Page 1

Nr. 4 // oktober 2009

VI HAR ALT TIL MØTEROMMET DITT!

CASIO projektor side 14

SCAN SØRLIE møbler side 11

NASHUATEC MPC2800 side 13

HEG Soho 2 led side 19

B-blad

Avsender: Boks 26 Ellingsrud, 1006 Oslo


SE HVA VI HAR TIL MØTEROMMET! MØBLER OG INTERIØR //

Side 3-6

Møbler Møbler til møterommet ditt fra Inventum. Vi møblerer alle typer møterom fra det lille enkle stillerommet, til konferanserommet for de store anledninger. Såvel fleksible løsninger som kinooppsett. Spør oss, vi gir deg gode tilbud på den løsningen som passer best for ditt behov - i likhet med møbler til kontoret, resepsjonen og foajeen.

Møbler Touch gruppe fra Scan Sørlie

DATA-AUDIO-VIDEO //

Vann Drikkevannsløsninger spesielt tilpasset offentlige miljøer. Rent og hygienisk, med god smak. Vann er selve drivkraften for mennesker i en travel og krevende hverdag. Vi har mange ulike tilbud helt etter behovet – ta kontakt med nærmeste Inventum forhandler.

Vann fra CW42

Side 7-9 og 18 KONTORMASKINER //

Interaktiv tavle Mange velger interaktive whiteboard fordi den effektiviserer presentasjoner, motiverer og aktiviserer publikum, og styrker læringsprosesser. En interaktiv whiteboard skal være enkel å bruke og kombinerer datamaskin, projektor og tavle til en interaktiv enhet. Du kan styre alle typer programvare direkte på tavlen, vise bilder og internettsider eller spille av filmog lydfiler.

Interaktiv tavle Smart Board fra Inter Active

Kan du bruke en datamaskin, kan du også bruke en interaktive whiteboard.

Side 10-15 og 20

Design og layout: Schjærven AS Trykk: 07 Gruppen

41

Ø M E R KE T ILJ

Trykkeri

37

9

M

2

REKVISITA OG TILBEHØR //

Side 16, 17 og 19

Inventum nr. 4 2009 Tema: Møterommet

Et trykkeri som produserer en svanemerket trykksak, oppfyller Nordisk Miljømerkings krav til valg av blant annet papirråvare, kjemikalier, løsningsmidler og fargestoffer


PROFESJONELLE MØTER RUNDT PROFESJONELLE BORD

Møbler fra Scan Sørlie AS er et naturlige valg til ditt møterom - i likhet med møbler til kontor, resepsjon og foajeer. Scan Sørlie leverer et stort spekter møtebord i alle prisklasser.

Vi tilp asser og lag er det bo rdet so m er perfek t nettop for p ditt møter om!

Ta kontakt med din nærmeste Inventumforhandler og legg fram behovet. VI LØSER DET.

Se flere eksempler på tidligere prosjekter på produsentens webside: www.scansorlie.no klikk på fanen “tegneprogram”. 3


VI HAR STOLEN TIL DITT MØTEROM RH

ambio visit

Under lange forelesninger og konferanser fortjener man å sitte godt. I RH AmbioVisit har vi bygget inn de viktigste punktene fra vår filosofi om ergonomi. Den aktive vippefunksjonen på sete og rygg tillater bevegelse og variasjon i sittestillingen og bidrar til at du holder deg mer opplagt under møtet. Den slanke ryggstøtten gir full bevegelsesfrihet for armene og er avpasset slik at du får god støtte i korsryggen.

FLEKSIBEL KVALITETSARKIVERING Fleksibel oppbevaring til ett hvert møterom, kontor eller der du måtte ønske.

4

STORT SORTIMENT AV TILBEHØR.


RH

ambio session

RH Ambio Session gjør at lange møter virker kortere. Stolen er designet for å gi plass til god bevegelse i sittestillingen. Alle vet hvor vanskelig det er å måtte sitte stille i lange perioder. RH Ambio Session har en gyngefunksjon som tillater en variert og åpen sittestilling. Gyngefunksjonen kan låses i fem forskjellige stillinger. Hardheten stilles enkelt inn etter høyde og vekt. Den gode sittekomforten bidrar til at du sitter behagelig selv når møtene trekker ut.

Stoff og stopning

Stoffet i sitteputen er i ull og har derfor meget gode ventilerende og fuktabsorberende egenskaper. Stoffet har også den egenskapen at vann eller væske preller av. Stoffet er dessuten antistatisk og flammesikkert. Ull er et naturmateriale og er miljøvennlig. Kraftig og slitesterk – RH Ambio Visit holder seg pen lenger. Stopningen består av kaldskum som gir meget god støtte.

