Probioottituotteet 2021

Page 1

PROBIOOTTITUOTTEET


TEHOKAS PROBIOOTTIHOITO IHOLLE

Misty 2.0 probioottisumuttimen hoitava teho perustuu 100 % luonnollisia probiootteja ja prebiootteja sisältävän nesteen erittäin hienojakoiseen sumuttamiseen suoraan iholle. Ultraäänitekniikalla tuotetut mikrokokoiset sumupisarat imeytyvät helposti poikkeuksellisen syvälle ihohuokosiin ja tasapainottavat ihon mikrobikantaa luonnollisella tavalla sen syvimmissäkin kerroksissa.

Laite käynnistää yhdellä kädenliikkeellä sumutusjakson, jonka aikana käyttäjä voi suunnata probioottisumun haluamilleen ihoalueille. Sumun joutuminen esim. hengityselimiin kasvojenhoidon aikana on täysin vaaratonta. Suositeltava sumutusetäisyys on n. 15 cm ja käyttöä suositellaan paikallisesti n. 10 sekuntia kerran päivässä.

Epätasapainoinen ihon mikrofloora voi aiheuttaa ongelmia, kuten ihon kuivumista, aknea, ihottumaa, infektioita, ryppyjä ja allergisia reaktioita. Mistyn mikrohiukkaset sisältävät 100 % luonnollisia hyviä bakteereja jotka tasapainottavat ihon mikroflooraa ja kosteutta. Hoida myös kuivaa nenän limakalvoa päivittäin sumuttamalla Mistyä sieraimiin.

Hyvän mikrobitasapainon saavuttamiseksi riittää yksi sumutus päivässä, mutta voit tehdä sen useamminkin tarpeen mukaan. Tuotepakkaus sisältää laitteen, USB-latausjohdon, täyttöpipetin sekä käyttöohjeen. Probioottineste toimitetaan pakkauksissa, jotka sisältävät 5 kpl 9 ml ampulleja.

Pitkäkestoinen akku, yhdellä latauksella 100–500 sumutusjaksoa

Laitteen uudelleenlatausaika n. 2 tuntia

Lataus omalta tietokoneelta, tabletilta tms. laitteelta mukana tulevan USB-kaapelin avulla


PROBIOOTTI-

tuotteet

Ihmisen ihossa on luonnostaan mikrobeja, joiden tehtävänä on ihon puolustaminen haitallisia bakteereita, viruksia ja muita taudinaiheuttajia vastaan. Jos mikrobitasapaino on häiriintynyt, seuraa tästä tulehduksia ja näkyviä ikääntymisen merkkejä. Probiootteja sisältävät NaturCare-tuotteet ylläpitävät ihon ihanteellista mikrobitasapainoa. Tuotteiden rakenteissa käytetään myös prebiootteja, joiden tarkoituksena on antaa ravintoa hyville probiooteille ja näin ylläpitää probioottihoidon pitkäaikaista vaikutusta.

Probiotic Skin Lotion Vartalovoide

Ihoa hoitava ja kosteuttava voide, joka soveltuu vartalon ja kasvojen hoitoon. Pitää ihon pehmeänä ja kimmoisana. Koko perheen voide sisältää myös probiootteja, jotka auttavat ihoa ylläpitämään ihanteellista mikrobitasapainoa.

Probiotic Shower Gel Vartaloshampoo

Ihoa ja päänahkaa hoitava vartaloshampoo puhdistaa ihon hellävaraisesti ja huolellisesti päästä varpaisiin. Soveltuu kaikille ihotyypeille ja toimii erinomaisesti myös käsienpesussa. Sisältää ihon mikrobitasapainoa ylläpitäviä probiootteja.


Issuu converts static files into: digital portfolios, online yearbooks, online catalogs, digital photo albums and more. Sign up and create your flipbook.