Inventum katalog 2017 2018

Page 1

ALT TIL KONTORET 2017 / 2018

KONTORMØBLER & INTERIØR // MULTIFUNKSJONSMASKINER & SKRIVERE AV-UTSTYR & INTERAKTIVE TAVLER // POST- & PAPIRBEHANDLING KAFFEMASKINER & VANNDISPENSERE // ERGONOMI // ARKIVERING & LAGERUTSTYR PC- & DATAUTSTYR // KONTORMATERIELL // KASSAAPPARAT & POS


WEBSHOP

Utvalgte produkter finner du i webshopen

www.inventumkjeden.no

VI GJØR GODE ARBEIDSPLASSER ENDA BEDRE I Inventum jobber vi med effektivitet og trivsel på kontoret, og leverer møbler og teknologiprodukter til næringsliv og offentlig virksomhet. Effektivitet og trivsel på arbeidsplassen gir komparative fordeler. Derfor har vi et klart mål om å bidra til styrket lønnsomhet og konkurransekraft hos våre mange kunder over hele Norge. Vi legger vekt på et bredt og markedstilpasset produktutvalg. Inventums leverandører representerer anerkjente merkevarer innenfor alle kjedens forretningsområder: Kontormøbler og interiør · multifunksjonsmaskiner og skrivere · AV-utstyr og interaktive tavler · kaffemaskiner og vanndispensere · post- og papirbehandling · ergonomi · PC- og datautstyr · arkivering og lagerutstyr · kontormateriell · kassaapparat og pos-systemer.

ALT TIL KONTORET – FRA INVENTUM. Hos Inventum vil du møte dyktige fagfolk med yrkesstolthet. Vi styres av en ufravikelig målsetting om at du som vår samarbeidspartner skal være landets mest fornøyde kunde. Vi lever ikke av engangssalg, men av tilfredshet. Derfor skal kvalitet være en rettesnor i alle ledd, i alt vi gjør. Vi har løsningene og fagkunnskapen. Førsteklasses service og support fra din lokale representant. Enkelt og tidsbesparende.

VÅRE PARTNERE INNEN FINANSIERING · Full bruksrett til utstyret · Økt handlefrihet VI FINANSIERER DITT KONTORUTSTYR Er det på tide med nytt kontorutstyr? Ved å benytte deg av en leieavtale fra SG Finans får du tilgang på tidsriktig og effektivt utstyr uten at det går ut over likviditeten. I tillegg kan du oppnå raskere skattemessig utgiftsføring og mindre krav til tilleggs­sikkerhet. SG Finans tilbyr en enkel, forutsigbar og individuell totalløsning. Fordeler med leie fra SG Finans: · Fleksibilitet

SG Finans er spesialist på finansiering av utstyr til din næring, noe som betyr trygghet for deg. Les mer på sgfinans.no OM SG FINANS AS: SG Finans AS er Norges ledende finansierings­ selskap innen equipment leasing og factoring. ­Selskapets produkter markedsføres under vare­ merkene Societe Generale Equipment Finance

· God tilgjengelighet og rask oppfølging · Stort utvalg av produkter og tjenester DNB ER MARKEDSLEDENDE INNEN SALGSFINANSIERING I NORGE Tilbakemeldingene fra våre kunder er svært viktige med tanke på videreutviklingen av selskapets markedstilbud. Våre kunder oppgir følgende grunner for å velge DNB: · Konkurransedyktige betingelser · Dyktige medarbeidere

Hvorfor velge leiefinansiering? Leiefinansiering i DNB Finans gir mange fordeler – her er noen av disse: · Samme bruksrettigheter som ved kjøp · Enkelt å oppgradere og supplere med tilleggsutstyr

og Societe Generale Factoring. S ­ elskapet inngår i f­ ranske Societe Generale Group, som er et av ­Europas største ­finanskonsern. SG Finans har en sterk lokal forankring med 50 års historie og 22 kontorer i Norge, Sverige og Danmark. Hovedkontoret for virksomheten i Skandinavia er på Lysaker. Selskapet har en forvaltningskapital på rundt 30 milliarder NOK og 360 dyktige med­arbeidere, som alle arbeider for å gi våre kunder og samarbeidspartnere gode løsninger for deres virksomhet.

· Muligheter for utskiftning i takt med teknologiutvikling · Leien kan tilpasses dine ønsker og behov – og i takt med verdifall · Finansielle besparelser · Belaster ikke investeringsbudsjett Leiefinansiering egner seg for storkunder, offentlig sektor samt ordinære bedrifter og næringslivskunder.


INNHOLD S4

KONTORMØBLER & INTERIØR

S 19

MULTIFUNKSJONSMASKINER & SKRIVERE

S 28

AV-UTSTYR & INTERAKTIVE TAVLER

S 37

POST- & PAPIR­BEHANDLING

S 40

KAFFEAUTOMATER & VANNDISPENSERE

S 44

ERGONOMI

S 55

ARKIVERING & LAGER­UTSTYR

S 58

PC- & DATAUTSTYR

S 61

KONTOR­MATERIELL

S 66

KASSA­APPARATER & POS

S 68

HER FINNER DU OSS


KONTORMØBLER & INTERIØR Som frittstående forhandlerkjede samarbeider Inventum med et bredt spekter av leverandører, som tilbyr ulike løsninger tilpasset kundens behov. Hos oss finner du et av markedets bredeste utvalg til kontor, resepsjon, konferanserom og kantine. Vi leverer kontormøbler, belysning, lagerløsninger, arkivering og verdisikring, effektiv støydemping, skjerming og kildesortering. Veiledning er også en vesentlig del av jobben.Valg av møbler handler om mer enn bare utseende. Omgivelsene dine på jobb påvirker både humør og arbeidsevne. Gode kontorer skaper trivsel og gir økt effektivitet. Det skal også være muligheter for individuelle tilpasninger av møblene til de ansattes ulike behov. Derfor tilbyr Inventum en rekke løsninger for god fleksibilitet, kapasitet og plassutnyttelse som bidrar til den riktige atmosfæren.


Med K2 Meeting har du en møtebordserie som dekker alle behov!

KONTORMØBLER & INTERIØR

MØTEBORD FOR ALLE BEHOV

K2 Meeting XL

Oversized møtebord – opp til Ø180m i én plate.

K2 Eating

Benksett, L160cm, 2 benker og 1 bord.

K2 Meeting S

Små loungebord – fra Ø80cm til Ø120cm.

K2 Meeting M

Runde møtebord – fra Ø60cm til Ø120cm.

K2 Meeting L

Rektangulære møtebord – fra 80x80 til 100x240cm.

5


KONTORMØBLER & INTERIØR

DEN KREATIVE ARBEIDSPLASSEN

EFG Create Storage

EFG Create Storage er et multifunksjonelt, identitetsskapende og modulbasert oppbevaringssystem som lett kan settes sammen etter dine ønsker. Med høy detaljeringsgrad på modulene blir EFG Create like mye identitetsskapende for rommet, som et praktisk og fleksibelt møbel. Sammen lager vi innredningsløsninger som er med på å skape identitet og personlig uttrykk.

EFG Create Seating

EFG Create Seating er et modulbasert sofasystem utviklet for å inspirere. Med moduler for sittemøbler, bord, oppbevaring og tilbehør gir EFG Create Seating full frihet til å skape en fleksibel og moderne sitteplass eller møteplass, enten sammen med det modulbaserte oppbevaringssystemet EFG Create Storage eller helt på egen hånd.

6


KONTORMØBLER & INTERIØR

EFG Navi

EFG Navi er et lite, elegant og stilrent bord for fleksible arbeidsmiljøer. Bordet er i praktisk laptophøyde og egner seg perfekt i loungen eller resepsjonen. I utførelse og farger passer den til EFG Create Seating, men også sammen med andre sofamiljøer.

EFG Woods

Woods er en eksklusiv konferanse- og møteromsstol med et klassisk design og med en utrolig god sittekomfort. Woods er designet av den norske designeren Steinar Hindenes og kommer i mange varianter med forskjellige armlener og rammer.

7


KONTORMØBLER & INTERIØR

ENJOY THE DIFFERENCE

Savo Joi er en krakk med joystickfunksjon som er laget for å være enkel å bruke, for å passe alle og som oppfordrer deg nettopp til aktiv sitting. Den gir full bevegelsesfrihet i alle retninger, noe som gir deg og kroppen din en liten utfordring til å bruke musklene selv om du sitter. Når du bruker kroppen aktivt, stimulerer det også ditt fokus og din kreativitet. Vi trenger å utfordre kroppene våre. Akkurat som hjernen vår trenger stimulering i form av nye opplevelser og utfordringer, trenger kroppen å jobbe i varierte og nye stillinger, slik at de holder seg friske og streke.

Savo Soul Mesh er designet for å følge kroppens naturlige bevegelser. Den har den mest avanserte teknologien som er tilgjengelig, og er samtidig enkel og brukervennlig. Med minimale innstillingsbehov er stolen designet for å følge kroppens naturlige bevegelser og gjør sannsynligvis din arbeidsdag bedre. Savo Soul Mesh er utrustet med Savo Flytende Vipp® der sete og rygg beveger seg uavhengig av hverandre. Enjoy the difference! Se hele Savos sortiment på savo.no

8


FRA SCHOU ANDERSEN MØBELFABRIK, DESIGN FRIIS & MOLTKE DESIGN

ITO sofa og sofabord

ITO Soft

KONTORMØBLER & INTERIØR

ITO & ITO SOFT

Schou Andersen er en familieeid møbelfabrikk fra Vejen i Danmark, som har utviklet og produsert kvalitetsmøbler siden 1919. Virksomheten har vært en del av en rivende utvikling over de seneste 90 år og fremstår i dag som en av Danmarks ledende leverandører av møbler til helseog kontraktmarkedet. Schou Andersens store kolleksjon av spesielt stoler og sofaer imøte­kommer de fleste krav som stilles til møbler i institusjoner. De er miljøvennlige, solide, ­fleksible, brukervennlige, stablebare for stolens ved­kommende, og kan inngå i alle miljøer og sammenhenger. Alle møbler er utformet med særlig f­ okus på de svakeste brukerne. Således er møblene særdeles velegnede til mennesker med funksjonsnedsettelse, hvilket også gjør Schou Andersens møbler spesielt interessante for sosial- og helsesektoren.

KILDESORTERING Miljøløsninger – en naturlig del av din hverdag

· · · · · · · · · · · · ·

Modulbasert miljøsortering for kontoravfall. Passer godt i vrimleområder og store rom, kantiner og lignende hvor det normalt står søppeldunker tilgjengelig. Modulene settes sammen av enkle skap/skrog til 1, 2 eller 3 skapløsning med heldekkende topp. Hvert enkelt skap har følgende mål: B 60 cm, D 62 cm, H 115 cm. Tilpasset 140 l avfallsdunk på hjul og sekkestativ. Toppen leveres med tre valgfrie typer åpninger som på bildet. Leveres med MDF-kjerne og HTL laminat dør/topp. Standard farge på skrog: MØRK GRÅ (F7912/ ABET 879). Front og topp: FORMICA F6901 VIBRANT GREEN. 20 % pristillegg om du vil lage din egen – farger og tekst. Leveres inkludert foliemerking. Det er levert mange slike, blant annet til NTNU og St Olavs Hospital. 5 års garanti.

