Page 1

MOEDERDAGSPECIAL

Digital lifestyle & elektronica Mei 2012

MZBE0512_VL_Bijlage_001_001_Cover_ok.indd 1

23-04-12 16:34


Ontdek nu OOk alle nieuwste trends Op

MediaZine.be

Bijlage ISSUU MZ.indd 1

01-05-12 10:28


special: moederdag

INHOUD De beste Moederdag-cadeaus hebben we in deze bijlage op een rijtje gezet. 4 Moeder is de beste 6M  assagestoelen en voetmassage van Terraillon 7 Cadeausuggesties - Wellness 8O  ntharen met de Philips Lumea 9 Cadeausuggesties - Wellness 10 Genieten met Philips Saeco 11 Cadeausuggesties - keuken 12 Keukentoestellen van Domo 13 Cadeausuggesties - keuken 14 S  ony Reader WiFi 15 C  adeausuggesties - IT 16 L iquid Image Explorer Seriesduikbril en White Diamondscover van Agami 17 C  adeausuggesties - IT 18 Samsung ES6710-series 19 Cadeausuggesties - Divers 20 Bose SoundLink Wireless Mobile Speaker 21 C  adeausuggesties - Divers 22 Verwenfilms en -series voor moeder

MZBE0512_VL_Bijlage_003_003_Inhoud_ok.indd 3

23-04-12 16:34


4 MZBE0512_VL_Bijlage_004_005_Moederdag_algemeen_ok.indd 4

23-04-12 16:33


special: moederdag WANNEER BEN JE EEN SUPERMAMA?

Moeder is de beste! Moeders moeten over een breed scala aan kwaliteiten beschikken: het huishouden runnen, eten koken, de kinderen wegbrengen en weer ophalen. Moeder zijn is geen lachertje!

A

ls moeder heb je het zeker niet makkelijk. Er komt een hoop geregel en vooral geduld bij kijken. Maar dat heb je natuurlijk wel over voor je kroost! Wil je overeind blijven in het drukke gezinsleven en wil je een goede moeder zijn voor je kinderen? Dan zijn dit de zes eigenschappen die je moet bezitten.

1Altijd paraat

Midden in de nacht opstaan om de baby een flesje te geven, thuis een ziek kind verzorgen en halsoverkop naar het ziekenhuis racen omdat één van je kinderen een brandende kaars als speelgoed zag, een goede moeder is flexibel en op alles voorbereid. Ze staat ook altijd voor haar kinderen klaar, altijd en overal. Denk bijvoorbeeld aan een puber met liefdesverdriet die tot in de late uurtjes moet worden getroost. Moeder zijn is soms best vermoeiend en al helemaal wanneer je geradbraakt bent na een slapeloze nacht en de wekker ’s morgens weer om half zeven afgaat. Een goede moeder is hier sterk genoeg voor en leeft volgens het ritme van haar kinderen. Zonder zeuren en met al haar liefde.

2 Creatieve kok

Iedere moeder heeft er wel eens mee te maken: lastige kinderen aan tafel die maar niet hun bord willen leegeten. Dit lusten ze niet, dat lusten ze niet, en het eten ligt al snel op de grond of nog leuker, in de haren van je kinderen. Een moeder is een geboren kok die met liefde eten op tafel tovert. Want zeg nu zelf, haar recepten zijn toch altijd het lekkerst? Een goede moeder zet een voedzame en lekkere maaltijd op tafel waar iedereen van smult. Niet alle moeders zijn keukenprinsessen, maar ze gebruiken hun vindingrijkheid om de kinderen toch te laten eten door middel van leuke spelletjes. Een goede moeder maakt de lekkerste gerechten klaar en verpakt ze zo dat zelfs de kleinsten hun groenten zonder blikken of blozen naar binnen werken.

3 Organisatietalent

Een gezin runnen gaat niet vanzelf. Bij het begin van een drukke week heeft moeder al precies in haar hoofd hoe alles zal reilen en zeilen. Hoe laat en hoe de kinderen naar school gaan, wie ze ophaalt, hoe ze naar de muziekschool en sportclub gaan, wie ze brengt en hoe laat het gezin ’s avonds aan tafel zit met z’n allen. Goed kunnen organiseren is een hele belangrijke kwaliteit die een goede moeder moet bezitten. Ze houdt altijd haar hoofd koel en kent het tijdsschema van ieder gezinslid. En is ze toch eens iets vergeten, dan mag ze wel even spieken in haar overzichtelijke agenda.

4

Engelengeduld

Opvoeden is een taak die veel geduld vereist. Kinderen luisteren nooit de eerste keer en vaak ook niet de tweede keer. Als moeder krijg je wel dertig keer op een dag “Mama, mama, mamaaaa” te horen en elke keer moet je weer geduldig antwoorden, hoe irritant dat soms ook is. Kinderen kunnen het bloed onder je nagels vandaan halen en als moeder is het je taak om geduldig te blijven, te luisteren en opkomende irritaties los te laten. Denk ook aan vuile luiers op het moment dat je net wilt vertrekken, gemorst eten over net gewassen kleren en krijsende baby’s als je met iemand aan het telefoneren bent. Erg frustrerend! Maar een goede moeder blijft rustig en kalm; het is tenslotte haar eigen vlees en bloed.

5 Moederinstinct

6 Onvoorwaardelijke liefde

Een eigenschap die iedere moeder heeft, is onvoorwaardelijke liefde voor haar kinderen. Zij staan altijd op nummer één en een goede moeder doet er alles aan om haar kindjes te beschermen. Ze geeft ze geborgenheid en vertrouwen, en staat altijd voor ze klaar. Liefde is het mooiste en belangrijkste dat een moeder een kind kan geven. Dat beseft ze maar al te goed! ◾

Relaxmomentje Moederdag kan natuurlijk niet voorbijgaan zonder cadeautjes. Het is ook een leuke uitdaging die helemaal niet zo lastig is als je denkt. Je moeder heeft het afgelopen jaar vast wel eens terloops aangegeven dat ze nog iets wil. En door valse bescheidenheid prik je natuurlijk zo heen, want welke moeder wil er nu niet nog een ontspannend massagekussen, een romantische DVD-box met haar favoriete acteur, een goedgevulde iPod of een draagbare tv voor in de tuin? Het zijn slechts enkele voorbeelden waarmee jij zorgt voor een heerlijk relaxmoment. Met een leuke verpakking errond, inclusief grote strik en een liefdevol kaartje, laat je je moeder weten hoeveel je om haar geeft. Leef je helemaal uit!

Moeder voelt altijd alles aan; meestal heeft ze het ook bij het rechte eind! Zonder dat er ook maar één woord is gezegd, weet ze wat er in het hoofd van haar kinderen omgaat. Intuïtie is een eigenschap die iedere moeder heeft. Geen geheim of leugen is voor moeder te verbergen; stiekem weet ze alles al! Haar moederinstinct zet ze in om te voelen wie er even wat extra aandacht of zorg nodig heeft. Soms een beetje irritant, zeker bij al wat oudere kinderen, maar het is wel heel erg lief bedoeld

5 MZBE0512_VL_Bijlage_004_005_Moederdag_algemeen_ok.indd 5

23-04-12 16:33


MASSAGESTOELEN EN VOETMASSAGE VAN TERRAILLON

Thuismassages Cadeautjes voor Moederdag die voor ontspanning zorgen en de gezondheid bevorderen zijn ideaal, maar een massagestoel of voetmassage is niet alleen voor moeder het ultieme relaxcadeau.

M

oeders hebben heel wat te verduren. De (gedeeltelijke) zorg voor het gezin, (een groot deel van) het huishouden en waarschijnlijk nog een job ernaast. In die tijden van dagelijkse stress is het van het grootste belang om goed voor jezelf te zorgen. Terraillon biedt een breed assortiment aan producten voor thuiswelzijn en -gezondheid, zoals thermometers, bloeddrukmeters en (hydro)massageapparaten. Zoek je nog een leuk cadeau voor Moederdag? Van een massagestoel of voetmassage heeft iedereen plezier.

