Page 1

viwell

Face Hands & Feet Body

Wellness


n

Ansigtsbehandlinger

Ansigts kur

En skøn opfriskende ansigtskur, hvor vi rengør huden, lægger en maske, som giver næring og fugt til huden, og afslutter med en ansigtsmassage.

Mini facial

Fjern sporene af stress og jag fra dit ansigt og giv det nyt liv. Afrensning og peeling af ansigt, hals og decolté. Dybderensende maske. 10 min. aromamassage på ansigt, nakke, skulder og decolté. Afstemt med lækker øjen-, ansigts- og halscreme. Denne behandling anbefales som et kurforløb.

Den komplette luksus ansigtsbehandling

Hudanalyse, afrensning og peeling af ansigt, hals og decolté. Dybderensende luksusmaske. 20 minutters aromamassage på ansigt, nakke, skulder og decolté. Efterfulgt af lækre masker på øjne, ansigt og hals. Afstressende hovedbundsmassage. Afstemt luksus øjen-, ansigts- og halscreme og retning af bryn.

Avanceret ansigtsbehandling

Resultatgivende behandling, specielt udformet til behandling og korrigering af hudtilstande som hyperpigmentering, solskader, tidlig aldring, følsom og fedtet hud Behandlingen sætter fokus på velvære og intensiv hudpleje og omfatter et eksklusivt multisyrekompleks, der giver umiddelbart synlige resultater i form af fornyet hud med smuk glød og en jævnere hudtone. Dybderensende ansigtsmassage, der forbedrer blodcirkulationen, og en ansigtsmaske, der balancerer og giver huden næring. Ampulterapi samt skøn hånd- og fodmassage. Fuldender behandlingen med solbeskyttende creme.

Maskulin facial

Denne behandling er kun for mænd. Afrensning og peeling af ansigt, hals og decolté i produkter der dufter maskulint. Dybderensende maske.10 min. aromamassage på ansigt, nakke, skulder og decolté. Afstemt med lækker øjen-, hals- og ansigtscreme.


n

Makeup

Dagmakeup

En diskret makeup i naturfarver. Huden afrenses, og der følger en makeupvejledning samt makeupprogram.

Aftenmakeup

En lidt kraftigere makeup tilpasset beklædning og temperament. Huden afrenses, og der følger en makeupvejledning samt makeupprogram.

Brudemakeup

En meget holdbar og naturlig makeup tilpasset kjolen. Forinden aftales tid til farvning af vipper og bryn samt tilretning af bryn. Et personligt farveskema til brug for den endelige makup medfølger.

n

Vipper og bryn

Vipper eller bryn

Vipper eller bryn farves med allergitestet og langtidsholdbar farve, der også kan benyttes af kontaktlinsebrugere.

Bryn incl. retning af bryn

Brynene farves med allergitestet og langtidsholdbar farve. Brynene formes smukt i facon med pincet og/eller voks.

Vipper og bryn incl. retning af bryn Vipper og bryn farves med allergitestet og langtidsholdbar farve. Brynene formes smukt i facon med pincet og/eller voks.

Retning af bryn

Brynene tilrettes formes smukt i facon med pincet og/eller voks.

n

Hårfjerning

Hårfjerning fra knæ og ned Hårfjerning på hele ben Hårfjerning på ryg eller bryst Hårfjerning på overlæbe og hage Hårfjerning i bikinilinien eller armhule


n

Manicure

Aroma manicure

Håndbad, peeling/skrub af hænder, klipning og filing af negle, neglepleje, luksus muddermaske og håndmassage. Velegnet til sarte og fugtfattige hænder.

Lak & Lak m/fransk kant n

Gel negle

Gel

Forstærkning af egne negle m/fransk kant. Der bygges i gele på den naturlige negl. Geleen hærdes i en speciel UV-lampe. Neglene er meget slidstærke og holdbare. Gelenegle kan ikke opløses.

Gel advanced

Forlængelse af forstærkning i gele m/fransk kant. Neglen bygges ud til ønsket længde med fransk eller naturlig kant. Geleen hærdes i en speciel UV-lampe, hvilket gør neglene meget slidstærke og holdbare. Geleen kan ikke opløses.

