Medonshelf GR Catalogue

Page 1


[

ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ

[

Χαιρετισμός

04

Η Εταιρεία μας

06

Αρχιτεκτονική Μελέτη

14

ΜΕΛΕΤΕΣ ΦΑΡΜΑΚΕΙΩΝ

17

Σχεδιασμός Πρόσοψης του Καταστήματος

30

Κατασκευή Φαρμακείου / After Sales

34

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

51

Geomarketing

52

Εμπορική Στρατηγική / Επικοινωνιακή Μελέτη

54

Φωτισμός

56

Merchandising

58

Ρεγκλέτα / Σήμανση

59

ΠΡΟΪΟΝΤΑ

61

Σταυροί

62

Συρταριέρες

66

Ραφιέρες

72

Έπιπλα Βιτρίνας

74

Πάγκοι

80

Γόνδολες

88

Καθιστικά

96

Εργαστήριο Παρασκευής Φαρμακευτικών Σκευασμάτων

102

ΟΙ ΠΕΛΑΤΕΣ ΜΑΣ

103

03


[

ΧΑΙΡΕΤΙΣΜΟΣ

[

Αγαπητοί φίλοι και συνεργάτες, Η εταιρεία Medonshelf αποτελεί μία από τις ισχυρότερες εταιρείες στο χώρο της κατασκευής, της ανακαίνισης και του εξοπλισμού επαγγελματικών χώρων. Από το 2005, ακολουθώντας μια σταθερά ανοδική πορεία και με εξειδίκευση κυρίως στα φαρμακεία, καινοτομεί με ένα και μόνο όραμα, τη δημιουργία καλαίσθητων και λειτουργικών επαγγελματικών χώρων. Εδώ και 14 χρόνια, στηριζόμενοι στην αρμονική συνεργασία μαζί σας, σας παρέχουμε κατασκευές εξαιρετικής ποιότητας, διατηρώντας πάντα το κόστος σε ιδιαίτερα ανταγωνιστικό επίπεδο. Έχοντας κατά νου το σημερινό καθεστώς λειτουργίας των ελληνικών φαρμακείων, με τη συνεχώς πτωτική πορεία της αγοραστικής δύναμης των καταναλωτών, τη μείωση του κέρδους από τα συνταγογραφούμενα φάρμακα, αλλά και τη διαρκή αύξηση του ανταγωνισμού, η ανάγκη για διαφοροποίηση, εξέλιξη και συνεχή βελτίωση είναι επιβεβλημένη. Στη Medonshelf, έχοντας επιλέξει να αποτελούμε για εσάς έναν ουσιαστικό συνεργάτη, σας προσφέρουμε εξατομικευμένες λύσεις που θα βελτιστοποιήσουν τόσο την εικόνα όσο και τη λειτουργικότητα του φαρμακείου σας, ενισχύοντας έτσι το σύνολο των πωλήσεών σας και οδηγώντας σε μία βραχυπρόθεσμη απόσβεση της επένδυσής σας. Προσπαθώντας να σταθούμε αρωγοί στην υλοποίηση των οραμάτων σας, σας προτείνουμε πάντα την ιδανικότερη λύση για το φαρμακείο σας, ως χώρο πώλησης αλλά και ως χώρο εργασίας, με γνώμονα τη μεγιστοποίηση της ικανοποίησης τόσο των καταναλωτών όσο και των συνεργατών σας. Οδηγηθήκαμε έτσι στη δημιουργία ενός εύχρηστου καταλόγου με τα προϊόντα και τις υπηρεσίες που μπορεί να σας προσφέρει η εταιρεία μας. Περιηγηθείτε στις σελίδες του και ανακαλύψτε μόνοι σας το υψηλό επίπεδο και την ποιότητα που μας χαρακτηρίζει όλα αυτά τα χρόνια στην κατασκευή, στη συνολική ή μερική ανακαίνιση του φαρμακείου σας, αλλά και στις επιλογές για μεμονωμένες λύσεις που σας προτείνουμε. Το τεύχος που κρατάτε στα χέρια σας δεν αποσκοπεί μόνο στην αναλυτική σας ενημέρωση, απώτερος σκοπός του είναι να αποτελέσει το εργαλείο που θα σας βοηθήσει στην ανάπτυξη της επιχείρησής σας. Ιωάννης Κουτσιούκος Γενικός Διευθυντής Medonshelf

04

05


[

Η ΕΤΑΙΡEΙΑ ΜΑΣ

[

2004 Μια μικρή ομάδα εμπνευσμένων ανθρώπων με επικεφαλής τον Ιωάννη Κουτσιούκο, κάνει τα πρώτα της βήματα στο χώρο του σχεδιασμού και της κατασκευής εξειδικευμένων επίπλων για χρήση σε φαρμακεία. Ένα χρόνο αργότερα, συστήνεται η εταιρεία Medonshelf. Καταλυτικό ρόλο στη μετέπειτα εξέλιξη της εταιρείας, διαδραμάτισε η συνεργασία με τον ήδη καταξιωμένο στο χώρο αρχιτέκτονα, Ανέστη Τσαβλακίδη. Στη μετέπειτα πορεία της, η εταιρεία Medonshelf εξελίχθηκε προσθέτοντας μια σειρά νέων προϊόντων και υπηρεσιών, ανάμεσα τους και η ανακαίνιση φαρμακείων και καταστημάτων οπτικών.

Σήμερα Σήμερα πλέον, με εκατοντάδες ικανοποιημένους πελάτες στο ενεργητικό της, η εταιρεία Medonshelf συνεχίζει να ανταποκρίνεται στις ανάγκες της Ελληνικής και όχι μόνο αγοράς με υπευθυνότητα, δίνοντας έμφαση στην αισθητική και στην ποιότητα κατασκευής. Έχοντας εμπλουτίσει την ομάδα μας με νέο εξειδικευμένο προσωπικό, επενδύουμε σε νέα μηχανήματα επεξεργασίας ξύλου, πολυπροπυλενίου, ακρυλικών πλαστικών, αλουμινίου και μετάλλων, όλα τελευταίας τεχνολογίας. Με έδρα στον Άγιο Ιωάννη Ρέντη, είμαστε από τις λίγες κατασκευαστικές εταιρείες με εξειδίκευση στον απαιτητικό χώρο του φαρμακείου. Διαθέτουμε μια ολοκληρωμένη, καθετοποιημένη μονάδα παραγωγής, στελεχωμένη από έμπειρους τεχνίτες και σχεδιαστικό τμήμα που οι ιδέες του θα αναδείξουν τον επαγγελματικό σας χώρο. Παράλληλα, εφαρμόζουμε διεθνείς προδιαγραφές για τη μείωση εκπομπής ρύπων, συμβάλλοντας έτσι στην προστασία του περιβάλλοντος.

06

07


08

09


10

11


[

12

Η εταιρεία Medonshelf δεν σταματά να εξελίσσεται και είναι έτοιμη να εξυπηρετήσει και τη Βόρεια Ελλάδα με το υποκατάστημά μας, στη Θεσσαλονίκη

[

13


[

ΑΡΧΙΤΕΚΤΟΝΙΚΗ ΜΕΛΕΤΗ

[

Στους εσωτερικούς χώρους ενός φαρμακείου, η αρχιτεκτονική συμβάλλει αποτελεσματικά στη λειτουργία του καταστήματος, καθώς προβάλλει την ταυτότητα – εικόνα, τον χαρακτήρα της επιχείρησης, αλλά και του επιχειρηματία – φαρμακοποιού. Οι πρωταρχικοί στόχοι των αρχιτεκτόνων – διακοσμητών της Medonshelf είναι: • Η δημιουργία ενός ελκυστικού, ευχάριστου περιβάλλοντος στο εσωτερικό του καταστήματος με στυλ και υψηλή αισθητική. • Η διασφάλιση της ομαλής κυκλοφορίας – ροής στο χώρο του καταστήματος. • Η προσέλκυση πελατών στο εσωτερικό του καταστήματος – χώρο πωλήσεων με «εργαλείο» την πρόσοψη, την επιγραφή και τη βιτρίνα του φαρμακείου. Στη Medonshellf πραγματοποιούμε την αρχιτεκτονική μας μελέτη ως εξής: 1. Επίσκεψη – Αποτύπωση που περιλαμβάνει: • •

Επίσκεψη στο κατάστημα και συζήτηση μαζί σας για τις ανάγκες σας, το διακοσμητικό στυλ που προτιμάτε και τα μελλοντικά σας πλάνα για το κατάστημα. Αποτύπωση του υπάρχοντος χώρου, των δομικών στοιχείων, των μηχανολογικών εγκαταστάσεων και της όψης, μαζί με τον εξωτερικό περιβάλλοντα χώρο.

2. Αρχιτεκτονική πρόταση – Προμελέτη που περιλαμβάνει: • • • • •

14

Κάτοψη του χώρου με αναλυτική περιγραφή των επιμέρους σημείων του καταστήματος και του εξοπλισμού. Διάγραμμα ροής και κίνησης πελατών και πωλητών στο κατάστημα. Τρισδιάστατες φωτορεαλιστικές απεικονίσεις του εσωτερικού χώρου. Με τα τρισδιάστατα φωτορεαλιστικά σχέδια η κατανόηση της πρότασης είναι ευκολότερη. Έτσι, σας δίνεται η δυνατότητα να επικοινωνήσετε και να συμμετέχετε ενεργά στις αποφάσεις και τις βελτιώσεις που επιθυμείτε για το φαρμακείο σας. Τρισδιάστατες φωτορεαλιστικές απεικονίσεις της πρόσοψης ή των εξωτερικών όψεων όπου αποτυπώνεται η όψη του καταστήματος με την επιγραφή. Επίσης , μελετάται η αλληλεπίδραση με το εξωτερικό περιβάλλον προκειμένου να επιτευχθεί ο στόχος προσέλκυσης των καταναλωτών, οι οποίοι μέσω της εξωτερικής όψης ενημερώνονται για τα προϊόντα στον εσωτερικό χώρο πωλήσεων. Εκτίμηση κόστους, περιγραφή εργασιών και εξοπλισμού, καθώς και χρόνος παράδοσης.

15


[

ΑΡΧΙΤΕΚΤΟΝΙΚΗ ΜΕΛΕΤΗ

[

3. Οριστική Αρχιτεκτονική Μελέτη που περιλαμβάνει: • • • • • • •

Κάτοψη καταστήματος με αναλυτικές διαστάσεις και τεχνικές περιγραφές, κωδικούς χρωμάτων και υφές υλικών. Εσωτερικές όψεις καταστήματος, με αναλυτικές διαστάσεις. Σχέδια όψεων με διαστάσεις, τεχνικές οδηγίες, κωδικούς χρωμάτων και σήμανση. Τεχνική περιγραφή μηχανολογικού εξοπλισμού. Σχέδιο φωτισμού και ηλεκτρολογικών (πρίζες & διακόπτες) με τεχνική περιγραφή φωτιστικών σωμάτων. Οικονομική προσφορά, με αναλυτική τεχνική περιγραφή εργασιών και εξοπλισμού. Χρόνος παράδοσης έργου.

4. Κατασκευή φαρμακείου με το κλειδί στο χέρι που περιλαμβάνει: • • • • •

Σύμφωνα με τη μελέτη επιλέγονται και οργανώνονται τα κατάλληλα συνεργεία για τις απαιτούμενες οικοδομικές εργασίες. Οι εργασίες γίνονται βάσει σχεδίου και προδιαγραφών στο συμφωνηθέντα με τον πελάτη χρόνο. Ταυτόχρονα με την έναρξη των οικοδομικών εργασιών, ξεκινά η κατασκευή των επίπλων και του εξοπλισμού του φαρμακείου σας, έτσι εξοικονομείται χρόνος. Μετά το πέρας των οικοδομικών εργασιών τοποθετείται ο εξοπλισμός, η επίπλωση και το κατάστημα παραδίδεται. Ακολουθεί μια ολοκληρωμένη εμπορική στρατηγική που μπορεί να αναλάβει για εσάς η Medonshelf με έμφαση στο merchandising.

[ Μέσα από τη συνεργασία σας με τη Medonshelf πετυχαίνετε:] • • • •

16

Καλύτερη οργάνωση των οικοδομικών εργασιών. Διασφάλιση της ποιότητας των οικοδομικών εργασιών και αποφυγή σφαλμάτων. Άμεση επικοινωνία για το σύνολο των θεμάτων που αφορούν την κατασκευή του φαρμακείου. Γραπτή εγγύηση και άμεση αντικατάσταση εξοπλισμού, αν χρειαστεί.

[

[

ΜΕΛΕΤΕΣ ΦΑΡΜΑΚΕΙΩΝ


ΣΥΓΧΡΟΝΟΣ ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΣ

[ 18

[

Mε εκατοντάδες ικανοποιημένους πελάτες στο ενεργητικό της, η εταιρεία Medonshelf συνεχίζει να ανταποκρίνεται στις ανάγκες της

ελληνικής και όχι μόνο αγοράς

19


VINTAGE ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΣ

[ 20

Σας προτείνουμε πάντα την ιδανικότερη

λύση για το φαρμακείο σας, ως χώρο πώλησης αλλά και ως χώρο εργασίας

[ 21


MINIMAL ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΣ

[

Εξατομικευμένες

θα βελτιστοποιήσουν την εικόνα και τη λειτουργικότητα του φαρμακείου σας

22

[

λύσεις που

23


ΜΟΝΤΕΡΝΟΣ ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΣ

[

[

Η πρόσοψη αποτελεί την πρώτη επαφή του πελάτη με το κατάστημα. Στο εσωτερικό, η σωστή

διαρρύθμιση

συμβάλλει αποτελεσματικά στην ομαλή λειτουργία του

24

25


ΕΥΕΛΙΚΤΟΣ ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΣ

[ 26

Μετά από κάθε επιτυχημένη συνεργασία, είμαστε πάντα στη διάθεσή σας για οποιεσδήποτε συμπληρωματικές υπηρεσίες

[ 27


ΕΡΓΟΝΟΜΙΚΟΣ ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΣ

[ 28

Ο σωστός

[

φωτισμός βοηθάει στην ολοκληρωμένη προβολή των προϊόντων, αναδεικνύοντας και προβάλλοντας

την ταυτότητά τους

29


[

[

ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΣ ΠΡΟΣΟΨΗΣ ΤΟΥ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΟΣ

Η πρόσοψη αποτελεί την πρώτη επαφή του πελάτη με το κατάστημα. Τα στοιχεία που πρέπει να ληφθούν υπόψη για το σχεδιασμό μιας επιτυχημένης πρόσοψης φαρμακείου είναι: • Η βιτρίνα • Η είσοδος • Η επιγραφή • Ο φωτισμός • Η επένδυση (υλικά και υφές) των δομικών στοιχείων του κτιρίου. • Προστατευτικά ή διακοσμητικά στέγαστρα και μαρκίζες. • Κατασκευές απαραίτητες για την ασφάλεια του καταστήματος, όπως ρολά, σιδεριές κλπ. • Εμφανής μηχανολογικός εξοπλισμός, όπως κλιματιστικές μονάδες.

[

]

Ο σωστός σχεδιασμός της πρόσοψης του φαρμακείου συμβάλλει στην επιτυχία του καταστήματος ως εξής:

• Βοηθά στην επικοινωνία με το υποψήφιο αγοραστικό κοινό και προσελκύει νέους πελάτες κυρίως μέσω του σχεδιασμού της βιτρίνας και του φωτισμού. • Δημιουργεί τοπόσημο στο χώρο και συμβάλλει στον εύκολο εντοπισμό του φαρμακείου. • Προβάλλει το όνομα του ιδιοκτήτη, την ταυτότητα και τις αξίες της επιχείρησης. • Πληροφορεί περαστικούς για το εσωτερικό του φαρμακείου. • Προσελκύει υποψήφιους πελάτες στο εσωτερικό του καταστήματος, συμβάλλοντας στην αύξηση των διελεύσεων στο κατάστημα και συνεπώς στην αύξηση των πωλήσεων.

30

31


[

[ 32

Ο σωστός σχεδιασμός

της πρόσοψης, βοηθάει στην επικοινωνία με το αγοραστικό κοινό και προσελκύει νέους πελάτες, κυρίως μέσω του σχεδιασμού της βιτρίνας και του φωτισμού

Προσελκύει υποψήφιους πελάτες στο εσωτερικό του καταστήματος, πληροφορεί τους περαστικούς, συμβάλλει στην αύξηση των διελεύσεων στο κατάστημα και συνεπώς στην αύξηση των πωλήσεων

[

[ 33


[ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΦΑΡΜΑΚΕΙΟΥ ] Στη Medonshelf κατασκευάζουμε εξ’ ολοκλήρου τον απαραίτητο εξοπλισμό και τα έπιπλα που χρειάζεται ένα σύγχρονο φαρμακείο, όπως το δικό σας. Στο εργοστάσιό μας τηρούνται όλες οι προδιαγραφές ποιότητας. Παρέχουμε: • Προϊόντα κατασκευασμένα από υψηλής ποιότητας υλικά, τα οποία είναι πιστοποιημένα από την Ε.Ε. • Πλήρη μελετητική υποστήριξη για εσάς και τον γενικό εργολάβο. • Γρήγορη και άψογη τοποθέτηση του εξοπλισμού στο συμφωνηθέντα χρόνο. • Τοποθέτηση σε όλη των Ευρώπη, αποστολή εξοπλισμού σε όλον τον κόσμο.

[ AFTER SALES ] Υποστήριξη μετά την κατασκευή Μετά από κάθε επιτυχημένη συνεργασία, η Medonshelf είναι πάντα στη διάθεσή σας για οποιεσδήποτε συμπληρωματικές υπηρεσίες, έπιπλα και εξοπλισμό. Η εμπειρία μας στο χώρο του φαρμακείου, η συνεχής επιμόρφωση των στελεχών μας για τις νέες τάσεις της αγοράς και του design και ο εκσυγχρονισμός των μηχανημάτων και του εξοπλισμού του εργοστασίου μας, μας καθιστά ικανούς να σας υποστηρίζουμε σε κάθε σας ανάγκη: • Προτάσεις ανακατάταξης προϊόντων. • Προτάσεις για μικρές παρεμβάσεις, με στόχο τον εκσυγχρονισμό της εικόνας του φαρμακείου. • Συντήρηση και αναβάθμιση του εξοπλισμού του καταστήματος, καθώς όλα τα προϊόντα της Medonshelf κατασκευάζονται στο εργοστάσιό μας και είναι διαθέσιμα για εσάς σε κάθε στιγμή.

34

35


ΣΥΓΧΡΟΝΟΣ ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΣ

[ 36

Στο εργαστήριό μας κατασκευάζουμε εξ’ ολοκλήρου τον εξοπλισμό και τα έπιπλα που είναι απαραίτητα για το σύγχρονο

φαρμακείο, τηρώντας πάντα όλες τις προδιαγραφές ποιότητας

[ 37


ΕΙΔΙΚΟΣ ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΣ

[

38

Πρωταρχικοί μας στόχοι είναι η δημιουργία ενός ελκυστικού και

ευχάριστου περιβάλλοντος στο εσωτερικό του καταστήματος και η προσέλκυση νέων πελατών

[

39


ΜΟΝΤΕΡΝΟΣ ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΣ

[ 40

Ακολουθώντας πάντα τις τελευταίες τάσεις

της αγοράς και του design, μπορούμε να σας στηρίζουμε σε κάθε σας ανάγκη

[ 41


ΕΙΔΙΚΟΣ ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΣ

[

Αξιοποιούμε

[

στο μέγιστο το διαθέσιμο χώρο του φαρμακείου, προκειμένου ο καταναλωτής να έχει

άμεση επαφή με τα προϊόντα,

κινητοποιώντας όλο το φάσμα των αισθήσεών του

42

43


MINIMAL ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΣ

[ 44

Αναλύοντας τα δυνατά και τα αδύνατα

σχεδιάζουμε

στοιχεία

της επιχείρησής σας,

μαζί τη στρατηγική που πρέπει να ακολουθήσετε

[ 45


ΣΥΓΧΡΟΝΟΣ ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΣ

[

46

Στο εσωτερικό ενός καταστήματος, η σωστή συμβάλλει στην ομαλή

διαρρύθμιση

λειτουργία, καθώς και στην προβολή της ταυτότητας της επιχείρησης

[

47


ΕΥΕΛΙΚΤΟΣ ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΣ

[ 48

Τα εξειδικευμένα

συνεργεία

μας διασφαλίζουν την ταχύτητα

και την ποιότητα των απαραίτητων οικοδομικών εργασιών

[ 49


[ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ]

50


[ GEOMARKETING ] Η γεωγραφική θέση του καταστήματός σας, παίζει καθοριστικό ρόλο στην επιτυχημένη λειτουργία και στην αύξηση των πωλήσεών σας. Για το λόγο αυτό μια μελέτη γεωγραφικού μάρκετινγκ μπορεί να δώσει σαφή εικόνα της δυναμικής του υποψήφιου αγοραστικού κοινού, προσδιορίζοντας τα εξής: • Υποψήφιοι καταναλωτές και συμπεριφορά αυτών βάσει περιοχής. Προσδιορίζονται χαρακτηριστικά όπως, μορφωτικό επίπεδο, φύλλο, ηλικία => αγοραστική δύναμη του κοινού της περιοχής σας. • Έκταση ζώνης επιρροής. Σε τι απόσταση μπορεί το φαρμακείο να προσελκύσει πελάτες. • Εντοπισμός ανταγωνισμού στην περιοχή και αξιολόγηση αυτού. • Πρόσβαση στο κατάστημα. • Διελεύσεις πεζών και αυτοκινήτων από το κατάστημα.

