Page 1

in!petto persoonlijke uitnodiging

efficiency4daagse

dinsdag 25, woensdag 26, donderdag 27 en vrijdag 28 september 2012


in!petto persoonlijke uitnodiging

efficiency4daagse

dinsdag 25, woensdag 26, donderdag 27 en vrijdag 28 september 2012

alstublieft. ons nieuwe magazine ter gelegenheid van de efficiency4daagse 2012. wij hebben weer een groot aantal wetenswaardigheden, primeurs en speciale aanbiedingen voor u in petto. wij hopen u te ontmoeten tijdens dit najaarsfeest in onze showroom aan de hoofdstraat in hoogeveen.

data en openingstijden

dinsdag 25 september

betrokken ondernemerschap! met trots kan ik u melden dat wij weer vier feestelijke relatiedagen hebben georganiseerd in de laatste week van september. vier dagen waarin wij u graag persoonlijk ontmoeten. dit najaar staat in het teken van betrokken ondernemerschap. zo biedt !pet kunstenaars, vormgevers en designers een podium tijdens elke najaarseditie van de efficiency4daagse. om enkele te noemen: herman brood, fabrice, borek sipek, gerard van de weerd, ton pret, henny weckx, birgitta mĂĽngsĂŠn, carla kamphuis en geert jan jansen. ook maakten wij het mogelijk dat wout zweers, student aan de technische universiteit twente, zijn visie op de personal computer kon vertalen in een realistisch model. afgelopen jaar boden wij hem de mogelijkheid om een revolutionaire bureaulamp te ontwikkelen. beide items zijn ook tijdens deze efficiency4daagse te zien in onze showroom. dit jaar hebben wij bijzondere kunst van buitengewone kunstenaars voor u in !petto. kunst die maatschappelijke betrokkenheid zichtbaar maakt. kunst van talentvolle mensen met een handicap. in samenwerking met de stichting special arts een fraaie collectie tijdens onze efficiency4daagse. de expositie loopt tot eind oktober. speciaal voor deze najaarseditie hebben wij onze collectie design uitgebreid met bijzondere, eigentijdse interieurobjecten, ontworpen door enkele van de meest getalenteerde hedendaagse zuid-afrikaanse ontwerpers. alle producten worden met de hand gemaakt. het verschaft de makers plezier, sociale zekerheid en inkomen. de lamp van afgedankte kunststof flacons is zeer kleurrijk, creatief gemaakt en vind ik persoonlijk erg mooi.

10.00 - 17.00 uur

woensdag 26 september 10.00 - 17.00 uur

donderdag 27 september 10.00 - 17.00 uur 19.30 - 22.00 uur

vrijdag 28 september 10.00 - 17.00 uur !pet hoogeveen hoofdstraat 122-126 postbus 88 7900 ab hoogeveen telefoon 0528-265131 www.petonline.nl ontwerp & realisatie: !pet drukkers & vormgevers

en verder... hebben we graag weer even een persoonlijk onderonsje met u. want daar is het ons natuurlijk allemaal om te doen. even bijpraten. updaten, zoals dat mooi heet. een rondje door de showroom, even de hoogtepunten benoemen en profiteren van onze prijsstunts. als aanmoediging hebben wij alvast een aantal interessante premiums uitgezocht. namens alle medewerkers heet ik u graag van harte welkom! bert van der haar algemeen directeur

we weten graag wanneer u komt. laat het ons even weten door een e-mail te sturen naar c.dewitte@petonline.nl. bellen kan natuurlijk ook: 0528 - 265131


efficiency4daagse 2012

premiums

cadeaus tijdens de voorjaars4daagse

plexiglas reuzeprint

apple tv

uw eigen foto geprint achterop 8 mm plexiglas. op de fameuze !pet printreus. inclusief ophangsysteem waardoor uw foto los van de wand komt. formaat 700 x 900 mm.

met apple tv heb je eindeloos veel amusement altijd binnen handbereik. hd-films uit itunes (soms in indrukwekkende 1080p-weergave) kun je via apple tv afspelen op je hd-tv. muziek en foto’s kun je vanaf je computer streamen. eén druk op de knop en achteroverleunen maar. met airplay speel je het materiaal van je iphone, ipad of ipod touch af op je tv.1 en in de apple tv-interface hoef je niet lang te zoeken om iets van je gading te vinden.

uw eigen foto afgedrukt op een profibond aluminium paneel gratis bij aankoop formaat 600x900 mm vanaf € 1.000,- tot € 2.500,€ 59,-

gratis bij aankoop vanaf € 2.500,- tot € 5.000,-

sony dsc-w570

ipad3

de digitale cyber-shot w570-camera is licht, compact en fraai vormgegeven. iedereen kan met dit apparaat foto’s en hd-video’s boordevol details maken. hoogwaardige carl zeiss®-lens met 5x optische zoom. met glimlachherkenning.

een vakantiefilm maken in een handomdraai, de trein in met je favoriete game of jouw beste idee van nederland in een nette presentatie. de nieuwe ipad heeft een retina-display, een 5-megapixel isight-camera en de mogelijkheid tot supersnel mobiel internet.

met onze printreuzen frezen wij ook teksten uit pvc, aluminium of acrylox ideaal voor gevelreclame en instore promotie. vraag naar de mogelijkheden

gratis bij aankoop vanaf € 5.000,- tot € 10.000,-

gratis bij aankoop vanaf € 10.000,-

alle prijzen zijn exclusief b.t.w. en uitsluitend geldig tijdens de efficiency4daagse 2012 en zolang de voorraad strekt. model- en prijswijzigingen voorbehouden. afbeeldingen kunnen afwijken. zet- en drukfouten voorbehouden. voor de premiums gelden de actievoorwaarden zoals omschreven tijdens de efficiency4daagse 2012.

in!petto 03


!petfacts human office aanbieding!

hay dlm de hay dlm tafel is een moderne, simplistisch vormgegeven bijzettafel. de compacte tafel, ontworpen door thomas bentzen biedt verrassend veel ruimte. deze unieke bijzettafel is gemakkelijk verplaatsbaar dankzij het handvat.

hay

loop stand hall de loop stand hall is een design van leif jorgensen. deze garderobe is er een uit de loop stand collectie. de loop stand is een simpel ontwerp van drie staanders met industrieel design.

