Hotbath Catalogus 16

Page 1

Introductie

Inhoudsopgave

RVS 316 (stainless steel)

IX RVS 316, Stainless steel 316, Inox 316, Edelstahl 316

MBP Geborsteld zwart PVD, Brushed black PVD, Cuivre Noir PVD, schwarzes gebürstet PVD Voorwoord

Plated

CR Chroom, Chrome, Chrome, Chrom

GN Geborsteld nikkel, Brushed nickel, Nickel brossé, Nickel gebürstet

Varnished (3-componentenlak)

WH Mat wit, Matt white, Blanc mat, Mattweiss

BL Mat zwart, Matt black, Noir mat, Mattschwarz

Living colours (vormen een natuurlijke patina)

NB Gepolijst messing, Natural brass, Laiton poli, Messing poliert

BB Geborsteld messing, Brushed brass, Laiton brossé, Messing gebürstet

AB Verouderd messing, Aged brass, Laiton vieilli, Messing patiniert

BC Geborsteld koper, Brushed copper, Cuivre brossé, Kupfer gebürstet

Colour-plated

AI Verouderd ijzer, Aged iron, Fer vieilli, Eisen patiniert

BK Zwart chroom, Black chrome, Chrome noir, Schwarz chrom

PVD (10 jaar garantie op de finish!)

NBP Gepolijst messing PVD, Natural brass PVD, Laiton poli PVD, Messing poliert PVD

BBP Geborsteld messing PVD, Brushedbrass PVD, Laiton brossé PVD, Messing gebürstet PVD

BCP Geborsteld koper PVD, Brushed copper PVD, Cuivre brossé PVD, Kupfer gebürstet PVD

GNP Geborsteld nikkel PVD, Brushed nickel PVD, Nickel brossé PVD, Nickel gebürstet PVD

BGP Geborsteld gunmetal PVD, Brushed gunmetal PVD, Bronze à canon brossé noir PVD, Gebürstetes Rotguss PVD

PBP Gepolijst Zwart PVD, Polished Black PVD, Noir poli PVD, Poliertes schwarzes PVD

Disclaimer

Deze catalogus is met de grootst mogelijke zorg samengesteld. Aan deze catalogus kunnen geen rechten worden ontleend. Hotbath kan op geen enkele manier verantwoordelijk worden gesteld voor eventuele druk-, zet en/of kleurfouten. De kleuren van de finishes geven een goede indicatie, maar kunnen in werkelijkheid afwijken. Prijzen en beschikbaarheid van producten zijn onderhevig aan wijzigingen zonder voorafgaande kennisgeving. Controleer altijd de actuele prijzen en beschikbaarheid via het dealerportaal. Door het gebruik van deze catalogus wordt er ingestemd met deze disclaimer. Wij behouden het recht de inhoud van de catalogus op elk moment zonder voorafgaande kennisgeving te wijzigen.

Zestiende editie, eerste druk, januari 2024

Hotbath BV heeft het recht om modellen naar eigen goeddunken te wijzigen. Afbeeldingen uit deze uitgave mogen alleen na schriftelijke toestemming van Hotbath BV gebruikt worden. Hotbath is een wettelijk gedeponeerde merknaam en mag niet voor wat voor doeleinden dan ook worden gebruikt zonder toestemming van Hotbath BV.

Alle getoonde prijzen zijn adviesverkoopprijzen en exclusief btw.

2
3 De voordelen van Hotbath 7 Schoonmaak- en onderhoudsadvies 9 Get Together 10 ACE 24 Archie 52 Gal 98 Cobber 130 Cobber X 202 Cobber @work 218 Laddy 228 Friendo 240 Buddy 252 Gringo 270 Fellow Keukenkranen 274 Dude Fonteinkranen 286 High Flow 290 Mate Hoofddouches 302 Pal 334 Garantie en voorwaarden 340
Van jongensdroom naar toonaangevend merk

In 2006, in één van hun favoriete restaurants in NoordItalië, bundelden twee vrienden, een Italiaan en een Nederlander, hun passie voor de sanitair markt en hun visie op het creëren van een hoogwaardige kraan. Hun eerste gezamenlijke inspanning was een eenvoudige koud water fonteinkraan. Wat begon als een bescheiden project, ontkiemde al snel tot een volwaardige serie fonteinkranen, gedreven door de overtuiging dat details het verschil maken. De kernwaarden van het bedrijf werden gevormd in die vroege dagen – toewijding aan kwaliteit, innovatie en het streven naar tijdloos design. Maar bovenal vriendschap.

Nu, jaren later, koesteren we met trots een uitgebreide reeks kranen in verschillende finishes die niet alleen getuigen van onze ontwikkeling, maar ook van ons streven naar absolute perfectie. De hoge kwaliteit en unieke details zijn het resultaat van Italiaans vakmanschap. Zo kunnen we aan de behoefte van onze klanten voldoen. Wat begon met een bescheiden fonteinkraan heeft zich ontwikkeld tot een volwaardig merk en een bedrijf van formaat.

Italiaans vakmanschap

Italiaans vakmanschap staat wereldwijd bekend om zijn precisie, stijl en kwaliteit. De producenten die de kranen van Hotbath produceren, behoren tot de allerbeste fabrikanten op het gebied van fijn metaalbewerking, verchromen, thermostaattechnologie en assemblage. Deze fabrieken, gevestigd aan het Ortameer, zijn een bron van kennis en kunde, waar ambachtslieden met toewijding en passie de kunst van kraantechnologie perfectioneren.

Kwaliteit is dan ook de kernwaarde van de fabrieken aan het Ortameer. Elk onderdeel en elk stuk kraanwerk ondergaat strenge controles om ervoor te zorgen dat het aan de hoogste normen voldoet. Daarnaast wordt elk onderdeel, van de kleinste hendel tot de meest luxe hoofddouche, met de hand vervaardigd en gecontroleerd.

Vanwege de statuur van deze producenten hebben alle onderdelen 5 jaar garantie. Op de binnen- & draaiwerken verlenen we maar liefst 10 jaar garantie.

Alle Hotbath producten zijn uitsluitend verkrijgbaar via de sanitair vakhandel.

Voor meer productinformatie zie www.hotbath.nl 3
Hotbath Italian Bathroomware

Dé redenen om voor Hotbath te kiezen

Hotbath is een innovatief, luxueus en toonaangevend merk, dat zorgt voor een uitzonderlijke ervaring in de badkamer, het toilet en de keuken. Het hoofdkantoor, in Alblasserdam, is het kloppende hart van Nederlands grootste kranenmerk. Ben je op zoek naar nieuwe kranen? Dit zijn dé redenen om voor Hotbath te kiezen.

Italiaans vakmanschap

Hotbath streeft naar absolute perfectie en daarom vindt de productie van alle kranen en accessoires plaats rond het Ortameer in Italië. Hier zijn simpelweg de beste kraanspecialisten ter wereld gevestigd. De producenten en fabrikanten rondom het meer worden geroemd om hun jarenlange ervaring in metaalbewerking, verchromen, thermostaattechnologie en assemblage. Hotbath staat voor Italiaans vakmanschap in de badkamer, het toilet en de keuken!

Toonaangevend sanitairmerk

Het succesverhaal van Hotbath begon met één fonteinkraan genaamd Dude, maar groeide al snel uit tot een complete serie. Inmiddels bestaat het assortiment uit badkamer-, toilet en keukenkranen in elke denkbare stijl inclusief uitgebreide lijn met bijpassende accessoires. Dankzij het complete assortiment is Hotbath hét toonaangevende merk binnen de Nederlandse sanitair branche. Het succes is mede te danken aan de extreem populaire

Cobber-serie: strak Italiaans design verkrijgbaar in 13 finishes. Het Nederlandse merk was één van de eerste die het mogelijk maakte om uit zoveel kleuren te kiezen.

Duurzaamheid

De producten van Hotbath worden op een duurzame manier geproduceerd en getransporteerd en zijn voorzien van diverse innovatieve duurzame technieken. Hotbath heeft een aantal unieke systemen ontwikkeld, die er voor zorgen dat de producten duurzamer, goedkoper en energiebesparend zijn in het dagelijks gebruik. Denk aan Cold Start en het Shower Power Systeem. Dankzij Cold Start gaan bijna alle Hotbath kranen zuinig om met warm water. In de neutrale stand geven de kranen koud water, in tegenstelling tot andere éénhendel kranen waar gemengd water uit komt. De simpelste en meest effectieve energiebesparingen denkbaar, uiteraard zonder op comfort en genot in te leveren. Daarnaast hebben alle producten een lange levensloop dankzij hoogwaardige en kwalitatieve materialen.

Techniek

Vrijwel alle kranen van Hotbath zijn uitgevoerd met kwalitatief hoogwaardige en gepatenteerde Flühs binnenwerken van Flühs Drehtechnik uit Duitsland. Het is ’s wereld grootste en meest innovatieve bedrijf op het gebied van binnen- en draaiwerk in de kranenindustrie. Dankzij de uitmuntende kwaliteit van de Hotbath kranen gaan de hendels soepel open en dicht, kan de waterstroom gemakkelijk worden bediend en hebben de kranen een jarenlange levensduur. Op de Flühs binnenwerken verlenen we maar liefst 10 jaar garantie.

Naast de kwalitatieve binnenwerken onderscheidt Hotbath zich door het modulaire inbouwsysteem van de inbouw wastafelkranen. Dankzij dit systeem is het mogelijk om de uitloop van de kraan links of rechts te plaatsen. Hierdoor kan je het ontwerp van de badkamer helemaal naar je persoonlijke wens aanpassen.

6

Onze kenmerken

Duurzaamheid, een hoge kwaliteit, innovatieve technieken en een aantrekkelijk Italiaans design. Kenmerken van Hotbath die in alle producten terugkomen. Ieder kenmerk heeft zijn eigen label, waardoor dit in de catalogus per product direct zichtbaar is.

RVS 316

Hotbath serie Archie is voorzien van RVS 316, dit is RVS van de allerbeste kwaliteit. Het materiaal is perfect bestemd tegen vocht, vuil en hoge temperaturen en daardoor vrijwel onverwoestbaar. RVS is een van de meest hygiënische materialen en gemakkelijk schoon te houden. Met kranenserie Archie geniet je jarenlang van deze duurzame serie én zorg je voor een stijlvolle uitstraling in huis.

Geen verspilling met Cold Start

Met producten voorzien van Cold Start kan er fors bezuinigd worden op de energierekening. Dit systeem zorgt ervoor dat alle éénhendel kranen vanuit de “neutrale hendel positie” koud water geven. In veel gevallen wordt de hendel pas naar koud gedraaid als het water lauw begint te worden. Ondertussen wordt de waterleiding dan al verwarmd, wat onnodig energie kost en verspilling van warm water.

Cold Start zorgt dat de hendel in eerste instantie slechts koud water geeft en pas na verdraaien warm water. De simpelste en meest effectieve energiebesparing denkbaar.

Geen verspilling van warm water

Geen verspilling door verwarming van het leidingwerk

Geen verspilling van geld

Geen verspilling van energie

Maximaal douchecomfort, minimaal water verbruik

Belgaqua

De producten van Hotbath zijn gecontroleerd en onderzocht door de Belgische beroepsvereniging Belgaqua. De vereniging zet zich in voor de productie en distributie van drinkwater, de zuivering van huishoudelijk afvalwater en controleert materialen met de vereisten van het Hydrocheck systeem. De gecontroleerde kranen van Hotbath zijn na technisch onderzoek voorzien van een keuringscertificaat, zie het Belgaqua icoontje in de catalogus.

Plumber Friendly

Hoogwaardige kwaliteit en gemakkelijk te installeren voor iedere installateur. Bij Hotbath werken wij met unieke innovatieve technieken om de installatie van de producten zo eenvoudig mogelijk te maken. Dit betekent dat de producten binnen no-time geïnstalleerd zijn. Oftewel geld en tijdsbesparing, én altijd een vrolijke installateur.

Het modulaire inbouwsysteem

Dankzij het modulaire inbouwsysteem kan de kraan op verschillende manieren gemonteerd en geplaatst worden. Kies voor de bediening van de kraan links of rechts. Hierdoor kan je het ontwerp van de badkamer helemaal naar je persoonlijke wens aanpassen.

WALL-MOUNTED BASIN SET RIGHT-HANDEDWALL-MOUNTED

WALL-MOUNTED BASIN SET RIGHT-HANDEDWALL-MOUNTED BASIN SET LEFT-HANDED

Het Shower Power Systeem (SPS) zorgt voor een gelijke verdeling van het water binnen de hoofddouche, waardoor er met een minimale waterhoeveelheid een aangename douchebeleving ontstaat. Dankzij een gepatenteerd cartridge membraam systeem, welke zich in de hoofddouche bevindt, bespaar je op de waterrekening maar krijg je wel maximaal douchecomfort

Voor alle hoofddouches met een diameter van 20 centimeter, is er minimaal een CW3 ketel systeem benodigd. De grotere hoofddouches (25cm en groter) werken het meest comfortabel bij een wateraanvoer van 9 ltr/min. Dit vereist minimaal een CW4 ketel systeem of hoger. Bij iedere hoofddouche, voorzien van het Shower Power Systeem, staat een doorstroomtabel.

5.7 Bespaar op water én energie

Voor een groot aantal producten is een maximum aantal liters per minuut ingesteld, uiteraard zonder op comfort in te leveren. Bespaar op water én energie door deze waterbesparende functie. De maximale waterdoorstroom is terug te zien via het water icoontje in de catalogus.

De modulaire waterdichte inbouwbox is een innovatieve oplossing die veelzijdigheid en duurzaamheid combineert. Door zijn modulaire ontwerp kunnen er zowel thermostaatkranen, mengkranen als omstellingen op worden aangesloten, waardoor een flexibele en efficiënte oplossing ontstaat voor de moderne badkamerinrichting. De waterdichte eigenschappen van de inbouwbox zorgen ervoor dat het systeem beschermd blijft tegen vocht, wat essentieel is voor de lange levensduur. Dankzij het gestandaardiseerde ontwerp zijn de inbouwboxen eenvoudig te installeren.

Voor meer productinformatie zie www.hotbath.nl 7 Introductie
Innovatieve inbouwboxen

Smooth Control

Het openen en sluiten van een kraan is een onbewuste handeling. Bij de serie Gal is deze handeling nog beter en soepeler geworden.

Dankzij de nieuwe techniek genaamd Smooth Control opent, mengt en sluit de kraan zo soepel dat deze onbewuste handeling toch verrassend anders aanvoelt.

Flühs waarborgt de kwaliteit van de binnenwerken en omstellingen van vrijwel alle Hotbath producten. In alle nieuwe series worden ook de andere Flühs componenten, zoals 2- en 3-weg omstellingen en de cartridges voor keukenkranen, daar waar technisch mogelijk,

Flühs Drehtechnik is opgericht in 1926 in Lüdenscheid, Duitsland en is inmiddels met 400 werknemers ‘s werelds grootste, meest innovatieve marktleider op het gebied van alle soorten binnenwerken en draaiwerk voor de wereldwijde kranenindustrie.

Met 120 ‘state of the art’ draaimachines wordt jaarlijks 140.000 ton messing verwerkt naar miljoenen binnenwerken en omstellingen en geëxporteerd over 5 continenten. De Flühs binnenwerken, cartridges en omstellingen bestaan volledig uit messing en de keramische schijven (wit en bruin) worden vervaardigd uit aluminiumoxide. Deze combinatie zorgt voor een uitstekende bediening van het sluiten, regelen en omstellen van de waterstroom. Het grote verschil van de Flühs producten vergeleken met de soortgelijke producten, zit met name in de dichtheid van de keramische schijven en het gepatenteerde systeem dat geen gebruik maakt van vet tussen de schijven. Daarnaast maakt Flühs gebruik van messing cartridges die, in tegenstelling tot plastic cartridges, onmogelijk samengedrukt kunnen worden. Al deze punten samen zorgen voor een jarenlange soepele werking.

De ‘Motion’ omstellingen hebben behalve de unieke keramische schijven nog een voordeel. Deze omstellingen zijn namelijk speciaal ontworpen voor gebruik in combinatie met thermostatische kranen. Om een goede werking van de doorstroom te waarborgen, komt het water aan de zijkant van de omstelling binnen. Vervolgens verlaat het water de kraan via de uitgang aan de onderzijde. Het voordeel hiervan is dat er geen constante druk op de schijven staat, wat resulteert in een jarenlange soepele werking.

Hotbath verleent 10 JAAR GARANTIE op de Flühs keramische binnenwerken en omstellen.

Schoonmaak- en onderhoudsadvies

Niemand zit er op te wachten om zwetend op de knietjes de badkamer te moeten poetsen en alles kalkvrij te maken. Gelukkig is dat ook nergens voor nodig; Volg onze raad op en je badkamer blijft shinen! Dankzij onderstaande tips en tricks behouden je kranen hun prachtige uiterlijk.

2 3 1

Dankzij onderstaande adviezen behouden kranen hun prachtige uiterlijk. Voor het kalkvrij houden van de kranen geldt voor bepaalde finishes een afwijkend schoonmaakadvies:

1. Een kleine moeite, groot effect

Kranen blijven langer kalkvrij als ze na gebruik droog gemaakt worden met een zachte (hand)doek. Maak er na het douchen een gewoonte van. Het is dan een kleine moeite met een groot effect én het scheelt achteraf een hoop poetsen.

2. Voorkomen is beter dan genezen Net als bij een auto, kunnen scherpe voorwerpen krassen veroorzaken op een kraan. De kranen zijn afgewerkt met een zeer hoogwaardige lak maar deze blijft, net als autolak, altijd wat gevoelig voor krasjes. Voorkom krasjes door het gebruik van schuursponsjes, schuurmiddelen en microvezeldoekjes achterwege te laten. Let ook op met sieraden.

3. Verwijder kalk uit de nozzles van de douchekop

Wanneer de stralen van de douchekop niet meer netjes naar beneden vallen, maar alle kanten op gaan behalve de goede. Dan betekent dit dat er kalk in de nozzles zit. Niets ernstigs, deze kalkaanslag kan eenvoudig verwijderd worden door met de handen over de nozzles te wrijven.

Om schade en klachten te voorkomen, zowel bij gebruik als bij reiniging van kranen en douches, onderstaand schoonmaakadvies opvolgen. Schades die door onzorgvuldig gebruik of reiniging zijn ontstaan vallen niet onder onze garantiebepalingen.

Plated: CR en GN

Gebruik voor het onderhouden van kranen in chroom of geborsteld nikkel onze Hotbath sanitairreiniger. Breng de Hotbath spray altijd aan door middel van een zachte doek of spons, nooit direct op de kraan zelf. Laat de spray niet langer dan 1-2 minuten inwerken. Spoel na het reinigen van de kranen alles goed af, zodat er geen sanitairreiniger achterblijft op het product en droog de kranen na het schoonmaken af. Hotbath geeft 5 jaar garantie op chroom en geborsteld nikkel bij het gebruik van de Hotbath sanitairreiniger.

Varnished: BL en WH Kranen in mat zwart en mat wit hebben gelakte armaturen. Gebruik voor deze finish de Hotbath sanitairreiniger om de kranen kalkvrij te houden. Om de kranen van een extra beschermlaag te voorzien, kunnen de kranen in de autowas gezet worden. Autowas voorkomt dat viezigheid en kalk de laklaag van de kranen aantast. Vuil kan minder goed hechten en er is minder kans op lakbeschadiging.

Living Colours: NB, BB, BC en AB Alle Hotbath Living Colours zijn afgewerkt zonder oppervlakte bescherming, wat zorgt voor een prachtig en levendig resultaat. Het is een pure metaalfinish die door invloeden van buitenaf op natuurlijke wijze verkleurt. Patina is een gevolg van oxidatie en wordt gevormd op het oppervlak van de kraan. Het ontstaat door de blootstelling aan bijvoorbeeld lucht en vocht, maar ook elke aanraking van de kraan draagt bij aan de verandering.

Voor de finishes NB, BB en BC kan eventueel de natuurlijk gevormde patina één keer per jaar worden gepoetst d.m.v. zilver- of koperpoets. Deze finishes kunnen niet gereinigd worden met een sanitairreiniger, enkel met water en een zachte doek.

Let op: De finish AB heeft een industrieel aangebracht, onomkeerbaar verouderd patina welke niet gepoetst kan worden. AB mag enkel en alleen schoongemaakt worden met water en een zachte doek.

Colour Plated: AI en BK

Gebruik voor het schoonmaken van kranen in één van de colour plated finishes de Hotbath sanitairreiniger. Breng de Hotbath spray altijd aan door middel van een zachte doek of spons, nooit direct op de kraan zelf. Laat de spray niet langer dan 1-2 minuten inwerken. Spoel na het reinigen van de kranen alles goed af, zodat er geen sanitairreiniger achterblijft op het product en droog de kranen na het schoonmaken af.

Hotbath geeft 5 jaar garantie op colour plated finishes AI en BK bij het gebruik van de Hotbath sanitairreiniger.

IX: RVS 316

Hotbath raadt af RVS schoonmaakmiddelen op basis van alcohol, chloor, thinner e.d. toe te passen aangezien deze kleurverschillen van het oppervlak kunnen veroorzaken. Gebruik van chloormiddelen kan oppervlak corrosie (vliegroest) veroorzaken.

PVD: NBP, BBP, BCP, BGP, GNP, MBP en PBP

Kranen in PVD kunnen onderhouden worden met Hotbath sanitairreiniger. Breng de Hotbath spray altijd aan door middel van een zachte doek of spons, nooit direct op de kraan zelf. Laat de spray niet langer dan 1-2 minuten inwerken. Spoel na het reinigen van de kranen alles goed af, zodat er geen sanitairreiniger achterblijft op het product en droog de kranen na het schoonmaken af.

Hotbath geeft 10 jaar garantie op gepolijst messing PVD bij het gebruik van onze Hotbath sanitairreiniger.

Hotbath raadt af:

• Het gebruik van een reinigingsmiddel dat zoutzuur, azijnzuur of een ander schadelijk, agressief zuur of chloor bevat;

• Het gebruik van fosforzuurhoudende (industriële) reinigingsmiddelen;

• Het mengen van verschillende schoonmaakmiddelen;

• Het gebruik van agressieve reinigingsmiddelen, schuurmiddelen, schuursponsjes en microvezeldoek;

• Het gebruik van middelen met fluoride of waterstofperoxide;

Ook huidverzorgingsproducten zoals shampoo, kleurspoelingen, douchegel en vloeibare zeep kunnen schade veroorzaken. Ook hier moet men na gebruik goed naspoelen met water. Na het gebruik de kranen en douches drogen met een zachte doek houdt de producten langer vrij van kalkaanslag.

Belangrijk advies bij gebruik waterontharder

Bij gebruik van een waterontharder dient u rekening te houden met de afstelling volgens het advies van uw leverancier. Verkeerd ingestelde waterontharders kunnen onherstelbare schade aan metaaloppervlaktes die direct met indrogend douche- of badwater in aanraking komen veroorzaken. Deze schades zijn duidelijk herkenbaar aan een zogenaamd sinaasappeleffect op glansfinishes of onuitpoetsbare vlekken op geborstelde finishes. Op deze wijze aangetaste Hotbath armaturen vallen buiten iedere vorm van garantie.

Voor meer productinformatie zie www.hotbath.nl 9 Introductie

1 Complete Inbouwset IBS7CR 2 Complete Inbouwset IBS1GN

10 1
Adviesverkoopprijs exclusief btw
ShowerPowerSystem
Flühs Belgaqua Ecoair PlumberFriendly

PERFECTIE IN DE BADKAMER

De serienaam zegt het al ‘Get Together’. Dé serie waarin Hotbath producten samenkomen tot prachtige sets. Liever een glijstang, een andere handdouche of een grotere hoofddouche? De combinaties zijn eindeloos, want iedere set is volledig naar wens af te stemmen. Raak geïnspireerd door onze ‘Get Together’ serie en kies uit de vele kleurrijke, moderne en luxe opties.

11 Get Together
2 Voor meer productinformatie zie www.hotbath.nl

Get Together IBS1

Complete thermostatische douche InBouwSet Buddy met 2 stopkranen

Thermostatic shower set complete with 2 stop valves / Set de douche encastré thermostatique complet avec 2 robinets d’arrêt / Thermostat set komplett mit 2 UP-Ventilen

Optiemogelijkheden IBS1.. Standaardset IBS1

Bestaande uit:

HB007: Inbouwbox thermostaat met 2 stopkranen € 515

B007EXTCR: Afbouwdeel € 245

M501CR: Wandsteun € 95

M015CR: Doucheslang € 29

M350CR: Handdouche € 75

M450CR: Wandarm € 89

M100CR: Hoofddouche € 195

Totaalprijs IBS1 CR € 1.243

Voordeelsetprijs: € 951

Totaalprijs IBS1 GN € 1.569 Voordeelsetprijs: € 1.392

Optie zonder meerprijs in CR en GN keuze uit:

3-standen handdouche (M375)

Plafondbuis 15 cm (M452)

Plafondbuis 30 cm (M453)

Meerprijzen in CR 25 cm hoofddouche (M105) € 144 30 cm hoofddouche (M106) € 230

Glijstang 90 cm met geïntegreerde uitlaat (M305) € 30

Meerprijzen in GN 25 cm hoofddouche (M105) € 176

30 cm hoofddouche (M106) € 350

Glijstang 90 cm met geïntegreerde uitlaat (M305) € 94

12 GN
IBS1 www.hotbath.nl 2020-01 G1/2” 350 115 85 190 ø200 ø60 G1/2” ø55 G3/4” Min 70 Max 90 ø42 ø140 ø42 106,5 106,5 119 ø70 ø42 ø70 G3/4” G3/4”
G3/4” G3/4”
G3/4”
G3/4”
IBS1GN IBS1CR1247 CR
1 2 3 4 5 7 4 5 7

Get Together IBS1A

Complete thermostatische douche InBouwSet Buddy met 2-weg-stop-omstel

Thermostatic shower set complete with 2-ways stop diverter / Set de douche à encastrer thermostatique complet avec inverseur à 2-voies / Thermostat set komplett mit 2-Wege Umsteller

Optiemogelijkheden IBS1A.. Standaardset IBS1A

Bestaande uit: HB009: Inbouwbox thermostaat met 2-weg omstel € 515

B009EXTCR: Afbouwdeel € 195

M501CR: Wandsteun € 95

M015CR: Doucheslang € 29

M350CR: Handdouche € 75

M450CR: Wandarm € 89

M100CR: Hoofddouche € 195

Totaalprijs IBS1A CR € 1.193 Voordeelsetprijs: € 951

Totaalprijs IBS1A GN € 1.489 Voordeelsetprijs: € 1.264

Optie zonder meerprijs in CR en GN keuze uit: 3-standen handdouche (M375) Plafondbuis 15 cm (M452) Plafondbuis 30 cm (M453)

Meerprijzen in CR 25 cm hoofddouche (M105) € 144 30 cm hoofddouche (M106) € 230

Glijstang 90 cm met geïntegreerde uitlaat (M305) € 30

Meerprijzen in GN 25 cm hoofddouche (M105) € 176 30 cm hoofddouche (M106) € 350

Glijstang 90 cm met geïntegreerde uitlaat (M305) € 94

13 Get Together
www.hotbath.nl 2020-01 Min 73 Max 93 ø180 183 ø42 ø42 G3/4” G3/4” G3/4” 350 115 85 190 ø200 ø60 G1/2” ø55 G1/2”
IBS1ACR IBS1AGN17
CR GN
1 2 3 4 5 7 4 5 7

Get Together IBS2

Complete thermostatische douche InBouwSet Laddy met 2 stopkranen

Thermostatic shower set complete with 2 stop valves / Set de douche encastré thermostatique complet avec 2 robinets d’arrêt / thermostat set komplett mit 2 UP-Ventilen

Standaardset IBS2

Bestaande uit:

L007CR: Inb.therm. + 2 stopkr € 595

M501CR: Wandsteun € 95

M015CR: Doucheslang € 29

M350CR: Handdouche € 75

M450CR: Wandarm € 89

M100CR: Hoofddouche € 195

Totaalprijs

SLECHTS 55 MM INBOUWDIEPTE!

Optiemogelijkheden IBS2..

Optie zonder meerprijs in CR en GN keuze uit: 3-standen handdouche (M375) Plafondbuis 15 cm (M452) Plafondbuis 30 cm (M453)

Meerprijzen in CR 25 cm hoofddouche (M105) € 155 30 cm hoofddouche (M106) € 265

Glijstang 90 cm met geïntegreerde uitlaat (M305) € 49

Meerprijzen in GN 25 cm hoofddouche (M105) € 195 30 cm hoofddouche (M106) € 345

Glijstang 90 cm met geïntegreerde uitlaat (M305) € 195

14
1 2 3 4 5 7 4 5 7
IBS2 CR € 1.078 Voordeelsetprijs: € 789
Totaalprijs IBS2 GN € 1.368 Voordeelsetprijs: € 1.205
IBS2CR17 CR CR IBS2 V11-01 www.hotbath.nl 61.5 G3/4” 61.5 61.5 G3/4” G3/4” G3/4” 350 115 85 190 ø200 ø60 G1/2” ø55 G1/2” Min 55 Max 75
IBS2CR

Get Together IBS2A

Complete thermostatische douche InBouwSet Laddy met 2-weg-stop-omstel

Thermostatic shower set complete with 2-ways stop diverter / Set de douche à encastrer thermostatique complet avec inverseur à 2-voies / Thermostat set komplett mit 2-Wege Umsteller

V11-01

Standaardset IBS2A

Bestaande uit:

L009CR: Inb.therm. + 2w st.omst. € 595

M501CR: Wandsteun € 95

M015CR: Doucheslang € 29

M350CR: Handdouche € 75

M450CR: Wandarm € 89

M100CR: Hoofddouche € 195

Totaalprijs IBS2A CR € 1.078

Voordeelsetprijs: € 789

Totaalprijs IBS2A GN € 1.368

Voordeelsetprijs: € 1.205

Optiemogelijkheden IBS2A..

Optie zonder meerprijs in CR en GN keuze uit: 3-standen handdouche (M375) Plafondbuis 15 cm (M452) Plafondbuis 30 cm (M453)

Meerprijzen in CR 25 cm hoofddouche (M105) € 155 30 cm hoofddouche (M106) € 265 20 cm hoofddouche vierkant (M200) € 140

Glijstang 90 cm met geïntegreerde uitlaat (M305) € 49

Meerprijzen in GN 25 cm hoofddouche (M105) € 195 30 cm hoofddouche (M106) € 345

Glijstang 90 cm met geïntegreerde uitlaat (M305) € 195

SLECHTS 55 MM INBOUWDIEPTE!

15 Get Together IBS2A
www.hotbath.nl 126x127 G3/4” G3/4” G3/4” 350 115 85 190 ø200 ø60 G1/2” ø55 G1/2” Min 55 Max 75
1 2 3 4 5 6 7 4 5 7
IBS2ACR IBS2ACR17 CR CR

Get Together IBS2R

Complete thermostatische douche InBouwSet Laddy met 2 stopkranen

Thermostatic shower set complete with 2 stop valves / Set de douche encastré thermostatique complet avec 2 robinets d’arrêt / Thermostat set komplett mit 2 UP-Ventilen

Standaardset IBS2R

Bestaande uit:

L007RCR: Inb.therm. + 2 stopkr € 595

M501CR: Wandsteun € 95

M015CR: Doucheslang € 29

M350CR: Handdouche € 75

M450CR: Wandarm € 89

M100CR: Hoofddouche € 195

Totaalprijs IBS2R CR € 1.078 Voordeelsetprijs: € 789

Totaalprijs IBS2R GN € 1.368

Voordeelsetprijs: € 1.205

SLECHTS 55 MM INBOUWDIEPTE!

Optiemogelijkheden IBS2R..

Optie zonder meerprijs in CR en GN keuze uit: 3-standen handdouche (M375) Plafondbuis 15 cm (M452) Plafondbuis 30 cm (M453)

Meerprijzen in CR 25 cm hoofddouche (M105) € 155 30 cm hoofddouche (M106) € 265

Glijstang 90 cm met geïntegreerde uitlaat (M305) € 49

Meerprijzen in GN 25 cm hoofddouche (M105) € 195

30 cm hoofddouche (M106) € 345

Glijstang 90 cm met geïntegreerde uitlaat (M305) € 195

16
IBS2R
www.hotbath.nl 61.5 G3/4” 61.5 61.5 G3/4” G3/4” G3/4” 350 115 85 190 ø200 ø60 G1/2” ø55 G1/2” Min 55 Max 75
V11-01
IBS2RCR
CR CR
IBS2RCR17
1 2 3 4 5 7 4 5 7

Get Together IBS2RA

Complete thermostatische douche InBouwSet Laddy met 2-weg-stop-omstel

Thermostatic shower set complete with 2-ways stop diverter / Set de douche à encastrer thermostatique complet avec inverseur à 2-voies / Thermostat set komplett mit 2-Wege Umsteller

Standaardset IBS2RA

Bestaande uit:

L009RCR: Inb.therm. + 2w st.omst. € 595

M501CR: Wandsteun € 95

M015CR: Doucheslang € 29

M350CR: Handdouche € 75

M450CR: Wandarm € 89

M100CR: Hoofddouche € 195

Totaalprijs IBS2RA CR € 1.078

Voordeelsetprijs: € 789

Totaalprijs IBS2RA GN € 1.368 Voordeelsetprijs: € 1.205

SLECHTS 55 MM INBOUWDIEPTE!

Optiemogelijkheden IBS2RA..

Optie zonder meerprijs in CR en GN keuze uit: 3-standen handdouche (M375) Plafondbuis 15 cm (M452) Plafondbuis 30 cm (M453)

Meerprijzen in CR 25 cm hoofddouche (M105) € 155 30 cm hoofddouche (M106) € 265

Glijstang 90 cm met geïntegreerde uitlaat (M305) € 49

Meerprijzen in GN 25 cm hoofddouche (M105) € 195 30 cm hoofddouche (M106) € 345

Glijstang 90 cm met geïntegreerde uitlaat (M305) € 195

17 Get Together
IBS2RA V11-01 www.hotbath.nl 126x127 G3/4” G3/4” G3/4” 350 115 85 190 ø200 ø60 G1/2” ø55 G1/2” Min 55 Max 75
IBS2RACR IBS2RACR17
CR CR
1 2 3 4 5 7 4 5 7

Get Together IBS5

Complete thermostatische douche InBouwSet Friendo met 2 stopkranen

Thermostatic shower set complete with 2 stop valves / Set de douche encastré thermostatique complet avec 2 robinets d’arrêt / Thermostat set komplett mit 2 UP-Ventilen

Standaardset IBS5

Bestaande uit:

F007CR: Inb.therm. + 2 stopkr. € 675

M501CR: Wandsteun € 95

M015CR: Doucheslang € 29

M350CR: Handdouche € 75

M450CR: Wandarm € 89

M100CR: Hoofddouche € 195

Totaalprijs IBS5 CR € 1.158

Voordeelsetprijs: € 945

Totaalprijs IBS5 GN € 1.524

Voordeelsetprijs: € 1.339

SLECHTS 55 MM INBOUWDIEPTE!

Optiemogelijkheden IBS5..

