Page 1

Q


Q

Q blad

Side 2


Q blad

INFORMATIONER OM Q INDHOLD. ER DU PARAT? Times New Roman is a serif typeface commissioned by the British newspaper The Times in 1931, created by Victor Lardent at the English branch of Monotype. It was commissioned after Stanley Morison had written an article criticizing The Times for being badly printed and typographically antiquated. The font was supervised by Morison and drawn by Victor Lardent, an artist from the advertising department of The Times. Morison used an older font named Plantin as the basis for his design, but made revisions for legibility and economy of space. Morison’s revision became known as Times New Roman and made

its debut in the 3 October 1932 issue of The Times newspaper. After one year, the design was released for commercial sale. The Times stayed with Times New Roman for 40 years, but new production techniques and the format change from broadsheet to tabloid in 2004 have caused the. Morison had written an article criticizing The Times for being badly printed and typographically antiquated. The font was supervised by Morison and drawn by Victor Lardent. Morison had written an article criticizing The Times for being badly printed and before the real doing in this text font. This is the reason to it’s real quickies.

18 36 42

INDHOLD 12 / 13/

3

FASHION OG MAKE-UP Der er en del information om det sidste nye fra Loreal og andre kendte mærker fra modebranchen. Vil du kigge med? Måske er det noget for dig?

Side 18-19

SUMMER JEANS B.la Gina Tricot har nu udgivet en del nye jeans. De er forholdsvis billige samt en del farver

Side 10-11

15/

KRÆFTEN HAR OVERTAGET

Side 4-5

Side 8-9

der vil være en del tips og nyheder omkring den nye mode for 2013 være en del tips og nyheder

Side 12-13

17/

SOFIA M. SIMONSEN der vil være en del tips og nyheder omkring den nye mode for 2013 være en del tips og nyheder være en del tips og nyheder

Side 22


Delino D

DELINO DUBRIO Den danske supermodel, fotograf og modedesigner, Delino Dubrio, har f책et nok af pressens hetz mod gravide Kim Kardashian.

Side 4


Delino D

Hvad er hovedårsagen til, at I hos 9pr deltager i Copenhagen Fashion Week? Næsten alle vores kunder er repræsenteret ved Copenhagen Fashion Week, og det betyder selvfølgelig, at vi også er godt involveret i messerne, hvor vi for første gang ser vores kunders nye kollektioner. Vi har også tit shows og events for vores kunder under modeugen. Det er skønt især med shows, hvor vi virkelig arbejder tæt med kunden og kollektionerne.

og selvfølgelig masser af sjov og fest! Det er! Hvad er din vigtigste funktion under Copenhagen Fashion Week? Er det en hård omgang at leve op til alle mine kunders forventninger. Det kan være lige fra bare at komme forbi standen og se de nye kollektioner til at afholde store shows og sørge for, at alle de inviterede får en fantastisk oplevelse, at kunden føler sig tryg, og selvfølgelig at der kommer en masse god omtale efterfølgende.

Hvad vil du have ud af modeugen?

Hvad er din bedste og største modeugeoplevelse nogensinde? Lige da 9PR startede i 2009 blev vi kontaktet af Vilsbøl de Arce. Det bliver den fedeste fest, det mest fantastiske danske brand. De skulle holde et stort show, og de ville have, at 9PR skulle stå for det. Det var så vildt – vi havde kun eksisteret i 2 mdr., og så skulle vi til at holde show i den kaliber. Der blev inviteret 1200 gæster, og jeg tør godt sige, at både Nina og jeg var flyvende da showet endelig startede, og vores arbejde var gjort. Det var lidt 9PRs billet ind i modebranchen, så vi skulle bare vise, hvad vi kunne. Det gik heldigvis super, og vi holdt showet igen sæsonen efter.

Jeg elsker når Nina, min partner i 9PR og jeg snuser rundt på messerne og ser, hvor de forskellige brands har rykket sig hen. Vi bruger aldrig modeugen til decideret new bizz-møder, men hvis vi ser et brand, vi mener har stort potentiale i de danske medier, og som vi ikke er stødt på, så går vi ind og snakker med dem. Det er fantastisk at se, hvor stolte især nye designere er over deres kollektioner, og så vokser de lige en halv meter, når vi står og roser deres talent – Dejligt! Det er enestående det her liv. Det har en stor betydning for en del af os her.

Hvordan forbereder du dig til CopenDer er noget, jeg ikke forstår. Pigerne bliver mere hagen Fashion Week? er det eneste, som du ikke vil - Lige efter modeuge evaluerermen vi altid alligevel da- Hvad tjener ogenmere nøgne, modeskaberne gå glip af under Copenhagen Fashion gene sammen vores showroom-team, somstadig ogmed tekstilfabrikanterne flere penge. selvfølgelig også er en stor del af modeugens Week?

aktiviteter. Showroom-teamet kommer med deres syn på vores kunders kollektioner, samt hvad de mener der kunne gøres af diverse aktiviteter til næste modeuge – det kan være lige fra et mindre arrangement på standen til stort internationalt modeshow. Derefter går meget af tiden på at udforske nye tiltag, som kan optimere vores kunder synlighed op til, under og efter modeugen.

Hvordan ser dine dage ud under vores store selve modeugen? Afholdelse af shows og events, messebesøg, se de vigtigste shows, møder med vores kunder

- Jeg synes aldrig, jeg når alt det, jeg gerne vil nå! Der er så mange fantastiske arrangementer. Jeg skal rundt til alle kunderne – det er helt sikkert. Jeg glæder mig til at se, hvad vi skal arbejde med fremadrettet. Modeugen i august er lidt mindre travl end den i januar, da vores kunder som regel prioriterer shows for AW-kollektionerne. Vores kunde Hugo Boss holder 20-års-jubilæum – det må vi ikke gå glip af. Og så er der også nogle shows, som jeg glæder mig ekstra meget til. Det er fantastisk at se, hvor stolte især nye designere er over deres kollektioner, og så vokser de lige en halv meter, når vi står og roser deres talent. Det er fanta-

Side 5

stisk at se, hvor stolte især de nye designere. Vores kunde Hugo Boss holder 20-års-jubilæum – det må vi ikke gå glip af. Og så er der også nogle shows, som jeg glæder mig ekstra meget til. Det er fantastisk at se, hvor stolte især nye designere er over deres kollektioner, og så vokser de lige en halv meter, når vi står og roser deres talent. Det er fantastisk at se, hvor stolte især de nye designere.

Hvad er dine forventninger til modeugen SS14? Jeg har aldrig håbet så meget på kæmpe succes for den københavnske modeuge, som jeg gør denne gang. Jeg ser det lidt som knald eller fald, da mange brands nu ser blandt andre Milano- og Berlin-modeugerne som super alternativer, hvis København ikke snart får fat i den lange ende. Jeg er rigtig ked af, at mange vigtige personer i denne branche er så dygtige til at modarbejde hinanden. Det er super trættende at gøre. Det er trættende og på grænsen til dumstædigt at have så fastcementerede krav til en branche, som jo hele tiden skal forny sig. Jeg håber selvfølgelig, at alle mener, de gør det bedste for den københavnske modeuge og ikke kun har et behov for, at høre deres egen stemme…

Hvilken form for make-up lægger du? Jeg elsker når Nina, min partner i 9PR og jeg snuser rundt på messerne og ser, hvor de forskellige brands har rykket sig hen. Vi bruger aldrig modeugen til decideret new bizz-møder, men hvis vi ser et brand, vi mener har stort potentiale i de danske medier, og som vi ikke er stødt på, så går vi ind og snakker med dem. Det er fantastisk at se, hvor stolte især nye designere er over deres kollektioner, og så vokse sker når Nina, min partner i 9PR og jeg snuser rundt på messerne og ser, hvor de forskellige brands har rykket sig hen. Vi bruger aldrig modeugen til decideret new bizz-møder. Os to.


Clinique


Clinique

NY

Ny formel forstærker hudens fugtbarriere med hele 54%. Det er lidt ligesom en vandballon: jo mere fugt huden indeholder, des blødere og mere spændstig føles den. Trin 3 i Cliniques 3-Trinssystem. Dramatically Different Moisturizing Lotion+ genopretter hudens fugtbalance. The big plus: With a new complex, this formula strengthens skin’s own moisture barrier by 54%. More moisture stays in. Skin feels soft, springy. Has a glow.


IN

ELENA M.

