæt

– det perfekte sted at være sammen på

Vores bordbænkesæt er både praktiske og robuste. Ikke mindst på grund af den effektive imprægnering, der modstår både vejr og vind. Et skønt samlingssted for familie og venner.

UDEKØKKEN MED BORD

Madlavningen bliver sjovere, når der er masser af afsætningsplads! Passer perfekt til Horizont-serien.

LED-BELYSNING ER INKLUDERET

Praktisk LED-liste, der kan anvendes både ude og inde. Listen monteres med skruer under skærmens overligger. Ovale monteringshuller for lettere justering og lynkobling til driver i begge ender. Art.nr. 4252.

Hvert udekøkken indeholder 3 artikler. 2 stk LED-belysning (Varenr: 4252), 1 stk Driver (Varenr: 4240) och 1 stk Kabel, ekstra til driver (Varenr: AL-WID-CONN-FM). Læs mere på side 75.

På side 51 finder du bordbænkesæt til børn

BORDBÆNKESÆT 180

Art.nr. 3134.

BORDBÆNKESÆT 240 Art.nr. 4401.

TERRASSEN | UDEKØKKEN/BORDBÆNKESÆT 15
HORIZONT UDEKØKKEN PREMIUM Trykimprægneret UDEKØKKEN MED BORD OG KULGRILL Et praktisk udekøkken med indbygget kulgrill giver god plads til tilberedelse af sommerens middage.

Klikfliser af flot og praktisk komposit

Se fordelene ved vores enestående klikfliser i komposit. Fliserne er 30 x 30 cm og har en fin og glat træstruktur. Med en UV-bestandig plastramme og rustfrie skruer er det et virkelig kvalitetsgulv. Klikfliserne er lette at montere, og de kan let tages fra hinanden, så de kan opbevares i de koldeste måneder. Universal pasform, hvilket indebærer, at fliserne kan roteres, så man får et ternet mønster. Kompositprodukterne kan tåle fra minus 20 og op til plus 60 grader.

Hurtigt, let og praktisk!

Vores vedligeholdelsesfrie træfliser er af høj kvalitet. De er hurtige at lægge og er lette at holde rene.

FLISER KOMPOSIT GRÅ Art.nr. 10198.

FLISER KOMPOSIT BRUN Art.nr. 10199.

FLISER KOMPOSIT ANTIK Art.nr. 10200.

KANTLISTE KOMPOSIT GRÅ

Lige. 4-pak. Art.nr. 32941.

Udvendigt hjørne. 2-pak. Art.nr. 32942.

Indvendigt hjørne. 2-pak. Art.nr. 32943.

KANTLISTE KOMPOSIT BRUN

Lige. 4-pak. Art.nr. 32951.

Udvendigt hjørne. 2-pak. Art.nr. 32952.

Indvendigt hjørne. 2-pak. Art.nr. 32953.

KANTLISTE KOMPOSIT ANTIK

Lige. 4-pak. Art.nr. 32961.

Udvendigt hjørne. 2-pak. Art.nr. 32962.

Indvendigt hjørne. 2-pak. Art.nr. 32963.

Træflise med ramme og træflise i fyr

Trykimprægneret for lettere forhold!

TRÆFLISE MED RAMME 60 x 60 cm. Art.nr. 32141.

TRÆFLISE I FYR 50 x 50 cm. Art.nr. 32071.

TRÆFLISE I FYR 80 x 80 cm. Art.nr. 32011.

TERRASSEN | TRÆFLISER 16
mål
side 59!
Se kantlisternes

Trappevanger til din nye trappe

En trappevange anvendes på siderne, når du skal bygge en udendørstrappe. Trappevangerne fungerer som støtte for trædetrinnene og gør det betydeligt lettere at bygge en trappe. Hos Jabo har vi i mange år arbejdet med trykimprægnerede trappevanger i fyr af høj kvalitet. De er en forudsætning for et vellykket byggeprojekt, og de klarer al slags vejr! Som en ekstra bonus tilbyder vi vores kunder 20 års rådbeskyttelsesgaranti på alle trykimprægnerede trappevanger i fyr, som desuden er godkendt i henhold til Nordiska Träskyddsrådets (NTR) regelværk og FSC®-certificerede.

Vores originale trappevanger fås til 2-7 trin med trindybde 25 cm og vores dybere trappevanger til 3-5 trin med trindybde 36 cm.

Tip!

Et NTR/A-mærket produkt garanterer, at det træbeskyttelsesmiddel, der er anvendt, er godkendt både ud fra et miljømæssigt synspunkt og mod råd. Denne mærkning garanterer også, at produkterne kan have direkte kontakt med jord og vand.

Du kan se alle vores trappevanger på side 60

Holdbarhed og bæredygtighed handler ikke kun om kvalitet, men også om at fremstillingen foregår på den rigtige måde. Da træ er et af vores vigtigste materialer, er bæredygtighed også af højeste prioritet med hensyn til miljøet. Stort set alle vores produkter til terrassen er FSC®-mærkede. På samme måde er de materialer, vi anvender til overfladebehandling og imprægnering, miljøklassificerede efter alle kunstens regler.

TERRASSEN | TRAPPEVANGER 17
20
ÅRS GARANTI
NTR
A
Hvis du vælger en trappevange med ekstra dybde, så bliver trappen til en siddeplads.

HEGN OG STAKITTER

Med hegn og stakitter får dit udemiljø en hyggeligere atmosfære. Indram middagen på terrassen, skab et roligt hjørne til afslapning i haven, eller lad skærmen være et stilrent læhegn på altanen. Med de rigtige produkter bliver stakittet eller hegnet ikke bare en praktisk løsning, men også en flot indretningsdetalje.

18

Öckerö-serien er fremstillet og testet i Sverige, så det kan modstå vores nordiske klima med vind, kulde og saltstænk!

Öckerö – smart, let og flot

Öckerö er i løbet af kort tid blevet utroligt populær hos vores kunder. Og det er der flere grunde til. Det er et fleksibelt system, som du kan kombinere, så det passer til lige netop din have eller terrasse. Vælg mellem forskellige højder, vinkler og farver. Basis er selve stolperne, der kan fås i fire forskellige varianter alt afhængigt af, hvordan du vil opbygge dit Öckerö-system. Derefter bestiller du let 45x45 reglar hos dit lokale byggemarked. Smart, let og flot, synes du ikke?

Fremstillet i Sverige Tip!

Eksperimentér med forskellige materialer.

Når man blander materialer som klassisk træ og børstet metal med pulverlakerede overflader, så får haven et levende og interessant udtryk, når de forskellige overflader både fremhæver og løfter hinanden.

Hylder og belysning

Öckerö kan suppleres med hylder og belysning. Hylderne er lette at hænge på lægterne. Perfekt til planter, krydderier og saftevandsglasset.

Belysningen skaber en herlig stemning, når aftenen falder på. Husk, at du er nødt til at have en overligger for at kunne montere belysningen på undersiden.

LED-BELYSNING

LED-belysning. Art.nr. 4252. Driver. Art.nr. 4240.

HEGN OG STAKITTER | ÖCKERÖ 19
ÖCKERÖ Grå. Art.nr. 1803. Hvid. Art.nr. 18031. Sort. Art.nr. 18032.
HYLDE
Vælg, om du vil montere reglar i alle huller, eller om du vil nøjes med hvert andet.

Tilpas Öckerö til din terrasse og stil

Öckerö er et system af stolper, som kan varieres på mange forskellige måder. Reglarne, der forbinder stolperne, og overliggeren finder du i dit lokale byggemarked. Dimensionerne på reglarne skal være 45 x 45 mm. Byggemarkedet hjælper dig med at save dem til i den ønskede længde.

Stolpehat eller beslag til overligger

Midterstolpe

For at maksimere fleksibiliteten kan du vælge mellem tre forskellige stolpekonstruktioner.

ENDESTOLPE

Anvendes yderst i hver ende af din Öckerö-afskærmning for at opnå en pæn afslutning.

MIDTERSTOLPE

Anvendes mellem to sektioner – to reglar kan altså mødes her.

HJØRNESTOLPE

Anvendes i 90 graders hjørne mellem to sektioner, hvor to reglar mødes.

Indkøbsguide trin-for-trin

Reglarne finder du i dit lokale byggemarked

Vælg mellem tre farver.

Öckerö fås i tre forskellige farver. Vælg mellem pulverlakeret hvid (RAL 9010), pulverlakeret sort (RAL 9005) og galvaniseret stål.

Lav en skitse over, hvordan din Öckeröafskærmning skal se ud med højder, længder og eventuelt vinkler.

Suppler med stolpehatte eller beslag til overliggere samt stolpesko.

Vælg, hvilken farve din Öckeröafskærmning skal have. Hvid, sort eller stål – hvad passer bedst hos dig?

Bestil reglar, 45 x 45 cm, i dit nærmeste byggemarked – længden bestemmer du selv. Anbefalet afstand mellem stolperne er 1,5 m (maksimal længde 1,8 m).

Tilbehør

Vælg højde på stolperne, eller højder, hvis din Öckerö-afskærmning skal have varierende højder.

Hvis du har brug for overliggere, så bestiller du også dem i dit byggemarked.

HEGN OG STAKITTER | ÖCKERÖ 20
3 2 1 6 5 4
Hylder Stolpesko Beslag til overligger Stolpehat HVID SORT GALVANISERET Stolpe Endestolpe Stolpesko Lægte Stolpe Hjørnestolpe

Passer til de fleste stile

Öckerö kan let tilpasses til lige netop dit hus. Stolper og tilbehør fås i tre forskellige farver.

HEGN OG STAKITTER | ÖCKERÖ 21

Dekorer terrassen

FLEUR DESIGNSKÆRM

Oplev mulighederne med vores trendy designskærme

Med vores praktiske designskærme skaber du let en moderne og unik atmosfære i din have. Skærmene passer perfekt, når du vil ramme en særlig del af terrassen ind, og de er også velegnede som en indretningsdetalje indendørs. Sæt flere skærme sammen for at skabe et flot stakit, eller lad en fritstående skærm fungere som espalier på altanen. Kombiner skærmen med en palleramme fyldt med slingrende, grønne planter – urban gardening med et touch af design! Skærmene fås i hvid (RAL 9010) og sort (RAL 9005).

Skab et roligt hjørne

HEGN OG STAKITTER | DESIGNSKÆRME 22
Ved at tænke lidt anderledes kan du skabe en helt unik terrasse. Lad en af vores designskærme fungere som et maleri på et plankeværk eller en facade.
have med forskellige sektioner virker indbydende. Skab nye rum med design-
Nouveau.
NOUVEAU DESIGNSKÆRM
En
skærmen
FLEUR DESIGNSKÆRM Designskærmen Fleur har et utroligt flot lysgennemfald.
HEGN OG STAKITTER | DESIGNSKÆRME 23
Luftige drivhuse til både planter og samvær er en trend, der fortsætter. Indret din grønne oase med skærmen Levantine.
DESIGNSKÆRM En eller flere skærme udgør en flot kulisse og får haven til at føles gennemtænkt og hyggelig.
DESIGNSKÆRM Skab et unikt stakit ved at montere skærmen horisontalt. GERBERA
Lad skærmen fungere som afskærmning, når du bygger en udebruser. LEVANTINE
I kombination med nogle af vores plantekasser eller pallerammer bliver skærmen til et flot espalier. Skærmen må ikke stå i plantekassen eller pallerammen. Tip! Skru flere skærme sammen med hængsler, så får du en fleksibel foldevæg. Montér den horisontalt
LEVANTINE DESIGNSKÆRM
LEVANTINE
GERBERA
DESIGNSKÆRM
DESIGNSKÆRM

STOLPE

Sæt skærmen sammen med en tilhørende stolpe for at få en både stabil og flot konstruktion. Stolpefod og stolpehat medfølger. Fås i hvid og sort i to forskellige højder.

Brug vores vedligeholdelsesfrie stolper. Med dem får du en stabil konstruktion, og du kan let skabe vinkelrette hjørner. Brug den medfølgende stolpesko til at fastgøre konstruktionen i fx terrassebrædder.

Skru skærmen fast direkte i en træstolpe fra Jabo eller i en væg ved hjælp af vinkeljern. Sørg for at forbore.

Skab en foldevæg ved at montere såkaldte klaverhængsler i skærmene. Sørg for at forbore.

Monter en eller flere skærme horisontalt for at skabe et unikt stakit. Sørg for at forbore.

HEGN OG STAKITTER | DESIGNSKÆRME 24 3 4 2 1 FLEUR DESIGNSKÆRM 790 x 1590 x 18 mm. Hvid. Art.nr. 10153. Sort. Art.nr. 10154. NOUVEAU DESIGNSKÆRM 790 x 1590 x 18 mm. Hvid. Art.nr. 10151. Sort. Art.nr. 10152. LEVANTINE DESIGNSKÆRM 790 x 1590 x 18 mm. Hvid. Art.nr. 10155. Sort. Art.nr. 10156. GERBERA DESIGNSKÆRM 790 x 1590 x 18 mm. Hvid. Art.nr. 10184. Sort. Art.nr. 10185. STOLPER Stolpefod og stolpehat medfølger. Fås i to højder. 90 cm. Hvid. Art.nr. 10149. Sort. Art.nr. 10150. 170 cm. Hvid. Art.nr. 10145. Sort. Art.nr. 10148.
Fire forslag til, hvordan du kan skabe miljøer med vores designafskærmning og stolper Vælg en skærm, der passer til din stil

Horizont – et helt system af muligheder

Horizont er vores hurtigst voksende og meget populære serie med skærme, stakitter, låger og tilbehør til haven. Her finder du alt lige fra trendy skærme i forskellige farver og materialer til moderne udekøkkener og multiskærme. Vores Horizont-skærme kombineres med belysningsarmaturer.

Se alle Horizont-skærme på side 63

Horizont fås i mange forskellige mål og udgaver – her er et par eksempler

HEGN OG STAKITTER | HORIZONT 25
SORTLAKERET TRÆ HVIDLAKERET TRÆ TRYKIMPRÆGNERET TRÆ

Med Horizont får du hele dit udemiljø til at hænge sammen

Gem varmepumpen

VARMEPUMPEHUS

Fås som trykimprægneret eller grundmalet hvid. Trykimprægneret. Art.nr. 4251. Grundmalet. Art.nr. 4250.

HEGN OG STAKITTER | HORIZONT 26
Luftvarmepumper er smarte, men måske ikke så pæne. Du kan let skjule dem med vores varmepumpehuse. HORIZONT HORIZONT UDEKØKKEN PREMIUM Rustfri bordplade Vask HORIZONT UDEKØKKEN PREMIUM KUL Rustfri bordplade Kulgrill med låg

Låg med rustfrie hængsler og luge forneden. Rummer 340 l. Fås i tre farver.

Kan også anvendes som stakit

HORIZONT MULTISKÆRM

En flot og praktisk skærm, når du fx skal bygge en afskærmning til skraldespanden eller en kompostbeholder. Fås i tre farver. Billedet viser fire multiskærme med målene 70 x 120 cm (art.nr. 4246) med 5 stolper (art.nr. 3421) og 5 stolpespyd (art.nr. 901).

HORIZONT

2

HORIZONT KOMPOST

HEGN OG STAKITTER | HORIZONT 27
HORIZONT KOMPOST HORIZONT SKÆRM
Med vores Horizont-skærme indretter du let uderummet med den samme personlige stil som indenfor.
Låg med rustfrie hængsler og luge forneden. Rummer 340 l. Fås i tre farver. Hvid. Art.nr. 1210. Sort. Art.nr. 1220. Trykimprægneret. Art.nr. 1200. 60x60x95 cm. SKÆRM/STAKIT
159 x 89 cm. Art.nr. 37101. Billedet ovenfor viser to sammensatte skærme.

Linnea – elegant og tidløst

Indram din have med et stakit, der aldrig går af mode. Linnea har en stilren udformning med tætsiddende tremmer, der skaber en elegant finish. Linnea kan både anvendes som stakit og hegn og fås i tre udgaver: trykimprægneret træ, sort (RAL 9005) og hvid (RAL 9010). De malede udgaver er trykimprægnerede, grundmalet og malet to gange.

Velegnet som både hegn og stakit.

Linnea fås i tre forskellige farver, og alt træ er FSC®-mærket.

HEGN OG STAKITTER | LINNEA 28
2
2
3
LINNEA 3 Se alle varianter af Linnea på side 65
STAKIT LINNEA
LÅGE LINNEA
LÅGE LINNEA
STAKIT/SKÆRM

1. Salvia

En hvidmalet afskærmning i klassisk stil, som kombinerer vandrette brædder med tremmer og et krydsmønster foroven. Salvia skærmer af, samtidig med at mellemrummene slipper lys igennem. Ramme 32 x 60 mm. Tremmer 21 x 21 mm. Brædder 12 x 94 mm. Trykimprægneret gran, grundmalet en gang og malet to gange. Farvekode: RAL 9010.

