Page 1


De vorm ĂŠn functie van Bruynzeel bruynzeel biedt betrouwbare woonoplossingen die volledig in dienst staan van uw woongenot. Zowel in vorm als in functie. Zo kunt u er met bruynzeel altijd op vertrouwen dat u, uw woonwensen volledig kunt verwezenlijken. Zonder overbodige franje of tierlantijnen. dat is het vertrouwde gevoel van wonen met bruynzeel. Puur wonen. bruynzeel deuren is de eerste deurenfabrikant ter wereld en een begrip in de nederlandse samenleving. Consumenten vertrouwen al meer dan een eeuw op de ambachtelijke kwaliteit van bruynzeel. in het unieke binnendeuren- en buitendeurenprogramma van bruynzeel is er een deur voor ieder interieur. niet alleen biedt bruynzeel de meest courante modellen en designs, maar ook het meest complete programma deuren en accessoires. Wij wensen u veel inspiratie.

vertrouwde

kwaliteit

3


bruynzeel deurenspecialist binnendeuren - voorraad Paneeldeuren jaren ’20-‘30

10

Paneeldeuren klassiek

14

Paneeldeuren tijdloos

20

Paneeldeuren modern

26

Paneeldeuren landelijk

32

Boardpaneeldeuren

36

binnendeuren - maatwerk Uitleg maatwerkprogramma

42

Paneeldeuren jaren ’20-’30

46

Paneeldeuren klassiek

52

Paneeldeuren tijdloos

58

Paneeldeuren modern

64

Paneeldeuren design

68

Paneeldeuren landelijk

74

Paneeldeuren grenen

80

Paneeldeuren eiken

84

Fineerdeuren

90

Glasdeuren

92

Schuifdeursystemen

96

Openslaande deuren

100

Onzichtbaar kozijn

104

binnendeuren - accessoires Deurlijsten & neuten

109

Plinten

110

Kozijnen

111

Glassoorten

112

Beslag binnendeuren

114

Maattabel binnendeuren voorraad

178


buitendeuren Jaren ’20-‘30

128

Klassiek

134

Tijdloos

142

Modern

146

Landelijk

152

Constructief

156

Serre- en achterdeuren

162

Basisdeuren en tuinpoorten

170

buitendeuren - accessoires Glassoorten

174

Beslag

175

Maattabel buitendeuren

182


Verantwoord bosbeheer en deuren Veel mensen op de wereld zijn afhankelijk van bossen voor hun levensonderhoud. Ze halen er voedsel, drinkwater en grondstoffen uit. Bovendien zijn bossen zeer belangrijk voor het zuiveren van de lucht, het opnemen van CO2 en het leveren van zuurstof. Het is daarom van groot belang om ongecontroleerde houtkap tegen te gaan. Bruynzeel deuren realiseert zich dat een actief beleid ten aanzien van gecertificeerd hout een noodzaak is. Op dit moment is ruim 70% van het gebruikte hout FSC gecertificeerd. Onze doelstelling is dit in 2012 tot 100% te hebben opgevoerd. Onlangs heeft Bruynzeel deuren als één van de eersten in de markt buitendeuren onder het TFT keurmerk geïntroduceerd. Hiermee loopt Bruynzeel deuren voorop in de markt.

Welke alternatieven biedt Bruynzeel deuren? Binnen het Bruynzeel deuren assortiment vindt u diverse keurmerken, waaronder FSC, TFT en PEFC.

FSC (Forest Stewardship Council) FSC zet zich actief in voor goed bosbeheer. Kern van het werk van FSC is ervoor zorgen dat zowel tropische als niet tropische bossen goed worden beheerd. Het hout wordt voor de gebruiker goed herkenbaar gemaakt door het FSC logo. Hiermee kan de gebruiker er zeker van zijn dat het product uit goed beheerde bossen komt. Kijk voor meer informatie op www.fscnl.org

TFT (The Forest trust) Ook TFT zet zich in voor duurzaam bosbeheer. TFT heeft uitgebreide expertise in het certificeren van bossen. Dit wordt gedaan door lokale boseigenaren te helpen bossen te certificeren. Kijk voor meer informatie op www.tropicalforesttrust.com

PEFC (Programme for Endorsement of Forest Certification) PEFC is een internationale organisatie die een wereldwijd duurzaam beheer van bossen als doel heeft. Hierbij wordt zowel rekening gehouden met economische, ecologische en sociale factoren. Omdat continenten, landen en bossen overal unieke kenmerken dragen, zijn ook de standaarden voor duurzaam bosbeheer hierop aangepast. Kijk voor meer informatie op www.pefcnederland.nl

PEFC/30-31-057

6


G a r a n T i e 10

ja a r

7

vertrouwde

kwaliteit


Waaruit bestaat het Bruynzeel deurenprogramma? Binnendeurenprogramma uit voorraad Een ruim en courant assortiment deuren direct leverbaar uit voorraad. In diverse stijlen met een ruime keuze aan glas.

Binnendeurenprogramma maatwerk In het maatwerkprogramma kunt u, uw eigen deur samenstellen. Of het gaat om een afwijkende maat, of een speciale wens ten aanzien van profielen en of panelen, alles is mogelijk. De deuren in het maatwerkprogramma hebben een levertijd van circa 4 weken.

Buitendeurenprogramma Buitendeuren zijn bepalend voor het aanzicht van uw woning. Het is daarom belangrijk dat een buitendeur past bij de stijl van uw huis. In het buitendeurenprogramma vindt u een ruim assortiment buitendeuren voor de meest voorkomende huisstijlen in Nederland. Deuren met een ‘V’ zijn direct leverbaar uit voorraad. De andere modellen zijn maatwerk en hebben een levertijd van circa 12 weken.

Bruynzeel totaalleverancier Naast de in deze brochure afgebeelde binnendeuren en buitendeuren levert Bruynzeel ook nog een basisassortiment deuren waaronder; • Board basis

• Board brandwerend

• Board EBC/UV gelakt

• HPL

Bruynzeel geeft hiermee invulling aan een echte totaaloplossing als totaalleverancier.

www.bruynzeeldeuren.nl

8


Al jarenlang vertrouwen afnemers op de kwaliteit van Bruynzeel deuren. Kwaliteit is sinds de oprichting van het bedrijf in 1868 nauw verbonden met de productie van

info

Kwaliteit van Bruynzeel

deuren. Dit begint reeds tijdens het ontwerpen van onze deuren en in nauwe samenwerking met onze leveranciers zodat we er zeker van zijn dat de deur voldoet aan alle technische eisen en onze kwaliteitsstandaard. Maar ook gedurende productie wordt de kwaliteit nauwkeurig getest. Zo kunnen onze afnemers er zeker van zijn dat de uitspraak: ‘’Als het van Bruynzeel is, dan is het goed” ook echt zijn waarde blijft behouden.

Bruynzeel totaaloplossing Een deur is niet compleet zonder een mooie beslagset of bijvoorbeeld een deurlijst. Bruynzeel biedt een totaaloplossing; mooie beslagsets, deurlijsten, plinten en glassoorten. Zo krijgt u de deur zo compleet mogelijk in huis.

Gemak van Bruynzeel Kies voordat u de Bruynzeel deur bestelt meteen voor het gemak van onze totaaloplossing. Wij zorgen voor alle mogelijke bewerkingen als meerpuntssluitingen, slotgat, brievensleuf, tochtvaldorpel en het vakkundig plaatsen van glas. Zo leveren we een kwaliteitsdeur af die meteen vakkundig kan worden geplaatst. Voor meer informatie verwijzen we u naar ons handboek bewerkingen. Deze kunt u opvragen en downloaden via onze website. Ook kunt u op onze website meer informatie vinden over de Bruynzeel garantiebepalingen.

vertrouwde

kwaliteit

9

glasmontage service

info


binnendeuren | voorraaD | jaren ’20-’30

Eenvoud

Zuiver met blank glas

jaren ’20-’30 De paneeldeuren uit het jaren ’20-’30 programma zijn gemaakt van hoogwaardig MDF met massieve grenen stijlen en dorpels. Dankzij de hoogwaardige afwerking zijn de deuren makkelijk af te lakken. De ontwerpen zijn legendarisch en karaktervol en passen prachtig in jaren ’20 interieurs. Deze deuren zijn uitgevoerd met een facet profiel en facet paneel. Meer informatie over glas en bijpassend beslag vanaf pagina 112.