Optie zonder meerprijs in CR en GN keuze uit: 3-standen handdouche (M375) Plafondbuis 15 cm (M452) Plafondbuis 30 cm (M453)

Meerprijzen in CR 25 cm hoofddouche (M105) € 155 30 cm hoofddouche (M106) € 265

Clijstang 90 cm met geïntegreerde uitlaat (M305) € 49

Meerprijzen in GN 25 cm hoofddouche (M105) € 195

30 cm hoofddouche (M106) € 345

Glijstang 90 cm met geïntegreerde uitlaat (M305) € 195

18
IBS5CR
CR CR IBS5 V11-01 www.hotbath.nl 350 115 85 190 ø200 ø60 G1/2” ø55 G1/2” 61.5 G3/4” 61.5 61.5 G3/4” G3/4” G3/4” Min 55 Max 75 57 80x60 57 120 57 80x60
IBS5CR17
1 2 3 4 5 7 4 5 7

Get Together IBS5A

Complete thermostatische douche InBouwSet Friendo met 2-weg-stop-omstel

Thermostatic shower set complete with 2-ways stop diverter / Set de douche à encastrer thermostatique complet avec inverseur à 2-voies / Thermostat set komplett mit 2-Wege Umsteller

Optiemogelijkheden IBS5A.. IBS5ACR

Standaardset IBS5A

Bestaande uit:

F009CR: Inb.therm. + 2w st.omst. € 675

M501CR: Wandsteun € 95

M015CR: Doucheslang € 29

M350CR: Handdouche € 75

M450CR: Wandarm € 89

M100CR: Hoofddouche € 195

Totaalprijs IBS5A CR € 1.158

Voordeelsetprijs: € 945

Totaalprijs IBS5A GN € 1.524

Voordeelsetprijs: € 1.339

SLECHTS 55 MM INBOUWDIEPTE!

Optie zonder meerprijs in CR en GN keuze uit: 3-standen handdouche (M375) Plafondbuis 15 cm (M452) Plafondbuis 30 cm (M453)

Meerprijzen in CR 25 cm hoofddouche (M105) € 155 30 cm hoofddouche (M106) € 265

Glijstang 90 cm met geïntegreerde uitlaat (M305) € 49

Meerprijzen in GN 25 cm hoofddouche (M105) € 195 30 cm hoofddouche (M106) € 345

Glijstang 90 cm met geïntegreerde uitlaat (M305) € 195

19 Get Together
CR CR IBS5A V11-01 www.hotbath.nl 350 115 85 190 ø200 ø60 G1/2” ø55 G1/2” 126x127 G3/4” G3/4” G3/4” 57 57 165x120 Min 55 Max 75
IBS5ACR17
1 2 3 4 5 7 4 5 7

Get Together IBS7

Complete thermostatische douche InBouwSet Buddy / Laddy, 3 stopkranen en hoofddouche met cascade

Thermostatic shower set complete with 3 stop valves / Set de douche encastré thermostatique complet avec 3 robinets d’arrêt / Thermostat set komplett mit 3 UP-Ventilen

IBS7CR17 CR

Optiemogelijkheden IBS7..

Optie zonder meerprijs in CR en GN keuze uit: 3-standen handdouche (M375)

Meerprijzen in CR Glijstang 90 cm met geïntegreerde uitlaat (M305) € 45

Meerprijzen in GN Glijstang 90 cm met geïntegreerde uitlaat (M305) € 195

465x60 431 G3/4" G3/4" G3/4" G3/4" G3/4" 537 23 85 190 212 400 192x55 N°2 G1/2” ø55 ø42 ø42 ø42 ø42 G1/2”

Get Together SDS1

Thermostatische StortDoucheSet Buddy / Laddy

Complete wall-mounted showerset, with 2-ways thermostatic mixer

Set de douche mural complet, avec mitigeur thermostatique à deux voies

Wand-Standbrause komplett, mit 2-Wege Thermostatmischer

Standaardset SDS1

Bestaande uit:

B016CR: Opb. therm. € 399

M015CR: Doucheslang € 29

M431CR: Stortdouchestang € 365

M350CR: Handdouche € 75

M100CR: Hoofddouche € 195

Totaalprijs SDS1 CR € 1.063 Voordeelsetprijs: € 795

Totaalprijs SDS1 GN € 1.500 Voordeelsetprijs: € 1.259

Optiemogelijkheden SDS1..

Optie zonder meerprijs in CR en GN keuze uit: 3-standen handdouche (M375)

Meerprijzen in CR

Get Together SDS7

Thermostatische StortDoucheSet Universal

Complete wall-mounted showerset, with 2-ways thermostatic mixer

Set de douche mural complet, avec mitigeur thermostatique à deux voies

Wand-Standbrause komplett, mit 2-Wege Thermostatmischer

HOOFDDOUCHE EN STAAFDOUCHE ABS KUNSTSTOF!

Zwenkbare stortdouchestang

25 cm hoofddouche (M105) € 155

30 cm hoofddouche (M106) € 265

Meerprijzen in GN

25 cm hoofddouche (M105) € 195

30 cm hoofddouche (M106) € 345 1 4 5 4 5

Standaardset SDS7

Totaalprijs SDS7 CR € 499

21 Get Together SDS1 www.hotbath.nl Min 130 Max 170 Min 61 Max 82 360 ø20 ø24 ø50 G1/2” ø64 67 N°2 ø6 32 692,5 Min 785Max 1350 Min 635 Max 1200 150
ø200
SDS1CR
CR
SDS7 V1-02 www.hotbath.nl 200 396 1010 20 60 G1/2" 24 1096 Min.886Max.950 8
SDS7CR CR
hotbath.nl Doorstroomtabel
0 5 10 15 20 25 30 35 40 0.5 1 1.5 2 2.5 3 (bar) l/ min) HOOFDDOUCHE HANDDOUCHE
SDS7 2022-01

Get Together SDS8

Thermostatische StortDoucheSet Friendo

Complete wall-mounted showerset, with 2-ways thermostatic mixer

Set de douche mural complet, avec mitigeur thermostatique à deux voies

Wand-Standbrause komplett, mit 2-Wege Thermostatmischer

Standaardset SDS8

Bestaande uit:

F016CR: Opb. therm. € 419

M015CR: Doucheslang € 29

M431CR: Stortdouchestang € 365

M350CR: Handdouche € 75

M100CR: Hoofddouche € 195

Totaalprijs SDS8 CR € 1.083 Voordeelsetprijs: € 819

Totaalprijs

Voordeelsetprijs: €

Optiemogelijkheden SDS8

Optie zonder meerprijs in CR en GN keuze uit: 3-standen handdouche (M375)

Meerprijzen in CR

Get Together SDS11

Thermostatische StortDoucheSet ACE

Complete wall-mounted showerset, with 2-ways thermostatic mixer

Set de douche mural complet, avec mitigeur thermostatique à deux voies

Wand-Standbrause komplett, mit 2-Wege Thermostatmischer

25 cm hoofddouche (M105) € 155 30 cm hoofddouche (M106) € 265

Meerprijzen in GN

25 cm hoofddouche (M105) € 195 30 cm hoofddouche (M106) € 345 1 4 5 4 5

22
SDS8 www.hotbath.nl 360 ø200 150 Min 61 Max 82 ø6 ø20 Min 785Max 1 350 692,5 ø 50 ø24 ø64 G1/2” 67 Min 635Max 1 200 32 2021-02
GN
1.530
1.305
SDS8
Min 130 Max 170 Min 60 Max 85 330 ø20 ø24 ø24 G1/2” ø60 67 WALL Max 805 Min 979Max 1254 Min 887Max 1162 92 ø206 ø33 www.hotbath.nl SDS11 V1 -01 SDS11.. CR GN BBP BCP PBP MBP € 780,– € 1.090,– € 1.995,–
23 Get Together

3

2

24 1
Flühs BelgaquaShowerPowerSystemInbouwbox PlumberFriendly Adviesverkoopprijs exclusief btw
1 Inbouw thermostaat met 2-weg stop-omstel met handdouche/doucheslang AC071 Badmengkraan AC177 Wastafelmengkraan AC105
ColdStart
‘You can have any color, as long as it is black .’

Hotbath introduceert de verbluffende nieuwe kranenserie genaamd ACE. De materialen die worden gebruikt zijn van de hoogste standaard, waardoor duurzaamheid en betrouwbaarheid gegarandeerd zijn. De serie staat bekend om zijn onberispelijke gevoel voor stijl & esthetiek en vertegenwoordigt tijdloze elegantie. Het assortiment omvat niet alleen wastafelkranen, maar ook kranen voor de douche en het bad. Dit betekent dat de hele badkamer voorzien kan worden van dezelfde finish, wat zorgt voor een harmonieuze uitstraling. ACE. is verkrijgbaar in zes verschillende finishes; geborsteld zwart PVD, gepolijst zwart PVD, geborsteld messing PVD, geborsteld koper PVD, geborsteld nikkel en chroom.

Ace 25 2 3
Voor meer productinformatie zie www.hotbath.nl
26

PVD PVD-finishes

Perfecte coating met een duurzaam karakter Kranenserie ACE is naast chroom en geborsteld nikkel ook verkrijgbaar in 4 PVD-finishes. Waaronder de nieuwe finishes in geborsteld zwart PVD en gepolijst zwart PVD. PVD staat voor Physical Vapor Deposition en heeft een zeer duurzaam karakter. Deze coating zorgt voor een perfecte glans, slijtvaste afwerking en uitmuntende krasbestendigheid. Finishes met een PVD-coating verkleuren niet en behouden hun originele kleur.

Leverbaar in de volgende finishes:

• CR - Chroom

• GN - Geborsteld Nikkel

• BBP - Geborsteld messing PVD

• BCP - Geborsteld koper PVD

• PBP - Gepolijst zwart PVD

• MBP - Geborsteld zwart PVD

Dit kleurenoverzicht geeft een goede indicatie, maar kan in werkelijkheid afwijken. Uw Hotbath dealer kan u de echte kleurstalen tonen.

Ace 27
CR Chroom, Chrome, Chrome, Chrom GN Geborsteld nikkel, Brushed nickel, Nickel brossé, Nickel gebürstet BBP Geborsteld messing PVD, Brushed brass PVD, Laiton brossé PVD, Messing gebürstet PVD BCP Geborsteld koper PVD, Brushed copper PVD, Cuivre brossé PVD, Kupfer gebürstet PVD NIEUW! NIEUW! PBP Gepolijst zwart PVD, Polished black PVD, Noir poli PVD, Poliertes schwarzes PVD MBP Geborsteld zwart PVD, Brushed black PVD, Cuivre Noir PVD, schwarzes gebürstet PVD Nikkel Chroom PVD

ACE AC003

Wastafelmengkraan zonder waste

Washbasin mixer without waste

Mitigeur de lavabo sans vidage Waschtischmischer ohne Ab- und Überlaufgarnitur

ACE AC003H

Wastafelmengkraan hoog zonder waste

High washbasin mixer without waste

Mitigeur haut de lavabo sans vidage Hoher Waschtischmischer ohne Ab- und Überlaufgarnitur

28
155,5 40 Max ø18 ø34 ø48 310 120 87 G3/8” Ch 12 30° 278,5 45 Max ø18 ø34 ø48 390 180 210 G3/8” Ch 12 35° AC003.. CR GN BBP BCP PBP MBP € 160,– € 205,– € 295,–
CR GN BBP BCP PBP MBP € 255,– € 325,– € 395,–MBP MBP
47
AC003H..
Clickplug en hoekstopkraan, zie pagina 46 &
Ace 29

ACE AC004

Wastafelmengkraan met draaibare uitloop, zonder waste

Washbasin mixer, with swivel spout without waste

ACE AC018

Bidetmengkraan zonder waste

30
AC018.. CR GN BBP BCP PBP MBP € 175,– € 225,– € 320,–MBP 155,5 40 Max ø18 ø34 ø48 310 110 89 G3/8” Ch 12 60°
AC004.. CR GN BBP BCP PBP MBP € 215,– € 280,– € 399,–200 70 Max ø18 ø34 ø48 ø38 360 130 239 54 G3/8” Ch 12 25° MBP
Clickplug en hoekstopkraan, zie pagina 46 & 47

ACE AC023

Wastafelmengkraan 2-gats met draaibare uitloop, zonder waste

2-hole washbasin mixer, with swivel spout without waste Mitigeur 2-trous de lavabo, avec bec mobile sans vidage 2-Loch-WaschtischBatterie, mit Schwenkauslauf ohne Ab- und Überlaufgarnitur

ACE AC023H

Wastafelmengkraan 2-gats Hoog model met draaibare uitloop, zonder waste

2-hole washbasin mixer, with high swivel spout without waste Mitigeur 2-trous de lavabo, avec bec mobile haut sans vidage

2-Loch-WaschtischBatterie, mit hohem Schwenkauslauf ohne Ab- und Überlaufgarnitur

Clickplug en hoekstopkraan, zie pagina 46 & 47

Ace 31
45 Max G 1/2” G3/8” ø44 ø22 220 49 150 205 ø70 ø70 Min 110 Suggested ø42 45 Max G 1/2” G3/8” ø44 ø22 220 49 230 285 ø70 ø70 Min 110 Suggested ø42 AC023.. CR GN BBP BCP PBP MBP € 335,– € 380,– € 455,–AC023H.. CR GN BBP BCP PBP MBP € 390,– € 440,– € 570,–MBP MBP

ACE AC105

Inbouw wastafelmengkraan met 20 cm uitloop (zowel links als rechts te monteren)

Wall-mounted washbasin mixer, with 20 cm spout

Mitigeur mural de lavabo, avec bec déverseur 20 cm

Waschtisch-Batterie für Wandmontage, mit 20 cm Einlauf

Zowel links als rechts te monteren

ACE AC111

Inbouw 2-weg omstel

Concealed 2-way diverter Inverseur encastré à 2-voies 2-Wege Umsteller vertieft

32
HBCB111 (inbouwdeel) + AC111EXT.. (afbouwdeel) CR GN BBP BCP PBP MBP € 265,– € 305,– € 360,–MBP Inbouwbox HBCB111 € 120,–Afbouwdeel AC111EXT.. CAT. 1 € 145,–CAT. 2 € 185,–CAT. 3 € 240,–Min 50 Max 80 ø70 ø44 125 75 84 G1/2” G1/2” G1/2” INLET OUTLET 1 OUTLET 2 HBCB111 AC111EXT... Min 50 Max 80 ø70 ø44 125 75 84 G1/2” G1/2” G1/2” INLET OUTLET 1 OUTLET 2 HBCB111 AC111EXT...
HBCB105
AC105EXT..
CR GN BBP BCP PBP MBP € 355,– € 420,– € 470,–MBP Inbouwbox HBCB105 € 170,–Afbouwdeel AC105EXT..
1
185,–
250,–CAT. 3
300,–230 80 95 G1/2” G1/2” ø70 110 ø70 200 Min 50 Max 80 ø18 ø34 25° HBCB105 AC105EXT... 230 80 95 G1/2” G1/2” ø70 110 ø70 200 Min 50 Max 80 ø18 ø34 25° HBCB105 AC105EXT...
(inbouwdeel) +
(afbouwdeel)
CAT.
CAT. 2 €
Clickplug
hoekstopkraan, zie pagina 46 & 47
en

ACE AC131

Inbouw douchemengkraan

Concealed shower mixer

Mitigeur de douche à encastré

UP-Einhand-Brausemischer

HBCB131 (inbouwdeel) + AC131EXT.. (afbouwdeel)

ACE AC129

Inbouw douchemengkraan met 2-weg omstel

Concealed mixer, with 2-way diverter

Mitigeur encastré, avec inverseur à 2-voies

UP-Einhand-Batterie, mit 2-Wege Umsteller

CAT. 1 € 125,–

CAT. 2 € 165,–CAT. 3 € 225,–

CAT. 1 € 270,–

CAT. 2 € 350,–

CAT. 3 € 470,–

Ace 33
CR GN BBP BCP PBP MBP € 245,– € 285,– € 345,–MBP Inbouwbox HBCB131
120,–Afbouwdeel AC131EXT..
125 75 84 G1/2” G1/2” G1/2” OUTLET Min 50 Max 80 ø70 ø44 HBCB131 AC131EXT... 125 75 84 G1/2” G1/2” G1/2” OUTLET Min 50 Max 80 ø70 ø44 HBCB131 AC131EXT...
HBCB129
CR GN BBP BCP PBP MBP € 505,– € 585,– € 705,–MBP Inbouwbox HBCB129
235,–Afbouwdeel AC129EXT..
(inbouwdeel) + AC129EXT.. (afbouwdeel)
93 75 230 G1/2” G1/2” G1/2” G1/2” OUTLET 1 OUTLET 2 Min 50 Max 80 ø70 110 ø70 ø44 ø44 HBCB129 AC129EXT... 93 75 230 G1/2” G1/2” G1/2” G1/2” OUTLET 1 OUTLET 2 Min 50 Max 80 ø70 110 ø70 ø44 ø44 HBCB129 AC129EXT...

ACE AC177

Vrijstaande badmengkraan, met flexibele slang en handdouche en draaibare uitloop

Floor-standing bathtub mixer, with flexible hose and handshower Mitigeur bain-douche sur colonnes au sol, avec flexible et douchette Bodenmontierter Wannenmischer, mit Handbrause und Schlauch

HBCB177 (inbouwdeel) + AC177EXT.. (afbouwdeel)

Let op: Inbouwdeel apart bestellen!

Badoverloop suggestie: P032 (zie pagina 47)

Afbouwdeel

AC177EXT..

CAT. 1 € 1.165,–CAT. 2 € 1.445,–CAT. 3 € 1.975,–

34
CR GN BBP BCP PBP MBP € 1.280,–
1.560,–
2.090,–MBP
ø26 ø24 ø32 225 ø48 ø110 ø72 Min 50 Max 75 N°4 ø6 G1/2” 100 970 900 700 726 ø44 15° MA M Inbouwdeel HBCB177 € 115,–
AC177EXT... HBCB177
ø75 ø72 ø34 ø40 ø50 43 116 M i n 810Max1250

ACE AC073

Badrandcombinatie éénhendel mengkraan met uitloop en 2-weg omstel en draaibare uitloop

Deck-mounted set for bathtub

Mitigeur sur gorge pour baignoire

Wannenfüllbatterie für Randmontage

ACE AC075

Badrandcombinatie éénhendel mengkraan zonder uitloop en 2-weg omstel

Deck-mounted set for bathtub, without spout

Mitigeur sur gorge pour baignoire, sans bec déverseur

Wannenfüllbatterie für Randmontage, ohne Tülle

Badoverloop suggestie:

Ace 35
AC073.. CR GN BBP BCP PBP MBP € 980,– € 1.275,– € 1.525,–AC075.. CR GN BBP BCP PBP MBP € 835,– € 1.100,– € 1.305,–MBP MBP 45 Max G 1/2” G1/2” G1/2” 82 194 ø44 ø22 220 49 150 205 ø24 ø36 ø70 ø70 ø70 Min 110 Suggested Min 110 Suggested Min 110 Suggested ø42 45 Max G 1/2” G1/2” G1/2” 82 194 ø44 49 ø24 ø36 ø42 ø70 ø70 Min 110 Suggested Min 110 Suggested
P032 (zie pagina 47)
suggestie: P032 (zie pagina 47) ø75 ø72 ø34 ø40 ø50 43 116 M n 810Max1250 ø75 ø72 ø34 ø40 ø50 43 116 M n 810Max1250
Badoverloop

ACE AC009

Inbouw thermostaat met 2-weg stop-omstel

Concealed thermostatic shower mixer, with 2-ways diverter Mitigeur thermostatique de douche à encastrer, avec inverseur à 2-voies Up-Thermostat-Brausebatterie, mit 2-Wege Umsteller

ACE AC039

Inbouw thermostaat met 3-weg stop-omstel

Concealed part for thermostatic shower mixer with 3-way diverter Partie encastrée pour mitigeur thermostatique de douche avec inverseur à 3-voies UP-Teil für Thermostat-Brausemischer mit 3-Wege Umsteller

36
HBAC009 (inbouwdeel) + AC009EXT.. (afbouwdeel) CR GN BBP BCP PBP MBP € 765,– € 855,– € 915,–MBP Min 60 Max 90 105 ø70 ø70 ø44 ø44 2 24 117 G3/4" G3/4" G3/4" G3/4" G3/4" 50 ALTERNATIVE OUTLET 2 OUTLET 1 OUTLET 2 HBAC009AC009EXT...
HBAC039 (inbouwdeel) + AC039EXT.. (afbouwdeel) CR GN BBP BCP PBP MBP € 795,– € 885,– € 945,–MBP Inbouwbox HBAC009 € 620,–Afbouwdeel AC009EXT.. CAT. 1 € 145,–CAT. 2 € 235,–CAT. 3 € 295,–Inbouwbox HBAC039 € 650,–Afbouwdeel AC039EXT.. CAT. 1 € 145,–CAT. 2 € 235,–CAT. 3 € 295,–Min 60 Max 90 105 ø70 ø70 ø44 ø44 2 24 117 G3/4" G3/4" G3/4" G3/4" G3/4" 50 ALTERNATIVE OUTLET 2 OUTLET 1 OUTLET 2 HBAC009AC009EXT... Min 60 Max 90 105 ø70 ø70 ø44 ø44 2 24 117 G3/4" G3/4" G3/4" G3/4" G3/4" 50 OUTLET 3 OUTLET 1 OUTLET 2 HBAC039AC039EXT... Min 60 Max 90 105 ø70 ø70 ø44 ø44 2 24 117 G3/4" G3/4" G3/4" G3/4" G3/4" 50 OUTLET 3 OUTLET 1 OUTLET 2 HBAC039AC039EXT...

ACE AC072 ACE AC071

Inbouw thermostaat met 2-weg stop-omstel met handdouche/doucheslang

Thermostatic Bath/Shower mixer with 2 stop valves

Mitigeur de douche/bain à encastrer thermostatique avec 2 robinets d’arrêt

Thermostat Wannen/Brausebatterie mit 2 UP-Ventilen

Inbouw badthermostaat met 2-weg stop-omstel met uitloop en handdouche

Thermostatic Bath mixer with 2 stop valves and spout

Mitigeur de bain à encastrer thermostatique avec 2 robinets d’arrêt et bec

Thermostat Wannenbatterie mit 2 UP-Ventilen und Wanneneinlauf

Ace 37
AC071EXT.. (afbouwdeel) CR GN BBP BCP PBP MBP € 1.195,– € 1.375,– € 1.450,–
(inbouwdeel)
AC072EXT.. (afbouwdeel) CR GN BBP BCP PBP MBP € 1.510,– € 1.740,– € 1.850,–MBP MBP 119 G3/4"G3/4"G3/4" 50 G3/4" ALTERNATIVE OUTLET 2 OUTLET 2 296 HBAC071AC071EXT... Min 60 Max 90 105 210 105 ø70 ø24 ø70 ø70 ø44 ø44 ø44 119 G3/4"G3/4" 50 401 Min 60 Max 90 105 105 210 105 ø70 ø24 ø70 ø70 ø70 ø44 ø44 ø25 ø44 Min 212 Max 242 HBAC072AC072EXT... Inbouwbox HBAC071 € 770,–Afbouwdeel AC071EXT.. CAT. 1 € 425,–CAT. 2 € 605,–CAT. 3 € 680,–Inbouwbox HBAC072 € 940,–Afbouwdeel AC072EXT.. CAT. 1 € 570,–CAT. 2 € 800,–CAT. 3 € 910,–119 G3/4"G3/4"G3/4" 50 G3/4" ALTERNATIVE OUTLET 2 OUTLET 2 296 HBAC071AC071EXT... Min 60 Max 90 105 210 105 ø70 ø24 ø70 ø70 ø44 ø44 ø44 119 G3/4"G3/4" 50 401 Min 60 Max 90 105 105 210 105 ø70 ø24 ø70 ø70 ø70 ø44 ø44 ø25 ø44 Min 212 Max 242 HBAC072AC072EXT... 119 G3/4"G3/4" 50 401 Min 60 Max 90 105 105 210 105 ø70 ø24 ø70 ø70 ø70 ø44 ø44 ø25 ø44 Min 212 Max 242 HBAC072AC072EXT... Badoverloop suggestie: P032 (zie pagina 47) ø75 ø72 ø34 ø40 ø50 43 116 M i n 810Max1250
HBAC071 (inbouwdeel) +
HBAC072
+

ACE M305 ACE M306

ABS Glijstang 90 cm met geintegreerde waterinlaat

Sliding rail for shower including wall coupling, length 90 cm

Barre coulissante avec coude de sortie, longueur 90 cm

Brausestange mit Wasserauslass, Länge 90 cm

ABS Glijstang 90 cm

Sliding rail 90 cm

Barre coulissante, longueur 90 cm

Brausestange, Länge 90 cm

38
M305.. CR GN BBP BCP PBP MBP € 135,– € 219,– € 499,–M306.. CR GN BBP BCP PBP MBP € 105,– € 195,– € 449,–23 40 68 900 820 40 ø20 ø6 ø6
V11-01 www.hotbath.nl 42 38 22 68 900 820 40 G1/2” ø20 ø6 G1/2” MBP MBP
M305

ACE SDS11

Thermostatische StortDoucheSet

Complete wall-mounted showerset, with 2-ways thermostatic mixer Set de douche mural complet, avec mitigeur thermostatique à deux voies Wand-Standbrause komplett, mit 2-Wege Thermostatmischer

ACE AC008

Thermostatische douchemengkraan met 1/2” doucheslang onderaansluiting

Wall-mounted thermostatic mixer for shower, without shower kit Mitigeur thermostatique de douche mural, sans kit de douche AP-Thermostat-Brausebatterie, ohne Handbrause und Duplex Halterung

Ace 39
AC008.. CR GN BBP BCP PBP MBP € 295,– € 399,– € 589,–MBP
Min 130 Max 170 ø60 G1/2” G1/2” 67 266 ø33 AC008 V1-01 www.hotbath.nl MBP SDS11.. CR GN BBP BCP PBP MBP € 780,– € 1.090,– € 1.995,–Min 130 Max 170 Min 60 Max 85 330 ø20 ø24 ø24 G1/2” ø60 67 WALL Max 805 Min 979Max 1254 Min 887Max 1162 92 ø206 ø33 SDS11 V1 -01

ACE AC440 ACE AC443

Handdouche met wandsteun + uitlaat en doucheslang 1,5 mtr

Shower set including wall coupling, hand shower and flexible hose Kit de douche inclusif de support douchette et flexible de douche Duschekit mit Wandanschlußogen, Handbrause und Brauseschlauch

Handdouche met wandsteun en doucheslang 1,5 mtr

Shower set including shower bracket, hand shower and flexible hose Kit de douche inclusif de support douchette et flexible de douche Duschekit mit Wandbrausehalter, Handbrause und Brauseschlauch

40
14 ø24 45 61 201 ø70 n°2 ø6 ø30 G 1/2” ø24 30 58 74 201 ø70 ø30 AC440.. CR GN BBP BCP PBP MBP € 209,– € 277,– € 400,–AC443.. CR GN BBP BCP PBP MBP € 204,– € 272,– € 380,–

ACE M100

Hoofddouche rond Ø20 cm

Shower head, ø 20 cm

Pomme de douche, ø 20 cm

Kopfbrause, ø 20 cm

ACE M106

Hoofddouche Ø30 cm

Shower head, ø 30 cm

Pomme de douche, ø 30 cm Kopfbrause, ø 30 cm

ACE AC450

Wandarm 42 cm

Wall-mounted shower arm, length 42 cm

Bras de douche mural, longueur 42 cm

Wandbrausearm, Länge 42 cm

ACE AC452

ACE AC104

Hoofddouche Velvet Ø23 cm

Soft jet shower head, ø 23 cm

Pomme de douche jet soft, ø 23 cm

Soft-jet Kopfbrause, ø 23 cm

Plafond buis 15 cm

Ceiling support for shower head, length 15 cm

Support de plafond pour pomme douche, longueur cm 15

Deckenhalter für Kopfbrause, Länge cm 15

ACE AC453

Plafond buis 30 cm

Ceiling support for shower head, length 30 cm

Support de plafond pour pomme douche, longueur cm 30

Deckenhalter für Kopfbrause, Länge cm 30

Ace 41
AC450.. CR GN BBP BCP PBP MBP € 110,– € 160,– € 240,–AC452.. CR GN BBP BCP PBP MBP € 95,– € 140,– € 185,–AC453.. CR GN BBP BCP PBP MBP € 125,– € 165,– € 225,–MBP MBP MBP G 1/2” ø24 10 420 80 ø70 G 1/2” G 1/2” ø24 10 160 ø70 G 1/2” G 1/2” ø24 10 310 ø70 G 1/2”
M106.. CR GN BBP BCP PBP MBP € 425,– € 589,– € 1.195,–M104.. CR GN BBP BCP PBP MBP € 140,– € 265,– € 570,–M100.. CR GN BBP BCP PBP MBP € 195,– € 239,– € 625,–MBP MBP MBP
M100 V11-01 www.hotbath.nl G1/2” 15 52 ø200 ø230 64 G1/2” 15 ø230 64 G1/2” 15 300

ACE M354 ACE AC370

Messing handdouche staafmodel

Monospray hand shower

Douchette monojet

Monojet-Handbrause

ACE M375

3-standen handdouche Ø10 cm

3-jet hand shower

Douchette 3-jets

3-Strahl-Handbrause

Velvet handdouche Ø13 cm

Monospray hand shower

Douchette monojet

Monojet-Handbrause

ACE M376

3-standen handdouche Ø13 cm

3-jet hand shower

Douchette 3-jets

3-Strahl-Handbrause

42 AC370.. CR GN BBP BCP PBP MBP € 90,– € 110,– € 145,–M354.. CR GN BBP BCP PBP MBP € 85,– € 105,– € 135,–M375.. CR GN BBP BCP PBP MBP € 79,– € 105,– € 125,–M376.. CR GN BBP BCP PBP MBP € 95,– € 115,– € 169,–
MBP MBP MBP MBP M375 V11-01 www.hotbath.nl G1/2” 230 ø100 ABS kunststof M376 V11-01 www.hotbath.nl G1/2” 268 ø130 M370 V11-01 www.hotbath.nl G1/2” 268 ø130 ABS kunststof ABS kunststof G1/2” 186 ø24

ACE AC514

Wandsteun

Hand shower bracket

Support douchette

Wandbrausehalter

ACE AC515

Wandsteun met uitlaat

Wall coupling with hand shower bracket

Coude de sortie avec support douchette

Wandanschlußbogen mit Wandbrausehalter

ACE M015

Flexibele PVC doucheslang, 150 cm

PVC flexible hose, 150 cm

Flexible en PVC, 150 cm

PVC-Brauseschlauch, 150 cm

ACE AC517

Wanduitlaat

Wall coupling

Coude de sortie

Wandanschlußbogen

ACE M017

Flexibele PVC doucheslang, 150 cm

PVC flexible hose, 150 cm

Flexible en PVC, 150 cm

PVC-Brauseschlauch, 150 cm

Ace 43 M015.. CR GN PBP MBP € 29,- € 52,- € 89,M017.. BBP BCP € 105,-
AC514.. CR GN BBP BCP PBP MBP € 90,– € 115,– € 140,–AC515.. CR GN BBP BCP PBP MBP € 95,– € 120,– € 160,–AC517.. CR GN BBP BCP PBP MBP € 60,– € 90,– € 125,–MBP G 1/2” G 1/2” 30 47 ø70 ø30 14 45 61 ø70 n°2 ø6 ø30 G 1/2” G 1/2” 30 58 74 ø70 ø30 MBP MBP

ACE M161

Cascade opbouw wand

Wall-mounted waterfall for shower Douche cascade, montage mural Wasserfall-Dusche, für Wandmontage

ACE M162

Cascade inbouw wand

Built-in-mounted waterfall for shower

Douche cascade, à encastrer Wasserfall-Dusche, für Wandeinbau

ACE M111

Inbouw hoofddouche 50x50 cm

Concealed shower head 50x50 cm Pomme de douche à encastrer, 50x50 cm Kopfbrause für Deckeneinbau, 50x50 cm

44 M161.. CR GN BBP BCP PBP MBP € 585,– € 735,– € 815,–M162.. CR GN BBP BCP PBP MBP € 655,– € 825,– € 1.150,–
G1/2” 500 450 62
M111.. CR GN BBP BCP PBP MBP € 1.350,– € 1.650,– € 1.935,–

ACE AC146 ACE AC148

Inbouw hoofddouche met waterval en ledverlichting

Concealed shower head with waterfall and Led lights, 50x50 cm

Pomme de douche à encastrer avec cascade et illumination Led, 50x50 cm Kopfbrause für Deckeneinbau mit Wasserfall und Led-Beleuchtung, 50x50 cm

Inbouw hoofddouche Velvet, 2 functies

Concealed shower head with 2 jets (normal + soft), 38x38 cm

Pomme de douche à encastrer à deux jets (normal + soft), 38x38 cm

Zwei-Strahl Kopfbrause für Deckeneinbau (normal + soft), 38x38 cm

Ace 45 G 1/2” 63 330 380 AC148 V1-01 www.hotbath.nl G 1/2” 62 450 50 120 15 500
CR GN BBP BCP PBP MBP € 3.350,– € 3.495,– € 3.975,–AC148.. CR GN BBP BCP PBP MBP € 1.395,– € 1.525,– € 1.795,–
AC146..

ACE KHDS2 ACE P035

Bidetkraan met doucheslang en houder

Shower Shut-off kit with mixer, push-button metal handshower and flexible hose

Kit de douche Shut-off avec mitigeur, douchette push-button en métal et flexible

Shut-off Brauseset mit Mischer, Push-Button Metall-Handbrause und Brauseschlauch

Inbouwdeel HBKHDS2

Afbouwdeel KHDS2EXT..

Wastafel sifon rond Washbasin trap Siphon pour lavabo Waschtischsiphon

CAT. 1 € 425,–

CAT. 2 € 555,–

CAT. 3 € 775,–

€ 524,– € 654,– € 874,–

ACE GLA320

Bedieningspaneel geschikt voor Geberit UP320/ UP720 + TECE B0X8

Actuator plate for Geberit cisterns UP320/UP720 + TECE B0X8

Plaque de déclenchement pour Geberit UP320/UP720 + TECE B0X8 Drückerplatte für Geberit Abflußkassette UP320/UP720 + TECE B0X8

Niet passend op toiletblokhouder en DuoFresh systeem

€ 350,– € 425,– € 525,–

ACE P2002

Hoekstopkraan rond met filter 1/2”

Angle valve with filter Robinet équerre avec filtre Eckventil mit Filter

46 245 165 100 5 50 80 65 83
GLA320.. CR GN BBP BCP PBP MBP
KHDS2 www.hotbath.nl 2021-01 Min 100 Max 130 ø35 ø32 ø70 ø35 531 Flex 100 cm Min 53 Max 83 Min 43 Max 73
KHDS2.. CR PBP MBP
P035.. CR GN BBP BCP PBP MBP
145,– € 365,–P2002.. CR GN BBP BCP PBP MBP € 55,– € 125,– € 265,–Min70 Max160 90 G 1”1/4 48 G3/8” ø55 G1/2” ø21 81
€ 85,– €
MBP MBP MBP MBP KHDS2 www.hotbath.nl 2021-01 H 4 30 52 0 G1/2” G1/2” 50 C Min 100 Max 130 ø35 ø32 ø70 ø35 531 Flex 100 cm Min 53 Max 83 Min 43 Max 73 www.hotbath.nl H 4 30 52 0 G1/2” G1/2” 50 C Min 100 Max 130 ø35 ø32 ø70 ø35 531 Flex 100 cm Min 53 Max 83 Min 43 Max 73

ACE P031 Pal P708

Click plug t.b.v. bad (zonder sifon)

Push-button bathtub waste, without siphon

Vidage à pression pour bagnoire, sans siphon

Push-Button Badewanne-Ablaufgarnitur, ohne siphon

ACE P032

Badoverloop verlengd

Bathtub pop-up waste, with overflow

Vidage baignoire, avec trop plein

Wannen Ab- und Überlaufgarnitur

ACE P033

Badoverloop-vulcombinatie

Bathub pop-up waste with spout, with overflow

Vidage baignoire avec bec déverseur, avec trop plein

Wannen Ab- und Überlaufgarnitur mit integriertem Einlauf

Always open plug met schroef rond

Washbasin waste, free-flow Vidage lavabo, avec écoulement libre Waschtisch-Ablaufgarnitur, mit offenen Ablauf

Pal P710

Clickplug met schroef rond

Washbasin waste, push-button Vidage à pression pour lavabo

Push-down Waschtisch-Ablaufgarnitur

Ace 47
P032.. CR GN BBP BCP PBP MBP € 99,– € 155,– € 289,–P031.. CR GN BBP BCP PBP MBP € 50,– € 70,– € 90,–
CR GN BBP BCP PBP MBP € 39,– € 55,– € 125,–P033.. CR GN BBP BCP PBP MBP € 199,– € 275,– € 395,–
CR GN BBP BCP PBP MBP € 45,– € 60,– € 125,–P032 V11-01 ø76 ø72 ø34 ø40 ø50 116 50 G 1”1/2 60 50 Max ø72 P033 V11-01 ø76 ø72 ø34 ø40 ø50 42,5 116 M n 950Max1050 MBP MBP MBP MBP MBP P708 www.hotbath.nl 2021-01 Min 0 Max 60 M6 34 G 1”1/4 ø50 ø63 ø63 ø63 11 P710 V11-01 www.hotbath.nl Min 0 Max 60 M6 34 G 1”1/4 ø50 ø63 ø63 ø63 11
P708..
P710..