2. Rosmarin

En hvidmalet afskærmning, som giver terrassen et lyst udtryk. Den øverste del af skærmen er mere luftig, og den nederste del har smalle mellemrum, hvor luften kan sive igennem. På den måde mindskes det lufttryk, der ellers kan opstå på bagsiden af en helt tæt afskærmning. Ramme 45 x 70 mm. Tremmer 19 x 42 mm. Brædder 12 x 95 mm. Trykimprægneret gran, grundmalet en gang og malet to gange. Farvekode: RAL 9010.

3. Udtræksskærm

En afskærmning, der skaber valgfrihed på terrassen! Skærm af for vind og indsyn, når det passer dig. Træk ganske enkelt skærmen ud af kassetten, og før den tilbage på samme måde. Skærm i slidstærk 250 g/m2 polyester. Vægbeslag, stolpebeslag (kan løftes op, når læhegnet ikke er i brug) og gulvbeslag i aluminium medfølger.

Ekstra gulvbeslag, så du kan placere stolpen på forskellige afstande.

5. 6.

SALVIA

1. Art.nr. 4203. 2. Art.nr. 4204. 3. Art.nr. 4205. 4. Art.nr. 4206. 5. Art.nr. 4207. 6. Art.nr. 4227.

ROSMARIN

1. Art.nr. 3574. 2. Art.nr. 3575. 3. Art.nr. 3576.

HEGN OG STAKITTER | SKÆRME 29
1. 2. 3. 4. 1. 2. 3. 2 3
1 For mere information, se side 65-66

2.

En klassisk afskærmningsserie, der tilbyder afskærmning og samtidig har en del foroven, der åbner op mod omgivelserne. Ramme 44 x 70 mm. Brædder 16 x 120 mm. Tremmer 8 x 45 mm. Trykimprægneret gran.

3. Original En

HEGN OG STAKITTER | SKÆRME 30 1 2 3 5. 6. 2. 3. 1. 1. 2. 3. 4. 4. 5. 5. Vælg stolper, stolpehatte, fundament og beslag på side 80-82. FOR MÅL M.M., SE SIDE 66-67
Exclusive
Classic
1. ORIGINAL 1. Art.nr. 45701. 2. Art.nr. 45711. 3. Art.nr. 45721. 4. Art.nr. 45731. 5. Art.nr. 45741. 6. Art.nr. 45751. CLASSIC 1. Art.nr. 4623. 2. Art.nr. 4624. 3. Art.nr. 4620. 4. Art.nr. 4621. 5. Art.nr. 4622. EXCLUSIVE 1. Art.nr. 3265. 2. Art.nr. 3263. 3. Art.nr. 3260. 4. Art.nr. 3266. 5. Art.nr. 3264 1. 2. 3. 4.
En
eksklusiv afskærmningsserie med ekstra kraftig ramme og tremmer samt runde, bløde former. Ramme 45 x 95 mm. Tremmer 26 x 26 mm. Brædder 16 x 95 mm. Trykimprægneret gran.
afskærmningsserie med mange valgmuligheder. Ramme 45 x 45 mm. Brædder 95 x 8 mm. Tremmer 15 x 35 mm. Trykimprægneret gran.

Sig ja til det naturlige

Vil du fremhæve træsortens udseende? Med trykimprægneret træ får du et stakit, der bevarer sit naturlige udseende samtidig med, at det er godt beskyttet mod vejr og vind. Stakitterne og lågerne passer til Classic og Original.

Passende stolper fås til samtlige moduler. Art.nr. 3430 eller Art.nr. 3431.

Låger monteres med et komplet lågebeslag, læs mere på side 81

Sådan monterer og bevarer du dit stakit

Scan QR-koden nedenfor med kameraet på din smartphone, så kommer du til en instruktionsvideo, som viser, hvordan du monterer dit stakit.

Tips og plejeråd

Pas godt på dit stakit, så holder det længere! Scan QR-koden nedenfor med kameraet på din smartphone, så kommer du til en video, med tips og råd om vedligeholdelse.

HEGN OG STAKITTER | STAKITTER OG LÅGER 31 LÅGE 115 ORIGINAL 100 x 59,5 cm.
100 x
STAKIT 115 ORIGINAL 200 x
200
114 ORIGINAL 200 x
Art.nr. 46021.
78 cm. Art.nr. 46031.
59,5 cm. Art.nr. 46001.
x 78 cm. Art.nr. 46011. STAKIT
77 cm. Art.nr. 46101.
STAKIT 2001 CLASSIC 179 x 80 cm. Art.nr. 3452. LÅGE 2001 CLASSIC 100 x 80
3453.
cm. Art.nr.

Styrsö, Skagen og Smögen

Intet stakit er komplet uden en ordentlig låge. Egner sig også som supplement til den grønne hæk eller anden haveafgrænsning. Se tilbehør som stolper, stolpehatte, fundamenter og beslag på side 80-82!

Passende stolper fås til samtlige moduler. Art.nr. 3417. Art.nr. 3673.

Færdigmalet og let at vedligeholde!

Alle

STAKIT STYRSÖ

180 x 90 cm. Art.nr. 4530.

LÅGE STYRSÖ 100 x 90 cm. Art.nr. 4531.

STAKIT SMÖGEN

180 x 80 cm. Art.nr. 3416.

LÅGE SMÖGEN 100 x 80 cm. Art.nr. 4519.

STAKIT SKAGEN

180 x 77 cm. Art.nr. 3450.

LÅGE SKAGEN 100 x 77 cm. Art.nr. 4518.

HEGN OG STAKITTER | STAKITTER OG LÅGER 32
vores malede stakitter og låger er omhyggeligt behandlede, så de holder farven. Først er de blevet trykimprægnerede, derefter grundmalet (RAL 9010) en gang og til sidste malet to gange.

Linnea, Trend og Antik

Da lågen er det første, man ser, spiller den naturligvis en vigtig rolle for, hvilket indtryk man gerne vil give. Derfor er samtlige trælåger i disse serier fremstillet af kraftigere materialer, der giver et klassisk skandinavisk udseende. Alle vores malede stakitter og låger er trykimprægnerede og grundmalet (RAL 9010) samt malet to gange for bedst beskyttelse mod vores nordiske klima.

Suppler vores hvidmalede stakitter og låger med stolper. Højde henholdsvis 80 og 110 cm. Art.nr. 3417/3673.

Låger monteres med et komplet lågebeslag, læs mere på side 81

STAKIT LINNEA 2

179 x 90. Hvid. Art.nr. 3671. Sort. Art.nr. 3668. Trykimprægneret. Art.nr. 4590.

LÅGE LINNEA 2

100 x 90. Hvid. Art.nr. 36711.

Sort. Art.nr. 36681.

Trykimprægneret. Art.nr. 45901.

LINNEA/ANTIK

LÅGE TREND

100 x 100 cm. Art.nr. 3448. 140 x 100 cm. Art.nr. 3447.

LÅGE ANTIK

100 x 100 cm. Art.nr. 3771. 140 x 100 cm Art.nr. 3770.

HEGN OG STAKITTER | STAKITTER OG LÅGER 33
Du ved vel, at du kan kombinere vores forskellige serier for at skabe en personlig løsning? Her har vi sat stakittet Linnea sammen med lågen Antik.

Metalstakitter og -låger

Vores metalstakitter og -låger er bestandige produkter, som fås i mange forskellige modeller. Kvaliteten er synlig i enhver detalje. Stakitterne og lågerne er fremstillet af 1,2 mm gods, der er galvaniseret og zinkfosfatgrundet ind- og udvendigt. Derefter er overfladen blevet lakeret med UV-bestandig pulverlak. Behandlingen beskytter materialet og holder alle dele fri for fugt og kulde (RAL: 9005).

Se tilbehør på side 69

DOBBELTLÅGE TORÖ

328,5 x 150 cm. Art.nr. 34006.

LÅGE TORÖ

95 x 90 cm. Art.nr. 34000. 120 x 90 cm. Art.nr. 34001.

STAKIT TORÖ

200 x 90 cm. Art.nr. 34010.

Sådan vedligeholder du dit stakit

Gør stakittet og lågen ren med en blød klud, lunkent vand og et mildt rengøringsmiddel.

Mal eventuelle ridser for at forhindre fugt i at trænge igennem, så malingen skaller af, og der dannes rust. Sørg for, at overfladen er tør, inden du begynder at male.

Hvis du skærer stakittet over, skal det rustbehandles igen.

HEGN OG STAKITTER | STAKITTER OG LÅGER 34

LÅGE

STAKIT

STAKIT BJÖRKÖ 200 x 90 cm. Art.nr. 34040.

LÅGE

STAKIT VÄRMDÖ 200 x 90 cm. Art.nr. 34011.

HEGN OG STAKITTER | STAKITTER OG LÅGER 35
VÄRMDÖ 95 x 90 cm. Art.nr. 34002. 120 x 90 cm. Art.nr. 34003.
LIDINGÖ 95 x 90 cm. Art.nr. 34004. 120 x 90 cm. Art.nr. 34005.
LIDINGÖ 200 x 90 cm. Art.nr. 34012.
mødt af en
låge
LÅGE BJÖRKÖ 120 x 107,5/90 cm. Art.nr. 34041. Bliv
flot

Arnö-serien tilbyder et bredt sortiment af rækværker i træ, hvor du kan kombinere forskellige design for at få lige netop det udtryk, du ønsker. Hvad foretrækker du? Skræddersy dit design, og skab din egen stil – fra klassisk almue til moderne funkis. Delene sælges stykvis, og vores trin for trin-guide viser dig, hvordan du gør. Monteringsvejledninger finder du på vores hjemmeside www.jabo.se/dk/.

levering er Arnö kun grundmalet, undersøg derfor produktet, når du har modtaget det. Det kan være nødvendigt at spartle/slibe en del knaster for at opnå det bedste slutresultat. Ved behov kan man også bruge knastelak.

HEGN OG STAKITTER | RÆKVÆRK 36
Rækværksserie Arnö
skab dit eget unikke rækværk
På side 70 finder du alt tilbehør til Arnö Tip!
Kombiner Arnö, som du har lyst! Rækværksserie Arnö giver dig uendelige muligheder. På næste side ser du alle enhederne, som du kan kombinere, som du har lyst.
Ved

HER SER DU NOGLE DESIGNEKSEMPLER, SOM VISER, HVORDAN DU KAN GØRE:

Monteringsvejledninger finder du på jabo.se/dk/

Baluster rillet Art.nr. 26174.

Monteringsliste baluster Art.nr. 26162.

Overligger/Underligger Art.nr. 26160. Stolpe rillet Art.nr. 26170.

Hat Art.nr. 26176.

Baluster rillet Art.nr. 26171.

Baluster drejet Art.nr. 26052. Overligger/Underligger Art.nr. 26017. Stolpe med knop Art.nr. 26086.

Sådan skaber du dit rækværk i fire enkle trin

Baluster affaset Art.nr. 26175.

Monteringsliste baluster Art.nr. 26162.

Overligger Art.nr. 26185.

Underligger Art.nr. 26160.

Stolpe affaset Art.nr. 26190.

Pyramidehat Art.nr. 26035.

Baluster drejet Art.nr. 26051.

Monteringsliste baluster Art.nr. 26162.

Overligger Art.nr. 26185.

Underligger Art.nr. 26160. Stolpe knop Art.nr. 26081.

VÆLG STIL PÅ TREMMER ELLER BALUSTRE

Hvad foretrækker du? En tremme i almuestil eller en mere moderne baluster? Beregn 8-10 tremmer pr. meter.

VÆLG OVER- OG UNDERLIGGER

Tremmer og balustre er lette at montere i over- og underliggeren. To lister klemmer tremmen sammen og holder den på plads.

HVORNÅR ER DER BRUG FOR EN MONTERINGSLISTE?

Hvis du vælger balustre i stedet for tremmer, har du også brug for en monteringsliste.

VÆLG

1 2 3 4

STOLPER ELLER BALUSTRE

Nu skal der vælges matchende stolper eller balustre. For at få en pæn afslutning og beskytte stolperne, kan det være nødvendigt at supplere med en stolpehat.

Tremme Art.nr. 26027.

Overligger Art.nr. 26185.

Underligger Art.nr. 26186.

Stolpe spejl Art.nr. 26172.

Hat med knop Art.nr. 26064.

Tremme Art.nr. 26187.

Overligger Art.nr. 26185.

Stolpe affaset Art.nr. 26190.

Hat Art.nr. 26038.

HEGN OG STAKITTER | RÆKVÆRK 37
Giv terrassen en mere personlig indramning
4 4 2 1 1 2 2 2 3
med fleksible Arnö

Altangelænder

Vores hvidmalede altangelænder har et stilrent design, der passer til de fleste hustyper. Lægte: 43 x 43 cm. Tremme: 30 x 30 cm. Overligger 34 x 85 mm. Trykimprægneret gran, grundmalet en gang og malet to gange. Farvekode: RAL 9010. Monteres med vores hvide stolpefundamenter, 95 x 95 stolper og beslag, der er tilpasset til vores rækværkssektioner.

ALTANGELÆNDER KRYDS

120 x 90 cm. Art.nr. 4504. Stolpe art.nr. 3174.

ALTANGELÆNDER TREMME

Let at justere i længden ved behov. 120 x 90 cm. Art.nr. 4503.

Stolpe art.nr. 3174.

841 cm 439 cm

655 cm 815cm

ALTANGELÆNDER TRAPPESÆT

Tilpasset til trappe med en trinhøjde på 17 cm og en trindybde på 25 cm. Et trappesæt svarer til tre trappetrin som standard. Kan også justeres til to trappetrin.

126 x 70 cm. Art.nr. 4505. Stolpe art.nr. 3174.

Husk, at trapper skal udstyres med rækværk, hvis de har flere end tre trappetrin.

Gør det lettere at bygge trappe med vores smarte trappevanger (se side 17).

HEGN OG STAKITTER | RÆKVÆRK 38
En mere sikker trappe!
Tip!

Glasrækværk Adam kan anvendes både ude og inde

Stilrent glasrækværk, der fastgøres direkte i gulvet med diskrete beslag i børstet stål. Glasset består af en dobbelt glasplade med klart glas, der er hærdet to gange og derefter lamineret (2 x 6 mm) for ekstra styrke. Det er muligt at montere to rækværkssektioner i en vinkel på 90 grader ved hjælp af et praktisk vinkelbeslag. Håndlisten i børstet stål har en lav profil, hvilket giver et elegant helhedsindtryk, hvor glasset står i centrum. Klar glasplade kan bestilles efter mål. Total højde (færdigmonteret): 112 cm.

GLASGELÆNDERFOD RUND

Rustfrit børstet stål SS316. Ø 105 x 182 mm.

Art.nr. 3781.

GLASGELÆNDERFOD FIRKANTET

Rustfrit børstet stål SS316. 107 x 107 x 182 mm. Art.nr. 3780.

VINKELBESLAG 90°

Rustfrit børstet stål SS316, Ø 4 cm. Art.nr. 3783.

KLAR GLASPLADE

Klar glasplade, lamineret og hærdet to gange. 90 x 102,5 cm. Art.nr. 3786.

SPECIALGLAS

Bestil i valgfri bredde 40-90 cm. Bestillingsvare. Art.nr. 4790.

MIDTERBESLAG

Rustfrit børstet stål SS316, Ø 4 cm. Art.nr. 3782.

Husk detaljerne

Glasrækværket har brug for nogle detaljer for at blive komplet. Bl.a. fødder, håndliste og diverse beslag.

ENDEBESLAG

Rustfrit børstet stål SS316, Ø 4 cm. Art.nr. 3784.

HÅNDLISTE

Rustfrit børstet stål SS316, Ø 4 cm. 94 cm. Art.nr. 3785.

HEGN OG STAKITTER | RÆKVÆRK 39

Rækværksserie Ekerö – kan anvendes både ude og inde

Ekerö er en serie med moderne metalrækværk, der kan anvendes både ude og inde. Du tager udgangspunkt i basissættet (du vælger, om rækværket skal være gulv- eller sidemonteret) og supplerer med håndliste og tilbehør for ønsket udseende. Ekerö er galvaniseret, zinkbehandlet og færdigmalet med sort pulverlak (RAL 9005), hvilket giver en holdbar overflade. Indram terrassen med et rækværk uden fyldning eller med en transparent plade i let og robust polycarbonat, som beskytter mod vinden uden at tage den flotte udsigt. Total højde (færdigmonteret) 110 cm. Ekerö kan også bygges med træstolper. Tilbehør finder du på side 71 og monteringsvejledning på www.jabo.se/dk/.

