NaturCare Sensitive -kasvojenhoitosetit

Page 1

NATURCARE SENSITIVE TÄYDELLINEN LAHJA SUOMALAISELLE IHOLLE

SUOMALAISTEN IHO ON PÄÄSÄÄNTÖISESTI OHUTTA JA HERKKÄÄ, JONKA VUOKSI MONI KOKEE IHOSSAAN KUTINAA, KIRVELYÄ JA MUITA ÄRSYTYKSIÄ. TÄLLAINEN IHO TARVITSEE RAUHOITUSTA JA VAHVISTUSTA, EIKÄ NIINKÄÄN VOIMAKKAITA AINEITA.

Puhdistamalla ihon NaturCare Sensitive -sarjan Cleansing emulsion puhdistusemulsiolla saadaan iholle aineita, jotka tehostavat Sensitive-sarjan kasvoveden, seerumin sekä kasvovoiteen tehoaineiden toimintaa ihossa.

NATURCARE SENSITIVE -SARJA ON LUOTU RAUHOITTAMAAN JA VAHVISTAMAAN SUOMALAISTA HERKKÄÄ IHOA. SARJA KOOSTUU KUUDESTA ERI TUOTTEESTA, JOTKA TUKEVAT TOINEN TOISIAAN.

Mikäli ihosi on erityisen kuiva, kannattaa kasvovoiteeksi valikoida karitevoita ja manteliöljyä sisältävä NaturCare Sensitive Night Cream, joka on Face Cream -päivävoidetta täyteläisempi kasvovoide.

NaturCare kasvovoiteen tehosta saat täyden hyödyn pohjustamalla ihon Sensitive Facial Tonerilla ja Seerumilla. Kasvoveden ja seerumin tehoaineet taas lukkiutuvat ihoon Sensitive Face Creamin avulla, jolloin seerumin vaikutusaika ihossa pitenee.

NaturCare Sensitive tuotesarjan perustana ovat Aloe Vera sekä suomalaiset supermarjat tyrni ja mustaherukka.


TYRNIMARJA

Tyrni on supermarja ihonhoitoon sen monipuolisen ja raikkaan sisältönsä ansiosta. Siitä saadaan luonnollisessa muodossa A-, C- ja E-vitamiineja, jotka ovat tärkeitä ihon sidekudoksen ja kiinteyden kannalta. Ne estävät myös vapaiden happiradikaalien soluja tuhoavaa vaikutusta. Tämä ehkäisee ihon ikääntymisen merkkejä.Tyrnissä on myös B-ryhmän vitamiineja sekä biotiinia, joka ehkäisee ihoa kuivumasta ja vahvistaa ihoa, mikä on erityisen tärkeää herkälle iholle. Tyrniöljyn rasvahappokoostumus ja sen sisältämät Omega -3, -6, -7, ja -9 -rasvahapot ovatkin tärkeitä hoidettaessa kuivaa ja ärtynyttä ihoa.

WITH ACTIValoe™

MUSTAHERUKKA

Mustaherukka on erittäin tehokas supermarja herkän, atooppisen tai kuivan ihon hoidossa. Mustaherukka sisältää runsaasti C- ja E-vitamiinia, mutta erityisen tärkeää roolia ihohoidossa näyttelee mustaherukan sisältämät rasvahapot. Erityisesti mustaherukan siemenöljy vaikuttaa iholla rauhoittavasti, pehmentävästi, rasvahappotasapainoa ylläpitävästi ja kosteuttavasti.

Säästä

Säästä

50 €

Sensitive Kasvojenhoitosetti YÖVOITEELLA norm. 215 € 9914112 165 €

50 €

Sensitive Kasvojenhoitosetti PÄIVÄVOITEELLA norm. 215 € 9914113 165 €

NaturCare Sensitive -sarjan tuotteet on kehitetty suomalaiselle herkälle iholle luonnon parhaista raaka-aineista: ACTIValoesta™ ja suomalaisista supermarjoista yhdessä ihoa rauhoittavien ja vahvistavien aktiiviaineiden kanssa. Raaka-aineet on valittu huolellisesti huomioiden herkän ihotyypin vaatimukset.


Issuu converts static files into: digital portfolios, online yearbooks, online catalogs, digital photo albums and more. Sign up and create your flipbook.