Camp-Let Telttavaunun 2023 - FI

Page 1

TELTTAVAUNUN 20 23

400 x 270 cm 150 cm 240 cm 150 cm 200 2-8cm 2

Huippuluokan luksustelttavaunu Camp-let Passionissa sinua hemmotellaan kaikella, mistä unelmoit, kun ajattelet viihtyisää oleskelua luonnossa. Kuuntele ääniä, aisti metsän tuoksu... samalla kun lepäät mukavasti kylmävaahtomuo vipatjalla, joka on nostettu maan kosteuden ja kylmyyden yläpuolelle pimeässä makuuhuoneessa, jossa tunnet kevyen tuulenvireen älykkäistä tuuletusaukoista. Camp-let Passionissa on vakiona integroidut pimennysverhot. Ne takaavat viileän sisäilmaston päivisin ja varmistavat, että kuunvalo, lamput tai aamuaurinko eivät häiritse yöunia. Camp-let Passion on täydellinen telttavaunu 4-henkiselle perheelle. Se on 18 m 2:n kokoinen lo ma-asunto, jossa on useita laajennusvaihtoehtoja. Jos tarvitaan lisää nukkumatilaa, voit laajentaa sen 8-paikkaiseksi molemmille sivuille tulevien laajennusten avulla. Jos haluat laittaa ruokaa leirintälomallasi, Camp-let Passion tarjoaa sinulle mahdollisuuden luoda oman unelmiesi keittiön paljaan taivaan alle. Valitse haluatko keittiöaurinkokatoksen ja ylimääräistä pöytätilaa.

323 × 160 ×

cm 2 x

x

Passion lisävarusteet: Passion Annex-lisäosa 4 integroiduilla verhoilla, Passion keittiön aurinkokatos 3, Passion aurinkokatos¹,2 , Allround/Deluxe keittiö. Hyväksytty kokonaispaino: 500 kg Kantavuus, jarrullinen: 228 kg Kantavuus, ilman jarruja: 208 kg Aurinkopurje Keittiöt 95 140 200 cm

Annex

Irrotettavat/alaslaskettavat osat: Etu- ja päätyseinät voidaan avata kokonaan Erityistä: Kiinteä räystäs5, hyvä ilmanvaihto, teltan uusi pyöristetty muoto, aluvanteet 8, vaatetan got Toimitukseen sisältyy: Säilytyslokerikko (verkko), suljettu tavaratila ja avoin tavaratila, josta pääsee suoraan vaunun alapuoliseen säilytystilaan7. 1 kaidetanko, tummat makuutilat (erityisen tilavat), tummat patjat, integroidut verhot 6, vaatetangot

CAMP-LET PASSION

PASSION-AURINKOPURJE Passion-aurinkopurje kiinnitetään vetoke tjulla telttavaunuun ja se tarjoaa sekä var joa että katettua oleskelutilaa. Tuulensuo jaa tarvittaessa aurinkopurjeeseen voidaan kiinnittää verhoilla varustetut sivuseinät.

PASSION-KEITTIÖAURINKOPURJE Passion-vakiopurjetta voidaan käyttää ul kokeittiön suojaamiseen. Passion-keittiöau rinkopurjeella saavutetaan optimaalinen ulkokeittiöratkaisu, joka suojaa sateelta ja antaa varjoa auringolta. Keittiöaurinkopurje liitetään vetoketjulla ja siinä on kaareva etuosa.

PASSION-LISÄTELTTA Suuri ja tilava lisähuone, joka voidaan liittää telttavaunun molemmille puolille. Passionlisäteltassa on vesitiivis PVC-lattia sekä avattavat, integroiduilla verhoilla varustetut ikkunat.

ETUSEINÄ PASSION-AURINKOPUR JEESEEN Etuseinä muuttaa Passion-aurinkopurjeen täysin integroiduksi etuteltaksi, joka tarjoaa suuren ja miellyttävän oleskelutilan. Etu seinässä on hyttysverkoilla ja vetoketjulli silla verhoilla varustetut avattavat ikkunat.

