Page 1


? Hoezo saaie herfst


ZAKENPAGINA

Editie 39 woensdag 26 september 2012

Rühl Haegens Molenaar start MKB Ondernemers Academy UDEN - De nieuwe vestiging van Rühl Haegens Molenaar in Uden is sinds vrijdag 21 september officieel “in de lucht”. Paul Rüpp, bestuursvoorzitter van Avans Hogeschool, gaf hiervoor het symbolische startsein door als eerste ballonnen op te laten. Daarna volgden nog eens 200 ballonnen en werd het luchtruim even rood en geel gekleurd in de clubkleuren van Rühl Haegens Molenaar.

Rühl Haegens Molenaar één organisatie met één visie. Rühl Haegens Molenaar maakt van de feestelijke gelegenheid gebruik om de “MKB ondernemers academy” onder de aandacht te brengen; een praktijkgerichte leergang voor en door ondernemers, opgezet in samenwerking met de hogeschool en het bedrijfsleven. Stefan van Maasakkers biedt wethouder Thijs Vonk een voucher aan voor gratis deelna-

me aan deze leergang. Deze mag hij beschikbaar stellen aan de meest ondernemende ambtenaar van de gemeente Uden. Ook stelt Rühl Haegens Molenaar 9 vouchers beschikbaar aan ondernemers in de regio Uden/Veghel. Via banken en de gemeente Uden zullen deze vouchers beschikbaar worden gesteld. Meer informatie kunt u terugvinden op www.mkbondernemersacademy.nl en www.rhmweb.nl.

Van Zutphen Meubelen staat in de wijde regio bekend om zijn hoogwaardige meubelen, in combinatie met deskundig persoonlijk advies. De meubelshowroom in het centrum van Erp omvat 4.000 m² aan producten op het gebied van wonen, slapen, verlichting en stoffering. De duizenden showroomstukken, veelal van grote merken, gaan vanaf maandag 1 oktober met megakortingen over de toonbank. Dit geldt

UDEN - Het regionaal opererende OOvB adviseurs en accountants en Quintes HRWerkt hebben besloten een gespecialiseerd HRM advies- en servicebureau te starten met als naam HR5.

de winkelvloer. Bang & Olufsen Uden verwelkomt u graag op hun ‘Open Huis’-dagen

op vrijdag 26, zaterdag 27 en zondag 28 oktober 2012.

Acht keer goud voor Keurslagerij van Kraaij

,,De vakwedstrijden vinden iedere drie jaar plaats en staan bekend als de meest prestigieuze in slagersland’’ verteld Peter van Kraaij. De ambachtelijk producten worden gekeurd door speciaal geselecteerde keurmeesters. Bij deze keuring heeft de jury de producten zeer kritisch beoordeeld op onder andere smaak, kleur, uiterlijk en mondgevoel. De ambachtelijke rookworst en runderrookworst zijn met goud bekroond, het caslerspek en de rauwe ham zijn bekroond met ‘goud met ster’. Ook de medewerkers van Peter van Kraaij hebben zich van hun beste kant laten zien, zij be-

haalden met de allerlekkerste spareribs, beenham salade, hamprei salade en met de kant en klare preigehakt schotel maar liefst 4 maal ‘goud met ster’. Met deze bijzondere prestaties is weer aangetoond dat Keurslagerij van Kraaij tot de top van Nederland behoort. De ambachtelijk keurslager onderscheidt zich door de eigen productie van salades, vleeswaren, worstsoorten en maaltijden. Slager Peter van Kraaij benadrukt dat men in de eigen worstmakerij en keuken uiterst zorgvuldig te werk gaat en alleen gebruik wordt gemaakt van traditionele recepten en kwalitatief hoogwaardige grondstoffen, kruiden en specerijen. Dat deze producten niet alleen heel lekker zijn, maar ook van uitzonderlijk kwaliteit, heeft Peter van Kraaij met de behaalde prijzen in deze internationale wedstrijd wederom bewezen. Nieuwsgierig geworden? Dan kunt u zelf deze producten keuren! Kom naar de Reinoldstraat 40 in Uden. Tevens krijgt deze week iedere klant de 2de rookworst gratis!

Van Schijndel Hoortechniek als beste uit test Consumentenbond UDEN -De Consumentenbond heeft een onderzoek gehouden naar het functioneren van hoorwinkels. Hiervoor werden 100 winkels bezocht door 13 slechthorenden. Van Schijndel Hoortechniek is aangesloten bij HoorProfs. Hoorprofs scoort op het onderdeel service en klantoordeel het best.

ERP - Na 35 jaar valt het doek voor Van Zutphen Meubelen aan het Hertog Janplein in Erp. Eigenaren Edwin en Mariëlle van Zutphen zien in de huidige marktomstandigheden geen heil meer in het bestaande concept en stoppen daarom met de meubelzaak. Op 1 oktober start een grote opheffingsuitverkoop.

ook voor de meubelen die het bedrijf nog op voorraad heeft. Van zitmeubelen en tafels tot verlichting en karpet: alles moet weg. Wanneer de deuren definitief sluiten, is nog niet bekend. “Dat hangt af van het tempo waarin onze voorraden verkocht worden”, stellen Edwin en Mariëlle van Zutphen. Vaste klanten zijn per brief geïnformeerd over de naderende sluiting. Voor de meubelen die zij in het verleden gekocht hebben, blijft de beloofde service van kracht. De opheffingsuitverkoop start op maandag 1 oktober om 9.30 uur. Vanwege het afprijzen van alle showroomartikelen is de zaak van 27 tot en met 30 september gesloten. Van Zutphen Meubelen is gevestigd aan Hertog Janplein 27 in Erp. Voor meer informatie: www.vanzutphenmeubelen.nl.

HR5 bundelt kennis HRM

UDEN - Uden is sinds 1 september een nieuwe showroom van Bang & Olufsen rijker. Op de Pastoor Spieringsstraat 215-217 hebben eigenaren Eef Wittebrood en Paul Boeije een hypermoderne zaak geopend.

UDEN - Tijdens de Slavakto in de jaarbeurshallen in Utrecht vonden op 19 september de internationale vakwedstrijden plaats. Slager Peter van Kraaij heeft met zijn medewerkers in deze vakwedstrijd een bijzondere prestatie neergezet. De acht ingestuurde producten werden allemaal met goud én met ster bekroond. Deze bijzonder prestatie is het beste bewijs van de uitstekende kwaliteit die Keurslagerij Peter van Kraaij aan de Reinoldstraat 40 in Uden al sinds jaar en dag voor u in huis heeft.

5

Historisch moment Wetens Waardig Peters Groep Schaijk Girls Only

Bang & Olufsen opent nieuwe winkel in Uden

De winkel van ongeveer 160m2 is helemaal ingericht met de nieuwste producten van het Deense merk. In de exclusieve BeoLiving ervaart de bezoeker hoe domotica, techniek en ‘Bang & Olufsen’producten naadloos op elkaar aansluiten voor de ultieme homecinema-ervaring in de huiskamer. Ook het nieuwe submerk B&O PLAY, een lijn van toegankelijke audiovisuele producten waarmee het merk zich richt op een jongere doelgroep, is te vinden op

Van Zutphen Meubelen sluit

Op de onderdelen wensen en ervaringen inventariseren en informatie geven over vergoedingen scoort HoorProfs als een van de besten. Het onderzoek was kritisch maar dat vinden wij prima “wij staan altijd open voor verbeteringen” aldus Jeroen van Schijndel. Alleen wanneer onze klant 100 procent tevreden is zijn wij dat ook.

“Wij zijn dan ook niet het bedrijf waar mensen na twee of drie controles een toestel aan moeten schaffen”. HoorProfs zijn zelfstandige vakaudiciens die zich verenigd hebben. Zij zijn deskundig, voeren een breed assortiment hoortoestellen, zij hebben veel aandacht voor de klant en zij verschaffen oplossingen op maat.

HR5 verleent kennis, diensten en advies op het complete vlak van Human Resources Management: Salarisverwerking, HRM Helpdesk, HRM Advies op maat, Arbeidsjuridische adviezen én Arbo en verzuimmanagement. De bestaande klanten van beide oprichtende organisaties profiteren direct van het HRM dienstenpakket. Door verdergaande digitalisering van loonadministraties en

toenemende klantwensen voor een uitgebreidere HR dienstverlening, erkenden zowel OOvB als Quintes HRWerkt, dat de bundeling van kennis en capaciteit een sterke toegevoegde waarde oplevert voor klanten. Om uitvoering te geven aan deze ‘toegevoegde waarde’, hebben beide organisaties besloten een gespecialiseerd en zelfstandig opererend bedrijf op te zetten onder de naam HR5. De 5 verwijst naar de kerncompetenties van het nieuwe bedrijf: Salarisadministratie, HRM Helpdesk, HRM Advies, Arbeidsjuridisch advies, Arbo en verzuimmanagement. Kijk voor meer informatie op www.hr5.nl

Fashion Street Parade WIJCHEN – De Fashion Street Parade vindt zaterdag 29 september van 13.00 tot 17.00 uur plaats in het centrum van Wijchen. De organisatie wil hiermee de grootste catwalk van Nederland presenteren. De rode loper is 1.100 meter lang en er poseren zo’n 500 modellen. De modeshow wordt geopend met een act waar honderd dansers en danseressen van balletstudio Stella van Wanrooij aan meedoen. Vervolgens showen de modellen de hele dag de nieuwste najaarsmode bestaande uit kleding, accessoires, schoenen en brillen. Lifestyleplein Ook wordt er een beauty- en lifestyleplein opgezet met verschillende workshops en demonstraties. In pagodetenten kunnen mensen de nieuwste trends beleven op het gebied van wellness, beauty en lifestyle. Tevens zijn er workshops, demonstraties en proeverijen. Mensen kunnen op de foto met

tv-kok Rudolph van Veen. De Historische Vereniging Tweestromenland showt zondagsdracht en Europese mode uit de jaren 1850 tot en met 1930. Bij restaurant de Soete Inval staat de stand van het Kinderdagpaleis. Hier kunnen kinderen zich laten schminken, een vlechtje en een glittertattoo laten zetten. Alle meisjes kunnen een pop kleden en prijzen winnen. Op de website www.wijchenis.nl kan iedereen een tekening downloaden. Kinderen kunnen dan aan de slag met plakken en glitteren. De tekening kan op de dag zelf tot 15.00 uur worden ingeleverd. De prijsuitreiking vindt een uur later plaats op het kinderplein. Aan de Burchtstraat verzorgt Jamala schoonheidsverzorging gratis make-up. Hobby Hara houdt er een gratis workshop cupcakes versieren. Op het plein bij Thuis bij Fien kunnen mensen meedoen aan een modellenwedstrijd. De prijsuitreiking is om 16.30 uur. Kijk voor meer informatie op: www.wijchenis.nl.