Weldadige rugmassage

Stress, een slechte werkhouding of een lichamelijke aandoening, rugklachten kunnen verschillende oorzaken hebben. De complete Shiatsu-masseur van Terraillon biedt je in je eigen woning een moment van welzijn en ontspanning, waarmee je spieren op een zachte, comfortabele en geluidloze manier tot rust komen. Dat is niet alleen prettig als je rugklachten hebt, het helpt ook de klachten te voorkomen. Het toestel, dat eruitziet

als een comfortabele stoel, biedt twee massagetypes: Shiatsu in drie zones (boven-, onder- en volledige rug) en trilmassage met drie niveaus van intensiteit. Om de massage een extra weldadig effect te geven, kan het toestel als extraatje ook nog een kalmerende warmte afgeven. De hoes en het kussen voelen aangenaam aan, wat het gebruik van deze massagestoel extra comfort geeft.

Voetenwelzijn

Na het succes van de Aquaspa van Terraillon is nu de Aquaspa+ op de markt gebracht. Dit is een bijzonder complete voetmassage waarmee je je voeten na een dag lang werken heerlijk kunt verwennen. Het nieuwe, robuust vormgegeven toestel is voorzien van alle onderdelen voor een heerlijk moment van welzijn, en dat gewoon thuis. Het biedt een bubbelmassage, trilmassage voor de voetzolen en de tenen, en infrarode warmte. Dat alles met een aangename, constante watertemperatuur. Het toestel is stevig en slipvast, maar ook uiterst compact en handig dankzij de geĂŻntegreerde handgreep en de

versterkte, heel robuuste schaal. Dit voetmassageapparaat wordt geleverd met accessoires voor voetverzorging en rollers, zodat je direct van een complete voetmassage kunt genieten. Kortom, de voeten van moeder en alle andere gezinsleden varen er wel bij. â—ž

Shiatsu-massage Shiatsu-massage is uit de oosterse wereld komen overwaaien. Het is een lichaamstherapie die vooral wordt gebruikt bij rugpijn, migraine en whiplash, of om deze vervelende klachten te voorkomen. Bij Shiatsu gebruikt de masseur de vingers, duimen en handpalmen om druk uit te oefenen op bepaalde plekken op het lichaam. Het gaat daarbij niet om spierkracht; bij deze massage wordt het gewicht van het eigen lichaam gebruikt om druk uit te oefenen. Het rugmassagetoestel van Terraillon geeft hetzelfde resultaat als een echte Shiatsu-massage.

6 MZBE0512_VL_Bijlage_006_006_Terraillon_ok.indd 6

23-04-12 16:31


special: moederdag CALOR MP701

Handige set Mooi verzorgde handen en voeten vragen om een regelmatige manicure en pedicure. Hier kun je nu heel eenvoudig zelf voor zorgen met de Maneis Set Complet van Calor. Je verbetert de kwaliteit van je nagels en maakt de huid van je handen en voeten soepeler. Ook het polijsten van je nagels, het verwijderen van dode huid en eelt, en het vijlen van dikke of onregelmatige teennagels staat op het takenlijstje van deze set, die wordt geleverd in een elegant en handig opbergkoffertje met zes accessoires.

BABYLISS ST290

Mooi steil haar Wil je liefst iedere dag een andere haarcoupe? Dan kies je natuurlijk voor een haarstylingproduct dat werkelijk alles voor elkaar krijgt. Wissel zonder moeite elke dag van kapsel met de vijf verschillende functies van de BaByliss Pro Styler ST290E. Dankzij de roterende cilinder wordt je haar niet beschadigd en doordat het apparaat zowel links- als rechtsom draait, krijgt je haar een ongekende glans. De speciale Sublim’touch-bekleding op de ionische platen zorgt ervoor dat ze optimaal over het haar glijden en het haar perfect beschermd wordt, ongeacht je haartype.

REMINGTON IPL6000

Een sexy en gladde huid tot zes maanden!

OREGON WS115 AROMAVERSTUIVER

Ontspannen aroma

Niemand zit te wachten op pijnlijke harssessies of snel terugkerende haargroei. De i-Light Pro biedt een pijnloze methode van thuisontharing door middel van de innovatieve IPL-technologie. De lichtenergie zorgt ervoor dat de activiteit van de haarfollikel (onder de huid) wordt geremd en de haargroei vertraagd. De huid is zacht, glad en haarvrij tot zes maanden. Geschikt voor zowel mannen als vrouwen om ongewenst haar te verwijderen op alle delen van het lichaam beneden de halslijn. Behandel je benen, oksels, bikinilijn, armen, borst en rug, en je bent klaar voor een haarloze zomer! â—ž

Op zoek naar een origineel cadeau? Maak dan kennis met de WS115 Aromaverstuiver van Oregon. De stijlvolle WS115 met decoratieve lamp is compact, en eenvoudig en veilig in gebruik. Er komt immers geen vlam aan te pas. Je geniet van aromatherapie door olie toe te voegen en het systeem aan te sluiten op een USB-poort of vier AAAbatterijen te gebruiken. Een heerlijke geur verspreidt zich in razend tempo door je woonkamer, badkamer of andere ruimte. Gebruik je de aromafunctie niet, dan doet de WS115 dienst als stijlvolle digitale klok met LED-achtergrondverlichting.

7 MZBE0512_VL_Bijlage_007_007_Product-placements_ok.indd 7

23-04-12 16:31


LANGDURIGE GLADHEID MET PHILIPS

Altijd zijdezacht Dag in dag uit een gladde, zachte huid bereik je met de Philips Lumea IPL. Dit ontharingssysteem vertraagt de groei van haartjes op een veilige en pijnloze manier. Haal je zomerrokjes alvast uit de kast!

N

u de zomer - hopelijk - weer aanbreken, zijn haartjes waar ook op je lichaam ongewenst. Maar iedere dag met een scheermesje in de weer, daar heb je ook geen zin in. Gelukkig is er nu het Philips Lumea IPL-ontharingssysteem. Hiermee ben je in een mum van tijd en wekenlang ontdaan van haartjes op plekken waar je ze liever niet hebt.

Intense Pulsed Light

De Lumea IPL-ontharingssystemen zijn verkrijgbaar in twee varianten: de SC2001 en SC2002. Laatst-genoemde heeft als extra voordeel dat je hiermee niet alleen ongewenste lichaamshaartjes verwijdert, maar dankzij het bijgeleverde precisiehulpstuk ook je gezicht van haartjes ontdoet. Uiteraard op een veilige manier, want de Lumea werkt op een op licht gebaseerde technologie: Intense Pulsed Light (IPL). Deze technologie wordt al jaren in professonele schoonheidssalons gebruikt en die haal je nu gewoon in huis! Een duur bezoekje aan de schoonheidsspecialiste is dus niet meer

nodig. Philips heeft de technologie dusdanig aangepast dat jij de Lumea IPLsystemen veilig thuis kunt gebruiken.