12 3 4 65 7 8 3

Kun haluat kokea äärimmäisen vapauden

2-6 2 x 140 x 200 cm 400 x 270 120 cm 200 cm 200 cm 4

Ainutlaatuisesta Isacryl-materiaalista valmistetun kankaan ansiosta Camp-let North on helppo puhdistaa. Teltan materiaali pysyy kauniina monta vuotta ja luo Camp-letiin optimaalisen sisäilma ston, joten voit nauttia telttailusta - oli sää sitten kuuma, kylmä tai märkä.

Toimitukseen sisältyy: Tavaralokerikko (harmaa), tavaratila (musta) 4, 1 kaidetanko, makuutilat, patjat, Cube Creme -verhot, vaatetangot

Annex323

Kaipaatko vapautta lähteä spontaanisti uusiin seikkailuihin? Camp-let North on ihanteellinen valinta, kun haluat kokea luonnon 1-luokassa. Integroitujen tankojen ansiosta voit pystyttää ja purkaa Camp-let Northin muutamalla yksinkertaisella toimenpiteellä. Camp-let Northissa on tilaa koko perheelle. Tilava oleskelutila ja tuuletetut makuuhuoneet, joissa on makuupaikat 4 hengelle, tarjoavat sinulle 18 m 2 :n loma-asunnon. Jos päätät viipyä yhdessä paikassa pidempään, voit helposti laajentaa tilaa aurinkokatoksella ja laajennuksella.

CAMP-LET NORTH

Irrotettavat/alaslaskettavat osat: Etu- ja päätyseinät voidaan avata kokonaan

Erityistä: Hyvä ilmanvaihto 5, aluvanteet 6, vaatetangot

North lisävarusteet: Sand-lisäosa1, Living Plus Sand -aurinkokatos 2 + Etuseinä 3, teipillä kiinni tettävä lattia. Allround/Deluxe keittiö. Aurinkopurje Hyväksytty kokonaispaino: 500 kg Kantavuus, jarrullinen: 228 kg Kantavuus, ilman jarruja: 208 kg × 160 × 95 cm

LIVING PLUS SAND II Living Plus Sand liitetään helposti vetoke tjulla Camp-let Northiin ja se muodostaa suuren katetun ulkoalueen, joka on suojas sa tuulelta ja auringolta. Kiinteät sivu seinät voidaan nostaa ylös, kun halutaan avoimempi oleskelutila.

LIVING PLUS SAND -ETUSEINÄ II Etuseinän avulla luodaan yksinkertainen etuteltta, joka luo suuremman ja erittäin monikäyttöisen tilan Camp-let Northiin. Etuseinän mukana toimitetaan verhosarja (Cube Creme tai Collage Blue) Living Plus Sand sivuseiniin ja etuseinään.

ANNEX SAND -LISÄTELTTA

12 3 4 5 6 5

Käytännöllinen Annex Sand -lisäteltta tar joa lisää nukkumapaikkoja tai säilytystilaa. Annex Sandissa on vesitiivis PVC-lattia ja se voidaan erottaa muusta teltasta.

Keittiö,ALLROUND2jossaonhelppo laittaa ruokaa tien päällä Allround on toimiva keittiö, joka sisäl tää kaiken mitä tarvitset herkullisen päivällisen valmistukseen tien päällä. Allround-keittiössä on 2 kaasupoltinta ja suuri työtaso sekä taittuva pesual las, joten voit sekä pilkkoa että keittää. Työtason alla on 2 älykästä säilytystilaa astioille ja keittiövälineille.

VALITTAVANA

Deluxe-keittiössä on 2 älykästä säilytystilaa ja 2 toimivaa laatikkoa aterimille ja muille keittiövälineille.

keittiötCamp-letin6 ON 2 ReilustiDELUXEKEITTIÖMALLIA1tilaakokkailulle

1 2

Keittiöön sisältyy: kokoontaittuva pesuvati, kokoontaittuva vesisäiliö, ladattava vesihana, jossa on vesipumppu, hana ja suihkupää.

Jos nautit hienon aterian kokkaamisesta tien päällä, Deluxe on täydellinen luksuskeittiö. Siinä on kaikki, mitä gourmetkokki tarvitsee.

Keittiöön sisältyy: kokoontaittuva pesuvati, kokoontaittuva vesisäiliö, ladattava vesihana, jossa on vesipumppu, hana ja suihkupää.