1 basissæt til sidemontering. Art.nr. 25461.

1 håndliste sortlakeret metal. Art.nr. 25466.

1 endeknop (2-pak). Art.nr. 25467.

2 ekstra rørsæt. Art.nr. 25464.

3 stolper. Art.nr. 3673.

1 håndliste. Art.nr. 25466.

1 endeknop (2-pak). Art.nr. 25467.

3 stolpehatte. Art.nr. 35210.

2 håndlistebeslag (2-pak). Art.nr. 25474.

2 ekstra rørsæt. Art.nr. 25464.

3 skruesæt (4-pak). Art.nr. 25473.

3 stolpesko. Art.nr. 35144.

1 basissæt til gulvmontering. Art.nr. 25460.

1 håndliste sortlakeret metal. Art.nr. 25466.

1 endeknop (2-pak). Art.nr. 25467.

1 basissæt til sidemontering. Art.nr. 25461.

1 håndliste sortlakeret metal. Art.nr. 25466.

2 fyldning polycarbonat. Art.nr. 25499.

2 fyldningsbeslag i metal. Art.nr. 25479.

1 endeknop (2-pak). Art.nr. 25467.

HEGN OG STAKITTER | RÆKVÆRK 40
Med en transparent plade i polycarbonat kan du nyde udsigten i læ for vinden.
Tip!

VÆLG FARVE PÅ DIN MALEDE STOLPE

Vores færdigmalede stolper består af dele, der er sammenføjet med lim, hvilket gør stolpen formstabil. Vælg mellem art.nr.: 3673, 3174, 3689 og 3688.

Skift stil – vælg en anden farve på stolperne

VÆLG RÆKVÆRKSGLAS

Her kan du vælge imellem tre forskellige design: klart glas, matteret glas og røgfarvet glas. Vælg blandt vores standardmål, eller bestil vores specialglas efter mål. Suppler med glasholder, art.nr.: 4105.

Glasrækværk med malede stolper

Stilrent glasrækværk, hvor valgfriheden står i fokus. Du tilpasser udseendet på alle dele – fra glassets udseende til farven på dine malede stolper og stolpesko. Glasset består af dobbelt 4 mm glas, der er lamineret og limet (2 x 4 mm) for ekstra styrke. Total højde (færdigmonteret): 90 cm.

VÆLG FUNDAMENT OG STOLPEHATTE

Til sidst vælger du matchende stolpesko til de træstolper, du har valgt. Her kan du også vælge en passende stolpehat.

VÆLG PASSENDE STOLPER

Svenskproduceret

Du designer dit glasrækværk, lige efter dine egne ønsker. Vælg mellem 4 forskellige stolper. Suppler med vægbeslag, hvis du vil fastgøre håndlisten i væggen.

Glasrækværket Bertil – flot både inde og ude på terrassen

Glasrækværket Bertil kan skræddersys lige efter dine egne ønsker. Kombiner stolper, træsort og glas for at skabe dit personlige udtryk. Kan anvendes både ude og inde. Det er muligt at montere to rækværkssektioner i vinkler på henholdsvis 45 og 90 grader ved hjælp af et praktisk vinkelbeslag. Alt glas er bestillingsvare. Håndliste fås i standardmål. Total højde (færdigmonteret): 110 cm.

VÆLG RUNDSTAV

Vælg den håndliste, der passer bedst til facaden og omgivelserne.

VÆLG RÆKVÆRKSGLAS

Vælg mellem: klart, matteret og røgfarvet glas. Vælg blandt vores standardmål, eller bestil vores specialglas efter mål. Suppler med glasholder, hvis glasset skal fastgøres i væggen.

HEGN OG STAKITTER | RÆKVÆRK 41 1 1 2 2 3 3 1.

BEPLANTNING

Det er en fantastisk følelse at kunne servere en salat med tomater, man selv har dyrket. Men havearbejdet handler jo om andet end bare det, man dyrker. Med vores pallerammer og kantbeskyttere bliver haven både en fornøjelse at passe og en fornøjelse at se på. Indret haven med sæsonens blomster, eller lav din egen urtehave – duften af basilikum gør din have eller altan til en endnu større oplevelse.

42

Plantekasser og bedkanter

Indram bedet med en plantekasse i corten og se, hvordan det rå ståls naturlige rust harmonerer med det grønne. Corten-stål med en varm rustfarvet overflade skaber et flot industrielt udtryk, og med tiden får overfladen en fin patina. Kombiner den med bedkanter i samme farve og materiale.

Hvad er corten?

Corten-stål er en legering af kobber, nikkel, krom og fosfor. Med tiden får overfladen en flot rustfarvet patina. Den rust, der dannes, fungerer som en beskyttende belægning.

BEDKANTER

Corten-stålet

ODLA | PLANTEKASSER OG BEDKANTER 43 + +
ODLA SKILLERUM/BUNDPLADE Sort. Art.nr. 44607. TRÆSÆDE TIL PLANTEKASSE Ubehandlet træ. Art.nr. 44610. PLANTEKASSE Corten-stål. Art.nr. 44606. Sort. Art.nr. 10057. Hvid. Art.nr. 10056. Vælg, hvor du vil placere skillerummet. Vælg mellem to placeringer
den hvide og sorte plantekasse. I plantekassen i corten indgår der en ekstra placering i midten. Bænk, afsætningsplads eller plantekasse? Du bestemmer! De nye modeller åbner op for mange forskellige anvendelsesområder. Bundpladen kan placeres på to til tre forskellige niveauer, så du let kan justere bedets dybde, så det passer til lige netop dine planter. Hvis du i stedet vil have en eller et par siddepladser, så kan du supplere med vores tilhørende træsæde.
i
1. 2.
fås i pakker med fire styk med en samlet længde på seks meter. Art.nr. 44611.

Dyrk en ny hobby med vores praktiske pallerammer

Den danske havetrend fortsætter, og vi dyrker og planter nu flere planter end nogensinde. Hvis du mangler bede, så kan en palleramme være en nem og letplaceret løsning, hvis du vil skabe dekorative blomsterarrangementer. Ellers tilbyder de populære og praktiske kantbeskyttere uendelige muligheder ved at indramme næsten et hvilket som helst område og skabe et forhøjet bed.

Smarte stablingsbeslag!

Med

STABLINGSBESLAG

ODLA | PALLERAMME 44
RUND Ø 60 cm. Art.nr. 44608.
PALLERAMME
Rammen fås som henholdsvis hel- og halvpalle. PALLERAMME
stablingsbeslag til palleramme 60 x 60 x 5 x 1 mm. Fås
sort
og ubehandlet.
Ubehandlet.
Sort.
10055
Odla
i
(RAL 9005)
6 stk./pose
Art.nr. 10054.
Art.nr.
Ø 60
44609.
PALLERAMME
Rammen fås som henholdsvis hel- og halvpalle. PALLERAMME RUND
cm. Art.nr.
vores praktiske stablingsbeslag kan du let stable pallerammerne for at få et dybere bed eller en mere behagelig arbejdsstilling.
Se produktinformation på side 74-75
Halvpalleramme. Fås i sort og ubehandlet træ. Brug et stablingsbeslag, når du skal stable rammerne.

Flotte kantbeskyttere

Med vores kantbeskyttere kan næsten en hvilken som helst del af haven blive en smuk beplantning. Kantbeskytterne stikkes ganske enkelt ned i jorden, og de forhindrer ukrudt i at slå rod og sprede sig i dine bede. Leg med materialerne, og lad varm corten skabe et harmonisk udtryk i kombination med grønne planter, eller skab kontrast mellem det stilrene sorte og farveglade blomster.

Kompostér mere

Noget, som mange går og overvejer her i bæredygtighedstider, er at begynde at kompostere. Med vores flotte kompostbeholder bliver det lettere at gøre det til virkelighed. Vores kompostbeholder rummer store mængder blade og græs. Konstruktionen sikrer, at den nødvendige fugt og varme havner der, hvor der er mest brug for den.

KANTBESKYTTERE

En kantbeskytter i metal til fx at adskille bed og græsplæne. Fås i sort og ubehandlet, der ruster fint med tiden. Vælg mellem en høj og en lav model.

En vinkel i metal til fx at bygge højbede. Kan bukkes til valgfri grad. Fås til både høje og lave kantbeskyttere.

KOMPOSTBEHOLDER HORIZONT

Fås i tre farver: sortlakeret træ (RAL 9005), hvidlakeret træ (RAL 9010) og trykimprægneret træ.

En tekstildug holder det hele på plads

Når du vælger en af vores kompostbeholdere, kan det være en god idé at supplere med en tekstildug, art.nr. 1230. Den slutter tilpas tæt på siderne og sikrer, at alt bliver liggende i kompostbeholderen.

ODLA | KANTBESKYTTERE OG KOMPOST 45 Se produktinformation på side 74-75
VINKEL TIL KANTBESKYTTER

En kant, som beskytter

Nyd årets bedste høst uden ubudne gæster. Årets nyhed er kanter, der forhindrer dræbersnegle i at komme op til de lækkerier, du har dyrket i pallerammen. Med et klik sættes sneglekanterne på plads. En lille og enkel indsats, der har en stor effekt. Odla sneglekant 1200 x 800 x 15 mm, fås også til halvpalleramme 800 x 600 x 15 mm. Fås i ubehandlet eller sort pulverlakeret stål. 10064.

Nyd årets høst uden ubudne gæster

ODLA | SNEGLEKANT

En træbuk skaber muligheder

Så enkle, men utroligt praktiske. Et par træbukke med en plade på bliver et flot og praktisk plantebord. Med et par ekstra plader bliver det et perfekt buffetbord, hvis du har planer om en fest med mange gæster. Og hvis du skal male lister, så er det en stor hjælp. Når du ikke bruger det, kan du bare klappe det sammen – det fylder næsten ingenting.

TØRRESTATIV HVID

Tøjsnor medfølger. Art.nr. 4260. Vigtigt! Jabos hvide stolpespyd (Art.nr. 10027) skal bruges til forankring af tørrestativet. Tørrestativet stolper er ikke beregnet til nedgravning.

Miljøvenlig tørring!

Detaljer, som passer til helheden

TRÆBUK STIG

Art.nr. 750.

HORIZONT UDEKØKKEN

STANDARD

Hvis du vil have et virkelig flot og praktisk plantebord, så er Horizont udekøkken den perfekte løsning. Art.nr. 4255.

SAVBUK ARVID

Art.nr. 3392.

Når du planlægger din have, er det let at male med den store pensel og glemme detaljerne. Med stilrene afskærmninger, der passer til helheden, kan du let skjule en varmepumpe, kompostbeholder eller robotplæneklipper. Vores tilbehør er både funktionelle og flotte, så din have giver et flot helhedsindtryk.

ROBOTPLÆNEKLIPPERHUS

Ubehandlet gran. Art.nr. 4540

VARMEPUMPEHUS HORIZONT

Fås som trykimprægneret eller grundmalet hvid. Art.nr. 4251.

HAVETILBEHØR 47

LEGHvem siger, at legerummet er nødt til at have fire vægge og et tag? Det meste bliver jo faktisk sjovere under åben himmel! Invester i gyngestativer, sandkasser og legehuse, som giver børnene lyst til at tilbringe endnu mere tid i det fri. Med vores høje kvalitetskrav kan du være sikker på, at alle produkter er både sikre og bæredygtige.

48

At tænke på

Vores gyngestativer og legeborge skal forankres i jorden af hensyn til sikkerheden. Se produktinformation på side 76.

Robust gyngestativ og rutsjebane i ét

Gyngestativet og rutsjebanen bliver hurtigt favoritterne i haven. Træet er imprægneret fyr, der garanteret kan holde i alle slags vejr. Sættet indeholder alt, du har brug for til et komplet gyngestativ. Du kan også vælge at montere en rutsjebane, der fås som tilvalg.

Trygt og sikkert

For os kommer sikkerheden altid i første række – ikke mindst når det gælder produkter, som børn skal bruge. Vi tilbyder et bredt sortiment med CE-mærkede legeredskaber til privat brug. CE-mærkningen garanterer, at kravene er opfyldt i henhold til EU’s legetøjsdirektiv.

GYNGESTATIV KNUT Art.nr. 3380.

GYNGESTATIV OWE Art.nr. 3306.

GYNGESTATIV KAJ Art.nr. 10136.

KLATRESTATIV BUSA Art.nr. 10132.

LEG | GYNGER 49

GYNGE MARIEHØNE Art.nr. 10051.

Byg dit eget gyngestativ

Det er kreativiteten, som tager legen til et nyt niveau. Vi har et stort udvalg af svingevenligt tilbehør, der giver dig mulighed for at skabe dit eget gyngestativ. Ved hjælp af gyngebeslag, sikkerhedsbøjler og forskellige former for rebstiger, romerske ringe og gynger kan du skabe din egen robuste konstruktion. Byg dit eget gyngestativ, eller gå efter en klassisk løsning, og hæng gyngen fra en kraftig trægren. Alt gyngetilbehør er CE-mærket.

Monteringsvejledninger finder du på jabo.se/dk/

GYNGE SKILDPADDE Art.nr. 10050.

GYNGE CURVE Art.nr. 10052

LEG | GYNGER 50 5. 10. 1. 6. 2. 7. 3. 8. 4. 9. 12. 13. 14. 11.
1. Trapezsæt 3-i-1. Art.nr. 10143. 2. Bøjle til gyngestativ. Art.nr. 10138. 3. Gynge Mjukis. Gul. Art.nr. 10141. Sort. Art.nr. 10049. 4. Babygynge Retro. Art.nr. 10144. 5. Rutsjebane 2,5 m. Blå. Art.nr. 10139. 6. Romerske ringe. Art.nr. 3370. 7 Plastikgynge. Art.nr. 3361. 8. Rebstige. Art.nr. 3366. 9. Trægynge rund. Art.nr. 3365. 10.
Art.nr. 3363. 11. Gyngebeslag Art nr 3371.12.
Art.nr. 10135. 13. Klatrereb Triangel. Art.nr. 10142. 14. Jordanker. Art.nr. 10137.
Trægynge.
Klatrereb Hänga.

Alle vores legeborge er

Imponerende legeborge og sandkasser

Her kan man gynge, rutsje, klatre og grine. Vores legeborge er et eldorado for aktive børn. Alle dele er sikkerhedstestede og godkendte. Vælg mellem tre forskellige størrelser. Underholdningsværdien er garanteret lige stor i dem alle.

Grav, byg, ødelæg og byg igen. Hvis du har din egen grund, så har du måske ikke brug for så meget mere end en sandkasse og et bordbænkesæt, for at lykken skal være fuldendt.

LEGEBORG 3 STOR

Art.nr. 4408.

LEGEBORG 2 MELLEM

Art.nr. 4407.

SANDKASSE MED BÆNK

Fås i to størrelser.

Art.nr. 3304. Art.nr. 3302.

LEGEBORG 1 LILLE

Art.nr. 4406.

SANDKASSE MED LÅG

Art.nr. 3303.

Art.nr. 3336.

BØRNEBORD HVIDMALET Art.nr. 4403.

LEG | LEGEBORGE OG SANDKASSER 51 184 cm 117 cm
6-KANTET SANDKASSE MED LÅG
FORANKRINGS- OG MONTERINGSVEJLEDNINGER FINDER DU PÅ JABO.SE/DK/.
Se produktinformation på side 77
CE-mærkede!

Eksklusive legehuse

Vores legehuse er små miniaturehuse, hvor børnene kan lege frit. Sættene indeholder alle dele, og de er hurtige at montere. Måske får du hjælp af den nye boligejer?

Tip!

Alle ubehandlede træprodukter bør behandles for at opnå længere holdbarhed. På www.jabo.se/dk/ finder du monteringsvejledninger, tips og råd.

LEGEHUS

Art.nr. 10130.

LEGEHUS BELLE 1,4 M2

Art.nr. 10129.

LEGEHUS LARA 4,5 M2

Art.nr. 10133.

LEG | LEGEHUSE 52
MILLA 4 M2 INKL. LOFT

INDGANGSPARTIET

Et udhæng over udgangsdørene i din bolig, sikre du står i tørrevejr når du går kommer eller går fra din bolig og gerne undgå regndråber lige udenfor din dør. Modellerne med det energivenlige LED giver desuden også et smukt og praktisk lys over din dør, så du hurtigt kan finde låsen eller se hvem der banker på din dør. Vi har udhæng i både glas og træ, hvilket gør, at du ikke får vanddråber ned i nakken.