Zomerlang glad

Echte professionals dus, de Lumea IPLontharingssystemen. Hoe die technologie precies werkt? Het apparaat stuurt zachte lichtimpulsen naar de haarwortel, waardoor deze loslaat en niet meer terugkomt. Klinisch onderzoek heeft aangetoond dat er sprake is van een aanzienlijke haarvermindering na slechts twee tweewekelijkse behandelingen. Na vier tot vijf behandelingen is het resultaat optimaal en geniet jij langdurig van een gladde huid. Je hoeft de behandeling slechts elke vier tot zes weken te herhalen. De Lumea IPL-systemen garanderen zo een zijdezachte huid, de hele zomer lang. En omdat je geen lampen of andere onderdelen hoeft te vervangen, is de Lumea IPL niet alleen vriendelijk voor je huid, maar ook voor je portemonnee. Het apparaat biedt je dus een complete oplossing, waar en wanneer jij maar wilt. Altijd effectief, veilig en

snel. Philips begrijpt dat het misschien te mooi klinkt om waar te zijn. Daarom mag je de Lumea IPL-ontharingssystemen vrijblijvend drie maanden uitproberen wanneer je deze voor 31 mei 2012 hebt gekocht. Ben je niet tevreden over het resultaat? Voldoet het onverhoopt niet aan je verwachtingen? Philips betaalt je dan het aankoopbedrag gewoon terug. â—ž

Voor de gevoelige huid Waar andere ontharingssystemen je een gevoelige of soms zelfs pijnlijke behandeling bezorgen, is een behandeling met de Lumea IPL pijnloos. De vijf instelbare lichtsterktes maken dit systeem zelfs geschikt voor een erg gevoelige huid. En omdat de Lumea IPL SC2002 beschikt over een precisiehulpstuk is zelfs het verwijderen van haartjes op je bovenlip of kin op een veilige manier mogelijk. De geĂŻntegreerde lichtfilter biedt hierbij extra bescherming.

8 MZBE0512_VL_Bijlage_008_008_Philips_ontharen_ok.indd 8

23-04-12 16:30


special: moederdag BABYLISS G595E SEXYLISS 3-IN-1

Gladde huid Nu de zomer weer in aantocht is, wil je je natuurlijk zelfverzekerd voelen in een zonnige outfit. Benen met een winterpelsje onder een kort rokje kunnen echt niet, maar voor zo’n ontharingsklusje draait de G595E Sexyliss 3-in-1 van BaByliss zijn hand niet om. Deze epilator is uitgerust met de uiterst effectieve Twinliss PRO-technologie die zorgt voor een wekenlang glad aanvoelende huid. Natuurlijk is er ook nog die vermaledijde bikinilijn waar je ook al niet op zit te wachten als je op het strand in badpak rondloopt. Ook als trimmer verricht de Sexyliss 3-in-1 perfect werk en wordt alles ook in die toch wat gevoelige lichaamszones perfect glad.

BRAUN SILK-ÉPIL

Perfect resultaat Silk-épil van Braun staat al sinds jaar en dag voor perfect ontharen. Vervelende haartjes met wortel en al op een zachte manier verwijderen, dat is wat Braun je garandeert. De Silk-épil 3 beschikt over massagerolletjes die de epilering verzachten. Weer een stapje geavanceerder is de Silk-épil 5 met veertig pincetjes, massagerolletjes en een ijshandschoen. Zelfs de allerkleinste haartjes verwijder je zeer effectief. Ben je iemand die het prettig vindt om te ontharen onder de douche of in bad, kijk dan vooral eens naar de waterbestendige Silk-épil 7. Om het feest helemaal compleet te maken, is er nog de Silk-épil 7 Duo die onthaart en peelt.

REMINGTON AC5000

Glanzend droog Je haar zit altijd goed in model met deze krachtige haardroger (2.200 watt) met een professionele AC-motor en een drie meter lang snoer. De ionische werking zorgt voor antistatisch, gezond en glanzend haar. De haardroger heeft drie warmtestanden, twee snelheden en een Coolshot-feature waarmee je voor extra fixatie van je kapsel zorgt. De bijgeleverde diffuser is bovendien zeer geschikt voor extra volume en het drogen van gekruld haar. Je ontvangt nu tijdelijk een L’Oréal Paris Elvive-haarmasker bij aankoop. Een bad hair day behoort nu definitief tot het verleden! ◾

9 MZBE0512_VL_Bijlage_009_009_Product-placements_ok.indd 9

23-04-12 16:29


GENIETEN MET PHILIPS SAECO

Koffie op zijn best Voor een goed begin van de dag hoef je maar één ding te doen: de knop indrukken van de Philips Saeco Intelia One Touch Cappuccino. Het geeft je iedere ochtend een moment om van te genieten.

S

tel je voor: dagelijks wakker worden met een heerlijk geurend, vers kopje espresso of cappuccino voor je neus. Even een moment voor jezelf voordat je weer meegesleept wordt in de dagelijkse hectiek. Met de Intelia One Touch Cappuccino van Philips Saeco zijn deze momenten voor iedereen binnen handbereik. Dit stijlvolle en subliem vormgegeven automatische espressoapparaat voorziet je iedere dag, op elk moment, van een perfecte koffie-ervaring.

Italiaanse aroma's

De intelligente Intelia One Touch Cappuccino is voorzien van de allernieuwste mogelijkheden en opties. Hierdoor maak jij je favoriete koffievariant precies zoals jij het wilt. Zo stel je bijvoorbeeld zelf de koffiesterkte en -temperatuur in. Dankzij de keramische molen geniet je van het perfecte Italiaanse aroma. Deze hightech molen maalt de koffiebonen heel nauwkeurig zonder oververhitting. Daarbij zorgt het PreBrewing-systeem voor een extra lekkere

smaak. Deze technologie van Saeco maakt de gemalen koffie vochtig voordat je de koffie daadwerkelijk bereidt. Het resultaat is nog meer aroma! Liever koffie met melk? Geen probleem. Met de ingebouwde, automatische melkfunctie is één druk op de knop voldoende voor een romige cappuccino met heerlijk melkschuim. De melkbeker stop je nadien gewoon in de vaatwasser.

Voor iedereen

De Intelia One Touch Cappuccino is zeer eenvoudig in gebruik en onderhoudt zichzelf. Dankzij de duidelijke pictogrammen is interactie met het apparaat erg eenvoudig. De pictogrammen zijn namelijk voorzien van een kleurcodering die je kunt vergelijken met verkeerslichten: rood betekent dat je actie moet ondernemen, oranje houdt in dat de machine ‘bezig’ is (bijvoorbeeld met opwarmen) en groen is de kleur die je moet hebben: de Intelia One Touch Cappuccino is dan klaar voor gebruik. En eenvoudig te gebruiken betekent ook eenvoudig te onderhouden: deze koffiemachines heeft

een automatisch reinigings- en ontkalkingsprogramma. Ideaal! Op die manier ben je er zeker van dat je nog heel lang plezier beleeft aan dit energiezuinige apparaat. Uiteraard heeft Philips Saeco ook stilgestaan bij het uiterlijk van de Intelia One Touch Cappuccino. Het is met recht een blikvanger in je keuken te noemen. Het is verkrijgbaar in zwart en inox. De duurzame behuizing van topmaterialen maakt dit robuuste apparaat er eentje dat je zeker niet over het hoofd mag zien! ◾

Persoonlijke koffie Hoe koffie hoort te smaken, is heel persoonlijk. De Intelia One Touch Cappuccino houdt rekening met jouw persoonlijke smaak. Het apparaat beschikt namelijk over een voorkeurmenu. Stel één keer je voorkeurinstellingen in en de volgende keer hoef je alleen maar op de knop te drukken voor jouw persoonlijk kopje koffie.

10 MZBE0512_VL_Bijlage_010_010_Philips_Saeco_ok.indd 10

23-04-12 16:29


special: moederdag SIEMENS EQ.7 PLUS

Perfecte koffie Siemens heeft een nieuw volautomatisch espressoapparaat gelanceerd: de EQ.7 Plus. De ideale keuze voor moeders die houden van variatie, maar opzien tegen omslachtige bereidingen. (Volauto)maatwerk dus. De EQ.7 Plus haalt het beste uit elke koffiemelange en maakt daarvoor gebruik van een speciale aromatechnologie die bestaat uit verschillende onderdelen. Zo zorgt het aromaPressure System ervoor dat het toestel steeds de juiste koffiedruk hanteert. Het sensoFlow System houdt het water vanaf de eerste kop koffie op de ideale temperatuur gedurende het hele bereidingsproces.