04 in!petto

â‚Ź

245

buzzispace buzzilight een akoestische lantaarn die gemaakt is van gerecycled tweekleurig vilt. de flexibele vorm kan door de eigenaar aangepast worden. dit akoestisch lichtobject kan als sta- of hanglamp geleverd worden. de eigenaar kan zelf kiezen welke kleur aan de buitenzijde te zien is en hoe hoog of hoe breed de lamp wordt en kan dit op ieder ogenblik aanpassen. de buzzilight is gemaakt van gerecycled pet-afval (grijs vilt) gecombineerd met 100% natuurlijk gekleurde viltwol, die rond een puur aluminium structuur gevouwen is. deze design lamp is dus niet alleen design, maar ook natuurvriendelijk.

ipad holder

de ipad holder is te gebruiken om op het web te browsen. zonder dat je de ipad steeds moet vasthouden, om een e-book te lezen, een film te kijken, om documenten te schrijven, als houder tijdens het koken maar ook voor het spelen van een spelletje.

â‚Ź

279

vitra dsr deze design klassieker van charles en roy eames ( ontwerp 1950), is helemaal terug!!! het orginele vitra model dsr met het draadonderstel met schoren, en doorgeverfde polypropyleen zitschaal is leverbaar in 8 fraaie kleuren. ook leverbaar met houten onderstel en/of bekleding.

aanbiedingsprijs

â‚Ź

195


efficiency4daagse 2012 y

moooi valentine marcel wanders heeft twee lampen ontworpen voor moooi: de ‘baby valentine’ en ‘valentine’. de lampen bestaan in de kleuren zwart, goud, wit en chroom. de binnenkanten hebben indrukwekkende bloemenpatronen.

kaiser idell

fritz hansen de kaiser idell™ collectie is gebaseerd op een wereldwijd gepatenteerd draaielement en een karakteristieke dop met original kaiser idell logo. de lampen zijn gemaakt van staal en messing en de kap is met de hand gelakt in hoogglans, de verchroomde elementen zijn van met de hand gepolijst en zilver gesoldeerd messing.

hay strap mirror een moderne en minimalistisch vormgegeven spiegel. functioneel en onderscheidend door zijn ‘strap’ ophangsysteem.

€ 154 inclusief ophangsysteem

droog buzzispace buzziplants behoefte aan privacy, rust of beschutting? de buzziplant van designer anthony duffeleer is het eerste kamerscherm dat maar liefst drie dingen combineert: akoestiek, design en de mogelijkheid om er dingen op te prikken. dankzij de opvallende vorm en kleur van de drie beschikbare plants maak je er zowel thuis als in een kantooromgeving een statement mee. de buzziplant mag dus gezien worden!

favorite things lamp via het gat aan de zijkant van de doorzichtige bak kun je jouw favoriete items in dit bijzondere interieurobject zetten. op het moment dat je de verlichting aanzet, staan ze letterlijk in de schijnwerpers!

de vorm

spring kinderen spelen graag verstoppertje in het hoge gras of in een maïsveld, de hoge sprieten ontnemen het zicht en creëren perfecte plekjes om je even af te zonderen. met de ‘spring’ heeft ontwerper floris schoonderbeek een ludiek equivalent ontworpen voor binnen en buiten, roomdividers met een speels karakter en een frisse uitstraling. in!petto 05


oog voor

kunst efficiency4daagse 2012

bijzondere kunst van buitengewone kunstenaars

dit najaar biedt !pet met name noord-nederlandse kunstenaars die een verstandelijke, psychische of lichamelijke beperking hebben, een platform én publiek door middel van een bijzondere expositie. veel kunstuitingen kunnen worden aangemerkt als authentiek, fascinerend en kleurrijk. op deze pagina’s een aantal van de werken die tijdens de efficiency4daagse te bewonderen én te koop zijn. de kunstwerken geven werk- en ontvangstruimtes een vrolijk en speciaal accent. eigenlijk is het gewoon een kwestie van betrokken ondernemerschap! u koopt al een kunstwerk vanaf € 250,- excl. btw.

kunstenaar: hans wichers titel: meisje op schommel techniek: olieverf/acryl op doek formaat incl. lijst: 100x100 cm nummer: 11855

Kunstenaar:

Hans Wichers

Titel: Techniek: Formaat incl. lijst:

Meisje op schommel Olieverf/acryl op doek 100x100 cm

Nummer:

11855

kunstenaar: jan hendriks titel: kamer met tafel en stoelen) techniek: acryl op papier formaat incl. lijst: 90x120 cm nummer: 343

Kunstenaar:

Jan Hendriks

Titel: Techniek: Formaat incl. lijst:

Kamer met tafel en stoelen Acryl op papier 90x120 cm

Nummer:

343

kunstenaar: geeta dixit titel: man en vrouw techniek: olieverf/acryl op doek formaat incl. lijst: 120x100 cm nummer: 12505

Kunstenaar:

06 in!petto

kunstenaar: roy wenzel titel: zonder titel 20 (11041) techniek: gemengde techniek op papier formaat incl. lijst: 110x80 cm nummer: 11041 Roy Wenzel

Titel: Techniek: Formaat incl. lijst:

Zonder titel 20 (11041) Gemengde techniek op papier 110x80 cm

Nummer:

11041


vanaf € 250,-

kunstenaar: geeta dixit titel: verkeerslicht techniek: olieverf/acryl op doek formaat incl. lijst: 100x70 cm nummer: 12520

Kunstenaar:

kunstenaar: henk de klein titel: levende huizen techniek: gouache/aquarel op papier formaat incl. lijst: 120x90 cm nummer: 11877