53

UDHÆNG TIL DØREN

Fås i to størrelser. Leveres ubehandlet. Art nr 35190. 156,5 x 60,5 x 116,5 cm. Art nr 35198. 174 x 80 x 145,5 cm.

UDHÆNG

Fås i to

37353/37354.

UDHÆNG

Fås i to størrelse.

Art nr 3732. 120x100 cm. Art nr 3733. 150 x 100 cm.

UDHÆNG FRONT

Leveres ubehandlet. Art nr 35193. 147 x 77,6 x 73 cm.

JUSTERBART UDHÆNG

Udhæng med justerbart beslag, så du kan tilpasse knægtene til lægterne oven over din dør. Art nr 3736. 150x91 cm.

INDGANSPARTIET | UDHÆNG 54
Tagbeklædning medfølger ikke. Tagbeklædning medfølger ikke.
størrelser: 180 x 100 x 15 cm og 200 x 100 x 15 cm. Art.nr.
UDHÆNG MED LED-BELYSNING Fås i mørkegrå med røgfarvet glas eller i sølvfarvet med klart glas. Sølvfarvet/klart glas. Art nr 37351. 150x100 cm. Gråt/røgfarvet glas. Art nr 37352. 150x100 cm. LED-belysning! finderMonteringsvejledninger du på på jabo.se/dk/ Lys din entré op med vores udhæng med LED-belysning.

Isolerede døre

Vores 18°-døre er tilpassede til opvarmede redskabsskure, garager og mindre hytter. Dørkonstruktionen har fem tværgående lægter for bedre formstabilitet og robusthed. Gradbetegnelsen betyder, at døren kan klare en temperaturforskel på 18 grader mellem ude- og indetemperaturen. Leveres ubehandlede inklusive karm og låsekasse (håndtag og cylinder medfølger ikke). Vores 10°-døre er tilpassede til uopvarmede annekser og redskabsskure. Gradbetegnelsen betyder, at døren kan klare en temperaturforskel på 10 grader mellem ude- og indetemperaturen. Leveres ubehandlede inklusive karm og låsekasse (håndtag og cylinder medfølger ikke).

Sparkeplade

Yderside lodret beklædning fyr 11 x 118 mm

Læs mere på side 79

Der ser du alle mål på vores isolerede døre til redskabsskure.

Krydsfinér 3 mm

Inderside krydsfinér 3 mm Isolering celleplast 40 mm

Rammekonstruktion 40 x 40 mm

Yderside beklædning fyr 11 x 118 mm

Træfiberplade 4 mm

Rammekonstruktion 34 x 34 mm Træfiberplade 4 mm Isolering celleplast 34 mm

For bedste resultat anbefaler vi, at alle seks sider på døren behandles. Se vores tips her:

INDGANSPARTIET | ISOLEREDE DØRE 55 18
10
0
0

Pergola

Farvekode grå: RAL 7011

Farvekode hvid: RAL 9010

VORES PRODUKTER

Tekstilfarve grå: FC010

Tekstilfarve hvid: FC017

Højde fritstående: 2,2 m

Højde vægmonteret: 2,2-2,5 m

Stolpefod: 18 x 18 mm

PERGOLA Art.nr.

Gråmalet aluminium. Solsejl i 250 g/m2 polyester. Aluminiumsben 90 x 90 mm. 3 x 3 m 3343

VÆGMONTERET PERGOLA

Gråmalet aluminium. Solsejl i 250 g/m2 polyester. Aluminiumsben 90 x 90 mm. 3 x 4 m 3388

PERGOLA

Hvidmalet aluminium. Solsejl i 250 g/m2 polyester. Aluminiumsben 90 x 90 mm. 3 x 3 m 10146

VÆGMONTERET PERGOLA

Hvidmalet aluminium. Solsejl i 250 g/m2 polyester. Aluminiumsben 90 x 90 mm. 3 x 4 m 10147

SOLSEJL TIL PERGOLA

Hvid polyester inkl. snor. 251 x 257 cm. Passer til pergola 3 x 3 m 33450

SOLSEJL TIL PERGOLA

Hvid polyester inkl. snor. 352 x 354 cm. Passer til pergola 4 x 4 m 10043

SOLSEJL TIL PERGOLA

Grå polyester inkl. snor. 352 x 354 cm.

Passer til pergola 4 x 4 m 10045

SOLSEJL TIL PERGOLA

Grå polyester inkl. snor. 251 x 257 cm. Passer til pergola 3 x 3 m 10047

PERGOLAGYNGE MED BORD

Til 6 personer. RAL 7022. 2,2 x 1,4 x 2,1 m 10096

PERGOLA Art.nr.

Gråmalet aluminium. Solsejl i 250 g/m2 polyester. Aluminiumsben 90 x 90 mm. 4 x 4 m 10041

VÆGMONTERET PERGOLA

Gråmalet aluminium. Solsejl i 250 g/m2 polyester. Aluminiumsben 90 x 90 mm. 4 x 4 m 10042

PERGOLA

Hvidmalet aluminium. Solsejl i 250 g/m2 polyester. Aluminiumsben 90 x 90 mm. 4 x 4 m 10039

VÆGMONTERET PERGOLA

Hvidmalet aluminium. Solsejl i 250 g/m2 polyester. Aluminiumsben 90 x 90 mm. 4 x 4 m 10040

SOLSEJL TIL VÆGMONTERET PERGOLA

Hvid polyester inkl. snor. 363 x 290 cm. Passer til pergola 3 x 4 m 36980

SOLSEJL TIL VÆGMONTERET PERGOLA

Hvid polyester inkl. snor. 363 x 385 cm.

Passer til pergola 4 x 4 m 10044

SOLSEJL TIL VÆGMONTERET PERGOLA

Grå polyester inkl. snor. 363 x 385cm. Passer til pergola 4 x 4 m 10046

SOLSEJL TIL VÆGMONTERET PERGOLA

Grå polyester inkl. snor. 363 x 290 cm. Passer til pergola 3 x 4 m 10048

SOLSEJL TIL PERGOLATAG

Grå polyester med vinyl belægning. Passer til pergola 3 x 3 m 10094 Passer til pergola 3 x 4 / 4 x 4 m 10095

56

Vores Horizont udekøkkener premium gas er FSC-certificerede, for et ansvarsfuldt skovbrug. Fremstillet af gran. Rustfrie komponenter af SS304. For et komplet udekøkken som det, der vises på billedet nedenfor – se de enkelte artikler i tabellen ved siden af.

Farvekode sort: RAL 9005

Farvekode hvid: RAL 9010

Læsmereomvores Horizont-seriepå side 63-64

HORIZONT UDEKØKKEN PREMIUM GAS Art.nr.

220 x 162 x 67 cm

Udekøkken Horizont uden topdel FSC 4000 2 x top med hul Horizont til indsats sort FSC 4010

Træplade 60 x 36 x 6 FSC 4040 Sokkelramme til grill* 900901750 Sokkelramme til grill* 900901752

Gasgrill* 201501701 Låg til grill* 201501920 Vask* 200901730 2 x LED-belysning 80 cm. 4252 Driver til LED-belysning 4240 Kabel, ekstra til driver AL-WID-CONN-FM Regulatorsæt gasgrill 484148

Sælges kun sammen med art.nr. 1001, 1100 og 4000.

HORIZONT UDEKØKKEN PREMIUM GAS

220 x 162 x 67 cm

Udekøkken Horizont uden topdel trykimprægneret gran 1001

2 x top med hul Horizont til indsats FSC 1002

Træplade 60 x 36 x 6 FSC 1005

Sokkelramme til grill* 900901750

Sokkelramme til grill* 900901752

Gasgrill* 201501701 Låg til grill* 201501920 Vask* 200901730 2 x LED-belysning 80 cm. 4252 Driver til LED-belysning 4240 Kabel, ekstra til driver AL-WID-CONN-FM Regulatorsæt gasgrill 484148

Sælges kun sammen med art.nr. 1001, 1100 og 4000.

HORIZONT UDEKØKKEN PREMIUM GAS

220 x 162 x 67 cm

Udekøkken Horizont uden topdel FSC 1100 2 x top med hul Horizont til indsats hvid FSC 1120 Træplade 60 x 36 x 6 FSC 1150 Sokkelramme til grill* 900901750 Sokkelramme til grill* 900901752 Gasgrill* 201501701 Låg til grill* 201501920 Vask* 200901730 2 x LED-belysning 80 cm. 4252 Driver til LED-belysning 4240 Regulatorsæt gasgrill 484148

Sælges kun sammen med art.nr. 1001, 1100 og 4000.

Horizont udekøkken premium kul – bordplade og kulgrill

Vores Horizont udekøkkener premium kul er FSC-certificerede, for et ansvarsfuldt skovbrug. Fremstillet af gran. Rustfrie komponenter af SS304. For et komplet udekøkken som det, der vises på billedet nedenfor – se de enkelte artikler i tabellen ved siden af.

Farvekode sort: RAL 9005

Farvekode hvid: RAL 9010

*Sælges kun sammen med udekøkken med art.nr. 4000, 1001 og 1100

HORIZONT UDEKØKKEN PREMIUM KUL Art.nr.

220 x 162 x 67 cm

Udekøkken Horizont uden topdel sort FSC 4000 1 x top med hul Horizont til indsats sort FSC 4010 Bordplade 60 x 92 x 6 cm rustfri sort 4030 Træplade 60 x 36 x 6 cm sort FSC 4040

Sokkelramme til grill* 900901750

Sokkelramme til grill* 900901752

Kulgrill* 900901710 Låg til grill* 201501920 2 x LED-belysning 80 cm. 4252 Driver til LED-belysning 4240 Kabel, ekstra til driver AL-WID-CONN-FM

HORIZONT UDEKØKKEN PREMIUM KUL

220 x 162 x 67 cm

Udekøkken Horizont uden topdel trykimprægneret gran FSC 1001

1 x top med hul Horizont til indsats FSC 1002

Bordplade 60 x 92 x 6 cm rustfri 1004

Træplade 60 x 36 x 6 cm FSC 1005

Sokkelramme til grill* 900901750

Sokkelramme til grill* 900901752

Kulgrill* 900901710

Låg til grill 201501920

2 x LED-belysning 80 cm. 4252

Driver til LED-belysning 4240 Kabel, ekstra til driver AL-WID-CONN-FM

HORIZONT UDEKØKKEN PREMIUM KUL

220 x 162 x 67 cm

Udekøkken Horizont uden topdel hvid FSC 1100

1 x top med hul Horizont til indsats FSC 1120

Bordplade 60 x 92 x 6 cm rustfri 1140

Træplade 60 x 36 x 6 cm hvid FSC 1150

Sokkelramme til grill* 900901750

Sokkelramme til grill* 900901752

Kulgrill* 900901710

Låg til grill* 201501920

2 x LED-belysning 80 cm. 4252

Driver til LED-belysning 4240 Kabel, ekstra til driver AL-WID-CONN-FM

57
Horizont
udekøkken premium gas – vask og gasgrill
*Sælges kun sammen med udekøkken med art.nr. 4000, 1001 og 1100

Horizont udekøkken premium – vask og bordplade

Vores Horizont udekøkkener premium er FSC-certificerede, for et ansvarsfuldt skovbrug. Fremstillet af gran. Rustfrie komponenter af SS304. For et komplet udekøkken som det, der vises på billedet nedenfor – se de enkelte artikler i tabellen ved siden af.

Farvekode sort: RAL 9005 Farvekode hvid: RAL 9010

HORIZONT UDEKØKKEN PREMIUM Art.nr.

220 x 162 x 67 cm.

Udekøkken Horizont uden topdel FSC 4000 1 x top med hul Horizont til indsats sort 4010 Bordplade 60 x 92 x 6 cm rustfri sort 4030 Træplade 60 x 36 x 6 cm sort FSC 4040 Vask* 200901730 2 x LED-belysning 80 cm. 4252 Driver til LED-belysning 4240 Kabel, ekstra til driver AL-WID-CONN-FM

HORIZONT UDEKØKKEN PREMIUM

220 x 162 x 67 cm.

Udekøkken Horizont uden topdel trykimprægneret gran FSC 1001

1 x top med hul Horizont til indsats FSC 1002 Bordplade 60 x 92 x 6 cm rustfri 1004 Træplade 60 x 36 x 6 FSC 1005 Vask* 200901730 2 x LED-belysning 80 cm. 4252 Driver til LED-belysning 4240 Kabel, ekstra til driver AL-WID-CONN-FM

HORIZONT UDEKØKKEN PREMIUM

220 x 162 x 67 cm.

Udekøkken Horizont uden topdel FSC 1100 1 x top med hul Horizont til indsats hvid 1120 Bordplade 60 x 92 x 6 cm rustfri hvid 1140 Træplade 60 x 36 x 6 FSC 1150 Vask* 200901730

2 x LED-belysning 80 cm. 4252

Driver til LED-belysning 4240 Kabel, ekstra til driver AL-WID-CONN-FM

*Sælges kun sammen med udekøkken med art.nr. 4000, 1001 og 1100

Horizont udekøkken standard – bordplade

Vores Horizont udekøkkener standard er FSC-certificerede, for et ansvarsfuldt skovbrug. Fremstillet af gran. Rustfrie komponenter af SS304. For et komplet udekøkken som det, der vises på billedet nedenfor – se de enkelte artikler i tabellen ved siden af.

Farvekode sort: RAL 9005

Farvekode hvid: RAL 9010

HORIZONT UDEKØKKEN STANDARD Art.nr.

220 x 162 x 67 cm.

Udekøkken Horizont sort FSC 4254 2 x LED-belysning 80 cm. 4252 Driver til LED-belysning 4240 Kabel, ekstra til driver AL-WID-CONN-FM

HORIZONT UDEKØKKEN STANDARD

220 x 162 x 67 cm.

Udekøkken Horizont trykimprægneret gran FSC 4255 2 x LED-belysning 80 cm. 4252 Driver til LED-belysning 4240 Kabel, ekstra til driver AL-WID-CONN-FM

HORIZONT UDEKØKKEN STANDARD

220 x 162 x 67 mm.

Udekøkken Horizont hvid FSC 4253 2 x LED-belysning 80 cm. 4252 Driver til LED-belysning 4240 Kabel, ekstra til driver AL-WID-CONN-FM

58

Døre til Horizont udekøkken samles med beslagsæt (art. nr 4506).

Læs mere på side 81.

REGULATORSÆT TIL GASGRILL Art.nr.

Sælges kun sammen med art.nr. 1001, 1100 og 4000. 484148

BORDBÆNKESÆT 180 Art.nr.

Trykimprægneret gran. Siddehøjde 49 cm. Emnedimension 40 mm.

L 190 x B 160 x H 80 cm 3134

GYNGESOFA

177 x 80 x 80 cm. Reb medfølger. Hvid. RAL: 9016 10084 Sort. RAL: 9004 10085

UV-bestandig bagside, rustfrie skruer, 4-pak, tykkelse 22 mm.

B 30 x H 30 cm 10200

FLISER

FIRKANTET KOMPOSIT GRÅ

Klikfliser i vedligeholdelsesfri komposit. UV-bestandig bagside, rustfrie skruer, 4-pak, tykkelse 22 mm.

B 30 x H 30 cm 10198

TRÆFLISE MED RAMME

Trykimprægneret gran, tykkelse 32 mm. B 60 x H 60 cm 32141

HORIZONT LÅGE Art.nr.

Trykimprægneret gran. 80 x 57,5 cm 10011

Monteres med beslagsæt (art. nr 4506).

HORIZONT LÅGE

Hvid. Trykimprægneret gran, grundmalet en gang og malet to gange. 80 x 57,5 cm 11000

Monteres med beslagsæt (art. nr 4506).

HORIZONT LÅGE

Sort. Trykimprægneret gran, grundmalet en gang og malet to gange. 80 x 57,5 cm 40000

Monteres med beslagsæt (art. nr 4506).

BORDBÆNKESÆT 240 Art nr

Trykimprægneret gran. Siddehøjde 47 cm. Emnedimension 40 mm.

L 240 x B 160 x H 80 cm 4401

BØRNEBORD HVIDMALET

Færdigmalet børnebord i fyr. Grundmalet og malet to gange. Siddehøjde 33 cm.

L 100 x B 80 x H 55,5 cm 4403

KANTLISTE KOMPOSIT ANTIK Art.nr.