Gel fødder

Forstærkning af egne negle m/fransk kant. Der bygges i gele på den naturlige negl. Geleen hærdes i en speciel UV-lampe. Neglene er meget slidstærke og holdbare. Gelenegle kan ikke opløses.

n

Fodpleje og Pedicure

Klinisk fodpleje

Foddiagnose, fodbad, fjernelse af hård hud og ligtorne, klipning og filing af negle, neglepleje og fodmassage. Velegnet til alle typer af fodproblemer.

Cold Paraffin Pedicure

SpaFodbad, peeling/skrub af fødder, klipning og filing af negle, neglepleje, fjernelse af lidt hård hud, paraffinmaske, kølende mentholmaske samt fod- og ankelmassage. Velegnet til sprækket og tør hud.

Collagen Heat Pedicure

Dine fødder forkæles med et luksus Spafodbad med indbygget elektrozoneterapi. Herefter fjernes lidt hård hud, neglene klippes og files. Neglene plejes med blødgørende neglebåndspleje og skubbes nænsomt tilbage. Herefter følger en vidunderlig fodmaske, hvor fødderne pakkes ind i varme “thermofutter”. Efter fodmasken gives en dejlig collagenmassage på fødder, ankler og lægben. Der afsluttes med fodcreme.

Fut de Luxe

Den ultimative forkælelse af fødder, hænder og hovedbund. Behandlingerne starter med et dejlig fodbad, hvorefter fødderne scrubbes og hviler i en fod maske, under behandlingen gives en dejlig hånd- og hovedbundsmassage.

Lak & Lak m/fransk kant


n

Massage

Aroma Relaxing Oilmassage

Forkæl dig selv med denne livgivende oliemassage, hvor tid og sted forsvinder, og efterlader dig afstresset og uden spændinger i kroppen. Massageolien er specialblandet af vores professionelle terapeuter for den eksklusive velvære. Olierne består af rene naturolier, nøje tilpasset med naturens fineste æteriske olier. Den speciallavede massageolie trænger dybt ned i huden og efterlader den silkeblød, fugtet, samt behandlet for eventuelt cellulite, stress, udtørring, manglende elasticitet, muskelspændinger mm. Fortsæt evt. denne dejlige behandling med en vidunderlig ansigtsbehandling. Vi anbefaler Mini Facial.

Klassisk Massage

En komplet og dybderensende helkropsmassage mod ømme muskler og skader. Velegnet som forebyggende massage til sportsudøvere eller som behandling til infiltrationer, muskelspændinger, belastningsskader m.m.

Klassisk ryg- og skuldermassage

En komplet og dybdegående massage på skulder og ryg. Velegnet til spændinger i skuldre, lænd og nakke samt museskader og lignende.

Luksus ansigts-og hovedbundsmassage En meget terapeutisk og afstressende massage, hvor hele ansigtet masseres blidt, og ansigtets energipunkter stimuleres. Velegnet til afstressning, spændingshovedpine, spændinger i kæben m.m.

Hotstone Massage

En luksus kropsmassage med varme lavasten i forskellige størrelser, der er blid og terapeutisk. Virker meget afstressende og afslappende på krop og sind. En massageform for den totale oplevelse af luksus og velvære.


n

Europæiske Spa-kure

Disse kure består af 3 behandlinger.

Thermal Mineral kur

Thermal Mineral kur har en udrensende og afslappende effekt, der er baseret på en hundredvis af år gammel europæisk behandlingstradition, hvor man anvender medicinsk ler, helende kildevand og massage. Kuren består af 3 behandlinger: Indpakning med 100% naturligt Moor Mud-ler, som efterfølges af spa-bad med mineralsalte fra varme, terapeutiske kilder, og afsluttes med massagepåførsel af mineralrig kropscreme samt aromatherapy revitalizing body oil.

Thalasso kur

En luksuriøs, udrensende og afslappende behandling, som inkluderer en bodyscrub, nærende indpakning med marine spirulina body masque, som er rig på proteiner, mineraler og vitaminer. Under indpakningen vil terapeuten lægge en ansigtsmaske, mens du får en dejlig hovedbundsmassage. Mens du er i brusebadet, vil terapeuten gøre klar til massagepåførsel af marine firming body creme og lavendel body oil.

Aroma Therapy kur

Oplev de terapeutiske effekter af mineraler og æteriske olier. Denne afslappende behandling starter med en styrkende saltscrub med eukalyptus og efterfølgende aromatisk spa-bad, afsluttende med en massagepåførsel af valgfri aromaolie.

