Page 1

Η ΣΥΜΠΙΕΣΗ ΣΕ ΝΕΟ ΕΠΙΠΕΔΟ

ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ ΣΥΜΠΙΕΣΗΣ ΑΠΟ ΤΗ HUSQVARNA ΓΙΑ ΕΝΑΝ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΤΡΟΠΟ ΕΡΓΑΣΙΑΣ


ΠΡΩΤΟΠΟΡΙΑΚΗ ΠΑΡΑΓΩΓΙΚΟΤΗΤΑ ΣΤΟΝ ΤΟΜΕΑ ΤΗΣ ΣΥΜΠΙΕΣΗΣ Για να αντέξει στον χρόνο οποιαδήποτε κατασκευή κτιρίου, πρέπει να χτιστεί σε σταθερό έδαφος. Παρομοίως, η επιχείρησή σας πρέπει να ”οικοδομηθεί” σε μια σταθερή βάση για να αντέξει στον χρόνο, και η Husqvarna είναι ο συνεργάτης που μπορείτε να εμπιστευτείτε για αυτό το εγχείρημα. Παρέχουμε τα εργαλεία και τις λύσεις που σας βοηθούν να είστε παραγωγικοί. Η φιλοσοφία μας στηρίζεται σε τρεις βασικές αρχές: στον καλοσχεδιασμένο εξοπλισμό υψηλής ποιότητας και απόδοσης, τη σαφή έμφαση στην αποδοτικότητα και το δίκτυο εξυπηρέτησης και υποστήριξής σας σε κάθε περίπτωση. Έτσι λοιπόν σας στηρίζουμε, με έναν καλύτερο τρόπο εργασίας.

ΠΡΟΪΟΝΤΑ ΥΨΗΛΗΣ ΑΠΟΔΟΣΗΣ

ΕΣΤΙΑΣΗ ΣΤΗΝ ΑΠΟΔΟΣΗ ΤΟΥ ΧΕΙΡΙΣΤΗ

Ο εξοπλισμός συμπίεσης της Husqvarna αναπτύσσεται με γνώμονα τη μέγιστη παραγωγικότητα, απόδοση και ανθεκτικότητα. Η παραμικρή λεπτομέρεια στο μηχάνημά σας, από τις εργονομικές χειρολαβές με απόσβεση κρα­ δασμών έως τη σκληρή, ανθεκτική στη φθορά χαλύβδινη επιφάνεια που χτυπάει το έδαφος, έχει σχεδιαστεί για αποτελεσματική εργασία με μέγιστο χρόνο συνεχούς λειτουργίας και ελάχιστες απαιτήσεις συντήρησης.

Η απόδοση του χειριστή είναι το κλειδί για υψηλούς ρυθ­ μούς παραγωγής και εργασιακά αποτελέσματα υψηλής ποιότητας. Σχεδιάζοντας τα προϊόντα με στόχο τον εύκολο χειρισμό και τους μειωμένους κραδασμούς στα χέρια και τους βραχίονες, μπορείτε να παραμείνετε συγκεντρωμέ­ νοι και ακριβείς καθόλη την εργάσιμη ημέρα.


ΑΞΙΟΠΙΣΤΗ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ ΚΑΙ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗ Τα μηχανήματά μας είναι κατασκευασμένα με γνώμονα τον μέγιστο χρόνο συνεχούς λειτουργίας, όπως και το εκτεταμένο δίκτυο εξυπηρέτησης που παρέχουμε. Είμα­ στε πάντα κοντά σας όταν πρέπει να συμβουλευτείτε έναν εκπαιδευμένο τεχνικό της Husqvarna ή όταν παραγγέλνετε ανταλλακτικά/εξαρτήματα που απαιτούν

συντήρηση. Επισκεφτείτε τον ιστότοπό μας στη διεύθυνση www.husqvarnacp.gr για να βρείτε το πλησιέστερο Κέντρο σέρβις της Husqvarna ή ένα εξουσιοδοτημένο κατάστημα σέρβις για τα προϊόντα της Husqvarna Construction Products.


ΕΥΚΟΛΟΣ ΧΕΙΡΙΣΜΟΣ ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΣΤΑ ΠΙΟ ΣΚΛΗΡΑ ΕΔΑΦΗ Η άργιλος και η λάσπη είναι τα πιο σκληρά εδάφη που συναντώνται στη μητέρα φύση. Για τη συμπίεσή τους, χρειάζεστε μεγάλη δύναμη κρούσης και υψηλή ταχύτητα. Αυτό ακριβώς προσφέρουν οι κατα­ κόρυφοι συμπιεστές LT 5005 και LT 6005 της Husqvarna. Εξοπλισμένοι με τον βενζινοκινητήρα Honda GXR120 για τον συγκεκριμένο σκοπό, ο οποίος έχει σχεδιαστεί συγκεκριμένα για συμπιεστές, σας προσφέρουν όλη την ισχύ που χρειάζεστε με εξαιρετικό έλεγχο, χαμηλό θόρυβο και χαμηλές εκπομπές. Η εκκίνηση είναι πάντα εύκολη, ακόμη και αν χρησιμοποιείτε τον κατακόφυρο συμπιεστή λιγότερο συχνά.   Οι κατακόρυφοι συμπιεστές Husqvarna LT είναι ιδανικοί για δίκτυα τάφρων και συστήματα αποχέτευσης, την κηπουρική και τη διαμόρφωση εξωτερικών χώρων, τη συμπίεση επίχωσης, τα θεμέλια, την τοπική επιδιόρθωση και τις επισκευές. Παρά το μικρό βάρος τους, εξακολουθούν να παρέχουν τη βαθιά συμπίεση που χρειάζεστε, χάρη στον συνδυασμό υψηλής φυγόκεντρης δύναμης και ταχύτητας. Μεταφέρονται εύκολα 4

χάρη στους κυλίνδρους στη ράβδο διεύθυνσης και τη χειρολαβή ανύψωσης στη βάση. Οι προαιρετικοί τροχοί μεταφοράς διευκολύνουν τη μετακίνηση του μηχανήματος και αποτρέπουν την υπερβολική φθορά στους αποσβεστήρες κραδασμών. ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ ΤΟΥ ΜΗΧΑΝΗΜΑΤΟΣ Με το σέρβις εξοικονομείτε χρόνο και χρήματα. Χάρη στην έξυπνη σχεδίαση και στα εξαρτήματα υψηλής ποιότητας, η συντήρηση είναι εύκολη. Όλα τα σημεία σέρβις είναι εύκολα προσβάσιμα και το μεγαλύτερο μέρος των εργασιών συντήρησης μπορεί να πραγματοποιηθεί στις εγκαταστάσεις σας. Με τη χρήση γνήσιων εξαρτημάτων και την τακτική συντήρηση, διασφαλίζετε λιγότερο χρόνο εκτός λειτουργίας και μεγαλύτερη ωφέλιμη χρονική διάρκεια ζωής.


ΚΑΤΑΚΟΡΥΦΟΙ ΣΥΜΠΙΕΣΤΕΣ

ΧΕΙΡΙΣΤΗΡΙΟ ΓΚΑΖΙΟΥ Τρεις σταθερές θέσεις για το χειριστήριο γκαζιού: διακοπή (σωλήνωση αερίου πλήρως κλειστή), ρελαντί και μέγιστη ταχύτητα.

ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΠΑΦΗ Οι λεπτές χειρολαβές των LT 5005 και LT 6005 βελτιώνουν τη δυνατότητα εργασίας σε στενούς χώρους ή κοντά σε εμπόδια.

ΛΙΓΟΤΕΡΗ ΦΘΟΡΑ Ο αναστολέας αποτρέπει την υπερβολική φθορά στους αποσβεστήρες κραδασμών κατά την ανύψωση και τη μεταφορά.

ΕΥΚΟΛΟ ΣΕΡΒΙΣ Εύκολη πρόσβαση σε όλα τα σημεία σέρβις. Το φίλτρο αέρα μπορεί να αντικατασταθεί χωρίς τη χρήση εργαλείων.

ΕΥΚΟΛΗ ΜΕΤΑΦΟΡΑ Το ενιαίο σημείο ανύψωσης και ο κύλινδρος στο πλαίσιο της μπροστινής χειρολαβής διευκολύνουν τη μεταφορά.

ΚΟΡΥΦΑΙΑ ΠΡΟΣΦΥΣΗ

HUSQVARNA LT 6005

Ισορροπημένος σχεδιασμός για εξαιρετική πρόσφυση και ευελιξία.

ΕΥΚΟΛΟ ΚΡΑΤΗΜΑ ΚΑΙ ΦΟΡΤΩΣΗ Η χειρολαβή ανύψωσης στο πίσω μέρος της βάσης διευκολύνει τη φόρτωση και τη μεταφορά.

ΥΨΗΛΗ ΑΠΟΔΟΣΗ ΣΥΜΠΙΕΣΗΣ Μεγάλη δύναμη κρούσης και υψηλή ταχύτητα για εκπληκτική απόδοση συμπίεσης.

ΣΕΙΡΑ HUSQVARNA LT Για την πλήρη σειρά και τις τεχνικές προδιαγραφές, ανατρέξτε στις κεντρικές σελίδες του φυλλαδίου

LT 800

LT 6005

LT 5005

5


ΓΡΗΓΟΡΗ ΚΑΙ ΕΥΚΟΛΗ ΕΚΤΕΛΕΣΗ ΕΡΓΑΣΙΩΝ Οι πλάκες προώθησης που παρέχουμε έχουν ένα κοινό μεταξύ τους: την απρόσκοπτη εργασία χωρίς διακοπές. Το εξάρτημα της σειράς ειδικά για κοκκώδη εδάφη έχει σχεδιαστεί για τη συμπίεση λεπτών έως μεσαίων στρωμάτων. Για τη λάσπη και το χαλίκι απαιτούνται καλή ικανότητα ανόδου, υψηλές φυγόκεντρες δυνάμεις και υψηλές ταχύτητες. Το Husqvarna LF 80 είναι γρήγορο και αποτελεί ένα από τα πλέον ισχυρά μηχανήματα στην αγορά, με βάρος κάτω από 100 kg.