Τα οφέλη του Geomarketing είναι τα εξής: • Δυνατότητα για προσφορές σε προϊόντα και επιλογή ποσοστού ειδών προϊόντων για προβολή. • Ανακατάταξη και διαφορετική προβολή προϊόντων στο κατάστημα. • Αποφυγή άσκοπων επενδύσεων. • Διαφοροποίηση από τον ανταγωνισμό.

[ Για παράδειγμα: ] Αν έχετε επιλέξει ως “κοινό στόχο” νεαρές κοπέλες που συνθέτουν το 40% του πληθυσμού της περιοχής του φαρμακείου σας, μπορείτε να προχωρήσετε σε σειρά ενεργειών προώθησης δερμοκαλλυντικών ή παραφαρμάκων που ενδιαφέρουν τη συγκεκριμένη ηλικιακή ομάδα. Έτσι, έχοντας πλέον στη “φαρέτρα” σας τη γνώση, μπορείτε να βαδίσετε με μικρότερο ρίσκο προς την επιτυχία, προσφέροντας τα κατάλληλα προϊόντα στους πελάτες σας μετατρέποντας τους σε ικανοποιημένους, πιστούς πελάτες (loyal customers).

52

53


[ ΕΜΠΟΡΙΚΗ ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΗ ] Αναλύοντας τα δυνατά και τα αδύνατα στοιχεία της επιχείρησής σας (SWOT analysis) μπορούμε να σχεδιάσουμε μαζί τη στρατηγική που πρέπει να ακολουθήσετε προκειμένου: • Να αυξήσετε τις πωλήσεις σας. • Να προσφέρετε νέες αγοραστικές εμπειρίες στους πελάτες σας. • Να έχετε γρήγορη απόσβεση της επένδυσής σας. Στόχος είναι να διαμορφώσουμε συγκεκριμένη ροή κίνησης του πελάτη προς τα εκτιθέμενα προϊόντα. Οι λύσεις μας: • Μεγιστοποιούν το χώρο πωλήσεων. • Αναβαθμίζουν το χώρο του φαρμακείου σας. • Αναδεικνύουν τη δυναμική του καταστήματός σας, αποφέροντάς σας κέρδη. • Μέσα από μια σωστή εμπορική στρατηγική, η αύξηση του τζίρου εκτοξεύεται μέχρι και 30% στον πρώτο χρόνο λειτουργίας.

[ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΚΗ ΜΕΛΕΤΗ ] Αξιοποιώντας στο μέγιστο το διαθέσιμο χώρο του φαρμακείου προκειμένου ο καταναλωτής να έχει άμεση επαφή με τα προϊόντα, κινητοποιούμε όλο το φάσμα των αισθήσεών του και εκτοξεύουμε τη διάθεσή του για αγορές. Καθοριστικό ρόλο σε αυτό έχουν: • Η εργονομία • Η λειτουργικότητα • Η σωστή κατηγοριοποίηση των προϊόντων. Το 80% μιας απόφασης για αγορά από έναν πελάτη γίνεται μέσα στο κατάστημα. Ταυτόχρονα διευκολύνουμε την επικοινωνία του με εσάς, αξιοποιώντας την καλύτερη οπτική επαφή μεταξύ σας. Άρα, καθοριστικό ρόλο παίζει η ολοκληρωμένη εταιρική ταυτότητα. Οι παραστάσεις που επιλέγετε κι οι λέξεις στις σημάνσεις σας δεν πρέπει να είναι τυχαίες. Γίνονται κάτω από συγκεκριμένη μελέτη προκειμένου να δημιουργήσετε ένα ευχάριστο, ζεστό και πειστικό για αγορές περιβάλλον. Στα πρώτα 30 δευτερόλεπτα ο πελάτης έχει ήδη δημιουργήσει την πρώτη εντύπωση για το κατάστημά σας και το 55% της εντύπωσης αυτής, δημιουργείται από όσα βλέπει.

54

55


[ ΦΩΤΙΣΜΟΣ ] Μία ολοκληρωμένη αρχιτεκτονική μελέτη, απαιτεί ανάλογης ποιότητας σχεδιασμό του φωτισμού, για την κάλυψη των απαιτήσεων αναβάθμισης τόσο σε αισθητικό όσο και σε εργονομικό επίπεδο. Οι σύγχρονες μελέτες φωτισμού εμπεριέχουν ως αναπόσπαστο κομμάτι τους, το συνδυασμό αισθητικής και άρτιας τεχνικής, όπως την επιτάσσει η πρόοδος της τεχνολογίας και του design. Ο σωστός φωτισμός βοηθάει στην ολοκληρωμένη προβολή των προϊόντων αναδεικνύοντας την ταυτότητά τους και αυτό έχει ως αποτέλεσμα να βελτιώνει τη συνολική εμπειρία αγορών σε κάθε εμπορικό χώρο.

[ ] Το φως, φυσικό και τεχνητό, αποτελεί το κύριο μέσο με το οποίο ο άνθρωπος

αντιλαμβάνεται

το χώρο και τα αντικείμενα που τον περιβάλλουν

Απαιτείται εμπνευσμένος σχεδιασμός για να αναδειχθεί η αισθητική και η αξία ενός χώρου, αλλά κυρίως για τη δημιουργία ιδανικής ατμόσφαιρας για τους ανθρώπους που φιλοξενεί. Η εταιρεία Medonshelf υλοποιεί λύσεις φωτισμού που ανταποκρίνονται με πληρότητα στις ανάγκες του κάθε έργου και αναδεικνύουν τον μοναδικό του χαρακτήρα, ανταποκρινόμενη πάντα στα υψηλότερα διεθνή πρότυπα. Το φως, φυσικό και τεχνητό, αποτελεί το κύριο μέσο με το οποίο ο άνθρωπος αντιλαμβάνεται το χώρο και τα αντικείμενα που τον περιβάλλουν. Στο σύγχρονο χώρο του φαρμακείου, με τα προϊόντα να εμπλουτίζονται ολοένα και περισσότερο (δερμοκαλλυντικά, σαμπουάν, ορθοπεδικά κ.α.), η υλοποίηση ενός ολοκληρωμένου τρόπου παρουσίασης προϊόντων και υπηρεσιών σε έναν ευχάριστο και ποιοτικό χώρο προβολής, θα βοηθήσει να δημιουργηθεί ένας πόλος έλξης νέων πελατών.

56

57


[ MERCHANDISING ] Η σωστή οργάνωση του καταστήματός σας, αποσκοπεί στην εύκολη προσβασιμότητα των προϊόντων από τον πελάτη. Στόχος μας, να μετατρέψουμε την υποσυνείδητη επιθυμία για αγορά, σε απόφαση αγοράς. Η τοποθέτηση των προϊόντων στα ράφια δεν πρέπει να γίνεται στην τύχη. Για να υπάρχει το επιθυμητό αποτέλεσμα στις πωλήσεις, τα προϊόντα πρέπει να εκτίθενται ανά κατηγορίες. Αυτό προσφέρει μια νοικοκυρεμένη εικόνα, που ικανοποιεί όμως και λειτουργικές ανάγκες. Έτσι, ο πελάτης σας μπορεί να εντοπίσει ευκολότερα και να κάνει άνετα την έρευνα αγοράς του, ενώ εσείς εξοικονομείτε χρόνο.

[ ΡΕΓΚΛΕΤΑ / ΣΗΜΑΝΣΗ ] Τάπα ρεγκλέτας από πλαστικό ABS, σε διακριτικό γκρι χρώμα, με ειδικό κούμπωμα για να μην αποκολλάται από τη ρεγκλέτα με την πάροδο του χρόνου.

Ρεγκλέτα αλουμινίου σε φυσική ανοδίωση, με δυνατότητα κατασκευής σε οποιοδήποτε χρωματισμό.

Ειδική εσοχή για την τοποθέτηση των τιμών των προϊόντων πάνω στη ρεγκλέτα, απλά και ιδιαίτερα οικονομικά.

ΝΕΑ

Πλεονεκτήματα ενός μελετημένου merchandising:

Ρεγκλέτα για ξύλινο ράφι πάχους 25mm

• Βοηθάτε τον πελάτη στην απόφασή του για αγορά. • Αυξάνετε τις αυθόρμητες αγορές. • Διευκολύνετε την απαιτούμενη πορεία – ροή των πελατών στο κατάστημα και στη εύρεση των προϊόντων, ώστε να οδηγηθεί σε επαναληπτική αγορά. • Εξοικονομείτε χρόνο από την πώληση του προϊόντος.

Δυνατότητα φωτισμού led

Ειδικά σχεδιασμένο σύστημα εφαρμογής, ώστε η ρεγκλέτα να τοποθετείται πολύ εύκολα στο ράφι σας (8mm ή 10mm), χωρίς κόλλες και σιλικόνες. Αφαιρείται εξίσου απλά, χωρίς φθορές.

Φόντο ρεγκλέτας από PVC, με το χρώμα της εταιρίας ή της κατηγορίας του προϊόντος του ραφιού.

Επιγραφή με λευκά γράμματα, τυπωμένα σε διάφανο PVC όπου αναφέρεται η υποκατηγορία του προϊόντος του ραφιού.

• Μετατρέπετε τη διαδικασία παραγγελίας σε μια εύκολη υπόθεση. • Κάνετε ευκολότερη απογραφή. • Αυξάνετε το κέρδος σας έως και 17% στα προβαλλόμενα προϊόντα. • Προσδίδετε ομοιογενή και πιο φιλική εικόνα στο φαρμακείο. • Οδηγείτε σε συμπληρωματικές πωλήσεις.

[ Παράδειγμα:] Ο πελάτης μπαίνει στο κατάστημα για την αγορά μίας αντιρυτιδικής κρέμας, με το merchandising μπορούμε να του προωθήσουμε και μια κρέμα ματιών. Η εφαρμογή του merchandising είναι μια διαδικασία που απαιτεί γνώση. Η συνεργασία σας με εμάς, σας βοηθάει να αποκτήσετε ένα ακόμα ανταγωνιστικό πλεονέκτημα και έναν αξιόπιστο συνεργάτη με γνώμονα τη φυσιολογία του φαρμακείου σας, το ποσοστό, καθώς και τα είδη των προϊόντων που πωλούνται σε αυτό. Με την έννοια merchandising εννοούμε τη χρήση τεχνικών διάταξης προϊόντων σε ένα κατάστημα, με στόχο τη μεγιστοποίηση των πωλήσεων.

58

59


[ΠΡΟΪΟΝΤΑ]

60


[

]

Mονόχρωμος πράσινος ηλεκτρονικός σταυρός Led 3D 97,5cm x 97,5cm

[

φαρμακείου Led Max RGB

Μέγιστη κατανάλωση: 70 Watt.

Μέγιστη κατανάλωση: 400 Watt.

Διάσταση: 97,5cm x 97,5cm.

Διάσταση: 106cm x 106cm.

Πλήθος LED: 2.560, 1.280 σε κάθε όψη.

Πλήθος LED: 30.720, 15.360 σε κάθε όψη.

5 πάνελ σε σχήμα σταυρού με ανάλυση 16 x 16 LED.

5 πάνελ σε σχήμα σταυρού με ανάλυση 32 χ 32 LED.

256 αποχρώσεις του πράσινου.

1.024 χρώματα.

Αυτόματη ρύθμιση με αισθητήρα φωτεινότητας - 12.000 cod/m².

Αυτόματη ρύθμιση με αισθητήρα φωτεινότητας - 19.000 cod/m². Επικοινωνία: Wi-Fi, Ethernet.

Γωνία ανάγνωσης: 60° στον κάθετο και 110° στον οριζόντιο άξονα.

C

[

Γωνία ανάγνωσης: 60° στον κάθετο και 110° στον οριζόντιο άξονα.

60 110

Υλικό πλαισίου: Αλουμίνιο.

Υλικό πλαισίου: Αλουμίνιο.

Βάρος: 25 Κιλά.

Βάρος: 35 Κιλά.

Μέτρηση - Απεικόνιση θερμοκρασίας και υγρασίας.

C

Αυτόματη εναλλαγή προγραμμάτων (ανοιχτό, κλειστό, εφημερεύον).

Τρισδιάστατες απεικονίσεις, κείμενο, φωτογραφίες, βίντεο.

Τρισδιάστατες απεικονίσεις, κείμενο, φωτογραφίες, βίντεο.

Ώρα, ημερομηνία.

Ώρα, ημερομηνία.

σταυρός Led 3D 106cm x 106cm

]

[

Έγχρωμος ηλεκτρονικός σταυρός

62

]

φαρμακείου Led Med Cross 3D RGB

Μέγιστη κατανάλωση: 200 Watt.

Μέγιστη κατανάλωση: 200 Watt.

Διάσταση: 106cm x 106cm.

Διάσταση: 97,5cm x 97,5cm.

Πλήθος LED: 10.240, 5.120 σε κάθε όψη.

Πλήθος LED: 7.680, 3.840 σε κάθε όψη.

5 πάνελ σε σχήμα σταυρού με ανάλυση 32 χ 32 LED.

5 πάνελ σε σχήμα σταυρού με ανάλυση 16 χ 16 LED.

1.024 αποχρώσεις του πράσινου.

256 χρώματα.

Αυτόματη ρύθμιση με αισθητήρα φωτεινότητας - 19.000 cod/m².

Αυτόματη ρύθμιση με αισθητήρα φωτεινότητας - 19.000 cod/m². Επικοινωνία: Wi-Fi, Ethernet.

Επικοινωνία: Wi-Fi, Ethernet.

C

Μέτρηση - Απεικόνιση θερμοκρασίας και υγρασίας.

Αυτόματη εναλλαγή προγραμμάτων (ανοιχτό, κλειστό, εφημερεύον).

Mονόχρωμος πράσινος ηλεκτρονικός

60 110

]

Έγχρωμος ηλεκτρονικός σταυρός

Επικοινωνία: Wi-Fi, Ethernet. 60 110

ΣΤΑΥΡΟΙ

ΣΤΑΥΡΟΙ

Γωνία ανάγνωσης: 60° στον κάθετο και 110° στον οριζόντιο άξονα.

60 110

Γωνία ανάγνωσης: 60° στον κάθετο και 110° στον οριζόντιο άξονα.

Υλικό πλαισίου: Αλουμίνιο.

Υλικό πλαισίου: Αλουμίνιο.

Βάρος: 35 Κιλά.

Βάρος: 25 Κιλά.

Μέτρηση - Απεικόνιση θερμοκρασίας και υγρασίας.

C

Μέτρηση - Απεικόνιση θερμοκρασίας και υγρασίας.

Αυτόματη εναλλαγή προγραμμάτων (ανοιχτό, κλειστό, εφημερεύον).

Αυτόματη εναλλαγή προγραμμάτων (ανοιχτό, κλειστό, εφημερεύον).

Τρισδιάστατες απεικονίσεις, κείμενο, φωτογραφίες, βίντεο.

Τρισδιάστατες απεικονίσεις, κείμενο, φωτογραφίες, βίντεο.

Ώρα, ημερομηνία.

Ώρα, ημερομηνία.

63


ΣΤΑΥΡΟΙ

[ Μονόχρωμος σταυρός φαρμακείου Led 90cm ] Μέγιστη κατανάλωση: 50 Watt. Διάσταση: 90cm x 90cm. Πλήθος LED: 500, 250 σε κάθε όψη. Πράσινο χρώμα. Ρύθμιση ταχύτητας λειτουργίας και φωτεινότητας. Επικοινωνία: Ασύρματο Χειριστήριο. Υλικό πλαισίου: Αλουμίνιο. Δυνατότητες Απεικόνισης.

[

]

Μονόχρωμος σταυρός

φαρμακείου Led 56cm Μέγιστη κατανάλωση 70 Watt. Διάσταση: 56cm x 56cm.

Πλήθος LED: 2.560, 1.280 σε κάθε όψη. Πράσινο χρώμα. Ρύθμιση ταχύτητας λειτουργίας και φωτεινότητας. Επικοινωνία: Ασύρματο Χειριστήριο. Υλικό πλαισίου: Αλουμίνιο.

64

65


ΣΥΡΤΑΡΙΕΡΕΣ

ΣΥΡΤΑΡΙΕΡΕΣ

[ ΜED DRAWER] Εγκατάσταση από δικό μας συνεργείο σε όλη την Ελλάδα. •

Στα 3 επάνω συρτάρια, πάτοι plexiglass

• Τεχνική

υποστήριξη εφ’ όρου ζωής μετά την ολοκλήρωση του έργου.

• Ελληνικής • Μεγάλη • 10

κατασκευής.

ποικιλία σε διαστάσεις.

χρόνια εγγύηση.

• Εύκολη

• Γρήγορη • Πλήρης

Πόμολα τόξα ή χούφτα

αποθήκευση των σκευασμάτων. πρόσβαση.

αξιοποίηση του διαθέσιμου χώρου.

• Κατασκευή

συρταριών από ανοδιωμένο αλουμίνιο, με μεταλλικό σκελετό.

2.150

Πάτοι ξύλινοι

0.145

0.221

ΔΙΑΧΩΡΙΣΤΙΚΑ • Ανθεκτική κατασκευή. • Ακρυλικό υλικό. • Προσαρμόζεται στις διαστάσεις των συρταριών.

0.430

[ ΜED DRAWER MAX] •

Διάσταση Med Drawer Μax 1 στήλης, χωρίς επένδυση (Πλάτος x Ύψος) 46 x 210 εκ.

• Διάσταση

Med Drawer Μax 2 στηλών χωρίς επένδυση (Πλάτος x Ύψος) 89,5 x 210 εκ.

• Διάσταση

Med Drawer Μax 3 στηλών χωρίς επένδυση (Πλάτος x Ύψος) 133 x 210 εκ.

• Διάσταση

Med Drawer Μax 4 στηλών χωρίς επένδυση (Πλάτος x Ύψος) 176,5 x 210 εκ.

• Διάσταση

Med Drawer Μax 5 στηλών χωρίς επένδυση (Πλάτος x Ύψος) 220 x 210 εκ.

H κάθε στήλη περιλαμβάνει 10 ρηχά συρτάρια για φάρμακα και 2 βαθιά συρτάρια για σιρόπια. Στο πάνω μέρος μπορεί να τοποθετηθεί ερμάριο.

66

67


ΣΥΡΤΑΡΙΕΡΕΣ

ΣΥΡΤΑΡΙΕΡΕΣ

[ ΜED DRAWER ΣΥΣΤΗΜΑ ΣΥΡΤΑΡΙΩΝ ΟΜΟΙΟΠΑΘΗΤΙΚΩΝ]

[ ΜED DRAWER ΧΑΜΗΛΗ ]

• Συρταριέρα

H κάθε στήλη περιλαμβάνει 6 ρηχά συρτάρια για φάρμακα και 1 βαθύ συρτάρι για σιρόπια. Μπορείτε να επιλέξετε ανάμεσα σε 3 διαφορετικά πλάτη συρταριέρας, σύμφωνα με τις ανάγκες του χώρου σας. Διαθέσιμα πλάτη (διάσταση μετόπης) 43εκ., 61.5εκ., 80εκ.

για την αποθήκευση ομοιοπαθητικών σκευασμάτων με χωρίσματα για την κατηγοριοποίηση των προϊόντων.

• Το

συρτάρι είναι κατασκευασμένο από ανοδιωμένο αλουμίνιο, ενώ ο σκελετός της συρταριέρας είναι μεταλλικός.

Πόμολα τόξα ή χούφτα

1.160

0.121 Πάτοι ξύλινοι

0.246 0.430

0.430 0.615 0.800

Συρτάρι κοντό με 2 χωρίσματα

68

Συρτάρι κοντό με 3 χωρίσματα

69


ΣΥΡΤΑΡΙΕΡΕΣ

[ WILLACH ] • Συρτάρια: • Ποικιλία

διαστάσεων από 90 έως 120 cm.

• Μελαμίνη • 2

10 ρηχά για φάρμακα και 2 βαθιά για σιρόπια. στις μετόπες και στα πλαϊνά 18mm με σόκορο pvc 2mm.

χρόνια εγγύηση.

• Συρτάρια: • Ποικιλία

ΣΥΡΤΑΡΙΕΡΕΣ

[ ICAS] 10 ρηχά για φάρμακα και 2 βαθιά για σιρόπια.

διαστάσεων από 80 έως 120 cm.

• Μελαμίνη

στις μετόπες και στα πλαϊνά 18mm με σόκορο pvc 2mm. • 2

χρόνια εγγύηση.

ΔΙΑΧΩΡΙΣΤΙΚΑ • Ανθεκτική κατασκευή. • Ακρυλικό υλικό. • Προσαρμόζεται στις διαστάσεις των συρταριών.

70

ΔΙΑΧΩΡΙΣΤΙΚΑ • Ανθεκτική κατασκευή. • Ακρυλικό υλικό. • Προσαρμόζεται στις διαστάσεις των συρταριών.

71


[

SPACEWALL

ΜΕ ΒΑΘΡΟ

Επένδυση με πλάτη space wall, από μελαμίνη, για τοποθέτηση κρυστάλλινων ραφιών, αγκίστρων καθώς επίσης και βάσεων για παπούτσια και γυαλιά. •

• Ενδεικτική • 7

διάσταση (Π Χ Β Χ Υ) 70 x 40 x 270 εκ.

κρυστάλλινα ράφια πάχους 8mm, ανά στήλη.

• Βάθρο

ύψους 12,5 εκ.

SPACEWALL

[

ΡΑΦΙΕΡΕΣ

ΡΑΦΙΕΡΕΣ

SLIM ΜΕ ΒΑΘΡΟ

Επένδυση με πλάτη slim, από μελαμίνη, για τοποθέτηση κρυστάλλινων ραφιών και αγκίστρων.

• Ενδεικτική • 7

κρυστάλλινα ράφια πάχους 8mm, ανά στήλη.

• Βάθρο

ύψους 12,5 εκ.

