Page 1

DET ÄR DIN TUR NU! ANSÖK SOM LOLA-SÄLJARE INNAN DEN 21 JUNI 2012 så får du ytterligare kläder till ett värde av 1000 kr till din provkollektion

www.houseoflola.se


LOLA SÖKER NYA SÄLAJRE! Vi är väldigt stolta över våra säljare och häpnar över att vi fortsätter växa i svindlande fart! Säljarnas snittförsäljning är hög vilket bidrar till vår tillväxt och till mer pengar i säljarnas plånböcker :-)! Våren har varit fantastisk men hösten kommer att blir ännu bättre! Vuxenplagg som bara är åååå, nya modeller till tjej och kille som bara är iiiih och alldeles underbara nya material som bra är så mmm... Vi vill fortsätta och växa och i lagom takt, så det finns plats för några fler fina Lola-tjejer inför hösten 2012! Om du brinner för kläder i allmänhet och Lola kläder i synnerhet och tycker att det är spännande att träffa nya människor passar du som säljare hos House of Lola. Du tilltalas av att själv bestämma över och planera din arbetstid och med engagemang, glädje och jävlaranamma kommer du komma långt! Att lära känna många nya människor, både andra säljare, värdinnor och kunder som de flesta är i samma fas i livet som dig själv är en extra bonus! Att kombinera säljrollen på House of Lola med annat arbete, studier eller föräldraledighet går alldeles utmärkt och ger både en massa glädje och extra pengar. En superkul extrasyssla! Det är dags att våga göra något nytt! Det är din tur nu! Välkommen!


INTERVJU MED BRITTA! Läs intervjun med vår fina säljare Britta Edström som började hos oss i vintras. Hur kom du i kontakt med Lola?

Genom min svägerska. Jag minns att jag gillade det coola namnet och när jag sen fick se kläderna var jag bara tvungen att göra ett "provköp", sen den dagen har det blivit måånga Lolabeställningar :)

Hur kom det sig att du blev säljare hos oss?

Jag tycker att allt som House of Lola står för är helt fantastiskt; kläderna, kundbemötandet och känslan. Det känns som julafton varje gång en ny kollektion släpps och det är så roligt att få beställa och klä sig i fina, unika och supersköna kläder! Jag var först lite osäker på vad det skulle innebära, men kände ändå att jag ville testa. Nu tre månader senare är jag jätteglad att jag tog steget att bli säljare. Jag har träffat fantastiska människor och så får jag syssla med det jag verkligen gillar, nämligen Lolakläder :)

Vad gillar du mest med att vara säljare?

Det jag gillar mest med att vara säljare är att få visa alla fantastiska kläder. I kollektionen finns det verkligen något för alla oavsett om man är ung eller äldre tjej. Det är också jätteroligt att få träffa alla värdinnor och kunder som man skapar en kontakt med.

Vad betyder Lola för dig?

Lola har gett mig en spännande upplevelse där jag har fått träffat nya människor och jag har fått utmana mig själv på ett sätt som jag inte har gjort tidigare. Att kombinera arbete med kläder ger bara extra guldkant på tillvaron. Klädförsäljningen är fri på det sättet att du bestämmer själv när och i vilken omfattning du vill jobba och den friheten gör att arbetet känns lustfyllt och roligt.

Vilket är ditt bästa tips för egen tid som förälder för att kanske få titta på sitt favvis-program eller läsa just det där modemagasinet eller bara få vara? :)

Utnyttja barnkalasen! När du har lämnat ditt barn på kalaset har du två timmar att göra precis vad du vill. Under den tiden passar det perfekt att göra den där lite längre springturen som annars kan vara svår att få till!

www.houseoflola.se


DET ÄR DIN TUR NU!

Du gör din ansökan via www.houseoflola.se. Här hittar du mer information och du är alltid välkommen att kontakta oss på info@houseoflola.se VÄLKOMMEN !!!

www.houseoflola.se

/Nya%20s%C3%A4ljare%20hemisdan%202012%20juni  

http://www.houseoflola.se/media/upload/files/Nya%20s%C3%A4ljare%20hemisdan%202012%20juni.pdf