6

Όλοι οι συμπιεστές LF είναι διαμορφωμένοι από το εργοστάσιο για την τοποθέτηση ενός κιτ προστασίας από ρωγμές κατά την επίστρωση πλακών. Η κατοχυρωμένη με δίπλωμα ευρεσιτεχνίας χειρολαβή χαμηλών κραδασμών παρέχεται στον στάνταρ εξοπλισμό και έχει σχεδιαστεί για να ελαχιστοποιεί την καταπόνηση στα χέρια και τους βραχίονες, καθώς και για να συμβάλλει στην ασφαλέστερη, πιο παραγωγική και ευχάριστη εργασία.


ΣΥΜΠΙΕΣΤΕΣ ΜΕ ΠΛΑΚΕΣ ΠΡΟΩΘΗΣΗΣ › ΕΔΑΦΟΣ

ΑΠΟΣΒΕΣΗ ΚΡΑΔΑΣΜΩΝ Εκτός από τη στάνταρ χειρολαβή, όλες οι πλάκες προώθησης είναι εφοδιασμένες με μια κατοχυρωμένη με δίπλωμα ευρεσιτεχνίας χειρολαβή απόσβεσης κραδασμών που μειώνει τα επίπεδα κραδασμών κάτω από 2 m/s², επιτρέποντας την άνετη εργασία ολόκληρη τη μέρα.

ΕΞΟΙΚΟΝΟΜΗΣΗ ΧΩΡΟΥ Η χειρολαβή αναδιπλώνει πλήρως, διευκολύνοντας τη μεταφορά και την αποθήκευση.

ΕΥΚΟΛΗ ΑΝΥΨΩΣΗ

HUSQVARNA LF 80 L

Το μηχάνημα έχει στάνταρ οπή ανύψωσης για ανύψωση με γερανό. Είναι τοποθετημένη σε τέτοιο σημείο, ώστε να διατηρείται η ισορροπία του μηχανήματος κατά την ανύψωση.

ΤΑΧΥΤΗΤΑ ΚΑΙ ΙΣΧΥΣ Σύμφωνα με τα σχόλια πελατών, το Husqvarna LF 80 είναι ένα από τα πιο γρήγορα και ισχυρά μηχανήματα στην κατηγορία βάρους που ανήκει.

ΜΕΓΑΛΗ ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΖΩΗΣ ΙΜΑΝΤΑ Η διάρκεια ζωής του τραπεζοειδούς ιμάντα αυξάνεται χάρη στον ανεμιστήρα ψύξης και το αεριζόμενο κάλυμμα.

ΛΕΙΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ Οι πλάκες βάσης έχουν στρογγυλεμένα άκρα για να μην αφήνουν σημάδια στην επιφάνεια.

ΣΕΙΡΑ HUSQVARNA LF/LX Για την πλήρη σειρά και τις τεχνικές προδιαγραφές, ανατρέξτε στις κεντρικές σελίδες του φυλλαδίου

LF 130 LT

LF 100 L

LF 80 L

LF 75 L

LF 50 L

LX 90

7


ΑΠΟΛΥΤΗ ΣΥΜΠΙΕΣΗ ΣΤΗΝ ΑΣΦΑΛΤΟ Η άσφαλτος μπορεί να αντέξει ακραίες διακυμάνσεις θερμοκρασίας από -30°C έως 60°C. Η πλήρης συμπίεση διασφαλίζει ότι η άσφαλτος θα αντεπεξέλθει σε αντίξοες συνθήκες. Όταν η άσφαλτος έχει υψηλό ποσοστό κενών, μπορεί να παραμορφωθεί λόγω συμπίεσης από τα οχήματα. Το μικρό ποσοστό κενών καθιστά την άσφαλτο ασταθή, με αποτέλεσμα να δημιουργούνται αυλάκια στην επιφάνειά της.   Το νερό είναι ένας εξαιρετικά σημαντικός παράγοντας κατά τη συμπίεση της ασφάλτου. Η σειρά LF της Husqvarna έχει αφαιρούμενη δεξαμενή νερού με τάπα ασφαλείας μεγάλου μεγέθους για γρήγορη, εύκολη και λιγότερη συχνή αναπλήρωση.

8

Η κατανάλωση νερού βελτιστοποιείται με μια εύκολα προσβάσιμη βαλβίδα ρύθμισης ροής. Το νερό ρέει χωρίς να απαιτούνται σωληνώσεις που μπορεί να φράξουν ή να σπάσουν.   Αυτή η σειρά πλακών προώθησης είναι ιδανική για εργασίες επισκευής και συντήρησης, όπως ιδιωτικούς δρόμους, μονοπάτια και χώρους στάθμευσης. Τα μηχανήματα είναι εύκολο να καθαριστούν, δεν αφήνουν σημάδια στην άσφαλτο και μπορούν να χρησιμοποιήσουν οποιοδήποτε είδος νερού είναι διαθέσιμο στο εργοτάξιο.


ΣΥΜΠΙΕΣΤΕΣ ΜΕ ΠΛΑΚΕΣ ΠΡΟΩΘΗΣΗΣ › ΑΣΦΑΛΤΟΣ ΚΑΙ ΕΔΑΦΟΣ ΑΠΟΣΒΕΣΗ ΚΡΑΔΑΣΜΩΝ Εκτός από τη στάνταρ χειρολαβή, όλες οι πλάκες προώθησης είναι εφοδιασμένες με μια κατοχυρωμένη με δίπλωμα ευρεσιτεχνίας χειρολαβή απόσβεσης κραδασμών που μειώνει τα επίπεδα κραδασμών κάτω από 2 m/s², επιτρέποντας την άνετη εργασία ολόκληρη τη μέρα.

ΕΞΟΙΚΟΝΟΜΗΣΗ ΧΩΡΟΥ Αναδιπλώστε τη λαβή για εξοικονόμηση χώρου αποθήκευσης.

ΕΥΚΟΛΗ ΑΝΥΨΩΣΗ Το μηχάνημα έχει στάνταρ οπή ανύψωσης για ανύψωση με γερανό. Είναι τοποθετημένη σε τέτοιο σημείο, ώστε να διατηρείται η ισορροπία του μηχανήματος κατά την ανύψωση. Οι ιμάντες ανύψωσης με περόνες διατίθενται ως αξεσουάρ.

ΕΥΚΟΛΗ ΜΕΤΑΦΟΡΑ

HUSQVARNA LF 75 LAT

Η έκδοση LAT διαθέτει έξυπνους ενσωματωμένους τροχούς μεταφοράς.

ΜΕΙΩΣΗ ΧΡΟΝΟΥ ΕΚΤΟΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ Η αντιδιαβρωτική δεξαμενή νερού 13 λίτρων είναι πολύ εύκολο να τοποθετηθεί και να αφαιρεθεί για γρήγορες στάσεις.

ΒΕΛΤΙΣΤΟΠΟΙΗΜΕΝΗ ΡΟΗ ΝΕΡΟΥ Η εύκολα ρυθμιζόμενη ροή νερού παρέχει βέλτιστη λίπανση ανάμεσα στην πλάκα βάσης και στην άσφαλτο.

ΑΝΤΙΚΟΛΛΗΤΙΚΗ ΠΛΑΚΑ ΒΑΣΗΣ Η πλάκα βάσης είναι ειδικά σχεδιασμένη για εργασία σε άσφαλτο, δεν κολλάει στη ζεστή άσφαλτο και δεν αφήνει σημάδια.

ΔΙΑΝΟΜΗ ΝΕΡΟΥ ΧΩΡΙΣ ΣΩΛΗΝΩΣΕΙΣ Χάρη στο κατοχυρωμένο με δίπλωμα ευρεσιτεχνίας σύστημα διανομής νερού που σχεδόν δεν χρειάζεται συντήρηση, η άσφαλτος δεν κολλάει επάνω στην πλάκα.

ΣΕΙΡΑ HUSQVARNA LF

Για την πλήρη σειρά και τις τεχνικές προδιαγραφές, ανατρέξτε στις κεντρικές σελίδες του φυλλαδίου

LF 100 LAT

LF 80 LAT

LF 75 LAT

LF 60 LAT

9


››››

ΕΞΟΙΚΕΙΩΣΗ ΜΕ ΤΟ ΕΔΑΦΟΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΙΦΑΝΕΙΑ Το έδαφος έχει σχηματιστεί εδώ και εκατομμύρια χρόνια με τη δύναμη της φύσης. Έχουμε τον τρόπο για να δαμάσετε το ανώτατο στρώμα του φλοιού της γης.

ΣΚΥΡΟΣΤΡΩΣΗ – ΥΨΗΛΗ ΠΙΕΣΗ

ΛΑΣΠΗ – ΥΨΗΛΗ ΑΠΑΙΤΗΣΗ ΔΥΝΑΜΗΣ

ΚΟΛΛΩΔΗΣ ΑΡΓΙΛΟΣ Τα σωματίδια της αργίλου κολλούν μεταξύ τους και χρειάζεστε υψηλή δύναμη κρούσης για να αφαιρέσετε τον αέρα. Η σωστή υγρασία είναι σημαντικός παράγοντας στη συμπίεση. Η βρεγμένη άργιλος μπορεί να χυτευτεί, ενώ η ξηρή άργιλος γίνεται πολύ σκληρή και μπορεί να σπάσει υπό πίεση. Οι κατακόρυφοι συμπιεστές Husqvarna LT μπορούν να μετα­ δόσουν τις υψηλές πιέσεις και τις δυνάμεις διάτμησης που απαιτούνται για τη συμπίεση της αργίλου στην ή κάτω από τη βέλτιστη περιεκτικότητα σε νερό.

Η λάσπη δεν είναι τόσο συνεκτική όσο η άργιλος, αλλά χρειάζεται την κατάλληλη περιεκτικότητα σε νερό για καλή συμπίεση. Τα συνεκτικά εδάφη έχουν τα μικρότερα σωματίδια σε σχέση με όλες τις κατηγορίες εδαφών. Τα σωματίδια της λάσπης είναι μεγαλύτερα από αυτά της αργίλου, αλλά και αρκετά μικρά ώστε να απαιτούν υψηλή ενέργεια για βαθιά συμπίεση. Ο κατακόρυφος συμπιεστής είναι η ιδανική επιλογή για τη συμπίεση λάσπης.