SLIM MΕ ΣΥΡΤΑΡΙ

ΜΕ ΣΥΡΤΑΡΙ

Μπορείτε να επιλέξετε, σύμφωνα με τις ανάγκες σας, στο κάτω μέρος να έχετε βάθρο ή συρτάρι.

Μπορείτε να επιλέξετε, σύμφωνα με τις ανάγκες σας, στο κάτω μέρος να έχετε βάθρο ή συρτάρι.

[

AXON ΜΕ ΣΥΡΤΑΡΙ Επένδυση με πλάτη axon, από μελαμίνη, για τοποθέτηση κρυστάλλινων ραφιών. • Ενδεικτική

διάσταση (Π Χ Β Χ Υ) 70 x 40 x 270 εκ.

• 6

κρυστάλλινα ράφια πάχους 8mm, ανά στήλη.

• 1

συρτάρι με τηλεσκοπικό οδηγό, ανά στήλη.

[

ΙΘΑΚΗ

Μεταλλική κατασκευή ραφιέρας με συρτάρι στο κάτω μέρος. Το συρτάρι κατασκευάζεται από μελαμίνη. • Ενδεικτική

διάσταση (Π Χ Β Χ Υ) 70 x 40 x 270 εκ.

• 6

μεταλλικά ράφια, ανά στήλη.

• 1

συρτάρι με τηλεσκοπικό οδηγό, ανά στήλη.

• Βαφή

ΑXON MΕ ΒΑΘΡΟ

διάσταση (Π Χ Β Χ Υ) 70 x 40 x 270 εκ.

μεταλλικών στοιχείων σε αποχρώσεις Ral.

Μπορείτε να επιλέξετε, σύμφωνα με τις ανάγκες σας, στο κάτω μέρος να έχετε βάθρο ή συρτάρι.

72

* Όλος ο απαραίτητος εξοπλισμός σχεδιάζεται και κατασκευάζεται στις εγκαταστάσεις μας. Αυτό σας εξασφαλίζει τη δυνατότητα να επιλέξετε εσείς οποιαδήποτε διάσταση και χρώμα ταιριάζει στο χώρο σας.

73


[ [

Ραφιέρα Corner για τοποθέτηση κρυστάλλινων ραφιών ανάμεσα σε 2 μεταλλικούς ορθοστάτες κυκλικής διατομής. • 6

διάσταση ( Π Χ Β Χ Υ) 70 x 33 x 270 εκ.

κρυστάλλινα ράφια πάχους 8mm, ανά στήλη.

• Δυνατότητα

τοποθέτησης συρταριού, με τηλεσκοπικό οδηγό, στο κάτω μέρος. • Δυνατότητα

βαφής των μεταλλικών στοιχείων σε αποχρώσεις Ral. • Δυνατότητα

συνδυασμού κρυστάλλινων ραφιών και τραβερσών, για τοποθέτηση αγκίστρων στο ίδιο Corner.

Ραφιέρα Corner για τοποθέτηση αγκίστρων ανάμεσα σε 2 μεταλλικούς ορθοστάτες κυκλικής διατομής. • 7

διάσταση (Π Χ Β Χ Υ) 70 x 20 x 270 εκ.

τραβέρσες για τοποθέτηση αγκίστρων, ανά στήλη.

• Δυνατότητα

τοποθέτησης συρταριού, με τηλεσκοπικό οδηγό, στο κάτω μέρος. • Δυνατότητα

βαφής των μεταλλικών στοιχείων σε αποχρώσεις Ral. • Δυνατότητα

συνδυασμού κρυστάλλινων ραφιών και τραβερσών, για τοποθέτηση αγκίστρων στο ίδιο Corner.

74

Ραφιέρα Corner Σοφοκλής για τοποθέτηση κρυστάλλινων ραφιών ανάμεσα σε 2 μεταλλικούς ορθοστάτες κυκλικής διατομής. • Ενδεικτική

διάσταση (Π Χ Β Χ Υ) 80 x 35 x 270 εκ.

• 4

κρυστάλλινα ράφια πάχους 8mm, ανά στήλη, που συνδυάζονται με μία τετράγωνη κατασκευή από μελαμίνη. • Δυνατότητα

βαφής των μεταλλικών στοιχείων σε αποχρώσεις Ral. • Δυνατότητα

συνδυασμού κρυστάλλινων ραφιών και τραβερσών, για τοποθέτηση αγκίστρων στο ίδιο Corner. • Δυνατότητα

περιμετρικού φωτισμού led στην εσωτερική πλευρά της τετράγωνης κατασκευής.

ΑΙΓΛΗ

ΡΑΦΙΕΡΑ CORNER ΜΕ ΑΓΚΙΣΤΡΑ • Ενδεικτική

[ [

ΣΟΦΟΚΛΗΣ

ΡΑΦΙΕΡΑ CORNER • Ενδεικτική

ΕΠΙΠΛΑ ΒΙΤΡΙΝΑΣ

ΕΠΙΠΛΑ ΒΙΤΡΙΝΑΣ ΕΠΙΠΛΑ ΒΙΤΡΙΝΑΣ

* Όλος ο απαραίτητος εξοπλισμός σχεδιάζεται και κατασκευάζεται στις εγκαταστάσεις μας. Αυτό σας εξασφαλίζει τη δυνατότητα να επιλέξετε εσείς οποιαδήποτε διάσταση και χρώμα ταιριάζει στο χώρο σας.

Ραφιέρα Corner Αίγλη για τοποθέτηση κρυστάλλινων ραφιών ανάμεσα σε 2 μεταλλικούς ορθοστάτες κυκλικής διατομής. • Ενδεικτική

διάσταση (Π Χ Β Χ Υ) 80 x 40 x 270 εκ.

• 3

κρυστάλλινα ράφια πάχους 8mm, ανά στήλη, που συνδυάζονται με μία τετράγωνη κατασκευή από μελαμίνη. • Συρτάρι

με τηλεσκοπικό οδηγό.

• Δυνατότητα

βαφής των μεταλλικών στοιχείων σε αποχρώσεις Ral. • Δυνατότητα

συνδυασμού κρυστάλλινων ραφιών και τραβερσών, για τοποθέτηση αγκίστρων στο ίδιο Corner. • Δυνατότητα

περιμετρικού φωτισμού led στην εσωτερική πλευρά της τετράγωνης κατασκευής.

75


[ [

ΚΑΛΛΙΡΡΟΗ Ραφιέρα Corner Καλλιρρόη για τοποθέτηση κρυστάλλινων ραφιών ανάμεσα σε 2 μεταλλικούς ορθοστάτες κυκλικής διατομής. •

Ενδεικτική διάσταση (Π Χ Β Χ Υ) 180 x 40 x 270 εκ.

• Ξύλινη

κατασκευή από μελαμίνη, πλάτους 7εκ., με περιμετρικό φωτισμό led στην εσωτερική πλευρά του. • 5 κρυστάλλινα ράφια πάχους 8mm, ανά στήλη. • Δυνατότητα βαφής των μεταλλικών στοιχείων σε αποχρώσεις Ral. • Δυνατότητα συνδυασμού κρυστάλλινων ραφιών και τραβερσών, για τοποθέτηση αγκίστρων στο ίδιο Corner.

ΟΡΦΕΑΣ Ραφιέρα Corner Ορφέας για τοποθέτηση κρυστάλλινων ραφιών ανάμεσα σε 2 μεταλλικούς ορθοστάτες κυκλικής διατομής. • Ενδεικτική

διάσταση (Π Χ Β Χ Υ) 180 x 40 x 270 εκ.

• Ξύλινη

κατασκευή με στρογγυλεμένες γωνίες. Η κατασκευή είναι από μελαμίνη, έχει πλάτος 7εκ. και περιμετρικό φωτισμό led στο εσωτερικό της. • 5 κρυστάλλινα ράφια πάχους 8mm, ανά στήλη. • Δυνατότητα βαφής των μεταλλικών στοιχείων σε αποχρώσεις Ral. • Δυνατότητα συνδυασμού κρυστάλλινων ραφιών και τραβερσών, για τοποθέτηση αγκίστρων στο ίδιο Corner.

76

* Όλος ο απαραίτητος εξοπλισμός σχεδιάζεται και κατασκευάζεται στις εγκαταστάσεις μας. Αυτό σας εξασφαλίζει τη δυνατότητα να επιλέξετε εσείς οποιαδήποτε διάσταση και χρώμα ταιριάζει στο χώρο σας.

[ [

ΕΠΙΠΛΑ ΒΙΤΡΙΝΑΣ

ΕΠΙΠΛΑ ΒΙΤΡΙΝΑΣ ΕΠΙΠΛΑ ΒΙΤΡΙΝΑΣ

ΚΙΜΩΝΑΣ

Ραφιέρα Corner Κίμωνας για τοποθέτηση κρυστάλλινων ραφιών ανάμεσα σε 2 μεταλλικούς ορθοστάτες κυκλικής διατομής. • Ενδεικτική

• Ξύλινη

διάσταση (Π Χ Β Χ Υ) 120 x 40 x 270 εκ.

κυκλική κατασκευή, πάχους 9εκ.

• Η

επιφάνεια που είναι με plexiglass έχει φωτισμό led

• 4

κρυστάλλινα ράφια πάχους 8mm, ανά στήλη.

• Δυνατότητα

βαφής των μεταλλικών στοιχείων σε αποχρώσεις Ral. • Δυνατότητα

συνδυασμού κρυστάλλινων ραφιών και τραβερσών, για τοποθέτηση αγκίστρων στο ίδιο Corner.

ΜΥΚΟΝΟΣ Ραφιέρα Corner Μύκονος για τοποθέτηση κρυστάλλινων ραφιών ανάμεσα σε 2 μεταλλικούς ορθοστάτες κυκλικής διατομής.

• Ενδεικτική

διάσταση (Π Χ Β Χ Υ) 80 x 35 x 270 εκ. • 4

κρυστάλλινα ράφια πάχους 8mm, ανά στήλη, που συνδυάζονται με μία τετράγωνη κατασκευή από μελαμίνη. Δυνατότητα συνδυασμού κρυστάλλινων ραφιών και τραβερσών, για τοποθέτηση αγκίστρων στο ίδιο Corner. •

77


ΕΠΙΠΛΑ ΒΙΤΡΙΝΑΣ

[

ΠΕΡΣΕΦΟΝΗ •

Ενδεικτική διάσταση (Π Χ Β Χ Υ) 150 x 45 x 200 εκ.

• Ξύλινη

κυκλική κατασκευή, πάχους 9εκ.

• Η

επιφάνεια plexiglass έχει φωτισμό led.

• 4

κρυστάλλινα ράφια πάχους 8mm.

[

ΘΕΜΙΣ Ενδεικτική διάσταση (Π Χ Β Χ Υ) 170 x 40 x 185 εκ. •

• Ξύλινη

κατασκευή διπλής όψης αποτελούμενη από πλαίσια με φωτισμό και συρτάρια.

78

* Όλος ο απαραίτητος εξοπλισμός σχεδιάζεται και κατασκευάζεται στις εγκαταστάσεις μας. Αυτό σας εξασφαλίζει τη δυνατότητα να επιλέξετε εσείς οποιαδήποτε διάσταση και χρώμα ταιριάζει στο χώρο σας.

79


[

[

ΠΑΓΚΟΙ

ΠΑΓΚΟΙ

ΑΛΚΙΝΟΟΣ •

ΑΓΑΜΕΜΝΩΝ

Κουρμπαριστή κατασκευή από μελαμίνη και φορμάικα.

• Ενδεικτική

Πάγκος με στρογγυλεμένες γωνίες κατασκευασμένος από μελαμίνη και φορμάικα.

• Κρυφός

διάσταση ( Π Χ Β Χ Υ) 220 x 80 x 100 εκ.

φωτισμός led στην εξωτερική πλευρά του πάγκου.

• Στο

εσωτερικό του πάγκου τοποθετούνται συρόμενα ράφια για πληκτρολόγιο υπολογιστή, συρτάρια και ράφια.

• Ενδεικτική

διάσταση (Π Χ Β Χ Υ) 220 x 70 x 100 εκ.

• Δυνατότητα

κατασκευής επιφάνειας προβολής, για την τοποθέτηση προϊόντων.

• Στο

εσωτερικό του πάγκου τοποθετούνται συρόμενα ράφια για πληκτρολόγιο υπολογιστή, συρτάρια και ράφια. • Δυνατότητα

τοποθέτησης λογοτύπου στην μπροστινή πλευρά.

[

ΑΛΚΑΜΕΝΗΣ • Παραλληλόγραμμη

κατασκευή.

• Ενδεικτική

διάσταση ( Π Χ Β Χ Υ) 220 x 70 x 100 εκ.

• Πρόβολος

στην εξωτερική πλευρά του πάγκου.

• Στο

εσωτερικό του πάγκου τοποθετούνται συρόμενα ράφια για πληκτρολόγιο υπολογιστή, συρτάρια και ράφια.

• Δυνατότητα

δημιουργίας εσοχής στην εξωτερική πλευρά του πάγκου για την τοποθέτηση

προϊόντων.

80

* Όλος ο απαραίτητος εξοπλισμός σχεδιάζεται και κατασκευάζεται στις εγκαταστάσεις μας. Αυτό σας εξασφαλίζει τη δυνατότητα να επιλέξετε εσείς οποιαδήποτε διάσταση και χρώμα ταιριάζει στο χώρο σας.

Αλκίνοος με επιφάνεια προβολής για τοποθέτηση προϊόντων.

[

ΑΝΤΙΓΟΝΟΣ Παραλληλόγραμμη κατασκευή από μελαμίνη και φορμάικα. • Ενδεικτική διάσταση (Π Χ Β Χ Υ) 250 x 70 x 100 εκ. • Πρόβολος στην εξωτερική πλευρά του πάγκου. • Επιφάνεια προβολής, για τοποθέτηση προϊόντων. • Στο εσωτερικό του πάγκου τοποθετούνται συρόμενα ράφια για πληκτρολόγιο υπολογιστή, συρτάρια και ράφια. •

81


ΠΑΓΚΟΙ

• Ημικυκλική

[

Παραλληλόγραμμη κατασκευή από μελαμίνη. • Ενδεικτική διάσταση (Π Χ Β Χ Υ) 250 x 70 x 100 εκ. • Πρόβολος στην εξωτερική πλευρά του πάγκου. • Επιφάνεια προβολής, για τοποθέτηση προϊόντων. • Στο εσωτερικό του πάγκου τοποθετούνται συρόμενα ράφια για πληκτρολόγιο υπολογιστή, συρτάρια και ράφια. •

κατασκευή από μελαμίνη και

φορμάικα. • Ενδεικτική

διάσταση (Π Χ Β Χ Υ) 90 x 60 x 100 εκ.

• Κρυφός

φωτισμός led στην εξωτερική πλευρά του πάγκου. • Στο

εσωτερικό του πάγκου τοποθετούνται συρτάρια και ράφια.

[

ΕΚΑΒΗ •

Κουρμπαριστή κατασκευή από μελαμίνη και φορμάικα.

• Ενδεικτική

ΠΑΓΚΟΙ

[

ΙΦΙΓΕΝΕΙΑ

ΔΑΦΝΗ

διάσταση (Π Χ Β Χ Υ) 200 x 80 x 100 εκ.

• Στο

εσωτερικό του πάγκου τοποθετούνται συρόμενα ράφια για πληκτρολόγιο υπολογιστή, συρτάρια και ράφια. • Δυνατότητα

κατασκευής επιφάνειας προβολής, για τοποθέτηση προϊόντων.

[

ΙΟΛΗ Παραλληλόγραμμη κατασκευή από μελαμίνη. •

• Ενδεικτική

διάσταση (Π Χ Β Χ Υ) 200 x 70 x 100 εκ. • Στο

εσωτερικό του πάγκου τοποθετούνται συρόμενα ράφια για πληκτρολόγιο υπολογιστή, συρτάρια και ράφια. • Δυνατότητα

τοποθέτησης κρυφού φωτισμού led.

82

* Όλος ο απαραίτητος εξοπλισμός σχεδιάζεται και κατασκευάζεται στις εγκαταστάσεις μας. Αυτό σας εξασφαλίζει τη δυνατότητα να επιλέξετε εσείς οποιαδήποτε διάσταση και χρώμα ταιριάζει στο χώρο σας.

83


[

ΚΑΔΙΑΝΗ

[

• Παραλληλόγραμμη

ΚΛΕΟΠΑΤΡΑ Κουρμπαριστή κατασκευή από μελαμίνη και φορμάικα. • Ενδεικτική διάσταση (Π Χ Β Χ Υ) 90 x 60 x 100 εκ. • Κρυφός φωτισμός led στην εξωτερική πλευρά. • Στο εσωτερικό του πάγκου τοποθετούνται συρτάρια και ράφια. • Δυνατότητα τοποθέτησης λογοτύπου στην μπροστινή πλευρά. •

[

ΜΑΡΙΛΕΝΑ

Κουρμπαριστή κατασκευή από μελαμίνη και φορμάικα. • Ενδεικτική διάσταση (Π Χ Β Χ Υ) 90 x 60 x 100 εκ. • Κρυφός φωτισμός led στην εξωτερική πλευρά. • Στο εσωτερικό του πάγκου τοποθετούνται συρτάρια και ράφια. • Δυνατότητα τοποθέτησης λογοτύπου στην μπροστινή πλευρά. •

κατασκευή από μελαμίνη και φορμάικα. • Ενδεικτική διάσταση (Π Χ Β Χ Υ) 240 x 85 x 100 εκ. • Κρυφός φωτισμός led στην εξωτερική πλευρά του πάγκου. • Στο εσωτερικό του πάγκου τοποθετούνται συρόμενα ράφια για πληκτρολόγιο υπολογιστή, συρτάρια και ράφια. • Δυνατότητα κατασκευής επιφάνειας προβολής, για την τοποθέτηση προϊόντων.

[

ΜΕΝΕΛΑΟΣ •

Παραλληλόγραμμη κατασκευή από μελαμίνη και φορμάικα.

• Ενδεικτική

διάσταση (Π Χ Β Χ Υ) 250 x 80 x 100 εκ.

• Στο

εσωτερικό του πάγκου τοποθετούνται συρόμενα ράφια για πληκτρολόγιο υπολογιστή, συρτάρια και ράφια. • Δυνατότητα

[

ΠΑΓΚΟΙ

ΠΑΓΚΟΙ

τοποθέτησης λογοτύπου στην μπροστινή πλευρά.

ΜΕΛΙΣΣΑ •

Κουρμπαριστή κατασκευή από mdf με βαφή λάκα.

• Ενδεικτική

διάσταση (Π Χ Β Χ Υ) 80 x 60 x 100 εκ.

• Στο

εσωτερικό του πάγκου τοποθετούνται συρτάρια και ράφια.

84

* Όλος ο απαραίτητος εξοπλισμός σχεδιάζεται και κατασκευάζεται στις εγκαταστάσεις μας. Αυτό σας εξασφαλίζει τη δυνατότητα να επιλέξετε εσείς οποιαδήποτε διάσταση και χρώμα ταιριάζει στο χώρο σας.

85


[

[

ΠΑΡΑΛΛΗΛΟΓΡΑΜΜΟΣ •

ΠΗΓΑΣΟΣ

Παραλληλόγραμμη κατασκευή από μελαμίνη.

• Ενδεικτική

διάσταση (Π Χ Β Χ Υ) 110 x 70 x 100 εκ.

• Πρόβολος

στην εξωτερική πλευρά του πάγκου.

[ •

εσωτερικό του πάγκου τοποθετούνται συρόμενα ράφια για πληκτρολόγιο υπολογιστή, συρτάρια και ράφια.

• Κρυφός

φωτισμός led στην εξωτερική πλευρά του πάγκου.

• Στο

εσωτερικό του πάγκου τοποθετούνται συρόμενα ράφια για πληκτρολόγιο υπολογιστή, συρτάρια και ράφια. τοποθέτησης λογοτύπου στην μπροστινή πλευρά.

[

ΠΕΛΟΠΙΔΑΣ •

Παραλληλόγραμμη κατασκευή από μελαμίνη.

• Ενδεικτική • Κρυφός

διάσταση (Π Χ Β Χ Υ) 110 x 70 x 100 εκ.

φωτισμός led στην εξωτερική πλευρά του πάγκου.

• Στο

εσωτερικό του πάγκου τοποθετούνται συρόμενα ράφια για πληκτρολόγιο υπολογιστή, συρτάρια και ράφια. • Δυνατότητα

86

τοποθέτησης λογοτύπου στην μπροστινή πλευρά.

[

ΠΟΡΟΣ

διάσταση (Π Χ Β Χ Υ) 110 x 70 x 100 εκ.

• Δυνατότητα

• Δυνατότητα

τοποθέτησης λογοτύπου στην μπροστινή πλευρά.

Παραλληλόγραμμη κατασκευή από μελαμίνη.

• Ενδεικτική

διάσταση (Π Χ Β Χ Υ) 110 x 70 x 100 εκ.

• Στο

εσωτερικό του πάγκου τοποθετούνται συρόμενα ράφια για πληκτρολόγιο υπολογιστή, συρτάρια και ράφια.

ΠΑΣΙΦΑΗ

Παραλληλόγραμμη κατασκευή από μελαμίνη.

• Ενδεικτική

• Στο

• Δυνατότητα

ΠΑΓΚΟΙ

ΠΑΓΚΟΙ

τοποθέτησης λογοτύπου στην μπροστινή πλευρά.

* Όλος ο απαραίτητος εξοπλισμός σχεδιάζεται και κατασκευάζεται στις εγκαταστάσεις μας. Αυτό σας εξασφαλίζει τη δυνατότητα να επιλέξετε εσείς οποιαδήποτε διάσταση και χρώμα ταιριάζει στο χώρο σας.

Παραλληλόγραμμη κατασκευή από κρύσταλλο και μελαμίνη.