9


KONTORMØBLER & INTERIØR

OFF

FÅ ELEMENTER – STOR FLEKSIBILITET

OFF – bygg fleksibelt og sitt godt – er et system med spennende og særpregede detaljer. Sømdetaljer, knapper og ikke minst beinenes plassering er alle designelementer som bidrar til å underbygge særpreget. Farge- og materialkombinasjoner står svært sentralt. Vårt ønske er at arkitekter og interiørdesignere skal leke seg med kombinasjoner av form, farge og detaljer. Få elementer med et enkelt og fritt uttrykk gjør det enkelt å få til spennende variasjoner.

SIZE

MODERNE DESIGN – GENERØS KOMFORT

SIZE passer i alle sosiale soner. Flott design – topp komfort. Stolens sete og rygg danner et omsluttende skall som fylles med myke, polstrede former. Det vide fanget og den brede nakkestøtten gir et inviterende uttrykk. Linjene som følger konturene og svinger seg i elegante buer på stolens innsiden, signaliserer en behagelig sittestilling, mens tiltbevegelsen understøtter følelsen av å synke ned i stolen. Markerte polstringer bidrar til å gi SIZE karakter og særpreg. Tillegg av fothviler og bord gir et komplett møblement.

10


STRAMT UTTRYKK – GOD SITTEKOMFORT

KONTORMØBLER & INTERIØR

Mr Box

Mr Box er en hel familie med sofaer – fra lave til høye modeller. Dessuten er Mr Box en enkel og lett sofa til en moderat pris. Den passer

utmerket i entreen, fojaéen eller i åpne kontorlandskap. Det betyr at man kan velge et møbel for hele lokalet, som for eksempel en kantine med både lave/åpne og høye/lukkete sitteplasser. Med Mr Box skaper man et homogent uttrykk i rommet.

Møteplassen skaper et avskjermet rom for møter og telefonsamtaler. Den kan også være en stille sone når man har behov for å arbeide i ro og fred. Foreløpige målinger har vist at lyden dempes betydelig når man sitter i Mr Box med høy rygg. Integrert el-uttak i endevegg møteplass forenkler tilkobling av PC og annet utstyr, samt frigjør plass på bordplaten. Sittehøyden og ryggvinkel gjør at sofaen også kan benyttes i kafeer og restauranter siden man sitter såpass «rett opp» at det er behagelig å spise.

11


KONTORMØBLER & INTERIØR

TOUCH COMFORT

APOLLO

EN SIKKER VINNER TIL MØTEROMMET

Touch Comfort er en stol med en moderne eleganse, med sine jevne, smale piper i ryggen. Disse pipene gjør også at stolen er ekstra komfortabel. Stolen har i tillegg til sving og vipp, enten hjul sammen med hev/senk, eller glidere sammen med retur-funksjon på sving på 5-armet kryss. Krysset og armlenebøylen følger hverandre i fargen, sort, sølv eller krom.

Apollostolen leveres i mange varianter slik at man kan kombinere og lage sin «egen stol». Stolen passer ypperlig for bruk i konferanseanlegg og kantiner, eller som enkel besøksstol til kontoret. Apollo fåes med tre ulike høyder på ryggen, og alle modeller leveres med og uten armlener.

RBM – BRINGING LIFE TO ROOMS RBMs produkter tilfører liv til ethvert rom. RBM Noor kommer i mange farger som gir flere muligheter og større frihet til å skape ditt eget uttrykk.

12


Kompromissløs ergonomi, innovasjon og design i alle ledd. RH Mereo bidrar til en aktiv sittestilling, bedre konsentrasjon og økt innsats. RH Mereo passer perfekt for arbeidsplasser der flere bruker samme kontorstol – fleksibel og og lett å tilpasse «designed for human perfomance».

KONTORMØBLER & INTERIØR

RH STOLER – AKTIV SITTESTILLING

RYGG I LYS GRÅ OG KOMBINASJON AV TO STOFF Få din personlige stil i ditt arbeidsmiljø med RH Mereo. Bruk fantasien, vis oss hva du ønsker, eller velg fra vårt store utvalg på stoff og farger. Du kan til og med velge å kombinere to stoff og fremheve designen med kontraststing.

13


KONTORMØBLER & INTERIØR

SMARTE INTERIØRLØSNINGER FRA OSNES

Bloc

Bloc tar utgangspunkt i en enkel kvadratisk form med avrundede hjørner, og kombinerer flere ulike materialer og funksjoner. Bloc leveres i fem varianter, henholdsvis som lydabsorbent, skrivetavle, skrivetavle med hylle/ramme, oppslagstavle og tidsskrifthylle.

Mobil glasstavle Mood Fabric Mobile

Mobil skrivetavle i glass med tekstilkledd lydabsorberende bakside. Mood Fabric er en allsidig og fleksibel skjerm som kombinerer materiale og funksjoner på en naturlig måte. Mood Fabric finnes i to størrelser. En mindre modell med heldekkende glass på forsiden, og en større modell med forside av glass og tekstil, begge med lydabsorberende fyllmateriale og tekstilkledd bakside. Velg mellom åtte utvalgte fargekombinasjoner. Føtter og hjul i sort eller grått kommer som tillegg.

14


Gøtessons Office Ballz ergonomisk sitteball.

Gøtessons The Rising

trinnløs høyderegulerbar gulvskjerm.

KONTORMØBLER & INTERIØR

FROM WORKPLACE TO CREATIVE SPACETM

Gøtessons Office Nap

perfekt til en power nap, sammen med Gøtessons kunstige planter.

Gøtessons The Hut familien består av flere elementer som skaper gode rom i rom løsninger. Sammen med Gøtessons Hang On, Gøtessons Office Nap, Gøtessons kunstige planter og Gøtesssons The Lightning stålampe.

15


KONTORMØBLER & INTERIØR

TOPP KVALITET MED NORSK­ PRODUSERTE HEV/SENK STATIVER Automatisert robotproduksjon gir lave kostander og rask levering.

Ergolift 500/650 Tube

Elektrisk hev/senk løsninger er helt sentrale i et kontormiljø. Vårt fokus er å tilby fleksible løsninger til enhver plategeometri. Prosjektmodellene leveres med faste sarger og med en helt ny miljøvennlig prosjektfot.

Tilbehør hev/senk

På alle IDT modeller tilbys også tilbehør, som gjør arbeidsdagen enda lettere! LINAK Bluetooth adapter: Juster din arbeidsplass med mobilen. Adapter plugges rett inn i kontrollboksen, last ned LINAK Desk controll App så er du i gang! Hjulsett og batteripakke kan leveres på alle IDT understell. Batteri­pakken holder i ca. 6 mnd før neste oppladning!

Ergolift 500/650 Teleskop 3-søyle

Standard 3-søyle til hjørneplater opptil 200x200cm.

16

Ergolift 500/650 Fleksi kombi

På kombiplate med utgang 110-120 cm, brukes asym. fot på 80 cm for bedre stabilitet.


– Få orden på dine kabler ErgoSpace Cable Organiser

For effektive og produktive møter! · Ryddig og pent inntrykk · Strøm/nett/skjermkabler lett tilgjengelig · Enkel montering Finnes i forskjellige størrelser og farger. Les mer på www.ergospace.no

KONTORMØBLER & INTERIØR

ERGOSPACE CABLE ORGANISER

INNOVATIVE LØSNINGER OG DESIGN < Frost Design

Stort utvalg av hyller, garderobe, stumtjenere, kles­hengere og knagger.

> Wishbone

Elegant stumtjener og matchende bord i høyde 45 og 65cm. Finnes i flere fine farger.

> Bachmann Power Frame

Kompakt og plass­ effektivt bordlokk med mange ­bruksområder.

< Bachmann PIX

PIX er et meget innovativt uttak som kommer i flere versjoner. Passer i ulike arbeidsmiljø.

17


KONTORMØBLER & INTERIØR

BELYSNING FRA GLAMOX LUXO TRACE Ny kompakt, leken og ergonomisk skrivebordslampe fra GlamoxLuxo. Trace er en liten LED-skrivebordslampe med godt lysutbytte og minimalistisk design. En slank arm bærer det karakteris­ tiske lampe­hodet som har form som en superellipse, et kvadrat med avrundede hjørner. Skrive­bordslampen endrer form og uttrykk sett fra forskjellige vinkler. Kan også leveres med USB-lader i bordfot.

LINEA Frittstående gulvarmatur med LED – førsteklasses lysopplevelse på kontoret. Linea er en elegant og fleksibel frittstående armatur for kontor­miljøer. Den har en tynn, men sterk og avrundet stamme og et stilig ­aluminiumshode med en høyde på kun 25 mm. Det slanke hodet er gjort mulig ved bruk av moderne LED-teknologi, som tar liten plass og samtidig gir meget bra lys. Dimming. Tilstedeværelses- og dags­ lyssensor. Separat lysstyring for oppog nedlyskompo­nentene. Trådløs kommunikasjon mellom grupper av opptil 50 Linea armaturer.

SPLIT Markedets beste ergonomiske skrivebordslampe. Split er spesielt godt egnet for store arbeidsflater hvor mye lys er nødvendig. Den gir dobbelt så mye lys som våre tradisjonelle skrivebordslamper. Leveres med 2 x integrert LED-modul 6 W. Lyset slås automatisk av etter 4 eller 9 timer for å spare energi. To spesiallagde 6 watts LED-moduler. Ekstra bred asymmetrisk lysfordeling. En versjon med bevegelsessensor er også tilgjengelig. Sensoren slår lyset på når bevegelse registreres, og den slår lyset av etter 15 minutters inaktivitet.

18


MULTIFUNKSJONSMASKINER & SKRIVERE Inventum er en ledende, frittstående leverandør av multifunksjonsløsninger til alle deler av det norske markedet. Med multifunksjon mener vi at din løsning skal dekke alle de varierte behovene og ønsker du måtte ha, som scanning, faks, utskrift og tilkobling til ditt nettverk. Vi tilbyr enkle skrivere for det mest beskjedne behov, opp til større og mer komplekse multifunksjonsløsninger. Trenger du en enkel, tradisjonell kopimaskin som bare skriver sort/hvitt, så har vi det også.


MULTIFUNKSJONSMASKINER & SKRIVERE

EFFEKTIV ARBEIDSFLYT PÅ ARBEIDSPLASSEN Fleksibilitet møter funksjonalitet når Ricoh introduserer sin nye serie modeller.

Disse hardtarbeidende modellene er noen av Ricohs beste flaggskip innen A3-multifunksjonsskrivere i farger. Hver modell gir svært høy driftssikkerhet, utskriftskvalitet og produktivitet til arbeidsplassen, så uansett hvilken du velger får du den perfekte enheten til et allsidig kontormiljø med høy produksjon. Enhetene har smartpanel og er utformet for å bidra til økt produktivitet ved hjelp av omfattende funksjonalitet som inkluderer en rekke etterbehandlingsalternativer, mulighet for bannerutskrift og en ny Intel-prosessor.