30 SEPT

VANAF 12.00 UUR

Kantoorleider en vennoot Stefan van Maasakkers geeft aan trots te zijn op de mogelijkheden die de vestiging in Uden biedt. Het accountantskantoor kan ondernemers vanaf heden van dienst zijn vanuit de vestiging die de ondernemer verkiest. Ook de 40 medewerkers van Rühl Haegens Molenaar zijn hierin flexibel, waarin de automatisering het mogelijk maakt overal en altijd over de benodigde gegevens te kunnen beschikken. Ook met twee kantoren blijft

A

SCHAIJK - Peters Groep Schaijk bv, waaronder Bouwbedrijf Peter Peters bv, Peters machinale timmerwerken Schaijk bv en constructieburo Landerd vallen, beleefde deze week een historisch moment. Niet iets waar de medewerkers direct veel van zullen merken, maar een grote formele verandering die zeer belangrijk is voor de toekomst van het bedrijf. Op 14 september heeft Peter Peters een grote stap teruggezet in het bedrijf. Hij droeg de aandelen van Peters Groep Schaijk bv officieel over aan Johan Swinkels, Marco Loeffen en Ferry Peters. Het drietal, dat samen met Peter Peters sinds jaren de directie van het bedrijf vormt, wordt hiermee officieel volledig eigenaar van Peter Groep Schaijk bv. Ook het onroerend goed aan de Scheltseweg, waar het bouwbedrijf en de machinale timmerwerken gevestigd zijn wordt overgenomen. Vorig jaar werd de eerste stap naar deze overname gezet en dit jaar volgde de twee-

de stap. Het moge duidelijk zijn dat Peter Peters met deze overdracht een groot vertrouwen uitspreekt naar Johan, Marco en Ferry, die er volgens hem ‘klaar’ voor zijn. “Zij zijn zeer capabel om het bedrijf te runnen”, aldus Peter. “Dit hebben ze de afgelopen jaren bewezen door een ingezette koers te handhaven met het bedrijf. Mede dankzij hun enorme loyaliteit, inzet en kundigheid. Iets om trots op te zijn, zeker in deze economisch moeilijke tijd.” Belangrijke gebeurtenis Het voltallig personeel, zo’n 160 medewerkers, kwam bij elkaar op vrijdag 14 september in Zaal ‘Nieuw Schaijk’, waar zij werden geïnformeerd over deze belangrijke gebeurtenis. Op de voor Peter Peters zo kenbare manier werd dit officiële moment met een pilsje beklonken. Het bedrijf is dan wel niet meer ‘het zijne’, Peter Peters zelf is gewoon zoals altijd op de werkvloer te vinden. Over tien jaar is hij wellicht nog steeds met een bakje koffie op zijn vertrouwde ‘bankje’.

Kicks! Na School blijft groeien UDEN - In de eerste periode van het nieuwe schooljaar is Kicks! beweegt je weer volop bezig met het organiseren van activiteiten na schooltijd. Dit onder de noemer Kicks Na School. De eerste drie weken zijn druk bezocht, met onder andere zaalvoetbal, stunt vliegeren, virtual dancing en acrogym. Meer dan 80 leerlingen hebben hieraan deelgenomen! Volgende week start de tweede

reeks van drie weken waarvoor nog ingeschreven kan worden. Activiteiten die aangeboden worden zijn: trefbalspelen, floorball, pannavoetbal en trampolinespringen. Kijk op de site www.kicksuden.nl om te zien waar nog plaats is! Voor € 4,- kun je drie lessen van minimaal een uur volgen. Als je het leuk vindt helpt Kicks! daarna om de passende vereniging voor je te vinden!

EP: Toon Bergmans geeft 75 maanden gratis service ZEELAND - De elektronicaformule EP: bestaat dit jaar 75 jaar. In april werd daarom een Facebookactie opgezet waarin acht weken lang met een quiz kon worden meegespeeld om kans te maken op mooie prijzen. Nu geeft EP: Toon Bergmans in Zeeland gratis 75 maanden, ruim 6 jaar, service op geselecteerde producten. EP:Toon Bergmans adverteert mog tot tot en met zondag 4 november met 75 maanden gratis service. Met deze service heeft de klant de gehele periode de zekerheid dat de aankoop bij een mankement wordt gemaakt of een vervangend product wordt aangeboden. Ook hoeven bij een reparatie geen materiaal-, voorrij-, of loonkosten te worden betaald. Tijdens de actieperiode geeft EP:Toon Bergmans drie folders uit met artikelen waarop de 75 maanden extra service geldt. Jannesjan Bergmans van EP:Toon Bergmans: “We wilden dit jaar twee periodes de nadruk leggen op ons jubileum, 75 jaar is tenslotte niet niets. De eerste actieperiode in het voorjaar lag de nadruk met de Facebookactie vooral op social media, mede door uitbreiding van onze webshop www.ep.nl. Deze periode wilden we juist weer terug naar de basis. Mensen kennen ons als een betrouwbare winkel waar men terecht kan voor gedegen advies. Ofwel de zekerheid dat men bij ons een juiste keuze maakt. De 75 maanden zekerheid qua service sluit daar goed bij aan. EP: staat al 75 jaar voor service, advies en kwaliteit. Dat zullen we ook altijd blijven bieden. Niets voor niets zeggen we ‘EP: die doet het!”

Geschikte keuze De EP:Formule komt oorspronkelijk uit Duitsland, waar de eerste ‘winkel’ in 1937 startte in een garage in Düsseldorf. Tegenwoordig bestaat de EP:Formule in Nederland uit circa honderd winkels, allen gerund door zelfstandige ondernemers. De EP:Formule biedt kwaliteitsmerken, service en advies. “Door het grote product- en merkenaanbod zien veel mensen door de bomen het bos niet meer”, zegt Bergmans . “Veel mensen hebben daarom behoefte aan advies bij het maken van een geschikte keuze. Deze mensen zijn bij onze winkel aan het goede adres. Mensen die goed weten wat ze zoeken, kunnen naast de winkel ook terecht in onze uitgebreide webshop www.ep.nl.”

® U I T VA A RT V E R Z O R G I N G

Vert rouwd h^cYh&.',

KZ\]Za"C^_bZ\Zc J^ikVVgiXZcigjb8addhiZg]VZ\Z Bg#kVc8ddi]higVVi.!KZ\]Za 8aVVhhZcJ^ikVVgiXZcigV/ KZ\]Za"8j^_`"BVaYZc 7dZ`Za"=ZZhl^_`"HX]^_cYZa I%)&((+((', > lll#XaVVhhZc#Zj

UDEN – Stichting Compass houdt op dinsdag 2 oktober om 19.00 uur een nieuwe Girls Only! avond in de Pul in Uden. Op deze avond kunnen de meiden kleding pimpen en meedoen aan de workshop “Feel Good” over zelfvertrouwen en lekker in je vel zitten. Zangkunsten vertonen kan met het spel Singstar op de Playstation. Girls Only! is voor meiden van 10 tot 16 jaar. Entree is gratis.

Seniorendag UDEN - Senioren Belang Uden heeft dit jaar weer een mooi programma samengesteld voor de seniorendag. Deze dag voor alle senioren (50+) van Uden, Volkel en Odiliapeel, wordt gehouden in de Vrije Teugel op woensdag 3 oktober. Aanvang 10.00 uur, entreeprijs is € 7,50 in de voorverkoop (incl. koffie/thee bij binnenkomst, lunch en consumptie). Kaarten zijn verkrijgbaar bij: Zorgcentrum Sint Jan, Kerkstraat 8, Eigen Herd Rooijsestraat 32, Retraitehuis Volkelseweg, Rokado Promenade, Zorgcentrum St. Antonius Volkel en bij Betsie Wijnen, Odiliapeel. Kaarten aan de zaal kosten € 9,00. Er zijn 400 kaarten beschikbaar. Er wordt een gevarieerd programma geboden met o.a. medewerking van Adriaan Sanders, Marius Maas, Brabant Zorg met de Udense Pas, InC en MIK. Met als afsluiting een optreden van zangeres MarieChristien. Tijdens de hele dag zijn er Info markten te bezoeken van diverse Udense ondernemers en instellingen, die voor de senioren van belang kunnen zijn.

Kiwanis Golfdag UDEN – De golfdag van Kiwanisclub Uden-Veghel is dit maal op het terrein van ‘Companyclub De Hooge Vorssel’ in Nistelrode. Dankzij sponsor (KPMG) kunnen de leden op 3 oktober gratis over de gehele baan beschikken en zijn er verder geen onkosten. De meest spectaculaire prijs is, dat degene die de eerste hole-in-one slaat op hole 3 een Mercedes wint, beschikbaar gesteld door ASV uit Veghel. De dag wordt afgesloten met een culinair hoogstaand diner. De totale opbrengst van deze golfdag wordt gebruikt om de kinderafdeling van het nieuwe ziekenhuis Bernhoven kindvriendelijk aan te kleden. Dit alles volgens het devies van Kiwanis wereldwijd: Serve the children of the World. Ook de wijnactie, die al enige tijd loopt is voor Bernrode bestemd. www.kiwanisclubudenveghel.nl.

Rolstoelpool VENHORST - Door een besluit van het college in Boekel beschikt de rolstoelpool Venhorst nu over twee rolstoelen, een uit de Wmopot en een van de Zonnebloem. Deze rolstoelen staan in de Mennehof aan het St. Josephplein. De rolstoelen zijn bedoeld voor incidenteel gebruik. Iemand die eens een weekje niet mag lopen maar erop uit wilt, of bezoek van iemand die minder goed ter been is, kan een beroep doen op deze pool. Reserveren van een rolstoel kan bij de voorzitter van de Mennehof Jo van Grinsven telefoon 0492 352151 / 06 57125128. Bij het afhalen kan u gevraagd worden naar uw identiteitsbewijs. Aan het lenen van de rolstoelen zijn geen kosten verbonden, wel wordt verwacht dat het geleende materiaal in goede staat terug komt


ZATERDAG 29 SEPTEMBER en

Gunstig in het centrum van Uden gelegen appartement op de tweede verdieping met balkon, berging en parkeerplaats. Vanaf het rustig gelegen, royale balkon dat overdekt is, heeft u een fraai uitzicht. Indeling appartement: Hal. Toilet. Berging. Royale lichte woonkamer (42 m²) voorzien van vloerbedekking en schuifpui. Open keuken voorzien van tegelvloer en L-vormig Siematic keukenblok met inbouwapparatuur. Grote slaapkamer. Badkamer voorzien van ligbad, separate douche en wastafel. Berging. Parkeerplaats.

PAST. SPIERINGSSTRAAT 46 TE UDEN

UIS OPEN H R 2012 BE ZA. 29 SE00PTTOEM R T 15.00 UU VAN 11.