Vedligeholdelsesfri komposit. Lige 4-pak. 32961

Udvendigt hjørne. 2-pak. 32962 Indvendigt hjørne. 2-pak. 32963

KANTLISTE KOMPOSIT GRÅ

Vedligeholdelsesfri komposit. Kantliste flise, lige 30 x 2,5 cm 32941

Kantliste flise, udv. hjørne 35,5 x 2,5 cm 32942 Kantliste flise, indv. hjørne 30 x 2,5 cm 32943

KANTLISTE KOMPOSIT BRUN

Vedligeholdelsesfri komposit.

Kantliste lige 30 x 2,5 cm 32951 Kantliste udv. hjørne. 35,5 x 2,5 cm 32952 Kantliste indv. hjørne. 30 x 2,5 cm 32953

YDERLIGERE INFORMATION

Slidlag 7 mm (gælder alle kompositfliser)

Tykkelse 15 mm

Total monteringshøjde 22 mm

Kompositflise 4-pak = 0,36 m²

59
til Horizont udekøkken TRÆFLISE FYR Trykimprægneret B 50 x H 50 cm 32071 TRÆFLISE FYR Trykimprægneret B 80 x H 80 cm 32011 FLISER FIRKANTET KOMPOSIT BRUN Klikfliser i vedligeholdelsesfri komposit. UV-bestandig bagside, rustfrie skruer, 4-pak, tykkelse 22 mm. B 30 x H 30 cm 10199 FLISER FIRKANTET KOMPOSIT ANTIK Art.nr. Klikfliser i vedligeholdelsesfri komposit.
Træfliser Udendørs møbler Tilvalg

Trappevanger og byggetømmer

Unikke

Et NTR/A-mærket produkt garanterer, at det træbeskyttelsesmiddel, der er anvendt, er godkendt både ud fra et miljømæssigt synspunkt og mod råd. Denne mærkning garanterer også, at produkterne kan have direkte kontakt med jord og vand. Holdbarhed og bæredygtighed handler ikke kun om kvalitet, men

Trindybde 25 cm

Trinhøjde 17 cm Hældning 34 grader

FSC-mærkning

også om at fremstillingen foregår på den rigtige måde. Da træ er et af vores vigtigste materialer, er bæredygtighed også af højeste prioritet med hensyn til miljøet. Stort set alle vores produkter til terrassen er FSC®-mærkede. På samme måde er de materialer, vi anvender til overfladebehandling og imprægnering, miljøklassificerede efter alle kunstens regler.

*Jabo tilbyder alle kunder 20 års rådbeskyttelsesgaranti.

Trindybde 36 cm Trinhøjde 17 cm Hældning 25 grader

TRAPPEVANGE 3-TRINS DYBDE Art.nr.

TRAPPEVANGE 2-TRINS

Trykimprægneret fyr (NTR/A) Art.nr.

H 34 x B 50 cm 4439

TRAPPEVANGE 3-TRINS

Trykimprægneret fyr (NTR/A)

H 51 x B 75 cm 4440

TRAPPEVANGE 4-TRINS

Trykimprægneret fyr (NTR/A)

H 68 x B 100 cm 4441

TRAPPEVANGE 5-TRINS

Trykimprægneret fyr (NTR/A)

H 85 x B 125 cm 4442

TRAPPEVANGE 6-TRINS

Trykimprægneret fyr (NTR/A)

H 102 x B 150 cm 4443

TRAPPEVANGE 7-TRINS

Trykimprægneret fyr (NTR/A)

H 119 x B 175 cm 4444

Trindybde 250 mm

Trinhøjde 170 mm

Trykimprægneret fyr (NTR/A)

H 51 x B 75 cm 4560

TRAPPEVANGE 4-TRINS DYBDE

Trykimprægneret fyr (NTR/A)

H 68 x B 100 cm 4561

TRAPPEVANGE 5-TRINS DYBDE

Trykimprægneret fyr (NTR/A)

H 85 x B 125 cm 4562

Trindybde 360 mm

Trinhøjde 170 mm

BYGGETØMMER

Art.nr.

Trykimprægneret hel palle. FSC®-certificeret. 120 x 140 L = 2,40 3410

60
NTR A
trappevanger med både NTR/A og
Højde Højde Bredde Bredde

Fremstillet i Sverige

80 mm

Öckerö er et system af stolper, som kan varieres på mange forskellige måder. Vælg mellem

forskellige højder, vinkler og farver. Basis er selve stolperne, der fås i fire forskellige varianter alt afhængigt af, hvordan du vil opbygge dit Öckerö-system. Suppler med stolpehat (se side 80).

Afstanden mellem stolperne er ca. 4 cm. Emnetykkelsen er 1,5 mm. Öckerö monteres med 45 x 45 mm lægter. Anbefalet afstand mellem stolperne er 1,5 m (maksimal længde 1,8 m).

Farvekode sort: RAL 9005

Farvekode hvid: RAL 9010

HYLDE ÖCKERÖ Art.nr.

Pulverlakeret hvid (RAL 9010), stål. 500 x 150 mm 18031

BESLAG TIL OVERLIGGER ÖCKERÖ

Pulverlakeret hvid (RAL 9010), magnelis. 70 x 70 mm 18011

STOLPESKO ÖCKERÖ

Pulverlakeret hvid (RAL 9010), aluminium. 70 x 70 mm 10279

HYLDE ÖCKERÖ

Pulverlakeret sort (RAL 9005), stål 500 x 150 mm 18032

BESLAG TIL OVERLIGGER ÖCKERÖ

Pulverlakeret sort (RAL 9005), magnelis. 70 x 70 mm 18012

STOLPESKO ÖCKERÖ

Pulverlakeret sort (RAL 9005), aluminium 70 x 70 mm 10280

HYLDE ÖCKERÖ

Galvaniseret stål. 500 x 150 mm 1803

BESLAG TIL OVERLIGGER ÖCKERÖ

Magnelis. Galvaniseret 70 x 70 mm 1801

STOLPESKO ÖCKERÖ

Metallic lack, aluminium. 70 x 70 mm 10281

ENDESTOLPE ÖCKERÖ

Varmgalvaniseret stål. Højde: 715 mm 10249

Højde: 1100 mm 10258

Højde: 1480 mm 10267

Højde 1770 mm 10276

HJØRNESTOLPE ÖCKERÖ

Varmgalvaniseret stål. Højde: 715 mm 10250 Højde: 1100 mm 10259 Højde: 1480 mm 10268 Højde 1770 mm 10277

Passer med flade stolpehætter, se side 80.

Galvaniseret stål. Art nr 36212, 36221, 36224.

Hvid. Art nr 36213, 36222, 36225.

Sort. Art nr 36220, 36223, 36226.

ENDESTOLPE

A nvendes yderst i hver ende af din Öckerö-afskærmning for at opnå en pæn afslutning.

MIDTERSTOLPE

Anvendes mellem to sektioner – to reglar kan altså mødes her.

HJØRNESTOLPE

Anvendes i hjørner på 90 ° mellem to sektioner, hvor to reglar mødes.

ENDESTOLPE ÖCKERÖ Art.nr.

Pulverlakeret hvid (RAL 9010), stål. Højde: 715 mm 10243 Højde: 1100 mm 10252 Højde: 1480 mm 10261 Højde 1770 mm 10270

HJØRNESTOLPE ÖCKERÖ

Pulverlakeret hvid (RAL 9010), stål. Højde: 715 mm 10244 Højde: 1100 mm 10253 Højde: 1480 mm 10262 Højde 1770 mm 10271

MIDTERSTOLPE ÖCKERÖ

Pulverlakeret hvid (RAL 9010), stål. Højde: 715 mm 10245 Højde: 1100 mm 10254 Højde: 1480 mm 10263 Højde 1770 mm 10272

ENDESTOLPE ÖCKERÖ

Pulverlakeret sort (RAL 9005), stål. Højde: 715 mm 10246 Højde: 1100 mm 10255 Højde: 1480 mm 10264 Højde 1770 mm 10273

HJØRNESTOLPE ÖCKERÖ

Pulverlakeret sort (RAL 9005), stål Højde: 715 mm 10247 Højde: 1100 mm 10256 Højde: 1480 mm 10265 Højde 1770 mm 10274

MIDTERSTOLPE ÖCKERÖ

Pulverlakeret sort (RAL 9005), stål Højde: 715 mm 10248 Højde: 1100 mm 10257 Højde: 1480 mm 10266 Højde 1770 mm 10275

MIDTERSTOLPE ÖCKERÖ

Varmgalvaniseret stål. Højde: 715 mm 10251 Højde: 1100 mm 10260 Højde: 1480 mm 10269 Højde 1770 mm 10278

145 mm fra stolpeskoen til det første hul.

61
Öckerö-serien
Højde Midter-/endestolpe Hjørnestolpe 715
6
7
1100
10
10
1480
14
14
1770
17
17
mm
huller
huller
mm
huller
huller
mm
huller
huller
mm
huller
huller Vi anbefaler, at du bruger franske træskruer med fladt hoved, 6 x 50 eller 5 x 60 mm, når du skal skrue i træet.

Designskærme, stolper og tilbehør

Med vores praktiske designskærme skaber du let en moderne og unik atmosfære i din have. Skærmene passer perfekt, når du vil ramme en særlig del af terrassen ind, og de er også velegnede som en indretningsdetalje indendørs. Sæt flere skærme sammen for at skabe et flot stakit, eller lad en fritstående skærm fungere som espalier på altanen. Kombiner skærmen med en palleramme fyldt med slingrende, grønne planter – urban gardening med et touch af design! Skærmene fås i hvid (RAL 9010) og sort (RAL 9005).

DESIGNSKÆRM FLEUR Art.nr.

Pulverlakeret sort (RAL 9005), komposit. 790 x 1590 x 18 mm 10154

DESIGNSKÆRM NOUVEAU

Pulverlakeret sort (RAL 9005), komposit. 790 x 1590 x 18 mm 10152

DESIGNSKÆRM GERBERA

Pulverlakeret sort (RAL 9005), komposit. 790 x 1590 x 18 mm 10185

DESIGNSKÆRM LEVANTINE

Pulverlakeret sort (RAL 9005), komposit. 790 x 1590 x 18 mm 10156

STOLPE TIL DESIGNSKÆRM

Stolpe med stolpesko og stolpehat, sort. Vertikal montering.

68 x 68 x 1700 mm 10148

STOLPE TIL DESIGNSKÆRM

Stolpe med stolpesko og stolpehat, sort. Horisontal montering.

68 x 68 x 900 mm 10150

Læs mere om vores designskærme på side 22.

DESIGNSKÆRM FLEUR Art.nr.

Spraymalet hvid (RAL 9010), komposit. 790 x 1590 x 18 mm 10153

DESIGNSKÆRM NOUVEAU

Spraymalet hvid (RAL 9010), komposit. 790 x 1590 x 18 mm 10151

DESIGNSKÆRM GERBERA

Spraymalet hvid (RAL 9010), komposit. 790 x 1590 x 18 mm 10184

DESIGNSKÆRM LEVANTINE

Spraymalet hvid (RAL 9010), komposit. 790 x 1590 x 18 mm 10155

STOLPE TIL DESIGNSKÆRM

Stolpe med stolpesko og stolpehat, hvid. Vertikal montering. 68 x 68 x 1700 mm 10145

STOLPE TIL DESIGNSKÆRM

Stolpe med stolpesko og stolpehat, hvid. Horisontal montering.

68 x 68 x 900 mm 10149

62

Horizont – Afskærmning

Læs mere om stolperne på side 81.

Vores sorte Horizont-afskærmninger er trykimprægnerede, grundmalet en gang og malet to gange. Ved behov fås reparationsmaling i sort (art.nr. 10241). Fremstillet af gran.

Farvekode: RAL 9005, Semiglans 30-40 Ramme 34 x 45 mm, tremme 19 x 45 mm, overligger 22 x 55 mm.

AFSKÆRMNING HORIZONT 1 SORT Art.nr.

159 x 159 cm 37106 Stolpe 3689

AFSKÆRMNING/STAKIT HORIZONT

2 SORT 159 x 89 cm 37107 Stolpe 3688

AFSKÆRMNING HORIZONT 3 SORT VENSTRE

79 x 159/89 cm 37108 Stolpe 3688, 3689

AFSKÆRMNING HORIZONT 4 SORT HØJRE

79 x 159 x 89 cm 37109 Stolpe 3688, 3689

AFSKÆRMNING HORIZONT 5 SORT 79 x 89 cm 37110 Stolpe 3688

AFSKÆRMNING HORIZONT 6 SORT 79 x 159 cm 37111 Stolpe 3689

MULTISKÆRM HORIZONT 70 x 120 cm 4247 Stolpe 3689

AFSKÆRMNING HORIZONT 1 159 x 159 cm 37100 Stolpe 4508

AFSKÆRMNING/STAKIT HORIZONT 2 159 x 89 cm 37101 Stolpe 3430, 3431

AFSKÆRMNING HORIZONT 3 VENSTRE 79 x 159/89 cm 37102

Stolpe 3431, 4508

AFSKÆRMNING HORIZONT 4 HØJRE

79 x 159/89 cm 37103

Stolpe 3431, 4508

Vores sorte Horizont-afskærmninger er trykimprægnerede, grundmalet en gang og malet to gange. Ved behov fås reparationsmaling i hvid (art.nr. 102401). Fremstillet af gran.

Farvekode: RAL 9010, Semiglans 20-25. Ramme 34 x 45 mm, tremmer 19 x 45 mm, overligger 22 x 55 mm.

AFSKÆRMNING HORIZONT 1 HVID Art.nr. 159 x 159 cm 37112 Stolpe 3421

AFSKÆRMNING/STAKIT HORIZONT 2 HVID 159 x 89 cm 37113 Stolpe 3673

AFSKÆRMNING HORIZONT 3 HVID VENSTRE 79 x 159/89 cm 37114 Stolpe 3673, 3421

AFSKÆRMNING HORIZONT 4 HVID HØJRE

79 x 159 x 89 cm 37115 Stolpe 3673, 3421

AFSKÆRMNING HORIZONT 5 HVID 79 x 89 cm 37116 Stolpe 3673

AFSKÆRMNING HORIZONT 6 HVID 79 x 159 cm 37117 Stolpe 3421

MULTISKÆRM HORIZONT 70 x 120 cm 4246 Stolpe 3421

AFSKÆRMNING HORIZONT 5 79 x 89 cm 37104 Stolpe 3430

AFSKÆRMNING HORIZONT 6 79 x 159 cm 37105 Stolpe 4508

MULTISKÆRM HORIZONT Imprægneret. Trykimprægneret gran. 70 x 120 cm 4249 Stolpe 3432

Vores naturfarvede Horizont-afskærmninger er fremstillet af trykimprægneret gran

Ramme 34 x 45 mm, tremmer 19 x 45 mm, overligger 22 x 55 mm.

63

Horizont – Kompostbeholder

Vores Horizont kompostskærme er FSC®-certificerede, for et ansvarsfuldt skovbrug.

Farvekode sort: RAL 9005

Farvekode hvid: RAL 9010

KOMPOSTBEHOLDER HORIZONT Art.nr.

Hvid. Låg med rustfrie hængsler og luge forneden. Trykimprægneret gran, grundmalet en gang og malet to gange. Rummer 340 l. 60 x 60 x 95 cm 1210

KOMPOSTBEHOLDER HORIZONT

Trykimprægneret gran. Låg med rustfrie hængsler og luge forneden. Rummer 340 l. 60 x 60 x 95 cm 1200

Horizont – Varmepumpehus

Indvendige mål varmepumpehus: Højde: 788 mm Dybde: 480 mm Bredde: 910 mm

VARMEPUMPEHUS HORIZONT Art.nr. Trykimprægneret gran. B 99 x H 85/66 x D 52,5 cm 4251

KOMPOSTBEHOLDER HORIZONT Art.nr.

Sort. Låg med rustfrie hængsler og luge forneden. Trykimprægneret gran, grundmalet en gang og malet to gange. Rummer 340 l. 60 x 60 x 95 cm 1220

TEKSTILDUG TIL KOMPOST

Sort. Holder alt på plads i kompostbeholderen. Den slutter tilpas tæt på siderne og sikrer, at alt bliver liggende i kompostbeholderen. 1230

VARMEPUMPEHUS HORIZONT Art.nr. Grundmalet gran med pladetag. B 99 x H 85/66 x D 52,5 cm 4250

64

Linnea

Linnea har en stilren udformning med tætsiddende tremmer, der skaber en elegant finish. Fremstillet af gran.

Hvid farvekode: RAL 9010

Sort farvekode: RAL 9005 Ramme 32 x 70 mm. Tremmer 35 x 35 mm.

STAKIT LINNEA 2

Trykimprægneret, grundmalet en gang og malet to gange.

Art.nr.

179 x 90 cm 3671 Stolpe 3417, 3673, 3421

STAKIT LINNEA 2

Trykimprægneret, grundmalet en gang og malet to gange.