ACE CBA01

Bekerhouder

Wall-mounted tumbler holder

Porte-verre mural

Glashalter, Wandmodell

ACE CBA03

Haak

Robe hook

Kleiderhaken

ACE CBA04

Toiletrolhouder

Paper holder

Porte-rouleau

Toilettenpapierhalter

ACE CBA05

Dubbele toiletrolhouder

Double paper holder

Porte-rouleau double

Toilettenpapierhalter, doppelt

48
53 ø40 ø18 ø22
BL CBA03.. CR GN BBP BCP PBP MBP € 45,– € 55,– € 100,–MBP
32 92 105 ø40 ø65
CBA01.. CR GN BBP BCP PBP MBP € 105,– € 129,– € 179,–BCP
285 83 ø40 ø18 ø22
CBA05.. CR GN BBP BCP PBP MBP € 80,– € 100,– € 180,–BCP
165 83 ø40 ø18 ø22
CBA04.. CR GN BBP BCP PBP MBP € 65,– € 80,– € 150,–BCP

ACE CBA06 ACE CBA07

Handdoekstang 34 cm

Towel holder 34 cm

Porte-serviette mural 34 cm

Handtuchhalter 34 cm

ACE CBA08

Handdoekring

Ring towel holder

Porte-serviette anneau

Handtuchring

Handdoekstang 64 cm

Towel holder 64 cm

Porte-serviette mural 64 cm

Handtuchhalter 64 cm

ACE CBA09

Zeepdispenser wandmodel

Wall-mounted soap dispenser

Distributeur de savon mural

Seifenspender, Standmodell

Ace 49
340 300 83 ø40 ø18 ø22 640 600 83 ø40 ø18 ø22
BL BL CBA06.. CR GN BBP BCP PBP MBP € 105,– € 130,– € 275,–CBA07.. CR GN BBP BCP PBP MBP € 115,– € 155,– € 285,–
90 130 200 83 ø22 ø40 ø18
BL CBA08.. CR GN BBP BCP PBP MBP € 80,– € 105,– € 270,–MBP MBP MBP
184 112 92 ø40 ø50
CBA09.. CR GN BBP BCP PBP MBP € 150,– € 190,– € 340,–BCP

ACE CBA11

WC-borstelgarnituur wandmodel

Wall-mounted toilet brush holder

Porte-balai mural

WC-Bürstengarnitur Wandmodell

ACE CBA15

Handdoekhouder draaibaar

Double swing arm towel rail

Porte-serviette double mobile

Handtuchhalter schwenkbar, doppelarmig

ACE CBA22

Hoek planchet

Corner shelf Étagère d’angle Eckablage

50 CBA22.. CR GN BBP BCP PBP MBP € 135,– € 185,– € 205,–
www.hotbath.nl 2021-01 238 238 32
CBA22
BCP
340 122 178 ø22 ø40 ø82
CBA11.. CR GN BBP BCP PBP MBP € 175,– € 235,– € 425,–BCP
42,5 67,5 420 49 ø40 ø18 ø18 ø22
CBA15.. CR GN BBP BCP PBP MBP € 160,– € 250,– € 364,–BCP

In het hoofdstuk Fellow vind je onze complete collectie keukenmengkranen, elk met uiteenlopende finishes die naadloos aansluiten bij elke keukenstijl.

Ace 51

1 Complete inbouwset Archie IBS73IX 2 Wastafelmengkraan 3 gats AR033IX

52 1
Adviesverkoopprijs exclusief btw
RVS316 VinylTouch3+3inbouwsysteem ColdStart Flühs Belgaqua PlumberFriendly

MAN VAN STAAL

Archie is een aanwinst in elke moderne keuken, badkamer en toilet vanwege z’n stijlvolle en minimalistische uitstraling. In tegenstelling tot onze andere kranen, die zijn vervaardigd uit messing, is kranenserie Archie als enige volledig uitgevoerd in hoogwaardig RVS 316. Dit is roestvrij staal van de allerbeste kwaliteit, dat uitstekend bestand is tegen vocht, vuil en hoge temperaturen. Het materiaal is een uitermate duurzame keuze, door z’n vrijwel onverwoestbare karakter. Naast de prachtige kranen uitgevoerd in RVS 316 is Archie nu ook beschikbaar in 3 PVD-finishes; geborsteld messing PVD, geborsteld koper PVD en geborsteld gunmetal PVD.

Archie 53
2
Voor meer productinformatie zie www.hotbath.nl
54

PVD

PVD finishes

Perfecte glans met een duurzaam karakter

Kranenserie Archie is naast RVS 316 ook beschikbaar in 3 nieuwe PVD-finishes. Kranen in deze finish zijn voorzien van een PVD-coating. PVD staat voor Physical Vapor Deposition en heeft een zeer duurzaam karakter. Deze coating zorgt voor een perfecte glans, slijtvaste afwerking en uitmuntende krasbestendigheid. Finishes met een PVD-coating verkleuren niet en behouden hun originele kleur.

Leverbaar in de volgende finishes:

• BBP Geborsteld messing PVD

• BCP Geborsteld koper PVD

• BGP Geborsteld gunmetal PVD

Dit kleurenoverzicht geeft een goede indicatie, maar kan in werkelijkheid afwijken. Uw Hotbath dealer kan u de echte kleurstalen tonen.

Archie 55
RVS 316
IX RVS 316, Inox 316, Edelstahl 316 BBP Geborsteld messing PVD, Brushed brass PVD, Laiton brossé PVD, Messing gebürstet PVD BCP Geborsteld koper PVD, Brushed copper PVD, Cuivre brossé PVD, Kupfer gebürstet PVD BGP Geborsteld gunmetal PVD, Brushed gunmetal PVD, Bronze à canon brossé noir PVD, Gebürstetes Rotguss PVD RVS 316 PVD

Archie AR001

Fonteinkraan

Coldwater tap

Robinet eau froide Kaltwasserventil

Archie AR003

Wastafelmengkraan zonder waste

Washbasin mixer

Mitigeur de lavabo

Waschtisch-Einhandbatterie

Clickplug en hoekstopkraan, zie pagina 93

56
AR003 V11-01 www.hotbath.nl 125 ø55 ø40 20° ø21 ø8 Ch 12 G3/8” 70 165 390 50 Max 5.7
AR001 V11-01 www.hotbath.nl 120 ø45 ø30 30° ø20 ø8 Ch 27 G1/2” 78 160 35 Max 5.7 BGP BGP
AR001.. IX BBP BCP BGP € 205,– € 425,–AR003.. IX BBP BCP BGP € 410,– € 580,–

Archie AR003M

Wastafelmengkraan zonder waste

Washbasin mixer

Mitigeur de lavabo

Waschtisch-Einhandbatterie

Archie AR003H

Wastafelmengkraan zonder waste

Washbasin mixer

Mitigeur de lavabo

Waschtisch-Einhandbatterie

Archie 57
AR003M V11-01 www.hotbath.nl 145 ø55 60 ø40 40° ø21 ø8 Ch 12 G3/8” 162 245 415 Max
AR003H 2021-01 www.hotbath.nl 185 ø55 50 ø40 40° ø21 ø8 Ch 12 G3/8” 245 340 390 Max 5.7 5.7 IX IX Clickplug en hoekstopkraan, zie pagina 93 AR003M.. IX BBP BCP BGP € 530,– € 760,–AR003H.. IX BBP BCP BGP € 560,– € 840,–

Archie AR004

Wastafelmengkraan met draaibare uitloop, zonder waste

Washbasin mixer, with swivel spout

Mitigeur de lavabo, avec bec mobile

Waschtisch-Einhandbatterie, mit Schwenkauslauf

Archie AR014

Wastafelmengkraan met draaibare uitloop, zonder waste

Washbasin mixer, with swivel spout

Mitigeur de lavabo, avec bec mobile

Waschtisch-Einhandbatterie, mit Schwenkauslauf

Clickplug en hoekstopkraan, zie pagina 93

58
AR014 2022-01 www.hotbath.nl 206 40 Max ø8 ø22 ø43 ø50 ø44 440 150 264 56 G3/8” Ch 12 20° 5.7 BCP
5.7 AR004 V11-01 www.hotbath.nl 287 40 Max ø8 ø22 ø43 ø50 440 150 205 56 G3/8” Ch 12 19° IX AR004.. IX € 560,–AR014.. IX BBP BCP BGP € 560,– € 790,–

Archie AR023

Wastafelmengkraan 2 gats zonder waste

Washbasin mixer

Mitigeur de lavabo

Waschtisch-Einhandbatterie

Archie AR033

Wastafelmengkraan

3

gats zonder waste

Washbasin mixer

Mitigeur de lavabo

Waschtisch-Einhandbatterie

Archie 59
AR023 2022-01 www.hotbath.nl 200 203 50 Max G 1/2” G 1/2” ø43 44 ø40 ø70ø70 Min 110 Aanbevolen 150 ø20 20° AR033 2022-01 www.hotbath.nl 200 203 43 Max 80 ø70 ø40 ø70 Min 110 Aanbevolen 150 ø20 20° 26 G 3/8” G 3/8” G 3/8” G 1/2” ø40 5.7 5.7 Clickplug en hoekstopkraan, zie pagina 93 IX BCP AR023.. IX BBP BCP BGP € 620,– € 910,–AR033.. IX BBP BCP BGP € 950,– € 1.300,–

Archie AR005-18

Inbouw wastafelmengkraan met 18 cm uitloop

Concealed washbasin mixer, with bent spout Mitigeur de lavabo encastré, avec bec coudé déverseur Wand-Waschtisch-Batterie, mit verbogen Einlauf und UP

(inbouwdeel) + AR005EXT18IX (afbouwdeel)

680,–

Archie AR005-25

Inbouw wastafelmengkraan met 25 cm uitloop

Concealed washbasin mixer, with bent spout Mitigeur de lavabo encastré, avec bec coudé déverseur Wand-Waschtisch-Batterie, mit verbogen Einlauf und UP

(inbouwdeel) + AR005EXT25IX (afbouwdeel)

60
AR005-18 2020-01 www.hotbath.nl ø7 ø70 ø70 110 G1/2” 200 63 H C AR005-25 2020-01 www.hotbath.nl Min 50 Max 80 ø7 ø70 ø70 110 G1/2” 200 63 H C AR005-18 2020-01 www.hotbath.nl Min 50 Max 80 180 ø20 ø42 ø7 ø70 ø70 110 G1/2” G1/2” 200 63 92 H C AR005-25 2020-01 www.hotbath.nl Min 50 Max 80 250 ø20 ø42 ø7 ø70 ø70 110 G1/2” G1/2” 200 63 92 H C Inbouwdeel HBCB005
Afbouwdeel
AR005EXT18IX
Inbouwdeel HBCB005
Afbouwdeel
AR005EXT25IX
5.7 5.7 Clickplug,
pagina 93 IX IX HBCB005
IX €
IX €
€ 265,–
(uitloop 18 cm)
€ 415,–
€ 265,–
(uitloop 25 cm)
€ 415,–
zie
HBCB005
680,–

Archie AR025

Inbouw wastafelmengkraan met 20 cm uitloop

Concealed washbasin mixer, with bent spout Mitigeur de lavabo encastré, avec bec coudé déverseur Wand-Waschtisch-Batterie, mit verbogen Einlauf und UP

Archie AR018

Bidetmengkraan

Bidet mixer Mitigeur de bidet Bidet-Einhandbatterie

Clickplug, zie pagina 93

Archie 61
AR018 V11-01 www.hotbath.nl 120 ø55 ø40 40° ø21 ø8 Ch 12 G3/8” 65 165 390 50 Max 5.7
IX
AR025 2022-01 www.hotbath.nl G1/2” 200 63 H C Min 50 Max 80 20° ø7 ø70 ø70 110 AR025 2022-01 www.hotbath.nl G1/2” G1/2” 200 63 92 H C Min 50 Max 80 200±15 20° ø20 ø42 ø7 ø70 ø70 110
HBCB005
265,–
5.7 IX HBCB005 (inbouwdeel) + AR025EXT.. (afbouwdeel) IX BBP BCP BGP € 675,– € 915,–AR018.. IX BBP BCP BGP € 510,– € 690,–
Inbouwdeel
Afbouwdeel AR025EXT.. CAT. 1 € 410,–CAT. 2 € 650,–

Archie AR076

Vrijstaande baduitloop

Floor-standing spout for bathtub Bec colonnes pour bagnoire Mund f ür B odenbad

Archie AR077

Badmengkraan met draaibare uitloop vloermontage

Floor-standing bathtub mixer, with flexible hose and handshower Mitigeur bain-douche sur colonne eau sol, avec flexible et douchette Bodenmontierter Wannenmischer, mit Handbrause und Schlauch

62
55 afgewerkte vloer ø8 B A C ! AR077 2022-01 www.hotbath.nl ø28 232 ø48 G1/2” ø65 N°3 ø10 N°2 ø6 ø130 1057 870 680 720 ø43 ø40 9.0 WORDT GELEVERD INCLUSIEF INBOUWDEEL SPOM525 T.B.V VLOERMONTAGE
LET OP! AANSLUITING 1/2” BUITENDRAAD DIENT IN DE VLOER GEPLAATST TE WORDEN! Montage 1/2” puntstuk gelijk met de afgewerkte vloer houden. AR076 V11-01 www.hotbath.nl ø36 227 G1/2” N°3 ø10 ø130 1060 45 870 IX IX AR076.. IX € 950,–AR077.. IX € 2.500,–

Archie AR087

Badmengkraan met draaibare uitloop vloermontage

Floor-standing bathtub mixer, with flexible hose and handshower Mitigeur bain-douche sur colonne eau sol, avec flexible et douchette Bodenmontierter Wannenmischer, mit Handbrause und Schlauch

Archie 63
55 afgewerkte vloer ø8 B A C ! ø28 225 ø48 ø65 ø130 970 870 680 720 ø43 10° ø40 G1/2” N°3 ø10 N°2 G3/8” N°2 ø6 ø60 ø52 109 AR087 2022-01 www.hotbath.nl 9.0 SPOM525 (inbouwdeel) + AR087.. (afbouwdeel) IX BBP BCP BGP € 2.400,– € 3.500,–BCP WORDT GELEVERD INCLUSIEF INBOUWDEEL SPOM525 T.B.V VLOERMONTAGE

Archie AR075 Archie AR073

Badrandcombinatie éénhendel mengkraan met uitloop en 2-weg omstel

Deck-mounted set for bathtub

Mitigeur sur gorge pour baignoire Wannenfüllbatterie für Randmontage

Badoverloop suggestie: AR132.. (zie pagina 93)

Badrandcombinatie éénhendel mengkraan zonder uitloop met 2-weg omstel

Deck-mounted set for bathtub, without spout Mitigeur sur gorge pour baignoire, sans bec déverseur Wannenfüllbatterie für Randmontage, ohne Einlauf

Badvuloverloop suggestie: AR133.. (zie pagina 93)

64
AR073 V11-01 www.hotbath.nl G1/2” G3/8” G3/8” G3/8” 92 100 ø43 ø50 28 ø52 ø33 ø27 ø24 235 225 120 Max 300 Max 300 Max 300 Aanbevolen 120 120 Max 25 AR075 V11-01 www.hotbath.nl G1/2” G3/8” G3/8” G3/8” 92 Max 25 ø43 ø50 ø52 ø33 ø24 220 Max 300 Max 300 Aanbevolen 120 120 ø75 ø72 ø34 ø40 ø50 43 116 M n 810Max1250 ø75 ø72 ø34 G1/2” ø40 ø50 42 116 M i n 810Max1250 Incl. kogelkraan met filter en keerklep Incl. kogelkraan met filter en keerklep 9.0 9.0 IX IX AR073..
€ 1.450,–AR075..
€ 1.250,–
IX
IX

Archie AR085 Archie AR083

Badrandcombinatie éénhendel mengkraan met uitloop en 2-weg omstel

Deck-mounted set for bathtub

Mitigeur sur gorge pour baignoire

Wannenfüllbatterie für Randmontage

Badrandcombinatie éénhendel mengkraan zonder uitloop met 2-weg omstel

Deck-mounted set for bathtub, without spout

Mitigeur sur gorge pour baignoire, sans bec déverseur

Wannenfüllbatterie für Randmontage, ohne Einlauf

Badvuloverloop suggestie: AR133.. (zie pagina 93) Badoverloop suggestie: AR132.. (zie pagina 93)

Archie 65
AR083 2022-01 www.hotbath.nl Min 110 Min 110 Min 110 Aanbevolen Aanbevolen Aanbevolen 200 203 89 40 170 50 Max 150 ø20 G 1/2” G 1/2” G 1/2” ø40 ø43 ø24 ø43 ø70 ø70 ø70 AR085 2022-01 www.hotbath.nl 89 170 50 Max G 1/2” G 1/2” G 1/2” ø40 ø43 ø24 ø43 ø70 ø70 ø70 40 Min 110 Aanbevolen Min 110 Aanbevolen ø75 ø72 ø34 ø40 ø50 43 116 M n 810Max1250 ø75 ø72 ø34 G1/2” ø40 ø50 42 116 M i n 810Max1250 9.0 9.0
BBP BBP AR083.. IX BBP BCP BGP € 1.450,– € 1.850,–AR085.. IX BBP BCP BGP € 1.250,– € 1.450,–

Archie AR029 Archie AR031

Inbouw mengkraan met 2-weg omstel

Concealed mixer, with 2-ways diverter

Mitigeur encastré, avec inverseur a 2 voies

UP-Einhand-Batterie, mit 2-Wege-Umsteller

Inbouw douchemengkraan

Concealed shower mixer

Mitigeur de douche à encastrer

UP-Einhand-Brausebatterie

66
AR031 V11-01 www.hotbath.nl ø8 ø70 26 Min 40 Max 70 ø43 G1/2” 65 80 G1/2” 100 115 G1/2” H C AR029 2022-01 www.hotbath.nl 26 Min 40 Max 70 G1/2” G1/2” ø8 ø43 ø70 ø43 ø8 ø70 G1/2” G1/2” G1/2” G1/2” 65 80 H C 80 183 195 AR029 2022-01 www.hotbath.nl 26 Min 40 Max 70 G1/2” G1/2” ø8 ø43 ø70 ø43 ø8 ø70 G1/2” G1/2” 65 80 H C G1/2” G1/2” 65 80 183 195 AR031 V11-01 www.hotbath.nl ø8 ø70 26 Min 40 Max 70 ø43 G1/2” 65 80 G1/2” 100 115 G1/2” H C BGP BGP AR029.. IX BBP BCP BGP € 860,– € 1.200,–AR031.. IX BBP BCP BGP € 420,– € 630,–

Archie AR032

Inbouw douchemengkraan met 2-weg omstel incl. inbouw- en afbouwdeel

Concealed shower mixer

Mitigeur de douche à encastrer UP-Einhand-Brausebatterie

Archie 67
AR032 V11-01 www.hotbath.nl Min 30 Max 55 ø55 ø30 ø46 ø70 G1/2” G1/2” G1/2” 149 69 G1/2” H C AR032 V11-01 www.hotbath.nl Min 30 Max 55 ø55 ø30 ø46 ø70 G1/2” G1/2” G1/2” 149 69 G1/2” H C AR032.. IX € 525,–IX

Archie ARHR1

High Flow thermostaat met 1 stopkraan

Archie ARHR2

High Flow thermostaat met 2 stopkranen

Archie ARHR3

High Flow thermostaat met 3 stopkranen

High Flow inbouwbox MHF001 € 595,–

Afbouwdeel

IX ARHF011IX € 525,–

High Flow inbouwbox MHF002 € 815,–

Afbouwdeel

IX ARHF012IX € 695,–

High Flow inbouwbox MHF003 € 1.025,–

Afbouwdeel

IX ARHF013IX € 825,–

68
V11-02 www.hotbath.nl ARHR1 Min 91 Max 111 ø116 ø42 ø36 ø70 50 100 70 225 G3/4” G3/4” 120 60 165 V11-02 www.hotbath.nl ARHR1 Min 91 Max 111 ø116 ø42 ø36 ø70 50 100 70 225 145 40 G3/4” G3/4” G3/4” G3/4” 120 60 165 H C V11-02 www.hotbath.nl ARHR2 ø116 ø42 ø36 ø70 100 70 Min 91 Max 111 50 325 120 10060 165 G3/4” G3/4” G3/4” G3/4” V11-02 www.hotbath.nl ARHR2 ø116 ø42 ø36 ø70 100 70 Min 91 Max 111 50 325 145 40 120 10060 165 G3/4” G3/4” G3/4” G3/4” G3/4” G3/4” H C V11-02 www.hotbath.nl ARHR3 ø116 ø42 ø36 ø70 100 70 Min 91 Max 111 50 42 5 120 100 10060 165 G3/4” G3/4” G3/4” G3/4” G3/4” G3/4” V11-02 www.hotbath.nl ARHR3 ø116 ø42 ø36 ø70 100 70 Min 91 Max 111 50 42 5 145 40 120 100 10060 165 G3/4” G3/4” G3/4” G3/4” G3/4” G3/4” G3/4” G3/4” H C
IX IX IX

Archie ARHR4

High Flow thermostaat met 4 stopkranen

MHF004 (inbouwbox) + ARHF014IX (afbouwdeel)

€ 2.055,–

High Flow inbouwbox MHF004 € 1.130,–

Afbouwdeel

IX ARHF014IX € 925,–

Archie ARHR5

High Flow thermostaat met 5 stopkranen

Doorstroomtabel op pagina 309

Alle High Flow thermostaatkranen zijn alleen verticaal te monteren.

MHF005 (inbouwbox) + ARHF015IX (afbouwdeel)

€ 2.400,–

High Flow inbouwbox

MHF005 € 1.325,–

Afbouwdeel

IX ARHF015IX € 1.075,–

Archie 69
V11-02 www.hotbath.nl ARHR5 62 5 120 100 100 60 165 G3/4” G3/4” G3/4” G3/4” G3/4” G3/4” G3/4” G3/4” 100 G3/4” 100 G3/4” Min 91 Max 111 50 V11-02 www.hotbath.nl ARHR5 62 5 145 40 120 100 100 60 165 G3/4” G3/4” G3/4” G3/4” G3/4” G3/4” G3/4” G3/4” G3/4” G3/4” H C 100 G3/4” 100 G3/4” ø116 ø42 ø36 ø70 100 70 Min 91 Max 111 50 V11-02 www.hotbath.nl ARHR4 ø116 ø42 ø36 ø70 100 70 Min 91 Max 111 50 52 5 120 100 100 60 165 G3/4” G3/4” G3/4” G3/4” G3/4” G3/4” 100 G3/4” G3/4” V11-02 www.hotbath.nl ARHR4 ø116 ø42 ø36 ø70 100 70 Min 91 Max 111 50 52 5 145 40 120 100 100 60 165 G3/4” G3/4” G3/4” G3/4” G3/4” G3/4” G3/4” G3/4” H C 100 G3/4” G3/4” IX IX

Archie ARHR6

High Flow thermostaat

Archie ARHR7

High Flow stopkraan

Archie ARHR8

High Flow 2-weg omstel

MHF006 (inbouwbox) + ARHF016IX (afbouwdeel)

€ 680,–

High Flow inbouwbox

MHF006 € 345,–

Afbouwdeel

IX ARHF016IX € 335,–

MHF007 (inbouwbox) + ARHF017IX (afbouwdeel)

€ 460,–

High Flow inbouwbox

MHF007 € 275,–

Afbouwdeel

IX ARHF017IX € 185,–

MHF008 (inbouwbox) + ARHF017IX (afbouwdeel)

€ 530,–

High Flow inbouwbox

MHF008 € 345,–

Afbouwdeel

IX ARHF017IX € 185,–

70
Min 91 Max 111 ø42 50 ø116 145 12 4 40 G3/4” G3/4” H C MHF006 ARHF016IX Min 91 Max 111 ø36 50 ø70 120 11 20 33 G3/4” G3/4” MHF007 ARHF017IX Min 91 Max 111 ø36 50 ø70 120 11 6 20 G3/4” G3/4” MHF008 ARHF018IX Min 91 111 ø36 50 ø70 120 11 6 20 33 MHF007 ARHF017IX V11-01 www.hotbath.nl ARHR6 Min 91 Max 111 ø42 50 ø116 145 12 V11-01 www.hotbath.nl ARHR6 Min 91 Max 111 ø42 50 ø116 145 12 V11-01 www.hotbath.nl ARHR6 Min 91 ø42 50 ø116 145 H C V11-01 ARHR6 Min 91 Max 111 ø42 ø116 145 12 4 40 G3/4” G3/4” H
IX IX IX
71
Archie

Archie AR088

Thermostatische douchemengkraan met 1/2” doucheslang onderaansluiting

Wall-mounted thermostatic mixer for shower, without shower kit

Mitigeur thermostatique de douche mural, sans kit de douche

AP-Thermostat-Brausebatterie, ohne Handbrause und Duplex Halterung

72
AR088 2022-01 www.hotbath.nl 150 (± 20) 281 ø65 ø44 G1/2” G1/2” IX AR088.. IX BBP BCP BGP € 920,– € 1.150,–

Archie AR022 Archie AR008

Thermostatische douchemengkraan met 1/2” doucheslang onderaansluiting

Wall-mounted thermostatic mixer for shower, without shower kit

Mitigeur thermostatique de douche mural, sans kit de douche

AP-Thermostat-Brausebatterie, ohne Handbrause und Duplex Halterung

Thermostatische badmengkraan met uitloop

Wall-mounted thermostatic mixer for bath, without shower kit

Mitigeur thermostatique de bain mural, sans kit de douche

AP-Thermostat-Wannenmischer, ohne Handbrause und Duplex Halterung

Badoverloop suggestie: AR132.. (zie pagina 97)

Archie 73
ø75 ø72 ø34 ø40 ø50 43 116 M n 810Max1250 AR008 2022-01 www.hotbath.nl 285 132,5 150 (± 20) ø64 ø50 G1/2” G1/2” AR022 V11-01 www.hotbath.nl 285 132,5 Min 130 Max 170 ø64 ø50 G1/2” G1/2” 176 IX IX AR008.. IX € 980,–AR022.. IX
1.250,–

Archie AR472 Archie AR470

Beam 3 standen hoofddouche met muurbevestiging

Triple jet wall mounted Beam

Faisceau mural triple jet

Dreistrahliger Wandstrahler Beam

Beam velvet hoofddouche met plafondbevestiging

Velvet jet wall mounted Beam

Poutre murale Velvet jet

Velvet Jet Wandstrahler Beam

74
2022-01 www.hotbath.nl ø70 ø102 149 45°±15° G1/2” AR472 2022-01 www.hotbath.nl ø102 136 172 G1/2” AR470.. IX BBP BCP BGP € 750,– € 1.050,–AR472.. IX BBP BCP BGP € 600,– € 850,–IX IX
AR470

Archie AR7009 Archie AR009

Inbouw thermostaat met 2-weg stop-omstel

Concealed thermostatic shower mixer, with 2-ways diverter Mitigeur thermostatique de douche à encastrer, avec inverseur à 2-voies

Up-Thermostat-Brausebatterie, mit 2-Wege Umsteller

Inbouw thermostaat met 2-weg stop-omstel

Concealed thermostatic shower mixer, with 2-ways diverter Mitigeur thermostatique de douche à encastrer, avec inverseur à 2-voies

Up-Thermostat-Brausebatterie, mit 2-Wege Umsteller

Archie 75
AR009 V11-01 www.hotbath.nl H C Min 60 Max 85 ø42 70 ø150 90 150 166 Outlet 1 Outlet 2 60 152 19 9 G1/2" G1/2" G1/2" 12 5,5 15 0 150 G1/2" G1/2" AR009 V11-01 www.hotbath.nl H C Min 60 Max 85 ø42 70 ø150 90 150 166 Outlet 1 Outlet 2 60 19 9 G1/2" G1/2" G1/2" 12 5,5 15 0 150 G1/2" G1/2" AR7009 www.hotbath.nl 2022-01 Min 70 Max 90 120 192 ø42 ø42 ø72 ø72 90 120 56128 G3/4” G3/4” G3/4” G3/4” OUTLET OUTLET H C AR7009 www.hotbath.nl 2022-01 Min 70 Max 90 120 192 ø42 ø42 ø72 ø72 90 120 56128 G3/4” G3/4” G3/4” G3/4” OUTLET OUTLET H C Inbouwbox MB009 € 265,–Afbouwdeel AR009EXTIX € 1.155,–Inbouwbox HBCB7009 € 625,–Afbouwdeel AR7009EXT.. CAT. 1 € 595,–CAT. 2 € 1.050,–BGP HBCB7009 (inbouwdeel) + AR7009EXT.. (afbouwdeel) IX BBP BCP BGP € 1.220,– € 1.675,–MB009
+ AR009EXT.. (afbouwdeel) IX € 1.420,–IX (Horizontaal en verticaal te monteren)
(inbouwdeel)

Inbouw douche thermostaat met 2 stopkranen horizontaal en verticaal te monteren

Thermostatic Bath/Shower mixer with 2 stop valves

Mitigeur de douche/bain à encastrer thermostatique avec 2 robinets d’arrêt Thermostat Wannen/Brausebatterie mit 2 UP-Ventilen

Archie AR7070

Inbouw douche thermostaat met 3 stopkranen horizontaal en verticaal te monteren

Thermostatic Bath/Shower mixer with 2 stop valves

Mitigeur de douche/bain à encastrer thermostatique avec 2 robinets d’arrêt

Thermostat Wannen/Brausebatterie mit 2 UP-Ventilen

76
HBCB7070 (inbouwdeel) + AR7070EXT.. (afbouwdeel) IX BBP BCP BGP € 2.090,– € 2.470,–www.hotbath.nl AR7070 2022-01 432 Min 70 Max 90 120 ø42 ø72 12 0 480 56 G3/4” G3/4” G3/4” G3/4” G3/4” OUTLET OUTLET OUTLET C www.hotbath.nl AR7070 2022-01 432 Min 70 Max 90 120 120 120 ø42 ø72 12 0 480 56 G3/4” G3/4” G3/4” G3/4” G3/4” OUTLET OUTLET OUTLET C H www.hotbath.nl AR7070 2022-01 432 Min 70 Max 90 120 120 120 ø42 ø72 12 0 480 56 G3/4” G3/4” G3/4” G3/4” G3/4” OUTLET OUTLET OUTLET C H www.hotbath.nl AR7070 2022-01 432 Min 70 Max 90 120 120 120 ø42 ø72 12 0 480 56 G3/4” G3/4” G3/4” G3/4” G3/4” OUTLET OUTLET OUTLET C H (één inbouwbox) Inbouwbox HBCB7070 € 895,–Afbouwdeel AR7070EXT.. CAT. 1 € 1.195,–CAT. 2 € 1.575,–BGP
HBCB7067 CX7066EXT 312 Min 70 Max 90 120 56 G3/4” G3/4” G3/4” G3/4” G3/4” OUTLET ALTERNATIVE OUTLET OUTLET HBCB7067 CX7066EXT 312 Min 70 Max 90 120 56 G3/4” G3/4” G3/4” G3/4” G3/4” OUTLET ALTERNATIVE OUTLET OUTLET HBCB7067 CX7066EXT 312 Min 70 Max 90 120 120 ø72 359 56 G3/4” G3/4” G3/4” G3/4” G3/4” OUTLET ALTERNATIVE OUTLET OUTLET HBCB7067 CX7066EXT 312 Min 70 Max 90 120 120 ø42 ø72 359 120 56 G3/4” G3/4” G3/4” G3/4” G3/4” OUTLET ALTERNATIVE OUTLET OUTLET (één inbouwbox) HBCB7067 (inbouwdeel) + AR7067EXT.. (afbouwdeel) IX BBP BCP BGP € 1.444,– € 1.829,–Inbouwbox HBCB7067 € 699,–Afbouwdeel AR7067EXT.. CAT. 1 € 745,–CAT. 2 € 1.130,–BGP
Archie AR7067

Archie AR7071 Archie AR7072

Inbouw bad/douche thermostaat met 2 stopkranen zonder uitloop

Thermostatic Bath/Shower mixer with 2 stop valves

Mitigeur de douche/bain à encastrer thermostatique avec 2 robinets d’arrêt

Thermostat Wannen/Brausebatterie mit 2 UP-Ventilen

(inbouwdeel)

Inbouw bad thermostaat met 2 stopkranen met uitloop

Thermostatic Bath mixer with 2 stop valves and 22.5 spout

Mitigeur de bain à encastrer thermostatique avec 2 robinets d’arrêt et bec de 22.5cm

Thermostat Wannenbatterie mit 2 UP-Ventilen und Wanneneinlauf 22.5cm

HBCB7072 (inbouwdeel) + AR7072EXT.. (afbouwdeel)

Badoverloop suggestie: AR133 (zie pagina 93)

Badoverloop suggestie: AR133 (zie pagina 93)

Archie 77
(één inbouwbox) (één inbouwbox) Handdouche is zowel links als rechts te plaatsen (Inbouwbox omdraaien)
9.0 9.0
IX BBP BCP BGP € 2.095,– € 2.880,–
+ AR7071EXT.. (afbouwdeel) IX BBP BCP BGP € 1.830,– € 2.535,–Inbouwbox HBCB7071 € 850,–Afbouwdeel AR7071EXT.. CAT. 1 € 980,–CAT. 2 € 1.685,–Inbouwbox HBCB7072 € 895,–Afbouwdeel AR7072EXT.. CAT. 1 € 1.200,–CAT. 2 € 1.985,–IX IX 502 185 ø70 CX7071 www.hotbath.nl 2022-01 C UITGANG H 50 56 ALTERNATIEVE UITGANG 550 Min 70 Max 90 185 ø72 ø72 110 45 G3/4” 120 HBCB7072 CX7072EXT 502 Min 70 Max 90 185 ø70 ø72 110 CX7071 www.hotbath.nl 2022-01 C UITGANG UITGANG 120 50 56 G3/4” G3/4” G3/4” ALTERNATIEVE UITGANG 550 Min 70 Max 90 185 ø42 ø72 ø72 110 507 45 G3/4” G3/4” 120 CX7072EXT 502 Min 70 Max 90 185 ø70 ø72 110 CX7071 www.hotbath.nl 2022-01 C UITGANG ALTERNATIEVE H 120 50 56 G3/4” G3/4” G3/4” ALTERNATIEVE UITGANG 550 Min 70 185 ø72 110 507 45 G3/4” G3/4” 120 HBCB7072 CX7072EXT 502 Min 70 Max 90 120 120 120 185 ø72 ø42 ø70 ø72 110 CX7071 www.hotbath.nl 2022-01 C UITGANG ALTERNATIEVE H 437 120 50 56 G3/4” G3/4” G3/4” G3/4” ALTERNATIEVE UITGANG 550 Min 70 Max 90 120 120 120 120 230 185 ø72 ø42 ø72 ø72 110 507 45 G3/4” G3/4” 120 HBCB7072 CX7072EXT
plaatsen (Inbouwbox omdraaien)
HBCB7071

Archie SDS30 Archie SDS31

Complete douche opbouwset Archie met opbouw thermostaat, hoofddouche en handdouche

Shower set, with wall-mounted thermostatic mixer, showerhead and handshower Combiné de douche, avec mitigeur thermostatique mural, pomme de douche et douchette / Brauseset, mit AP-Thermostatmischer, Kopfbrause und Handbrause

Optiemogelijkheden SDS30IX..