RH

ambio session

RH Ambio Forum er et bord for alle typer møter – inspirert av formene hos stolserien RH Ambio. Dette er et kraftfullt bord som kombinerer den sjenerøse bordplaten med høy finish, og den passer like godt i konferanserommet som i styrerommet. Den mest behagelige og elegante løsningen får du når RH Ambio Forum kombineres med møtestolen RH Ambio Session. Takket være det stødige benstativet i stål er RH Ambio Forum meget stabilt, og bordplaten i MDF med melamin overflate tåler det meste. RH Ambio Forum tåler alt fra de mer høytidelige møtene til intensive workshops og varme kaffekopper. Bordplaten leveres enten i diskret antrasittgrått eller minimalistisk hvitt.

FUMAC

reoler og skap

19 mm reoler og skap i bøk og lønn. Kraftig 8 mm tykk bakkledning i alle modeller som også fungerer som romdeler. De åpne reolene kan innrettes individuelt etter behov. Ved behov kan du kjøpe ekstra tilbehør uten å måtte kjøpe helt nye reoler. Reolene på bildet er i ekte lønn finer.

FRA KR

1.108,i bøk.

5


TECRA MODELLENE Toshiba sine flaggskip! Alle Toshiba Tecra maskinene er 100% egenprodusert som gir ypperste kvalitet! Dette er Toshiba sitt beste produkt og Toshiba har i tillegg minst feil på bærbare PCer i hele bransjen! (JA, VI TØR Å SI DET!) Med en Tecra modell kan du være sikker på at din PC er beskyttet på best mulig måte. Eksempler på dette er: • sølesikkert tastatur inntil 100cl • støtsikker harddisk som merker vibrasjoner og fall • komponentene er beskyttet med en ekstra støtsikker membran • harddisken kan krypteres • BIOS kan sikres med eget passord • PCen overvåkes konstant av Toshiba PC Health Monitor som tar vare på ytelse vs. strømforbruk. Med en Toshiba Tecra får du da sannsynligvis den sikreste PCen på både softwaresiden og på hardwaresiden. For de fleste er dette mer viktig enn størrelsen på harddisken eller antall RAM brikker.

fra

4.990,TA ET VALG! HVA BETYR HELSA FOR DEG? Med en liten investering i et elektr.hev/senk kontorbord vil du kunne få en langt bedre opplevelse av jobbdagen din. Varier arbeidstillingen gjennom dagen, så vil du slippe langvarige statiske posisjoner, og din helsesituasjon vil føles langt bedre. Valget er ditt!

ERGOLIFT 500 3-søyle Elektrisk hev/senk.

ERGOLIFT 500 2-søyle Elektrisk hev/senk.

6


eBeam Interaktiv tavle

Perfekt til møterommet: Kombinert whiteboard og interaktiv tavle. Norsk produsent. eBeam programvare skreddersydd for næringslivet med blant annet funksjonalitet for fjernkonferanse. Leveres med matt eller blank whiteboard, begge med 30 års garanti.

SMARTBOARD MED PROJEKTORLØSNING

Integr e projek rt torløsnin g

Skal du ha en interaktiv tavle? Lurer du på hvilken? Universitetene i Oslo, Bergen, Trondheim og Tromsø har standardisert på SMART Board. Kontakt nærmeste Inventum butikk for å finne ut hvorfor!

7


EPSON

EMP-83 H

Direkte tilkopling til bedriftens nettverk, flere tilkoplingsmuligheter gir deg tilgang til flere kilder samtidig, ideell til takmontering, 2200 Ansilumen, lampelevetid 4000timer, direkte av og pĂĽ funksjon.

4.694,SONY

PCS-XG80

Full HD videokonferansesystem.

VI HAR LĂ˜SNINGENE TIL DITT KONFERANSEROM! 8


SONY

FWDS42H1/FWDS47H1

SONY

GXDL52H1

SONY

VPL-MX25

SONY

VPL-DX15

42” og 47” LCD skjermer i Full HD (1290x1080) oppløsning. Tynne kanter sørger for plassbesparelse og et estetisk utseende, og Full HD oppløsning gir imponerende bildekvalitet. Passer perfekt med Sony videokonferanse!

52” LCD skjerm i Full HD (1920x1080) oppløsning. Robust skjerm for informasjonsvisning/digital signage og videokonferanse.

Bærbar projektor på kun 1,7 kg, med mulighet for trådløs tilkobling og direkte visning fra USB minnepenn! 2500 ansi lumens lysstyrke og XGA (1024x768) oppløsning.

Mobil bordmodell på 2,1 kg. Mulighet for trådløs tilkobling og direkte visning fra USB minnepenn! 3000 ansi lumens lysstyrke og XGA (1024x768) oppløsning.

