HomCare kuvasto 2024 #1

Page 1

TUOTEKUVASTO 2024 #1

®

®


Kodin ja ihmisen hyvinvointituotteiden suoramyyntiyritys

HomCare Nordic Oy on luotettava, arvostettu ja pitkällä sekä menestyksekkäällä toiminnallaan vakaan aseman saavuttanut suomalainen perheyritys. HomCare on kodin ja ihmisten hyvinvointituotteiden suoramyyntiyritys. Yritys on perustettu vuonna 1985 ja siitä on vuosien saatossa kehittynyt yksi maamme suurimmista ja parhaiten toimivista suoramyyntijärjestelmistä. Meille kaiken toiminnan perusta on yrityksemme arvot:

Yhdessä tekeminen Edelläkävijyys Ekologisuus Asiakkaamme saavat tietoa, opastusta ja käyttövinkkejä tuotteistamme perinteisillä HomCare-kutsuilla tai nettikutsuilla asiantuntevien Edustajiemme johdolla. Tuotteita voi tilata kutsuilta tai helposti HomCareverkkokaupasta Edustajien tai yrityksen kotisivujen kautta. Edustajamme ovat HomCare-tuotteiden asiantuntijoita, joille annamme jatkuvaa ja ajankohtaista koulutusta uusista tuoteinnovaatioista, tuotteiden ominaisuuksista ja käyttötavoista. HomCare Nordic Oy on Suomen Asiakkuusmarkkinointiliiton jäsen ja noudattaa liiton asettamia Reilun Pelin Sääntöjä.

2

SISÄLLYSLUETTELO BioSwipe-tuotesarja

6

Swipe-tuotesarja

12

NaturCare-tuotesarja

26

Déesse-tuotesarja

34

T Lite -tuotesarja

44

Asiakasedut

46

Kutsujärjestäjän edut

46

Edustajan työ

47


TEHOKKUUS TALOUDELLISUUS TURVALLISUUS Tehokkuus, taloudellisuus ja turvallisuus

HomCare on tehnyt vuosikymmeniä aktiivista tuotekehitystyötä luodakseen Swipe ja BioSwipe ja NaturCare tuotesarjat. Päämääränämme on aina tehokkuus, taloudellisuus ja turvallisuus. TEHOKKUUS on kiistaton - Tuotevalikoimamme sisältää erinomaisia kodin puhdistus- ja hoitotuotteita sekä tuotteita henkilökohtaiseen hygieniaan ja ihonhoitoon – sen vahvistavat myös tyytyväiset asiakkaamme. TALOUDELLISUUS syntyy ennen kaikkea tuotteiden tiivistämisestä: säästämme kuluttajan kustannuksia tuotteiden riittoisuuden ansiosta ja yhteiskunnan kustannuksia vähäisemmän pakkausjätteen ja energiansäästön kautta. TURVALLISUUS käyttäjälle, puhdistettavalle kohteelle ja ympäristölle on keskeinen ja jatkuvasti ajankohtainen tavoite tuotteidemme kehitystyössä.

Tavoitteet Kodin, ihmisen ja luonnon

hyvinvointi

Menetelmät Tiivistetyt tuotteet Kierrätettävät pakkaukset Biologisesti hajoavat aineosat Mekaaninen laimennosten sumutusjärjestelmä Bioteknologian hyödyntäminen kehitystyössä

• • • • •

Vaikutukset Vähemmän… • • • •

3

turhaa ja haitallista pakkausjätettä ympäristöä kuormittavia raskaita kuljetuksia haitallisia vaikutuksia luonnon tasapainoon energiankulutusta

®


Parantaa ihmisten arkea

Arki on täynnä erilaisia valintoja. Valitsemme oman tapamme elää ja asua, ansaita ja kuluttaa, arvostaa tai olla arvostamatta. Yksi näistä perusvalinnoista liittyy kodinhoitoon - käytänkö pitkän perinteen omaavia kemiallisia puhdistustuotteita vai haluanko siivota oman ideologiani mukaisesti mahdollisimman biologisesti. HomCare tarjoaa sinulle nämä molemmat mahdollisuudet. -tuotesarja sisältää perinteisiä tehokkaita kemiallisia kodinhoitotuotteita, joiden aktiiviset aineosat ovat biologisesti hajoavia. Tuotteet ovat tiivisteitä, jotka käyttäjä itse laimentaa vedellä. Näin ympäristö säästyy turhalta pakkausjätteen aiheuttamalta kuormitukselta. Tiivistämisen ansiosta myös pakkausten valmistukseen, kuljetuksiin ja varastointiin kulutetaan vähemmän energiaa. -tuotesarja tarjoaa sinulle biologisen vaihtoehdon, jos haluat mieluummin käyttää kodinhoidossa mahdollisimman vähän kemikaaleja. BioSwipe-tuotteiden puhdistusteho perustuu probiootteihin ja biologisiin aineosiin, jotka ovat tärkeitä ihmisen ja ympäristön hyvinvoinnille. Myös BioSwipen puhdistustuotteet ovat tiivisteitä ja ne laimennetaan vedellä käyttövalmiiksi. BioSwipe-sarjan tuotteet sisältävät biologisesti hajoavia ainesosia ja suurin osa puhdistustuotteiden ainesosista on biologisia tai kasviperäisiä.

-tuotesarja parantaa omaa hyvinvointiasi ja siten arkeasi. Tuotteet ovat suomalaiselle ihotyypille ja pohjoisen ilmasto-olosuhteisiin kehiteltyjä Aloe Vera -tuotteita parhaista mahdollisista raaka-aineista. Laajan NaturCare tuotesarjamme ansiosta iho saadaan voimaan mahdollisimman hyvin. Déesse Cosmetics on sveitsiläinen lähes 50 vuoden ajan toiminut kosmetiikan valmistaja, jonka inspiraation lähteenä toimii Sveitsin vuoristo - sen kauneus, puhtaus ja raikkaus. Ranskalaisessa runoudessa Déesse tarkoittaa ”jumalatarta”. Déesse-tuotteiden koostumus perustuu vaikuttavilta osiltaan luonnon tarjoamiin raaka-aineisiin, kasviuutteisiin ja yrtteihin. Tuotteet on dermatologisesti testattu ihmisen iholla. T Lite -kynttilälyhty on suunniteltu kolme ominaisuutta mielessä: Kestävyys, Yksinkertaisuus, Toimivuus. Lyhdyn yksinkertainen ja kaunis muoto sopii kotiin kuin kotiin. Kynttilälyhtyä käytetään aina uudestaan, joten ylimääräistä jätettä ei kerry. T Lite -kynttilävaha on valmistettu rypsi-, auringonkukka- ja oliivivahan sekoituksesta. Kynttilävahaan ei ole tuoksuöljyn lisäksi lisätty mitään muita lisäaineita. Kynttilävaha on vegaaninen.

4

4


ja -puhdistusaineiden pH-arvo

Puhdistusaineiden pH-arvot kertovat yleisesti tuotteen happamuudesta tai emäksisyydestä. pH-arvon perusteella voidaan usein päätellä, minkälaiselle pinnalle kyseistä puhdistusainetta kannattaa käyttää ja minkälaista likaa kyseinen tuote poistaa parhaiten. Jokaisen kodin siivouskaapista tulisi aina löytyä: • hapan yleispuhdistusaine kosteiden tilojen perussiivoukseen, hankalien kalkkisaostumien, kivettymien, vihertymien ja ruosteen poistoon (Brite, Sanit) • mieto yleispuhdistusaine ylläpitosiivoukseen vettä kestäville aroille pinnoille (Somthin’Else) • emäksinen yleispuhdistusaine perussiivoukseen, tehoaa rasvaan ja pinttyneeseen likaan (Swipe Original, Multi Clean Basic)

HAPAN 0

6

kivettymien ja ruosteen poisto

puhdistus

• parketti- ja

• kaakelipintojen puhdistus, WC,

• nahkahuonekalut • lakatut pinnat ym.

puhdistus

laminaattilattiat

lavuaarit, viemärit ym.

happo 5

pH-arvojen hahmottamisesta on hyötyä kodinhoidossa, jolloin osaat valita helpommin sopivat tuotteet. Oheisesta pH-taulukosta saat lisätietoa Swipe- ja BioSwipe-puhdistusaineiden pH-arvoista.

• luonnonmateriaalien

• kuparin ja messingin

1,2

Kun siivoat, käytä aina ensin mahdollisimman mietoa ja neutraalia puhdistusainetta. Jos lika ei irtoa, siirry vahvempaan. Kokeile vahvasti hapanta tai emäksistä puhdistusainetta aina ensin huomaamattomaan paikkaan, jos et ole varma pintamateriaalin kestävyydestä.

NEUTRAALI

• mineraalisaostumien,

BRITE

Vahvasti happamia ja emäksisiä tuotteita käytettäessä on hyvä käyttää suojakäsineitä ja huolehtia riittävästä tuuletuksesta. Myös kunnollinen huuhtelu pesun jälkeen on tarpeen. Miedot puhdistusaineet ovat heikosti happamia/emäksisiä tai neutraaleja. Pesun jälkeinen huuhtelu tai suojakäsineiden käyttö ei ole välttämätöntä.

SANIT

SOMTHIN’ELSE

4,5 ihon pH 4,5–5,5

EMÄKSINEN 8

14

• yleispuhdistus kotona, autossa ym. • erittäin pinttynyt lika, uunit, grillit • rasvan ja noen puhdistus

• ikkunat, peilit,

ruostumaton teräs ym.

5,2 vesi

saippua

MULTI CLEAN SWIPE BASIC ORIGINAL

10,5

11,0

lipeä


®

Kodinhoidon biologinen edelläkävijä

BioSwipe biologiset kodinhoitotuotteet ovat nykyaikaisia puhdistusaineita, joiden teho perustuu kodin ja ihmisen hyvinvointia lisäävien mikrobien eli probioottien hyödyntämiseen. Probiootit ja niiden tuottamat tehokkaat biotensidit ja entsyymit hajottavat tehokkaasti rasva-, proteiinija hiilihydraattilikaa, kuten selluloosaa, sokeria ja tärkkelystä.

Kulje sinäkin edelläkävijöiden joukossa ja vaikuta omilla valinnoillasi kodin, ihmisten ja luonnon hyvinvointiin käyttämällä biologisia BioSwipe-kodinhoitotuotteita. Osalla tuotteista puuttuu etiketistä varoitusmerkinnät ja tämä osoittaa niiden ehdottoman turvallisuuden niin ympäristölle, käyttäjälle kuin käytettävälle kohteelle. Tuotteet, joilla on tämä merkki ovat näitä tuotteita. näitä tuotteita.

Probioottien syväpuhdistavan vaikutuksen ja 2-3 vrk eliniän ansiosta BioSwipe-tuotteet pitävät säännöllisesti käytettyinä kodin pinnat puhtaina ja vahvistavat kotona vallitsevaa hyvää mikrobitasapainoa. Lopputuloksena on aina puhdas, hyväntuoksuinen ja mikrobitasapainoltaan ihanteellinen koti.

6

KODINHOITO

5


Samalla niiden elinolosuhteet paranevat, sillä desinfioimalla tapetut bakteerit ovat ravintoa muille bakteereille. Säännöllisellä desinfioinnilla teemme bakteereista lisäksi entistä vastustuskykyisempiä myrkyille ja desinfiointiaineille ja ajan mittaan desinfioinnin teho heikkenee.