11

G ARAN T IE 10

ja a r

Zuiver met mat facetglas

vertrouwde

kwaliteit


Facet profiel en facet paneel

12


Vlijtig met mat facetglas

Vlijtig met glas in lood Glitter

Vlijtig met glas in lood Fonkeling

Vlijtig met glas in lood Faam

13

G ARAN T IE 10

ja a r

Vlijtig met blank glas

vertrouwde

kwaliteit

binnendeuren | voorraaD | jaren ’20-’30

Vurig


aliteit

G a r a n T i e 10

ja a r

vertrouwde

14


binnendeuren | voorraaD | klassiek

Luister

Weelde met glas Luxe

klassiek paneeldeuren De klassieke paneeldeuren van Bruynzeel geven uw interieur een stijlvolle uitstraling. Deze deuren van MDF met massieve grenen stijlen en dorpels zijn hoogwaardig afgewerkt en daardoor makkelijk af te lakken. Deze deuren zijn uitgevoerd met een klassiek profiel en facet paneel. Meer informatie over glas en bijpassend beslag vanaf pagina 112.

15

G ARAN T IE 10

ja a r

Weelde met glas Glorie

vertrouwde

kwaliteit


Klassiek profiel en facet paneel

16


binnendeuren | voorraaD | klassiek

Weelde met mat facetglas

Kies bij een mooie deurlijst ook meteen een mooie hoge plint. Zie pagina 110 voor het assortiment plinten van Bruynzeel.

17

G ARAN T IE 10

ja a r

Weelde met blank facetglas

vertrouwde

kwaliteit


Roem

Aanzien met blank facetglas

19

G ARAN T IE 10

ja a r

Parade met blank facetglas

binnendeuren | voorraaD | klassiek

Pracht

vertrouwde

kwaliteit


ja a r

G a r a n T i e 10

20


donkere kleur af te lakken, krijgen deze bijzondere aandacht in uw interieur.

Stijlvol

Rijkelijk met blank facetglas

tijdloos paneeldeuren De paneeldeuren uit de serie tijdloos brengen sfeer in huis dankzij hun doordachte en tijdloze vormgeving. De deuren zijn gemaakt van hoogwaardig MDF met massieve grenen stijlen en dorpels. Dankzij de afwerking kunnen de deuren makkelijk worden afgelakt. Deze deuren zijn uitgevoerd met facet profiel en facet paneel. Meer informatie over glas en

21

G ARAN T IE 10

ja a r

bijpassend beslag vanaf pagina 112.

vertrouwde

kwaliteit

binnendeuren | voorraaD | tijdloos

Door uw deuren in een mooie


Facet paneel en facet profiel

22


Rijkelijk met glas in lood Chic

Rijkelijk met glas in lood Idylle

23

G ARAN T IE 10

ja a r

Rijkelijk met mat facetglas

binnendeuren | voorraaD | tijdloos

Aandacht

vertrouwde

kwaliteit


Intens

Temperament met blank facetglas

24


Temperament met glas in lood

Temperament met glas in lood

Vreugde

Stralend

25

Temperament met glas in lood Flair

G ARAN T IE 10

ja a r

Temperament met glas in lood Praal

vertrouwde

kwaliteit

binnendeuren | voorraaD | tijdloos

Temperament met mat facetglas


Krachtig met mat glas

modern paneeldeuren De paneeldeuren uit de serie modern maken een eigentijds interieur compleet. Stijlvol met strakke lijnen, puur en eigentijds. De deuren zijn gemaakt van hoogwaardig MDF met massieve grenen stijlen en dorpels. Dankzij de hoogwaardige afwerking kunnen de deuren makkelijk worden afgelakt. Deze deuren zijn uitgevoerd met recht profiel en vlak paneel. Meer informatie over glas en bijpassend beslag vanaf pagina 112.

Krachtig met blank glas

vertrouwde

kwaliteit

G ARAN T IE 10

ja a r

binnendeuren | voorraaD | modern

Statig

26


G a r a n T i e 10

ja a r

27


Recht profiel en vlak paneel

28


Eigentijds met blank glas

Eigentijds met mat glas

Door het rechte profiel en vlakke paneel, komen deze deuren uitstekend tot hun recht in een modern interieur.

Mondiaal met blank glas

29

G ARAN T IE 10

ja a r

Metropool

vertrouwde

kwaliteit

binnendeuren | voorraaD | modern

Prominent


G ARAN T IE 10

ja a r

vertrouwde

kwaliteit

30


Gracieus

Verfijnd

Nobel met blank glas*

Gul met blank glas*

Fraai met blank glas*

binnendeuren | voorraaD | modern

Loyaal

31

G ARAN T IE 10

ja a r

* Ook verkrijgbaar met mat glas vertrouwde

kwaliteit


vertrouwde

kwaliteit

G a r a n T i e 10

ja a r

‘ik leef met passie en durf te kiezen. geen franjes, maar de kracht van puur.’ 32


Rust met blank glas

binnendeuren | voorraaD | landelijk

Stijlvol

Rust met blank facetglas

landelijk paneeldeuren De paneeldeuren uit de serie Landelijk hebben dankzij de roedeverdeling een mooie landelijke uitstraling. Deze deuren zijn gemaakt van hoogwaardig MDF met massieve grenen stijlen en dorpels. Meer informatie over glas en bijpassend beslag vanaf pagina 112.

33

G ARAN T IE 10

ja a r

Rust met mat glas

vertrouwde

kwaliteit


Facet profiel en facet paneel

34


binnendeuren | voorraaD | landelijk

Balans

Droom met blank glas

Om energie te besparen kunt u een tochtvaldorpel plaatsen in uw binnendeur. Kijk voor meer informatie in de prijslijst.

Droom met blank facetglas

35

G ARAN T IE 10

ja a r

Droom met mat glas

vertrouwde

kwaliteit


Gebaar met glad oppervlak (exclusief glas)

boardpaneeldeuren Met de boardpaneeldeuren biedt Bruynzeel een degelijk en budgetvriendelijk alternatief. Ideaal voor de slaapkamer of overloop. De boardpaneeldeuren zijn goed afgewerkt en gaan jaren mee. Ze zijn voorzien van houten kantlatten en een honingraatvulling. Er is keuze uit twee varianten: glad of met een houtnerfstructuur. Een mooie deurlijst maakt het geheel compleet. Een overzicht van alle deurlijsten is te vinden op pagina 109.

vertrouwde

kwaliteit

G a r a n T i e 10 5

ja a r

binnendeuren | voorraad | boardPaneel

eerlijk met glad oppervlak

36


38


binnendeuren | voorraad | boardPaneel

schittering met houtnerfstructuur

Boardpaneeldeuren zijn een budgetvriendelijk alternatief en daarmee uitstekend geschikt voor bijvoorbeeld een overloop.

39

GaranTie

5

ja a r

Charmant met houtnerfstructuur

vertrouwde

kwaliteit


Het Bruynzeel maatwerkprogramma biedt de ideale oplossing voor interieurs met een eigen stijl. U kunt uw deur op maat samenstellen door zelf uw keuze te maken uit de diverse profiel- en paneelcombinaties in vrijwel iedere gewenste maatvoering. Dat is de vorm ĂŠn functie van Bruynzeel.


Bruynzeel maatwerkdeuren kunt u geheel naar eigen wens samenstellen • Het Bruynzeel maatwerkprogramma omvat een ruim aantal modellen die leverbaar zijn tot een maximale maat 110x250 cm, waarbij 240-250 cm op aanvraag. • Alle deuren kunnen worden uitgevoerd met verschillende profiel/paneel combinaties (zie pag 43 tot 45). • Alle afgebeelde modellen in het Bruynzeel maatwerkprogramma kunnen in massief hout/MDF, grenen of eiken worden besteld. • De deuren uit het maatwerkprogramma en het voorraadprogramma kunnen probleemloos met elkaar worden gecombineerd. Let hierbij op uw profiel- en paneelkeuze. Om de keuze voor een maatwerk deur te vereenvoudigen volgen hier een paar eenvoudige stappen; 1. Kies het model deur. 2. Kies de houtsoort; massief hout/MDF, grenen of eiken (zie toeslagen in de prijslijst). 3. Maak een keuze uit de mogelijke profiel/paneelcombinaties. 4. Bepaal of het een stompe (deur in het kozijn) of een opdek deur (deur op het kozijn) moet zijn. 5. Bepaal de maat van de deur. 6. Kies het glas, beslag en eventuele deurlijst. 7. Gebruik het bestelformulier in de prijslijst om de deur te bestellen.

In de prijslijst vindt u alle benodigde informatie voor dit stappenplan.

De keuze voor een bepaalde profiel- en paneelcombinatie heeft veel invloed op de uitstraling van de deur. U kunt de deur als het ware ‘zelf samenstellen’. Kijk op pagina 43 tm 45 voor de keuzemogelijkheden.

42


Meest voorkomende profiel/paneelcombinaties

binnendeuren | maatwerk

Recht profiel, vlak paneel

Facet profiel en facet paneel

Traditioneel profiel en traditioneel paneel

Klassiek profiel en klassiek paneel

Facet profiel en traditioneel

Recht profiel en vlak paneel

paneel Bij bovenstaande deuren zijn de meest voorkomende keuzes weergegeven in profiel en paneel, andere combinaties zijn uiteraard mogelijk. Zie pagina 45 voor alle combinatiemogelijkheden.