Bijzonderheden: t#PVXKBBS t8PPOPQQFSWMBLUFDJSDBN¤ t/FmU)3HBTDWDPNCJLFUFM  t)FUHFIFFMJTLFVSJHPOEFSIPVEFO t(VOTUJHHFMFHFOJOIFUHF[FMMJHFDFOUSVNWBO6EFO t4FSWJDFLPTUFOé QN

VRAAGPRIJS: â‚Ź 225.000,00 k.k.

ZONDAG 30 SEPTEMBER 11.00 - 15.00 uur

MEUBELDAGEN MEGAKORTINGEN

OP MEUBELS VAN VOORAANSTAANDE MERKEN Vanwege de economische crisis worden bij Hoogenhoff Meubelen in Mill overtollige voorraden eethoeken, kasten, losse stoelen, banken, fauteuils, tafels, schilderijen, vazen, lampen en diverse woonaccessoires verkocht voor extreem lage prijsjes!

Volkelseweg 18b Uden Tel.: 0413-244222

Nooit kocht u meubels zo goedkoop. Kwaliteit voor heel weinig geld!

Zondag 30 september en 7 oktober Zondag 16 en 23 september open tot16:00 16:00uur uur opendagen dagen van van 12:00 tot

Voor alle woonaccessoires: DOE EEN BOD!

Introductielessen Gratis

In het pand van Hoogenhoff Mill, Karstraat 31, tel.: (0485) 45 13 12.

Nog nooit gesnowboard? Nog nooitgeskied geskied of of gesnowboard? KomKom dandan langs voor skieenofof snowboarden langs vooreen eenintroductieles introductieles skieen snowboarden geheelgratis gratis incl. incl. materiaal DitDit geheel materiaal. Deze les les is ideaal om dewintersport wintersport ervaren Deze is ideaal omhet hetplezier plezier van van de te te ervaren en te in in hoeverre wiltgaan gaanmet met lessen. enbepalen te bepalen hoeverreuUverder verder wilt dede lessen - de kindvriendelijkste skibaan in de regio met diverse - de kindvriendelijkste skibaan in de regio met diverse mogelijkheden mogelijkheden voor de allerkleinsten voor de allerkleinsten - twee automatische kinder loopbanden - twee automatische kinder loopbanden - een borstelbaan voor de gevorderde skieer en snowboarder - een borstelbaan voor de gevorderde skieer en snowboarder - een witte kunstbaan welke zeer vrouwvriendelijk is - een witte kunstbaan welke zeer vrouwvriendelijk is - twee beugel skiliften - twee beugel skiliften - onze leraren zijn opgeleid in Oostenrijk en staatlich gepruft. - onze leraren zijn opgeleid in Oostenrijk en staatlich gepruft. - Een echte Oostenrijkse skihut een drankje of een leuke - Een echte Oostenrijkse skihut een drankje of een leuke apres ski party après-skiparty

27 28 29 30

donderdag

september

zondag*

zaterdag

vrijdag

september

Ski- and snowboardcentre Aengelbertlaan 50 te Oss Tel. 0412-623586 | www.alpineworld.nl

septembe

september

r

TEGELS & NATUURSTEEN VOOR IN EN OM UW WONING

*Zondag geopend in: Haren 11.00 tot 17.00 uur Uden en Rosmalen 12.00 tot 17.00 uur

BTW-VRIJE DAGEN Wij betalen 4 dagen de BTW voor u op honderden apparaten 81 32

PROFITEER VAN

VULCAPACITEIT 7 KG

LEN! BTW-VRIJ WINKE 329,LG LED-TV 32LS3400 <)#452%):!2$ <-!24.%2'9!6).',53 <)6 < </4)/.,!2)49.$%8

276,42

58

l 52, ordee Uw vo

< =,4%2 <%,%3#//0"5)3 <.#,53)%&0!2+%4"/234%,

749,-

629,41

59

l 119, ordee Uw vo

OPLAADBAAR

2000 WATT

AEG STOFZUIGER AJM6820

1600 TOEREN

AEG WASMACHINE LAVAMAT 76650 <4!245)434%,%.2%344)*$ ).$)#!4)% <5::9/')#3934%%<$)30,!9 < 15!/.42/,

119,U betaalt nu

100,-

Haren)%4).'342!!4 Rosmalen,2!!&3%"!!.

Uden,).4!.342!!4

Veghel,%)*%2)*342!!4

PHILIPS SHAVER PT870 <50%2)&454 3934%%-6//2 #/-&/24!"%, 3#(%2%. <)4+,!042)--%2 < &30/%,"!!2 <9.!-)#/.4/52 %30/.3% #/.4/526/,'%.$

99,U betaalt nu

83,19

MAGIMIX NESPRESSO CITIZ M190MILK <%;.4%'2%%2$% %2/#)../-%,+/03#(5)-%2 < 54/-!4)3#(%#!035,%5)47/20 %./06!.'

199,U betaalt nu

167,23

Donderdag en vrijdag koopavond

Donderdag en vrijdag koopavond

Vrijdag koopavond

Vrijdag koopavond

ALTIJD SCHERPE PRIJZEN!!!! De Staat 31 5845 GD SINT ANTHONIS tel: 0485-382614 tegels@vdrijt.nl www.vdrijt.nl

ENERGIEKLASSE A-30%

4 DAGEN

 Vloertegels Wandtegels Terrasvloeren Vensterbanken Deur- & Raamdorpels

)*+6//2$%!#4)%6//27!!2$%./0777(!2%.3%3-)$.,


Een leuke baan?

1400 m2

Haal nú nog je diploma!

n

e ge im in ru tell 45 ops en uk

ke

Receptioniste / Telefoniste (6 mnd) Administratief Medewerker (9 mnd) 5 okt.! Financieel Administratieft Medewerker in week 1-(12 mnd)

en.nl in en star Medewerker sopleiding (12 mnd) Commercieel nu Administratief Schrijf je 64 (gratis) www.fabiu Projectadministratie (12 mnd) 00-44644 08Medewerker Commercieel Administratief Medewerker (12 mnd) Secretaresse (12 mnd) BKB / BKC / PDB

MAGAZIJN VERKOOP! BODEMPRIJZEN Slechts zaterdag september22 (10.00-16.00) en zondag september (11.00-16.00) Slechts 1 dag29zaterdag september van308:00 tot 16:00 uur "ANKSTELLENs,EDERENFAUTEUILSs'ESTOFFEERDEFAUTEUILSs3ALONTAFELS 'RANIETENTAFELSs'LAZENTAFELSs!LUMINIUMTAFELSs+UNSTOFTAFELS ,OUNGESETSs7ICKERSTOELENs!LUMINIUMSTOELENs4EAKHOUTENSTOELEN

Diverse kantooropleidingen op MBO-niveau Geen specifieke vooropleiding nodig 1 ochtend of 1 avond p/w les Meer dan 50 locaties

‘n eerlijke prijs Voor elk budget

Geschikt voor werkenden, schoolverlaters en herintreders

o.a. Uden, Oss, ‘s-Hertogenbosch, Nijmegen

van de merken Hartman, Borek, Meubitrend, Garden Impressions.

t3VJNKBBSFSWBSJOH

KOPEN IS DIRECT MEENEMEN

t&JHFONPOUFVST

ALLEEN CONTANT BETALEN

t.BBUXFSLVJUFJHFOXFSLQMBBUT

ADRES ETRUSKENWEG 17 IND. DANENHOEF OSS

t(FFOBBOCFUBMJOH

Neem je aanhanger mee!

KEUKENS - TEGELS

HOEKSTRAAT 8 - SCHAIJK - TEL. (0486) 461200

WWW.MANDERSKEUKENS.NL 9\jgXXielfglnjkffbbfjk\e% BfdeXXifeq\jkffb[X^fg )0j\gk\dY\imXe('%''$(-%''lli%

?flkbXZ_\cfgZm M\inXidelfgk`dXXcd\k\\e_flkbXZ_\cXXe^\jcfk\efg lnY\jkXXe[\Zm$`ejkXccXk`\%

9\jgXXielfglnjkffbbfjk\e

?\ikf^AXegc\`e)/ n ,+-09A<ig K\c%'+(*$)()**0 n =Xo'+(*$)()'-' nnn%Ôi\\e[\j`^e%ec n `e]f7Ôi\\e[\j`^e%ec

De Deco Home Uden, Veghel, Erp en omgeving Voor: t1SPGFTTJPOFMFWFSG

t4JHNB 4JLLFOTFO8JK[POPM

t&FOEFTLVOEJHBEWJFT

t(SBUJTQBSLFSFOWPPSEFEFVS

Van den Bogaard v.o.f.

ACTIE ACTIE ACTIE ACTIE ACTIE ACTIE ACTIE ACTIE ACTIE ACTIE ACTIE ACTIE ACTIE ACTIE ACTIE ACTIE ACTIE ACTIE ACTIE ACTIE

Superactie laatste kans! Boek uw definitieve ontharing nog in september:

Bij behandeling bikinilijn, behandeling van oksels GRATIS! Dit is hét moment om iets te doen tegen ongewenste haargroei, ingegroeide haartjes en irritaties. De Epilux en Harmony SHR zijn geschikt voor ieder huidtype en bovendien hebben we al meer dan 10.000 tevreden klanten. Als u voor oktober uw behandeling reserveert, kunt u nog gebruikmaken van deze superactie.

Uw voordeel per behandeling € 125,-! s6OORIEDEREHAARKLEURENIEDERHUIDTYPE s6EILIG PIJNLOOSENEFFECTIEF s'EDIPLOMEERDESPECIALISTEN Maak snel een afspraak voor een satijngladde huid! 6OORMEERINFORMATIEKIJKOPwww.dorien.nl, bel 0487 - 51 75 34 OFMAILNAARinfo@dorien.nl

Speciaalzaak in rolluiken, markiezen, vliegenhorren, verf, glas, behang, raamdecoratie, gordijnen en tapijt.

De Wasaa 1a, 5469 BV Erp, Tel. 0413-211468 www.decohomevandenbogaard.nl

®

  

Centraal in Midden-Nederland | Brouwersstraat 14 Druten | tel. (0487) 51 75 34 | www.dorien.nl

ACTIE ACTIE ACTIE ACTIE ACTIE ACTIE ACTIE ACTIE ACTIE ACTIE ACTIE ACTIE

Bfdkl^\q\cc`^Y`ee\ecfg\efgfeq\jkffb[X^fgqXk\i[X^)0j\gk\dY\i mXe('1''Æ(-1''lli%Efi[`Z=`i\`jY`a[\q\jkffb[X^ffbXXen\q`^% Jk\cXclnmiX^\e\ecXXkl`e]fid\i\e%

ACTIE ACTIE ACTIE ACTIE ACTIE ACTIE ACTIE ACTIE ACTIE ACTIE ACTIE ACTIE

D\kfeq\df[\ieEfi[`Z=`i\_flkbXZ_\cjXXe^\jcfk\efglnZm$jpjk\\dm\\c Y\jgXi\efglnjkffbbfjk\e9fm\e[`\eq`aed\\i[\i\il`dk\jfgk`dXXc m\inXid[J]\\i#^\q\cc`^_\`[\eY\jgXi\e


WIJ BESTAAN 25 JAAR! DAAROM GEVEN WIJ 25% KORTING OP ALLES!