Ricoh MP C3004ex/MP C6004ex

· Brukervennlig smartpanel med berøringsog sveipefunksjon · Ny Intel-prosessor for økt produktivitet · Personoppdagelsessensor · Stort utvalg av etterbehandlingsalternativer · Standard PostScript 3-emulering

20

Ricoh MP C3004ex/MP C6004ex – Smartpanel

Et intuitivt 10.1-tommers smartpanel i farger og med berøringsog sveipefunksjon for å forbedre arbeidsflyten din, og for å gjøre det lettere å arbeide mobilt og fleksibelt.


Utvid mediefleksibiliteten. Dagens forventninger til utskriftsmuligheter er mange – raskere levering, mindre opplag og lavere kostnader. Ricoh Pro C5200s er en maskin med innovativ teknologi som hjelper deg å redusere driftskostnadene og øke ytelsen. Maskinene tar i bruk den nyeste teknologien for å øke verdien på trykksakene. Høy bildekvalitet og bred mediehåndtering hjelper til med å utvide virksomheten, mens enkel betjening er nøkkelen til å forbedre intern­trykkeriet. · Ekstremt høy bildekvalitet · Bred mediestøtte · Brukervennlig design · Maksimal oppetid · Tar liten plass

MULTIFUNKSJONSMASKINER & SKRIVERE

Ricoh Pro C5200s

21


MULTIFUNKSJONSMASKINER & SKRIVERE

MULTIFUNKSJON SOM MESTRER DE TYNGSTE JOBBENE KYOCERA har et solid rykte på seg for å levere kopi- og multifunksjonsmaskiner (MFP) som er driftsikre. Alle våre ut­merkelser dokumenterer dette. I tillegg har alle maskinene et godt utvalg av tilleggs­utstyr og softwareløsninger slik at man kan utvide funksjonaliteten ved behov. Våre modeller er anerkjent av industrien og verdsatt av publikasjoner som utfører tester. Med vårt komplette sortiment av driftssikre, ­miljøvennlige og kostnads­besparende laser­ skrivere og MFP modeller kan vi gi deg høy­oppløselige utskrifter med tydelig svart/hvitt-tekst og fargerik grafikk for alle arbeidsgrupper, uansett størrelse.

22

Kyocera TASKalfa serie

Kyocera ECOSYS serie


Brother Fargelaser MFCL9570CDW

Profesjonell fargelaser multifunksjon med farge som er en ideell utskriftspartner for din bedrift. Med funksjoner som tonersparemodus og dvalemodus reduseres energiforbruket og kostnadene, sammen med ultra høykapasitetstonere for opptil 9000 sider (sort/ farge) gir dette en meget lav driftskostnad. Tosidig utskrift, kopi, skann, faks. 31 sider pr min, stort 17,6 cm LCD farge touchscreen. Muligheter for opptil 4 ekstra skuffer (max 2380 ark).

MULTIFUNKSJONSMASKINER & SKRIVERE

PROFFESJONELLE SKRIVERE FRA BROTHER

Brother MFCL6900DW

Brother MFCL6900DW er innovativt utformet for å forenkle for din virksomhet ved å tilby maksimal utskriftseffektivitet til en lav kostnad. Med fleksibel papirhåndtering, 50 siders utskriftshastighet og super høykapasitetstoner for opp til 20.000 sider som tilbehør, er denne maskinen en ideell utskriftspartner for din virksomhet. Maskinen er laget for å vare lenge og for å møte arbeidsgruppens strenge utskriftskrav. MFCL6900DW oppfyller de strenge kravene for miljømerkene Svanen, Blå Engel og Energy Star.

Brother MFCLJ6930DW

Ny, innovativ og robust A3 multifunksjon blekkskriver med lave utskriftskostnader. Tosidig utskrift, kopi, skann, faks. Stor touchscreen, som gjør betjeningen enkel. Skriv ut og skann til mobile enheter og nettskytjenester f.eks AirPrint og Dropbox. · Skann til e-post via LDAP · Store XL blekkpatroner · 3000s sort/1500s farge

Brother Etikettskriver QL820NWB – Rødt og Sort

Skriv ut etiketter som blir sett i sort og rødt. Brother har utviket en etikettskriver som revolusjonerer med sin unike DK etikett. Med etikettrullen DK22251 kan du skrive ut etiketter som inneholder rødt og sort uten behov for blekk eller toner. Etikettbredde opptil 62mm. Displayet gir deg stor fleksibilitet. Skriv direkte ut fra minnet. Tilkobling er enkel og man kan velge mellom USB, kablet/ trådløst n ­ ettverk, Bluetooth med støtte for MFi og AirPrint. Oppladbart batteri er tilgjengelig som ekstrautstyr.

Krever registrering

23


MULTIFUNKSJONSMASKINER & SKRIVERE

FORVENT EFFEKTIVITET Konica Minoltas nye bizhub C458 høyhastighetsmaskiner er utviklet for å sikre brukerne høy ytelse uavhengig av kontormiljøets størrelse. Multifunksjonsmaskinene kombinerer stor fleksibilitet og pålitelighet med muligheten for å individualisere enhetene, og er tilpasset dagens mobile måte å jobbe på.

C458

Ny skanner med 300 arks kapasitet. Skannehastighet på 240 sider per minutt. Meget brukervennlig; har den største berøringsskjermen i Konica Minoltas produkthistorie. Tilpasset mobilutskrift.

C558

Konica Minolta har blitt tildelt den unike og høythengende utmerkelsen fem av fem stjerner i DataMasters tester av multifunksjonsmaskiner. Datamaster begrunner blant annet utmerkelsen med eksepsjonell kvalitet. I følge DataMaster tilbyr Konica Minolta den raskeste dokumentmateren til en printer noen gang testet i sitt laboratorium.

24


Med våre innebygde løsninger kan du utnytte maskinens potensiale fullt ut. Bare trykk og se selv

Skjermen finner du på de fleste av Lexmarks MFP’er. Den er stor, lys og lett å lese. Enkel å tilpasse – få dine funksjoner lettest tilgjengelig. Meget intuitiv og brukervennlig. Vi har allerede laget en knapp til de mest vanlige funksjonene – og noen uvanlige.

MULTIFUNKSJONSMASKINER & SKRIVERE

LEXMARK – MYE MER ENN BARE EN SKRIVER

NY INNOVATIV FARGELASER-SERIE FRA LEXMARK Studier viser at mindre enn 4 %1 av dokumenter som skrives ut er A3-format. I dag er det slik at multifunksjons­skrivere (MFPer) med A4-format er i ferd med å bli markedets førstevalg, ettersom de er mer praktiske, rimeligere og mer miljøvennlige.

LEXMARK – DIN A4-EKSPERT Optimalisert kontorplass

Høy ytelse

Mer penger spart – gjør det selv

Smarte funksjoner

A4-MFPer bruker opptil 25 % mindre plass enn A3-maskiner i samme klasse.2

Lavere innkjøpspris og energiforbruk til­ svarende halvparten så mye som tilsvarende A3-maskiner2. Spar mer ved å bytte forbruks­ varer, tilbehør og deler på egenhånd.

Lexmarks A4-MFPer leverer pålitelig papir­ mating og første side på ultrakort tid.

Nesten alt du kan forvente av en typisk A3-maskin er nå standard med Lexmarks A4-MFPer.

Fungerer rett fra esken

I motsetning til mange typiske A3-maskiner som krever dyre tillegg, gir Lexmarks A4MFPer et bredt utvalg av produktivitets­ økende funksjoner rett fra esken. Kilde: InfoTrends: A4/A3 Market Trends Analysis April 2011 Kilde: NewField IT-Study: The A3 Document - Perception vs. Reality 2006 / Lexmark Research: A4 workgroup MFPs compa­ rable to similar A3 copiers within the same print-speed class

1 2

25


MULTIFUNKSJONSMASKINER & SKRIVERE

LØSNINGER FOR BEDRIFTER Det kan hende du blir overrasket når du oppdager hvilke kapasitets- og kostnadsbesparelser miljøvennlige produkter kan tilby virksomheten din. Vi har utviklet produktene våre til å bli renere og grønnere gjennom hele levetiden – fra produksjon og logistikk til energibruk, forbruk av rekvisita og gjenbruk. Vi kan dermed hjelpe deg med å nå dine miljømål – samtidig som du sparer penger.

Epson WorkForce DS-570W

De raske og effektive farge­ dupleksskannerne DS-530, DS-57W og DS-770 er det smarte valget for dokument­ behandling for bedrifter, og de tilbyr allsighet og ytelse i verdensklasse. Med mulighet til å skanne opptil 45 spm/90 bpm, tilbyr disse kraftige og kompakte enhetene en lang rekke mediehåndteringsalternativer som gjør det mulig å skanne, lage og dele viktige dokumenter raskt. Skannerne kan hjelpe bedriften med å få kontroll over viktig ­informasjon, forbedre kvaliteten på forretnings­­beslutningene og øke effektiviteten i drift og håndtering.

Epson WorkForce Pro WF-5620 DWF

I motsetning til laserskrivere har ikke våre WorkForce Pro skrivere noen oppvarmingstid. Dessuten bruker de opptil 80 % mindre strøm enn sammelignbare laserskrivere.

EFFEKTIVISER OG FORENKLE DOKUMENTHVERDAGEN Develops nyeste Ineo-serie øker produktiviteten på kontoret, og lar de ansatte bruke sin tid på virksomhetens kjerneområder. Smarte og intuitive løsninger gir brukerne en strømlinjeformet brukeropplevelse, og bidrar til blide ansikter på kontoret. Ineo+ 258, ineo+ 308

9-tommers fargeberøringsskjerm med multi-touch-støtte og dedikert NFC-område for mer komfort og fleksibilitet i dagens arbeid. Høyeste datasikkerhetsnivå takket være ulike sikkerhetsfunksjoner, for å redusere risikoen for tap av data og holde konfidensielle data trygt. Støtter mobile utskrifter og et stort spekter av dokumentfangstapplikasjoner– for en enklere og mer effektiv hverdag.

ineo+ 3351

Første A4-modell som er 100 % i samsvar med våre A3-modeller. Samme allsidige funksjoner og brukervennlighet som en A3-MFP. Enkel og intuitiv bruk, med 7-tommers display og full kompatibilitet med vår mobile hverdag.

26


ID-kort, adgangskort, akrediteringskort, kursbevis, matmerking. Zebra er en ledende produsent av plastkortskrivere. Inventum samarbeider med Zebra sertifisert kort­ spesialist, slik at vi kan hjelpe våre kunder med å finne den beste løsningen. For design og avansert funksjonalitet leveres Zebra CardStudio. Programvaren som håndterer alle typer kort, og funksjoner for koding av magnetstripe, barkode, lesing og skriving av RFID kort.