Ενδεικτική διάσταση (Π Χ Β Χ Υ) 120 x 70 x 100 εκ.

Φωτεινή σήμανση στην μπροστινή πλευρά.

Στο εσωτερικό του πάγκου τοποθετούνται συρόμενα ράφια για πληκτρολόγιο υπολογιστή, συρτάρια και ράφια. •

[

ΤΑΜΑΡIΣ Παραλληλόγραμμη κατασκευή από μελαμίνη. • Ενδεικτική διάσταση (Π Χ Β Χ Υ) 100 x 70 x 100 εκ. • Επιφάνεια προβολής, για τοποθέτηση προϊόντων. • Πρόβολος στην εξωτερική πλευρά του πάγκου. • Στο εσωτερικό του πάγκου τοποθετούνται συρόμενα ράφια για πληκτρολόγιο υπολογιστή, συρτάρια και ράφια. • Δυνατότητα τοποθέτησης λογοτύπου στην μπροστινή πλευρά. •

87


[

[

ΈΡΣΗ

ΑΘΗΝΑ

Τροχήλατη γόνδολα από μελαμίνη.

Τροχήλατη γόνδολα από μελαμίνη και φορμάικα. •

Ενδεικτική διάσταση (Π Χ Β Χ Υ) 120 x 60 x 100 εκ.

Αποτελείται από 4 πλάτες spacewall για τοποθέτηση κρυστάλλων, αγκίστρων και βάσεων για παπούτσια και γυαλιά.

από 3 κρυστάλλινα ράφια ανάμεσα σε 2 μεταλλικούς ορθοστάτες κυκλικής διατομής.

[

Τροχήλατη γόνδολα από μελαμίνη και φορμάικα.

ΈΡΣΗ ΜΕ LIGHTBOX

διάσταση (Π Χ Β Χ Υ) 120 x 60 x 100 εκ.

Δυνατότητα τοποθέτησης φωτεινής σήμανσης στο πάνω μέρος.

• Αποτελείται

από 2 πλάτες spacewall για τοποθέτηση κρυστάλλων, αγκίστρων και βάσεων για παπούτσια και γυαλιά.

κρυστάλλινα ράφια σε κάθε πλάτη.

[

ΑΦΡΟΔΙΤΗ Τροχήλατη γόνδολα από μελαμίνη και φορμάικα. • Ενδεικτική

διάσταση (Π Χ Β Χ Υ) 120 x 60 x 100 εκ.

• Αποτελείται

από 3 κρυστάλλινα ράφια ανάμεσα σε 2 μεταλλικούς ορθοστάτες κυκλικής διατομής.

88

3 κρυστάλλινα ράφια σε κάθε πλάτη.

[

ΑΡΙΑΔΝΗ

• 3

Ενδεικτική διάσταση (Π Χ Β Χ Υ) 150 x 60 x 100 εκ.

• Αποτελείται

• Ενδεικτική

ΓΟΝΔΟΛΕΣ

ΓΟΝΔΟΛΕΣ

* Όλος ο απαραίτητος εξοπλισμός σχεδιάζεται και κατασκευάζεται στις εγκαταστάσεις μας. Αυτό σας εξασφαλίζει τη δυνατότητα να επιλέξετε εσείς οποιαδήποτε διάσταση και χρώμα ταιριάζει στο χώρο σας.

[

ΕΡΣΗ ΜΕ ΠΑΓΚΟ Σταθερή γόνδολα από μελαμίνη.

Ενδεικτική διάσταση (Π Χ Β Χ Υ) 170 x 60 x 130 εκ. • Αποτελείται από 3 πλάτες spacewall για τοποθέτηση κρυστάλλων, αγκίστρων και βάσεων για παπούτσια και γυαλιά. • 4 κρυστάλλινα ράφια σε κάθε πλάτη. • Πάγκος εξυπηρέτησης με συρόμενο ράφι για πληκτρολόγιο υπολογιστή, συρτάρια και ράφια. •

89


[

ΕΛΑΦΟΝΗΣΟΣ Τροχήλατη γόνδολα από μελαμίνη και φορμάικα.

Ενδεικτική διάσταση (Π Χ Β Χ Υ) 130 x 60 x 60 εκ. • Μεγάλη ποικιλία χρωμάτων σε μελαμίνες και φορμάικες. •

[

[

ΓΟΝΔΟΛΕΣ

ΓΟΝΔΟΛΕΣ

ΕΞΑΓΩΝΗ Σταθερή γόνδολα από μελαμίνη.

Ενδεικτική διάσταση (Π Χ Β Χ Υ) 210 x 160 x 130 εκ. •

• Αποτελείται

από 5 πλάτες space- wall για τοποθέτηση κρυστάλλων, αγκίστρων και βάσεων για παπούτσια και γυαλιά. • Στη

μέση έχει πάγκο με συρτάρια.

ΕΥΡΥΔΙΚΗ Σταθερή γόνδολα από μελαμίνη. •

Ενδεικτική διάσταση ( Π Χ Β Χ Υ) 240 x 45 x 100 εκ.

• Αποτελείται

από 3 κρυστάλλινα ράφια, ανά στήλη.

[

ΖΑΚΥΝΘΟΣ Τροχήλατη γόνδολα από μελαμίνη και φορμάικα.

Ενδεικτική διάσταση (Π Χ Β Χ Υ) 130 x 65 x 130 εκ. •

• Αποτελείται

από 2 πλάτες spacewall για τοποθέτηση κρυστάλλων, αγκίστρων και βάσεων για παπούτσια και γυαλιά.

90

* Όλος ο απαραίτητος εξοπλισμός σχεδιάζεται και κατασκευάζεται στις εγκαταστάσεις μας. Αυτό σας εξασφαλίζει τη δυνατότητα να επιλέξετε εσείς οποιαδήποτε διάσταση και χρώμα ταιριάζει στο χώρο σας.

• 3

κρυστάλλινα ράφια σε κάθε πλάτη.

• 2

συρτάρια στο κάτω μέρος.

91


[

[

LAICA A

ΚΥΚΛΙΚΗ Τροχήλατη γόνδολα από μελαμίνη και φορμάικα. •

ΓΟΝΔΟΛΕΣ

ΓΟΝΔΟΛΕΣ

Ενδεικτική διάσταση (Π Χ Β Χ Υ) 65 x 65 x 100 εκ.

• Αποτελείται

από 3 κρυστάλλινα ράφια πάνω σε 1 μεταλλικό ορθοστάτη κυκλικής διατομής.

Τροχήλατη γόνδολα από μελαμίνη και φορμάικα.

Ενδεικτική διάσταση (Π Χ Β Χ Υ) 120 x 60 x 100 εκ. •

• Αποτελείται

από 3 κρυστάλλινα ράφια ανάμεσα σε 2 μεταλλικούς ορθοστάτες κυκλικής διατομής.

LAICA B

Η μπάζα της γόνδολας μπορεί να κατασκευαστεί σε ευθεία γραμμή χωρίς εσοχή. Επιλέξτε αυτή που ταιριάζει περισσότερο στο χώρο σας.

[

LAICA III A

[

Τροχήλατη γόνδολα από μελαμίνη και φορμάικα.

ΟΒΑΛ Τροχήλατη γόνδολα από μελαμίνη και φορμάικα. •

Ενδεικτική διάσταση (Π Χ Β Χ Υ) 140 x 60 x 100 εκ.

Αποτελείται από 3 κρυστάλλινα ράφια ανάμεσα σε 2 μεταλλικούς ορθοστάτες κυκλικής διατομής. •

Ενδεικτική διάσταση (Π Χ Β Χ Υ) 65 x 65 x 100 εκ. • Αποτελείται από 3 κρυστάλλινα ράφια ανάμεσα σε 2 μεταλλικούς ορθοστάτες κυκλικής διατομής. •

LAICA III B

Η μπάζα της γόνδολας μπορεί να κατασκευαστεί σε ευθεία γραμμή χωρίς εσοχή. Επιλέξτε αυτή που ταιριάζει περισσότερο στο χώρο σας.

92

* Όλος ο απαραίτητος εξοπλισμός σχεδιάζεται και κατασκευάζεται στις εγκαταστάσεις μας. Αυτό σας εξασφαλίζει τη δυνατότητα να επιλέξετε εσείς οποιαδήποτε διάσταση και χρώμα ταιριάζει στο χώρο σας.

93


[

[

ΡΕΑ

ΠΑΡΑΛΛΗΛΟΓΡΑΜΜΗ

Σταθερή γόνδολα από μελαμίνη και φορμάικα.

Τροχήλατη γόνδολα από μελαμίνη. •

Ενδεικτική διάσταση (Π Χ Β Χ Υ) 220 x 45 x 100 εκ. •

Ενδεικτική διάσταση (Π Χ Β Χ Υ) 120 x 60 x 100 εκ.

• Αποτελείται

από 2 πλάτες spacewall (για τοποθέτηση κρυστάλλων, αγκίστρων, βάσεων για παπούτσια και γυαλιά). • 3

[

από 3 κρυστάλλινα ράφια ανάμεσα σε 2 μεταλλικούς ορθοστάτες κυκλικής διατομής.

[

ΡΟΔΟΠΗ Τροχήλατη γόνδολα από μελαμίνη και φορμάικα.

ΜΕ ΦΩΤΕΙΝΗ ΣΗΜΑΝΣΗ

τοποθέτησης περιμετρικής φωτεινής

σήμανσης.

[

ΠΑΡΑΛΛΗΛΟΓΡΑΜΜΗ ΜΕ LIGHTBOX ΠΛΑΤΗ

Τροχήλατη γόνδολα από μελαμίνη. • Ενδεικτική διάσταση (Π Χ Β Χ Υ) 120 x 60 x 100 εκ. • Αποτελείται

από 1 πλάτη spacewall ( για τοποθέτηση κρυστάλλων, αγκίστρων, βάσεων για παπούτσια και γυαλιά) και μία πλάτη lightbox για προβολή εικαστικών.

• 3

94

• Αποτελείται

κρυστάλλινα ράφια σε κάθε πλάτη.

ΠΑΡΑΛΛΗΛΟΓΡΑΜΜΗ • Δυνατότητα

ΓΟΝΔΟΛΕΣ

ΓΟΝΔΟΛΕΣ

κρυστάλλινα ράφια για την πλάτη spacewall.

* Όλος ο απαραίτητος εξοπλισμός σχεδιάζεται και κατασκευάζεται στις εγκαταστάσεις μας. Αυτό σας εξασφαλίζει τη δυνατότητα να επιλέξετε εσείς οποιαδήποτε διάσταση και χρώμα ταιριάζει στο χώρο σας.

Ενδεικτική διάσταση (Π Χ Β Χ Υ) 140 x 65 x 140 εκ.

• Αποτελείται

από 3 πλάτες axon με κρυστάλλινα ράφια και 2 συρτάρια με τηλεσκοπικό οδηγό στο κάτω μέρος.

[

ΟΡΕΣΤΗΣ Τροχήλατη γόνδολα από μελαμίνη και φορμάικα.

Ενδεικτική διάσταση (Π Χ Β Χ Υ) 160 x 65 x 140 εκ. •

• Αποτελείται

από 4 πλάτες axon με κρυστάλλινα ράφια και 2 συρτάρια με τηλεσκοπικό οδηγό στο κάτω μέρος.

95


[

ΗΛΕΚΤΡΑ Σταθερή γόνδολα – καθιστικό από μελαμίνη και φορμάικα.

ΑΡΙΑΔΝΗ Σταθερή γόνδολα – καθιστικό από μελαμίνη και φορμάικα. •

Ενδεικτική διάσταση (Π Χ Β Χ Υ) 250 x 85 x 120 εκ.

• Αποτελείται

από 8 σταθερά κρυστάλλινα ράφια και 1 καθιστικό με μαξιλάρια δερματίνης.

[

ΕΡΣΗ ΜΕ ΚΑΘΙΣΜΑ Σταθερή γόνδολα από μελαμίνη. •

Ενδεικτική διάσταση (Π Χ Β Χ Υ) 170 x 70 x 100 εκ.

• Αποτελείται

από 3 πλάτες spacewall (για τοποθέτηση κρυστάλλων, αγκίστρων και βάσεων για παπούτσια και γυαλιά) και μία πλευρά με μονό καθιστικό και μπράτσο για αποθήκευση πιεσόμετρου. Τα μαξιλάρια είναι από δερματίνη. • 3

96

[

ΚΑΘΙΣΤΙΚΑ

ΚΑΘΙΣΤΙΚΑ

κρυστάλλινα ράφια σε κάθε πλάτη.

* Όλος ο απαραίτητος εξοπλισμός σχεδιάζεται και κατασκευάζεται στις εγκαταστάσεις μας. Αυτό σας εξασφαλίζει τη δυνατότητα να επιλέξετε εσείς οποιαδήποτε διάσταση και χρώμα ταιριάζει στο χώρο σας.

• Ενδεικτική

διάσταση (Π Χ Β Χ Υ) 150 x 70 x 100 εκ.

• Αποτελείται

από 3 κρυστάλλινα ράφια πάνω σε μεταλλικό ορθοστάτη κυκλικής διατομής και μονό καθιστικό. Το μαξιλάρι είναι από δερματίνη.

[

ΚΑΘΙΣΜΑ 2 ΘΕΣΕΩΝ ΙΣΙΟ Καθιστικό δύο θέσεων από μελαμίνη. •

Ενδεικτική διάσταση (Π Χ Β Χ Υ) 120 x 60 x 100 εκ.

• Τα • Το

μαξιλάρια είναι από δερματίνη.

μπράτσο ανάμεσα στα μαξιλάρια διαθέτει αποθηκευτικό χώρο για το πιεσόμετρο.

97


[

Καθιστικό δύο θέσεων από μελαμίνη και φορμάικα. Ενδεικτική διάσταση (Π Χ Β Χ Υ) 120 x 60 x 100 εκ.

• Τα

μπράτσο ανάμεσα στα μαξιλάρια διαθέτει αποθηκευτικό χώρο για το πιεσόμετρο.

Καθιστικό δύο θέσεων από μελαμίνη. • Ενδεικτική

διάσταση (Π Χ Β Χ Υ) 140 x 80 x 110 εκ.

• Τα

μαξιλάρια είναι από δερματίνη.

• Το

μπράτσο ανάμεσα στα μαξιλάρια διαθέτει αποθηκευτικό χώρο για το πιεσόμετρο.

• Το

μαξιλάρια είναι από δερματίνη.

• Το

[

ΚΑΘΙΣΜΑ 2 ΘΕΣΕΩΝ ΜΕ SW Καθιστικό δύο θέσεων από μελαμίνη και φορμάικα.

Ενδεικτική διάσταση (Π Χ Β Χ Υ) 120 x 80 x 100 εκ. • Τα μαξιλάρια είναι από δερματίνη. • Το μπράτσο ανάμεσα στα μαξιλάρια έχει αποθηκευτικό χώρο για το πιεσόμετρο. • Το πίσω μέρος έχει πλάτη spacewall για τοποθέτηση κρυστάλλων, αγκίστρων και βάσεων για παπούτσια και γυαλιά. •

98

[

ΚΑΘΙΣΜΑ 2 ΘΕΣΕΩΝ ΜΕ SW & ΦΩΤΕΙΝΗ ΣΗΜΑΝΣΗ

ΚΑΘΙΣΜΑ 2 ΘΕΣΕΩΝ ΜΕ ΚΟΥΡΜΠΑ •

ΚΑΘΙΣΤΙΚΑ

ΚΑΘΙΣΤΙΚΑ

* Όλος ο απαραίτητος εξοπλισμός σχεδιάζεται και κατασκευάζεται στις εγκαταστάσεις μας. Αυτό σας εξασφαλίζει τη δυνατότητα να επιλέξετε εσείς οποιαδήποτε διάσταση και χρώμα ταιριάζει στο χώρο σας.

πίσω μέρος έχει πλάτη spacewall για τοποθέτηση κρυστάλλων, αγκίστρων και βάσεων για παπούτσια και γυαλιά. • Τοποθέτηση περιμετρικής φωτεινής σήμανσης.

[

ΚΑΘΙΣΜΑ 2 ΘΕΣΕΩΝ ΜΕ LIGHTBOX

Καθιστικό δύο θέσεων από μελαμίνη και φορμάικα. •

Ενδεικτική διάσταση (Π Χ Β Χ Υ) 120 x 60 x 100 εκ.

• Τα

μαξιλάρια είναι από δερματίνη.

• Το

μπράτσο ανάμεσα στα μαξιλάρια διαθέτει αποθηκευτικό χώρο για το πιεσόμετρο.

• Το

πίσω μέρος έχει πλάτη lightbox για προβολή εικαστικών.

99


ΚΑΘΙΣΤΙΚΑ

[

ΚΡΗΤΗ Σταθερή γόνδολα – καθιστικό από μελαμίνη και φορμάικα. •

Ενδεικτική διάσταση (Π Χ Β Χ Υ) 130 x 130 x 100 εκ.

Αποτελείται από 3 ξύλινα ράφια και ένα καθιστικό με μαξιλάρι από δερματίνη. •

[

ΚΕΡΚΥΡΑ Σταθερή γόνδολα – καθιστικό από μελαμίνη. •

Ενδεικτική διάσταση (Π Χ Β Χ Υ) 120 x 70 x 140 εκ.

• Αποτελείται

από μονό καθιστικό, 2 πλάτες spacewall, 4 συρτάρια για αποθηκευτικό χώρο και πλάτη lightbox για προβολή εικαστικών. • Το

100

μαξιλάρι είναι από δερματίνη.

* Όλος ο απαραίτητος εξοπλισμός σχεδιάζεται και κατασκευάζεται στις εγκαταστάσεις μας. Αυτό σας εξασφαλίζει τη δυνατότητα να επιλέξετε εσείς οποιαδήποτε διάσταση και χρώμα ταιριάζει στο χώρο σας.

101


[

]

ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΟ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ ΦΑΡΜΑΚΕΥΤΙΚΩΝ ΣΚΕΥΑΣΜΑΤΩΝ Ενδεικτική διάσταση (Π Χ Β Χ Υ) 180 x 80 x 210 εκ.

ΑΠΟΣΤΡΑΓΓΙΣΤΙΚΟ ΣΚΕΥΟΣ από Πολυπροπυλένιο • Κανάλι αποστράγγισης για τα απόβλητα. •

28 μανταλάκια.

Ανοιχτό γκρι (RAL7035).

Μ600mm x Π450mm.

[ΟΙ ΠΕΛΑΤΕΣ ΜΑΣ]

ΒΡΥΣΗ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΟΥ με λειτουργία αγκώνος από Ορείχαλκο • Διαθέτει σταθερό ή περιστρεφόμενο στόμιο. • Μίξη

ζεστού/κρύου νερού.

• Πούδρα εποξική/ανοιχτό γκρι (RAL 7035). • Σύνδεση: 2 x επιχρωμιωμένο σωλήνα 10mm. •

Κρέμαση: 210mm.

ΓΟΥΡΝΑ από Πολυπροπυλένιο

102

Δύο τροχήλατες συρταριέρες.

• Τροχήλατο • Ειδικός

ντουλάπι γούρνας.

εργαστηριακός κρουνός.

Σύνδεση Αποβλήτων: 1.5“.

• Ειδικό

ερμάριο αποθήκευσης σκευασμάτων.

Μπεζ / γκρι (RAL7032).

• Ειδικό

εξάρτημα αποστράγγισης φαρμακευτικών σκευών.

Μ450mm x Π450mm x Υ250mm.

• Μεταλλικός

σκελετός με ηλεκτροστατική βαφή σε απόχρωση Ral.


[

[

879 ΦΑΡΜΑΚΕΙΑ

μας έχουν εμπιστευθεί μέχρι σήμερα για την κατασκευή, την ολική ή μερική ανακαίνιση ή την επιλογή μεμονωμένων προϊόντων.

ΟΙ ΠΕΛΑΤΕΣ ΜΑΣ

[ ΟΙ ΠΕΛΑΤΕΣ ΜΑΣ ]

879 ΦΑΡΜΑΚΕΙΑ

μας επέλεξαν για να τα μεταμορφώσουμε από ένα απλό κατάστημα σε ένα δυναμικό σημείο ανάπτυξης και κερδοφορίας.

[

879 ΦΑΡΜΑΚΕΙΑ

Αποτελούν τα διαπιστευτήρια της δουλειάς μας.

Ευχαριστούμε για την εμπιστοσύνη σας 104

105


ΑΝΝΑ ΚΑΨΗ & ΣΙΑ Ε.Ε

ΒΙΣΤΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ

ΓΙΑΝΝΑΚΟΠΟΥΛΟΥ ΣΤ. ΣΟΦΙΑ & ΣΙΑ Ο.Ε.

ΔΙΓΕΝΑΚΗΣ ΠΕΤΡΟΣ

ΘΕΡΑΠΙΩΤΗ Ν. ΕΥΑΝΘΙΑ

ΑΓΓΕΛΑΚΟΣ Α-ΑΓΓΕΛΑΚΟΥ ΙΩΑΝΝΑ & ΣΙΑ Ο.Ε. ΣΥΣΤ.ΦΑΡΜ.

ΑΝΝΑ-ΦΩΤΕΙΝΗ ΣΑΚΚΟΥ & ΣΙΑ Ο.Ε.