43


Recht profiel en vlak paneel

Facet profiel en facet paneel

(moderne uitstraling)

(jaren ’30 uitstraling)

Traditioneel profiel en traditioneel paneel

Klassiek profiel en klassiek paneel

(landelijke uitstraling)

(klassieke uitstraling)

Facet profiel en traditioneel paneel

Recht profiel en vlak paneel

(landelijke uitstraling)

(moderne uitstraling)

44


FP 02

Facet profiel en facet paneel

Facet profiel en klassiek paneel

(niet mogelijk in grenen en eiken)

(niet mogelijk in grenen en eiken)

FP 04 Facet profiel en traditioneel paneel

KP 01 Klassiek profiel en facet paneel (niet mogelijk in grenen en eiken)

FP 03 Facet profiel en vlak paneel

TP 03

TP 04 Traditioneel profiel en traditioneel paneel

Traditioneel profiel en vlak paneel

KP 02

KP 03 Klassiek profiel en vlak paneel

Klassiek profiel en klassiek paneel

(niet mogelijk in grenen en eiken)

(niet mogelijk in grenen en eiken)

FP = Facet profiel TP = Traditioneel profiel KP = Klassiek profiel RP = Recht profiel 01 = Facet paneel 02 = Klassiek paneel 03 = Vlak paneel 04 = Traditioneel paneel RP 03 Recht profiel en vlak paneel

RP 04 Recht profiel en traditioneel paneel

* Let op profiel/paneelkeuze (anders dan afgebeeld in de folder) bij designdeuren op aanvraag.

45

binnendeuren | maatwerk

FP 01


46


luwte met blank glas

Teer met blank glas

jaren ’20-’30 paneeldeuren De massieve paneeldeuren uit de jaren’20-’30 serie geven uw interieur een warme uitstraling. De ontwerpen zijn legendarisch en karaktervol, zoals u van Bruynzeel kunt verwachten. Alle mogelijkheden in profiel/paneelkeuze vindt u op pagina 43 tm 45. Meer informatie over glas is te vinden op pagina 112.

47

G a r a n T i e 10

ja a r

Gloren met mat facetglas

vertrouwde

kwaliteit

binnendeuren | maaTWerk | jaren ‘20-’30

bries


FP 01

48

Facet profiel en facet paneel


Mist met blank glas

Prestige

Plechtig met mat facetglas

Welgevallen met glas in lood Glitter

49

G ARAN T IE 10

ja a r

Wolk met blank glas

vertrouwde

kwaliteit

binnendeuren | maatwerk | jaren ‘20-’30

Sier


G ARAN T IE 10

ja a r

vertrouwde

kwaliteit

50


binnendeuren | maatwerk | jaren ‘20-’30

Sereen

Zilverzon met blank facetglas

De keuze voor een bepaalde profiel- en paneelcombinatie heeft veel invloed op de uitstraling van de deur. U kunt de deur als het ware ‘zelf samenstellen’. Kijk op pagina 43 tm 45 voor de keuzemogelijkheden.

Nevel met glas in lood Fonkeling

51

G ARAN T IE 10

ja a r

Nevel met mat facetglas

vertrouwde

kwaliteit


G a r a n T i e 10

ja a r

vertrouwde

kw

52


binnendeuren | maatwerk | klassiek

Kalm

Levendig met blank glas

klassiek paneeldeuren De klassieke paneeldeuren uit het Bruynzeel maatwerkprogramma geven uw interieur een klassieke elegantie dankzij de evenwichtige combinatie van profielen en panelen. Deze massieve deuren zijn hoogwaardig afgewerkt waardoor de deuren makkelijk kunnen worden afgelakt. De afgebeelde deuren in deze serie zijn uitgevoerd met een klassiek profiel en klassiek paneel. Alle mogelijkheden in profiel/paneelkeuze vindt u op pagina 43 tm 45. Meer

53

G ARAN T IE 10

ja a r

informatie over glas is te vinden op pagina 112.

vertrouwde

kwaliteit


KP 02

54

Klassiek profiel en klassiek paneel


Land

Riet met blank glas

55

G ARAN T IE 10

ja a r

Braaf met blank glas

binnendeuren | maatwerk | klassiek

Monter

vertrouwde

kwaliteit


56


binnendeuren | maatwerk | klassiek

Gracht

Luisterrijk met blank facetglas

Een mooie deurlijst maakt uw binnendeur helemaal af. Kijk op pagina 109 voor de deurlijsten van Bruynzeel.

Gaarde met blank facetglas

57

G ARAN T IE 10

ja a r

Kust

vertrouwde

kwaliteit


G a r a n T i e 10

ja a r

vertrouwde

kwaliteit

58


binnendeuren | maaTWerk | Tijdloos

monter

levendig met blank glas

tijdloos paneeldeuren De paneeldeuren ‘tijdloos’ uit het maatwerkprogramma van Bruynzeel brengen sfeer in huis. De doordachte vormgeving en accentuering geven een sterke meerwaarde aan het huis en interieur. Kwaliteit om lang van te genieten. Alle mogelijkheden in profiel/paneelkeuze vindt u op pagina 43 tm 45. Meer informatie over glas is te vinden op

59

G a r a n T i e 10

ja a r

pagina 112.

vertrouwde

kwaliteit


FP 01

60

Facet profiel en facet paneel


binnendeuren | maatwerk | tijdloos

Natuur met blank facetglas

Kies bij een mooie deurlijst ook meteen een mooie hoge plint. Zie pagina 110 voor het assortiment plinten van Bruynzeel.

61

G ARAN T IE 10

ja a r

Land

vertrouwde

kwaliteit


62


Blijmoed met glas in lood Chic

Vrolijk

Frivool met mat facetglas

Frivool met glas in lood Vreugde

63

G ARAN T IE 10

ja a r

Blijmoed met mat facetglas

vertrouwde

kwaliteit

binnendeuren | maatwerk | tijdloos

Kalm


64


tot hun recht met vlak paneel en recht profiel. De deur wordt dan zonder losse glaslatten uitgevoerd. Daarmee krijgt de deur een mooie strakke uitstraling.

stoer

brink met mat glas*

modern De paneeldeuren uit de serie modern maken een eigentijds interieur compleet. Dankzij de strakke lijnvoering krijgen de deuren een stijlvolle, pure uitstraling. Deze deuren komen het mooist tot hun recht met een recht profiel en vlak paneel. De deuren worden dan uitgevoerd zonder glaslatten, waardoor de deur aan beide zijden gelijk is. In de prijslijst vindt u hierover meer informatie.

* deze deuren zijn leverbaar met blank en mat glas.

65

G a r a n T i e 10

ja a r

Deze deuren zijn leverbaar met blank en mat glas.

vertrouwde

kwaliteit

binnendeuren | maaTWerk | modern

Deze deuren komen het best


RP 03

66

Recht profiel en vlak paneel


Zoet met mat glas*

Galant met blank glas*

Allure

Stads met mat glas*

*Deze deuren zijn leverbaar met blank en mat glas.

67

G ARAN T IE 10

ja a r

Monter

vertrouwde

kwaliteit

binnendeuren | maatwerk | modern

Oprecht


ja a r

G a r a n T i e 10

68


binnendeuren | maaTWerk | desiGn

elegant

beschaafd met mat glas

design Wanneer u kiest voor deze bijzonder vormgegeven deuren, heeft u een echte eyecatcher in uw interieur. De strakke lijnen en bijzondere maatvoering maken deze deuren speciaal. Deze deuren zijn gemaakt van hoogwaardig MDF met massieve grenen stijlen en dorpels. Deze deuren zijn uitgevoerd met extra brede stijlen. Meer informatie over glas is te vinden op pagina 112. Overige profiel/paneelkeuze alleen

69

G a r a n T i e 10

ja a r

op aanvraag.

vertrouwde

kwaliteit


Breed facet profiel

70


binnendeuren | maatwerk | design

Lof

Sierlijk met glas Stripe

Mooi beslag op deze deuren, maakt het geheel compleet. Kijk op pagina 114 voor het beslagassortiment.

Riant

71

G ARAN T IE 10

ja a r

Welgevormd

vertrouwde

kwaliteit


72


binnendeuren | maatwerk | design

Royaal

Fier met blank glas

Om energie te besparen kunt u een tochtvaldorpel plaatsen in uw binnendeur. Kijk voor meer informatie in de prijslijst.

Juweel met blank glas

73

G ARAN T IE 10

ja a r

Keurig met blank glas

vertrouwde

kwaliteit


G a r a n T i e 10

ja a r

vertrouwde

kwaliteit

74


binnendeuren | maatwerk | landelijk

Meander met blank facetglas

Kreek met blank facetglas

landelijk paneeldeuren De paneeldeuren ‘landelijk’ uit het maatwerkprogramma van Bruynzeel geven uw interieur een geheel eigen karakter. Door de combinatie van rechte en ronde lijnen hebben de deuren een elegante uitstraling. Alle mogelijkheden in profiel/paneelkeuze vindt u op pagina 43 tm 45. Meer informatie over glas is te vinden op pagina 112.