Τα λιθόστρωτα και οι ογκόλιθοι χρειάζονται υψηλή ενέργεια συμπίεσης για να επιτευχθεί η απαιτούμενη πυκνότητα και σταθερότητα. Έχει μεγάλη σημασία αν το υλικό είναι ενσωματωμένο σε άργιλο ή λάσπη που μπορεί να υγροποιηθεί όταν βραχεί. Το πάχος του στρώματος πρέπει να είναι τουλάχιστον τρεις φορές μεγαλύτερο από το μέγιστο μέγεθος των σωματιδίων. Οι συμπιεστές με αναστρέψιμες πλάκες Husqvarna LH 700 και LH 804 είναι ιδανικοί για μεγάλα κατασκευαστικά έργα. Το πιο ελαφρύ Husqvarna LG 504 είναι ιδανικό για πιο μικρά έργα.


‹‹‹‹

ΒΡΕΙΤΕ ΤΟΝ ΙΔΑΝΙΚΟ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟ ΑΣΦΑΛΤΟΣ – ΔΕΝ ΜΕΝΟΥΝ ΣΗΜΑΔΙΑ

ΕΙΔΙΚΟΣ ΧΕΙΡΙΣΜΟΣ ΓΙΑ ΑΜΜΟ ΚΑΙ ΧΑΛΙΚΙ Όταν εργάζεστε με άμμο και χαλίκι, μπορείτε να επιτύχετε συμπίεση υψηλής πυκνότητας είτε σε ξηρή είτε σε κορεσμένη κατάσταση. Το επίπεδο συμπίεσης εξαρτάται περισσότερο από τη διαβάθμιση παρά από την υγρασία. Η υπερβολική συμπίεση της άμμου και του χαλικιού είναι σαν να χτυπάτε έναν τσιμεντένιο τοίχο με μια βαριοπούλα. Μπορεί να σπάσει το υλικό και να μειωθεί η φέρουσα ικανότητα. Ανάλογα με το πάχος του στρώματος, συνιστάται η χρήση ενός ελαφρύτερου συμπιεστή με πλάκα προώθησης ή ενός βαρύτερου συμπιεστή με αναστρέψιμη πλάκα.

Η συμπίεση έχει βαθιά επίδραση στην απόδοση της ασφάλτου. Η συμπίεση μετατρέπει το μείγμα ασφάλτου από χαλαρή σε συμπαγή επιφάνεια, που μπορεί να αντέχει βαριά φορτία. Η απόδοση της συμπίεσης εξαρτάται σε μεγάλο βαθμό από την εσωτερική αντίσταση της ασφάλτου. Τα μηχανήματα πρέπει να μπορούν να συμπιέζουν χωρίς να αφήνουν σημάδια και το νερό βοηθά στη δημιουργία λείας επιφάνειας. Σε αυτήν την περίπτωση, ένας συμπιεστής με πλάκα για άσφαλτο ή ένας διπλός οδοστρωτήρας είναι μια ασφαλής επιλογή.


ΚΑΤΑΚΟΡΥΦΟΙ ΣΥΜΠΙΕΣΤΕΣ

ΣΥΜΠΙΕΣΤΗΣ ΜΕ ΠΛΑΚΑ ΠΡΟΩΘΗΣΗΣ – ΕΔΑΦΟΣ ΚΑΙ ΑΣΦΑΛΤΟΣ

ΔΙΠΛΟΙ ΟΔΟΣΤΡΩΤΗΡΕΣ

ΕΔΑΦΟΣ LT 800

LT 6005

0-3.6

ΑΣΦΑΛΤΟΣ ΚΑΙ ΕΔΑΦΟΣ

LT 5005

LF 130 LT1

LF 100 L

LF 80 L

LF 75 L

LF 50 L

LF 100 LAT1

LF 80 LAT1

LF 75 LAT1

LF 60 LAT1

LP 7505

LP 6505

Κινητήρας

Hatz 1B20

Hatz 1B20

Honda GXR120

Honda GXR120

Honda GXR120

Honda GXR120

Κινητήρας

Honda GX160

Hatz 1B20

Honda GX160

Hatz 1B20

Honda GX160

Honda GX160

Honda GX160

Honda GX100

Honda GX160

Hatz 1B20

Honda GX160

Honda GX160

Honda GX160

Honda GX100

Κινητήρας

Hatz 1D50S

Hatz 1D50S

Hatz 1D42S

Hatz 1D42S

Ισχύς, kW

3,0

3,0

2,7

2,7

2,7

2,7

Ισχύς, kW

3,6

2,5

3,6

2,5

3,6

3,6

3,6

2,1

3,6

2,5

3,6

3,6

3,6

2,1

Ισχύς, kW

7,9

7,9

7,2

7,2

Καύσιμο

Ντίζελ

Ντίζελ

Βενζίνη

Βενζίνη

Βενζίνη

Βενζίνη

Καύσιμο

Βενζίνη

Ντίζελ

Βενζίνη

Ντίζελ

Βενζίνη

Βενζίνη

Βενζίνη

Βενζίνη

Βενζίνη

Ντίζελ

Βενζίνη

Βενζίνη

Βενζίνη

Βενζίνη

Καύσιμο

Ντίζελ

Ντίζελ

Ντίζελ

Ντίζελ

Βάρος λειτουργίας, kg

98

97

70

69

62

61

Βάρος λειτουργίας, kg

135

142

97

106

84

85

82

53

109

118

95

97

95

67

Βάρος λειτουργίας, kg

981

1001

745

765

Συχνότητα, Hz

12

12

12

12

12

12

Συχνότητα, Hz

95

95

95

95

95

95

95

95

95

95

95

95

95

95

Συχνότητα, Hz

57

57

58

58

Ταχύτητα, m /min

12

12

15-18

15-18

15-18

15-18

Φυγόκεντρη δύναμη, kN

20

20

17

17

19

15

15

8

17

17

19

15

15

10

Φυγόκεντρη δύναμη, kN

27

27

22

22

Κραδασμοί χειρολαβής σε χέρι/βραχίονα, m /s² 11,9

11,9

6,4

6,4

6,4

6,4

Ταχύτητα, m /min

22

22

25

25

33

24

27

24

25

25

33

24

27

25

Ταχύτητα, εμπροσθοπορεία/οπισθοπορεία, km/h

0-3,6

0-3,6

0-3,6

0-3,6

Ηχητική ισχύς, εγγυημένη, dB(A)

107

107

106

106

106

106

6,8

6

9,3

6,7

6,0

6,0

6,9

6

9,3

6,7

6,0

6,0

7,9

Κραδασμοί χειρολαβής σε χέρι/βραχίονα, m /s²

2,6

2,6

4,1

4,1

Ηχητική πίεση στο αυτί του χειριστή, dB(A)

95

95

92

92

92

92

230

150

1,2

1,2

1,8

1,3

1,9

1,2

1,2

1,2

1,9

107

230

1,2

107

280

1,9

107

280

1,3

107

330

1,1

Ηχητική ισχύς, εγγυημένη, dB(A)

Πλάτος πλάκας, mm

332

332

104

104

100

104

105

103

104

104

100

88

332

103

88

332

105

88

332

104

88

332

104

Ηχητική πίεση στο αυτί του χειριστή, dB(A)

Μήκος πλάκας, mm

Κραδασμοί στο χέρι/βραχίονα, στάνταρ χειρολαβή, m /s² 5,4 Κραδασμοί στο χέρι/βραχίονα, χειρολαβή χαμηλών 1,1 κραδασμών, m /s² Ηχητική ισχύς, εγγυημένη, dB(A) 104

726 ×345 ×1084

726 ×345 ×1025

726 ×345 ×1025

93

91

91

91

89

93

93

91

91

91

88

400

726 ×345 ×1084

93

400

810 ×422 ×1074

93

400

810 ×422 ×1074

95

400

Μ×Π×Υ, mm

Ηχητική πίεση στο αυτί του χειριστή, dB(A)

Διάμετρος τυμπάνου, mm

Πλάτος πλάκας, mm

500

500

500

500

420

500

420

320

500

500

420

500

420

350

Πλάτος τυμπάνου, mm

750

750

650

650

Μήκος πλάκας, mm

580

580

595

595

570

570

570

505

595

595

570

570

570

545

Μ×Π×Υ, mm

1110 / 2500×820×1260

1110 / 2500×820×1260

1110 / 2500×720×1215

1110 / 2500×720×1215

Μ×Π×Υ, mm

960×500×995

960×500×1122

960×500×995

960×500×995

960×420×995

960×500×995

960×420×995

940×320×965

960×500×995

960×500×995

960×420×995

1037×500×995

960×420×995

986×350×968

967 89 74-01

967 85 57-02

967 89 74-02

967 85 57-03

ΚΩΔΙΚΟΙ ΑΡΙΘΜΟΙ ΑΝΤΑΛΛΑΚΤΙΚΩΝ 967 89 70-02

967 89 70-01

967 85 45-02

967 85 45-01

967 85 46-01

967 85 46-02

ΑΞΕΣΟΥΑΡ

ΚΙΤ ΕΠΙΣΤΡΩΣΗΣ ΠΛΑΚΩΝ

ΚΩΔΙΚΟΙ ΑΡΙΘΜΟΙ ΑΝΤΑΛΛΑΚΤΙΚΩΝ Χειροκίνητη εκκίνηση

ΚΩΔΙΚΟΙ ΑΡΙΘΜΟΙ ΑΝΤΑΛΛΑΚΤΙΚΩΝ 967 89 66-01 ΑΞΕΣΟΥΑΡ / ΠΡΟΑΙΡΕΤΙΚΑ Κιτ τροχών μεταφοράς

LT 800 596 02 38-01

596 02 38-01

LT 6005 596 02 38-01

596 02 38-01

967 85 51-01

967 85 51-03

967 85 50-01

967 89 67-02

967 89 67-01

967 85 47-01

967 85 51-02

967 89 68-01

967 85 50-02

967 85 49-02

967 85 49-01

967 85 48-01

ΔΕΞΑΜΕΝΗ ΝΕΡΟΥ

LF 60 LAT1

ΚΙΤ ΤΡΟΧΩΝ ΜΕΤΑΦΟΡΑΣ

LT 5005 596 02 38-01

596 02 38-01

1) Με τροχούς μεταφοράς.

