HomCare | Pese oikein

Page 1

PYYKINPESU ON VAATTEIDEN PERUSHUOLTOA


1. LAJITTELE PYYKKI Värin, materiaalin, likaisuuden ja Pesulämpötilan mukaan.

2. TAHROJEN POISTO Kokeile näitä poistaaksesi tahrat vaatteista. Lue tarkkaan tekstiilin hoitoohjeet varmistuaksesi, että menetelmät soveltuvat tekstiilille. Liotus 30/60: 1-2 rkl 30/60-pesuntehostajaa 5 litraan vettä, liotusaika vähintään 20 min. Pesuaineeksi pyykinpesuun suosittelemme Swipe/ BioSwipe-tuotteita: Family White, Silk (erityisesti aroille materiaaleille) ja Laundry Liquid (sisältää probiootteja). Joskus esim. porkkanatahrat haluavat vielä ottaa pesun jälkeen aurinkoa. Varsinkin juures- yms. tahrat rohkeasti pesun jälkeen aurinkoon hetkeksi.


3. VETOKETJUT KIINNI Ei tartu toisiin vaatteisiin

4. KÄÄNNÄ VAATTEET NURINPÄIN Vaatteiden väri/painatukset säilyvät paremmin, ja oikea puoli ei hankaudu muiden pestävien vaatteiden kanssa.

5. PESUPUSSIIN ARAT VAATTEET Estää hankautumisten syntymistä


6. VALITSE PESUAINE MATERIAALIN MUKAAN

7. ANNOSTELE PESUAINE PESU PALLOON Lokeroon voi jäädä pesuainetta ja näin se tulee viimeiseen huhteluun


8. OIKEA PESUMEKANIIKKA Tarkista tuotteen pesuohje: villa, silkki, puuvilla

9. OIKEA PESULÄMPÖTILA Noudata tuotteeseen merkittyä pesulämpötilaa


10. KUIVATA VAATTEET OIKEIN Oio vaatteet, jolloin pesurypyt oikenevat. Kauluspaidat ripustimella. Kuivausrummussa älä kuivata vaatteita liian kuivaksi (rypyt/ kutistuvuus).

11. TEKSTIILIEN PAINOJA KUIVANA • • • •

PUSSILAKANA 800 - 1000 g ALUSLAKANA 500 -700 g TYYNYLIINA 100 -150 g FROTEEPYYHE 50 x 70 cm 100 – 150 g • FARKUT 700 – 800 g • AIKUISTEN T-PAITA 100 g


PESUAINEET: Family White

COLOR

Riittoisa pesujauhe valko- ja kirjopyykkiin • • • • • • • • • •

&

WHITE

parannettu koostumus liukenee erinomaisesti veteen ja huuhtoutuu hyvin vaatteista runsaasti pesutehoa lisääviä aktiivisia ja biologisesti hajoavia aineosia toimii tehokkaasti rasva-, veri- ja tärkkelystahroihin tuote ei sisällä hajusteita eikä väriaineita ei sisällä pesukoneita tukkivaa zeoliittia pakkauskoot 1 kg ja 3 kg pieni annostelu soveltuu valkopyykille ja värillisille tekstiileille pitkäaikainen asiakastyytyväisyys – Family White on vakiinnuttanut asemansa HomCaren ostetuimpana tuotteena!

Family Color

Pyykinpesuneste värillisille ja tummille tekstiileille

COLOR

&

DARK

Family Color on hajusteeton ja väriaineeton pyykinpesuneste värillisille ja tummille tekstiileille. Se poistaa tehokkaasti lian 30-60 asteen pesulämpötilassa. Tuotteen sisältämien ainesosien ansiosta tekstiilien värit säilyvät kirkkaina eivätkä irtoa pesun aikana. Riittoisa 1 litran pullo. Annostelu 15 ml pesua kohden.

Silk

Hellävarainen hienopesuaine Silk on erittäin tiivistetty, mieto ja hellävarainen hienopesuaine sekä kone- että käsinpesuun. Erinomainen villan, silkin ja urheiluvaatteiden pesussa. Pehmentää tekstiilit, joten Silkillä voidaan pestä jopa kaikkein arimmat vesipesun kestävät kuidut. Annostelu: konepesussa 10-15 ml / 2,5 kg pyykkiä, käsinpesussa 10-15 ml / 10 l vettä.

Sport Wash Sport Wash on suunniteltu erityisesti teknisten, erityiskäsitellyistä kankaista valmistettujen urheilu-, työ-, ulkoilu- ja vapaa-ajan vaatteiden pesuun. Sport Wash puhdistaa tehokkaasti tekstiilien vaatimissa matalissakin lämpötiloissa säilyttäen samalla niiden erityisominaisuudet. Annostelu: 20-40 ml pesua kohden.