Meerprijzen in IX

Handdouche rond (AR353) € 295

30 cm hoofddouche (AR106) € 320

20 cm hoofddouche (AR198) € 55 (dikte 8 mm)

30 cm hoofddouche (AR199) € 435 (dikte 8 mm)

Complete douche opbouwset Archie met opbouw thermostaat, hoofddouche en handdouche

Shower set, with wall-mounted thermostatic mixer, showerhead and handshower Combiné de douche, avec mitigeur thermostatique mural, pomme de douche et douchette / Brauseset, mit AP-Thermostatmischer, Kopfbrause und Handbrause

78
V11-01 www.hotbath.nl SDS30 350 ø200 1 64 Min 70 Max 100 N°2 ø8 ø20 Min 1025Max 1400 Max 910 VERSTELBAAR ø 62 ø25 ø32 ø65 G1/2” 70 Min 585Max 1 26 5 350 ø200 1 65 Min 72 Max 100 N°2 ø8 42 ø20 ø32 Min 1025Max 1400 Max 910 Adjustable ø62 ø25 ø44 ø65 G1/2” Min 130 Max 170 72 Min 8 60Max 1 23 5
1 4 5 6 SDS30.. IX € 2.425,–SDS31.. IX BBP BCP BGP € 2.400,– € 3.200,–

Archie IBS33

Complete thermostatische douche InBouwSet Archie met 2 stopkranen

Thermostatic shower set complete with 2 stop valves Set de douche à encastrer thermostatique complet avec 2 robinets d’arrêt Thermostat set komplett mit 2 UP-Ventilen

Standaardset IBS33IX

Bestaande uit:

HBCB7067: Inbouwbox met 2 stopkranen € 699

AR7067EXTIX: Afbouwdeel € 785

AR515IX: Wandsteun € 230

AR015IX: Doucheslang € 85

AR352IX: Handdouche € 110

AR450IX: Wandarm € 235

AR100IX: Hoofddouche € 330

Totaalprijs IBS33 CAT. 1 € 2.434

Totaalprijs IBS33 CAT. 2 € 3.488

Inbouwthermostaat zowel horizontaal als verticaal te plaatsen!

Optiemogelijkheden IBS33IX..

Optie zonder meerprijs in CAT. 1

Plafondbuis 20 cm (AR452)

Plafondbuis 30 cm (AR453)

Optie zonder meerprijs in CAT. 2

Plafondbuis 20 cm (AR452)

Plafondbuis 30 cm (AR453)

Meerprijzen in CAT. 1

Handdouche rond (AR353) € 195

30 cm hoofddouche (AR106) € 320 20 cm hoofddouche (AR198) € 55 (dikte 8 mm)

30 cm hoofddouche (AR199) € 435 (dikte 8 mm)

Meerprijzen in CAT. 2

Handdouche rond (AR353) € 234

30 cm hoofddouche (AR106) € 460 20 cm hoofddouche (AR198) € 30 (dikte 8 mm)

30 cm hoofddouche (AR199) € 520 (dikte 8 mm)

Archie 79
2021-01 www.hotbath.nl IBS33 400 116 ø200 ø52 G1/2” 120 120 ø42 ø72 70 222 ø52 G1/2”
2 3 2 3 1 4 5 6 1 4 5 6
IX BBP BCP BGP
1 CAT. 2
CAT.

Archie IBS30A

Complete thermostatische douche InBouwSet Archie met 2-weg-stop-omstel

Thermostatic shower set complete with 2-ways stop diverter / Set de douche à encastrer thermostatique complet avec inverseur à 2-voies / Thermostat set komplett mit 2-Wege Umsteller

Archie IBS34

Complete douche InBouwSet Archie met mengkraan en Beam

Thermostatic shower set complete with 2 stop valves and Beam Set de douche à encastrer thermostatique complet avec 2 robinets d’arrêt et Beam Thermostat set komplett mit 2 UP-Ventilen und Beam

Standaardset IBS30AIX

Bestaande uit:

MB009: High Flow inbouwbox met 2-weg stop-omstel € 265

AR009EXTIX: Afbouwdeel € 1.155

AR515IX: Wandsteun € 230

AR015IX: Doucheslang € 85

AR350IX: Handdouche € 100

AR450IX: Wandarm € 235

AR100IX: Hoofddouche € 330

Optiemogelijkheden IBS30AIX..

Optie zonder meerprijs in IX

Plafondbuis 20 cm (AR452)

Plafondbuis 30 cm (AR453)

Meerprijzen in IX

Handdouche rond (AR353) € 195

30 cm hoofddouche (AR106) € 320 20 cm hoofddouche (AR198) € 55 (8 mm) 30 cm hoofddouche (AR199) € 435 (dikte 8 mm)

Standaardset IBS34..

Bestaande uit:

80
2022-01 www.hotbath.nl IBS34 ø70 ø102 149 45°±15° G1/2” ø8 ø70 26 Min 40 Max 70 ø43 2022-01 www.hotbath.nl IBS34 ø70 ø102 149 45°±15° G1/2” ø8 ø70 26 Min 40 Max 70 ø43
AR470IX: Beam € 750 AR031IX: Douchemengkraan € 420 IBS34.. IX BBP BCP BGP € 1.170,– € 1.680,–
V11-01 www.hotbath.nl IBS30A Min 60 Max 85 ø42 ø150 199x166 G1/2” G1/2” ø42 G1/2” 400 116 70 222 ø200 ø52 G1/2” ø52 G1/2”
2 3 1 4 5 6
IBS30A.. IX € 2.400,–

Archie IBS73 Archie AR090

Complete thermostatische douche InBouwSet Archie met 2 stopkranen en Beam

Thermostatic shower set complete with 2 stop valves and Beam Set de douche à encastrer thermostatique complet avec 2 robinets d’arrêt et Beam Thermostat set komplett mit 2 UP-Ventilen und Beam

Archie buitendouche in RVS 316 (stainless steel)

Outdoor shower in stainless steel 316

Douche d’extérieur Archie en inox 316 (inox)

Archie Außendusche aus Edelstahl 316 (Edelstahl)

Standaardset IBS73..

Bestaande uit:

HBCB7067: Inbouwbox met 2 stopkranen € 699

AR7067EXTIX: Afbouwdeel € 785

AR470IX: Beam € 750

AR515IX: Wandsteun € 230

AR015IX: Doucheslang € 85

AR352IX: Handdouche € 100

Totaalprijs IBS73 € 2.609

Totaalprijs IBS73 € 3.464

Inbouwthermostaat zowel horizontaal als verticaal te plaatsen!

Optiemogelijkheden IBS73..

Meerprijzen in CAT. 1 Handdouche rond (AR353IX) € 185 1

Meerprijzen in Handdouche rond (M353) € 234 1

Archie
2022-01 www.hotbath.nl IBS73 120 120 ø70 ø102 G1/2” 70 222 ø52 G1/2” ø101 525 100 2330 1100 2100 8 ø48 ø50 ø40 ø200 N°3 ø10 N°2 G3/8”
van tweecomponentenhars Disclaimer - Niet bestand tegen vrieskou
Installeren met behulp
AR090.. IX € 4.420,–IBS73.. IX BBP BCP BGP CAT. 1 CAT. 2 HBCB7067 CX7066EXT 312 Min 70 Max 90 120 120 ø42 ø72 359 120 56 G3/4” G3/4” G3/4” G3/4” G3/4” OUTLET ALTERNATIVE OUTLET OUTLET

Archie AR306 Archie AR317

Glijstang 90 cm

Sliding rail 90 cm

Barre coulissante 90 cm

Brausestange 90 cm

Glijstang 90 cm met wanduitlaat, doucheslang 1,5 mtr en handdouche

Sliding rail 90 cm with flexible hose and handshower

Barre coulissante 90 cm avec flexible et douchette

Brausestange 90 cm mit Handbrause und Brauseschlauch

82
ø18 ø30 ø8 VERSTELBAAR Max 860 900 9.0 9.0 AR306.. IX BBP BCP BGP € 625,– € 950,–AR317.. IX BBP BCP BGP € 910– € 1.400,–
www.hotbath.nl ø18 ø30 G1/2” ø52 48 ø8 VERSTELBAAR Max 860 900 2022-01
BCP
AR317
BCP
83
Archie

Archie AR452 Archie AR450

Wandarm 40 cm

Shower arm

Bras de douche Brausearm

Archie AR453

Plafondbuis rond 30 cm

Ceilingsupport

Bras de douche Brausearm

Plafondbuis rond 20 cm

Ceilingsupport

Bras de douche

Brausearm

Archie AR454

Plafondbuis rond 50 cm

Ceilingsupport

Bras de douche Brausearm

84
ø21 ø60 200 G1/2” G1/2” ø21 ø60 300 G1/2” G1/2” ø21 ø60 500 G1/2” G1/2” ø52 400 55 G1/2” G1/2” ø25
REGEN REGEN IX BBP BCP BGP € 235,– € 442,–IX BBP BCP BGP € 145,– € 365,–IX BBP BCP BGP € 139,– € 345,–IX BBP BCP BGP € 159,– € 385,–

Archie AR514

Wandsteun

Handshower bracket

Support douchette

Wandbrausehalter

Archie AR515

Wandsteun + uitlaat

Wall coupling with handshower bracket Coude de sortie avec support douchette Wandanschlußbogen mit Wandbrausehalter

Archie AR517

Wanduitlaat

Wall coupling

Coude de sortie

Wandanschlußbogen

Archie AR500

Wanduitlaat

Wall coupling Coude de sortie

Wandanschlußbogen

Archie AR015 Mate M015

Gewapende doucheslang RVS, 1,5meter, met transparante kunststof mantel

Armed shower hose with transparent plastic jacket Tuyau de douche armé avec gaine en plastique transparent Armierter Brauseschlauch mit transparenter Kunststoffhülle

Doucheslang Argenta 1,5 mtr

Flexible hose

Flexible Brauseschlauch

Archie 85
ø70 27 14 G1/2” G1/2” AR515 V11-01 www.hotbath.nl ø52 ø32 68 G1/2” AR514 V11-01 www.hotbath.nl ø52 14,5 ø32 44 ø6 AR517 V11-01 www.hotbath.nl ø52 ø32 48 G1/2” G1/2” BBP BCP BGP € 89,–BGP BBP BCP IX BBP BCP BGP € 185,– € 255,–IX BBP BCP BGP € 90,– € 170,–IX BBP BCP BGP € 139,– € 295–IX BBP BCP BGP € 230,– € 290,–IX BBP BCP BGP € 165,– € 230,–

Archie AR440

Handdouche met wandsteun + uitlaat en doucheslang 1,5 mtr (t.b.v inbouwkranen)

Handshower set with wall coupling and flexible hose

Coude de sortie avec douchette et flexible

Wandanschlußbogen mit Handbrause und Brauseschlauch

Archie AR430

Handdouche met wandsteun + uitlaat en doucheslang 1,5 mtr (t.b.v inbouwkranen)

Handshower set with wall coupling and flexible hose

Coude de sortie avec douchette et flexible

Wandanschlußbogen mit Handbrause und Brauseschlauch

Archie AR443

Handdouche met wandsteun en doucheslang 1,5 mtr (t.b.v opbouwkranen)

Handshower set with wall bracket and flexible hose

Set de douche à main, avec support et flexible

Handbrause komplett, mit Halter und Brauseschlauch

Archie AR433

Handdouche met wandsteun en doucheslang 1,5 mtr (t.b.v opbouwkranen)

Handshower set with wall bracket and flexible hose

Set de douche à main, avec support et flexible Handbrause komplett, mit Halter und Brauseschlauch

86 9.0 9.0
9.0 9.0 AR440 V11-01 www.hotbath.nl ø24 ø52 ø32 70 G1/2” 222 AR430 www.hotbath.nl ø24 ø52 ø32 70 G1/2” 222 2022-01 AR443 V11-01 www.hotbath.nl ø24 ø52 14,5 ø32 45 ø6 222 AR433 www.hotbath.nl ø24 ø52 14,5 ø32 45 ø6 222 2022-01 IX € 420,–IX BBP BCP BGP € 420,– € 560,–IX € 360,–IX BBP BCP BGP € 360,– € 490,–

FKM11

Keukenmengkraan met flexibele uitneembare handdouche RVS 316 (stainless steel)

Sink mixer with flexible spout

Mitigeur d’évier

Spültisch-Einhandbatterie

Fellow FKM30

Keukenmengkraan met draaibare uitloop

Sink mixer

Mitigeur d’évier

Spültisch-Einhandbatterie

Hoekstopkraan

Archie 87
2022-01 www.hotbath.nl FKM11 210 192 Max 8076 72 400 500 327 ø55 ø32 ø35 ø28 ø17 Ch.13 G3/8” Montagegat 35 mm 7.5 FKM11.. IX € 990,–IX Ontdek in het hoofdstuk Fellow onze complete collectie keukenmengkranen met finishes die bij elke keukenstijl passen.
93)
met filter 1/2” (zie pagina
7.5 FKM30.. IX BBP BCP BGP € 380,– € 710,–356 440 221 201 G3/8“ Ch.36 ø25 ø7 ø50 ø45 ø45 5° 48 79 Max 40 IX
88 Archie
0 5 10 15 20 25 30 35 40 0.511.522.533.544.55 (bar) (l/min) 0 5 10 15 20 25 30 35 40 0.511.522.533.544.55 (bar) (l/min) Rond 300 mm Rond 200 mm REGEN REGEN AR100 V11-01 www.hotbath.nl G1/2” 15 52 ø200 AR106 V11-01 www.hotbath.nl G1/2” 15 52 ø300 Opbouw t.b.v. plafondbuis of wandarm Opbouw t.b.v. plafondbuis of wandarm IX BBP BCP BGP € 330,– € 710,–IX BBP BCP BGP € 650,– € 1.170,–IX € 325,–Handdouche rond
Douchette Handbrause 9.0
staafmodel
Douchette Handbrause Handdouche staafmodel Handshower Douchette Handbrause 9.0 9.0 AR352 www.hotbath.nl 2022-01 G1/2” 206 ø24 AR350 V11-01 www.hotbath.nl G1/2” 206 ø24 Archie
Archie
IX € 100,–IX BBP BCP BGP € 110,– € 125,–G1/2” 175 ø90
AR106 Archie AR100
Handshower
Archie AR352 Handdouche
Handshower
AR350
AR353

Rond

Opbouw

Archie 89 IX € 650,–
200 mm
300 mm
350 mm REGEN 9.5 REGEN 9.5 Archie AR198 Archie AR199 AR198 V11-02 www.hotbath.nl G1/2” ø200 8 44 AR199 V11-01 www.hotbath.nl G1/2” ø300 8 44 AR181 2022-01 www.hotbath.nl G1/2” 14,5 300
Rond
Vierkant
t.b.v. plafondbuis of wandarm
t.b.v. plafondbuis of wandarm
Opbouw
Archie AR181 REGEN 9.5 IX BBP BCP BGP € 385,– € 740,–IX BBP BCP BGP € 765,– € 1,230,–
Opbouw t.b.v. plafondbuis of wandarm
90 IX BBP BCP BGP € 995,– € 1.095,–IX € 895,–AR160 V11-01 www.hotbath.nl 57x236 21 G1/2” 200 151 0 5 10 15 20 25 30 35 40 0.511.522.533.544.55 (bar) (l/min) Cascade wand 1 aansluiting 1/2” Archie AR160 CASCADE 25 CASCADE 15 REGEN 15
V11-01 www.hotbath.nl N°2 G1/2” 192 215 400 537 165 55 Opbouw cascade 2 aansluitingen 1/2” REGEN Archie AR111 0 5 10 15 20 25 30 35 40 0.511.522.533.544.55 (bar) (l/min) 500 x 450 mm 1 aansluiting 1/2” inbouw inclusief inbouwframe AR111 V11-01 www.hotbath.nl G1/2” 500 450 62 REGEN Archie AR110 0 5 10 15 20 25 30 35 40 0.511.522.533.544.55 (bar) (l/min) Vierkant 380 mm 1 aansluiting 1/2” inbouw inclusief inbouwframe AR110 V11-01 www.hotbath.nl G1/2” 380 330 62 IX € 1.650,–IX € 1.550,–
Archie AR193

Archie M110

0

Archie 91 IX Archie AR193 REGEN
0 5 10 15 20 25 30 35 40 0.511.522.533.544.55 (bar) (l/min) 500 x 450 mm 1 aansluiting 1/2” inbouw inclusief inbouwframe AR111 V11-01 www.hotbath.nl G1/2” 500 450 62 REGEN
Archie M111
5 10 15 20 25 30 35 40 0.511.522.533.544.55 (bar) (l/min) Vierkant 380 mm 1 aansluiting 1/2” inbouw inclusief inbouwframe AR110 V11-01 www.hotbath.nl G1/2” 380 330 62 BBP BCP BGP € 1,935,–BBP BCP BGP €1.825,–

Uitloop voor bad en wastafel (n.v.t op AR005)

AR095-15IX € 205,–15 cm

Archie AR096

Uitloop voor bad en wastafel (n.v.t op AR005)

Wall-mounted spout, length 15, 20, 22 and 30 cm Bec déverseur, 15, 20, 22 et 30 cm Wandmontierte Wanneneinlauf, Länge 15, 20, 22 und 30 cm

AR095-22IX € 215,–22 cm

AR095-30IX € 220,–30 cm

AR094-15IX € 145,–15

AR095-18IX € 210,–18 cm AR094-18IX € 150,–

AR094-22IX € 155,–22 cm

AR096-15 (cat. 1) € 205,–

AR096-15 (cat. 2) € 290,–

AR096-18 (cat. 1) € 210,–

AR096-18 (cat. 2) € 290,–

AR096-20 (cat. 1) € 210,–

AR096-20 (cat. 2) € 300,–

AR096-25 (cat. 1) € 215,–

AR096-25 (cat. 2) € 310,–

92 AR094-30 2020-01 www.hotbath.nl
cm
cm
18
AR094-25IX
160,–25 cm AR094-30IX
165,–30 cm AR096-15 www.hotbath.nl ø70 G1/2” ø20 20° 150 2022-01 AR096-18 www.hotbath.nl 2022-01 ø70 G1/2” ø20 20° 180 AR096-20 www.hotbath.nl 2022-01 ø70 G1/2” ø20 20° 200 AR096-25 www.hotbath.nl 2022-01 ø70 G1/2” ø20 20° 250 5.7 5.7 5.7 AR096.. IX BBP BCP BGP CAT. 1 CAT. 2 AR095-15 V11-01 www.hotbath.nl G1/2” ø70 ø20 150 AR095-18 V11-01 www.hotbath.nl G1/2” ø70 ø20 180 AR095-22 V11-01 www.hotbath.nl G1/2” ø70 ø20 220 AR095-30 V11-01 www.hotbath.nl G1/2” ø70 ø20 300 AR094-15 2020-01 www.hotbath.nl AR094-18 2020-01 www.hotbath.nl AR094-22 2022-01 220 AR094-25 2020-01 www.hotbath.nl
Uitloop wastafel Archie AR095 Archie AR094

Archie AR708

Always open plug met schroef rond

Washbasin waste, free-flow Vidage lavabo, avec écoulement libre Waschtisch-Ablaufgarnitur, mit offenen Ablauf

Archie AR035

Design sifon rond

Washbasin trap Siphon pour lavabo Waschtischsiphon

Archie AR710

Clickplug met schroef rond

Washbasin waste, push-button

Vidage à pression pour lavabo

Push-down Waschtisch-Ablaufgarnitur

Hoekstopkraan rond met filter 1/2”

Angle valve with filter Robinet équerre avec filtre Eckventil mit Filter

Archie AR132 Archie AR133

Badoverloop verlengd

Bathtub pop-up waste, with overflow Vidage baignoire, avec trop plein Wannen Ab- und Überlaufgarnitur

Badoverloop-vulcombinatie

Bathub pop-up waste with spout, with overflow Vidage baignoire avec bec déverseur, avec trop plein

Wannen Ab- und Überlaufgarnitur mit integriertem Einlauf

Archie 93
ø75 ø72 ø34 ø40 ø50 43 116 M n 810Max1250 AR708 V11-01 www.hotbath.nl Min 0 Max 60 M6 34 G 1”1/4 ø50 ø63 ø63 ø63 11 AR710 V11-01 www.hotbath.nl Min 0 Max 60 M6 34 G 1”1/4 ø50 ø63 ø63 ø63 11 Min55 Max130 ø70 ø32 90 Max 320 ø50 ø50 G 1”1/4
Archie AR2002 98,5 ø55 44,5 ø21 G3/8” G1/2” ø75 ø72 ø34 G1/2” ø40 ø50 42 116 M i n 810Max1250 IX BBP BCP BGP € 89,– € 165,–IX BBP BCP BGP € 269,– € 515,–IX BBP BCP BGP € 275,– € 375,–IX BBP BCP BGP € 99,– € 155,–IX BBP BCP BGP € 165,– € 310,–IX BBP BCP BGP € 475,– € 575,–

Archie ARA01 Archie ARA04

Bekerhouder

Wall-mounted tumbler holder

Porte-verre mural

Glashalter, Wandmodell

Toiletrolhouder

Paper holder

Porte-rouleau

Toilettenpapierhalter

Archie ARA03

Haak

Robe hook

Patère

Kleiderhaken

Archie ARA08

Vaste handdoekhouder 40 cm

Towel holder 40 cm

Porte-serviette mural 40 cm

Handtuchhalter 40 cm

94
147 ø64 92 ø18 ø6 26 26 ø10 ø19 68,5 155 ø43 ø6 14
ø10 60 ø43 ø6 14 ø18 ø43 ø6 14 410 IX IX BCP BGP IX BBP BCP BGP € 149,– € 265,–IX BBP BCP BGP € 55,– € 95,–IX BBP BCP BGP € 85,– € 125,–IX BBP BCP BGP € 105,– € 185,–

Archie ARA06 Archie ARA07

Handdoekstang 34 cm

Towel holder 34 cm

Porte-serviette mural 34 cm

Handtuchhalter 34 cm

Handdoekstang 64 cm

Towel holder 64 cm

Porte-serviette mural 64 cm

Handtuchhalter 64 cm

Archie ARA09 Archie ARA10

Zeepdispenser wandmodel

Wall-mounted soap dispenser

Distributeur de savon mural

Seifenspender, Wandmodell

Zeepdispenser vrijstaand

Free-standing soap dispenser

Distributeur de savon à poser

Seifenspender, Standmodell

Archie 95
ø10 64 ø43 ø6 14 260 300 ø10 64 ø43 ø6 14 560 600
190 ø64 123 ø18 ø6 26 26 190 ø64 95
IX IX BCP BGP IX BBP BCP BGP € 145,– € 185,–IX BBP BCP BGP € 269,– € 485,–IX BBP BCP BGP € 155,– € 265,–IX BBP BCP BGP € 239,– € 385,–

Archie ARA11 Archie ARA12

WC-borstelgarnituur wandmodel

Wall-mounted toilet brush holder

Porte-balai mural

WC-Bürstengarnitur Wandmodell

Archie ARA18

Design douchekorf recht met kunststof inzet

Grid

Porte-objets Seifenkorb

WC-borstelgarnituur vrijstaand

Free-standing toilet brush holder

Porte-balai à poser

WC-Bürstengarnitur Standmodell

Archie ARA19

Design douchehoekkorf met kunststof inzet

Corner grid

Porte-objets d’angle Eckseifenkorb

96
190 ø12 ø18 ø6 26 26 ø82 435 110 190 ø12 ø82 435
125 53 ø6 130 300 2020-01 www.hotbath.nl ARA19 220 220 53 ø6 ø6 100 100 IX IX BBP BBP IX BBP BCP BGP € 249,– € 525,–IX BBP BCP BGP € 115,– € 235,–IX BBP BCP BGP € 215,– € 415,–IX BBP BCP BGP € 129,– € 235,–

Archie ARA20

Design douchekorf recht

Grid

Porte-objets

Seifenkorb

Archie ARA21

Design douchehoekkorf

Corner grid

Porte-objets d’angle

Eckseifenkorb

Archie ARA320

Bedieningspaneel geschikt voor Geberit UP320/UP720

Actuator plate for Geberit cisterns UP320/UP720

Plaque de déclenchement pour Geberit UP320/UP720

Drückerplatte für Geberit Abflußkassette UP320/UP720

Niet passend op toiletblokhouder en DuoFresh systeem

Archie 97
42 215 149 149 215 ø6 ø6 285 70 300 42 230 78 110 ø6 250 160 3 ø30 66 ø45
IX BGP IX BBP BCP BGP € 199,– € 380,–IX BBP BCP BGP € 185,– € 370,–IX BBP BCP BGP €
€ 995,–BGP
689,–
98 1
SmoothControlFlowerPowerSystem ShowerPowerSystem Flühs Belgaqua PlumberFriendly Adviesverkoopprijs exclusief btw
1 Inbouw badthermostaat met 2 stopkranen met uitloop GL7072 2 Inbouw wastafelmengkraan GL005

VERFIJNDE STOERE KRANEN

Gal, de verfijnde stoere kranen voor jouw badkamer. Zorgeloosheid en perfectie vormen de basis van deze serie, waarin de jarenlange ervaring en expertise van Hotbath professionals samenkomt. Mét 10 jaar volledige garantie. Gal bestaat enkel uit hoogwaardige materialen en componenten, zoals de kwalitatieve binnenwerken van Flühs. Deze serie is zeer compleet, van inbouw doucheset tot fonteinkraan en bijpassende accessoires, waardoor je de hele badkamer kan voorzien van Gal. Ontdek de kwalitatieve designkranen van de Gal-serie in vijf finishes, inclusief geborsteld gunmetal en geborsteld nikkel PVD.

Gal 99
2
BGP Voor meer productinformatie zie www.hotbath.nl
100

PVD finishes

Perfecte glans met een duurzaam karakter De Hotbath Gal serie bevat 3 finishes die voorzien zijn van een PVD-coating. PVD staat voor Physical Vapor Deposition en heeft een zeer duurzaam karakter. Deze coating zorgt voor een perfecte glans, slijtvaste afwerking en uitmuntende krasbestendigheid. Finishes met een PVD-coating verkleuren niet en behouden hun originele kleur.

Leverbaar in de volgende finishes:

• BBP Geborsteld messing PVD

• BGP Geborsteld gunmetal PVD

• GNP Geborsteld nikkel PVD

Dit kleurenoverzicht geeft een goede indicatie, maar kan in werkelijkheid afwijken. Uw Hotbath dealer kan u de echte kleurstalen tonen.

Gal 101 Plated
CR Chroom, Chrome, Chrome, Chrom BL Mat zwart, Matt black, Noir mat, Mattschwarz
Varnished PVD
BBP Geborsteld messing PVD, Brushed brass PVD, Laiton brossé PVD, Messing gebürstet PVD BGP Geborsteld gunmetal PVD, Brushed gunmetal PVD, Bronze à canon brossé noir PVD, Gebürstetes Rotguss PVD GNP Geborsteld nikkel PVD, Brushed nickel PVD, Nickel brossé PVD, Nickel gebürstet PVD Nikkel Chroom PVD

Gal GL001

Fonteinkraan

Coldwater tap Robinet eau froide Kaltwasserventil

Gal GL003

Wastafelmengkraan zonder waste, kantelbare perlator

Washbasin mixer, without waste Mitigeur de lavabo, sans vidage Waschtisch-Einhandbatterie, ohne Ab- und Überlaufgarnitur

Always open en clickplug, zie pagina 124

102 GL001.. CR BL BGP GNP BBP € 135,– € 185,– € 319,–GL003.. CR BL BGP GNP BBP € 200,– € 245,– € 300,–
www.hotbath.nl GL003 2021-01 163 350 50 120 Max ø35 48 108 126 G3/8” Ch 9 6° BBP BBP
www.hotbath.nl GL001 2021-01 148 35 Max 82 10° 85 G1/2” 44 ø30 33 5.7 5.7

Gal GL003H

Wastafelmengkraan zonder waste, kantelbare perlator

Washbasin mixer, without waste

Mitigeur de lavabo, sans vidage

Waschtisch-Einhandbatterie, ohne Ab- und Überlaufgarnitur

Gal 103 GL003H.. CR BL BGP GNP BBP € 275,– € 335,– € 395,–
www.hotbath.nl GL003H 2021-01 283 350 50 240 Max ø35 48 108 180 G3/8” Ch 9 6° BGP 5.7 Clickplug, zie pagina 124

Gal GL004

Wastafelmengkraan met draaibare uitloop zonder waste, kantelbare perlator

Washbasin mixer with high swivel spout without waste

Mitigeur de lavabo avec bec haut mobile sans vidage

Waschtisch-Einhandbatterie mit hohem Schwenkauslauf, ohne Ab- und Überlaufgarnitur

Gal GL005

Inbouw wastafelmengkraan met 20 cm uitloop (Bediening kan links, rechts, boven of onder), kantelbare perlator

Concealed washbasin mixer, with bent spout

Mitigeur de lavabo encastré, avec bec coudé déverseur

Wand-Waschtisch-Batterie, mit verbogen Einlauf und UP

104 GL004.. CR BL BGP GNP BBP € 335,– € 399,– € 465,–HBGL005 (inbouwdeel) + GL005EXT.. (afbouwdeel) CR BL BGP GNP BBP € 580,– € 635,– € 690,–
Inbouwdeel HBGL005 € 315,–Afbouwdeel GL005EXT.. CAT. 1 € 265,–CAT. 2 € 320,–CAT. 3 € 375,–
GL004 www.hotbath.nl 2021-01 230 250 410 50 6398 Max ø38 48 160 G3/8” Ch 9 6° CR BL GL005 www.hotbath.nl 2022-01 70 70 ø35 110 Min 55 Max 80 200 40 G1/2" G1/2" 50 130 115 232 90 216 183,5 6° GL005 www.hotbath.nl 2022-01 70 70 ø35 110 Min 55 Max 80 200 40 G1/2" G1/2" 50 130 115 232 90 216 183,5 6° GL005 www.hotbath.nl 2022-01 70 70 ø35 110 Min 55 Max 80 200 40 G1/2" G1/2" 50 130 115 232 90 216 183,5 6° GL005 www.hotbath.nl 2022-01 70 70 ø35 110 Min 55 Max 80 200 40 G1/2" G1/2" 50 130 115 232 90 216 183,5 6° 5.7 5.7 Clickplug, zie pagina 124

Gal GL008

Thermostatische douchemengkraan met 1/2” doucheslang onderaansluiting

Wall-mounted thermostatic mixer for shower, without shower kit

Mitigeur thermostatique de douche mural, sans kit de douche

AP-Thermostat-Brausebatterie, ohne Handbrause und Duplex Halterung

Gal GL020

Thermostatische badmengkraan met wegdraaibare omstel uitloop

Wall-mounted thermostatic mixer for bath, without shower kit

Mitigeur thermostatique mural pour baignoire

AP-Thermostat-Wannenmischer, ohne Handbrause und Duplex Halterung

Let op de montagehoogte i.v.m de baduitloop

Badvul suggestie: Badvulcombinatie P033 (zie pagina 124)

Badoverloop suggestie: P032.. (zie pagina 124)

Gal 105 GL020.. CR BL BGP GNP BBP € 525,–
GL008.. CR BL BGP GNP BBP
€ 675,– € 945,–
€ 325,– € 575,– € 675,–
www.hotbath.nl GL008 2021-01 150 (± 20) G1/2” G1/2” 67 260 93 ø42 50 GL020 www.hotbath.nl 2021-01 G1/2” G1/2” 115 200 260 95 93 ø42 50 GL020 www.hotbath.nl 2021-01 Min 150 Max 170 G1/2” G1/2” 115 200 260 95 93 ø42 ø30 50 B A BGP GNP
18
ø76 ø72 G1/2” ø34 ø40 ø50 42,5 116 Mi n 950Max1050

Gal GL073

Badrandcombinatie één hendel mengkraan met draaibare uitloop en 2-weg omstel

Deck-mounted set for bathtub

Mitigeur sur gorge pour baignoire

Wannenfüllbatterie für Randmontage

€ 1.380,– € 1.705,– € 2.039,–

Gal GL075

Badrandcombinatie één hendel mengkraan zonder uitloop met 2-weg omstel

Deck-mounted set for bathtub, without spout Mitigeur sur gorge pour baignoire, sanis bec déverseur Wannenfüllbatterie für Randmontage, ohne Einlauf

€ 1.085,– € 1.350,– € 1.675,–

Badvul suggestie: Badvulcombinatie P033 (zie pagina 124)

106
CR BL BGP GNP BBP
GL075..
CR BL BGP GNP BBP
GL073..
ø76 ø72 G1/2” ø34 ø40 ø50 42,5 116 Mi n 950Max1050 De
075
past alleen op Hotbath badafvoersystemen P060 www.hotbath.nl 87 G1”1/4 112 G3/8” ø34 G1/2” ø35,5 ø45 Max 45 www.hotbath.nl GL073 2021-01 Min 110 225 118 203 82 46,5 133 Aanbevolen Min 110 Aanbevolen Min 110 28x15 ø44 ø42 G1/2” G1/2”G1/2” ø36 70 Aanbevolen 48 Max 70 www.hotbath.nl GL075 2021-01 203 82 46,5 Min 110 Aanbevolen Min 110 28x15 ø44 ø42 G1/2” G1/2”G1/2” ø36 70 Aanbevolen 48 Max Kogelkraan met filter en keerklep Kogelkraan met filter en keerklep GNP CR 9.0 16 9.0
CB073 en
zijn incl. het P061 Follow-Me doorvoersysteem Afvoerkoppelstuk,

Gal GL077

Badmengkraan met draaibare uitloop vloermontage

Floor-standing bathtub mixer, with flexible hose and handshower

Mitigeur bain-douche sur colonnes au sol, avec flexible et douchette

Bademontierter Wannenmischer, mit Handbrause und Schlauch

Bidetmengkraan zonder waste

Washbasin mixer with high swivel spout without waste

Mitigeur de lavabo avec bec haut mobile sans vidage Waschtisch-Einhandbatterie mit hohem Schwenkauslauf ohne Ab- und Überlaufgarnitur

Badoverloop suggestie: P032.. (zie pagina 122)

Gal GL018.. CR BL BGP GNP BBP € 250,– € 285,– € 335,–GL077.. CR BL BGP GNP BBP € 1.295,– € 1.695,– € 2.095,–Clickplug
Always open plug P708 (zie pagina 123) Suggestie: Hoekstopkraan P2002 (zie pagina 193)
suggestie:
1055 26 O 870 2 3 4 B077 Floor-standing bathtub mixer, with flexible hose and handshower Mitigeur bain-douche sur colonne au sol, avec flexible et douchette Bodenmontierter Wannenmischer, mit Handbrause und Schlauch Miscelatore da terra per vasca, con flessibile e doccia Badmengkraan vloermontage Frijdastraat 26 ● 2288 EZ Rijswijk ● The Netherlands info@hotbath.nl ● www.hotbath.nl 55 5 6 7 afgewerkte vloer ø8 B A C ! ON OFF 19 WORDT GELEVERD INCLUSIEF INBOUWDEEL SPOM525 T.B.V. VLOERMONTAGE www.hotbath.nl GL077 2022-01 ø35 225 ø48 G1/2” ø65 110 N°4 ø10 N°2 G3/8” N°2 ø6 ø60 ø52 109 934 886 870 700 ø44 GNP
Gal GL018
GL018 www.hotbath.nl 2021-01 128 385 50 63 Max ø35 108 123 G3/8” Ch 9 59° 48 CR 5.7 9.0 18
P708 www.hotbath.nl 2021-01 Min 0 Max 60 M6 34 G 1”1/4 ø50 ø63 ø63 ø63 11 48 G3/8” ø55 G1/2” ø21 81

Gal GL7071

Inbouw bad/douche thermostaat met 2 stopkranen zonder uitloop

Thermostatic Bath/Shower mixer with 2 stop valves

Mitigeur de douche/bain à encastrer thermostatique avec 2 robinets d’arrêt

Thermostat Wannen/Brausebatterie mit 2 UP-Ventilen

(inbouwbox) +

Inbouw bad thermostaat met 2 stopkranen met uitloop

Thermostatic Bath mixer with 2 stop valves and 22.5 spout

Mitigeur de bain à encastrer thermostatique avec 2 robinets d’arrêt et bec de 22.5cm

Thermostat Wannenbatterie mit 2 UP-Ventilen und Wanneneinlauf

HBCB7072 (inbouwbox) + GL7072EXT..