KORTING GELDIG VAN 28 SEPTEMBER T/M 28 OKTOBER


WWW.BASVOLVOTRUCKS.COM


passie IBN legt de basis voor geluk Voor mensen die dat nodig hebben Altijd met kwaliteit als uitgangspunt Trots op wat we dagelijks bereiken en doen Met oprechte passie, voor onze medewerkers en klanten Dat is onze allergrootste kracht! IBN brengt mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt succesvol naar betaald werk IBN â&#x20AC;&#x201C; de basis voor groei


Open huis. sinds januari 2012:

75 in verkoop genomen

Velmolenweg 165 Uden, (0413) 25 70 33

44 verkocht

Check de deelnemende huizen op krabben.nl

Woonbeurs Uden succes, ook door â&#x20AC;&#x2DC;inruil eigen woningâ&#x20AC;&#x2122;

a.s. zaterdag 29 september NVM open huizen dag

Jeffrey Gremmen, makelaar Het nieuwe initiatief van een jaarlijkse woonbeurs, waar Van der Krabben zeer nadrukkelijk bij betrokken is geweest, heeft haar vruchten afgeworpen. Een onderwerp dat hier voor het voetlicht werd gebracht en waar veel vragen over zijn gesteld, was de mogelijkheid van â&#x20AC;&#x2DC;kopen met inruil eigen woningâ&#x20AC;&#x2122;. Onzekerheid over verkoop van de eigen woning houdt mensen tegen een stap te zetten waar ze eigenlijk naar uitkijken. De huidige koper die zelf een woning te verkopen heeft, wil twee dingen zekerstellen bij verkoop en aankoop. Zijn huidige woning moet verkocht zijn tegen een reĂŤle, marktconforme prijs. Voor zijn nieuwe woning wil hij een marktconforme prijs betalen. Het kĂ n ...

A.s. zaterdag van 11.00 tot 15.00 uur is het NVM open huizen dag Dan openen ruim 30 eigenaren van woningen uit ons aanbod hun deuren voor u. Er is voor ieder wat wils. Wij adviseren u graag over de woning en haar mogelijkheden, maar even     

lees verder op onze nieuwe site www.krabben.nl

Met de afgelopen week gepresenteerde plannen voor 2013 in het

 

     hypotheken na 1 januari niet meer aftrekbaar is, is dit de tijd om de knoop  

b en rab

n der K Va

in

Ga snel naar krabben.nl en kijk onder â&#x20AC;&#x2DC;open huizen dagâ&#x20AC;&#x2122;.

Ud

en

Goede verkoop vraagt om meer aanbod! Onze gedrevenheid en betrokkenheid leidt gelukkig nog altijd tot goede verkoopresultaten. Daarom blijven we op zoek naar nieuwe panden om in verkoop te nemen, zodat ook u een volgende stap in uw leven kunt zetten. 

  

www.krabben.nl check de deelnemende huizen

(0413) 25 70 33

www.krabben.nl

Op deze dagen krijgt u tot 70% korting op alle showroommodellen! ZONDAG 30 SEPTEMBER OPEN! vrijdag 28 september zaterdag 29 september zondag 30 september

9.30 - 21.00 uur 9.30 - 17.00 uur 11.00 - 17.00 uur

NU 299,2 zits BARNEVELD in leder van â&#x201A;Ź 999,-

* vraag naar de voorwaarden

Prior van Milstraat 6 Uden, 0413-262539, www.vandonzel.nl


Geldig in week 39 (zondag 23 t/m zaterdag 29 september 2012)

Rundergehakt Per kilo Normaal

5.89

5.89

KILO

4.

Verantwoorde keuze: Bio+ Rundergehakt kilo 6.98

Per 500 gram Elders

4.38 Nu

3.49

69

Vul de emmer met ca. 2,5 kilo appels Keuze uit: Elstar en Jonagold Normaal

4.99

CA. 2,5 KILO 4.99 e Vul zelf d

emmer!

3.

99

8.

99

Maximaal 3 kratten per klant.

Elders

Emmer met Hollandse appels

OOGST K E VAN DE WE

12.39

Heineken Pils Krat 24 ďŹ&#x201A;esjes Ă 30 cl of 2 sets met 6 blikken Ă  50 cl

12.39

en ee enopo: p: AAllll

rdag zondag teag zard agzate

ijd vrag vrijd

88229930 22

r ptember r bese em ptbe em serptse r be em emptbe septse

2.

Vlaai

Abrikozen raster of appelkruimel Vers uit eigen oven. Geschikt voor 8-10 personen.

Per stuk Normaal

3.99

STEKZEGEL +1 GRATIS BE

. k e g s n e e e o D ! k e t s e b w u g n Verva DEZE WEEK BIJ DEZE ACTIE-ARTIKELEN EXTRA BESTEKZEGELS!

STEKZEGELS +2 GRATIS BE

2 ZAKKEN

2.89

Smiths Bugles .ATUREL .ACHOCHEESE OF3WEETCHILLI

2 zakken Ă 100 gram

STEKZEGEL +1 GRATIS BE

Ben & Jerryâ&#x20AC;&#x2122;s ijs $IVERSESOORTEN

Pot Ă 500 ml

3.99

2 ZAKKEN

/RIGINALOF0APRIKA

Per 2 zakken Ă 100 gram

1.

49

1.49

STEKZEGEL +1 GRATIS BE STEKZEGEL +1 GRATIS BE

Tuc Mini bites

29

STEKZEGEL +1 GRATIS BE

6-PACK Bavaria Bier 6 x 0.33 cl

3.99

PER VLAAI

Creusli Winterrijk #HOCOLADEBROWNIE OF/MASAPPELTAART

Per pak Ă 500 gram

1.59

2.79

Remia Fritessaus XL #LASSICOF(ALFVOL

Per ďŹ&#x201A;acon Ă 1 liter

Actievoorwaarden: s'RATISZEGELBIJELKEBESTEDINGVANEURO AANBOODSCHAPPENENBIJDIVERSEACTIEPRODUCTEN s"IJZEGELSHEEFTUALĂ?Ă?NSETGESPAARD s!CTIELOOPTVANZONDAGSEPTEMBERTMZATERDAGOKTOBER s/0/0 Aanbiedingen zijn niet bestemd voor wederverkopers en/of grootverbruikers. Prijswijzigingen en/of zetfouten voorbehouden.

Wilt u per mail op de hoogte blijven van de laatste aanbiedingen bij PLUS? Meld u dan nu aan via www.plus.nl.

PLUS Eijkemans 3CHIJNDEL (OOFDSTRAAT !$3CHIJNDEL 4EL 

-ATMWO  $OTMVR  :ATERDAG  Zondag 

0,53%IJKEMANSs

PLUS Van der Horst "OXTEL 6AN"EEKSTRAAT 26"OXTEL 4EL 

WWWFACEBOOKCOMPLUSEIJKEMANS

-ATMWO  $OTMVR  :ATERDAG 

www.plus.nl


INFOPAGINA

Editie 39 woensdag 26 september 2012

Gemeentehuis Udenbezoek Markt 145, 5401 EJ Uden

54/412/016''736J@6<D-56?

Udens Weekbladbel 14 0413s u r f n a a r w w w. u d e n . n lB1

e-mail postbus83@uden.nl

8+69+3(+75+3++*'-:?96D&6==6A2B< ++,9:/49+7+88+/44'9::72/01(+.++7;'4-75+4+489++19:-7''-:<.'4*+4:/9*+35:<+4'456-+2+9 6='9+7*'- 8+69+3(+7/8+7/4.+9+22+6'71++45+3++*'-"1:4954*+7*+81:4*/-+2+/*/4-.+9++4+4'4*+7 5689+1+45;+74'9::72/01(+.++7/4*+<55453-+;/4- ':4@DD6>2&2BD:?F2?02?D6? @=<6BD':;3@6B6?>656G6B<6BC F2?5686>66?D6-56?822? C2>6?>6DE22?56C=28 '2 F2<<E?5:86E:D=68@F6B64@=@ 8:C4936966B:C96D56365@6=:?8

52D>6D56?@5:86>22:6? C?@6:G6B<J22>9656?56?2DEEB G22B56?:?96D&6==6A2B<F6B B:;<DG@B56? /6G6B<6?F2? D@D EEB >6D92=F6BG68666?<@77:6A2EJ6 

6=@42D:6:C96DC49:6B6:=2?5:? 96D&6==6A2B<D636B6:<6?@F6B 96D3BE886D;6F2?2756B@CC22B5 >6D66?=:?<C -36?DF2?92BD6 G6=<@>/:=DE56J63:;66?<@>CD 3:;G@?6?&6=5DE52?22?FOOB

@<D@36B2 C F:28B:77:6E56? ?= .@@B>66B:?7@B>2D:6<E?DE 4@?D24D@A?6>6?>6D56 B225C8B:77:6&:B2?56!6776=C @7*2I>@?5/@ED6BC D6=  

,82:/9/4-'719897''9F2?27 C6AD6>36B 6?DBE>A=2?!@6<)B@>6?256 #'4',<5+48*'- 8+69+3(+789'79*+-+3++49+3+9*+7/52+7/4-8<+71=''3.+*+4;'4,'8+ ;557.+9+497:362'45+1 753+4'*++'719897''9+4.+95:*+-+*++29+;'4*+'89557 6/+7/4-8897''99+7.55-9+;'4*+753+4'*+<57*+4 ',-+8259+4+4/+:<+;+72+-*+'89557 6/+7/4-8897''91'4<57*+4-+(7:/19+',82:/9/4-*::794''7;+7<').9/4-959.'2, 5195(+7/9/8',.'41+2/01;'4.+9;+72+--+41'(+28+42+/*/4-+4+4*+<++785389'4*/-.+*+4

)B:?C/:==6>=6H2?56B6?)B:?C6C&2H:>23B249D6?2786=@A6?J2D6B528D:;56?CEB6?52866?F6BB2CC:?8C36J@6<22?CA66=DE:? 6/:636BD /6<:;<6?D6BE8@A66?72?D2CD:C496528 2?<22?2==6FB:;G:==:86BCF2?6/:636BD6?KD!EE7<6

+7''*45*/-9::/9@A5@?56B5282F@?5@<D@36B

'256J672C6<B:;86?56 )B@>6?2566?5622?C=E: D:?86??22B56 2=6B:;6? '6B:?8CDB22D?:6EG6B:@=6B:?8 6'6B:?8CDB22DJ2=9:6BD@6 52?6?<6=6G6<6?F@@B2=C?@8 F2?27>65:@@<D@36BG@B56?

