Page 1

Waarom Excellion? Binnen 5 weken resultaat! Excellion is specialist in executive search van High Performers in FMCG (=fast moving consumer goods). Onze specialisatie is in marketing en sales. Executive Search van Excellion helpt u bij het vinden en selecteren van de juiste kandidaten.

Excellion: innovatief, fris, snel en onconventioneel. En ook professioneel, gedegen en zorgvuldig. De basisprincipes: 1.

Respect voor organisaties ĂŠn kandidaten Alleen daardoor ontstaat een jarenlange vruchtbare relatie gebaseerd op wederzijds vertrouwen.

2.

Passie voor ons vak Willen excelleren is voor Excellion de drijfveer om soms moeilijke opdrachten tot een goed einde te brengen.

3.

De senioriteit van onze consultants Ruime ervaring en expertise binnen een branche is cruciaal om zowel de organisatie als de kandidaat op een zinvolle wijze tot elkaar te brengen. Excellion snapt uw business en werkt daarom alleen in de fmcg

4.

Een juiste fit tussen de cultuur van de organisatie en de kandidaat Die komt alleen tot stand, indien er een zeer goed begrip van en voor beide partijen is. Ontstaan als resultante van onze jarenlange ervaring en expertise binnen organisaties en het werken met mensen op diverse niveaus.

5.

Complexe wensen en informatie terugbrengen tot de kern. Eenvoud in communicatie staat voorop.

6.

En zeker niet op de laatste plaats:

resultaat telt!

Personal Agent & Professional Scout SiciliĂŤboulevard 124 3059 XT Rotterdam

t 010-8401840 f 084-7293474

e info@excellion.nl i www.excellion.nl


Enkele trefwoorden: directe ingangen bij de juiste mensen. Fris, professioneel, en vooral prikkelend. Expertise in online search gecombineerd met meer tradionele technieken en database search. Wij kunnen dit aanvullen met een gerichte (online) media inzet. Oftewel: een totaalbenadering van de markt. Creatief in de mogelijke match op de aspecten die er echt toe doen: impact, persoonlijkheid en visie.

Bewezen resultaten.

Bij de zoektocht naar topmanagers gaat het om meer dan het aanbieden van een fraai cv. De nieuwe topman of topvrouw moet vooral passen bij uw organisatie. Zijn of haar ambities moeten aansluiten bij de strategie van uw organisatie en bij de bedrijfscultuur. Tegelijkertijd zoekt u een high achiever die in staat is om de cultuur opnieuw te bepalen, de strategie verder te ontwikkelen en de organisatie te veranderen. Excellion weet deze mensen voor u te vinden. Aan de hand van een vooraf met u opgesteld profiel gaan wij gericht op zoek. Daarbij kijken wij naar high-performers die het verschil hebben gemaakt; succesvolle managers met een bewezen track-record. Wij kijken zowel binnen als buiten de branche. Immers: op dit niveau is competentie misschien nog wel belangrijker dan kennis.

Werkwijze Vertrouwelijkheid is vaak gewenst. In onze werkwijze bewandelen wij een traject van een gedegen intake, waarbij we inzicht vragen in de (nieuwe) koers die een organisatie moet gaan varen. Wat zijn de succesfactoren. Welke persoonlijkheid en welke competenties zijn dan nodig? Welke strategie ligt er, wat is de structuur van de organisatie en hoe is de cultuur? Zo komen we samen tot de juiste beschrijving van de functie en van de kandidaat. Onze interviews zijn diepgravend en uitgebreid. Op deze manier brengen wij niet alleen ervaring maar ook persoonlijkheid naar boven en geven wij inzicht in de kerncompetenties van de kandidaten.

i www.excellion.nl

2


Van deze gesprekken maken wij een uitgebreid verslag, compleet met een persoonsbeschrijving van de kandidaat. Samen met het CV heeft u op deze manier een compleet document en weet u met wie u te maken krijgt.

Doorlooptijd Binnen 4-5 weken presenteren wij u minimaal 2 en maximaal 5 geselecteerde en ge誰nterviewde kandidaten. Vanaf dat moment bepaalt u (of liever gezegd uw agenda) de doorlooptijd en daarmee de snelheid van de rest van de procedure.

Exclusiviteit Kwaliteit en zorgvuldigheid; dat is wat u van ons mag verwachten. En dat verwachten wij ook van u. Onze ervaring is dat kwaliteit alleen geleverd kan worden als beide partijen committed zijn. Daarom werkt Excellion alleen op basis van exclusiviteit en geeft in alle gevallen 4 maanden garantie.

Tot slot: Excellion Professional Scout Bij Excellion geloven wij dat wat iemand kan en wil minstens net zo belangrijk is als wat iemand heeft gedaan. Competentie boven ervaring. Zo komen wij met verrassende en succesvolle leiders die bewezen hebben het verschil te kunnen maken.

i www.excellion.nl

3


Extra inclusief service, de nieuwe OPQ32 De revolutie in persoonlijkheidsassessments

Het verschil tussen, kennis, talent, ervaring en vaardigheden. Excellion is OPQ gecertificeerd. De OPQ32 kan in sommige gevallen een extra validering bieden. Wij zien de OPQ32 dan ook als een aanvulling op een diepgaand persoonlijk interview met als resultaat een kandidaatprofiel. Dit is altijd standaard! De OPQ32 is bij Excellion dus een extra optie. Het is één van de meest gebruikte en best onderzochte persoonlijkheidsvragenlijsten voor onder andere loopbaan-, selectie- en management developmenttrajecten en is beschikbaar in meer dan 20 talen. Aan de hand van een zelfbeschrijvingsvragenlijst worden de sterke kanten en aandachtspunten van de persoon op 32 belangrijke dimensies in kaart gebracht. OPQ32 heeft superieure psychometrische eigenschappen en verhoogt uw rendement door objectivering. De OPQ32 biedt een helder kader om inzicht te krijgen in de impact van persoonlijkheid op prestaties op het werk en zij staat internationaal bekend om haar nauwkeurigheid. Voor de laatste 2 of 3 kandidaten zetten wij in overleg een OPQ assessment in. Zorgvuldiger beslissingen bij selectieprocedures leiden tot betere prestaties: • • •

Vermindering van het personeelsverloop als gevolg van een betere match tussen de persoon en de functie en de persoon en het team Besparingen in tijd en geld door de beste kandidaten eerder in het selectieproces te identificeren Efficiënter management door diepgaande en geobjectiveerde inzichten in de sterke kanten en te ontwikkelen gebieden van individuen

i www.excellion.nl

4

Excellion Executive Search  

Executive Search Excellion en werkwijze