Inbouwbox

HBCB7071 € 850,–

Afbouwdeel

GL7071EXT.. CAT. 1 € 555,–CAT. 2 € 855,–CAT. 3 € 1.259,–

Inbouwbox

HBCB7072 € 895,–

Afbouwdeel

GL7072EXT.. CAT. 1 € 730,–

CAT. 2 € 1.095,–CAT. 3 € 1.625,–

108
CR BL BGP GNP BBP €
2.109,–
HBCB7071
GL7071EXT.. (afbouwdeel)
1.405,– € 1.705,– €
CR BL BGP GNP BBP € 1.625,–
1.990,–
2.520,–
(afbouwdeel)
Handdouche is zowel links als rechts te plaatsen (Inbouwbox omdraaien) CB7071 www.hotbath.nl 2022-01 C UITGANG UITGANG H 502 Min 70 185 ø 72 110 437 120 50 56 G3/4” G3/4” G3/4” G3/4” GL7071 www.hotbath.nl V2-3 432 Min 70 108 72 C H 437 120 50 56 G3/4” G3/4” G3/4” G3/4” GL7071 V2-3 432 Min 70 Max 90 205 108 72 C UITGANG H 437 120 50 56 G3/4” G3/4” G3/4” G3/4” (één inbouwbox)
22.5cm
Uitloop is zowel links als rechts te plaatsen (Inbouwbox omdraaien) www.hotbath.nl H C CB7072 2022-01 550 Min 70 Max 90 185 ø70 ø70 110 508 50 G3/4” G3/4” 120 GL7072 550 Min 70 Max 90 205 108 72 H C 508 50 G3/4” G3/4” 120 www.hotbath.nl GL7072 2022-01 550 Min 70 Max 90 205 108 72 H C 508 50 G3/4” G3/4” 120 (één inbouwbox) BBP BBP GL7071 www.hotbath.nl V2-3 432 Min 70 Max 90 120 120 120 205 ø42 108 72 72 72 C UITGANG ALTERNATIEVE UITGANG H 437 120 50 56 G3/4” G3/4” G3/4” G3/4” GL7071 www.hotbath.nl V2-3 432 Min 70 Max 90 120 120 120 205 ø42 108 72 72 72 C ALTERNATIEVE UITGANG H 437 120 50 56 G3/4” G3/4” G3/4” G3/4” www.hotbath.nl GL7072 2022-01 550 Min 70 Max 90 120 120 120 120 230 205 ø42 108 72 72 72 H C 508 50 G3/4” G3/4” 120 www.hotbath.nl GL7072 2022-01 550 Min 70 Max 90 120 120 120 120 230 205 ø42 108 72 72 72 H C 508 50 G3/4” G3/4” 120
Gal GL7072
9.0 9.0

Gal GL7067

Inbouw douche thermostaat met 2 stopkranen horizontaal en verticaal te monteren

Thermostatic Bath/Shower mixer with 2 stop valves Mitigeur de douche/bain à encastrer thermostatique avec 2 robinets d’arrêt Thermostat Wannen/Brausebatterie mit 2 UP-Ventilen

HBCB7067 (inbouwbox) + GL7067EXT.. (afbouwdeel)

Gal GL7009

Inbouw thermostaat met 2-weg stop-omstel

Concealed thermostatic shower mixer, with 2-ways diverter Mitigeur thermostatique de douche à encastrer, avec inverseur à 2-voies Up-Thermostat-Brausebatterie, mit 2-Wege Umsteller

(inbouwbox) + GL7009EXT.. (afbouwdeel)

Inbouwdeel HBCB7009 € 625,–

Afbouwdeel GL7009EXT.. CAT. 1 € 250,–CAT. 2 € 395,–CAT. 3 € 525,–

Gal 109
CR BL BGP GNP BBP
€ 998,– € 1.124,– € 1.279,–
CR BL BGP GNP BBP € 875,– € 1.120,– € 1.150,–
HBCB7009
Inbouwbox HBCB7067
699,–Afbouwdeel GL7067EXT.. CAT. 1 € 299,–CAT. 2 € 425,–CAT. 3 € 580,–CR GL7067 www.hotbath.nl V2-3 312 Min 70 Max 90 359 120 56 G3/4” G3/4” G3/4” G3/4” G3/4” C UITGANG H UITGANG GL7067 www.hotbath.nl V2-3 312 Min 70 Max 90 120 120 72 359 120 56 G3/4” G3/4” G3/4” G3/4” G3/4” C UITGANG H UITGANG UITGANG (één inbouwbox) GL7067 www.hotbath.nl V2-3 312 Min 70 Max 90 359 120 56 G3/4” G3/4” G3/4” G3/4” G3/4” C UITGANG H UITGANG UITGANG GL7067 www.hotbath.nl V2-3 312 Min 70 Max 90 120 120 ø42 72 359 120 56 G3/4” G3/4” G3/4” G3/4” G3/4” C UITGANG H UITGANG UITGANG
Horizontaal en verticaal te monteren 90 120 56128 G3/4” G3/4” G3/4” G3/4” OUTLET OUTLET HBCB7009 GL7009EXT 90 120 56128 G3/4” G3/4” G3/4” G3/4” OUTLET OUTLET HBCB7009 GL7009EXT CR

Gal PB7071

Inbouwthermostaat met 2 pushbuttons

Thermostatic mixer with on-off pushbuttons, 2-ways vertical

Mitigeur thermostatique avec boutons marche-arrêt, 2-voies vertical

UP-Thermostatmischer mit Druckknopfsteuerung, 2-Wege vertical

HBPB7071 (inbouwbox) + PB7071EXT.. (afbouwdeel)

€ 1.405,– € 1.642,– € 1.853,–

€ 850,–

110
CR BL BGP GNP BBP
Inbouwbox
Afbouwdeel
BL (één inbouwbox) PB071 www.hotbath.nl 2021-01 Min 72 Max 90 72 72 311,5 OUTLET 121 50 179 60 G3/4” G3/4”G3/4” 38 H C ALTERNATIEVE UITGANG PB071 www.hotbath.nl 2021-01 311,5 OUTLET 121 50 179 60 45 G3/4” G3/4”G3/4” 38 H C ALTERNATIEVE UITGANG PB071 www.hotbath.nl 2021-01 109 Min 72 Max 90 72 72 311,5 OUTLET 121 50 179 60 45 G3/4” G3/4”G3/4” 38 H C ALTERNATIEVE UITGANG PB071 www.hotbath.nl 2021-01 109 119 120x72 119 Min 72 Max 90 72 72 311,5 OUTLET 121 50 179 60 45 G3/4” G3/4”G3/4” 38 H C ALTERNATIEVE UITGANG 9.0
HBPB7071
PB7071EXT.. CAT. 1 € 555,–CAT. 2 € 792,–CAT. 3 € 1.003,–
111

Gal GLF011

High Flow thermostaat met 1 stopkraan

Gal GLF012

High Flow thermostaat met 2 stopkranen

Gal GLF013

High Flow thermostaat met 3 stopkranen

High Flow inbouwbox MHF001 € 595,–

Afbouwdeel

CR GLF011EXTCR € 175,–

BL GLF011EXTBL € 295,–

BGP GLF011EXTBGP € 360,–

GNP GLF011EXTGNP € 360,–

BBP GLF011EXTBBP € 360,–

High Flow inbouwbox MHF002 € 815,–

Afbouwdeel

CR GLF012EXTCR € 209,–

BL GLF012EXTBL € 419,–

BGP GLF012EXTBGP € 485,–

GNP GLF012EXTGNP € 485,–

BBP GLF012EXTBBP € 485,–

High Flow inbouwbox MHF003 € 1.025,–

Afbouwdeel

CR GLF013EXTCR € 245,–

BL GLF013EXTBL € 490,–

BGP GLF013EXTBGP € 595,–

GNP GLF013EXTGNP € 595,–

BBP GLF013EXTBBP € 595,–

112
GLF011 www.hotbath.nl 225 40 G3/4” G3/4” 120 60 165 2021-01 100 110 ø42 ø36 70 100 70 Min 91 Max 101 50 GLF011 www.hotbath.nl 225 145 40 G3/4” G3/4” G3/4” G3/4” 120 60 165 H C 2021-01 100 110 ø42 ø36 70 100 70 Min 91 Max 101 50 GLF012 www.hotbath.nl 325 120 10060 165 G3/4” G3/4” G3/4” G3/4” 2021-01 100 110 ø42 ø36 70 100 70 Min 91 Max 101 50 GLF012 www.hotbath.nl 325 145 40 120 10060 165 G3/4” G3/4” G3/4” G3/4” G3/4” G3/4” H C 2021-01 100 110 ø42 ø36 70 100 70 Min 91 Max 101 50 GLF013 www.hotbath.nl 42 120 100 10060 165 G3/4” G3/4” G3/4” G3/4” G3/4” G3/4” 2021-01 100 110 ø42 ø36 70 100 70 Min 91 Max 101 50 GLF013 www.hotbath.nl 42 5 145 40 120 100 10060 165 G3/4” G3/4” G3/4” G3/4” G3/4” G3/4” G3/4” G3/4” H C 2021-01 100 110 ø42 ø36 70 100 70 Min 91 Max 101 50 BL BL BL

Gal GLF014

High Flow thermostaat met 4 stopkranen

Gal GLF015

High Flow thermostaat met 5 stopkranen

BL Doorstroomtabel op pagina 275

Alle High Flow thermostaatkranen zijn alleen verticaal te monteren.

High Flow inbouwbox

MHF004 € 1.285,–

Afbouwdeel

CR GLF014EXTCR € 289,–

BL GLF014EXTBL € 580,–

BGP

GLF014EXTBGP € 710,–

GNP

GLF014EXTGNP € 710,–

BBP GLF014EXTBBP € 710,–

High Flow inbouwbox

MHF005 € 1.495,–

Afbouwdeel

CR

GLF015EXTCR € 325,–

BL GLF015EXTBL € 675,–

BGP GLF015EXTBGP € 835,–

GNP

GLF015EXTGNP € 835,–

BBP

GLF015EXTBBP € 835,–

Gal 113
GLF015 2021-01 www.hotbath.nl 62 5 120 100 100 60 165 G3/4” G3/4” G3/4” G3/4” G3/4” G3/4” G3/4” G3/4” 100 G3/4” 100 G3/4” 100 110 ø42 ø36 70 100 70 Min 91 Max 101 50 GLF015 2021-01 www.hotbath.nl 62 5 145 40 120 100 100 60 165 G3/4” G3/4” G3/4” G3/4” G3/4” G3/4” G3/4” G3/4” G3/4” G3/4” H C 100 G3/4” 100 G3/4” 100 110 ø42 ø36 70 100 70 Min 91 Max 101 50 GLF014 www.hotbath.nl 52 5 120 100 100 60 165 G3/4” G3/4” G3/4” G3/4” G3/4” G3/4” 100 G3/4” G3/4” 2021-01 100 110 ø42 ø36 70 100 70 Min 91 Max 101 50 GLF014 www.hotbath.nl 52 5 145 40 120 100 100 60 165 G3/4” G3/4” G3/4” G3/4” G3/4” G3/4” G3/4” G3/4” H C 100 G3/4” G3/4” 2021-01 100 110 ø42 ø36 70 100 70 Min 91 Max 101 50 BL

Gal IBSGL70

Complete thermostatische douche InBouwSet Gal met 2 stopkranen

Thermostatic shower set complete with 2 stop valve / Set de douche à encastrer thermostatique complet avec 2 robinets d’arrêt / Thermostat set komplett mit 2 UP-Ventilen

IBSGL70BGP

Bestaande uit:

HBCB7067: Inbouwbox € 699

GL7067EXTCR: Afbouwdeel € 299

GL515CR: Wandsteun € 85

M015CR: Doucheslang € 29

GL350CR: Handdouche € 35

GL450CR: Wandarm € 125

GL100CR: Hoofddouche € 175

Totaalprijs IBSGL70 CAT. 1 € 1.447

Totaalprijs IBSGL70 CAT. 2 € 1.766

Totaalprijs IBSGL70 CAT. 3 € 2.457

Inbouwthermostaat is zowel horizontaal als verticaal te plaatsen!

IBSGL70BGP7

Optiemogelijkheden IBSGL70..

Opties zonder meerprijs keuze uit: plafondbuis 15cm (GL452)

Meerprijzen in CAT. 1 27x40 cm hoofddouche (GL106) € 300 glijstang 100 cm (GL311) met wanduitlaat (GL517) € 230

Meerprijzen in CAT. 2 27x40 cm hoofddouche (GL106) € 350 glijstang 100 cm (GL311) met wanduitlaat (GL517) € 330

Meerprijzen in CAT. 3 27x40 cm hoofddouche (GL106) € 550 glijstang 100 cm (GL311) met wanduitlaat (GL517) € 649

114
2021-01 www.hotbath.nl IBSGL70 350 105 220 70 G1/2” 28x14 74 70 G1/2” ø30 312 Min 70 Max 90 120 120 ø42 72
GL307 2021-01 www.hotbath.nl 70 G1/2” ø17 ø20 ø30 ø6 47 57 1000 Min 680 Max 920 70
2 5 7 5 7 5 7 BGP CR BL BGP GNP BBP CAT. 1 CAT.
CAT.
2
3
I n c l. GRATIShanddoekhaakGLA30 I n c l GRATIShanddoekhaakGLA30 ..
BGP

Gal IBS40

Complete thermostatische High Flow douche InBouwSet Gal met 2 stopkranen

Thermostatic shower set complete with 2 stop valve / Set de douche à encastrer thermostatique complet avec 2 robinets d’arrêt / Thermostat set komplett mit 2 UP-Ventilen

Bestaande uit:

MHF002: Inbouwbox € 815

GLF012EXTCR: Afbouwdeel € 209

GL515CR: Wandsteun € 85

M015CR: Doucheslang € 29

GL350CR: Handdouche € 35

GL450CR: Wandarm € 125

GL100CR: Hoofddouche € 175 Totaalprijs IBS40 CAT.

Inbouwthermostaat is alleen verticaal te plaatsen!

Optiemogelijkheden IBS40..

Opties zonder meerprijs keuze uit: plafondbuis 15cm (GL452)

Meerprijzen in CAT. 1 27x40 cm hoofddouche (GL106) € 300 glijstang 100 cm (GL311) met wanduitlaat (GL517) € 230

Meerprijzen in CAT. 2 27x40 cm hoofddouche (GL106) € 350 glijstang 100 cm (GL311) met wanduitlaat (GL517) € 330

Meerprijzen in CAT. 3 27x40 cm hoofddouche (GL106) € 550 glijstang 100 cm (GL311) met wanduitlaat (GL517) € 649

Gal 115
2021-01 www.hotbath.nl IBS40 350 105 220 70 G1/2” 28x14 74 70 G1/2” ø30 100 110 ø42 ø36 70 100 70 Min 91 Max 101 50
1
Totaalprijs
CAT. 2
1.876 Totaalprijs
CAT. 3
2.478
€ 1.473
IBS40
IBS40
GL307 2021-01 www.hotbath.nl 70 G1/2” ø17 ø20 ø30 ø6 47 57 1000 Min 680Max 920 70
IBS40BL IBS40BL7
2 5 7 5 7 5 7 CR BL BGP GNP BBP CAT. 1 CAT. 2 CAT. 3 BL BL I n c l. GRATIShanddoekhaakGLA30 I n c l. GRATIShanddoekhaakGLA30

Gal IBS40A

Complete thermostatische douche InBouwSet Gal met 2-weg stop-omstel

Thermostatic shower set complete with 2-ways stop diverter / Set de douche à encastrer thermostatique complet avec inverseur à 2-voies / Thermostat set komplett mit 2-Wege Umsteller

Bestaande uit:

MB009: Inbouwbox € 265

GL009EXTCR: Afbouwdeel € 399

GL515CR: Wandsteun € 85

M015CR: Doucheslang € 29

GL350CR: Handdouche € 35

GL450CR: Wandarm € 125

GL100CR: Hoofddouche € 175

Totaalprijs IBS40A CAT. 1 € 1.113

Totaalprijs IBS40A CAT. 2 € 1.632

Totaalprijs IBS40A CAT. 3 € 2.188

Optiemogelijkheden IBS40A..

Opties zonder meerprijs keuze uit: plafondbuis 15cm (GL452)

Meerprijzen in CAT. 1 27x40 cm hoofddouche (GL106) € 300 glijstang 100 cm (GL311) met wanduitlaat (GL517) € 230

Meerprijzen in CAT. 2 27x40 cm hoofddouche (GL106) € 350 glijstang 100 cm (GL311) met wanduitlaat (GL517) € 330

Meerprijzen in CAT. 3 27x40 cm hoofddouche (M106) € 550 glijstang 100 cm (GL311) met wanduitlaat (GL517) € 649

116
GL307 2021-01 www.hotbath.nl 70 G1/2” ø17 ø20 ø30 ø6 47 57 1000 Min 680 Max 920 70 IBS40BBP IBS40BBP7 BBP BBP 2021-01 www.hotbath.nl IBS40A 350 105 220 70 G1/2” 28x14 74 70 G1/2” ø30 Min 60 Max 85 ø42 70 70
2 5 7 5 7 5 7
CR
CAT.
I n c l GRATIShanddoekhaakGLA30 ..
BL BGP GNP BBP
1 CAT. 2 CAT. 3

Gal IBS41

Complete thermostatische douche InBouwSet Gal met 2 pushbuttons

Thermostatic shower set complete with 2 stop valve / Set de douche à encastrer thermostatique complet avec 2 robinets d’arrêt / Thermostat set komplett mit 2 UP-Ventilen

Optiemogelijkheden IBS41..

Opties zonder meerprijs keuze uit: plafondbuis 15cm (GL452)

Meerprijzen in CAT. 1 27x40 cm hoofddouche (GL106) € 300

Meerprijzen in CAT. 2 27x40 cm hoofddouche (GL106) € 350

Meerprijzen in CAT. 3 27x40 cm hoofddouche (GL106) € 550

Gal 117
2 5 5 5 € 850 € 555 € 125 € 175 € 1.705 € 2.067 Totaalprijs IBS41 CAT. 3 € 2.708
2021-01 www.hotbath.nl IBS41 350 105 220 70 G1/2” 109 119 120x72 119 Min 72 Max 90 72 72
CR BL BGP GNP BBP CAT. 1 CAT. 2 CAT. 3 BL
IBS41BL
I n c l. GRATIShanddoekhaakGLA30 BL
IBS41BL

Gal GL009 Gal GL031

Inbouw thermostaat met 2-weg stop-omstel

Concealed thermostatic shower mixer, with 2-ways diverter Mitigeur thermostatique de douche à encastrer, avec inverseur à 2-voies Up-Thermostat-Brausebatterie, mit 2-Wege Umsteller

Inbouw douche mengkraan

Concealed shower mixer Mitigeur de douche à encastrer UP-Einhand-Brausebatterie

(inbouwbox) +

(inbouwdeel) + GL031EXT.. (afbouwdeel)

118 HBGL031
CR BL BGP GNP BBP € 314,– € 354,– € 444,–MB009
CR BL BGP GNP BBP € 664,– € 990,– € 1.010,–
GL009EXT.. (afbouwdeel)
GL031 www.hotbath.nl 2021-01 60 60 H C G1/2” G1/2” ø44 Min 40 Max 75 70 GL009 www.hotbath.nl 2022-01 Min 60 Max 85 ø43 70 180 H C 90 150 166 Outlet 1 Outlet 2 60 152 19 9 G1/2" G1/2" G1/2" 12 5,5 15 0 150 G1/2" G1/2" 130 Inbouwdeel HBGL031 € 99,–Afbouwdeel GL031EXT.. CAT. 1 € 215,–CAT. 2 € 255,–CAT. 3 € 345,–Inbouwbox MB009 € 265,–Afbouwdeel GL009EXT.. CAT. 1 € 399,–CAT. 2 € 725,–CAT. 3 € 745,–BBP BBP GL009 www.hotbath.nl 2022-01 Min 60 Max 85 ø43 70 180 H C 90 150 166 Outlet 1 Outlet 2 60 152 19 9 G1/2" G1/2" G1/2" 12 5,5 15 0 150 G1/2" G1/2" GL009 www.hotbath.nl 2022-01 Min 60 Max 85 ø43 70 180 H C 90 150 166 Outlet 1 Outlet 2 60 152 19 9 G1/2" G1/2" G1/2" 12 5,5 15 0 150 G1/2" G1/2" 130 GL009 www.hotbath.nl 2022-01 Min 60 Max 85 ø43 70 180 H C 90 150 166 Outlet 1 Outlet 2 60 152 19 9 G1/2" G1/2" G1/2" 12 5,5 15 0 150 G1/2" G1/2" 130

Gal GL440

Handdouche met wandsteun + uitlaat en doucheslang 1,5 mtr

Handshower set with wall coupling and flexible hose Coude de sortie avec douchette et flexible Wandanschlußbogen mit Handbrause und Brauseschlauch

Gal GL350

Handdouche

Handshower Douchette Handbrause

Gal 119 GL350.. CR BL BGP GNP BBP € 35,– € 55,– € 89,–GL440.. CR BL BGP GNP BBP € 145,– € 214,– € 319,–BGP
BL GL440 www.hotbath.nl 2021-01 28x14 74 70 G1/2” ø30 GL350 2021-01 www.hotbath.nl G1/2” 185 24x18 9.0 9.0

Gal GL311

Verstelbare glijstang 100 cm

Sliding rail 100 cm

Barre coulissante 100 cm

Brausestange 100 cm

Gal GL309

Verstelbare glijstang 100 cm met doucheslang 1,5 mtr en handdouche

Sliding rail 100 cm with flexible hose and handshower

Barre coulissante 100 cm avec flexible et douchette

Brausestange 100 cm mit Handbrause und Brauseschlauch

Deze glijstang is te monteren op reeds bestaande boorgaten.

Deze glijstang is te monteren op reeds bestaande boorgaten.

Muur suggestie: Wanduitlaat GL517 (zie pagina 123)

120 GL311.. CR BL BGP GNP BBP €
GL309.. CR BL BGP GNP BBP €
BL
250,– € 345,– € 675,–
310,– € 449,– € 849,–
Steekmaat verstelbaar
GL311 2021-01 www.hotbath.nl ø17 ø20 ø6 57 1000 Min 680Max 920 70 GL309 2021-01 www.hotbath.nl ø17 ø20 ø6 57 1000 Min 680Max 920 70
Steekmaat verstelbaar
9.0 GNP

Gal M147 Gal SDSGL9

Inbouw hoofddouche 42 x 42 cm

Concealed shower head Pomme de douche á encastrer Kopfbrause für Deckeneinbau

Thermostatische StortDoucheSet Gal

Complete wall-mounted showerset, with 2-ways thermostatic mixer

Set de douche mural complet, avec mitigeur thermostatique à deux voies

Wand-Standbrause komplett, mit 2-Wege Thermostatmischer

Standaardset

SDSGL9

Bestaande uit:

GL016.. Opbouw therm. M015.. Doucheslang

GL431.. Stortdouchestang

GL350.. Handdouche

GL100.. Hoofddouche

Optiemogelijkheden SDSGL9..

Meerprijzen

Meerprijzen in

Gal 121 9.0
SDSGL9.. CR BL BGP GNP BBP € 1.063,– € 1.576,– € 2.695,–M147.. CR BL BBP BGP GNP € 1.335,– € 1.595,– € 1.875,– € 2.065 www.hotbath.nl SDSGL9 2022-01 360 220 80 Min 61 Max 85 N°2 ø6 32 ø20 Min 1180Max 1280 960 52 ø24 G1/2” 90 WALL Min 1000Max 1 200 50 H.O.H. 150 M147 2021-01 www.hotbath.nl 420 420 330 60 G1/2”
BBP
1 27x40 cm hoofddouche
300
Meerprijzen in CAT.
(GL106) €
27x40 cm hoofddouche
350
in CAT. 2
(GL106) €
550 5 5 5
CAT. 3 27x40 cm hoofddouche (GL106) €
SDSGL9 CAT. 1 € 945 Totaalprijs SDSGL9 CAT. 2 € 1.475 Totaalprijs SDSGL9 CAT. 3 € 2.695 1
hotbath.nl Doorstroomtabel M147 V11-01 0 5 10 15 20 25 30 35 40 0.511.522.533.54 4.55 (bar) ( l/ min) BGP
Totaalprijs
aansluiting 1/2” inbouw inclusief inbouwframe

Gal GL100

Vierkant 22 cm

Gal GL450

Wandarm 40 cm

Shower arm Bras de douche Brausearm

Gal GL514

Wandsteun

Handshower bracket

Support douchette

Wandbrausehalter

Gal GL106

Rechthoek 27 x 40 cm

Gal GL452

Plafondbuis 15 cm

Ceilingsupport Bras de douche Brausearm

Gal GL515

Wandsteun + uitlaat

Wall coupling with handshower bracket

Coude de sortie avec support douchette Wandanschlußbogen mit Wandbrausehalter

122 CR BL BGP GNP BBP € 475,– € 625,– € 1.150,–CR BL BGP GNP BBP € 175,– € 275,– € 600,–CR BL BGP GNP BBP € 125,– € 150,– € 200,–CR BL BGP GNP BBP € 125,– € 150,– € 255,–CR BL BGP GNP BBP € 85,– € 110,– € 145,–
REGEN
opbouw t.b.v. plafondbuis of wandarm GL100 2021-01 www.hotbath.nl G1/2” 15 52 220
REGEN
opbouw t.b.v. plafondbuis of wandarm www.hotbath.nl GL106 2021-01 G1/2” 12,5 60 400 270
GL450 www.hotbath.nl 2021-01 70 ø24 G1/2” G1/2” 350 80 10 GL452 www.hotbath.nl ø24 G1/2” 10 150 G1/2” 70 2021-01
GL515 2021-01 www.hotbath.nl 70 G1/2” ø30 30 58 74 G1/2” CR BL BGP GNP BBP € 95,– € 145,– € 175,–
GL514 www.hotbath.nl 2023-02 70 ø30 58 74

Gal P710 Gal P708

Always open plug met schroef rond

Washbasin waste, free-flow Vidage lavabo, avec écoulement libre Waschtisch-Ablaufgarnitur, mit offenen Ablauf

Gal P034

Fontein sifon rond

Washbasin trap Siphon pour lavabo Waschtischsiphon

Clickplug met schroef rond

Washbasin waste, push-button Vidage à pression pour lavabo Push-down Waschtisch-Ablaufgarnitur

Gal P035

Wastafel sifon rond

Washbasin trap Siphon pour lavabo Waschtischsiphon

Gal GL517 Gal M015

Wanduitlaat

Wall coupling

Coude de sortie

Wandanschlußbogen

Doucheslang Argenta 1,5 mtr

Flexible hose

Flexible Brauseschlauch

Gal 123 CR BL BGP GNP BBP € 65,– € 95,– € 119,–
GL517 www.hotbath.nl 2021-01 70 G1/2” G1/2” ø30 30 47
Min 0 Max 60 M6 34 G 1”1/4 ø50 ø63 ø63 ø63 11
Min70 Max160 ø65 ø32 90 Max 320 ø50 ø50 G 1”1/4 CR BL BGP GNP BBP € 45,– € 85,– € 125,–CR BL BGP GNP BBP € 39,– € 75,– € 125,–CR BL BGP GNP BBP € 85,– € 185,– € 365,–CR BL BBP € 65,– € 145,– € 365,–
P708 www.hotbath.nl 2021-01 Min 0 Max 60 M6 34 G 1”1/4 ø50 ø63 ø63 ø63 11 CR BL BGP GNP BBP € 29,– € 52,– € 89,–GNP BBP BGP CR BL

Gal P032

Badoverloop verlengd

Bathtub pop-up waste, with overflow Vidage baignoire, avec trop plein

Wannen Ab- und Überlaufgarnitur

Gal P033

Badoverloop-vulcombinatie

Bathub pop-up waste with spout, with overflow Vidage baignoire avec bec déverseur, avec trop plein

Wannen Ab- und Überlaufgarnitur mit integriertem Einlauf

Gal GLA320

Bedieningspaneel geschikt voor Geberit UP320/UP720 + TECE B0X8

Actuator plate for Geberit cisterns UP320/UP720 + TECE B0X8

Plaque de déclenchement pour Geberit UP320/UP720 + TECE B0X8

Drückerplatte für Geberit Abflußkassette UP320/UP720 + TECE B0X8

Niet passend op toiletblokhouder en DuoFresh systeem

124 GLA320.. CR BL BGP GNP BBP € 350,– € 425,– € 525,–
245 165 100 5 50 80 65 83 BBP
P032 V11-01 www.hotbath.nl ø76 ø72 ø34 ø40 ø50 41 116 M i n 950Max1050 P033 V11-01 www.hotbath.nl ø76 ø72 G1/2” ø34 ø40 ø50 42,5 116 M n 950Max1050 CR BL BGP GNP BBP € 99,– € 199,– € 289,–CR BL BGP GNP BBP € 199,– € 325,– € 395,–

Gal MG075 Gal MG086

Spiegel 70 x 50 cm inclusief indirecte verlichting en spiegelverwarming IP44 (2 standen: 2700K en 6400K)

Mirror, illuminated and heated IP44

Spiegel, beleuchtet und beheizt IP44

Rétroviseur, éclairé et chauffant IP44

Spiegel 80 x 60 cm inclusief indirecte verlichting en spiegelverwarming IP44 (2 standen: 2700K en 6400K)

Mirror, illuminated and heated IP44

Spiegel, beleuchtet und beheizt IP44

Rétroviseur, éclairé et chauffant IP44

en horizontaal te monteren

Verticaal en horizontaal te monteren

Gal 125
Verticaal Made by Aqualla Made by Aqualla MG086 € 475,– MG075 € 395,–

Gal GLA01

Bekerhouder

Wall-mounted tumbler holder

Porte-verre mural

Glashalter, Wandmodell

Gal GLA02

Zeephouder

Wall-mounted soap holder

Porte-savon mural

Seifenhalter, Wandmodell

Gal GLA04

Toiletrolhouder

Paper holder

Porte-rouleau

Toilettenpapierhalter

Gal GLA05

Dubbele toiletrolhouder

Double paper holder

Porte-rouleau double Toilettenpapierhalter, doppelt

126
CR BL BGP GNP BBP € 99,– € 125,– € 175,–CR BL BGP GNP BBP € 105,– € 125,– € 185,–CR BL BGP GNP BBP € 69,– € 85,– € 155,–CR BL BGP GNP BBP € 85,– € 105,– € 185,–BBP BBP CR CR GLA01 www.hotbath.nl 32 92 105 40 ø65 2021-01 GLA02 www.hotbath.nl 2021-01 133 40 ø110 GLA05 2021-01 www.hotbath.nl 285 83 ø18 ø22 40 GLA04 www.hotbath.nl 40 165 83 ø18 ø22 2021-01

Haak

Robe hook

Patère

Kleiderhaken

Gal GLA03 Gal GLA06

Handdoekstang 34 cm

Towel holder 34 cm

Porte-serviette mural 34 cm

Handtuchhalter 34 cm

Gal GLA08

Handdoekring

Ring towel holder

Porte-serviette anneau

Handtuchring

Gal GLA07

Handdoekstang 64 cm

Towel holder 64 cm

Porte-serviette mural 64 cm

Handtuchhalter 64 cm

Gal 127
CR BL BGP GNP BBP € 45,– € 55,– € 99,–CR BL BGP GNP BBP € 85,– € 109,– € 255,–CR BL BGP GNP BBP € 105,– € 135,– € 285,–CR BL BGP GNP BBP € 125,– € 165,– € 295,–GNP GNP BGP BGP GLA06 2021-01 www.hotbath.nl 40 340 300 83 ø18 ø22 GLA07 www.hotbath.nl 2021-01 40 640 600 83 ø18 ø22 GLA03 www.hotbath.nl 2021-01 53 ø18 ø22 40 GLA08 www.hotbath.nl 2021-01 40 90 130 200 83 ø22 ø18

Gal GLA09

Zeepdispenser wandmodel

Wall-mounted soap dispenser

Distributeur de savon mural

Seifenspender, Standmodell

Gal GLA11

WC-borstelgarnituur wandmodel

Wall-mounted toilet brush holder

Porte-balai mural

WC-Bürstengarnitur Wandmodell

Gal GLA20

Vergrotingsspiegel met wandmontage

Wall-mounted magnifying mirror

Miroir grossissant, montage mural

Vergrösserungsspiegel, für Wandmontage

Gal GLA25

Handdoekrek

Towelrack

Porte-serviette mural

Handtuchhalter

128
CR BL BGP GNP BBP € 155,– € 195,– € 345,–CR BL BGP GNP BBP € 165,– € 185,– € 239,–CR BL BGP GNP BBP € 175,– € 235,– € 435,–BL BL BBP
CR BL BGP GNP BBP € 375,– € 495,– € 940,–GNP GLA09 www.hotbath.nl 2021-01 40 173 107 80 ø50 GLA20 www.hotbath.nl 2021-01 40 80 250 ø200 ø5 GLA25 www.hotbath.nl 2021-01 40 616 260 640 600 ø10 ø16 GLA11 www.hotbath.nl 2021-01 340 122 199 ø22 ø82 40

Gal CBA10 Gal CBA12

Zeepdispenser vrijstaand

Free-standing soap dispenser

Distributeur de savon à poser

Seifenspender

WC-borstelgarnituur vrijstaand

Free-standing toilet brush holder

Porte-balai à poser

WC-Bürstengarnitur Standmodell

Gal 129
CR BL BGP GNP BBP € 130,– € 165,– € 295,–CR BL BGP GNP BBP € 150,– € 190,– € 345,–CR CR CR Gal
hook Patère Kleiderhaken CR BL BGP GNP BBP € 35,– € 45,– € 85,–GLA30 2021-01 www.hotbath.nl 38 100 22 CBA10 2021-01 www.hotbath.nl 178 69,5 ø50 CBA12 V11-01 www.hotbath.nl 340 ø22 ø82
GLA30 Haak Robe

Inbouw wastafelmengkraan CB105 2 Wastafel sifon P035 3 Thermostatische StortDoucheSet SDS9 4 Inbouw bad/douche thermostaat met 2 stopkranen zonder uitloop CB7071 5 Vrijstaande baduitloop CB076

130 1 3 2 1
BB Modulaire inbouwbox ColdStart ShowerPowerSystem Flühs Belgaqua PlumberFriendly Adviesverkoopprijs exclusief btw
1

DE MEEST KLEURRIJKE SERIE

Wie zoekt naar een kleurrijke kraan kan niet om Cobber heen! Het is dé trendy designkraan waarin vorm, kleur en innovatie samenkomen. Een groot assortiment kranen, douchesets en accessoires beschikbaar in 13 originele finishes, waaronder 3 unieke PVD kleuren. Een PVD-coating is nog duurzamer, krasbestendiger en wordt geleverd met 10 jaar garantie! Liever wat meer leven in de badkamer? Kies dan voor één van onze bijzondere ‘living colour’ finishes.

