Page 1

Cursus informatie

MS Outlook 2007/2010 & Slim e-mailbeheer

Duur: 1 dagdeel Algemene informatie De manier om uw kennis van Outlook bij te spijkeren en/of op te frissen. Een helder hoofd én een lege inbox? Daarom ook Slim e-mailbeheer. En omdat mensen, functies en daarmee soorten e-mails nu eenmaal ook verschillen, leren wij u tijdens deze cursus de verschillende manieren waarop u emailbeheer in Outlook kunt inrichten. Plus tips en e-etiquette die het e-leven een stuk prettiger maken. Cursusduur: 1 dagdeel. Afhankelijk van het kennisniveau en opleidingsbehoefte van de deelnemers kan een cursus, qua inhoud en duur, op maat worden samengesteld.

Cursus Doelen Door het overzicht in de verschillende werkwijzen kunt u na de training zelf bepalen welke manier van werken met e-mails het best bij u of uw functie past. Flexibiliteit en vrijheid: zo krijgt e-mailbeheer echt kans van slagen.

Doelgroep De deelnemers dienen te beschikken over enige basis kennis Outlook 2007/2010. Ook geschikt als u al jaren met Outlook werkt maar nooit cursus heeft gehad. Indien u nog met 2003 werkt volg dan eerst de overstapcursus.

Cursus overzicht         

E-mail automatisch en handmatig ontvangen De nieuwe zoekfunctie en virtuele zoekmappen maken Snelle stappen en inleiding tot regels (automatiseren van uw mail) Organiseren: met markeringen (vlaggen en categorieën ) Archiveren en opschonen Agenda en taken Contactpersonen en distributielijsten Logboek gebruiken E-etiquette

1 | MS Outlook 2007/2010 & Slim e-mailbeheer

©2011 IT Education

MS Outlook 2007/2010 & Slim e-mailbeheer  

De manier om uw kennis van Outlook bij te spijkeren en/of op te frissen. Een helder hoofd én een lege inbox? Daarom ook Slim e-mailbeheer. E...

Read more
Read more
Similar to
Popular now
Just for you