ΒΛΑΣΣΗ ΦΩΤΕΙΝΗ

ΓΙΑΝΝΑΡΗ ΣΟΦΙΑ

ΔΟΓΚΑ ΒΑΣΙΛΙΚΗ

ΘΕΣΣΑΛΟΙΑΤΡΙΚΗ Μ. ΕΠΕ

ΑΝΤΙΓΟΝΗ ΧΡΥΣΟΥΛΑ ΚΑΣΟΥΡΙΔΗ

ΒΛΑΧΟΣ ΑΡΙΣΤΟΚΡΙΤΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ

ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ

ΔΟΥΒΗ ΝΤΙΝΑ ΜΑΡΓΑΡΙΑ ΙΩΑΝΝΗΣ

ΘΕΩΚΑΣ ΚΩΝ/ΝΟΣ

ΑΝΤΩΝΙΑΔΗΣ ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ

ΒΛΑΧΟΣ ΚΩΝ/ΝΟΣ & ΣΙΑ Ο.Ε.

ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ ΘΕΟΔΩΡΟΣ Π.

ΔΟΥΛΑΜΗΣ ΑΝΔΡΕΑΣ ΓΕΩ.

ΘΛΙΜΜΕΝΟΣ Ν. ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ

ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΥ ΣΟΦΙΑ & ΣΙΑ Ο.Ε.

ΔΡΑΓΟΓΙΑΝΝΗ ΑΓΓΕΛΙΚΗ & ΣΙΑ Ο.Ε.

ΘΩΜΑΙΔΟΥ ΜΑΡΙΑ ΛΑΖ.

E

ΘΩΜΟΠΟΥΛΟΥ ΝΙΚΑΚΗ ΜΑΡΙΑ

ΑΓΓΕΛΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ ΑΓΓΕΛΙΚΗ ΔΙΑΜΑΝΤΗ & ΣΙΑ Ο.Ε. ΑΓΓΕΛΙΝΑ Α. & ΣΙΑ Ο.Ε. ΑΓΓΕΛΟΠΟΥΛΟΥ ΕΛΕΝΗ ΚAI ΣΙΑ Ο.Ε. ΑΓΓΕΛΟΥ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ & ΣΙΑ Ε ΑΔΑΜΟΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΑΕΡΑΚΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΑΖΙΖΙ ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΑΘΑΝΑΣΟΥΛΗ ΙΝΓΚΡΙΝΤ ΜΑΡΙΑ

ΑΠΟΣΤΟΛΑΚΗΣ Ρ. ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΑΠΟΣΤΟΛΟΠΟΥΛΟΥ ΕΛΕΝΗ ΑΠΟΣΤΟΛΟΥ Γ. ΦΩΤΕΙΝΗ ΑΡΒΑΝΙΤΙΔΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΑΡΒΕΛΑΚΗ Ι. ΓΕΩΡΓΙΑ ΑΡΓΥΡΙΟΥ ΒΑΣ. & ΣΙΑ Ο.Ε. ΑΡΓΥΡΟΠΟΥΛΟΣ ΣΩΤΗΡΗΣ ΑΡΓΥΡΟΥ Π.ΘΕΟΔΩΡΑ Ο.Ε.

ΑΙΔΙΝΗ ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΗ-ΠΑΠΑΔΕΔΕΣ

ΑΡΙΣΤΟΚΡΙΤΟΣ ΒΛΑΧΟΣ ΙΔΡΥΤΗΣ ΤΗΣ ΥΠΟ ΙΔΡΥΣΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ

ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΗ ΣΤΑΥΡΟΠΟΥΛΟΥ & ΣΙΑ Ε.Ε.

ΑΡΝΑΟΥΤΟΓΛΟΥ ΔΕΣΠΟΙΝΑ

ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ

ΑΡΤΟΠΟΥΛΟΥ ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΗ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ

ΑΚΤΣΙΑΛΗ-ΛΕΜΠΙΔΟΥ ΚΛΕΟΝΙΚΗ

ΑΡΧΟΝΤΑΚΗ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ ΓΕΩΡΓΙΟΣ

ΒΛΑΧΟΥ ΣΠ. ΔΗΜΗΤΡΑ ΒΛΥΣΝΑΚΗ ΜΑΡΓΑΡΙΤΑ-ΕΛΠΙΝΙΚΗ ΒΟΛΛΑΡΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΒΟΡΔΑΚΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ & ΣΙΑ Ο.Ε. ΒΟΡΙΣΗ ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΗ ΒΟΣΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ ΒΟΥΛΓΑΡΑΚΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΒΟΥΛΓΑΡΙΔΗΣ ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ ΙΩΑΝΝΗΣ ΒΟΥΛΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΒΡΑΔΗΣ ΣΤΑΥΡΟΣ & ΣΙΑ Ε.Ε.

ΓΙΑΝΝΟΥΛΗΣ ΜΑΤΘΑΙΟΣ ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΠΡΕΓΙΑΝΝΗΣ Κ ΣΙΑ Ε.Ε. ΓΚΑΒΟΓΙΑΝΝΗ ΦΩΤΕΙΝΗ - ΓΚΑΒΟΓΙΑΝΝΗ ΕΛΕΑΝΑ ΣΥΣΤ.ΦΑΡΜΑΚΕΙΑ Ο.Ε. ΓΚΕΛΗ ΜΑΡΙΑ & ΣΙΑ Ο.Ε. ΓΚΙΟΚΑ ΕΛΕΝΗ ΙΩΑΝΝΗΣ ΓΚΙΟΚΑ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ ΓΚΟΛΦΙΝΟΠΟΥΛΟΥ ΛΟΥΙΖΑ ΓΚΟΥΝΤΑΡΑΣ Ι. & ΣΙΑ Ε.Ε. ΓΚΟΥΡΜΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ & ΣΙΑ Ο.Ε.

Γ

ΓΝΑΦΑΚΗ ΕΥΦΡΟΣΥΝΗ Ν. ΓΟΥΔΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ Ε.

ΓΟΝΑΤΟΥ ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΗ

ΑΛΑΤΣΗΣ ΕΥΣΤΡΑΤΙΟΣ

ΑΡΩΝΗ ΔΕΣΠΟΙΝΑ & ΣΙΑ Ο.Ε.

Γ ΚΟΡΝΕΖΟΣ Ν ΤΣΑΚΩΝΑΣ Ο.Ε.

ΑΛΕΞΑΝΔΡΑΚΗΣ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ

ΑΣΗΜΑΚΟΠΟΥΛΟΣ ΚΩΝ/ΝΟΣ ΤΟΥ ΑΝΑΣ.

Γ.Π.ΓΕΩΡΓΟΠΟΥΛΟΥ

ΓΟΥΖΟΥΑΖΗΣ ΒΑΣ. ΧΡΗΣΤΟΣ

ΑΛΕΞΑΝΔΡΙΔΗ ΣΜΑΡΑΓΔΑ

ΑΣΗΜΑΚΟΠΟΥΛΟΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ

ΓΑΒΑΘΑ ΑΡΓΥΡΩ ΤΟΥ ΠΡΟΚΟΠΙΟΥ

ΓΟΥΖΟΥΑΣΗΣ ΗΛΙΑΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟ

ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΠΟΥΛΟΙ Ι Κ Κ Ο.Ε

ΑΣΛΑΝΙΔΗΣ Α. ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ

ΓΑΖΗ ΑΓΑΘΗ

ΓΟΥΝΑΡΗΣ ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ & ΣΙΑ Ο.Ε.

ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΠΟΥΛΟΥ ΕΛΕΝΗ

ΑΦΟΙ ΑΝΤΩΝΙΟΥ Ο.Ε.

ΓΑΙΤΑΝΗ ΧΡΙΣΤΙΝΑ

ΓΡΑΤΣΙΑΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ

ΑΛΕΞΗΣ ΚΡΑΣΑΡΗΣ ΑΛΕΞΙΔΟΥ ΕΛ ΚΑΙ ΦΥΛΑΚΤΙΔΟΥ ΑΙΚ.ΣΥΣΤ. ΦΑΡΜ Ο.Ε. ΑΛΕΞΟΠΟΥΛΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΑΛΕΞΟΠΟΥΛΟΥ ΕΥΑΝΘΙΑ ΑΛΟΓΟΓΙΑΝΝΗΣ ΒΛΑΣΗΣ ΑΛΟΥΠΟΓΙΑΝΝΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΑΜΑΡΑΝΤΙΔΟΥ Π.-ΤΣΑΛΤΑ ΑΜΠΑΤΖΗ ΧΑΡΙΚΛΕΙΑ ΑΜΠΑΤΖΟΓΛΟΥ ΒΑΣΙΛΙΚΗ ΔΗΜ. ΑΜΠΑΤΖΟΓΛΟΥ ΒΑΣΙΛΙΚΗ & ΣΙΑ Ο.Ε. ΑΝΑΓΝΩΣΤΟΠΟΥΛΟΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ & ΣΙΑ Ε.Ε. ΑΝΑΓΝΩΣΤΟΠΟΥΛΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ

Β

ΓΑΛΑΝΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ

Δ

ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΗΡΙΑ ΓΕΩΡΓ. ΖΩΗ Α.Ε.

ΙΟΝΙΟΝ ΑΚΤΗ Α.Ε. ΙΣΙΡΙΚΙΑΝ ΝΤΙΡΑΝ & ΣΙΑ Ε.Ε.

ΕΛΚΕ-ΕΚΠΑ

ΙΩΑΝΝΑ ΠΕΡΙΔΟΥ

ΕΛΛΕΝΙΚ ΛΑΜΠΓΟΥΕΡ Α.Ε.

ΙΩΑΝΝΗΣ ΛΑΜΠΡΙΔΗΣ & ΣΙΑ Ο.Ε.

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΓΡΑΝΙΤΩΝ ΑΒΕΕ

ΙΩΑΝΝΙΔΗΣ Κ.-ΙΩΑΝΝΙΔΗΣ Α. Ο.Ε.

ΕΛΜΑΣ Α.Ε.

ΙΩΑΝΝΙΔΟΥ ΚΥΡΙΑΚΗ

ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ ΕΜ.ΟΡΣΑ ΕΠΙΣΚΟΠΟΥ ΔΡΟΣΙΣ ΕΥΘΥΜΙΟΥ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΕΥΣΤΑΘΙΟΥ ΧΡΙΣΤΙΝΑ ΕΥΓΕΝΙΑ & ΣΙΑ Ε.Ε. ΕΥΤΥΧΙΑΚΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ

ΓΕΜΙΣΤΟΣ ΒΑΡΔΗΣ

ΔΑΝΗΙΛ Γ-ΔΑΝΗΙΛ Κ. Ο.Ε.

ΓΕΝΙΚΕΣ ΤΡΟΦΟΔΟΣΙΕΣ Ι . Μ. ΕΠΕ

ΔΑΝΗΙΛΗΔΗΣ & ΣΙΑ Ε.Ε.

ΖΕΡΒΑ ΒΟΥΡΝΟΥΣΟΥΖΗ ΓΡΗΓΟΡΙΑ

ΓΕΡΜΑΝΟΥ ΜΑΡΙΑ-ΙΩΑΝΝΑ

ΔΑΝΙΚΑΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ

ΖΗΓΚΙΡΙΔΗ ΒΑΣΙΛΙΚΗ

ΓΕΩΡΓΙΑΔΗΣ Γ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ

ΔΑΡΔΑΝΟΣ ΝΙΚΟΣ

ΖΗΡΙΝΗ ΕΥΦΗΜΙΑ & ΣΙΑ Ο.Ε.

ΓΕΩΡΓΙΑΔΗΣ ΝΙΚ Κ ΣΙΑ Ε.Ε

ΔΕΛΑΗΤΗ ΕΙΡΗΝΗ

ΖΗΣΗ ΜΑΡΙΑ

ΓΕΩΡΓΙΑΔΟΥ ΜΑΡΙΑ

ΔΕΛΗ ΕΙΡΗΝΗ

ΖΟΥΖΟΥΝΗΣ ΣΠΥΡΟΣ Σ.

ΓΕΩΡΓΙΟΠΟΛΟΥ ΛΙΟΤΣΗ

ΔΗΜΗΤΡΑ ΡΑΠΤΗ

ΖΥΓΟΓΙΑΝΝΗ ΓΕΩΡΓΙΑ

ΓΕΩΡΓΟΠΟΥΛΟΥ ΑΔΑΜΑΝΤΙΑ - ΜΑΡΙΑ ΕΥΘ.

ΔΗΜΗΤΡΑΚΟΠΟΥΛΟΥ ΧΡΥΣΟΒΑΛΑΝΤΟ

ΓΕΩΡΓΟΠΟΥΛΟΥ ΧΡΥΣΑΝΘΗ ΝΙΚ.

ΔΗΜΗΤΡΙΑΔΗ ΠΑΝΑΓΙΩΤΑ

ΓΕΩΡΓΟΥΛΗ ΑΘ. ΕΙΡΗΝΗ

ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ Γ. ΜΠΑΡΜΠΟΥΤΗΣ

ΓΕΩΡΓΟΥΛΗ ΜΑΡΙΑ

ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΖΑΜΠΑΡΑΣ

ΓΙΑΓΙΑΚΟΥ ΑΙΚ-ΒΑΚΑΛΟΠΟΥΛΟΥ ΛΥΔΙΑ Ο.Ε.

ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΤΣΙΤΟΥΡΑΣ & ΣΙΑ Ο.Ε.

ΓΙΑΚΑΛΟΥ ΚΑΡΜΑΤΗ ΟΛΓΑ

ΔΗΜΗΤΡΟΥ ΑΣΠΑΣΙΑ & ΣΙΑ Ο.Ε.

ΓΙΑΚΟΥΜΕΛΗ ΕΥΑΓΓΕΛΙΑ

ΔΗΜΟΥ ΧΑΡΑ

ΓΙΑΛΑΜΑ ΜΑΡΙΑ

ΒΑΡΒΕΡΙΔΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΒΑΡΕΛΑ ΣΟΦΙΑ ΙΕΡ. ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ ΕΥΑΓ.ΙΩΑΝΝΑ ΒΑΣΙΛΙΚΗ ΒΛΑΧΟΥ

ΑΝΑΓΝΩΣΤΟΠΟΥΛΟΣ ΜΑΡΙΟΣ-ΜΑΣΤΟΡΑ ΔΗΜΗΤΡΑ ΣΥΣΤ.ΦΑΡ. Ο.Ε. ΑΝΑΓΝΩΣΤΟΥ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ

ΒΑΣΙΛΩΜΑΝΤΩΝΑΚΗ ΜΑΡΙΑ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΑΔΟΥ ΚΟΥΤΜΟΥ ΕΙΡΗΝΗ

ΒΑΣΣΟΥ ΧΡΥΣΤΑΛΛΑ ΖΑΧΑΡΟΥΛΑ

ΑΝΑΣΤΑΣΟΠΟΥΛΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ

ΒΑΧΤΑΝΙΔΗ ΜΑΡΙΑΝΝΑ

ΑΝΑΣΤΑΣΟΠΟΥΛΟΥ Κ ΣΤΑΥΡΟΥΛΑ

ΒΕΗΚΩΝΤΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ

ΑΝΑΣΤΟΠΟΥΛΟΥ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ

ΒΕΚΡΗ ΑΘΗΝΑ

ΑΝΔΡΕΟΥ ΙΩΑΝΝΑ

ΒΕΡΑ ΓΑΖΗ

ΑΝΖΑΟΥΗ ΜΑΡΙΑΝΑ

ΒΕΡΓΗ. ΑΝΔ. ΜΑΡΙΑ

ΚΑΖΙΑΝΗΣ ΠΕΤΡΟΣ

ΚΑΚΟΝΙΚΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ

ΖΑΡΑ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ ΖΑΧΑΡΙΟΥ ΚΑΤΕΡΙΝΑ-ΣΟΥΛΑΚΗΣ ΝΙΚΟΣ ΣΥΣΤ.ΦΑΡΜ. Ο.Ε.

ΒΑΡΒΑΡΕΣΣΟΥ Χ. ΜΑΤΙΝΑ

ΚΑΓΙΟΣ ΣΤΕΦΑΝΟΣ ΛΕΩΝΙΔΑΣ

ΖΑΝΝΑΣ Γ. ΖΗΣΗΣ

ΔΑΜΙΓΟΥ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ

ΒΑΡΑΓΓΑ ΝΙΚΗ

ΚΑΒΟΥΡΑ ΕΙΡΗΝΗ

ΚΑΖΟΥΡΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ

ΓΑΛΑΝΟΠΟΥΛΟΣ ΑΝΔΡΕΑΣ

ΒΑΝΔΩΡΟΣ ΣΠΥΡΟΣ

Κ

Z

ΒΑΛΑΒΑΝΗΣ ΦΡΙΞΟΣ ΒΑΛΚΑΝΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ & ΣΙΑ Ε.Ε.

ΙΑΚΩΒΙΝΑ ΒΛΑΧΟΥ

ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΔΗΣ ΕΛΕΥΘΕΡΙΟΣ ΙΟΡ.

ΓΑΛΑΝΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ Κ ΣΙΑ Ε.Ε.

ΔΑΕΛΗ ΑΝΝΑ ΠΑΥΛΟΣ

Ι

ΕΛΕΝΗ ΕΥΓΕΝΙΑ ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΥ & ΣΙΑ Ε.Ε.

ΒΑΚΑΛΟΠΟΥΛΟΥ ΛΥΔΙΑ

ΒΑΣΙΛΟΓΙΑΝΝΑΚΟΠΟΥΛΟΥ ΕΛ.-ΜΑΡΙΑ ΟΛΓΑ ΑΘ.ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ

106

ΓΑΛΑΝΗ ΜΑΡΙΝΑ Κ ΣΙΑ Ο.Ε.

ΕΒΕΤΑΜ Α.Ε.

ΖΑΦΕΙΡΗ ΑΣΗΜΕΝΙΑ & ΣΙΑ Ε.Ε.

H ΗΛΙΟΠΟΥΛΟΣ Γ. ΧΡΗΣΤΟΣ ΗΝΤΟΥΝΑΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ

Θ

ΟΙ ΠΕΛΑΤΕΣ ΜΑΣ

Α

ΚΑΚΟΝΙΚΟΣ ΚΩΝ/ΝΟΣ ΜΟΝ. ΙΚΕ ΚΑΛΑΒΡΥΤΙΝΟΣ ΑΝΤΩΝΗΣ ΚΑΛΑΝΤΖΗΣ Ν. ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΚΑΛΔΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ & ΣΙΑ Ε.Ε. ΚΑΛΛΕΡΓΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΚΑΛΛΙΡΟΗ ΠΑΣΧΑΛΗ ΚΑΛΟΓΗΡΟΣ Ι. ΠΕΤΡΟΣ ΚΑΛΟΓΗΡΟΥ ΑΡΙΣΤΕΑ-ΛΟΖΟΣ ΚΑΛΟΜΟΙΡΗ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΚΑΛΠΑΞΗ ΦΩΤΕΙΝΗ ΚΑΛΠΟΓΙΑΝΝΗ ΒΑΣΙΛΙΚΗ & ΣΙΑ Ο.Ε. ΚΑΛΤΣΟΥΝΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ & ΣΙΑ Ο.Ε. ΚΑΜΑΡΙΑΝΑΚΗ ΣΟΦΙΑ ΕΜΜ. ΚΑΜΙΝΙΩΤΗΣ Δ. ΣΤΕΦΑΝΟΣ ΚΑΜΜΙΛΑΤΟΥ ΑΝΝΑ ΙΩΑΝ. ΚΑΜΠΑΝΗ ΑΝΝΑ ΜΑΡΙΑ

ΘΑΣΙΤΗ ΜΑΡΙΑ

ΚΑΜΠΕΣΗ ΙΩΑΝΝΑ

ΔΙΑΚΟΣΑΒΑΣ ΚΛΕΟΒΟΥΛΟΣ

ΘΕΜΑΓΙΑ ΑΒΕΕ

ΚΑΜΠΕΣΗ ΟΥΡΑΝΙΑ

ΓΙΑΝΝΑΚΑΚΗ ΓΕΩΡΓΙΑ

ΔΙΑΜΑΝΤΗ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ

ΘΕΟΔΩΡΙΔΗΣ Θ.ΗΡΑΚΛΗΣ

ΚΑΜΠΙΛΑΥΚΑΣ ΚΩΝ/ΝΟΣ & ΣΙΑ Ο.Ε.

ΓΙΑΝΝΑΚΟΠΟΥΛΟΣ Γ.- Δ.ΜΑΓΓΟΥ ΣΥΣΤ. ΦΑΡΜΑΚ.

ΔΙΑΜΑΝΤΗΣ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ

ΘΕΟΦΑΝΟΠΟΥΛΟΣ ΘΡ. ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ

ΚΑΜΠΙΛΑΦΚΑΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ

ΔΙΑΜΑΝΤΟΠΟΥΛΟΣ ΔΙΟΝΥΣΙΟΣ

ΘΕΟΦΑΝΟΠΟΥΛΟΣ-ΠΕΖΕΡ ΝΑΤΑΛΕ Κ.

ΚΑΜΠΟΛΗΣ ΘΕΟΔΩΡΟΣ

107


ΚΑΤΣΙΚΟΝΟΥΡΗΣ ΜΙΧΑΗΛ

ΚΟΥΝΤΣΟΥΡΟΣ Δ. ΧΡΗΣΤΟΣ

ΛΑΖΟΠΟΥΛΟΥ ΗΛΙΑΝΑ

ΜΑΛΑΚΑΣΗ Ι.- ΠΑΤΣΟΥΡΗΣ Θ. Ο.Ε.

ΜΕΔΙΝΑΣ ΣΩΤΗΡΗΣ

ΚΑΝΑΚΗ ΦΩΤΕΙΝΗ

ΚΑΤΣΟΥΛΑΚΟΥ ΑΡΙΣΤΕΑ

ΚΟΥΡΗ ΠΑΝΑΓΙΩΤΑ ΦΟΙΒΟΣ

ΛΑΙΝΑ ΠΑΝΑΓΙΩΤΑ-ΤΑΜΠΑΚΗ ΕΙΡΗ

ΜΑΛΑΜΟΥ ΜΑΡΙΑ

ΜΕΛΠΟΜΕΝΗ Κ ΚΟΥΖΙΩΚΑ

ΚΑΝΔΗΛΩΡΟΥ ΒΑΣΙΛΙΚΗ

ΚΑΤΣΩΡΧΗ Π.-ΚΑΤΣΩΡΧΗ Ζ. Ο.Ε.