Cobber
4 5 WH Voor meer productinformatie zie www.hotbath.nl

Schoonmaak- en onderhoudsadvies

Niemand zit er op te wachten om zwetend op de knietjes de badkamer te moeten poetsen en alles kalkvrij te maken. Gelukkig is dat ook nergens voor nodig; Volg onze raad op en je badkamer blijft shinen! Dankzij onderstaande tips en tricks behouden je kranen hun prachtige uiterlijk.

1

2

3

Dankzij onderstaande adviezen behouden kranen hun prachtige uiterlijk. Voor het kalkvrij houden van de kranen geldt voor bepaalde finishes een afwijkend schoonmaakadvies:

1. Een kleine moeite, groot effect Kranen blijven langer kalkvrij als ze na gebruik droog gemaakt worden met een zachte (hand)doek. Maak er na het douchen een gewoonte van. Het is dan een kleine moeite met een groot effect én het scheelt achteraf een hoop poetsen.

2. Voorkomen is beter dan genezen Net als bij een auto, kunnen scherpe voorwerpen krassen veroorzaken op een kraan. De kranen zijn afgewerkt met een zeer hoogwaardige lak maar deze blijft, net als autolak, altijd wat gevoelig voor krasjes. Voorkom krasjes door het gebruik van schuursponsjes, schuurmiddelen en microvezeldoekjes achterwege te laten. Let ook op met sieraden.

3. Verwijder kalk uit de nozzles van de douchekop

Wanneer de stralen van de douchekop niet meer netjes naar beneden vallen, maar alle kanten op gaan behalve de goede. Dan betekent dit dat er kalk in de nozzles zit. Niets ernstigs, deze kalkaanslag kan eenvoudig verwijderd worden door met de handen over de nozzles te wrijven.

Om schade en klachten te voorkomen, zowel bij gebruik als bij reiniging van kranen en douches, onderstaand schoonmaakadvies opvolgen. Schades die door onzorgvuldig gebruik of reiniging zijn ontstaan vallen niet onder onze garantiebepalingen.

Plated: CR en GN

Gebruik voor het onderhouden van kranen in chroom of geborsteld nikkel onze Hotbath sanitairreiniger. Breng de Hotbath spray altijd aan door middel van een zachte doek of spons, nooit direct op de kraan zelf. Laat de spray niet langer dan 1-2 minuten inwerken. Spoel na het reinigen van de kranen alles goed af, zodat er geen sanitairreiniger achterblijft op het product en droog de kranen na het schoonmaken af. Hotbath geeft 5 jaar garantie op chroom en geborsteld nikkel bij het gebruik van de Hotbath sanitairreiniger.

Varnished: BL en WH

Kranen in mat zwart en mat wit hebben gelakte armaturen. Gebruik voor deze finish de Hotbath sanitairreiniger om de kranen kalkvrij te houden. Om de kranen van een extra beschermlaag te voorzien, kunnen de kranen in de autowas gezet worden. Autowas voorkomt dat viezigheid en kalk de laklaag van de kranen aantast. Vuil kan minder goed hechten en er is minder kans op lakbeschadiging.

Living Colours: NB, BB, BC en AB

Alle Hotbath Living Colours zijn afgewerkt zonder oppervlakte bescherming, wat zorgt voor een prachtig en levendig resultaat. Het is een pure metaalfinish die door invloeden van buitenaf op natuurlijke wijze verkleurt. Patina is een gevolg van oxidatie en wordt gevormd op het oppervlak van de kraan. Het ontstaat door de blootstelling aan bijvoorbeeld lucht en vocht, maar ook elke aanraking van de kraan draagt bij aan de verandering.

Voor de finishes NB, BB en BC kan eventueel de natuurlijk gevormde patina één keer per jaar worden gepoetst d.m.v. zilver- of koperpoets. Deze finishes kunnen niet gereinigd worden met een sanitairreiniger, enkel met water en een zachte doek.

Let op: De finish AB heeft een industrieel aangebracht, onomkeerbaar verouderd patina welke niet gepoetst kan worden. AB mag enkel en alleen schoongemaakt worden met water en een zachte doek.

Colour Plated: AI en BK Gebruik voor het schoonmaken van kranen in één van de colour plated finishes de Hotbath sanitairreiniger. Breng de Hotbath spray altijd aan door middel van een zachte doek of spons, nooit direct op de kraan zelf. Laat de spray niet langer dan 1-2 minuten inwerken. Spoel na het reinigen van de kranen alles goed af, zodat er geen sanitairreiniger achterblijft op het product en droog de kranen na het schoonmaken af. Hotbath geeft 5 jaar garantie op colour plated finishes AI en BK bij het gebruik van de Hotbath sanitairreiniger.

IX: RVS 316

Hotbath raadt af RVS schoonmaakmiddelen op basis van alcohol, chloor, thinner e.d. toe te passen aangezien deze kleurverschillen van het oppervlak kunnen veroorzaken. Gebruik van chloormiddelen kan oppervlak corrosie (vliegroest) veroorzaken.

PVD: NBP, BBP, BCP, BGP, GNP, MBP en PBP Kranen in PVD kunnen onderhouden worden met Hotbath sanitairreiniger. Breng de Hotbath spray altijd aan door middel van een zachte doek of spons, nooit direct op de kraan zelf. Laat de spray niet langer dan 1-2 minuten inwerken. Spoel na het reinigen van de kranen alles goed af, zodat er geen sanitairreiniger achterblijft op het product en droog de kranen na het schoonmaken af.

Hotbath geeft 10 jaar garantie op gepolijst messing PVD bij het gebruik van onze Hotbath sanitairreiniger.

Hotbath raadt af:

• Het gebruik van een reinigingsmiddel dat zoutzuur, azijnzuur of een ander schadelijk, agressief zuur of chloor bevat;

• Het gebruik van fosforzuurhoudende (industriële) reinigingsmiddelen;

• Het mengen van verschillende schoonmaakmiddelen;

• Het gebruik van agressieve reinigingsmiddelen, schuurmiddelen, schuursponsjes en microvezeldoek;

• Het gebruik van middelen met fluoride of waterstofperoxide;

Ook huidverzorgingsproducten zoals shampoo, kleurspoelingen, douchegel en vloeibare zeep kunnen schade veroorzaken. Ook hier moet men na gebruik goed naspoelen met water. Na het gebruik de kranen en douches drogen met een zachte doek houdt de producten langer vrij van kalkaanslag.

Belangrijk advies bij gebruik waterontharder Bij gebruik van een waterontharder dient u rekening te houden met de afstelling volgens het advies van uw leverancier. Verkeerd ingestelde waterontharders kunnen onherstelbare schade aan metaaloppervlaktes die direct met indrogend douche- of badwater in aanraking komen veroorzaken. Deze schades zijn duidelijk herkenbaar aan een zogenaamd sinaasappeleffect op glansfinishes of onuitpoetsbare vlekken op geborstelde finishes. Op deze wijze aangetaste Hotbath armaturen vallen buiten iedere vorm van garantie.

132

Living colours Vormen een natuurlijke patina

Colour-plated

Varnished

Dit kleurenoverzicht geeft een goede indicatie, maar kan in werkelijkheid afwijken. Uw Hotbath dealer kan u de echte kleurstalen tonen.

Cobber 133
WH Mat wit, Matt white, Blanc mat, Mattweiss BL Mat zwart, Matt black, Noir mat, Mattschwarz NB Gepolijst messing, Natural brass, Laiton poli, Messing poliert BB Geborsteld messing, Brushed brass, Laiton brossé, Messing gebürstet BC G eborsteld koper, Brushed copper, Cuivre brossé, Kupfer gebürstet AB Verouderd messing, Aged brass, Laiton vieilli, Messing patiniert AI Verouderd ijzer, Aged iron, Fer vieilli, Eisen patiniert BK Zwart chroom, Black chrome, Chrome noir, Schwarz chrom NBP Gepolijst messing PVD, Natural brass PVD, Laiton poli PVD, Messing poliert PVD BBP Geborsteld messing PVD, Brushed brass PVD, Laiton brossé PVD, Messing gebürstet PVD
Nikkel Chroom PVD Plated
BCP Geborsteld koper PVD, Brushed copper PVD, Cuivre brossé PVD, Kupfer gebürstet PVD
PVD
CR Chroom, Chrome, Chrome, Chrom GN Geborsteld nikkel, Brushed nickel, Nickel brossé, Nickel gebürstet

Cobber CB003C Cobber CB003S

Wastafelmengkraan zonder waste

Washbasin mixer, without waste

Mitigeur de lavabo, sans vidage

Waschtisch-Einhandbatterie, ohne Ab- und Überlaufgarnitur

Wastafelmengkraan zonder waste

Washbasin mixer, without waste

Mitigeur de lavabo, sans vidage

Waschtisch-Einhandbatterie, ohne Ab- und Überlaufgarnitur

Clickplug en hoekstopkraan, zie pagina 194

134
CB003C.. CR GN NB BB AB WH BC BL AI BK NBP BBP BCP € 195,– € 239,– € 299,– € 399,–
CR GN NB BB AB WH BC BL AI BK NBP BBP BCP € 195,– € 239,– € 299,– € 399,–143 50 Max ø7 ø20 ø42 ø50 335 107 67 G3/8” Ch 12 30° 143 50 Max ø7 ø22 ø42 ø50 335 110 87 G3/8” Ch 12 45° GN GN
CB003S..
5.7 5.7

Cobber CB003MC Cobber CB003MS

Wastafelmengkraan zonder waste

Washbasin mixer, without waste

Mitigeur de lavabo, sans vidage

Waschtisch-Einhandbatterie, ohne Ab- und Überlaufgarnitur

Wastafelmengkraan zonder waste

Washbasin mixer, without waste

Mitigeur de lavabo, sans vidage

Waschtisch-Einhandbatterie, ohne Ab- und Überlaufgarnitur Clickplug en hoekstopkraan, zie pagina 194

135
Cobber
216 90 Max ø7 ø20 ø42 ø50 365 135 140 G3/8” Ch 12 30° 216 90 Max ø7 ø22 ø42 ø50 365 135 160 G3/8” Ch 12 45° BL BL
CR GN NB BB AB WH BC BL AI BK NBP BBP BCP € 229,– € 295,– € 345,– € 415,–CB003MS.. CR GN NB BB AB WH BC BL AI BK NBP BBP BCP € 229,– € 295,– € 345,– € 415,–5.7 5.7
CB003MC..

Cobber CB003HC Cobber CB003HS

Wastafelmengkraan zonder waste

Washbasin mixer, without waste

Mitigeur de lavabo, sans vidage

Waschtisch-Einhandbatterie, ohne Ab- und Überlaufgarnitur

Wastafelmengkraan zonder waste

Washbasin mixer, without waste

Mitigeur de lavabo, sans vidage

Waschtisch-Einhandbatterie, ohne Ab- und Überlaufgarnitur Clickplug en hoekstopkraan, zie pagina 194

136
286 50 Max ø7 ø20 ø42 ø50 400 180 210 G3/8” Ch 12 30° 286 50 Max ø7 ø22 ø42 ø50 400 180 230 G3/8” Ch 12 45° WH WH
CR GN NB BB AB WH BC BL AI BK NBP BBP BCP € 295,– € 379,– € 415,– € 499,–CB003HS.. CR GN NB BB AB WH BC BL AI BK NBP BBP BCP € 295,– € 379,– € 415,– € 499,–5.7 5.7
CB003HC..

Cobber CB004

Wastafelmengkraan met draaibare uitloop zonder waste

Washbasin mixer with high swivel spout without waste

Mitigeur de lavabo avec bec haut mobile sans vidage

Waschtisch-Einhandbatterie mit hohem Schwenkauslauf, ohne Ab- und Überlaufgarnitur

Cobber CB078W

Wastafelmengkraan vloermontage

Floor-standing bathtub mixer, without flexible hose and handshower

Mitigeur bain-douche sur colonnes au sol, sans flexible et douchette

Bademontierter Wannenmischer, ohne Handbrause und Schlauch

Clickplug en hoekstopkraan, zie pagina 194

(draaibare uitloop)

Cobber 137
278 70 Max ø7 ø22 ø42 ø50 365 135 205 54 G3/8” Ch 12 19° ø26 225 N°3 ø10 N°2 ø6 ø130 1210 1025 ø44
65 O 225 1055 26 O 700 725 870 B077 Floor-standing bathtub mixer, with flexible hose and handshower Mitigeur bain-douche sur colonne au sol, avec flexible et douchette Bodenmontierter Wannenmischer, mit Handbrause und Schlauch Miscelatore da terra per vasca, con flessibile e doccia Badmengkraan vloermontage Frijdastraat 26 ● 2288 EZ Rijswijk ● The Netherlands info@hotbath.nl ● www.hotbath.nl 55 5 afgewerkte vloer ø8 B A C ! ON BC BC
CB004.. CR GN NB BB AB WH BC BL AI BK NBP BBP BCP € 259,– € 329,– € 415,– € 599,–CB078W.. CR GN NB BB AB WH BC BL AI BK NBP BBP BCP € 1049,– € 1.249,– € 1.475,– € 1.685,–
WORDT GELEVERD INCLUSIEF INBOUWDEEL T.B.V. VLOERMONTAGE 5.7 5.7

Cobber CB105-18

Inbouw wastafelmengkraan met 18 cm uitloop (zowel links als rechts te monteren)

Concealed washbasin mixer, with bent spout Mitigeur de lavabo encastré, avec bec coudé déverseur

Wand-Waschtisch-Batterie, mit verbogen Einlauf und UP

HBCB105 (inbouwdeel) + CB105EXT18.. (afbouwdeel)

€ 380,– € 475,– € 510,– € 525,–

Cobber CB105-25

Inbouw wastafelmengkraan met 25 cm uitloop (zowel links als rechts te monteren)

Concealed washbasin mixer, with bent spout Mitigeur de lavabo encastré, avec bec coudé déverseur Wand-Waschtisch-Batterie, mit verbogen Einlauf und UP

Inbouwdeel

HBCB105 € 170,–

Afbouwdeel (uitloop 18 cm)

CB105EXT18..

CAT. 1 € 210,–

CAT. 2 € 305,–

CAT. 3 € 340,–

CAT. 4 € 355,–

Inbouwdeel

HBCB105 € 170,–

Afbouwdeel (uitloop 25 cm)

CB105EXT25..

CAT. 1 € 230,–

CAT. 2 € 315,–

CAT. 3 € 350,–CAT. 4 € 380,–

138 Clickplug,
pagina 194 5.7
zie
CR GN NB BB AB WH BC BL AI BK NBP BBP BCP
BK ø70 180 Min 50 Max 80 ø20 ø42 HBCB105 CB105EXT18... 80 95 G1/2” ø70 180 Min 50 Max 80 ø42 HBCB105 CB105EXT18... 80 95 G1/2” ø70 110 ø70 180 Min 50 Max 80 ø20 ø42 HBCB105 CB105EXT18... 230 80 95 G1/2” G1/2” 5.7
HBCB105 (inbouwdeel) + CB105EXT25.. (afbouwdeel) CR GN NB BB AB WH BC BL AI BK NBP BBP BCP € 400,– € 485,– € 520,– € 550,–
BK HBCB105 80 95 G1/2” ø70 250 Min 50 Max 80 ø20 ø42 CB105EXT25... HBCB105 80 95 G1/2” ø70 250 Min 50 Max 80 ø42 CB105EXT25... HBCB105 230 80 95 G1/2” G1/2” ø70 110 ø70 250 Min 50 Max 80 ø20 ø42 CB105EXT25... Zowel links als rechts te monteren Zowel links als rechts te monteren

Cobber CB005T-18 Cobber CB005T-25

Inbouw wastafelmengkraan 3 gats met inbouwbrug en 18 cm uitloop

Concealed washbasin mixer, with bent spout

Mitigeur de lavabo encastré, avec bec coudé déverseur

Wand-Waschtisch-Batterie, mit verbogen Einlauf und UP

Inbouwdeel

HBCB005T € 265,–

Afbouwdeel (uitloop 18 cm)

CB005TEXT18..

CAT. 1 € 229,–

CAT. 2 € 345,–

CAT. 3 € 455,–

CAT. 4 € 475,–

Inbouw wastafelmengkraan 3 gats met inbouwbrug en 25 cm uitloop

Concealed washbasin mixer, with bent spout

Mitigeur de lavabo encastré, avec bec coudé déverseur

Wand-Waschtisch-Batterie, mit verbogen Einlauf und UP

HBCB005T (inbouwdeel) + CB005TEXT25.. (afbouwdeel)

Inbouwdeel

HBCB005T € 265,–

Afbouwdeel (uitloop 25 cm)

CB005TEXT25..

CAT. 1 € 229,–

CAT. 2 € 345,–

CAT. 3 € 455,–

CAT. 4 € 475,–

Clickplug, zie pagina 194

Cobber 139 5.7 5.7 ø42 ø20 ø70 ø7 Min 45 Max 65 180 215 50 242 G1/2” G1/2” H C ø42 ø20 ø70 ø7 Min 45 Max 65 250 215 50 242 G1/2” G1/2” H C HBCB005TCB005TEXT25...
BB BB
HBCB005T
CR GN NB BB AB WH BC BL AI BK NBP BBP BCP € 494,– € 610,– € 720,– € 740,–
(inbouwdeel) + CB005TEXT18.. (afbouwdeel)
CR GN NB BB AB WH BC BL AI BK NBP BBP BCP € 494,– € 610,– € 720,– € 740,–ø42 ø20 ø70 ø7 Min 45 Max 65 180 215 50 242 G1/2” G1/2” H C ø42 ø20 ø70 ø7 Min 45 Max 65 250 215 50 242 G1/2” G1/2” H C HBCB005TCB005TEXT25... ø42 ø20 ø70 ø7 Min 45 Max 65 180 215 50 242 G1/2” G1/2” H C ø42 ø20 ø70 ø7 Min 45 Max 65 250 215 50 242 G1/2” G1/2” H C HBCB005TCB005TEXT25...

Cobber CB106-18

Inbouw wastafelmengkraan met achterplaat en 18 cm uitloop (zowel links als rechts te monteren)

Concealed washbasin mixer, with bent spout and backplate

Mitigeur de lavabo encastré, avec bec coudé déverseur et plaque arriêre

Cobber CB106-25

Inbouw wastafelmengkraan met achterplaat en 25 cm uitloop (zowel links als rechts te monteren)

Concealed washbasin mixer, with bent spout and backplate

Wand-Waschtisch-Batterie, mit verbogen Einlauf, Rückenplatte und UP HBCB106 (inbouwdeel) + CB106EXT18.. (afbouwdeel)

Mitigeur de lavabo encastré, avec bec coudé déverseur et plaque arriêre Wand-Waschtisch-Batterie, mit verbogen Einlauf, Rückenplatte und

€ 445,– € 535,– € 570,– € 605,–

HBCB106 (inbouwdeel) + CB106EXT25.. (afbouwdeel)

Inbouwdeel HBCB105 € 170,–Afbouwdeel (uitloop 18 cm) CB106EXT18..

CAT. 1 € 275,–

CAT. 2 € 365,–

CAT. 3 € 400,–

CAT. 4 € 435,–

Inbouwdeel

HBCB105 € 170,–

Afbouwdeel (uitloop 25 cm)

CB106EXT25..

CAT. 1 € 285,–

CAT. 2 € 380,–

CAT. 3 € 410,–

CAT. 4 € 460,–

140 Clickplug, zie pagina 194
CR GN NB BB AB WH BC BL AI BK NBP BBP BCP
5.7 BK HBCB105 CB106EXT18... 80 95 G1/2” 70 180 Min 50 Max 80 ø20 ø42 HBCB105 CB106EXT18... 80 95 G1/2” 70 180 Min 50 Max 80 ø42 HBCB105 CB106EXT18... 230 80 95 G1/2” G1/2” 180 110 70 180 Min 50 Max 80 ø20 ø42
CB106EXT25... 80 95 G1/2” 70 250 Min 50 Max 80 ø20 ø42
UP
CR GN NB BB AB WH BC BL AI BK NBP BBP BCP € 455,– € 550,– € 580,– € 630,–HBCB105 CB106EXT25... 80 95 G1/2” 70 250 Min 50 Max 80 ø20 ø42 HBCB105 CB106EXT25... 230 80 95 G1/2” G1/2” 180 110 70 250 Min 50 Max 80 ø20 ø42
5.7 BK Zowel links als rechts te monteren Zowel links als rechts te monteren

Cobber CB006T-18

Inbouw wastafelmengkraan 3 gats met inbouwbrug en achterplaat en 18 cm uitloop

Concealed washbasin mixer, with bent spout

Mitigeur de lavabo encastré, avec bec coudé déverseur

Wand-Waschtisch-Batterie, mit verbogen Einlauf und UP

(inbouwdeel) + CB006TEXT18..

Cobber CB006T-25

Inbouw wastafelmengkraan 3 gats met inbouwbrug en achterplaat en 25 cm uitloop

Concealed washbasin mixer, with bent spout

Mitigeur de lavabo encastré, avec bec coudé déverseur

Wand-Waschtisch-Batterie, mit verbogen Einlauf und UP

(afbouwdeel)

Inbouwdeel

HBCB005T € 265,–

Afbouwdeel (uitloop 18 cm)

CB006TEXT18..

CAT. 1 € 345,–

CAT. 2 € 465,–

CAT. 3 € 565,–

CAT. 4 € 625,–

Inbouwdeel

HBCB005T € 265,–

Afbouwdeel (uitloop 25 cm)

CB006TEXT25..

CAT. 1 € 345,–

CAT. 2 € 465,–

CAT. 3 € 565,–

CAT. 4 € 625,–

Clickplug, zie pagina 194

Cobber 141
BB BB ø42 ø20 60 280 ø7 180 Min 45 Max 65 215 50 242 G1/2” G1/2” H C HBCB005T ø42 ø20 60 280 ø7 250 Min 45 Max 65 215 50 242 G1/2” G1/2” H C HBCB005TCB006TEXT25...
(afbouwdeel) CR GN NB BB AB WH BC BL AI BK NBP BBP BCP € 610,– € 730,– € 830,– € 890,–
(inbouwdeel)
CB006TEXT25..
CR GN NB BB AB WH BC BL AI BK NBP BBP BCP € 610,– € 730,– € 830,– € 890,–ø42 ø20 60 280 ø7 180 Min 45 Max 65 215 50 242 G1/2” G1/2” H C HBCB005T
ø42 ø20 60 280 ø7 250 Min 45 Max 65 215 50 242 G1/2” G1/2” H C HBCB005TCB006TEXT25... ø42 ø20 60 280 ø7 180 Min 45 Max 65 215 50 242 G1/2” G1/2” H C
ø42 ø20 60 280 ø7 250 Min 45 Max 65 215 50 242 G1/2” G1/2” H C HBCB005TCB006TEXT25...
HBCB005T
HBCB005T
+
CB006TEXT...
HBCB005T CB006TEXT...
5.7 5.7

Cobber CB023

Wastafelmengkraan 2 gats

2-hole washbasin mixer

Melangeur de lavabo 2 trous

2-Loch-Waschtisch-Batterie

Cobber CB023H

Wastafelmengkraan 2 gats

2-hole washbasin mixer

Melangeur de lavabo 2 trous

2-Loch-Waschtisch-Batterie

142 Clickplug en hoekstopkraan, zie pagina 194 CB023.. CR GN NB BB AB WH BC BL AI BK NBP BBP BCP € 325,– € 375,– € 425,– € 450,–
CB023 www.hotbath.nl 2022-01 221 261 50 Max G 1/2” G 1/2 ø42 45 ø42 ø70 ø70 150 ø22 15° Min 110 Aanbevolen 5.7 CB023H.. CR GN NB BB AB WH BC BL AI BK NBP BBP BCP € 440,– € 490,– € 550,– € 590,–
CB023H www.hotbath.nl 2023-03 221 340 50 Max G 1/2” G 3/8” ø42 45 ø42 ø70 ø70 Min 110 Aanbeloven 230 ø22 15° 5.7 BC BC

Cobber CB033

Wastafelmengkraan 3 gats

3-hole washbasin mixer

Melangeur de lavabo 3 trous

3-Loch-Waschtisch-Batterie

143 CB033.. CR GN NB BB AB WH BC BL AI BK NBP BBP BCP € 480,– € 545,– € 675,– € 750,–
Cobber
CB033 www.hotbath.nl 2020-01 221 261 50 Max G 1/2” G 1/2” 105 ø42 15° 42 ø28 ø27 ø70 ø70 Min 110 Aanbevolen Min 110 Aanbevolen 150 ø22 AI 5.7

Cobber CB010H-CB010C

Inbouw stopkraan

Concealed tap Robinet d’arrêt UP-Ventil

HBCB010.. (inbouwdeel) + CB010..EXT.. (afbouwdeel)

Inbouwdeel

HBCB010C € 85,–

HBCB010H € 85,–

Afbouwdeel CB010HEXT..

CAT. 1 € 85,–

CAT. 2 € 125,–

CAT. 3 € 145,–

CAT. 4 € 159,–knop met H Afbouwdeel CB010CEXT..

CAT. 1 € 85,–

CAT. 2 € 125,–

CAT. 3 € 145,–

CAT. 4 € 159,–knop met C

144
G1/2” ø42 ø70 ø7 Min 45 Max 65 50 G1/2” 52 G1/2” G1/2” ø42 ø70 ø7 Min 45 Max 65 50 G1/2” 50 52 G1/2” G1/2” ø42 ø70 ø7 Min 45 Max 65 50 G1/2” 50 52 G1/2” G1/2” ø42 ø70 ø7 Min 45 Max 65 50 G1/2” 50 52 G1/2” H Hot
H Hot C Cold AI
CR GN NB BB AB WH BC BL AI BK NBP BBP BCP € 170,–* € 210,–* € 230,–* € 244,–* * prijs per stuk * prijs per stuk * prijs per stuk * prijs per stuk

Cobber CB111

Inbouw

2-ways concealed diverter

Inverseur encastré à 2

2-Wege-Umsteller vertieft

Cobber CB131

Inbouw douchemengkraan

Concealed shower mixer

Mitigeur de douche à encastrer

UP-Einhand-Brausebatterie

Cobber 145
BK
125 84 G1/2” HBCB131 CB131EXT... ø70 ø42 125 75 84 G1/2” G1/2” G1/2” HBCB131 CB131EXT... ø70 ø42 HBCB131 (inbouwdeel) + CB131EXT.. (afbouwdeel) CR GN NB BB AB WH BC BL AI BK NBP BBP BCP € 249,– € 289,– € 309,– € 319,–
HBCB131
120,–Afbouwdeel CB131EXT.. CAT. 1 € 129,–CAT. 2 € 169,–CAT. 3 € 189,–CAT. 4 € 199,–125 84 G1/2” G1/2” OUTLET HBCB131 CB131EXT... Min 50 Max 80 ø70 ø42 125 75 84 G1/2” G1/2” G1/2” OUTLET HBCB131 CB131EXT... Min 50 Max 80 ø70 ø42 HBCB111 CB111EXT... ø70 ø42 HBCB111 CB111EXT... ø70 ø42
Inbouwdeel
omstel
2-weg
voies
AI HBCB111 (inbouwdeel) + CB111EXT.. (afbouwdeel) CR GN NB BB AB WH BC BL AI BK NBP BBP BCP € 290,– € 335,– € 355,– € 395,–
120,–Afbouwdeel CB111EXT..
1
3
4
HBCB111 CB111EXT... Min 50 Max 80 ø70 ø42 HBCB111 CB111EXT... Min 50 Max 80 ø70 ø42
Inbouwdeel HBCB111 €
CAT.
€ 170,–CAT. 2 € 215,–CAT.
€ 235,–CAT.
€ 275,–

Cobber CB027 Cobber CB026

Inbouw douche/badmengkraan, automatische omstelinrichting met doucheslang en handdouche

Concealed bathtub mixer, with automatic diverter, flexible hose and handshower

Mitigeur encastré pour baignoire, avec inverseur automatique, flexible et douchette

UP-Einhand-Wannenbrausebatterie, mit automatischem Umsteller, Handbrause und Brauseschlauch

Inbouw douchemengkraan met doucheslang en handdouche

Concealed mixer, with flexible hose and handshower

Mitigeur encastré, avec flexible et douchette

UP-Einhand-Batterie, mit Handbrause und Brauseschlauch

HBCB027 (inbouwdeel) + CB027EXT.. (afbouwdeel)

Inbouwdeel

HBCB026 € 270,–

Afbouwdeel

CB026EXT..

CAT. 1 € 475,–

CAT. 2 € 725,–

CAT. 3 € 855–

CAT. 4 € 895,–

Inbouwdeel

HBCB027 € 265,–

Afbouwdeel CB027EXT..

CAT. 1 € 345,–

CAT. 2 € 539,–

CAT. 3 € 655,–

CAT. 4 € 695,–

146
290 ø6 180 Min 170 Max 195 ø26 ø42 ø7 70 Min 50 Max 75 5° G1/2” G1/2” 200 63 92 H C ø42 ø7 180 70 180 Min 50 Max 80 G1/2” G1/2” 200 63 92 H C
CR GN NB BB AB WH BC BL AI BK NBP BBP BCP € 745,– € 995,– € 1.125,– € 1.165,–
HBCB026 (inbouwdeel) + CB026EXT.. (afbouwdeel)
CR GN NB BB AB WH BC BL AI BK NBP BBP BCP € 610,– € 804,– € 920,– € 960,–
BC BC 9.0 9.0

Cobber CB129

Inbouw mengkraan met 2-weg omstel

Concealed mixer, with 2-ways diverter Mitigeur encastré, avec inverseur a 2 voies UP-Einhand-Batterie, mit 2-Wege-Umsteller HBCB129 (inbouwdeel) + CB129EXT.. (afbouwdeel)

Cobber 147
CR GN NB BB AB WH BC BL AI BK NBP BBP BCP € 555,– € 645,– € 710,– € 730,–Inbouwdeel HBCB129 € 235,–Afbouwdeel CB129EXT.. CAT. 1 € 320,–CAT. 2 € 410,–CAT. 3 € 475,–CAT. 4 € 495,–G1/2” G1/2” OUTLET 1 OUTLET 2 HBCB129 CB129EXT... ø70 110 ø70 ø42 ø42 230 G1/2” G1/2” G1/2” OUTLET 1 OUTLET 2 HBCB129 CB129EXT... 110 ø70 ø42 ø42 93 75 G1/2” G1/2” OUTLET 1 OUTLET 2 HBCB129 CB129EXT... Min 50 Max 80 ø70 110 ø70 ø42 ø42 93 75 230 G1/2” G1/2” G1/2” G1/2” OUTLET 1 OUTLET 2 HBCB129 CB129EXT... Min 50 Max 80 ø70 110 ø70 ø42 ø42 BC

Cobber SDS9

Thermostatische StortDoucheSet Cobber

Complete wall-mounted showerset, with 2-ways thermostatic mixer Set de douche mural complet, avec mitigeur thermostatique à deux voies Wand-Standbrause komplett, mit 2-Wege Thermostatmischer

Standaardset SDS9

Bestaande uit: CB016 Opbouw therm. M015 Doucheslang M431 Stortdouchestang M352 Handdouche M100 Hoofddouche

Totaalprijs SDS9 CAT. 1 € 845

Totaalprijs SDS9 CAT. 2 € 1.325

Totaalprijs SDS9 CAT. 3 € 1.420

Totaalprijs SDS9 CAT. 4 € 1.575

Totaalprijs SDS9 CAT. 5 € 2.595

Optiemogelijkheden SDS9.. Meerprijzen in CAT. 1

(M353)

148 SDS9.. CR GN NB BB AB WH BC BL AI BK NBP BBP BCP CAT. 1 CAT. 2 CAT. 3 CAT. 4 CAT. 5
Handdouche
€ 150 25 cm
€ 144 30 cm
€ 230
Handdouche
€ 180 25 cm hoofddouche
€ 176 30 cm hoofddouche
€ 250 Meerprijzen
Handdouche
€ 210 25 cm
€ 126 30 cm
€ 246 1 4 5
Handdouche
€ 234 25 cm hoofddouche
€ 136 30 cm hoofddouche
€ 570
Handdouche
€ 234 25 cm hoofddouche
€ 420 30 cm hoofddouche
€ 570 1 4 5 1 4 5
hoofddouche (M105)
hoofddouche (M106)
Meerprijzen in CAT. 2
(M353)
(M105)
(M106)
in CAT. 3
(M353)
hoofddouche (M105)
hoofddouche (M106)
Meerprijzen in CAT. 4
(M353)
(M105)
(M106)
Meerprijzen in CAT. 5
(M353)
(M105)
(M106)
AI www.hotbath.nl SDS9 2020-01 Min 130 Max 170 Min 61 Max 82 360 ø20 ø24 ø50 G1/2” ø64 67 N°2 ø6 32 692,5 Min 785 Max 1350 Min 635 Max 1200 150 ø200

Cobber B008 Cobber B020

Thermostatische douchemengkraan met 1/2” doucheslang onderaansluiting

Wall-mounted thermostatic mixer for shower, without shower kit

Mitigeur thermostatique de douche mural, sans kit de douche

AP-Thermostat-Brausebatterie, ohne Handbrause und Duplex Halterung

Thermostatische badmengkraan met wegdraaibare omstel uitloop

Wall-mounted thermostatic mixer for bath, without shower kit

Mitigeur thermostatique mural pour baignoire

AP-Thermostat-Wannenmischer, ohne Handbrause und Duplex Halterung

Cobber 149
NB NB B008.. CR GN NB BB AB WH BC BL AI BK NBP BBP BCP € 349,– € 489,– € 525,– € 689,–B020.. CR GN NB BB AB WH BC BL AI BK NBP BBP BCP € 550,– € 699,– € 765,– € 965,–B020 www.hotbath.nl ø64 G1/2” G1/2” 115 200 260 95 93 ø42 ø30 150 (±20) 2022-01 Min 180 Max 200 B020 www.hotbath.nl B ø64 G1/2” G1/2” 115 200 260 95 93 ø42 ø30 150 (±20) 2022-01 Min 180 Max 200 B020 www.hotbath.nl B A ø64 G1/2” G1/2” 115 200 260 95 93 ø42 ø30 150 (±20) 2022-01 Min 180 Max 200 B008 2020-01 www.hotbath.nl 150 (± 20) ø64 G1/2” G1/2” 67 260 93 ø42 Handdoucheset,
193 Handdoucheset,
193 Let
zie pagina
zie pagina
op de montagehoogte i.v.m de baduitloop

Cobber B021 Cobber B022

Thermostatische badmengkraan met cascade uitloop

Wall-mounted thermostatic mixer for bath, without shower kit

Mitigeur thermostatique de bain mural, sans kit de douche

AP-Thermostat-Wannenmischer, ohne Handbrause und Duplex Halterung

Thermostatische badmengkraan

Wall-mounted thermostatic mixer for bath

Mitigeur thermostatique de bain mural

AP-Thermostat-Wannenmischer

150
B021.. CR GN NB BB AB WH BC BL AI BK NBP BBP BCP € 699,– € 899,– € 995,– € 1.125,–B022.. CR GN NB BB AB WH BC BL AI BK NBP BBP BCP € 445,– € 645,– €655,– € 760,– € 845,–BCP BCP Min 150 ø65 B022 V11-01 www.hotbath.nl 260 152 Min 150 Max 170 ø65 ø42 G1/2” G1/2”             hotbath.nl Doorstroomtabel B021 V11-01 0 5 10 15 20 25 30 35 40 45 50 0 1 2 3 4 5 6 min p H/C [bar] Flow rate HS C

Cobber CB7009

Inbouw thermostaat met 2-weg stop-omstel

Concealed thermostatic shower mixer, with 2-ways diverter Mitigeur thermostatique de douche à encastrer, avec inverseur à 2-voies Up-Thermostat-Brausebatterie, mit 2-Wege Umsteller

HBCB7009 (inbouwdeel) + CB7009EXT.. (afbouwdeel)

Inbouwdeel

HBCB7009 € 625,–

Horizontaal en verticaal te monteren

Afbouwdeel

CB7009EXT..

