Hammarby IF IBF - Boliden/Rönnskär IBK 3-4 (1-1, 1-0, 1-3)

Publik:

8 december 2002

Örnsköldsviks sph

Örnsköldsviks SK - IBK Boden 137

Hanna Lundström (Boliden/Rönnskär) gör 0-1 efter 11 sekunder. Frida Lindberg (Boliden/Rönnskär) gör alla tre målen i tredje perioden. Däribland 3-3 efter 19.00 och 3-4 efter 19.41.

287

Balrog vänder matchen med fyra mål i sista perioden. Alla dessa mål görs av Sara Ekström. Bland annat gör hon ett hattrick inom loppet av 5.36 min.

4-5 (2-3, 0-0, 2-1, 0-1) SD

Allianshallen

IF Vesta - IBK Boden 0-1 (0-0, 0-1, 0-0)

Publik:

136

Suzanne Ahlman (Boden) gör matchens enda mål efter 6.09 av andra perioden. Säsongens målfattiaste match. 24 november 2002

Mellringehallen

Öbo Örebro IBK - Rönnby IBK 4-5 (3-1, 1-2, 0-1, 0-1) SD

Publik:

157

Sudden death-mål: Susanna Tuominen (0.58).

220

Svängig match där resultatet går från 0-3 till 6-3 och därefter till 6-7. 20 december 2002

Hammarby IF IBF - Balrog IK 1-6 (0-1, 1-1, 0-4)

123

Lena Jonsson (Öbo Örebro) avgör med 4-5 efter 5.00 av sudden death.

6-7 (1-3, 4-0, 1-4) 24 november 2002

Publik:

Publik:

173

Eva Ani (Rönnby) gör 4-4 efter 19.45 av tredje perioden. Sudden death-mål: Lena Jonsson (4.44).

IBK Lockerud - Munkfors IBK 10-2 (4-0, 3-2, 3-0)

Publik:

142

Emma Stener (Lockerud) gör fem mål. Johanna Ekeroth (Lockerud) gör fem poäng (1+4). Lockerud leder med 3-0 efter 2.53 min. 7 december 2002

Publik:

139

Lugnet

IBF Falun - Hammarby IF IBF 14-1 (5-0, 6-1, 3-0)

Publik:

385

Två spelare i Falun noteras för fem poäng vardera: Maria Söderström (3+2) och Hannele Jansson (3+2). SVENSKA INNEBANDYFÖRBUNDET 2012-02-15

Hammarby IF IBF - IBF Falun 1-2 (1-0, 0-0, 0-1, 0-1) SD

Publik:

173

Sudden death-mål: Hannele Jansson (4.07).

19 januari 2003

Balrog gör tre mål inom loppet av 50 sekunder i andra perioden (10.08. 10.19, 10.58). Sara Ekström (Balrog) noteras för fem poäng (4+1). 8 december 2002

IF Vesta - Balrog IK 2-7 (0-1, 1-4, 1-2)

18 januari 2003

Eddahallen

Boliden/Rönnskär IBK - Iksu 4-3 (0-0, 2-1, 1-2, 1-0) SD

Publik:

220

Loella Lundmark (Boliden/Rönnskär) blir utvisad efter 1.49 av sudden death men hinner avtjäna straffet och kommer sedan in och avgör efter 4.03.