MULTIFUNKSJONSMASKINER & SKRIVERE

ZEBRA PLASTKORTSKRIVERE FOR ALLE FORMÅL

PLASTKORTSKRIVERE Badgy – klar til bruk

Moderne plastkortskriver i svært kompakt og bruker­ vennlig design. Meget enkel i bruk. Ensidig trykk. Badgy er basert på et konsept hvor du som bruker får tilgang til et stort utvalg maler. Tilpasses etter ønske til medlemskort, IDkort, adgangskort, rabattkort osv. Leveres som startpakke klar til bruk.

Zenius – en smart løsning

Moderne plastkort fargeskriver i ­kompakt, praktisk og brukervennlig design. Meget enkel i bruk. Ensidig trykk. Lag flotte ID-kort og andre typer plastkort med logo og foto. Leveres også i versjoner med mulighet for ­programmering av magnetstripe, smart-card chip. Leveres som startpakke klar til bruk.

Primacy – en fargeskriver for den profesjonelle bruker

En profesjonell, enkel, fleksibel og rask plastkortskriver. Det er en ideell løsning når det er behov for å skrive ut større mengder plastkort. Den er en av de raskeste, mest stillegående og brukervennlige plastkortskrivere i sin klasse. Velg mellom en- eller tosidig utskrift i fullfarge. Også monokrom.

27


AV-UTSTYR & INTERAKTIVE TAVLER Vårt mål er å forenkle og effektivisere kundens hverdag med produkter som dekker dagens krav og morgendagens behov. Inventum er en totalleverandør innen audiovisuelle løsninger. Vi tilbyr lyd, lys og bilde etter dine spesifikasjoner, fra enkle møterom til større løsninger. Våre rådgivere gir gode råd og prosjektstyrer design og implementering av komplette løsninger for blant annet møterom, klasserom, resepsjoner og konferanserom. Vi leverer produkter som projektorer, lerret, interaktive tavler, digital signage, videokonferanse, skjermer og lydløsninger til alle typer virksomheter. En vesentlig del av vårt arbeid består også i service og oppfølging av leveransene, for å sørge for at alle kunder er fornøyde.


Med Epson 3LCD-teknologi er du sikret kvalitetsbilder med like høy lysstyrke for hvitt og farget lys. Du får skarpe bilder med levende farger selv i dagslys.

AV-UTSTYR & INTERAKTIVE TAVLER

HØY LYSSTYRKE OG BILDEKVALITET

Epson EB-1785W

Ultramobil, HD-klar, intelligent WXGA-projektor for ansatte på farten kombinerer overlegen bildekvalitet, enkel konfigurasjon og reell bærbarhet.

Epson EB-2265U

Lever presentasjoner i Full HD med en projektor som tilbyr brukervennlige trådløse funksjoner og HDBaseT-teknologi for mer fleksibel installasjon.

Epson L1300 U

Sylskarpe laserprojeksjoner. Denne 8000 lumens WUXGA LCD-­ laserprojektoren gir suverene bilder og langvarig ytelse og krever lite vedlikehold.

Epson EB-695Wi

Interaktivitet for bedre læring med projektorer fra EPSON.

29


AV-UTSTYR & INTERAKTIVE TAVLER

HELT ENKELT Det komplette møterom – installasjonsfritt Avenue5 – alt på ett sted – virker hver gang!

Avenue5 er satt sammen av kompleks teknologi for å gi enkel bruk og nyttige funksjoner. Som hovedmotor benyttes VIA fra Kramer Electronics.

VIA – Trådløs tilkobling i møterommet – start møtet med en knapp

5

avenue A PRODUCT BY LETENG

Ved hjelp av Kramer VIA-serien kan alle ha med sin egen enhet i møtet, uansett om det er PC, Mac, telefon eller nettbrett. Kramer VIA sørger for at alle kan aktivt delta i møtet og vise innhold fra sin enhet trådløst. Gjør deg fri for kabler og lar deg ta del i en spennende ny trådløs måte å gjennom­føre møter på.

30


USB for Skype eller tradisjonell videokonferanse for eksepsjonell kvalitet og opplevelse. Uansett løsning, det skal være enkelt å bruke for alle – hver gang!

AV-UTSTYR & INTERAKTIVE TAVLER

VIDEOKONFERANSE I MØTEROMMET

Yamaha CS-700

Yamaha CS-700 er den komplette enheten for møterommet – designet og laget for Skype møterom. 120 graders vidvinkel i kameraet, Yamaha lydplanke og mikrofoner. Pluss – DisplayLink støtte for skjermdeling for opptil 2 skjermer. Alt over 1 USB - den ultimate møteromspakken. Enheten støtter også Blåtann og SIP.

Yealink VC-110

Yealink VC-110 videokonferansesystem er utviklet for å få et så enkelt og brukervennlig videokonferansesystem som mulig. Det støtter 2 skjermer, alle standarder og har trådløs mikrofon som kan legges bort når systemet ikke er i bruk.

Konftel

Konftel leverer perfekt lyd til møterommet. Uansett om du bruker Skype eller annen videokonferanse. Konftel sine produkter støtter i tillegg Blåtann, SIP, GSM og Analoge linjer. Noe som gjør at du kan ha meget fleksible møter uten å stresse med teknikken.

31


AV-UTSTYR & INTERAKTIVE TAVLER

TO STERKE UTFORDRERE FRA OPTOMA Optoma byr på to krystallklare alternativer til møterom, klasserom, kirker eller museer

Optoma EH504

Med Full HD oppløsning er EH504 ideell for møterom, klasserom, auditorier, museer eller kirker. Projektorer har en lysstyrke på 5.000 Lumens og har flere digitale innganger, med to HDMI innganger på baksiden og en skjult HDMI inngang til f.eks. en trådløs dongle. ­Projektoren har stort zoom-område, vertikalt LensShift og inne­bygget geometri-korreksjon, som gjør den svært enkel å installere.

Optoma ZU510T

Optoma ZU510T WUXGA Laser projektor er i en helt egen klasse. Den har 5.500 Lumens lysstyrke, 30.000 timer levetid på laseren, er omlag 50 % mindre enn nærmeste konkurrent, har et klasse­ ledende støynivå på bare 28dB i eco mode og den er IP5x sertifisert. Sammen med både horisontalt og vertikalt LensShift betyr dette enkel installasjon og problemfri bruk i flere år. Projektoren finnes også i en 1080p utgave i Optoma ZH510T

ULTIMATE VISUELLE LØSNINGER FRA SHARP – BIG PAD TOUCHSKJERMER Markedets bredeste utvalg av touch- og presentasjonsskjermer Sharp BigPad

BigPad by Sharp, sannsynligvis markedets beste interaktive skjermløsning. Sharps skjermløsninger har blitt designet med tanke på skoler og fasiliteter innen høyere utdanning, samt kontormiljøer og alle steder som trenger en brukervennlig, kraftig og kostnadseffektiv løsning. For opplæringsrom og forelesningssaler gjør løsningen fra Sharp undervisningen mer engasjerende, mens vår BIG PAD er en utmerket kommunikasjonsplattform for møterom på kontoret. Sharps BigPad øker kreativiteten og fremmer gruppesamarbeid slik at det kan tas effektive og korrekte avgjørelser.

32

Sharp PNQ701

PNQ-serien av storformatskjermer er det nyeste tilskuddet av skjermer som henvender seg til en bred brukergruppe. Produktene er skreddersydd for bruk i kontor, butikk, resepsjonsområder og møte­ rom med krav til eksepsjonell bildekvalitet og estetiske krav. Serien tilbys i størrelser 60”, 70”, 80” og 90” og pris/ytelse kombinasjon som få kan måle seg mot. Innebygget mediaspiller tillater også avspilling fra USB-kontakt, innebygde høyttalere og funksjonsstyring via LAN eller RS232, samt 16/7 drift er bare noen av egenskapene man vil nyte godt av på disse produktene. Prismessig er skjermene intet mindre enn oppsiktsvekkende.


Ricohs interaktive tavler lar deg kommunisere med kollegaer fra hele verden like raskt og enkelt som om de var i ­samme rom. Ricoh leverer alt du trenger til virtuelle møter. Fra komplette møterom med projektorer, videokonferanseutstyr, ­interaktive tavler og møbler, til programvare som gir mulighet for ad hoc-møter på farten. Ta kontakt med din forhandler for mer informasjon om hva som kan passe for deg.

Ricoh P3500 – videokonferanse

AV-UTSTYR & INTERAKTIVE TAVLER

FREMTIDENS SAMHANDLING ER VIRTUELL

Ricoh IWB 22-84 (inkluderer D2200, D5510, D6500, D8400)

33


AV-UTSTYR & INTERAKTIVE TAVLER

SMART – ENKELT – INSPIRERENDE OG INTERAKTIVT SMART Board med iQ - Alt du trenger i klasserommet.

Tenk om læring inne i klasserommet kunne være like naturlig som læring utenfor. SMART lar elevenes samhandling og læringsutbytte stå i fokus.

SMART HUB for læring!

Skjermen fra SMART har alt du trenger til klasserommet. Integrert tavle - skriv, lagre og del. Integrert nettleser til apper og læringsressurser. Speiling av alle plattformer og digitale enheter (Apple, Windows og Chrome).

34

SMART learning suite

SMART har samlet verdens beste programvare innen utdanning på ett sted! Det betyr at du får tilgang til både SMART Notebook, amp og LAB - alt du trenger for å maksimere interaksjon og samhandling mellom lærere, elever og enhetene de jobber på.


AV-UTSTYR & INTERAKTIVE TAVLER

PROWISE MED TOUCH – KVALITET OG FLEKSIBILITET TIL KLASSE- OG MØTEROM!

Prowise i møterommet

En unik interaktiv skjerm med 4K UHD bildekvalitet, lydplanke og mikrofoner. Pennen er integrert mot Microsoft ink slik at du kan skrive direkte i Microsoft-applikasjoner. Integrert tavle og speiling av opptil 4 enheter opp på skjerm.

Prowise i klasserommet

Prowise All-in-one system er den mest fleksible løsningen til skole og barnehage med interaktiv skjerm, heis, PC og medfølgende programvare.

Prowise Central

Nyttige funksjoner i klasserommet som speiling med touch, Reflect og Integrert tavle. Pronote følger med som en del av skjermen for bedre samhandling og engasjement.

35


AV-UTSTYR & INTERAKTIVE TAVLER

GOD LYD TIL MØTEROMMET Fleksible løsninger for ethvert møterom Klipsch Powergate

Kraftig forsterker til bruk sammen med høyttalere i tak eller vegg. Mulighet for Spotify og Tidal.

Klipsch R-3800-W II

Kraftfull høyttaler for innfelling i tak. Brukes sammen med Klipsch Powergate forsterker.

Klipsch CDT-2800-C II

Suverent toveis høyttalersystem for innfelling i vegg. Brukes sammen med Klipsch Powergate forsterker.

Klipsch RSB-14

Allsidig lydplanke med trådløs subwoofer, HDMI­ tilkobling og Bluetooth. Spotify Connect innebygget og Play-Fi for trådløs multirom streaming.