NESPRESSO PIXIE

Klein espressowonder Hij is klein, maar doet ondanks zijn compacte formaat zeker niet onder voor grotere espressoapparaten. De Nespresso Pixie combineert vooruitstrevende technologieën met een stijlvol design en is speciaal ontworpen voor iedereen die houdt van eenvoud en van een heerlijke espresso. De Pixie is zeer eenvoudig in gebruik. Zoals altijd bij Nespresso benadrukt ook de Pixie het beste van de Grands Cru-variëteiten: een uitzonderlijke smaak, elke kopje opnieuw. Dankzij de vele verschillende metallickleuren waarin dit apparaat verkrijgbaar is, is er altijd eentje die bij jouw moeder en je keuken past.

WMF TERRA-LIJN

Ontbijt en lunch Met de nieuwe Terra-lijn van WMF haal je eigenlijk alles in huis voor een geslaagd ontbijt of lunch. Dankzij de extern aangebrachte watermeter zie je in één oogopslag of er nog voldoende water in de waterkoker aanwezig is. Ben je meer een theeliefhebber, dan is er de Terra-waterkoker, ook met edelstalen behuizing. De externe watermeter toont duidelijk de hoeveelheid water en om helemaal op zeker te spelen, is de binnenruimte verlicht. Hij kan met één hand worden bediend en heeft handige functies zoals een waterpeilindicatie aan de buitenkant, droogloop- en oververhittingsbeveiliging, een automatische kookstop en dekselvergrendeling. ◾ BRITA LAVENDER DREAM- EN ROSE PASSION-WATERFILTERS

Stijlvol filteren

Nog steeds mag lang niet iedereen het genoegen smaken van heerlijk neutraal en zacht smakend drinkwater zo uit de kraan. Dankzij de nieuwste BRITA-waterfilters los je dat probleem op een mooie manier op. De Lavender Dream is overduidelijk geïnspireerd op lavendel, met dieppaarsblauwe tinten, terwijl de passievolle Rose Passion de genen van een hartstochtelijke roos bevat. Beide filters hebben gemeen dat ze alle vervelende bijsmaakjes en -producten (chloor en metaal, maar ook kalk) uit kraantjeswater filteren, zodat jij ongestoord en makkelijk toch kraantjeswater kunt drinken. Proost!

11 MZBE0512_VL_Bijlage_011_011_Product_placements_ok.indd 11

23-04-12 16:28


KEUKENTOESTELLEN VAN DOMO

Ultieme alleskunner De keuken is natuurlijk al lang niet meer alleen het exclusieve domein van moeder. Toch zullen de keukenrobot, mixer en staafmixer van Domo bij iedere moeder zeker in de smaak vallen.

D

e vrolijke chef-kok Piet Huysentruyt komt graag bij mensen in de keuken over hun schouders meekijken. Hij is altijd bereid te helpen wanneer de bereiding van een gerecht dreigt te mislukken. Bij de vier schitterende keukenapparaten van Domo die hij nu presenteert, is het maar de vraag of gerechten ooit nog mislukken.

Keukenrobot

Het ultieme cadeau voor Moederdag? Een robot! Met de keukenrobot van Domo heeft het hele gezin dagelijks plezier. Deze alleskunner met zijn krachtige motor van duizend watt kan alles aan. De fraaie, meegeleverde RVS-kom heeft een inhoud van maar liefst 4,5 liter. Het doorzichtige antispatdeksel heeft een riante vulopening. Om zo subtiel mogelijk te werk te kunnen gaan, is de snelheidsregeling uitgerust met acht standen. Dankzij de planetaire mengwerking is het bereiden van gehakt of deeg een fluitje van een cent. Bij deze keukenrobot worden een deeghaak, klopper en ballongarde meegeleverd. Er is een aanvullende pastaset verkrijgbaar

met een lasagneroller, tagliatellesnijder en spaghettisnijder. Wil je moeder extra verwennen, dan is de Deluxe-keukenrobot het perfecte cadeau. Deze heeft alle eigenschappen van de keukenrobot, maar beschikt ook over een groentesnijder en vleesmolen.

Klopt perfect

Slagroom opkloppen? Zelf soep of deeg maken? De Domo-handmixerset draait er de hand niet voor om. De motor heeft een vermogen van 400 watt en de mixer is in te stellen op vier snelheden. Voor het zwaardere werk is er de turboknop, die een fraai blauw LEDlicht geeft als hij is ingeschakeld. De ergonomische en luxueuze safe grip-afwerking zorgt ervoor dat het apparaat altijd goed in de hand ligt. Moeder krijgt bij deze mixer twee roestvrijstalen kloppers, twee roestvrijstalen kneedhaken en een roestvrijstalen soepstaaf.

Krachtige staafmixer

Een staafmixer is een krachtig apparaat dat in geen enkele keuken mag ontbreken. Domo en Piet Huysentruyt presenteren een

exemplaar met een 800-watt motor. Net als de mixer heeft ook deze staafmixer een comfortabele safe grip-afwerking en een turboknop met blauw LED-licht. Bij de staafmixer worden standaard een maatbeker, roestvrijstalen garde, roestvrijstalen soepstaaf met vast mes en met vier verwisselbare mesjes meegeleverd. â—ž

Makkelijk voor vaders Moederdag wordt wereldwijd gevierd, maar de dag waarop het Moederdag is, verschilt per land. In BelgiĂŤ en in een aantal andere landen valt Moederdag altijd op de tweede zondag van mei. Behalve dat moeder wordt verwend met ontbijt op bed en cadeautjes nemen vader en de kinderen op die dag ook alle huishoudklusjes voor hun rekening. Met de keukenapparaten van Domo zullen ze dat met zo veel plezier doen dat ze misschien voortaan wel iedere dag willen koken!

12 MZBE0512_VL_Bijlage_012_012_Linea2000_ok.indd 12

23-04-12 16:37


special: moederdag XAVAX LATTE MACCHIATO / TEAGLASS SET

In één klap klaar Deze handige en stijlvolle, zesdelige set bestaat uit twee glazen, twee schotels en twee lange latte macchiatolepeltjes. Daaruit drink je met plezier een mooie en lekkere latte macchiato, maar ook thee en zelfs glühwein voelen zich prima thuis in deze set vervaardigd uit een combinatie van roestvrijstaal en glas. De glazen kunnen uit de houder gehaald worden, wat het reinigen vereenvoudigt. Diezelfde houders zorgen ervoor dat je zonder je vingers te branden comfortabel hete dranken kunt nuttigen. Een prima samensmelting tussen vormgeving en praktisch nut dus! KENWOOD KM020 MAJOR TITANIUM

Stoere keukenhulp De Kenwood KM020 Major Titanium ziet er niet alleen heel stoer uit, hij is het ook. Met een vermogen van 1.500 watt zijn zelfs de meest veeleisende klusjes in de keuken in een handomdraai geklaard. De KM020 Major Titanium beschikt over alle opties die je van een professionele keukenrobot mag verwachten: een elektronische snelheidscontrole, een K-klopper, een deegmes, een garde, een 6,7 liter grote mengkom, een flexiklopper en nog veel meer. De onderdelen zijn stuk voor stuk vaatwasserbestendig, wat een lastige afwasklus achteraf scheelt. Deze Kenwood-keukenrobot is bedoeld voor iedereen die wat meer wil koken dan standaardgerechten; experimenteren wordt met de KM020 Major Titanium wel heel erg leuk!