179 x 90 cm 3668 Stolpe 3688, 3689

STAKIT LINNEA 2

Trykimprægneret gran.

179 x 90 cm 4590 Stolpe 3430, 3431

STAKIT LINNEA 3

Trykimprægneret, grundmalet en gang og malet to gange.

179 x 159 cm 3672 Stolpe 3417, 3673 3421

STAKIT LINNEA 3

Trykimprægneret, grundmalet en gang og malet to gange.

179 x 159 cm 3669 Stolpe 3688, 3689

STAKIT LINNEA 3

Trykimprægneret gran. 179 x 159 cm 4591 Stolpe 4508, 3433

Udtræksskærm

UDTRÆKSSKÆRM Art.nr.

Stolper og andet tilbehør finder du på side 80-82.

LÅGE LINNEA 2 Art.nr.

Trykimprægneret, grundmalet en gang og malet to gange. 100 x 90 cm 36711

LÅGE LINNEA 2

Trykimprægneret, grundmalet en gang og malet to gange. 100 x 90 cm 36681

LÅGE Linnea 2

Trykimprægneret gran. 100 x 90 cm 45901

LÅGE LINNEA 3

Trykimprægneret, grundmalet en gang og malet to gange. 100 x 159 cm 36721

LÅGE LINNEA 3

Trykimprægneret, grundmalet en gang og malet to gange. 100 x 159 cm 36691

LÅGE LINNEA 3

Trykimprægneret gran. 100 x 159 cm 45911

65
300
300
300
x 120 cm (stolpehøjde 70 cm) 4217
x 140 cm (stolpehøjde 90 cm) 3684
x 160 cm (stolpehøjde 100 cm) 3685 Ekstra gulvbeslag pulverlakeret aluminium 3700 Udtræksskærm i robust 250 g/m2 polyester. Vægbeslag medfølger. Aluminiumstolpe, B 45 x D 65 x T 1,5 mm

Rosmarin

Salvia er en hvidmalet afskærmningsserie i klassisk stil. Trykimprægneret gran, grundmalet en gang og malet to gange. Glansgrad: 20-25.

Farvekode: RAL 9010 Ramme 32 x 60 mm. Tremmer 21 x 31 mm. Brædder 12 x 94 mm.

AFSKÆRMNING SALVIA 2 Art.nr. 90 x 150/90 cm 4204 Stolpe 3673, 3421

AFSKÆRMNING SALVIA 4

Afskærmning/låge 90 x 90 cm 4206 Stolpe 3673, 3421

AFSKÆRMNING SALVIA 6

180 x 120 cm 4227 Stolpe 3673, 3421

AFSKÆRMNING SALVIA 1 Art.nr.

180 x 150 cm 4203 Stolpe 3421

AFSKÆRMNING SALVIA 3 180 x 90 cm 4205 Stolpe 3673, 3421

AFSKÆRMNING SALVIA 5 90 x 150 cm 4207 Stolpe 3673, 3421

Rosmarin er en hvidmalet afskærmningsserie. Trykimprægneret gran, grundmalet en gang og malet to gange.

Farvekode: RAL 9010 Ramme 45 x 70 mm. Tremmer 19 x 42 mm. Brædder 12 x 95 mm.

AFSKÆRMNING ROSMARIN 2 Art.nr. 90 x 150/90 cm 3575 Stolpe 3174, 3175

Exclusive

En eksklusiv afskærmningsserie med ekstra kraftig ramme og tremmer samt runde, bløde former. Trykimprægneret gran.

Ramme 44 x 95 mm. Tremmer 26 x 26 mm. Brædder 16 x 95 mm.

AFSKÆRMNING ATHENA Art.nr. 179 x 189/179 cm 3263

AFSKÆRMNING ROSMARIN 1 Art.nr. 180 x 150 cm 3574 Stolpe 3175

AFSKÆRMNING ROSMARIN 3 180 x 90 cm 3576 Stolpe 3174, 3175

AFSKÆRMNING AFRODITE Art.nr. 89 x 129/119 cm 3266

AFSKÆRMNING ARTEMIS 89 x 119 cm 3265

AFSKÆRMNING ATALANTE 179 x 129/119 cm 3264

AFSKÆRMNING APOLLON 89 x 179 cm 3260

66 Salvia

En klassisk afskærmningsserie, der tilbyder afskærmning, mensamtidigt har en del foroven, der åbner op mod omgivelserne. Fremstillet af trykimprægneret gran.

Ramme 44 x 70 mm. Brædder 16 x 120 mm. Tremmer 8 x 45 mm.

AFSKÆRMNING SYRÉN Art.nr. 179 x 179 cm 4620

AFSKÆRMNING KAPRIFOL 179 x 89 cm 4623

Original

Original er en afskærmningsserie med mange valgmuligheder. Trykimprægneret gran.

Ramme 45 x 45 mm. Tremmer 15 x 35 mm. Brædder 95 x 8 mm.

AFSKÆRMNING DORIS Art.nr. 179 x 179 cm 45701

AFSKÆRMNING VERA 179 x 179 cm 45711

AFSKÆRMNING ELLA 179 x 89 cm 45751

STAKIT 114 ORIGINAL Art.nr.

Trykimprægneret gran. Savede tremmer. Ramme 25 x 63 mm. Tremmer 16 x 100 mm. 200 x 77 cm 46101 Stolpe 3430, 3431

STAKIT 115 ORIGINAL

Trykimprægneret gran. Høvlede tremmer. Ramme 28 x 54 mm. Tremmer 14 x 95 mm. 200 x 59,5 cm 46001

200 x 78 cm 46011

Stolpe 3430, 3431

LÅGE 115 ORIGINAL

Trykimprægneret gran. Høvlede tremmer. Ramme 28 x 54 mm. Tremmer 14 x 95 mm.

100 x 59,5 cm 46021 100 x 78 cm 46031

Stolpe 3430, 3431

AFSKÆRMNING PIHL Art.nr. 89 x 89 cm 4624

AFSKÆRMNING PION 89 x 179/89 cm 4622

AFSKÆRMNING LAVENDEL 89 x 179 cm 4621

AFSKÆRMNING JOHANNA Art.nr. 89 x 179/89 cm 45741

AFSKÆRMNING CAMILLA 59 x 179 cm 45731

AFSKÆRMNING SONJA 89 x 179 cm 45721

STAKIT 2001 CLASSIC Art.nr.

Trykimprægneret gran. Ramme 45 x 55 mm. Tremmer 19 x 120 / 8 x 35 mm. 179 x 80 cm 3452 Stolpe 3430, 3431

LÅGE 2001 CLASSIC

Trykimprægneret gran. Ramme 45 x 55 mm. Tremmer 19 x 120 / 8 x 35 mm. 100 x 80 cm 3453 Stolpe 3430, 3431

BESLAGSÆT TIL LÅGE

Komplet beslagsæt til din låge med hængsler, lås og skruer. Elektrogalvaniseret stål. 408 mm 4506

67
Classic
Stakitter og låger
Original og Classic

Stakitter og låger

Vores stakitter og låger er FSC-certificerede, for et ansvarsfuldt skovbrug. Fremstillet af gran.

STAKIT STYRSÖ Art.nr.

Trykimprægneret, grundmalet en gang og malet to gange. Lægte 21 x 70 mm. Tremmer 21 x 55 mm. RAL 9010. 180 x 90 cm 4530 Stolpe 3417, 3673

STAKIT SKAGEN

Trykimprægneret, grundmalet en gang og malet to gange. Lægte 25 x 60 mm. Tremmer 14 x 75 mm. RAL 9010. 180 x 77 cm 3450 Stolpe 3417, 3673

STAKIT SMÖGEN

Trykimprægneret, grundmalet en gang og malet to gange. Lægte 20 x 90 mm. Tremmer 20 x 90 mm. RAL 9010. 180 x 80 cm 3416 Stolpe 3417, 3673

LÅGE ANTIK

Hvidmalet låge. Trykimprægneret, grundmalet en gang og malet to gange. Lægte 40 x 95 mm. Tremmer 25 x 25 mm. RAL 9010. 100 x 100 cm 3771 140 x 100 cm 3770 Stolpe 3174 Beslag 4506

Metalstakitter og -låger

Stakitter og låger består af 1,2 mm emner, der er dypgalvaniseret, zinkfosfatgrundet og behandlet med UV-bestandig pulverlak.

Farvekode: RAL 9005 Ramme 25 x 25 mm. Tremmestørrelse 16 x 16 mm.

STAKIT TORÖ Art.nr.

B 200 x H 90 cm 34010

STAKIT VÄRMDÖ

B 200 x H 90 cm 34011

STAKIT LIDINGÖ

B 200 x H 90 cm 34012

STAKIT BJÖRKÖ

B 200 x H 90 cm 34040

LÅGE STYRSÖ Art.nr.

Trykimprægneret, grundmalet en gang og malet to gange. Lægte 21 x 70 mm. Tremmer 21 x 55 mm. RAL 9010. 100 x 90 cm 4531 Stolpe 3417, 3673

LÅGE SKAGEN

Trykimprægneret, grundmalet en gang og malet to gange. Lægte 21 x 60 mm. Tremmer 14 x 75 mm. RAL 9010. 100 x 77 cm 4518 Stolpe 3417, 3673

LÅGE SMÖGEN

Trykimprægneret, grundmalet en gang og malet to gange. Lægte 20 x 90 mm. Tremmer 20 x 90 mm. RAL 9010. 100 x 80 cm 4519 Stolpe 3417, 3673

LÅGE TREND

Hvidmalet låge. Trykimprægneret, grundmalet en gang og malet to gange. Lægte 40 x 95 mm. Tremmer 25 x 25 mm. RAL 9010. 100 x 100 cm 3448 140 x 100 cm 3447 Stolpe 3174 Beslag 4506

DOBBELTLÅGE TORÖ

Art.nr.

Komplet dobbeltlåge (H 90 cm), inkl. 2 låger, 2 stolper (H 150 cm), 2 skudrigler, 4 hængsler, 2 stolpehatte og børnehavelås. 63 cm af stolpen skal forankres i jorden.

B 328,5 x H 150 cm 34006

LÅGE TORÖ

B 95 x H 90 cm 34000

B 120 x H 90 cm 34001

LÅGE VÄRMDÖ

B 95 x H 90 cm 34002

B 120 x H 90 cm 34003

LÅGE LIDINGÖ

B 95 x H 90 cm 34004

B 120 x H 90 cm 34005

LÅGE BJÖRKÖ

B 120 x H 107,5/90 cm 34041

68

Tilbehør metalstakitter og låger

Alt tilbehør er galvaniseret, zinkgrundmalet og færdigmalet med sort pulverlak Farvekode: Glansgrad 81-84, RAL 9005

80 mm

STOLPEFUNDAMENT Art.nr.

Sortlakeret metal. 34031

Udvendigt mål: 60 mm | Indvendigt mål: 52 mm

SAMLEBESLAG

Sortlakeret metal. Samme som 34023, men med fast funktion. 34025

VINKELBESLAG

Sortlakeret metal. 34026

LÅGELÅS (ENKELTLÅGE)

Sortlakeret metal. 34032

LÅGELÅS MED PLADE

Sortlakeret metal. Montering af enkeltlåge mod anden stolpetype end systemets egne. 34035

HÆNGSEL

Sortlakeret metal. Sælges stykvis. 34028

STOLPEFUNDAMENT

Sortlakeret metal. Til støbning. 34030

STOLPE Art.nr.

Sortlakeret metal. 50 x 50 x 1050 mm 34020 50 x 50 x 1400 mm 34029

STOLPEHAT

Sortlakeret metal. 1x skrue medfølger. 50 x 50 mm. 34021

ENDEBESLAG

Sortlakeret metal. Samme som 34024, men med fast funktion.

Justerbar 10-90 grader sideværts. 34027 Mere fleksibel funktion. Justerbar 10-90 grader sideværts. 34024

JUSTERBART SAMLEBESLAG

Sortlakeret metal. Samme som 34025, men med en mere fleksibel funktion. Justerbar 20-180 grader sideværts. 34023

STAKITBESLAG MED PLADE

Sortlakeret metal. Montering af stakit mod anden stolpetype end systemets egne. 4-pak 34037

LÅGELÅS (DOBBELTLÅGE)

Sortlakeret metal. Til 25 mm profil. 34033

HÆNGSEL MED BESLAG

Sortlakeret metal. Til montering af låge mod en anden stolpe end anlæggets egen. Sælges stykvis. 34034

LÅGELÅS

Sortlakeret metal. Til dobbeltlåge. 34036

69

1

LANG BALUSTER Art.nr.

Grundmalet med vandbaseret maling. Gran.

1 135 x 135 x 2500 mm 26189

2 135 x 135 x 2500 mm 26173

3 135 x 135 x 2500 mm 26171

8 7 9

LANG BALUSTER

Grundmalet med vandbaseret maling. Gran.

7 105 x 105 x 2500 mm 26071

8 135 x 135 x 2500 mm 26079

9 175 x 175 x 2500 mm 26050

LANG BALUSTER Art.nr.

Grundmalet med vandbaseret maling. Gran.

4 105 x 105 x 2500 mm. 26078

5 135 x 135 x 2500 mm. 26080 6 155 x 155 x 2500 mm. 26085

TREMME

Grundmalet med vandbaseret maling. Gran

1 100 x 19 x 900 mm 26187

2 94 x 19 x 900 mm 26027

3 120 x 19 x 900 mm 26009

BALUSTER

1 4 5 6 7 8

Grundmalet med vandbaseret maling. Gran

4 66 x 66 x 900 mm 26051 5 52 x 52 x 900 mm 26163 6 66 x 66 x 900 mm 26174 7 66 x 66 x 900 mm 26175 8 105 x 105 x 700 mm 26052

2 7

3 8

STOLPE

Grundmalet med vandbaseret maling. Gran

1 135 x 135 x 1250 mm 26190

2 135 x 135 x 1250 mm 26172

3 135 x 135 x 1250 mm 26170

STOLPE

Grundmalet med vandbaseret maling. Gran

4 105 x 105 x 1290 mm 26077

5 135 x 135 x 1290 mm 26081

6 155 x 155 x 1290 mm 26086

OVERLIGGER/UNDERLIGGER

Grundmalet med vandbaseret maling. Gran. Sælges stykvis.

2400 x 140 x 45 cm 26017

2400 x 95 x 45 cm 26160

UNDERLIGGER

Grundmalet med vandbaseret maling. Gran

4 2400 x 22 x 45 mm 26186

5 2400 x 22 x 45 mm 26167

BESLAG

Til montering af balustre og stolper. Monteres under stolpen og fæstes derefter i altanen/verandaen. Med fransk skrue (6,5 cm).

B 100 x H 100 mm 25029

STOLPE

Grundmalet med vandbaseret maling. Gran

7 135 x 135 x 1200 mm 26048

8 175 x 175 x 1250 mm 26049

OVERLIGGER

Grundmalet med vandbaseret maling. Gran. 2400 x 95 x 45 cm 26185

MONTERINGSLISTE BALUSTER

Grundmalet med vandbaseret maling. Gran.

2400 x 65 x 20 cm 26162

Tip! Bestil lige så mange monteringslister som overliggere.

BESLAG

Til montering af balustre og stolper. Monteres under stolpen og fæstes derefter i altanen/verandaen. Med bolt og møtrik (5 cm).

B 100 x H 100 mm 25020

70 Arnö-serien
2 3 4 5 6 3 2 1 4 5 6 Ø 6,5 mm Ø 8 mm

Gelænderserie Ekerö

Ekerö er galvaniseret, zinkbehandlet og færdigmalet med sort pulverlak, hvilket giver en holdbar overflade. Kan skæres til. Kræver gevindtap og behandling med rustbeskyttelse.

Total højde (færdigmonteret) 110 cm. Farvekode: Glansgrad 30-35, RAL 9005

HÅNDLISTE EKERÖ Art.nr.

Sortlakeret metal. L 2300 Ø 45 mm 25466

EKSTRA RØRSÆT

Indeholder 3 ekstra metalrør. Kan anvendes for at få mindre afstand mellem eksisterende metalrør. L 994 mm. Ø 45 mm 25464

TILLÆGSSÆT TIL SIDEMONTERING

Hvis du ønsker et længere gelænder end i basissættet, kan du tilvælge et tillægssæt. Inkl. stolpe 6 x 60 x 1238 mm og 2 stålrør Ø 12 mm. L = 994 mm.