ΑΞΕΣΟΥΑΡ / ΠΡΟΑΙΡΕΤΙΚΑ

ΣΥΜΠΙΕΣΤΗΣ ΜΕ ΣΤΡΟΓΓΥΛΗ ΠΛΑΚΑ

967 89 69-01

Ηλεκτρική εκκίνηση

LF 130 LT1

LF 80 L

LF 75 L

LF 50 L

LF 100 LAT1

LF 80 LAT1

LF 75 LAT1

Κιτ επίστρωσης πλακών

594 86 82-01

594 86 82-01

594 86 82-01

594 86 82-01

594 86 81-01

594 86 82-01

594 86 81-01

594 75 72-01

594 86 82-01

594 86 82-01

594 86 81-01

594 86 82-01

594 86 81-01

595 36 75-01

Δεξαμενή νερού

594 96 11-01

594 96 11-01

594 96 11-01

594 96 11-01

594 96 11-01

594 96 11-01

594 96 11-01

594 96 11-01

594 96 11-01

594 96 11-01

596 32 74-01

Κιτ τροχών μεταφοράς

594 20 49-01

594 20 49-01

594 20 49-01

594 20 49-01

594 20 49-01

594 20 49-01

594 20 49-01

595 12 07-01

594 20 49-01

594 20 49-01

594 20 49-01

594 20 49-01

594 20 49-01

595 12 07-01

Διάταξη ανύψωσης με περόνες

595 50 31-01

595 50 31-01

595 50 31-01

595 50 31-01

595 50 31-01

595 50 31-01

595 50 31-01

595 50 31-01

595 50 31-01

595 50 31-01

595 50 31-01

595 50 31-01

ΠΛΑΚΕΣ ΠΡΟΩΘΗΣΗΣ ΚΑΙ ΑΝΑΣΤΡΕΨΙΜΕΣ ΠΛΑΚΕΣ – ΣΕΙΡΑ LG ΜΕΣΑΙΟΥ ΜΕΓΕΘΟΥΣ

LX 90

LF 100 L

LG 504

LP 7505

Κιτ αρθρωτής λαβής ασφαλείας

594 17 09-01

LP 6505

594 17 09-01

594 17 09-01

594 17 09-01

ΔΙΑΤΑΞΗ ΑΝΥΨΩΣΗΣ ΜΕ ΠΕΡΟΝΕΣ

ΠΛΑΚΕΣ ΠΡΟΩΘΗΣΗΣ ΚΑΙ ΑΝΑΣΤΡΕΨΙΜΕΣ ΠΛΑΚΕΣ – ΣΕΙΡΑ LG ΜΙΚΡΟΥ ΜΕΓΕΘΟΥΣ

LG 400

ΑΞΕΣΟΥΑΡ / ΠΡΟΑΙΡΕΤΙΚΑ

ΠΛΑΚΕΣ ΠΡΟΩΘΗΣΗΣ ΚΑΙ ΑΝΑΣΤΡΕΨΙΜΕΣ ΠΛΑΚΕΣ – ΣΕΙΡΑ LH ΜΕ ΠΛΑΚΕΣ ΒΑΡΕΩΣ ΤΥΠΟΥ

LG 300

LG 204

LG 164

LH 804

LH 700

Κινητήρας

Honda GX160

Κινητήρας

Hatz 1D81Z

Hatz 1D81Z

Hatz 1D81Z

Honda GX 390

Lombardini 15LD 440/S (Kohler)

Κινητήρας

Honda GX270

Honda GX270

Hatz 1B30

Hatz 1B30

Hatz 1B30

Hatz 1B30

Honda GX200

Hatz 1B20

Hatz 1B20

Hatz 1B20

Honda GX160

Honda GX160

Hatz 1B20

Hatz 1B20

Hatz 1B20

Κινητήρας

Hatz 1D90V

Hatz 1D90V

Hatz 1D90V

Hatz 1D90V

Hatz 1D90V

Hatz 1D90V

Ισχύς, kW

3,6

Ισχύς, kW

9,2

9,2

9,2

8,3

6,2

Ισχύς, kW

5,3

5,3

4,7

4,7

4,7

4,7

4,1

3,1

3,1

3,1

3,6

3,6

3,1

3,1

3,1

Ισχύς, kW

11,0

11,0

11,0

11,0

11,0

11,0

Καύσιμο

Βενζίνη

Καύσιμο

Ντίζελ

Ντίζελ

Ντίζελ

Βενζίνη

Ντίζελ

Καύσιμο

Βενζίνη

Βενζίνη

Ντίζελ

Ντίζελ

Ντίζελ

Ντίζελ

Βενζίνη

Ντίζελ

Ντίζελ

Ντίζελ

Βενζίνη

Βενζίνη

Ντίζελ

Ντίζελ

Ντίζελ

Καύσιμο

Ντίζελ

Ντίζελ

Ντίζελ

Ντίζελ

Ντίζελ

Ντίζελ

Βάρος λειτουργίας, kg

96

Βάρος λειτουργίας, kg

513

499

470

398

436

Βάρος λειτουργίας, kg

270

265

287

282

307

302

211

228

251

244

157

148

185

170

166

Βάρος λειτουργίας, kg

820

820

820

780

780

780

Συχνότητα, Hz

75

Συχνότητα, Hz

69

69

69

60

60

Συχνότητα, Hz

68

68

68

68

68

68

65

65

65

65

80

80

80

80

80

Συχνότητα, Hz

53

53

53

53

53

53

Φυγόκεντρη δύναμη, kN

16

Φυγόκεντρη δύναμη, kN

65

65

65

52

52

Φυγόκεντρη δύναμη, kN

40

40

40

40

40

40

36

36

36

36

28

28

28

28

28

Φυγόκεντρη δύναμη, kN

95

95

95

95

95

95

Ταχύτητα, m /min

22

Ταχύτητα, m /min

32

32

32

25

25

Ταχύτητα, m /min

25

25

25

25

25

25

23

22

22

22

22

22

22

22

22

Ταχύτητα, m /min

30

30

30

30

30

30

Κραδασμοί χειρολαβής σε χέρι/βραχίονα, m /s²

6,1

Κραδασμοί χειρολαβής σε χέρι/βραχίονα, m /s² 2,5

2,5

2,5

2,5

2,1

Κραδασμοί χειρολαβής σε χέρι/βραχίονα, m /s² 2,4

2,4

1,7

1,7

1,7

1,7

3,5

2,8

2,8

3,4

2,3

2,3

2,8

3,5

3,2

Κραδασμοί χειρολαβής σε χέρι/βραχίονα, m /s² —

3,3

3,3

3,3

Ηχητική ισχύς, εγγυημένη, dB(A)

104

Ηχητική ισχύς, εγγυημένη, LWA, dB(A)

109

108

108

Ηχητική ισχύς, εγγυημένη, LWA, dB(A)

108

108

108

108

108

106

108

108

108

108

108

108

108

108

Ηχητική ισχύς, εγγυημένη, LWA, dB(A)

109

109

109

109

109

Ηχητική πίεση στο αυτί του χειριστή, dB(A)

92

Ηχητική πίεση στο αυτί του χειριστή, LPA, dB(A) 98

98

98

95

93

Ηχητική πίεση στο αυτί του χειριστή, LWA, dB(A) 95

95

95

95

95

95

84

93

93

85,1

82,4

81,9

93

84

84,1

Ηχητική πίεση στο αυτί του χειριστή, LPA, dB(A) —

98,4

98,4

98,4

Διάμετρος πλάκας, mm

450

Πλάτος πλάκας, mm

850 (550+2×150)

700 (550+2×75)

550

650

650

Πλάτος πλάκας, mm

1690×650×1150

600 1334×600× 1126

500 1334×500× 1126

450 119×450× 1069

350 119×350× 1069

600 119×600× 1069

450 119×450× 1069

350 119×350× 1069

660

1690×650×1150

500 1334×500× 1126

810 (660+2×75)

1670×550×1190

500 1334×500× 1126

960 (660+2×150)

1670×750×1190

500 1385×500× 1120

660

1670×850×1190

600 1385×600× 1120

810 (660+2×75)

Μ×Π×Υ, mm

500 1385×500× 1120

960 (660+2×150)

450×450×920

600 1385×600× 1120

Πλάτος πλάκας, mm

Μ×Π×Υ, mm

500 1385×500× 1120

Μ×Π×Υ, mm

1150×960×790

1150×810×790

1150×660×790

1880×960×1180

1880×810×1180

1880×660×1180

967 85 55-10

967 85 55-09

967 85 55-08

967 85 54-01

967 89 72-04

967 89 72-01

967 89 64-03

967 85 56-01 967 85 56-02 967 89 76-04 967 89 76-02 967 89 76-01

967 89 72-06

967 85 55-06

967 89 73-01

967 85 55-07

967 85 52-01 967 85 52-05 —

967 89 73-03

967 85 55-11

967 89 73-04

Ηλεκτρική εκκίνηση Ηλεκτρική εκκίνηση και δείκτης συμπίεσης

967 85 55-12

967 85 55-05

967 85 55-04

967 89 64-01

ΚΩΔΙΚΟΣ ΑΡΙΘΜΟΣ ΑΝΤΑΛΛΑΚΤΙΚΟΥ Χειροκίνητη εκκίνηση

967 89 71-01

ΚΩΔΙΚΟΙ ΑΡΙΘΜΟΙ ΑΝΤΑΛΛΑΚΤΙΚΩΝ Χειροκίνητη εκκίνηση

Μ×Π×Υ, mm ΚΩΔΙΚΟΙ ΑΡΙΘΜΟΙ ΑΝΤΑΛΛΑΚΤΙΚΩΝ Χειροκίνητη εκκίνηση Ηλεκτρική εκκίνηση

108 600 1385×600× 1120

967 85 53-02 967 85 53-01 967 85 53-05 967 85 53-04 — —

967 85 53-06 967 85 53-07 —

967 85 52-03 967 85 52-06 —

ΚΩΔΙΚΟΙ ΑΡΙΘΜΟΙ ΑΝΤΑΛΛΑΚΤΙΚΩΝ Ηλεκτρική εκκίνηση

109

— ΑΞΕΣΟΥΑΡ / ΠΡΟΑΙΡΕΤΙΚΑ

ΑΞΕΣΟΥΑΡ / ΠΡΟΑΙΡΕΤΙΚΑ

LG 504

LG 400

Κιτ πλάκας επέκτασης 2×75 mm

594 75 87-01

594 75 87-01

594 75 87-01

Κιτ πλάκας επέκτασης 2×150 mm

594 75 88-01

594 75 88-01

594 75 88-01

Κιτ επίστρωσης πλακών

595 12 89-01

594 44 79-02

594 44 79-02

ΑΞΕΣΟΥΑΡ / ΠΡΟΑΙΡΕΤΙΚΑ

LG 300

LG 204

LG 164

Κιτ επίστρωσης πλακών

594 83 03-01 594 83 02-01 594 83 03-01 594 83 02-01 594 83 03-01 594 83 02-01 594 82 58-01 594 82 58-01 594 75 96-01 594 82 58-01 594 83 01-01 595 36 85-01 594 75 95-01 594 83 01-01 595 36 85-01