JUTCH Side 8


IN

Har du brug for nyt design i din bolig. Vi kan hjælpe dig med et godt, billigt, stabilt og meget renligt miljø nu. Kig ind! Hvis man går med modeldrømmen i maven og godt kunne tænke sig at forsøge sig lidt i denne til tider hårde, men absolut spændende verden, er der nok et par ting, man skal tage op til overvejelse, inden man kaster sig ud i

det. Det var så vildt – vi havde kun eksisteret i 2 mdr., og så skulle vi til at holde show i den kaliber. Lige da 9PR startede i 2009 blev vi kontaktet af Vilsbøl de Arce – det mest fantastiske danske brand. De skulle holde et stort show, og de ville have, at 9PR skulle stå for det. Det var så vildt – vi havde kun eksisteret i 2 mdr., og så skulle vi til at holde show i den kaliber. Det har gjort en stor forskel på mit liv. Jeg glæder mig til at se, hvad vi skal arbejde med fremadrettet. Modeugen i august

Side 9

er lidt mindre travl end den i januar, da vores kunder som regel prioriterer shows for AW-kollektionerne. Vores kunde Hugo Boss holder 20-års-jubilæum – det må vi bestemt gå glip af. Og så er der ikke nogle gode ring også nogle. At leve op til alle mine kunders forventninger. Det kan være lige fra bare at komme forbi standen og se de nye kollektioner til at afholde store shows og sørge for, at alle de inviterede kommer en masse god omtale efterfølgende.jeg gerne vil nå der her!


Kræft

Sofia er en ung kvinde med en høj modelkarriere. Hun har lige fået konstateret kræft i låret.

Side 10


Kræft

KRÆFT? jeg er 25, det er noget, gamle mennesker får!

Kræft er en alvorlig og kompliceret sygdom, der rejser mange spørgsmål. Find her information om alt fra årsager og undersøgelser til behandling. Sofia er en ung kvinde med en høj modelkarriere. Hun har desværre lige fået kræft som 25 årig. Af Camilla Schmidt Jørgensen / Foto ISTOCK MODELFOTOGRAFERING

Hvad er hovedårsagen til, at I hos 9pr deltager i Copenhagen Fashion Week? Næsten alle vores kunder er repræsenteret ved Copenhagen Fashion Week, og det betyder selvfølgelig, at vi også er godt involveret i messerne, hvor vi for første gang ser vores kunders nye kollektioner. Vi har også tit shows og events for vores kunder under modeugen. Det er skønt især med shows, hvor vi virkelig arbejder tæt med kunden og kollektionerne.

Hvordan opdagede du at du fik kræft, hvordan var det? Vi bruger aldrig modeugen til decideret new bizz-møder, men hvis vi ser et brand, vi mener har stort potentiale i de danske medier, og som vi ikke er stødt på, så går vi ind og snakker med dem. Det er fantastisk at se, hvor stolte især nye designere er over deres kollektioner, og så vokser de lige en halv meter, når vi står og roser deres talent – Dejligt!

Hvad siger din familie, kæreste og søskende til det her? Lige efter en modeuge evaluerer vi altid dagene sammen med vores showroom-team, som selvfølgelig også er en stor del af modeugens aktiviteter. Showroom-teamet kommer med deres syn på vores kunders kollektioner, samt hvad de mener der kunne gøres af diverse aktiviteter til næste modeuge – det kan være lige fra et mindre arrangement på standen til stort internationalt modeshow. Derefter går meget af tiden på at udforske nye tiltag, som kan op-

timere vores kunder synlighed op til, under og efter modeugen. Det betyder al verden at vi bruger vores kvalitetstid sammen.

Hvordan ser dine dage ud under selve modeugen? Afholdelse af shows og events, messebesøg, se de vigtigste shows, møder med vores kunder og selvfølgelig masser af sjov og fest!

Hvad med din modelkarriere, er det årsagen til at du måske har fået kræft? At leve op til alle mine kunders forventninger. Det kan være lige fra bare at komme forbi standen og se de nye kollektioner til at afholde store shows og sørge for, at alle de inviterede får en fantastisk oplevelse, at kunden føler sig tryg, og selvfølgelig at der kommer en masse god omtale efterfølgende.

Hvad er du mest bange for, hvad skal der ske nu og om et år? Lige da 9PR startede i 2009 blev vi kontaktet af Vilsbøl de Arce – det mest er nu fantastiske danske brand. De skulle holde et stort, flot og show, og de ville have, at 9PR skulle stå for der det. Det var så vildt. Vi havde kun eksisteret i 2 mdr., og så skulle vi til at holde show i den kaliber. Der blev inviteret 1200 gæster, og jeg tør godt sige, at både Nina og jeg var flyvende da showet endelig startede, og vores arbejde var gjort. Det var lidt 9PRs billet ind i modebranchen, så vi

Side 11

skulle bare vise, hvad vi kunne. Det gik heldigvis super, og vi holdt showet igen sæsonen efter. Det vil jeg aldrig nogensinde glemme. Det er meget bekydningsfuldt og hårdt for os.

Hvordan fortalte du det til din familie og søskende, hvordan reagerede de efter du havde fortalt det? Der er så mange fantastiske arrangementer. Jeg skal rundt til alle kunderne – det er helt sikkert. Jeg glæder mig til at se, hvad vi skal arbejde med fremadrettet. Modeugen i august er lidt mindre travl end den i januar, da vores kunder som regel prioriterer shows for AW-kollektionerne. Vores kunde Hugo Boss holder 20-års-jubilæum – det må vi ikke gå glip af. Og så er der også nogle shows, som jeg glæder mig ekstra meget til.

Hvad er dine forventninger til modeugen SS14? Jeg har aldrig håbet så meget på kæmpe succes for den københavnske modeuge, som jeg gør denne gang. Jeg er rigtig ked af, at mange vigtige personer i denne branche er så dygtige til at modarbejde hinanden. Det er trættende og på grænsen til dumstædigt at have så fastcementerede krav. Jeg har aldrig håbet så meget på kæmpe og stor succes for den københavnske modeuge, som jeg gør denne gang. Jeg ser det lidt som knald eller fald, da mange brands nu ser blandt andet er de rigtig gode. Det spiller en rigtig stor rolle i mit liv.


Bolig

KUNST Dette opslag er et personligt oplæg. Hvordan ser jeg på kunst? Hvad er kunst og den betydning for mig. Er vores vurdering af kunst ens? Hvad er forskellen på din og min personlige kunst. Hvornår skaber kunst en følelse? Har du prøvet det ... Af Camilla Schmidt Jørgensen / Foto ISTOCK MODELFOTOGRAFERING

Ordet kunst kan nok diskuteres herfra og til evigheden, men hvem bestemmer, hvad kunst er? Vi har nok alle på et eller andet tidspunkt stået foran en “kunstudstilling”, og når vi går derfra, har vi en underlig smag i munden, for hvad var det der gjorde, at lige netop de billeder, objekter, begreber eller følelser blev betegnet som kunst? For mig er en kunstner en forsker. En person der ofte forsker i dagligdagsting, typisk sociale relationer mellem mennesker eller andre ting, som vi færdes med og i alle sammen, men som vi andre ikke gider beskæftige os med.
Kunstneren tager denne ting eller relation op og vender og drejer den. Måske er mediet (tilfældigvis) fotografi og det endelige udtryk derfor fotografisk.
Enhver person, der mener at have lavet et sådan projekt eller en sådan forskning, kan så kalde sig selv kunstner - nogle gange er det godt andre gange skidt. Jeg studerer som mediegrafiker på Hansenberg i Kolding, og jeg er helt fascineret af kunsten, der ligger i billeder, portræts og malerier. Det er mit eget lille personlige syn på ”kunst”. Kunst er en aktivitet, der består i at frembringe forhold til verden gennem en fremstilling af objekter, tegn, gestus og former, som udtrykker sig i relation til en kunstinstitutionel ramme. Hele processen, som bringer et kunstværk til verden, kan ses som havende tre specifikke dele; her kaldet resultatet (den kunst vi ser eller oplever), processen (som skaber resultatet) samt årsagen (hvad motiverer eller bevæger

kunstneren til at skabe). Enhver kunstner kan have sit primære fokus på enhver af de tre dele, og dette vil, mere end noget andet, sige noget kvalitativt om den kunst de skaber. Denne referenceramme kan skabe et udgangspunkt, hvorfra meningsfulde samtaler og diskussioner om kunst kan foregå og være et værktøj, som kan hjælpe den enkelte til selv at danne sig meninger om kunst. Selv om man, ved at se på hvilket ’primært fokus’ en kunstner arbejder ud fra, kan sige noget kvalitativt om kunsten, er referencerammen ment som en hjælp til større indsigt og ikke til at dømme kunst eller kunstnere.

Referencerammen centrale punkter præsenteres her i deres enkle form, ind imellem med relaterede noter, der berører eventuelle spørgsmål, som kunne opstå. Et citat som står mig meget nært, og som har en stor betydning i denne sammenhæng nu.