L 100 x H 1100 x D 6 mm 25463

FYLDNINGSBESLAG EKERÖ

Metal. 4 stk./æske. Beslagene må ikke spændes så hårdt, at polycarbonaten ikke har mulighed for at give sig ved skiftende temperaturer. B 24 x D 54 x H 25 mm 25479

HJØRNEBESLAG EKERÖ

Sortlakeret metal. Passer til håndliste i metal/træ. B 100,5 x D 51,5 x H 49 mm 25380

HÅNDLISTEBESLAG EKERÖ

Sortlakeret metal. 2-pak. (til montering i træstolpe). B 52 x D 15 x H 12,5 mm (højde ekskl. skrue) 25474 Monteres med stolpehat: Flad stolpehat hvid 36213 Flad stolpehat sort 36220

SKRUESÆT EKERÖ

Sortlakeret metal. 4-pak. Til montering i træstolpe. M 10 x 90 mm 25473

EKERÖ BASISSÆT GULVMONTERING Art.nr.

Komplet basissæt til gulvmontering. 200 x 110 x 6 cm (3 stolper 6 x 60 x 1100 mm, 4 stålrør Ø 12 mm. L = 994 mm). Afstanden mellem stolperne er 200 cm. 25460

EKERÖ BASISSÆT SIDEMONTERING

Komplet basissæt til sidemontering. 200 x 110 x 6 cm (3 stolper 6 x 60 x 1238 mm, 4 stålrør). L 994 mm 25461

TILLÆGSSÆT TIL GULVMONTERING

Hvis du ønsker et længere gelænder end i basissættet, kan du tilvælge et tillægssæt. Inkl. stolpe 6 x 60 x 1100 mm og 2 stålrør Ø 12 mm, L 994 mm.

L 100 x H 1100 x D 6 mm 25462

SAMMENFØJNING HÅNDLISTE

L 50 mm 25381

FYLDNING EKERÖ

Polycarbonat. B 894 x T 6 x H 905 mm 25499

VÆGBESLAG EKERÖ

Sortlakeret metal. L 150 x H 60 mm 25469

HJØRNESÆT EKERÖ

Sortlakeret metal. 100 x 100 Ø 12 mm 25468

ENDEKNOP EKERÖ

Sortlakeret metal. 1 par. Ø 48 x 25 mm 25467

71

Altangelænder

Vores hvidmalede altangelænder har et stilrent design, der passer til de fleste hustyper. Trykimprægneret gran.

Grundmalet en gang og malet to gange.

Hvid farvekode: RAL 9010

ALTANGELÆNDER KRYDS Art.nr.

120 x 90 cm 4504 Stolpe 3174

ALTANGELÆNDER TREMME

Let at justere i længden ved behov.

120 x 90 cm 4503 Stolpe 3174

BESLAG ALTANGELÆNDER

Hvidmalet stål. 4 stk./pakke Til tremme/kryds. L 45 x B 38,5 x H 30 mm 3788

BESLAG TRAPPESÆT

Hvidmalet stål. 4 stk./pakke Til tremme/kryds. L 54 x B 45 x H 30 mm 3789

Glasgelænder Adam

GLASGELÆNDERFOD RUND Art.nr.

Rustfrit børstet stål SS316. Ø 105 x 182 3781

VINKELBESLAG 90°

Rustfrit børstet stål SS316. Ø 4 cm 3783

ENDEBESLAG

Rustfrit børstet stål SS316. Ø 4 cm 3784

KLAR GLASPLADE

Klar glasplade, lamineret og hærdet to gange.

B 90 x H 102,5 cm T 12,76 mm 3786

ALTANGELÆNDER TRAPPESÆT

Tilpasset til trappe med en trinhøjde på 17 cm og en trindybde på 25 cm. Et trappesæt svarer til tre trappetrin som standard. Kan også justeres til to trappetrin. Art.nr.

1280 x 655/651 mm 4505 Stolpe 3174

841 mm 439 mm

655 mm 790mm 651 mm

34°

GLASGELÆNDERFOD FIRKANTET Art.nr.

Rustfrit børstet stål SS316. 107 x 107 x 182 3780

MIDTERBESLAG.

Rustfrit børstet stål SS316. Ø 4 cm 3782

HÅNDLISTE

Rustfrit børstet stål SS316. 94 cm. Ø 4 cm 3785

SPECIALGLAS

Bestil i valgfri bredde 25-90 cm. Bestillingsvare. 4790

72

Glasgelænder Bertil

ENDESTOLPE

Art.nr.

Rustfrit stål SS316 110 cm 3580

MIDTERSTOLPE

Rustfrit stål SS316 110 cm 3581

HÅNDLISTE

Sort anodiseret aluminium Ø 4 cm, 110 cm 3598

HÅNDLISTE

Eg Ø 4 cm, 110 cm 3582

Glas til Bertil

KLAR GLASPLADE

2 stk. 4 mm klar glasplade, lamel-limet. Bestillingsvare.

Art.nr.

B 110 x H 85 cm T 8,76 mm 3596

MATTERET GLASPLADE

1 stk. 4 mm matteret og 1 stk. 4 mm klar glasplade, lamel-limet. Bestillingsvare.

B 110 x H 85 cm T 8,76 mm 3616

RØGFARVET GLASPLADE

1 stk. 4 mm røgfarvet og 1 stk. 4 mm klar glasplade, lamel-limet. Bestillingsvare.

B 110 x H 85 cm T 8,76 mm 3577

GLASBESLAG (HOLDER)

Til glasgelænder. Rustfrit stål SS316. 4105

HJØRNESTOLPE 90° Art.nr.

Rustfrit stål SS316 110 cm 3579

HJØRNESTOLPE 45°

Rustfrit stål SS316 110 cm 3600

HÅNDLISTE

Rustfrit Ø 4 cm, 110 cm 10195

VÆGBESLAG

Til at montere en stolpe til glasgelænderet fast i væggen for bedre stabilitet. Rustfrit stål SS304.

Ø 38,5 mm 3615 Ø 40,5 mm 36181

GLAS EFTER MÅL Art.nr.

Bestil i valgfri bredde 25-110 cm. Bestillingsvare. 4597

SPECIALGLAS MATTERET

Bestil i valgfri bredde 25-110 cm. Bestillingsvare. 4617

SPECIALGLAS RØGFARVET

Specialglas røgfarvet. Bestil i valgfri bredde 25-110 cm. Bestillingsvare. 4593

73

Odla-serien

For

KANTBESKYTTERE Art.nr. Ubehandlet.

B 100 x H 17 cm 10296 B 200 x H 17 cm 10291

KANTBESKYTTERE Ubehandlet. B 100 x H 29 cm 10293 B 200 x H 29 cm 10295

KANTBESKYTTER VINKEL Ubehandlet. Passer til art.nr. 10291 og 10296. 17 cm 10298

9 cm

KANTBESKYTTERE Art.nr. Sort.

B 100 x H 17 cm 10297

B 200 x H 17 cm 10290

KANTBESKYTTERE Sort.

B 100 x H 29 cm 10292 B 200 x H 29 cm 10294

KANTBESKYTTER VINKEL Sort. Passer til art.nr. 10290 og 10297. 17 cm 10299

KANTBESKYTTER VINKEL Ubehandlet. Passer til art.nr. 10293 og 10295. 29 cm 10289

ODLA PALLERAMME RUND Ubehandlet.

H 20 cm Ø 60 cm T 1 mm 44609

ODLA PALLERAMME Ubehandlet. L 120 x B 80 x H 20 cm T 1 mm 44602

ODLA HALVPALLERAMME Ubehandlet.

L 80 x B 60 x H 21 cm T 1 mm 10058

SNEGLEKANT Ubehandlet.

L 120 x B 80 x H 15 cm 10060 L 80 x B 60 x H 15 cm 10064

2 cm 2 cm

KANTBESKYTTER VINKEL Sort. Passer til art.nr. 10292 og 10294. 29 cm 10288

ODLA PALLERAMME RUND Sort.

H 20 cm Ø 60 cm T 1 mm 44608

ODLA PALLERAMME Sort. L 120 x B 80 x H 20 cm T 1 mm 44601

ODLA HALVPALLERAMME Sort.

L 80 x B 60 x H 21 cm T 1mm 10059

SNEGLEKANT Pulverlakeret sort.

L 120 x B 80 x H 15 cm 10061 L 80 x B 60 x H 15 cm 10065

74
alle sorte artikler i Odla-serien gælder følgende farvekode: RAL 9005.

ODLA PLANTEKASSE Art nr

Corten-stål. 3 niveauer for skillerum (art 44607).

L 80 x B 40 x H 40 T 2,5 mm 44606

ODLA PLANTEKASSE Hvid. 2 niveauer for skillerum (art 44607). L 80 x B 40 x H 40 cm T 1,5 mm 10056

ODLA SKILLERUM/BUNDPLADE

Sortlakeret metal. L 79,5 x B 39,5 x H 3 cm 44607

ODLA STABLINGSBESLAG TIL PALLERAMME

Ubehandlet. 6 stk./pose 10054

Indretning og tilbehør

ROBOTPLÆNEKLIPPERHUS Art.nr. Ubehandlet gran. Åbningsmål: 68 x 37,5 cm. B76 x H62 x D106 cm 4540

LED-BELYSNING OG TILBEHØR

LED-belysning 80 cm 4252 Driver til LED-belysning 4240 Kabel, ekstra til driver AL-WID-CONN-FM

Kan tilslutte op til fem LED-lister til en driver.

ILDFAD TRIANGEL INKL. FAD

Corten-stål. 64 x 64 x 54 cm T 2 mm og 1 mm 10093

TRÆSÆDE TIL PLANTEKASSE Art nr

Ubehandlet træ. B 43 x H 43 cm 44610

ODLA PLANTEKASSE Sort. 2 niveauer for skillerum (art 44607). L 80 x B 40 x H 40 cm T 1,5 mm 10057

ODLA BEDKANT Corten-stål. 4-pak. L 150 x H 10 cm ekskl. pig (inkl. pig 18 cm) T 2,5 mm 44611

ODLA STABLINGSBESLAG TIL PALLERAMME Sort. 6 stk./pose 10055

TØRRESTATIV HVID Art.nr. Trykimprægneret, grundmalet en gang og malet to gange. Farvekode: RAL 9010. Afstand mellem stolper 3 m. Tøjsnor medfølger. Fremstillet af gran. H1950 x D1200 mm. 70 x 70 mm 4260

TRÆBUK STIG

Ubehandlet gran. B75 x H75 cm 750

SAVBUK ARVID Ubehandlet gran. H86 x B66 x D62 cm 3392

75 Odla-serien

Gynge og spille stativer

Klatrestativ BUSA Art.nr. Maks. vægt: 50 kg/gynge. 240 x 120 x 220 cm 10132

Vi anbefaler art 10134, når klatrestativet skal forankres.

GYNGESTATIV OWE

Trykimprægneret gran. Gynger medfølger. Maks. vægt: 70 kg/gynge. FSC-certificeret. Tilslutningsstuds medfølger. L 225 x B 300 x H 225 cm 3306

Gynger og legetilbehør

GYNGE MJUKIS SORT Art.nr.

EVA-plast (ethylen-vinylacetat). Reb: 112-190 cm. Maks. vægt: 60 kg. 670 x 140 x 13 mm 10049

GYNGE MJUKIS GUL

EVA-plast (ethylen-vinylacetat). Reb: 112-190 cm. Maks. vægt: 60 kg. 670 x 140 x 13 mm 10141

GYNGE SKILDPADDE BLÅ/GRØN

Reb 180 cm. Maks. vægt: 60 kg. 335 x 295 x 18 mm 10050

GYNGE MARIEHØNE RØD/SORT

Reb 180 cm. Maks. vægt: 60 kg. 300 x 300 x 18 mm 10051

ROMERSKE RINGE

Krydsfinér. Maks. vægt: 60 kg. 200 x Ø 25 mm 3370 Indv. diameter 120 mm

TRÆGYNGE

Ubehandlet bøg. Maks. vægt: 60 kg. 400 x 160 x 12 mm 3363

BABYGYNGE RETRO.

Ubehandlet bøg. Maks. vægt: 60 kg. 300 x 300 x 260 mm 10144

TRAPEZSÆT 3-I-1

Ubehandlet bøg. Maks. vægt: 60 kg. 450 x 100 x 15 mm 10143

OPHÆNG GYNGESTATIV

Galvaniseret stål. 240 x 47 x 46 mm 33670

BØJLE TIL GYNGESTATIV

Galvaniseret stål. 250 x 110 x 40 mm Ø 100 mm 10138

H-ANKER GALVANISERET

Galvaniseret stål. Kan bruges til at forankre klatrestativ Busa. B 91 x H 600 x D 50 mm 10134

GYNGESTATIV KAJ

Trykimprægneret gran. TÜV-certificeret. Gynger medfølger. Maks. vægt: 50 kg/gynge. Art.nr. L 340 x B 200 x H 220 cm 10136

Der kræves 4 stk. tilslutningsstudser, som sælges separat (Art.nr. 10137).

GYNGESTATIV KNUT

Trykimprægneret gran. Maks. vægt: 70 kg/gynge. FSC-certificeret. Tilslutningsstuds medfølger. L 220 x B 345 x H 225 cm 3380

Vores legesortiment er CE-mærket!

GYNGE CURVE Art.nr.

Reb 200 cm. Maks. vægt: 60 kg. 510 x 135 x 12 mm 10052

REBSTIGE

Maks. vægt: 60 kg. 1950 x 300 x 25 mm 3366

TRÆGYNGE RUND

Ubehandlet birk. Maks. vægt: 60 kg. 300 x 300 x 12 mm 3365

PLASTIKGYNGE Polyethylen. 420 x 165 mm 3361

RUTSJEBANE

Højdensitets-polyethylen. L 2500 x B 400 x H 330 mm 10139

KLATREREB TRIANGEL

Ubehandlet bøg. Maks. vægt: 60 kg. 1450 x 300 x 25 cm 10142

KLATREREB HÄNGA Polypropylen. Ø 26 x 1800 mm 10135

GYNGEBESLAG

Pulverlakeret rød. Beregnet til tømmer til benene 70 x 70 mm samt bærende bjælke 95 x 95 mm. L 160 x B 255 x H 200 mm 3371

BØJLE

Gulkromateret. Indvendige mål 98x98 mm. Maksimal vægt 1 stk.: 90 kg Maksimal vægt 2 stk.: 180 kg L 200 x B 104 x H 34 mm 3368

TILSLUTNINGSSTUDS TIL KAJ

Galvaniseret stål. Kan bruges til alle gyngestativer. 500 x 100 x 100 mm 10137

BØRNEBORD HVIDMALET

Færdigmalet børnebord i fyr. Grundmalet og malet to gange. Siddehøjde 33 cm. L 100 x B 80 x 55,5 cm 4403

76

Legeborge og sandkasser

LEGEBORG 1 LILLE Art.nr.

Legeborg i trykimprægneret fyr. Rutsjebane, klatrevæg og stige. Højeste tilladte brugervægt er 50 kg. Højst to personer må opholde sig på legeborgen samtidigt.

L 108 x B 305 x H 297 cm 4406

LEGEBORG 2 MELLEM

Legeborg i trykimprægneret fyr. Plastikgynge, rutsjebane, klatrevæg og stige. Højeste tilladte brugervægt er 50 kg. Højst tre personer må opholde sig på legeborgen samtidigt.

L 278 x B 305 x H 297 cm 4407

LEGEBORG 3 STOR

Legeborg i trykimprægneret fyr. Plastikgynge, rutsjebane, klatrevæg og klatrereb. Højeste tilladte brugervægt er 50 kg. Højst fire personer må opholde sig på legeborgen samtidigt. L 305 x B 456 x H 297 cm 4408

Legehuse

LEGEHUS BELLE 1,4 m2 Art.nr.

Trykimprægneret gran. L 120 x B 120 x H 160 cm 10129

LEGEHUS LARA 4,5 m2

Trykimprægneret gran.

L 202 x B 225 x H 171 cm 10133

SANDKASSE MED BÆNK Art.nr.

Sandkasse i ubehandlet gran. Sand medfølger ikke.

390 kg sand ved fuld sandkasse. L 120 x B 120 x H 20 cm 3304

750 kg sand ved fuld sandkasse. L 140 x B 140 x H 30 cm 3302

6-KANTET SANDKASSE MED LÅG

Sandkasse i ubehandlet gran. Sand medfølger ikke. 520 kg sand ved fuld sandkasse. L 150 x B 130 x H 20 cm 3336

SANDKASSE MED LÅG

Sandkasse i ubehandlet gran. Sand medfølger ikke. 390 kg sand ved fuld sandkasse. L 120 x B 120 x H 20 cm 3303

LEGEHUS MILLA 4 m2 Art.nr. Trykimprægneret gran. L 248 x B 161 x H 251 cm 10130

77
Legehusene kræver ikke kranbil!

123 cm

UDHÆNG MED LED-BELYSNING Art.nr.