36


POST- & PAPIR­BEHANDLING Det å velge riktig kassasystem er viktig for effektiv drift. Derfor leverer vi en rekke løsninger tilpasset kundenes ulike behov. Vi leverer komplette butikkdatasystemer tilrettelagt for bedrifter som ønsker å ha full kontroll og oversikt, samt systemer med et bredt utvalg av funksjoner innenfor lagerstyring, rapportering, fakturering, kundedatabaser, og integrering mot ulike regnskapssystemer.


POST- & PAPIRBEHANDLING

DIGITALE LØSNINGER FOR KONTORET Distribusjon – Konvoluttering – Frankering – Komprimering

NYHET PAKKESKAP FOR INTELLIGENT DISTRIBUSJON

Neopost Packcity – er et automatisert og intelligent system som sikrer levering av, og gjør det enkelt for mottaker å hente pakker. Unngå feillevering. Komplett sporing med en elektronisk logg for levering og henting gir total sikkerhet og risikoreduksjon for dine forsendelser. Motta e-post eller tekstvarsling om ankommet pakke. Signatur ikke lenger nødvendig – elektronisk logg. Tilgang for henting hele døgnet.

NYHET KONVOLUTTERING Neopost DS-75i – smart og enkel dokument­

behandling. Løsningen bretter, pakker og limer ­konvoluttene raskt og enkelt. Kombinerer uovertruffen brukervennlighet med avansert teknologi. Pakker mer enn 388 A4 ark/time. DS-75i kobles til internett for fjernsupport. Norsk meny. Kan lese alle typer strekkoder. Enkel betjening via berøringsskjerm i farger. Passer i alle arbeidsmiljø – stillegående. Kan suppleres med OMS programvare for dokumentbehandling.

FRANKERING

NEOPOST Frankering – rimeligere enn frimerker.

Ingen behov for PC eller telefonlinje, tilkobles via internett for portoladning. Enkelt, fleksibelt og lønnsomt. Digitalt trykk og norsk meny. Et profesjonelt verktøy som gjør det effektivt å veie og frankere din post. Flere modeller avhengig av behov. IS-350 er vår mest populære modell. Enklere enn Post i Butikk.

38


HSM komprimatorer

Våre emballasjepresser komprimerer både papp og plast. Tar minimalt med plass og er mye brukt i hotell, dagligvare og f­ aghandel ved komprimering av mindre til middels mengder avfall. Våre presser har brukervennlig styringspanel, de er meget effektive i bruk og stillegående. En emballasjepresse reduserer dine kostander til avfall/transport. Vi har et bredt utvalg som passer til alle bedrifter.

POST- & PAPIRBEHANDLING

PAPP- OG PLASTPRESSER FOR KOMPRIMERING AV EMBALLASJE

BRUK MINDRE TID PÅ MAKULERING MED AUTO+ SERIEN Beskytt dine dokumenter med Leitz Ilam lamineringsmaskin

Auto+130X

Med automatisk innmating.

Leitz Ilam Office Pro A3 laminerings­maskin

39


KAFFEAUTOMATER & VANNDISPENSERE Kaffe er en viktig trivselsfaktor i norske bedrifter og for 9 av 10 nordmenn er pausekaffen på jobb den viktigste kaffekoppen i løpet av dagen. En kaffepause er både en kilde til energi og et viktig møtepunkt for de ansatte. Vi nordmenn er glad i kaffe og ligger på verdenstoppen når det gjelder kaffedrikking. En gjennomsnittlig nordmann ­drikker 160 liter kaffe i året, og en kaffedrikker inntar i gjennomsnitt fem kopper kaffe daglig. Bare finnene drikker mer kaffe enn oss. Inventum tilbyr et bredt utvalg av kaffemaskiner og vannkjølere. Våre kunder bestemmer selv h ­ vilken type kaffe de foretrekker og kan velge fra en rekke smaksvarianter fra flere ulike leveran­dører. Som kunde hos oss merker du raskt at det er forskjell på vanlig kaffe og god kaffe.


Esprecious – Er du ute etter en moderne espressomaskin? Nyt de mange fordelene med en helautomatisk espressomaskin som gir en jevn og frisk smak på hver eneste kaffekopp.

Den helautomatiske espressomaskinen Esprecious lager espresso med nykvernede kaffebønner under trykk som gir et perfekt lag med crema. I tillegg tilbys andre kaffedrikker som cappuccino og latte macchiato.

Velg mellom fire ulike modeller

Esprecious kan leveres i ulike modeller og kan utvides med forskjellig tilbehør for å oppfylle dine ønsker. Dette gir kunden store valg­muligheter i forhold til hvilke kaffedrikker som kan tilbys. Du kan for eksempel bruke espressobønner og «vanlige» bønner, eller to vanlige kaffebønner eksempelvis lys- og mørkbrent, i modellene med delt bønnebeholder.

KAFFEMASKINER & VANNDISPENSERE

KAFFEMASKINER FOR ALLE BEHOV

Valget er ditt – lag din egen perfekte kopp med kaffe! Alle Esprecious-modeller har praktisk kannefunksjon. (Esprecious kommer snart med fersk melk – følg med!)

FreshGround 310 Touch

Prøv den optimale bean-to-cup kaffemaskinen — friskbryggeren som er best i klassen når det gjelder nytraktet kaffe av ferske kaffebønner! Velg modellen som passer best inn i ditt miljø. Nå kommer maskinen i lekker utførelse i sort eller hvit, og med stilren touch screen som understreker og fullfører det delikate designet. Friskbrygg touch krever lite og enkelt vedlikehold og brukervennligheten er en selvfølge. Ved å trykke på en knapp serverer denne maskinen nydelig filterkaffe av kvernede bønner. FreshGround lager også andre spesialiteter som for eksempel cappuccino, café-au-lait, sjokolade og moccachino i tillegg til varmt vann. Maskinen har praktisk kannefunksjon. (FreshGround 310 i rustfritt stål er selvfølgelig fortsatt i vårt sortiment med klassisk display.)

Smaken av kvalitet over hele verden

Nayax – betal kaffekoppen med kort, sms eller app!

Ved å installere Nayax betalingsterminal på en friskbryggmaskin kan kaffe­koppen betales ved å bruke kort, sende sms eller via en app. Betalingsløsningen er effektiv og lett å bruke. Ta kontakt med oss for mer informasjon. (Det er også mulighet for myntmeka­nisme på flere av våre maskiner.)

41


KAFFEMASKINER & VANNDISPENSERE

ARVID NORDQUIST COFFEE LOUNGE All vår kaffe er 100 % bærekraftig og CO2-kompensert. Kun Arabica bønner av beste kvalitet. God smak. Bedre ettersmak.

NESCAFÉ GOLD DE LUXE Fruktig og sofistikert, en bestselger!

Nescafé Golde De Luxe

Kahawa Tembo

Mørkbrent, afrikansk blanding med dyp og bæraktig smak. En hyllest til den ­utrydningstruede afrikanske elefanten. Finnes som malt kaffe og hele bønner.

En sort, mellombrent kaffe som lukter like godt som den smaker. Sofistikert, harmonisk og aromatisk kopp som passer like godt svart som med melk. KARAKTER Modne røde epler, lys sjoko­lade, nougat og nøtter. En elegant og ­velbalansert kaffe som kan nytes hver dag, til frokost, middags og kvelds, år etter år. PASSER TIL Smørbrød med leverpostei og ost, croissant med appelsin­marmelade, fiskegrateng, fruktsalat og en bit lys sjokolade.

Dark Mountain

Mørkbrent med innslag av bjørne­bær og orientalsk krydder. Balansert syrlighet. En bestselger som finnes både som malt kaffe og hele bønner.

KAFFEROSTERIET LÖFBERGS Kun sertifisert kaffe

Light Roast

En lysbrent kaffe med mye aroma og lang behagelig ettersmak. 100 % Arabica bønnener fra Brasil og Columiba som er Rainforest sertifiserte.

Medium

En medium brent kaffe med fin fruktighet og god fylde. 100 % Arbica bønner fra Sør-Amerika og Øst-Afrika som er Rainforest sertifisert.

42


KAFFEMASKINER & VANNDISPENSERE

ALLTID FRISKT OG RENT VANN PÅ JOBBEN Med en vannkjøler husker du å drikke nok vann – hver eneste dag!

WL 4 Firewall

Kun rent vann renner ut av vår førsteklasses v ­ annkjøler. WL 4 Firewall kombinerer bane­brytende teknologi og elegant design i den mest fremragende vanndispenseren som leverer det reneste og friskeste vannet som finnes. WL 4 Firewall vannautomat bruker den unike Firewall UV tappepunkt­ teknologien for å eliminere 99,9999 % av bakteriene, og for å gi deg det sunneste vannet i begeret ditt. Vårt kullfiltreringssystem gjør at det smaker bedre også.

TOPPMODELL

Nigara

En utrolig effektiv og solid vannkjøler for alle steder det er behov for en høy kapasitet på kaldt og rent drikkevann. Vannautomaten er godt egnet for sykehus, kontorer, bedrifter, skoler osv. Vannet er n ­ aturligvis fritt for klor og annen forurensning.

BESTSELGER

Niagaras tre kjerneteknologier som ivaretar deres behov for stor kapasitet, hygiene og rent vann.

HØY KAPASITET

PRISGUNSTIG WL 3 Firewall™ vannkjøler

WL 3 Firewall™ vannkjøler er i tidsriktig design og utstyrt med vår overlegne og patenterte UV- teknologi Firewall™. Finnes i varianten varmt/kaldt/ kullsyreholdig vann.

WL 2500 vannkjøler

WL 2500 er en v ­ annkjøler som leverer rent og forfrisk­­ende kaldt vann på ­arbeidsplassen. Den er en rimeligere vann­automet enn f.eks. den innovative vann­automaten WL 4. Finnes i varianten varmt/kaldt vann.

Har man ønske om skreddersydde løsninger, kan man velge i et stort utvalg av innbyggingsmodeller. Hva med en vannkjøler i moderne design innebygd i vegg eller i benk med lekre tappeløsninger? Her kan man få akkurat den løsningen man ønsker, diskret og stilrent eller røft og tøft.

43 C: 69 M: 7 Y: 0 K: 0

C: 100 M: 67 Y: 0 K: 23

C: 0 M: 1 Y: 0 K: 43

R: 19 G: 181 B: 234

R: 0 G: 75 B: 141

R: 161 G: 161 B: 164


ERGONOMI Ergonomi er et tverrfaglig kunnskapsfelt som handler om tilpasning mellom arbeidsmiljø og mennesket. I vårt tilfelle er det snakk om tilpasningen mellom det enkelte menneske, med dets individuelle utgangspunkt, og arbeidsplassen. Alle medarbeidere har individuelle behov og det er stor forskjell på hva kroppen trenger, og hvilke belastninger kroppen tåler. Utsetter vi kroppen for langvarig og ensformig arbeid, for eksempel ved feil sittestilling over lengre tid, kan vi få belastningslidelser. Kontorutstyret skal ikke bare se bra ut – det må også ha universell utforming med løsninger som passer for hver enkelt medarbeider, så langt det er mulig. Derfor har vi funnet leverandører som har spesialisert seg på ergonomiske produkter på arbeidsplassen. Vi kan hjelpe med å tilrettelegge gode og riktige ergonomiske løsninger, slik at sykemelding kan unngås, eller i verste fall gjøres så kortvarig som mulig. Dette lar seg gjøre med dagens spekter av hjelpemidler og produkter, under forutsetning av riktig tilpasning, bevisstgjøring og opplæring av brukeren.