2786C=@D6?F@@B96DF6B<66B @@B56G6B<J22>9656?@?56B F:?5D96DF6B<66BD@6=6F6B2? 4:6BC9:6BF2?J6<6B9:?56B !6DF6B<66BG@B5DD6BA=22DC6 @>86=6:5 /:;FB286?9:6BF@@B EG368B:A 

&@49DEFB286?96336?@F6B 56E:DF@6B:?8CG6B<J22>9656? <E?DE4@?D24D@A?6>6? >6D56966B, / 56!22C AB@;64D=6:56BF2?2756=:?8 (A6?32B6/6B<6? D6=   

.@@B>66B:?7@B>2D:6F6BG:; J6?G:;E?22B56G63C:D6F2? 5686>66?D6GGG E56? ?=F:2 4DE66= G6B<J22>9656? -56? 6?DBE> 6?DBE>A=2?!@6< )B@>6?256<E?DE5636DB67 76?565@4E>6?D6?:?J:6?

/22BJ:;?<:?56B6?6?@AF@656BC96D>66CD3:;86322D

/:6F6B5:6?DF@=86?CE56#7/0</22/-+786+44/4-;557*/90''7

"*+489''94+9'28'22+'4*+7+-+3++49+4''4*+;557';54*;'4++4-759+89+28+2.+7=/+4/4-56.+99+77+/4;'4*+0+:-*=57-

+-+3++49+"*+47+/190''72/018;7/0</22/-+786+44/4-+4:/9'28(2/01;'4<''7*+7/4-;5573+48+4*/+=/).(/44+4*+"*+48+

$+<57*+4;+7'49<557*+2/01;557*+:/9;5+7/4-;'4'22+0+:-*=57-+9*5+2/8++4+,>)/@49++,,+)9/+;++4:/9+/4*+2/01551

8'3+42+;/4-;+7*/+489+2/013'1+43+9(+2'4-+2558<+71+49:/+3'4**/+=/).1+/.'7*/4=+9;557*+"*+48+8'3+42+;/4-

3/4*+7*:7+0+:-*=57-95989'4*9+(7+4-+4$'935+9+7-+(+:7+453*'99+(+7+/1+45+1'4.+90+:-*=57-97'0+)9.+9(+89

#557++4)2:(;+7+4/-/4-5,-+<554;557*+3+48+453=/)..++4'7=+2*'44/+9+43''1.+35,.''7;7/0</22/-+7;'4.+90''7

<57*+4-+57-'4/8++7*=54*+7*'9.+91/4*551&.+91/4*;'4*+7+1+4/4-<57*9 1"DD2<6C2F:==286D@B2:C62 49:=5J@B676B66B569@@8 =6B22BA6528@8:6<AB@7 5B &:49256/:?D6BD:;56?CJ:;? =6J:?8:?96D86>66?D69E:C @A ;E?:;= 22?66?36<6?56 E:DCAB22<F2?!:==2BI=:?D@? 6J6@?6=:?6BA=6:DF@@B 96D:?F6CD6B6?:?56C@4:2=6 <G2=:D6:DF2?56@>86F:?8 G22B:?<:?56B6?@A8B@6:6? 6DB2?C:D:63:65D@?C56<2?C @>96DCICD66>F2?56;6E85 J@B856:?CD6==:?86?6?96D

5286=:;<C6=6F6?22?6=<22B D6<@AA6=6? 686>66?D6B225?@5:8DE E:D@>@A@<D@36B2 C >6D 6=<22B:?86CAB6<D6822? @F6B56E:D528:?86?<2?C6? 6?365B6:8:?86?F2?56J6 DB2?C:D:66?G2D96D56;6E85 J@B8@A>@6D=6F6B6? /6G:==6?24D:67>6DEF2? 865249D6?G:CC6=6?@F6B 56FB228

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

$'9.+((+41/4*+7+4+456 ;5+*+78+).945*/-

CD@B>3686=6:55@@B86CAB6<C =6:56B2??IF2?56?@@> "?7@B>66=?2AB2D6?>6D 66?5B2?<;6

%+90+:-*/-+;7/0</22/-+78 /4.+9=544+90+

%++7-+82''-*+:7+4*'-:?&EJ6*:;<

.+94935+9/4-862+/4:=+/01-''9(5:<+4/4,573'9/+5;+7*+<+71=''3.+*+44959''2(+=5).9+47:/3

(+=5+1+78*+=+*'-

4;+/2/-+8+18-+.'*@666?C@2D6CD

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

'266?G66<F@=8D56E:DC=28 66?27CAB22<F@@B96D+6?C6 GGG C6?C6 :?7@ ?@@B53B232?D F:266?C>C36B:49D =C66? ;@?86B6?CAB66<EEBF:2  #+7(/4*+4 J66=2?5 C@2:CF2CD86CD6=5?66>D P A6B>:?EED EEBD36G@?6BC>22<D6?<6??:C

6?B232?D6?066=2?53:656?;@?86B6?8B2D:CC@2@?56BJ@6<

>6D56?:6EG6863BE:<6BCF2? (?D>@6D:?8CA=6:?&EJ6B:;< &22B@@<56>656G6B<6BC F2?56F6BC49:==6?56A2BD?6BC =66B56?6=<22B36D6B<6??6?6? >22<D6?C2>6??:6EG6A=2??6? F@@B56?23:;6D@6<@>CD 

+2+;+4 !6D=22DCD6@?56B566=F2? 96D>@DD@F2?&EJ6*:;<<G2> D@DE:D:?8:?96DAB@6F6?F2? 56C766BF2?C2>6?G6B<:?8 6?565:F6BC624D:F:D6:D6?

F@@B<:?56B6? $@BD@>66?86C=22856 EB6?5285:624D:679667D 3:;865B286?22?96D@?D CD22?F2?96DD@6<@>CD:86 (?D>@6D:?8CA=6:?&EJ6*:;< 

#+77/01+4 6:?7@B>2D:6>2B<D9667D 36J@6<6BC5E:56=:;<86>22<D G2D56B@==6?J:;?F2? B232?D0@B8B62/@?6? +2DEB?EC96DEEBD"?7@B>2D:6 '6DG6B<5622??6>6B &5686>66?D66?56 $:?57E?4D:6C65:B$=6EB $:@3B256*@>>6=A@D6? :DCG:;< (@<56AB6C6?D2D:6C F2?96D863:65CA=2D7@B> 22??6>6B#2?F2?!E=D6? F2?56&6?56>@@:6 G@@B56?F2?G6D9@E56B &2B46=6=96JCAB2<6?D@D 56F6B366=5:?8 

 7 5 ) + * : 7 + 8 6+4/4-89/0*+4('2/+ &22?528  L EEB :?C528  L EEB /@6?C528  L EEB @?56B528  L  EEB .B:;528  L EEB

4='-+  6CDE<<6?<E??6?D:;56?C @A6?:?8CD:;56?G@B56?:?86J:6?

5646?DB2=632=:6:?96D 6>66? D69E:C6?J:;?D6B225A=686?F:2 GGG E56? ?=

6+4/4-89/0*+456',867''1 &22?528  L EEB :?C528  L EEB /@6?C528  L EEB @?56B528  L  EEB .B:;528  L EEB

 

6CDE<<6?6? @7@?DG6BA 36C=E:D6?>6D56522B@A36DB6< <:?896336?56CDE<<6?=:886? D:;56?C56:?5636<6?5>2<:?8 86?@6>56A6B:@56D6B:?J2863:; 5646?DB2=632=:6:?96D 6>66? D69E:C

4867''1  6?:656B<2?D:;56?C56:?J2 86A6B:@5666?>6DC49B:7D6=:;<6 :?CAB22<B624D:6B6286B6?@A56 CDE<<6? '66>F@@B96D:?5:6?6? F2?66?>@?56=:?86:?CAB22<B6 24D:64@?D24D@A>6D5656C36 DB6776?562756=:?8

6=  F@@B96D>2<6? F2?5627CAB22<@7<:;<@A GGG E56? ?=

  6CDE<<6?<E??6?D:;56?C@A6 ?:?8CD:;56?G@B56?:?86J:6?3:;

%/+48</0=+   6=2?896336?56?<E??6?

D:;56?C56:?J286A6B:@56 <E??6?C49B:7D6=:;<6?@?=:?6 J:6?CG:;J6:?5:6?6?3:;96D 4@==686F2?/F2?-56? '66>F@@B96D:?5:6?6?F2? 66?>@?56=:?86J:6?CG:;J6 4@?D24D@A>6D5656C36DB67 76?562756=:?8 

  6?:656B<2?D:;56?C56:?J286 A6B:@5666?C49B:7D6=:;<6J:6?C G:;J6:?5:6?6?3:;5686>66?D6 B225F2?-56? '66>F@@B96D :?5:6?6?F2?66?>@?56=:?86 J:6?CG:;J64@?D24D@A>6D56 56C36DB6776?562756=:?8 

  6?:656B<2?D:;56?C56:?J286 A6B:@5666?C49B:7D6=:;<6J:6?C G:;J6:?5:6?6?3:;96D4@==686F2? /F2?-56? '66>F@@B96D :?5:6?6?F2?66?>@?56=:?86 J:6?CG:;J64@?D24D@A>6D56 56C36DB6776?562756=:?8

+=<''7  6=2?896336?56?<E??6?3:? ?6?G6<6??236<6?5>2<:?8 F2?5:D36C=E:D36JG22B:?5:6?6? 3:;96D@==686F2?/F2?56 -56? !6D36JG22B9667D866? C49@BC6?56G6B<:?8

+75+6  6=2?896336?56?<E??6?3:? ?6?G6<6??236<6?5>2<:?8 F2?5:D36C=E:D36B@6A:?5:6?6? 3:;56C64D@B6CDEEBCB649DF2? 56*649D32?<)@CD3EC  &C!6BD@86?3@C49 !6D 36B@6A9667D866?C49@BC6?56 G6B<:?8  

6=2?896336?56?<E??6?3:? ?6?G6<6??236<6?5>2<:?8 F2?5:D36C=E:D36B@6A:?5:6?6? 3:;56756=:?86CDEEBCB649D CAB22<F2?56*225F2?+D2D6

)@CD3EC  C B2 F6?9286 !6D36B@6A9667D866? C49@BC6?56G6B<:?8   B:C866?36B@6AC>@86=:;<96:5 #+7=5+153;557256/-+;557 =/+4/4  6=2?896336?56?<E??6? 86=:;<D:;5:8>6D66?:?865:6?5 36JG22B@736B@6AC49B:7D3:;56 *649D32?<KC!6BD@86?3@C49 56F@@BJ:6?:?86?B649D6BF2?56 *649D32?<F6BJ@6<6?@>66? F@@B=@A:86F@@BJ:6?:?8D6DB6776?