Vi farver vor verden som vi ser og oplever den.

Her får jeg I hvert fald igen bevist, at vi alle kan være kunstnere og har vores egne meninger om, hvad kunst er, betyder, og hvordan det føles. Hvad skal vi med kunst? Hvad skal jeg med kunst? Hvad betyder kunst? Som kunst-

Side 12

ner er man tilbøjelig til at svare INGENTING med store og vrængende bogstaver på begge spørgsmål. Kunsten skal ikke noget, den skal være fri, og gå i de retninger den vil, uanset hvad man mener, den skal. Kunsten betyder ikke (nødvendigvis) noget, hvis det er dét, der er sagen. Bliver kunstneren hindret i sin bevægelsesfrihed, vil denne svare igen med kunst, der enten absolut ikke skal noget, eller som skal alt for meget, og som under alle omstændigheder ‘ikke kan bruges til noget’, og som ‘ikke betyder en skid’. Min personlige kunst betyder netop nødvendigvis heller ikke noget; men for mig? Så er det noget personligt, og det har dybde. Kunst siger meget om et menneske. Jeg maler og skaber billeder med hjertet til hverdag, og ser det som en personlig og charmerende ting at skabe den personlige og „fortællende“ kunst. At gøre det unikt. Netop forbi du er din egen kunstner og skaber dine egne værker. Det er noget, DU har skabt, udviklet og som tiltaler DIG. Jeg er vildt fascineret af kunstens egenskaber, ro og den specielle måde at udforme sig på. Kunst for mig skal helst være så avanceret som muligt, så jeg kan danne mig en historie, fantasere og skabe billeder i hovedet af hvorfor. Hvorfor maler han sådan, hvorfor de bløde kanter eller hårde udtryk? Hvorfor? Men at sætte ord på, hvad kunst er, og hvad den bringer op i mig, det er irriterende svært at sætte ord på. Kunst for mig er et smukt objekt, noget som skaber minder, oplevelser og følelser


Bolig

Side 13


Intro news

Side 14


Stolthed

ka’, ka’ ik?

Smukkere end nogensinde før. Nu har den smukke og kendte sangerinde Medina også være model for Elle’s forside og websites med fashion. Nu er hun klar med et nyt interview om hendes liv ..

Hvad er hovedårsagen til, at I hos 9pr deltager i Copenhagen Fashion Week? Næsten alle vores kunder er repræsenteret ved Copenhagen Fashion Week, og det betyder selvfølgelig, at vi også er godt involveret i messerne, hvor vi for første gang ser vores kunders nye kollektioner. Vi har også tit shows og events for vores kunder under modeugen. Det er skønt især med shows, hvor vi virkelig arbejder tæt med kunden og kollektionerne.

Hvor skal du spille dine næste store koncerter, er du nervøs? Jeg elsker når Nina, min partner i 9PR og jeg snuser rundt på messerne og ser, hvor de forskellige brands har rykket sig hen. Vi bruger aldrig modeugen til decideret new bizz-møder, men hvis vi ser et brand, vi mener har stort potentiale i de danske medier, og som vi ikke er stødt på, så går vi ind og snakker med dem. Det er fantastisk at se, hvor stolte især nye designere er over deres kollektioner, og så vokser de lige en halv meter, når vi står og roser deres talent – Dejligt!

Hvordan går det med Christopher og jeres forhold, er det kompliceret? Lige efter en modeuge evaluerer vi altid dagene sammen med vores showroom-team, som selvfølgelig også er en stor del af modeugens aktiviteter. Showroom-teamet kommer med deres syn på vores kunders kollektioner, samt hvad de mener der kunne gøres af diverse aktiviteter til næste modeuge – det kan være lige fra et mindre arrangement på standen til stort internationalt modeshow. Derefter går meget af tiden på at udforske nye tiltag, som kan optimere vores kunder synlighed op til, under og efter modeugen.

Er du aldrig nervøs under dine fine live-shows med sang eller udstråling?

Afholdelse af shows og events, messebesøg, se de vigtigste shows, møder med vores kunder og selvfølgelig masser af sjov og fest! Hvad er hovedårsagen til, at I hos 9pr deltager i Copenhagen Fashion Week? Næsten alle vores kunder er repræsenteret ved Copenhagen Fashion Week, og det betyder selvfølgelig, at vi også er godt involveret i messerne, hvor vi for første gang ser vores kunders nye kollektioner. Vi har også tit shows og events for vores kunder under modeugen. Det er skønt især med shows, hvor vi virkelig arbejder tæt med kunden og kollektionerne.

Smukkere end nogensinde før. Nu har den smukke og kendte sangerinde Goij også være model for Elle’s forside Hvordan har du med sladder og SE og ogerwebsites fashiHØR, det negativtmed eller positivt? At leve op til alle mine on. kunders forventnin-

ger. Det kan være lige fra bare at komme forbi standen og se de nye kollektioner til at afholde store shows og sørge for, at alle de inviterede får en fantastisk oplevelse, at kunden føler sig tryg, og selvfølgelig at der kommer en masse god omtale efterfølgende Lige da 9PR startede i 2009 blev vi kontaktet af Vilsbøl de Arce –det mest er nu fantastiske danske brand. De skulle holde et stort, flot og show, og de ville have, at 9PR skulle stå for der det. Det var så vildt. Vi havde kun eksisteret i 2 mdr., Det var lidt 9PRs billet ind i modebranchen, så vi skulle bare vise, hvad vi kunne. Modeugen i august er lidt mindre travl end den i januar, da vores kunder som regel prioriterer shows for AW-kollektionerne.

Hvad er dine forventninger til den store modeugen SS14? Jeg har aldrig håbet så meget på kæmpe succes for den københavnske modeuge, som jeg gør denne gang. Jeg ser det lidt som knald eller fald, da mange brands nu ser blandt andre Milano- og Berlin-modeugerne som super alternativer, hvis København ikke snart får fat i

Side 15

den lange ende. Jeg har aldrig håbet så meget på kæmpe og stor succes for den københavnske modeuge, som jeg gør denne gang. Jeg ser det lidt som knald eller fald, da mange brands nu ser blandt andre Milano- og Berlin-modeugerne som super alternativer, hvis København ikke snart får fat i den lange ende.

Hvor tit har du tid til din familie. Det må være stressende at være en stor rockstjerne, især efter du har fået kæreste? Jeg synes aldrig, jeg når alt det, jeg gerne vil nå! Der er så mange fantastiske arrangementer. Jeg skal rundt til alle kunderne – det er helt sikkert. Jeg glæder mig til at se, hvad vi skal arbejde med fremadrettet. Modeugen i august er lidt mindre travl end den i januar, da vores kunder som regel prioriterer shows for AW-kollektionerne. Vores kunde Hugo Boss holder 20-års-jubilæum – det må vi ikke gå glip af. Og så er der også nogle shows, som jeg glæder mig ekstra meget til.

Dine forventninger til dit shov til USA og Spanien sommeren 2014? Jeg har aldrig håbet så meget på kæmpe succes for den københavnske modeuge, som jeg gør denne gang. Jeg ser det lidt som knald eller fald, da mange brands nu ser blandt andre Milano- og Berlin-modeugerne som super alternativer, hvis København ikke snart får fat i den lange ende. Jeg er rigtig ked af, at mange vigtige personer i denne branche er så dygtige til at modarbejde hinanden. Det er trættende og på grænsen til dumstædigt at have så fastcementerede krav. Jeg har aldrig håbet så meget på kæmpe succes for den københavnske modeuge, som jeg gør denne gang. Jeg ser det lidt som knald eller fald, da mange brands nu ser blandt andre Milano- og Berlin-modeugerne som super alternativer, hvis København ikke


Ringe fra Elle til 2.000 kr stk. Pels fra Elle Fashion USA. 45.000 kr - Ægte.

Trusser fra Nelly. 30 stk til 4.0000 kr. Ægte silke.

De nyeste sommer 2014 sko. Ligger på Elle’s top 5. Fra 15.000 - 20.000 kr.

Side 16


Medina

Det

tør ikke!

Jeg

.. eller

jo!

Politiets teknikere har arbejdet på et stort område omkring det fundne lig, som alle formoder er den forsvundne studerende, der forsvandt under en løbetur onsdag aften. Vi ved foreløbig meget lidt om findestedet. Af Camilla Schmidt Jørgensen / Foto ISTOCK MODELFOTOGRAFERING

Hvad er hovedårsagen til, at I hos 9pr deltager i Copenhagen Fashion Week? Næsten alle vores kunder er repræsenteret ved Copenhagen Fashion Week, og det betyder selvfølgelig, at vi også er godt involveret i messerne, hvor vi for første gang ser vores kunders nye kollektioner. Vi har også tit shows og events for vores kunder under modeugen. Det er skønt især med shows, hvor vi virkelig arbejder tæt med kunden og kollektionerne.