Kunstenaar:

Geeta Dixit

Titel: Techniek: Formaat incl. lijst:

Verkeerslicht Olieverf/acryl op doek 100x70 cm

Nummer:

12520

Henk de Klein

Titel: Techniek: Formaat incl. lijst:

Nummer:

bijzondere kunst van buitengewone kunstenaars

Levende huizen Gouache/aquarel op papier 120x90 cm

kunstenaar: sieberen de vries titel: christina aguilera techniek: olieverf/acryl op doek formaat incl. lijst: 100x100 cm nummer: 13134

11877

Kunstenaar:

Sieberen de Vries

Titel: Techniek: Formaat incl. lijst:

Christina Aguilera Olieverf/acryl op doek 100x100 cm

Nummer:

13134

kunstenaar: Dorothé IJszenga titel: Huis 1 techniek: Gemengde techniek op papier formaat incl. lijst: 70x90 cm nummer: 11089

kunstenaar: janine van wijk titel: zwerfkatten techniek: olieverf/acryl op doek formaat incl. lijst: 100x100 cm nummer: 10284

Kunstenaar:

Janine van Wijk

Titel: Techniek: Formaat incl. lijst:

Zwerfkatten Olieverf/acryl op doek 100x100 cm

Nummer:

10284

in!petto 07


com!petition omdat de vraag naar slinger en elektrisch verstelbare bureaus toenam, kwam com!petition met een geheel nieuwe serie werkplekken. het resultaat is uitzonderlijk. wat een kwaliteit en uitstraling! de kwaliteit, afwerking en het prijsniveau is werkelijk uniek te noemen. de collectie wordt aangevuld met o.a. zijwangen, opzetwanden, gestoffeerde ladebloktoppen, cpu houders, kabelgoten, monitorarmen, bachmann deskstroom supports.

aanbieding! duo werkplek 2x 160x80 cm hoogte instelbaar

â‚Ź 499 p/s

duo werkplek 2x 160x80 cm slinger verstelbare uitvoering

â‚Ź 775 p/s

exclusief afschermingswand

08 in!petto


efficiency4daagse 2012

kusch+co

wint tweede red dot design award met 3000 njord strak design met een zwierige zitschaal. op het eerste gezicht valt meteen op dat deze stoel buitengewoon is! de omhulde zitschaal, volledig vervaardigd van antracietkleurig polyestervilt, verleidt met de zintuigelijke prikkelingen van het aangenaam zacht en warm aanvoelend materiaal en met een gevoel van geborgenheid.

in!petto 09


axia smart chair

7e mkb innovatie top 100 door gebruik te maken van slimme sensor technology geeft de axia® smart chair directe feedback. deze feedback maakt je bewust van je zithoudingen. daardoor zullen je prestaties verbeteren en ga je fitter naar huis. de jury beoordeelde de nominaties op basis van originaliteit, impact, mate van bescherming, verkrijgbaarheid en omzetpotentie..

de axia® smart chair combineert optimale ondersteuning met duurzaamheid en slimme technologie. de axia® smart chair monitort het zitgedrag van de gebruiker en geeft daar feedback op. sensoren in de zitkussens registreren het zitgedrag. zit een gebruiker verkeerd, dan maakt de stoel hem daarvan

bewust. een trilsignaal geeft aan wanneer hij te lang een belastende houding aanneemt. deze feedback draagt bij aan de bewustwording van de gebruiker over zijn zitgedrag. de stoel raakt je letterlijk aan! van het label aan de zitting kan de gebruiker aflezen hoe zijn zitgedrag het afgelopen uur was. via de axia® smart insight

software kunnen de gegevens over langere periode per stoel worden uitgelezen. met de verzamelde informatie kunnen praktische adviezen aan de gebruiker worden gegeven. dat opent een wereld aan mogelijkheden, zowel voor gebruikers als facilitair managers. www.axiasmartchair.com

minuscule fritz hansen

visueel • nieuwste techniek gecombineerd met handgemaakt vakmanschap • de precisie van spuitwerk van het onderstel • hoge kwaliteit van de verbindingen • de autenthiek handgestikte stoffering emotioneel • zorgvuldig gekozen combinatie van materialen; remix stof, gewaxt tuigleer icm het onderstel • handgestikt zoals vele fritz hansen klassiekers rationeel • comfortabele zitting • duurzaam onderstel: oppervlak kan niet krassen • gehele zitkuip is gestoffeerd

10 in!petto

vepa cosmo moood een ingetogen, comfortabel design èn een gevoel van ongekende luxe. dat is de cosmo, van de hand van ontwerper andré valkenhoff. u heeft de keuze uit een scala aan stofferingen en voor het onderstel is iedere kleur denkbaar. de vriendelijke uitstraling maakt de Cosmo Moood zeer geschikt voor toepassing in huiskamers, openbare ruimten of als stoel in zorginstellingen. En vriendelijk is ook het toegepaste hout; gecertificeerd en dus milieuvriendelijk.


vepa vpax tafel de kenmerkende frameconstructie is kenmerkend voor de vpax tafel van vepa. deze biedt optimale beenvrijheid, maar ook de ruimte voor het aanbrengen van ict-oplossingen. vpax is leverbaar in ronde en rechte bladvarianten. in de ronde uitvoering vormt de tafel een mooie combinatie met stoel embrace.

in!petto 11


artifort/lande

apps | appsolutely fabulous! een vierkante kubus met afgeronde hoeken alsof het een icoontje op je smartphone betreft. ontworpen volgens de beste tradities van artifort, vloeiend, tijdloos en comfortabel. artifort is trots het eerste ontwerp van richard hutten voor artifort te presenteren.