75

G ARAN T IE 10

ja a r

Vennen met blank glas

vertrouwde

kwaliteit


TP 04

76

Traditioneel profiel en traditioneel paneel


Grasland met blank glas

Land

Riet met blank glas

Veld met blank glas

77

G ARAN T IE 10

ja a r

Vergezicht met blank glas

vertrouwde

kwaliteit

binnendeuren | maatwerk | landelijk

Sieraad


78


binnendeuren | maatwerk | landelijk

Graan

Ploeg met blank glas

De keuze voor een bepaalde profiel- en paneelcombinatie heeft veel invloed op de uitstraling van de deur. U kunt de deur als het ware ‘zelf samenstellen’. Kijk op pagina 43 tm 45 voor de keuzemogelijkheden.

Weide met blank glas

79

G ARAN T IE 10

ja a r

Ven

vertrouwde

kwaliteit


G a r a n T i e 10

ja a r

vertrouwde

kwaliteit

80


binnendeuren | maatwerk | grenen

Land

Blijmoed met blank facetglas

grenen paneeldeuren Niets is zo rustgevend als de pracht en kracht van de natuur. Houten deuren in warme tinten geven een interieur een gevoel van thuiskomen. Bruynzeel levert massieve houten deuren van de beste kwaliteit. Dankzij een speciale constructie zijn de deuren extra stabiel. De deur op de linkerpagina is behandeld met een mat-grijs transparante beits. Alle mogelijkheden in profiel/paneelkeuze vindt u op pagina 43 tm 45. Meer informatie over glas is te vinden op pagina 112. De hier getoonde modellen zijn slechts een kleine greep uit de collectie. Alle paneeldeuren uit het Bruynzeel maatwerkprogramma kunnen worden uitgevoerd in massief grenen. Zie de prijslijst voor meer informatie.

81

G ARAN T IE 10

ja a r

Riet met blank glas

vertrouwde

kwaliteit


FP 04

82

Facet profiel en traditioneel paneel


binnendeuren | maatwerk | grenen

Kalm

Graan

U kunt de grenen deuren afwerken met een blanke lak, maar ook een mooie kleurbeits heeft een bijzonder effect op deze deuren.

Weide met blank glas

83

G ARAN T IE 10

ja a r

Ven

vertrouwde

kwaliteit


Riet met facetglas

eiken paneeldeuren Eikenhouten deuren zijn weer helemaal terug. Het bijzondere van deze deuren is dat ze perfect afgewerkt kunnen worden in tinten die de puurheid van het hout accentueren. Deze deuren zijn vervaardigd van massief eiken van de beste kwaliteit. Dankzij een speciale constructie zijn de deuren extra stabiel. Alle mogelijkheden in profiel/paneelkeuze vindt u op pagina 43 tm 45. Meer informatie over glas is te vinden op pagina 112. De hier getoonde modellen zijn slechts een kleine greep uit de collectie. Alle paneeldeuren uit het Bruynzeel maatwerkprogramma kunnen worden uitgevoerd in massief eiken. Zie de prijslijst voor meer informatie. Blijmoed met blank facetglas

vertrouwde

kwaliteit

G ARAN T IE 10

ja a r

binnendeuren | maatwerk | eiken

Land

84


G a r a n T i e 10

ja a r

85

vertrouwde

kw


RP 03

86

recht profiel en vlak paneel


binnendeuren | maatwerk | eiken

Monter

Braaf met blank glas

U kunt de eiken deuren afwerken met een blanke lak, maar ook een mooie kleurbeits heeft een bijzonder effect op deze deuren.

Stads met blank glas

87

G ARAN T IE 10

ja a r

Zoet met blank glas

vertrouwde

kwaliteit


88


Weide met blank glas

Ven

89

G ARAN T IE 10

ja a r

Zilverzon met blank glas

binnendeuren | maatwerk | eiken

Sereen

vertrouwde

kwaliteit


G a r a n T i e 10

ja a r

vertrouwde

kw

90


binnendeuren | maatwerk | fineer

Puur (wengĂŠ)

Dapper (walnoot)

fineerdeuren Robuust en een eerlijk design. De fineerdeuren uit het maatwerkprogramma van Bruynzeel zijn van eersteklas kwaliteit. De uitstraling is puur natuur, modern en eigentijds. De deuren zijn onbehandeld. Bij stompe deuren zijn de lijsten afgewerkt met een houten lat. Dit maakt inkorten van de deur eenvoudig, zonder iets aan de uitstraling af te doen.

91

G ARAN T IE

5

ja a r

Koel (eken)

vertrouwde

kwaliteit


Licht: mat glas

glasdeuren Steeds meer mensen kiezen voor het creĂŤren van open ruimten met veel licht. Hardglazen deuren helpen daarbij, ze geven licht en ruimte. Pure eyecatchers, sfeerbepalend en strak in design. De hardglazen deuren uit het maatwerkprogramma van Bruynzeel zijn vervaardigd uit 8 millimeter gehard veiligheidsglas dat voldoet aan de hoogste veiligheidseisen (NEN 3568). De deuren zijn zowel geschikt voor een links- als een rechtsdraaiende toepassing en kunnen gebruikt worden bij houten kozijnen. Fraai bijpassend deurbeslag maakt de deur compleet. Alle maatmogelijkheden vindt u in de prijslijst.

vertrouwde

kwaliteit

G ARAN T IE

5

ja a r

binnendeuren | maatwerk | glasdeuren

Donzig: blank glas

92


G a r a n T i e 10

ja a r

93

vertrouwde

aliteit


94


binnendeuren | maatwerk | glasdeuren

Glunder: square

95

G ARAN T IE

5

ja a r

Zonlicht: master carrĂŠ

vertrouwde

kwaliteit


ja a r

G a r a n T i e 10

96


binnendeuren | maatwerk | schuifdeursystemen

Vergezicht duo met blank glas

schuifdeursysteem Wilt u uw interieur weer helemaal terugbrengen in de mooie jaren ’30 stijl? Of wilt u een mooie afscheiding tussen uw woonkamer en eetkamer of keuken? Dan zijn schuifdeuren een fraaie oplossing. Bruynzeel levert een hoogwaardig systeem voor schuifdeuren in een enkele en dubbele uitvoering. De hier getoonde deuren lenen zich uitstekend als schuifdeuren. Uiteraard kunt u ook alle andere Bruynzeel deuren gebruiken als schuifdeuren. Meer informatie over glas is te vinden op pagina 112.

97

G ARAN T IE 10

ja a r

Alle informatie over het schuifdeursysteem vindt u in de prijslijst.

vertrouwde

kwaliteit


98


binnendeuren | maatwerk | schuifdeursystemen

Meander duo met blank facetglas

Dageraad duo met blank glas

Schuifdeuren vormen een fraaie scheiding tussen verschillende vertrekken in huis. U kunt vrijwel alle Bruynzeel deuren combineren met het schuifdeursysteem.

99

G ARAN T IE

5

ja a r

Aanblik duo met blank glas

vertrouwde

kwaliteit


ja a r

G a r a n T i e 10

100


binnendeuren | maatwerk | openslaande deuren

Galant duo met blank glas en zijlichten

openslaande deuren Openslaande deuren geven uw woning echte grandeur. In combinatie met zijlichten krijgt u een prachtige lichtinval in huis. Deze deuren zijn mooi tussen bijvoorbeeld uw keuken en woonkamer. Deze massieve deuren zijn hoogwaardig afgewerkt. Bruynzeel levert een systeem inclusief kantschuifsysteem, aanslaglatten en zijlichten. U hoeft alleen de maten van uw kozijn aan te geven en Bruynzeel regelt de rest. Kijk in de prijslijst voor meer

101

G ARAN T IE 10

ja a r

informatie.

vertrouwde

kwaliteit


Levendig duo met blank glas en zijlichten

102


binnendeuren | maatwerk | openslaande deuren

Grasland duo met blank glas en zijlichten

103

G ARAN T IE 10

ja a r

Vergezicht duo met blank glas en zijlichten

vertrouwde

kwaliteit


ja a r

G a r a n T i e 10

104


binnendeuren | maatwerk | onzichtbaar kozijn

onzichtbaar kozijn Extra hoge deuren waarbij de details met zorg zijn afgewerkt. Met een onzichtbaar kozijn ontstaat er een naadloze overgang tussen de muur en de deur. Hierdoor ontstaat een strakke minimalistische sfeer. Het onzichtbare kozijn is in diverse maten

G ARAN T IE

5

ja a r

leverbaar. Kijk voor alle informatie in de prijslijst.

105

vertrouwde

kwaliteit


106


Bruynzeel levert ook een uitgebreide collectie accessoires als deurlijsten, beslag, glas en plinten. Hiermee kunt u uw deur volledig aanpassen op uw eigen woonwensen. Dat is het vertrouwde gevoel van wonen met Bruynzeel. Puur wonen.