Hvor skal du spille dine næste store koncerter, er du nervøs? god omtale efterfølgende Lige da 9PR startede i 2009 blev vi kontaktet af Vilsbøl de Arce – det mest er nu fantastiske danske brand. De skulle holde et stort, flot og show, og de ville have, at 9PR skulle stå for der det. Det var så vildt. Vi havde kun eksisteret i 2 mdr., og så skulle vi til at holde show i den kaliber. Der blev inviteret 1200 gæster, og jeg tør godt sige, at både Nina og jeg var flyvende da showet endelig startede, og vores arbejde var gjort. Det var lidt 9PRs billet ind i modebranchen, så vi

skulle bare vise, hvad vi kunne. Modeugen i august er lidt mindre travl end den i januar, da vores kunder som regel prioriterer shows for AW-kollektionerne.

Hvordan går det med Christopher og jeres forhold, er det kompliceret? Lige efter en modeuge evaluerer vi altid dagene sammen med vores showroom-team, som selvfølgelig også er en stor del af modeugens aktiviteter. Showroom-teamet kommer med deres syn på vores kunders kollektioner, samt hvad de mener der kunne gøres af diverse aktiviteter til næste modeuge – det kan være lige fra et mindre arrangement på standen til stort internationalt modeshow. Derefter går meget af tiden på at udforske nye tiltag, som kan optimere vores kunder synlighed op til, under og efter modeugen.

Er du aldrig nervøs under dine fine live-shows med sang eller udstråling? Afholdelse af shows og events, messebesøg, se de vigtigste shows, møder med vores kunder Side 17

og selvfølgelig masser af sjov og fest! Hvad er hovedårsagen til, at I hos 9pr deltager i Copenhagen Fashion Week? Næsten alle vores kunder er repræsenteret ved Copenhagen Fashion Week, og det betyder selvfølgelig, at vi også er godt involveret i messerne, hvor vi for første gang ser vores kunders nye kollektioner. Vi har også tit shows og events for vores kunder under modeugen. Det er skønt især med shows, hvor vi virkelig arbejder tæt med kunden og kollektionerne.

Hvordan har du med sladder og SE og HØR, er det negativt eller positivt? At leve op til alle mine kunders forventninger. Det kan være lige fra bare at komme forbi standen og se de nye kollektioner til at afholde store shows og sørge for, at alle de inviterede får en fantastisk oplevelse, at kunden føler sig tryg, og selvfølgelig at der kommer en masse god omtale efterfølgende Lige da 9PR startede i 2009 blev vi kontaktet af Vilsbøl de Arce – det mest er nu fantastiske danske brand. De skulle holde et stort, flot og show, og de ville


Dear why

Side 18


Dear why

DEAR WHY Dette opslag er et personligt oplæg. Hvordan ser jeg på kunst? Hvad er kunst og den betydning for mig. Er vores vurdering af kunst ens? Hvad er forskellen på din og min personlige kunst. Hvornår skaber kunst en følelse? Har du prøvet det ... Af Camilla Schmidt Jørgensen / Foto ISTOCK MODELFOTOGRAFERING

Hvordan bliver du et af verdens mest professionelle make-up artister? Jeg har ingen ide, men nu kan du chatte med Leona D. Jeg elsker når Nina, min partner i 9PR og jeg snuser rundt på messerne og ser, hvor de forskellige brands har rykket sig hen. Vi bruger aldrig modeugen til decideret new bizz-møder, men hvis vi ser et brand, vi mener har stort potentiale i de danske medier, og som vi ikke er stødt på, så går vi ind og snakker med dem. Det er fantastisk at se, hvor stolte især nye designere er over deres kollektioner, og så vokser de lige en halv meter, når vi står og roser deres talent – Dejligt med noget talent på take fod.

Hvordan forbereder du dig til Copenhagen Fashion Week? Lige efter en modeuge evaluerer vi altid dagene sammen med vores showroom-team, som selvfølgelig også er en stor del af modeugens aktiviteter. Showroom-teamet kommer med deres syn på vores kunders kollektioner, samt hvad de mener der kunne gøres af diverse aktiviteter til næste modeuge – det kan være lige fra et mindre arrangement på standen til stort

internationalt modeshow. Derefter går meget af tiden på at udforske nye tiltag, som kan optimere vores kunder synlighed op til, under og efter modeugen. Det bliver spændende for os.

Hvordan ser dine dage ud under denne store og fine modeugen? Afholdelse af shows og events, messebesøg, se de vigtigste shows, møder med vores kunder og selvfølgelig masser af sjov og fest! Hvad er din vigtigste funktion under Copenhagen Fashion Week? At leve op til alle mine kunders forventninger. Det kan være lige fra bare at komme forbi standen og se de nye kollektioner til at afholde store shows og sørge for, at alle de inviterede får en fantastisk oplevelse, at kunden føler sig tryg, og selvfølgelig at der kommer en masse god omtale efterfølgende.

Hvad er din bedste og største af alle modeugeoplevelse nogensinde? Lige da 9PR startede i 2009 blev vi kontaktet af Vilsbøl de Arce. Det mest fantastiske danske brand. De skulle holde et stort show, og de ville have, at 9PR skulle stå for det. Det var så vildt – vi havde kun eksisteret i 2 mdr., og så skulle vi til at holde show i den kaliber. Der blev inviteret 1200 gæster, og jeg tør godt sige,

Side 19

at både Nina og jeg var flyvende da showet endelig startede, og vores arbejde var gjort. Det var lidt 9PRs billet ind i modebranchen, så vi skulle bare vise, hvad vi kunne. Det gik heldigvis super, og vi holdt showet igen sæsonen efter de store idoler er færdige med det hele. Så kan vi fejre det med stolthed.

Hvad er det eneste, som du ikke vil gå glip af under dine Copenhagen Fashion Week? Jeg synes aldrig, jeg når alt det, jeg gerne vil nå! Der er så mange fantastiske arrangementer. Jeg skal rundt til alle kunderne – det er helt sikkert. Jeg glæder mig til at se, hvad vi skal arbejde med fremadrettet. Modeugen i august er lidt mindre travl end den i januar, da vores kunder som regel prioriterer shows for AW-kollektionerne. Vores kunde Hugo Boss holder 20-års-jubilæum – det må vi ikke gå glip af. i dette øjeblik Og så er der også nogle shows, som jeg glæder mig ekstra meget til.

Hvad er dine forventninger til en stor modeugen SS14? Jeg har aldrig håbet så meget på kæmpe succes for den københavnske modeuge rigtig meget at der er plads til os alle. Det betyder meget nu.


Fashion design Blanz Overdel fra Diesel 3.000 kr Shorts fra Blanz 2.000 kr Sko fra H&M 300 kr.

Side 20


Side 21


Fashion design Blanz Overdel fra Diesel 3.000 kr Shorts fra Blanz 2.000 kr Sko fra H&M 300 kr.

Side 22


Fashion design Blanz Overdel fra Diesel 3.000 kr Shorts fra Blanz 2.000 kr Sko fra H&M 300 kr.

Side 23


K stories

A Woman Should Be Two Things, Classy and Fabulous. Coco Chanel

Side 24

�


K stories

Hvad er hovedårsagen til, at I hos 9pr deltager i Copenhagen Fashion Week? Næsten alle vores kunder er repræsenteret ved Copenhagen Fashion Week, og det betyder selvfølgelig, at har vi også er godt involveret i messerne, hvor vi for første gang ser vores kunders nye kollektioner. Vi har også tit shows og events for vores kunder under modeugen. Det er skønt især med shows, hvor vi virkelig arbejder tæt med kunden og kollektionerne.

Hvad vil du have ud af modeugen? Jeg elsker når Nina, min partner i 9PR og jeg snuser rundt på messerne og ser, hvor de forskellige brands har rykket sig hen. Vi bruger aldrig modeugen til decideret new bizz-møder, men hvis vi ser et brand, vi mener har stort potentiale i de danske medier, og som vi ikke er stødt på, så går vi ind og snakker med dem. Det er fantastisk at se, hvor stolte især nye designere er over deres kollektioner, og så vokser de lige en halv meter, når vi står og roser deres talent – Dejligt!