Διάταξη μεταφοράς

594 83 05-01 594 83 05-01 594 83 05-01 594 83 05-01 594 83 05-01 594 83 05-01 594 83 05-01 594 83 05-01 594 83 05-01 594 83 05-01 594 83 05-01 594 83 05-01 594 83 05-01 594 83 05-01 594 83 05-01

LH 804

LH 700

Κιτ πλάκας επέκτασης 2×75 mm

594 82 60-01

594 82 60-01

594 82 60-01

594 82 60-01

594 82 60-01

594 82 60-01

Κιτ πλάκας επέκτασης 2×150 mm

594 82 61-01

594 82 61-01

594 82 61-01

594 82 61-01

594 82 61-01

594 82 61-01


ΚΑΤΑΚΟΡΥΦΟΙ ΣΥΜΠΙΕΣΤΕΣ

ΣΥΜΠΙΕΣΤΗΣ ΜΕ ΠΛΑΚΑ ΠΡΟΩΘΗΣΗΣ – ΕΔΑΦΟΣ ΚΑΙ ΑΣΦΑΛΤΟΣ

ΔΙΠΛΟΙ ΟΔΟΣΤΡΩΤΗΡΕΣ

ΕΔΑΦΟΣ LT 800

LT 6005

0-3.6

ΑΣΦΑΛΤΟΣ ΚΑΙ ΕΔΑΦΟΣ

LT 5005

LF 130 LT1

LF 100 L

LF 80 L

LF 75 L

LF 50 L

LF 100 LAT1

LF 80 LAT1

LF 75 LAT1

LF 60 LAT1

LP 7505

LP 6505

Κινητήρας

Hatz 1B20

Hatz 1B20

Honda GXR120

Honda GXR120

Honda GXR120

Honda GXR120

Κινητήρας

Honda GX160

Hatz 1B20

Honda GX160

Hatz 1B20

Honda GX160

Honda GX160

Honda GX160

Honda GX100

Honda GX160

Hatz 1B20

Honda GX160

Honda GX160

Honda GX160

Honda GX100

Κινητήρας

Hatz 1D50S

Hatz 1D50S

Hatz 1D42S

Hatz 1D42S

Ισχύς, kW

3,0

3,0

2,7

2,7

2,7

2,7

Ισχύς, kW

3,6

2,5

3,6

2,5

3,6

3,6

3,6

2,1

3,6

2,5

3,6

3,6

3,6

2,1

Ισχύς, kW

7,9

7,9

7,2

7,2

Καύσιμο

Ντίζελ

Ντίζελ

Βενζίνη

Βενζίνη

Βενζίνη

Βενζίνη

Καύσιμο

Βενζίνη

Ντίζελ

Βενζίνη

Ντίζελ

Βενζίνη

Βενζίνη

Βενζίνη

Βενζίνη

Βενζίνη

Ντίζελ

Βενζίνη

Βενζίνη

Βενζίνη

Βενζίνη

Καύσιμο

Ντίζελ

Ντίζελ

Ντίζελ

Ντίζελ

Βάρος λειτουργίας, kg

98

97

70

69

62

61

Βάρος λειτουργίας, kg

135

142

97

106

84

85

82

53

109

118

95

97

95

67

Βάρος λειτουργίας, kg

981

1001

745

765

Συχνότητα, Hz

12

12

12

12

12

12

Συχνότητα, Hz

95

95

95

95

95

95

95

95

95

95

95

95

95

95

Συχνότητα, Hz

57

57

58

58

Ταχύτητα, m /min

12

12

15-18

15-18

15-18

15-18

Φυγόκεντρη δύναμη, kN

20

20

17

17

19

15

15

8

17

17

19

15

15

10

Φυγόκεντρη δύναμη, kN

27

27

22

22

Κραδασμοί χειρολαβής σε χέρι/βραχίονα, m /s² 11,9

11,9

6,4

6,4

6,4

6,4

Ταχύτητα, m /min

22

22

25

25

33

24

27

24

25

25

33

24

27

25

Ταχύτητα, εμπροσθοπορεία/οπισθοπορεία, km/h

0-3,6

0-3,6

0-3,6

0-3,6

Ηχητική ισχύς, εγγυημένη, dB(A)

107

107

106

106

106

106

6,8

6

9,3

6,7

6,0

6,0

6,9

6

9,3

6,7

6,0

6,0

7,9

Κραδασμοί χειρολαβής σε χέρι/βραχίονα, m /s²

2,6

2,6

4,1

4,1

Ηχητική πίεση στο αυτί του χειριστή, dB(A)

95

95

92

92

92

92

230

150

1,2

1,2

1,8

1,3

1,9

1,2

1,2

1,2

1,9

107

230

1,2

107

280

1,9

107

280

1,3

107

330

1,1

Ηχητική ισχύς, εγγυημένη, dB(A)

Πλάτος πλάκας, mm

332

332

104

104

100

104

105

103

104

104

100

88

332

103

88

332

105

88

332

104

88

332

104

Ηχητική πίεση στο αυτί του χειριστή, dB(A)

Μήκος πλάκας, mm

Κραδασμοί στο χέρι/βραχίονα, στάνταρ χειρολαβή, m /s² 5,4 Κραδασμοί στο χέρι/βραχίονα, χειρολαβή χαμηλών 1,1 κραδασμών, m /s² Ηχητική ισχύς, εγγυημένη, dB(A) 104

726 ×345 ×1084

726 ×345 ×1025

726 ×345 ×1025

93

91

91

91

89

93

93

91

91

91

88

400

726 ×345 ×1084

93

400

810 ×422 ×1074

93

400

810 ×422 ×1074

95

400

Μ×Π×Υ, mm

Ηχητική πίεση στο αυτί του χειριστή, dB(A)

Διάμετρος τυμπάνου, mm

Πλάτος πλάκας, mm

500

500

500

500

420

500

420

320

500

500

420

500

420

350

Πλάτος τυμπάνου, mm

750

750

650

650

Μήκος πλάκας, mm

580

580

595

595

570

570

570

505

595

595

570

570

570

545

Μ×Π×Υ, mm

1110 / 2500×820×1260

1110 / 2500×820×1260

1110 / 2500×720×1215

1110 / 2500×720×1215

Μ×Π×Υ, mm

960×500×995

960×500×1122

960×500×995

960×500×995

960×420×995

960×500×995

960×420×995

940×320×965

960×500×995

960×500×995

960×420×995

1037×500×995

960×420×995

986×350×968

967 89 74-01

967 85 57-02

967 89 74-02

967 85 57-03

ΚΩΔΙΚΟΙ ΑΡΙΘΜΟΙ ΑΝΤΑΛΛΑΚΤΙΚΩΝ 967 89 70-02

967 89 70-01

967 85 45-02

967 85 45-01

967 85 46-01

967 85 46-02

ΑΞΕΣΟΥΑΡ

ΚΙΤ ΕΠΙΣΤΡΩΣΗΣ ΠΛΑΚΩΝ

ΚΩΔΙΚΟΙ ΑΡΙΘΜΟΙ ΑΝΤΑΛΛΑΚΤΙΚΩΝ Χειροκίνητη εκκίνηση

ΚΩΔΙΚΟΙ ΑΡΙΘΜΟΙ ΑΝΤΑΛΛΑΚΤΙΚΩΝ 967 89 66-01 ΑΞΕΣΟΥΑΡ / ΠΡΟΑΙΡΕΤΙΚΑ Κιτ τροχών μεταφοράς

LT 800 596 02 38-01

596 02 38-01

LT 6005 596 02 38-01

596 02 38-01

967 85 51-01

967 85 51-03

967 85 50-01

967 89 67-02

967 89 67-01

967 85 47-01

967 85 51-02

967 89 68-01

967 85 50-02

967 85 49-02

967 85 49-01

967 85 48-01

ΔΕΞΑΜΕΝΗ ΝΕΡΟΥ

LF 60 LAT1

ΚΙΤ ΤΡΟΧΩΝ ΜΕΤΑΦΟΡΑΣ

LT 5005 596 02 38-01

596 02 38-01

1) Με τροχούς μεταφοράς.

ΑΞΕΣΟΥΑΡ / ΠΡΟΑΙΡΕΤΙΚΑ

ΣΥΜΠΙΕΣΤΗΣ ΜΕ ΣΤΡΟΓΓΥΛΗ ΠΛΑΚΑ

967 89 69-01

Ηλεκτρική εκκίνηση

LF 130 LT1

LF 80 L

LF 75 L

LF 50 L

LF 100 LAT1

LF 80 LAT1

LF 75 LAT1

Κιτ επίστρωσης πλακών

594 86 82-01

594 86 82-01

594 86 82-01

594 86 82-01

594 86 81-01

594 86 82-01

594 86 81-01

594 75 72-01

594 86 82-01

594 86 82-01

594 86 81-01

594 86 82-01

594 86 81-01

595 36 75-01

Δεξαμενή νερού

594 96 11-01

594 96 11-01

594 96 11-01

594 96 11-01

594 96 11-01

594 96 11-01

594 96 11-01

594 96 11-01

594 96 11-01

594 96 11-01

596 32 74-01

Κιτ τροχών μεταφοράς

594 20 49-01

594 20 49-01

594 20 49-01

594 20 49-01

594 20 49-01

594 20 49-01

594 20 49-01

595 12 07-01

594 20 49-01

594 20 49-01

594 20 49-01

594 20 49-01

594 20 49-01

595 12 07-01

Διάταξη ανύψωσης με περόνες

595 50 31-01

595 50 31-01

595 50 31-01

595 50 31-01

595 50 31-01

595 50 31-01

595 50 31-01

595 50 31-01

595 50 31-01

595 50 31-01

595 50 31-01

595 50 31-01

ΠΛΑΚΕΣ ΠΡΟΩΘΗΣΗΣ ΚΑΙ ΑΝΑΣΤΡΕΨΙΜΕΣ ΠΛΑΚΕΣ – ΣΕΙΡΑ LG ΜΕΣΑΙΟΥ ΜΕΓΕΘΟΥΣ

LX 90

LF 100 L

LG 504

LP 7505

Κιτ αρθρωτής λαβής ασφαλείας

594 17 09-01

LP 6505

594 17 09-01

594 17 09-01

594 17 09-01

ΔΙΑΤΑΞΗ ΑΝΥΨΩΣΗΣ ΜΕ ΠΕΡΟΝΕΣ

ΠΛΑΚΕΣ ΠΡΟΩΘΗΣΗΣ ΚΑΙ ΑΝΑΣΤΡΕΨΙΜΕΣ ΠΛΑΚΕΣ – ΣΕΙΡΑ LG ΜΙΚΡΟΥ ΜΕΓΕΘΟΥΣ

LG 400

ΑΞΕΣΟΥΑΡ / ΠΡΟΑΙΡΕΤΙΚΑ

ΠΛΑΚΕΣ ΠΡΟΩΘΗΣΗΣ ΚΑΙ ΑΝΑΣΤΡΕΨΙΜΕΣ ΠΛΑΚΕΣ – ΣΕΙΡΑ LH ΜΕ ΠΛΑΚΕΣ ΒΑΡΕΩΣ ΤΥΠΟΥ

LG 300

LG 204

LG 164

LH 804

LH 700

Κινητήρας

Honda GX160

Κινητήρας

Hatz 1D81Z

Hatz 1D81Z

Hatz 1D81Z

Honda GX 390

Lombardini 15LD 440/S (Kohler)