107


G a r a n T i e 10

ja a r

vertrouwde

kwaliteit

108


Modern

Design

deurlijsten Bij een mooie deur hoort een mooie deurlijst. Deur en lijst vormen samen een geheel, waardoor de deur er nog fraaier uitziet. Bruynzeel beschikt over een ruim assortiment deurlijsten, passend bij elke deur. De deurlijsten zijn geschikt voor standaard deurformaten, maar ook voor deuren met een hoogte tot 231,5 cm. De deurlijsten van Bruynzeel hebben verschillende breedtes. Ze zijn Barok

vervaardigd uit wit ommanteld MDF, kleurvast en

Tijloos

makkelijk af te werken. Ook voor dubbele deuren te gebruiken. Zie de prijslijst voor meer informatie.

neuten Te gebruiken aan de onderzijde van de deurlijst. MDF wit gegrond en overschilderbaar.

Modern breed

109

G ARAN T IE

2

ja a r

Modern smal

vertrouwde

kwaliteit

binnendeuren | deurlijsten & neuten

Klassiek


luxe plinten Bruynzeel levert een compleet assortiment plinten. Van basis plinten tot en met luxe plinten. De luxe plinten zijn MDF wit ommanteld en makkelijk af te werken in de gewenste kleur. Informatie over de basis plinten vindt u in de prijslijst.

Plint modern 6 cm

Plint modern 8 cm

Plint modern 12 cm

Plint modern 18 cm

Plint kraal 8 cm

Plint kraal 12 cm

110


mtf variokozijn

Gemakkelijk, efficiënt en snel

binnendeuren | kozijnen

Voorsituatie

Uniek renovatiekozijn om binnen 30 minuten uw stalen kozijn met opdekdeur te vervangen door een houten kozijn met stompe deur. Bespaar tijd en geld met dit unieke kozijn. Kenmerken: • Geen breekwerk, eenvoudig te plaatsen • Compleet geleverd • Toepasbaar bij muurdiktes van 70-130 mm • Geschikt voor alle standaard maten deuren

111

G ARAN T IE 10

ja a r

Nasituatie

vertrouwde

kwaliteit


glassoorten Bruynzeel biedt alle vrijheid. We hebben een breed glasassortiment samengesteld, waarin u uw eigen smaak kunt vinden. Het gehard veiligheidsglas is duurzaam en veilig en beschikbaar in vier varianten: blank, blank facet, mat, en mat facet. Alle glaspartijen zijn op maat leverbaar. Een bestelling is eenvoudig te plaatsen met het formulier in de prijslijst.

112

U kunt voor extra gemak het glas reeds in de deur laten plaatsen. Daarmee bespaart u een hoop tijd.


binnendeuren | glassoorten

Blank glas

Blank facetglas

Mat glas

Mat facetglas

Stripe glas

113


aliteit

G a r a n T i e 10

ja a r

vertrouwde

114


beslag Details bepalen de totale uitstraling van een interieur. Een fraai deurbeslag is de finishing touch van een ruimte in balans. Bruynzeel heeft oog voor detail en biedt een ruim en gevarieerd assortiment deurbeslag.

binnendeuren | beslaG

jaren ’20-’30 Ton Glans Nikkel 1

2

3

4

5

6

7

8

9

10

11

12

1. Ton sleutelrozet | 2. Ton cilinderrozet | 3. Ton toiletgarnituur vierkant | 4. Ton toiletgarnituur rond | 5. Ton rond rozet | 6. Ton vierkant rozet | 7. Ton meubelgreep | 8. Ton schuifkom | 9. Ton greep rond | 10. Ton greep vierkant | 11. Ton raamboomset | 12. Ton uitzetijzer

115


Ton Mat Nikkel 1

2

3

4

5

6

7

8

9

10

11

12

1. Ton sleutelrozet | 2. Ton cilinderrozet | 3. Ton toiletgarnituur vierkant | 4. Ton toiletgarnituur rond | 5. Ton rond rozet | 6. Ton vierkant rozet | 7. Ton meubelgreep | 8. Ton schuifkom | 9. Ton greep rond | 10. Ton greep vierkant | 11. Ton raamboomset | 12. Ton uitzetijzer

116


binnendeuren | beslag

klassiek Chemin de Fer Mat Nikkel 1

Ook leverbaar in Glans Nikkel

2

3

4

5

1. Sleutelrozet | 2. Cilinderrozet | 3. Toiletgarnituur | 4. Deurkruk L/L | 5. Deurgreep T/L

Remo zwart 1

2

4

3

1. Sleutelrozet | 2. Cilinderrozet | 3. Toiletgarnituur | 4. Remo

117


tijdloos Design RVS 1

2

3

4

5

6

1. Sleutelrozet | 2. Cilinderrozet | 3. Toiletgarnituur | 4. Geo | 5. Pegasus | 6. Dodo

Basic RVS 1

2

3

4

5

6

7

8

1. Sleutelrozet | 2. Cilinderrozet | 3. Toiletgarnituur | 4. Tipo | 5. Pipo | 6. Lido | 7. Uno | 8. Jade ( ovaal)

118


modern Mat Chroom 1

2

4

7

6

1. Sleutelrozet | 2. Cilinderrozet | 3. Toiletgarnituur | 4. Ico | 5. Remo | 6. Lena | 7. Goccia

Chroom 1

2

3

4

5

6

1. Sleutelrozet | 2. Cilinderrozet | 3. Toiletgarnituur | 4. Ico | 5. Remo | 6. Goccia

119

binnendeuren | beslag

5

3


modern Quadro Mat Nikkel PVD 1

2

3

5

4

1. Sleutelrozet | 2. Cilinderrozet | 3. Toiletgarnituur | 4. Tirza | 5. Versa

Quadro Chroom 1

2

3

4

5

1. Sleutelrozet | 2. Cilinderrozet | 3. Toiletgarnituur | 4. Tirza | 5. Versa

120


binnendeuren | beslag

Quadro RVS 1

2

3

4

5

6

7

1. Sleutelrozet | 2. Cilinderrozet | 3. Toiletgarnituur | 4. Tec | 5. Metro | 6. Tipo | 7. Twentieth

121


design Architectural Mat Chroom 1

2

3

4

5

1. Sleutelrozet | 2. Cilinderrozet | 3. Toiletgarnituur | 4. Siloh | 5. Plaza

Architectural Chroom 1

2

3

4

5

1. Sleutelrozet | 2. Cilinderrozet | 3. Toiletgarnituur | 4. Siloh | 5. Plaza

Vlak rozet RVS 1

2

3

4

1. Sleutelrozet | 2. Cilinderrozet | 3. Toiletgarnituur | 4. Tessa

122


binnendeuren | beslag

landelijk Messing Titan PVD (20 jaar garantie) 1

2

3

4

5

6

1. Sleutelrozet | 2. Cilinderrozet | 3. Toiletgarnituur | 4. Geo | 5. Soiano | 6. Elios

123


124


De voordeur moet ĂŠĂŠn geheel zijn met het huis. Maatgevend hierbij zijn de juiste accenten als panelen en profielen, kleuren, glas en stijlvol deurbeslag. In het Bruynzeel buitendeurenprogramma vindt u deuren direct leverbaar uit voorraad en maatwerk deuren. Kies voor compleet gemak de Bruynzeel totaaloplossing. Wij zorgen voor alle mogelijke bewerkingen als een meerpuntssluiting, slotgaten, brievensleuf, etc. Kijk in ons handboek bewerkingen voor meer informatie.

125

GaranTie

6

ja a r

125


Waaruit bestaat het Bruynzeel buitendeurenprogramma Het Bruynzeel buitendeurenprogramma omvat een aantal modellen die direct leverbaar zijn uit voorraad. Deze modellen zijn aangeduid met een ‘V’ en zijn binnen een week in huis. Heeft u echter speciale wensen ten aanzien van maatvoering, levert Bruynzeel een compleet assortiment maatwerk buitendeuren. Deze deuren hebben een levertijd van circa 12 weken.

Bewerkingen en gemak Naast de keuze voor een mooie voordeur of achterdeur, kunt u bij Bruynzeel ook kiezen voor diverse bewerkingen, als; • Frezen van brievensleuven • Frezen van meerpuntssluitingen • Frezen van tochtvaldorpel • Scharnierinkrozingen • Voorbehandeling in diverse kleuren • Slotgatboring, etc.

Tochtvaldorpel

Maar indien gewenst, kunt u ook een deur zelf ontwerpen in onze constructief serie. Voor alle informatie over ons uitgebreide bewerkingenprogramma verwijzen we u naar ons handboek bewerkingen. U kunt deze opvragen of downloaden via onze website.

Bruynzeel totaalleverancier Dankzij het volledige programma buitendeuren, achterdeuren en constructieve deuren in combinatie met het complete programma bewerkingen geeft Bruynzeel ook bij buitendeuren invulling aan het concept totaalleverancier.