Hvordan forbereder du dig til Copenhagen Fashion Week? Lige efter en modeuge evaluerer vi altid dagene sammen med vores showroom-team, som selvfølgelig også er en stor del af modeugens aktiviteter. Showroom-teamet kommer med deres syn på vores kunders kollektioner, samt hvad de mener der kunne gøres af diverse aktiviteter til næste modeuge – det kan være lige

fra et mindre arrangement på standen til stort internationalt modeshow. Derefter går meget af tiden på at udforske nye tiltag, som kan optimere vores kunder synlighed op til, under og efter modeugen.

Hvordan ser dine dage ud under selve modeugen? Afholdelse af shows og events, messebesøg, se de vigtigste shows, møder med vores kunder og selvfølgelig masser af sjov og fest og at leve op til alle mine kunders forventninger. Det kan være lige fra bare at komme forbi standen og se de nye kollektioner til at afholde store shows og sørge for, at alle de inviterede får en fantastisk oplevelse, at kunden føler sig tryg, og selvfølgelig at der kommer en masse god omtale efterfølgende. Lige da 9PR startede i 2009 blev vi kontaktet af Vilsbøl de Arce – det mest fantastiske danske brand. De skulle holde et stort show, og de ville have, at 9PR skulle stå for det. Det var så vildt – vi havde kun eksisteret i 2 mdr., og så skulle vi til at holde show i den kaliber. Det er en fantastisk måde at komme ind på hinanden på. Der blev inviteret 1200 gæster, og jeg tør godt sige, at både Nina og jeg var flyvende da showet endelig startede, og vores arbejde var gjort. Det var lidt 9PRs billet ind i modebranchen, så vi skulle bare vise, hvad vi kunne. Det gik heldigvis super, og vi holdt showet igen sæsonen efter. Afholdelse af

Side 25

shows og events, messebesøg, se de vigtigste shows, møder med vores kunder og selvfølgelig masser af sjov og fest og at leve op til alle mine kunders forventninger. Det kan være lige fra bare at komme forbi standen og se de nye kollektioner til at afholde store shows og sørge for, at alle de inviterede får en fantastisk oplevelse, at kunden føler sig tryg, og selvfølgelig at der kommer en masse god omtale efterfølgende.

Hvad er det eneste, som du ikke vil gå glip af under Copenhagen Fashion Week? Jeg synes aldrig, jeg når alt det, jeg gerne vil nå! Der er så mange fantastiske arrangementer. Jeg skal rundt til alle kunderne – det er helt sikkert. Jeg glæder mig til at se, hvad vi skal arbejde med fremadrettet. Modeugen i august er lidt mindre travl end den i januar, da vores kunder som regel prioriterer shows for AW-kollektionerne. Vores kunde Hugo Boss holder 20-års-jubilæum – det må vi ikke gå glip af. Og så er der også nogle shows, som jeg glæder mig ekstra modeuge, som jeg gør denne gang. Jeg ser det lidt nu om knald eller fald, da mange brands nu ser blandt andre Milano- og Berlin-modeugerne som super alternativer, hvis København ikke snart får fat i den lange ende derin. Jeg er rigtig ked af, at mange vigtige personer i denne branche er så dygtige til at modarbejde hinanden. Det har en stor betydning.


Gina Tricot

AN ton

Hvordan bliver jeg model? Professionel fotograf giver gode råd. Det vigtigste er din selvsikkerhed i dag frøken Hvis man går med modeldrømmen i maven og godt kunne tænke sig at forsøge sig lidt i denne til tider hårde, men absolut spændende verden, er der nok et par ting, man skal tage op til overvejelse, inden man kaster sig ud i det. Det var

så vildt – vi havde kun eksisteret i 2 mdr., og så skulle vi til at holde show i den kaliber. Lige da 9PR startede i 2009 blev vi kontaktet af Vilsbøl de Arce – det mest fantastiske danske brand. De skulle holde et stort show, og de ville have, at 9PR skulle stå for det. Det var så vildt – vi havde kun eksisteret i 2 mdr., og så skulle vi til at holde show i den kaliber. Det har gjort en stor forskel på mit liv. Jeg glæder mig til at se, hvad vi skal arbejde med fremadrettet. Modeugen i august er lidt mindre travl end den

Side 26

i januar, da vores kunder som regel prioriterer shows for AW-kollektionerne. Vores kunde Hugo Boss holder 20-års-jubilæum – det må vi bestemt gå glip af. Og så er der ikke nogle gode ring også nogle. At leve op til alle mine kunders forventninger. Det kan være lige fra bare at komme forbi standen og se de nye kollektioner til at afholde store shows og sørge for, at alle de inviterede får en fantastisk oplevelse, at kunden føler sig tryg, og selvfølgelig at der kommer en masse god omtale efterfølgende.jeg


Gina Tricot

Hvordan bliver jeg model? Professionel fotograf giver gode råd. Det vigtigste er din selvsikkerhed i dag frøken Hvis man går med modeldrømmen i maven og godt kunne tænke sig at forsøge sig lidt i denne til tider hårde, men absolut spændende verden, er der nok et par ting, man skal tage op til overvejelse, inden man kaster sig ud i det. Det var

så vildt – vi havde kun eksisteret i 2 mdr., og så skulle vi til at holde show i den kaliber. Lige da 9PR startede i 2009 blev vi kontaktet af Vilsbøl de Arce – det mest fantastiske danske brand. De skulle holde et stort show, og de ville have, at 9PR skulle stå for det. Det var så vildt – vi havde kun eksisteret i 2 mdr., og så skulle vi til at holde show i den kaliber. Det har gjort en stor forskel på mit liv. Jeg glæder mig til at se, hvad vi skal arbejde med fremadrettet. Modeugen i august er lidt mindre travl end den

Side 27

i januar, da vores kunder som regel prioriterer shows for AW-kollektionerne. Vores kunde Hugo Boss holder 20-års-jubilæum – det må vi bestemt gå glip af. Og så er der ikke nogle gode ring også nogle. At leve op til alle mine kunders forventninger. Det kan være lige fra bare at komme forbi standen og se de nye kollektioner til at afholde store shows og sørge for, at alle de inviterede får en fantastisk oplevelse, at kunden føler sig tryg, og selvfølgelig at der kommer en masse god omtale efterfølgende.jeg


Line Boss

Nu fortsætter den yndige og sødeste skuespillerinde sin karriere som model

BOSS Det er god stil at tale om, at modellerne ikke må blive for tynde, når man er i modebranchen, men hvis man ser på de store modebyer, er det de tyndeste modeller, der er mest de eftertragtede, fortæller model Line Boss. Hun har været i branchen i over ti år.

Side 28


Side 29


It’s art

Side 30


It’s art

It’s art if it can’t be explained. It’s fashion if no one asks for an explanation: It’s design if it doesn’t need explanation

Elena D. Jetch

Side 31


It’s art

Hvad siger du til at gennem feste hele natten lang og sove dagene væk. Klar til Rømø! Er du klar? Lige da 9PR startede i 2009 blev vi kontaktet af Vilsbøl de Arce – det mest fantastiske danske brand. De skulle holde et stort show, og de ville have, at 9PR skulle stå for det. Det var så vildt – vi havde kun eksisteret i 2 mdr., og så skulle vi til at holde show i den kaliber. Lige da 9PR startede i 2009 blev vi kontaktet af Vilsbøl de Arce – det mest fantastiske danske brand. De skulle holde et stort show, og de ville have, at 9PR skulle

stå for det. Jeg glæder mig til at se, hvad vi skal arbejde med fremadrettet. Modeugen i august er lidt mindre travl end den i januar, da vores kunder som regel prioriterer shows for AW-kollektionerne. Vores kunde Hugo Boss holder 20-års-jubilæum – det må vi bestemt gå glip af. Og så er der ikke nogle gode ring også nogle. At leve op til alle mine kunders forventninger. Det kan være lige fra bare at komme forbi standen og se de nye kollektioner til at afholde store shows og sørge for, at alle de inviterede ...

Side 32


It’s art

Life is what happens to you while you’re busy making other plans.