LIVING PLUS SAND -ETUSEINÄ II ANNEX SAND Sopii: Dream, Camp-let Classic, Camp-let Classic North, Camp-let North Katso muut leirintätarvikke emme osoitteessa www.isabella.net

KEVYT KULJETUSLAATIKKO Lisätilaa kuljetuksen ajaksi, helppo pikakiinnitysjärjestelmä.

UUTUUS

CAMP-LET FRONTBOX – lisää säilytystilaa matkalle Tilava Frontbox tarjoaa lisää säilytystilaa matkoillesi. Laatikko sopii täydellisesti kiilojen, kaapeleiden, kaasupullon, kylmälaukun ja muiden helposti käsillä olevien tavaroiden Muotoilusäilytykseen.onselkeä ja Camp-letin linjat jatkuvat Frontboxissa, joten se sopii täydellisesti telttavaunuusi. Frontboxin voi lukita, joten voit rauhassa jatkaa seikkailujasi.

7

Lisävarusteet

ALUMIININEN KUORMATELINE Ota lomalle mukaan lisämatkatavaroita. Kattotelineen ansiosta Camp-letin päälle on helppo kiinnittää lisää matkatavaroita.

PYÖRÄTELINE Ota pyörä mukaan matkalle – saatavana 2, 3 ja 4 pyörän teline.

LIVING PLUS SAND II AURINKOKATOS Sopii: Dream, Camp-let Classic, Camp-let Classic North, Camp-let 2GO ja useita vanhem pia malleja.

Maksimikuorma: 40 kg

CLICKLIGHT 900060436 OY KAMA FRITID AB Koivuhaantie 2-4 B . 0151010 Vantaa info@kamafritid.fi www.isabella.net Katso muut osoitteessaleirintätarvikkeemme www.isabella.net Inspiraatio Camp-letlomaasi varten FI TRIPLIGHT TripLight 3-in-1-valaisin,on joka voidaan 900060452pöytäjalustalla.simeksimuuttaataskulamppunatelttaputkeen,kiinnittääkäyttäätaipöytävalaierillisellä SIVUPÖYDÄLLÄ OHJAAJANTUOLIVARUSTETTU Paino: 2,5 kg. Mitat kokoontaitettuna: 12 x 85 x 50 cm Kantavuus: 100 kg. Dark Grey: 700006279 Red: Sivupöydällä:700006283700006284 COFFEE TABLE 50 x 40 CM Kevyt kahvipöytä. Kevyt kahvipöytä on täydellinen sivupöydäksi tai rantapöydäk si. Se on kevyt kantaa ja taittuu auki ja kokoon muutamassa sekunnnissa. Mitat kokoontaitettuna: 50 x 40 x 6,5 cm Paino: 4,8 700006277Kg KEVYT CAMPING-PÖYTÄ Ultrakevyt camping-pöytä sinulle, joka suuntaat uusiin seikkailuihin. Vaikka pöytä painaa vain 4,6 kg/5,3 kg/6,4 kg, se on sekä tukeva että Pöydäntoimiva. alumiinijalat taittuvat helposti ja tyylikkäästi pöytä levyä vasten, joten pöydän voi kuljettaa ja säilyttää pienessä tilassa. Kokoontaitettuna pöydän korkeus on vain 6,5 Korkeus:cm. 72–74 cm Kantavuus: 80 kg 140 X 90 CM Paino: 6,4 700006275kg 120 X 80 CM Paino: 5,3 700006274kg 100 X 68 CM Paino: 4,6 700006276kg PÖYTÄTELINETRIPLIGHT 900060454 KYLMÄLAUKKU Kylmälaukussa on kaksi avaus mahdollisuutta, kaksi mukitelinettä, säilytysverkko ja olkahihna. Voit joko avata vetoketjun, jolloin koko kansi aukeaa tai kannessa olevan luukun, jonka kautta pääset helposti ja nopeasti käsiksi laukun sisältöön. 20 Mitat:L 39 x 21 x 28,5 cm 900060456

Turn static files into dynamic content formats.

Create a flipbook
Issuu converts static files into: digital portfolios, online yearbooks, online catalogs, digital photo albums and more. Sign up and create your flipbook.