9


EFFEKTIVISERINGSMASKIN konvoluttering - makulering - frankering

! t e h Ny Badgy

nte r å pri v. o f n e g l Løsnin plastkort se e din

BADGY

Alt-i-en løsning

Gi dine plastkort sin egen utforming og print dem selv på 1-2-3. Badgy pakken består av: • en printer for plastkort • en programvare for design av dine kort • ett fargebånd og 100 plastkort • Gratis adgang til bibliotek med kortmaler på www.badgy.com Enkel håndtering Badgy fungerer som en printer. Enkel å installere, enkel i bruk! Utskrift på 1-2-3 Du kan personliggjøre dine kort på et par sekunder og du skriver dem ut individuelt, eller flere samtidig. Rimelig Lav kostnad per kort En løsning, mange bruksområder

Leiepris fra 269,-

IJ-25

Effektiv frankering uten frimerke. Spar penger.

Med en Neopost IJ-25 frankeringsløsning, får du: • Reduserte kostnader på all din porto • Automatisk datoinnstilling • Alltid korrekt porto • Moderne teknologi som erstatter frimerker • Enkel oppgradering av postens portotakster • Den mest effektive maskinen i sitt segment

Leiepris fra 199,-

NEOPOST IJ-35 Vokser med dine behov

Med en Neopost IJ-35 frankeringsløsning, får du: • Reduserte kostnader på all din porto • Enkel oppgradering av postens portotakster • Automatisk datoinnstilling • Alltid korrekt porto • Hastighet på opp til 60 brev per minutt • En maskin som kan vokse med din vekst • Innebygget etikettdispenser

Leiepris fra 499,-

10

IJ-45

Effektiv frankering

Med en Neopost IJ-45 frankeringsløsning, får du: • Reduserte kostnader på all din porto • Raskt frankert store mengder post opp til 90 brev i minuttet • Enkel oppgradering av postens portotakster • Automatisk datoinnstilling • Tilpasset din post med logo, slagord eller meldinger på konvolutten

Leiepris fra 969,-


NENE IDEAL • • • • • •

SI-30

Tar jobben andre helst ikke vil ha

Minst 10 ganger raskere enn for hånd. Perfekt til fakturering, salgsbrev, lønninger og DM-er. Volum fra 80 til 600 brev pr uke. Øk salget og spar enda mer penger ved å sende flyveblad med dine fakturaer, purringer osv. Frigjør tid og spar penger på automatisk pakking og klebing av konvoluttene. En meget effektiv konvolutteringsmaskin i sitt segment. Du trenger bare å pakke 10 brev per dag for å oppnå lønnsomt.

Leiepris fra 699,-

Business Machines 2360

Fem års garanti på skjæreverket SPS - sikkerhetsklaff over skjæreverktøy Solid kabinett i tre Tar liten plass Stillegående Kabinett på hjul

Automatisk start og stopp. Maskinen tåler stifter og binders. SPS sikkerhet system, som forhindrer deg i å sette fingrene i skjæreverket. Dør for enkel tømming av full avfallsbeholder. Varsling med lyssignal når maskinen må tømmes. Velg mellom strimmel eller cross/ cut. Cross/Cut gir bedre sikkerhet og betydelig mindre avfall. Våre makuleringsmaskiner er produsert av IDEAL – Europas ledende produsent innen makulering. IDEAL har overlegen styrke og er ledene når det gjelder kvalitet og funksjon.

Ved kjøp av konvolutteri ngsmaskin i kam panjeperioden får du 3000 stk C5 nøytrale highspeed vinduskonvo lutter gratis!

DS-62

Høy effektivitet til lav pris

Meget brukervennlig. Load N Go systemet kontrollerer papir- og konvoluttstørrelser. Enklere kan det ikke bli. Neopost er den eneste produsenten som har dette systemet. Maskinen er så stillegående at den kan stå i kontormiljø uten å forstyrre. DS-62 består av tre modeller, som dekker de fleste behov for små og mellomstore bedrifter. Kostnadseffektivt fra under 300 brev pr uke.

Leiepris fra 1.490,IDEAL Business Machines 2604

IJ-70

IJ-110

Store volumer

Med en Neopost IJ-70 frankeringsløsning, får du: • Reduserte kostnader på all din porto • Hastighet opp til 150 brev i minuttet • Automatisk datoinnstilling • Mulighet for inn til 50 avdelingsrapporter • Opp til 16mm tykkelse på konvolutt

Leiepris fra 1.379,Alle leiepriser er ekskl. mva, basert på 5 års avtale forutsatt kredittgodkjennelse.