Side 33


C

Dette opslag er et personligt oplæg. Hvordan ser jeg på kunst? Hvad er kunst og den betydning for mig. Er vores vurdering af kunst ens? Hvad er forskellen på din og min personlige kunst. Hvornår skaber kunst en følelse? Har du prøvet det ... Af Camilla Schmidt Jørgensen / Foto ISTOCK MODELFOTOGRAFERING

Så en anden vej at gå er at opbygge dig en portfolio med flotte billeder, som du kan bruge som CV til fremtidige job og ansøgninger til EM. Hvad siger du til at gennem feste hele natten lang og sove dagene væk. Klar til Rømø! Er du klar? Lige da 9PR startede i 2009 blev vi kontaktet af Vilsbøl de Arce – det mest fantastiske danske brand. De skulle holde et stort show, og de ville have, at 9PR skulle stå for det. Det var så vildt – vi havde kun eksisteret i 2 mdr., og så skulle vi til at holde show i den kaliber. Lige da 9PR startede i 2009 blev vi kontaktet af Vilsbøl de Arce – det mest fantastiske danske brand. De

skulle holde et stort show, og de ville have, at 9PR skulle stå for det. Jeg glæder mig til at se, hvad vi skal arbejde med fremadrettet. Modeugen i august er lidt mindre travl end den i januar, da vores kunder som regel prioriterer shows for AW-kollektionerne. Vores kunde Hugo Boss holder 20-års-jubilæum – det må vi bestemt gå glip af. Og så er der ikke nogle gode ring også nogle. At leve op til alle mine kunders forventninger. Det kan være lige fra bare at komme forbi standen og se de nye kollektioner til at afholde store shows og sørge for, at alle de inviterede får en fantastisk oplevelse, at kunden føler sig tryg, og selvfølgelig at der kommer en masse god omtale efterfølgende. Det er godt. Vores kunde Hugo Boss holder 20-års-jubilæum. Det er inponerende. Det var så vildt – vi havde kun eksisteret

Side 34


Side 35


Colours

Side 36


Colours

COLOUR M E FA L L Hvad er hovedårsagen til, at I hos 9pr deltager i Copenhagen Fashion Week? Næsten alle vores kunder er repræsenteret ved Copenhagen Fashion Week, og det betyder selvfølgelig, at vi også er godt involveret i messerne, hvor vi for første gang ser vores kunders nye kollektioner. Vi har også tit shows og events for vores kunder under modeugen. Det er skønt især med shows, hvor vi virkelig arbejder tæt med kunden og kollektionerne.

Hvad vil du have ud af modeugen? - Jeg elsker når Nina, min partner i 9PR og jeg snuser rundt på messerne og ser, hvor de forskellige brands har rykket sig hen. Vi bruger aldrig modeugen til decideret new bizz-møder, men hvis vi ser et brand, vi mener har stort potentiale i de danske medier, og som vi ikke er stødt på, så går vi ind og snakker med dem. Det er fantastisk at se, hvor stolte især nye designere er over deres kollektioner, og så vokser de lige en halv meter, når vi står og roser deres talent – Dejligt!

Hvordan forbereder du dig til Copenhagen Fashion Week? Lige efter en modeuge evaluerer vi altid dagene sammen med vores showroom-team, som selvfølgelig også er en stor del af modeugens aktiviteter. Showroom-teamet kommer med deres syn på vores kunders kollektioner, samt hvad de mener der kunne gøres af diverse aktiviteter til næste modeuge – det kan være lige fra et mindre arrangement på standen til stort internationalt modeshow.

Hvordan ser dine dage ud under selve modeugen? Afholdelse af shows og events, messebesøg, se de vigtigste shows, møder med vores kunder og selvfølgelig masser af sjov og fest! Blev vi kontaktet af Vilsbøl de Arce det mest

fantastiske danske brand. Det var en super god oplevelse at få det ordnet i en fart i dagen.

Hvad er din vigtigste funktion under Copenhagen Fashion Week? At leve op til alle mine kunders forventninger. Det kan være lige fra bare at komme forbi standen og se de nye kollektioner til at afholde store shows og sørge for, at alle de inviterede får en fantastisk oplevelse, at kunden føler sig tryg, og selvfølgelig at der kommer en masse god omtale efterfølgende.

Hvad er din bedste og mest kendte modeugeoplevelse af dem alle nogensinde? Lige da 9PR startede i 2009 blev vi kontaktet af Vilsbøl de Arce det mest fantastiske danske brand. De skulle holde et stort show, og de ville have, at 9PR skulle stå for det. Det var så vildt – vi havde kun eksisteret i 2 mdr., og så skulle vi til at holde show i den kaliber. Der blev inviteret 1200 gæster, og jeg tør godt sige, at både Nina og jeg var flyvende da showet endelig startede, og vores arbejde var gjort perfekt og ros fik vi. Det var lidt 9PRs billet ind i modebranchen, så vi skulle bare vise, hvad vi kunne. Det gik heldigvis super, og vi holdt showet igen sæsonen efter At leve op til alle mine kunders forventninger. Det kan være lige fra bare at komme forbi standen og se de nye kollektioner til at afholde store shows og sørge for, at alle de inviterede får en fantastisk oplevelse, at kunden føler sig tryg, og selvfølgelig at der kommer en masse god omtale efterfølgende. Der er så mange fantastiske arrangementer. Jeg skal rundt til alle kunderne – det er helt sikkert. Jeg glæder mig til at se, hvad vi skal arbejde med fremadrettet. Modeugen i august er lidt mindre travl end den i januar, da vores kunder som regel prioriterer shows Side 37

for AW-kollektionerne. Vores kunde Hugo Boss holder 20-års-jubilæum – det må vi ikke gå glip af. Og så er der også nogle shows, som jeg glæder mig ekstra meget til. Jeg synes aldrig, jeg når alt det, jeg gerne vil nå! Der er så mange fantastiske arrangementer. Jeg skal rundt til alle kunderne – det er helt sikkert. Jeg glæder mig til at se, hvad vi skal arbejde med fremadrettet. Modeugen i august er lidt mindre travl end den i januar, da vores kunder som regel prioriterer shows for AW-kollektionerne. Vores kunde Hugo Boss holder 20-års-jubilæum – det må vi ikke gå glip af. Og så er der også nogle shows, som jeg glæder mig ekstra meget til.

Hvad er dine forventninger til modeugen SS14? Jeg har aldrig håbet så meget på kæmpe succes for den københavnske modeuge, som jeg gør denne gang. Jeg ser det lidt som knald eller fald, da mange brands nu ser blandt andre Milano- og Berlin-modeugerne som super alternativer, hvis København ikke snart får fat i den lange ende. Jeg er rigtig ked af, at mange vigtige personer i denne branche er så dygtige til at modarbejde hinanden. Det har en god og enestående ide. Det er trættende og på grænsen til dumstædigt at have så fastcementerede krav til en branche, som jo hele tiden skal forny sig. Jeg håber selvfølgelig, at alle mener, de gør det bedste for den københavnske modeuge og ikke kun har et behov for, at høre deres egen stemme. Det havde en stor betyning for os to.

Hvilken form for make-up lægger du til hverdag og fester? Jeg elsker når Nina, min partner i 9PR og jeg snuser rundt på messerne og ser, hvor de forskellige brands har rykket sig hen.


Boss

Boss Vidste du ...

Hvilket fashion design der er blevet vurderet til at være det mest kendte, brugte og mest moderne i år? Er det Coco Landio, Gucci, Nirvana. Læs her og se om du har ret .. Boss, Gucci, Nirvana? Hvem skal vi vælge og hvad skal der ske til vinter, ny stil. Næsten alle vores kunder er repræsenteret ved Copenhagen Fashion Week, og det betyder selvfølgelig, at vi også er godt involveret i messerne, hvor vi for første gang ser vores kunders nye kollektioner som vi har også tit shows og events for vores kunder under modeugen. Det er skønt især med shows, hvor vi virkelig arbejder tæt med kunden og kollektionerne.

Hvad vil du have ud af modeugen? - Jeg elsker når Nina, min partner i 9PR og jeg snuser rundt på messerne og ser, hvor de forskellige brands har rykket sig hen. Vi bruger aldrig modeugen til decideret new bizz-møder, men hvis vi ser et brand, vi mener har stort potentiale i de danske medier, og som vi ikke er stødt på, så går vi ind og snakker med dem. Det er fantastisk at se, hvor stolte især nye designere er over deres kollektioner, og så vokser de lige en halv meter, når vi står og roser deres talent – Dejligt og så vokser de lige en halv meter, når vi står og roser deres talent. D et er alt for fedt her. Det skulle helst have en stor betydning at få ordnet den slags offentligt. Lige efter en modeuge evaluerer vi altid dagene sammen med vores showroom-team, som selvfølgelig også er en stor del af modeugens aktiviteter. Showroom-teamet kommer med deres syn på vores kunders kollektioner, samt hvad de mener der kunne gøres af diverse aktiviteter til næste modeuge – det kan være lige fra et mindre arrangement på standen til stort internationalt modeshow. Derefter går meget af tiden på at udforske nye tiltag, som kan optimere vores kunder synlighed op til, under og efter modeugen. Det spiller en kæmpe rolle for min hverdage og medmennesker at jeg er positiv, smilende og super udadvendt på min arbejdsplads. Det er helt sikkert det værd. Det spiller en kæmpe rolle for min hverdage og medmennesker at jeg er positiv, smilende og super udadvendt på min arbejdsplads. Det er helt sikkert det værd.