126


Veiligheid boven alles Iedereen voelt zich graag veilig in huis. Daarom adviseren wij u bij de aanschaf van een nieuwe voordeur of achterdeur te kiezen voor een meerpuntssluiting.

Driepuntssluiting Maximale beveiliging van je deuren. Met één sleutelbeweging op 3 punten tegelijk de deur vergrendeld. Onze aanbevolen sloten hebben de SKG ** norm en het keurmerk Politie Keurmerk Veilig Wonen.

Veiligheidsglas Gehard veiligheidsglas dat voldoet aan de strengste veiligheidseisen. Dit glas is ook veilig voor kinderen omdat het uiteenvalt in kleine stukjes en niet in gevaarlijke scherven.

Veiligheidsbeslag Inbraakveilig beslag speciaal gemaakt volgens alle vereiste specificaties tegen inbraak. Zie hiervoor verder de deurbeslag pagina’s.

vertrouwde

kwaliteit

driepuntssluiting

127


128


buitendeuren | jaren ’20-’30

Goud met glas in lood Robijn

Goud met glas in lood Saffier

jaren ’20-’30 De sfeer van de jaren ’20-’30 kenmerkt zich door de rechte lijnvoering die op de deuren werd aangebracht. Profielen en panelen met een duidelijke signatuur, meestal gecombineerd met patronen in het glas in lood. Veel huizen uit die periode hebben dezelfde lijnvoering op en aan de gevels. Dit versterkt elkaar en geeft het huis een bijzonder karakter. Bruynzeel kent deze stijl als geen ander en heeft een unieke collectie ontworpen. De deuren zijn van massief Merbau en komen vooral tot

(V) Voorraaddeur, Hangzijde

129

G ARAN T IE

6

ja a r

hun recht in blank gelakte afwerking.

vertrouwde

kwaliteit


130


buitendeuren | jaren ’20-’30

Oogst met glas in lood Briljant

Lente met blank isolatieglas

Helder

(V) Voorraaddeur, Hangzijde

131

Voorjaar met glas in lood Jade

G ARAN T IE

6

ja a r

Zomer met blank isolatieglas

vertrouwde

kwaliteit


Deftig (V) met glas in lood Amethyst

132

Deftig met glas in lood Topaas


buitendeuren | jaren ’20-’30

Wijds met glas in lood Amber

Ingetogen met blank isolatieglas

Sprankeling met blank isolatieglas

Een mooie deurknop en bijpassende briefplaat completeren de uitstraling van uw deur. Kijk op pagina 175 voor het buitendeurenbeslag.

Dagdroom met glas in lood Opaal

(V) Voorraaddeur, Hangzijde

133

G ARAN T IE

6

ja a r

Ontmoeting met blank isolatieglas

vertrouwde

kwaliteit


134


buitendeuren | klassiek

Glans (V)

Gloed

klassiek Deze klassieke stijldeuren zijn prachtig om te zien. Opvallend door hun stijlprofielen en bijzondere roosters. De degelijke kwaliteit en exclusieve vormgeving sluit helemaal aan bij de bouw- en architectuurstijl van toen. De deuren zijn van massief Merbau. Door de keuzemogelijkheden van glas Voor de roosters zijn meerdere kleuropties mogelijk. Alle informatie vindt

info

u in de prijslijst.

Hangzijde

Als aannemer kunt u ook nog een blik werpen in het Bruynzeel handboek bewerken. Ook digitaal te bekijken op www.bruynzeeldeuren/handboek.

135

nfo G ARAN T IE

6

ja a r

kunt u de deur afstemmen op de juiste sfeer van het huis en interieur.

vertrouwde

kwaliteit


136


buitendeuren | klassiek

Vrijbuiter

Aanzicht

U kunt uw buitendeur reeds laten voorzien van diverse bewerkingen. Dat brengt u een hoop gemak. Kijk in de prijslijst voor meer informatie.

Zekerheid

137

G ARAN T IE

6

ja a r

Dauw

vertrouwde

kwaliteit


buitendeuren | klassiek Gratieus

Werelds (V)

Bekoring met glas in lood Zirkoon

Bekoring met glas in lood Aqua

138

(V) Voorraaddeur


G ARAN T IE

6

ja a r

139

vertrouwde

kwaliteit


140


buitendeuren | klassiek

Begroeting (V)

Begroeting (V)

met decoratieglas Bloem

met glas in lood Kwarts

Melodie (V)

Zonnedauw (V)

Zonnedauw (V)

met glas in lood Onyx

met glas in lood Smaragd

141

G ARAN T IE

6

ja a r

(V) Voorraaddeur,

Heidegloed (V)

vertrouwde

kwaliteit


buitendeuren | tijdloos Heuvelrug (V)

Ochtendzon met blank facetglas

met glas in lood Zirkoon

tijdloos Als u kiest voor ingetogen luxe dan heeft deze buitendeurenserie de ideale stijl, passend bij meerdere typen huizen. Of het nu eigentijds is of een tikje klassiek. Rustige panelen en profielen en diverse glaskeuzes. De deuren zijn van massief Merbau en uitstekend geschikt voor het nederlandse klimaat.

(V) Voorraaddeur

142


GaranTie

6

ja a r

143

vertrouwde

kwaliteit


144


buitendeuren | tjdloos

Ellips

Straal

Halvemaan (V) met mat isolatieglas

Elan

Wakker met blank isolatieglas

Halvemaan (V)

(V) Voorraaddeur, Hangzijde

145

G ARAN T IE

6

ja a r

met glas in lood Titaan

vertrouwde

kwaliteit


146


buitendeuren | modern

Rijkdom met blank isolatieglas

Charme met blank isolatieglas

modern Een modern huis is strak van vorm. Pure materialen, klasse door eenvoud. Als u een voorkeur heeft voor design biedt deze collectie meerdere mogelijkheden. Pure strakke vormgeving en de uitstraling van hout. De deuren zijn van massief Merbau. De stijl van deze deuren wordt bepaald

(V) Voorraaddeur, Hangzijde

147

G ARAN T IE

6

ja a r

door de moderne paneelverdeling en glascombinaties.

vertrouwde

kwaliteit


148


buitendeuren | modern

Schemering met blank isolatieglas

Comfort

Harmonie met blank isolatieglas

Relax met blank isolatieglas

Ruimte

(V) Voorraaddeur, Hangzijde

149

G ARAN T IE

6

ja a r

Avondrood met blank isolatieglas

vertrouwde

kwaliteit


150


buitendeuren | modern

Zwier met blank isolatieglas

Charme met blank isolatieglas

Een mooie deurknop en bijpassende briefplaat completeren de uitstraling van uw deur. Kijk op pagina 175 voor het buitendeurenbeslag.

(V) Voorraaddeur, Hangzijde

151

G ARAN T IE

6

ja a r

Ritme (V) met mat isolatieglas

vertrouwde

kwaliteit


152


buiTendeuren | landelijk

strobloem (v) met blank isolatieglas

Goudlelie met blank isolatieglas

landelijk De inspiratie van het goede buitenleven. Authentieke deuren maar wel met de kwaliteit van nu. Deze Bruynzeel buitendeuren zijn van massief Merbau. Gemaakt voor ons klimaat en onze seizoenwisselingen. U kunt de ruitverdelingen zelf bepalen in lijn met de andere ramen van het huis. Deze deur is ook als duo-deur toepasbaar. De onder- en de bovendeur kunnen los van elkaar gecombineerd worden. Op deze

(v) voorraaddeur

153

GaranTie

6

ja a r

manier kunt u zelf de vormgeving van de deur bepalen.

vertrouwde

kwaliteit


154


Bloesem met blank isolatieglas

Korenroos met blank isolatieglas

Parelmos met blank isolatieglas

155

G ARAN T IE

6

ja a r

buitendeuren | landelijk

Pijlkruid met blank isolatieglas

vertrouwde

kwaliteit


156


buiTendeuren | ConsTruCTieF

Fris met blank isolatieglas

bedaard met blank isolatieglas

constructief Nieuw in het Bruynzeel assortiment zijn multiplex garant buitendeuren van topkwaliteit. Ze zijn 10 jaar gegarandeerd en bieden alle flexibiliteit in maatvoering en glasopeningen.

info

werken. Indien gewenst kunt u zelf ook een ontwerp maken.

Als aannemer kunt u ook nog een blik werpen in het Bruynzeel handboek bewerken. Ook digitaal te bekijken op www.bruynzeeldeuren/handboek.