LUONNOLLINEN MIKROFLOORA

MIKROFLOORA DESINFIOINTIEN JÄLKEEN

BAKTEERITASAPAINON MUUTTUMINEN KODIN PINNOILLA ERILAISTEN PUHDISTUSMENETELMIEN JÄLKEEN Kodin säännöllinen siivous pitää luonnollisen mikroflooran kunnossa Siivouksen ideana on poistaa likaa, jota eri mikrobit kuten bakteerit käyttävät ravintonaan. Mitä enemmän likaa suotuisissa olosuhteissa esiintyy, sitä paremmin bakteerit lisääntyvät. Luonnollisessa bakteeritasapainossa kodissamme elää ihmiselle hyödyllisten bakteerien ohella myös meitä haittaavia ja jopa terveyttämme uhkaavia bakteereja. Kun huolehdimme kodeistamme ja siivoamme säännöllisesti, haitallisten bakteerien määrä ei riistäydy liian suureksi. Tällöin kodin pinnoilla elää sopivassa suhteessa immuniteettiamme valppaana pitäviä haitallisia bakteereja (punaiset) sekä hyödyllisiä bakteereja (vihreät), jotka ovat hyvinvointiamme edistäviä ja jopa välttämättömiä elämällemme.

Pintojen puhdistus probiooteilla ylläpitää tervettä mikroflooraa ja vahvistaa kestävää hygieniaa Probiootteja sisältävillä BioSwipe-puhdistusaineilla siivottaessa parannamme kodin mikroflooraa, eivätkä haitalliset bakteerit pääse lisääntymään entiseen tapaan. Probioottisen puhdistusaineen vaikutus perustuu pinta-aktiivisten aineiden ja probioottien yhdistelmään. Probioottituotteilla on perinteisiin puhdistusaineisiin verrattuna se etu, että 100 % luonnollinen probiootti pystyy tuottamaan päiväkausien ajan kohdennettuja entsyymejä, jotka helpottavat lian mekaanista ja/tai fyysistä poistamista ja elinympäristömme muuttuu miellyttävämmäksi ja turvallisemmaksi. Samalla pidämme hyvää huolta myös luonnosta, sillä BioSwipetuotteet noudattavat ekologisia toimintaperiaatteita ja niiden puhdistavat aineosat ovat biohajoavia. BioSwipetuotteita käyttämällä voidaan vähentää meneillään olevaa ja rajusti kiihtyvää ympäristön kemikalisoitumista merkittävästi.

Probiootit tuottavat entsyymejä

Entsyymit hajottavat likaa pienemmäksi

Pintojen puhdistus desinfiointiaineella tuhoaa luonnollisen mikroflooran Moni kuluttaja käyttää desinfiointiaineita siivouksessaan päästäkseen eroon haitallisista bakteereista. Desinfiointiaineet tappavat kuitenkin bakteereita riippumatta siitä, ovatko ne meille hyödyllisiä vai haitallisia. Desinfioinnin jälkeen puhdistetuille pinnoille jää runsaasti vapaata kasvutilaa, jolloin hyvinvointiamme heikentävät bakteerit pääsevät helposti lisääntymään.

4

7

KODINHOITO

Probiootit käyttävät pienimpiä partikkeleita ravinnokseen


VINKKI Ikkunoiden pesuun kannattaa käyttää Swipen Mietoa laimennosta tai tavallista miedompaa Multi Clean Basic -laimennosta. Molemmat laimennokset tehdään sumutinpulloihin, joten ne ovat erityisen käteviä ikkunanpesussa. Pesu onnistuu parhaiten silloin, kun aurinko ei paista suoraan ikkunaan. Suoran auringonpaisteen aiheuttama lämpö kuivattaa lasipinnan kesken pesun.

Multi Clean

Asiakkaiden

Kodin pintojen biologinen yleispuhdistusaine

SUOSIKKI

Multi Clean Basic on emäksinen (pH 10,5) yleispuhdistusaine, joka puhdistaa ja poistaa tehokkaasti likaa ja rasvaa kodin kaikilta pinnoilta. Säännöllisellä käytöllä Multi Cleanin sisältämät probiootit lisäävät kodin hyvinvointia ja parantavat kodin mikroflooraa. Tiiviste laimennetaan veteen suhteessa 1+24 sumutinpullossa. Sumuta pinnoille ja pyyhkäise pinnat puhtaiksi aina kun siihen on tarvetta! Ravista ennen laimentamista ja käyttöä.

MULTI CLEAN BASIC • 500 ml • 7010412 • 34 € SUMUTINPULLO (kirkas) • 7920167 • 5 € RUSKEA SUMUTINPULLO • 791253169 • 5 € Jopa 31 sumutinpullollista, n. 1,10 €/pullo

Fresh Air

Uudistettu

KOOSTUMUS

Biologinen hajunpoistaja

Pitkävaikutteinen hajunpoistaja, joka neutraloi hetkessä pahat hajut. Käytä turvallisesti kotona huoneilmaan, kylpyhuoneessa ja WC:ssä, autossa, toimistossa, jne. Ehdoton hajunpoistaja roskakaappeihin, vaipparoskikseen ja kuntoilijalle urheilukassiin, -kenkiin ja -välineisiin. Fresh Air sisältää probiootteja ja lempeän raikas tuoksu syntyy eteerisistä öljyistä (mm. minttu). Tiiviste laimennetaan veteen 1+9 suihkepullossa. Käytetään suihkeena, 1-2 painallusta riittää. Tuotteen pH = 5. Ravista ennen laimentamista ja käyttöä.

FRESH AIR (pullo voi olla erilainen kuin kuvan pullo) • 150 ml • 7010411 • 25 € SUIHKEPULLO • 7920162 • 3,50 € Vähintään 10 suihkepullollista, 2,50 €/pullo

4

8

KODINHOITO


Pipe Clean

Putkistojen biologinen hoitoaine Biologisesti puhdistava aine viemäriputkien ja -kaivojen hoitoon ja pienten tukosten avaamiseen. Tehokas ja pitkävaikutteinen. Hajottaa orgaanista likaa ja eliminoi epämiellyttäviä hajuja. Poistaa alkavia tukoksia ja estää niitä syntymästä uudelleen. Erinomainen tuote kodin putkistojen säännölliseen kunnossapitoon. Putkistojen puhdistus ja kunnossapito: Kaada 20 ml Pipe Cleania kylpyhuoneen lattiakaivoihin, WC-pönttöihin ja lavuaareihin sekä keittiön pesualtaisiin kerran viikossa normaalin siivouksen jälkeen. Tukosten avaaminen: Kaada 100 ml Pipe Cleania tukkeutuneeseen viemäriin kolmena peräkkäisenä päivänä. Tuotteen pH = 5,5. Ravista ennen käyttöä.

PIPE CLEAN • 1000 ml • 7010419 • 28 € ANNOSTELUKORKKI • 7920158 • 2 € Kätevä 20 ml annostelukorkki sopii mm. seuraavien tuotteiden annosteluun: Multi Clean, Sanit, Pipe Clean, Car Wash, Swipe, Brite. Imuputki katkaistaan sopivan mittaiseksi tuotepakkauksen mukaan.

Sanit

Saniteettitilojen biologinen puhdistusaine Sanit soveltuu kaikille saniteettitilojen pinnoille. Sanit puhdistaa, antaa kiiltoa ja poistaa epämiellyttäviä hajuja ja niiden lähteitä probiootteja hyödyntäen. Käytetään WC:n puhdistukseen, pesualtaisiin, hanoihin, putkistoihin, viemärikaivoihin. Jättää jälkeensä miellyttävän tuoksun. Tiiviste laimennetaan veteen 1+9 sumutinpullossa. Sumuta laimennosta pinnoille, pyyhi ja huuhtele. Laita myös silloin tällöin 10 ml laimentamatonta Sanitia viemärikaivoihin estämään epämiellyttäviä hajuja. Tuotteen pH = 4,5 Ravista ennen laimentamista ja käyttöä.

SANIT • 500 ml • 7010410 • 34 € SUMUTINPULLO • 7920159 • 5 € RUSKEA SUMUTINPULLO • 791253170 • 5 € Jopa 12,5 sumutinpullollista, n. 2,70 €/pullo

4

9

KODINHOITO


Laundry Liquid

Probiootteja ja prebiootteja sisältävä pyykinpesuneste BioSwipe Laundry Liquid on erittäin tiivistetty probiootteja ja prebiootteja sisältävä nestemäinen pyykinpesuaine. Probiootit tuottavat pesun aikana tehokkaita, likaa irrottavia entsyymejä, jotka saavat pyykkisi hohtavan puhtaaksi. Pesuaine poistaa myös tehokkaasti pahat hajut tekstiileistä ja säilyttää pyykin pitkään hyväntuoksuisena. Probiootteja sisältävä pesuaine on hyväksi jopa pesukoneellesi, sillä säännöllisesti käytettynä se pitää koneen putkistot ja suodattimet puhtaina ja toimivina. Monipuolinen BioSwipe Laundry Liquid sopii valkoisille, värillisille ja tummille tekstiileille. Pesee tehokkaasti jo 30˚C pesulämpötilassa. Tiivistettä annostellaan pesupalloon 10-15 ml/pesukoneellinen pyykkiä. Tuotteen pH = 7,5. Ravista ennen käyttöä.

LAUNDRY LIQUID • 750 ml • 7020141 • 32 € ANNOSTELUMITTA • 30 ml • 7912425 • 0,10 €

Asiakkaiden

Jopa 75 pesukertaa, n. 0,42 €/pesu

SUOSIKKI

Pet Spray

Probioottisuihke lemmikkieläinkoteihin BioSwipe Pet Spray on suihke, joka sisältää valikoituja probiootteja lisäämään lemmikkieläinten ja näissä talouksissa asuvien ihmisten hyvinvointia. Lemmikkien iho ja turkki keräävät helposti likaa, allergeeneja ja muita haitallisia mikro-organismeja. Pet Spray probioottisuihke pitää lemmikin ihon ja turkin mahdollisimman puhtaana: probioottien tuottamat entsyymit vähentävät allergeenitasoa ja edistävät turkin ja ihon mikroflooran hyvinvointia. Pet Sprayn aineosat ovat 100 % luonnollisia ja turvallisia niin eläimille kuin ihmisille. Tuote sisältää vain vettä ja lemmikkieläinten turkin ja ihon mikroflooran hyvinvointia edistäviä valikoituja probiootteja. Ravista ennen käyttöä.

Erän

POISTOMYYNTI

PET SPRAY • 200 ml • 791253383 • 7,50 €

VINKKI Kokeile BioSwipe Pet Spraytä jos joku perheenjäsenistä oirehtii lemmikkien läsnäolosta.

Room Spray Probioottisuihke huonetiloihin BioSwipe Room Spray on hajusteeton probioottisuihke, jonka avulla lisätään huoneilmaan ja kodin pinnoille probiootteja ja prebiootteja. Nämä valikoidut probiootit tuottavat entsyymejä, jotka hajottavat allergeeneja, jolloin huoneilman allergeenitaso laskee ja kodin mikrofloora muuttuu koko perheen hyvinvointia edistäväksi. Room Sprayn aineosat ovat 100 % luonnollisia ja turvallisia. Sisältää vain vettä ja kodin hyvinvointia edistäviä valikoituja probiootteja ja prebiootteja. Käytä päivittäin ensimmäisen viikon ajan ja sen jälkeen joka kolmas päivä. Tuote tilattavissa erittäin hienojakoisella sumuttimella varustettuna sekä täyttöpullossa ilman sumutinta. Ravista ennen käyttöä.