VIGTIGT : Disse behandlinger er ikke egnede for gæster med forhøjet blodtryk og gravide. Terapeuten kan sammensætte en behandling med produkter, som er egnede for jer.


n

Kropspeeling

Camille body scrub (mild)

Denne luksuriøse bodyscrub med fint malede pimpstenskorn og æterisk olie af kamille vil trylle den tørre hud bort, samtidig med at den stimulerer cellefornyelsen. Du får den lækreste, bløde og friske hud efter denne dejlige behandling. Kan anbefales til videre brug der hjemme, for at bevare den bløde, fine og friske hud.

Thermal mineral bodyscrub (medium)

Denne dejlige bodyscrub med pimpstenskorn og mineraler giver en stimulerende og blød, frisk hud. Anbefales til hjemmebrug 1 gang om ugen. Passer til alle hudtyper.

Tyrkisk body scrub (stærk)

Denne styrkende, udrensende saltscrub med æterisk olie af eukalyptus er rig på mineraler fra de varme terapeutiske kilder, stimulerer kredsløbet og gør din hud fin og blød. Anbefales til hjemmebrug 1 gang om ugen.

n

Duo Behandlinger

De Luxe for 2

I får den ultimative forkælelse af fødder, hænder og hovedbund. Behandlingerne starter med et dejlig fodbad, hvorefter fødderne scrubbes og hviler i en fod maske, under behandlingen gives en dejlig håndog hovedbundsmassage. 2 personer – 1 terapeut – 60 min.

Body Scrub og Spa for 2

I starter med bodyscrub, der fjerner gamle hudceller og øger blodcirkulationen og gør jeres hud dejlig blød og lækker. Derefter nydes spabadet for en stund, behandlingen afsluttes med body spray. 2 personer –1 terapeut – 90 min.

Aromakur for 2

Behandlingen starter med fugtgivende creme og økologisk olie. Mens kroppen hviler i indpakningen, får I en ansigtsmaske med 100% mormud ler, som peeler og gør huden smuk. Der afsluttes med ansigtsmassage og creme. 2 personer –1 terapeut – 90 min.


n

Wellnesspakker

To af nedenstående wellnessbehandlinger (nr. 1 - 6) er inkluderet i et wellnessophold på Hotel Viking Aqua Spa & Wellness Resort. Vælg selv hvilke behandlinger der skal starte din uforglemmelige rejse i wellnessverdenen. Vi anbefaler at prøve alle seks behandlinger. Behandlingerne kan også købes af gæster, der ikke er på wellnessophold.

1. Romantic Spa

Forkæl dig selv med en svævende følelse af fred fra spaens terapeutiske massage og de aromatiske dufte, mens du nyder sød champagne og kransekage i skæret af de mange stearinlys. Efter det romantiske spa kan du frit benytte et udvalg af professionelle kropsprodukter, så du efterlades med en af naturens mange sensuelle dufte, eller fortsæt din rejse ind i en verden af wellness ved valget af endnu en behandling - vi anbefaler Camille Scrub.

2. Camille Scrub

Forny din hud med luksus Chamomile bodyscrub, som med blide massagestrøg fra top til tå, fjerner døde hudceller, kalkrester og tilstoppede porrer. Efter denne luksus bodyscrub følger en vidunderlig hårvask og hovedbundsmassage med en nærende og blødgørende shampoo som indeholder skønne essentielle næringsstoffer og vitaminer. Bodyscrub og shampoo afvaskes herefter med en vidunderlig varm og terapeutisk tropisk regn. Behandlingen giver hudens celler nyt liv og forbedret mulighed for iltoptagelse. Huden efterlades ren og silkeblød med en eksotisk duft af pichtagran, og håret efterlades blødt og fint med en flot og sund glans. Efter denne rensende scrub, hårvask og tropiske regn kan du frit benytte et udvalg af professionelle kropsprodukter, eller fortsætte din rejse i en verden af wellnees ved valget af endnu en wellnessbehandling - vi anbefaler spirulinaindpakningen.