illumimate

refinery

ernst koning liet zich voor de illumimate inspireren door het peertje dat edison zo’n 130 geleden uitvond. de sympathieke vorm van dat peertje roept bij veel mensen nog altijd positieve gevoelens op, je zou het peertje bijna een vriend (of in het engels: mate) kunnen noemen. met de illumimate wil ernst koning de gloeilamp eren in zijn vorm en functionaliteit. deze opgeblazen variant in triplex of acrylaat zorgt dan ook voor een grappig accent in een interieur. de illumimate is samengesteld uit laser gesneden onderdelen. hij is verrassend in zijn eenvoud en belichaamt de waarden van innovatie, tijdloosheid en duurzaamheid, mits natuurlijk uitgevoerd met een spaar- of ledlamp.

voor deze spectaculair ogende lamp liet ernst koning zich inspireren door een olieraffinaderij. de verschillende buizen zijn apart van elkaar te draaien, zodat je eenvoudig wat extra licht naar je toe kan halen, maar dit geeft de lamp ook steeds een ander aanzien. de spiraalvormige spaarlampen geven de lamp nog meer elan. voor ĂŠĂŠn van de buizen is de lamp vervangen door een stopcontact, zodat je stroom voor bijvoorbeeld een laptop uit de lamp kan tappen. erg praktisch en erg nieuw werken! begin 2012 kreeg dit ontwerp al de if concept design award 2012 toegekend.

12 in!petto


efficiency4daagse 2012

rar

waver

!pet

dealer!

tip ton

eames plastic side chair

softshell chair

vegetal in!petto 13


!pet projectinrichters verzorgt ook al uw projectstoffering • vloerbedekking • pvc • laminaat • tapijt • gietvloeren

• binnen- en buiten zonwering • carpetten • seperatiepanelen • raamstoffering


from africa with love

efficiency4daagse 2012

!pet presenteert en verkoopt bijzondere, eigentijdse interieurobjecten, ontworpen door enkele van de meest getalenteerde hedendaagse zuid-afrikaanse ontwerpers. de passie voor afrika en de liefde voor een creatief interieur komen samen in onze showroom.

african wire table

funky en kleurrijke draadmeubilair dat is landelijk geprezen en opgenomen in de nationale en internationale lifestyle-magazines. de producten worden volledig met de hand vervaardigd door een team van lokale ambachtslieden, en verzinkt alvorens te worden gepoedercoat, waardoor ze duurzaam, weerbestendig en 100% origineel zijn! meubelen varieert van bijzettafels, salontafels, stoelen en (fruit) kommen. ook kunnen er op maat gemaakte stukken worden geproduceerd.

bottleform ball kleurrijk lichtobject gemaakt van delen van verschillende flessen (en zelfs een aantal hele flessen) op handgemaakte draad structuur.

tyred originele tyred stoel van de in kaapstad woonachtige kunstenaar yameng li. tyred maakt duurzame lifestyle meubelen van de onvoorstelbare massa gebruikte autobanden die zich ophopen in torens van onbruikbaar afval en zet ze om in iets leuks en duurzaams. het is beter voor het milieu, maar heeft ook een grote sociale impact door het bieden van werk aan kansloze zuidafrikanen.

uit de serie other people’s rubbish Š heeft ontwerper heath nash samen met zijn team van toegewijde en bekwame ambachtslieden, prachtige, waardevolle voorwerpen gemaakt van... andermans afval. de studio biedt geheel originele, vernieuwende en functionele objecten die gevoelens van warmte en echtheid brengen in een ruimte waarin ze worden toegepast. alle producten zijn 100% met de hand gemaakt, milieubewust en gewetensvol. en zij laten de realiteit zien van het hedendaagse zuid-afrika. verkrijgbaar in veelkleurig of wit: 50 cm diameter

heath nash | work proces

lite lamp lite is een volledig recyclebare serie lampen van inheems afrikaans hardhout. ze functioneren als lampenkap en verbergen een milieu-vriendelijke led lamp. hoe groter de tros lampen hoe gracieuzer het effect. in!petto 15


schommelstoel dim sum

fatboy

baboesjka set de baboesjka is een setje van 3 vierkante kussens die op elkaar gestapeld liggen en aan elkaar vast zitten met een stoere riem. de drie kussens vormen een gelaagde poef. leverbaar in 15 kleurencombinaties.

introductieprijs

139

eigentijds design! in 2 type frames mogelijk; 4-teens kruisvoet of zoals afgebeeld, een ronde kolomvoet. draaibare zitkuip compleet gestoffeerd en in diverse stof en lederkleuren mogelijk. iso9001 kwaliteit. verschillende studies hebben aangetoond dat schommelen endorfine produceert in het lichaam dat zorgt voor rust en ontspanning. de ontspanning die ontstaat door het ritme van het schommelen, verbeteren ook het vermogen op focus en concentratie. de verwerking van hout in het ontwerp refereert aan het traditionele idee van een schommelstoel.

prooff ear chair de ear chair is een ontwerp van jurgen bey. de stoel heeft ‘oren’ om privacy te creëren in openbare ruimtes. de armleuning van de stoel is tevens ontworpen als klein tafeltje. de ‘oren’ zijn er in divers lengtes en de stoel kan worden uitgevoerd in diverse stoffen.

