EURO EXPO Labyrinten nr1 2016

Page 1

LABYRINTEN Årg 19

Tidningen för EURO EXPO’s kunder och leverantörer

Nr 1 2016

IndustriMässor 2017

Vecka Ort

Land Datum

3 Västerås

SE

18 - 19 jan

4 Stavanger

NO

25 - 26 jan

6 Trollhättan

SE

8 - 9 feb

12 Skellefteå

SE

22 - 23 mar

14 Kristiansand

NO

17 Norrköping SE 19 Gävle

5 - 6

apr

26 - 27 apr

SE 10 - 11 maj

22 Helsingborg SE

31 - 1 maj/jun

35 Halmstad

SE

36 Kongsberg

NO

38 Sundsvall

SE

20 - 21 sep

42 Borlänge

SE

18 - 19 okt

45 Kiruna

SE

8 - 9 nov

47 Ålesund

NO

22 - 23 nov

48 Luleå

SE

29 - 30 nov

www.euroexpo.se

30 - 31 aug 6 - 7

sep


Ny service...

.... För våra utställare Vi på EURO EXPO strävar hela tiden efter att utveckla, förbättra och förfina vårt inbjudningssystem till mässorna, allt för att få ut fler riktigt bra besökare. Vi som står i receptionen vet att när besökaren kommer så hänvisar han gärna till att han pratat och fått biljett av ett specifikt företag, som ställer ut på mässan.

Kaffet står alltid på för dig om du är i Gävletrakten. Välkommen till oss på Södra Centralgatan 5 i Gävle.

Vi erbjuder er utställande företag att komplettera Er egna inbjudan med oss. Ni erbjuds att mejla oss företag, namn och telefonnummer till 10 av era befintliga alternativt potentiella kunder som ni vill ”trycka” på lite extra att dom besöker mässan. Vi ringer dom sedan personligen och presenterar att ert företag gärna ser att dom besöker er på den aktuella IndustriMässan. Har denna person möjlighet att besöka er på mässan, skickar vi en VIP biljett och ett kort välkomstbrev med er logotyp per post. Så det vi kan tillhandahålla som service för ert företag inför höstens mässor är; - Kontakten med ditt/dina prospekt - Utskick av den personliga biljetten och ett välkomstbrev per post med din logotyp och namn. - Ni tillsänds uppföljningsmejl efter avslutad bearbetning, där vi redogör om kunden tackat ja/nej till inbjudan eller ev. vill att ni kontaktar dom för enskilt besök.

Under sommaren är tiden då vi hel renoverar, kompletterar och byter ut vårt montermaterial. Vi kommer att byta ut alla våra bord inför hösten. Detta gör att alla borden som går att tillgå till din monter kommer att inneha måttet 100x60. Vi kommer inte att ha två storlekar framöver, då tillverkaren enbart har en storlek nu av dessa.

EuroGolfen

Höstens första IndustriMässa går av stapeln i Falun den 31 aug-1 sep. Tisdagen den 30 augusti kommer årets EURO GOLF att spelas.

Du som kommer att ställa ut i Falun är välkommen att visa fjolårets vinnare, Ac AcryliCon ’s Michael Nyh, att vandringspriset kan pryda fler väggar än hans! Första start är kl 13 och efter väl förättat varv kan man i lugn och ro åka till Lugnet och göra iordning sin monter. Sugen på golfen? Ring då Mimi, som har alla praktiska detaljer. Begränsat antal platser! EURO EXPO +46 (0)26 18 10 00


Lola har ordet

Vår trogne medarbetare Jonas Winroth byggde sin sista mässa hos oss i Umeå, efter 8 års samarbete. Vi önskar honom Lycka till med allt han företar sig, och ser fram mot ett gästspel hos oss längre fram

Ersättare på hans post är... Henrik Nordström Byggansvarig SE

Onsdagkvällen med EURO EXPO

Som seden bör tar EURO EXPO med er utställare på en bit mat och dryck under Onsdagkvällen. Då har ni möjlighet att skapa kontakter och prata med dom andra utställande företagen som ni inte hunnit med under dagen. Vi har dock fått önskemål från många av er att ni skulle vilja att vi tog in en standup, föreläsare eller t o m vissa tillfällen hade en lättare fysisk aktivitet, såsom bowling, biljard el liknande. Givetvis har vi lyssnat på er så under hösten kommer vi direkt efter middagen att bjuda er på någon underhållning i denna form.

Eddi Bodin Byggansvarig NO Många av er har redan träffat dom på mässorna genom åren. Dom är våra monterbyggare och ser även till att våra kunder får den hjälp de behöver vid in-och utflytt på mässorna. Kontakta dom vid praktiska frågor beträffande mässbyggnation, ritningar, transporter mm av er monter så hjälper dom er med svaren.

Vad vi kommer att bjuda på är lite varierat beroende på vilken ort mässan är.

Lola itatet Utställar c est jarna som m ”När är säl r mässdagarna? nde effektiva u ..” torsdagen.. å p 5 i 5 - Jo,

VIP inbjudan Umeå Då vi startade vår nya service med att bjuda in era VIP kunder inför Umeå redan, så vet vi redan nu att det ger ett bra utfall. Vi fick oss tillsänt 70 person namn, varav 42 svarade att de ville komma om tid finnes, dvs ca 60% svarade Ja till inbjudan. Resultatet blev att av de 42 som tackade ja så kom Vip Biljett 22 st, dvs ca 50%. nd Till

Erik Stenlu

n till

dig välkomme

Vi hälsar Vi vet av erfarenhet att besökaren gärna s a berättar att rIMäs ndust I dom är inbjuden av ett speciellt företag vid ankomst till mässan och känner ett stort åtagande. & Konferens, Nolia Event 903 22 UMEÅ n 3, Signalväge

n stänger

16

maj, 9-17 16 n stänger Onsdag 25 Obs! Entré maj, 9-17 lunchtid du oss vid Torsdag 26 n besöker Obs! Entré

dagen, me llan kl 11 d tilltugg hela på kaffe me på korv med bröd me n bjuds du också så bjuds det

Höstens mässor 2016 Ort Hall

Datum

Falun Haugesund Lund Ålesund Sundsvall Kiruna Fredrikstad Örebro

31 - 1 aug/sep 7 - 8 sep 14 - 15 sep 21 - 22 sep 19 - 20 okt 9 - 10 nov 23 - 24 nov 30 - 1 nov/dev

Lugnet Sporthall Vardhallen Sparbanken Skånearena Sparebanken Møre Arena Nordic Hallen Arena Arctica Kongstenhallen Conventum Arena

Vi önskar er en trevlig sommar och semester med vackert väder. På återseende i höst!

och 14.

På mässa

mmen till oss dina VIP kunder Välko Så inför höstens mässor, skicka r vår monte så ringer vi dom personligen med en VIP inbjudan!

EURO EXPO +46 (0)26 18 10 00


EURO EXPO IndustriMässor Ansvarig utgivare: Lola Bodin Text: Lola Bodin (Där ej annat anges) Layout: Mimi Bodin

Från 2 937 olika industriföretag

Labyrinten Tidningen för EURO EXPO’s kunder och leverantörer. www.euroexpo.se

European Exposition Systems AB S Centralgatan 5, SE-802 50 GÄVLE Tel +46 (0)26 18 10 00

Under 2015 besökte 6 736 beslutsfattre


Issuu converts static files into: digital portfolios, online yearbooks, online catalogs, digital photo albums and more. Sign up and create your flipbook.