ΚΟΥΡΗΣ ΛΑΜΠΡΟΣ

ΛΑΜΠΡΙΝΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ

ΜΑΝΙΑΣ ΑΡΙΣΤΕΙΔΗΣ

ΚΑΝΕΛΟΠΟΥΛΟΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ

ΚΑΦΑΝΤΑΡΗ Σ. ΔΕΣΠΟΙΝΑ

ΚΟΥΡΚΟΥΛΗ ΔΗΜ ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΗ

ΜΑΝΟΛΟΓΛΟΥ ΒΥΡΩΝΑΣ

ΚΑΟΥΡΜΑ Ι.ΚΑΟΥΡΜΑ Ε ΣΥΣΤΕΓΑΣ

ΚΑΦΑΝΤΑΡΗΣ ΣΠΥΡΙΔΩΝ

ΚΟΥΡΝΙΩΤΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ

ΛΑΜΠΡΟΥ ΣΤΑΜΑΤΙΟΣ & ΛΑΜΠΡΟΥ ΙΩΑΝΝΗΣ Ο.Ε.

ΜΕΛΠΩ ΜΠΟΥΡΑ-ΣΤΕΦΑΝΟΥ Κ. ΣΤΕΦΑΝΟΥ ΜΑΡΙΝΑ Ο.Ε.

ΜΑΝΤΑΜΑΔΙΩΤΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ

ΜΕΝΤΑΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ

ΜΑΝΤΕΛΛΟΣ ΔΗΜΗΤΡ ΓΕΩΡΓΙΟΣ

ΜΕΝΤΖΑΛΗΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ & ΣΙΑ Ο.Ε.

ΜΑΝΤΟΥΚΑ ΑΛΕΞΑΝΔΡΑ-ΠΑΝΟΥΣΗ & Μ. Κ. ΜΑΝΤΟΥΚΑ Ο.Ε.

ΜΕΡΚΟΥΡΗΣ ΜΙΧΑΗΛ

ΜΑΝΤΟΥΚΑΣ ΕΥΘΥΜΗΣ

ΜΗΛΙΩΤΗΣ ΜΗΧ. & ΝΙΚ. Ο.Ε.

ΜΑΝΩΛΑΚΟΥ Θ. ΘΕΟΔΩΡΑ

ΜΗΤΣΟΣ ΘΕΟΔΩΡΟΣ

ΜΑΝΩΛΟΠΟΥΛΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ

ΜΗΧΑΝΟΣ ΣΠΥΡΙΔΩΝ ΙΩΑΝΝΗΣ

ΜΑΡΑΝΗ ΠΑΝΑΓΙΩΤΑ Β.

ΜΙΝΤΖΑ ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΗ

ΜΑΡΓΑΡΙΤΗ ΦΛΥΤΖΑΝΗ ΚΑΛΛΛΙΟΠΗ

ΜΙΧΑΗΛΙΔΟΥ ΕΛΕΝΑ

ΜΑΡΓΑΡΙΤΗΣ ΑΓΓ-ΠΑΡΝΑΣΙΔΟΥ ΣΥΣΤ.ΦΑΡΜ.

ΜΙΧΑΛΑΚΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ

ΜΑΡΓΑΡΙΤΙΔΟΥ ΕΥΦΡΟΣΥΝΗ

ΜΙΧΑΛΑΚΟΥ ΝΙΚΟΛΕΤΑ & ΣΙΑ Ο.Ε.

ΜΑΡΓΟΥΤΑ ΗΛ. ΜΑΡΙΑ

ΜΙΧΑΛΑΚΟΥ ΝΙΚΟΛΕΤΤΑ

ΜΑΡΓΩΝΗΣ ΧΡΗΣΤΟΣ

ΜΙΧΑΛΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ

ΜΑΡΙΑ ΒΡΑΚΑ & ΣΙΑ Ε.Ε.

ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟΣ ΣΩΤΗΡΙΟΣ

ΜΑΡΙΛΕΝΑ Α. ΚΟΝΤΟΥ

ΜΙΧΑΛΟΠΟΥΛΟΥ ΝΙΚΟΛΕΤΑ

ΜΑΡΙΝΗ ΙΟΥΛΙΑ

ΜΙΧΟΥ ΑΓΓΕΛΙΚΗ

ΜΑΡΙΝΟΠΟΥΛΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ & ΣΙΑ Ο.Ε.

ΜΙΧΟΥ-ΝΤΕΛΛΟΥ ΑΓΑΘΗ & ΣΙΑ Ο.Ε.

ΜΑΡΙΝΟΣ Π. ΓΕΩΡΓΙΟΣ

ΜΟΛΥΜΠΑΚΗ ΕΛΕΝΗ

ΜΑΡΙΝΟΥΔΗ ΠΑΝ ΕΥΦΡΟΣΥΝΗ

ΜΟΝΑΣΤΗΡΙΩΤΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ

ΜΑΡΚΑΔΑΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΧΡ. & ΣΙΑ Ε.Ε.

ΜΟΝΑΧΟΠΟΥΛΟΣ ΗΡΑΚΛΗΣ

ΜΑΡΚΑΔΑΣ ΧΡΗΣΤΟΣ

ΜΟΣΧΟΓΛΟΥ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ

ΜΑΡΟΥΔΗ ΕΛΙΣΑΒΕΤ & ΣΙΑ Ο.Ε.

ΜΟΣΧΟΔΗΣ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ

ΜΑΡΟΥΛΗ ΑΣ.-ΜΑΡΟΥΛΗ ΟΛ.-ΚΑΒΒΑΔΙΑ Ν. Ο.Ε. ΣΥΣΤ. ΦΑΡΜΑΚΕΙΑ

ΜΟΥΛΑΒΑΣΙΛΗΣ ΝΑΠΟΛΕΩΝ

ΜΑΡΟΥΛΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ

ΜΟΥΡΔΟΥΚΟΥΤΑΣ Δ. ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ

ΜΑΡΟΥΣΑΣ ΜΙΧΑΗΛ ΜΑΡΤΙΝΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ

ΜΟΥΣΟΥΡΗ Ε-ΣΠΑΝΟΥΔΗΣ Α. ΕΠΕ (ΛΑΟΣ & ΚΑΛΑΜΑΚΙ)

ΜΑΡΤΣΟΥΚΑΣ ΜΑΡΙΟΣ & ΣΙΑ Ο.Ε.

ΜΟΥΣΤΑΚΑ ΔΑΝΑΗ-ΔΗΜΗΤΡΑ

ΜΑΡΩΣΗ ΘΕΟΔΩΡΑ

ΜΠΑΖΩΤΗ ΦΩΤΕΙΝΗ

ΜΑΓΟΥ ΧΡΙΣΤΙΝΑ

ΜΑΣΤΟΡΑ ΜΑΡΙΑΝΑ

ΜΠΑΙΜΠΑΚΗΣ Γ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ

ΜΑΖΗ ΧΡΥΣΟΥΛΑ

ΜΑΣΤΡΟΓΕΩΡΓΙΟΥ ΕΥΑΓΓΕΛΙΑ

ΜΠΑΙΜΠΑΚΗΣ ΚΩΝ/ΝΟΣ

ΜΑΖΗΣ ΜΑΡΙΟΣ

ΜΑΤΑΛΩΝ ΣΟΛΩΝΑΣ

ΜΠΑΚΟΠΟΥΛΟΥ ΑΡΤΕΜΙΣ

ΜΑΙΟΠΟΥΛΟΣ ΜΑΡΙΟΣ ΑΝΑΣΤ.

ΜΑΤΣΑ Μ. Κ. ΣΕΡΓΗ Μ. ΣΥΣΤΕΓ. ΦΑΡΜΑΚΕΙΑ

ΜΠΑΛΑΚΙΤΣΗ - ΚΑΣΑΠΑΚΗ ΜΑΡΙΑ

ΜΑΚΑΡΟΥΝΗ ΕΛΕΝΗ

ΜΑΤΣΙΓΚΟΣ ΑΝΤΩΝΙΟΣ

ΜΠΑΛΑΝΙΚΑ ΣΤΑΥΡΟΥΛΑ ΙΩΑΝΝΗΣ

ΜΑΚΟΥ ΛΑΜΠΡΙΝΗ

ΜΑΥΡΟΓΕΝΗΣ ΔΙΟΝΥΣΙΟΣ

ΜΠΑΛΑΣΗ ΣΟΥΛΑ ΜΑΡΙΑ

ΜΑΚΡΗ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ

ΜΑΥΡΟΕΙΔΗ ΜΑΡΙΑ ΙΩΑΝΝΗΣ

ΜΠΑΛΟΔΗΜΑΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ

ΜΑΚΡΙΔΑΚΗΣ ΘΕΜΙΣΤΟΚΛΗΣ

ΜΑΥΡΟΚΟΡΔΟΠΟΥΛΟΣ ΣΠΥΡΙΔΩΝ

ΜΠΑΜΠΑΛΗΣ Α. ΘΩΜΑΣ

ΜΑΚΡΥΔΑΚΗ ΜΑΡΙΑ

ΜΑΥΡΟΜΑΤΗΣ ΑΝΤΩΝΙΟΣ

ΜΠΑΞΕΒΑΝΗΣ Σ. ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ

ΚΑΠΑΞΗ ΑΛΕΞ.ΑΝΤΩΝΙΟΥ Κ ΖΙΝΤΑΡΟΥΚΑΠΑΞΗ ΦΛΩΡ. ΝΤΑΝ. & ΣΙΑ Ο.Ε.

ΚΑΦΑΝΤΑΡΗΣ ΣΤΑΜ.ΣΠΥΡΙΔΩΝ

ΚΟΥΡΣΑΡΗΣ ΘΕΟΦΙΛΟΣ

ΛΑΣΚΑΡΗ ΔΗΜΗΤΡΑ

ΚΑΦΙΡΗ ΓΕΩΡΓΙΑ

ΚΟΥΡΤΟΓΛΟΥ ΣΤΥΛΙΑΝΟΣ

ΛΕΛΕΔΑΚΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ & ΣΙΑ Ο.Ε.

ΚΑΠΑΤΟΥ ΜΑΡΙΑ

ΚΑΨΩΤΗΣ Π.ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ

ΚΟΥΣΙΔΗ Α. ΜΑΡΙΑ

ΚΑΠΝΙΣΗ ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΗ ΓΕΩΡΓΙΟΣ

ΚΕΦΑΛΑ ΑΓΓΕΛΙΚΗ & ΣΙΑ Ο.Ε.

ΚΟΥΤΕΝΤΑΚΗΣ Δ.-ΣΚΟΥΡΤΗΣ Θ. ΣΥΣΤ.ΦΑΡΜ. Ο.Ε.

ΛΕΝΑΚΑΚΗΣ ΑΝΤ-ΣΑΡΤΖΕΤΑΚΗ ΑΡΙΣΤΕΑ ΣΥΣΤ. ΦΑΡΜ. Ο.Ε.

ΚΑΠΝΙΣΗ ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΗ & ΣΙΑ Ο.Ε.

ΚΕΦΑΛΑ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ & ΣΙΑ Ο.Ε.

ΚΟΥΤΣΟΜΠΙΝΑ ΕΛΕΝΗ

ΚΑΠΟΔΕΛΗ Φ-ΤΣΙΟΛΗ Ο.Ε.

ΚΙΟΣΕΣ Ε.ΘΕΟΔΩΡΟΣ

ΚΟΥΤΣΟΥΜΠΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ

ΚΑΠΟΝΙΚΟΛΟΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ

ΚΙΤΚΑΣ ΙΩΑΝΝΗΣ

ΚΟΥΤΣΟΧΕΡΑ ΕΛΕΝΗ

ΚΑΡΑΒΑΣΙΛΕΙΑΔΗ ΣΒΕΤΛΑΝΑ

ΚΛΗΡΟΝ. ΦΑΡΜΑΚΕΙΟ ΚΑΜΠΑΝΗ ΝΙΚΟΛΑΟΥ

ΚΟΦΦΑ ΕΛΕΝΗ

ΛΙΓΝΟΣ ΙΩΑΚΕΙΜ & ΣΙΑ Ε.Ε.

ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΗ ΣΤΥΛΙΑΝΗ

ΚΡΑΜΠΟΒΙΤΗΣ ΣΠΥΡΙΔΩΝ

ΛΙΓΝΟΥ ΕΙΡΗΝΗ ΜΑΡΙΑ

ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΗ ΣΤΥΛΙΑΝΝΗ

ΚΛΗΡΟΝΟΜΙΚΟ ΦΑΡΜΑΚΕΙΟ ΠΑΠΑΛΕΞΙΟΥ ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΙΑΣ

ΚΡΙΚΕΤΟΥ ΑΓΓΕΛΙΚΗ

ΛΙΛΙΚΑΚΗ ΜΑΡΙΑ

ΚΑΡΑΓΚΙΖΟΠΟΥΛΟΥ ΔΗΜΗΤΡΑ Κ.

ΚΛΙΒΑΝΙΩΤΟΥ ΕΥΘΥΜΙΑ

ΛΙΝΑΡΔΟΥ ΜΙΧΑΕΛΑ

ΚΑΡΑΚΑΤΣΟΥΛΗΣ ΘΕΟΦ. ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ

ΚΛΙΝΑΚΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ

ΚΡΙΤΣΙΝΕΛΙΑ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΠΕΡΙΜΕΝΗ ΜΑΡΙΑ ΣΥΣΤΕΓ. ΦΑΡΜΑΚΕΙΑ Ο.Ε.

ΚΑΡΑΚΙΤΣΗΣ ΧΡΗΣΤΟΣ

ΚΛΟΚΩΝΗ ΣΟΦΙΑ-ΣΤΑΜΑΤΗ & ΣΙΑ Ε.Ε.

ΚΡΟΝΤΗΡΗΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ

ΛΟΥΚΕΡΗ ΑΡΓΥΡΩ ΑΡΑΠΑΚΗ

ΚΑΡΑΚΥΡΙΑΚΟΠΟΥΛΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ

ΚΟΚΚΙΝΑ ΘΕΩΝΗ

ΚΡΟΤΟΠΟΥΛΟΥ ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΗ

ΛΟΥΚΕΡΗ ΑΡΓΥΡΩ & ΣΙΑ Ο.Ε.

ΚΑΡΑΜΑΓΚΙΟΛΑΣ Δ.ΚΑΡΑΜΑΓΚΙΟΛΑ

ΚΟΚΚΙΝΕΛΗΣ ΧΡΥΣΟΣΤΟΜΟΣ

ΚΡΟΥΜΠΟΥΖΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ

ΛΟΥΚΕΡΗΣ ΔΙΟΝΥΣΙΟΣ & ΣΙΑ Ε.Ε.

ΚΑΡΑΜΑΝΩΛΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ ΓΕΩΡΓ.

ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ

ΚΥΠΡΙΩΤΗ (ΓΑΣΤΟΥΝΗ) ΔΗΜΗΤΡΑ

ΛΟΥΚΕΡΗΣ ΧΡΗΣΤΟΣ

ΚΑΡΑΜΠΑΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ

ΚΟΚΟΡΟΣΚΟΣ ΓΡΗΓ. ΑΛΕ.

ΚΥΠΡΙΩΤΗ ΔΗΜΗΤΡΑ & ΣΙΑ Ο.Ε.

ΛΟΥΤΑΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ & ΣΙΑ Ο.Ε.

ΚΑΡΑΜΠΑΣΗ Γ. ΟΥΡΑΝΙΑ

ΚΟΛΑΡΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ

ΚΥΡΙΑΚΑΚΗ ΕΙΡΗΝΗ

ΛΟΧΑΚΗ ΠΑΝΑΓΙΩΤΑ

ΚΑΡΑΝΙΚΟΛΑΟΥ ΠΑΣΧΑΛΙΑ

ΚΟΛΕΟΓΛΟΥ ΚΕΡΑΣΙΑ

ΚΥΡΙΑΚΟΠΟΥΛΟΣ ΚΩΝ/ΝΟΣ

ΛΥΓΝΟΣ ΙΩΑΚΕΙΜ

ΚΑΡΑΠΕΤΣΑ ΚΕΚΑΚΗ ΕΥΑΓΓΕΛΙΑ

ΚΟΛΟΤΟΥΡΟΣ Α. ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ

ΚΥΡΙΑΚΟΠΟΥΛΟΥ ΓΕΩΡΓΙΑ

ΛΥΜΠΕΡΗ ΕΥΑΓΓΕΛΙΑ & ΣΙΑ Ο.Ε.

ΚΑΡΑΤΖΑΣ ΙΩΑΝΝΗΣ

ΚΟΜΠΟΥΓΙΑ ΜΑΡΙΑ ΒΙΟΛΕΤΑ

ΚΥΡΙΑΚΟΠΟΥΛΟΥ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ

ΛΥΜΠΕΡΟΠΟΥΛΟΣ ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ

ΚΑΡΑΧΑΛΙΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ

ΚΟΝΔΥΛΗΣ ΚΩΣΤΑΣ & ΣΙΑ Ο.Ε.

ΚΥΡΙΑΚΟΥΛΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ

ΛΥΡΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ & ΣΙΑ Ο.Ε.

ΚΑΡΑΧΑΛΙΟΥ ΜΑΡΙΑ-ΕΥΔΟΚΙΑ

ΚΟΝΤΟΓΙΑΝΝΗ ΑΜΑΛΙΑ & ΣΙΑ Ο.E.

ΚΑΡΔΑΡΑ ΜΑΡΙΑ

ΚΟΝΤΟΡΑΒΔΗ ΟΥΡΑΝΙΑ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ

ΜΑΥΡΗ ΚΥΡΙΤΣΗ ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΗ & ΚΥΡΙΤΣΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ

ΚΟΝΤΟΡΑΒΔΗ ΔΙΟΝΥΣΙΑ

ΚΩΝ/ΝΟΣ ΜΕΛΙΣΣΑΡΗΣ

ΚΑΡΙΣΤΑ ΝΕΚΤΑΡΙΑ

ΚΟΝΤΟΥ ΕΥΣΤΑΘΙΑ

ΚΩΝΣΤΑΝΤΑΚΟΠΟΥΛΟΥ ΜΑΡΙΑ

ΚΑΡΡΑ ΑΝΝΑ

ΚΟΡΑΚΙΤΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ

ΚΩΝΣΤΑΝΤΑΚΟΥ ΓΕΩΡΓΙΑ-ΚΟΝΤΟΥ

ΚΑΡΤΣΑΝΑ ΕΥΑΓΓΕΛΗ

ΚΟΡΟΒΟΣΗ ΑΔΜΑΝΤΙΑ

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΙΔΟΥ ΒΑΣΙΛΙΚΗ

ΚΑΣΑΠΗΣ ΚΥΡΙΑΚΟΣ

ΚΟΡΩΝΑΙΟΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ & ΣΙΑ Ο.Ε.

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ ΑΘΑΝ. ΕΛΕΝΗ

ΚΑΣΑΡΑΚΗ ΜΑΡΙΑ

ΚΟΤΑΝΤΟΥΛΑ ΑΛΚΗΣΤΗ

ΚΩΝΣΤΑΝΤΟΠΟΥΛΟΥ ΜΑΡΙΑ

ΚΑΣΣΑ ΕΥΤΥΧΙΑ & ΣΙΑ Ο.Ε.

ΚΟΤΣΑΣΑΡΟΓΛΟΥ ΙΩΑΝΝΗΣ

ΚΩΣΤΟΥΛΑ ΠΑΝΑΓΙΩΤΑ

ΚΑΣΤΑΝΑΚΗΣ ΕΛΕΥΘΕΡΙΟΣ

ΚΟΥΖΩΦ ΙΩΑΝ. ΘΕΟΔΩΡΑ

ΚΩΤΣΙΚΟΠΟΥΛΟΥ ΔΑΛΛΑ ΕΛΕΝΗ

ΚΑΤΑΦΥΓΙΩΤΗΣ ΣΩΚΡΑΤΗΣ

ΚΟΥΚΙΑΔΑΚΗ ΕΥΑΓΓΕΛΙΑ

ΚΩΤΤΑΚΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ

ΚΑΤΡΗΣ ΗΛΙΑΣ & ΣΙΑ Ε.Ε.

ΚΟΥΛΑΛΟΓΛΟΥ ΙΩΑΝΝΗΣ

ΚΑΤΣΑ ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΗ

ΚΟΥΛΙΟΥΡΑΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΤΟΥ ΙΩΑΝΝΗ

Λ

ΚΑΤΣΑΝΟΣ ΘΕΟΔΩΡΟΣ

ΚΟΥΛΟΥΡΑΣ ΙΩΑΝΝΗΣ & ΣΙΑ Ο.Ε.

ΛΑΔΑ ΣΤΥΛΙΑΝΗ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ

ΚΑΤΣΑΡΗΣ ΜΙΧΑΗΛ ΣΤ.

ΚΟΥΜΑΝΤΟΥ ΜΑΡΙΑ & ΣΙΑ Ο.Ε.

ΛΑΖΑΡΟΥ ΣΟΦ-ΛΑΖΑΡΟΥ ΔΗΜ. ΣΥΣΤ. ΦΑΡΜ. Ο.Ε.

ΚΑΤΣΙΓΙΑΝΝΗΣ-ΚΑΛΑΚΑΝΗ ΣΥΣΤ.

ΚΟΥΜΠΑΚΗ ΧΡ. ΧΡΙΣΤΙΝΑ

ΛΑΖΟΠΟΥΛΟΥ ΗΛΙΑΝΑ

ΚΑΡΕΚΛΑ ΜΑΡΙΑ & ΣΙΑ Ο.Ε.