ROOM SPRAY • 180 ml • 7010414 • 36 € ROOM SPRAY -TÄYTTÖPULLO • 180 ml • 7010426 • 28 € 4

10

KODINHOITO


Hand Soap Probiootteja sisältävä nestemäinen käsisaippua BioSwipe Hand Soap on nestemäinen probioottinen käsisaippua, joka puhdistaa kädet tehokkaasti, mutta hellävaraisesti. Saippuan sisältämät probiootit huolehtivat samalla ihon hyvästä mikrobitasapainosta. Laita n. 3 ml saippuaa kämmenelle ja hiero hyvin. Lisää hiukan vettä ja hiero edelleen. Huuhtele kädet lopuksi runsaalla vedellä ja kuivaa huolellisesti. Tuote on miedosti hajustettu.

HAND SOAP • 500 ml • 7010425 • 23 €

Handy Biologinen käsitiskiaine Handy on nestemäinen biologinen käsitiskiaine, joka poistaa tehokkaasti astioihin kiinnittyneen rasvan ja lian. Tuotteeseen ei ole lisätty hajusteita eikä väriaineita. Handy on tiiviste ja sitä annostellaan vain 3 ml viittä vesilitraa kohden. Tuotteen käyttö ei kuormita ympäristöä ja tiskatessasi myös kätesi säästyvät mahdollisilta kemikaalien aiheuttamilta haitoilta. Tuotteen teho ja ympäristöystävällisyys perustuvat probioottien tuottamiin ultratehokkaisiin biotensideihin. Handyn voi myös laimentaa mixer-pulloon (laimennossuhde 1 osa Handya ja 4 osaa vettä). Tuotteen pH = 8,1. Ravista ennen käyttöä.

HANDY • 500 ml • 7010420 • 26 € HANDY SUMUTINPULLO • 7920180 • 5 € n.166 pesukertaa, n. 0,16 €/pesu

Hand Gel

Probiootteja sisältävä käsihuuhde Ihoystävällinen probioottinen geeli pitkäkestoiseen käsihygieniaan. Hiero kuiviin käsiin n. 3 ml geeliä koko käsien alueelle sormien välit ja sormenpäät mukaan lukien vähintään 30 sekunnin ajan, kunnes alkoholi on kokonaan haihtunut. Erityisesti silloin, kun nopeasti tarttuvat ja hankalat virukset vaivaavat väestöä, on tärkeää pitää päivittäin huolta käsien hyvästä hygieniasta.

HAND GEL • 100 ml • 7010424 • 10 € HAND GEL • 500 ml • 7010423 • 23 €

4

11

KODINHOITO


Kaikki mitä kodinhoidossa tarvitset

-tuotesarjalla on pitkät ja maineikkaat perinteet – tuotteita on käytetty jo reilusti yli puolen vuosisadan ajan kodeissa kautta maailman. Swipe-sarja kattaa kaikki tärkeimmät kodinhoidon puhdistusaineet ja tarvikkeet, joita päivittäisessä siivouksessa ja pyykinhoidossa tarvitaan. Seuraamme jatkuvasti nykyaikaisten pintamateriaalien, tekstiilien ja kodinkoneiden kehitystä, jotta voimme reilusti täyttää antamamme lupauksen: Swipe-tuotesarjasta löydät aina oikean tuotteen oikeaan paikkaan! Swipe-tuotteet ovat pääsääntöisesti tiivisteitä, joita annostellaan vain vähän tai laimennetaan kotona vedellä laimennus-, sumutintai vaahtopulloihin. Tällä pyrimme suojaamaan luontoa turhalta pakkausjätteeltä sekä vähentämään tarpeettomia kuljetuksia. Tiivistäminen tuo myös helpotusta kuluttajan arkeen, kun siivouskomeron sisältöä ei tarvitse olla jatkuvasti täydentämässä. Tuotteesta ja käyttötarkoituksesta riippuen yhdestä tiivistepullosta saa laimentamalla n. 6-250 pullollista käyttövalmista puhdistusainetta.

12

KODINHOITO

MIETO

1+200

500 ml:sta Swipe-tiivistettä saat 250 pullollista mietoa laimennosta (á 400 ml) = n. 0,09 €/pullo

Puhdistaa hyvin: ikkunat, peilit, lasipöydät ym. kodin lasipinnat, tv-kuvaruudut, silmälasit, kristallikruunut, kromatut esineet, ruostumattoman teräksen, auton ikkunat sisältä ja ulkoa. Sopii myös kesäaikana pissapoikaan pesunesteeksi.

SUMUTINPULLOSARJA • 400 ml • 3 kpl • 7920011 • 13 €


In

Original

e d i e nt s

of

gr

91%

Joka kodin yleispuhdistusaine

in

Pl

an

Säästää ympäristöä ja on edullinen käyttää

t orig

Swipe on tehokas emäksinen yleispuhdistusainetiiviste, jolla on satoja käyttömahdollisuuksia sekä sisällä että ulkona. Swipe on tiiviste, joka laimennetaan vedellä ennen käyttöä. Laimentamista ja käyttöä varten on saatavissa kätevä kolmen tyhjän sumutinpullon sarja (á 400 ml), joihin voi tehdä laimennokset tarpeen mukaan (mieto, normaali, vahva). Sama pullo käy kaikkiin laimennossuhteisiin.

Tuotteen pH = 11. Käyttö on helppoa: SUMUTA – ANNA VAIKUTTAA – PYYHI!

MYÖS MYYNNISSÄ

SWIPE ORIGINAL • 500 ml • 7010116 • 22 € 3 L KANISTERI • 7010114 • 68 €

3L

VINKKI

KANISTERI

NORMAALI

1+24

Laimentamalla Swipea veteen suoraan sumutinpulloihin sinulla on käytössäsi kolme erilaista puhdistusainetta eri käyttökohteisiin.

VAHVA

1+4

500 ml:sta Swipe-tiivistettä saat reilut 31 pullollista normaalilaimennosta (á 400 ml) = n. 0,70 €/pullo

500 ml:sta Swipe-tiivistettä saat reilut 6 pullollista vahvaa laimennosta (á 400 ml) = n. 3,60 €/ pullo

Puhdistaa hyvin: maalatut seinät ja ovet, pesunkestävät tapetit, kaakelipinnat, kylpyhuoneen kalusteet, keittiökoneet, konttorikoneet, matot, pehmustetut huonekalut, auton verhoilun ja istuimet, kumimatot ja vinyylipinnat. Sopii myös tahranpoistoon ja pesuhuoneen peruspuhdistukseen.

Puhdistaa hyvin: erittäin likaiset, rasvaiset ja nokiset pinnat, kuten uunit ja liedet, rasvasuodattimet, grillit, takat, pohjaanpalaneet kattilat ja uunivuoat, hedelmä- ja marjatahrat, koneet, moottorit, autojen vanteet, renkaat ja huoltotilat, asuntovaunut, suksiboxit, työkoneet ja työkalut, veneet ja veneiden konetilat, tuoreet maalipensselit, öljysäiliöt, ruohonleikkurit, muoviset puutarhakalusteet, rännit, peltikatot ja hallit.

13

KODINHOITO

EXTRA-EDUT: SUMUTINPULLOSARJA + SWIPE ORIGINAL 500 ML 9010116

30 €

SUMUTINPULLOSARJA + 3 L SWIPE ORIGINAL KANISTERI 7010115

76 €


®

SWIPE’ELSE ELI TEHO-SWIPE (1/3 Swipe + 1/3 Somthin’Else + 1/3 vettä) Sekoitetaan Mixer-sumutinpullossa olevan ohjeen mukaan

+

=

• • •

erittäin pinttyneen ja rasvaisen lian puhdistamiseen vaikeiden tahrojen ja lian poistamiseen tekstiileistä tai kovilta pinnoilta tarkista tekstiilien värinkesto huomaamattomasta kohdasta ennen käyttöä

RUSKEA MIXER SUMUTINPULLO • 400 ml • 7920024 • 5 € (tästä pullosta löytyy Swipe’Elsen laimennosohjeet)

SANIT’ELSE

+

=

(1/3 Brite + 1/3 Somthin’Else + 1/3 vettä) Sekoitetaan Sanit’Else-laimennuspullossa olevan ohjeen mukaan •

Päivittäiseen puhdistukseen saniteettitiloissa (esim. WC, pesualtaat, kylpyammeet, suihkukaapit)

SANIT’ELSE -LAIMENNUSPULLO • 400 ml • 7920026 • 2 €

4

14

KODINHOITO


In

e d i e nt s

in

97%

an

Pl

Yleispuhdistusaineeksi aroille pinnoille ja nahkahuonekaluille

gr

of

VINKKI

t orig

MYÖS MYYNNISSÄ

3L

KANISTERI

Somthin’Else

Hellävarainen yleispuhdistusaine aroille pinnoille Somthin’Else mieto yleispuhdistusaine soveltuu erinomaisesti yleispuhdistusaineeksi aroille pinnoille ja luonnonmateriaaleille sekä käsitiskiaineeksi ja nestesaippuaksi. Somthin’Else on tiiviste, joka laimennetaan vedellä ennen käyttöä. Tuotteen pH = 5,2

SOMTHIN’ELSE • 500 ml • 7010215 • 22 € SOMTHIN’ELSE • 3 L KANISTERI • 7010214 • 68 € Säästää ympäristöä ja on edullinen käyttää

SOMTHIN'ELSE YLEISLAIMENNOS 1 + 4 500 ml:sta Somthin’Else-tiivistettä saat reilut 6 pullollista yleislaimennosta (á 400 ml) = n. 3,60 €/pullo yleispuhdistusaineeksi aroille pinnoille nahkahuonekaluille parketti-, laminaatti-, korkki- ja muovilattioille puu-, melamiini-, kaakeli- ja marmoripinnoille lakatuille pinnoille auton ja matkailuvaunun pesuun nestesaippuaksi käsien pesuun käsitiskiaineeksi, laita tiskialtaaseen 1-2 rkl yleislaimennosta. Ei vaahtoa liikaa, joten astiat on helppo huuhdella.

• • • • • • • •

4

15

KODINHOITO

KOKO PERHEEN KÄSIENPESUVAAHTO S’E-LAIMENNUSPULLO • 400 ml • 7920022 • 2 € S’E-VAAHTOSUMUTINPULLO • 400 ml • 7920027 • 5 €

(1 osa S’E + 9 osaa vettä) Sekoitetaan vaahtopullossa.

VAAHTOPULLO • 7920111 • 7 €


VINKKI

gr

e d i e nt s

of

In

Laimentamalla Britea veteen saat laimennussuhteesta riippuen kolmenlaista puhdistusainetta eri käyttökohteisiin. Briten laimentaminen on helppoa sumutinpullon mittaviivojen avulla.

Pl

an

in

85%

Brite

t orig

Kosteiden tilojen hapan yleispuhdistusaine Hankalat saostumat ja pintaruoste eivät puhdistu neutraaleilla tai emäksisillä aineilla. Siksi hapan Brite on lyömätön puhdistusaine kylpyhuoneissa, saunassa ja muissa kosteissa tiloissa. Brite on erinomainen myös erilaisten alumiini-, kupari- ja messinkipintojen ja -esineiden puhdistuksessa. Brite on tiiviste, joka laimennetaan vedellä ennen käyttöä. Kostuta likainen pinta, sumuta laimennosta pinnalle ja anna vaikuttaa muutamasta minuutista tuntiin. Harjaa ja huuhtele hyvin. Brite on usean hapon yhdistelmä ja siksi se toimii monipuolisesti ja tehokkaasti. Puhdistuksen jälkeen huuhtelu vedellä riittää. Käytä vaahdottavaa sumutinta, jolloin Brite pysyy kauemmin puhdistettavalla pinnalla ja vaikutus on tehokkaampi. Tuotteen pH = 1,2

BRITE • 500 ml • 7010311 • 22 € BRITE VAAHTOSUMUTINPULLO • 400 ml • 7920035 • 5 €

MIETO

BRITE 1+19

NORMAALI

BRITE 1+9

500 ml:sta Brite-tiivistettä saat 25 pullollista mietoa laimennosta (á 400 ml) = 0,90 €/pullo

500 ml:sta Brite-tiivistettä saat 12,5 pullollista normaalilaimennosta (á 400 ml) = 1,70 €/pullo

Puhdistaa hyvin: kaakelipinnat ja laattojen saumat (ruoste vaatii harjaamista), ruostetahrat tekstiileistä (ei aroille materiaaleille, tarkista värinkesto pesuohjeesta), messinki- ja kuparikorut.