For postsentre med mye post

Med en Neopost IJ-110 frankeringsløsning, får du: • Reduserte kostnader på all din porto • Maksimal fleksibilitet ved behandling av konvolutter • Stort utvalg av veieutstyr • Berøringsskjermteknologi gjør bruken enkel • Opptil 15000 brev per time dvs 250 brev per minutt • Mat og lim post som er opptil 16mm tykk • Vei post i bevegelse nøyaktig og bruk korrekt porto • Kontrollerer og tildel portoutgifter for opptil 500 avdelingskontoer • Pc-grensesnitt for å spore, analysere og administrere portoutgifter

Leiepris fra 2.990,11

• Fem års garanti på skjæreverket • SPS – unik sikkerhetsklaff over skjæreverket • Easy Switch - angir driftsstatus på maskinen f.eks full avfallsekk • ESM - slår automatisk av stand-by funksjonen etter 1 time • ECC - Antall ark som makuleres vises via LEDS indikator • Alle kutt typer tar CD, DVD, plastkort, binders og stifter Meget stillegående makulator for kontorbruk. Solid maskin med understell i tre. Automatisk start og stopp med fotocelle. Velg mellom strimmel eller Cross/Cut. Avfallskapasitet 100 liter C/C gir bedre sikkerhet og mindre avfall.

Leiepris fra 169,-*

* 4mm strimmel, andre kuttformat på forespørsel. Prisene er eks miljøavgift og frakt

4.880,-*


ØK PRODUKTIVITETEN PÅ KONTORET! Komplett serie av multifunksjonsmaskiner for ditt kontor. Maskinserie med farger og fremtidsrettet teknologi. Alle maskinene har samme kraftige kontroller. Nyhet! Nå med 2 GB minne og 250 GB harddisk.

OCE CS173 Hastighet

Originalformater Papirformater Dupleks Papirmagasin Papirvekter Etterbehandling

OCE CS231 Hastighet

25 sider pr. min i sort/hvit og farge. Første kopi 7,7 sek A6-A3 A5-A3+ 1:2,2:1, 2:2 2x500 tillegg 1x2500 eller 3x500 (totalt 3500) 64 til 271 gm2 Tillegg Stifting, Hulling, Bretting. Hefte, Letter, Tredobbel bretting og innsetting av omslag.

45 sider pr. min i sort/hvit og farge. Første kopi 4,8 sek Originalformater A6-A3 Papirformater A5-A3+ Dupleks 1:2,2:1, 2:2 Papirmagasin standard 2x500 1x1500og 1x1000. Tillegg 1x3000 Papirvekter 64 til 300 gm2 Etterbehandling Tillegg Stifting, Hulling, Bretting. Hefte, Letter, Tredobbel bretting og innsetting av omslag.

OCE CS163 Hastighet

Originalformater Papirformater Dupleks Papirmagasin Papirvekter Etterbehandling

20 sider pr. min i sort/hvit og farge. Første kopi 7,7 sek A6-A3 A5-A3+ 1:2,2:1, 2:2 2x500 tillegg 1x2500 eller 3x500 (totalt 3500) 64 til 271 gm2 Tillegg Stifting, Hulling, Bretting. Hefte, Letter, Tredobbel bretting og innsetting av omslag.

OCE VL5522c Hastighet

55 sider pr. min i sort/hvit 45 sider pr min i farge Første kopi 4,3 sek Originalformater A6-A3 Papirformater A5-A3+ Dupleks 1:2,2:1, 2:2 Papirmagasin standard 2x500 1x1500og 1x1000. Tillegg 1x3000 Papirvekter 64 til 300 gm2 Etterbehandling Tillegg Stifting, Hulling, Bretting. Hefte, Letter, Tredobbel bretting og innsetting av omslag.

12

OCE CS193 Hastighet

Originalformater Papirformater Dupleks Papirmagasin Papirvekter Etterbehandling

OCE VL6522c Hastighet

35 sider pr. min i sort/hvit og farge. Første kopi 5,9 sek A6-A3 A5-A3+ 1:2,2:1, 2:2 2x500 tillegg 1x2500 eller 3x500 (totalt 3500) 64 til 271 gm2 Tillegg Stifting, Hulling, Bretting. Hefte, Letter, Tredobbel bretting og innsetting av omslag.

65 sider pr. min i sort/hvit 50 sider pr min i farge Første kopi 3,9 sek Originalformater A6-A3 Papirformater A5-A3+ Dupleks 1:2,2:1, 2:2 Papirmagasin standard 2x500 1x1500og 1x1000. Tillegg 1x3000 Papirvekter 64 til 300 gm2 Etterbehandling Tillegg Stifting, Hulling, Bretting. Hefte, Letter, Tredobbel bretting og innsetting av omslag.