  6=2?896336?56?<E??6? 22?FE==6?5@A66?:?865:6?5 36B@6AC49B:7D3:;562756=:?8 6CDEEBCB649DCAB22<F2?56 *225F2?+D2D656F@@BJ:DD6BF2? 562756=:?8F6BJ@6<6?@>66? F@@B=@A:86F@@BJ:6?:?8D6DB6776? ++7/4,573'9/+ $:;<F@@B>66B:?7@B>2D:6@F6B 56F6B6:CD6?22?36JG22B 36 B@6AC49B:7D6?6?F6BJ@6<6?@> F@@B=@A:86F@@BJ:6?:?86?96D 5:8:D22=:?5:6?6?F2?J:6?CG:; J6?6?36B@6AC49B:7D6?@A GGG E56? ?= 36JG22B


B2

INFOPAGINA

Udens Weekblad

&%"#'#*)%,( !C<<?%#!

$,&% + *% 42@9..41 #=1<;12?1.4

@2=A2:/2? <?4.;6@22?12122:22;A2?..1 C.;(12;22;A52:..C<;1<C2? 52A/B6A2;42/621C.;(12;!22? 1.; 42K;A2?2@@22?12;C<; 12;5B;D24;..?52A/21?673C.; .;@2;;7.<;82?@6;(12; D..?12/6722;8<:@A=9..A@C<;1

21B?2;1212.C<;1D2?152A /B6A2;42/6216;?29.A62A<A12 A52:.@;.ABB??20?2.A622; /21?67C645261A<2429605A1<<? @=206.96@A2;2;;.162;/2@=?< 82;:2A12..;D2F642;2F2 ..;=.8926112A<A6;A2?2@@.;A2 16@0B@@62@)<<?1242:22;

A2?..192C2?1212/6722;8<:@A F22?D..?12C<9926;3<?:.A62<= ;3<?:.A621621242:22;A2?..1 8.;42/?B682;/6752AB6AF2AA2; C.;52A/29261..;4..;1252A /B6A2;42/621C.;(12;".52A <33606J92421229A2C.;12.C<;1 D.@2?429242;5261<:@A?228

Editie 39 woensdag 26 september 2012

=?<1B0A2;B6A(12;A2=?<2C2; 242:22;A2?..18678AA2?B4<= 22;F22?42@9..412.C<;1 242:22;A2?..1/21.;8A.992 ..;D2F642;<=12F2.C<;1 5.?A29678C<<?5B;D..?12C<992 6;/?2;4

)26964)2?822?"212?9.;1 31(12;5<B1A<=D<2;@1.4

<8A</2?22;%#!1.46; 642;2?1'6712;@%#! D<?12;@2;6<?2;42.1C6@22? 12;/6742@05<<916;5B; =?.8A6@0522;A52<?2A6@052 C2?822?@82;;6@

2%#!1.46@II;<05A2;1 <3:611.42;/2@A..AB6A1?62 1292;(4..A22;BB??6712;6; 122642;.BA<C2?42F291C.;22; 2?82;12?6A.1C6@2B?#;12?C62? <42;<;AC.;4AB22;12@8B;164 .1C62@<C2?BD?67@A679;22; A52<?6292@D<?1A52291B6129678

6;424..;<=129..A@A2C2?.;12 ?6;42;6;12C2?822?@?2429@ )2?12?F67;2?;<4C62?D<?8 @5<=@

2;42/<<?A21.AB:C6. CC;B12;:.690<:<3$<@A/B@

 (12; !22?6;3<?:.A62  .;:2912;8.;:2AC2?:2916;4 C.;;..:C<<?92AA2?@.1?2@ =<@A0<12:.;C?<BD

---+%%#

"%$" %% !- !. % % 242:22;A2?..1C.;(12; 5223A<= @2=A2:/2? 12)67312D67F646;4C.;12 942:2;2=9..A@296782C2? <?12;6;4C.@A42@A2912F2 D67F646;4?2429A12..;=.@@6;4 C.;12$)(12;..;12 9..A@A2<;AD688296;42; ,<@A..A/6722;C2?4B;;6;4 C2?:291<312F2.BA<:.A6@05

D<?1AC2?922;1/67<C2?@05?67 16;4C.;12/2@96@A2?:67; 6@22;C2?4B;;6;4=9605A64 5<?20./21?673@<:@C?67 42@A291C.;22;$) 2E=9<6A.A62C2?4B;;6;4 4291AII;C2?4B;;6;4@ @A29@29C<<?122E=9<6A.A62C.; 22;@28@6;?605A6;4;F67; 2?16C2?@2C2?/2A2?6;42; 1<<?42C<2?16;..;@9B6A6;4 <=;62BD2D2AA2;2;12 =?.8A678

2)67312D67F646;4$)(12; A?221A6;D2?86;4<= <8A</2? 2F2964A1.;A6712;@ 12<=2;6;4@A6712;421B?2;12

D282;A2?6;F.426;12 =B/9628@5.9C.;52A2:22; A25B6@!.?8A '242;/2A. 96;4C.;9242@D<?12;.3@05?63 A2;C2?@A?28A 21<<?9<=2;12A28@AC.;12 $)(12;6@<<81646A..9A2 ?..1=9242;<=12D2/@6A2@ DDDB12;;9<;12?-#;F2

<?4.;6@.A62C6@622;/292612; .:/A@5.9C2<=A2@05<?A2; DDD<C2?5261;9<;12?- <8.92 :2A12..;1B616;4- .;1 #;/282;1<:1.AB6A22; ?24296;42; 6;42@A291<;12?F<28422;B6A

$*)#,&'%$ % @9B6A@296@C2?8?242;<:A?2;A 12C2?/9673=9..A@C.;

(),%)

2A<99242C.;/B?42:22@ A2?2;D2A5<B12?@C.;(12; :..8A/282;11.AF675223A /2@9<A2;<:12/675<B16;4C.; 12=2?@<<;@967@AC.;<;12? @A..;12=2?@<<;=2?@<;2;

)#+ **+$  ÇŠ0$O7LNULWLJHERUHQ

 .:/A@5.9C2B6A@05?67 C6;4=2?  ?.05A2;@12942:2;2D2A /2@ABB?@?205A8B;;2;/2

9.;452//2;12;A242;16A /2@9B6A/6;;2;F2@D282; ;./2@9B6A1.AB:22; 42:<A6C22?1/2FD..?@05?63A 6;162;2;/6752A<99242C.; /B?42:22@A2?2;D2A5<B12?@ $<@A/B@ (12; '2C2;@8.;12C<<?F62; 6;42;?205A2?C.;12?205A /.;8$<@A/B@ ! @2?A<42;/<@05D<?12; 42C?..4122;C<<?9<=642 C<<?F62;6;4A2A?2332;

# )(# )'#*&($)

A628B;;2;B6AC<2?2; 2/29261@?2429A?221A6; D2?86;422;1.4;.121.4C.; /282;1:.86;4 2A<99242C.;/B?42:22@ 2/29261@?24296@1646A..9A2 A2?2;D2A5<B12?@5223A/67 ?..1=9242;<=12D2/@6A2@ /2@9B6AC.; @2=A2:/2? 1229261@?24292/621@ DDDB12;;9<;12? -#;F2<?4.;6@.A62C6@622; =9.A3<?:@C.@A42@A2912F2 /292612;DDD<C2?5261;9 /29261@?24296@/21<291<: 42/621@=9.A3<?:@A23.0696A2?2; <;12?- <8.92?24296;42; 2;<;12?@A2B;2;F<1.AF675B; ,62=?<021B?2 /26;F.42 =2?6<126@ @2=A2:/2? A.82;F<.9@C.@A4292416;12 A<A2;:2A ;<C2:/2? )2?<?12;6;4B?42?=.?A606=.

$, %),(+%% %

(+%% %),( !%,(% "%$" % )#+ * &* 

  ,229.;1@21678 

 

&)*& * &$  $+  ,$  ' 

#*) (12; #1696.=229 )<9829 (12; (12; (12; 

$)( !, % 8.==2; /2?82;2; 967@A2?/2@ <;A523G;4C<<?52AC2?4?<A2;C.;22;D.A2?=9.@ C.; 5.;..?5. /<BD2;C.;22;=9B6:C22@A.9 D67F642;C.;22;8.;A<<??B6:A26; D<<;@AB16<@ C2?C.;42;C.; 1.88.=2992;..;12C<<?F6712 C.;12D<;6;4 /<BD2;C.;22;9<<1@2;52A:6962B;2BA?..9 C2?.;12?2;C.;22;6;?605A6;4

"%(

  <<4@A?..A  ' (12;  

   (#%(+# ('(&+( "%$" % )#+ * &* 

  )96242;62?@@A?..A 

  /1679..; 

  )29:<92;D24

   (#%+ *( '(&+( "%$" % )#+ * &* 

&)*& &!

%*-(')#+ *&$, %),(+%% % "%$" % )#+ * &* &)*&

  2B82;9..; $.=.C2?@A?..A &

#*) )<9829

$)( !, % 8.==2;C.; /<<:

"%(#*)

$)( !, %

"%(

#1696.=229

/<BD2;C.;22;.==.?A2:2;A2;0<:=92E D<;6;42; 

  912A62;1@A?..A 

   

 

&)*&  "" 

#*) (12; (12; (12;

$)( !, % C2?D6712?2;C.;22;..?14.@.H2C2?@A.A6<; =9..A@2;C.;22;<C2?8.==6;4 C2?4?<A2;C.;22;D<;6;4

"%( 

&)*&

#*)

$)( !, %

"%(

 , 

(12; 

C2?F<28<:<;A523G;4C<<?52A..;92442;C.; 22;=.?822?A2??26;&&(%$%*&* %*(""%,(+%% % *+$ &* &)*& #*)

  &A22BD605AD24  $$ (12;

    

$)( !, % 6;A2;@62C2C225<B12?67

   

 

   

vrijdag 28 september van 15.00 - 18.00 uur start verkoop en inloopmiddag (-)!" *(+%)&+,-& )+.$#'%!&0&')'%'&) +&'+-&& ("&&)&#" #&&!*+%#&%++.*-& !+()'"+ &')(**+)+!& )+"&&''% )$!*)+&)')*+.'&&-!) +.'&)11&#(.'&!&&$-& 2 -'& )+'+/!&*'( *(+%)!& 0&')

n oonen U k k D i or EN n t !

WIJ ZIJN GE-WOON!