Puhdistaa hyvin: saunan lasiovet, vesihanojen ympäristöt, messinki- ja kuparipinnat (takan eduspellit yms.), kupari-/messinkipilkit ja uistimet (varo maalin irtoamista), sopii samentuneiden kupariesineiden kirkastamiseen.

4

16

KODINHOITO

VAHVA

BRITE 1+4

500 ml:sta Brite-tiivistettä saat reilut 6 pullollista vahvaa laimennosta (á 400 ml) = n. 3,60 €/pullo Puhdistaa hyvin: erittäin vaikeat mineraalisaostumat, kivettymät ja ruosteen, WCpöntöt, posliinilavuaarit, WC:n vesisäiliöt, lavuaarien sihdit, suihkun sihdit (myös sisältä), kromatut, vähän ruosteiset pinnat, auton alumiinivanteet ja muut alumiinipinnat, polkupyörät.


Mikrokuitusiivousvälineet Puhdas koti ja raikas, terveellinen sisäilma! Swipe-mikrokuitusiivousjärjestelmällä saat moitteettoman siivoustuloksen ja parannat samalla terveydelle ja hyvinvoinnille tärkeää kodin sisäilman laatua. Mikrokuitusiivous poistaa pölyä tehokkaammin ja äänettömämmin kuin esimerkiksi pölynimuri, joka jättää jälkeensä huoneilmassa leijailevaa pölyä ja levittää imuroidessa pölypussissa muhivia bakteereita.

Huomaa, että mikrokuituliinojen puhdistuksessa ei saa käyttää huuhteluainetta tai klooria sisältäviä valkaisuaineita, jotta mikrokuitujen ominaisuudet säilyisivät muuttumattomina. Kaikki kosteapyyhintään tarkoitetut mikrokuitutuotteet on kehitetty toimimaan tehokkaasti yhdessä Swipe- ja BioSwipe-sarjan puhdistusaineiden kanssa. Pese liinat ennen käyttöä.

Moppien ja siivousliinojen materiaalina on vahva ja kulutusta kestävä 100 % tekokuitu. Kaikki mikrokuitutuotteemme kestävät hyvin pesua jopa 90 asteessa menettämättä puhdistusominaisuuksiaan.

SETTITARJOUS

Mikrokuituliina Korkealaatuinen pehmeä mikrokuituliina kodin päivittäiseen pölyjen pyyhintään (sopii myös kosteapyyhintään). Koko 40 x 40 cm.

Sininen mikrokuituliina & mikrokuitu-bambuliina 7210017 • 21 € (NORM. 26 €)

SININEN MIKROKUITULIINA • 1 kpl • 7210012 • 13 €

Mikrokuitu-bambuliina Bambukuitua sisältävä mikrokuituliina lasi-, peili- ja muiden kiiltävien pintojen viimeistelyyn. Lopputuloksena kristallinkirkas ja kuiva pinta, ei jätä nukkaa. Koko 48 x 36 cm.

MIKROKUITU-BAMBULIINA • 1 kpl • 7210018 • 13 €

Duo-bambuliina 2-puolinen siivousliina, toinen puoli imukykyistä mikrokuitua ja toinen puoli kevyesti hankaavaa materiaalia. Koko 25 x 21 cm.

DUO-BAMBULIINA • 1 kpl • 7210021 • 13 €

Kostealiinat Erittäin imukykyiset mikrokuituliinat kosteapyyhintään. Pakkauksessa 4 kpl erivärisiä liinoja. Valitse oma väri kodin eri siivouskohteille. Liinan koko 40 x 38 cm.

KOSTEALIINAT • 4 kpl • 7210030 • 20 €

4

17

KODINHOITO


Silmälasiliinat Mikrokuituliinat silmälasien, näyttöjen, optiikan yms. herkkien lasipintojen puhdistukseen. Pakkauksessa 2 kpl 18 x 20 cm kokoisia liinoja.

SILMÄLASILIINAT • 2 kpl • 7210019 • 9 €

Gold -mikrokuituliina Kaunis kullanvärinen mikrokuituliina, jossa toisella puolella aaltoileva rakenne ja toisella kudottu rakenne. Erittäin imukykyinen aaltoileva rakenne kerää itseensä likaa. Puhdistaa nopeasti jättämättä raitoja ja jättää jälkeensä kiiltävän pinnan. Sopii kauniisti mihin tahansa sisustukseen, niin kotiin kuin yrityskäyttöön. Käyttö: Kuivaus, kiillotus, rasvatahrojen poisto, yleispuhdistus. Käyttökohteet: lasi, kiiltävät pinnat, ruostumaton teräs, kromi, graniitti, liesitasot, jne. Koko 36 x 36 cm.

KULTAINEN LIINA • 1 kpl • 7210024 • 21 €

Magic hoitoaine Swipe Magic sopii nahka-, puu- ja melamiinipintojen hoitoon. Se antaa pinnoille upean ulkonäön ja suojaa pölyyntymiseltä. Käyttökohteita mm. huonekalut, keittiökaapin ovet, kengät, laukut, auton vinyylipinnat. Varmista Swipe Magicin sopivuus nahkapinnoille kokeilemalla ensin pienelle alueelle.

MAGIC HOITOAINE • 100 ml + 3 kpl SIENIÄ • 7030510 • 32 €

4

18

KODINHOITO


VINKKI Sumuta Multi Clean Basic -laimennosta uunin pohjalle ja seinämille ja anna vaikuttaa. Hankaa tarvittaessa Bou Boulilla ja viimeistele ensin kostealla SwipeTex-liinalla ja kiillota lopuksi kuivalla SwipeTexliinalla.

Tex yleispuhdistusliina Imukykyinen puhdistusliina, jota voi käyttää keittiössä ja muussa siivouksessa tai vaikkapa autoa huollettaessa. Pakattu rullaan, repäistävän arkin koko 30 x 50 cm. Kotimainen SwipeTex on materiaaliltaan 100 % viskoosia ja se voidaan hävittää polttamalla. Liinaa voi käyttää joko sellaisenaan tai mikrokuitumopin päällä.

SWIPETEX YLEISPUHDISTUSLIINA • 50 ARKKIA • 7920145 • 14 €

Bou Boul puhdistusvilla Bou Boul puhdistusvilla on tehokas apuväline rasvaisen ja pinttyneen lian poistamiseen esim. teräspinnoilta. Tarkista puhdistettavan pinnan puhdistusohjeista, että hankausvälineiden käyttö ei ole kielletty (esim. teflon ja kristalli).

BOU BOUL PUHDISTUSVILLA • 1 kpl • 7920018 • 10,50 €

Cleaning Wipes -puhdistusliinat Cleaning Wipes -puhdistusliinat ovat kertakäyttöisiä ja ne toimitetaan kuivina. Puhdistusliinat kostutetaan kotona kaatamalla purkkii 2,5-3,5 dl haluttua Swipe- tai BioSwipe-laimennosta. Liinat on valmistettu biohajoavasta bambukuidusta.

CLEANING WIPES -PUHDISTUSLIINAT • 80 kpl • 7920147 • 12 € 0,15 € / KPL CLEANING WIPES -TÄYTTÖPAKKAUS • 80 kpl • 7920148 • 9 € 0,11 € / KPL 4

19

KODINHOITO

KATSO VIDEO TÄSTÄ


Pyykinhoitotuotteet

pyykinhoitotuotteet

Swipe-pyykkisarja on täysin kattava kodin pyykinhoidon tuotesarja. Sarjaan sisältyvät uuden sukupolven pyykinpesujauhe Family White, pyykinpesuneste aremmille tekstiilityypeille sekä pyykin valkaisuun, huuhteluun ja raikastamiseen kehitetyt erikoistuotteet. Kaikki pyykkisarjan tuotteet ovat riittoisia tiivisteitä, joten niiden käyttö on vähäisen annostelun ansiosta erittäin taloudellista ja pakkausjätettä syntyy tavallista vähemmän. Swipe-pyykkisarja kattaa kodin pesutarpeet mahdollisimman laajasti: vuodevaatteet, pyyhkeet ja kodin sisustustekstiilit, kaikenikäisten ihmisten käyttö- ja juhlavaatteet sekä liikuntaasut ja muut arat tekstiilit.

Family White

Riittoisa pesujauhe valko- ja kirjopyykkiin • liukenee erinomaisesti veteen ja huuhtoutuu hyvin vaatteista • runsaasti pesutehoa lisääviä aktiivisia ja biologisesti hajoavia aineosia • toimii tehokkaasti rasva-, veri- ja tärkkelystahroihin • tuote ei sisällä hajusteita eikä väriaineita • ei sisällä pesukoneita tukkivaa zeoliittia Asiakkaiden • pakkauskoot 1 kg ja 3 kg SUOSIKKI • pieni annostelu • soveltuu valkopyykille ja värillisille tekstiileille • pitkäaikainen asiakastyytyväisyys – Family White on vakiinnuttanut asemansa HomCaren ostetuimpana tuotteena!

FAMILY WHITE • 1 kg • 7020153 • 21 € FAMILY WHITE • 3 kg • 7020154 • 53 € ANNOSTELUMITTA 50 ml • 7920087 • 0,20 € PESUPALLO • 7920080 • 0,50 € KANNELLINEN MUOVISANKO 3 L PESUPULVERILLE • 7912498 • 4,50 € PYYKINPESUPUSSI • 2 KPL • 7920116 • 3,50 € 4

20

KODINHOITO

COLOR

3 kg pakkauksesta jopa 200 koneellista n. 0,26 €/pesu

&

WHITE

1 kg pakkauksesta jopa 67 koneellista n. 0,31 €/pesu


COLOR

Family Color

Pyykinpesuneste värillisille ja tummille tekstiileille

&

DARK

Family Color on hajusteeton ja väriaineeton pyykinpesuneste värillisille ja tummille tekstiileille. Se poistaa tehokkaasti lian 30-60 asteen pesulämpötilassa. Tuotteen sisältämien ainesosien ansiosta tekstiilien värit säilyvät kirkkaina eivätkä irtoa pesun aikana. Riittoisa 1 litran pullo. Annostelu 15 ml pesua kohden.

FAMILY COLOR • 1000 ml • 7020120 • 23 € ANNOSTELUMITTA • 30 ml • 7912425 • 0,10 €

Jopa 67 koneellista, n. 0,34 €/pesu

Silk

Hellävarainen hienopesuaine Silk on erittäin tiivistetty, mieto ja hellävarainen hienopesuaine sekä kone- että käsinpesuun. Erinomainen villan, silkin ja urheiluvaatteiden pesussa. Pehmentää tekstiilit, joten Silkillä voidaan pestä jopa kaikkein arimmat vesipesun kestävät kuidut. Annostelu: konepesussa 10-15 ml / 2,5 kg pyykkiä, käsinpesussa 10-15 ml / 10 l vettä.