SLAGKRAFTIG UTSKRIFTSPRODUKSJON I FARGER

NASHUATEC • • • • • • • • • •

MPC2800/ MPC3300 og MPC4000/MPC5000

Alt-i-ett: utskrift, kopiering, skanning, faksing fra èn enhet Samme hastighet i sort/hvitt og farger: 28/33 og 40/50 sider pr. minutt Avansert faksing og funksjoner for distribuering av informasjon Skann til USB Eksepsjonell dokumenthåndtering og etterbehandling Utskriftshastighet på 28/28 & 33/ 33 – og 40/40 & 50/50 sider pr. minutt – samme hastighet i sort/hvitt og farger! Vesentlig forbedret 1.side utskrift. Intel processor – for økt utskriftsprosessering. 1200 x 1200 dpi – for enda bedre utskriftskvalitet. Lengre serviceintervaller – gir enda bedre effektiv oppetid

NASHUATEC

MPc2030AD og MPc2050AD

Produksjon av forretningsdokumenter stiller stadig større krav. Etterspørselen etter farge øker, men å sette bort dokumentproduksjonen spiser av budsjettet. Da er Nashuatecs MP C2050AD/MPC2030AD et velkomment alternativ. Disse multifunksjonelle fargeskriverne er produktive, fleksible og kompakte – og gir mye for pengene. Du finner alle funksjonene du måtte ønske i en kompakt design. • • • • •

Skarpe fargeutskrifter og høy kvalitet med den nye PxP™ toneren. Miljøvennlig Fremragende produktivitet med 20 sider per minutt for både farge og svart/hvitt. Tosidig utskrift i ensidig fart. Håndterer et usedvanlig bredt utvalg medier. Alt-i-ett-funksjonalitet: kopierer, printer, skanner og fakser (tilleggsutstyr).

13


HØSTENS NYHETER FRA KYOCERA! ! yheter N

Kyocera lanserer fire nye modeller. M

Ø M E R KE T ILJ

31 5

0 23 Under sertifisering.

KYOCERA • • • •

FS-1028MFP/DP

A4 s/h MFP, 28 sider pr. minutt Dupleks dokumentmater Standard kopi, scann og ethernettprint Lave driftskostnader

KYOCERA

KYOCERA

FS-1128MFP

• A4 s/h MFP, 28 sider pr. minutt • Dupleks dokumentmater • Standard kopi, scann, ethernettprint og faks • Lave driftskostnader

• • • •

14

FS-C1020MFP

A4 farge multifunksjon 20 spm Kopi, scann, faks og print Dupleks og ethernett Enkel å bruke

KYOCERA • • • •

FS-C5400DN

A4 farge laserskriver Særdeles rask, 35 sider pr. minutt Ethernet og dupleks standard Lave driftskostnader


LEXMARK

X738dte

Dette er en kraftig A4 farge-mfp som gir deg den ideelle plattformen for avanserte dokumentflytløsninger på en enkel måte. Her får du hastighet, pålitelighet, allsidig papirbehandling, tilpassede løsninger og en lang rekke funksjoner – alt enkelt tilgjengelig via Lexmarks prisbelønnede fargepekeskjerm. • • • • • • •

Fargelaser Kopi, utskrift, faks og skann Rask utskrift Opptil 33 sider i minuttet Tosidig utskrift Tosidig fargeskann Innkapasitet på 2x550 ark + 100 * Modellen på bildet viser en X738dte med ekstra arkmatere og sokkel

Leiepris fra 549,-

pr mnd.

Alle leiepriser er ekskl. mva, basert på 5 års avtale forutsatt kredittgodkjennelse.

MEDLEMSKORT KUNDEKORT LEIEKORT RABATTKORT REISEBEVIS KOMPETANSEBEVIS SKOLEBEVIS VIP-KORT NAVNESKILT LOJALITETSKORT DELTAGERBEVIS FORSIKRINGSBEVIS

LAG PLASTKORTENE DINE SELV! Med kvalitetsutstyr fra ledende produsenter.

CARDFIVE vision professional

ZEBRA P330I kortskriver

Verdens mest populære kortskrivere, Zebra Performance Card Printers. Høy utskriftskvalitet og driftssikker skriver for volumproduksjon av plastkort til alle formål. Skriveren har magasin for 100 stk kort, med opsjon magasin for 300 kort. Skriver 200 kort i 4 farger eller 1000 kort i enkeltfarge pr fargebånd. Garanti på skriver og skrivehode 2 år.

Blant verdens mest brukte programvare for design og produksjon av kort. Enkel å bruke for alle typer kort. Professional versjonen har avanserte funksjoner for produksjon av kort etter database, avansert håndtering av bilder, fingeravtrykk, signaturer og biometri, programmerer magnetstripe, smartkort og RFID-kort. Gratis oppdatering til nyere versjoner.

15


SIKKERHET, KOMPETANSE, LØSNINGER. Fossafe arkivskap og Fossafe brannsikrede dokumentskap.