SODASTREAM

Je eigen bubbels Bijna iedereen drinkt drankjes met toegevoegd koolzuurgas, dus waarom zouden we het niet zelf maken? Met de startset van SodaStream regel je dat in een handomdraai zonder batterijen of elektriciteit te gebruiken! Naast het apparaat zelf vind je in de verpakking ook een koolzuurgaspatroon dat goed is voor zestig liter bruiswater of frisdrank. Verder is er een fles voorzien om je koolzuurgashoudende drank in te maken en te bewaren. Alle SodaStream-dranken maak je op basis van gewoon kraantjeswater. Het grote voordeel van zelf drankjes maken is natuurlijk dat je niet meer hoeft te sleuren met al die zware flessen en je je eigen smaken kunt samenstellen. ◾ PRINCESS YONANAS

IJsjes puur natuur Bestaat er zoiets als ‘gezonde’ ijsjes? Zeker wel, ten minste als je gebruikmaakt van de Princess Yonanas-ijsmachine. Deze werkt verrassend eenvoudig; je vriest namelijk zelf eerst fruit naar wens in. Van dit diepvriesfruit maakt de Yonanas vervolgens heerlijk smeuïg ijs, maar dan wel zonder toegevoegde suikers, room en andere ongezonde bijproducten. Puur natuur, maar superlekker. Dit ijs kun je zonder schuldgevoel blijven eten, want dik zal je er zeker niet van worden. Eindelijk wordt een dieet en (of) gezonde levensstijl leuk. De fruitijsjes zijn ook perfect voor kinderen en sportievelingen.

13 MZBE0512_VL_Bijlage_013_013_Product-placements_ok.indd 13

24-04-12 10:04


SONY READER WIFI

Bibliotheek bij de hand Wil je altijd je favoriete romans of studieboeken bij de hand? Geen probleem met de Sony Reader WiFi. Hij weegt amper 168 gram, past in je hand en kan tot wel 1.200 elektronische boeken bevatten.

A

ls moeder ben je altijd druk in de weer, maar soms moet je even een moment voor jezelf nemen. Wat is er dan leuker dan even heerlijk tot rust komen met een mooi boek? Of je nu ’s avonds in de zetel zit en de kinderen naar bed zijn, of overdag even een momentje voor jezelf hebt, met een kopje thee erbij kun je gewoon verder lezen in je favoriete roman. Met de Sony Reader WiFi kun je ieder moment van de dag digitale boeken lezen.

Rustig lezen

Het scherm van de Sony Reader WiFi is veel rustiger voor de ogen dan bijvoorbeeld dat van een klassieke tablet. Dat komt door de speciale e-ink-technologie, die ervoor zorgt dat het scherm op papier lijkt. Scherpe letters, geen hinderlijke reflecties of flikkeringen, en het scherm is zelfs buiten in de zon goed leesbaar. De Reader WiFi heeft geen achtergrondverlichting; wil je in bed nog even een spannend boek uitlezen, dan moet het bedlampje wel aan. De Sony Reader WiFi is ontworpen voor echte boekliefhebbers. De grootte van het scherm is zo’n vijftien centi-

meter (zes inch), vergelijkbaar met een pocketboek, maar slechts 8,8 millimeter dik. Het geheugen is groot genoeg voor 1.200 boeken, maar kan eenvoudig uitgebreid worden als je digitale bibliotheek vol is.

Google of Wikipedia oproepen om het nodige opzoekwerk te verrichten. ◾

Ideaal op vakantie

Dankzij de krachtige, ingebouwde batterij kun je een maand lang lezen zonder dat je de Reader WiFi moet laden. Ideaal als de kinderen in de tuin aan het spelen zijn, want dan kun jij zonder zorgen lekker in het zonnetje lezen. Het bladeren in een e-book gaat net zo makkelijk als in een papieren boek; één aanraking op het scherm is voldoende om de volgende bladzijde om te slaan. Behalve bladeren kun je ook eenvoudig zoeken in boeken. Ben je even vergeten wie die ene protagonist nu is, dan hoef je niet meer te bladeren, want de Sony Reader WiFi kan het eenvoudig voor je opzoeken. Je kunt ook teksten markeren en arceren, ideaal bij het studeren. Ook kun je met één druk op de knop in één van de twaalf ingebouwde woordenboeken zoeken. Met de WiFi-verbinding kun je

Muziek terwijl je leest Als je aan het lezen bent, kun je heerlijk ontspannen. Dankzij de ingebouwde muziekspeler van de Sony Reader WiFi kom je nog meer tot rust. Zet je favoriete muziek op de Reader WiFi, sluit een hoofdtelefoon aan en je komt even helemaal tot rust.

14 MZBE0512_VL_Bijlage_014_014_Sony_Reader_WiFi_ok.indd 14

23-04-12 16:27


special: moederdag ACER ICONIA TAB A200

Delen en leven ‘Live well and share the feeling’ luidt het motto van de nieuwe Iconia Tab A200 van Acer. Deze tablet, die draait op Android 4.0, vormt de ideale hub tussen mensen van alle leeftijden; alles kun je delen met deze tablet, van foto’s, muziek, games en e-books tot video’s en sociale netwerkupdates. Een ingebouwde 2-megapixel HD-camera laat je eenvoudig videochatten met vrienden en collega’s. De Acer SocialJogger geeft je onmiddellijk toegang tot al je sociale netwerken en het 10,1-inch multitouch-scherm brengt alles perfect in beeld. De Acer Iconia Tab A200 is verkrijgbaar in de kleuren Titanium Grey en Metallic Red.

SONY VAIO SE-SERIE

Topper op tempo Supersnel opstarten en dan vlug aan het werk op een prachtig beeldscherm. Dat is de nieuwe Sony VAIO SE-serie in een notendop, want deze notebooks zijn ideaal voor mensen die van tempo houden. Eenmaal ingeschakeld, doet de notebook alles op volle snelheid dankzij de Intel Turbo Boost-technologie en het 4 GB grote geheugen. Met de nieuwe functie voor snel opstarten ben je binnen twintig seconden klaar om te beginnen. Vanaf dat moment kun je met de slimme batterij maar liefst dertien uur aan het werk op je Full HD-scherm.

ASUS ZENBOOK

Grootse prestaties De ultradunne, ultrasnelle Zenbook van Asus met ingebed toetsenbord en geïntegreerde touchpad is op z'n dikste punt slechts negen millimeter dik. De notebook werkt bijzonder snel door de Super Hybrid Engine II en hervat dankzij de direct-aan functie binnen twee seconden het werk. Raak ook nooit meer belangrijke documenten kwijt; op het moment dat het niveau van de batterij minder dan vijf procent bedraagt, wordt er automatisch een back-up gemaakt. De geluidskwaliteit van dit ultrakleine wonder is ongekend. ◾

15 MZBE0512_VL_Bijlage_015_015_Product_placements_ok.indd 15

23-04-12 16:26


LIQUID IMAGE EXPLORER SERIES-DUIKBRIL & WHITE DIAMONDS-COVER

Uniek & origineel Gaat moeder op vakantie liever snorkelen of duiken dan zonnebaden? Dan is de Liquid Image Explorer Series zeker iets voor haar. ’s Avonds aan de bar kan ze dan pronken met het White Diamonds-smartphonecovertje.

W

at is er nu leuker dan eens lekker gek te doen op Moederdag? Zo vlak voor de zomer kun je je moeder verrassen met de origineelste cadeaus voor op vakantie. Want ‘origineel’ kun je de Liquid Image Explorer Seriesduikbril absoluut noemen. Het is namelijk de enige duikbril ter wereld met een geïntegreerde digitale camera. Ideaal om de allermooiste onderwateropnames te maken.

Onderwaterschoonheid

Met de Liquid Image Explorer Seriesduikbril maak je op vakantie de mooiste onderwaterfoto’s en -video’s. Met de geïntegreerde 8-megapixel camera maak je tot op wel vijf meter diepte prachtige opnames terwijl je je handen vrij gebruikt om te zwemmen. Even de camera aanzetten, de zee in en dan met een simpele druk op de knop mooie foto’s schieten van rondzwemmende vissen of een mooi stukje koraalrif. Gemakkelijker kan niet. Voor iedere duik stel je zelf in of je foto’s wilt maken of een video wilt opnemen. De opnamemodus wordt via

LED-lampjes aangegeven. Natuurlijk zijn de gemaakte foto’s en video's altijd van een hoge kwaliteit. De Liquid Image Explorer Series-duikbril beschikt trouwens over een intern geheugen van zestien megabyte dat je moeiteloos kunt uitbreiden.