SILK • 600 ml • 7020121 • 14 € ANNOSTELUMITTA • 30 ml • 7912425 • 0,10 €

Jopa 60 pesua n. 0,23 €/pesu

Sport Wash Sport Wash on suunniteltu erityisesti teknisten, erityiskäsitellyistä kankaista valmistettujen urheilu-, työ-, ulkoilu- ja vapaa-ajan vaatteiden pesuun. Sport Wash puhdistaa tehokkaasti tekstiilien vaatimissa matalissakin lämpötiloissa säilyttäen samalla niiden erityisominaisuudet. Annostelu: 20-40 ml pesua kohden.

SPORT WASH • 600 ml • 7020312 • 19 €

Pestävä tekstiili

Family White

Jopa 30 koneellista, 0,63 € / pesu.

Family Color

Silk

Sport Wash

Laundry Liquid

Valkopyykki 90˚C

Valkopyykki 60˚C

Kirjopyykki 60˚C Värilliset 30-40˚C Vaaleat 30-40˚C Tummat 30-40˚C Arat tekstiilit

Gore-Tex

HomCaren pyykinpesuaineiden soveltuvuus eri tekstiileille 4

21

KODINHOITO

SOVELTUVUUS

Erinomainen Erittäin hyvä Hyvä Tyydyttävä Heikko


Laundry Vinegar pyykkietikka Swipe Laundry Vinegar on minttuyrttiveteen valmistettu pyykkietikka, jota käytetään pyykinhuuhteluaineen sijasta tai yhdessä sen kanssa. Pyykkietikassa on miellyttävä raparperin ja omenan tuoksu. Se poistaa epämiellyttäviä hajuja, tekee pyykistä pehmeämmän ja raikkaamman sekä pitää värit kirkkaina. Se soveltuu kaikille tekstiileille. Annostelu: 20-30 ml huuhteluaineen sijasta tai 10-20 ml huuhteluaineen kanssa.

LAUNDRY VINEGAR PYYKKIETIKKA • 500 ml • 7020122 • 21 € Jopa 50 koneellista, 0,42 €/pesu

Ball pyykinraikastaja

Ihmeitä tekevä pallo, kokeile!

Swipe Ball sisältää luonnollista hopeaa, joka on bakteereita tuhoava aine. Joutuessaan kosketuksiin veden kanssa, pallosta vapautuu hopeaioneja, jotka kiinnittyvät pyykkiin pesun aikana. Kun käytät Swipe Ballia esim. työ- tai liikuntavaatteiden pesussa, niihin pinttyneet epämiellyttävät ja tunkkaiset hajut katoavat. Pallo laitetaan pyykin sekaan pesurumpuun (konepesu) tai pesuveteen (käsinpesu) ja pyykki pestään tavalliseen tapaan pesuainetta käyttäen. Pallo ei siis itsessään ole pesuaine. Ei suositella käytettävän yhdessä BioSwipe Laundry Liquidin tai Swipe Laundry Vinegarin kanssa.

SWIPE BALL PYYKINRAIKASTAJA • 1 kpl • 7920086 • 35 €

Jopa 160 koneellista, 0,22 €/pesu

30/60 PESUNTEHOSTAJASSA ON LOISTAVA TAHRANPOISTOKYKY

KATSO KÄYTTÖKOHTEET

30/60 pesuntehostaja

Asiakkaiden

SUOSIKKI

Asiakkaiden

SUOSIKKI

Pyykin valkaisu- ja kirkastusaine 30/60 pesuntehostajassa on loistava tahranpoistokyky. 30/60 on valkaisu- ja kirkastusaine, jonka valkaisevana tehoaineena toimii happi. Tuote ei sisällä haitallista klooria ja se toimii tehokkaasti jo 30˚C lämpötilassa. Tuotetta käytetään tahranpoisto-aineena tai valkaisuaineena joko erikseen liotuksessa tai sitä annostellaan pesukoneeseen yhdessä pyykinpesuaineen kanssa.

30/60 PESUNTEHOSTAJA • 500 g • 7020213 • 21 €

22

KODINHOITO

30/60 Gel 30/60 Gel poistaa tahrat tekstiileistä 30-60 asteen lämpötilassa. Sitä voidaan käyttää kaikille tekstiileille, jotka kestävät vesipesua (paitsi villalle, silkille ja nahalle). 30/60 Geliä levitetään pullossa olevan muoviharjan avulla kostutetulle tekstiilille ja sen annetaan vaikuttaa jonkin aikaa. Tämän jälkeen vaate pestään normaalisti.

30/60 GEL • 250 ml • 7020214 • 12 €


Moppivälineet

VINKKI

3. 1.

Mopin kiinnitys käy helposti: laita moppi lattialle ja paina moppikehys sen päälle. Kehyksen pohjassa olevat tarranauhat pitävät mopin tukevasti paikallaan.

Moppivälineet 1. TELESKOOPPIVARSI

100-180 cm • 7920134 • 19 € 2. MOPPIKEHYS • 7920135 • 24 €

LIINAPIDIKKEET (2 kpl) MOPPIKEHYKSEEN • 7920137 • 3,50 €

4.

2.

Lattiamopit 3. KUIVAMOPPI • 7210041 • 14 € 4. KOSTEAMOPPI • 7210054 • 14 €

Moppisetti Moppisetillä pääset helposti ja edullisemmin mikrokuitusiivouksen alkuun! Pakkauksesta löytyvät teleskooppivarsi, moppikehys sekä kuiva- ja kosteamoppi.

MOPPISETTI • 7210200 • 66 €

Lattiakuivain

Tehokas lattiakuivain, jonka voit kiinnittää teleskooppivarteen.

LATTIAKUIVAIN • 1 kpl • 7920139 • 30 € LATTIAKUIVAIMEN VAIHTOKUMI • 1 kpl • 7920155 •

5,50 € 23

KODINHOITO

Ikkunalasta

Laadukas ja kestävä ikkunalasta, joka on mahdollista kiinnittää mukana tulevan adapterin avulla moppivarteen ja sen avulla onnistuu myös korkeiden ikkunoiden kuivaus. Ikkunalastan leveys on 25 cm, joten se sopii myös kapeille ikkunoille.

IKKUNALASTA • 1 kpl • 7210028 • 20 €


®

Astianpesutuotteet

Asiakkaiden

Crystal Tabs all in one konetiskitabletit

SUOSIKKI

Crystal Tabs all in one on hajusteeton, tehokas pesuainetabletti, joka laitetaan astianpesukoneen pesuainelokeroon sellaisenaan sen vesiliukoista käärettä poistamatta. Tableteissa on mukana sekä tehokas pesuaine että huuhtelukirkaste. Pakkaus sisältää 40 tablettia.

CRYSTAL TABS ALL IN ONE KONETISKITABLETIT • 40 TABLETTIA • 7020412 • 21 €

VINKKI

Hellävarainen mutta tehokkaasti puhdistava Somthin’Else sopii laimennettuna erinomaisesti myös käsitiskiaineeksi. Sekoita 1 osa Somthin’Elsea 4 osaan vettä. Käytä tiskialtaassa n. 1-2 rkl tai vaahdota pestävä astia vaahtosumutinpullon avulla. Huuhtoutuu hyvin.

24

KODINHOITO


VÄHÄINEN YMPÄRISTÖKUORMITUS Crystal Gel Natural

Swipe Crystal Gel Natural on monivaikutteinen konetiskigeeli, joka sisältää sekä pesuaineen, huuhtelukirkasteen, että suolan. Konetiskigeeli irrottaa kertyneen rasvan ja puhdistaa perusteellisesti. Lisäksi tuotteessa on vedenpehmennin, joka vähentää kalkin muodostumista astianpesukoneessa. Geeli myös suojaa lasiesineitä ja vähentää vesijälkiä. Tuotetta annostellaan astianpesuainelokeroon 10-15 ml (riippuen astioiden määrästä ja likaisuudesta). Toimii hyvin myös matalissa lämpötiloissa (50 ° C), joten voit valita matalan lämpötilan pesuohjelman. Jopa 60 pesua.

SWIPE CRYSTAL GEL NATURAL • 600 ml • 7020413 • 21 €

Clean Machines Puhtaat koneet poistaa kodinkoneista kalkkisaostumat ja ruosteen. Sopii astianja pyykinpesukoneiden, kahvin- ja vedenkeittimien, höyrysilitysrautojen ja ilmankostuttajien puhdistukseen.

CLEAN MACHINES • 500 ml • 7920095 • 13 €

25

KODINHOITO


Korkealaatuista sertifioitua Aloe Veraa

SUURIN OSA NATURCARESARJAN TUOTTEISTA VALMISTETAAN SUOMESSA

Useimmat NaturCare-tuotteet sisältävät Aloe Veraa, ACTIValoeta™, joka on sertifioitu Aloe Barbadensis –kasvin lehdistä tuotettu raaka-aine ja täyttää erittäin korkeat kansainväliset laatukriteerit. ACTIValoen laatua valvoo International Aloe Science Council (IASC), joka tutkii säännöllisesti Aloe Vera – tuotteiden puhtautta ja ominaisuuksia kaupallisesti ja eettisesti puolueettomissa laboratorioissa. ACTIValoelle myönnetty IASC:n sertifikaatti takaa, että asiakkaillamme on käytössään huippuluokan Aloe Vera –tuotteet. Lisätietoa Aloecorpin ja IASC:n toiminnasta löytyy internetistä sivuilta www.aloecorp.com ja www.iasc.org Aloe Vera sisältää yli 200 eri aineosaa ja yhdistettä, mm. vitamiineja, mineraaleja, tulehdusta estäviä ja kipuja lievittäviä antrakinoneja, aminohappoja jne. Näiden aineiden yhteisvaikutus tekee Aloe Verasta ainutlaatuisen kasvin - monen mielestä todellisen ihmekasvin. Aloe Vera ei ole lääke, vaan terveysvaikutteinen luonnontuote. NaturCare-tuotesarja sisältää runsaasti aloeta ja tuotteet ovat lisäksi pH-tasapainotettuja. Tuotteiden pH-arvo vastaa ihon ja hiuspohjan pH-arvoa (4,5-5,5), joten niiden käyttö ei häiritse ihon normaalia happoemästasapainoa.

26

KAUNEUDENHOITO

KORKEALAATUISTA SERTIFIOITUA ALOE VERAA NaturCare-tuotteiden kehitystyön keskeisenä ajatuksena on tuottaa suomalaiselle ihotyypille ja suomalaisiin ilmasto-olosuhteisiin soveltuvia Aloe Vera -tuotteita parhaista mahdollisista raaka-aineista. Siksi olemme kokeneet tärkeäksi myös valmistaa tuotteet pääosin Suomessa, jolloin vuoropuhelu valmistajien kanssa on helppoa ja tuotteiden laatu on kotimaisen työn ansiosta mahdollisimman korkeatasoista. Suurin osa NaturCare-sarjan tuotteista valmistetaan Suomessa. Osa NaturCare-tuotteista on nimetty Retro-sarjan tuotteiksi. Nämä ovat pitkään mukana olleita klassisia ja erittäin pidettyjä NaturCare-sarjan tuotteita, joiden koostumus on alusta alkaen pysynyt periaatteeltaan samanlaisena.


Camphor Cream Kamferivoide Camphor Cream on ”vanhan ajan” hoitovoide. Kokeile esimerkiksi kipeisiin lihaksiin, iho-ongelmiin ja vilustumistapauksissa rintaan, selkään ja nenänpieliin. Tuote sisältää mm. kamferia ja ACTIValoeta™.