Jo bedre vi har det, jo bedre fungerer vi. Sånn er det i alle sammen­ henger av livet, både privat og på jobb. Og en av de viktigste forut­ setningene for å ha det godt er å ha det godt fysisk. Vi må bevege oss for å styrke kretsløpet og musklene, ikke minst i ryggen. Det er dette Move og Motion stolene er skapt for. De fremmer en god sittestilling og bevegelse, avlaster ryggen og gir kroppen støtte. De kan lett justeres i høyden, og dermed blir det lettere og mer effektivt å bruke heve/senke-bord i ditt daglige arbeid. Move og Motion stolene våre er med andre ord en investering i helse, arbeidsmiljø og effektivitet.

ERGONOMI

FYSISK VELVÆRE PÅ ARBEIDSPLASSEN ER GODT FOR ALLE PARTER Hvis du bytter ut din vanlige kontorstol med en aktiv stol, vil blod­ sirkulasjonen din stimuleres, risikoen for slitasje og skader reduseres og du vil styrke musklene dine – også de som ellers ikke blir brukt i løpet av en vanlig arbeidsdag. Varier Move™ er nå NEAT™ sertifisert, det bekrefter at stolen har en positiv effekt på din helse og øker energiforbruket mens du sitter. Sertifiseringen gis ut av Mayo Clinic, en ideell sykehuskjede anerkjent for sin forskning og gode pasientbehandling.

Varier Move

Sitt godt – stå lett

Varier Motion Den moderne kontorstolen

45


ERGONOMI 46

GARANTERT STERKERE RYGG! Back App er utviklet i sammerbeid med ledende forskere innen ergonomi. Back App-produktene hjelper deg og holde deg frisk. Prøv de, sü garanterer vi at du vil merke forskjellen!


ERGONOMI

SITT DEG TIL BEDRE HELSE!

X

Salli salstol gir deg et avlastet stående og et aktivt sittende med god holdning. Sallis to-delte sete gir deg den beste sitteposisjonen og optimale sirkulasjonen. Ler mer på www.salli.com Kontakt Inventum for å få din egen prøvestol!

BALANSER ENKELT HELE DAGEN Sitt deg i form med Back App

SITTENDE PÅ BACK APP-STOLEN

Sittende på Back App med justerbar «Magic Ball» og føttene på fotplaten vil du:

· trene kjernemusklene i nedre rygg og nakke

Unngå ryggsmerter Test en Back App i dag. Kontakt oss for en gratis prøveuke.

Stående på Back App 360-balansebrett med den justerbare «Magic Ball» vil du:

· trene ledd og muskler i ankler, ben, knær og hofter

· sitte mer oppreist med mindre anstrengelse · forbrenne mer energi +19 %

STÅENDE PÅ BACK APP 360

middels aktivitet

høy aktivitet

· forbedre holdningen

lav aktivitet

· forbedre blodsirkulasjonen

Komfortabel trening du kan justere til ditt personlige nivå

moderat aktivitet middels aktivitet

høy aktivitet

47


ERGONOMI

REDUSER SITTETIDEN PÅ KONTORET!

Active Stand – MÅ PRØVES!

Med nye Active Stand Combi er det motiverende og behagelig å jobbe stående. Nå kan du prøve Active Stand gratis på www.activestand.no!

Hvordan ser ditt døgn ut?

De fleste er ikke klar over hvor mye de sitter og hvilke konse­kvenser dette har. Ryggplager skyldes ofte stillesittende og ­ensidige posisjoner. Gode ergonomiske stoler gir ikke den ­nødvendige aktiviteten/belastningen ryggen trenger. Støtte­ muskulatur i mage og rygg blir dårligere og skader kan lettere forekomme. Sitte godt er bra, men det beste er å redusere sittetid.

48


< Novus

Minimaliser avstand til bordskjerm og skreddersy løsninger for dine skjermer. Ergonomisk korrekt lesehøyde og plassbesparende.

ERGONOMI

ERGONOMISKE LØSNINGER FRA ERGOLINE

Steppie >

Stillesitting har negative helsekonsekvenser. Stå opp med Steppie Soft Top.

StandMat ™ Textile >

Optimal, smart og moderne funksjonsmatte som gir avlastning for rygg, ben og føtter.

< Score

Med nesten 40 års erfaring er Score en av de ledende produsentene av krakker og spesialstoler til blant annet kontor, industri, sykehus etc.

KONTORMØLLE Tredemølle for kontoret Bwell Kontormølle

Bwell Kontormølle er en stillegående tredemølle som ­benyttes på alle typer arbeidsplasser og til de aller fleste arbeidsoppgaver. Du øker din hverdagsaktivitet – mens du jobber. Samt forebygger muskel- og skjelett­plager som kan komme ved for mye stillesitting. Når du går på kontormølla kan du skrive, ringe og bruke PC – like godt som når du sitter. Studier viser faktisk at å gå fremmer konsentrasjonen din!

Bwell Kontormølle - Incliner

Denne kontormøllen har samme behagelige gå-underlag som Bwell Kontormølle. Den er stillegående og med stigningsregulering fra 0-10. Ved å gå i svak helling, vil du i større grad aktivere musklene i legger, lår og sete. I tillegg bruker du mage- og ryggmuskulatur i større grad. Når du går i lett oppoverbakke får du en mer gunstig belastning på ledd, sener og muskler. Variasjon i stigningsgrad kan bidra til å forebygge plager, spesielt i akillessene og beinhinner.

Bwell Arbeidsbord

Bwell hev-senk arbeidsbord 160 x 100 cm. Arbeids­bordet kan heves fra 73 cm opp til 140 cm. Bord­platen er ergonomisk tilpasset med dyp magebue som gir god underarmsstøtte når du sitter-står-går ved arbeidsbordet. Meget stødig lift. Integrert kabelkanal.

49


ERGONOMI

AKUSTIKMILJØ = GOD AKUSTIKK

Akustikmiljø Nivå – akustikk absorbent for tak, kan også få til vegg som Akustikmiljø Honey. Akustikmiljø Print, akustikk element i mange størrelser, velg bilde eller send inn ditt eget bilde.

Akustikmiljø Honey – akustikk absorbent for vegg med 3 tykkelser som gir en fin 3D effekt.

50


ERGONOMI

BORDSKJERMER FRA OSNES

Bordskjerm Mood Fabric Table

En bordskjerm med skriveflate i glass og tekstilkledd lydabsorberende bakside. Mood Fabric finnes i flere størrelser og med beslag for fast montering eller kombinert beslag og pennehylle for fri plassering på bord. Velg mellom 8 utvalgte fargekombinasjoner.

THE SILENT DESIGN Med profesjonelle akustikk­ løsninger fra Caimi Snow­ sound får du stoffer, skjerm­ vegger, takheng, kunst og løsninger for gulv, vegg og skrivebord. Next level design AS bistår med rådgivning og beregninger innenfor akustikk for å sikre optimale lydforhold i ulike kontormiljøer. Se mer på nextlevel-design.no

51


ERGONOMI

GI ARBEIDSPLASSEN ET LØFT! Skjermarmer fra Space frigjør bordplass, gir optimal plassutnyttelse og god ergonomi. Løsningen er fleksibel og egner seg for både en sittende og stående arbeidsposisjon. Med Space origo systemet (sentrert feste) kan man ha opptil 6 fleksible skjermer uten at det går utover plassen på arbeidsbordet!

Last ned brosjyre og les mer på www.ergospace.no/nedlastninger

52


Musearm, ryggplager og stiv nakke? Her har vi et utvalg av forebyggende produkter.

ERGONOMI

ERGONOMI VED SKRIVEBORDET

Kondator Optapad Ergonomisk Mus Sort/Sølv USB

Kontour fra Chief

En serie oppheng for full fleksibilitet, med fingertipbevegelse og skjuling av kabler. Stort utvalg for flerskjerm og farger.

Kondator Ergozone Ståmatte

En myk og dempende ståmatte som minsker belastningen betraktelig på føttene. Matten er 45 x 60 x 1,4 cm.

Kondator Korsryggstøtte

· Forebygger og reduserer ryggsmerter i nedre del av ryggen · Skumpute · Lendge 370 mm, høyde 200 mm, dybde 55 mm

Kondator Musematte Comfort Gel

Comfort oppfyller kravene for riktig ergonomi ved mye bruk av tastatur og mus. En gelefylt støtte tilpasser seg håndeddet.

Kondator Fotstøtte 50-90 mm

Justerbar. En god fotstøtte må alltid gi en stabil støtte for føttene, uavhengig av deres høyde og posisjon i arbeidsstolen.

Kondator Mus Wow Gripmouse USB Ergonomisk 5 knapper scrollhjul

53


ERGONOMI

JOBBER DU MYE FORAN SKJERMEN?

Mousetrapper 2.0 lindrer og forebygger belastningsskader relatert til databruk! Jobb i en ergonomisk arbeidsstilling med armene tett inntil kroppen og hendene nære tastaturet. Tilpass knappene på Mousetrapperen etter dine behov med MTKeys! Last ned gratis på www.mousetrapper.no Mousetrapper 2.0 finnes i 2 versjoner (blå og hvite detaljer).

ERGONOMI ER LØNNSOMT Løsningen på musesyke er rett framfor deg. Den tradisjonelle datamusen tvinger deg til å bruke armer, rygg, skuldre, nakke, hender og håndledd for å utføre en veldig enkel oppgave: Flytte markøren rundt på dataskjermen. Dette er grunnen til mange problemer, fra musesyke til gjentatte belastningsskader. RollerMouse er et ergonomisk alternativ til musen og er plassert rett foran tastaturet.

RollerMouse RED/RED plus

Prøv gratis i 14 dager og opplev forskjellen med RollerMouse.

Med RollerMouse sitter du automatisk i en ergonomisk stilling og du jobber med begge hendene rett foran kroppen. Du trenger ikke lenger å strekke deg, endre sitte-stilling eller vri deg for å gripe, klikke og styre musen. Du skaper variasjon ved å arbeide med begge hendene rett framfor deg og du sparer nakke, rygg, skuldre og håndledd for unødige bevegelser.

Balance Keyboard RollerMouse RED max

RollerMouse Red max er en kombinasjon av den elegante RollerMouse Red og den ergonomiske underarmstøtten ArmSupport Red. ArmSupport Red sørger for at overkroppen forblir i riktig stilling når du jobber ved datamaskinen. Dette bidrar til å forebygge nakke- og skulderproblemer.

54

Balance Keyboard er spesielt designet for å passe til RollerMouse Red, Red plus og Free3. Balance Keyboard hjelper deg til å holde hendene i perfekt posisjon for behagelig og effektivt arbeid.


ARKIVERING & LAGER­UTSTYR Inventum har leverandører med markedets bredeste sortiment innen arkivløsninger og et stort utvalg innen sikkerhetsløsninger. Slik kan vi dekke våre kunders behov for oppbevaring. De stilrene og klassiske arkivsystemene varierer i størrelse, design og låstyper, alt etter kundens behov.