CAT. 1 € 225,–

CAT. 2 € 525,–

CAT. 3 € 575,–

CAT. 4 € 625,–

Cobber 151
CR GN NB BB AB WH BC BL AI BK NBP BBP BCP € 850,– € 1.150,– € 1.200,– € 1.250,–BBP CB7009 www.hotbath.nl 2022-01 Min 70 Max 90 120 192 ø42 ø42 ø72 ø72 240 120 56128 G3/4” G3/4” G3/4” G3/4” OUTLET OUTLET H C CB7009 www.hotbath.nl 2022-01 Min 70 Max 90 120 192 ø42 ø42 ø72 ø72 240 120 56128 G3/4” G3/4” G3/4” G3/4” OUTLET OUTLET H C

Cobber CB007/B007 Cobber CB012/B012

Inbouw thermostaat met 2 stopkranen

Concealed thermostatic shower mixer, with 2 stop valves

Mitigeur de douche à encastrer, avec 2 robinets d’arrêt

UP-Thermostat-Brausebatterie, mit 2 UP-Ventilen

Afbouwdeel

B007EXTCR € 245,–

B007EXTGN € 425,–

CB007EXT.. CAT. 3 € 515,–

CB007EXT.. CAT. 4 € 600,–

CB007EXT.. CAT. 5 € 725,–

Inbouw thermostaat met 1 stopkraan

Concealed thermostatic shower mixer with 1 stop valve

Mitigeur thermostatique de douche à encastrer avec 1 robinet d’arrêt

Thermostat-Brausebatterie, für Wandeinbau mit 1 UP-Ventil

HB012 (inbouwbox) + B012EXT../CB012EXT.. (afbouwdeel)

Inbouwbox thermostaat met 2 stopkranen

HB007 € 515,–

Afbouwdeel

B012EXTCR € 189,–

B012EXTGN € 345,–

CB012EXT.. CAT. 3 € 425,–

CB012EXT.. CAT. 4 € 525,–

CB012EXT.. CAT. 5 € 550,–

Inbouwbox thermostaat met 1 stopkraan

HB012 € 425,–

152
BC BC B007 www.hotbath.nl 2020-01 Min 70 Max 90 ø70 ø140 90 93,5 144 119 51,2 67,8 21 G3/4" G3/4" 107 104 67 G3/4" B007 www.hotbath.nl 2020-01 Min 70 Max 90 ø70 ø42 ø70 ø140 ø42 ø42 90 80 123 93,5 144 119 51,2 67,8 21 G3/4" G3/4" G3/4" G3/4" G3/4" G3/4" 107 106,5 85,5 104 67 91,5 80 G3/4" 106,5 91,5 90 G3/4" 107 67 CB007 www.hotbath.nl 2020-01 Min 70 Max 90 ø70 ø42 ø70 ø140 ø42 ø42 90 93,5 119 51,2 67,8 G3/4" G3/4" 107 106,5 104 67 91,5 G3/4" 106,5 91,5 CB007 www.hotbath.nl 2020-01 Min 70 Max 90 ø70 ø42 ø70 ø140 ø42 ø42 90 80 123 93,5 144 119 51,2 67,8 21 G3/4" G3/4" G3/4" G3/4" G3/4" G3/4" 107 106,5 85,5 104 67 91,5 80 G3/4" 106,5 91,5 90 G3/4" 107 67 HB007 (inbouwbox)
CR GN NB BB AB WH BC BL AI BK NBP BBP BCP € 760,– € 940,– € 1.030,– € 1.115,– € 1.240,–CAT. 1 CAT. 2 CAT. 3 CAT. 4 CAT.5
+ B007EXT../CB007EXT.. (afbouwdeel)
CR GN NB BB AB WH BC BL AI BK NBP BBP BCP € 614,– € 770,– € 850,– € 950,– € 975,–CAT. 1 CAT. 2 CAT. 3 CAT. 4 CAT.5

Cobber CB010/B010

Inbouw stopkraan voor thermostaat

Concealed tap for article 007, 009 and 012

Robinet d’arrêt pour art. 007, 009 et 012

UP-Ventil für Art. 007, 009 und 012

Cobber CB009/B009

Inbouw thermostaat met 2-weg stop-omstel

Concealed thermostatic shower mixer, with 2-ways diverter

Mitigeur thermostatique de douche à encastrer, avec inverseur à 2-voies

Up-Thermostat-Brausebatterie, mit 2-Wege Umsteller

HB010 (inbouwbox) + B010EXT../CB010EXT.. (afbouwdeel)

Afbouwdeel

B010EXTCR € 79,–

B010EXTGN € 119,–

CB010EXT.. CAT. 3 € 125,–

CB010EXT.. CAT. 4 € 145,–

CB010EXT.. CAT. 5 € 159,–

Inbouwbox stopkraan HB010 € 135,–

Afbouwdeel

B009EXTCR € 195,–

B009EXTGN € 345,–

CB009EXT.. CAT. 3 € 425,–

CB009EXT.. CAT. 4 € 500,–

CB009EXT.. CAT. 5 € 645,–

Inbouwbox met 2-weg stop-omstel

HB009 € 515,–

Cobber 153
BC CB009 www.hotbath.nl 2020-01 143 183 120 156 81 168 G3/4" G3/4" G3/4" G3/4" 100 Min 73 Max 93 ø180 80 ø42 ø42 Optional outlet CB009 www.hotbath.nl 2020-01 143 183 120 156 81 168 G3/4" G3/4" G3/4" G3/4" 100 Min 73 Max 93 ø180 80 ø42 ø42 Optional outlet
CB010 www.hotbath.nl 2020-01 90 123 93,5 144 119 51,2 67,8 21 G3/4" 107 106,5 85,5 104 67 Min 70 Max 90 ø70 ø42 B010 www.hotbath.nl 2020-01 90 80 123 93,5 144 119 51,2 67,8 21 G3/4" G3/4" G3/4" G3/4" G3/4" G3/4" 107 106,5 85,5 104 67 91,5 Min 70 Max 90 ø70 ø42
CR GN NB BB AB WH BC BL AI BK NBP BBP BCP € 214,– € 254,– € 260,– € 280,– € 294,–CAT. 1 CAT. 2 CAT. 3 CAT. 4 CAT.5
CR GN NB BB AB WH BC BL AI BK NBP BBP BCP € 710,– € 860,– € 940,– € 1.015,– € 1.160,–CAT. 1 CAT. 2 CAT. 3 CAT. 4 CAT.5
HB009 (inbouwbox) + B009EXT../CB009EXT.. (afbouwdeel)
GN

Cobber PB066 Cobber PB050

Inbouwthermostaat met 2 pushbuttons verticale plaatsing

Thermostatic mixer with on-off pushbuttons, 2-ways vertical

Mitigeur thermostatique avec boutons marche-arrêt, 2-voies vertical

UP-Thermostatmischer mit Druckknopfsteuerung, 2-Wege vertical

HBPB066 (inbouwbox) + PB066EXT.. (afbouwdeel)

Inbouwbox

€ 635,–

PB066EXT..

CAT. 1 € 325,–

CAT. 2 € 445,–

CAT. 3 € 495,–

CAT. 4 € 625,–

Inbouwthermostaat met 3 pushbuttons verticale plaatsing

Thermostatic mixer with on-off pushbuttons, 3-ways vertical

Mitigeur thermostatique avec boutons marche-arrêt, 3-voies vertical

UP-Thermostatmischer mit Druckknopfsteuerung, 3-Wege vertical

HBPB050 (inbouwbox) + PB050EXT.. (afbouwdeel)

PB050EXT..

CAT. 1 € 415,–

CAT. 2 € 575,–

CAT. 3 € 595,–

CAT. 4 € 795,–

154
106,5 91,5 70 460 2411082 140 80 81 140 111 439 G3/4"G3/4" G3/4" G3/4" G3/4" Min 72 Max 91,5 ø30 ø30 ø30 ø42 60 465 Min 72 Max 91,5 ø30 ø30 ø42 60 360 105 90 81 329 70 23 348 110 82 110 140 189 G3/4"G3/4" G3/4" G3/4" GN GN
HBPB066
Inbouwbox HBPB050
795,–
Afbouwdeel
Afbouwdeel
CR GN NB BB AB WH BC BL AI BK NBP BBP BCP € 960,– € 1.080,– € 1.130,– € 1.260,–
CR GN NB BB AB WH BC BL AI BK NBP BBP BCP € 1.210,– € 1.370,– € 1.390,– € 1.590,–106,5 91,5 70 460 2411082 140 80 81 140 111 439 G3/4"G3/4" G3/4" G3/4" G3/4" Min 72 Max 91,5 ø30 ø30 ø30 ø42 60 465 Min 72 Max 91,5 ø30 ø30 ø42 60 360 105 90 81 329 70 23 348 110 82 110 140 189 G3/4"G3/4" G3/4" G3/4"

Cobber PB009Q

Inbouwthermostaat met 2 pushbuttons

Thermostatic mixer with  on-off pushbuttons, 2-ways

Mitigeur thermostatique avec boutons marche-arrêt, 2-voies

UP-Thermostatmischer mit Druckknopfsteuerung, 2-Wege

Cobber PB009

Inbouwthermostaat met 2 pushbuttons

Thermostatic mixer with  on-off pushbuttons, 2-ways

Mitigeur thermostatique avec boutons marche-arrêt, 2-voies

UP-Thermostatmischer mit Druckknopfsteuerung, 2-Wege

CAT. 1 € 335,–CAT. 2 € 495,–

CAT. 3 € 545,–CAT. 4 € 645,–

Cobber 155
Min 72 Max 91,5 ø30 ø42 ø180 143 183 168 81 120 156 G3/4" G3/4" G3/4" G3/4" Min 72 Max 91,5 ø30 ø42 140 200
143 183 168 81 120 156 G3/4" G3/4" G3/4" G3/4" GN GN Inbouwbox HBPB009 € 599,–Inbouwbox HBPB009 € 599,–Afbouwdeel PB009EXT..
PBQ009...
Afbouwdeel PB009QEXT..
HBPB009 (inbouwbox) + PB009EXT.. (afbouwdeel) CR GN NB BB AB WH BC BL AI BK NBP BBP BCP € 934,– € 1.094,– € 1.144,– € 1.244,–HBPB009 (inbouwbox) + PB009QEXT.. (afbouwdeel) CR GN NB BB AB WH BC BL AI BK NBP BBP BCP € 934,– € 1.109,– € 1.148,– € 1.244,–Min 72 Max 91,5 ø30 ø42 ø180 143 183 168 81 120 156 G3/4" G3/4" G3/4" G3/4"
72 Max 91,5 ø30 ø42 140 200 HBPB009
143 183 168 81 120 156 G3/4" G3/4" G3/4" G3/4"
CAT. 1 € 335,–CAT. 2 € 510,–CAT. 3 € 549,–CAT. 4 € 645,–
Min
PBQ009...

Cobber PB7009 Cobber PB7039

Inbouw thermostaat met 2 Push-Buttons

2-Way concealed thermostatic mixer

Mitigeur thermostatique à encastrer à 2 voies

2-Wege UP-Thermostat-Misches

Inbouw thermostaat met 3 Push-Buttons

3-Way concealed thermostatic mixer

Mitigeur thermostatique à encastrer à 3 voies

3-Wege UP-Thermostat-Misches

HBPB7009 (inbouwbox) + PB7009EXT.. (afbouwdeel)

Inbouwbox

Afbouwdeel

HBPB7039 (inbouwbox) + PB7039EXT.. (afbouwdeel)

HBPB7009 € 715,–Inbouwbox

PB7009EXT..

CAT. 1 € 295,–

CAT. 2 € 399,–

CAT. 3 € 445,–

CAT. 4 € 525,–

€ 775,–

Afbouwdeel

PB7039EXT..

CAT. 1 € 315,–

CAT. 2 € 430,–

CAT. 3 € 475,–

CAT. 4 € 545,–

156
HBPB7039
CR GN NB BB AB WH BC BL AI BK NBP BBP BCP € 1.010,- € 1.114,- € 1.160,- € 1.240,-
CR GN NB BB AB WH BC BL AI BK NBP BBP BCP € 1.090,- € 1.205,- € 1.250,- € 1.320,120 192 ø42 ø72 ø72 90 120 56128 G3/4” G3/4” G3/4” OUTLET OUTLET HBPB7009 PB7009EXT 120 192 ø42 ø72 ø72 90 120 56128 G3/4” G3/4” G3/4” OUTLET OUTLET OUTLET G3/4” HBPB7039 PB7039EXT Min 70 Max 90 120 192 ø42 ø72 ø72 90 120 56128 G3/4” G3/4” G3/4” G3/4” OUTLET OUTLET HBPB7009 PB7009EXT Min 70 Max 90 120 192 ø42 ø72 ø72 90 120 56128 G3/4” G3/4” G3/4” G3/4” OUTLET OUTLET OUTLET G3/4” HBPB7039 PB7039EXT BCP BCP

Cobber CB7001H Cobber CB7001V

Inbouw thermostaat Horizontaal

Concealed thermostatic mixer, horizontal version

Mitigeur thermostatique de douche à encastrer, module horizontal UP-Thermostat-Brausemischer, horizontaler Modul

Inbouw thermostaat Verticaal

Concealed thermostatic mixer, vertical version

Mitigeur thermostatique de douche à encastrer, module vertical UP-Thermostat-Brausemischer, vertikaler Modul

HBCB7001H (inbouwbox) + CB7001EXT.. (afbouwdeel)

Inbouwbox

Afbouwdeel

CB7001EXT..

CAT. 1 € 140,–

CAT. 2 € 195,–

CAT. 3 € 245,–

CAT. 4 € 270,–

HBCB7001V (inbouwbox) + CB7001EXT.. (afbouwdeel)

HBCB7001H € 350,–Inbouwbox

HBCB7001V € 350,–

Afbouwdeel

CB7001EXT..

CAT. 1 € 140,–

CAT. 2 € 195,–

CAT. 3 € 245,–

CAT. 4 € 270,–

Cobber 157
CR GN NB BB AB WH BC BL AI BK NBP BBP BCP € 490.- € 545.- € 595.- € 620.-
CR GN NB BB AB WH BC BL AI BK NBP BBP BCP € 490.- € 545.- € 595.- € 620.HBCB7001HCB7001EXT... Min 70 Max 90 42 122 12 0 G3/4" G3/4" G3/4" ALTERNATIVE OUTLET OUTLET HBCB7001VCB7001EXT... 12 2 120 G3/4" G3/4" G3/4" ALTERNATIVE OUTLET OUTLET Min 70 Max 90 42 HBCB7001HCB7001EXT... Min 70 Max 90 ø72 ø42 8 122 12 0 G3/4" G3/4" G3/4" G3/4" ALTERNATIVE OUTLET OUTLET HBCB7001VCB7001EXT... 8 12 2 120 G3/4" G3/4" G3/4" G3/4" ALTERNATIVE OUTLET OUTLET Min 70 Max 90 ø72 ø42 BCP BCP

Cobber CB7068 Cobber CB7069

Inbouw stopkraan

Concealed stop valve

Robinet d’arrêt à encastrer UP-Ventil

Inbouw doorstroom stopkraan

Flow-through concealed stop valve

Robinet d’arrêt à encastrer avec écoulement passant UP-Durchfluss-Ventil

HBCB7068 (inbouwbox) + CB7068EXT.. (afbouwdeel)

Inbouwbox

HBCB7068 € 170,–

Afbouwdeel

CB7068EXT..

CAT. 1 € 140,–

CAT. 2 € 195,–

CAT. 3 € 245,–

CAT. 4 € 270,–

HBCB7069 (inbouwbox) + CB7068EXT.. (afbouwdeel)

Inbouwbox

HBCB7069 € 170,–

Afbouwdeel

CB7068EXT..

CAT. 1 € 140,–

CAT. 2 € 195,–

CAT. 3 € 245,–

CAT. 4 € 270,–

158
CR GN NB BB AB WH BC BL AI BK NBP BBP BCP € 310,- € 365,- € 415,- € 440,-
CR GN NB BB AB WH BC BL AI BK NBP BBP BCP € 310,- € 365,- € 415,- € 440,110 OUTLET INLET 110 G3/4" G3/4" Min 70 Max 90 42 HBCB7068CB7068EXT... Min 70 Max 90 ø42 www.hotbath.nl CB7069 2022-01 110 INGANG 110 UITGANG ALTERNATIVE UITGANG G3/4" G3/4" G3/4" G3/4" DOORSTROOM 110 OUTLET INLET 110 G3/4" G3/4" Min 70 Max 90 ø72 ø42 HBCB7068CB7068EXT... Min 70 Max 90 ø72 ø42 www.hotbath.nl CB7069 2022-01 110 INGANG 110 UITGANG ALTERNATIVE UITGANG G3/4" G3/4" G3/4" G3/4" DOORSTROOM BCP BCP

Cobber CB7080 Cobber CB7083

Inbouw 2-weg stop-omstelling

2-way concealed diverter (including closing function)

Inverseur à 2 voies (avec fonction d’arrêt)

2-Wege UP-Umsteller (mit Stoppfunktion

Inbouw 3-weg stop-omstelling

3-way concealed diverter (including closing function)

Inverseur à 3-voies (avec fonction d’arrêt)

3-Wege UP-Umsteller (mit Stoppfunktion)

HBCB7080 € 265,–

CB7080EXT..

CAT. 1 € 140,–

CAT. 2 € 195,–

HBCB7083 (inbouwbox) + CB7083EXT.. (afbouwdeel)

HBCB7083 € 340,–Afbouwdeel

CB7083EXT..

CAT. 3 € 245,–CAT. 4 € 270,–Afbouwdeel

CAT. 1 € 140,–

CAT. 2 € 195,–

CAT. 3 € 245,–

CAT. 4 € 270,–HBCB7080 (inbouwbox) + CB7080EXT.. (afbouwdeel)

Cobber 159
Inbouwbox
Inbouwbox
CR GN NB BB AB WH BC BL AI BK NBP BBP BCP € 405,- € 460,- € 510,- € 535,-
CR GN NB BB AB WH BC BL AI BK NBP BBP BCP € 480,- € 535,- € 585,- € 610,HBCB7080CB7080EXT... Min 70 Max 90 42 110 OUTLET INLET OUTLET 110 G3/4" G3/4" HBCB7083CB7083EXT... Min 70 Max 90 42 110 OUTLET 1 INLET OUTLET 2 OUTLET 3 110 G3/4" G3/4" G3/4" HBCB7080CB7080EXT... Min 70 Max 90 ø72 ø42 110 OUTLET INLET OUTLET 110 G3/4" G3/4" G3/4" HBCB7083CB7083EXT... Min 70 Max 90 ø72 ø42 110 OUTLET 1 INLET OUTLET 2 OUTLET 3 110 G3/4" G3/4" G3/4" G3/4" BCP BCP

Cobber CB7501

Wanduitlaat met handdouche

Wall coupling with handshower Coude de sortie avec douchette Wandanschlußbogen mit Handbrause

Cobber CB7098

Uitloop met rozet

Wall-mounted spout Bec déverseur Wandmontierte Wanneneinlauf

160
CR GN NB BB AB WH BC BL AI BK NBP BBP BCP € 205,– € 285,– € 335,– € 445,–
CR GN NB BB AB WH BC BL AI BK NBP BBP BCP € 195,– € 275,– € 295,– € 390,–
www.hotbath.nl
ø70 G1/2” ø26 230 ø24 ø30 G1/2” ø70 65 110 185 BCP BCP
CB7501..
CB7098..
V11-01
CB7098
161
Cobber

Cobber CB470

Beam 3-standen hoofddouche met muurbevestiging

Triple jet wall mounted Beam

Faisceau mural triple jet

Dreistrahliger Wandstrahler Beam

Cobber CB472

Beam velvet hoofddouche met plafondbevestiging

Velvet jet wall mounted Beam

Poutre murale Velvet jet

Velvet Jet Wandstrahler Beam

162
CR GN NB BB AB WH BC BL AI BK NBP BBP BCP € 650,– € 900,– € 975,– € 1.100,–CB472.. CR GN NB BB AB WH BC BL AI BK NBP BBP BCP € 580,– € 725,– € 850,– € 925,–CB470 2022-01 www.hotbath.nl ø70 ø102 149 45°±15° G1/2” CB472 2022-01 www.hotbath.nl ø102 136 172 G1/2” GN GN
CB470..

Cobber CB073 Cobber CB075

Badrandcombinatie één hendel mengkraan met draaibare uitloop en 2-weg omstel

Deck-mounted set for bathtub

Mitigeur sur gorge pour baignoire

Wannenfüllbatterie für Randmontage

Badrandcombinatie één hendel mengkraan zonder uitloop met 2-weg omstel

Deck-mounted set for bathtub, without spout Mitigeur sur gorge pour baignoire, sanis bec déverseur Wannenfüllbatterie für Randmontage, ohne Einlauf

De CB073 en CB075 zijn inclusief het P061 ‘follow-me’ doucheslang doorvoersysteem.

Afvoerkoppelstuk, past alleen op Hotbath badafvoersystemen

Badvul suggestie:

Cobber 163
CB073.. CR GN NB BB AB WH BC BL AI BK NBP BBP BCP € 1.075,– € 1.525,– € 1.595,– € 1.675,–
CR GN NB BB AB WH BC BL AI BK NBP BBP BCP € 925,– € 1.175,– € 1.275,– € 1.450,–CB073 2020-02 48 Max G 1/2” G1/2” G1/2” 82 178 ø42 ø22 221 45 150 261 ø24 ø36 ø70 ø70 ø70 Min 110 Aanbevolen Min 110 Aanbevolen Min 110 Aanbevolen ø42 Kogelkraan met filter en keerklep CB075 www.hotbath.nl 2020-02 48 Max G 1/2” G1/2” G1/2” 82178 ø42 45 ø24 ø36 ø70 ø70 Min 110 Aanbevolen Min 110 Aanbevolen ø42 Kogelkraan met filter en keerklep P033 V11-01 www.hotbath.nl ø76 ø72 G1/2” ø34 ø40 ø50 42,5 116 M n 950Max1050
CB075..
Badvulcombinatie
(zie pagina 194) BL BBP
P033
P060 V11-01 www.hotbath.nl 87 G1”1/4 112 G3/8” ø34 G1/2” ø35,5 ø45 Max 45 9.0 9.0

Cobber CB076

Vrijstaande baduitloop

Free-standing bathtub spout Bec pour baignoire, montage sur sol

Bodemontierter Wannenauslauf

Cobber

CB077

Badmengkraan met draaibare uitloop vloermontage

Floor-standing bathtub mixer, with flexible hose and handshower

Mitigeur bain-douche sur colonnes au sol, avec flexible et douchette

Bademontierter Wannenmischer, mit Handbrause und Schlauch

Floor-standing

und

(draaibare uitloop)

164
ø36 225 G1/2” N°3 ø10 ø130 1060 45 870 AI CB076.. CR GN NB BB AB WH BC BL AI BK NBP BBP BCP € 835,– € 940,– € 1.045,– € 1.780,–
ø26 225 N°3 ø10 N°2 ø6 ø130 1055 870 ø44
225 1055 26 O 700 725 870 B077
26
● The Netherlands
● www.hotbath.nl 55 5 afgewerkte vloer ø8 B A C ! ON WORDT GELEVERD INCLUSIEF INBOUWDEEL SPOM525 T.B.V VLOERMONTAGE
bathtub mixer, with flexible hose and handshower Mitigeur bain-douche sur colonne au sol, avec flexible et douchette Bodenmontierter Wannenmischer, mit Handbrause
Schlauch Miscelatore da terra per vasca, con flessibile e doccia Badmengkraan vloermontage Frijdastraat
● 2288 EZ Rijswijk
info@hotbath.nl
CB077.. CR GN NB BB AB WH BC BL AI BK NBP BBP BCP € 1.095,– € 1.495,– € 1.695,– € 1.849,–9.0 BK

Cobber M305 Cobber M306

ABS Glijstang 90 cm met geintegreerde waterinlaat

Sliding rail for shower including wall coupling, length 90 cm

Barre coulissante avec coude de sortie, longueur 90 cm

Brausestange mit Wasserauslass, Länge 90 cm

ABS Glijstang 90 cm

Sliding rail 90 cm

Barre coulissante, longueur 90 cm

Brausestange, Länge 90 cm

165
Cobber
23 40 68 900 820 40 ø20 ø6 ø6 M305 V11-01 www.hotbath.nl 42 38 22 68 900 820 40 G1/2” ø20 ø6 G1/2” BL BL M305.. CR GN BL BBP BCP € 135,– € 219,– € 339,– € 499,–M306.. CR GN BBP BCP € 105,– € 195,– € 449,–

Cobber M017

Flexibele doucheslang PVC, 150 cm

PVC flexible hose, 150 cm

Flexible de PVC, 150 cm

PVC-Brauseschlauch, 150 cm

Cobber M375

3-standen handdouche Ø10 cm

3-jet hand shower

Douchette 3-jets

3-Strahl-Handbrause

Cobber M376

3-standen handdouche Ø13 cm

3-jet hand shower

Douchette 3-jets

3-Strahl-Handbrause

166
M375 V11-01 www.hotbath.nl G1/2” 230 ø100 ABS kunststof M376 V11-01 www.hotbath.nl G1/2” 268 ø130 ABS kunststof
M017.. BBP BCP € 105,–BCP CR CR M375.. CR BL GN BBP BCP € 79,– € 99,– € 105,– € 125,–M376.. CR GN BBP BCP € 95,– € 115,– € 169,–

Cobber M311

Glijstang 90 cm

Sliding rail 90 cm

Barre coulissante 90 cm

Brausestange 90 cm

verstelbaar

Cobber M307

Glijstang 90 cm met wandaansluitbocht, doucheslang 1,5 mtr en handdouche

Sliding rail 90 cm with flexible hose and handshower

Barre coulissante 90 cm avec flexible et douchette

Deze glijstang

Brausestange 90 cm mit Handbrause und Brauseschlauch Steekmaat verstelbaar

Deze glijstang is te monteren op reeds bestaande boorgaten.

167
Cobber
ø70 G1/2” ø26 ø20 ø8 48 85 900 VERSTELBAAR
BK
M307.. CR GN NB BB AB WH BC BL AI BK NBP BBP BCP € 354,– € 581,– € 685,– € 1.109,–
ø26 ø20 ø8 85 900 VERSTELBAAR
BK M311.. CR GN NB BB AB WH BC BL AI BK NBP BBP BCP € 185,– € 339,– € 375,– € 765,–9.0
is te monteren op reeds bestaande boorgaten. Steekmaat

Cobber M308

Glijstang 90 cm met wandaansluitbocht, doucheslang 1,5 mtr en handdouche

Sliding rail 90 cm with flexible hose and handshower

Barre coulissante 90 cm avec flexible et douchette

Brausestange 90 cm mit Handbrause und Brauseschlauch

Deze glijstang is te monteren op reeds bestaande boorgaten.

Cobber M438

Stortdoucheset met omstel, hoofddouche 20 cm en doucheslang 1,5 mtr met handdouche

Complete wall-mounted showerset Set de douche mural complet Wand-Standbrause komplett

Optiemogelijkheden M438..

168
ø70 G1/2” ø26 ø20 ø8 48 85 900 VERSTELBAAR Steekmaat verstelbaar
NB M308.. CR GN NB BB AB WH BC BL AI BK NBP BBP BCP € 504,– € 761,– € 895,– € 1.343,–M438.. CR GN NB BB AB WH BC BL AI BK NBP BBP BCP € 859,– € 1.246,– € 1.409,– € 2.089,–BBP M438 www.hotbath.nl 2020-01 Min 61 Max 82 360 ø20 ø24 ø50 G1/2” ø70 62 135 32 692,5 Min 785Max 1350 Min 635Max 1200 150 ø200
Meerprijzen in CAT. 1 Handdouche (M353) € 150 30 cm hoofddouche (M106) € 210 Meerprijzen in CAT. 2 Handdouche (M353) € 180 30 cm hoofddouche (M106) € 250 Meerprijzen in CAT. 3 Handdouche (M353) € 210 30 cm hoofddouche (M106) € 246
in CAT. 4 Handdouche (M353) € 234 30 cm hoofddouche (M106) € 570 1 5 1 5 1 5 1 5 9.0
Meerprijzen

Cobber CB7067

Inbouw douchethermostaat met 2 stopkranen horizontaal en verticaal te monteren

Thermostatic Bath/Shower mixer with 2 stop valves

Mitigeur de douche/bain à encastrer thermostatique avec 2 robinets d’arrêt Thermostat Wannen/Brausebatterie mit 2 UP-Ventilen

HBCB7067

Cobber CB7070

Inbouw douchethermostaat met 3 stopkranen horizontaal en verticaal te monteren

Thermostatic Bath/Shower mixer with 3 stop valves

Mitigeur de douche/bain à encastrer thermostatique avec 3 robinets d’arrêt

Thermostat Wannen/Brausebatterie mit 3 UP-Ventilen

HBCB7070 (inbouwbox) + CB7070EXT.. (afbouwdeel)

Inbouwbox HBCB7070 € 895,–Afbouwdeel CB7070EXT..

Cobber 169
CR GN NB BB AB WH BC BL AI BK NBP BBP BCP € 1.240,– € 1.540,– € 1.580,– € 1.640,–BBP
CAT. 1 € 345,–CAT. 2 € 645,–CAT. 3 € 685,–CAT. 4 € 745,–CB7070 www.hotbath.nl 2022-01 432 Min 70 Max 90 120 120 120 ø42 ø72 11 0 480 56 G3/4” G3/4” G3/4” G3/4” G3/4” OUTLET OUTLET OUTLET H C CB7070 www.hotbath.nl 2022-01 432 Min 70 Max 90 120 120 120 ø42 ø72 11 0 480 56 G3/4” G3/4” G3/4” G3/4” G3/4” OUTLET OUTLET OUTLET H C CB7070 www.hotbath.nl 2022-01 432 Min 70 Max 90 120 120 120 ø42 ø72 11 0 480 56 G3/4” G3/4” G3/4” G3/4” G3/4” OUTLET OUTLET OUTLET H C CB7070 www.hotbath.nl 2022-01 432 Min 70 Max 90 120 120 120 ø42 ø72 11 0 480 56 G3/4” G3/4” G3/4” G3/4” G3/4” OUTLET OUTLET OUTLET H C (één inbouwbox)
(inbouwbox) + CB7067EXT.. (afbouwdeel) CR GN NB BB AB WH BC BL AI BK NBP BBP BCP € 989,– € 1.169,– € 1.209,– € 1.279,–BBP CB7067 www.hotbath.nl V2-3 120 56 G3/4” G3/4” G3/4” G3/4” G3/4” C UITGANG ALTERNATIEVE UITGANG UITGANG 312 Min 70 Max 90 Inbouwbox HBCB7067 € 699,–Afbouwdeel CB7067EXT.. CAT. 1 € 290,–CAT. 2 € 470,–CAT. 3 € 510,–CAT. 4 € 580,–CB7067 www.hotbath.nl V2-3 359 120 56 G3/4” G3/4” G3/4” G3/4” G3/4” C UITGANG H ALTERNATIEVE UITGANG UITGANG 312 Min 70 Max 90 120 120 (één inbouwbox) CB7067 www.hotbath.nl V2-3 359 120 56 G3/4” G3/4” G3/4” G3/4” G3/4” C UITGANG H ALTERNATIEVE UITGANG UITGANG 312 Min 70 Max 90 CB7067 www.hotbath.nl V2-3 359 120 56 G3/4” G3/4” G3/4” G3/4” G3/4” C UITGANG H ALTERNATIEVE UITGANG UITGANG 312 Min 70 Max 90 120 120 ø42 ø72

Cobber CB7071 Cobber CB7072

Inbouw bad/douche thermostaat met 2 stopkranen zonder uitloop

Thermostatic Bath/Shower mixer with 2 stop valves

Mitigeur de douche/bain à encastrer thermostatique avec 2 robinets d’arrêt

Thermostat Wannen/Brausebatterie mit 2 UP-Ventilen

Inbouw badthermostaat met 2 stopkranen met uitloop 22,5 cm

Thermostatic Bath mixer with 2 stop valves and 22.5 cm spout

Mitigeur de bain à encastrer thermostatique avec 2 robinets d’arrêt et bec de 22.5cm

Thermostat Wannenbatterie mit 2 UP-Ventilen und Wanneneinlauf 22.5cm

(één inbouwbox)

Inbouwbox

HBCB7071 € 850,–

Afbouwdeel

CB7071EXT..

CAT. 1 € 495,–

CAT. 2 € 755,–

CAT. 3 € 845,–

CAT. 4 € 1.025,–

Badoverloop suggestie: P033.. (zie pagina 194)

(één inbouwbox)

Inbouwdeel

HBCB7072 € 895,–

Afbouwdeel

CB7072EXT..

CAT. 1 € 690,–

CAT. 2 € 1.030,–

CAT. 3 € 1.140,–

CAT. 4 €

Badoverloop suggestie: P032.. (zie pagina 194)

170
CB7071EXT.. (afbouwdeel) CR GN NB BB AB WH BC BL AI BK NBP BBP BCP € 1.345,– € 1.605,– € 1.695,– € 1.875,–HBCB7072 (inbouwbox) + CB7072EXT.. (afbouwdeel) CR GN NB BB AB WH BC BL AI BK NBP BBP BCP € 1.585,– € 1.925,– € 2.035,– € 2.310,–Handdouche is zowel links als rechts te plaatsen (Inbouwbox omdraaien) plaatsen (Inbouwbox omdraaien)
niet inkortbaar BCP BCP CB7071 www.hotbath.nl 2022-01 C UITGANG 502 Min 70 Max 90 185 ø70 ø72 110 437 120 50 56 G3/4” G3/4” G3/4” G3/4” www.hotbath.nl H C CB7072 2022-01 550 Min 70 Max 90 120 120 230 185 ø72 ø42 ø70 ø70 110 508 50 G3/4” G3/4” 120 CB7071 www.hotbath.nl 2022-01 C UITGANG H 502 Min 70 Max 90 185 ø42 ø70 ø72 110 437 120 50 56 G3/4” G3/4” G3/4” G3/4” www.hotbath.nl H C CB7072 2022-01 550 Min 70 Max 90 120 120 120 120 230 185 ø72 ø42 ø70 ø70 110 508 50 G3/4” G3/4” 120 CB7071 www.hotbath.nl 2022-01 C UITGANG ALTERNATIEVE UITGANG H 502 Min 70 Max 90 120 120 120 185 ø72 ø42 ø70 ø72 110 437 120 50 56 G3/4” G3/4” G3/4” G3/4” www.hotbath.nl H C CB7072 2022-01 550 Min 70 Max 90 120 120 120 120 230 185 ø72 ø42 ø70 ø70 110 508 50 G3/4” G3/4” 120 CB7071 www.hotbath.nl 2022-01 C ALTERNATIEVE UITGANG H 502 Min 70 Max 90 120 120 120 185 ø72 ø42 ø70 ø72 110 437 120 50 56 G3/4” G3/4” G3/4” G3/4” www.hotbath.nl H C CB7072 2022-01 550 Min 70 Max 90 120 120 120 120 230 185 ø72 ø42 ø70 ø70 110 508 50 G3/4” G3/4” 120
HBCB7071 (inbouwbox) +
Uitloop
9.0 9.0 Diameter uitloop 25mm
1.415,–

Cobber IBS70

Complete thermostatische douche InBouwSet Cobber met 2 stopkranen

Thermostatic shower set complete with 2 stop valve / Set de douche à encastrer thermostatique complet avec 2 robinets d’arrêt / Thermostat set komplett mit 2 UP-Ventilen

Standaardset IBS70

Bestaande uit:

HBCB7067:

CB7067EXTCR: Afbouwdeel

M515CR: M015CR: M352CR:

CB450CR: M100CR:

Totaalprijs IBS70

Totaalprijs IBS70

Totaalprijs IBS70

Totaalprijs IBS70

Totaalprijs IBS70

Inbouwthermostaat is zowel horizontaal als verticaal te plaatsen!