ALOE CAMPHOR CREAM • 150 ml • 7120240 • 31 €

WITH ACTIValoe™

CAMPHOR CREAM HOITOVOIDE KOKEILE ESIMERKIKSI KIPEISIIN LIHAKSIIN

ALOE GEL ON HUIPPUSUOSITTU KOKO PERHEEN HYVINVOINTITUOTE Aloe Gelin käyttökohteita: - iho-ongelmat - nokkosten polttama iho ja hyönteisten puremat - naarmut ja näppylät - auringonoton jälkeen - kipeiden lihasten hieronta - hiertymät

Asiakkaiden

SUOSIKKI

Aloe Gel ihonhoitogeeli Pidä aina käden ulottuvilla Aloe Gelin ovat ottaneet omakseen urheilijat, kuntoilijat, lapset, vanhukset, perheenäidit ja -isät. Aloe Gel on puhdas, rasvaton ja riittoisa ihonhoitogeeli, joka sisältää n. 60 % puhdasta ACTIValoeta™. Geeli imeytyy nopeasti eikä jätä ihoa rasvaiseksi. Aloe Gel sisältää ainoastaan luonnosta peräisin olevia ainesosia eikä se sisällä väriainetta, joten väri saattaa muuttua ajan kuluessa.

ALOE GEL IHONHOITOGEELI • 250 ml • 7120210 • 34 €

27

KAUNEUDENHOITO


Suomalainen herkän ihon Sensitive kasvojenhoitosarja

NaturCare Sensitive -sarjan tuotteet on kehitetty suomalaiselle herkälle iholle luonnon parhaista raaka-aineista: ACTIValoesta™ ja suomalaisista supermarjoista yhdessä ihoa rauhoittavien ja vahvistavien aktiiviaineiden kanssa. Raaka-aineet on valittu huolellisesti huomioiden herkän ihotyypin vaatimukset. Kaikki pesevät aineet ovat luonnollisia kasvipohjaisia aineita, jotta hoitotulos olisi mahdollisimman hellävarainen. Tuotteiden pH 4,5 - 5,5.

NaturCare kasvojenhoito 1

2

28

Kaksoispuhdistus: Puhdista kasvojen iho ensin öljyllä, esim. Déesse Cleansing Oil, hieromalla öljyä kasvojen iholle. Poista öljy pyyhkimällä iho kasvopaperilla. Öljypuhdistuksen jälkeen puhdista kasvojen iho Sensitive Cleansing Emulsionilla. Muista lisätä joukkoon hiukan vettä, niin lika emulgoituu puhdistusemulsioon. Kosteuttaminen: Puhdistuksen jälkeen taputtele kasvojen iholle Sensitive Facial Toner -kasvovettä. Älä käytä kasvovettä turhaan pumpulin kautta, vaan annostele muutama tippa kasvovettä kämmenelle ja taputtele se suoraan kasvojen iholle.

KAUNEUDENHOITO

3

Tehohoito: Hiero tai taputtele Sensitive Serumia puhtaalle iholle. Näin tehoaineet pääsevät imeytymään hyvin ihoon.

4

Silmänympärysiho: Annostele nuppineulan pään kokoinen pisara Sensitive Eye Creamia nimettömälle sormelle. Paina nimettömät sormet yhteen, jonka jälkeen taputtele silmänympärysvoide hellästi molempien silmien silmänympärysiholle.

5

Ihon suojaus ja kosteuden lukitseminen: Hiero Sensitive Face Creamia kasvojen iholle. Voide antaa iholle suojaa ulkoisilta ärsykkeiltä ja lukitsee kasvoveden ja seerumin antaman kosteuden ihoon.


Sensitive Cleansing Emulsion Puhdistusemulsio Puhdistusemulsion luonnolliset sokeri- ja kookosperäiset pesevät aineosat puhdistavat ihon hellävaraisesti. Samalla ACTIValoe™, mustaherukkauute sekä karitevoi ja kasviöljyt hoitavat ihoa.

SENSITIVE CLEANSING EMULSION • 150 ml • 7130072 • 29 €

Sensitive Facial Toner Kasvovesi Kasvovesi viimeistelee kasvojen puhdistuksen ja tasapainottaa ihon pH:n vesipesun jälkeen. Virkistystä iholle antavat ACTIValoe™, mustaherukkauute, vihreä tee ja kurkku-uute.

SENSITIVE FACIAL TONER • 150 ml • 7130102 • 29 €

Sensitive Eye Cream Silmänympärysvoide Silmänympärysvoide hoitaa tehokkaasti herkkää silmänympärysihoa. Sisältää ACTIValoeta™, tyrniä ja mustaherukkaa. Koostumuksessa mukana myös ubikinoni Q10, DPHP aminohappo ja hyaluronihappo.

SENSITIVE EYE CREAM • 15 ml • 7130131 • 36 €

Sensitive Serum Kasvojen tehohoito Sensitive Serum on ihoa tehokkaasti kosteuttava, rauhoittava ja vahvistava hoitoneste. Sisältää hyaluronihappoa, mustaherukanlehtiuutetta sekä probioottilysaattia.

SENSITIVE SERUM • 30 ml • 7130151 • 36 €

Sensitive Face Cream Kasvovoide Sensitive Face Cream kasvovoide on tehokas yhdistelmä ACTIValoeta™, hoitavaa mustaherukan siemenöljyä, tyrnimarjauutetta ja ruusunmarja-öljyä sekä valikoituja prebiootteja.

SENSITIVE FACE CREAM • 50 ml • 7130095 • 36 €

Sensitive Night Cream Yövoide Täyteläinen kasvovoide erityisesti kuivan ihon hoitoon. Voide sisältää ACTIVAloeta sekä mustaherukan siemenöljyä sekä tyrni- ja ruusunmarjauutetta, jotka ravitsevat ihoa yöaikaan. Skvalaani ja karitevoi pehmentävät ja hoitavat ärtynyttä ja kuivaa ihoa.

SENSITIVE NIGHT CREAM • 50 ml • 7130096 • 36 €

29

KAUNEUDENHOITO


TYRNIMARJA: Tyrni on supermarja ihonhoitoon sen monipuolisen ja raikkaan sisältönsä ansiosta. Siitä saadaan luonnollisessa muodossa A-, C- ja E-vitamiineja, jotka ovat tärkeitä ihon sidekudoksen ja kiinteyden kannalta. Ne estävät myös vapaiden happiradikaalien soluja tuhoavaa vaikutusta. Tämä ehkäisee ihon ikääntymisen merkkejä.Tyrnissä on myös B-ryhmän vitamiineja sekä biotiinia, joka ehkäisee ihoa kuivumasta ja vahvistaa ihoa, mikä on erityisen tärkeää herkälle iholle. Tyrniöljyn rasvahappokoostumus ja sen sisältämät Omega -3, -6, -7, ja -9 -rasvahapot ovatkin tärkeitä hoidettaessa kuivaa ja ärtynyttä ihoa. MUSTAHERUKKA: Mustaherukka on erittäin tehokas supermarja herkän, atooppisen tai kuivan ihon hoidossa. Mustaherukka sisältää runsaasti C- ja E-vitamiinia, mutta erityisen tärkeää roolia ihohoidossa näyttelee mustaherukan sisältämät rasvahapot. Erityisesti mustaherukan siemenöljy vaikuttaa iholla rauhoittavasti, pehmentävästi, rasvahappotasapainoa ylläpitävästi ja kosteuttavasti.

NATURCARE SENSITIVE KASVOJENHOITOSETTI TÄYDELLINEN LAHJA SUOMALAISELLE IHOLLE

Säästä

24 € Sensitive Kasvojenhoitosetti Yövoiteella SENSITIVE KASVOJENHOITOSETTI YÖVOITEELLA • 9914112 • 142 €

Sensitive Kasvojenhoitosetti Päivävoiteella SENSITIVE KASVOJENHOITOSETTI PÄIVÄVOITEELLA • 9914113 • 142 €

30

KAUNEUDENHOITO


WITH ACTIValoe™ Probiootti -tuotteet

Tehokas probioottihoito iholle

Ihmisen ihossa on luonnostaan mikrobeja, joiden tehtävänä on ihon puolustaminen haitallisia bakteereita, viruksia ja muita taudinaiheuttajia vastaan. Jos mikrobitasapaino on häiriintynyt, seuraa tästä tulehduksia ja näkyviä ikääntymisen merkkejä. Probiootteja sisältävät NaturCare-tuotteet ylläpitävät ihon ihanteellista mikrobitasapainoa. Tuotteiden rakenteissa käytetään myös prebiootteja, joiden tarkoituksena on antaa ravintoa hyville probiooteille ja näin ylläpitää probioottihoidon pitkäaikaista vaikutusta.

Asiakkaiden

SUOSIKKI

Probiotic Skin Lotion

Probiotic Shower Gel

Balance

Vartalovoide

Vartaloshampoo

Probiootteja sisältävä ihovoide

Ihoa hoitava ja kosteuttava voide, joka soveltuu vartalon ja kasvojen hoitoon. Pitää ihon pehmeänä ja kimmoisana. Koko perheen voide sisältää myös probiootteja, jotka auttavat ihoa ylläpitämään ihanteellista mikrobitasapainoa.

Ihoa ja päänahkaa hoitava vartaloshampoo puhdistaa ihon hellävaraisesti ja huolellisesti päästä varpaisiin. Soveltuu kaikille ihotyypeille ja toimii erinomaisesti myös käsienpesussa. Sisältää ihon mikrobitasapainoa ylläpitäviä probiootteja.

Probiootteja ja prebiootteja sisältävä patentoitu ihovoide, joka on kehitetty erityisesti erilaisiin iho-ongelmiin. Usein monet iho-ongelmat johtuvat ihon mikroflooran epätasapainosta. Probiotic Balance sisältää valikoituja bacillus-kannan probiootteja sekä prebiootteja, jotka vaikuttavat positiivisesti ihon bakteeritasapainoon.

PROBIOTIC SKIN LOTION • 250 ml • 7120245 • 34 €

PROBIOTIC SHOWER GEL • 250 ml • 7120125 • 28 €

PROBIOTIC BALANCE • 250 ml • 7120247 • 45 €

31

KAUNEUDENHOITO

Probiotic


Body Shampoo Vartaloshampoo Hoitava vartaloshampoo, joka ei sisällä saippuaa. Sisältää Aloe Veraa, joka edistää ihon hyvinvointia. Sopii myös herkälle iholle. Erityisen riittoisaa käytettynä yhdessä pesuliinan kanssa. Klassinen tuoksu sopii naisille ja miehille.

Body Shampoo • 500 ml • 791253260 • 29 €

Pesuliina

Tehostaa vartaloshampoiden hoitavaa vaikutusta ja sopii myös ihon kuivaharjaukseen. Konepesun kestävä. Värit: punainen, keltainen ja sininen.

PESULIINA • 1 kpl • 7920100 • 14 €

JALKOJENHOITO

Jalkojesi terveys vaikuttaa koko hyvinvointiisi, joten jalkojen säännöllinen hoito on erittäin tärkeää. NaturCare jalkojenhoitotuotteilla saat jalkoihisi raikkaan ja rentoutuneen olon ja edistät samalla koko kehosi hyvinvointia. Tuotteet sisältävät ACTIValoeta™, piparminttua ja Tea Tree Oilia ja ne on valmistettu Suomessa.

Foot Bath

Foot Lotion

Jalkakylpy

Jalkavoide

Virkistä ja rentouta väsyneitä jalkoja Foot Bath jalkakylvyllä. Teepuuöljy hillitsee mikrobien kasvua ja säännöllinen kylvetys pehmentää jalkojen kovettumia.

Foot Lotion jalkavoidetta käytetään kosteuttamaan kuivaa ihoa ja pehmentämään kovettumia sekä jalkakylvyn jälkeen lisäämään ja pidentämään kylvyn vaikutusta.