16 in!petto

com!petition hero

aanbiedingsprijs

350

uitgaand van stof extreme plus

wilkhahn chassis chassis is een ontwerp van stefan diez voor wilkhahn. het frame is gemaakt van hoogwaardig plaatstaal, gepoedercoat in zwart, wit of grijs. de zitting en rugleuning zijn gemaakt van polypropyleen en in diverse kleuren mogelijk.


efficiency4daagse 2012

triumph multipurpose table de libra multipurpose table is de ideale oplossing voor entrees, bedrijfsrestaurants, coffeecorners, wachtkamers en kantines. de tafel heeft een multiplexblad voorzien van hpl toplaag. het blad is 18mm dik en heeft een verjongde blank gelakte randafwerking. het blad is ook verkrijgbaar in 8 verschillende decors gemelamineerd spaanplaat van 25mm dik met een abs-stootrand. de verkrijgbare kleuren zijn; berken, beuken, kersen, walnoot, eiken lugano eiken, wit en grijs. het blad is zowel rond als vierkant leverbaar in diverse afmetingen. het aluminium onderstel van de tafel heeft een mooi design en verkrijgbaar in twee verschillende hoogtes, 47cm en 74cm hoog.

bert plantagie stitch ‘kussenbank’ stitch is een heerlijke, knusse bank met een warme uitstraling. de bank dankt zijn naam aan de opvallende stiknaden. de losse kussens kunnen naar wens voor en achter in verschillende kleuren bekleed worden; om letterlijk in een handomdraai te zorgen voor een andere sfeer.

bryck bryck is dé zitsensatie. de voordelen van een zitzak, het comfort van een luie stoel en een stijlvol design komen samen.

haworth

comforto 29 haworth ontwikkelde comforto 29 speciaal voor u. haworth voelt zich verantwoordelijk voor alle mensen die een groot deel van de dag achter een bureau of conferentietafel doorbrengen. werknemers ervaren vaak een tijdsdruk, dit geldt voor grote- en kleine ondernemingen maar ook voor freelancers, studenten, kunstenaars, artsen en advocaten. voor hen ontwikkelde haworth de comforto 29. een mooie ergonomische stoelenlijn voor een mooie prijs. met comforto 29 kan iedereen een gezonde rug veroorloven. wat je ook doet, waar je ook bent

speciale prijs

195

introductieprijs*

295

* uitvoering in stofgroep f1, zwart onderstel

in!petto 17


uw inrichting

18 in!petto


efficiency4daagse 2012

onze zorg

in!petto 19


nature study space dit afstudeerobject is ontworpen door désirée de vries, interieurarchitect bij !pet. tijdens het afstuderen op minerva in groningen bedacht ze deze outdoor-werkplek voor studenten. studenten hebben vaak geen tuin en studeren in het park biedt niet altijd het nodige comfort . ‘nature study space’ is de oplossing! de student staat volledig in contact met de natuur, kan kiezen uit twee zithoudingen en of hij/ zij in de zon of schaduw wil zitten. deze keuzemogelijkheden en de positieve effecten van de natuur stimuleren de concentratie. de student kan de overkapping open en dicht doen door middel van een haak-klem systeem. met mooi weer kan de student in de zon zitten en als het te heet wordt, doet hij/zij de bekleding weer vast. natuurlijk is het object ook inzetbaar voor een bredere doelgroep. u zou het kunnen gebruiken als tuinmeubel, in een studielandschap of op een dakterras. de indoor-uitvoering zou ook prima in de projectinrichting passen, bijvoorbeeld als concentratiewerkplek bij ‘het nieuwe werken’.

20 in!petto


efficiency4daagse 2012

kleur afdrukken vanaf 1,7 cent per afdruk!

uniek in de wereld: het kyocera pro rato colour system in een kantooromgeving worden veel verschillende documenten geprint. dit betekent dat voor het afdrukken van het ene document meer toner gebruikt wordt dan voor het andere. vooral bij het gebruik van kleur kunnen de verschillen groot zijn. waarom betaalt u dan nu voor iedere afdruk hetzelfde? kyocera biedt als eerste in de markt van laserprinters kleurenafdrukprijzen aan die gebaseerd zijn op het werkelijke

tonerverbruik. de nieuwe taskalfa kleurenmultifunctionals beschikken naast de gebruikelijke zwart- en kleurenteller over drie aanvullende afdruktellers die het aantal afgedrukte pagina’s met een bepaalde dekking tellen. op basis van deze tellers brengen we de werkelijke kosten in rekening passend bij uw afdrukprofiel. !pet kan u als platinum kyocera dealer uitstekend adviseren over de mogelijkheden.


veel papierwerk?

tijd voor digitalisering! graag nodigen wij u uit voor onze presentatie factuurscanning & digitale dossier omsluiting op dinsdag 25 september of donderdag 27 september van 10:30 uur tot 12:00 uur.

de wereld verandert en de werkplekken en processen bij onze klanten veranderen mee. organisaties digitaliseren, moeten meer met minder mensen doen. !pet beweegt mee met die veranderingen. dat doen we door middel van (nieuwe) producten en diensten waarmee we document intensieve werkprocessen bij onze klanten slimmer in kunnen richten. we analyseren de papieren en digitale informatiestromen binnen de organisatie en stellen een maatwerkoplossing op voor het stroomlijnen van dit proces. we maken daarbij concrete afspraken over wat dit proces de klant oplevert en helpen de klant om tijdens de looptijd van de overeenkomst maximaal rendement uit de duurzame oplossingen te halen, met steeds de visie in gedachten houdend:

de juiste informatie op de juiste plek op het juiste moment.

!pet is leverancier van o.a. easy sytems en bct shapeau

Commercial-Partner certified

22 in!petto

Teamwork for our customers.


efficiency4daagse 2012

printen voor nog * geen cent per afdruk! ook zo’n last van dure cartridges? met de onderstaande ricoh printers kunt u al printen voor nog geen cent per afdruk! inclusief service, onderhoud en verbruiksmaterialen. wij dagen u uit voor een vergelijk!

stuntaanbiedingen

• a4/a3 kleurenprinter • voordelige kleuren van hoge kwaliteit worden met dezelfde snelheid afgedrukt als zwart-wit: 20 ppm • multifunctioneel: kopiëren, afdrukken, scannen en (optioneel) faxen • milieuvriendelijke technologieën zorgen voor energie- en kostenbesparingen • geavanceerde eigenschappen vereenvoudigen de workflow • verbeterde beveiligingsfuncties beschermen uw gegevens en helpen om aan wet- en regelgeving te voldoen

ricoh mp c3002

ricoh mp c2051ad

ricoh mpc 301spf

• a4 zwart/wit printer, copier, fax en kleurenscanner. duplex en onderkast • snelle uitvoer tot 30 pagina’s p/m. • kosten- en ruimtebesparende multifunctional. • productieve, milieuvriendelijke technologie die stroom bespaart. • compatibel met geavanceerde workflow-oplossingen. • verbeterde gegevensbeveiliging.