Bellen in stijl

Wanneer je moeder na een verfrissende duik weer het strand opzoekt of ’s avonds aan de bar napraat over de prachtige onderwaterwereld die ze heeft ontdekt, wil ze nadien die onderwaterervaringen natuurlijk maar wat graag online delen met vrienden en familie. Dat kan via haar Apple iPhone of Samsung Galaxy S2-smartphone, die ze heeft uitgerust met de White Diamondscover. De stijlvolle cover maakt haar smartphone niet alleen ongelooflijk uniek, de cover beschermt haar favoriete toestel ook nog eens tegen krassen en andere beschadigingen. Daardoor kan ze haar smartphone met een gerust hart meenemen op vakantie en direct iedereen op de hoogte brengen van haar activiteiten.

Swarovski

Met de prachtig ontworpen covers wordt een simpel telefoontje plegen leuker dan ooit. Het bijzondere van de telefooncover zit hem in de Swarovski-elementen. Daarnaast heeft de fluweelachtige cover ook nog eens een stevige grip. Dankzij het handige ontwerp gebruik je gewoon alle functies van je smartphone terwijl de cover eromheen zit. ◾

Duikbrilgeheugen Een middagje foto’s bekijken gepland? Dankzij het ingebouwde geheugen in de Liquid Image Explorer Series-duikbril sla je je onderwaterfoto’s gewoon op je duikbril op. Eenmaal thuisgekomen, sluit je je duikbril via de meegeleverde USB-kabel in een handomdraai aan op je computer. Het interne geheugen is uit te breiden tot 32 gigabyte met een MicroSD-geheugenkaart. Zo duik je zorgeloos in alle wereldzeeën om er unieke foto- of video-opnames te maken.

16 MZBE0512_VL_Bijlage_016_016_Agami_ok.indd 16

23-04-12 16:25


special: moederdag VILEDA VIROBI ROBOTIC MOP

Robotpoetser Het vegen van vloeren is zo mogelijk nog vervelender dan stofzuigen. Uiteraard kun je daar een poetsvrouw voor inhuren, maar makkelijker en goedkoper is de Virobi, een echte ‘robotborstel’ van Vileda. Geheel zelfstandig maakt deze robotborstel je vloeren glimmend schoon zonder dat je er zelf nog omkijken naar hebt. Op elk moment van de dag kan er gepoetst worden, de Virobi staat dag en nacht voor je klaar. De zeer prettig geprijsde robotborstel navigeert zelfstandig door elke kamer en beschikt over verschillende schoonmaakprogramma’s. Natuurlijk worden de hoekjes van de kamer ook keurig gepoetst! EX3D

Maatbril voor 3D Omdat iedereen een eigen smaak heeft wat uiterlijk betreft, vond Ex3D het hoog tijd voor een nieuwe serie 3D-brillen. Er is voor elk wat wils, of je nu een man of een vrouw bent, hip, stoer, elegant of zelfs retro. De 3D-brillen van Ex3D zien er niet alleen heel mooi en elegant uit, ook op technologisch vlak zijn het uitmuntende 3D-brillen. Zo zorgt het licht gebogen oppervlak steeds voor een onvervormd beeld. Een erg interessant extraatje is dat alle 3D-brillen tevens als zonnebril zijn te gebruiken! O ja, je kunt ze natuurlijk ook meenemen naar een 3D-bioscoop, zodat je die onhygiënische bioscoopbrilletjes links kunt laten liggen.

LACIE P’9220

Snel, stevig & stijlvol De Porsche Design Mobile Drive van LaCie is niet alleen razendsnel, hij straalt die snelheid ook op ingetogen wijze uit. Dit compacte racemonster is leverbaar met een opslagcapaciteit van 500 gigabyte of één terabyte. In beide gevallen zorgt een USB 3.0-aansluiting voor een supersnelle overdracht van bestanden, wat deze mobiele harde schijf perfect maakt voor bijvoorbeeld opslag van al je foto’s of een dagelijkse back-up. De compacte afmetingen, in combinatie met de stevige, drie millimeter dikke aluminiumbehuizing, zorgen tot slot ook voor een veilig te transporteren harde schijf. ◾ LACIE MOSKEYTO 8GB

Groots kleintje De acht gigabyte grote MosKeyto-geheugenstick van LaCie is zo klein dat het wel heel erg opvalt. Minder dan twee centimeter lang en een gewicht van amper tien gram, nog draagbaarder is bijna onmogelijk. Juist omdat deze geheugenstick zo ongelooflijk compact is, kun je hem gewoon in je computer of notebook laten zitten. Het apparaatje steekt namelijk nauwelijks uit en dat betekent dat het nergens achter kan blijven haken. Verder krijg je bij de geheugenstick ook nog eens acht gigabyte online opslagruimte, alwaar je bijvoorbeeld een complete back-up van je computer kunt plaatsen.

17 MZBE0512_VL_Bijlage_017_017_Product_placements_ok.indd 17

23-04-12 16:24


SAMSUNG ES6710 SERIES

Multimediacentrum Met een flatscreen-tv uit de ES6710-serie van Samsung haal je veel meer dan ‘slechts’ een Full HD-televisie in huis. Het toestel is namelijk in alle mogelijke opzichten slim en zelfstandig!

D

e tijd dat een televisie alleen goed was om urenlang onderuitgezakt in de zetel naar te kijken, is wat Samsung betreft nu echt voorbij. Je bent met een Samsung-televisie uit de ES6710-serie namelijk niet meer gebonden aan wat er live door de diverse tv-omroepen wordt uitgezonden, maar je kunt via een app bijvoorbeeld makkelijk YouTube-filmpjes kijken. Maar ook browsen op het internet behoort tot de mogelijkheden. Zelfs fitnessen (ofwel de Fitness Story-modus) is een optie, door gebruik te maken van een Samsungsmartphone geladen met de speciale fitnessapp. Verder kun je in de Family Story-modus genieten van foto’s die in schitterende slideshows op het scherm worden getoond zonder dat daar een computer voor nodig is. Een perfect en veelzijdig cadeautje dus voor een drukbezette, moderne moeder!

Aangepaste interface

Omdat iedere gebruiker anders is en geïnteresseerd is in verschillende dingen, kan de gebruikersinterface aangepast worden; deze

feature wordt door Samsung Signature Services genoemd. Kinderen kunnen bijvoorbeeld in de Kids Story-modus genieten van een kindvriendelijke gebruikersinterface en een weldaad aan spelletjes, waarbij jij als ouder controle hebt over wat het grut zoal uitspookt op het internet en qua tv-kijken. Dit soort speciale modi worden door Samsung samengevat onder de noemer Smart Content, waaronder bijvoorbeeld ook het streamen van een film-op-aanvraag behoort. De televisie wordt daarbij steeds meer een intelligente entertainer en informant van zo ongeveer alles wat je maar kunt bedenken. De computer of tablet is in de woonkamer eigenlijk niet meer nodig.

Streamen

Een andere interessante mogelijkheid van de nieuwe en vooral slimme Samsung-tv’s is de optie om van een scala aan mobiele apparatuur, maar ook de aloude computer, content naar de televisie te streamen. Heb je een film of stevig stukje muziek op je smartphone staan, dan kun je iedereen die

het wil, mee laten genieten op het grote Full HD-beeldscherm. Last but not least is een ES6710 ook inzetbaar als centrale communicatiehub in huis; Skype als app is al aanwezig. ◾

3D Als vanzelfsprekend zijn de Full HDtelevisies uit de ES6710-serie ook voorzien van 3D-mogelijkheden; daarmee worden deze nieuwe Samsung-tv’s wel heel breed inzetbaar en zijn ze toekomstgericht. Want of het nu gaat om een gewone Full HD-uitzending, een webpagina of een 3D-film afkomstig van een Blu-ray-speler, alles ziet er haarscherp uit. De energiezuinige LEDachtergrondverlichting levert een zeer helder en contrastrijk beeld met levensechte kleuren. Een perfectie symbiose tussen cloud-content en televisie dus!