3.790,FOSSAFE 4A4 arkivskap

2.790,-

FOSSAFE ESD105 brannsikret dokumentskap Skapet leveres med elektronisk kodelås.

Alle leiepriser er ekskl. mva, basert på 5 års avtale forutsatt kredittgodkjennelse.


DISCOVERY – kvalitet hele veien

DISCOVERY Nonstop Print 75 gram Et kvalitetspapir som har et "80 gr.papirs" egenskaper! Fordelene er mange: • Portobesparende • Egner seg godt også til dobbeltsidige utskrifter • God kjørbarhet i alle typer maskiner Miljø- og ressursbesparende: • 18% mindre skog • 14% mindre vann • 23% mindre energi • 6% mindre avfall

Leiepris fra

798,* pris pr mnd i 5 år ekskl. bankterminal Alle leiepriser er ekskl. mva, basert på 5 års avtale forutsatt kredittgodkjennelse.

INVENTUM Edition

Inventum AS sitt kassesystem er langt mer enn et vanlig kassesystem. Personal-, leverandør-, kunde-, gavekort-, kampanje-, varelager-, rapporteringssystem og mye mer samlet i et komplett og brukervennlig kassesystem. I samarbeid med Finn Clausen Butikk og Restaurantsystemer AS (FCBR) og Profit AS har vi utviklet et komplett strekkodebasert kassesystem for detaljhandelen. Systemet er perfekt for faghandel som f.eks. klesbutikker, skobutikker og alle andre butikker. Løsningen leveres i fire forskjellige pakker som ivaretar både de mindre og større virksomheter.

17


DET MOBILE MØTEROMMET! CASIO PROJEKTOR!

rbare æ b r e p Su torer Projek io! s fra Ca e d 1:1 bil 1,8 kg

CASIO

XJ-S33 /XJ-S47

Data- og forretningsprojektorene fra CASIO er superflate, supersmå og superfleksible. Med disse elegante profesjonelle og forretningsmodellene er du alltid riktig utstyrt for profesjonelle presentasjoner - enten du er på reise, på kontoret eller i en stor konferansesal. 2X optisk zoom. 2300/2700 ANSI lumen. USB inngang for PC løs presentasjon (kun XJ-47). XJ-S33 v.nr. 771495

5.439,- / XJ-S47 v.nr. 771801 8.399,KJØP KONFERANSESKAP – FÅ MED LASERPEKER PÅ KJØPET! KONFERANSESKAP økonomi bøk + laserpeker

Prisgunstig totalløsning med fleksible muligheter. Et standard konferanseskap med alt du behøver for å gjøre en profesjonell presentasjon. Seminar er et kvalitetsmøbel produsert av naturlige, utsøkte materialer, designet med effektivitet for øye. På noen sekunder har du tilgang til whiteboard, flippover og lerret. Utvendige mål: (BxHxD) 152x122x12 cm. Mål åpent: 300x122x12 cm. V.nr. 771867

3.990,-

d5 e m å F r! blokke

HUSK REKVISITA!

FLIPPOVER + 5 BLOKKER FLIPPOVERBLOKK LERRET

Seminar Traveller 170X210cm

Bærbart lerret spesielt utviklet for data og videopresentasjoner. Ingen ben som forstyrrer eller står i veien. OHP-arm for riktig vinkel på lerretet. Justerbart i høyden. Hvit, matt glassfiberforsterket duk med sort bakside. Størrelse 170x210cm. V.nr. 266311

1.990,-

Post-it® 569 vegg

Sidene er enkle å rive av. Tusj trekker ikke gjennom papiret. Kleber til alle veggflater og kan lett taes ned og henges opp igjen. Passer på ethvert flippoverstativ eller kan henges opp på en krok på veggen. Størrelse 63,5x77,5cm. V.nr. 115060

279,-

18

Magnetisk whiteboardtavle. Regulerbart blokkfeste. 3 teleskopben og pennehylle. Understell i sølvgrå lakk. Plate 71x108 cm. Få med 5 stk blokker. 55x75, 50 ark. 60 gr papir. Blokkene er med universalhulling og perforert rivekant. V.nr. 770955.

749,-

Gratis

!


VISUELL KOMMUNIKASJON ! t e h y N

LED ARBEIDSPLASSBELYSNING SOHO LED 2

Fremtidens lampe er her. Skånsom mot miljøet og rimelig i bruk med sitt lave energiforbruk!

LBTA3

Lite`n Brite gir ved hjelp av LED belysningsteknologi et opplyst og mer synlig budskap, det være seg salgsmateriell, bilder eller annet infomateriale. LBTA3 i størrelse A3. Kan også leveres i A4 og A2 størrelse.