• a4/a3 kleurenprinter • hoge afdruk-/kopieersnelheid 30 kleurenpagina’s per minuut. • beperk uw afdrukkosten - gebruik limietbeperkingen. • afdrukken vanaf usb/sd - hiervoor heeft u geen computer nodig. • zeer veelzijdig - afdrukken op dik papier tot 300 g/m². • goed beveiligd met standaard harde schijfoverschrijving en coderingsfuncties. • inclusief 4 papierladen

prijs: 1876,efficiency4daagse stuntprijs

prijs: 5860,efficiency4daagse stuntprijs

prijs: 8295,efficiency4daagse stuntprijs

999,-

3795,-

4999,-

optioneel: faxunit

optioneel: faxunit

* gebaseerd op een servicecontract met een volume van 5.000 afdrukken per maand

in!petto 23


Microsoft Lync communicatie in overtreffende trap als aanvulling op uw telefooncentrale of zelfs als complete vervanging ervan. microsoft lync server biedt online beschikbaarheids info, chat functie, vice en video conferencing en spraak in één platform. beschikbaar op ieder device dat onderdeel uitmaakt van uw netwerk c.q. een internet connectie heeft. altijd met dezelfde interface. alles via de microsoft lync-client. ms lync integreert met alle microsoft office-toepassingen, zoals outlook en sharepoint, waarbij samenwerken (collaboration) het sleutelwoord is. de vergaderfunctie van ms lync biedt functies voor het delen van het bureaublad en toepassingen als powerpoint-presentaties en whiteboarding. het plannen en deelnemen aan vergaderingen met één muisklik in outlook. of alle deelnemers in een virtuele wachtruimte plaatsen, waardoor er extra veiligheid ingebouwd wordt en er meer controle is over wie aan de vergadering deelneemt. daarnaast kan ms lync een volledige set van enterprise voice-functies bieden met een ruime keuze aan ip- en usbapparaten én de vrijheid om op kantoor, thuis of onderweg te werken. samen met onze partner startready is !pet uw voor de hand liggende leverancier van lync. advies, projectbegeleiding, maar ook voor volledige implementatie van onsite of hosted ms lync.

24 in!petto

ict oplossingen en bedrijfszekerheid

wat is tegenwoordig nog zeker! alles draait vandaag om bedrijfszekerheid. de ict systemen zijn een onmisbare schakel in de bedrijfsvoering. of het nu zorg, onderwijs, overheid, handel of dienstverlening betreft. we kunnen gewoon niet zonder ict en uitval geeft direct klachten, productieverlies enz..

!pet automatiseerders is bij uitstek de onafhankelijke partner voor uw vraagstukken omtrent beschikbaarheid en beveiliging van ict systemen. we zijn gespecialiseerd in oplossingen op basis van shared storage en virtualisatie. hiervoor werken we onder meer samen met dell equallogic, hp lefthand, microsoft hyperv en vmware vsphere, acronis en yafsec. stel uzelf of uw it beheerder de volgende vraag: stel de server met uw belangrijkste applicatie loopt in de soep. hoeveel tijd kost het om alles weer up and running te krijgen. kijk niet gek op als het antwoord “3 tot 5 dagen” is. is dit acceptabel of moet er iets gebeuren om dit terug te brengen naar 4 of 8 uur? we brengen u graag in contact met tal van onze relaties waarbij we op deze vraagstelling nu adequaat antwoord kunnen geven.


microsoft windows 8 het nieuwste besturingssysteem van microsoft. geschikt voor zowel pc devices als tablet systemen. revolutionair anders, volgens microsoft de grootste verandering ooit en 100% geschikt voor touch screens. maar ook fantastisch in combinatie met de nieuwste trend : “all-in-one” computers. de lancering staat gepland voor oktober a.s. opstarten binnen 8 seconden en bediening via de metro interface. volledig “tile” georienteerd. kleine tegels c.q. vensters op het scherm die een functie of een programma voorstellen. intuïtief als op een moderne mobiele telefoon. kom het ervaren bij !pet.

microsoft surface tablet computer gemaakt voor windows 8 en superieur aan alle andere reeds op de markt aanwezige tablets. microsoft surface is dun (9.33 millimeter), licht, heeft een 10.6 inch scherm en zowel een micro sd als usb poort. het mooie is dat de ‘cover’ tevens een toetsenbord bevat. de surface tablet is aangekondigd als het (betere) windows-alternatief voor de apple ipad. er komen twee modellen te weten de rt en de pro uitvoering. de laatste heeft een intel core i5 processor en is een volwaardige desktop en laptop vervanger. in!petto 25


ultrabooks lichter, dunner, krachtiger! de ultrabook is een flinterdunne lichtgewicht laptop die moet voldoen aan strenge specificaties opgesteld door intel. niet dikker dan 2cm, lichter dan 1,4kg, 5 tot 8 uur batterij duur en een zeer snelle ssd harddisk. super portable en opstarten uit de slaapstand binnen 2 seconden. er is massale belangstelling voor de ultrabook onder mobiele professionals die niet voldoende hebben aan een tablet. uiteraard bij !pet ruime keuze. laptops die je gewoon wilt hebben als zakelijke professional.

asus zenbook prime

ux31a-r4003v

13.3-inch scherm met 1920x1080 resolutie intel core i7 3517u processor 256gb ssd (solid state harddisk) 4 gb werkgeheugen windows 7 besturingssoftware

26 in!petto

de absolute topper!