Κινητήρας

Honda GX270

Honda GX270

Hatz 1B30

Hatz 1B30

Hatz 1B30

Hatz 1B30

Honda GX200

Hatz 1B20

Hatz 1B20

Hatz 1B20

Honda GX160

Honda GX160

Hatz 1B20

Hatz 1B20

Hatz 1B20

Κινητήρας

Hatz 1D90V

Hatz 1D90V

Hatz 1D90V

Hatz 1D90V

Hatz 1D90V

Hatz 1D90V

Ισχύς, kW

3,6

Ισχύς, kW

9,2

9,2

9,2

8,3

6,2

Ισχύς, kW

5,3

5,3

4,7

4,7

4,7

4,7

4,1

3,1

3,1

3,1

3,6

3,6

3,1

3,1

3,1

Ισχύς, kW

11,0

11,0

11,0

11,0

11,0

11,0

Καύσιμο

Βενζίνη

Καύσιμο

Ντίζελ

Ντίζελ

Ντίζελ

Βενζίνη

Ντίζελ

Καύσιμο

Βενζίνη

Βενζίνη

Ντίζελ

Ντίζελ

Ντίζελ

Ντίζελ

Βενζίνη

Ντίζελ

Ντίζελ

Ντίζελ

Βενζίνη

Βενζίνη

Ντίζελ

Ντίζελ

Ντίζελ

Καύσιμο

Ντίζελ

Ντίζελ

Ντίζελ

Ντίζελ

Ντίζελ

Ντίζελ

Βάρος λειτουργίας, kg

96

Βάρος λειτουργίας, kg

513

499

470

398

436

Βάρος λειτουργίας, kg

270

265

287

282

307

302

211

228

251

244

157

148

185

170

166

Βάρος λειτουργίας, kg

820

820

820

780

780

780

Συχνότητα, Hz

75

Συχνότητα, Hz

69

69

69

60

60

Συχνότητα, Hz

68

68

68

68

68

68

65

65

65

65

80

80

80

80

80

Συχνότητα, Hz

53

53

53

53

53

53

Φυγόκεντρη δύναμη, kN

16

Φυγόκεντρη δύναμη, kN

65

65

65

52

52

Φυγόκεντρη δύναμη, kN

40

40

40

40

40

40

36

36

36

36

28

28

28

28

28

Φυγόκεντρη δύναμη, kN

95

95

95

95

95

95

Ταχύτητα, m /min

22

Ταχύτητα, m /min

32

32

32

25

25

Ταχύτητα, m /min

25

25

25

25

25

25

23

22

22

22

22

22

22

22

22

Ταχύτητα, m /min

30

30

30

30

30

30

Κραδασμοί χειρολαβής σε χέρι/βραχίονα, m /s²

6,1

Κραδασμοί χειρολαβής σε χέρι/βραχίονα, m /s² 2,5

2,5

2,5

2,5

2,1

Κραδασμοί χειρολαβής σε χέρι/βραχίονα, m /s² 2,4

2,4

1,7

1,7

1,7

1,7

3,5

2,8

2,8

3,4

2,3

2,3

2,8

3,5

3,2

Κραδασμοί χειρολαβής σε χέρι/βραχίονα, m /s² —

3,3

3,3

3,3

Ηχητική ισχύς, εγγυημένη, dB(A)

104

Ηχητική ισχύς, εγγυημένη, LWA, dB(A)

109

108

108

Ηχητική ισχύς, εγγυημένη, LWA, dB(A)

108

108

108

108

108

106

108

108

108

108

108

108

108

108

Ηχητική ισχύς, εγγυημένη, LWA, dB(A)

109

109

109

109

109

Ηχητική πίεση στο αυτί του χειριστή, dB(A)

92

Ηχητική πίεση στο αυτί του χειριστή, LPA, dB(A) 98

98

98

95

93

Ηχητική πίεση στο αυτί του χειριστή, LWA, dB(A) 95

95

95

95

95

95

84

93

93

85,1

82,4

81,9

93

84

84,1

Ηχητική πίεση στο αυτί του χειριστή, LPA, dB(A) —

98,4

98,4

98,4

Διάμετρος πλάκας, mm

450

Πλάτος πλάκας, mm

850 (550+2×150)

700 (550+2×75)

550

650

650

Πλάτος πλάκας, mm

1690×650×1150

600 1334×600× 1126

500 1334×500× 1126

450 119×450× 1069

350 119×350× 1069

600 119×600× 1069

450 119×450× 1069

350 119×350× 1069

660

1690×650×1150

500 1334×500× 1126

810 (660+2×75)

1670×550×1190

500 1334×500× 1126

960 (660+2×150)

1670×750×1190

500 1385×500× 1120

660

1670×850×1190

600 1385×600× 1120

810 (660+2×75)

Μ×Π×Υ, mm

500 1385×500× 1120

960 (660+2×150)

450×450×920

600 1385×600× 1120

Πλάτος πλάκας, mm

Μ×Π×Υ, mm

500 1385×500× 1120

Μ×Π×Υ, mm

1150×960×790

1150×810×790

1150×660×790

1880×960×1180

1880×810×1180

1880×660×1180

967 85 55-10

967 85 55-09

967 85 55-08

967 85 54-01

967 89 72-04

967 89 72-01

967 89 64-03

967 85 56-01 967 85 56-02 967 89 76-04 967 89 76-02 967 89 76-01

967 89 72-06

967 85 55-06

967 89 73-01

967 85 55-07

967 85 52-01 967 85 52-05 —

967 89 73-03

967 85 55-11

967 89 73-04

Ηλεκτρική εκκίνηση Ηλεκτρική εκκίνηση και δείκτης συμπίεσης

967 85 55-12

967 85 55-05

967 85 55-04

967 89 64-01

ΚΩΔΙΚΟΣ ΑΡΙΘΜΟΣ ΑΝΤΑΛΛΑΚΤΙΚΟΥ Χειροκίνητη εκκίνηση

967 89 71-01

ΚΩΔΙΚΟΙ ΑΡΙΘΜΟΙ ΑΝΤΑΛΛΑΚΤΙΚΩΝ Χειροκίνητη εκκίνηση

Μ×Π×Υ, mm ΚΩΔΙΚΟΙ ΑΡΙΘΜΟΙ ΑΝΤΑΛΛΑΚΤΙΚΩΝ Χειροκίνητη εκκίνηση Ηλεκτρική εκκίνηση

108 600 1385×600× 1120

967 85 53-02 967 85 53-01 967 85 53-05 967 85 53-04 — —

967 85 53-06 967 85 53-07 —

967 85 52-03 967 85 52-06 —

ΚΩΔΙΚΟΙ ΑΡΙΘΜΟΙ ΑΝΤΑΛΛΑΚΤΙΚΩΝ Ηλεκτρική εκκίνηση

109

— ΑΞΕΣΟΥΑΡ / ΠΡΟΑΙΡΕΤΙΚΑ

ΑΞΕΣΟΥΑΡ / ΠΡΟΑΙΡΕΤΙΚΑ

LG 504

LG 400

Κιτ πλάκας επέκτασης 2×75 mm

594 75 87-01

594 75 87-01

594 75 87-01

Κιτ πλάκας επέκτασης 2×150 mm

594 75 88-01

594 75 88-01

594 75 88-01

Κιτ επίστρωσης πλακών

595 12 89-01

594 44 79-02

594 44 79-02

ΑΞΕΣΟΥΑΡ / ΠΡΟΑΙΡΕΤΙΚΑ

LG 300

LG 204

LG 164

Κιτ επίστρωσης πλακών

594 83 03-01 594 83 02-01 594 83 03-01 594 83 02-01 594 83 03-01 594 83 02-01 594 82 58-01 594 82 58-01 594 75 96-01 594 82 58-01 594 83 01-01 595 36 85-01 594 75 95-01 594 83 01-01 595 36 85-01

Διάταξη μεταφοράς

594 83 05-01 594 83 05-01 594 83 05-01 594 83 05-01 594 83 05-01 594 83 05-01 594 83 05-01 594 83 05-01 594 83 05-01 594 83 05-01 594 83 05-01 594 83 05-01 594 83 05-01 594 83 05-01 594 83 05-01

LH 804

LH 700

Κιτ πλάκας επέκτασης 2×75 mm

594 82 60-01

594 82 60-01

594 82 60-01

594 82 60-01

594 82 60-01

594 82 60-01

Κιτ πλάκας επέκτασης 2×150 mm

594 82 61-01

594 82 61-01

594 82 61-01

594 82 61-01

594 82 61-01

594 82 61-01


ΜΕΓΙΣΤΟΠΟΙΗΣΗ ΧΡΟΝΟΥ ΣΥΝΕΧΟΥΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΚΑΙ ΑΠΟΔΟΣΗΣ Η σειρά συμπιεστών μεσαίου μεγέθους με πλάκα προώθησης και αναστρέψιμη πλάκα προσφέρει εντυπωσιακή πρόσφυση, ­ιδιαίτερα σε υγρό έδαφος, χάρη στην υψηλή συχνότητα, την υψηλή φυγόκεντρη δύναμη και το μεγάλο πλάτος. Αυτά τα μοντέλα έχουν εργονομικό σχεδιασμό και εύκολη πρόσβαση για σέρβις και συντήρηση. Ο δείκτης συμπίεσης βοηθά στην επί­ τευξη του σωστού αποτελέσματος από την πρώτη φορά.   Αυτή η σειρά συμπιεστών μπορεί να χειριστεί τόσο βαθιά όσο και μεσαίου βάθους συμπίεση των κοκκωδών εδαφών και, όπως όλοι οι συμπιεστές με πλάκα προώθησης και αναστρέ­

10

ψιμη πλάκα που προσφέρουμε, είναι μια αποτελεσματική ­εναλλακτική λύση και προσθήκη στους οδοστρωτήρες κατά τη συμπίεση του εδάφους σε περιορισμένους χώρους.   Η υψηλή ταχύτητα και η ισορροπία του μηχανήματος συμβάλ­ λουν στον εύκολο χειρισμό, ακόμη και σε τραχιές επιφάνειες. Η χειρολαβή με απόσβεση κραδασμών συμβάλλει επίσης στον εύκολο χειρισμό. Όλα αυτά, σε συνδυασμό με τη συνολική εργο­ νομία, επιτρέπουν στον χρήστη να εργάζεται για μεγάλα χρονικά διαστήματα πιο αποτελεσματικά και συγκεντρωμένα.