Optiemogelijkheden IBS70..

Meerprijzen in CAT. 1

Handdouche (M353) € 150

Plafondbuis 15cm (CB452) € 0

Plafondbuis 30cm (CB453) € 0

25 cm hoofddouche (M105) € 144 30cm hoofddouche (M106) € 230

Glijstang 90cm (M311) met wanduitlaat (M517) € 145

Meerprijzen in CAT. 2

Handdouche (M353) € 180

Plafondbuis 15cm (CB452) € 0

Plafondbuis 30cm (CB453) € 0

25 cm hoofddouche (M105) € 176

30cm hoofddouche (M106) € 350

Glijstang 90cm (M311) met wanduitlaat (M517) € 309

Meerprijzen in CAT. 3

Handdouche (M353) € 180

Plafondbuis 15cm (CB452) € 0

Plafondbuis 30cm (CB453) € 0

25 cm hoofddouche (M105) € 126

30cm hoofddouche (M106) € 250

Glijstang 90cm (M311) met wanduitlaat (M517) € 309

Meerprijzen in CAT. 4

Handdouche (M353) € 210

Plafondbuis 15cm (CB452) € 0

Plafondbuis 30cm (CB453) € 60

25 cm hoofddouche (M105) € 136

30cm hoofddouche (M106) € 246

Glijstang 90cm (M311) met wanduitlaat (M517) € 325

Meerprijzen in CAT. 5

Handdouche (M353) € 234

Plafondbuis 15cm (CB452) € 0

Plafondbuis 30cm (CB453) € 120

25 cm hoofddouche (M105) € 420

30cm hoofddouche (M106) € 570

Glijstang 90cm (M311) met wanduitlaat (M517) € 710

Cobber 171 GN NB BB AB WH BC BL AI BK NBP BBP BCP CAT. 2 CAT. 3 CAT. 4 CAT. 5
ø70 G1/2” ø26 ø20 ø8 48 85 900 VERSTELBAAR GN
GN IBS70GN7
www.hotbath.nl IBS70 ø70 ø70 G1/2” www.hotbath.nl IBS70 312 Min 70 Max 90 120 120 ø42 ø72 385 105 80 190 ø200 ø70 G1/2” ø70 G1/2” 2021-01 www.hotbath.nl IBS70 312 Min 70 Max 90 120 120 ø42 ø72 385 105 80 190 ø200 ø70 G1/2” ø70 G1/2”
1 2 3 4 5 7 1 2 3 4 5 7 1 2 3 4 5 7
1 2 3 4 5 7 1 2 3 4 5 7

Cobber IBS27

Complete thermostatische douche InBouwSet Cobber met 3 stopkranen

Thermostatic shower set complete with 3 stop valve / Set de douche à encastrer thermostatique complet avec 3 robinets d’arrêt / Thermostat set komplett mit 3 UP-Ventilen

Standaardset IBS27

Bestaande uit:

HBCB7070: Inbouwbox € 895

CB7070EXTCR: Afbouwdeel € 345

M515CR: Wandsteun € 105

M015CR: Doucheslang € 29

M352CR: Handdouche € 75

M148CR: Hoofddouche € 1.385

Totaalprijs IBS27 CAT. 1 € 2.834

Totaalprijs IBS27 CAT. 2 € 3.397

Totaalprijs IBS27 CAT. 3 € 3.764

Totaalprijs IBS27 CAT. 4 € 3.934

Inbouwthermostaat is zowel horizontaal als verticaal te plaatsen!

1 CAT. 2 CAT. 3 CAT. 4

Optiemogelijkheden IBS27..

Meerprijzen in CAT. 1

Handdouche (M353) € 150

Glijstang 90cm (M311) met wanduitlaat (M517) € 145

Meerprijzen in CAT. 2

Handdouche (M353) € 180

Glijstang 90cm (M311) met wanduitlaat (M517) € 309

Meerprijzen in CAT. 3

Handdouche (M353) € 180

Glijstang 90cm (M311) met wanduitlaat (M517) € 309

Meerprijzen in CAT. 4

Handdouche (M353) € 239

Glijstang 90cm (M311) met wanduitlaat (M517) € 710

172 CR GN BL BBP BCP
www.hotbath.nl IBS27 80 190 ø70 G1/2” 432 Min 70 Max 90 120 120 120 ø42 ø72 G1/2” 330 380 62 ø70 G1/2” ø26 ø20 ø8 48 85 900 VERSTELBAAR
CAT.
1 7 1 7 1 7 1 7
IBS27GN7 IBS27CR CR GN

Cobber IBS20

Complete thermostatische douche InBouwSet Cobber met 2 stopkranen

Thermostatic shower set complete with 2-ways stop diverter / Set de douche à encastrer thermostatique complet avec inverseur à 2-voies / Thermostat set komplett mit 2-Wege Umsteller

Bestaande uit: HB007:

B007EXTCR: M515CR: M015CR: M352CR: CB450CR: M100CR:

Totaalprijs IBS20

Totaalprijs IBS20

Totaalprijs IBS20

Totaalprijs IBS20

Set wordt standaard geleverd met staafmodel handdouche!

Optiemogelijkheden IBS20..

Optie zonder meerprijs in alle categorieën: 3-standen handdouche (M375)

Meerprijzen in CAT. 1

Plafondbuis 15cm (CB452) € 0

Plafondbuis 30cm (CB453) € 0

25cm hoofddouche (M105) € 144 30cm hoofddouche (M106) € 230

Glijstang 90cm met geïntegreerde uitlaat (M305) € 30

Meerprijzen in CAT. 2

Plafondbuis 15cm (CB452) € 0

Plafondbuis 30cm (CB453) € 0

25cm hoofddouche (M105) € 176 30cm hoofddouche (M106) € 350

Glijstang 90cm met geïntegreerde uitlaat (M305) € 94

Meerprijzen in CAT. 3

Plafondbuis 15cm (CB452) € 0

Plafondbuis 30cm (CB453) € 80 25cm hoofddouche (M105) € 126 30cm hoofddouche (M106) € 250

Glijstang 90cm met geïntegreerde uitlaat (M305) € 214

Meerprijzen in CAT. 4

Plafondbuis 15cm (CB452) € 0

Plafondbuis 30cm (CB453) € 120

25cm hoofddouche (M105) € 420

30cm hoofddouche (M106) € 570

Glijstang 90cm met geïntegreerde uitlaat (M305) € 314

Cobber 173
G1/2” 60x22 22 828 900 40 ø6 68 ø20 ø100 ø6 www.hotbath.nl 2020-01 G3/4” Min 70 Max 90 ø42 ø140 ø42 106,5 106,5 119 ø70 ø42 ø70 G3/4” G3/4” G3/4” G3/4” G3/4”
385 105 80 190 ø200
G1/2” ø70 G1/2”
G3/4”
ø70
1 2 3 4 5 7 2 3 4 5 7 2 3 4 5 7 2 3 4 5 7
BL BL IBS20BL
CR GN BL BCP BBP CAT. 1 CAT. 2 CAT. 3 CAT. 4 IBS20 2020-01 G3/4” Min 70 Max 90 106,5 106,5 119 ø42 ø70 G3/4” G3/4” G3/4” G3/4” G3/4” 385 105 80 190 ø200 ø70 G1/2” ø70 G1/2”
IBS20BL127

Cobber IBS20A

Complete thermostatische douche InBouwSet Cobber met 2-weg-stop-omstel

Thermostatic shower set complete with 2-ways stop diverter / Set de douche à encastrer thermostatique complet avec inverseur à 2-voies / Thermostat set komplett mit 2-Wege Umsteller

Bestaande uit:

B009EXTCR: M515CR: M015CR: M352CR: CB450CR: M100CR:

Totaalprijs IBS20A

Totaalprijs IBS20A

Totaalprijs IBS20A

Totaalprijs IBS20A

Set wordt standaard geleverd met staafmodel handdouche!

Optiemogelijkheden IBS20A..

Optie zonder meerprijs in alle categorieën: 3-standen handdouche (M375)

Meerprijzen in CAT. 1

Plafondbuis 15cm (CB452) € 0

Plafondbuis 30cm (CB453) € 0

25cm hoofddouche (M105) € 144

30cm hoofddouche (M106) € 230

Gijstang 90cm met geïntegreerde uitlaat (M305) € 30

Meerprijzen in CAT. 2

Plafondbuis 15cm (CB452) € 0

Plafondbuis 30cm (CB453) € 0

25cm hoofddouche (M105) € 176

30cm hoofddouche (M106) € 350

Glijstang 90cm met geïntegreerde uitlaat (M305) € 94

Meerprijzen in CAT. 3

Plafondbuis 15cm (CB452) € 0

Plafondbuis 30cm (CB453) € 80

25cm hoofddouche (M105) € 126

30cm hoofddouche (M106) € 250

Glijstang 90cm met geïntegreerde uitlaat (M305) € 214

Meerprijzen in CAT. 4

Plafondbuis 15cm (CB452) € 0

Plafondbuis 30cm (CB453) € 120

25cm hoofddouche (M105) € 420

30cm hoofddouche (M106) € 570

Glijstang 90cm met geïntegreerde uitlaat (M305) € 314

174
G1/2” 60x22 22 828 900 40 ø6 68 ø20 ø100 ø6 www.hotbath.nl IBS20A 385 105 80 190 ø200 ø70 G1/2” ø70 G1/2” Min 73 Max 93 ø180 183 ø42 ø42 G3/4” G3/4” G3/4”
HB009:
BL BL IBS20ABL
CR GN BL BCP BBP CAT. 1 CAT. 2 CAT. 3 CAT. 4 IBS20A 2020-01 385 105 80 190 ø200 ø70 G1/2” ø70 G1/2” Min 73 Max 93 ø180 183 ø42 ø42 G3/4” G3/4” G3/4”
IBS20ABL17
1 2 3 4 5 7 2 3 4 5 7 2 3 4 5 7 2 3 4 5 7

Cobber IBS21

Complete InBouwSet Cobber met inbouw douchemengkraan en 2-weg-omstel

Concealed shower mixer with 2-ways diverter / Set de douche à encastrer complet avec inverseur à 2-voies / UP-Einhand-Brausebatterie et komplett mit 2-Wege Umsteller

Bestaande uit:

HBCB031: Inbouwdeel € 105

CB031EXTCR: Afbouwdeel€ 99

HBCB011: Inbouwdeel € 125

CB011EXTCR: Afbouwdeel€ 115

M515CR: Wandsteun € 105

M015CR: Doucheslang € 29

M352CR: Handdouche € 75

CB450CR: Wandarm € 115

M100CR: Hoofddouche € 195

Totaalprijs IBS21 CR € 963

Totaalprijs IBS21 GN € 1.216

Totaalprijs IBS21 BL € 1.316

Set wordt standaard geleverd met staafmodel handdouche!

Optiemogelijkheden IBS21..

Optie zonder meerprijs in CR, GN en BL keuze uit: 3-standen handdouche (M375)

Meerprijzen in CR Plafondbuis 15cm (CB452) € 14 Plafondbuis 30cm (CB453) € 45 30cm hoofddouche (M106) € 230 Glijstang 90cm met geïntegreerde uitlaat (M305) € 30

Meerprijzen in GN Plafondbuis 15cm (CB452) € 0 Plafondbuis 30cm (CB453) € 20 30cm hoofddouche (M106) € 350 Glijstang 90cm met geïntegreerde uitlaat (M305) € 94

Meerprijzen in BL Plafondbuis 15cm (CB452) € 0 Plafondbuis 30cm (CB453) € 80 30cm hoofddouche (M106) € 250 Glijstang 90cm met geïntegreerde uitlaat (M305) € 214

Cobber 175
G1/2” 60x22 22 828 900 40 ø6 68 ø20 ø100 ø6
www.hotbath.nl IBS21 Min 50 Max 80 58x58 G1/2” G1/2” G1/2” Min 50 Max 80 58x58 G1/2” G1/2” 385 105 80 190 ø200 ø70 G1/2” ø70 G1/2”
1 2 3 5 7 2 3 5 7 2 3 5 7
CR CR IBS21CR IBS21CR1257

Cobber IBS22

Complete thermostatische douche InBouwSet Cobber met 2 pushbuttons

Thermostatic shower set complete with 2 stop valves / Set de douche encastré thermostatique complet avec 2 robinets d’arrêt / Thermostat set komplett mit 2 UP-Ventilen

Bestaande uit:

HBPB009: Inbouwbox € 599

PB009EXTCR: Afbouwdeel € 335

M515CR: Wandsteun € 105

M015CR: Doucheslang € 29

M352CR: Handdouche € 75

CB450CR: Wandarm € 115

M100CR: Hoofddouche € 195

Totaalprijs IBS22 CR € 1.453

Totaalprijs IBS22 GN € 1.780

Totaalprijs IBS22 BL € 1.880

Set wordt standaard geleverd met staafmodel handdouche!

Optiemogelijkheden IBS22..

Optie zonder meerprijs in CR, GN en BL keuze uit: 3-standen handdouche (M375)

Meerprijzen in CR

Plafondbuis 15cm (CB452) € 14

Plafondbuis 30cm (CB453) € 45

30cm hoofddouche (M106) € 230

Glijstang 90cm met geïntegreerde uitlaat (M305) € 30

Meerprijzen in GN

Plafondbuis 15cm (CB452) € 0

Plafondbuis 30cm (CB453) € 20

30cm hoofddouche (M106) € 350

Glijstang 90cm met geïntegreerde uitlaat (M305) € 94

Meerprijzen in BL

Plafondbuis 15cm (CB452) € 0

Plafondbuis 30cm (CB453) € 80

30cm hoofddouche (M106) € 250

Glijstang 90cm met geïntegreerde uitlaat (M305) € 214

176
G1/2” 60x22 22 828 900 40 ø6 68 ø20 ø100 ø6
www.hotbath.nl IBS22 385 105 80 190 ø200 ø70 G1/2” ø70 G1/2” Min 72 Max 91.5 ø180 166x132 G3/4” ø42 G3/4”
1 2 3 5 7 2 3 5 7 2 3 5 7 GN GN IBS22GN
IBS22GN137

Cobber IBS23

Complete thermostatische douche InBouwSet Cobber met 2 pushbuttons

Thermostatic shower set complete with 2 stop valves / Set de douche encastré thermostatique complet avec 2 robinets d’arrêt / Thermostat set komplett mit 2 UP-Ventilen

Bestaande uit:

HBPB009: Inbouwbox € 599

PB009QEXTCR:Afbouwdeel € 335

M515CR: Wandsteun € 105

M015CR: Doucheslang € 29

M352CR: Handdouche € 75

CB450CR: Wandarm € 115

M100CR: Hoofddouche € 195

Totaalprijs IBS23 CR € 1.453

Totaalprijs IBS23 GN € 1.795

Totaalprijs IBS23 BL € 1.895

Set wordt standaard geleverd met staafmodel handdouche!

Optiemogelijkheden IBS23..

Optie zonder meerprijs in CR, GN en BL keuze uit: 3-standen handdouche (M375)

Meerprijzen in CR

Plafondbuis 15cm (CB452) € 14

Plafondbuis 30cm (CB453) € 45 30cm hoofddouche (M106) € 230

Glijstang 90cm met geïntegreerde uitlaat (M305) € 30

Meerprijzen in GN Plafondbuis 15cm (CB452) € 0 Plafondbuis 30cm (CB453) € 20 30cm hoofddouche (M106) € 350 Glijstang 90cm met geïntegreerde uitlaat (M305) € 94

Meerprijzen in BL

Plafondbuis 15cm (CB452) € 0 Plafondbuis 30cm (CB453) € 80 30cm hoofddouche (M106) € 250

Glijstang 90cm met geïntegreerde uitlaat (M305) € 214

Cobber 177
G1/2” 60x22 22 828 900 40 ø6 68 ø20 ø100 ø6
www.hotbath.nl IBS23 385 105 80 190 ø200 ø70 G1/2” ø70 G1/2” Min 72 Max 91.5 200x140 166x132 G3/4” ø42 G3/4” BL BL IBS23BL
IBS23BL17
1 2 3 5 7 2 3 5 7 2 3 5 7

Cobber IBS24

Complete thermostatische douche InBouwSet Cobber met 2 pushbuttons

Thermostatic shower set complete with 2 stop valves / Set de douche encastré thermostatique complet avec 2 robinets d’arrêt / Thermostat set komplett mit 2 UP-Ventilen

Bestaande uit:

HBPB066: Inbouwbox € 635

PB066EXTCR: Afbouwdeel € 325

M515CR: Wandsteun € 105

M015CR: Doucheslang € 29

M352CR: Handdouche € 75

CB450CR: Wandarm € 115

M100CR: Hoofddouche € 195

Totaalprijs IBS24 CR € 1.479

Totaalprijs IBS24 GN € 1.766

Totaalprijs IBS24 BL € 1.866

Set wordt standaard geleverd met staafmodel handdouche!

Optiemogelijkheden IBS24..

Optie zonder meerprijs in CR, GN en BL keuze uit: 3-standen handdouche (M375)

Meerprijzen in CR Plafondbuis 15cm (CB452) € 14 Plafondbuis 30cm (CB453) € 45

30cm hoofddouche (M106) € 230

Glijstang 90cm met geïntegreerde uitlaat (M305) € 30

Meerprijzen in GN Plafondbuis 15cm (CB452) € 0

Plafondbuis 30cm (CB453) € 20

30cm hoofddouche (M106) € 350

Glijstang 90cm met geïntegreerde uitlaat (M305) € 94

Meerprijzen in BL Plafondbuis 15cm (CB452) € 0

Plafondbuis 30cm (CB453) € 80

30cm hoofddouche (M106) € 250

Glijstang 90cm met geïntegreerde uitlaat (M305) € 214

178
G1/2” 60x22 22 828 900 40 ø6 68 ø20 ø100 ø6
V11-01 www.hotbath.nl IBS24 385 105 80 190 ø200 ø70 G1/2” ø70 G1/2” Min 72 Max 91.5 360x60 348x105 G3/4” 20 29.5 ø42 G3/4” G3/4” G3/4”
CR CR IBS24CR127 IBS24CR
1 2 3 5 7 2 3 5 7 2 3 5 7

Cobber IBS7009

Complete thermostatische douche InBouwSet met 2-weg-omstel

Thermostatic shower set complete with 2-ways diverters / Set de douche encastré thermostatique complet avec inverseur à 2-voies / Thermostat set komplett mit 2-Wege Umsteller

Standaardset IBS7009

Bestaande uit:

HBCB7009: Inbouwbox € 625

CB7009EXTCR: Afbouwdeel € 225

M515CR: Wandsteun € 105

M015CR: Doucheslang € 29

M352CR: Handdouche € 75

CB450CR: Wandarm € 115

M100CR: Hoofddouche € 195

Totaalprijs IBS7009 CAT. 1 € 1.128

Totaalprijs IBS7009 CAT. 2 € 1.490

Totaalprijs IBS7009 CAT. 3 € 1.590

Totaalprijs IBS7009 CAT. 4 € 1.780

Totaalprijs IBS7009 CAT. 5 € 2.160

Inbouwthermostaat is zowel horizontaal als verticaal te plaatsen!

Optiemogelijkheden IBS7009..

Meerprijzen in CAT. 1

Handdouche (M353) € 150

Plafondbuis 15cm (CB452) € 0

Plafondbuis 30cm (CB453) € 0

25 cm hoofddouche (M105) € 144

30cm hoofddouche (M106) € 230

Glijstang 90cm (M311) met wanduitlaat (M517) € 145

Meerprijzen in CAT. 2

Handdouche (M353) € 180

Plafondbuis 15cm (CB452) € 0

Plafondbuis 30cm (CB453) € 0

25 cm hoofddouche (M105) € 176

30cm hoofddouche (M106) € 350

Glijstang 90cm (M311) met wanduitlaat (M517) € 309

Meerprijzen in CAT. 3

Handdouche (M353) € 180

Plafondbuis 15cm (CB452) € 0

Plafondbuis 30cm (CB453) € 0

25 cm hoofddouche (M105) € 126

30cm hoofddouche (M106) € 250

Glijstang 90cm (M311) met wanduitlaat (M517) € 309

Meerprijzen in CAT. 4

Handdouche (M353) € 210

Plafondbuis 15cm (CB452) € 0

Plafondbuis 30cm (CB453) € 60

25 cm hoofddouche (M105) € 136

30cm hoofddouche (M106) € 246

Glijstang 90cm (M311) met wanduitlaat (M517) € 325

Meerprijzen in CAT. 5

Handdouche (M353) € 234

Plafondbuis 15cm (CB452) € 0

Plafondbuis 30cm (CB453) € 120

25 cm hoofddouche (M105) € 420

30cm hoofddouche (M106) € 570

Glijstang 90cm (M311) met wanduitlaat (M517) € 710

Cobber 179
CR IBS7009BBP
BBP V11-01 www.hotbath.nl IBS24 105 ø200 20 29.5 G3/4” CB7009 www.hotbath.nl 192 V11-01 www.hotbath.nl IBS24 385 105 80 190 ø200 ø70 G1/2” ø70 G1/2” Min 72 Max 91.5 360x60 348x105 G3/4” 20 29.5 ø42 G3/4” G3/4” G3/4” CR GN NB BB AB WH BC BL AI BK NBP BBP BCP CAT. 1 CAT. 2 CAT. 3 CAT. 4 CAT. 5
IBS7009CR
1 2 3 4 5 7 1 2 3 4 5 7 1 2 3 4 5 7
1 2 3 4 5 7 1 2 3 4 5 7
180

Cobber M440

Handdouche met wandsteun + uitlaat en doucheslang 1,5 mtr (t.b.v inbouwkranen)

Handshower set with wall coupling and flexible hose

Coude de sortie avec douchette et flexible Wandanschlußbogen mit Handbrause und Brauseschlauch

Cobber M443

Handdouche met wandsteun en doucheslang 1,5 mtr (t.b.v opbouwkranen)

Handshower set with wall bracket and flexible hose

Set de douche à main, avec support et flexible Handbrause komplett, mit Halter und Brauseschlauch

Cobber M442

Handdouche met wandsteun + uitlaat en doucheslang 1,5 mtr (t.b.v inbouwkranen)

Handshower set with wall coupling and flexible hose Set de douche à main, avec support et flexible Wandanschlußbogen mit Handbrause und Brauseschlauch

Cobber M444

Handdouche met wandsteun en doucheslang 1,5 mtr (t.b.v opbouwkranen)

Handshower set with wall bracket and flexible hose

Set de douche à main, avec support et flexible Handbrause komplett, mit Halter und Brauseschlauch

Cobber 181 CR GN NB BB AB WH BC BL AI BK NBP BBP BCP € 319,– € 422,– € 525,– € 578,–ø24 ø70 14 60 ø6 187 CR GN NB BB AB WH BC BL AI BK NBP BBP BCP € 209,– € 272,– € 365,– € 399,–CR GN NB BB AB WH BC BL AI BK NBP BBP BCP € 359,– € 452,– € 575,– € 613,– € 633,–M444 V11-01 www.hotbath.nl ø90 ø70 14 60 ø6 237 9.0 9.0
9.0 9.0
CR GN NB BB AB WH BC BL AI BK NBP BBP BCP € 169,– € 242,– € 315,– € 344,–M442 V11-01 www.hotbath.nl ø24 ø90 ø70 80 G1/2” 237 M440 V11-01 www.hotbath.nl ø24 ø70 80 G1/2” 190

Cobber CB040 Cobber CB041

Keukenmengkraan met draaibare uitloop

Sink mixer, with swivel spout Mitigeur d’évier, avec bec mobile Spültisch-Einhandbatterie, mit Schwenkauslauf

Keukenmengkraan met draaibare uitloop

Sink mixer, with swivel spout Mitigeur d’évier, avec bec mobile Spültisch-Einhandbatterie, mit Schwenkauslauf

182
BC BC
CB040.. CR GN NB BB AB WH BC BL AI BK NBP BBP BCP € 260,– € 335,– € 419,– € 575,–
CR GN NB BB AB WH BC BL AI BK NBP BBP BCP € 260,– € 335,– € 419,– € 575,–CB040 www.hotbath.nl 360 70 Max ø7 ø22 ø42 ø50 365 220 250 54 G3/8” Ch 12 15° 2020-01 DIAMETER MONTAGEGAT 35mm CB041 www.hotbath.nl 315 70 Max ø7 ø22 ø42 ø50 365 230 250 54 G3/8” Ch 12 DIAMETER MONTAGEGAT 35mm 2020-01 Montagegat 35 mm Montagegat 35 mm 7.5 7.5 Hoekstopkraan met filter 1/2” (zie pagina 193) Hoekstopkraan met filter 1/2” (zie pagina 193)
CB041..

Fellow FKM19 Fellow FKM14

Keukenmengkraan met draaibare uitloop en uittrekbare handdouche

Sink Mixer with pull-out shower Mélangeur de cuisine avec canapé-douche Küchenarmatur mit ausziehbarer Dusche

Keukenmengkraan driegats met draaibare uitloop en uitneembare handdouche

Sink Mixer with pull-out shower Mélangeur de cuisine avec canapé-douche Küchenarmatur mit ausziehbarer Dusche

Cobber 183 FKM14.. CR GN NB BB AB WH BC BL AI BK NBP BBP BCP € 375,– € 465,– € 499,– € 659,–FKM14 www.hotbath.nl 385 30 Max ø9 ø26 ø43 ø50 590 170 220 200 53 G3/8” Ch 14 Ch 17 DIAMETER MONTAGEGAT 35mm 2020-02 Keerklep
BL BL FKM19 www.hotbath.nl 324 440 Max 50 128 295 190 G1/2“ G3/8“ G1/2“ G3/8“ ø28 ø28 ø28 ø50 ø34 ø50 ø50 52 Aanbevolen150 Aanbevolen150 DIAMETER MONTAGEGAT 35mm 2020-02 Keerklep Montagegat 35 mm 7.5 7.5 Hoekstopkraan met filter 1/2” (zie pagina 193) Hoekstopkraan met filter 1/2” (zie pagina 193) CB041.. CR GN NB BB AB WH BC BL AI BK BBP BCP € 545,– € 709,– € 745,– € 1009,–

Fellow FKM15

Keukenmengkraan met draaibare uitloop en uittrekbare handdouche

Sink Mixer with pull-out shower Mélangeur de cuisine avec canapé-douche Küchenarmatur mit ausziehbarer Dusche

Fellow FKM22

Keukenmengkraan met draaibare uitloop en flexibele uitneembare handdouche

Sink mixer with flexible spout Mitigeur d’évier Spültisch-Einhandbatterie

184 7.5
BL
CR GN BL AI BBP BCP € 599,– € 799,– € 849,– € 969,–7.5
FKM22..
FKM15.. CR GN BL AI BBP BCP € 365,– € 485,– € 529,– € 689,–BBP FKM15 www.hotbath.nl 2022-01 xaM ø9 ø26 ø43 ø50 400 220 492 G1/2” Ch 14 523 FKM22 www.hotbath.nl 2022-01 194 504 Max 50 53 78 434 ø44 240 ø7 ø42 Ch 10 G3/8” ø17 ø28 Hoekstopkraan met filter 1/2” (zie pagina 193) Hoekstopkraan met filter 1/2” (zie pagina 193) Montagegat 35 mm Montagegat 35 mm

In het hoofdstuk Fellow vind je onze complete collectie keukenmengkranen, elk met uiteenlopende finishes die naadloos aansluiten bij elke keukenstijl.

185
Cobber

Cobber CB018

Bidetmengkraan zonder waste

Washbasin mixer with high swivel spout without waste

Mitigeur de lavabo avec bec haut mobile sans vidage

Waschtisch-Einhandbatterie mit hohem Schwenkauslauf ohne Ab- und Überlaufgarnitur

Cobber E001

Fonteinkraan

Coldwater tap Robinet eau froide Kaltwasserventil Always open plug en hoekstopkraan, zie pagina 194

186
28 148 82 10° 35 Max 85 G1/2” 40 148 82 10° 85 G1/2” ø30 148 82 10° 85 G1/2” ø30 50 193 170 ø45 ø45 35 Max 35 Max 35 28 148 82 10° 35 Max 85 G1/2” 40 148 10° 85 G1/2” ø30 148 82 10° 85 G1/2” ø30 50 ø45 ø45 Max 35 Max
143 50 Max ø7 ø20 ø42 ø50 335 109 89 G3/8” Ch 12 15° GN GN
CB018.. CR GN NB BB AB WH BC BL AI BK NBP BBP BCP € 199,– € 250,– € 299,– € 395,–E001.. CR GN NB BB AB WH BC BL AI BK NBP BBP BCP € 95,– € 135,– € 155,– € 259,–5.7 5.7 NBP

Cobber EH001

187
Cobber
GN
Coldwater tap Robinet eau froide Kaltwasserventil EH001.. CR GN NB BB AB WH BC BL AI BK NBP BBP BCP € 155,– € 205,– € 245,– € 300,–5.7 EH001 V11-01 www.hotbath.nl 110 163 G1/2” ø20 230 ø30 ø45
Fonteinkraan

Cobber UW001 Cobber U001

188
82 57 155 82 10° 85 G1/2” ø45 ø30 82 82 ø30 193 101 25° 118 G1/2” ø26 9.7 ø6 170 87 35° 90 G1/2” ø26 9.7 ø6 ø45 ø45 35 Max 35 Max 35 Max 28 148 82 10° 35 Max 85 G1/2” 40 57 155 82 10° 85 G1/2” ø45 ø30 148 82 10° 85 G1/2” ø30 148 82 10° G1/2” ø30 50 193 101 25° 118 G1/2” ø26 9.7 ø6 170 87 35° 90 G1/2” ø26 9.7 ø6 ø45 ø45 ø45 ø45 35 Max 35 Max 35 Max 35 Max 35 Max Maximaal 110 mm inkortbaar! BL BL Fonteinkraan wandmodel inkortbaar Coldwater tap Robinet eau froide Kaltwasserventil Fonteinkraan Coldwater tap Robinet eau froide Kaltwasserventil Always open plug en hoekstopkraan, zie pagina 194 G1/2" ø60 ø26 80 186 mm 15° U001.. CR GN NB BB AB WH BC BL AI BK NBP BBP BCP € 109,– € 139,– € 165,– € 275,–UW001.. CR GN NB BB AB WH BC BL AI BK NBP BBP BCP € 130,– € 169,– € 189,– € 275,–8.5 8.5

Cobber CB094

Uitloop toepasbaar op CB105(T), CB106(T)

Wall-mounted spout (spout only as spare part)

Bec déverseur (bec seul, comme partie de rechange)

Wandmontierte Wanneneinlauf (nur Einlauf, als Ersatzteil)

CB094-15 (CAT. 1) € 85,–

CB094-15 (CAT. 2) € 125–

CB094-15 (CAT. 3) € 145,–

CB094-15 (CAT. 4) € 159,–

CB094-18 (CAT. 1) € 84,–

CB094-18 (CAT. 2) € 125,–

CB094-18 (CAT. 3) € 145,–

CB094-18 (CAT. 4) € 165,–

CB094-25 (CAT. 1) € 95,–

CB094-25 (CAT. 2) € 135,–

CB094-25 (CAT. 3) € 159,–

CB094-25 (CAT. 4) € 185,–

CB094-30 (CAT. 1) € 95,–

CB094-30 (CAT. 2) € 135,–

CB094-30 (CAT. 3) € 159,–

CB094-30 (CAT. 4) € 185,–

Cobber CB095

Uitloop met rozet voor bad en wastafel (n.v.t op CB105) lengte 15, 18, 25 en 30 cm

Wall-mounted spout, length 15, 18, 25 and 30 cm

Bec déverseur, 15, 18, 25 et 30 cm

Wandmontierte Wanneneinlauf, Länge 15, 18, 25, und 30 cm

CB095-15 (cat. 1) € 95,–

CB095-15 (cat. 2) € 135,–

CB095-15 (cat. 3) € 155,–

CB095-15 (cat. 4) € 165,–

CB095-18 (cat. 1) € 95,–

CB095-18 (cat. 2) € 135,–

CB095-18 (cat. 3) € 155,–

CB095-18 (cat. 4) € 165,–

CB095-25 (cat. 1) € 105,–

CB095-25 (cat. 2) € 145,–

CB095-25 (cat. 3) € 165,–

CB095-25 (cat. 4) € 195,–

CB095-30 (cat. 1) € 115,–

CB095-30 (cat. 2) € 145,–

CB095-30 (cat. 3) € 165,–

CB095-30 (cat. 4) € 209,–

Cobber 189
G1/2” ø70 ø20 180 G1/2” ø70 ø20 150 G1/2” ø70 ø20 250 G1/2” ø70 ø20 300
AI
CR GN NB BB AB WH BC BL AI BK NBP BBP BCP CAT. 1 CAT. 2 CAT. 3 CAT. 4
CB095..
CR
CB094..
CAT.
CAT.
CAT.
CR GN NB BB AB WH BC BL AI BK NBP BBP BCP CAT. 1
2
3
4

Cobber MC060 Cobber MC080

Spiegel ø60 cm inclusief indirecte verlichting en spiegelverwarming IP44 (2 standen: 2700K en 6400K)

Mirror, illuminated and heated IP44

Spiegel, beleuchtet und beheizt IP44

Rétroviseur, éclairé et chauffant IP44

Spiegel ø80 cm inclusief indirecte verlichting en spiegelverwarming IP44 (2 standen: 2700K en 6400K)

Mirror, illuminated and heated IP44

Spiegel, beleuchtet und beheizt IP44

Rétroviseur, éclairé et chauffant IP44

190
www.hotbath.nl MC060 2021-01 200 350 80 ø600 ø600 80 30 5 www.hotbath.nl MC080 2021-01 310 450 80 ø800 ø800 80 30 5
MC080 € 545,– MC060 € 425,– Made by Aqualla Made by Aqualla

Cobber CB452

Plafondbuis rond 15 cm

Ceilingsupport

Bras de douche

Brausearm

Cobber CB453

Plafondbuis rond 30 cm

Ceilingsupport

Bras de douche

Brausearm

191
Cobber
ø24 ø55 G1/2” 13 11 G1/2” 300 ø24 ø55 G1/2” 13 11 150 G1/2” CR GN NB BB AB WH BC BL AI BK NBP BBP BCP € 129,–