(v) voorraaddeur, hangzijde

157

nfo GaranTie

6

ja a r

De deuren zijn standaard voorbehandeld en eenvoudig af te

vertrouwde

kwaliteit


158


buitendeuren | constructief

Buitenleven met blank isolatieglas

Glinstering met blank isolatieglas

Expressief met blank isolatieglas

Plezier met blank isolatieglas

Weldaad met blank isolatieglas

(V) Voorraaddeur, Hangzijde

159

G ARAN T IE 10

ja a r

Sprekend met blank isolatieglas

vertrouwde

kwaliteit


160


buitendeuren | constructief

Welgemeend met blank isolatieglas

Betovering met blank isolatieglas

U kunt uw buitendeur reeds laten voorzien van diverse bewerkingen. Dat brengt u een hoop gemak. Kijk in de prijslijst voor meer informatie.

Gemoedelijk met blank isolatieglas

(V) Voorraaddeur, Hangzijde

161

G ARAN T IE 10

ja a r

Voorspoed met blank isolatieglas

vertrouwde

kwaliteit


(v) voorraaddeur, hangzijde

162


iris 4-ruits (v)

(bWh 92 cm)

(bWh 92 cm)

buiTendeuren | serre- en aChTerdeuren

iris (v)

serre- en achterdeuren Met deze stijldeuren kunt u optimaal genieten van uw tuin en terras. Deze deuren met een fraaie combinatie van panelen en glas zorgen voor een karakteristiek aanzicht. Dankzij de mooie glaspartijen wordt het heerlijke buitengevoel in huis gehaald. • Deuren van massief Merbau • 6” stijlen en dorpels (40 x 140 mm) • Keuze uit voorbehandelde of onbehandelde deuren • Voorraadmodellen zijn lichtgrijs (RAL 7004, 120 mu) voorbehandeld • Inclusief ventilatiesleuven • Isolatieglaslatten voorgeboord en in verstek gezaagd • Extra brede stijlen voor toepassen veiligheidsbeslag • Zijn geschikt voor isolatieglas en worden standaard uitgevoerd met plakroede systeem • Diverse isolatieglasopties mogelijk

(v) voorraaddeur

163

GaranTie

6

ja a r

• Uitstekend toepasbaar als openslaande buitendeuren

vertrouwde

kwaliteit


164


Madelief (V)

(BWH 66 cm)

(BWH 66 cm)

(BWH 27 cm)

Madelief 3-ruits

Madelief 4-ruits

Madelief 8-ruits

(BWH 27 cm)

(BWH 27 cm)

(BWH 27 cm)

(V) Voorraaddeur

165

G ARAN T IE

6

ja a r

Jasmijn 6-ruits (V)

buitendeuren | Serre- en achterdeuren

Jasmijn (V)

vertrouwde

kwaliteit


GbW 627

GbW 627

GbW 640

GbW 666

GbW 692

GbW 692

4 ruits

4 ruits

8 ruits

GbW 679

GbW 666 6 ruits

achterdeuren 6” serie behandeld • Deuren van massief Merbau (KOMO) • 6” stijlen en dorpels (40 x 140 mm) • Lichtgrijs voorbehandeld in RAL 7004 (120 mu) • Inclusief ventilatiesleuven • Isolatieglaslatten voorgeboord en in verstek gezaagd • Extra brede stijlen en dorpels voor toepassen veiligheidsbeslag • Deuren kunnen in de breedte max. 25 mm per stijl teruggezaagd worden • Standaardmaten uit voorraad leverbaar, overige maten op bestelling

GaranTie

6

ja a r

• Isolatieglas leverbaar voor GBW 640, GBW 666 en GBW 692

166


TbW 666

buiTendeuren | serre- en aChTerdeuren

TbW 640

TbW 692

achterdeuren 6” serie behandeld fsc • Deuren van massief hardhout (Tatajuba) • 6” stijlen en dorpels (40 x 140 mm) • Lichtgrijs voorbehandeld in RAL 7004 (120 mu) • Inclusief ventilatiesleuven • Isolatieglaslatten voorgeboord en in verstek gezaagd • Extra brede stijlen en dorpels voor toepassen veiligheidsbeslag • Deuren kunnen in de breedte max. 25 mm per stijl teruggezaagd worden • Isolatieglas leverbaar voor GBW 640, GBW 666 en GBW 692

GaranTie

6

ja a r

• Standaardmaten uit voorraad leverbaar, overige maten op bestelling

achterdeuren 5” serie behandeld • Deuren van massief Merbau (KOMO) • 5” stijlen en dorpels (40 x 118 mm) • Lichtgrijs voorbehandeld in RAL 7004 (120 mu) • Inclusief ventilatiesleuven • Isolatieglaslatten voorgeboord en in verstek gezaagd • Standaardmaten uit voorraad leverbaar, overige maten op bestelling

GaranTie

GbW 66

6

GbW 88

ja a r

GbW 44

167


a 627

a 640

a 666

a 679

achterdeuren 6” serie onbehandeld • Deuren van massief Merbau • 6” stijlen en dorpels (40 x 140 mm) • Onbehandeld • Inclusief ventilatiesleuven • Isolatieglaslatten voorgeboord en in verstek gezaagd • Extra brede stijlen en dorpels voor toepassen veiligheidsbeslag • Deuren kunnen in de breedte max. 25 mm per stijl teruggezaagd worden • Standaardmaten 2 weken levertijd, overige maten op bestelling • Isolatieglas leverbaar voor A 640, A 666 en A 692

GaranTie

1

ja a r

a 692

achterdeuren vurenhout • Deuren van vurenhout • Stijlen 38 x 108 mm / dorpels 38 x 118 mm • Onbehandeld • Vuren deuren inclusief enkelglaslatten • Uitsluitend geschikt voor enkelglas

GaranTie

1

ja a r

• Geen maatwerk mogelijk

v 67

168

v 89


a 66

a 88

m 44

m 66

m 88

buiTendeuren | serre- en aChTerdeuren

a 33

achterdeuren 5” serie onbehandeld • Deuren van massief Merbau / Meranti • 5” stijlen en dorpels (40 x 118 mm) • Onbehandeld • Inclusief ventilatiesleuven (m.u.v. Meranti deuren) • Merbau deuren inclusief isolatieglaslatten voorgeboord en in verstek gezaagd

info

• Standaardmaten uit voorraad leverbaar, overige maten op bestelling

Als aannemer kunt u ook nog een blik werpen in het Bruynzeel handboek bewerken. Ook digitaal te bekijken

nfo GaranTie

op www.bruynzeeldeuren/handboek. 169

1

ja a r

• Meranti inclusief enkelglaslatten


batavia 2a

batavia 2b

batavia 3

batavia 4

basisdeuren • Deuren van massief Merbau • 6” stijlen en dorpels (40 x 140 mm) • Keuze uit voorbehandelde of onbehandelde deuren • Exclusief ventilatiesleuven (optioneel) • Basisdeuren inclusief enkelglaslatten (isolatieglaslatten optioneel) • Extra brede stijlen en dorpels voor toepassen veiligheidsbeslag

GaranTie

1

ja a r

• Exclusief weldorpel (optioneel)

170

batavia 5


buiTendeuren | basisdeuren en TuinPoorTen

egmond (hardhout)

domburg

haarlem (hardhout)

vlissingen

tuinpoorten Tuinpoorten massief hardhout

Tuinpoorten massief vurenhout

• Deuren van massief hardhout

• Deuren van massief vurenhout

• Dikte 38 mm

• Dikte 38 mm

• Groen voorbehandeld

• Onbehandeld

• Inclusief slotgat

• Geen slotgat mogelijk

• Exclusief afwateringsdorpel (optioneel)

• Maximaal 10 cm in te korten en 2,5 cm

• Maximaal 10 cm in te korten en 2,5 cm per zijkant te versmallen

per zijkant te versmallen • Geen maatwerk mogelijk

1

GaranTie

1

ja a r

GaranTie

ja a r

• Geen maatwerk mogelijk

PEFC/30-31-057

171


172


Naast de keuze voor een mooie voordeur, speelt ook glas en beslag een belangrijke rol. Wanneer dit goed op elkaar aansluit wordt het karakter van het huis versterkt. Bruynzeel biedt diverse glaskeuzes en beslagopties om zo de ideale

173

GaranTie

6

ja a r

combinatie samen te stellen.

vertrouwde

aliteit


Blank isolatieglas

Blank facet isolatieglas

Mat isolatieglas

Mat block isolatieglas

glassoorten In het Bruynzeel buitendeurenprogramma zijn er verschillende isolatieglasopties. Ook is er voor een aantal deurmodellen isolatie glas in lood- of decoratieglas leverbaar. Al het isolatieglas binnen het Bruynzeel programma is dubbelzijdig gehard veiligheidsglas. Dit is vijf keer sterker dan normaal glas. Mocht het toch breken dan valt het uiteen in kleine ongevaarlijke stukjes.

174


deurbeslag samen met het sierbeslag? het karakter van uw huis, de keuze van de deur, de kleur van de deur en het glas dat u kiest zijn hierbij bepalend. bruynzeel heeft 4 stijlen voor u geselecteerd: Finish, mat Chroom, rvs en Quadro rvs. het basismateriaal massief messing en rvs staat voor uitstekende kwaliteit.