ΣΥΜΠΙΕΣΤΕΣ ΜΕ ΑΝΑΣΤΡΕΨΙΜΗ ΠΛΑΚΑ › ΜΕΣΑΙΟΥ ΜΕΓΕΘΟΥΣ ΕΡΓΟΝΟΜΙΑ ΚΑΙ ΥΨΗΛΗ ΑΠΟΔΟΣΗ Η χειρολαβή απόσβεσης κραδασμών επιτρέπει την αποτελεσματική πολύωρη εργασία.

ΕΥΚΟΛΟ ΣΕΡΒΙΣ Όλα τα σημεία σέρβις είναι εύκολα προσβάσιμα.

ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟΣ ΧΡΟΝΟΣ ΣΥΝΕΧΟΥΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ

ΕΝΔΕΙΞΗ ΟΛΟΚΛΗΡΩΣΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ

Το πλαίσιο προστασίας βαρέως τύπου με ανθεκτικά στην κρούση καλύμματα προστατεύει τόσο τον κινητήρα όσο και το σύστημα μετάδοσης κίνησης.

Ο προαιρετικός δείκτης συμπίεσης ενημερώνει πότε το έδαφος έχει την ιδανική συμπίεση και πότε πρέπει να προχωρήσετε στην επόμενη εργασία.

ΕΥΚΟΛΟΣ ΧΕΙΡΙΣΜΟΣ

HUSQVARNA LG 504

Ο μοχλός εμπροσθοπορείας/ οπισθοπορείας και η σταθερή λαβή χειρισμού διευκολύνουν τον χειρισμό του μηχανήματος σε όλες τις επιφάνειες. Δεν χρειάζεται να πιέζετε/τραβάτε συνεχώς κατά τη διάρκεια του χειρισμού.

ΑΝΘΕΚΤΙΚΟΤΗΤΑ ΣΤΗ ΦΘΟΡΑ Οι πλάκες βάσης της σειράς LG είναι κατασκευασμένες από εξαιρετικά ισχυρό και ανθεκτικό στη φθορά χάλυβα, που ονομάζεται Hardox 400.

ΤΕΛΕΙΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ Ο προαιρετικός δείκτης συμπίεσης που διατίθεται στα Husqvarna LG 400 και LG 504 εξοικονομεί χρόνο και χρήμα. Ένα ευκρινές σύστημα ενδεικτικών λυχνιών δείχνει πότε έχει επιτευχθεί επαρκής συμπίεση. Έτσι, μειώνεται ο κίνδυνος υπερσυμπίεσης, γεγονός που μπορεί να οδηγήσει σε μη ικανοποιητικά τελικά αποτελέσματα και περιττή φθορά στο μηχάνημα. Οι δεξιότητές σας σε συνδυασμό με τον δείκτη συμπίεσης θα σας βοηθήσουν να πετύχετε την απόλυτη συμπίεση σε οποιοδήποτε έδαφος ή λιθορριπή.

ΣΕΙΡΑ HUSQVARNA LG Για την πλήρη σειρά και τις τεχνικές προδιαγραφές, ανατρέξτε στις κεντρικές σελίδες του φυλλαδίου

LG 504

LG 400

11


ΕΛΑΦΡΥ ΑΛΛΑ ΑΝΘΕΚΤΙΚΟ ΣΤΗΝ ΚΡΟΥΣΗ Αυτή η σειρά συμπιεστών μικρότερης λειτουργικής μάζας με πλάκα προώθησης και αναστρέψιμη πλάκα έχουν αναπτυχθεί για μικρότερες εργασίες και ελαφρύ­ τερα υλικά, όπως ιδιωτικούς δρόμους και μονοπάτια, ιδιωτικές κατοικίες και στενές τάφρους. Αυτά τα μηχανήματα είναι ιδανικά όταν τα υποστρώματα σκυρόστρωσης είναι πιο λεπτά και χρειάζεστε έναν συμπιεστή που να μπορεί να κινείται γρήγορα στις γωνίες. Χάρη στη μικρότερη λειτουργική μάζα και τις στενότερες πλάκες βάσης, αυτά τα μοντέλα είναι γρήγορα και έχουν υψηλή απόκριση. Τα χαμηλά επίπεδα κραδασμών στις χειρολαβές αυξάνουν την αποδοτικότητα.   Το Husqvarna LG 204 είναι εξοπλισμένο με πετρελαιοκινητήρα που παράγει κραδασμούς στο χέρι/βραχίονα μόνο 3,4 m/s². Αυτό σημαίνει ότι θα είστε πιο αποδοτικοί καθώς μπορείτε να εργάζεστε περισσότερο, χωρίς να εκτίθεστε σε επιβλαβή επίπεδα κραδασμών. Οι βενζινοκινητήρες και οι πετρελαιοκινητήρες έχουν χαμηλή κατανάλωση καυσίμου και χαμηλές εκπομπές ρύπων. Το χαλύβδινο πλαίσιο βαρέως τύπου προστατεύει τον κινητήρα και το σύστημα μετάδοσης κίνησης.

ΕΥΕΛΙΞΙΑ Σηκώστε τη χειρολαβή για να μετακινηθείτε σε αιχμηρές γωνίες.

ΧΑΜΗΛΑ ΕΠΙΠΕΔΑ ΚΡΑΔΑΣΜΩΝ ΣΤΗ ΧΕΙΡΟΛΑΒΗ Χάρη στα εξαρτήματα εξαιρετικής ποιότητας και κατασκευής, τα επίπεδα κραδασμών μειώνονται στη χειρολαβή.

ΣΕΙΡΑ HUSQVARNA LG Για την πλήρη σειρά και τις τεχνικές προδιαγραφές, ανατρέξτε στις κεντρικές σελίδες του φυλλαδίου

LG 300

12

LG 204

LG 164


ΣΥΜΠΙΕΣΤΕΣ ΜΕ ΑΝΑΣΤΡΕΨΙΜΗ ΠΛΑΚΑ › ΜΙΚΡΟΥ ΜΕΓΕΘΟΥΣ

ΕΥΚΟΛΟΣ ΧΕΙΡΙΣΜΟΣ Ο μοχλός εμπροσθοπορείας/ οπισθοπορείας και η σταθερή λαβή χειρισμού διευκολύνουν τη λειτουργία του μηχανήματος.

ΕΥΚΟΛΗ ΑΝΥΨΩΣΗ Το χαλύβδινο πλαίσιο βαρέως τύπου είναι εξοπλισμένο με αναδιπλούμενη οπή ανύψωσης. (LG 164 και LG 204)

ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΤΟΥ ΚΙΝΗΤΗΡΑ

HUSQVARNA LG 204

Το χαλύβδινο πλαίσιο προστατεύει τον κινητήρα και το σύστημα μετάδοσης κίνησης.

ΑΝΘΕΚΤΙΚΕΣ ΠΛΑΚΕΣ Οι πλάκες βάσης είναι κατασκευασμένες από χάλυβα Hardox 400.

ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ ΕΠΙΛΟΓΗΣ ΚΙΝΗΤΗΡΑ

ΤΑΧΥΤΗΤΑ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΠΑΡΑΓΩΓΙΚΟΤΗΤΑ

Όλα τα μοντέλα είναι διαθέσιμα με βενζινοκινητήρες και πετρελαιοκινητήρες.

Το LG 204 έχει δυνατότητα συμπίεσης σε ταχύτητα 25 m/min.

13


ΔΑΜΑΖΟΝΤΑΣ ΤΗ ΔΥΝΑΜΗ ΤΩΝ ΒΕΝΖΙΝΟΚΙΝΗΤΩΝ ΥΔΡΑΥΛΙΚΩΝ ΣΥΣΤΗΜΑΤΩΝ Όταν οι απαιτήσεις για ποιότητα και αποδοτικότητα είναι υψηλές σε μεγάλα έργα υποδομής, η Husqvarna προσφέρει μια σειρά από πλήρως υδραυλικές αναστρέψιμες πλάκες. Τα υδραυλικά μοντέλα αυξάνουν την αποδοτικότητα με τρεις τρόπους.   Ο πρώτος είναι η καθαρή ισχύς και η ικανότητα συμπίεσης συμπαγών παχιών στρωμάτων. Τα Husqvarna LH 700 και LH 804 έχουν τις πιο ισχυρές αναστρέψιμες πλάκες που προσφέρουμε, για τη συμπίεση μεσαίων έως παχιών στρωμάτων κοκκωδών εδαφών, από άμμο έως λιθορριπές. Η αναλογία μεγέθους και ικανότητας συμπίεσης καθιστά αυτά τα μηχανήματα ευέλικτα και μια οικονομική εναλλακτική λύση έναντι ενός οδοστρωτήρα σε απομακρυσμένες περιοχές ή περιορισμένους χώρους.   Ο δεύτερος τρόπος είναι η ευκολία χρήσης. Μπορείτε να ελέγχετε ισχύ ισοδύναμη με εκείνη ενός οδοστρωτήρα

10 τόνων με την άκρη του δακτύλου σας. Με το τηλεχειριστήριο Bluetooth, το Husqvarna LH 804 βοηθά ακόμα περισσότερο όταν η εργασία δυσκολεύει. Το τηλεχειριστήριο Bluetooth σάς επιτρέπει να εργάζεστε σε απόσταση έως και 30 μέτρων, μακριά από εμπόδια, καπνούς και κατολισθήσεις. Εφόσον η τεχνολογία Bluetooth χρησιμοποιεί ραδιοκύματα, δεν χρειάζεται να υπάρχει άμεση οπτική επαφή ανάμεσα στο τηλεχειριστήριο και το μηχάνημα.   Ο τρίτος τρόπος είναι η επίτευξη χρόνου συνεχούς λειτουργίας. Το υδραυλικό σύστημα μετάδοσης κίνησης αυξάνει την αξιοπιστία. Οι αποδοτικοί κινητήρες από γνωστούς κατασκευαστές διατηρούν το κόστος κύκλου ζωής σε χαμηλά επίπεδα και η στιβαρή κατασκευή με εξαρτήματα βαρέως τύπου διατηρεί την εύρυθμη λειτουργία.