108

ΛΕΠΕΝΙΩΤΗΣ ΑΝΔΡΕΑΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΑΒΑΣ ΧΡΗΣΤΟΣ ΛΙΓΔΑ ΑΣΠΑΣΙΑ & ΣΙΑ Ο.Ε.

ΛΙΟΔΑΚΗ ΣΤΑΥΡΩΤΗ & ΣΙΑ Ο.Ε.

Μ Μ. ΓΙΑΧΑΛΗ & ΣΙΑ Ο.Ε. ΜΑΓΓΟΥ ΙΩΑΝΝΑ-ΚΕΧΑΓΙΑ ΧΡΙΣΤΙΝΑ ΣΥΣΤ. ΦΑΡΜΑΚΕΙΑ ΜΑΓΔΑ ΧΡΙΣΤΟΦΙΛΟΥ ΜΑΓΚΛΗ ΑΝΝΑ ΧΕΙΛΑΔΑΚΗ

ΜΕΡΤΖΙΑΝΗ ΒΑΣΙΛΙΚΗ

ΟΙ ΠΕΛΑΤΕΣ ΜΑΣ

ΚΑΜΠΟΥΡΗ ΧΡΙΣΤΙΝΑ Ε.Ε.

ΜΟΥΛΑΤΖΙΚΟΣ ΗΛΙΑΣ

109


ΝΙΚΟΛΕΤΤΑ ΓΡ. ΧΑΤΖΗΘΩΜΑ

ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ ΕΥΑ ΓΕΩΡΓΙΟΣ

ΜΙΣΘΩΣΕΙΣ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ

ΜΠΕΚΑΣ ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ

ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ

ΠΑΠΑΓΙΑΝΝΗΣ ΦΩΤΕΙΝΗ & ΣΙΑ

ΜΠΕΚΟΥ Α. & Χ. ΧΑΤΖΗΠΑΥΛΟΥ

ΝΙΝΟΣ ΚΩΣΤΑΣ

ΠΑΠΑΔΑΚΗ ΑΘΑΝΑΣΙΑ ΙΩΑΝΝΗΣ

ΠΕΚΟ ΕΛΛΑΣ ΕΚΔΟΤΙΚΗ ΕΜΠΟΡΙΚΗ ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΗ ΚΑΛΛΙΤEXNIKH Α.Ε.

ΜΠΕΡΣΗΣ - ΑΝΑΛΟΓΙΔΟΥ Ο.Ε.

ΝΙΤΟΔΑ ΔΕΣΠΟΙΝΑ & ΣΙΑ Ο.Ε.

ΜΠΕΡΣΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ

ΝΟΜΙΚΟΥ ΜΑΡΙΑ

ΠΑΠΑΔΕΑΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ

ΜΠΙΜΠΑΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ & ΣΙΑ Ε.Ε.

ΝΤΑΗΣ Δ.ΓΕΩΡΓΙΟΣ & ΣΙΑ Ο.Ε.

ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ ΕΛΕΝΗ ΑΡΓΥΡΙΟΣ

ΜΠΙΤΣΟΥΝΗ ΟΛΓΑ

ΝΤΖΕΛΒΕ ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΗ

ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ ΕΥΓ.-ΤΟΥΛΟΥΜΕΝΙΔΟΥ

ΜΠΟΓΡΗ ΠΑΝΑΓΙΩΤΑ

ΝΤΟΓΡΑΜΑΤΖΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ

ΠΑΠΑΕΥΘΥΜΙΟΥ ΕΥΘΥΜΙΟΣ

ΜΠΟΚΩΡΟΣ Κ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ

ΝΤΟΥΣΚΑΣ ΘΕΟΔΩΡΟΣ

ΠΑΠΑΘΑΝΑΣΙΟΥ ΕΥΘΥΜΙΑ

ΜΠΟΝΑΣ Δ. ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ

ΝΤΡΙΓΙΟΣ Ι. ΛΕΞΑΝΔΡΟΣ

ΠΑΠΑΘΕΟΔΩΡΟΥ ΒΡΙΣΗΙΔΑ & ΣΙΑ Ε.Ε.

ΜΠΟΣΙΝΑΚΗ ΚΙΣΚΗΡΑ ΑΛΕΞΑΝΔΡΑ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΜΠΟΥΛΟΥΤΣΑΣ ΑΝΤΩΝΗΣ ΜΠΟΥΜΠΟΥΡΑΣ ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΠΟΥΝΑ-ΠΑΠΑΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ Ο.Ε.

Ξ

ΠΑΠΑΙΩΑΝΝΟΥ Γ. ΙΩΑΝΝΗΣ

ΞΕΝΙΑ ΜΑΤΣΙΑ

ΠΑΠΑΛΕΞΗ Β. & ΣΙΑ Ο.Ε.

ΞΕΞΑΚΗ ΕΥΔΟΞΙΑ ΞΕΣΤΕΡΝΟΥ ΝΙΚΟΛΕΤΤΑ

ΜΠΟΥΡΙΚΑ ΣΟΦΙΑ

ΞΥΔΑΣ ΧΡΗΣΤΟΣ & ΣΙΑ Ο.Ε.

ΜΠΟΥΡΝΑΖΟΥ Κ.-ΚΑΠΕΤΑΝΙΔΗ Α.

ΞΥΛΕΣΠΕΡ Α.Ε.

ΜΠΟΥΡΝΑΖΟΥ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ Ο.Ε.

ΞΥΛΟΥΡΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ

ΜΠΟΥΣΗΣ ΚΩΝ/ΝΟΣ

ΞΥΝΟΥ ΓΕΩΡΓΟΥΛΗ ΙΩΑΝΝΑ ΤΟΥ ΕΥΘΥΜΙΟΥ

ΜΠΡΑΚΟΥΛΙΑ ΣΟΦΙΑ ΜΠΡΑΧΟ ΣΤΕΛΛΑ & ΣΙΑ Ο.Ε. ΜΥΛΩΝΑ ΘΕΟΔΩΡΑ ΜΥΛΩΝΑΚΗ ΚΛΕΙΩ & ΣΙΑ Ο.Ε. ΜΥΡΩΝΙΔΟΥ ΜΑΡΙΑ ΜΩΡΑΙΤΑΚΗ ΣΤΕΛΛΑ ΝΙΚΟΛΑΟΣ

Ν

ΠΑΠΑΔΑΚΗ ΧΡΙΣΤΙΝΑ

Ο

ΠΑΠΑΙΩΑΝΝΟΥ ΤΗΛΕΜΑΧΟΣ & ΣΙΑ Ε.Ε. ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗΣ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ Κ ΑΝΔΡΕΑΣ

ΣΑΕ ΕΛΛΑΔΟΣ-ΕΤΑΙΡ.ΠΕΡ. ΕΥΘΥΝΗΣ ΜΟΝ.

ΠΕΡΓΑΝΤΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ

ΣΑΚΟΥ ΕΡΜΙΟΝΗ ΙΚΕ

ΠΕΡΓΑΝΤΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ & ΣΙΑ Ο.Ε.

ΣΑΛΤΑΡΗ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ

ΠΕΤΡΙΔΗ ΘΕΜΙΣ

ΣΑΜΑΡΑΣ ΣΠΥΡΙΔΩΝ & ΣΙΑ Ε.Ε.

ΠΕΤΡΟΥΛΑΚΗΣ Κ. & ΣΙΑ Ο.Ε.

ΣΑΜΙ ΤΑΡΑΖΙ

ΠΙΣΛΗΣ ΕΥΣΤΑΘΙΟΣ

ΣΑΜΙΟΣ Ξ. ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ

ΠΙΤΣΙΚΑΚΗ ΜΑΡΙΑΝΘΗ

ΣΑΜΙΤΑΡΑΖΗ & ΣΙΑ Ε.Ε.

ΠΙΤΣΙΚΑΛΗ Σ. ΕΥΑΓΓΕΛΙΑ

ΣΑΜΠΑ ΑΝΝΑ

ΠΙΤΣΙΚΟΥΛΑΚΗ ΕΥΑΓΓΕΛΙΑ ΠΟΛΙΤΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ ΝΙΚΟΛ. ΠΟΛΙΤΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ

ΣΟΥΝΤΑΣ Ν. & ΣΙΑ Ο.Ε. ΣΟΥΡΕΛΗ ΞΕΝΙΑ ΣΟΦΙΑ ΝΕΖΗ ΣΟΦΙΑ ΣΠΑΝΟΥΔΗ & ΣΙΑ Ο.Ε. ΣΠΑΘΗΣ ΒΑΣ. ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ ΣΠΑΝΙΔΗ ΔΗΜ. ΣΠΑΝΟΥ Γ. ΑΝΤΩΝΙΑ ΣΠΑΝΟΥ ΕΥΑΓΓΕΛΙΑ ΣΠΑΝΤΙΔΑΚΗΣ ΙΩΣΗΦ ΟΕΕ ΣΠΙΤΑΔΑΚΗ ΜΑΡΙΑ ΣΠΥΡΛΙΔΑΚΗΣ ΣΠΥΡΟΣ ΣΠΥΡΟΠΟΥΛΟΣ ΠΑΝ. ΦΩΤΙΟΣ ΣΠΥΡΟΠΟΥΛΟΣ ΦΩΤΗΣ ΣΠΥΡΟΥ ΝΙΚΟΛΑΟΣ

ΣΑΡΙΔΟΥ ΜΑΡΙΑ

ΣΤΑΘΟΠΟΥΛΟΣ ΑΝΤΩΝΙΟΣ

ΣΑΡΙΚΑ ΑΛΕΞΑΝΔΡΑ

ΣΤΑΘΟΠΟΥΛΟΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ

ΣΕΓΚΟΥΝΑΣ ΧΡΗΣΤΟΣ & ΣΙΑ Ο.Ε.

ΣΤΑΘΟΠΟΥΛΟΣ ΤΑΞΙΑΡΧΗΣ

ΣΕΛΑΜΤΖΗ ΟΥΡΑΝΙΑ & ΣΙΑ Ο.Ε.

ΣΤΑΜΑΤΗΣ ΤΑΤΣΗΣ ΑΕΒΕ

ΠΡΕΣΒΕΙΑ ΗΠΑ

ΣΕΝΟΥΝΤΑ ΓΚ. ΑΝΤΟΥΑΝ

ΠΡΙΝΙΑΝΑΚΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ

ΣΕΡΕΤΗ ΕΛΕΝΗ

ΠΡΙΝΤΖΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ

ΣΕΡΕΤΗΣ ΒΑΣΙΛΗΣ

ΣΤΑΣΙΝΟΠΟΥΛΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Α.Δ. ΣΤΑΣΙΝΟΠΟΥΛΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ & ΣΙΑ Ο.Ε. (ΑΝΕΣΤΟΠΟΥΛΟΥ ΔΗΜ.)

ΠΡΟΒΙΑΣ ΑΝΔΡΕΑΣ

ΠΟΤΙΤΣΟΠΟΥΛΟΥ ΘΕΑΝΩ & ΣΙΑ Ο.Ε.

ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΑΟΥ ΚΥΡΙΑΚΟΣ

ΣΑΠΟΥΝΤΖΗΣ ΧΡ. ΓΕΩΡΓΙΟΣ

ΣΟΡΟΒΟΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ Γ.

ΣΑΡΔΕΛΗΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ & ΣΙΑ Ε.Ε.

ΠΟΛΙΤΟΥ Β. ΠΑΝΑΓΙΩΤΑ

ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΑΟΥ ΒΑΡΒ. ΙΔΡΥΤΗΣ ΤΗΣ ΥΠΟ ΙΔΡ. ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΑΟΥ ΝΟΜΙΚΟΥ Ο.Ε.

ΟΥΖΟΥΝΟΓΛΟΥ ΣΩΚ. ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΗ

ΣΑΜΠΑ ΑΝΝΑ & ΣΙΑ Ο.Ε.

ΣΟΔΗ ΑΙΚ.-ΤΣΙΛΙΜΗ & ΣΙΑ Ο.Ε.

ΣΑΠΡΙΚΗ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ

ΠΟΛΥΜΕΝΟΠΟΥΛΟΥ ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ ΓΕΩΡΓΙΑ

ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΑΟΥ ΚΟΣΜΑΣ

ΠΑΓΩΝΑ ΑΡΓΥΡΩ

ΠΕΝΤΕΦΟΥΝΤΗΣ ΠΕΤΡΟΣ & ΣΙΑ Ο.Ε.

ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΑΟΥ ΑΓΓΕΛΟΣ

ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΑΟΥ Κ. ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ

Π

Σ/Φ ΖΑΒΙΑΚΑ ΕΛΕΝΗ-ΚΑΡΑΤΖΑ ΔΑΝΑΗ Ο.Ε.

ΠΟΛΥΚΑΝΔΡΙΩΤΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ & ΣΙΑ Ο.Ε.

ΟΛΙΚΟΝ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗ ΑΕΒΕ

Σ.ΤΣΟΥΡΛΑΚΗΣ & ΣΙΑ Ε.Ε.

ΠΕΛΑΤΕΣ ΛΙΑΝΙΚΗΣ

ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΑΟΥ ΒΑΡΒΑΡΑ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ

ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΑΟΥ ΒΑΡΒΑΡΑ- ΔΗΜΗΤΡΑ ΝΑΛΜΠΑΝΤΗ Ο.Ε.

Σ

ΠΟΥΠΑΚΗ ΜΑΡΙΚΑ ΠΟΥΤΟΥ ΠΕΤΡΟΥΛΑ ΘΕΟΔΩΡΟΣ

ΣΤΑΣΙΝΟΥ Κ. Χ. Ε.Π.Ε

ΠΑΠΑΣΑΒΒΑΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ

ΠΡΟΔΡΟΜΟΣ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ

ΣΕΡΜΠΙΝΗΣ ΚΩΝ.-ΜΙΣΤΙΛΟΓΛΟΥ ΜΑΡΙΑ ΣΥΣΤ. ΦΑΡΜ. Ο.Ε.

ΠΑΠΑΣΠΥΡΙΔΗ Κ.-ΚΑΡΤΣΩΝΑ

ΠΡΩΤΟΨΑΛΤΗ Κ.Θ.

ΣΗΦΑΚΗΣ ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗΣ

ΣΤΑΥΡΟΠΟΥΛΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ ΚΩΝ.

ΣΙΑΚΑΒΑΡΑΣ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ

ΣΤΑΥΡΟΠΟΥΛΟΣ ΚΩΝ. ΣΤΑΥΡΟΣ

ΣΙΑΛΟΥ ΑΝΤΩΝΙΟΣ

ΣΤΑΥΡΟΠΟΥΛΟΥ ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΗ ΣΤΑΥΡΟΥΛΑ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ & ΣΙΑ Ο.Ε.

ΠΑΠΑΦΑΝΗΣ ΛΑΜΠΡΟΣ & ΣΙΑ Ο.Ε.

ΟΙ ΠΕΛΑΤΕΣ ΜΑΣ

ΜΠΕΖΕΡΙΑΝΟΣ Β. ΔΗΜΗΤΡΗΣ

ΣΤΑΥΡΙΔΗΣ ΧΡΗΣΤΟΣ

ΠΑΠΑΦΙΓΚΟΣ Ν. & ΣΙΑ Ε.Ε.

Ρ

ΠΑΠΑΧΡΗΣΤΟΥ ΖΩΗ

ΡΑΠΤΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ

ΠΑΠΟΥΤΣΟΓΛΟΥ

ΡΑΠΤΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ & ΣΙΑ Ο.Ε.

ΣΙΔΗΡΟΠΟΥΛΟΥ ΜΑΡΙΑ -ΜΑΚΡΗΣ ΕΥΣΤΡΑΤΙΟΣ ΣΥΣΤ.ΦΑΡΜ Ο.Ε.

ΠΑΠΠΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ

ΡΑΦΑΗΛΙΔΟΥ ΑΝΝΑ

ΣΙΣΚΑΚΗ ΜΑΡΙΕΛΝΤΑ

ΣΤΕΦΑΝΑΚΗΣ ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ

ΠΑΝΑΓΙΩΤΑ ΓΚΕΛΗ Ε.Π.Ε.

ΠΑΡΑΝΗΣ ΜΙΧΑΛΗΣ

ΡΑΦΤΟΠΟΥΛΟΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ

ΣΙΦΝΑΙΟΥ ΖΑΧ. ΓΕΩΡΓΙΑ

ΣΤΕΦΑΝΑΤΟΥ Μ-ΤΡΑΝΤΟΣ Δ. Ο.Ε.

ΠΑΝΑΓΙΩΤΙΔΗΣ Θ. ΙΩΑΝΝΗΣ

ΠΑΡΑΣΚΕΥΑ ΦΩΤΕΙΝΗ

ΡΕΒΕΛΑΚΗ ΚΩΝ. ΚΑΛΛΙΟΠΗ

ΣΚΑΝΔΑΛΗ ΕΙΡΗΝΗ

ΣΤΕΦΑΝΙΔΗΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ

ΠΑΝΑΓΙΩΤΟΥ ΕΥΘ. ΕΥΑΓΓΕΛΙΑ

ΠΑΡΑΣΚΕΥΑΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ

ΡΕΒΕΛΑΚΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ

ΣΚΑΝΕΛΗΣ ΕΥΣΤΡΑΤΙΟΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ

ΣΤΕΦΑΝΟΓΙΑΝΝΗΣ ΑΒΡΑΑΜ ΙΩΑΝΝΗΣ

ΠΑΝΑΓΙΩΤΟΥ ΝΙΚΟΛΑΟΣ

ΠΑΡΘΕΝΑΚΗ ΖΗΝΟΒΙΑ

ΡΕΜΠΕΛΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ

ΣΚΟΥΛΑΡΙΚΗΣ Γ-ΑΛΟΓΟΓΙΑΝΝΗΣ Β.

ΣΤΕΦΑΝΟΣ Μ. ΨΥΧΙΚΟΣ & ΣΙΑ Ο.Ε.

ΠΑΝΑΣ ΑΡΤΕΜΙΟΣ

ΠΑΡΜΑΚΗ ΚΛΕΩΝΙΚΗ & ΣΙΑ Ο.Ε.

ΡΗΓΟΠΟΥΛΟΣ ΘΕΟΔΟΣΗΣ

ΣΚΟΥΛΙΔΑΚΗ ΜΑΡΙΑ

ΣΤΡΑΤΗΣ ΘΕΟΛΟΓΟΣ

ΠΑΝΟΠΟΥΛΟΣ ΚΥΡΙΑΚΟΣ & ΣΙΑ Ο.Ε.

ΠΑΣΚΟΥΑΛΕ ΑΙΚΕΡΙΝΗ & ΣΙΑ Ο.Ε.

ΣΚΟΥΝΤΖΟΥ ΑΘΗΝΑ

ΣΤΡΑΤΟΥΡΑΣ ΣΤΑΥΡΟΣ

ΠΑΝΟΠΟΥΛΟΥ ΜΑΡΙΑ

ΠΑΤΡΑΓΑ ΗΡ. ΑΓΓΕΛΙΚΗ

ΣΚΟΥΤΕΛΗΣ ΘΕΜΙΣΤΟΚΛΗΣ & ΣΙΑ Ο.Ε.

ΣΤΥΛΙΑΡΑ Κ. ΕΛΕΝΗ-ΜΑΡΟΥΓΚΑ Γ. ΑΘΗΝΑ Ο.Ε.

ΠΑΝΤΑΖΗ ΓΕΩΡΓΙΑ Ε.Ε.

ΠΑΤΣΟΥΡΗ Θ.-ΜΑΛΑΚΑΣΗ Ι. ΣΥΣΤ.ΦΑΡΜ. Ο.Ε.

ΣΚΥΛΟΥΡΑΚΗ ΧΑΖΑΠΗ ΑΡΓΥΡΩ

ΣΤΥΛΙΑΡΑ Κ. ΕΛΕΝΗ

ΝΙΚΟΛΑΟΥ ΙΩΑΝΝΗΣ

ΠΑΝΤΑΖΗΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ

ΠΑΥΛΙΔΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ & ΣΙΑ Ε.Ε.

ΣΜΑΡΑΓΔΗ ΒΛΑΖΑΚΗ & ΣΙΑ Ο.Ε.

ΣΥΓΓΡΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ

ΝΙΚΟΛΑΡΑΚΗ ΖΑΜΠΙΑ

ΠΑΝΤΕΛΑΚΗ ΝΙΚ.& ΣΙΑ Ε.Ε.

ΠΑΥΛΙΔΟΥ ΔΕΣΠΟΙΝΑ Ο.Ε.

ΣΜΑΡΑΙΔΟΥ ΔΗΜ. ΛΟΥΚΙΑ

ΣΥΚΑ ΦΩΤΕΙΝΗ

ΝΙΚΟΛΑΡΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΕΜΜΑΝ. & ΣΙΑ Ε.Ε.

ΠΑΠΑΒΑΣΙΛΕΙΟΥ ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΤΟΥ ΓΕΩΡΓΙΟΥ

ΠΕΙΡΑΙΩΣ LEASING ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΙΚΕΣ

ΣΜΥΡΛΟΓΛΟΥ ΚΩΝ/ΝΟΣ

ΣΥΜΙΝΗ ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΗ ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ Α.Ε.

ΝΑΟΥΜ ΒΑΣΙΛΙΚΗ Π. ΝΑΟΥΜ ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΝΕΜΤΣΑ ΘΑΛΕΙΑ ΝΕΝΕ ΧΡΥΣΗ ΝΙΚΕΛΗ ΑΙΜΙΛΙΑ ΝΙΚΗΤΑΚΗΣ ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ ΝΙΚΗΦΟΡΑΚΗ ΕΙΡΗΝΗ ΝΙΚΟΛΑΙΔΗ ΜΑΡΙΑ ΝΙΚΟΛΑΙΔΟΥ ΕΛΕΝΗ ΜΑΡΙΑ ΝΙΚΟΛΑΚΟΠΟΥΛΟΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΥ ΕΥΣΤΑΘΙΑ ΝΙΚΟΛΑΟΥ ΘΕΟΦΙΛΟΣ & ΣΙΑ Ο.Ε.