Har du nogle ideer om, om der vil ske noget nyt i firmaet, kommer der noget nyt på markedet?

Der poseres bag en grøn screen med noget af det mest omtalte sæt Coco Chanel sæt fra 2013. Nu skal det designes om i andre modeller.

Næsten alle vores kunder er repræsenteret ved Copenhagen Fashion Week, og det betyder selvfølgelig, at vi også er godt involveret i messerne, hvor vi for første gang ser vores kunders nye kollektioner. Vi har også tit shows og events for vores kunder under modeugen. Side 38


Boss

Her ses Liona posere for Coco Chanel mens hun bærre deres nyeste sommerhit til 2014.

Her ses Liona posere for Coco Chanel mens hun bærre deres nyeste vintersæt til 2014. Her skal der udstråles lidenskab.

Hvem havde set den komme, så endda fra den store, kendte og mest inspirerende af de fleste brands? Næsten alle vores kunder er repræsenteret ved Copenhagen Fashion Week, og det betyder selvfølgelig, at vi også er godt involveret i messerne, hvor vi for første gang ser vores kunders nye kollektioner. Vi er har også tit shows og events for vores kunder under modeugen. Det er skønt især med shows, hvor vi virkelig arbejder tæt med kunden og kollektionerne.

Coco Landio er udsmykket med glans Jeg elsker når Nina, min partner i 9PR og jeg snuser rundt på messerne og ser, hvor de forskellige brands har rykket sig hen. Vi bruger aldrig modeugen til decideret new bizz-møder, men hvis vi ser et brand, vi mener har stort potentiale i de danske medier, og som vi ikke er stødt på, så går vi ind og snakker med dem. Det er fantastisk at se, hvor stolte især nye designere er over deres kollektioner, og så vokser de lige en halv meter, når vi står og roser deres talent – Dejligt. decideret new bizz-møder, men hvis vi ser et brand, vi mener har stort potentiale i de danske medier. Det er så fedt. Side 39

Her ses Liona posere for Coco Chanel mens hun posere til en reklame for piger med mindre selvtillid.


Jef M. Simonsen

JEF M. SIMONSEN Næsten alle vores kunder er repræsenteret ved Copenhagen Fashion Week, og det betyder selvfølgelig, at vi også er godt involveret i messerne, hvor vi for første gang ser vores kunders nye kollektioner. Vi har også tit shows og events for vores kunder under modeugen. Det er skønt især med shows, hvor vi virkelig arbejder tæt med kunden og kollektionerne med deres underholdning.

Hvad vil du have ud af modeugen? Jeg elsker når Nina, min partner i 9PR og jeg snuser rundt på messerne og ser, hvor de forskellige brands har rykket sig hen. Vi bruger aldrig modeugen til decideret new bizz-møder, men hvis vi ser et brand, vi mener har stort potentiale i de danske medier, og som vi ikke er stødt på, så går vi ind og snakker. Det har min familie stor glæde af i min trykkede hverdag som. Det er fantastisk at se, hvor stolte især nye designere er over deres kollektioner, og så vokser de lige en halv meter, når vi står og roser deres talent – Dejligt er det helt sikkert!

Hvordan forbereder du dig til Copenhagen Fashion Week? Lige efter en modeuge evaluerer vi altid dagene sammen med vores showroom-team, som selvfølgelig også er en stor del af modeugens aktiviteter. Showroom-teamet kommer med deres syn på vores kunders kollektioner, samt hvad de mener der kunne gøres af diverse aktiviteter til næste modeuge – det kan være lige fra et mindre arrangement på standen til stort internationalt modeshow. Derefter går meget af tiden på at udforske nye tiltag, som kan optimere

vores kunder synlighed op til, under og efter modeugen. Jeg har en rigig stor glæde til at feste i min fritid her. Jeg har en rigig stor glæde til at feste i min fritid her og mange flere steder i dette land.

Hvordan ser dine dage ud under selve modeugen? Afholdelse af shows og events, messebesøg, se de vigtigste shows, møder med vores kunder og selvfølgelig masser af sjov og fest! Jeg har en rigig stor glæde til at feste i min fritid her.

Hvad er din vigtigste største funktion under Copenhagen Fashion Week? At leve op til alle mine kunders forventninger. Det kan være lige fra bare at komme forbi standen og se de nye kollektioner til at afholde store shows og sørge for, at alle de inviterede får en fantastisk oplevelse, at kunden føler nu. At leve op til alle mine kunders forventninger. Det kan være lige fra bare at komme forbi standen og se de nye kollektioner til at afholde store shows og sørge for, at alle der har brug for deres støtte.

Hvad er din bedste modeuge oplevelse nogensinde? Lige da 9PR startede i 2009 blev vi kontaktet af Vilsbøl de Arce – det mest fantastiske danske brand. De skulle holde et stort show, og de ville have, at 9PR skulle stå for det. Det var så vildt – vi havde kun eksisteret i 2 mdr., og så skulle vi til at holde show i den kaliber. Der blev inviteret 1200 gæster, og jeg tør godt sige, at både Nina og jeg var flyvende da showet endelig startede, og vores arbejde var gjort. Det var lidt 9PRs billet ind

Side 40

i modebranchen, så vi skulle bare vise, hvad vi kunne. Det gik heldigvis super, og vi holdt showet igen sæsonen efter.

Hvad er det eneste, som du ikke vil gå glip af under Copenhagen Fashion Week? Jeg synes aldrig, jeg når alt det, jeg gerne vil nå! Der er så mange fantastiske arrangementer. Jeg skal rundt til alle kunderne – det er helt sikkert. Jeg glæder mig til at se, hvad vi skal arbejde med fremadrettet. Modeugen i august er lidt mindre travl end den i januar, da vores kunder som regel prioriterer shows for AW-kollektionerne. Vores kunde Hugo Boss holder 20-års-jubilæum – det må vi ikke gå glip af. Og så er der også nogle shows, som jeg glæder mig ekstra meget til. der sker noget Hvad er dine forventninger til modeugen SS14? Jeg har aldrig håbet så meget på kæmpe succes for den københavnske modeuge, som jeg gør denne gang. Jeg ser det lidt som knald eller fald, da mange brands nu ser blandt andre Milano- og Berlin-modeugerne som super alternativer, hvis København ikke snart får fat i den lange ende. Jeg er rigtig glad for det. Jeg synes aldrig, jeg når alt det, jeg gerne vil nå det til dagens ende. Der er så mange fantastiske arrangementer. Jeg skal rundt til alle kunderne – det er helt sikkert. Jeg glæder mig til at se, hvad vi skal arbejde med fremadrettet. Modeugen i august er lidt mindre travl end den i januar, da vores kunder som regel prioriterer shows for AW-kollektionerne. Vores kunde Hugo Boss holder 20-års-jubilæum – det må vi ikke gå glip af. Og så er der også nogle shows, som jeg glæder mig ekstra me-


�

Side 41

A real woman can go through anything on her own, but a real man won’t let her


Little lady

A pretty little lady ”

A Woman Should Be Two Things, Classy and Fabulous. Coco Chanel

Hvad er hovedårsagen til, at I hos 9pr deltager i Copenhagen Fashion Week? Næsten alle vores kunder er repræsenteret ved Copenhagen Fashion Week, og det betyder selvfølgelig, at vi også er godt involveret i messerne, hvor vi for første gang ser vores kunders nye kollektioner. Vi har også tit shows og events for vores kunder under modeugen. Det er skønt især med shows, hvor vi virkelig arbejder tæt med kunden og kollektionerne.

Hvad vil du have ud af modeugen? Jeg elsker når Nina, min partner i 9PR og jeg snuser rundt på messerne og ser, hvor de forskellige brands har rykket sig hen. Vi bruger aldrig modeugen til decideret new bizz-møder, men hvis vi ser et brand, vi mener har stort potentiale i de danske medier, og som vi ikke er stødt på, så går vi ind og snakker med dem. Jeg elsker mit arbejde. Det er fantastisk at se, hvor stolte især nye designere er over deres kollektioner, og så vokser de lige en halv meter, når vi står og roser deres talent – Nu har jeg endelig noget er se frem til nu her og dags. Det er fantastisk at

se, hvor stolte især nye designere er over deres kollektioner, og så vokser de lige en halv meter, når vi står og roser deres talent – Nu har jeg endelig noget at se frem til nu her og dags.

se, hvor stolte især nye designere er over deres kollektioner, og så vokser de lige en halv meter, når vi står og roser deres talent – Nu har jeg endelig noget at se frem til nu her og dags.

Hvordan forbereder du dig til Copenhagen Fashion Week?