â‚Ź 1150


efficiency4daagse 2012

samsung

hp folio 13

np530u3b-a03nl

b0n00aa

• 13.3-inch scherm met 1920x1080 resolutie • intel core i7 3517u processor • 256gb ssd (solid state harddisk) • 4 gb werkgeheugen • windows 7 besturingssoftware

€ 755

• 13.3-inch scherm met 1366x768 resolutie • intel core i5 2467m processor • 128gb ssd (solid state harddisk) • 4 gb werkgeheugen • windows 7 besturingssoftware

€ 835

kijk voor actuele aanbiedingen ook op

www.petdirect.nl

dell xps 13 core i7

€ 1090

• 13.3-inch scherm met 1366x768 resolutie • intel core i5 2467M processor • 256gb ssd (solid state harddisk) • 4 gb werkgeheugen • windows 7 besturingssoftware

de genoemde prijzen zijn exclusief 19% btw.

in!petto 27


de genoemde prijzen zijn exclusief 19% btw.

hp omni 27 all-in-one pc Groot 27-inch scherm met touch screen, krachtige processoren en de nieuwste multimedia voorzieningen, HDMI, Blue-Ray, Beats Audio, TVtuner, Wifi enz... Gewoon ideaal in een omgeving met multifunctionele eisen. Uitermate geschikt voor Windows 8 besturingssoftware.

€ 1090

hp z1 all-in-one workstation HP Z1 all-in-one Workstation, de eerste in de wereld te zien bij !pet. Een ongelooflijke performance in een all-in-one behuizing. PC en monitor in één. • 27-inch monitor • NVIDEA Quadro grafics • XEON processor • tot 32Gb geheugen • tot 600Gb harddisk • fluisterstil door unieke heat-sync technologie • super eenvoudig uit te breiden. Zeer geschikt voor zware bewerkingen als Solid Works, Inventor, AutoCAD, Adobe Premier, Autodesk 3ds en andere grafische toepassingen.

€ 1799 28 in!petto


hp compaq pro 6300 sff hp probook 6570b compacte desktop pc voor zakelijk gebruik. • intel core i3 processor • 4gb werkgeheugen • 500gb harddisk • 1gb netwerkkaart

€ 499

de standaard zakelijke laptop van hp, gewoon een degelijk werkpaard. • intel core i5 processor • 15.6 inch lcd scherm • 4gb werkgeheugen • 500gb harddisk

€ 699

hp monitor la2405x het nieuwste model voor op de zaak en thuis. • groot 24’’ lcd display, hoogte verstelbaar. • resolutie 1920x1200 (wuxga) • backlite edge-lit technologie • kantelbaar en 90graden draaibaar.

€ 199

superstunts! laagste prijzen van nederland!

all-in-one printer

m401dn printer

color printer

hp officejet pro 8600 (cm749a)

hp laserjet pro 400 (cf278a)

hp laserjet pro cm1415fnw (ce862a)

alles in een printer voor de zakelijke markt. afdrukkosten per pagina en energiekosten tot 50% lager dan laserprinters. hoge afdruksnelheid met 20 pagina’s p/m. duurzaam dubbelzijdig afdrukken. netwerk via ethernet, usb of wifi (ondersteund apple airprint) copy, print, scan en fax.

de perfect werkgroep printer, opvolger van de bestseller p2055n. hp eprint compatible en dubbelzijdig afdrukken. supersnel met 33 pagina’s per minuut afdruksnelheid. binnen 8 seconden de 1e pagina afgedrukt. voorzien van een ethernet netwerkkaart.

aansturing via ethernet, usb of wifi. zwarte en kleurenafdrukken met betrouwbare laserjet technologie. kan een volume aan van duizenden pagina’s per maand. kwaliteit 600x600dpi en voorzien van touchscreen display.

€ 175

€ 229

€ 285


superstunts

de genoemde prijzen zijn exclusief 19% btw.

ringbanden a4 schrijfblok

luxe ringbanden met 4-rings mechaniek. formaat (hxbxd) 315 x 259 x 41mm. buitenzijde bedrukt in eigen (full-color) ontwerp binnen- en buitenzijde voorzien van linnenlaminaat. ideaal als (bedrijfs-) verzamelband.

3-luik

folders

a4-schrijfblok (210x297 mm) voorblad in uw huisstijl (full color) 100 vel gelinieerd a4 schrijfpapier.

€ 1,

50

per stuk. bij afname 500 ex.

3-luik folders met zig-zag-vouw a4 (297x210mm) gevouwen naar 99x210 mm 2-zijdig in full color gedrukt 1000 stuks

€ 3,

50

per stuk. bij afname 500 ex.

€ 95

MEDIPLUS Nederland

Medische keuringen Altijd en overal

Elk gewenst medisch onderzoek is mogelijk.

basic

Bel 0900 - 550 50 50 / 0900 - MEDIPLUS voor het maken van een afspraak of kijk voor meer informatie op www.mediplus.nl

Boylerstraat 4 | 8387 XN Boschoord (Dr.) | Telefoon 0561 - 42 22 22 | Fax 0561 - 42 22 23 www.hoeveboschoord.nl | info@hoeveboschoord.dji.minjus.nl Hoeve Boschoord maakt deel uit van de stichting Trajectum

a6 notitieblokje zakformaat notitieblokje (105x148 mm) voorblad in uw huisstijl (full color) 100 vel gelinieerd notitiepapier.

€ 0,

95

per stuk. bij afname 500 ex.

30 in!petto

balpen pennen leveren wij voor een uitstekende prijs. deze dart pen basic! is verkrijgbaar in diverse trendy kleuren, met een prima prijs-kwaliteitsverhouding.

€ 0,

29

per stuk. bij afname 1000 ex.

a3 placemats 420x297 mm. 1-zijdig in full color met uw eigen opdruk. papier 80 grams houtvrij offset.