SOHO LED lampene er utstyrt med den seneste og beste innen LED teknologien som gir et meget godt, varmt og behagelig arbeidslys. Lyskilden består av 36 små lysdioder, hver på 0,5W. Levetiden på lysdiodene er hele 50.000 timer! Energibruket er ca. 30% lavere enn tradisjonelle lavenergirør og hele 80% lavere enn vanlig glødelampe. Lysdiodene avgir minimalt med varme og lampehuset blir derfor i liten grad påvirket av varmen.

2.490,-

Lampehuset som er dreibart, er festet på en fjærbalansert, 2leddet arm. Dette bidrar til gode innstillingsmuligheter. Lampen leveres med bordfot i børstet aluminium, lik arm og lampehus. Bordfeste kan bestilles separat.

! t e h y N

2.480,Kun en arm – vnr. 775 021 2.300,Vnr. 775 022

VISION STACKER

Gulvstativet inneholder seks ”shock-proof ” plast lommer for brosjyrer, kataloger etc. Stativrammen er fremstilt i anodisert sølv aluminium og stål gulvstøtte sikrer stabiliteten på stativet. Mål: 33 x 35 x 130 cm. Rammen nederst er beregnet for innstikk av for eksempel en brosjyrefremside.Varenr. STK 8/9

2.430,-

! t e h y N

MB04

A3 infostativ med fire klemlister på rammen. Ideell til bruk i utstillinger, resepsjoner, restauranter etc. Anodisert stativ med solid gulvstøtte og avrundede hjørner på rammen.

ZIGO ZAGO

Et bærbart og utbrettbart stativ i aluminium og stål. De seks hyllene er i transparent acryl. Meget enkelt å sette opp og ta ned. Bæreveske er inkludert. Mål: 27 x 40 x 140 cm. Varenr. ZG01

1.400,-

1.950,STK6 OG STK3

Vegg- og bord brosjyreholder med 6 eller 3 solide lommer i matt transparent materiale. Enkelt å montere ved hjelp av et ”click-clack” system. STK6

430,-

CAROUSEL STACKER 24

Display- og brosjyreholder med 24 lommer i solid matt transparent materiale festet til en dreibar, solid forkrommet søyle på et meget stabilt gulvstativ med hele 6 dreibare hjul. STK3

290,-

Carousel Stacker er beregnet på eksponering og oppbevaring av brosjyrer, tidsskrifter, dokumenter og andre trykksaker opptil formatet A4. Mål. H 165cm. x B. 50 cm. Varenr. STK24/9

2.980,-

19


AKERSHUS

INVENTUM KONTOR Strømsveien 344, Boks 220 Leirdal, 1011 OSLO, 23 18 20 00, post@inventum-kontor.no, www.inventum-kontor.no INVENTUM ROMERIKE KONTORSERVICE Boks 378, 2050 JESSHEIM, 63 97 06 60, romekont@online.no

AUST-AGDER

INVENTUM SØR, P. M. DANIELSEN KONTORUTSTYR Åsbieveien 5, Stoa, 4848 ARENDAL, 37 07 60 00, arendal@inventumsor.no, www.inventumsor.no

BUSKERUD

INVENTUM DITT KONTOR Tollbugaten 115, 3041 DRAMMEN, 22 32 68 90, post@dittkontor.as, www.dittkontor.as

HEDMARK

INVENTUM ØST

Avd. Hamar

Hedmark Næringspark, Bygg 10, PB 143, 2312 Ottestad, tlf alle avdelinger: 07 110, post@inv.as

Avd. Elverum

Vindheiavegen 62, PB1240, 2405 ELVERUM, tlf alle avdelinger: 07 110, post@inv.as INVENTUM TRYSIL KONTOR & DATA Storveien 45, 2420 TRYSIL, 03749, post@kontorogdata.no, www.kontorogdata.no

HORDALAND

INVENTUM BEKO Fabrikkgaten 5, 5059 BERGEN, 55 20 77 00, beko@beko.no, www.beko.no INVENTUM VOSS KONTORFORUM Strandavegen 3, Boks 364, 5702 VOSS, 56 52 33 00, firmapost@vkf.no, www.vkf.no IINVENTUM KOLØEN INTERIØR AS Postboks 13, 5401 STORD, 90 10 06 23, terje@koloen.no, www.koloen.no

MØRE OG ROMSDAL

Avd. Mosjøen

Fearnleysgt. 27, Boks 488, 8651 MOSJØEN, 75 17 61 00, post@kontorforum.no, www.kontorforum.no INVENTUM VESTERÅLEN Torget 8, Boks 333, 8401 SORTLAND, 76 11 10 10, post@vks.as, www.vks.as INVENTUM RTD Rundingen, Boks 458, 8601 MO I RANA, 75 12 10 00, www.inventumrtd.no