3. Spirulina Algeindpakning

Spirulinaindpakningen giver huden næring, stimulerer og restituerer kroppen. Spirulinaalgen er meget rig på proteiner, vitaminer og mineraler og enzymer. Mens algerne og mineraler gør din hud dejlig blød og velplejet, aktiveret af kroppens varme afdækkes dine øjne for maksimal sanse-stimulerende fra de levende lys og den terapeutiske musik. Behandlingen afsluttes med brusebad og påførsel af Marine Firming Body Crem blandet med Aromatherapy Lavendel oil for rensende og opstrammende effekt eller forsætte din rejse i en verden af wellness ved valget af endnu en behandling - vi anbefaler Relaxing Oil Massage. Fortsættes på næste side ...


n

Wellnesspakker

4. Aroma Relaxing OilMassage

Forkæl dig selv med denne livgivende oliemassage, hvor tid og sted forsvinder, og efterlader dig afstresset og uden spændinger i kroppen. Massageolien er specialblandet af vores professionelle terapeuter for den eksklusive velvære. Olierne består af rene naturolier, nøje tilpasset med naturens fineste æteriske olier. Den speciallavede massageolie trænger dybt ned i huden og efterlader den silkeblød, fugtet, samt behandlet for eventuelt cellulite, stress, udtørring, manglende elasticitet, muskelspændinger mm. Fortsæt evt. denne dejlige behandling med en vidunderlig ansigtsbehandling - vi anbefaler Mini Facial.

5. Mini Facial

Fjern sporene af stress og jag fra dit ansigt og giv det nyt liv. Afrensning og peeling af ansigt, hals og decolté. Dybderensende maske. 10 min. aromamassage på ansigt, nakke, skulder og decolté. Afstemt med lækker øjen-, ansigts- og halscreme. Denne behandling anbefales som et kurforløb. Giv også dine fødder en dejlig behandling - vi anbefaler Collagen Heat Pedicure.

6. Collagen Heat Pedicure

Prøv denne fantastiske luksuspedicure og oplev hvor stimulerende føddernes pleje påvirker dit sind og helbred. Dine fødder forkæles med et luksus Spafodbad med indbygget elektrozoneterapi. Herefter fjernes lidt hård hud, neglene klippes og files. Neglene plejes med blødgørende neglebåndspleje og skubbes nænsomt tilbage. Herefter følger en vidunderlig fodmaske, hvor fødderne pakkes ind i varme “thermofutter”. Efter fodmasken gives en dejlig collagenmassage på fødder, ankler og lægben. Der afsluttes med fodcreme. Fødderne føles lette og silkebløde, og du føler en svævende fornemmelse i hele kroppen.


4. ”Out of Body Experience”

Prøv en “ud af kroppen” oplevelse alene eller sammen med en du holder af ved at vælge alle 6 forudgående luksusbehandlinger og send dit sind, din krop, dine fødder og dit ansigt gennem en uforglemmelig oplevelse af eksklusive wellnessbehandlinger. Lad Viwells professionelle behandlere tage imod dig i vores luksuriøse wellnesscenter og beautylounge, hvor du starter med et afstressende og romantisk aromaspabad. Derefter følger en tropisk luksus skrub af hele kroppen. Efter denne blide rensning af krop og sjæl er du nu klar til at blive stimuleret og indhyllet i en Spirulina indpakning på hele kroppen. Herefter fjernes alle spændinger i hele kroppen ved en vidunderlig terapeutisk og afslappende Oliemassage. Dejlig afslappet og måske let sovende rejses du blidt i vores luksusstol, og sænker fødderne ned i et dejligt aromatisk Spafodbad med indbygget elektrozoneterapi. Derefter følger en fantastisk pedicure, som efterlader dig med en let og svævende fornemmelse i hele kroppen. Efter pedicuren følger en ansigtsbehandling, hvor selv den mest stressede person må give efter for de kyndige blide hænder, der blidt plejer dit ansigt og fjerner alle spor af slid og giver det nyt liv . Efter disse 6 behandlinger og flere timer i hænderne på vores professionelle behandlere, vil du, og den du holder af være fyldt med ny energi og velvære. I sandhed en “ud af kroppen oplevelse” af ren velvære og eksklusiv luksus. Se evt. nærmere beskrivelse af behandlingerne under hver behandling.


viwell Frederikshavnsvej 70 - 72 9300 SĂŚby Tlf. nr.: 9665 1115 info@viwell.dk www.viwell.dk

/netViwell_2011  

http://d57492.ih55.idefahost.dk/fileadmin/Arkiv/pdf/netViwell_2011.pdf

Advertisement