€ 0,

03

per stuk. bij afname 10000 ex.


efficiency4daagse 2012

!petprintreus de state off the art printreuzen zijn in staat de mooiste visuals en kunstuitingen te reproduceren. in dynamische kleuren kan er geprint worden op de meest uiteenlopende materialen (pvc, perspex, aluminium en karton) van 0,3 tot wel 3 cm dikte. de uv-techniek zorgt voor lange houdbaarheid en kleurvastheid. de afgelopen jaren hebben wij tal van grote projecten voorzien van enorme visuals. dit moet u een keer met eigen ogen gezien hebben. tijdens de efficiency4daagse geven graag een rondleiding en krijgt u een kijkje op de meest geavanceerde productieafdeling van !pet. maak nu heel voordelig kennis met de ongekende printkwaliteit van de !pet printreus!

uw eigen foto afgedrukt op een profibond

uw eigen foto afgedrukt op een profibond aluminium paneel uw eigen foto afgedrukt op een aluminium paneel formaat 600x900paneel mm aluminium formaat 600x900 mm € 59,-

formaat 600x900 mm € 59,-

super stunt! roll-up banner formaat 85x200 cm, aluminium cassette met oprolmechanisme

€ 59

profibond

met onze printreuzen frezen wij ook teksten uit pvc, aluminium of acrylox

met onze printreuzen frezen wij ook teksten uit pvc, aluminium of acrylox ideaal voor en en instore promotie. vraag naar de mogelijkheden ideaal voorgevelreclame gevelreclame instore promotie. vraag naar de mogelijkheden

€ 49 (incl. draagtas)


efficiency4daagse 2012

de genoemde prijzen zijn exclusief 19% btw.

optoma beamer dx329 xga 1024x768 resolutie, 2600 ansi-lumen, vga en hdmi ingangen. perfect voor zakelijke presentaties, maar ook voor thuisgebruik met de hdmi ingang. mooi voor straks tijdens het ek voetbal, grootbeeld projectie bij de sportclub, wijkgebouw of in de huiskamer.

noviteit

optoma led projector zx210st de beamer zonder “lamp”, er wordt gewerkt met led technologie. levensduur van het verlichtingselement > 10 jaar. minimaal stroomverbruik via eco+ functies.

299,- 1295,-

t u s n r t e p u s interactieve presentatie opstelling whiteboard + projectie + interactieve bediening • legmaster e-board interactive 88-inch • epson eb-475w short throw beamer • bekabeling + montagebeugel • vga-audio inprikpunt

1990,montage op na-calculatie, kosten afhankelijk van de situatie.

32 in!petto


Leitz Royal my first office love.

1

3

5

30

Spaar vanaf november voor BiBA sieraden

1. koop originele leitz ordners 2. ontvang 1, 3 of 5 punten per ordner 3. spaar 30 punten en kies je gratis BiBA sieradenset www.leitz.com/royal in!petto 33


producten met een groen hart

3m post-it notes green line

atlanta green bureau accessoires bureau accessoires gemaakt van 100% biologisch afbreekbaar en composteerbaar materiaal. het materiaal wat gebruikt wordt is volledig composteerbaar. er zijn fsc houtvezels, mais, riet, takken en bladeren gebruikt en ongeveer 20% composteerbaar plastic. aan het eind van de levenscyclus kunt u de artikelen in de groene container deponeren.

pritt

ecocomfort correctieroller een nieuwe correctieroller van pritt is voor 89% gemaakt van natuurlijk plastic afkomstig van planten-extracten. bij de fabricage worden er geen oplosmiddelen gebruikt.

werk mee aan een beter milieu. post-it notes zijn gemaakt van papiervezels en karton en zijn 100% recyclebaar. de bulkdispencers zijn handig in gebruik en voorkomen plastic verpakkingen.

34 in!petto


efficiency4daagse 2012

proprint toner en inktcartridges

oxford greenstamp enveloppen

proprint is een voordelig alternatief voor de printersupplies. proprint gebruikt alleen gebruikte toner en inktpatronen en dat geeft een aanzienlijke besparing op kosten maar ook op milieu gebied. de prijzen van proprint zijn minimaal 30 tot 40% goedkoper dan orginele patronen. help het milieu en denk aan uw voordeel.

greenstamp is een uniek enveloppen assortiment geproduceerd uit 100% gerecycled papier. de enveloppen voldoen aan de strengste milieu normeringen, waarbij duurzaamheid het uitgangspunt is. voor greenstamp enveloppen wordt geen enkele boom gekapt. in meer dan 50 verschillende soorten leverbaar.

rapid eco nietmachines en perforator. deze nietmachines en perforator zijn vervaardigd uit 80% gerecycled industrieel kunststof. alles aan de nietmachines en perforator kunnen hergebruikt worden. de nietmachine is voorzien van een flat-clich techniek. het nietje is daardoor superplat en bespaart 40% aan ruimte.

pilot begreen gelpen b2p pilot heeft veel succes met de b2p. een pen die gemaakt is uit 89,9% gerecyclede petflessen. de pen heeft een doorzichtige vorm waardoor alle details goed te zien zijn en het verhaal versterkt van de petflessen. de pen is hervulbaar.

revive, recycled en fsc gecertificeerd revive is 100% wit gerecycled papier van uitmuntende kwaliteit. als ĂŠĂŠn van de eerste labels in de markt draagt revive niet alleen het fsc recycled logo, maar ook het internationaal vermaarde eu flower keurmerk en de iso14001 certificering. door de enorme keuze in het assortiment kan revive worden ingezet bij complete huisstijlen, van visitekaartje tot brochures en van omslagmap tot briefpapier. meer informatie bij !pet drukkers en vormgevers.

in!petto 35


orderverwerking uw order wordt meteen verwerkt in ons magazijn en automatisch klaar gezet voor verzending.

online bestellen bij !pet • goedkoper • makkelijk en snel • vakkundig advies • 150 jaar ervaring • hofleverancier

verzending uw product wordt binnen 2 werkdagen thuisbezorgd.

efficiency4daagse 2012 - najaar  
efficiency4daagse 2012 - najaar  

De najaarsbrochure voor de efficiency4daagse van 25 tot 28 september.

Advertisement