ARKIVERING & LAGERUTSTYR

FOSSAFE SIKKER OPPBEVARING Fossafe leverer alt fra tradisjonell oppbevaring og arkiv til verdiskap for kontanter og verdier, reolsystemer og garderobeinnredning. Også PC-skap, Ipad-skap og mobilskap.

Brannsikret arkivskap Sørg for at dine viktige dokumenter er sikret i tilfelle brann.

Tegningsskap

Vi leverer tegningsskap i stål. A0 og A1 med 5 el. 10 skuffer.

Brannsikret dokumentkskap

Brannsikrede dørskap i ulike modeller og størrelser.

Innbrudds­ forsinkende skap

«Hotellsafe» med el. kodelås.

PC-skap

PC-skap med 10 rom i høyden. Strømuttak for lading av PC.

iPad-skap

iPad skap med strømuttak for lading.

Mobilskap

Rom for oppbevaring av mobiltelefoner og andre små ting. Std. Farge er RAL7035.

Reoler og garderober

Kontorskap i stål

Vi leverer reoler, både faste og mobile. Samt garderobeskap og garderobeinnredning.

Nøkkelskap

Nøkkelskap med el. kodelås, med 50 kroker.

Verdiskap

FG-godkjente verdiskap for kontanter og andre verdiskaker.

56

Bisley kontorskap for permer, mapper, esker, rekvisita etc.


Vi påstår: Alle har et lager som kan utnyttes og/eller organiseres bedre – god plassutnyttelse er god økonomi! La oss hjelpe deg med å tegne et forslag! Med over 35 års erfaring i å hjelpe våre kunder med å holde orden på lageret, har vi kunnskapen og produktene som skal til for å løse alle utfordringer. Norsk ekspertise – Tysk kvalitet

PC- & DATAUTSTYR

FÅ ORDEN PÅ LAGRET

Modulbasert småvarereol Dybde: 30 cm til 80 cm Bredde: 100 cm til 130 cm Høyde: 230 cm til 300 cm

Pallereol

Tilpasses kundens behov.

Pakkedisk

Inkludert skjæreaggregat. Kommer i to bredder 160 cm og 200 cm.

57


PC- & DATAUTSTYR

PC- & DATAUTSTYR Vårt utvalg av produkter dekker maskiner og programvare for standard kontorbruk, og bruk med spesielt omfattende krav til funksjonalitet og sikkerhet. Vi har valgt Lenovo som hovedleverandør fordi de har markedets mest driftssikre maskiner og fordi selskapet er gode på både innovasjon og brukervennlighet. Vi tilbyr en rekke datautstyr som kabler, PC- og nettverkskomponenter, ekstra skjermer, lagringsmedia, bærevesker, og komplette sortimenter fra de store programvarehusene.

OPTIMAL BESKYTTELSE AV DINE DATA Kryptering av dokumenter – beskytt dine data mot hacking! Dette er den perfekte løsningen for deg som har behov for å transportere data. F. eks. mellom kontoret og eksterne m ­ øtesteder, mellom kontoret og hjemmet, og på reiser. Hiddn-produktene gir 100 % beskyttelse av dine sensitive data. Datakriminalitet øker, og minne­ brikker og harddisker kommer stadig på avveie ved at de blir mistet eller stjålet. Se for deg senarioet om du skulle miste en minnebrikke eller disk med viktig, konfidensielt innhold. Dette kan medføre store og alvorlige problemer, både for private selskaper, offentlig sektor og for privatpersoner. hiddn coCrypt flash drive og hiddn Encrypt USB disk vil beskytte deg mot alt dette, da brikken og disken vil være helt umulig for andre å dekryptere. Både brikken og disken er, som de eneste, godkjent av NSM (Nasjonal sikkerhetsmyndighet).

hiddn coCrypt USB flash drive

hiddn Encrypted USB disk

58


Cobalt

Ryggsekk til 16 tommers/ 41 cm bærbar PC.

Pegasus

Ryggsekk til 17 tommers/ 43 cm bærbar PC.

Granada

Trilleveske til 17 tommers/ 43 cm bærbar PC.

Ana

PC- & DATAUTSTYR

WENGER – SVEITSISK KVALITETS­ PRODUKTER FOR BUSINESS CLASS

Legacy

Stor dameveske til 15,6 Veske til tommers/40 cm bærbar PC 16 tommers/ med nettbrett/nettleser. 41 cm bærbar PC.

POWERCUBE Smarte strømkuber som kan plugges sammen og har USB-porter for lading av mobilen eller nettbrettet. Vinner av design-konkurransen 2014. Finnes i 4 forskjellige modeller: PowerCube Original, PowerCube Original USB, PowerCube Forlenget, PowerCube Forlenget USB POWERCBE Original USB Inkludert 4 strømutganger pluss 2 USB-tilkobling.

POWERCBE Forlenget USB

Den mest komplette versjon av PowerCube. I tillegg til 4 strømutganger og 2 USB har du 1,5 meter ledning og en spesiell dokking­stasjon for å plassere PowerCube på skrivebordet.

POWERCUBE PowerBar

Moderne design. 2 smale stikkon­ takter, 2 USB-porter, 1,5 m kabel, monteringsbrakett og barnesikring.

APPLE TILBEHØR Apple kabel

APPLE Lightning to USB Cable, 1 meter.

Apple Earpod

APPLE EarPods w. Remote & Mic.

Apple kabel

APPLE Lightning to USB Cable, 2 meter.

Apple Adapter APPLE 5W USB Power Adapter.

59


PC- & DATAUTSTYR

LENOVO – EKSEPSJONELL BREDDE, KVALITET OG SLITESTYRKE

Lenovo Miix 720

Ultralett, tynt og stilig konvertibelt 12’’nettbrett med fleksibel bakstøtte og nok ytelse til at du raskt blir ferdig med oppgavene dine. Opptil 7. generasjons Intel® Core™ i7-prosessor, QHD skjerm, 16GB minne og 1TB PCIe harddisk. · Windows 10 Pro · 12’’ QHD+-skjerm (2800 x 1920) · Opptil 16 GB minne · Opptil 1 TB PCIe-SDD · Intel® HD Graphics 520 **Opptil 8 timers batteritid 802.11ac Wi-Fi, Bluetooth® 4.0.

60

Lenovo Thinkpad X1 Carbon

X1 Carbon har et forsterket chassis med karbonfiber, og den er akkurat like holdbar som forgjengerne. Den er mindre enn tidligere modeller og er den letteste, tynneste X1 Carbon noensinne. På tross av dette har den mer kraft en noen gang før. Windows 10 Pro, 7. generasjons Intel® Core™-prosessorer, lynrask Thunderbolt 3-teknologi og en 14” Quad- HD-skjerm. Alt dette, samtidig som den tradisjonen tro har ThinkPad og god støtte.

Lenovo TP 13

ThinkPad 13 skaper den perfekte balanse mellom mobilitet og produktivitet for både profesjonelle, studenter og lærere. Den er bygget til å takle 12 holdbarhetstester i militærklassen, så den kan klare oppgavene i bestyrelserommet og klasseværelset – samtidig er den ultralett og har et batteri som holder hele dagen. Opp til i7, 16GB DDR 4 minne, 240GB harddisk, FHD skjerm, og med en startvekt på kun 1.4 kg.


KONTOR­MATERIELL Kontor- og datarekvisita er en varegruppe som inkluderer alt fra permer og binders, til mer b ­ ehovsrettet utstyr som tavler, håndholdte ­skannere og merkemaskiner. I tillegg fører vi k ­ opipapir, renholds­produkter og tørkepapir som kan bestilles på vår netthandel. Vårt utvalg dekker de fleste behov både med hensyn til kvalitet og pris.


KONTORMATERIELL

ALT AV RENHOLDSUTSTYR! Katrin dispensere

Taski renholdsvogn

Kjente merkevarer på renhold og mykpapir

62


...ETIKETTER OG VISITTKORT Quick&Clean™ Visittkort. Skriv ut i nøyaktig det antallet du har bruk for. Vent ikke på trykkeren. Med helt skarpe kanter

100 % dekkende etiketter, perfekt til gjenbruk av konvolutter og kasser

KONTORMATERIELL

®

Fryseetiketter som tåler temperaturer fra -50° til +70° perfekt til dypfrosne varer

QuickPEEL™ etiketter, til brev og konvolutter. Med funksjon som gjør det enklere å ta av bakarket

Etiketter til håndskriving, perfekt til enkel merking

Ekstra holdbare etiketter, som tåler fukt, kulde og varme

Se oversikt over alle formater på www.inventumkjeden.no/avery

Design og skriv ut på avery.eu

ABSOLUTT ALT INNEN KONTORREKVISITA Alt på ett sted!

63


KONTORMATERIELL

LEDENDE LEVERANDØR AV STEMPLER OG DISPLAY I NORGE Colop – vi tar ansvar

GREEN LINE produktene er laget hovedsakelig av resirkulerte materialer. Minimum mellom 75 og 80 % resirkulert plast er anvendt.

· Enkeltsidig LED lysramme · Dobbeltsidig LED lystårn

SHOEMATIC Shoematic-maskin

64

Alt av gatebukker i alle størrelser og mange farger.

Bedre innemiljø og MYE enklere! Shoematic-plast

· Brosjyrestativ for 8x A4 · iPAD holder


KONTORMATERIELL

ET BREDT SORTIMENT AV KVALITETS­ PAPIR – LEVERT AV IGEPA!

Virtually Indestructible Paper by

· Et syntetisk «Allværspapir», vannbestandig og rivesikkert. · Et Premiumprodukt for alle typer laserprintere.

HAR BEDRIFTEN DIN OPPDATERT FØRSTEHJELPSUTSTYR? Førstehjelpskoffert – til enhver arbeidsplass

Rikt innhold – leveres med brakett for montering på vegg. Tydelig merket i refleks som gjør det lett å finne. Det følger med et enkelt og instruerende førstehjelpshefte.

Markedslederen i Norge, hjertestarteren HeartSine Samaritan PAD350P

Hjertestarter Pad 350 Hjertestarteren kan leveres med kurs til store og små bedrifter landet over.

Rotaid Swift

Skap til hjertestarter. TYDELIG, enkel og sikker innendørs oppbevaring av hjertestarter. Fleksibel innredning – passer alle hjertestartere. Utviklet for kontorlandskap. Mål: H43,5 x B36,6 x D21,1 cm. Vekt: 4,5 kg.

Salvequick Plasterautomater og Plaster

Et komplett og brukervennlig system. Plastrene finnes alltid på plass, klare til bruk. Refillene er låst fast, hvilket forhindrer svinn.

65


KASSAAPPARATER & POS

KASSA­ APPARATER & POS

Det å velge riktig kassasystem er viktig for ­ effektiv drift. Derfor leverer vi en rekke løsninger tilpasset kundenes ulike behov. Vi leve­rer komplette butikk­datasystemer til­rettelagt for bedrifter som ønsker å ha full kontroll og oversikt, samt systemer med et bredt utvalg av funksjoner innenfor lagerstyring, rapportering, fakturering, kunde­databaser, og integrering mot ulike regnskapssystemer.

