Page 1

Ofertë: Dizajnim i Web Faqes Kush jemi ne? GigaDizajn - është një kompani, e cila është e fokusuar të ofroj shërbime dhe produkte software-ike dhe grafike me cilësi, në kohë dhe kosto të arsyeshme. Me një eksperiencë të pasur në zhvillim të software-ve dhe menaxhim të projekteve software-ike dhe me kapacitete që të ofrojmë zgjidhje të duhura në këtë lëmi ne mund t'i ofrojmë Biznesit tuaj më shumë se sa mund t'a ketë konkurenca.

Dizajnimi

Oferta Jone Oferta përmbanë shërbimin për krijimin e Faqes së Internetit (Web Faqës) me karakteristika të cilat janë cekur anash. Brenda saj përfshihet instalimi dhe dizajnimi i Web Faqës, kontrata zgjjatë një vit.

Klientet

Domain Name Hosting Instalimi Përgaditja Totali:

10 € 49 € 100 € 99 € 300 €

Në mesin e Klientëve tanë tashmë janë: Eco Kosova: (www.ecokosova.org) Youth Group: (www.gitea.co.cc) Hotel Swiss: (www.hotelswiss-ks.com) Organizata 31 maj: (www.31maj.org) AAS (www.aas-ks.org) Giga Math (www.gigamath.info) Llogo Group (www.llogo.net) NGO “VITA” (www.vita-sportidheshendeti.org)

Web Faqja: www.gigadizajn.com ose E-maili: info@gigadizajncom Kontakti: +377 (0) 45 283 294, +381 (0) 49 686 631

Mirëmbajtja Mirëmbajtja është një ofertë shtesë!

Gigaweb oferta  
Read more
Read more
Similar to
Popular now
Just for you