ΤΗΛΕΧΕΙΡΙΣΤΗΡΙΟ Το σύστημα τηλεχειρισμού Bluetooth σάς προστατεύει από κινδύνους. Χάρη στις μεμονωμένα αντιστοιχισμένες μονάδες, δεν υπάρχει κίνδυνος ηλεκτρομαγνητικής παρεμβολής μεταξύ του χειριστηρίου και του δέκτη. Το Bluetooth δεν απαιτεί άμεση οπτική επαφή μεταξύ των συσκευών επικοινωνίας, γεγονός που σημαίνει ότι η επικοινωνία επιτυγχάνεται πάντα ακόμη και ανάμεσα από αντικείμενα.

14


ΣΥΜΠΙΕΣΤΕΣ ΜΕ ΑΝΑΣΤΡΕΨΙΜΗ ΠΛΑΚΑ ΜΗΔΕΝΙΚΟΙ ΚΡΑΔΑΣΜΟΙ ΣΤΟ ΧΕΡΙ/ ΒΡΑΧΙΟΝΑ Το Husqvarna LH 804 είναι τηλεχειριζόμενο, δηλαδή δεν υπάρχουν καπνοί, δεν υπάρχουν κραδασμοί και έχετε απαράμιλλη οπτική του εργοταξίου.

ΕΥΚΟΛΟ ΣΕΡΒΙΣ Το αναδιπλούμενο κάλυμμα εξασφαλίζει εύκολη πρόσβαση σε όλα τα ζωτικά μέρη.

ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΒΑΡΕΩΣ ΤΥΠΟΥ Το πλαίσιο προστασίας κατάλληλων διαστάσεων και τα ανθεκτικά στις κρούσεις καλύμματα προστα­ τεύουν τον κινητήρα, το σύστημα μετάδοσης κίνησης και τον δέκτη ραδιοσυχνοτήτων.

ΒΙΩΣΙΜΟΤΗΤΑ

HUSQVARNA LH 804

Το σύστημα εξασφαλίζει χαμηλή κατανάλωση καυσίμου και χαμηλές εκπομπές ρύπων.

ΒΑΘΙΑ ΣΥΜΠΙΕΣΗ Οι σειρές LH 700 και LH 804 μπορούν να χειριστούν λιθορριπές και επιτρέπουν τη βαθιά συμπίεση.

ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΧΩΡΗΤΙΚΟΤΗΤΑ Η σειρά LH διατίθεται επίσης με πλευρικές επεκτάσεις 75 mm και 150 mm, αυξάνοντας τη χωρητικότητα έως και 45%.

ΥΔΡΑΥΛΙΚΗ ΙΣΧΥΣ Οι πλήρως υδραυλικές αναστρέψιμες πλάκες είναι κατασκευασμένες για να αντεπεξέρχονται στις πιο απαιτητικές εργασίες.

ΑΞΙΟΠΙΣΤΙΑ Στιβαρός συνδυασμός με στεγανοποιημένο υδραυλικό σύστημα μετάδοσης κίνησης. Αυτό σημαίνει αξιοπιστία.

ΣΕΙΡΑ HUSQVARNA LH ΜΕ ΠΛΑΚΕΣ ΒΑΡΕΩΣ ΤΥΠΟΥ Για την πλήρη σειρά και τις τεχνικές προδιαγραφές, ανατρέξτε στις κεντρικές σελίδες του φυλλαδίου

LH 804

LH 700

15


ΕΠΙΤΑΧΥΝΣΗ ΒΑΡΙΑΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ Οι σειρές ωθούμενων διπλών οδοστρωτήρων Husqvarna LP 6505 και LP 7505 είναι ιδανικές για τη συμπίεση λεπτών στρωμάτων σε κοκκώδη εδάφη και άσφαλτο. Η υψηλή φυγόκεντρη δύναμη και η ταχύτητα της σειράς LP επιτρέπουν τη μεγαλύτερη παραγωγικότητα σε λιγότερο χρόνο. Αυτά τα μηχανήματα είναι πλήρως υδραυλικά, τόσο για κραδασμούς όσο και για μετακινήσεις.   Ο συμπαγής σχεδιασμός με μεγάλη απόσταση από το κράσπεδο, χωρίς προεξοχές και με λείες πλευρές σάς επιτρέπει να πλησιάζετε σε τοίχους, στύλους ή άκρες. Βασικά, μπορείτε να εργαστείτε οπουδήποτε. Η ενεργοποίηση και απενεργοποίηση των κραδασμών είναι εύκολη στους δύο διπλούς οδοστρωτήρες μας και χάρη στον ειδικό σχεδιασμό της χειρολαβής για μείωση των κραδασμών, μπορείτε να εργαστείτε περισσότερες ώρες. 16

Τα LP 6505 και LP 7505 είναι εξοπλισμένα με ξέστρα για να διατηρούνται τα τύμπανα καθαρά και με υδραυλικά φρένα που διαθέτουν αυτόματη λειτουργία φρεναρίσματος για εύκολη λειτουργία και μεγαλύτερη ασφάλεια. Στα στάνταρ χαρακτηριστικά περιλαμβάνονται ο μετρητής ωρών και η ειδοποίηση στάθμης λαδιού. Τα δύο ανοιγόμενα καλύμματα διευκολύνουν το σέρβις και τη φόρτιση της μπαταρίας. Το ενσωματωμένο ψυγείο υδραυλικού λαδιού μειώνει τη φθορά στα εξαρτήματα και παρατείνει τα διαστήματα σέρβις. Επίσης, επεκτείνει τη διάρκεια ζωής των υδραυλικών σωλήνων, των παρεμβυσμάτων στεγανοποίησης και των συνδέσμων.


ΔΙΠΛΟΙ ΟΔΟΣΤΡΩΤΗΡΕΣ ΧΑΜΗΛΑ ΕΠΙΠΕΔΑ ΚΡΑΔΑΣΜΩΝ Χειρολαβή με απόσβεση κραδασμών. Εύκολος χειρισμός. Το κουμπί διακοπής διατίθεται στον στάνταρ εξοπλισμό.

ΕΥΚΟΛΗ ΑΝΥΨΩΣΗ ΒΑΡΕΩΣ ΤΥΠΟΥ

HUSQVARNA LP 6505

Το πλαίσιο προστασίας βαρέως τύπου είναι εξοπλισμένο με μια ενιαία οπή ανύψωσης για εύκολη μεταφορά.

ΑΠΟΔΟΤΙΚΟΣ ΚΙΝΗΤΗΡΑΣ Ισχυρός κινητήρας με χαμηλή κατανάλωση καυσίμου και χαμηλές εκπομπές ρύπων. Μετρητής ωρών και ειδοποίηση στάθμης λαδιού για βέλτιστο έλεγχο.

ΜΕΓΑΛΗ ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΖΩΗΣ Το ενσωματωμένο ψυγείο υδραυλικού λαδιού επεκτείνει τη διάρκεια ζωής του εξαρτήματος και αυξάνει την αξιοπιστία σε δύσκολες συνθήκες με υψηλές θερμοκρασίες.

ΕΥΚΟΛΟ ΣΕΡΒΙΣ Τα ανοιγόμενα καλύμματα παρέχουν εύκολη πρόσβαση στα σημεία σέρβις και στην μπαταρία.

ΕΥΚΟΛΟΣ ΧΕΙΡΙΣΜΟΣ Αυτόματα υδραυλικά φρένα για ευκολότερο χειρισμό και μεγαλύτερη ασφάλεια.

ΣΕΙΡΑ HUSQVARNA LP Για την πλήρη σειρά και τις τεχνικές προδιαγραφές, ανατρέξτε στις κεντρικές σελίδες του φυλλαδίου

LP 7505

LP 6505

17


ΟΙ ΕΙΔΙΚΟΙ ΤΗΣ HUSQVARNA ΣΤΙΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΣΑΣ Όλος ο εξοπλισμός συμπίεσης της Husqvarna πρέπει να είναι εύχρηστος, αλλά και εύκολος στην αγορά, την κατοχή, το σέρβις και την επισκευή. Αυτή είναι η βασική ιδέα πίσω από την οπτική μας για το σέρβις. Στα κέντρα σέρβις της εταιρείας μας, θα βρείτε αφοσιωμένο, εξαιρετικά ειδικευ­ μένο προσωπικό – ειδικούς στον εξοπλισμό συμπίεσης Husqvarna. Γνωρίζουμε ότι οι γρήγορες και σωστές εργασίες σέρβις και επισκευής του εξοπλισμού είναι εξαιρετικά σημαντικές για τους επαγγελματίες χρήστες. Για να διασφαλιστεί η άψογη διαδικασία του σέρβις, όλα τα εξουσιοδοτη­ μένα μέλη του προσωπικού του τμήματος σέρβις και ανταλλακτικών της Husqvarna έχουν ­πρόσβαση σε ένα online εργαλείο σέρβις, το οποίο υποστηρίζει όλες τις λειτουργίες σέρβις και επισκευών επιτυγχάνοντας μικρότερους χρόνους και υψηλότερη ποιότητα σέρβις.

husqvarnacp.gr Copyright © 2018 Husqvarna AB (publ). All rights reserved. Husqvarna and other product and feature marks are trademarks of the Husqvarna Group. We reserve the right to make changes in technology and specifications without prior notice.