Hvordan ser dine dage ud under selve modeugen?

Lige efter en modeuge evaluerer vi altid dagene sammen med vores showroom-team, som selvfølgelig også er en stor del af modeugens aktiviteter. Det er vildt! Showroom-teamet kommer med deres syn på vores kunders kollektioner, samt hvad de mener der kunne gøres af diverse aktiviteter til næste modeuge – det kan være lige fra et af de andre venner jeg hhar haft i mange år. mindre end din arrangement på standen til stort internationalt modeshow. Derefter går meget af tiden på at udforske nye tiltag, som kan optimere vores kunder synlighed op til, under og efter modeugen. Det er fantastisk at se, hvor stolte især nye designere er over deres kollektioner, men så vokser de lige en halv meter, når vi står og roser deres talent – Nu har jeg endelig noget at se frem til nu her og dags.Det er fantastisk at

Afholdelse af shows og events, messebesøg, se de vigtigste shows, møder med vores kunder og selvfølgelig masser af sjov og fest!

Side 42

Hvad er din vigtigste funktion under Copenhagen Fashion Week? At leve op til alle mine kunders forventninger. Det kan være lige fra bare at komme forbi standen og se de nye kollektioner til at afholde store shows og sørge for, at alle de inviterede får en fantastisk oplevelse, at kunden føler nu.

Hvad er din bedste og mest kendte modeugeoplevelse nogensinde? Lige da 9PR startede i 2009 blev vi kontaktet af Vilsbøl de Arce det mest fantastiske danske brand. De skulle holde et smukt og stort show, og de ville have, at 9PR skulle stå for det. viset


Little lady

” Derefter går meget af tiden på at udforske nye tiltag, som kan optimere vores kunder synlighed op til, under og efter modeugen. Der blev inviteret mere end 1200 gæster, og jeg tør godt sige, at både Nina og jeg var flyvende da showet endelig startede, og vores arbejde var gjort. Det var lidt 9PRs billet ind i modebranchen, så vi skulle bare vise, hvad vi kunne. Det gik heldigvis super, og vi holdt showet igen sæsonen efter.

Hvordan ser dine dage ud under selve modeugen? Afholdelse af shows og events, messebesøg, se de vigtigste shows, møder med vores kunder og selvfølgelig masser af sjov og fest!

Hvad er din vigtigste funktion under Copenhagen Fashion Week? At leve op til alle mine kunders forventninger. Det kan være lige fra bare at komme forbi standen og se de nye kollektioner til at afholde store shows og sørge for, at alle de inviterede får en fantastisk oplevelse, at kunden føler nu. Det har været en kæmpe udfordring! Jeg har aldrig håbet så meget på kæmpe succes for den københavnske modeuge.

Hvad er din bedste og mest kendte modeugeoplevelse nogensinde? Lige da 9PR startede i 2009 blev vi kontaktet af Vilsbøl de Arce – det mest fantastiske danske brand. De skulle holde et stort show, og de ville have, at 9PR skulle stå for det. Det var så vildt – vi havde kun eksisteret i 2 mdr., Side 43

og så skulle vi til at holde show i den kaliber. Der blev inviteret 1200 gæster, og jeg tør godt sige, at både Nina og jeg var flyvende da showet endelig startede, og vores arbejde var gjort. Det var lidt 9PRs billet ind i modebranchen, så vi skulle bare vise, hvad vi kunne. Det der gik heldigvis super, og vi holdt showet igen sæsonen efter. Vores kunde Hugo Boss holder 20-års-jubilæum – det må vi ikke gå glip af. Og så er der også nogle shows, som er jeg glæder mig ekstra meget til.

Hvad er det eneste, som du ikke vil gå glip af under Copenhagen Lifetime Fashion Week?

Der blev inviteret mere end 1200 gæster, og jeg tør godt sige, at både Nina og jeg var flyvende da showet endelig startede, og vores arbejde var gjort. Det var lidt 9PRs billet ind i modebranchen, så vi skulle bare vise, hvad vi kunne. Det gik heldigvis super, og vi holdt showet igen sæsonen efter. alle vores nye et kunder er repræsenteret ved Copenhagen Fashion Week, og det betyder selvfølgelig, at vi også er godt involveret i messerne, hvor vi for første gang ser vores kunders nye kollektioner. Vi har også tit shows og events for vores kunder under modeugen. Det er skønt især med shows, hvor vi virkelig arbejder tæt med kunden og kollektionerne. Jeg elsker når Nina, min partner i 9PR og jeg snuser rundt på messerne og ser, hvor de forskellige brands har rykket sig hen. Vi bruger aldrig modeugen til decideret new bizz-møder, men hvis vi ser et brand, vi mener har stort potentiale i de danske medier, og som vi ikke er stødt på, så går vi ind og snakker med dem. Det er fantastisk at se, hvor stolte især nye designere er over deres kollektioner, og så vokser de lige en halv meter, når vi står og roser deres talent – Dejligt! Lige efter en modeuge evaluerer vi altid dagene sammen med vores showroom-team, som selvfølgelig også er en stor del af modeugens aktiviteter. Showroom-teamet kommer med deres syn på vores kunders kollektioner, samt hvad de mener der kunne gøres af diverse aktiviteter til næste modeuge – det kan være lige fra et mindre arrangement på standen til stort internationalt modeshow.

Just in case you needed a reminding. There is one thing you can never take from a woman, her beauty

Jeg synes aldrig, jeg når alt det, jeg gerne vil nå! Der er så mange fantastiske arrangementer. Jeg skal rundt til alle kunderne – det er helt sikkert. Jeg glæder mig til at se, hvad vi skal arbejde med fremadrettet. Modeugen i august er lidt mindre travl end den i januar og Maj. vores kunder som regel prioriterer shows for AW-kollektionerne. Vores kunde Hugo Boss holder 20-års-jubilæum – det må vi ikke gå glip af. Og så er der også nogle shows, som jeg glæder mig ekstra meget til.

Hvad er dine forventninger til modeugen SS14?

The smartest thing a woman can ever learn, is to never need a man.

Jeg har aldrig håbet så meget på kæmpe succes for den københavnske modeuge, som jeg gør denne gang. Jeg ser det lidt som knald eller fald, da mange brands nu ser blandt andre Milano- og Berlin-modeugerne som super alternativer, hvis København ikke snart får fat i .


Colour Q

COLOUR QUEEN Har du smag for farvesammensætning i dit fashion og garderobeskab? Så med dig til den næste konkurrence næste år. I år, ser vores top 6 således ud. Det bliver spændende.

Side 44


Colour Q

Danmark

Belgien

Frankrig

Historie: Det ville være et stort plus hvis du havde en ide om din skrifttypes udstråling og fremstilling. Det har en vigtig betydning og er enestående.

Historie: Det ville være et stort plus hvis du havde en ide om din skrifttypes udstråling og fremstilling. Det spiller den vigtigste rolle i et magasin.

Historie: Det ville være et stort plus hvis du havde en ide om din skrifttypes udstråling og fremstilling.

Luksusophold: Det er en stor betydning at du tænker over hvilken skrifttype du bruger. www.tyrkietopholdshotel.dk 12 23 56 88

Luksusophold: Det er en stor betydning at du tænker over hvilken skrifttype du bruger. www.belgienopholdshotel.dk 12 44 55 66

Luksusophold: Det er en stor betydning at du tænker over hvilken skrifttype du bruger. www.belgienopholdshotel.dk 12 44 55 66

Paris

Portugal

Bulgarien

Historie: Det ville være et stort plus hvis du havde en ide om din skrifttypes udstråling og fremstilling. Det har en vigtig betydning og er enestående.

Historie: Det ville være et stort plus hvis du havde en ide om din skrifttypes udstråling og fremstilling.

Historie: Det ville være et stort plus hvis du havde en ide om din skrifttypes udstråling og fremstilling.

Luksusophold: Det er en stor betydning at du tænker over hvilken skrifttype du bruger.

Luksusophold: Det er en stor betydning at du tænker over hvilken skrifttype du bruger.

www.belgienopholdshotel.dk 12 44 55 66

www.belgienopholdshotel.dk 12 44 55 66

Luksusopholdw: Det er en stor betydning at du tænker over hvilken skrifttype du bruger. www.belgienopholdshotel.dk 12 44 55 66

Side 45


Affair with

AFFAIR

WITH

BOMBAY

FOR SPRING/SUMMER 2014 THE FASHION WORLD’S BIGGEST DESIGNERS HAVE FALLEN UNDER INDIA’S SPELL

Side 46


Affair with

Side 47


Typografi og ombrydning / Q  

Helena M. Schmidt

Read more
Read more
Similar to
Popular now
Just for you