Laundry Liquid

Probiootteja ja prebiootteja sisältävä pyykinpesuneste BioSwipe Laundry Liquid on erittäin tiivistetty probiootteja ja prebiootteja sisältävä nestemäinen pyykinpesuaine. Probiootit tuottavat pesun aikana tehokkaita, likaa irrottavia entsyymejä, jotka saavat pyykkisi hohtavan puhtaaksi. Pesuaine poistaa myös tehokkaasti pahat hajut tekstiileistä ja säilyttää pyykin pitkään hyväntuoksuisena. Probiootteja sisältävä pesuaine on hyväksi jopa pesukoneellesi, sillä säännöllisesti käytettynä se pitää koneen putkistot ja suodattimet puhtaina ja toimivina. Monipuolinen BioSwipe Laundry Liquid sopii valkoisille, värillisille ja tummille tekstiileille. Pesee tehokkaasti jo 30˚C pesulämpötilassa. Tiivistettä annostellaan pesupalloon 10-15 ml/pesukoneellinen pyykkiä. Tuotteen pH = 7,5. Ravista ennen käyttöä.


MUUT PYYKINHOIDON OHEISTUOTTEET: 30/60 pesuntehostaja

Pyykin valkaisu- ja kirkastusaine

30/60 pesuntehostajassa on loistava tahranpoistokyky. 30/60 on valkaisu- ja kirkastusaine, jonka valkaisevana tehoaineena toimii happi. Tuote ei sisällä haitallista klooria ja se toimii tehokkaasti jo 30˚C lämpötilassa. Tuotetta käytetään tahranpoisto-aineena tai valkaisuaineena joko erikseen liotuksessa tai sitä annostellaan pesukoneeseen yhdessä pyykinpesuaineen kanssa.

30/60 Gel 30/60 Gel poistaa tahrat tekstiileistä 30-60 asteen lämpötilassa. Sitä voidaan käyttää kaikille tekstiileille, jotka kestävät vesipesua (paitsi villalle, silkille ja nahalle). 30/60 Geliä levitetään pullossa olevan muoviharjan avulla kostutetulle tekstiilille ja sen annetaan vaikuttaa jonkin aikaa. Tämän jälkeen vaate pestään normaalisti.

Ball pyykinraikastaja

Ihmeitä tekevä pallo, kokeile!

Swipe Ball sisältää luonnollista hopeaa, joka on bakteereita tuhoava aine. Joutuessaan kosketuksiin veden kanssa, pallosta vapautuu hopeaioneja, jotka kiinnittyvät pyykkiin pesun aikana. Kun käytät Swipe Ballia esim. työ- tai liikuntavaatteiden pesussa, niihin pinttyneet epämiellyttävät ja tunkkaiset hajut katoavat. Pallo laitetaan pyykin sekaan pesurumpuun (konepesu) tai pesuveteen (käsinpesu) ja pyykki pestään tavalliseen tapaan pesuainetta käyttäen. Pallo ei siis itsessään ole pesuaine. Ei suositella käytettävän yhdessä BioSwipe Laundry Liquidin tai

Soft huuhteluaine

Ihanan pehmeää pyykkiä

Swipe Soft on erittäin tiivistetty hajusteeton ja väriaineeton tekstiilien huuhteluaine, jota annostellaan pesukoneeseen 10 ml ja käsinpesuun 5-10 ml. Soft poistaa vaatteista sähköisyyden ja tekee tekstiileistä pehmeitä ja helposti silitettäviä. Soft sopii myös herkkäihoisille.

Laundry Vinegar pyykkietikka Swipe Laundry Vinegar on minttuyrttiveteen valmistettu pyykkietikka, jota käytetään pyykinhuuhteluaineen sijasta tai yhdessä sen kanssa. Pyykkietikassa on miellyttävä raparperin ja omenan tuoksu. Se poistaa epämiellyttäviä hajuja, tekee pyykistä pehmeämmän ja raikkaamman sekä pitää värit kirkkaina. Se soveltuu kaikille tekstiileille. Annostelu: 20-30 ml huuhteluaineen sijasta tai 10-20 ml huuhteluaineen kanssa.

Multi Clean

Kodin pintojen biologinen yleispuhdistusaine

MUISTA MYÖS MULTI CLEAN TAHRANPOISTOON!

Multi Clean Basic on emäksinen (pH 10,5) yleispuhdistusaine, joka puhdistaa ja poistaa tehokkaasti likaa ja rasvaa kodin kaikilta pinnoilta. Multi Clean on loistava myös tahranpoistoon. Lähes joka kerta tahra irtoaa helpoiten, kun sen käsittelee ensin Multi Cleanilla. Tiiviste laimennetaan veteen suhteessa 1+24 sumutinpullossa. Ravista ennen


Turn static files into dynamic content formats.

Create a flipbook
Issuu converts static files into: digital portfolios, online yearbooks, online catalogs, digital photo albums and more. Sign up and create your flipbook.