18 MZBE0512_VL_Bijlage_018_018_Samsung_ok.indd 18

23-04-12 16:24


special: moederdag GARMIN FORERUNNER 910XT

Perfecte trainingspartner

NIKON 1 J1 EN V1

Levendige beelden

Of je nu een liefhebber bent van zwemmen, fietsen of hardlopen, de Forerunner 910XT is een multi-sporthorloge waarmee je werkelijk alle gegevens, metingen en andere details perfect bijhoudt terwijl je sport. Deze Forerunner 910XT meet bijvoorbeeld je zwemprestaties zoals de afstand, het type slag, het aantal slagen en de lengte van het bad, maar ook de hoogte en je hartslag bij het rennen. Dankzij de GPS-functie legt dit horloge de route vast die je hebt afgelegd, die je dan later herbekijkt en deelt via de gratis online Garmin Connect-community. Ook als je meedoet aan een triatlon is de Forerunner 910XT ideaal; je schakelt met één druk op de knop over op een andere sportmodus zonder tijd te verliezen!

De camera’s uit de Nikon 1-serie, de J1 en V1, lijken zo uit de toekomst geplukt. De snelle en intelligente Nikon 1-camera’s zijn volledig opnieuw ontworpen om belangrijke momenten onmiddellijk vast te leggen. Je kunt namelijk met opnemen starten voordat je de sluiterknop volledig hebt ingedrukt en doorgaan nadat je hebt geklikt. Een combinatie van fotograferen en filmen, die zorgt dat beelden echt tot leven komen! Je beschikt hierbij over een autofocussysteem, uitstekende prestaties bij weinig licht en slimme fotostanden. De J1 heeft een ingebouwde flitser. De V1 biedt de mogelijkheid tot het aansluiten van een externe flitser of GPS-module. Niet eerder maakte je zo eenvoudig bijzondere foto’s en video’s.

OLYMPUS PEN-CAMERABODY

Kleine krachtpatser De fraaie PEN Mini is de kleinste en lichtste PEN-camerabody die Olympus in zijn assortiment heeft. Wat de PEN Mini zo bijzonder maakt, is dat deze camera ondanks zijn geringe formaat toch verwisselbare lenzen heeft. Met dit toestel maak je altijd en overal de mooiste foto's en HD-filmopnames. Door de 12,3-megapixel sensor en de krachtige TruePic VI-processor is de kwaliteit van de foto’s net zo goed als bij reflexcamera’s. Deze camera is heel handig in gebruik en biedt een brede waaier aan handige func-

AKAI APR200WE

Draagbare radio

ties, waaronder zes creatieve filters om foto’s met verrassende effecten te creëren. De Pen Mini is verkrijgbaar in zes stijlvolle kleuren. ◾

De APR200WE komt uit de Vintage Collection van Akai en ziet er onweerstaanbaar uit. De jaren ‘70-look van deze draagbare radio komt tot uiting in de rooster aan de voorzijde en de twee zilveren knoppen aan de bovenkant. Met de keuze tussen modieus off-white of een camel-kunstlederen uitvoering zit er absoluut één bij die bij je past. De originele radio beschikt over AM- en FM-ontvangst, en werkt zowel op netstroom als op batterijen. Hierdoor neem je de hippe APR200WE-radio altijd met je mee en luister je overal naar je favoriete zenders. Deze radio heeft tevens een line in-aansluiting om er bijvoorbeeld een MP3-speler op aan te sluiten.

19 MZBE0512_VL_Bijlage_019_019_Product_placements_ok.indd 19

24-04-12 10:25


BOSE SOUNDLINK WIRELESS MOBILE SPEAKER

Altijd & overal Ook moeder houdt van muziek, zeker als ze buiten vertoeft of onderweg is. Met de Bose SoundLink Wireless Mobile Speaker krijgt ze een sublieme geluidsoplossing in handen.

E

en feestje, ter gelegenheid van Moederdag bijvoorbeeld, is uiteraard niet compleet zonder leuke muziek. Met het mooie weer in het verschiet kun je dat perfect buiten vieren, maar dat is makkelijker gezegd dan gedaan. Je hele stereoset naar buiten slepen is geen optie, want je wilt je dure hifiapparatuur natuurlijk niet onbeschermd blootstellen aan de natuurelementen. Luidsprekers die op een mobiel apparaat, zoals een notebook, tablet of smartphone aangesloten kunnen worden, zijn een goede optie, zeker gezien het feit dat tegenwoordig steeds meer mensen over één van deze toestellen beschikken. De geluidskwaliteit van dergelijke luidsprekers is vaak niet al te best, terwijl ze meestal ook nog met een kabel op het apparaat aangesloten moeten worden. Dat laatste komt de mobiliteit niet ten goede. Met Bose kun je wel alles krijgen wat je wilt. Met de SoundLink Wireless Mobile Speaker ben je verzekerd van de topkwaliteit waar Bose om bekend staat. Het mooie is dat de SoundLink Mobile Speaker helemaal draadloos werkt. Dankzij het hoogwaardige

A2DP Bluetooth-profiel geniet je van je muziek in een uitmuntende kwaliteit.

Ongeëvenaard

Bose levert met de SoundLink Mobile Speaker een enkele luidspreker die een geluid produceert waar veel luidsprekersets niet bij in de buurt komen. De transductoren zijn van hoogwaardig materiaal vervaardigd, waardoor de hoge en middentonen kraakhelder klinken. De lage tonen is Bose uiteraard niet vergeten; deze klinken erg vol. De digitale algoritmes die Bose gebruikt bij het weergeven van de muziek zorgen ervoor dat het klinkt alsof de instrumenten live worden bespeeld. Ondanks deze topprestaties hebben we hier overigens niet te maken met een kolos van een luidspreker. Sterker nog, met afmetingen die overeenkomen met die van een gemiddeld boek is deze luidspreker zelfs zeer bescheiden van omvang. Deze beperkte grootte is uiteraard erg handig als moeder de draadloze luidspreker bijvoorbeeld mee wil nemen naar het strand. Sterker nog, daar is hij bij uitstek geschikt voor, want

hij werd uitgebreid getest en kan tegen zout, zand en vocht. Het enige dat je moet doen om van je favoriete muziek te kunnen genieten, is de geïntegreerde hoes openklappen en de luidspreker inschakelen zodat er een verbinding gemaakt kan worden met je Bluetooth-apparaat. ◾

Mobiel Behalve de afmetingen zorgen ook de batterijduur en het gebruiksgemak voor een ideale mobiele ervaring. Dankzij de oplaadbare lithium-ion batterij kun je op een volle lading meer dan acht uur luisteren naar je favoriete muziek. De SoundLink Mobile Speaker is zo ontworpen dat hij zichzelf uitschakelt op het moment dat de geïntegreerde hoes dichtgeklapt wordt. Op deze manier doe je nog langer met de Bose SoundLink Wireless Mobile Speaker. Aparte kleurenhoezen zijn verkrijgbaar voor zowel de nylon als lederen variant.

20 MZBE0512_VL_Bijlage_020_020_Bose_ok.indd 20

23-04-12 16:23


special: moederdag SAMSUNG DA-E750

Alleskunner

DRAADLOZE LUIDSPREKERS VAN CANTON

Muziekliefhebbers opgelet

De nieuwe lijn innovatieve en stijlvol vormgegeven audiodocks van Samsung bezorgt je een opvallend warm geluid dat vergelijkbaar is met premium-audiosystemen. Eén van deze nieuwste audiodocks is de DA-E750, ’s werelds eerste dockingsysteem waarin Samsungs hybride buizenversterkertechnologie is geïntegreerd. Interessant aan deze audiodocks is dat ze overweg kunnen met diverse smartphones en Apple-apparaten. Plaats je smartphone of iPhone in de audiodock of verbind hem draadloos, en speel je favoriete muziek af. Dankzij WiFi en een volledige webbrowser opent zich een hele nieuwe wereld aan mogelijkheden. Kijk naar een 3D-film, geniet van een DVD of speel muziek af vanaf je smartphone via de luidsprekers. Met Samsung kan het allemaal!