FOOT BATH • 250 ml • 7140021 • 26 €

32

KAUNEUDENHOITO

FOOT LOTION • 250 ml • 7140010 • 28 €


Asiakkaiden

SUOSIKKI

Aloe Tooth Gel

Antiperspirant Herkkäihoisen deodorantti

Aloe Vera hammasgeeli

Antiperspirant deodorantti vähentää liiallista hikoilua ja hillitsee bakteerien kasvua. Sisältää Aloe Veraa, joka vähentää ärsytystä ja rauhoittaa ihoa. Antiperspirant sopii koko perheelle, myös herkkäihoisille.

Aloe Tooth Gel on raikas koko perheen hammasgeeli suuhygienian hoitoon. Se puhdistaa hampaat, hoitaa ikeniä ja ehkäisee ennalta suun tulehduksia. Sisältää ksylitolia ja ACTIValoeta™. Kokeile myös kiusallisiin aftoihin.

ANTIPERSPIRANT TÄYTTÖPULLO • 250 ml • 7120243 • 32 € TYHJÄ SUIHKEPULLO • 100 ml • 7920106 • 3,50 €

ALOE TOOTH GEL • 125 ml • 7120140 • 20 €

Salt & Clay Soap Palasaippua Saippuaan pohjautuva mineraalipitoinen palasaippua. Sisältää ihoa rauhoittavaa ja syväpuhdistavaa vuorisuolaa sekä rasul-savea. Saippua soveltuu ihon ja hiusten pesuun.

SALT & CLAY SOAP • 100 g • 791253211 • 19 € SÄILYTYSPUSSI • 791253230 • 4 €

Lip Colour Yksilöllinen huuliväri

Lasinen kynsiviila Lasinen kynsiviila, jolla voi viilata kynsiä molempiin suuntiin. Viila on hygieeninen ja helppo puhdistaa, sen voi jopa keittää.

LASINEN KYNSIVIILA • 1 kpl • 5925970 • 10 €

33

KAUNEUDENHOITO

Erittäin kestävä huuliväri, jonka väri muuttuu taianomaisesti huulilla yksilöllisen punaiseksi huulten pH:sta, lämpötilasta ja kosteudesta riippuen. Kokeile ja löydä oma yksilöllinen huulivärisi kolmesta eri vaihtoehdosta.

LIP COLOUR VIHREÄ • 3,8 g • 7130030 • 19 € LIP COLOUR KELTAINEN • 3,8 g • 7130031 • 19 € LIP COLOUR SININEN • 3,8 g • 7130034 • 19 €


Déesse-tuotteissa yhdistyvät maailman parhaat raaka-aineet

Déesse-tuotteissa yhdistyvät maailman parhaat raakaaineet, modernin tieteen uusimmat tutkimustulokset sekä sveitsiläisille ominainen huolellisuus ja tarkkuus. Déesse Cosmetics on sveitsiläinen lähes 50 vuoden ajan toiminut kosmetiikan valmistaja, jonka inspiraation lähteenä toimii Sveitsin vuoristo - sen kauneus, puhtaus ja raikkaus. Ranskalaisessa runoudessa Déesse tarkoittaa ”jumalatarta”. Déesse-tuotteiden koostumus perustuu vaikuttavilta osiltaan luonnon tarjoamiin raaka-aineisiin, kasviuutteisiin ja yrtteihin. Tuotteet on dermatologisesti testattu ihmisen iholla. ​​​​​​​Meillä on myynnissä rajoitettu valikoima Déessetuotteita. Olemme valinneet valikoimaan tuotteita, joilla on kysyntää ja sopivat vuodenaikaan. Tuotevalikoima voi vaihdella.

DÉESSEN APRIKOOSISARJA ON SAAVUTTANUT SUUREN SUOSION 34

DÉESSE

Aprikoosinkiviöljy imeytyy ihoon välittömästi tehden ihon ihanan pehmeäksi. Déessen kasvojen- ja vartalonhoitotuotteiden ainesosana se soveltyy eritysen hyvin kuivalle ja herkälle iholle. Aprikoosinkiviöljy hidastaa myös ihon ennenaikaista vanhenemista. Aprikoosikiviöljyn sisältämät rasvahapot edistävät ihon omien keramidien tuotantoa. Nämä vahvistavat ihon suojakerrosta ja estävät kosteuden haihtumista kuivalta tai auringon säteiden vahingoittamalta iholta.


for men

Kasvovoide

Men Care Facial Cream

UUSI TUOTE

Erityisesti miesten iholle kehitetty kasvovoide, joka sisältää mm. tiikeriruohouutetta. Se kosteuttaa ja hoitaa myös parranajon ärsyttämää ihoa.

MEN CARE FACIAL CREAM • 50 ml • 791253253 • 34 €

UUSI TUOTE

Men Care Eye Cream

Silmänympärysvoide

Kevyt geelimäinen silmänympärysvoide, joka imeytyy nopeasti ja kosteuttaa silmänympäryksen herkkää ihoa.

MEN CARE EYE CREAM • 15 ml • 791253254 • 34 €

Men Care Deodorant

UUSI TUOTE

Alumiiniton deodorantti

Salviauute yhdistettynä kasvipohjaisiin ainesosiin takaavat raikkaan olon samalla, kun bisabololi ja pantenoli hoitavat kainaloiden herkkää ihoa.

MEN CARE DEODORANT • 75 ml • 791253290 • 39 €

35

DÉESSE


Apricot Oil

Aprikoosiöljyvoide

Hyvin täyteläinen, aprikoosintuoksuinen hoitovoide kaikille ihotyy­peille, erityisesti kuivalle ja hilseilevälle iholle.

APRICOT OIL • 30 ml • 5120090 • 32 €

Apricot Lip Care

Aprikoosipuikko

Aprikoosinkiviöljyä sisältävä hoitopuikko huulten ja muiden kuivien alueiden paikallishoitoon. Sisältää UV-suojan.

APRICOT LIP CARE • 7 ml • 5120260 • 27 €

Apricot Mask

Aprikoosikasvonaamio

Kaikille ihotyypeille sopiva, erittäin puhdistava, ravitseva ja hoitava kasvonaamio. Erinomainen tuote runsaasti hikoileville henkilöille, esim. urheilijoille. Käyttö: Levitä kasvoille 1-2 kertaa viikossa ja anna vaikuttaa 5-10 minuuttia. Poista haalealla vedellä.

APRICOT MASK • 50 ml • 5120570 • 26 €

UUSI TUOTE

UUSI TUOTE

Apricot Coco Oil

Aprikoosikookosöljyvoide

Aprikoosiöljyvoiteen kevyempi ja nopeammin imeytyvä sisartuote. Sisältää aprikoosinsiemenöljyn lisäksi hoitavaa kookosöljyä ja risiiniöljyä.

APRICOT COCO OIL • 30 ml • 791253319 • 32 €

36

DÉESSE


Apricot Shampoo

Aprikoosishampoo

Aprikoosiuutetta sisältävä shampoo vaahtoaa hyvin ja puhdistaa hiukset perusteellisesti, mutta hellästi. Tuloksena saat ihanalta tuoksuvat, silkkiset hiukset! Käyttö: Hiero kosteisiin hiuksiin ja huuhtele huolellisesti.

APRICOT SHAMPOO • 200 ml • 5121330 • 32 €

Apricot Body Lotion

Aprikoosivartalovoide

Riittoisa ja täyteläinen vartaloemulsio, joka pitää ihon pehmeänä ja sileänä. Aprikoosinydintä ja vehnänalkioöljyä sisältävä voide levittyy helposti, imeytyy nopeasti ihoon ja kosteuttaa.

APRICOT BODY LOTION • 200 ml • 791253378 • 29 €

UUSI TUOTE

Apricot Hand Cream

Aprikoosikäsivoide

Aprikoosinkiviuutetta sisältämä täyteläinen käsivoide. Hoitaa ja suojaa ihoa, kynsiä ja kynsinauhoja.

APRICOT HAND CREAM • 100 ml • 5120240 • 25 €

37

DÉESSE


My Secret Bath & Shower Balm

Suihku-/kylpybalsami

Kosteuttava, ihastuttavan tuoksuinen suihku- ja kylpybalsami. Ylellinen, eteerisiä öljyjä sisältävä balsami puhdistaa ihon samalla kosteuttaen ja hoitaen sitä.

MY SECRET BATH & SHOWER BALM • 200 ml • 791253252 • 29 €

UUSI TUOTE

UUSI TUOTE

Vartalovoide

My Secret Body Performance

Täyteläinen, ihastuttavan tuoksuinen vartalovoide, joka kosteuttaa ihoa ja auttaa ihoa säilyttämään kosteuden. Sisältää mm. kosteuttavaa sheavoita ja kaakaovoita sekä ihanaa helokkiöljyä.

MY SECRET BODY BUTTER • 150 ml • 791253256 • 37 €

38

DÉESSE


Kasvovoide

My Secret Face Cream

Elvyttävä ja täyteläinen kasvovoide aikuiselle iholle. Voide kosteuttaa, pehmentää ja kirkastaa ihoa. Sisältää mm. iholle tärkeitä vitamiineja, rasvahappoja ja karitevoita.

MY SECRET FACE CREAM • 50 ml • 791253318 • 32 €

UUSI TUOTE

Käsivoide

Hand Cream 100 ml

Hyvin kosteuttava ja ravitseva käsivoide. Sisältää mm. jojobaöljyä ja aloe veraa sekä pantenolia. Voide imeytyy nopeasti käsien ihoon ja hoitaa myös kynsinauhoja.

HAND CREAM • 100 ml • 791253318 • 23 €

UUSI TUOTE

Leave-in Conditioner

Hiuksiin jätettävä hoitoaine

Hiuksiin jätettävä hoitoaine antaa hiuksille kosteutta ja kiiltoa. Hoitoaine auttaa selvittämään takut ja säilyttää hiukset pehmeinä ja helposti muotoiltavina.

LEAVE-IN CONDITIONER • 75 ml • 5123640 • 32 €

LOA Bath/Shower Gel

Suihkusaippua

Ihoa hellivä, mantelinkukkauutetta sisältävä hellävarainen, kosteuttava suihkushampoo.

LOA BATH/SHOWER GEL • 1000 ml • 5127400 • 40 €

39

DÉESSE


Mild Skin Tonic

Mieto Kasvovesi

Rauhoittaa ihoa ja supistaa ihohuokosia puhdistuksen jälkeen. Poistaa myös iholle mahdollisesti jääneet epäpuhtaudet.

MILD SKIN TONIC • 200 ml • 5122820 • 31 €

Anti-Stress Mask

Anti-stress kasvonaamio

Tämä geelinaamio kosteuttaa intensiivisesti, ja sillä on myös hieman viilentävä vaikutus, joka varmistaa rentoutumisen kevyen tuoksun tukemana. Virkistynyt iho ja rento mieli viidessä minuutissa – mitä muuta voisit toivoa? Käyttö: Levitä ohuesti kasvoille, kaulalle ja dekolteelle. Anna vaikuttaa noin 5 minuuttia, poista haalealla vedellä ja viimeistele puhdistus kasvovedellä. Sopii kaikille ihotyypeille.

ANTI-STRESS MASK • 50 ml • 5120780 • 37 €

Wash Cream

Vaahtoutuva Puhdistusvoide

Mietojen tensidien sekä allantoiinin ja pantenolin ansiosta puhdistusvoide puhdistaa ihon perusteellisesti, mutta ei kuivata ihoa. Miellyttävän raikas tuoksu täydentää päivittäisen luksushetken. Pieni määrä vedellä vaahdotettua voidetta puhdistaa kasvot, kaulan ja dekolteen.