Quadro RVS strak, modern en duurzaam roestvrijstaal. Goede balans tussen stevigheid en schoonheid. 1a

1b

2

4a

5

** 3

4b

7

6

1a. Quadro deurknop symmetrisch | 1b. Quadro deurknop excentrisch | 2. Quadro veiligheidsrozet** | 3. Quadro deurbel 4a. Quadro briefplaat recht | 4b. Quadro tochtklep recht | 5. Quadro salo kruk 53 mm | 6. Quadro veiligheidsset voordeur afgebeeld met salo kruk** 7. Quadro veiligheidsset achterdeur afgebeeld met salo krukstel**

175

buiTendeuren | GlassoorTen

elke stijldeur heeft zijn kenmerken. hoe kiest u de ideale combinatie


Mat Chroom oorspronkelijke messing oppervlakten. mat geborsteld en voorzien van een chroom laag. 1

2

3

5

6

7

**

4

8

1. deurknop groot svezia | 2. veiligheidsrozet** | 3. deurbel rond | 4. briefplaat recht | 5. deurknop daphne 6. Geo kruk 53 mm | 7. voordeur veiligheidsset afgebeeld met Geo kruk** | 8. achterdeur veiligheidsset afgebeeld met Geo krukstel**

RVS Tijdloos en duurzaam roestvrijstaal. Goede balans tussen stevigheid en schoonheid.

1

2

3

5

6

7

**

4

8

1. deurknop groot svezia | 2. veiligheidsrozet** | 3. deurbel rond | 4. briefplaat recht | 5. deurknop daphne 6. Geo kruk 53 mm | 7. voordeur veiligheidsset afgebeeld met Geo kruk** | 8. achterdeur veiligheidsset afgebeeld met Geo krukstel**

176


Finish slijtvast en corrosie bestendig, bestand tegen alle weersinvloeden. 20 jaar garantie. 2

3

5

6

7

4

8

1. deurknop groot svezia | 2. veiligheidsrozet** | 3. deurbel rond | 4. briefplaat recht | 5. deurknop daphne 6. Geo kruk 53 mm | 7. voordeur veiligheidsset afgebeeld met Geo kruk** | 8. achterdeur veiligheidsset afgebeeld met Geo krukstel**

177

buiTendeuren | deurbeslaG

1


bruynzeel voorraad binnendeuren programma - maten Jaren ’20-’30 stomp 201,5 hoog

opdek 201,5 hoog

stomp 211,5 hoog

breedte

63

68

73

78

83

88

93

63

68

73

78

83

88 93

63

68

73

78

83

88

93

Eenvoud

83

88

93

83

88 93

83

88

93

Vlijtig Vurig

Zuiver

Klassiek stomp 201,5 hoog breedte

63

73

78

Aanzien Luister

opdek 201,5 hoog

68

Pracht

Parade

Weelde

Roem

63

stomp 211,5 hoog

68

73

78

63

68

73

78

• •

Tijdloos stomp 201,5 hoog

opdek 201,5 hoog

stomp 211,5 hoog

breedte

63

68

73

78

83

88

93

63

68

73

78

83

88 93

63

68

73

78

83

88

93

Aandacht

Intens

Rijkelijk Stijlvol Temperament

178


stomp 231,5 hoog

63

68

73

78

83

88

93

83

88

93

opdek 211,5 hoog 63

68

73

78

83

88

93

83

88

93

63

88

93

83

88

93

opdek 231,5 hoog

opdek 211,5 hoog 68

73

78

83

88

93

63

63

68

78

83

88

93

73

78

opdek 231,5 hoog

73

68

stomp 231,5 hoog

63

78

83

78

73

78

73

68

73

stomp 231,5 hoog 63

68

68

63

opdek 231,5 hoog

63

68

73

78

83

88

93

179

binnendeuren | voorraaD | maattabel

opdek 211,5 hoog


bruynzeel voorraad binnendeuren programma - maten Modern stomp 201,5 hoog 68

73

88

93

63

68

73

stomp 211,5 hoog

78

83

78

83

83

88

93

Eigentijds met blank glas*

Eigentijds met mat glas*

Fraai met blank glas*

Fraai met mat glas*

Gracieus

Gul met blank glas*

breedte

63

opdek 201,5 hoog 88

93

63

68

73

78

Gul met mat glas*

Krachtig met blank glas*

Krachtig met mat glas*

Nobel met blank glas*

Nobel met mat glas*

Prominent

Statig

Verfijnd

Loyaal

Metropool

Mondiaal

Landelijk stomp 201,5 hoog

opdek 201,5 hoog

stomp 211,5 hoog

breedte

63

68

73

78

83

88

93

63

68

73

78

83

88

93

63

68

73

78

83

88

93

Balans

93

Droom Rust Stijlvol

Boardpaneeldeuren stomp 201,5 hoog breedte

63

Charmant

Eerlijk

• •

68

73

78

83

88

93

63

Gebaar Schittering

opdek 201,5 hoog

180

68

stomp 211,5 hoog

73

78

83

88

93

63

68

73

78

83

88

• •


63

68

73

78

stomp 231,5 hoog 83

88

93

83

88

93

opdek 211,5 hoog 68

73

78

83

88

93

opdek 211,5 hoog 63

68

68

73

78

63

stomp 231,5 hoog

63

63

opdek 231,5 hoog

63

68

78

83

88

93

63

78

83

88

93

68

78

83

88

93

73

78

83

88

93

stomp 231,5 hoog

73

73

opdek 231,5 hoog

73

68

opdek 231,5 hoog

63

68

73

78

83

88

93

63

68

73

78

83

88

93

181

binnendeuren | voorraaD | maattabel

opdek 211,5 hoog


bruynzeel voorraad buitendeuren programma - maten

breedte

hoogte 201,5

hoogte 211,5

hoogte 231,5

83

83

83

88

93

Deftig

93

Glas in lood isolatieglas Amethyst Mat isolatieglas Glans *

88

Begroeting

Decoratieglas isolatieglas Bloem

Plakroedesysteem tbv Strobloem

Zonnedauw Mat block isolatieglas Halvemaan Mat isolatieglas

Glas in lood isolatieglas Titaan

Glas in lood isolatieglas Onyx

Mat block isolatieglas

Melodie

Heuvelrug

Heidegloed *

Glas in lood isolatieglas Zirkoon

Ritme Mat isolatieglas Strobloem **

Werelds

Blank isolatieglas

93

Glas in lood isolatieglas Kwarts

88

182


bruynzeel balkon- en achterdeuren voorraad

BWH Iris

920 mm

Jasmijn

660 mm

GBW 627 / KOMO

270 mm

GBW 640 / KOMO

400 mm

GBW 666 / KOMO

660 mm

GBW 679 / KOMO

790 mm

GBW 692 / KOMO

920 mm

TBW 640

400 mm

TBW 666

660 mm

TBW 692

920 mm

A 627 (2 wk levertijd)

270 mm

A 640 (2 wk levertijd)

400 mm

A 666 (2 wk levertijd)

660 mm

A 679 (2 wk levertijd)

790 mm

A 692 (2 wk levertijd)

920 mm

GBW 44 / KOMO

442 mm

GBW 66 / KOMO

658 mm

GBW 88 / KOMO

874 mm

A 33

334 mm

A 66

658 mm

A 88

874 mm

M 44

442 mm

M 66

658 mm

M 88

874 mm

V 67 V 89

hoogte 211,5

hoogte 231,5

63 68 73 78 83 88 93 98 103 63 68 73 78 83 88 93 98 103 83 88 93 98 103

• •

• •

• •

• •

• •

• •

• •

• •

• •

• •

• •

• •

• •

• •

• • •

• • •

• •

• • •

• •

• • •

• •

• •

• •

• •

• • •

• • •

• •

• •

• • •

• •

• • •

• •

• •

• •

• •

• •

• •

• •

• •

• •

• •

• • •

• •

bruynzeel poorten voorraad Poorten Egmond Haarlem Domburg Vlissingen Afwateringsdorpel Egmond Afwateringsdorpel Haarlem

De meubels in de fotografie zijn o.a. verkrijgbaar bij Eijerkamp

183

hoogte 176

hoogte 211,5

83

83

88

93

88

93

buitendeuren | maattabel

hoogte 201,5


Bruynzeel Home Products Deuren bv Litauensestraat 9 7202 CN Zutphen Postbus 31 3

7200 AH Zutphen t: 0575 596 880 f: 0575 596 888

Art.nr. 000010017 | Juni 2010 | Druk- en zetfouten voorbehouden.

Winkelwaarde e 9,95

www.bruynzeeldeuren.nl / info@bruynzeeldeuren.nl

Bruynzeel deuren  

De Bruynzeel Puur wonen deuren collectie, binnendeuren en buitendeuren, maakt woonwensen werkelijkheid door een zorgvuldig samengesteld asso...