Genieten van goede muziek hoeft helemaal niet zo moeilijk te zijn. Dat bewijst Canton met een aantal nieuwe, draadloze luidsprekers. Deze compacte en fraai vormgegeven luidsprekers zijn voor iedereen eenvoudig in gebruik. Plug gewoon je iPhone in de dock of stop de bijpassende Canton Your Stick in de computer. Vervolgens streamt deze het naar jouw Your Solo-luidspreker of naar je Your Duo-luidspreker. Beide luidsprekers beschikken over drie kanalen en twee keer 50 watt output. Voor extra lage bastonen sluit je de Your Sub, een stijlvolle 100-watt subwoofer, aan om zo het plaatje compleet te maken.

PHILIPS CITISCAPE

Het geluid van de stad De CitiScape -hoofdtelefoons hebben een trendy design dat past bij het moderne stadsleven. De CitiScape Uptown is een over-the-ear model waarvan de band en oorschelpen een fraaie lederen afwerking hebben. De CitiScape Downtown is een kleiner model dan de Uptown en heeft een grotere oorschelp. Nog een ander model is de op de Japanse popcultuur geïnspireerde CitiScape Shibuya. Deze hoofdtelefoons maken gebruik van de MusicSeal-technologie, waardoor er nagenoeg geen geluid uit de headsets 'lekt'. Zo kun je optimaal van muziek genieten. ◾ SONY BRAVIA KDL-46HX850

Ultieme beleving Met de Sony BRAVIA KDL-46HX850 ben jij helemaal klaar voor de toekomst. Met deze futuristische LED-tv schakel je moeiteloos tussen allerlei soorten content. De LED-tv kenmerkt zich door een nog scherpere HD-weergave. Dankzij de X-Reality PRO-technologie herkent deze televisie wat jij aan het bekijken bent en past daar het beeld automatisch op aan, ook op 3D-content. Het Sony Entertainment Network voorziet jouw tv continu van nieuwe apps en on-demand films, en eindeloos veel muziek. Stream een ruime keuze aan films, video en muziek in 3D-surroundgeluid met één klik op de afstandsbediening en jouw kijkbeleving is helemaal compleet!

21 MZBE0512_VL_Bijlage_021_021_Product-placements_ok.indd 21

24-04-12 10:17


VERWENFILMS EN -SERIES VOOR MOEDER

Pure ontspanning Moeder zijn is een fulltime job en daar mag best wat ontspanning tegenover staan. Verwen moeder met deze films en series om bij weg te dromen, te schaterlachen of beide. Zot van A

Een film over mannen, vrouwen, vaders, moeders, zonen, dochters en liefde. Want de liefde is overal. En we willen het allemaal. Maar liefde is als Sinterklaas: je moet erin geloven, anders wordt het niets. Anna is gescheiden van Bruno nadat die vreemdging met de schooljuf van hun zoontje Boris. Haar piepjonge minnaar kan echter maar tijdelijk voor wat afleiding zorgen. Het huwelijk van Arno en Lydia lijkt wel ideaal… of toch niet? En hoe zit het met Astrid? Ontdek het in deze Vlaamse topper.

Mistresses

Complete - Series 1-3

Smoorverliefd

Sommige geheimen worden niet voor niets verborgen gehouden. Dat ontdekken de vier bevriende vrouwen in deze meeslepende romantische reeks. Maak kennis met Katie, een psychologe die een affaire met een patiënt probeert te verwerken. Trudi is weduwe en heeft moeite zich opnieuw op de ‘markt’ te gooien. De advocate Siobhan zoekt en vindt een beter seksleven buiten haar huwelijk. Jessica ten slotte, lijkt alles uit haar vrijgezellenbestaan te willen puren wat erin zit.

In de romantische komedie ‘Smoorverliefd’ banen tienerdochter Eva, haar moeder Judith, tante Barbara en grote zus Michelle, vier sterke vrouwen onder één dak, zich een weg door de chaos van de liefde. Resultaat: een achtbaanrit van eerste verliefdheid, lust, affaires, kinderwensen en onverwoestbare ouderliefde. Ze zijn mooi, moedig en verstandig, maar soms weten ze het ook even niet meer. Blijft maar de vraag of hun mannelijke wederhelften dat wel doen.

Genre: romantiek Regisseur: Jan Verheyen Acteurs: Kevin Janssens, Veerle Baetens, Koen De Graeve

Genre: romantiek/drama Bedenkers: Rachel Anthony, Lowri Glain Acteurs: Sarah Parich, Sharon Small, Orla Brady

Genre: romantiek/komedie Regisseur: Hilde Van Mieghem Acteurs: Marie Vinck, Veerle Dobbelaere, Koen De Bouw

How I Met Your Mother

The Mentalist

Grey’s Anatomy

Exclusief bij Media Markt vind je deze twee seizoenen van de populaire romantische komediereeks. Marchall en Lily gaan voluit voor het ouderschap. Op het liefdesfront lijken Barney en Robin hun relatie naar een nieuw niveau te tillen, al wacht de kijkers hier een kanjer van een verrassing. Ted ontmoet de kamergenote van zijn mysterieuze, toekomstige bruid en ook deze seizoenen zitten barstensvol hilarische gastrollen van onder andere Jennifer Lopez, Rachel Bilson en Katy Perry.

De eerste drie seizoenen van ‘The Mentalist’ draaien rond de flegmatieke meestermanipulator Patrick Jane, die zijn opmerkelijke gave in dienst stelt van de politie. Op zijn eigen onnavolgbare, soms hondsbrutale, maar altijd charmante manier leidt hij zijn team steeds weer naar de schuldige. Jane zet zijn collega’s en de kijker elke keer weer op het verkeerde been. De vaak schokkende misdaadzaken worden altijd geserveerd met een vleugje romantiek en een stevige dosis humor.

De professionele en privélevens van de dokters in het prestigieuze Seattle Grace Hospital raken met elke volgende episode alsmaar nauwer met elkaar verstrengeld. De beloftevolle chirurge Meredith Grey probeert de reputatie van haar ooit geniale moeder te evenaren. Dat wordt er niet makkelijker op wanneer ze voor haar baas valt. Het zal uiteindelijk slechts de eerste van honderden romantische verwikkelingen zijn waarvan te smullen valt in deze zeven seizoenen tellende verzamelbox.

Genre: komedie/romantiek Bedenkers: Carter Bays, Craig Thomas Acteurs: Josh Radnor, Neil Patrick Harris, Jason Segel

Genre: drama Bedenker: Bruno Heller Acteurs: Simon Baker, Robin Tunney, Tim Kang

Genre: romantiek/drama Bedenker: Shonda Rhimes Acteurs: Ellen Pompeo, Patrick Dempsey, Sandra Oh ◾

Seizoenen 5-6

Seizoenen 1-3

Seizoenen 1-7

22 MZBE0512_VL_Bijlage_022_022_Films_ok.indd 22

23-04-12 16:22


Untitled-1 1 MZ.indd 1 Bijlage ISSUU

25-04-12 01-05-12 15:19 10:28


Untitled-1 1 MZ.indd 1 Bijlage ISSUU

25-04-12 01-05-12 15:24 10:29

Mediazine België / 2012, 05 - Mei / Moederdag Special  

Lifestyle en electronica magazine - Media Markt

Mediazine België / 2012, 05 - Mei / Moederdag Special  

Lifestyle en electronica magazine - Media Markt