WASH CREAM • 100 ml • 5122700 • 32 €

Cleansing Gel

Kasvojen Puhdistusgeeli

Hellävarainen puhdistusgeeli erityisesti normaali-, sekaja rasvaiselle iholle.

CLEANSING GEL • 200 ml • 5122810 • 31 €

Enzyme Peeling

Entsyymikuorinta

Hellävarainen entsyymikuorinta herkälle ja couperosa-iholle. Sisältää ananas-, papaija- ja viikunaentsyymejä, jotka ovat luonnon hellävaraisia kuorinta-aineita. Tuote ei sisällä kasvoja hankaavia rakeita.

ENZYME PEELING • 50 ml • 5120580 • 28 €

Puhdistusöljy

Cleansing Oil

Puhdistusöljy poistaa tehokkaasti meikin, lian ja muut epäpuhtaudet kasvojen iholta. Puhdistusöljyä hierotaan hellävaraisesti kuivalle kasvojen iholle. Lämmin vesi muuttaa öljyn voidemaiseksi, joka on helppo huuhdella pois.

CLEANSING OIL • 150 ml • 5120390 • 37 €

40

DÉESSE


Aamuhoito

Morning Care

Aamuhoito on nopeavaikutteinen Ihon puhdistusaine, joka puhdistuksen lisäksi raikastaa ja elvyttää väsynyttä ihoa.

MORNING CARE • 150 ml • 5120560 • 31 €

UUSI TUOTE Kasvoöljy

Premium Face Oil

Jojobaöljyä ja kasvisretinolia sisältävä ylellinen öljy auttaa pitämään ihon sileänä ja tasaisena sekä stimuloi kollageenin tuotantoa. Öljy imeytyy nopeasti ja antaa iholle ihanan samettisen tunteen. Voide on pakattu kätevään pipettipulloon.

PREMIUM FACE OIL • 15 ml • 791253380 • 45 €

41

DÉESSE


Huulivoide

Moringa Lip Care

Runsas sheavoi suojaa herkkiä huulia kuivumiselta, rypäleensiemenöljyllä on antioksidanttinen vaikutus ja moringaöljy sisältää runsaasti elinvoimaisia aineita ja tukee tämän täyteläisen balsamin tehohoito-vaikutusta. Jopa herpesherkät huulet nauttivat hoidosta ja suojasta alppiruusu-uutteen ansiosta. Silkkinen viimeistely luo ihanteellisen pohjan huulipunalle. Ylellinen rakenne ja hienovarainen, valkosuklaata muistuttava tuoksu.Käyttö: Levitä huulille puhtain sormin tarpeen mukaan.

MORINGA LIP CARE • 9,5 ml • 5122320 • 36 €

Jojoba voide

Jojoba Moisture Cream

Kosteuttava ja uudistava runsaasti puhdasta jojobaöljyä sisältävä voide kuivalle, väsyneelle ja rasittuneelle iholle. UV-suodattimet A+B. Hajustamaton. Voide pakattu refill-rasiaan. Tyhjä rasia (5190000) tilattavissa erikseen. Rasian hinta 5 €.

JOJOBA MOISTURE CREAM • 100 ml • 5120050 • 29 € TYHJÄ RASIA • 100 ml • 5190000 • 5,50 €

His & Hers Mattifying Face Cream Voiteen luonnollinen piidioksidijauhe imee ylimääräistä talia ja tekee mattapintaisen lopputuloksen, kun taas glyseriini tarjoaa iholle runsaasti kosteutta. Kevyt voide sisältää ainesosia, jotka tunnetaan ihoa rauhoittavista ominaisuuksistaan. Sopii erityisen hyvin rasvaiselle ja sekaiholle.

HIS & HERS MATTIFYING FACE CREAM • 50 ml • 5123130 • 30 €

Q10 Eye Cream

Silmänympärysvoide

Hoitava, kiinteyttävä sekä ryppyjä ehkäisevä silmänympärysvoide. Sisältää mm. Q10 ja skvalaania. Sopii kaikille ihotyypeille.

UUSI TUOTE

Q10 EYE CREAM • 15 ml • 791253139 • 36 €

Antrachite Sparkling Eye Liner

Silmänrajauskynä

Tummanharmaa, kimalletta sisältävä rajauskynä, joka on pitkäkestoinen eikä tahraa.

ANTRACHITE SPARKLING EYE LINER • 791253255 • 24 €

42

DÉESSE

UUSI TUOTE


Vita Q10 Cream Vita Q10 -voide sisältää antioksidantteja, jotka auttavat ihoa puolustautumaan vapaiden radikaalien hyökkäyksiltä, jotka aiheuttavat ihon ennenaikaista ikääntymistä. Ainesosat tasoittavat ihon sävyä ja stimuloivat solujen uusiutumista. Tyhjä rasia (5195000) tilattavissa erikseen. Rasian hinta 5 €.

VITA Q10 CREAM • 50 ml • 5123490 • 34 € TYHJÄ RASIA • 50 ml • 5195000 • 5,50 €

Kasvovoide

Vita Q10 Fluid

UUSI TUOTE

Kasvovoide erityisesti sekaiholle ja normaalille iholle. Sisältää vitamiineja ja Q10, jotka tasoittavat ihon sävyä ja stimuloivat ihosolujen uusiutumista.

VITA Q10 FLUID • 50 ml • 791253308 • 32 €

Duo Mascara Black

Musta Duo-ripsiväri

Kestävä ripsiväri, jonka toisessa päässä on hoitavaa ja tuuhentavaa pohjustusvoidetta ja toisessa päässä musta, pitkäkestoinen ripsiväri. Levitä ensin ripsiin valkoista pohjustusvoidetta ja hetken kuluttua mustaa ripsiväriä tavalliseen tapaan.

DUO MASCARA BLACK • 6,5 ml • 5140850 • 28 €

Beauty Pearls

Kauneuskapselit, 30 kpl

Kiinteyttävät ja silottavat tehotipat kasvojen ja kaulan iholle. Nopeuttaa solujen uusiutumista ja parantaa kosteuden sitomiskykyä. Käyttö: Levitä aamuin ja/tai illoin puhdistetulle iholle. Refill-pakkaus tilattavissa erikseen koodilla 5120420.

BEAUTY PEARLS • 30 KPL • 5120410 • 42 € BEAUTY PEARLS REFILL • 30 KPL • 5120420 • 38 €

43

DÉESSE


Kestävyys - Yksinkertaisuus - Toimivuus

Vaha on valmistettu rypsi-, auringonkukka- ja oliivivahasta.

Tuotteen pakkaus on FSC-sertifioitu ja ilmastoneutraali. ▷

44

T LITE


Uusiutuvista raakaaineista

Vahaa ja tuoksuja ei ole testattu eläimillä

Vaha ja tuoksut ovat vegaanisia

TUOKSUT 6 KPL PAKETEISSA

Kaikki käytetyt Ilmastomateriaalit ovat neutraali kierrätettäviä pakkaus

19 €

Tuoksuton

Kahvi

Hunajameloni

Puhdas Pellava

7150021

7150023

7150024

7150022

Appelsiinisuklaa

Kynttilälyhty

7150028

7150010

45

T LITE

23 €


ASIAKKAAN EDUT HomCare ja kaikki Edustajamme pitävät aina hyvää huolta asiakkaistamme. Korkealaatuisten tuotteiden ja tyytyväisyystakuun lisäksi sinulla asiakkaana on mahdollisuus saada asiakasetuja, joiden avulla saat tilauskohtaisia etuja HomCare tuotteiden hankinnoista. Lue lisää kaikista asiakaseduista osoitteessa: https://www.homcare.fi/asiakas

TULE MUKAAN KUTSUJÄRJESTÄJÄKSI HomCare-kutsut on hauska ja hyödyllinen tapa tutustua tuotteisiimme. Sovi HomCare-edustajan kanssa sopivasta teemasta (esim. kasvojenhoito, jalkojenhoito, pyykinhoito, kodin siivous) ja kutsu tuttavat, sukulaiset ja naapurit nauttimaan mukavasta yhdessäolosta ja kuulemaan samalla hyödyllistä tietoa ja käyttövinkkejä tuotteista. Kutsujärjestäjä saa asiakasetujen lisäksi etua kutsujen myynnistä. Lue lisää kutsujärjestäjän eduista osoitteessa: https://www.homcare.fi/kutsut

TOIMITUSMAKSUT Ajankohtaiset toimitushinnat ja -ehdot löytyvät verkkosivuiltamme www.homcare.fi

46

ASIAKASEDUT


YRITTÄJYYTTÄ JA YHDESSÄ TEKEMISTÄ HomCare on tarjonnut tuhansille ihmisille jo vuosikymmenien ajan ansiomahdollisuuksia, joiden avulla on pystynyt toteuttamaan omia unelmiaan suoramyynnin parissa. Onko nyt sinun vuorosi? HomCare-edustajana teet työtä itsenäisesti, itsellesi, mutta et ole yksin. Voit toimia yhdessä toisten kanssa osana HomCare tiimiä. Voit aina itse valita, miten, missä ja kuinka paljon haluat työskennellä. Voit tehdä HomCare-edustajan työtä kokopäiväisesti tai lisäansioiden hankkimiseen opiskelun tai toisen työn ohella. Voit nauttia HomCareedustajan joustavista työajoista työskennellen vain muutaman tunnin viikossa. Parasta on se, että voit tehdä työtä ihan siellä missä haluat ja liikut tai vaikka kotoa käsin. Nykyaikaiset työvälineet antavat sinulle entistä enemmän vapautta itse päättää. Aloittamalla Edustajana saat paljon hyviä eväitä uudelle urallesi: • Laadukkaat ja suositut HomCaretuotesarjat: Swipe, BioSwipe, NaturCare, Déesse ja T Lite • Oman verkkokaupan • Valmiin markkinointimateriaalin • Joustavan työajan oman elämäntilanteesi ehdoilla • Erinomaiset palkkiot myynnistä, rekrytoinnista ja etenemisestä urallasi • Hienot palkinnot erilaisista kilpailuista • Koulutusmahdollisuudet oman osaamisesi jatkuvaan kehittämiseen Lue lisää HomCare-edustajan työstä: https://www.homcare.fi/edustaja

47

ASIAKASEDUT


HOMCAREN ARVOT • • •

Yhdessä tekeminen Edelläkävijyys Ekologisuus

HomCaren arvot ovat syntyneet yritystä perustettaessa ja ne näkyvät arjen toimintatavoissa, ilmapiirissä, tuotteissa ja palveluissa yrityksemme sisällä, HomCareedustajien keskuudessa ja huomaat nämä myös Emäntänä/Isäntänä ja Asiakkaana. Me panostamme asiakastyytyväisyyteen laadukkailla tuotteilla, nopeilla ja luotettavilla toimituksilla ja hyvällä palvelulla, joka pohjautuu jatkuvaan kehitykseen ja ajantasaiseen koulutukseen. Kannattavan toiminnan myötä olemme Asiakkaillemme ja Edustajillemme turvallinen yhteistyökumppani.

www.homcare.fi HomCare Nordic Oy Juurikuja 4, 03100 Nummela puhelin (09) 224 8910 Y-tunnus 1106156-2

HomCare-edustajasi

homcare@homcare.fi

HomCare Suomi

homcaresuomi

Voimassa 1.2.2024 alkaen toistaiseksi

HomCare-tuotteilla on tyytyväisyystakuu: jos et ole tuotteeseen tyytyväinen, voit palauttaa sen 21 vrk kuluessa ja saat rahasi takaisin.


Issuu converts static files into: digital portfolios, online yearbooks, online catalogs, digital photo albums and more. Sign up and create your flipbook.