110

ΠΑΙΖΗ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ ΠΑΙΚΟΣ Π. ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΠΑΛΑΙΣΤΡΟΥ ΕΛ. ΕΙΡΗΝΗ ΠΑΛΑΦΟΥΤΗ ΑΦΟΙ Ο.Ε. ΠΑΛΤΑΛΙΔΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ

ΡΟΚΟΣ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΡΟΤΑ ΝΤΑΒΙΤ & ΣΙΑ Ο.Ε. ΡΟΥΣΣΗ ΓΕΩΡΓΙΑ ΤΟΥ ΣΩΤ.

ΣΤΕΛΑ Ι. ΠΑΜΠΟΥΚΟΥ

111


ΣΥΣΤ.ΦΑΡΜ. Θ. ΜΠΕΚΡΗ & Ε. ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΥ Ο.Ε.

Τ ΤΑΚΑΚΗ ΚΑΛΛΙΟΠΗ ΙΩΑΝΝΗΣ

ΣΥΣΤ. ΦΑΡΜ. ΚΟΡΚΑΣ ΙΩΑΝ. & ΚΟΡΚΑ ΧΡΙΣΤ. Ο.Ε.

ΤΑΜΒΑΚΟΥ ΜΑΡΙΑΝΝΑ

ΣΥΣΤ. ΦΑΡΜ. ΛΑΜΠΡΟΥ ΠΕΤΡΟΥΣΙΑΝ & ΣΑΚΕΛΛΑΡΗ Μ. Ο.Ε.

ΤΑΞΑΚΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΤΑΡΝΑΡΗ ΣΟΦΙΑ & ΣΙΑ Ο.Ε.

ΣΥΣΤ. ΦΑΡΜ. ΛΥΚΟΥΡΕΣΗΣ ΑΛ. ΔΗΜΚΑΡΑΜΠΑΤΣΟΥ ΑΘ. ΜΑΡΙΑ Ο.Ε.

ΤΑΣΙΔΗΜΟΥ ΕΥΦΡΟΣΥΝΗ

ΣΥΣΤ. ΦΑΡΜ. ΜΟΥΛΑΝΤΖΙΚΟΥ ΑΙΚ.ΜΟΥΛΑΝΤΖΙΚΟΣ ΗΛΙΑΣ Ο.Ε.

ΤΕΜΠΟΝΕΡΑ ΑΛΕΞΑΝΔΡΑ & ΣΙΑ Ο.Ε.

ΣΥΣΤ. ΦΑΡΜ. ΠΡΑΤΤΗ -ΧΑΡΑΜΑΡΑ ΣΤΑΥΡ.ΠΡΑΤΤΗ Κ. ΜΑΡΙΑ ΣΥΣΤ. ΦΑΡΜ. ΜΠΕΚΑ-ΤΣΙΟΥΤΣΙΑ Θ. Ο.Ε. ΣΥΣΤ. ΦΑΡΜ. Ν. ΒΛΑΣΣΟΠΟΥΛΟΣ-Δ. ΠΗΝΙΟΥ Ο.Ε. ΣΥΣΤ. ΦΑΡΜ. ΣΤΑΥΡ.-ΑΝΔΡ. ΣΙΓΑΝΟΥ ΣΥΣΤ. ΦΑΡΜ. ΔΑΝΙΚΑΣ ΓΕΩΡ.-ΔΑΝΙΚΑ ΕΙΡΗΝΗ Ο.Ε. ΣΥΣΤ. ΦΑΡΜ. ΚΑΤΣΙΚΗ-ΧΑΤΖΗΝΙΚΟΛΑΟΥ ΣΥΣΤ. ΦΑΡΜ. ΚΥΡΙΑΚΟΠΟΥΛΟΥ ΓΕΩΡ.ΔΑΝΙΚΑΣ ΧΡ. Ο.Ε.

ΤΕΚΕ Σ. ΜΑΡΙΑ ΤΕΡΕΖΑ ΠΑΝΑΓΙΩΤΟΠΟΥΛΟΥ ΤΖΑΒΕΛΛΑ ΑΜΑΛΙΑ & ΣΙΑ Ο.Ε. ΤΖΑΜΑΛΗΣ ΧΡΗΣΤΟΣ ΤΖΑΜΤΖΗ ΜΑΡΙΑ ΤΟΥ ΕΥΑΓΓΕΛΟΥ ΤΖΑΝΕΤΑΚΗΣ ΠΕΡΙΚΛΗΣ ΤΖΟΥΒΕΛΕΚΟΣ ΧΡΗΣΤΟΣ & ΣΙΑ Ε.Ε. ΤΖΟΥΦΗ ΦΩΤΕΙΝΗ & ΣΙΑ Ο.Ε. ΤΖΩΡΑΚΟΛΕΥΘΕΡΑΚΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΤΖΩΡΤΖΑΚΗ ΣΜΑΡΑΓΔΑ & ΣΙΑ Ο.Ε.

ΣΥΣΤ. ΦΑΡΜ. ΛΥΚΟΥ ΔΗΜ. & ΛΥΚΟΣ ΚΩΝ/ΝΟΣ Ο.Ε.

ΤΗΛΙΑΚΟΣ ΗΛΙΑΣ

ΣΥΣΤ. ΦΑΡΜ. ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΟΥ Μ.-ΣΚΟΥΤΕΛΗ ΕΛ. Ο.Ε.

ΤΗΛΙΚΙΔΟΥ ΚΥΡΙΑΚΗ & ΣΙΑ Ε.Ε.

ΣΥΣΤ. ΦΑΡΜ. Χ. Γ. ΜΑΡΙΝΟΥ-Π. ΜΑΡΜΑΡΑΜΑΡΙΝΟΥ

ΤΟΠΚΑ ΣΤΥΛΙΑΝΝΗ

ΣΥΣΤ. ΦΑΡΜ. ΧΑΡΙΚΛΕΙΑ Ν. ΠΕΤΡΑΚΑΚΟΥ- Ν. ΑΛΑΦΟΥΖΟΣ ΠΕΤΡΑΚΑΚΟΣ

ΤΡΕΜΠΕΛΑ ΕΥΔΟΚΙΑ & ΣΙΑ Ο.Ε.

ΣΥΣΤ. ΦΑΡΜ. ΧΑΤΖΑΡΑ ΠΕΡΣΕΦΟΝΗ & ΧΡΙΣΤΙΝΑ ΧΑΤΖΑΡΑ Ο.Ε.

ΤΡΙΜΠΟΥΝΑ ΜΑΡΙΑ ΒΛΑΔΙΜΗΡΟΣ

ΣΥΣΤ. ΦΑΡΜΑΚΕΙΑ Α. & Ε. ΝΤΡΙΓΙΟΥ Ο.Ε. ΣΥΣΤ. ΦΑΡΜΑΚΕΙΑ ΚΑΡΑΝΤΖΑ Κ. ΣΥΣΤ. ΦΑΡΜΑΚΕΙΑ ΧΑΤΖΟΠΟΥΛΟΥ Λ.

ΤΟΞΟΤΗΣ Α.Ε. ΤΡΑΚΗ ΜΑΡΙΑ ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΟΥ ΙΩΑΝΝΗΣ ΤΡΥΦΩΝΑ ΕΛΕΝΗ ΤΣΑΚΗ ΜΑΡΙΑ Ο.Ε. ΤΣΑΚΙΡΙΔΟΥ ΙΩΑΝΝΑ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ ΤΣΑΚΩΝΑ ΠΗΝΕΛΟΠΗ & ΣΙΑ Ο.Ε.

Ψ

Ν

ΨΑΘΑΣ Ν. & ΣΙΑ Ε.Ε.

NG CONSTRUCTION O.E.

ΨΑΘΟΠΟΥΛΟΣ Ι. ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ

NOVAPHARM Ο.Ε.-Π.ΒΛΑΝΤΗΣ - Α. ΑΛΕΞΙΟΥ

ΨΑΡΡΑ ΒΑΣΙΛΙΚΗ ΨΑΡΡΑΚΟΣ ΧΡΗΣΤΟΣ

P

ΨΑΡΡΟΣ ΕΛ. ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ

PHARMAPLUS A.E. - ΦΑΡΜΑΠΛΑΣ

ΨΑΧΟΥΛΙΑ ΓΕΩΡΓΙΑ

PIERRE FABRE ΕΛΛΑΣ Α.Ε.

ΧΑΙΜΑΛΑΣ Π.-ΣΟΥΡΜΕΛΗΣ Σ. ΣΥΣΤ. ΦΑΡΜΑΚΕΙΑ

A

R

ΧΑΛΑ Ε-ΚΑΤΣΙΟΥΛΑ-ΓΚΟΝΟΥ Β. Ο.Ε.

“ANNE” MARIN NUTA

REHMAN ASLAM ATTIQ

ΧΑΜΟΓΕΩΡΓΑΚΗΣ Μ. ΣΠΥΡΙΔΩΝ

ART TELECOM M ΕΠΕ

ΧΑΡΑΛΑΜΠΙΔΗΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ

ASTRA MEDICAL HELLAS SUPERFOODS ΕΠΕ

S

ΤΣΙΚΡΙΤΖΗ ΜΑΡΙΑ ΑΓΓΕΛΗ

ΦΩΣΚΟΛΟΣ ΚΑΡΟΛΟΣ & ΣΙΑ Ο.Ε.

ΤΣΙΛΙΓΙΑΝΝΗ ΞΑΝΘΟΥΛΑ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ

ΦΩΤΙΟΥ ΑΝΔΡΟΝΙΚΗ

ΤΣΙΛΟΓΛΟΥ ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ

ΦΩΤΙΟΥ ΜΑΡΙΑ ΜΥΛΩΝΑ

ΤΣΙΜΙΑΚΑΚΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ

ΦΩΤΟΠΟΥΛΟΥ ΑΝΤΙΓΟΝΗ

ΤΣΙΜΠΙΔΗΣ ΣΠΥΡΙΔΩΝ & ΣΙΑ Ο.Ε. ΤΣΙΟΤΣΙΟΣ Π.-ΤΣΙΟΤΣΙΟΣ ΑΘ. & ΣΙΑ Ο.Ε.

Χ

ΤΣΙΡΙΓΓΑΚΗΣ ΧΡΗΣΤΟΣ & ΣΙΑ Ο.Ε.

ΧΑΔΟΣ Π. ΛΟΥΚΑΣ

ΤΣΙΡΙΜΠΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ & ΣΙΑ Ε.Ε.

ΧΑΙΚΑΛ ΧΑΣΑΝ

ΤΣΙΡΜΟΥΛΑ ΣΩΤΗΡΙΑ ΤΣΙΡΟΜΑΛΗ ΑΦΡΟΔΙΤΗ & ΣΙΑ Ο.Ε. ΤΣΙΤΛΑΚΙΔΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ & ΣΙΑ Ε.Ε. ΤΣΙΧΛΑΚΗΣ ΞΥΔΙΑΣ ΙΩΑΝΝΗΣ ΤΣΟΛΑΚΙΔΗΣ Α.-ΤΣΟΛΑΚΙΔΗ Γ. ΣΥΣΤ. ΦΑΡΜ. Ο.Ε. ΤΣΟΝΟΥ ΜΑΓΔΑΛΗΝΗ ΜΑΡΙΑ ΧΡ. ΤΣΟΥΚΑΛΑΣ Ι.-Ι. ΝΤΑΟΥΤΣΑ-ΤΣΟΥΚΑΛΑ ΤΣΩΚΟΥ ΧΡ. ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ ΤΥΡΟΒΟΛΑΣ Δ. Α.Ε.

Υ ΥΙΟΙ ΑΦΩΝ ΨΑΡΡΑ Ο.Ε.

Φ ΦΑΝΕΜΗΣ Ι. ΚΟΥΛΑΛΟΓΛΟΥ Ο.Ε. ΦΑΡΜ. ΑΙΚ. ΜΥΛΩΝΑ-ΔΗΜΗΤΡΙΑΔΟΥ & ΣΙΑ Ο.Ε. ΦΑΡΜΑΚΕΙΟ ΚΟΥΛΙΟΥΡΑΣ Ο.Ε. ΦΑΡΜΑΚΕΙΟ ΛΕΩΝΙΔΑΣ ΝΙΤΗΣ & ΣΙΑ Ο.Ε. ΦΑΡΜΑΚΕΙΟ Μ. ΤΖΑΜΤΖΗ ΙΚΕ ΦΑΡΜΑΚΕΙΟ ΝΕΣΤΟΡΑ ΣΑΡΡΗ & ΣΙΑ ΟΜΟΡΡΥΘΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ

ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΠΟΥΛΟΣ ΧΡΗΣΤΟΣ ΧΑΡΙΤΟΥ ΕΙΡΗΝΗ ΧΑΡΟΠΟΥΛΟΣ ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ & ΣΙΑ ΧΑΡΩΝΗΣ ΑΡΙΣΤ. & ΧΑΡΩΝΗΣ ΘΕΟΔ. ΧΑΤΖΑΚΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΧΑΤΖΑΡΑ ΠΕΡΣΕΦΟΝΗ ΧΑΤΖΗΔΑΚΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ ΧΑΤΖΗΕΛΕΥΘΕΡΙΟΥ ΚΩΣΤΑΣ ΧΑΤΖΗΜΑΝΩΛΗ ΜΑΡΙΑ ΜΕΛΠΟΜΕΝΗ & ΣΙΑ Ο.Ε. ΧΑΤΖΗΝΙΚΟΛΑΟΥ Μ. Ι. & ΣΙΑ Ο.Ε. ΧΑΤΖΗΦΩΤΙΟΥ ΟΛΓΑ ΧΑΤΖΟΠΟΥΛΟΣ Π. ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΧΑΤΗΡΑΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΧΑΧΑΓΙΑΣ ΠΕΤΡΟΣ ΧΕΛΙΩΤΗΣ ΙΣΙΔΩΡΟΣ & ΣΙΑ Ο.Ε. ΧΕΛΙΩΤΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ & ΣΙΑ Ε.Ε.

ΦΕΡΕΝΤΙΝΟΥ ΕΥΓΕΝΙΑ

ΧΙΚΜΕΤΙΑΝ ΣΙΜΟΝ

ΦΕΡΝΑΝΤΕΣ ΦΡΑΓΚΙΣΚΟΣ ΣΙΑ Ε.Ε.

ΧΡΗΣΤΟΥ ΝΙΚΟΛΑΟΣ

ΦΙΛΙΠΠΑΣ Α.-ΣΤΑΥΡΟΥ

ΧΡΙΣΤΟΠΟΥΛΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ

ΦΙΛΙΠΠΟΠΟΥΛΟΥ ΔΩΡΑ

ΧΡΙΣΤΟΦΟΡΑΚΗ ΕΥΤΥΧΙΑ & ΣΙΑ Ο.Ε.

ΦΙΛΙΠΠΟΥ ΕΛΕΝΗ

ΧΡΙΣΤΟΦΟΡΙΔΟΥ ΔΕΣΠΟΙΝΑ ΠΥΛ. & ΣΙΑ Ε.Ε.

ΦΙΛΝΤΙΣΗΣ ΕΥΓΕΝΙΟΣ

ΧΡΙΣΤΟΦΟΡΙΔΟΥ ΕΛΙΣΣΑΒΕΤ

ΦΙΤΣΙΟΥ ΙΩΑΝΝΑ

ΧΡΟΝΟΠΟΥΛΟΥ ΓΕΩΡΓ. ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ

ΤΣΕΛΕ ΜΑΡΙΑ ΠΑΧΥΓΙΑΝΝΗ & ΣΙΑ Ο.Ε.

ΦΛΕΓΚΑΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ & ΣΙΑ Ε.Ε.

ΧΡΥΣΑΓΗ ΑΡΓΥΡΩ

ΤΣΕΡΔΑΝΗ ΠΗΝΕΛΟΠΗ

ΦΛΟΥΔΑ ΛΑΜΠΡΙΝΗ

ΧΡΥΣΑΝΘΗ ΣΩΤΗΡΙΟΥ ΠΑΠΑΝΙΚΗΤΑ

ΤΣΙΑΡΑΣ ΑΝΡ. ΚΩΝ/ΝΟΣ

ΦΡΑΓΚΟΥ ΖΩΗ & ΣΙΑ Ο.Ε.

ΧΡΥΣΑΦΙΔΟΥ ΔΕΣΠΟΙΝΑ

ΣΦΑΤΖΙΚΗ ΑΣΗΜΕΝΙΑ

ΤΣΙΓΑΝΗ ΕΥΣΤΑΘΙΑ & ΣΙΑ Ο.Ε.

ΦΡΑΝΤΖΕΣΚΑΚΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ

ΧΡΥΣΗ ΕΛΕΝΗ & ΣΙΑ Ε.Ε.

ΣΩΤΗΡΑΚΟΠΟΥΛΟΥ ΑΝΤΩΝΙΑ

ΤΣΙΓΚΑΝΟΥ ΠΑΝΑΓΙΩΤΑ & ΣΙΑ Ε.

ΦΡΥΣΑΛΑΚΗ ΜΑΡΙΑ Ε.

ΧΡΥΣΙΚΟΠΟΥΛΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ

ΣΩΦΡΟΝΑΣ ΒΑΣΙΛΗΣ & ΣΙΑ Ο.Ε.

ΤΣΙΚΑΛΑΚΗΣ ΚΩΝ.

ΦΩΣΚΟΛΟΣ ΚΑΡΟΛΟΣ

ΧΡΥΣΟΧΟΟΥ ΦΩΤΕΙΝΗ & ΣΙΑ Ε.Ε.

ΣΥΣΤ. ΦΑΡΜΑΚΕΙΑ ΧΡΗΣΤΟΥ ΜΑΙΡΗΑΘΑΝΑΣΙΟΣ ΚΙΝΙΑΚΟΣ Ο.Ε.

ΤΣΑΜΠΕΡΗ ΜΑΡΙΛΙΑ ΕΥΣΤΡ.

ΣΥΣΤΕ. ΦΑΡΜ. ΛΙΓΔΑ ΑΣΠΑΣΙΑ-ΛΙΓΔΑ ΜΑΡΙΑ ΝΙΚΗ Ο.Ε.

ΤΣΑΠΑΛΗ ΑΛΕΞΑΝΔΡΑ

ΣΥΣΤΕΓ. ΒΑΚΑΛΟΠΟΥΛΟΥ ΛΥΔΙΑ

ΤΣΑΡΟΥΧΑ ΟΥΡΑΝΙΑ ΤΟΥ ΙΩΑΝΝΗ

ΣΥΣΤΕΓ. ΦΑΡΜ. ΚΥΡ. ΚΟΝΤΟΠΟΥΛΟΥ- ΝΙΚ ΚΟΝΤΟΠΟΥΛΟΥ Ο.Ε.

ΤΣΑΤΣΑΡΩΝΗ Δ. ΜΑΡΙΚΑ

ΣΥΣΤΕΓ. ΦΑΡΜ. ΧΡΥΣΟΥΛΑ Ο. ΣΤΕΚΑ-ΕΙΡΗΝΗ Σ. ΑΛΕΞΙΑΔΟΥ ΣΥΣΤΕΓ. ΦΑΡΜΑΚΕΙΑ ΚΟΥΡΚΟΥΛΗΣ ΚΟΥΡΚΟΥΛΗ ΑΙΚ. Ο.Ε.

112

ΤΣΑΠΡΟΥΝΗΣ ΧΡΗΣΤΟΣ (ΜΠΟΤΣΗΣ)

ΤΣΑΤΣΟΥΛΗ ΑΝΝΑ

B BABY LOOK ΑΒΕΕ

ΟΙ ΠΕΛΑΤΕΣ ΜΑΣ

ΣΥΣΤ ΦΑΡΜ. ΦΩΤΕΙΝΗ ΚΑΡΜΙΡΗ ΙΩΑΝΝΑ ΖΗΚΙΔΗ Ο.Ε.

SMART DESIGN ΕΠΕ ΟΛΟΚΛΗΡΩΜΕΝΩΝ ΕΦΑΡΜΟΓΩΝ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗΣ SYLVANA EREIFEJ L.T.D.

D DANGELO LUCA FELICE

E EFFECTIVE DEVELOPMENT ΕΠΕ

F FISA Gmbh

G GOLDENHEALTH PHARMACY Ο.Ε.

H HONDOS CENTER Α.Ε.Ε.

I INTERGRATED OUTSOURCED SOLUTIONS ΑΝΩΝ. ΤΕΧΝ. ΕΤΑΙΡ. ΕΚΤΕΛ. ΤΕΧΝ. ΕΡΓ.

K KOCI K. JANI

L LIFE CHOICE Α.Ε. ΠΑΡ. ΥΠΗΡ. ΧΗΜ. ΑΝΑΛ. ΕΜΠ. ΣΥΜΠΛΗΡ. ΔΙΑΤΡ.

113


ΑΘΗΝΑ: Ιθάκης 46 / 182 33 / Αγ. Ι. Ρέντης Τ.: 210 49 13 500 F.: 210 51 34 436 E.: info@medonshelf.gr W.: www.medonshelf.gr ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ: Μεσολογγίου 48 / 562 24 / Εύοσμος Τ.: 2310 766 913 E.: thessaloniki@medonshelf.grTurn static files into dynamic content formats.

Create a flipbook
Issuu converts static files into: digital portfolios, online yearbooks, online catalogs, digital photo albums and more. Sign up and create your flipbook.