Bi

    

/<BD2;C.;22;>B.?.;A.6;2@A.9C<<?=..?12;2; 52AC2?.;12?2;C.;22;=..?12;5<B12?67

UĂ&#x160; De verhuurspecialist van Oss en omgeving UĂ&#x160; iÂ&#x201C;Â&#x2C6;``iÂ?Â&#x2C6;Â&#x2DC;}Ă&#x160;Â&#x2C6;Â&#x2DC;Ă&#x160;Â&#x2026;Ă&#x2022;Ă&#x2022;Ă&#x20AC;Â&#x2021;Ă&#x160;iÂ&#x2DC;Ă&#x160;Ă&#x203A;iĂ&#x20AC;Â&#x2026;Ă&#x2022;Ă&#x2022;Ă&#x20AC;Ă&#x160;Ă&#x203A;>Â&#x2DC;Ă&#x160;Ă&#x153;Â&#x153;Â&#x153;Â&#x2DC;Ă&#x20AC;Ă&#x2022;Â&#x2C6;Â&#x201C;Ă&#x152;i UĂ&#x160; 7Â&#x2C6;Â?Ă&#x160;Ă&#x203A;iĂ&#x20AC;Â&#x2026;Ă&#x2022;Ă&#x20AC;iÂ&#x2DC;Ă&#x160;gratisĂ&#x160;Ă&#x2022;Ă&#x153;Ă&#x160;Ă&#x153;Â&#x153;Â&#x2DC;Â&#x2C6;Â&#x2DC;} UĂ&#x160; 6Â&#x153;Â&#x153;Ă&#x20AC;Â&#x17D;Â&#x153;Â&#x201C;Ă&#x160;dubbele woonlasten]Ă&#x160;Ă&#x203A;iĂ&#x20AC;Â&#x2026;Ă&#x2022;Ă&#x2022;Ă&#x20AC;Ă&#x160; Ă&#x160;

Ă&#x152;Â&#x2C6;Â?`iÂ?Â&#x2C6;Â?Â&#x17D;Ă&#x160;Â&#x153;ÂŤĂ&#x160;L>Ă&#x192;Â&#x2C6;Ă&#x192;Ă&#x160;Ă&#x203A;>Â&#x2DC;Ă&#x160;`iĂ&#x160;leegstandwet

UĂ&#x160; 7Â&#x2C6;Â?Ă&#x160;Â&#x2026;iLLiÂ&#x2DC;Ă&#x160;iiÂ&#x2DC;Ă&#x160;}Ă&#x20AC;Â&#x153;Â&#x153;Ă&#x152;Ă&#x160;Â&#x2C6;Â&#x2DC;Ă&#x192;VÂ&#x2026;Ă&#x20AC;Â&#x2C6;Â?Ă&#x203A;Â&#x2C6;Â&#x2DC;}Ă&#x192;LiĂ&#x192;Ă&#x152;>Â&#x2DC;`Ă&#x160; Ă&#x160;

Ă&#x203A;>Â&#x2DC;Ă&#x160;Ă&#x153;Â&#x153;Â&#x2DC;Â&#x2C6;Â&#x2DC;}âÂ&#x153;iÂ&#x17D;iÂ&#x2DC;`iÂ&#x2DC;

'')%)!&')%+!*,)&)...+ ,!*!&$&&''%&$

 

 

11, 

Kruisstraat 27 5341 HA Oss T. 0412 - 85 65 65 www.ge-woonhuur.nl

Â?>Ă&#x2022;`Â&#x2C6;>Ă&#x160;Ă&#x203A;>Â&#x2DC;Ă&#x160;`iĂ&#x20AC;Ă&#x160; Â&#x2DC;`iĂ&#x160;Â&#x2021;Ă&#x160;Ă&#x203A;>Â&#x2DC;Ă&#x160;Ă&#x20AC;Â&#x153;Â&#x2DC;`iÂ?Â?i

%,(

%,(*+$ &* 

  !699@2/..; 

  2:29?678@A?..A  

  268.;A@2=.1 

  &A.;@A?..A 

  <@@052/..;  

  B635B6F2?D24  

  


winkels SILHOUET

THERMO

HOME ESSENTIALS

sfeerverlichting 48 LEDS hoogte 45 cm

polyester/elastan zwart maten S-XXXL

voor 7 cakejes

STU N TP R IJ

S!

Elders 12.95 14.95

MAJESTIC

LED LAMP

PANTY of LEGGING

7.29

normaal, kogel- of kaarslamp 3W, 250 lumen 25.000 branduren E14 of E27 Majestic REFLECTOR LEDLAMP 3W, 190 lumen MR16 of GU10

2.99

2 MODELLEN

DAMES SHIRT

2.99

diverse kleuren katoen maten S-XL

3.19

Elders 6.99 8.99

SUEDE

SPAANSE SLOFFEN diverse kleuren maten 36-42

Elders 5.99 7.99

ZAKJE

DECO MIX

2.99

voor het decoreren van o.a. schalen en vazen diverse kleuren houten DECOTRAY white/grey 30x30 cm

1.39

1.09

2.29

Elders 4.95 5.95

Elders 14.95 17.95

9.95

PERSIL VLOEIBAAR

WATERAFSTOTEND

Summer Breeze of Purple Rain 1,188 liter 18 wasbeurten

zware kwaliteit met reflectie strepen diverse prints 35x14x32 cm

WAS MIDDEL

Elders 3.99 4.49

TRENDY

KUSSEN HOES met deco lussen diverse kleuren 40x40 cm

D! W O O N TR EN

Elders 8.95 9.95

CUPCAKE MAKER

2.89

2.29

FIETS TAS

CUPCAKE

2.49

BAK MIX chocolade, vanille of framboos 385 gram

CUPCAKE DECORATIE 160 gram

0.98

4.99

KINDER FIETSTAS diverse trendy prints

TOUCHSCREEN

HAND SCHOENEN acryl, diverse kleuren

1.29

WE RK EN OP ND ER EE N ZO TO UC HS CR VI NG ER S! KO UD E

Elders 1.99 3.99

0.85

KAAS OF PINDA

TOPKWALITEIT

WIRELESS BLUETOOTH

115 gram

overschilderbaar keuze uit 3 structuren 53 cm x 10 m

Dymond of Soundlogic diverse kleuren

BOLLETJE PEPSELS Elders 0.89 0.99

TRENDY

0.62

MEISJES ROKJE diverse kleuren polyester maten 92-134

Elders 4.99 6.99

2.99

VLIES BEHANG Bison BEHANG PLAKSEL extra zwaar

2.19

AXE

3.79

SHOWER GEL diverse soorten 250 ml

Axe DEO ROLLERS diverse soorten 50 ml

1.49

1.49

HEAD SET Elders 8.95 10.49

5.79

JONGENS/MEISJES

SPEEL GOED zoek uit!

Elders 5.99 6.99

2.99

Nu 300 winkels in Nederland, België en Duitsland • www.action.nl

Zet- en drukfouten voorbehouden. Aanbiedingen gelden van zo. 23-09 t/m za. 29-09

BLOESEM BOOM


Editie 39 woensdag 26 september 2012

KUNST

Corry Konings in Sint Jan

Kunst Muziek

‘Huilen is voor jou te laat’

Seniorendansavond UDEN - In de Eigen Herd aan de Rooijsestraat in Uden wordt zaterdag 29 september om 20.00 uur een dansavond gehouden voor 50-plussers. Disjockey Jo van Heeswijk uit Berghem zorgt voor vlotte dansmuziek, afgewisseld met line- en countrydansen.

Koormuziek UDEN - Het radioprogramma ‘Koor Muziek Op Maat’ van de Ziekenomroep Oost Brabant besteedt zaterdag 29 september aandacht aan Gospelkoor Adaja . De uitzending is beluisteren via www.zoobra.nl.

Jazz in Plock

UDEN - Carnavalsstichting De Knoerissen maakt het feestvierend Uden een stuk gemakkelijker. Vanaf 26 september is het mogelijk om voor bepaalde evenementen de kaarten ook online te kopen. Met dit systeem kunnen bezoekers van onder andere Uje Swingt e-tickets kopen en deze thuis uitprinten of op hun smartphone bewaren. Voor de opening van de online ticket shop zetten de Knoerissen, speciaal voor Uje Swingt, een ‘Vroege Vèèrekes’ actie op touw. Woensdag start de online voorverkoop. De etickets zijn dan tot en met 7 oktober te koop voor 12 euro.

Muziek

Digitale projector

coverband ‘Riverside Band’ en ‘Your votes please....!’ pakken deze avond uit. Voor de opening van de online ticket shop hebben de Knoerissen een speciale actie op touw gezet. Voorzitter Roland de Laak: ”Normaal gesproken zijn de kaarten voor Uje Swingt te koop vanaf begin oktober voor de prijs van 15 euro. Nu start de voorverkoop, alleen online, vanaf 26 september. De kaarten zijn dan tot en met 7 oktober te koop voor 12 euro.

Deze ‘Vroege Vèèrekes’ actie is exclusief voor Uje Swingt. Het leek ons leuk om de vaste bezoekers van Uje Swingt op deze manier te bedanken en meteen onze online verkoop te promoten.” Vanaf maandag 8 oktober geldt het normale tarief van 15 euro en kunnen er naast e-tickets ook ‘gewone kaarten gekocht worden bij kaartverkooppunten als Esso Bitswijk, Edele Brabant BLZ in de Passage en Rokado aan de Promenade. Zie ook www.knoerissen.nl

Uit je dak bij Zeptemberfeesten

SintJan. De koningin van het levenslied, zoals Corry Konings door velen beschouwd wordt, was vrijdag te gast in Sint Jan. De bewoners genoten van de bekende hits als Adios Amor en natuurlijk ‘Huilen is voor jouw te laat’, de grote hit waarmee Corry veertig jaar geleden maandenlang hoog in de Top 40 stond. Een feest der herkenning dus voor de bewoners die dit optreden aangeboden kregen door BrabantZorg zelf ter gelegenheid van de ingebruikname van de verbouwde recreatiezaal, maar vooral ook om de bewoners tegemoet te komen vanwege de overlast die verbouwing met zich meebracht. De officiele opening volgt nog. ( foto André van der Linden)

Zeptemberfeesten. Nadat vrijdag de iets oudere jongeren uit hun dak gingen met Clearwater en The Hot Studs, waren het zaterdag vooral jongeren die genoten van een gezellig avondje 90’s NOW. De DJ’s hadden er zin in en zweepten het publiek op. Er waren niet alleen jongeren, want als vrijwilliger waren er veel ouderen aanwezig, bij het parkeerterrein of achter de kassa. De Zeptemberfeesten zijn een mooi dorpsfeest, zeker zondags tijdens De Grote Zillandse BBQ. ( foto André van der Linden)

Bangelijke beesten bij Slingerpadfestival Win kaartjes FestyLand VOLKEL - Het zijn drukke tijden op het kantoor van FestyLand, want over ruim twee weken op 12, 13 en 14 oktober vindt op het Brabantse Landgoed Hendrickx in Volkel-Uden de vijfde editie van FestyLand plaats. Inmiddels is het programma van deze officiële afsluiter van het festivalseizoen 2012 met in totaal meer dan 100 acts (pop, rock, dance, theater en absurditeiten) gedurende 3 dagen op 10 podia in evenzoveel sfeervolle tenten, rond!