OMEGA ER KASSALØSNINGEN FOR ENHVER BEDRIFT! BRUK TIDEN PÅ DET SOM ER GØY La kassasystemet ta seg av resten

Velvære Fleksible løsninger for alle typer salonger.

FULL STYRING PÅ BUTIKKEN

Smarte kassaløsninger som gir deg full oversikt.

Detalj- og faghandel Enkel bruk – Mange muligheter.

UNNGÅ TREG SERVERING

Ventende gjester er ofte ikke de mest fornøyde...

Servering Effektive og enkle kassaløsninger for servingsbransjen.

UNNGÅ KØ I KASSA Sultne folk er ofte ikke de mest tålmodige...

Kantine Effektive kassaløsninger for skolekantiner, bedriftskantiner og kantiner i offentlige virksomheter. For flere produkter og mer informasjon, se www.finnclausen.no

66


KASSASYSTEMLOVA! Når? Nå!

Alle kasser som tas i bruk må følge loven og stå på Skatteetatens web-side. www.skatteetaten.no/kassasystemliste Kassasystemlova er vedtatt og har trådt i kraft fra og med 2017. Alle som har kasser fra før 2017 må tilpasse seg loven med en oppgradering eller ombytte innen utgangen av 2018.

Hvorfor?

· Myndighetenes formål med det nye regelverket er å redusere omfanget av svart økonomi i bransjer med kontantsalg og bedre konkurransevilkårene.

Hvem?

· Bokføringspliktige må ha et godkjent kassasystem fra 1. januar 2019. · Alle kassasystem som tas i bruk fra 1. januar 2017 skal tilfredsstille kravene. Hva betyr dette for meg som bruker et kassaapparat? · Et kassaapparat du har fra 2016 eller før, som fulgte reglene i 2016, kan brukes slik det står til desember 2018. · Senest desember 2018 må et slikt kassaapparat oppgraderes til å følge Kassasystemlova eller byttes med ett som gjør det. Det må også da stå på Skatteetatens liste.

KASSAAPPARATER & POS

Kassasystemer Følger Kassasystemlova – For alle bransjer – Alle prisklasser

Omega og Sam4s kan bestilles klare for loven i dag! Be oss om tilbud!

SAM4S OG OMEGA KASSASYSTEM ER KOMPLETTE KASSASYSTEM SOM LEVERES KLAR TIL BRUK! Omega Style

Omega Splash

Stilren, diskré og pen utførelse som passer hos den aller mest kresne. Skjerm, skriver og kassaskuff kommer i hvit høyglans eller sort matt. Mulighet for blant annet personallister, grafisk bordkart, bord og romfunksjon, tilkobling til vekt, kundekonto, strekkodeleser, lager, kortlesere, kjøkkenskriver og PC på bakrommet. Komplett pakke, 15’’ true flat skjerm, skriver, skuff, programvare og klar til bruk. Vifteløs. Høy driftssikkerhet! Enkel i bruk!

Kompakt lukket enhet som tåler direkte søl og sprut med væsker, i en pen utførelse og med nok kraft. Mulighet for blant annet personallister, grafisk bordkart, bord og romfunksjon, tilkobling til vekt, kundekonto, strekkodeleser, lager, kortlesere, kjøkkenskriver og PC på bakrommet. Komplett pakke, 15’’ true flat sprutsikret skjerm (IP64), skriver, skuff, programvare og klar til bruk. Vifteløs. Høy driftssikkerhet! Enkel i bruk!

Omega Basic

Omega Lite

Kompakt kassasystem som dekker behovet hos de fleste. Mulighet for blant annet personallister, grafisk bordkart, bord og romfunksjon, tilkobling til vekt, kundekonto, strekkodeleser, lager, kortlesere, kjøkkenskriver og PC på bakrommet. Komplett pakke 15’’ skjerm, skriver, skuff, programvare og klar til bruk. Vifteløs. Høy driftssikkerhet! Enkel i bruk!

Sam4s NR-510

60 varetaster. Integrert skriver, kundedisplay og skuff. Oversiktlig 6 linjers skjerm. Mulighet for blant annet tilkobling til vekt, strekkodeleser, lager, kort— leser, kjøkkenskriver og PC på bakrommet. Vifteløs. Høy driftssikkerhet! Enkel i bruk!

Komplett pakke 9,7’’ skjerm, integrert skriver, integrert kundedisplay, skuff, program­ vare og klar til bruk. Mulighet for blant annet bordfunksjon, strekkodeleser, tilkobling til kortleser, kjøkkenskriver og PC på bakrommet. Minimalt med mekaniske komponenter. Vifteløs. Høy driftssikkerhet! Enkel i bruk!

Sam4s ER-265EJ

18 varetaster. Integrert skriver, kundedisplay og skuff. Mulighet for blant annet tilkobling til vekt, strekkodeleser, lager, kortleser, kjøkkenskriver og PC på bakrommet. Vifteløs. Høy driftssikkerhet! Enkel i bruk!

67


HOVEDKONTOR INVENTUM AS Ole Deviksvei 44 Postboks 285 Alnabru 0614 OSLO Tlf.: 23 18 20 00, Faks: 23 18 20 05 www.inventumkjeden.no post@inventumkjeden.no

TROMSØ BARDUFOSS

www.inventumkjeden.no

HARSTAD SORTLAND NARVIK

OSLO INVENTUM KONTOR Ole Deviksvei 44, Postboks 220 Leirdal 1011 OSLO, 23 18 20 00, post.oslo@inventumkjeden.no, www.inventum-kontor.no

BODØ

MO I RANA

ROGALAND INVENTUM DAKON Gamle Forusveg 25, 4033 stavanger, 51 90 61 00, post.dakon@inventumkjeden.no, www. dakon.no

MOSJØEN

BRØNNØYSUND

INVENTUM ROGALAND, TRE OG STÅL AS Langflåtveien 33, 4017 stavanger, 51 88 46 50, post.rogaland@inventumkjeden.no, www.treogstal.no KRISTIANSUND ÅLESUND MÅLØY FØRDE VOSS BERGEN

NORDFJORDEID HORNINDAL

TRYSIL

FAGERNES HAMAR GJØVIK

INVENTUM KONTORPUNKT HORNINDAL Grodås, 6763 HORNINDAL, 57 87 95 30, post.hornindal@inventumkjeden.no, www.hrkontor.no

JAREN HØNEFOSS

JESSHEIM OSLO DRAMMEN ASKIM SKIEN

STAVANGER

INVENTUM KONTORPUNKT MÅLØY Sjøgata, 6700 MÅLØY, 57 85 20 72, post.maloy@inventumkjeden.no, www.hrkontor.no

SANDEFJORD ARENDAL KRISTIANSAND

AKERSHUS INVENTUM ROMERIKE KONTORSERVICE Industrivegen 4, 2069 JESSHEIM, 63 97 06 60, post.romerike@inventumkjeden.no www.inventumkjeden.no INVENTUM KONTOR Ole Deviksvei 44, Postboks 220 Leirdal 1011 OSLO, 23 18 20 00, post.oslo@inventumkjeden.no, www.inventum-kontor.no AUST-AGDER INVENTUM SØR, P. M. DANIELSEN KONTORUTSTYR Åsbieveien 5 Stoa, Postboks 1666, 4857 ARENDAL, 37 07 60 00, post.arendal@inventumkjeden.no www.inventumsor.no HEDMARK INVENTUM TRYSIL KONTOR & DATA Storveien 41, 2420 TRYSIL, 03749, post.trysil@inventumkjeden.no, www.kontorogdata.no HORDALAND INVENTUM VOSS KONTOR FORUM Strandavegen 3, 5705 VOSS, 56 52 33 00, post.voss@inventumkjeden.no, www.vkf.no MØRE OG ROMSDAL INVENTUM NORDMØRE Verkstedveien 2B, 6517 KRISTIANSUND, 40 00 67 89, post.kristiansund@inventumkjeden.no, www.inventum-nm.no

SOGN OG FJORDANE INVENTUM KONTORPUNKT NORDFJORDEID Gjerdevegen 8, 6770 NORDFJORDEID, 57 86 15 11, post.nordfjordeid@inventumkjeden.no, www.hrkontor.no

INVENTUM KONTORTEKNIKK Furelia 18, 6800 FØRDE, 57 82 00 56, post.forde@inventumkjeden.no, www.kontorteknikk.as INVENTUM KONTORPARTNER-MØRE Borgundfjordvegen 116, 6017 ÅLESUND, 45 80 73 88 , post.alesund@inventumkjeden.no, www.kontorpartnermore.no NORDLAND INVENTUM KONTOR – FORUM Torgnesveien 1, Postboks 324, 8901 BRØNNØYSUND, 75 02 33 88, post.bronnoysund@inventumkjeden.no, www.kontorforum.no INVENTUM KONTOR – FORUM Fearnleysgt. 27, Postboks 488, 8651 MOSJØEN, 75 17 61 00, post.mosjoen@inventumkjeden.no, www.kontorforum.no INVENTUM RTD Rundingen, Postboks 458, 8601 MO I RANA, 75 12 10 00, post.mo@inventumkjeden.no, www.inventumrtd.no INVENTUM BODØ KONTORSENTER Terminalveien 10, Postboks 1244, 8001 BODØ, 75 50 74 40, post.bodo@inventumkjeden.no, www.bodokontorsenter.no INVENTUM VESTERÅLEN KONTORSENTER Torget 8, Postboks 333, 8401 SORTLAND, 76 11 10 10, post.sortland@inventumkjeden.no, www.vks.as OPPLAND INVENTUM ØST Jernbanegaten 2, Postboks 1263, 2806 GJØVIK, 07 110, post.gjovik@inventumkjeden.no, www.inv.as

TROMS INVENTUM COPYSAFE Seljestadveien 58, 9406 HARSTAD, 77 00 24 40, post.harstad@inventumkjeden.no, www.copysafe.no INVENTUM KONTORDESIGN Heggelia, 9326 BARDUFOSS, 77 83 24 00 post.bardufoss@inventumkjeden.no www.kontordesign.no INVENTUM TROMSØ Sildreveien 4, Postboks 2203, 9268 TROMSØ (ny adresse fra oktober 2016: Alkeveien 9a), 77 60 25 50, post.tromso@inventumkjeden.no, www.kontor.as VEST-AGDER INVENTUM SØR. P. M. DANIELSEN KONTORUTSTYR Buråsen 20, bygg A, 4636 Kristiansand, 38 01 93 00, post.kristiansand@inventumkjeden.no, www.inventumsor.no VESTFOLD INVENTUM KONTOR & KAFFE Kastetskogen 53, 3236 Sandefjord, 48 48 20 50, post.sandefjord@inventumkjeden.no, www.inventumkjeden.no ØSTFOLD INVENTUM KEY KRISTIANSEN KONTOR-SERVICE Dr Randers gate 5, 1830 askim, 69 88 45 20, post.askim@inventumkjeden.no, www.kontor-service.no

68