OPPLAND

INVENTUM ØST

Avd. Lillehammer

Fakkelgården, 2619 LILLEHAMMER, 61 25 92 11, tlf alle avdelinger: 07 110, post@inv.as

Avd. Fagernes

61 35 97 71, tlf alle avdelinger: 07 110, post@inv.as

Avd. Gjøvik

Jernbanegaten 2, 2821 GJØVIK, tlf alle avdelinger: 07 110, post@inv.as, www.inv.as

OSLO

INVENTUM KONTOR Strømsveien 344, Boks 220 Leirdal, 1011 OSLO, 23 18 20 00, post@inventum-kontor.no, www.inventum-kontor.no

ROGALAND

INVENTUM LITOGRAFEN Sjøhagen 11, 4016 STAVANGER, 51 82 92 00, post@litografen.no, www.litografen.no

SOGN OG FJORDANE

INVENTUM HR- KONTORSERVICE Eidsgata 65, 6770 NORDFJORDEID, 57 86 15 11, post@hrkontor.no, www.hrkontor.no INVENTUM KONTORSENTERET STRYN Tonningsgata 42, 6783 STRYN, 57 89 11 55, post@istryn.no, www.istryn.no INVENTUM KONTORTEKNIKK Furelia 18, 6800 FØRDE, 57 82 00 56, dag@kontorteknikk.as, www.kontorteknikk.as

INVENTUM NORDMØRE Verkstedveien 1, 6517 KRISTIANSUND, 40 00 67 89, post@inventum-nm.no, www.inventum-nm.no

TELEMARK

INVENTUM UNICOM KONTORSENTER

TROMS

Avd. Ålesund

INVENTUM DITT KONTOR Vipeveien 51, Vallermyrene, 3917 PORSGRUNN, 35 51 11 11, post@dittkontor.as, www.dittkontor.as

Myrabakken Næringssenter, 6010 Ålesund, 815 50 245 / 70 04 94 00, kontorsenter@unicom.no, www.unicom.no

INVENTUM COPYSAFE Seljestadveien 58, 9406 HARSTAD, 77 00 24 40, post@copysafe.no, www.copysafe.no

Strandgata 28, Boks 133, 6151 ØRSTA, 70 04 94 00, kontorsenter@unicom.no, www.unicom.no

INVENTUM TROMSØ Strandvegen 90, Boks 688, 9257 TROMSØ, 77 60 25 50, firmapost@kontor.as, www.kontor.as

NORDLAND

VEST-AGDER

INVENTUM BODØ KONTORSENTER Terminalveien 10, Boks 1244, 8001 BODØ, 75 50 74 40, firmapost@bodokontorsenter.no, www.bodokontorsenter.no

INVENTUM SØR. P. M. DANIELSEN KONTORUTSTYR (tidl. Kontorbørsen AS) Kartheia 3, 4626 KRISTIANSAND, 38 01 93 00, kristiansand@inventumsor.no, www.inventumsor.no

INVENTUM KONTOR - FORUM

VESTFOLD

Avd. Ørsta

Avd. Brønnøysund

Torgnesveien 1, Boks 324, 8901 BRØNNØYSUND, 75 02 33 88, post@kontorforum.no, www.kontorforum.no

INVENTUM DITT KONTOR Revetalgata 4, 3174 REVETAL, 33 39 41 98, post@dittkontor.as, www.dittkontor.as

MFC9840CDW

5.990,Bli supereffektiv med Brother trådløs multifunksjon BROTHER

MFC9840CDW Multifunksjon fargelaser med trådløst nettverk

Trådløst nettverk, 10/100 Base-TX Ethernet Tosidig utskrift, miljøvennlig Kryptert utskrift (SSL – Secure Socket Layer) IPv4 og IPv6 Internett faks LDAP og skann til e-post server Skriv ut 20 spm i farger og sort/hvitt Kostnadseffektiv

INVENTUM AS Strømsveien 344 Postboks 285 Alnabru, 0614 OSLO Tlf.: 23 17 50 60, Faks: 23 18 20 05 www.inventum.as post@inventum.as

M

41

Ø M E R KE T ILJ

2

• • • • • • • •

Trykkeri

37

9

Med fargelaser MFC9840CDW kan du skrive ut, fakse, kopiere og skanne i farger. Med mulighet for tosidig utskrift reduserer du papirbruken. Dette er miljøvennlig og kostnadseffektivt.

www.inventum.as

Forbehold om trykkfeil. Inventum avis nr. 4 2009. Tilbudene gjelder for oktober 2009. Alle priser er oppgitt ekskl mva. Frakt og miljøgebyr kommer i tillegg.

je n a p Kam sen! i r p e s -

ALT TIL KONTORET – OVER HELE LANDET!

Inventum DM4 2009  

Inventum-avis nr 4 2009

Read more
Read more
Similar to
Popular now
Just for you