Frans Bauer UDEN - Frans Bauer is met ‘Live in Concert IX’ te zien in Markant op vrijdag 28 september om 20.15 uur. Het wordt een onderhoudend, avondvullend programma met een lach, een traan, gezelligheid, maar bovenal veel feest. Onder begeleiding van het nieuwe 9-koppige orkest de Holland Showband worden alle hits van de afgelopen jaren ten gehore gebracht. Ook de door Frans geschreven nieuwe liedjes staan centraal. Hij zingt zelfs liedjes die nog niet eerder zijn verschenen. De entree bedraagt 43,50 uur.

Enkele namen zijn Will and the People (uk), DI-RECT, The Asteroids Galaxy Tour (den), Go Back To The Zoo, Miss Montreal, Memphis Maniacs, Handsome Poets, BZB, The Kik, Mental Theo, Dennis van der Geest, Kraantje Pappie, WC Experience, Nielson, Tim Akkerman, Mattanja Joy Bradley, Armand, Dries Roelvink, Mr. Balls en Wipneus & Pim. Voor info, online tickets en regionale voorverkoopadressen kijk op www. festyland.nl. Hou er rekening mee dat vorig jaar de zaterdag uitverkocht was en dat de voorverkoop momenteel als een speer gaat!

North Atlantic Oscillation

UDEN - De Schotse formatie North Atlantic Oscillation (NAO), te zien in de Pul op vrijdag 28 september om 20.15 uur wordt in de progressieve rock wereld gerekend tot het subgenre altprog. Stuwende drums, luide gitaren, dromerige harmonieuze synthpartijen,l veel vervreemdende elektronische effecten en de Beach Boys/ Pink Floyd-achtige zang zijn kenmerkend voor de band. Support act is UNKH, een Nederlandse melofonische rock formatie. Kaarten kosten 14 euro in de voorverkoop en 17 euro aan de kassa.

UDEN - Filmhuis De Pul neemt donderdag 27 september om 19.00 uur de nieuwe digitale filmprojector in gebruik. Extra scherp en met erg mooi Dolby Surround geluid. Voorafgaand aan de film enige officiële woorden van onder meer Thijs Vonk en voorzitter van het bestuur Jan van den Boom en een feestdronk. Daarna volgt de film: Jackie. Carice en Jelka van Houten spelen tweelingzussen die met hun net ontdekte biologische moeder in de Verenigde Staten een tocht per camper maken door het fotogenieke nationale park White Sands, waar de woestijn bedekt lijkt door een toverachtige sneeuwdeken. De film begint om 20.00 uur en de entree is 7,50 euro. De film draait ook vrijdag 28 september om 10.00 uur.

Expositie

Worskhop Djembé UDEN - Kinderen van 8 tot en met 12 jaar die het leuk vinden om een keer djembe te spelen, kunnen tijdens de openingsmiddag van de kinderboekenweek op 3 oktober terecht in de bibliotheek. De workshop wordt gegeven door een docent van African Essentials uit Nistelrode. Om 14.00 uur in de bibliotheek Volkel en om 15.30 uur in de bibliotheek Uden. Aanmelden kan via bibliotheek@ bibliotheekuden.nl of via 263101 (Uden) en 272743 (Volkel).

5

Uje Swingt met e-ticket en korting Kunst

Uje Swingt is niet meer weg te denken uit Uden, een feestavond boordevol live muziek, swingen en onvervalste Újese gezelligheid. Op zaterdag 10 november wordt het weer een groot feest. De sensationele R&B formatie SIM’RAN, top-

VOLKEL - Volkelaar Marc Poulussen zorgt zondag 30 september om 15.00 uur met zijn band Five Elements zorgen voor een heerlijke jazzy middag in de Plock Met de de klassieke combinatie van tenorsaxofoon en trompet worden stukken gespeeld van Lee Morgan, Charlie Parker, Miles Davis en Horace Silver maar ook bebop, latin en sfeervolle ballads zijn te horen. De entree is 5 euro. Zie ook www.plock. nl.

B

In2TheGroove UDEN – Tijdens het jaarlijkse feestje In2TheGroove op zaterdag 29 september om 21.00 uur schallen de jaren ‘80 hits weer door de luidsprekers van De Pul. Van U2 tot aan de Talking Heads en van Madonna tot aan Michael Jackson. Op een filmscherm komen videoclips uit de jaren ’80 voorbij. Het vaste dj-team Walter van der Ven en Henk Verzeijl zorgt voor de feestelijke sfeer. Kaarten kosten € 6,00 en zijn te koop via De Edele Brabant of via www.livepul.com.

‘Dream On’

Festyland. Te zien op FestyLand, singer-songwriter Nielson. Gratis kaartjes Het Udens Weekblad mag vijf keer twee weekendkaartjes weggeven aan degene die een leuk verhaal over FestyLand heeft. Heb je de liefde van je leven op FestyLand ontmoet of zijn je tenen op de camping bevroren, mail je verhaal, zo mogelijk met een leuke foto erbij en wellicht kun je iedere dag gratis binnen bij FestyLand. Stuur je inzending naar redactie@ udensweekblad.nl.

‘Wordt u al geholpen?’ in Markant

Slingerpadfestival. Een beetje raar ziet hij er wel uit, maar geen kind werd bang in de Bangelijke kermismolen. Wel keken ze verwonderd rond is deze bizarre draaimolen vol middeleeuwse figuren van Jeroen Bosch. Het was één van opmerkelijke attracties van het Slingerpadfestival, zondagmiddag bij Naat Piek. Op het Slingerpad zelf bijvoorbeeld, keken wandelaars en fietsers raar op bij de bizarre zebrapaden. Welke het beste alternatief is voor het bekende zwart witte zebrapad, dat mag het publiek bepalen. Terwijl in Naat Piek zelf leuke voorstellingen gespeeld werden, konden bezoekers buiten in het ‘vervogelhuisje’ kruipen, om een eigen vogel geluid te worden, dat buiten te zien en te horen was. Erg grappig en bijzonder, zo vonden de bezoekers deze sensatie. In de grote tent buiten speelden de Droomwevers en onder de partytent knutselden de kinderen een eigen skelet in elkaar. Al met al was het dus weer genieten voor de kinderen en ook de volwassenen van een gevarieerd aanbod aan kleinkunst gemixt met de natuur van de bossen bij het Slingerpad. Het project van de zebrapaden, ‘Overstekend wild’ genaamd, blijft nog een maand te bezichtigen. ( foto’s André van der Linden)

NIJMEGEN – De Udense kunstenaars Paul Bastiaan Mullaart, Ine van Grinsven en Nathalie Abbing tonen hun werk tot en met 21 oktober in een leegstaand winkelpand in Winkelcentrum Galgenveld aan de Molukkenstraat 19 in Nijmegen. Te zien zijn objecten van Raku gestookt keramiek in organische vormen van Ine van Grinsven, abstracte schilderijen en foto’s van Paul Mullaart en werk dat is opgebouwd uit textiel en nietjes en een fotoserie van Nathalie Abbing. Tijdens de expositie zijn de kunstenaars zelf aanwezig. De expositie geopend op vrijdag, zaterdag en zondag van 13.00 tot 17.00 uur of op afspraak: 06-16324233.

NISTELRODE - In de Muziekkiosk Nistelrode in het Zeven Eeuwen Park in Nistelrode is zondag 30 september om 15.00 uur een concert van Dreamfield en La Orféon te beluisteren. De band Dreamfield uit Heeswijk speelt Ierse en country-achtige rock. La Orféon is een dameskoor ut Loosbroek dat pop, jazz, film- en musicalmuziek zingt, begeleid door pianist Huub Sperber en dirigent Peter van Raak. Samen brengen ze het project ‘Dream On’. Hierbij wordt gebruik gemaakt van enkele typische Ierse instrumenten zoals de tin whistle, bouzouki en mandoline. De toegang is gratis en voor stoelen wordt gezorgd. Bij eventueel slecht weer is het optreden in zorgcentrum Laarstede.

Countrymiddag Markant. Het oh zo Britse en volslagen maffe warenhuis Grace Brothers is zaterdag 29 september om 20.15 uur te zien in Markant. De medewerkers van de kledingafdeling mogen enkele dagen de geheel nieuwe kampeerafdeling van het warenhuis testen en slaan in hun fantasie behoorlijk door. Alle vertrouwde karakters zijn van de partij: de stramme Captain Peacock, het kleurrijke hoofd van de damesafdeling Mrs Slocombe en natuurlijk de wat vrouwelijke Mr Humphries. De entree bedraagt 29,75 euro.

MARIAHEIDE – In D`n Brouwer aan het Dobbelsteenplein in Mariaheide is zondag 30 september om 14.00 uur een Country en Line Dance-middag. De entree is 2 euro


vanaf

189.000 v.o.n.

Bouw start in september Natuurlijk genieten in Uden

- Praktische eengezinswoning met 3 slaapkamers op eerste verdieping - 4e slaapkamer mogelijk op tweede verdieping - Scherpe aanbieding voor uitbreiding woonkamer - Keukencheque t.w.v. â&#x201A;Ź 2.500,- (incl. btw) - Tuin gelegen op het zuiden en voorzien van berging in achtertuin. - Mogelijkheid tot starterslening

Bitswijk 10 Uden tel 0413 24 38 18

Velmolenweg 165 Uden tel 0413 25 70 33

Koopsom vanaf â&#x201A;Ź 209.500,- von Initiatief en realisatie:

www.velmolenzicht.nl


&)%

 ") ")"") ") () ) )

 "!  "! $ 

"") () 

) )

 "!) "! "" )""

  :::7$3,-7&(175801/ # !!#"#!# #!$ #  

6&$1'(=(45&2'( 0(78:60$573+21(9225 7$3,-7&(1758021/,1(

.-''*+''-().,,-/''-()+

  "! " "! "'(),/,$/(19$17$3,-7&(175801('(5/$1' 6+(572*(1%26&+ $3(/'2251 $51+(0 %(67 %(81,1*(1 %5('$ ('( (,1'+29(1 *(/'523 +((5/(1 +(/021' 0$$675,&+7 266 52(5021' 621 7,/%85* 8'(1 9((1(1'$$/ 9(*+(/ 9(1/2 :$$/:,-. :<&+(1


  " ! (%$$)$$$    

 ! )# ('(& # "((#

  (%

Udens Weekblad week 39 2012  

Al vijftig jaar verzorgt De Winter media groep het Udens Weekblad: het nieuwsblad waarin al het nieuws uit Uden en omgeving te vinden is. Ee...

Read more
Read more
Similar to
Popular now
Just for you