UV-bestandig aluminiumsramme i mørkegrå med polycarbonatplade. Tonet glas. Tåler snevægt på 120 kg/m2 IP65- og IP67-klassificeret. Monteringsskrue medfølger. Farvekode: RAL 7016. Leveres uden relæ.

B 150 x D 100 x H 15,5 cm 37352

UDHÆNG

Aluminiumsramme og polycarbonatplade. Monteringsskrue medfølger.

B 120 x D 100 x H 18 cm. Tåler snevægt på 68 kg/m2 3732 B 150 x D 100 x H 18 cm. Tåler snevægt på 80 kg/m2 3733

UDHÆNG

Pulverlakeret aluminiumsramme i sølv med polycarbonatplade. Klar glas. Tåler snevægt på 120 kg/m2

B 180 x D 100 x H 18 cm. 37353

B 200 x D 100 x H 18 cm. 37354

UDHÆNG FRONT

Ubehandlet gran.

B 147 x D 77,6 x H 73 cm 35193

*Kan beklædes med tagplader eller shingel.

Henholdsvis 120 og 140 cm

UDHÆNG MED LED-BELYSNING Art.nr.

UV-bestandig aluminiumsramme i sølv med polycarbonatplade. Klar glas. Tåler snevægt på 120 kg/m2 IP65- og IP67-klassificeret. Monteringsskrue medfølger. Leveres uden relæ.

B 150 x D 100 x H 15,5 cm 37351

JUSTERBART UDHÆNG

Aluminiumsramme med 3 mm polycarbonatplade. Kan tilpasses lægterne over din dør. Tåler snevægt på 75 kg/m2 Monteringsskrue medfølger. B 150 x D 91 x H 21,6 cm 3736

UDHÆNG

TIL DØREN

Ubehandlet gran.

B 156,5 x D 60,5 x H 116,5 cm 35190 B 174 x D 80 x H 145,5 cm 35198

*Kan beklædes med tagplader eller tagshingel.

78
Udhæng

DØR 10° GLAS, TRÆBEKLÆDNING Art.nr.

Isoleret. Lodret beklædning i fyr. 2-lags termorude. Karm 105 mm. Sparkeplade sort. U-værdi 1,5. 9 x 20 højrehængt 25506 9 x 20 venstrehængt 25507

DØR 10°

Karm 105 mm. U-værdi ca. 1,1. 8 x 19 højrehængt 25500 8 x 19 venstrehængt 25501 9 x 20 højrehængt 25502 9 x 20 venstrehængt 25503

DØR 10o GLAS, TRÆBEKLÆDNING

SILDEBEN

Isoleret. Karm 105 mm. Sildebensmønstret beklædning i fyr. 2-lags termorude. U-værdi ca. 1,5. 8 x 19 højrehængt 25504 8 x 19 venstrehængt 25505

DOBBELTDØR 10°, TRÆBEKLÆDNING

Isoleret. Lodret beklædning i fyr med bagside af krydsfinér. Karm 105 mm. Sparkeplade sort. U-værdi ca. 1,1. 15 x 19 25512

DOBBELTDØR 10°, TRÆBEKLÆDNING

Isoleret. Isoleret. Lodret beklædning i fyr med bagside af krydsfinér. Karm 105 mm. Sparkeplade sort. U-værdi ca. 1,1. 13 x 19 25513* 15 x 19 25528**

GARAGEPORT 10° GLAS, TRÆBEKLÆDNING

Isoleret. Lodret træbeklædning i fyr med 4 mm krydsfinér under beklædningen. 2-lags termorude. Karm 105 mm. Leveres i to kolli. Sparkeplade sort. U-værdi ca. 1,5. 25 x 21. 25515

DØR 18° TRÆBEKLÆDING Art.nr.

Isoleret. Karm 105 mm. Lodret beklædning i fyr. Sparkeplade sort. U-værdi ca. 1,0. 8 x 19 højrehængt 25517 8 x 19 venstrehængt 25518 9 x 20 højrehængt 25519 9 x 20 venstrehængt 25520 10 x 21 højrehængt 25521 10 x 21 venstrehængt 25522

DØR 18° GLAS, TRÆBEKLÆDNING

Isoleret. Karm 105 mm. Lodret beklædning i fyr. Sparkeplade sort. 2-lags termorude. U-værdi ca. 1,3.

8 x 19 højrehængt 25525

8 x 19 venstrehængt 25526

9 x 20 højrehængt 25523 9 x 20 venstrehængt 25524

DOBBELTDØR 18 , TRÆBEKLÆDNING

Isoleret. Lodret beklædning i fyr. Sparkeplade sort. Karm 105 mm. U-værdi ca. 1,0. 15 x 19 25527

SPROSSER

Sprosse til dør lodret træbeklædning. 2-lags termorude. 42 x 56 cm 25516

VORES DØRES KARMMÅL

Modulmål (Hullet i væggen) Reelt mål (Dørens mål) 8 x 19 785 x 1.885 mm 9 x 20 885 x 1.985 mm 10 x 21 985 x 2.085 mm 13 x 19 1.285 x 1.885 mm 15 x 19 1.485 x 1.885 mm 25 x 21 2.482 x 2.085 mm

Klart glas i alle vinduesmodeller.

GARAGEPORT 10o, TRÆBEKLÆDNING

Isoleret. Lodret træbeklædning i fyr med 4 mm krydsfinér under beklædningen. Sidehængt garageport. Karm 105 mm. Leveres i to kolli. Sparkeplade sort. U-værdi ca. 1,2. 25 x 21. 25514

79 Isolerede døre
180 595 mm 710 mm *495 mm **595 mm 820
710 mm 720 mm 820 mm 1195 mm 1195 mm 1195 mm 1195 mm 100
mm

FLAD STOLPEHAT Art.nr.

Galvaniseret stål, rustbehandlet. 71 x 71 mm 36212 96 x 96 mm 36221 136 x 136 mm 36224

FLAD STOLPEHAT

Pulverlakeret sort, stål. 71 x 71 mm 36220 96 x 96 mm 36223 136 x 136 mm 36226

FLAD STOLPEHAT

Pulverlakeret hvid, stål. 71 x 71 mm 36213 96 x 96 mm 36222 136 x 136 mm 36225

STOLPEHAT

Varmgalvaniseret stål. 71 x 71 mm 3632 96 x 96 mm 3633

STOLPEHAT

Rustfrit stål SS304.

71 x 71 mm 3634 96 x 96 mm 3635

STOLPEHAT

Galvaniseret stål, rustbehandlet. B 46 x L 46 x H 26,7 mm 10035 91 x 91 mm 10086

STOLPEHAT

Rustfrit stål, SS304. B 46 x L 46 x H 26,7 mm 10036 91 x 91 mm 10089

STOLPEHAT

Pulverlakeret hvid, stål. B 46 x L 46 x H 26,7 mm 10037 91 x 91 mm 10087

STOLPEHAT

Pulverlakeret sort, stål. B 46 x L 46 mm x H 26,7 mm 10038 91 x 91 mm 10088

STOLPEHAT

Grundmalet gran til udendørs brug. 180 x 180 x 35 mm 26176

PYRAMIDEHAT HOVDEN

Grundmalet gran til udendørs brug. 200 x 200 x 70 mm 26060

STOLPEHAT

Grundmalet gran til udendørs brug. 125 x 125 x 40 mm 26037

155 x 155 x 40 mm 26038 175 x 175 x 40 mm 26039

PYRAMIDEHAT

Grundmalet gran til udendørs brug. 125 x 125 x 65 mm 26034 155 x 155 x 75 mm 26035 175 x 175 x 80 mm 26036

STOLPEHAT Art.nr.

Pulverlakeret sort, stål. 71 x 71 mm 35210 96 x 96 mm 35211 136 x 136 mm 35218

STOLPEHAT

Galvaniseret stål, rustbehandlet. 71 x 71 mm 35216 96 x 96 mm 35217 136 x 136 mm 35219

STOLPEHAT

Pulverlakeret hvid, stål. 71 x 71 mm 36227 96 x 96 mm 36228 136 x 136 mm 36229

STOLPEHAT

Trykimprægneret gran.

34 x 95 x 95 mm 10186

34 x 120 x 120 mm 10187

34 x 145 x 145 mm 10188

STOLPEHAT

Trykimprægneret gran.

45 x 95 x 95 mm 10189

45 x 120 x 120 mm 10190

45 x 145 x 145 mm 10191

STOLPEHAT HOVDEN

Trykimprægneret fyr. 130 x 130 x 60 mm 13259 150 x 150 x 60 mm 13258 200 x 200 x 70 mm 13260

STOLPEHAT MED KNOP

Rustfrit stål SS304. 71 x 71 mm 3638 96 x 96 mm 3639

STOLPEHAT MED KNOP Varmgalvaniseret stål. 71 x 71 mm 3636 96 x 96 mm 3637

STOLPEHAT MED KNOP

Pulverlakeret hvid, stål. 71 x 71 mm 10031 96 x 96 mm 10033

STOLPEHAT MED KNOP

Pulverlakeret sort, stål. 71 x 71 mm 10032 96 x 96 mm 10034

KNOP

Grundmalet gran til udendørs brug. Ø 95 mm 26073

Ø 39 mm Ø 39 mm

KNOP

Grundmalet gran til udendørs brug. Ø 130 mm 26074

STOLPEHAT MED KNOP

Grundmalet gran til udendørs brug.

1 Ø 95 mm 125 x 125 x 40 mm 26063

2 Ø 130 mm 155 x 155 x 40 mm 26064

2 Ø 130 mm 175 x 175 x 40 mm 26065

80
Farvekode
sort: RAL 9005 Farvekode hvid: RAL 9010
Stolpehat 2 1

RUNDSTOLPE FYR

Art.nr.

Trykimprægneret NTR/A, fyr. Ø 6 x 180 cm 3473 Ø 8 x 180 cm 3474

LÅGESTOLPE

120 x 120 mm. Trykimprægneret NTR/A, fyr. 180 cm 3449

STOLPE MED KNOP

95 x 95 mm. Trykimprægneret NTR/A, fyr. 118 cm 3465 208 cm 3466

STOLPE

Hvid. Trykimprægneret, grundmalet en gang og malet to gange. Farvekode: RAL 9010. Gran. 95 x 95 mm. 110 cm 3174 170 cm 3175

BESLAGSÆT TIL LÅGE

Komplet beslagsæt til din låge med hængsler, lås og skruer. Elektrogalvaniseret stål. 400 mm 4506

BESLAG LÆHEGN

Gulkromateret stål. 4 stk./pakke 922 Rustfrit stål, SS304. 4 stk./pakke 936

FUNKISSTOLPE Art.nr.

95 x 95 mm. Trykimprægneret NTR/A, fyr. 148 cm 3467 208 cm 3468

STOLPE MED KNOP

70 x 70 mm. Trykimprægneret NTR/A, fyr 148 cm 3437 234 cm 3440

STOLPE

70 x 70 mm. Trykimprægneret NTR/A, fyr. 100 cm 3430 120 cm 3431 150 cm 3432 180 cm 4508 210 cm 3433

STOLPE

95 x 95 mm. Trykimprægneret NTR/A, fyr. 118 cm 4501 208 cm 4502

STOLPE

Hvid. Trykimprægneret, grundmalet en gang og malet to gange. Farvekode: RAL 9010. Gran. 70 x 70 mm. 80 cm 3417 110 cm 3673 180 cm 3421

STOLPE

Sort. Trykimprægneret, grundmalet en gang og malet to gange. Farvekode: RAL 9005. Gran. 70 x 70 mm. 110 cm 3688 180 cm 3689

OVERLIGGER

Hvidmalet. Trykimprægneret, grundmalet en gang og malet to gange. Gran. Farvekode: RAL 9010. 2400 x 120 x 34 cm 4533

81
Stolper og beslag

STOLPESKO ALTANGELÆNDER Art.nr.

Pulverlakeret hvid, stål. Til tremme/kryds. 95 x 95 mm 3787

STOLPEFUNDAMENT

Pulverlakeret sort, stål. 71 x 71 mm 4515 96 x 96 mm 4514

STOLPEFUNDAMENT

Pulverlakeret hvid, stål. 71 x 71 mm 4517 96 x 96 mm 4516

STOLPESKO HVID

Pulverlakeret hvid, stål. 71 x 71 x 70 mm 35151 96 x 96 x 70 mm 35152 71 x 71 x 150 mm 35153 96 x 96 x 150 mm 35154

STOLPESKO SORT

Pulverlakeret sort, stål. 71 x 71 x 70 mm 35144 96 x 96 x 70 mm 35146 71 x 71 x 150 mm 35148 96 x 96 x 150 mm 35150

STOLPESKO GALVANISERET

Varmgalvaniseret stål 71 x 71 x 70 mm 35143 96 x 96 x 70 mm 35145 71 x 71 x 150 mm 35147 96 x 96 x 150 mm 35149

SLAGKLODS I PLAST

Bruges til at slå stolpefundament/stolpespyd ned i jorden. Passer til art.nr. 901. 71 x 71 mm 908

STOLPEFUNDAMENT Art.nr.

Galvaniseret stål. 71 x 71 mm 907 96 x 96 mm 912

JUSTERBART STOLPEFUNDAMENT

Galvaniseret stål. Højde 360-550 mm. Justering 0-145. 65 x 110 x 360 cm 10022

STOLPEFUNDAMENT SPYD

Galvaniseret stål. 47 x 47 x 600 mm 913 71 x 71 x 750 mm 901 96 x 96 x 750 mm 903

STOLPEFUNDAMENT SPYD Hvid.

47 x 47 x 600 mm 10025 71 x 71 x 750 mm 10027 96 x 96 x 750 mm 10029

STOLPEFUNDAMENT SPYD Sort. 47 x 47 x 600 mm 10026 71 x 71 x 750 mm 10028 96 x 96 x 750 mm 10030

EKSTRA GULVBESLAG TIL

UDTRÆKSSKÆRM Sort pulverlakeret aluminium. 3700

SLAGKLODS I PLAST

Bruges til at slå stolpefundament/stolpespyd ned i jorden. Passer til art.nr. 903. 96 x 96 mm 909

82
sort: RAL 9005 Farvekode hvid: RAL 9010
Farvekode
STOLPEFUNDAMENT Se tilhørende monteringsvejledninger ved montering af produkt. Besøg www.jabo.se/dk/ for yderligere information, tips, inspiration og priser. 150 mm 150 mm

For et bæredygtigt samfund

Vi vil gerne bidrage til et bæredygtigt samfund på mange forskellige måder. Som et bevis på vores langsigtede tankegang er vi medlem af følgende organisationer:

MILJØMÆRKINGER

Det er vores vision, at alle Jabo’s træprodukter skal være PEFC eller FSC®-mærkede. Bag mærkningerne står globale, uafhængige, ideelle organisationer, der arbejder for et bæredygtigt og ansvarsfuldt skovbrug.

PEFC

Programme for the Endorsement of Forest Certification schemes er en uafhængig global paraplyorganisation til evaluering og fælles anerkendelse af nationale skovstandarder, der arbejder for bæredygtigt skovbrug gennem uafhængig tredjepartscertificering.

FSC ®

Forest Stewardship Council® er en uafhængig, frivillig global organisation, som arbejder for bæredygtigt og ansvarligt skovbrug. Med certificeringen tilstræbes en god balance mellem økonomi, miljø og sociale spørgsmål.

CE-mærkning

Man skelner mellem legeredskaber til offentlige miljøer/ fællesarealer og legeredskaber, der er beregnet til privat brug. Legeredskaber til privat brug (gynger, rutsjebaner og trampoliner osv.) defineres som legeredskaber, og de skal være CE-mærkede i henhold til EU’s legetøjsdirektiv (2009/48/EF)

CE-mærkede legeredskaber er ikke beregnet til offentlige miljøer som fx fælles legepladser til boligejendomme eller rækkehuse.

NTR/A

NTR/A er en træbeskyttelsesklasse, der er beregnet til træ, som har permanent jordkontakt, samt til træ i konstruktioner over jorden, hvor personsikkerheden kræver, at de ikke svækkes, og i konstruktioner, der kan være svære at inspicere eller skifte ud.

Læs mere om vores miljø- og kvalitetsmærkninger på www.jabo.se/dk/

83
Vi tager forbehold for eventuelle trykfejl og ændringer uden foregående varsel.

Alt salg foregår via vores forhandlere, der er repræsenteret i hele landet. Find din nærmeste forhandler på www.jabo.se/dk/

Art.nr. JA2023DK